SEO SØGEMASKINEOPTIMERING AF MICKY WEIS. Fall

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SEO SØGEMASKINEOPTIMERING AF MICKY WEIS. Fall"

Transkript

1 SEO SØGEMASKINEOPTIMERING Fall 08 AF MICKY WEIS

2 Micky Weis Mit navn er Micky Weis, og jeg er stifter af Weisio.com. Jeg har arbejdet med online markedsføring siden Jeg har erfaring fra over 100 virksomheder med at udarbejde, udvikle, optimere og skalere digitale strategier. Kort sagt giver jeg din virksomhed maksimal synlighed på alle online platforme. Hvad siger andre, der har arbejdet med mig? Christian Nicholas Stadil Owner/CEO/Adj.Prof. Thornico A/S Det har gennem årene været en fornøjelse at arbejde sammen med Micky Weis, da han, udover at være en flink fyr, også er ekstremt passioneret og en af de allerdygtigste digitale marketing strateger, vi har i Danmark. Han har for mig bevist dette mange gange og dette på tværs af virksomheder og typer af opgaver; fra Tattoodo, over Firtal Group og Helsebixen til Sanovo Technology Group. Micky er en maskine forstået positivt at sætter man ham ind så vil han næsten garanteret gøre en mærkbar forskel og markant medvirke til at vækste ens online forretning; forbedre ens konverteringsrater, styrke og forøge ens online community og following og højne ens synlighed og ranking online - uanset om det via Google eller sociale medier. Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale Micky og hans kompetencer.

3 Søgemaskineoptimering fra A-Z Ingen besøgende? Jeg kender følelsen! Det er kedeligt ikke at få trafik til sin hjemmeside! Sådan havde jeg det også de første 4-5 måneder med Mickyweis.com I denne e-bog giver jeg dig grundprincipperne bag SEO, så du kan flytte din forretning til næste niveau i søgeresultaterne. Så læs med, og bliv klogere på Google optimering også kaldet SEO! Hvad er SEO? SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization oversat til dansk: Søgemaskineoptimering. I Danmark bruger vi næsten kun Google som søgemaskine. Derfor er det også altid Google, man arbejder med, når man arbejder med SEO. Der findes dog mange søgemaskiner rundt om i verden, hvor man også kan arbejde med SEO - specielt hvis vi dykker ned i lokale sprog. Lad os komme i gang! Hop ind på Google, og søg! Når du søger på Google, får du en række resultater. I toppen får du op til 4 annoncer, som virksomheder betaler for at blive vist på det fungerer via betaling pr. klik. Det samme gælder de produktannoncer, du får vist i højre side.

4 Disse annoncer bliver administreret gennem Google Adwords, men har ikke noget direkte at gøre med søgemaskineoptimering (SEO). De kan dog sagtens have god indflydelse på hinanden, da det hele handler om at få landingssiden til at være den bedst mulige for brugeren. De andre resultater, du ser i Google, er det, vi i branchen kalder for de organiske resultater. Disse resultater betaler man ikke Google for at have. De er defineret ud fra et hav af forskellige parametre i Googles algoritme.

5 Som udgangspunkt skal man forstå følgende: Disse resultater kan der ikke manipuleres med, Google har til formål at vise de bedste hjemmesider øverst ud fra brugerens behov. Når du søger på ansigtspleje til mænd, er du ikke interesseret i at lande på hundefoder derfor har Googles algoritme til formål at drage en sammenhæng via din hjemmesides indhold og det, folk søger på. Men hvad så, når der findes flere tusinde hjemmesider, der handler om det samme? Hvordan kan Google så definere, hvilken hjemmeside der skal vises øverst? Det er her termen SEO kommer til sin ret: Man arbejder målrettet med at forbedre ens hjemmeside overfor brugeren og indirekte til Google, således din hjemmeside ligger højere end dine konkurrenters. Hvor vigtigt er det at ligge nr. 1? Mange tror, at det er ligegyldigt at tænke over Google optimering og at de sociale medier er rigeligt. Sådan fungerer det i praksis, når man har sin egen hjemmeside. Den vigtigste kilde for 95% af alle webshops i verden er stadigvæk søgemaskinerne. Når folk bruger Google, søger de efter et specifikt produkt eller en specifik løsning: De er modtagelige overfor et salg eller annoncering. Når folk sidder på sociale medier, er de ikke på udkig efter et produkt, og der skal et langt større pull til at overbevise dem om, at de skal købe et givent produkt. Så mange klik modtager resultaterne på side 1.

6 Forestil dig, at du ligger nr. 1 på personlig træner, og der er månedlige søgninger. Så modtager du 3250 unikke besøgende om måneden, der har interesse for at hyre netop dig! Ligger du derimod nr. 10 på side 1, modtager du kun 200 besøgende. Og hvad så, hvis du slet ikke er på side 1? * cirka tal Teknisk SEO Et af de sværeste områder, hvad angår SEO, er den tekniske del. Google forlanger i dag meget af din hjemmeside for ligeledes at sikre, at dine brugere får den bedst mulige oplevelse. Igennem de seneste 8 år, hvor jeg har arbejdet som konsulent, er den tekniske SEO del et af de områder, jeg har arbejdet mest med - især fordi det er den tekniske del, der er i konstant udvikling. Da dette er et lynkursus, vil jeg ikke tage dig igennem hele den nørdede gennemgang.

7 Lad os i stedet kigge på de helt basale ting, der skal være i orden anno 2017! Dårlig struktur på siden Har din side en dårlig menustruktur er det svært at finde rundt for brugerne? Det kan Google godt se. Det er selvfølgelig frustrerende overfor dine brugere, men også overfor søgemaskinerne. Sørg derfor for at lave en struktur, der er simpel, og som man nemt kan finde rundt i, således det giver mening for brugerne. Du kan hjælpe dig selv på vej ved at lave brugertests og heatmaps. En brugertest, også kaldet A/B splittest, betyder, at man præsenterer forskellige designs til forskellige brugere. På den både kan man se, hvad der performer bedst og derefter implementere dette. Et heatmap er et screenshot af ens website, hvor man kan se, hvad folk klikker mest på. Hvor klikker folk henne på din hjemmeside? Hvor svært er at det finde det, de søger? Når du har en søgebar på din hjemmeside, kan du se, hvad folk søger på er det fordi, det er for svært at finde? Har du svært ved at lave disse test, så bed 5 venner eller familiemedlemmer bruge din hjemmeside, og kig dem over skulderen uden at rette på dem! Tite-tag & meta descriptions A hvad for en fisk? Når folk søger efter noget på Google, er det første, de ser, det, der hedder title-tag og meta-description disse 2 elementer hjælper brugerne til at se, hvad din side handler om, og disse definerer ligeledes overfor Google, hvad din side handler om.

8 Uanset (næsten) hvilket system, din hjemmeside kører på, vil det være muligt at optimere disse. Når jeg arbejder med disse i samarbejde med kunder og virksomheder, arbejder vi altid med at se på, hvad folk egentlig søger på, hvilken landingsside de lander på, og hvad den side omsætter. Dette er meget avanceret, da det kræver lidt snilde i excel at sætte disse tal overfor hinanden. Hvis du vil arbejde med dette, anbefaler jeg, at du læser denne guide omkring søgeordsanalyse desuden kan du også få meget ud af bruge et tool kaldet SERP tool (gratis) - så du kan se, hvordan title-tag og metadescription ser ud, før du ligger det ud. Bruger du WordPress skal du installere Yoast SEO - så kan du nemt rette i disse. De har en gratis version, der fungerer helt fint. Hastighed Har du nogensinde besøgt på en hjemmeside, der er super langsom? Det er super irriterende! I takt med, at flere og flere dagligt browser via deres mobil telefon, desto vigtigere er det, at hjemmesideejere har en hurtig hjemmeside. Google stiller også her et værktøj til rådighed, der hedder pagespeed-tester Selv min egen hjemmeside har haft behov for en tuner det har dog været værre

9 Via. mobil sidder man ofte på et 3G net, og så kan en hjemmeside, der ikke er optimeret til hastighed, virkelig være langsom. Jeg optimerede min hjemmeside ud fra nogle af nedenstående tips, og det har gjort, at hastigheden ser væsentlig bedre ud i dag. Screenshot taget Juni 2017 En af mine gode venner, Rune Jensen, skrev denne gode guide omkring hastighedsoptimering for hjemmesider, men er du nystartet, kan du starte med at bruge disse tips. De mest hyppige syndere Billederne er store, eller der er for mange Mange systemer (Eksempelvis plugins for WordPress) Mange produkter pr. side (load tid) Dårlig server (ikke så tit det sker i dag)

10 Meget dårligt trafik fra udlandet der pinger serveren Alt indhold på forsiden eller generelt meget indhold på én side Cache moduler kan også hjælpe væsentligt Et cache modul gør, at browseren opbevarer filer midlertidigt således skal brugeren ikke loade din hjemmeside forfra hver eneste gang, vedkommende besøger den, og dermed skal man kun loade få elementer ved næste besøg. Ved større løsninger som Magento webshops kan det være en stor fordel for loadtiden. Mobil optimering Antallet af internetbrugere, der sidder på mobil, når de browser rundt, er eksploderet de seneste par år. Derfor ligger Google også stor vægt på, om din side er mobiloptimeret. Sørg for altid at teste din hjemmeside ud fra mobile first som betyder, at det er vigtigere, at din hjemmeside er velfungerende på telefon end på computer og laptops. (Det skal selvfølgelig være en god oplevelse på alle enheder). Du kan gribe din telefon og teste den eller bruge Google Analytics til at se, hvilke enheder der klarer sig godt / dårligt. Du kan også bruge Google s mobil-tester for at se, om du lever op til deres standard for mobiler. Sådan skal resultatet gerne se ud

11 Duplikeret indhold Google giver dig point for unikt indhold derfor får du også strafpoint hvis du kopier tekst fra andre hjemmeside. Google vil gerne have forskellige resultater i deres søgemaskine. Desuden kan der også være juridisk bøvl, hvis du stjæler indhold fra konkurrenter og hvordan skal du så nogensinde komme foran dem? Skriv derfor dit eget indhold der er stor gevinst ved at lave rigtig godt indhold du har både muligheden for at uddanne dine brugere og komme foran i søgeresultaterne! Læs mere: Sådan skriver du det perfekte blogindlæg Da jeg sad som CMO hos Firtal Web A/S udformede vi vores helt egen guides til at skrive de bedste blogindlæg, kategoritekster og

12 produkttekster med andre ord: Vi gjorde alt, hvad vi kunne, for at uddanne vores folk i, hvor meget disse indlæg kan være værd. Teknisk SEO handler om langt mere, end jeg har beskrevet i dette afsnit. Du burde nu have fået en fornemmelse af, hvor mange elementer der spiller ind, når du optimerer din hjemmeside. Husk, at ingen af disse områder kan stå alene. Hvis din tekniske del er god, men du ikke har noget indhold på din side, kommer du ikke særlig langt. Internt SEO Når du har fået styr på den tekniske del er det blevet tid til at tage et kig på den interne del. Forestil dig, at du driver et supermarked du har nu fået styr på lys, el, vand, varme, udluftning alt det tekniske er i orden. Nu er det tid til at få varerne ind! Content Som beskrevet i afsnittet før, betyder content (indhold) alverden for, hvordan man rangerer i Googles organiske resultater. Det er derfor også vigtigt, at du skriver content med omhu. Læs mere: 5 tips til content marketing Lad os antage, at du har en side, der skriver om ansigtspleje til mænd. Så giver det mening at have en side, der hedder så den ene side har fokus på dette emne. Det er langt nemmere at få en hjemmeside højere op i Google på få ord indenfor samme kategori end på mange ord indenfor forskellige områder. Eksempler på content Blogindlæg Kategorissider (eksempelvis Herretøj på Zalando)

13 Produktssider Guides FAQ s Som du kan se, findes der et hav af muligheder for at lave super fedt content, der samtidig kan få trafik fra Google. Foruden at nævne hele video aspektet. Links Udover godt indhold har interne links også meget at skulle have sagt. Nu skal du ikke gå ind og lave 1000 links i hver tekst, du har forfattet. Tænk på det som Wikipedia har gjort hvornår er det relevant for brugeren? Når jeg eksempelvis laver et link i bogen her, så giver det mening for det, jeg vil fortælle, og dermed gavner det brugeren. (Håber jeg da). Når du laver links, fortæller du også Google, at der er et link til et emne, der har en eller anden form for relevans til det, der bliver læst. Desuden fortæller du også Google, at du hjælper brugeren og det gælder også, hvis du linker UD af din egen hjemmeside. Når jeg linker til eksterne kilder såsom andre blogs indenfor online markedsføring, så får jeg ikke kage tilsendt af disse. Jeg gør det, fordi det har relevans for brugeren - og det ser Google som værdifuldt. H-tags H tags er egentlig ikke specielt meget værd SEO mæssigt og så alligevel!

14 H tags står for headings det betyder at du definerer dine overskrifter ligesom du ville gøre i en indholdsfortegnelse i Word. <h1> Hovedoverskrift </h1> <h2> Underoverskrift</h2> <h3>underoverskrift i det afsnit</h3> Idéen med at lave disse afsnit er at fortælle Google, hvad din artikel handler om. Sidder du og skriver om ansigtspleje til mænd kunne dine <h> tags se sådan her ud: <h1> Ansigtspleje til mænd </h1> <h2> Gode tips til ansigtspleje</h2> <h3> Hjemmelavet ansigtsmaske </h3> Det fortæller Google, hvad der kan læses om. Ydermere giver det et mere behageligt overblik for brugeren. Det værste, du kan gøre, er at skrive i en lang smøre. Husker du vores mobilstatistik fra før? Når folk sidder på mobil, vil selv et kort afsnit skrevet på computer virke utrolig langt. Billednavn og alt-tags Hos Google er de blevet mere og mere intelligente, men de kan stadig ikke læse, hvad der er på dine billeder. Dette kan du optimere! Når du skal uploade et billede, kan du omdøbe billedet.

15 Lad os igen tage udgangspunkt i indlægget omkring ansigtspleje til mænd. Lad os antage du uploader at billede af en mand, der plejer sit ansigt så kan du omdøbe filen til at hedde ansigtsplejetilmaend.jpg Når du har oploadet filen, kan du også tilføje noget, der hedder et ALT tag på billedet. Det betyder, at du tilføjer en ekstra information til Google om, hvad der er på billedet igen kunne det være ansigtspleje til mænd Som reglen var under teknisk SEO, findes der ligeledes mange flere elementer mht. intern SEO man kan rykke på. Endnu en gang hænger tingene oftest sammen det vil sige, at de tekniske rettelser, man skal lave, også vil have indflydelse på det interne SEO. Ekstern SEO Du har nu fået styr på dit supermarked. Det står flot det er fyldt med varer der er styr på det basale, som driver ethvert supermarked. Hvad mangler du så nu? Omtale! Linkbuilding Links på nettet fungerer som anbefalinger. Det er dog ikke helt ligegyldigt, hvor linksne kommer fra. Som udgangspunkt deler jeg links op i 3 forskellige kategorier. Dette er et område, du skal have styr på, hvis du arbejder seriøst med webshops. Der findes et hav af eksperter derude, der vil forsøge at sælge dig billige links lad være! Links kan nemlig også skade din hjemmeside hvis Google har en idé om, at du forsøger at manipulere med deres søgemaskine, er de ikke

16 interesserede i, at du skal have point for din indsats, og de kan vælge at smide dig langt ned i søgeresultaterne - eller helt ud! Tilfældige links Når du har en hjemmeside, vil der, fra tid til anden, blive linket naturligt. Det sker eksempelvis ved, at du laver så godt indhold (Du husker afsnittet om content fra før ikke?), at folk linker til dig, fordi du har noget unikt at byde på. Whitehat links Da jeg i 2009 begyndte at arbejde med linkbuilding, brugte man det, der hedder blackhat links og siden hen er flere af de strategier, man brugte dengang, blevet kategoriseret som blackhat. Med andre ord: Du skal hele tiden være opmærksom på, hvad der rører sig på Google. Der kommer hele tiden opdateringer, der kan have indflydelse på dit site. Eksempel fra Searchmetrics: Dette er en kurve for en virksomhed, jeg har arbejdet med. Kurven afspejler synligheden i Google for den pågældende side. De små G er er, når Google ruller nye algoritme opdateringer ud. Som det tydeligt ses, har disse opdateringer store konsekvenser for sidens performance. Vi har dog hentet en del af den mistede omsætning igen, som det kan ses på grafens sidst udvikling.

17 Og denne straf fra Google resulterede i en mistet månedlig omsætning på over Derfor: Lav whitehat links. Men hvad er det så? Whitehat links er i bund og grund links, der kommer så naturligt som muligt. Lad os tage et par eksempler: Du får presseomtale, fordi du har lavet fedt indhold eller har et fedt produkt Du får presseomtale grundet din ekspertise kunne være Michelle Kristensen fra GodmorgenTV Du samarbejder med større firmaer omkring en sag såsom nødhjælp og får links Du har en ny produktlancering, der bliver nævnt Du samarbejder med bloggere, firmaer mv. og bliver nævnt (Google har netop nævnt at links fra bloggere, der er købt, ikke længere vil have samme værdi). Den bedste måde, hvorpå man i dag kan få links, er via. content marketing. Man skaber med andre ord noget fedt, der tiltrækker links. De bedste links anno 2016 kommer pga. et fedt produkt eller indhold De bedste links er dem fra de mest troværdige kilder. Det kunne være et link fra politikken - eksempelvis hvis du har fået PR. Husk også relevans! Skriver du om ansigtspleje til mænd, giver det ikke så meget mening at få links fra en side, der handler om fiskegrej. Blackhat links

18 Uden at give dig dårlige ideer så kan jeg fortælle, at blackhat links virkede super godt engang! Man kunne købe 1500 links fra Indien og fylde teksterne med det samme søgeord, som man gerne ville ligge højt på - og vupti, så havde lå man nummer 1 på Google. Sådan er spillet ikke længere så lad være med at springe på disse linkstrategier! Det kan have fatale konsekvenser for din hjemmeside eller de forretningerne, som du hjælper! Som udgangspunkt handler god linkbuilding om at have en naturlig link profil. Hold dig fra blackhat byg fede ting og samarbejd med stærke partnere, der beriger dit univers. Analyser dine resultater Uanset, hvad man arbejder med online, er det vigtigste parameter > analyse! Der findes et hav af forskellige systemer til dette. Som udgangspunkt skal du ikke blive forskrækket over alle de værktøjer, der findes. Start med det helt basale nemlig Google Analytics. (Jeg lover at komme med en simpel begynder guide snarest). Når man har Google Analytics, kan man nemlig se, hvor mange besøgende der kommer fra de organiske resultater. Dette betyder, at du hele tiden kan se, om det arbejde, du laver, giver pote.

19 Google Analytics er helt gratis og kan installeres nemt med en simpel kode, der skal installeres på din hjemmeside. Har du WordPress kan du også nemt installere et af de mange plugins, der findes til dette. Se min guide over alle værktøjer til online markedsføring Konklusion Snip Snap SEO! Jeg håber du fik noget ud af denne guide. SEO må og skal ikke nedprioriteres det er en vigtig del af at have en hjemmeside i dag. Vi Googler jo alt! Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed at få resultater. Det sker ikke overnight (medmindre du snyder, og så er der konsekvenser). Uanset om du ved at starte en hobby blog eller har en international webshop af Zalandos karakter så er SEO en strategi, du skal have på din to-do. Din tur! Hvad er dine erfaringer med SEO, og har du fået eksperimenteret med det? Ekstra afsnit Voice / stemmesøgninger Voice search er et fænomen skabt af Google, Amazon og Apple. Via. små robotter som Amazons echo eller direkte via. din iphone kan du sige "Find

20 me " i stedet for at taste det ind i søgemaskinen. På samme måde kan du shoppe på Amazon. Diverse undersøgelser har vist at 19% af forbrugerne i USA det seneste år købt noget via voice search. Vi befinder os dog stadig i en overgangsfase. De fleste siger, at de stadig ikke vil købe en stemme enhed. Det mest interessante er, at mange stadig siger, at de ikke vil købe en eller bruge det, hvis man tænker på at mange af disse produkterne stadig er i Beta (lidt som SIRI ikke helt fungeret i Danmark). Det er faktisk lidt ligesom den første generation af iphone - ingen troede rigtig på at touchscreen kunne erstatte knapper. Jeg siger ikke at voice overtager generel search / søgninger, men det kommer til at være et stærkt alternativ indenfor de næste 4-5 år. Jeg ved det - på dansk og i Danmark halter disse værktøjer langt bagefter. Sådan er det ikke i USA - faktisk viser de nye undersøgelser at 92% af alle stemmesøgninger er korrekte. Deltag i SEO debatten

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

Velkommen til. Tim Nybro Hansen

Velkommen til. Tim Nybro Hansen Velkommen til Tim Nybro Hansen Dagens Agenda Kl. 16.00 Velkomst 1. Hvorfor optimere en hjemmeside? 2. Statistik & konverteringsoptimering 3. Skab tillid online Kl. 17.00 - Pause Kl. 17.10 4. Gennemgang,

Læs mere

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer

10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer 10 Vigtigste SEO Ranking Faktorer Indledning 10 Vigtigste Ranking Faktorer Agilitor Der findes en lang række faktorer, der har indflydelse på din websites position i Google på forskellige søgeord. Faktisk

Læs mere

SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS

SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS SEO GUIDE AF DATA CREATIVES IVS Udarbejdelsen har været med tanke på det grundlæggende niveau for SEO opsætning Denne introduktion er tilrettet private og virksomheder, som har begivet sig ud på en rejse

Læs mere

Webinar: SEO for kommunikatører. Nicolai Vittrup Direktør i Webamp

Webinar: SEO for kommunikatører. Nicolai Vittrup Direktør i Webamp Webinar: SEO for kommunikatører Nicolai Vittrup Direktør i Webamp nv@webamp.dk +45 31 41 54 20 Webinarets indhold Best practices i SEO 2019 Struktureret data Linkbuilding Anbefalede tools/værktøjer Alle

Læs mere

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede SEO en digital værktøjskasse for begyndere og øvede 1 Indholdsfortegnelse Hvad er SEO? 3 Stryg til tops i søgning og salg 4 Trends og stats om SEO 5 Best practices for SEO 6 4 gode råd til indhold 10 Linkbuilding

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside

Hurtig SEO Guide til din hjemmeside Hurtig SEO Guide til din hjemmeside For at forbedre din hjemmesides synlighed på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen deraf. Hvis du følger de følgende punkter omhyggeligt

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO

HVAD ER SEO? HVORFOR ER SEO VIGTIGT? 1. FIND INDLÆGGETS SØGEORD 2. INSTALLER PLUGINNET YOAST SEO 1 / 6 HVAD ER SEO? SEO betyder Search Engine Optimization, og det er en betegnelse for, at man søgemaskineoptimerer sin hjemmeside for at gøre den mere synlig i de forskellige online søgemaskiner, f.eks.

Læs mere

SEO-strategi. Kunde logo

SEO-strategi. Kunde logo SEO-strategi Kunde logo Formålet SEO-strategien skal ved udførsel skabe mere trafik til KUNDE, samt styrke deres branding. SEO-strategien skal være med til at belyse nogle af de problematikker som KUNDEløser

Læs mere

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015 WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO 21. oktober 2015 www.mono.net SEO STARTPAKKE Mono s SEO-specialister optimerer: Meta titler Meta beskrivelser Sideadresser (UR) ALT tags på billeder Sideoverskrifter

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner

Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Bliv opdaget på Internettet! - 10 gode råd til at optimere din hjemmeside til søgemaskiner Af Henrik Bro og Martin T. Hansen I har måske allerede en flot, og informativ hjemmeside. Og alle jeres kursister

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Digital Marketing Strategi

Digital Marketing Strategi Digital Marketing Strategi Strategi Demografi Konkurrence SEO Sociale medier Content marketing SEM Email marketing Test og mål Forfattet af Lars Niehues Møllebro Side 1 af 11 Strategi Hvor befinder mit

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig?

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Få flere kunder Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder og bundlinje?

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE ARTIKELOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du søgemaskineoptimerer dine artikler og sider i WordPress. Udover de officielle retningslinjer for en

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

S E O d a n d O M a i n Maj 2012

S E O d a n d O M a i n Maj 2012 Maj 2012 SEO pakke 3 Sådan bestiller du 3 aparte 4 apartes SEO pakke 4 Wiseo 5 Wiseos SEO pakke 5 2 DanDomain SEO pakke DanDomain har sammen med en række samarbejdspartnere udviklet en SEO pakke til dig

Læs mere

Aarhus d. 6 april 2011

Aarhus d. 6 april 2011 Aarhus d. 6 april 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Uddannet i fotobranchen, men endt som professionel nørd Onlinemarketingchef i OnlineMedier ApS og Søgemedier A/S 10 års erfaring med design af

Læs mere

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk

Kommunen som forretning. René Poulsen, wiseo.dk Kommunen som forretning René Poulsen, wiseo.dk Agenda Hvor tjener kommunen penge? Find det rigtige søgeord Den rigtige landingsside SEO optimering af landingssider Den hurtigste side kommer først i mål

Læs mere

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside

Whitepaper. 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 17 eksekverbare tips til stærkere hjemmeside 01 Indholdsfortegnelse 1 Hovedbudskabet gør det klart! 10 Google Analytics - din højrehånd 2 Design efter dine kunder, ikke dig selv 11 Kundeservice 3 Markedsføring!

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

On-Site SEO guidelines. SEO Om. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering.

On-Site SEO guidelines. SEO Om. SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering. On-Site SEO-guide On-Site SEO guidelines SEO Om SEO er en forkortelse for Search Engine Optimization = Søgemaskineoptimering. I vores On-Site SEO guidelines kan du få et basalt kendskab til de grundlæggende

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k

INFLUENCERS. Nemt igang på internettet. Kom hurtigt igang med det du er god til. Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k INFLUENCERS Nemt igang på internettet Kom hurtigt igang med det du er god til Klar, start! w w w. i n f l u e n c e r s. d k STOR effekt - billig løsning Hej, jeg hedder Anders Søndergaard, og jeg er selvstændig

Læs mere

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS

KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE PRODUKTOPTIMERING I WORDPRESS KUNDEGUIDE VERSION 1 - OPDATERET AUGUST 2015 SIDE 2/8 KUNDEGUIDE Denne miniguide viser dig, hvordan du produktoptimerer i WordPress. For at opfylde søgemaskinernes retningslinjer for optimering skal man

Læs mere

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed via de digitale medier. Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed via de digitale medier Ishøj, 2. maj 2013 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier, big data og indholdsmarkedsføring Behøver jeg så

Læs mere

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade 6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse Bigum&Co Kursist hemmeligt Anders Sevelsted Underviser & Foredragsholder Teori Vs. Praksis Viden Vs. Færdigheder Hvad forventes det i kan når vi er færdig? Skal

Læs mere

AGENDA. Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18. Adwords SEO

AGENDA. Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18. Adwords SEO AGENDA DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18 Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? Adwords SEO 1 Sarah Vos Thrysøe Arbejde 10 år hos IBM bl.a. som pipeline analytiker Udarbejdelse af

Læs mere

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt

Konkurrencer NONSTOP. Motivation & problemfelt Konkurrencer NONSTOP Nye konkurrencer Hver dag Motivation & problemfelt Dette er et oplæg til den mundtlige eksamen i Innovation & Markedsføring. I det følgende vil jeg beskrive forretningsplanen for Konkurrencer

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Supersælgende hjemmeside i 2019

Supersælgende hjemmeside i 2019 Supersælgende hjemmeside i 2019 Agenda 1. Er du online? 2. Teknikken bag hjemmesiden 3. Webdesign og struktur 4. Kommunikation på nettet 5. Online strategi Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Long time no SEO. Fra Bonzer. Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer)

Long time no SEO. Fra Bonzer. Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer) Long time no SEO Fra Bonzer Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer) 2 INTRODUKTION - - - - X SEO er det værktøj inden for online marketing, som kan give det absolut bedste udbytte og flest kunder,

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

WordPress kursus KEA

WordPress kursus KEA WordPress kursus KEA HVAD ER WORDPRESS? Verdens mest populære CMS, som bliver brugt på 26 % af alle websites. Oprindeligt skabt som et blogging-cms, men bliver nu brugt af medier, webshops og corporate.

Læs mere

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING)

EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) EKSEMPEL PÅ STARTVÆKST-ANALYSE (SEO + KONVERTERING) Hvad er organisk SEO? Søgemaskineoptimering er navnet på processen, der hjælper jeres forretning til at blive placeret højere på Google. Det betyder,

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

Hurtig SEO Guide til din webshop

Hurtig SEO Guide til din webshop Hurtig SEO Guide til din webshop For at forbedre din shops synlighed og dine produkters listing på søgemaskiner, vil vi anbefale at du er omhyggelig med søgeoptimeringen af din shop. Hvis du følger de

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd

Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Søgeordsanalyse i 3 nemme step Din hjemmeside er intet værd Uanset hvor flot designet er, og hvor gode teksterne er. Eller for at være mere præcis: Din hjemmeside er intet værd i sig selv. Den bliver først

Læs mere

Online men hvordan får vi trafik?

Online men hvordan får vi trafik? Online men hvordan får vi trafik? Trafik handler om at få besøgende ind på webshoppen. Grundlæggende vil vi naturligvis gerne have så mange besøgende som muligt, idet en besøgende er en potentiel kunde.

Læs mere

Sådan laver du nemme grafiker til din webshop. Erik Holflod Jeppesen

Sådan laver du nemme grafiker til din webshop. Erik Holflod Jeppesen Sådan laver du nemme grafiker til din webshop Erik Holflod Jeppesen Sådan laver du nemme grafiker til din webshop Du og mange andre webshopejere har måske ikke adgang til professionelt software til at

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto INDHOLDSFORTEGNELSE Googles historie... Forord KAPITEL ET... 9 Introduktion til Google AdWords Hvad er en søgemaskine?... 10 Hvad er Google AdWords?...11 Eksempel på en AdWords-annonce... 12 Googles partnernetværk...

Læs mere

Charlotte F Czepluch cfc@cphbusiness.dk

Charlotte F Czepluch cfc@cphbusiness.dk SEO / sem optimering strategi forretningen Inden vi gør noget som helst andet: Venligst aflæg denne web-side et besøg: www.densnugnu.dk Faktisk - aflæg gerne denne side et besøg, når som helst i næste

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Skab trafik. Til din hjemmeside

Skab trafik. Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Søgemaskinemarkedsføring 2. Display/Banner annoncering 3. Video markedsføring 4. Analytics 5. Din online strategi Søgemaskinemarkedsføring Kan du finde din virksomhed?

Læs mere

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide!

Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Content der giver dig SEO- Værdi - en selvhjælpsguide! Sådan finder du på content, der giver dig SEO- Værdi! Inden for online markedsføring læner vi os næsten altid op ad søgeord, når vi skal skrive nyt

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO?

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? Mål for denne workshop: Grundlæggende forståelse for SEO Grundlæggende redskaber til SEO

Læs mere

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET

Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET Online Markedsføring SMAGSPRØVE MED TO EMNER FRA KURSET SMAGSPRØVE PÅ ONLINE MARKEDSFØRING KURSUS PERMISSION MARKETING 2 MEN HVAD SÅ MED DE 99 %, SOM KIGGER FORBI OG IKKE KØBER ABONNEMENT? HVAD KAN VI

Læs mere

Københavns Kommune. SEO-Guide

Københavns Kommune. SEO-Guide Københavns Kommune SEO-Guide Indhold Kort intro til SEO... 4 SEO handler om undersider... 4 Det betyder noget: Søgeord, sidens relevans og links... 4 Relevant indhold... 4 Linkbuilding... 5 Google suggestions

Læs mere

F R E M T I D E N S SEO & S E O I https://bondtofte.dk

F R E M T I D E N S SEO & S E O I https://bondtofte.dk F R E M T I D E N S SEO & S E O I 2 0 1 5 https://bondtofte.dk S E O H A R U D V I K L E T S I G GOD SEO ER Teknik PR Markedsføring Branding Storytelling Usability Det handler om at gøre dig selv og dit

Læs mere

AGENDA. Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling. Husk dine mantraer. Læser du i Google Analytics?

AGENDA. Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling. Husk dine mantraer. Læser du i Google Analytics? AGENDA Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling Husk dine mantraer Læser du i Google Analytics? Jens Peter Nielsen, Online Marketing Manager Forretningsorienteret SEO og Analyse nørd Står på quick dial

Læs mere

Agenda De virtuelle assistenter er på vej - er de en del af din strategi? Introduktion Kunstig intelligens i gamle dage - og nu

Agenda De virtuelle assistenter er på vej - er de en del af din strategi? Introduktion Kunstig intelligens i gamle dage - og nu Agenda De virtuelle assistenter er på vej - er de en del af din strategi? Introduktion Kunstig intelligens i gamle dage - og nu Udviklingen af online marketing 1990-2020 Virtuelle assistenter Google Home

Læs mere

Pinterest Kickstart din pinning

Pinterest Kickstart din pinning Pinterest Kickstart din pinning www.amnielsen.com Pinte- Det sociale netværk Pinterest er ikke voldsomt brugt i Danmark, men i USA har Pinterest de seneste par år været det nye sort i marketing og salgsøjemed

Læs mere

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION SEARCH ENGINE OPTIMIZATION Søgeord og online marketing v. Kristian Stoffregen Tørning, Lektor (MPL) / Maj 2013 Program 1. Hvordan søger brugerne? 2. Hvordan ved søgemaskinen, hvad der er relevant? 3. Praktisk

Læs mere

marketing center split tests Leads

marketing center split tests Leads Viden er magt OG PENGE PÅ BUNDLINJEN online marketing center split tests Leads Profiles Reports Vi er trådt ind i en ny fase af web-alderen! Det med at sjusse os frem til, hvad vi tror, der virker, holder

Læs mere

SØGEMASKINE OPTIMERING

SØGEMASKINE OPTIMERING SØGEMASKINE OPTIMERING SHOPCAMP v/ Brian Brandt fra ClickStarter.dk SEO handler om synlighed, sund fornuft, teknisk kunnen og en vedvarende indsats. Hvad er søgemaskineoptimering ( SEO ) Google organisk

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT

MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT MOBIL E-HANDEL MOBIL E-HANDEL INTRO MOBIL E-HANDEL VOKSER FORTSAT At mobilen i dag er et vigtigt fundament for e-handel er efterhånden et faktum. Siden mobilen blev en lille computer med internet, er udviklingen

Læs mere

HESTBJERG WEB GRAFISK WORKFLOW

HESTBJERG WEB GRAFISK WORKFLOW HESTBJERG WEB GRAFISK WORKFLOW OPGAVE BESKRIVELSE Dette er en hjemmeside jeg har udviklet til Hestbjerg Økologi. Siden skal bruges til at sprede deres budskab. Opgaven Hestbjerg økologi søgte en hjemmeside

Læs mere

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der

Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der Kender du det her Du har fået en fin ny hjemmeside. Alt er perfekt. Teksten er finpudset. Billederne spiller. Vennerne siger tillykke. Og lige om lidt, så sker der INTET. Ingen trafik ingen salg ingen

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress.

Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Wordpress manual Sådan opdaterer og vedligeholder du din hjemmeside i Wordpress. Dette er en manual til de mest grundlæggende ting og funktioner i Wordpress, så du selv kan redigere indholdet eller tilføje

Læs mere

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website

Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Introduktion til Wordpress Få et indblik hvad der skal til for at få et website Agenda 1. Introduktion 1. Lidt om SimpleShop.dk 2. Hvad gennemgår vi i dag? 3. Hvorfor Wordpress? 2. Hvad har du brug for?

Læs mere

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben!

SEO seminar. Agenda. SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! SEO Køreplan 1 SEO seminar Agenda SEO Myter Indeksering Søgeordsanalyser Onsite SEO Linkbuilding & Ekstern SEO Stjæl med arme og ben! 2 SEO Myter 3 DEM MED FLEST PENGE LIGGER NR. 1 I SØGEMASKINERNE NEJ

Læs mere

Aarhus d. 5 maj 2011

Aarhus d. 5 maj 2011 Aarhus d. 5 maj 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Online Marketing Chef i OnlineMedier ApS & Søgemedier A/S Webdesign siden 1998 Online markedsføring siden 2002 Larry Page & Sergey Brin, Stanford

Læs mere

Adwords i praksis annoncer på Google

Adwords i praksis annoncer på Google 3 timers kursus hos jer, hos Nielsens Bureau eller over internettet: Adwords i praksis annoncer på Google Adwords-annoncerne fra Google er en nem, hurtig og effektiv måde at gøre jeres produkter og ydelser

Læs mere

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard

Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Synliggør din virksomhed markedsføringstendenser. Frederikssund, 3. december 2012 ved Vækstkonsulent Per Nygaard Agenda Tidens tendenser i markedsføring Sociale medier og nutidens digitale netværk Behøver

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side?

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side? HJE M M E SI DE REVISION Din hjemmeside er utrolig vigtig for din business og markedsføring. Den skal i løbet af et splitsekund tiltrække de besøgende. Den skal præsentere dine varer og vigtigst af alt:

Læs mere

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing

- Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing - Sammen kan vi det hele! Bliv set på Bing Bing SEO Bing er Microsofts søgemaskine, der automatisk er indbygget i Microsofts browser Edge. Den findes altså automatisk i alle computere med Microsofts nye

Læs mere

SEO TILBUD KORT FORANALYSE

SEO TILBUD KORT FORANALYSE SEO TILBUD Målet er at skabe mere trafik fra organiske søgninger og dermed flere leads både på kort og lang bane. Det er ikke før der er blevet udarbejdet en søgeordsanalyse muligt at vurdere, hvor meget

Læs mere

Tekster, som både Google og læser elsker

Tekster, som både Google og læser elsker Content Marketing anno 2016 Tekster, som både Google og læser elsker En komplet guide til at levere det indhold, dine potentielle kunder søger Kristian Scharling -Indehaver af Somera ApS- En E-Bog af Indholdsfortegnelse

Læs mere

Markedsføringspakker

Markedsføringspakker Markedsføringspakker NÅR VORES KUNDER HAR SUCCES, HAR VI SUCCES SEO Gruppen Slotsgade 20C 2.sal TH Odense C 5000 Tlf: +45 78 77 97 10 E-mail: kontakt@seogruppen.dk Basis Markedsføringspakke 4.000,- kr.

Læs mere

24 tips til din markedsføring

24 tips til din markedsføring 24 tips til din markedsføring som tager max 5 minutter at udføre WebsitterService 2018 1. december Så blev det endelig 1. december og jeg har glædet mig til i dag, hvor vi åbner første låge i julekalenderen

Læs mere

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online

Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Fra 0-100 km/t Sådan fik vi succes online Taler: IT-/Marketing Chef hos Cykelpartner.dk Program Hvem er? Hvem er Cykelpartner.dk? Kundeservice CPA / Affiliate marketing CPC / Adwords, Facebook Ads, Bing

Læs mere

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten

Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Grafisk produktion & workflow _ 33 / 23 Grafisk produktion & workflow: Alt til forfesten Produkt _ Jeg har i længere tid gerne ville opbygge min egen webshop. september 2014 tog jeg mig sammen og opbyggede

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

SEO s rolle i din business. * En o&e overset del af din markedsføring Fordelen ved SEO Husk at gøre dit indhold købsværdigt.

SEO s rolle i din business. * En o&e overset del af din markedsføring Fordelen ved SEO Husk at gøre dit indhold købsværdigt. MODUL 8 SEO s rolle i din business * En o&e overset del af din markedsføring Fordelen ved SEO Husk at gøre dit indhold købsværdigt. 1. GODT INDHOLD * Søgemaskinerne er ligesom dine kunder * De søger e&er

Læs mere

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 Men først lidt om mig selv Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden

Læs mere

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind

UGE 47: Digitale Strategier. #stormvind UGE 47: Digitale Strategier En slide om Dorte Min passion: At påvirke virksomheder, så det kan mærkes! 20+ års erfaring fra IT-branchen Lever af at sælge viden & rådgivning Iværksætter lige som dig Social

Læs mere

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11.

PROGRAM FOR KURSET : Sådan skriver du gode webtekster : Pause : Sådan laver du SEO på tekster og billeder. 11. PROGRAM FOR KURSET 10-11: Sådan skriver du gode webtekster 11-11.15: Pause 11.15: Sådan laver du SEO på tekster og billeder 11.45: Spørgsmål 1 EN HJEMMESIDE DER SÆLGER: 1 Kundeemne søger på Google efter

Læs mere

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017

Josephine Ahm Til id på de sociale medier for B2B virksomheder 1 Inspirationsaften v/ Lasse Ahm Consult 16/03/2017 1 Overvej, hvad tillid betyder for dig. Det kan både være i personligt regi og i professionelt regi. Måske er det faktisk ikke så forskelligt fra hinanden. Skriv det ned på en seddel, så du bliver tvunget

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere