Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lot floden. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,"

Transkript

1 Lot floden Lot-floden bugter sig mellem brede dale med vinmarker, snævre bjergslugte, under stejle kalkstensklipper og forbi fossende vandløb. Man glemmer sent de mange borge eller middelalderlandsbyer, som St. Cirq Lapopie, Laroque eller bedårende Vers, hvor der kan svømmes i det klare vand. Besøg bl.a. Prins Henriks Vinslot Caix for et godt vinkøb. Glæd dig til at sejle under Valentré-broen, tæt ved Cahors, med de tre vagttårne fra det 14. århundrede. Langs flodbrinken er der mulighed for at se både oddere, isfugle og hejrer. Et glas af den kraftfulde Cahorsvin kan nydes på en solbeskinnet café, ledsaget af en anretning med foie gras og trøfler. Siden 2007 er det blevet muligt at udvide sejladsen så langt mod øst som til Larnagol. Denne befæstede landsby var engang centrum for opdræt af silkeorme, og knejser stolt over et af de mest maleriske stræk på floden. Landsbyen og slottet Calvignac er bestemt en cykeltur værd.

2 Sejladsmuligheder og restriktioner Det er muligt at sejle fra 2 baser på Lot-Floden - Douelle og Bouzies. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se deres placering langs floden. På Lot-floden er sluserne ubemandede, og de manuelle sluser betjenes ganske let af sejlerne selv. Der kan være kraftigere strøm og højere vandstand i denne flod, med de begrænsninger, som dette måtte forårsage. Vi anbefaler derfor kun området for gæster, som har sejlerfaring i flodsejlads. Begrænsede muligheder for landstrøm Højdepunkter Spektakulære naturscenerier og et afvekslende dyreliv husk kikkerten Forhistoriske hulemalerier ved Pech-Merle Caves St-Cirq Lapopie finder du på en bakketop med honnningfarvede huse, og den fine by er berømt for sine kunstnere og kunsthåndværk Cahor s Pont Valentré fra det 14.århundrede Vandrestier, som er skåret ind i klipper langs floden Lej kano eller kajak for en dag Kanalkortbog over Lot-floden Kanalkortbog nr 5: Lot-floden Lot er med sine 491 km Frankrigs 7. længste flod. Det er en bjergflod, flodlejet er smalt, og der er kun få, mindre bifloder. Vandstanden i området varierer meget efter sæson, hvilket man skal være opmærksom på. I 1926 blev floden faktisk lukket for sejlads, men i 1989 blev den genetableret stykke for stykke, og er nu åben for sejlads i det angivne område. Fortrinsret: Nogle steder er floden smal, og der er nogle regler, som skal overholdes i forhold til lystbåde og erhvervsbåde, om man sejler med eller modstrøms m.m., men det vil blive forklaret på basen. Foran hver dæmning vil der være signal og bøjer, som tilkendegiver sejladsgrænserne. Vær

3 opmærksom på at overholde disse, da strømmen kan være meget stærk. Ved byen Nicols kan man få båden flyttet fra Lot-floden til Baïse-floden, men man skal have en professionel lods ombord for at udføre denne manøvre. I bogen finder du turistbeskrivelser på engelsk, tysk og fransk. Bogen indeholder også mange nyttige oplysninger for sejlads i området, f.eks. slusernes åbningstider, signaler, fartgrænser, nyttige adresser og telefonnumre til turistkontorer, markedsdage, museer m.m. Bogen er rigt illustreret med fotos. Bogen findes ombord på båden, men rigtig mange bestiller den på forhånd til forberedelse af bådferien og som scrapbog til minde om bådferien. Husk at bestille kanalkortbog sammen med din rejse!

4 Attraktioner Caillac Caillac en lille hyggelig by i gå/cykelafstand. Nyd en aperitif på den lokale bar her er en venlig og hjertelig atmosfære. Caillac er ikke et sted man nødvendigvis bruger lang tid, men det er et godt stop for at finde et par småforretninger samt en bager. Læg til ved PK 142,5 - en lille ponton på højre hånd ca. 1,2 km efter broen. Douelle Douelle er en gammel handelsby. Besøg ruinerne af slottet fra det 13. århundrede og fæstningsværkerne i Cessac. Besøg også kirken, hvor de lokale familier bad for handelsskippernes sikkerhed under sejladsen på Lot-floden. I kirken er der et 14 m langt freskomaleri kaldet Chamizo. Der er marked søndag formiddage. Man kan cykle langs den gamle nedlagte jernbanebro over floden og ind i byen. Man kan besøge forskellige vingårde og kældre. I supermarkedet Proxi i centrum kan man købe fisketegn. Læg til ved PK 145 på venstre side overfor CBL/Le Boat basen. Her kan tankes drikkevand. Mercues Mercues ligger mellem Catus og Cahors, og har et smukt og imponerende slot, som kan ses fra vandkanten. Udover vinproduktion har slottet virke som hotel og restaurant. Der er mange vinproducerende slotte i nærheden, og mange af den har gratis vinsmagning. Selve landsbyen Mercues ligger 2 km langs hovedvejen, så gå eller cykl med forsigtighed.

5 Torsdag formiddag er markedsdag i landsbyen. Supermarked og forretninger ved det 2. trafiklys 2 km fra floden. Læg til ved PK 152 (lige ovenfor slusen på højre side og under slottet). Cahors Cahors er kendt for sit marked onsdag og lørdag formiddage, de tunge rødvine, cafeer, forretninger, trøffelcentret, katedralen St. Etienne og broen fra det 14. århundrede, Valentré-broen. Broen er Europas bedst bevarede bro fra Middelalderen. Middelalderen har efterladt en række bemærkelsesværdige bygninger. Mest bemærkelsesværdig er Maison Henry IV. Chateau de Roi var tidligere pavepalads, men er nu det ældste, fungerende fængsel i Frankrig. Byens vinmuseum kan gøre dig klogere på den traditionelle vinproduktion, og museet med fokus på 2. Verdenskrig beretter om historien om modstandsfolkenes kampe. Der ligger en offentlig swimmingpool ved PK 162,5. Der er flere muligheder for at lægge til ved Cahors. Man kan lægge til ved PK 162 på højre hånd eller ved PK 162,5 ved swimmingpoolen på venstre side. Man kan også fortøje ved PK 160,5 på begge sider af floden lige overfor Valentré-broen. Bouzies Besøg Bouzies for hulerne og museet Pech-Merle, som ligger 6 km fra byen. Her ligger der 7 huler med mere end år gamle malerier af mammutter, heste og mennesker. Læg til ved PK 189,5 på venstre side, hvor der er adgang til vand.

6 Saint Cirq Lapopie Landsbyen Saint Cirq Lapopie er et af de smukkeste steder i Lot-dalen, et absolut must-see. Byen har smalle gader, og er hjem for lokale kunstnere, som sælger alt lige fra billeder, læderhåndværk til juveler. Byen har også mange caféer og restauranter, hvorfra man kan betragte bylivet før turen går videre. Besøg Rignault, museet for moderne kunst. I byen finder du også flere butikker, hvor man kan købe egnens specialiteter med hjem. Læg til ved PK 194,5 på venstre hånd et smukt tillægningssted under valnødtræer og i nærheden at campingpladsen. Her kan man også tanke vand. Cenevieres Sur Larganol Cenevieres sur Larganol er det mest østligt liggende sted på Lot-floden, som er sejlbar med flodbåd. Byen er en mindre landsby med en kirke og det imponerende Chateuau de Cenevieres, som kan ses fra vandkanten. Læg til ved PK 206,5 på højre side. Her kan der tankes vand.

7 Vejr og vind

8 Om Flodbådsferie Om bådferie i Frankrig - Praktiske tips Vidunderlig natur, charmerende småbyer. Fristende markeder og lokale specialiteter. Nyd en udsøgt middag ombord - eller besøg byens bedste restaurant. Læg til hvor det passer Jer - midt i naturen eller ved en idylisk landsby. Afstande På floder er afstande markeret med PK (point kilometre - se Waterway Guiden) - dvs. at der er 1 km mellem hvert PK. På kanaler er afstande markeret langs kanalen i antal m mellem to punkter (f.eks = 3 km og 300 m) Sluser Der findes flere forskellige typer sluser i Frankrig. På Lot og Charente er sluserne manuelle og ubemandende, så besætningen skal selv betjene sluserne med håndkraft. I andre områder findes ubemandende - men elektroniske sluser, hvor sluselågerne enten aktiveres fra båden med en remotecontrol - eller ved at dreje på et tov som hænger i en wire hen over kanalen - eller ved en kontrolpult på bredden i slusen. Slutteligt findes sluser som betjenes af en slusemester. Sluseafgifter er inklu deret i lejeprisen. Nogle vælger at give lidt drikkepenge - andre køber lidt af slusemesterens hjemmedyrkede varer såsom grøntsager, æg, honning eller vin. Vær opmærksom på at det er slusemesterens ansvar at betjene sluserne - IKKE at assistere Jer med båd og tovværk! Sluserne har normalt middagslukket mellem Desuden kan sluserne være lukket på faste helligdage såsom påskesøndag, pinsesøndag samt 1. maj og den franske nationaldag 14. juli. Se i øvrigt specialafsnittet om åbningstider i kanalkortbogen - og spørg på basen.

9 Barages (= opdæmning) Undervejs vil I på flodkortet kunne se de såkaldte barages opdæmning (det franske ord), og på engelsk weirs. Dette er et kunstigt lille vandfald eller nærmere opdæmning af floden i den ene side - ofte i tilknytning til en sluse. De er markeret i kortet med en kraftig sort streg, der er tegnet enten delvis ud i floden / kanalen, eller hvor floden / kanalen løber sammen med en sideflod. Hold god afstand til disse, da vandstrømmen her kan være noget kraftigere - følg sejlløbet. Hold en vis fart på båden, så den ikke driver med strømmen. Skulle motoren sætte ud, så kast hurtigt et anker ud. Overnatning Der kan frit lægges til i naturen, hvor I synes der er dejligt, og hvor det ikke generer den øvrige kanaltrafik eller udsynet. I båden ligger pløkker og pløkhammer - så man har mulighed for at slå en pløk i jorden - binde båden hertil - og nyde en smuk og fredfyldte plet: Ved sluserne er der ofte en lille anlægs-plads - disse er IKKE til overnatning, men til både som afventer at komme gennem slusen. Pladsen kan benyttes til et ganske kort ophold. Mange småbyer har en lille bådebro med plads til nogle få både. Her ligger man godt og gratis. Ønsker man at overnatte i en decideret havn eller marina, betales ca pr. overnatning - afhængig af bådens størrelse. På floderne kan det kræve lidt mere tålmodighed at finde et godt sted - da der kan være for lavvandet eller bevokset langs bredderne. Tænk på, når båden fortøjes i det fri, at tovværket ikke bindes fast til et træ eller på anden måde kommer til at genere cyklende og spadserende på stierne langs kanalerne. Der skal være fri passage for alle - også så service og nødassistance kan komme frem. Indkøb BOULANGERIE (bageren), BOUCHERIE (slagteren) og ÉPICERIE (købmanden) eller SUPERMARCHÉ

10 I øvrigt har flere byer en Le Cave eller Caveaux, som er en lille vinhandel hvorfra man kan købe vin fra tønde. Egne flasker kan fyldes op med en vin d table (oftes en overraskede god dagligvin ) - og altid til en yderst rimelig pris!! Forretningerne har ofte åbent på lørdage til kl og på søndage til kl Mange har lukket mandage. Generelt er der middagslukning mellem kl Spørg for en sikkerheds skyld på basen ved ankomst. De fleste byer - også de mindre - har en ugentlig torvedag, som kan være et sandt slaraffenland for skibskokken! Friske grøntsager, lækre oste, fisk, kød og vin kan købes hos lokale småproducenter. Toilet Flodvand bruges til pumpetoilettet. Systemet og miljøet er følsomt, og det anbefales at have en plasticpose til papir og andet affald stående ved toilettet, så man undgår tilstopning.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten.

Fra vores base i Cappy kan du f.eks. sejle fra Péronne op til St. Valéry-sur-Somme - tæt på Somme-bugten. Picardie Tag på en uforglemmelig bådrejse og udforsk Somme-Picardie's spændende vandveje. Du kan bl.a. sejle på de skønne Canal de la Somme, Canal de St. Quentin og Canal du Nord. Jeres bådferie kan eksempelvis

Læs mere

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne

Ardennerne. Gastronomi i Ardennerne Ardennerne Oplev de naturskønne Ardenner fra jeres egen flodbåd.ordet Ardenner er keltisk og betyder "tæt skov". En bådferie i dette område, med den rene landluft, efterlader én overbevist om, at det beplantede

Læs mere

Charente. Turen dertil:

Charente. Turen dertil: Charente Floden Charente i det vestlige Frankrig går også under betegnelsen 'Frankrigs yndigste flod'. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin

Læs mere

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil). Camargue Blot et stenkast fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargueregionens spændende kanaler. Flodbådssejlads i Camargue fører dig gennem en af naturens største

Læs mere

River Lot. Boating Holidays on River Lot

River Lot. Boating Holidays on River Lot River Lot Boating Holidays on River Lot The Lot River meanders between broad valleys with vineyards and narrow mountain gorges - under the steep limestone cliffs and past gushing rivers - west to the Gallic

Læs mere

Aquitaine. Turen til Aquitaine: Sejlmuligheder

Aquitaine. Turen til Aquitaine: Sejlmuligheder Aquitaine Sceneriet i det sydfranske Aquitaine har inspireret kunstnere gennem århundreder. Skråninger med vinstokke og plantager med sveskeblommer, vidner om et område med overflod. Den luksuriøse fois

Læs mere

Canal du Midi. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Canal du Midi. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Canal du Midi En bådferie på den historiske Canal du Midi vil være rolig sejlads gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker i regionen mellem Toulouse i vest og til Agde ved Middelhavets strande i øst. Følg

Læs mere

Det er muligt at sejle fra en base på Charente floden: Jarnac. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se placering langs floden.

Det er muligt at sejle fra en base på Charente floden: Jarnac. Klik på udgangshavne under kortet på denne side, for at se placering langs floden. Charente Charente-floden i Vestfrankrig kaldes også den yndigste flod i Frankrig. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende

Læs mere

Charente. Turen dertil:

Charente. Turen dertil: Charente Charente-floden i Vestfrankrig kaldes også den yndigste flod i Frankrig. Opdag det ægte og autentiske Frankrig i denne maleriske region, der blandt andet er berømt for sin fine cognac, et fremragende

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Anjou. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Anjou. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Anjou Blot få timer fra Paris lokker Anjou med et blidt bakkende landskab, gastronomi, slotte og kirker. Floden Sarthe snor sig stille og nonchalant gennem grønne landskaber med maleriske landsbyer spredt

Læs mere

Canal du Midi. Turen Dertil. Sejladsmuligheder. Højdepunkter for en bådferie på Canal du Midi

Canal du Midi. Turen Dertil. Sejladsmuligheder. Højdepunkter for en bådferie på Canal du Midi Canal du Midi En bådferie på den historiske Canal du Midi vil være rolig sejlads gennem Sydfrankrigs solmættede vinmarker i regionen mellem Toulouse i vest og til Agde ved Middelhavets strande i øst. Følg

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil).

Flyv til Montpellier - alternativt Marseille. Herfra er det muligt at tage taxi/tog til baserne (eller leje en bil). Camargue Blot få skridt fra Middelhavet kan du fra din flodbåd opleve Canal du Rhône à Sète og Camargue-regionens spændende kanaler - en sejlads gennem en af naturens største saltmarsker med bl.a. flokke

Læs mere

Rideau Canal. Inspiration og praktisk information

Rideau Canal. Inspiration og praktisk information Rideau Canal Rideau Canal består af en række søer og floder, som er bundet sammen via kanaler. Kanaler udgør mindre end 10% af den UNESCO-beskyttede Rideau Canal, som strækker sig over ikke mindre end

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne.

Vi sejlede ned ad floden og skønt at der er masser af vand under kølen og ingen hastighedsbegrænsning, samt langt mellem sluserne. Rejsebrev nr. 7 28. juli 2017 Vi er ankommet Port Napoleon ved Rhône flodens munding. Vi har sejlet 1499 sømil, gået 372 motortimer og forceret 301 sluser Vi er endelig nået Middelhavet, fået masten på

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Bordeaux-Cahors. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE

Bordeaux-Cahors. www.ringe-og-omegns-biavlerforening.dk v. Jes Rasmussen - Tlf. 62 29 13 35 AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE Bordeaux-Cahors AFREJSE DEN 22. APRIL 2012-10 DAGE BIAVL, VIN, MAD OG MEGET MERE I SYDVESTFRANKRIG Sydvestfrankrig er Bordeaux, St. Emilion, Bergerac, Cahors og Rocamadour. Det er området med de store

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Sejl ud fra 4 bådbaser - retur eller envejs. Klik på udgangshavne under kortet på denne side og se deres placeringer i området.

Sejl ud fra 4 bådbaser - retur eller envejs. Klik på udgangshavne under kortet på denne side og se deres placeringer i området. Aquitaine Sceneriet i det sydfranske Aquitaine har inspireret kunstnere gennem århundreder. Skråninger med vinstokke og plantager med sveskeblommer, vidner om et område med overflod. Den luksuriøse foie

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Natur, strande, slotte og fantastiske København

Natur, strande, slotte og fantastiske København CYKELFERIE I DANMARK NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN - STJERNERUTE Natur, strande, slotte og fantastiske København Det bedste af Danmark på cykel På denne tur er du bosat i København. Hver dag kan du vælge mellem

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME

App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME App. L Ensoleillée SAINTE MAXIME PENTHOUSE Sainte Maxime er indbegrebet af den sydfranske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved

Læs mere

Alsace & Saarland. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, ,

Alsace & Saarland. Seatravel, Mejlgade 46 B, 8000 Århus C, , Alsace & Saarland Alsace Lorraine er ikke uden grund en populær region for kanalbådsferie og ganske vidunderlig ligesom byernes kunst og arkitektur. Udstrakte fyrreskove langs kanten af de blåtonede Vogeser

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer I smukke omgivelser ligger det 4-stjernede hotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Hotellet er ideelt til miniferier og weekendophold i Holland. Det moderne

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Det ny havnekontor www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.06.2020 15.06.2020 9 dage 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Praktiske informationer til bådferien

Praktiske informationer til bådferien Praktiske informationer til bådferien FØR AFREJSE: Voucher/Rejsebevis Husk at medbringe Voucher/Rejsebevis, hvor der står bådtype - dato og tidspunkt for overtagelse og aflevering samt navn, adresse og

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Julemarkedstogt på Rhinen

Julemarkedstogt på Rhinen Julemarkedstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.095,- Højdepunkter De store julemarkedsbyer Køln og Rüdesheim Oplev også fantastiske Mainz Den flotte helpension om

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Nytårstogt på de hollandske kanaler

Nytårstogt på de hollandske kanaler Nytårstogt på de hollandske kanaler Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.695,- Højdepunkter Nytårsaften på dejlige hollandske kanaler Nytårsmiddag med drikkevarer inklusiv Oplev

Læs mere

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad.

Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Kurhotel Quellenhof Kurhotel Quellenhof ligger i et atmosfærefyldt tidligere kloster med kort afstand til Bad Bertrichs store thermalbad. Introduktion Trænger I til at trække stikket ud? Til at få en pause

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Patchworkudstilling i Alsace

Patchworkudstilling i Alsace Patchworkudstilling i Alsace Med Quilt.dk 11.-17. september 2017 Vi gentager successen og sender bussen på tur igen. Som tidligere, er målet den smukke patchworkudstilling i Ste. Marie-Aux-Mines. Denne

Læs mere

Nyheder fra Arli nr. 3.

Nyheder fra Arli nr. 3. Nyheder fra Arli nr. 3. Lørdag morgen afsted fra Liege til Huy ca. 35 km og 2 sluser. Vi får en fin plads i Yacht Club De Huy lige i udkanten af byen. Vi er nu på vej op i Ardennerne, hvilket turen bærer

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Herunder finder du praktiske råd og generel info om flodbådsferie.

Herunder finder du praktiske råd og generel info om flodbådsferie. Herunder finder du praktiske råd og generel info om flodbådsferie. Rejseforsikring Husk at det er muligt at tegne en rejseforsikring gennem Seatravel. Husk at hjemrejse aldrig er dækket af den offentlige

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS

Cykelferie på Korsika, hav, kastanier og vilde svin. Ophold. Sværhedsgrad (4) og kort ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS ? FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND KORSIKAS NORDSPIDS Den ulitimative cykelø. Det er svært, der er ikke cykelstier og det kan være varmt. Men her er ufattelig smukt og afvekslende! 5 fantastiske cykeldage

Læs mere

Tekst & foto: Bifrost

Tekst & foto: Bifrost Tekst & foto: Bifrost Vi ville prøve at gentage turen til Polen helt op til Stettin, der hvor man tager mast af for at sejle ad floden op mod Berlin. Da vi i 1998 skulle ind i Polsk farvand sejlede man

Læs mere

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina)

Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Rejse informationer for Hacienda Riquelme (Sucina) Oversigts Kort af turen fra Alicante Lufthavnen til Los Riquelme (Sucina) Turen er 97 Km lang men det meste er på motorvej. Billedet viser lufthavnen

Læs mere

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter

Hotel de la Poste Fantastisk vin, mad og udsigter Hotel de la Poste Hotel de la Poste Bonhomme ligger smukt i bjergkæden Vogeserne i Alsace. Hold ferie kun 15 min. fra den kendte vinrute, smukke bjergsøer og traditionelle landsbyer. Introduktion Hotel

Læs mere

Sejl ud fra én af vore 4 bådbaser retur eller envejs - strækningen mellem baserne i Hesse/Saverne og Strasbourg er alltid populær.

Sejl ud fra én af vore 4 bådbaser retur eller envejs - strækningen mellem baserne i Hesse/Saverne og Strasbourg er alltid populær. Alsace & Saarland Alsace Lorraine er ikke uden grund en populær region for kanalbådsferie og ganske vidunderlig ligesom byernes kunst og arkitektur. Udstrakte fyrreskove langs kanten af de blåtonede Vogeser

Læs mere

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME

App. L Ensolleille SAINTE MAXIME App. L Ensolleille SAINTE MAXIME Sainte Maxime er indbegrebet af den syd-franske drøm. Her oplever man en afslappet ferieatmosfære i eksklusive omgivelser. Lejligheden er unikt placeret tæt ved den gamle

Læs mere

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og

Tæt på hotellet, kun få minutters gang, findes der en række gode restauranter og caféer, og i forlængelse af selve hotellet ligger Florentz Café og 0 år gammel renoveret bygning med smuk facade og rokoko indretning. Zleep Hotel Roskilde Introduktion Det klassiske hotel i Roskilde byder på en historisk overnatning i elegante omgivelser. Det traditionsrige

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt på Rhinen Flodkrydstogt på Rhinen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 13.06.2020 21.06.2020 9.895,- Højdepunkter Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto Et fantastisk flodkrydstogt

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden.

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden. Metz-Koblenz, 8 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange seværdigheder i den franske provins

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste

Den første sluse var der kun os,meget rart når man er nybegynder,men det gik rigtigt godt næste Sommerferie 2015 At tage på ferie i egen båd er slet ikke så besværligt som man skulle tro. Der er nogle ting der skal være i orden. Jeg skulle have kanalskipper bevis det fik jeg gennem Danske tursejlere

Læs mere

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn

Velkommen til Nykøbing Sj. Havn Velkommen til Nykøbing Sj. Havn www.odsherredhavne.dk Gæstesejler i Nykøbing Sj. Havn Nykøbing Sj. Havn er et dejligt sted at overnatte. Havnen ligger tæt på byens gågade med mange restauranter og butikker.

Læs mere

Trier-Koblenz, 7 dage

Trier-Koblenz, 7 dage Trier-Koblenz, 7 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier; Tysklands ældste vinby

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået.

PROGRAM. Efter paskontrol og told er der bustransport til jeres dejlige hotel, Pier Sixty Six Hotel & Marina. En lang rejsedag er overstået. PROGRAM Dag 1, 24. april 2019: Afrejse fra København til Fort Lauderdale Rejselederen møder gæsterne i Københavns Lufthavn, Terminal 2 ved Norwegian check-in. Flyafgang er kl. 12.50 via London Gatwick

Læs mere

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig

TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig TILBUD PÉTANQUE-REJSE til Frankrig "Få en oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev Frankrig og franskmændene på en ny måde og få oven i dette en masse pétanquekampe i hyggeligt samvær med andre danske og

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Bourgogne Franché-Comte

Bourgogne Franché-Comte Bourgogne Franché-Comte Fra tætte skove, forrevne klippe- og bjerglandskaber til bølgende græsenge, vingårde og fredfyldte landskaber - Bourgognes netværk af rolige floder og kanaler er en nydelse at sejle

Læs mere

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige.

Desuden er det nemt at komme til basen i Falkirk, og flypriserne til Edinburg er ofte meget overkommelige. Falkirk Med udgangspunkt i Falkirk har du udsigt til en varieret sejlads med noget for enhver smag; naturen er mild og smuk, og langs vandvejene er der både charmerende landsbyer, hyggelige pubber, samt

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel

Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Flodkrydstogt på Rhinen og Mosel Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.995,- Højdepunkter Alle nætter om bord på skibet Den flotte helpension om bord på det dejlige MS Rigoletto

Læs mere

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig

Hotel Campanile Reims Est - Taissy Nyd ferien blandt spændende historie og berømt champagne i Nordfrankrig Hotel Campanile Reims Est - Taissy Oplev champagneregionen i Nordfrankrig og smag jer igennem provinsens lækre kulinariske specialiteter, mens det selvfølgelig er et must at smage på den verdensberømte

Læs mere

Canal de Garonne fra Bordeaux til Toulouse. Indkvartering. Sværhedsgrad og kort FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE

Canal de Garonne fra Bordeaux til Toulouse. Indkvartering. Sværhedsgrad og kort FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE FRANKRIG - CYKELFERIE PÅ EGEN HÅND FRA BORDEAUX TIL TOULOUSE Lettere kuperet cykling langs vinmarker, frugtplantager og Canal de Garonne. Hvis man ønsker kan turen cykles fra Toulouse til Bordeaux. Bedes

Læs mere

Rejsebrev 9, forår 2015.

Rejsebrev 9, forår 2015. Rejsebrev 9, forår 2015. Torsdag den 23. april. DMI har ikke helt holdt det de lovede heldigvis! Vi vågner op til højt klart solskinvejr, og glæder os allerede til turen over Pyrenæerne ad den smukke vej

Læs mere

Schwarzwald bugter sig i bakkedal

Schwarzwald bugter sig i bakkedal Schwarzwald bugter sig i bakkedal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Kukure og bindingsværk Bakker og dale Besøg i Alsace Blomsterøen Mainau Side 1 af 5 Schwarzwald

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Østlige Canada i autocamper Selvom denne tur er smukkest i efteråret, kan den køres hele sommerhalvåret. Den foregår i det østlige Canada i skovklædte områder med fantastiske farver. Turen starter i Toronto,

Læs mere

Grand Hotel Bernardin

Grand Hotel Bernardin Grand Hotel Bernardin Velkommen til Grand Hotel Bernardin! Introduktion På den slovenske sydvestkyst finder I en oase af velvære, fantastisk natur og spændende mad. Med udsigt over Middelhavet har Grand

Læs mere

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N

TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider. C o D a n T U R I S T O R T K O N C o D a n T U R I S T K O N T O R TURE & AKTIVITETER Med Skandinavisk talende guider CoDan Turistkontor Provaznická 11, CZ 110 00 Prague 1 Reservation: +420 251 019 360 Touristkontor: +420 602 185 124

Læs mere

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn.

Best Western Hotel Mannheim City Oplevelser i naturskønne omgivelser og blandt gamle middelalderlevn. Best Western Hotel Mannheim City Hotellet ligger centralt i Mannheim. Introduktion Best Western Hotel Mannheim City ligger i gåafstand fra de fleste attraktioner i byen, hvor havnen, shoppingområdet og

Læs mere

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015.

Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. Sognerejse til Køln, Alsace, Turckheim og Strasbourg lørdag d. 13. juni lørdag d. 20. juni 2015. I Alsace har både vinen og området krop og sjæl. Det er et kulturlandskab i mange dimensioner: vinmarkerne,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön.

Country Partner Hotel Lüttje Burg Tag på ferie kun 8 km fra Østersøen og besøg havnebyen Kiel og søområdet ved Plön. Country Partner Hotel Lüttje Burg Hotel Lüttje Burg ligger i kort afstand til havnebyen Kiel og det skønne søområde ved Plön. Introduktion Det familievenlige hotel ligger strategisk godt placeret i Slesvig-Holstein,

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Gardasøen - Riva del Garda

Gardasøen - Riva del Garda Gardasøen - Riva del Garda Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Dejligt hotel lige ned til søen Veronas arena Bjergene og vinbonden Det milde klima Vores dejlige

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Gardasøen - Riva del Garda

Gardasøen - Riva del Garda Gardasøen - Riva del Garda Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.295,- Højdepunkter Dejligt hotel lige ned til søen Veronas arena Bjergene og vinbonden Det milde klima Vores dejlige

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere