Guide: Få flere kunder med søgeannoncering (SEM)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Guide: Få flere kunder med søgeannoncering (SEM)"

Transkript

1 Hjælp til din online marketing Guide: Få flere kunder med søgeannoncering (SEM) Udviklet af DI Handel 2017 Copyright 2017 DI Handel. Alle rettigheder forbeholdes.

2 Googler dine kunder? Halvdelen er mine reklamepenge er spildt. Problemet er, at jeg ikke ved, hvilken halvdel Det har været tingenes tilstand for reklameverdenen i rigtig mange årtier. Men med AdWords blev det med et slag nemmere at kortlægge værdien af annoncer, for du betaler kun, hvis kunderne klikker på din annonce. Det meste kan måles. Du kan måle hvor mange der klikker på din annonce, og om investeringen er en god forretning: Du kan måle din Return on Investment (ROI) eller Return on Marketing Investment (ROMI). Desværre er Adword en kompliceret disciplin, der kræver en vedholdende indsats og net vis mængde viden. I denne guide giver vi dig et overblik over mulighederne og faldgruberne ved AdWords, og vi håber, at guiden kan hjælpe dig godt i gang med at udnytte mulighederne med AdWords. Guide: Få flere kunder i butikken med søgeannoncering (AdWords) Vil du gerne have en god placering hos Google? Der er to måder at gøre det på. Googles side indeholder nemlig to slags søgeresultater: De organiske (som er gratis) og de betalte. Opdelingen minder om avisernes skelnen mellem artikler og betalte annoncer. Hvis du vil have en god placering i de organiske resultater, skal du bruge søgemaskineoptimering eller SEO (Search-Engine-Optimization), som vi har en guide til her. Denne guide handler om AdWords. AdWords er de søgeresultater, du får, når du googler, som er markeret med Annoncer eller Sponsoreret. De er typisk placeret i top og bund. Der vises helt op til 4 annoncer i toppen.

3 Søgeannoncer er Googles guldæg. Næsten 90 procent af koncernens omsætning på 90 milliarder kommer fra digitale annoncer, og heraf udgør søgeannoncer over 75 procent, ifølge Investopedia. Søgeannoncer er populære, fordi de kommer med en række attraktive karakteristika i forhold til andre annonceformer. No cure, no pay. Du betaler først, når der bliver klikket på din annonce. Princippet kaldes PPC (Pay-Per-Click), hvor bannerannoncer ofte gør brug af CPM (Cost-Per-Thousand-Impressions). Relevans. Brugeren foretager en aktiv handling ved at søge efter noget, og annoncen handler om det samme. Effektmåling. AdWords er forbundet med en række analytiske værktøjer, der gør det muligt at måle og teste din indsats ned i detaljer, herunder ROI (Return-on-Investment). Men egner dine produkter sig til markedsføring med AdWords, hvis du er en B2B-virksomhed? Det afhænger af, om dine kunder bruger Google? Din placering hænger sammen med pris og popularitet Det er vigtigt at forstå, hvordan Google arbejder med annoncer. AdWords fungerer som en auktion, hvor annoncører kan byde på placeringer. En højere annoncepris betyder grundlæggende en bedre placering - men kun til et vist punkt. For din annonce kan faktisk få en bedre placering end konkurrentens, selv om du har betalt mindre. Årsagen er, at Googles fokus er at gøre deres kunder, internetbrugerne, glade. Hvis brugerne kan lide en annonce, belønner Google annoncøren med en bedre placering og så er prisen sekundær. Din annonces placering på Googles side beror derfor på to faktorer: Pris og Quality Score. Sidstnævnte er Googles udregning af annoncens popularitet. Udregningen indregner en række faktorer, og kun Google kender deres indbyrdes vægtning. Vi uddyber Quality Score længere nede i guiden. Søgeannoncering er på samme tid enkelt og kompliceret. Du kan lancere din første annonce inden for en time, men du bliver aldrig færdig med AdWords. AdWords er en kompleks størrelse, der kræver erfaring og viden at få succes med. Samtidig er det et område i konstant forandring, fordi Google skruer op og ned på parametre for at imødekomme internetbrugernes behov. Det betyder, at annoncøren konstant skal følge med i trends, priser og effekt for at få det mest mulige ud af indsatsen. På den anden side er det en effektiv annonceform, der leverer kvaliteter, reklameverdenen altid har efterlyst: Relevans og effektmåling.

4 Sådan fungerer AdWords Søgeannoncering starter med brugeren, der taster et eller flere søgeord ind i Googles søgefelt. Google finder annoncebud, der matcher søgeordene, og auktionen begynder. Google udvælger annoncer baseret på pris og Quality Score, og resultatet er Ad Rank, der afgør annoncernes placering på siden med brugerens søgeresultater. Det hele sker selvfølgelig på mindre end et sekund. Det er AdWords i den enkle version. Auktionen indeholder imidlertid en lang række parametre, der påvirker Ad Rank, og det gælder om at finde den rette formel til at få den optimale placering. Parametrene inkluderer auktionstekniske forhold som forskellige måder at byde på, men den vigtigste faktor ud over pris er som sagt Quality Score. Det er Googles måde at fortælle dig, hvordan du kan forbedre kvaliteten i din annonce og dermed opnå en bedre placering uden at skulle betale mere. Quality Score er blandt andet sammensat af følgende: Søgeord. De ord eller sætninger, der repræsenterer din annonce. Jo mere præcise, jo bedre. Du skal finde de ord, dine kunder søger på. Dem, som auktionssystemet kigger efter for at finde relevante annoncer. Annoncetekst. Søgeannoncens indhold, som beskriver, hvad du har at tilbyde. Hvis annoncen ikke holder, hvad den lover, klikker brugeren hurtigt tilbage, og du får minuspoint hos Google Landing page. Hjemmesiden, brugerne bliver dirigeret hen til, når de klikker på annoncen. Igen skal indholdet være relevant i forhold til søgningen. Ellers bliver kunden skuffet, og du får ikke noget salg. Det er yderst vigtigt, at der er meget tæt sammenhæng mellem de 3 elementer. Der skal være en tydelig rød tråd fra søgeord til annoncetekst til landingsside for at opnå en god Quality Score. CTR (Click-Through-Rate), Andelen af visninger, der har resulteret i et klik på annoncen. Hvis annoncen er blevet set 100 gange, men der blot er en der har klikket på den, er CTR 1 procent. Det er de vigtigste faktorer i sammensætningen af Quality Score, men ikke de eneste. Kun Google kender den nøjagtige formel, herunder vægtningen af de enkelte faktorer. Vi ved dog, at CTR vejer tungt, fordi en handling i form af et annonceklik er et tydeligt signal fra brugerne. Sådan kommer du i gang med AdWords AdWords er en kompleks affære, men på trods af det, er det nemt at komme i gang. Nedenfor ser du de skridt, du skal tage, for at komme i gang. Opret en konto Gå til AdWords.com

5 Vælg kampagne Selv om du blot starter med et enkelt produkt, er det en god idé at have en kampagnestruktur. Du får et godt overblik og kan operere med forskellige typer annoncer for at sammenligne effekt. Vælg geografisk område Hvis du har kendskab til dine leads og kunders geografiske placering, kan du vælge specifikke geografiske områder, så du målretter din indsats og bruger dine annoncekroner på den rette målgruppe. Du kan også bruge denne mulighed til at teste effekten af annoncer i udvalgte områder. Tilføj søgeord Du skal skrive de ord og sætninger, du finder mest relevante for dit produkt. De kan inkludere negative søgeord, det vil sige ord, du ikke vil associeres med. Det er som udgangspunkt en enkelt øvelse, men i virkeligheden kræver det en stor indsats. Søgeord er som nævnt ovenfor omdrejningspunktet i AdWords; de afgør brugerens valg og de auktioner, du deltager i. Derfor er det essentielt at finde frem til de rigtige søgeord, og det er en blevet til en faglig disciplin i sin egen ret, hvor der findes en række forskellige teknikker og værktøjer, der kan hjælpe dig. Det oplagte værktøj er Googles egen Søgeordsplanlægning, som kan tilgås, når kontoen er oprettet. Værktøjet ligger i topmenuen under Værktøjer. Det er gratis at anvende og kræver ikke, at der annonceres aktivt fra kontoen du skal blot være logget ind. Søgeordsplanlæggeren kan hjælpe med at finde flere relaterede søgeord, give estimater på forventet søgevolumen samt give dig anbefalinger til budpris på det enkelte søgeord. Fra værktøjet kan man nemt tilføje ønskede søgeord til sine kampagner. Du kan ligeledes se nærmere på et par andre værktøjer: Moz: Brugervenlige analyser med detaljerede data om søgeordenes popularitet. SEM Rush: Oversigt med forskellige ord og deres effekt, inklusive pris og konkurrenternes bud. Keywordtool.io: Minder om Søgeordsplanlægning, et godt supplement. Lav budget og budstrategi Denne del er ligeledes central i AdWords, fordi det handler om pengene. Du skal foretage en initial investering i et budget, og du skal have en budstrategi. Det gælder om at finde den pris CPC (Cost-per-click), du gerne vil betale for en annonce med specifikke søgeord. Derpå lægger du et maksimumbud ind på AdWords. Priserne afhænger af søgeordenens popularitet og konkurrencen; et ord som 'sko' koster væsentligt mere end 'skildpadder.' Der er ingen fast formel for, hvordan budprocessen i AdWords fungerer, da en række parametre konstant ændrer sig. Den bedste måde er derfor at prøve sig frem. Start enkelt og lær af effekten.

6 Skriv en informativ annoncetekst Selv om annoncen har fået en god placering, skal der stadig klikkes på den. Tekstarbejdet med søgeannoncer handler mere om at være relevant end kreativ. Brugeren søger på noget bestemt og skal derfor ikke inspireres, men informeres. Der findes en række teknikker til at udforme søgeannoncer, men det gælder først og fremmest om at komme i gang og lære undervejs ved at holde øje med effekten af de aktiviteter, du laver. En god tommelfingerregel er dog at medtage en opfordring til handling (Call to action) i annonceteksten, så brugeren ved, hvad der skal ske, hvis der klikkes videre til sitet. Afhængig af produkt, kan det være alt fra Download whitepaper til Køb online nu. Tilføj landing page (side på dit website, kampagne site, sociale medier mv) Du skal sørge for, at den side, som du sender brugerne hen på, når de klikker på din annonce, er attraktiv og giver dem svar på det, de har søgt at opnå svar på. Landing siden er på sin vis den vigtigste del af din adword indsats. Hvis klik ikke fører til salg, eller hvad du har sat som mål for din AdWords annonce, har indsatsen ikke levet op til forventningerne. Salg måles i Conversion Rate, det vil sige procentdelen af klik, der fører til et salg. Siden skal især være relevant og overskuelig; det er, hvad både brugere og Google vil dømme den på. Desuden skal den også være mobiloptimeret og loade hurtigt. Sådan arbejder du med AdWords Det som sagt ikke svært at komme i gang med AdWords; udfordringen er at blive ved. Mange marketingfunktioner undervurderer den tid og de kompetencer, det kræver at håndtere AdWords effektivt. Derfor ender mange initiativer også i skuffelse, fordi virksomheden ikke tog opgaven alvorligt eller var utålmodig. Hvis man til gengæld er indstillet på at investere tid i disciplinen, har virksomheden adgang til et unikt markedsføringsværktøj med en dokumenterbar ROI. Det er en fordel, hvis den person, der skal arbejde med AdWords besidder følgende kompetencer: Analytisk sans. Du skal være godt til at overskue og analysere data, det vil sige identificere sammenhænge og tendenser i store mængder tal. Kun på den måde kan du skrue op og ned på de rigtige knapper i AdWords. Teknisk indsigt. Mange af de knapper, du skal skrue på, er tekniske. For eksempel en ændring på landing page eller serveren. Forståelse for marketing. På trods af al teknikken handler det primært om at få mennesker overbevist og skabe et salg ved at give dem de rette budskaber. Derfor skal du have gode formidlingsevner og forståelse for markedsføringsprincipper, herunder content (relevant indhold), målgruppepræferencer, medievalg mv. Samarbejde og kommunikation. AdWords-funktionen kan ikke stå alene, men skal indgå i et samarbejde med resten af organisationen, inklusive salg, marketing og IT. Du skal både kunne samarbejde og være ambassadør for disciplinen.

7 Hent mere viden AdWords er ofte en selvlært disciplin, og derfor findes der et hav af informationer på internettet. Men husk, at AdWords konstant ændrer sig i takt med brugernes vaner, og Googles udvikling. Derfor vil vi vil anbefale, at du starter med at søge information hos Google selv på google.dk/adwords Ordliste Ad Rank: Den faktor, der afgør din annonces placering på siden med søgeresultater. Adsense: Googles andet annoncesystem, der håndterer annoncer. Bounce Rate: Andelen af besøgende på en hjemmeside, der klikker videre efter kun at have kigget på den første side. Conversion Rate: Den andel af klik på annoncen, der fører til den ønskede handling hos brugeren, for eksempel køb af et produkt. CPA: Cost-Per-Acquisition. CPC: Cost-Per-Click. Identisk med PPC, Pay-Per-Click. CPM: Cost-Per-Thousand-Impression. Anvendes til at estimere effekt ved bannerannoncer: Dine omkostninger divideret med antal visninger af annoncen i tusinder, for at gøre det mere overskueligt. CTR: Click-Through-Rate. Andelen af visninger, der resulterer i et klik på annoncen. Google Analytics: Googles analyseværktøj til hjemmesider, der blandt andet kan bruges i sammenhæng med Adwords. Landing Page: Siden, brugerne bliver dirigeret til, når de klikker på søgeannoncen Organiske søgeresultater: Googles resultater på siden, hvor du ikke kan købe dig til en placering, men skal bruge SEO. PPC: Pay-Per-Click. Dine omkostninger divideret med antal klik på annoncen. ROAS: Return-on-Advertisement-Spending. Meromsætning fra for eksempel en kampagne divideret med medieomkostninger. ROI: Return-On-Investment. SEO: Search-Engine-Optimization. En disciplin, hvor formålet er at få den mest fordelagtige placering i Googles organiske søgeresultater. SERP: Search-Engine-Result-Page. Googles side med søgeresultater. URL: Uniform-Resource-Locator. Hjemmesidens adresse. UX: User Experience

Guide: Få flere kunder med søgeannoncering (SEM)

Guide: Få flere kunder med søgeannoncering (SEM) Hjælp til din online marketing Guide: Få flere kunder med søgeannoncering (SEM) Udviklet af DI Handel 2017 Copyright 2017 DI Handel. Alle rettigheder forbeholdes. DI HANDEL handel.di.dk T: 3377 3377 E:

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

PAID SEARCH (Google Ads)

PAID SEARCH (Google Ads) PAID SEARCH (Google Ads) HVEM ER JEG Jon Mandorf Paid Search Analyst HVAD I KAN FORVENTE Hvad er Google Ads? Hvorfor er det vigtigt? Hvordan gør jeg? PAID SEARCH - DEFINITION Paid search er kunsten og

Læs mere

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk

Google. SEO, AdWords og Analytics. Thomas T. Sloth - www.i-strategi.dk Google SEO, AdWords og Analytics Google Engage Dagens agenda Google styrer! SEO Gratis markedsføring AdWords Betalte annoncer Analytics Mål eller dø! Google styrer Hvis du findes på Google, findes du!...

Læs mere

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015

WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO. 21. oktober 2015 WEBINAR KEYWORDANALYSEN BASEN FOR SEO 21. oktober 2015 www.mono.net SEO STARTPAKKE Mono s SEO-specialister optimerer: Meta titler Meta beskrivelser Sideadresser (UR) ALT tags på billeder Sideoverskrifter

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto

INDHOLDSFORTEGNELSE. Googles historie... Forord KAPITEL TO... 19. Introduktion til Google AdWords. Opret din AdWords-konto INDHOLDSFORTEGNELSE Googles historie... Forord KAPITEL ET... 9 Introduktion til Google AdWords Hvad er en søgemaskine?... 10 Hvad er Google AdWords?...11 Eksempel på en AdWords-annonce... 12 Googles partnernetværk...

Læs mere

Terminologi. Search Engine Marketing (SEM) Search Engine Optimization (SEO) Black Hat SEO White Hat SEO Pay Per Click (PPC)

Terminologi. Search Engine Marketing (SEM) Search Engine Optimization (SEO) Black Hat SEO White Hat SEO Pay Per Click (PPC) Terminologi Search Engine Marketing (SEM) Search Engine Optimization (SEO) Black Hat SEO White Hat SEO Pay Per Click (PPC) Definition 1 SEO is a technique which helps search engines find and rank your

Læs mere

Google AdWords Advanced

Google AdWords Advanced Google AdWords Advanced Novicell Præsenteret af Martin Skøtt 1 Dagens Agenda Quality Score & AdWords basic Struktur & keywords Enhanced kampagner Enheder, planlægning, geografi & mobil. Dynamiske annoncer

Læs mere

Få succes på nettet med Google AdWords - Workshop Aarhus d. 19 marts 2013

Få succes på nettet med Google AdWords - Workshop Aarhus d. 19 marts 2013 Få succes på nettet med Google AdWords - Workshop Aarhus d. 19 marts 2013 v/tobias Thaastrup-Leth Onlinemarketingchef Onlinemedier ApS Søgemedier A/S Tlf 70 23 10 23 Program 2 timers trin-for-trin-gennemgang

Læs mere

Velkommen til. AdWords 1 - Opstart

Velkommen til. AdWords 1 - Opstart Velkommen til AdWords 1 - Opstart Om IVÆKST IVÆKST er en erhvervsportal, som formidler viden om virksomhedsdrift og vækst. IVÆKST har eksisteret siden 2006 og har igennem tiden opbygget en indholdsplatfom

Læs mere

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede

SEO. en digital værktøjskasse for begyndere og øvede SEO en digital værktøjskasse for begyndere og øvede 1 Indholdsfortegnelse Hvad er SEO? 3 Stryg til tops i søgning og salg 4 Trends og stats om SEO 5 Best practices for SEO 6 4 gode råd til indhold 10 Linkbuilding

Læs mere

Introduktion til. Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481

Introduktion til. Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481 Introduktion til Kent Nygaard Christensen, SEM Konsulent kc@webjuice.dk 61719481 Anatomien på Googles søgenetværk 0-3 sponserede links 0-8 sponserede links Organiske links Displayannoncering Display formater

Læs mere

Skab trafik til dit website

Skab trafik til dit website Skab trafik til dit website Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet workshop AdWords 2 - Kampagnestyring og basal optimering Dagens program 1. Kort om IVÆKST 2. Kort om Ecreo 3. Kort præsentationsrunde 4. Oplæg og inspiration

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 6. Søgemaskineoptimering 12 7. Google

Læs mere

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag

BLACK FRIDAY Årets største handelsdag BLACK FRIDAY Årets største handelsdag 1 Indholdsfortegnelse 1. Målsætning og strategi 4 2. Budget 6 3. Dagens vigtigste timer 7-8 4. Enheder 9 5. Betalingsmetoder 10 Indledning Sidste år shoppede danskerne

Læs mere

PAID SEARCH (Google Ads)

PAID SEARCH (Google Ads) PAID SEARCH (Google Ads) HVEM ER JEG Jon Mandorf Paid Search Analyst HVAD KAN DU FORVENTE? Hvordan du forbedrer din performance Hvordan du får mest ud af dit budget Hvordan du rammer din målgruppe mest

Læs mere

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede

Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede Overlev hverdagen og fremtiden! IVÆKST Akademiet - workshop: AdWords for letøvede Dagens program 1. Kort om IVÆKST 2. Kort om Ecreo 3. Oplæg og inspiration 4. Pause m/kaffe, te og vand 5. Workshop Kort

Læs mere

AGENDA. Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18. Adwords SEO

AGENDA. Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18. Adwords SEO AGENDA DJØF Fredag d. 30. maj kl 16-18 Lidt om mig Markedsføring Hvorfor SEM? SEM Hvad består det af? Adwords SEO 1 Sarah Vos Thrysøe Arbejde 10 år hos IBM bl.a. som pipeline analytiker Udarbejdelse af

Læs mere

Digital Marketing Strategi

Digital Marketing Strategi Digital Marketing Strategi Strategi Demografi Konkurrence SEO Sociale medier Content marketing SEM Email marketing Test og mål Forfattet af Lars Niehues Møllebro Side 1 af 11 Strategi Hvor befinder mit

Læs mere

Skab trafik til dit website

Skab trafik til dit website Skab trafik til dit website Rasmus Terp Cand.Merc IEC (Soon!) Web2Media senior konsulent/ebusiness expert Tidligere bl.a. Ungarbejde.dk Modul 1: Online tilstedeværelse - Hvordan bygger jeg en hjemmeside

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009

Gennemgang af de vigtigste elementer i. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Gennemgang af de vigtigste elementer i online markedsføring Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA 13. maj 2009 Hvem f.. er Jan Mortensen? Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden 1995 M&P e-marketing

Læs mere

Markedsføringskanaler

Markedsføringskanaler Markedsføringskanaler Der findes et hav af markedsføringskanaler, som du kan bruge til at promovere og køre din forretning igennem, men vi har her udvalgt 3 digitale kanaler, som er stærke og effektive

Læs mere

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009

10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen. Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 10 gode grunde til at prioritere online i markedsføringsplanen Jan Mortensen - SearchAcademy.dk IAA Kolding 18. juni 2009 Men først lidt om mig selv Jan Mortensen Arbejdet med online markedsføring siden

Læs mere

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg

Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Sådan bliver du klar til mere synlighed og salg Tillykke med din Google AdWords Voucher. Nu kan du blive synlig for nye kunder og udvide din forretning online. Nu skal du i gang og have oprettet din AdWords

Læs mere

Aarhus d. 5 maj 2011

Aarhus d. 5 maj 2011 Aarhus d. 5 maj 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Online Marketing Chef i OnlineMedier ApS & Søgemedier A/S Webdesign siden 1998 Online markedsføring siden 2002 Larry Page & Sergey Brin, Stanford

Læs mere

I denne e-bog får du en introduktion til følgende:

I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound Marketing I denne e-bog får du en introduktion til følgende: Inbound marketing metoden Hvad der adskiller inbound marketing fra de mere traditionelle markedsføringsmetoder Hvordan du tiltrækker

Læs mere

AGENDA. Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling. Husk dine mantraer. Læser du i Google Analytics?

AGENDA. Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling. Husk dine mantraer. Læser du i Google Analytics? AGENDA Hvem er Jens Peter? SEO Seneste udvikling Husk dine mantraer Læser du i Google Analytics? Jens Peter Nielsen, Online Marketing Manager Forretningsorienteret SEO og Analyse nørd Står på quick dial

Læs mere

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade

6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse. Online Marketing SEO Præsentation Anders Sevelsted Bigum&Co Amagerbrogade 6 Ugers Digital Markedsførings Uddannelse Bigum&Co Kursist hemmeligt Anders Sevelsted Underviser & Foredragsholder Teori Vs. Praksis Viden Vs. Færdigheder Hvad forventes det i kan når vi er færdig? Skal

Læs mere

Online men hvordan får vi trafik?

Online men hvordan får vi trafik? Online men hvordan får vi trafik? Trafik handler om at få besøgende ind på webshoppen. Grundlæggende vil vi naturligvis gerne have så mange besøgende som muligt, idet en besøgende er en potentiel kunde.

Læs mere

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

Kort om mig. Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup

Kort om mig. Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup Kort om mig Navn: Mikkel Ussing-Kelstrup 39 år Online Marketing Specialist hos RiverOnline.dk 15 år med kommunikation og marketing 6 år med online marketing SEO, Adwords, Splittest og Analytics Certificeret

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Long time no SEO. Fra Bonzer. Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer)

Long time no SEO. Fra Bonzer. Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer) Long time no SEO Fra Bonzer Skrevet af Thomas Bogh (Head Of SEO hos Bonzer) 2 INTRODUKTION - - - - X SEO er det værktøj inden for online marketing, som kan give det absolut bedste udbytte og flest kunder,

Læs mere

Search engine op-miza-on (SEO) Search engine marke-ng (SEM)

Search engine op-miza-on (SEO) Search engine marke-ng (SEM) Search engine op-miza-on (SEO) Search engine marke-ng (SEM) Kilde: Google s SEO Guide SEO vs. PPC Hvor starter vi? SEO Long term PPC Short term VS. Ad Rank CTR Pageview Impressions Spli;es

Læs mere

Onlinestrategi. hos Brandsite

Onlinestrategi. hos Brandsite Onlinestrategi hos Brandsite Hvem er vi? Brandsite består af en flok dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at hjælpe dig og din virksomhed med din online markedsføring. Hvordan startede vi? Konceptet

Læs mere

Aarhus d. 6 april 2011

Aarhus d. 6 april 2011 Aarhus d. 6 april 2011 Tobias Thaastrup-Leth, 31 år, Århus Uddannet i fotobranchen, men endt som professionel nørd Onlinemarketingchef i OnlineMedier ApS og Søgemedier A/S 10 års erfaring med design af

Læs mere

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier

EKSPORT ONLINE. Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier EKSPORT ONLINE Stå stærkt I andre lande på Google og de sociale medier De 4 hovedpunkter Eksport og udvikling: Hvordan står virksomheden rigtigt i andre lande Online tilstedeværelse: Hvordan bliver virksomheden

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO?

BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? BLIV FUNDET PÅ GOOGLE! Hvorfor er det vigtigt? Hvad er Google (en søgemaskine)? Hvordan fungerer den? Hvad er SEO? Mål for denne workshop: Grundlæggende forståelse for SEO Grundlæggende redskaber til SEO

Læs mere

BLIV FUNDET PÅ SØGEMASKINERNE MED SEM

BLIV FUNDET PÅ SØGEMASKINERNE MED SEM BLIV FUNDET PÅ SØGEMASKINERNE MED SEM Agenda 1. Søgemaskinemarkedsføring 2. Display/Banner annoncering 3. Analytics 4. Din online strategi 5. Video markedsføring Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv

Søgemaskineoptimering. Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Søgemaskineoptimering Sådan kommer du til tops i Google af Dansk Internet Erhverv Agenda: Kl. 9.00 - kl. 9.10 Velkomst ved salgschef Kim Thrane Kl. 9.10 - kl. 9.40 Præsentation af CMS ved Kim Thrane Kl.

Læs mere

Tjekliste til en professionel hjemmeside

Tjekliste til en professionel hjemmeside Tjekliste til en professionel hjemmeside Hej med dig. Tak fordi du har downloadet vores tjekliste! Hvis du har en del af ansvaret for, at jeres virksomhed får det optimale ud af jeres hjemmeside så er

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Online tilstedeværelse

Online tilstedeværelse Online tilstedeværelse Agenda 1. Er du online? 2. Hvorfor skal du være online? 3. Online strategi 4. Sådan skaber du en hjemmeside 5. Kommunikation på nettet 6. Google MyBusiness Er du online? Hvad består

Læs mere

Vin. Search Marketing Rapport

Vin. Search Marketing Rapport Vin Search Marketing Rapport 1 Introduktion Vinmarkedet er et meget konkurrencepræget marked i Danmark. Det domineres af supermarkederne, der sælger omkring 80 % af al vin i Danmark. Men der ud over består

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Sociale medier og Emailmarketing

Sociale medier og Emailmarketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. Introduktion til arbejdet med sociale medier 3. Betalt 4. Organisk 5. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal

Læs mere

MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE

MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE GUIDE 2016 MARKETINGCHEFENS KPI GUIDE EFFEKTMÅLING DOKUMENTATION GENNEMSIGTIGHED PRIORITERING 2 KPI OVERBLIK VI KAN IKKE KOMME UDEN OM KPI ER EFFEKTMÅLING, DOKUMENTATION, GENNEMSIGTIGHED OG PRIORITERING.

Læs mere

Sociale medier og marketing

Sociale medier og  marketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. De sociale kanaler 3. FB - Betalt 4. FB Organisk 5. LinkeIn 6. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal MED

Læs mere

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop

VUC workshop. Effektiv online markedsføring af din VUC shop VUC workshop Effektiv online markedsføring af din VUC shop Dagens program: Del 0: Nye muligheder med VUC shoppen (BO) Del 1: Optimér din VUC-hjemmeside og få flere kursister 5 målepunkter på din online

Læs mere

SEO og Kommunikation

SEO og Kommunikation SEO og Kommunikation Agenda 1. Kommunikation på nettet 2. SEO hvad er det? 3. Teknisk SEO 4. Søgeordsanalyse 5. On-page SEO 6. Off-page SEO Kommunikation på nettet Kend din målgruppe Hvilke kunder har

Læs mere

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed

RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING. Overblik - Tryghed - Sikkerhed RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Overblik - Tryghed - Sikkerhed OM SØGEMEDIER RÅD TIL BEDRE MARKEDSFØRING Søgemedier A/S er et rådgivnings- og mediehus beliggende i Aarhus og København. Vi lever af at optimere

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

Skab trafik. Til din hjemmeside

Skab trafik. Til din hjemmeside Skab trafik Til din hjemmeside Agenda 1. Søgemaskinemarkedsføring 2. Display/Banner annoncering 3. Video markedsføring 4. Analytics 5. Din online strategi Søgemaskinemarkedsføring Kan du finde din virksomhed?

Læs mere

Giv mig 5 minutter til at forklare...

Giv mig 5 minutter til at forklare... Daniel Brandt Introduktion Introduktion til online marketing er alt, hvad du foretager dig på internettet med din forretning. Din hjemmeside er typisk der, dine salg kommer fra, derfor skal den være overskuelig

Læs mere

Markedsføringspakker

Markedsføringspakker Markedsføringspakker NÅR VORES KUNDER HAR SUCCES, HAR VI SUCCES SEO Gruppen Slotsgade 20C 2.sal TH Odense C 5000 Tlf: +45 78 77 97 10 E-mail: kontakt@seogruppen.dk Basis Markedsføringspakke 4.000,- kr.

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen

Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Revitalisering af virksomheders markedsføring og nyttiggørelse af traditionelle kundedata på nye platforme. John Nielsen Markedsføring via sociale medier & online tilstedeværelse John Nielsen Program Præsentation

Læs mere

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest

Karsten Nygaard. Søren Riisager. Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Søren Riisager Head of SEO, Partner Foredragsholder Member SEOoktoberfest Karsten Nygaard Chef for digital rådgivning Foredragsholder Searchmetrics certificeret 1 Webjuice den korte historie 2011 2013

Læs mere

Google AdWords. 26 Online markedsføring

Google AdWords. 26 Online markedsføring 2 Google AdWords Google AdWords er uden tvivl et af de mest effektive annonceringsmedier, når man ser på tværs af brancher og forskellige annonceringsmuligheder. 26 Online markedsføring Google AdWords

Læs mere

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret. Indledning Jeg ved at halvdelen af mine marketingkroner er spildt jeg ved bare ikke hvilken halvdel! Du har det sikkert på samme måde. Online marketing er en jungle og uigennemskueligt og du har helt ret.

Læs mere

Københavns Kommune. SEO-Guide

Københavns Kommune. SEO-Guide Københavns Kommune SEO-Guide Indhold Kort intro til SEO... 4 SEO handler om undersider... 4 Det betyder noget: Søgeord, sidens relevans og links... 4 Relevant indhold... 4 Linkbuilding... 5 Google suggestions

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Opsætning af AdWords kampagne: v.1.0. AdWords opsætning: 6 trin til en god kampagnestruktur. med Kim Petersen fra OnlinePartners

Opsætning af AdWords kampagne: v.1.0. AdWords opsætning: 6 trin til en god kampagnestruktur. med Kim Petersen fra OnlinePartners Opsætning af AdWords kampagne: v.1.0 AdWords opsætning: 6 trin til en god kampagnestruktur med Kim Petersen fra OnlinePartners OPSÆTNING AF ADWORDS KAMPAGNE: 6 TRIN TIL EN GOD KAMPAGNESTRUKTUR Tjekliste

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj

Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj Web Analytics som online marketing ledelsesværktøj Maksimer effekten og/eller reducer omkostningerne til online marketing Direktør Per Rasmussen ecapacity Sæt dig i førersædet for online marketing Brug

Læs mere

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner

Google AdWords. Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner Google AdWords Opsætning og vedligeholdelse af effektive Google Adwords kampagner ------------------------------------------------------ Underviser: Andreas Solgaard fra Beruf Programmet for i dag: Hvad

Læs mere

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig?

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Få flere kunder Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder og bundlinje?

Læs mere

SEO TILBUD KORT FORANALYSE

SEO TILBUD KORT FORANALYSE SEO TILBUD Målet er at skabe mere trafik fra organiske søgninger og dermed flere leads både på kort og lang bane. Det er ikke før der er blevet udarbejdet en søgeordsanalyse muligt at vurdere, hvor meget

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Bliv synlig på nettet!

Bliv synlig på nettet! Bliv synlig på nettet! Østfyns Erhvervsråd Sinatur Hotel Storebælt Nyborg d. 8. september 2015 Sanne Schibsbye IBIZ-Center sanne@ibiz-center.dk +45 7220 1751 Morgenens program Introduktion til online synlighed

Læs mere

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvem er atriumweb? Digitalt bureau Beliggende i Egå, nord for Århus Vi har været i gang i 5 år

Læs mere

Vejledning til Google Analytics rapporter

Vejledning til Google Analytics rapporter Vejledning til Google Analytics rapporter Internet statistik kan godt være svært at forstå specielt hvis man ikke er vant til at arbejde med sådanne ting. For at gøre det nemmere for vores kunder at forstå

Læs mere

Opdag nærheden. Søg lokalt. EFFEKTIV MARKEDSFØRING FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Opdag nærheden. Søg lokalt. EFFEKTIV MARKEDSFØRING FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER EFFEKTIV MARKEDSFØRING FOR SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER INTRODUKTION Markedsføring er afgørende, hvis din virksomhed skal klare sig i konkurrencen om kunderne og få succes. For det er ikke nok at have

Læs mere

Dagsorden. Den første kampagne i udlandet. Introduktion af AdForce1. Forståelse af søgemønstre. Værktøjer. Case. Den perfekte AdWords kampagne Q&A

Dagsorden. Den første kampagne i udlandet. Introduktion af AdForce1. Forståelse af søgemønstre. Værktøjer. Case. Den perfekte AdWords kampagne Q&A Præsenteret af: Dagsorden Introduktion af AdForce1 Pause Den første kampagne i udlandet Forståelse af søgemønstre Værktøjer Case Den perfekte AdWords kampagne Inden du tænker globalt Q&A Ring: +45 44 40

Læs mere

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter

Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Forstå brugbarheden af Google Analytics på 10 minutter Hvad er Google Analytics? Hvem kan bruge det? Hvad kan Google Analytics bruges til? Google Analytics viser dig hvor dine kunder har fundet frem til

Læs mere

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet

W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G. Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet W I L L E D I G I T A L M A R K E T I N G Lær at markedsføre din virksomhed effektivt på nettet D E N N E E - B O G E R U D A R B E J D E T A F WILLE Digital Marketing ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDES 2. udgivelse

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Instruktionsvejledning til søgeekspertens værktøjsbælte

Instruktionsvejledning til søgeekspertens værktøjsbælte Google AdWords Instruktionsvejledning til søgeekspertens værktøjsbælte Din uundværlige vejledning, hvis du vil spare tid med den nye AdWords-grænseflade og samtidig få et værdifuldt indblik i Googles værktøjer

Læs mere

Supersælgende hjemmeside i 2019

Supersælgende hjemmeside i 2019 Supersælgende hjemmeside i 2019 Agenda 1. Er du online? 2. Teknikken bag hjemmesiden 3. Webdesign og struktur 4. Kommunikation på nettet 5. Online strategi Er du online? Hvad består din online tilstedeværelse

Læs mere

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO

Puneet Oberoi. Softworld A/S CEO Digital Strategi Puneet Oberoi Softworld A/S CEO pob@softworld.dk Puneet Oberoi Moving Digital Founder pob@movingdigital.dk Digital Strategi for Grafikere 1. del kl. 10.00-10.45 2. del kl. 11.00-11.45

Læs mere

Succes online Træning #3

Succes online Træning #3 Succes online Træning #3 #3 Skab mere trafik Agenda Siden sidst Sådan skaber I mere trafik Gør som i plejer Gør det nye Afslutning Salgskanaler Hvad virker? Online markedsføring Webshop/ -site Søge AdWords

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg

Synlighed på nettet. 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Synlighed på nettet 10 August 2016 Netværksmøde Skanderborg Agenda 1. Hvem er jeg og hvorfor står jeg her? 2. Synlighed på nettet, hvorfor? 3. Synlighed på nettet, hvor? 4. Synlighed på nettet, hvordan?

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

Google AdWords. Opsætning af effektive Google Adwords kampagner

Google AdWords. Opsætning af effektive Google Adwords kampagner Google AdWords Opsætning af effektive Google Adwords kampagner ------------------------------------------------------------------ Underviser: Andreas Solgaard fra Beruf Programmet for i dag: Hvad er AdWords

Læs mere

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google

Danhost Webshop. Bliv fundet på Google Danhost Webshop Bliv fundet på Google SEO - Søgemaskineoptimering Når du arbejder med SEO, er det med henblik på, at din hjemmeside eller webshop skal dukke op i søgeresultaterne på f.eks. Google når en

Læs mere

7 PRAKTISKE TIPS TIL BEDRE ADWORDS-ROI

7 PRAKTISKE TIPS TIL BEDRE ADWORDS-ROI Blog: https://luciano-bellacci.dk Firmawebsite: https://bondtofte.dk 7 PRAKTISKE TIPS TIL BEDRE ADWORDS-ROI Luciano Bellacci Bondtofte & Co. OM LUCIANO BELLACCI Oplægsholder: Luciano Bellacci Virksomhed:

Læs mere

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side?

Træd et skridt tilbage og tænk som den kundetype, du gerne vil tiltrække! Hvad vil de gerne mødes af, når de kommer til din side? HJE M M E SI DE REVISION Din hjemmeside er utrolig vigtig for din business og markedsføring. Den skal i løbet af et splitsekund tiltrække de besøgende. Den skal præsentere dine varer og vigtigst af alt:

Læs mere

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit

TAbazineMEDIA. DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM. mediakit TAbazineMEDIA DiN DIGITALE SALGS- ANNONCERINGSPLATFORM mediakit 2013 INDHOLD Hvad er TabazineMedia Den nye vej til kunder Tablets er det hurtigst voksende marked Find og forstå dine kunder En premium salgsplatform

Læs mere

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online

QUICK GUIDE. Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online QUICK GUIDE Skab operationel effektivisering med Microsoft CRM Online Som erhvervsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er at differentiere sig. For at overleve har vi i de seneste årtier set eksempler på,

Læs mere

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk

De 5 elementer i SEO. Sådan hænger det sammen. E-guide Af Jette Heine RelationME.dk De 5 elementer i SEO Sådan hænger det sammen E-guide Af Jette Heine RelationME.dk Side 2 Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING DE 5 ELEMENTER ELEMENT 1: META-DATA... Side 2... Side 3... Side

Læs mere

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords -Google AdWords Forventninger til aftenen Hvorfor Google Reklametyper Opret konto, kampagner og annoncer Opdel annoncer, optimer landingspages Søgeord, negative

Læs mere