Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl"

Transkript

1 Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde den 23. februar 2017 fremlægges til underskrift. Referatet blev godkendt.

2 2. Godkendelse af dagsorden Kl Indstilling: Dagsorden godkendes Dagsorden blev godkendt.

3 3. TEMAPUNKT 1 Kl Fusion status og drøftelse af den videre proces ved direktør Anette Schmidt Laursen Direktør Anette Schmidt Laursen vil give en status på fusionens strategiske og administrative implementeringsspor herunder status på: Skolens Ledelse Skolens samarbejdsfora Organisation og HR Eksterne samarbejder Intern og ekstern kommunikation Der vil være mulighed for spørgsmål og drøftelse undervejs. Indstilling: Status tages til efterretning Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning introducerede til dagsordenens tre temapunkter og bød velkommen til uddannelsescheferne Doris Jensen og Karen Brix Roed. Herefter gennemgik direktør Anette Schmidt Laursen fremdriften på fusionsarbejdet. Arbejdet er inddelt i fem spor : 1. Ledelsesspor 2. Interne samarbejdsfora 3. Organisering og HR 4. Eksternt samarbejde 5. Kommunikation Der pågår en lang række processer internt i organisationen processer som skal medvirke til, at der skabes overblik over opgaver og over organisationsstruktur. Det er vigtigt for skolens ledelse, at medarbejderne er involveret i processerne. Enkelte nedslagspunkter fra hvert spor præsenteres nedenfor: På chefniveau arbejdes der med strategi- og ledelsesgrundlag.

4 SU strukturen er på plads, og der er foretaget TR valg og valg til arbejdsmiljøorganisationen. På tværs af afdelingerne arbejdes der med fælles rammer for arbejdstidsplanlægning. Til august samles hele personalet til et arrangement, hvor skolens værdiarbejde igangsættes. Nye lokale uddannelsesudvalg er ved at blive etableret med virkning fra Arbejdet med at få implementeret skolens visuelle udtryk er i fuld gang på alle skolens afdelinger. Anette Schmidt Laursens oplæg er vedlagt referatet. Oplæg ved Anette Schmidt Laursen Orientering blev taget til efterretning.

5 4. TEMAPUNKT 2: Kl Skolens rekrutteringsindsatser i forhold til grundskolen ved uddannelseschef Doris Jensen Uddannelseschef Doris Jensen orienterer om SOSU Østjyllands rekrutteringsindsatser med særlig fokus på rekruttering af elever fra grundskolen. Der vil være mulighed for spørgsmål og drøftelse undervejs. Indstilling: Orientering tages til efterretning Uddannelseschef Doris Jensen, som er ansvarlig for PAU GF1 og skolens førskole-aktiviteter præsenterede skolens rekrutteringsindsatser i forhold til grundskolen, som er en bred palet af aktiviteter, hvoraf nogle af aktiviteterne er målrettet elever i overbygningen, mens andre er målrettet elever på mellemtrinnet. Andre indsatser er målrettet forældrene - især mødrene - til folkeskoleelever. I forhold til eksterne samarbejdspartnere i både offentlig og privat regi har vi løbende samarbejde og dialog i forhold til, hvordan vi bedst muligt motiverer unge mennesker til at tage en erhvervsuddannelse. Inden for skolens geografiske dækningsområde er der stor forskel på overgangsfrekvensen fra folkeskole til EUD. Det er erfaringen, at indsatserne skal målrettes både i forhold til de unge og i forhold til hvilket lokalområde, der er tale om. Fra bestyrelsens side blev der peget på at, der etableres tæt samarbejde med f.eks sprogskoler og kommunale beskæftigelsesforvaltninger. Doris Jensens præsentation er vedlagt referatet. Oplæg Doris Jensen Orienteringen blev taget til efterretning.

6 5. TEMAPUNKT 3: Kl Innovation og udvikling præsentation af skolens udviklingstiltag ved direktør Anette Schmidt Laursen og uddannelseschef Karen Brix Roed Uddannelseschef Karen Brix Roed orienterer om SOSU Østjyllands forskellige udviklingstiltag herunder: Forskningssamarbejde med Aalborg Universitet og Magistrat for Sundhed og omsorg, Aarhus Kommune E-læringsplatform Dapuc Internationalisering Der vil være mulighed for spørgsmål og drøftelse undervejs. Indstilling: Orientering tages til efterretning. Uddannelseschef Karen Brix Roed havde i sit oplæg tre nedslagspunkter: Skolens præhospitale efteruddannelsestilbud dapuc Skolens forsknings- og udviklingsprojekter Skolens internationale arbejde Pr. 1. august 2017 har skolen valgt at fastansætte to paramedicinere, som har været tilknyttet Silkeborg-afdelingen gennem flere år som konsulenter/undervisere. Det er tanken, at de ved siden af underviseropgaverne skal opsøge nye markeder inden for f.eks. politi og forsvar. På forskningsområdet er flere tiltag undervejs blandt andet er skolen sammen med Aarhus Kommune og Aalborg Universitet i gang med at afsøge muligheden for at ansætte en erhvervs-phd, som skal kortlægge og skabe ny viden om kompetenceudvikling i vekselvirkningen mellem social- og sundhedsuddannelserne og arbejdspladser i ældreplejen. På det internationale område sælger skolen kurser og knowhow til Grønland, Færøerne og Kina. Karen Brix Roeds oplæg er vedlagt referatet. Oplæg Karen Brix Roed Orientering blev taget til efterretning.

7 6. Indledende drøftelse af ny bestyrelsessammensætning for bestyrelsesperiode v. bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning Kl Som bekendt blev interim-bestyrelsen med 16 stemmeberettigede medlemmer (16 med stemmeret og 2 uden stemmeret) etableret i forbindelse med Ministeriets fusionsgodkendelse, som dog var betinget af, at antallet af bestyrelsesmedlemmer nedbringes til maksimalt 12 stemmeberettigede (12 med stemmeret og 2 uden stemmeret) bestyrelsesmedlemmer senest den 30. april De indledende drøftelser om, hvorledes bestyrelsessammensætningen skal være fremadrettet, indledes på dette møde. Til beslutning om ændring af vedtægten kræves, at mindst 2/3 af samtlige stemmeberettigede bestyrelsesmedlemmer stemmer herfor og det foreslås derfor, at der på baggrund af drøftelserne på dette møde udarbejdes et forslag til bestyrelsesvedtægt, som fremlægges til godkendelse på bestyrelsesmødet i september Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning introducerede til punktet og skitserede baggrunden for den kommende vedtægtsændring. Forretningsudvalget stillede forslag om en bestyrelsessammensætning på 11 stemmeberettigede medlemmer fordelt på følgende vis: 3 medlemmer udpeget af kommuner 1 medlem udpeget af regionen 1-2 medlemmer udpeget af FOA 1 medlem udpeget af private aktører indenfor social- og sundhedsområdet 2-3 selvsupplerende medlemmer 1 medarbejderrepræsentant 1 elevrådsrepræsentant Herefter tog bestyrelsen en dialog om, hvordan man ser en fremtidig bestyrelse. I det videre arbejde med udarbejdelse af en ny vedtægt skal der være følgende opmærksomhedspunkter: Man skal gøre sig nøje overvejelser i forhold til antal hellere en mindre bestyrelse med stabilt fremmøde end en stor bestyrelse med knap så stabilt et fremmøde Der skal være en balance i antallet af kommuner En strategisk person fra f.eks. hospitalsvæsenet kan overvejes En person med kommunikationsbaggrund kan overvejes En person fra det kommunale beskæftigelsesområde kan overvejes Personer som repræsenterer både noget fagligt og noget kommunalt kan overvejes f.eks. en fra et udvalg Politiske repræsentanter skal have interesse for og indblik i sundhedsområdet

8 Fra skolens side er det væsentlig at bestyrelsesmedlemmerne dækker skolens interesser og bidrager med relevant fagligt input og har et stabilt fremmøde Der blev stillet forslag om at udarbejde en funktionsbeskrivelse for hvervet som bestyrelsesmedlem for SOSU Østjylland, hvor opgaven og det tidsmæssige omfang beskrives nærmere til brug i dialogen med de udpegende organisationer. Der var bred tilslutning til dette forslag. På baggrund af bestyrelsesdrøftelserne arbejder forretningsudvalget videre med skolens ledelse i forhold til forslag til sammensætning og ny vedtægt.

9 7. Drøftelsespunkt- og beslutningspunkt: Kvartalsregnskab v. Morten Guldmann Olsen kl. Kl Økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen præsenterer regnskabsresultat for 1. kvartal Indstilling: Regnskabsresultatet drøftes og tages til efterretning. Økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen præsenterede regnskabsresultatet for 1. kvartal, som i forhold til det budgetterede er tilfredsstillende og giver skolen et godt udgangspunkt for den videre drift. I første kvartal realisererede skolen et overskud på kr. 5 mio., hvilket er kr. 1,9 mio. over det forventede. Budgetafvigelsen skyldes først og fremmest, at den realiserede omsætning ligger markant over den budgetterede omsætning. Dette skyldes den usikkerhed, som skolen stod over for på tidspunktet for budgetlægningen. Til gengæld er der budgetteret med underskud i årets tre sidste kvartaler. På årsbasis er der budgetteret med et underskud på kr. 4,8 mio. Det er ledelsens vurdering, at underskuddet bliver mindre end forventet. Kvartalsregnskabet blev kort drøftet og taget til efterretning.

10 8. spunkt: Parkeringsudfordringer på Hedeager ved økonomi- og administrationschef Morten Guldmann Olsen Kl Der opleves et stigende pres på skolens p-pladser på Hedeager 33, 8200 Aarhus N., hvor parkering p.t. er gratis og ikke kræver særlig parkeringstilladelse. Skolens medarbejdere har observeret, at ansatte fra bl.a. Aarhus Universitetshospital parkerer på skolens p-plads og går videre derfra på arbejde. Det forventes, at ibrugtagning af letbanen, som har stoppested ved skolens matrikel, vil øge presset på skolens p-pladser yderligere. Det anbefales derfor, at SOSU Østjyllands afdeling i Aarhus indfører en ordning med parkeringstilladelser f.eks. tilsvarende den ordning, som findes på skolens afdeling i Silkeborg, og dermed sikrer, at det kun er skolens gæster, elever/kursister og medarbejdere, som kan gøre brug af skolens parkeringsplads. Indstilling: Skolens økonomi- og administrationschef bemyndiges til at indføre en ordning, hvor der kræves parkeringstilladelse for at parkere på Hedeager 33. Indstillingen blev vedtaget.

11 9. spunkt: Direktørens resultatlønskontrakt ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning Kl Resultatlønskontrakt 2017 for skolens direktør ved bestyrelsesformand Hans- Jørgen Hørning med efterfølgende drøftelse Indstilling Formanden bemyndiges til at færdiggøre resultatlønskontrakten. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning præsenterede resultatlønskontrakten i hovedtræk. Udgangspunktet har været, at kontrakten skal matche de forventninger, som var opstillet i forbindelse med ansættelse af skolens direktør. Der fandt en kort drøftelse sted og bestyrelsen vedtog den forelagte resultatlønskontrakt.

12 10. LUKKET PUNKT Direktørens løn- og ansættelsesforhold ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning kl

13 11. Nyt fra skolen ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning Kl Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer orienterer fra deres organisatoriske bagland. Indstilling: Orientering tages til efterretning. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning orienterede om, at der på sidste forretningsudvalgsmøde blot blev arbejdet med bestyrelsesdagsordenen til dette møde, og derfor er der ikke blevet udarbejdet et FU-referat. Der har været årsmøde i B-sosu og Danske SOSU hvor der blandt andet var faglige oplæg om fremtidens SOSU uddannelser og kompetencer indenfor SOSU-faget, god skoleledelse og motivation. Det blev besluttet, at SOSU Østjylland ved siden af sit medlemskab af Danske SOSU skoler indmelder sig i Danske Erhvervsskoler med henblik på at udvide skolens netværk i forhold til andre EUD institutioner.

14 12. Nyt fra skolen ved direktør Anette Schmidt Laursen Kl Direktør Anette Schmidt Laursen orienterer fra skolens hverdag Indstilling: Orientering tages til efterretning. Den skriftlige orientering fra skolen blev taget til efterretning. Derudover orienterede direktør Anette Schmidt Laursen om, at samarbejdet med Silkeborg Produktionshøjskole og afdelingen i Silkeborg ophører pr. 1. januar 2018, da Produktionshøjskolen ikke har tilstrækkeligt med elever til at kunne opretholde en køkkenlinje. Skolens ledelse arbejder på en anden kantineløsning, så vidt muligt som et socio-økonomisk samarbejde med leverandør. Bestyrelsen tilkendegav det positive i at modtage de månedlige nyhedsbreve fra skolen fremadrettet ser man gerne, at der jævnligt gives en status på optagetallene i nyhedsbrevet.

15 13. Evt. Kl Vibeke Sjøgren orienterede om, at der er ved at blive udarbejdet en samarbejdsaftale mellem Aarhus Kommune og SOSU Østjylland inden for sosuuddannelserne. Vibeke foreslog endvidere at skolens rygepolitik sættes på dagsordenen på næste bestyrelsesmøde.

16 Deltagere, Bestyrelsesmøde den Navn Institution Afbud Arne Rolighed Næstformand, selvsupp. medlem Annemarie Grotkjær Medarb.rep. uden stemmeret Bente Nielsen Region Midtjylland X Hanne Peitersen Elev.rep. med stemmeret X Hans-Jørgen Hørning Formand, Silkeborg Kommune Helene Bækgaard Aarhus Kommune, Personale i X HR, Kommunikation og Trivsel Inge Jensen Pedersen FOA Aarhus X Lene Beirholm Eriksen Lisbeth Binderup Lone Bahnsen Medarb.rep. med stemmeret Selvsuppleret medlem Selvsuppleret medlem Maja Kuld A. Jensen Elevrep. uden stemmeret X Mette Valbjørn Region Midtjylland X Michael Hansen Dansk Erhverv X Ole Lauth Odder kommune X Per Brobæk Madsen Peter H. Bonfils FOA Skanderborg-Silkeborg Sundhedsudvalget Aarhus Kommunes Byråd X

17 Navn Afbud Institution Thomas Cordtz Vibeke Sjøgren Skanderborg Kommune Foreningen af kommunale social- og sundheds- og arbejdsmarkedschefer

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift Bestyrelsesmøde den 21-09-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni 2017. Fremlagt til underskrift s- og/eller drøftelsespunkter: 3. spunkt: Forslag til vedtægt for bestyrelsesperioden

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen. SOSU Østjyllands chefgruppe deltager i bestyrelsesmødet og efterfølgende julearrangement

Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen. SOSU Østjyllands chefgruppe deltager i bestyrelsesmødet og efterfølgende julearrangement Referat Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 14. december 2017 kl. 14.30 17.30 Sted: Lokale: Yderligere info: SOSU Østjylland Høgevej 4-8600 Silkeborg Kantinen Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen

Læs mere

10. Orienteringspunkt: Nyt fra bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer

10. Orienteringspunkt: Nyt fra bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer REFERAT fra bestyrelsesmøde den 03-10-16 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 03-10-16 2. Godkendelse af dagsorden 3. Nyt om fusionen ved formandskab og direktion Orientering 4. Procesplan for personaletilpasning

Læs mere

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet:

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet: Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. juni kl. 15.00-18.00 Mødeleder: Sted: Lokale: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Mødet

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Dagsorden Bestyrelsesmøde. Tidspunkt: 07. december kl SOSU Østjylland, Høgevej SILKEBORG

Bestyrelsesmøde den Dagsorden Bestyrelsesmøde. Tidspunkt: 07. december kl SOSU Østjylland, Høgevej SILKEBORG Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 07. december kl. 1500 1800 Sted: SOSU Østjylland, Høgevej 4 8600 SILKEBORG Lokale: Mødelokale 1 1 Dagsorden Mødet indledes med præsentation og fremvisning af Silkeborgskolens

Læs mere

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen.

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen. 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 3. bestyrelsesperiode 2014-2018 Referat af 1. ekstraordinært bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 08.15 09.45 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej

Læs mere

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 22. februar 2019 kl. 14.00 15.30 Sted: Lokale: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Der vil være servering af eftermiddagskaffe med

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 07. september kl. 1500-1800 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg Lokale: Møde 1 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Nyt om

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 31.10 8200 Aarhus N Mødedato: Den 10. december 2014 kl. 12.30-14.30 Deltagere

Læs mere

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter.

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter. Deltagere: Hans-Jørgen Hørning Silkeborg kommune, Per Brobæk Madsen FOA, Sven Thorøe Skanderborg kommune, Isabella F. Madsen Favrskov kommune, Bente Nielsen Region Midtjylland, Michael Hansen Dansk Erhverv,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland

Referatet godkendt. Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 25.februar SOSU Østjylland Til stede: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune (Formand) Vacant, Områdechef Børn og

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10-12-2015. Referat. Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 10-12-2015. Referat. Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 17-09-2015 og 27.10-2015 2.

Læs mere

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden

Afbud fra Christian Holm Donatsky Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Trine Larsen. Dagsorden Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 02. juni 2014 Til stede: Bolette Christensen, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Freja Södergran, Niels Holm medarbejderrepræsentant

Læs mere

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen

Generel introduktion til skolen ved direktør Hanne Helleshøj og administrations- og økonomichef Steen Ib Kjeldsen Referat bestyrelsesmøde den 20. juni 2014 Fremmøde Fuldtalligt fremmøde. Kort præsentation af bestyrelsens medlemmer samt orientering om, at der pt. ikke er elevrepræsentation i bestyrelsen. Godkendelse

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat. Godkendelse og underskrivelse af referat.

Referat. Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat. Godkendelse og underskrivelse af referat. Referat Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat Godkendelse og underskrivelse af referat../. Referat af bestyrelsesmøde den 25-03-2015 Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendes.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas.

Referat. Referat: Der blev budt velkommen til Jonas. Referat Møde: Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid: Fredag den 7. december 2018 kl. 9.30-11.00 Sted: Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø Deltagere: Leif Serup, Peter Møller Rasmussen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Referat LUU-PÆD 12. juni 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Ole Svejstrup, Uddannelseskoordinator

Læs mere

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019

Det forventes ikke, at elevrepræsentanten bliver udpeget før efter institutionens start i august 2019 Referat fra konstituerende bestyrelsesmøde i FGU Storkøbenhavn Nord Onsdag den 10. oktober 2018 kl. 11.00 13.00 Sted: Gladsaxe Rådhus, Ved Rådhuset 1, 2860 Søborg, lokale: 2608 (Gladsaxeværelset) Deltagere

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen for Midttrafik 18. januar 2018 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand og næstformænd

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1

Dagsorden AMU LUU. Tidspunkt: 21. november kl SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej Silkeborg. Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden AMU LUU Tidspunkt: 21. november kl. 09.00 12.00 Sted: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Mødeleder: Udvalgsformand Martha Højgaard Inviterede: Se

Læs mere

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt.

Der var følgende rettelser til dagsorden: Morgen Guldmann-Olsen er med omkring orientering om ledelse rykket op som første punkt. Referat LUU SOSU møde den 1.marts kl. 9.00 12.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sindberg, Favrskov Kommune Mette Gjødvad Høy, Region Midt

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Velkomst ved Direktør Anette Schmidt Laursen. Der blev uddelt power point om skolen.

Velkomst ved Direktør Anette Schmidt Laursen. Der blev uddelt power point om skolen. Referat LUU-PÆD 26. februar 2018 SOSU Østjylland Deltagere: Birgitte Ladefoged, Pædagogisk konsulent Skanderborg Kommune Eva Bak, Uddannelseskoordinator Silkeborg Kommune Berit Vinther, Områdechef Børn

Læs mere

Mødereferat. Møde i Århus Uddannelsesråd. Aarhus Kommune. Dato 7. marts 2016

Mødereferat. Møde i Århus Uddannelsesråd. Aarhus Kommune. Dato 7. marts 2016 Mødereferat Dato 7. marts 2016 Aarhus Kommune Børn og Unge Pædagogisk Afdeling Møde i Århus Uddannelsesråd Mødedato 26. marts 2016 Mødested: SOSU Aarhus Afbud: Lone Sandholdt Jacobsen, Viby Gymnasium Referent:

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Det blev nævnt på mødet, at der er tradition for at inddrage ledelsesrepræsentanter i ansættelsesudvalget på andre erhvervsskoler.

Det blev nævnt på mødet, at der er tradition for at inddrage ledelsesrepræsentanter i ansættelsesudvalget på andre erhvervsskoler. SOPU KØBENHAVN & NORDSJÆLLAND Referat af bestyrelsesmødet på SOPU d. 22. maj 2018 Deltagere: Ann Berit Ho lm, Bitten Næsted Hansen, Ingo Østerskov, Katja Kayser, Lene Lindberg, Nanna Høj lund, Pia Ludvigsen,

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. september 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Heidi Have Malene Frost Anne-Mette

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Inside, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 12. - Budgetopfølgning pr. 31.8.2014 - ÅBENT 21 13. - Virksomhedsplan 2015 - ÅBENT 22 14. -

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019

Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Referat af bestyrelsesmøde, SOSU H, d. 26. februar 2019 Tid: 16.30 18.30 Sted: Skelbækgade 1, mødelokale 0.13 Tilstede Bestyrelsen: Nanna Højlund, Vagn Majland, Katja Kayser, Lene Lindberg, Pia Ludvigsen,

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. august 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Steen Colberg Jensen Kirsa Ahlebæk Michael Dam Jonna Nielsen Klaus Holm Carl-Jørgen Bindslev

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Ernærings- og sundhedsuddannelsen (Ankerhus) Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. D 010 (I bygning D som er bagved til højre for hovedbygningen)

Ernærings- og sundhedsuddannelsen (Ankerhus) Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. D 010 (I bygning D som er bagved til højre for hovedbygningen) Dagsorden Mødedato: Torsdag den 26. juni 2014 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Mødesekretær: Ernærings- og sundhedsuddannelsen (Ankerhus) Slagelsevej

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK.

VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. VEDTÆGTER FOR LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK. 1: Navn og hjemsted. LANDSORGANISATIONEN OK-KLUBBERNE I DANMARK, oprindeligt De Samvirkende Omsorgsklubber i Danmark, er en selvejende institution,

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Tid og sted: Fredag 8. april 2016, fra kl. 9.00 til 11.00 Scandic Silkeborg, Udgaardsvej 2, 8600 Silkeborg. Deltagere: Kommunaldirektørerne

Læs mere

ZBC. Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) :00. Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde

ZBC. Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) :00. Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde ZBC Bestyrelse (Konstituerende bestyrelsesmøde) 29-05-2018 15:00 Konferencesalen, Maglegårdsvej 10, 4000 Roskilde Information : Der er afbud fra Carsten Hansen, Carsten Rasmussen og Leif Wilson Laustsen.

Læs mere

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur

17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur 17, stk. 4 - udvalg om Bosætningsstrategi og Infrastruktur Referat fra møde den 18. september 2014 Tidspunkt: Kl. 16:30 Sted: konferencesalen Skanderborg Deltagere Søren Erik Pedersen, Frank W. Damgaard,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Fonden Midtjysk Turisme

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Fonden Midtjysk Turisme Vedtægter for den erhvervsdrivende fond Fonden Midtjysk Turisme 1 Navn og hjemsted Fondens navn er FONDEN MIDTJYSK TURISME Fondens hjemsted er Silkeborg Kommune 2 Stifter Fonden er oprindelig stiftet under

Læs mere

Referat ordinært bestyrelsesmøde

Referat ordinært bestyrelsesmøde Referat ordinært bestyrelsesmøde Tid Tirsdag den 24.01.2017 kl. 15.30-18.00 Sted På Sporet mødelokale 1.46 Deltagere Lasse Breddam, selvsupplerende formand Jørgen R. Henriksen, Region Nordjylland, næstformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00-11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Referat ordinært bestyrelsesmøde

Referat ordinært bestyrelsesmøde Referat ordinært bestyrelsesmøde Tid Onsdag den 31.01.2018 kl. 15.30-18.00 Sted Mødelokale 1.46, På Sporet 8A, 9000 Aalborg Deltagere Lasse Breddam, selvsupplerende, formand Jørgen R. Henriksen, Region

Læs mere

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Ole Svejstrup, Udviklingskonsulent, Tilforordnet psykiatrien MSB Aarhus

Læs mere

Vedtægter Business Center Bornholm (BCB)

Vedtægter Business Center Bornholm (BCB) Vedtægter Business Center Bornholm (BCB) 1 - Formål 1.1 Business Center Bornholm er en selvejende institution, der har til formål at medvirke til at understøtte og udbygge det bornholmske erhvervsliv,

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted:

Bestyrelsen. Østjyllands Brandvæsen. Referat. Dato: Tid: Sted: Østjyllands Brandvæsen Referat Bestyrelsen 18-11-2016 10:00 18-11-2016 12:00 Dato: Tid: Sted: Deltagere: 18. november 2016 10:00-18-11-2016 12:00 Aarhus Rådhus, mødelokale 381 Fung. rådmand Camilla Fabricius

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 29. maj 2018 kl. 15:00 18.00 Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere: Formand Jens-Olav Pedersen Næstformand Per Gotfredsen Allan Thomsen Katja Munch

Læs mere

Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning

Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning Vedtægter for foreningen SIND Pårørenderådgivning 1. Foreningens navn er SIND Pårørenderådgivning. 2. Foreningens formål: SIND Pårørenderådgivnings formål er: at tilbyde pårørende til sindslidende rådgivning,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus

VEDTÆGTER. for den selvejende daginstitution. Ministeriernes Børnehus VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution Ministeriernes Børnehus Navn og formål Institutionens navn er Ministeriernes Børnehus. Institutionen er beliggende i Vester Voldgade 123 og Frederiksholms Kanal

Læs mere

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet

Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Referat LUU-møde i det lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg for social- og sundhedsområdet Tid Tirsdag den 19.09.2017 kl. 8.30-12.00 Sted Remisen bemærk ændret mødested Deltagere Lene Nielsen,

Læs mere

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben.

Tillidsrepræsentanter og suppleanter valgt jfr. 11 bliver automatisk medlemmer af klubben. Vedtægter 1. Navn og tilhørsforhold Stk.1. Klubbens navn er AC TAP klubben ved Aarhus Universitet. Klubben har hjemsted ved Aarhus Universitet. 2. Medlemskab af organisation og formål Klubben er en arbejdspladsklub

Læs mere

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1

SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 SJÆLLAND VEDTÆGTER 1 1 Navn Brancheklubbens navn er SAM-DATA Sjælland. 2 Brancheklubbens formål Gennem et bevist fagligt arbejde som sparringspartner med forbundet og HK Sjælland, at varetage medlemmernes

Læs mere

Referat: Skanderborg den 23. august Dato/tid: Den 22. august 2018 kl. 17:00. SCU, Skanderborg Lokale B1-5 (under trappen i Kantinen)

Referat: Skanderborg den 23. august Dato/tid: Den 22. august 2018 kl. 17:00. SCU, Skanderborg Lokale B1-5 (under trappen i Kantinen) Referat Skanderborg den 23. august Mødeforum: Bestyrelsen for SCU Dato/tid: Den 22. august kl. 17:00 Sted: Deltagere: Ikke tilstede: Referat: SCU, Skanderborg Lokale B1-5 (under trappen i Kantinen) Sonja

Læs mere

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt.

1. Godkendelse af referat Sekretariatet har ikke modtaget indsigelser til det sidst udsendte referat, hvorfor det betragtes som godkendt. REFERAT 31.1.2017 Bestyrelsesmøde 30.1.2017 Initialer: Deltagere: Anne Mette Jørgensen Tina Smed Laursen Vagn Majland Kurt Pedersen (formand) Flemming Olsen Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth Melgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl. Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.13 Starttidspunkt: Torsdag den 26. august kl. 14.00. Sluttidspunkt: Fredag

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD

ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD XxxREBILD KOMMUNES ERHVERVSUDVIKLINGSRÅD Referat Mandag den 04/04 2016 kl. 08.00-10.00 Mødested: Business Park Nord Praktiske oplysninger: Kl. 08.00-10.00 Mødets tema Ordinært møde Afbud: Morten Lem Dagsorden

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 30. NOVEMBER 2018 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde nr. 50 torsdag den 10. oktober 2013 kl. 19.00 i 10. klasses fællesrum.

Læs mere

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region

Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket i den midtjyske region Dagsorden for møde i kommunaldirektørnetværket Tid og sted: Fredag 18. marts 2011, fra kl. 9.00 til 12.00 med efterfølgende frokost Mødelokale C, Medborgerhuset, Bindslevs Plads 5, Silkeborg Deltagere:

Læs mere

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde Dato, tid og sted: 27. januar 2011, kl. 17.00, Kronprinsessegade 14, Kantinen Deltagere: Bestyrelsen, Bent Frederiksen, Peter Andersen, Anette Hertz, Rikke Linnemann

Læs mere

Kulturskolen Syddjurs. September 2014

Kulturskolen Syddjurs. September 2014 Kulturskolen Syddjurs September 2014 Indhold 1. Navn og status... 3 2. Formål... 3 3. Indhold... 3 4. Kulturskolens ledelse og daglige drift... 3 5. Bestyrelsens sammensætning... 4 6. Bestyrelsen opgaver

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere