- VVM-redegørelse og miljørapport - Udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nakskov

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- VVM-redegørelse og miljørapport - Udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nakskov"

Transkript

1 Resume af høringssvar fra foroffentlighedsfase - VVM-redegørelse og miljørapport - Udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Der har været gennemført foroffentlighedsfase fra den 10. april 2017 til den 1. maj Der er i høringsperioden kommet 62 forslag, ideer og bemærkninger. I nedenstående skema følger et resume af de forslag, ideer og bemærkninger, som er indkommet i løbet af foroffentlighedsfasen. Bidragene fra offentligheden er i vidt omfang inddraget i nærværende VVM-redegørelse og miljørapport. Forslagene har blandt andet givet anledning til at undersøge forskellige miljøforhold og alternativer til det anmeldte projekt i rapporten. Nr. Adresse Hovedanke Forslag til åbningstider, alternativer og afværgeforanstaltninger Ønske om undersøgelser Noter 1 Gestvej 9, 6270 Tønder (Landsforeningen Danmarks Jernbaner) Mere miljørigtigt, bedre for menneskers sundhed og mindre slid på vejnettet ved togtransport Roetransport med togtransport Belastning af vejnettet ved lastbil transport, udgifter til trafiksikkerhedsforanstaltninger og vejvedligeholdelse mm Vesterborg Støj i forbindelse med læsning og håndtering af roer på landet Hverdage 05-22, weekend Forskellige åbningstider for traktorer og lastbiler. Anfører at der også kommer mere støj på landet på andre tidspunkter af døgnet end hidtil og, at der bør være en minimum afstand fra roekuler til beboelser på m. 3 Løjtoftevej 191 A, 4900 Støj om natten og i weekender Rystelser som følge af passage af tunge køretøjer (hus slår revner) Beboelse ligger meget tæt på vejen kun adskilt af et smalt fortov. Anfører at støjen fra roetransporterne næsten ikke høres i dagtimerne pga mange andre støjkilder, men rystelserne kan mærkes. 4 Havnegade 25, 4900 Ønsker ikke transport om natten pga rystelser Rystelser som følge af passage af tunge køretøjer (hus slår revner) Anfører at huset ryster og slår revner når roetransporterne passerer. 5 Heesvej 7, 4900 Miljø-, støj- og trafikgener. Støj nat, aften og søndag. 6 Højevej 1, 4900 Forstyrret nattesøvn, skadeligt for sundhed. Støj ved acceleration/ opbremsning gennem nærliggende rundkørsel. Faldende huspriser. Anfører at det virker uforståeligt at man overvejer døgn/natkørsel når man ved, hvor mange mennesker der vil blive generet.

2 7 Tårsvej 257, 4900 Støj og rystelser i bygninger. Faldende huspriser og ringere traffiksikkerhed. Forringelse af rekreative muligheder. Hastighedsbegrænsning. Faldende huspriser. Traffiksikkerhed. Anfører at støjniveauet i boliger ofte er så høj at samtele er besværlig. Vejen er med krydsende cyklister og ringsti benyttes til rekration og hundeluftning. 8 Rødbyvej 97, Generende larm og forstyrret nattesøvn. Anfører at man i forvejen er rigeligt generet af kørslen. 9 Tollesensvej Faldende huspriser, rystelser og forstyrret nattesøvn. 10 Maribovej 59, Rødbyvej 166, Æblehaven 2, 4900 Naksov Imod udvidede åbningstider Begrundelse for behov for udvidet Imod udvidede åbningstider Støj Mandag-lørdag Støj øges som følge af øget hastighed om natten Anfører at udvidet åbningstid vil betyde at beboelse bliver uudholdelig. Anfører at det er svært at forstå at der pludselig er behov for transport om natten når antallet af roer ikke øges. Anfører at der bliver kørt meget stærkere end tilladt. Problemet vil blive større når der ikke er andet trafik. 13 Løjtoftevej 84, Forstyrret nattesøvn. Anfører at forstyrret nattesøvn kan betyde flere arbejdsulykker 14 Maribovej 212, Løjtoftevej 89, 4900 Støj Forstyrret nattesøvn og faldende huspriser Anfører at man i forvejen er rigeligt generet af kørslen. Anfører at man i forvejen er rigeligt generet af kørslen. 16 Fjordvænget 3, Rødbyvej 132, Varkausvej 21, Tollesensvej 66, 20 Skolevej 22, 4900 Støj Kumulation med andre kilder Anfører at man i forvejen er generet af støj. Støj Mandag-lørdag Anfører at samme støj døgnet rundt vil være utåleligt. Kan gå med til aften kørsel, men søndag er udelukket. Støj, svineri, Faldende huspriser, slid på vejnet færdselssikkerhed og faldende huspriser Forstyrret nattesøvn Forstyrret nattesøvn Støj ved opbremsning og acceleration Anfører at roe-transporterne standser og starter ca 20 m fra hus

3 21 Ringvejen 33, Fjordvænget 2, 4900 Forstyrret nattesøvn Forstyrret nattesøvn og aftner. Rystelser. Begrundelse for behov for udvidet Anfører at vinduerne klirrer når køretøjerne passerer. Savner begrundelse for behov for udvidet 23 Varkausvej 31, 4900 Støj nat og aften Ny vej af Stavangervej 24 Æblehaven 1, 4900 Støj nat og aften Anfører at generne allerede er store i dag 25 Tollesensvej 36, 4900 Støj generelt, forstyrrelse af nattesøvn, rystelser, faldende huspriser 26a Rødbyvej Støj, skadeligt for sundhed Vibrationer, faldende huspriser 26b Skolevej 12 Forstyrrelse af nattesøvn Støj ved opbremsning og acceleration i forbindelse med jernbaneoverskæring. Rystelser. 27 Løjtoftevej 102, Østre Allé 23, Løjtoftevej 5, 4900 Forstyrrelse af nattesøvn og støj søndag Forstyrrelse af nattesøvn og skadeligt for helbred Støj aften, nat og søndag. Skadeligt for sundhed. Faldende huspriser. 30 Rødbyvej 152 Forstyrrelse af nattesøvn, rystelser, reduceret trafiksikkerhed og værditab 31 Højervej 9 Forstyrrelse af nattesøvn Ingen kørsel efter 17 Støj ved opbremsning og acceleration i forbindelse med lysregulering. Rystelser. Begrundelse for behov for udvidet Støj ved opbremsning og acceleration ifm skarpe sving, T- kryds, rundkørsler lyskryds og jerbaneoverskæringer. Faldende huspriser. Støj ved opbremsning ved Højevejen. Faldende huspriser. Facade ca. 6 meter fra kørebane. Anfører at der allerede er store gener i dag, er løbende blevet værre gennem mange år. Forstår ikke behovet når transporterne i dag tilrettelægges så der er roer nok til døgn-produktion. Huse ryster og slår revner. Vejen har aldrig været beregnet til så tung trafik. Bilag: gammelt partsindlæg fra Varkausvej/Tollesensvej Beboerforening fra 2013 samt avisudklip. Anfører at der er kommet skader på hus efter at transporten er blevet tungere. Hus vibrerer ved passage. Anfører at der er støj og rystelser i hele huset ved passage. Kan ikke forstå behovet når roekampagnen ikke er blevet kortere. Anfører at tomme lastbiler larmer mere end fyldte. Udvidelsen vil medføre forringelse af trivsel, fred og ro. Anfører at porcelæn ryster ved passage, tydelig støj fra opbremsning ved Højevejen. Lastbiler kører for stærkt.

4 32 Maribovej 68 Forstyrrelse af nattesøvn, skadeligt for sundhed, værditab 33 Løjtoftevej 182 Forstyrrelse af nattesøvn, skadeligt for sundhed, rystelser 34 Torpevej 10 Forstyrrelse af nattesøvn Bor uden for 35 Tårsvej 243 Forstyrrelse af nattesøvn, Begrundelse for behov for udvidet Facade ca. 3 meter fra kørebane. I forvejen generet af larm fra lastbiler og traktorer. Særligt generet af traktor. I forvejen gener fra rystelser og støj fra roekørsel indenfor og i have. Hus slår revner. Anfører at det er uforståeligt, at der er behov for udvidet åbningstid når det ikke har været tilfældet tidligere. 36 Forstyrrelse af nattesøvn Har hund som vil blive generet 37 Torpevej 14 Forstyrrelse af nattesøvn Begrundelse for behov for udvidet Kørsel kan nås indenfor almindelig arbejdstid 38 Rødbyvej 113 Forstyrrelse af nattesøvn, 39 Løjtoftevej 291 Forstyrrelse af nattesøvn, værditab Faldende huspriser Har været med til at samle over 400 underskrifter mod nattekørsel og søndagskørsel 40 Varkausvej 3 Forstyrrelse af nattesøvn, støj og vibration Kan opbremsning ved indkørsel undgås? Gør opmærksom på forskellig trafik i og Nykøbing. Med i vejforeningen Varkausvej- Tollesensvej som samarbejder med fabrikken. Vil blive vækket om natten. Opbremsning ved indkørsel til fabrikken et problem. 41 Kørsel mellem 6 og 22 Foreslår ekstra kørsel men ikke natkørsel. 42 Løjtoftevej 65 Forstyrrelse af nattesøvn, søndagsstøj, vibration, værditab. Et betydeligt antal mennesker vil blive generet 43 Tårsvej 25 og 27 Forstyrrelse af nattesøvn, søndage og helligdage Alternativet kørsel 6-22 burde være ikkeeksisterende pga proces i byråd. Transportbånd til fabrikken fra aflæssestation øst for byen - forudsætter anlæg af omfartsvej. Transport med tog fra læssepladser udenfor byen læs= transporter Ønsker redegørelse for besparelse ved at overtage roetransport. Gør opmærksom på belastede veje + landsbyer med roetransport.

5 44 Winchellsgade 35 Mod omfattende natkørsel. Kompromis - kørsel til 22. Søndagskørsel først fra kl. 8 Er uforstående overfor at der ikke er andre alternativer fx tog. Opfordrer til at være åben overfor alternativer Klar information til at opnå indsigt og forståelse. Bedre trafiksikkerhed ved natkørsel. Påpeger at et borgermøde vil være på sin plads fra fabrikkens side. 45 Teglgårdsvej 1 Forstyrrelse af nattesøvn, støj og vibration 46 Rødbyvej 137 Forstyrrelse af nattesøvn, I forvejen gener fra støj 47 Højrebyvej 96 Forstyrrelse af nattesøvn, Ingen kørsel efter 17 og søndage 48 Forstyrrelse af nattesøvn, I forvejen gener fra støj 49 Maribovej 104 Forstyrrelse af nattesøvn, stress 50 Winchellsgade 31 Forstyrrelse af nattesøvn Længere kampagneperiode 51 Maribovej 202 Forstyrrelse af nattesøvn og vibration 52 Løjtoftevej 197 Forstyrrelse af nattesøvn Konkret forslag til rute fra NV Lolland 53 Løjtoftevej 242 Forstyrrelse af nattesøvn, helbred 54 Forstyrrelse af nattesøvn, helbred Evt kørsel til Maribovej 159 Forstyrrelse af nattesøvn og vibration. Revner i bygning. 56 Løjtoftevej 233 Forstyrrelse af nattesøvn, gener og værditab Anfører at det på sigt ikke kan lade sig gøre at blive boende. Returkørsel er lige så stor - om ikke en større - gene.

6 57 Niels Nielsensgade 10 Forstyrrelse af nattesøvn, søndagsstøj og vibration For udskiftning af traktorer med lastbiler 58 Højrebyvej 101 Forstyrrelse af nattesøvn Ønsker baggrundsoplysninger/projektforudsætninger 59 Niels Nielsensgade 22 Forstyrrelse af nattesøvn, søndagsstøj 60 Halsted Kloster Forstyrrelse af nattesøvn, søndagsstøj, vibration 61 Rødbyvej 115 Forstyrrelse af nattesøvn, aften- og søndagsstøj Konkret forslag til rute syd Støj i Halsted Oplyser at Slots og Kulturstyrelsen er gang med måling af rystelser Spild på vejene 62 Løjtoftevej 94 Forstyrrelse af nattesøvn, aften- og søndagsstøj, trafiksikkerhed, luftforurening Gør opmærksom på institutioner på Løjtoftevej

Indkaldelse af idéer og forslag

Indkaldelse af idéer og forslag Indkaldelse af idéer og forslag For Udvidelse af åbningstider for roemodtagelse i Nordic Sugar A/S i Nakskov April 2017 Indkaldelse af idéer og forslag VVM for udvidelse af åbningstider for roemodtagelse

Læs mere

Ikke teknisk resume. Af VVM-redegørelse og miljørapport for udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nakskov

Ikke teknisk resume. Af VVM-redegørelse og miljørapport for udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nakskov Ikke teknisk resume Af VVM-redegørelse og miljørapport for udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nakskov Del 1 Ikke-teknisk resumé Del 2 VVM redegørelse Juli 2017 0 Udgiver:

Læs mere

Indkaldelse af idéer og forslag

Indkaldelse af idéer og forslag Indkaldelse af idéer og forslag For Udvidelse af åbningstider for roemodtagelse i Nordic Sugar A/S i Nykøbing April 2017 Indkaldelse af idéer og forslag VVM for udvidelse af åbningstider for roemodtagelse

Læs mere

Bilag 1 Høringssvar og borgernes adresse vist på kort

Bilag 1 Høringssvar og borgernes adresse vist på kort Bilag 1 Høringssvar og borgernes adresse vist på kort I forbindelse med høring af dispensation fra Forskrift for midlertidige bygge- og anlægsaktiviteter i Gladsaxe Kommune er der indkommet seks svar,

Læs mere

Ikke teknisk resume. Af VVM-redegørelse og miljørapport for udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nykøbing

Ikke teknisk resume. Af VVM-redegørelse og miljørapport for udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nykøbing Ikke teknisk resume Af VVM-redegørelse og miljørapport for udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nykøbing Del 1 Ikke-teknisk resumé Del 2 VVM redegørelse Juli 2017 Udgiver:

Læs mere

a e e Guldborgsund Kommune Teknik- og Miljøudvalget Rådhuset Parkvej Nykøbing F. c/o Borgmester John Brædder samt de øvrige byrådsmedlemmer

a e e Guldborgsund Kommune Teknik- og Miljøudvalget Rådhuset Parkvej Nykøbing F. c/o Borgmester John Brædder samt de øvrige byrådsmedlemmer Guldborgsund Kommune Teknik- og Miljøudvalget Rådhuset Parkvej 37 4800 Nykøbing F. c/o Borgmester John Brædder samt de øvrige byrådsmedlemmer a e e Præstestræde 08.02.2012 Angående høring TVANGSRUTE VED

Læs mere

Indsigelse vedr. forslag til tillæg nr. 10 til kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan nr. 284 Blenstrup By

Indsigelse vedr. forslag til tillæg nr. 10 til kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan nr. 284 Blenstrup By Rebild Kommune Center Plan, Byg og Vej Hobrovej 88 9530 Støvring Blenstrup den 23. juli 2014 Indsigelse vedr. forslag til tillæg nr. 10 til kommuneplan 2013 og forslag til lokalplan nr. 284 Blenstrup By

Læs mere

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg

Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Bilag 1: Høringssvar Forudgående offentlighed Forslag til lokalplan nr. 372 for et institutionsområde ved Lupinmarken i Viborg Der har været gennemført forudgående offentlig høring fra den 13.08.09 til

Læs mere

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape

Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Vejdirektoratet Vejplan- og miljøafdelingen Niels Juels Gade 13 Postboks 9018 1022 København K Høringssvar vedrørende Skovvejen's 2. etape Placering af motorvejen Motorvejen går tværs igennem vores lokalområde

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park Teknik & Miljø Vej & Park Notat Dato 9. november 2016 Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej Indsigelser til høringen - Indsigelse 1 fra Margit

Læs mere

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107

Dato Dok.nr Sagsnr. 18/107 Dato 05.03.2018 Dok.nr. 24671-18 Sagsnr. 18/107 Ref. SLYN Resumé af indkomne bemærkninger til indkaldelse af idéer og forslag i forbindelse med planlægning for detailhandel i Ølgod samt udkast til Byrådets

Læs mere

TRAFIKVURDERING AF NYT BOLIGOMRÅDE I ALKEN INDHOLD. 1 Baggrund 2. 2 Beskrivelse Eksisterende forhold Fremtidige forhold 3

TRAFIKVURDERING AF NYT BOLIGOMRÅDE I ALKEN INDHOLD. 1 Baggrund 2. 2 Beskrivelse Eksisterende forhold Fremtidige forhold 3 ELLA THOR EJENDOMME APS. TRAFIKVURDERING AF NYT BOLIGOMRÅDE I ALKEN ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Baggrund 2 2 Beskrivelse 2 2.1

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering fra puljen Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

Miljøvurdering indeholdende VVM-redegørelse og miljørapport

Miljøvurdering indeholdende VVM-redegørelse og miljørapport Miljøvurdering indeholdende VVM-redegørelse og miljørapport For Udvidet åbningstid for indlevering af sukkerroer til Nordic Sugar A/S Nykøbing F. Del 1 Ikke-teknisk resumé Del 2 VVM redegørelse og miljørapport

Læs mere

BORGERMØDE OPGRADERING AF SYDMOTORVEJEN SAKSKØBING-RØDBYHAVN MARIBO HALLERNE, 13. MARTS 2012

BORGERMØDE OPGRADERING AF SYDMOTORVEJEN SAKSKØBING-RØDBYHAVN MARIBO HALLERNE, 13. MARTS 2012 BORGERMØDE OPGRADERING AF SYDMOTORVEJEN MARIBO HALLERNE, 13. MARTS 2012 PROGRAM 19.00 Velkomst Lolland Kommunes borgmester Stig Vestergaard 19.10 Introduktion Ulrik Larsen, Vejdirektoratet 19.15 Præsentation

Læs mere

Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig.

Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig. Røde og fra interessentmøde den 2. juni 2008 Essensen fra 1. møde i interessentgruppen: Flere nævnte i deres gennemgang af de røde og grønne kort, at Politisk mod og vilje er vigtig. Ellers kan følgende

Læs mere

Michael Leth-Espensen

Michael Leth-Espensen Michael Leth-Espensen Fra: Anne Marie Funch Hansen Sendt: 15. april 2016 12:06 Til: Michael Leth-Espensen; Ronnie Giphardt Pedersen; Erik Knudsen; Emilie Aase Egeberg Fabild; Ole Brockdorff;

Læs mere

Se i øvrigt Miljøstyrelsens screeningsnotat for en uddybende begrundelse for Miljøstyrelsens afgørelse. Screeningsnotatet fremgår af bilag A.

Se i øvrigt Miljøstyrelsens screeningsnotat for en uddybende begrundelse for Miljøstyrelsens afgørelse. Screeningsnotatet fremgår af bilag A. Nordic Sugar A/S Nakskov Tietgensvej 1 4900 Nakskov Att. Runi Egholm Sendt pr. mail til: nakskov.sugar@nordicsugar.com Virksomheder J.nr. MST-1270-02177 Ref. CHELL/SURHE/SOEAN Den 10. april 2017 Afgørelse

Læs mere

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt?

Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Hvis Sandmosevej og Brunbakkevej lukkes, hvordan gøres det så bedst muligt? Opmærksomhed på forældre der kører børn i skole de vil evt. sætte af på Oddervej Problem med beredskabet/redningskøretøjer med

Læs mere

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg

Sammenfattende miljøredegørelse. til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Sammenfattende miljøredegørelse til lokalplan nr. 399A for et område til detailhandel ved Gl. Århusvej i Viborg Indhold I forbindelse med Byrådets endelige vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 399A

Læs mere

Indsigelsesnotat kommuneplantillæg nr. 66 med tilhørende VVM-redegørelse og miljørapport for DNV-Gødstrup

Indsigelsesnotat kommuneplantillæg nr. 66 med tilhørende VVM-redegørelse og miljørapport for DNV-Gødstrup Bilag 2 Indsigelsesnotat kommuneplantillæg nr. 66 med tilhørende VVM-redegørelse og miljørapport for DNV-Gødstrup Indsigelsernes hovedpunkter og Forvaltningens kommentarer til dem er beskrevet i nedenstående

Læs mere

VESTERGADE ETABLERING AF PARKE- RING

VESTERGADE ETABLERING AF PARKE- RING Til Køge Kommune Dokumenttype Notat Dato September 2011 VESTERGADE ETABLERING AF PARKE- RING VESTERGADE ETABLERING AF PARKERING Revision V2 Dato 2011-09-15 Udarbejdet af CM, PT Beskrivelse Notat vedr.

Læs mere

Behandling af høringssvar for udvidelse af LinkoGas.

Behandling af høringssvar for udvidelse af LinkoGas. Behandling af høringssvar for udvidelse af LinkoGas. Informationer Bemærkninger angående Afdelingens bemærkninger Afdelingens forslag til ændringer i tilladelsen HØRINGSSVAR 1 Afsender: Vibeke & Robert

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2014-2017 Teknik- & Miljøsekretariatet Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049

Læs mere

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612

Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Hvidbog over indsigelser lokalplan 612 Forslag til lokalplan 612 for et område til blandet bolig og erhverv ved Bryghusvej i Svendborg har været offentliggjort i 8 uger med frist den 04-03-2016. Der er

Læs mere

For at undersøge årsagerne til fremkommelighedsproblemer i rundkørslen i krydset Holte Stationsvej/Rønnebærvej/parkeringsplads

For at undersøge årsagerne til fremkommelighedsproblemer i rundkørslen i krydset Holte Stationsvej/Rønnebærvej/parkeringsplads Udbudsbrev Dato: 17.05.2015 Projekt nr.: 1003441 T: +45 2429 4901 E: tav@moe.dk Projekt: Rundkørsel Holte Stationsvej/Rønnebærvej Emne: Videoregistrering Notat nr.: 01 Rev.: 1 Indledning For at undersøge

Læs mere

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer

Ændring af vilkår for indvinding af råstoffer Regional Udvikling Jordforurening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Randers Tegl A/S Mineralvej 4 9220 Aalborg Øst Att.: Finn Besser

Læs mere

Godkendelse af Opsamling på fordebat. Udvidelse af FC Beton i Drastrup

Godkendelse af Opsamling på fordebat. Udvidelse af FC Beton i Drastrup Punkt 8. Godkendelse af Opsamling på fordebat. Udvidelse af FC Beton i Drastrup 2015-057704 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at By- og Landskabsudvalget godkender, at der udarbejdes forslag til

Læs mere

Skoleveje Kirstinebjergskolen

Skoleveje Kirstinebjergskolen Notat Skoleveje Kirstinebjergskolen Med den nye skolestruktur i Fredericia Kommune etableres Kirstinebjergskolen med undervisning på 4 skoler: Bøgeskov Skole 0. 6. kl. fra eget tidligere distrikt. Egumvejens

Læs mere

Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan og lokalplan for et biogasanlæg

Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan og lokalplan for et biogasanlæg Dagsordenpunkt Endelig vedtagelse af tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2017-2028 og lokalplan 15-009 for et biogasanlæg Sagsbehandler: DR20218 Sags-ID: EMN-2017-05304 Resume Behandling af høringssvar til forslag

Læs mere

a) Kulepladsen skal så vidt muligt være jævn og fri for uønskede genstande (f.eks. sten, græstørv, majsstubbe, træstubbe m.m.) og dybe hjulspor.

a) Kulepladsen skal så vidt muligt være jævn og fri for uønskede genstande (f.eks. sten, græstørv, majsstubbe, træstubbe m.m.) og dybe hjulspor. Vilkår for roe logistik Transport af egne Disse vilkår for roelogistik (anlæggelse af roekule, kulepleje, og roetransport) beskriver de standarder, som Dyrkeren som minimum skal opfylde som grundlag for

Læs mere

Byrådet Beslutningsprotokol

Byrådet Beslutningsprotokol Byrådet Beslutningsprotokol 28-08-2017 17:00 Byrådssalen Afbud fra: Lars Munksø (UP) Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk 11 (Offentlig) Godkendelse af forslag

Læs mere

Løsningsforslag 1 Strandgade - Forsætninger med indsnævring til 1 kørespor samt nedlægning af parkeringsplads for enden af Strandgade.

Løsningsforslag 1 Strandgade - Forsætninger med indsnævring til 1 kørespor samt nedlægning af parkeringsplads for enden af Strandgade. Løsningsforslag 1 Strandgade - Forsætninger med indsnævring til 1 kørespor samt nedlægning af parkeringsplads for enden af Strandgade. En forsætning med indsnævring fremkommer ved 2 på hinanden følgende

Læs mere

OMBYGNING AF DRONNING MARGRETHES VEJ

OMBYGNING AF DRONNING MARGRETHES VEJ OMBYGNING F DRONNING MRGRETHES VEJ Evaluering Helle Frederiksen Vejkontoret i Århus UGUST `96 INDLEDNING. I 1995 er der med støtte fra Miljøstyrelsen gennemført en radikal ombygning af Dronning Margrethes

Læs mere

Principbeslutning om forlægning af Storskovvej ved Constantinsborg A/S med forbehold for, at der opnås de nødvendige myndighedstilladelser.

Principbeslutning om forlægning af Storskovvej ved Constantinsborg A/S med forbehold for, at der opnås de nødvendige myndighedstilladelser. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 12. september 2016 Forlægning af Storskovvej ved Constantinsborg Principbeslutning om forlægning af Storskovvej ved Constantinsborg

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen

Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen Skolevejsanalyse 2013 Dalgasskolen Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

R E F E R A T af møde om «VVM forhøring - Forlængelse af Firskovvej , kl »

R E F E R A T af møde om «VVM forhøring - Forlængelse af Firskovvej , kl » LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Center for Miljø og Plan Journalnr.... : 05.00.00-G01-30-14 Dato... : 23-08-2017 Ref.... : EVAML/BOHEL/ODM/TRYBJ Mødedato... : 21-08-2017 Mødenr.... : 1 R E F E R A T af møde om

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE SCT BENDTSGADE NØRREGADE-TORVET NOTAT RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV

RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE SCT BENDTSGADE NØRREGADE-TORVET NOTAT RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV RINGSTED KOMMUNE RINGSTED TORV TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE SCT BENDTSGADE NØRREGADE-TORVET NOTAT 2016.05.20 Projektforslag TRAFIKALE LØSNINGER SCT. KNUDSGADE-SCT BENDTSGADE-NØRREGADE-TORVET Der

Læs mere

Dette brev indeholder betragtninger vedrørende tre områder, som vi mener skal og bør behandles indenfor en rimelig horisont:

Dette brev indeholder betragtninger vedrørende tre områder, som vi mener skal og bør behandles indenfor en rimelig horisont: Værløse 8.7.2014 Til Center for drift og Teknik, Furesø kommune. Ang. Høring om kommunens støjhandlingsplan 2014. Grundejerforeningen Kollekolleparken er kendetegnet ved at være en af de mest støjbelastede

Læs mere

Planlægning og Byggeri Bilag 2 Kalkværksvej Århus C. Indsigelse imod lokalplan 782 Tilst den 19. oktober 2009

Planlægning og Byggeri Bilag 2 Kalkværksvej Århus C. Indsigelse imod lokalplan 782 Tilst den 19. oktober 2009 Planlægning og Byggeri Bilag 2 Kalkværksvej 10 8100 Århus C Indsigelse imod lokalplan 782 Tilst den 19. oktober 2009 Dette er en indsigelse imod lokalplan 782 fra Vejforeningen Tilst Parkvej. Vi ønsker

Læs mere

Se i øvrigt Miljøstyrelsens screeningsnotat for en uddybende begrundelse for Miljøstyrelsens afgørelse. Screeningsnotatet fremgår af bilag A.

Se i øvrigt Miljøstyrelsens screeningsnotat for en uddybende begrundelse for Miljøstyrelsens afgørelse. Screeningsnotatet fremgår af bilag A. Nordic Sugar A/S Nordic Sugar Nykøbing Østerbrogade 2 4800 Nykøbing F Virksomheder J.nr. MST-1270-02146 Ref. CHELL/SURHE/LEDES Den 10. april 2017 Att. Jesper Jeppesen Sendt pr. mail til: nykøbing.sugar@nordicsugar.com

Læs mere

Orienterende støjmåling

Orienterende støjmåling Orienterende støjmåling G.S.V. Materieludlejning A/S Rudolfgårdsvej 1 860 Viby J 17. februar 017 TEKNIK OG MILJØ Virksomheder og Jord Grøndalsvej 1C, Postboks 4049 860 Viby J Telefon: 89 40 13 Direkte

Læs mere

BORGERMØDE HADERUP OMFARTSVEJ HADERUP 26. SEPTEMBER 2013

BORGERMØDE HADERUP OMFARTSVEJ HADERUP 26. SEPTEMBER 2013 BORGERMØDE HADERUP OMFARTSVEJ HADERUP 26. SEPTEMBER 2013 DAGSORDEN FOR MØDET 19.00-19.10 Velkomst og indledning Byrådsmedlem Christen Dam Larsen, Herning Kommune Planlægningschef Birgitte Henriksen, Vejdirektoratet

Læs mere

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 254 Offentligt. Nej Tak til en ny Omfartsvej ved Ribe

Transport- og Bygningsudvalget TRU Alm.del Bilag 254 Offentligt. Nej Tak til en ny Omfartsvej ved Ribe Transport- og Bygningsudvalget 2015-16 TRU Alm.del Bilag 254 Offentligt Nej Tak til en ny Omfartsvej ved Ribe! Trafikbelastningen på rute 11 ved Ribe har været stort set på samme niveau de seneste 10 år.

Læs mere

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille

Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Lokalplan nr. 074og Kommuneplantillæg 015 for Bybjerggård i Sundbylille Afsender Resumé af høringssvar Kommentarer Forslag til beslutning A: Dorthe og Henrik Arvin, Sundbylillevej 36, 3600 Frederikssund

Læs mere

Høringsnotat med forslag til ændringer vedr. Forslag til Støjhandlingsplan 2013-2018

Høringsnotat med forslag til ændringer vedr. Forslag til Støjhandlingsplan 2013-2018 1 Høringsnotat med forslag til ændringer vedr. Forslag til Støjhandlingsplan 2013-2018 Høringspart Høringssvar By, Kultur, Miljø og Beskæftigelses (BKMB) vurdering NR Navn og adresse på indsiger Opsummering

Læs mere

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet

Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget Teknik- & Miljøsekretariatet Åben dagsorden Teknik- og Miljøudvalget 2018-2021 Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 10:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Hjørring Rådhus - Lokale 049 Fraværende: 09.02.11-P19-1-18

Læs mere

KNALLERT - SIKKERT AF STED

KNALLERT - SIKKERT AF STED KNALLERT - SIKKERT AF STED Velkommen til den evaluerende knallertprøve A Du har ti minutter til at besvare alle spørgsmålene. Du skal lave en ring om det rigtige svar. Efter prøven er slut, skal du aflevere

Læs mere

Beregning af ekstern støj fra virksomheder i forbindelse med etablering af Esbjerg Ny Sydhavn.

Beregning af ekstern støj fra virksomheder i forbindelse med etablering af Esbjerg Ny Sydhavn. Sag nr. 08.580.01 Ekstern virksomhedsstøj Beregning af ekstern støj fra virksomheder i forbindelse med etablering af Esbjerg Ny Sydhavn. Juni 2009 NIRAS A/S Jesper Konnerup \\arhkfs01\data\sag\08\580.01\project

Læs mere

ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2

ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2 Notat A. Enggaard A/S ØSTRE HAVN, P-HUS, BYGGEFELT G2 Miljømæssig påvirkning af P-hus 1. maj 2017 Projekt nr. 226589 Dokument nr. 1223589644 Version 1 Udarbejdet af CVI/EJH Kontrolleret af JEK/MIK Godkendt

Læs mere

UDKAST. Hørsholm Kommune. 1 Indledning. 2 Eksisterende forhold. Bolbrovej Løsningsforslag til nedbringelse af hastigheden. NOTAT 5.

UDKAST. Hørsholm Kommune. 1 Indledning. 2 Eksisterende forhold. Bolbrovej Løsningsforslag til nedbringelse af hastigheden. NOTAT 5. UDKAST Hørsholm Kommune Bolbrovej Løsningsforslag til nedbringelse af hastigheden NOTAT 5. juli 2006 JVL/mm 1 Indledning Hørsholm Kommune har etableret en 40 km/t hastighedszone i området omkring Bolbrovej.

Læs mere

ANVENDELSE AF AFMÆRKNINGSMATERIEL. Afmærkningsmateriel. Afmærkningsmateriel

ANVENDELSE AF AFMÆRKNINGSMATERIEL. Afmærkningsmateriel. Afmærkningsmateriel 15-02-2017 ANVENDELSE AF AFMÆRKNINGSMATERIEL 41-43 Højdekrav 1,0 meter til underkant Højst 2 tavler samt nødvendige undertavler pr. stander Afstanden mellem tavlesnit som i skemaerne på side 42 og 43 42-43

Læs mere

MENNESKERS SUNDHED NYE TEMAER I VVM-SAMMENHÆNG MENNESKERS SUNDHED - NYE TEMAER I VVM-SAMMENHÆNG

MENNESKERS SUNDHED NYE TEMAER I VVM-SAMMENHÆNG MENNESKERS SUNDHED - NYE TEMAER I VVM-SAMMENHÆNG MENNESKERS SUNDHED NYE TEMAER I VVM-SAMMENHÆNG BEFOLKNING OG MENNESKERS SUNDHED VVM-direktiv 2014/52/EU Mennesker Befolkning og menneskers sundhed Implementering af VVM-direktivet i dansk lovgivning i

Læs mere

Pkt.nr. 2. Forskrift om varelevering til detailhandel i Hvidovre Kommune Indstilling:

Pkt.nr. 2. Forskrift om varelevering til detailhandel i Hvidovre Kommune Indstilling: Pkt.nr. 2 Forskrift om varelevering til detailhandel i Hvidovre Kommune 402851 Indstilling: Teknisk Forvaltning indstiller til Teknik og Miljøudvalget 1. at principgodkende udkast til forskrift om varelevering

Læs mere

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5

Indhold. Trafiksikkerhedsprojekter til prioritering 2015. Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2. Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Indhold Side 2 -liste med projekter - prioritet 1 og 2 Side 3 - liste med projekter prioritet 3-4-5 Side 5 - beskrivelse af projekter i prioritet 1 og 2 1 Projekter prioritet 1 og 2 kategori Lokalitet

Læs mere

Sukkerroer leveringspct. og afregning

Sukkerroer leveringspct. og afregning Plantenyt nr. 31 den 26. november 2015 - Sukkerroer leveringsprocent og afregning - Krav til autorisation udskudt - Roetransport i Lolland kommune - Fyraftensmøde Sukkerroer leveringspct. og afregning

Læs mere

Nr. Afsender Datofor modtagelse

Nr. Afsender Datofor modtagelse Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 431 for en erhvervsvirksomhed ved Hovedgaden i Løgstrup samt forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune

Læs mere

Bilag 3, Lokalplan nr. 987, Dagligvarebutik ved Stavneagervej og Toftegårdsvej,

Bilag 3, Lokalplan nr. 987, Dagligvarebutik ved Stavneagervej og Toftegårdsvej, Bilag 3, Lokalplan nr. 987, Dagligvarebutik ved Stavneagervej og Toftegårdsvej, Skæring. Bemærkninger og indsigelser indkommet under den offentlige høring Høringsperioden om ændringer af kommuneplanrammerne

Læs mere

TMU 04.11.2013 Ejerforeningens bestyrelse præsenterer udvalgte cases om regulering af forholdet mellem borger og anlægsprojekt

TMU 04.11.2013 Ejerforeningens bestyrelse præsenterer udvalgte cases om regulering af forholdet mellem borger og anlægsprojekt TMU 04.11.2013 Ejerforeningens bestyrelse præsenterer udvalgte cases om regulering af forholdet mellem borger og anlægsprojekt Ejerforeningen Dag Hammarskjølds Alle 37 v/ Niels Kleberg, kleberg@gmail.com,

Læs mere

Campus Bornholm Løsningsforslag vedr. parkering

Campus Bornholm Løsningsforslag vedr. parkering Bornholms Regionskommune NOTAT 8. maj NHW/UVH Løsningsforslag vedr. parkering Indhold 1 Indledning... 2 2 Løsningsforslag Fase 1... 2 2.1 Licensordninger... 3 2.2 Opfølgning... 4 3 Løsningsforslag Fase

Læs mere

Mathias Thinggård Brovall

Mathias Thinggård Brovall Carsten Sejer [csejer@gmail.com] Sendt: 2. december 204 22:24 MTM-ByudviklingogMobilitet Emne: Kommentarer til LP 992 Hej Jeg har følgende input og kommentarer til lokalplan 992 forslaget: - Der er påtænkt

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Ikast Vestre Skole

Skolevejsanalyse 2013 Ikast Vestre Skole Skolevejsanalyse 2013 Ikast Vestre Skole Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S

Læs mere

Skolevejsanalyse 2013 Nørre Snede Skole

Skolevejsanalyse 2013 Nørre Snede Skole Skolevejsanalyse 2013 Nørre Snede Skole Ikast-Brande Kommune Drift- og Anlægsafdelingen Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Telefon 9960 4000 E-mail: post@ikast-brande.dk Udarbejdet i samarbejde med Grontmij A/S

Læs mere

VVm-undersøgelse. Borgermøde 30. september 2013. Se Side 2

VVm-undersøgelse. Borgermøde 30. september 2013. Se Side 2 VVm-undersøgelse OMFARTSVEJ VEST OM RIBE DEBATOPLÆG >>> Udbygning af rute 11 Borgermøde 30. september 2013 Se Side 2 UDGIVET September 2013 Vejdirektoratet REDAKTION / FOTOS / LAYOUT / TRYK Vejdirektoratet

Læs mere

Herning Kommune Torvet i 7400 Herning. Att.: Helene Kærsgaard.

Herning Kommune Torvet i 7400 Herning. Att.: Helene Kærsgaard. 2020 Det evt, Midt- og Vestjyllands Politi Journalnr.: 41 00-501 60-0031 7-12 Færdsel Trafiksektionen Dato: 10. maj 2012 Nørreport 1, 7500 Holstebro SagsbehandIer 06195 Tlf. 96141448 - Fax 96101489 Herning

Læs mere

MODULVOGNTOGSKØR- SEL PÅ ISTERØDVEJEN

MODULVOGNTOGSKØR- SEL PÅ ISTERØDVEJEN Til Fredensborg og Hørsholm kommuner Dokumenttype Memo Dato Marts 2019 MODULVOGNTOGSKØR- SEL PÅ ISTERØDVEJEN MODULVOGNTOGSKØRSEL PÅ ISTERØDVEJEN Projektnavn MVT Isterødvejen Projektnr. 1100037496 Modtager

Læs mere

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar.

I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. Høringssvar Høringsnotat vedrørende lokalplan 095 og kommuneplantillæg nr. 10. I høringsperioden fra 27. juni 2018 til 04. september 2018 er der indkommet 5 høringssvar. 1. Til Næstved Kommune Miljøstyrelsen

Læs mere

UDKAST. Bascon. 1 Indledning. Sofieskolen, Bosted på Damsagervej. 1.1 Damsagervej. Trafikanalyse NOTAT 22. januar 2016 TVO

UDKAST. Bascon. 1 Indledning. Sofieskolen, Bosted på Damsagervej. 1.1 Damsagervej. Trafikanalyse NOTAT 22. januar 2016 TVO UDKAST Bascon Trafikanalyse NOTAT 22. januar 2016 TVO 1 Indledning Bascon har anmodet Via Trafik om at vurdere de trafikale konsekvenser af at udvide bostedet på Damsagervej fra 9 til 18 lejligheder. Herudover

Læs mere

Forskrift midlertidige støjende, støvende og vibrerende aktiviteter ved bygge- og anlægsarbejde

Forskrift midlertidige støjende, støvende og vibrerende aktiviteter ved bygge- og anlægsarbejde Forskrift midlertidige støjende, støvende og vibrerende aktiviteter ved bygge- og anlægsarbejde Rute 21, Foto fra 29. april 2013. (Foto: Peter Haugaard) Denne forskrift betyder at, man ikke længere skal

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger, Gammel Viborgvej, Svenstrup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger, Gammel Viborgvej, Svenstrup (2. forelæggelse) Punkt 17. Godkendelse af lokalplan 6-1-108 Boliger, Gammel Viborgvej, Svenstrup (2. forelæggelse) 2015-062397 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 6-1-108 endeligt uden

Læs mere

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14

Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Høringssvar: Center for Miljø og Teknik September 2017 - Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Susanne Nørgaard Fra: Anlæg Sendt: 28. juni 2017 10:00 Til: Susanne Nørgaard Emne: VS: Ang.:

Læs mere

Emne: Vejadgang til råstofindvindingsområde ved Nr. Stenderupvej, Møsvrå

Emne: Vejadgang til råstofindvindingsområde ved Nr. Stenderupvej, Møsvrå Notatark Emne: Vejadgang til råstofindvindingsområde ved Nr. Stenderupvej, Møsvrå 13. oktober 2017 - Sagsnr. 17/8983 - Løbenr. 200451/17 I Regionens Råstofplan 2016 er der udlagt et indvindingsområde i

Læs mere

Grænseegnens Touring Club

Grænseegnens Touring Club Kørevejledning for Denne vejledning skal tjene til, at alle som kører med Grænseegnens Touring Club har så ensartet en forståelse af vores køresystem, at det er sikkert at deltage på ture med GTC. Det

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 31. maj 2018.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 31. maj 2018. Trafiksikkerhedsrådets møde den 31. maj 2018. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed marts april 2018. 1. Hasseløvej, Hasselø Hasselø Beboerforening ved René Christoffersen: Grøn cirkel markerer

Læs mere

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!.

Den 4. januar 2017 udsatte forvaltningen lokaludvalgets svarfrist til efter lokaludvalgets møde de 12. januar Det takker vi for!!. Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Teknik- og Miljøforvaltningen har den 20. december

Læs mere

NYT TILSLUTNINGSANLÆG PÅ E45 ØSTJYSKE MOTORVEJ VED HORSENS

NYT TILSLUTNINGSANLÆG PÅ E45 ØSTJYSKE MOTORVEJ VED HORSENS NYT TILSLUTNINGSANLÆG PÅ E45 ØSTJYSKE MOTORVEJ VED HORSENS Projektets formål er at skabe direkte adgang til E45 Østjyske Motorvej fra Horsens by og havn via etablering af nyt tilslutningsanlæg nord for

Læs mere

HERLEV GENBRUGSSTA- TION MILJØMÅLING-EKSTERN STØJ

HERLEV GENBRUGSSTA- TION MILJØMÅLING-EKSTERN STØJ Til Herlev Kommune Dokumenttype Rapport: Miljømåling-ekstern støj Dato Maj 2016 Støjberegning til ansøgning om udvidet åbningstid for Herlev Genbrugsstation HERLEV GENBRUGSSTA- TION MILJØMÅLING-EKSTERN

Læs mere

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn

Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Revideret indsigelsesnotat til Lokalplan FRE.BC.15.12.01 for et område ved Margrethevej i Frederikshavn Center for Teknik og Miljø Februar 2014 SUOS Indkomne bemærkninger CTMs bemærkninger 1. Vejdirektoratet

Læs mere

Trafiksikkerhedsrådets møde den 21. marts 2019.

Trafiksikkerhedsrådets møde den 21. marts 2019. Trafiksikkerhedsrådets møde den 21. marts 2019. Liste over indkomne ønsker vedr. trafiksikkerhed november 2018 februar 2019. 1. Holger Brodthagensvej, Nykøbing Nykøbing F. Boligselskab: Blå cirkel markerer

Læs mere

Ny bane Hovedgård - Hasselager

Ny bane Hovedgård - Hasselager Ny bane Hovedgård - Hasselager Informationsmøde i KHIF Hallen tirsdag den 15. marts 2016 kl. 19.00 Formålet med i aften At informere om de nye linjeføringsforslag. At fortælle om den videre proces. Dette

Læs mere

16 Pålæg - Overholdelse af gældende støjgrænser, og fremsendelse af redegørelse for byggepladsen Kongens Nytorv

16 Pålæg - Overholdelse af gældende støjgrænser, og fremsendelse af redegørelse for byggepladsen Kongens Nytorv COPENHAGEN METRO TEAM I/S Metrovej 11 2300 KØBENHAVN S 16 Pålæg - Overholdelse af gældende støjgrænser, og fremsendelse af redegørelse for byggepladsen Kongens Nytorv 22-03-2016 Sagsnr. 2016-0002562 Dokumentnr.

Læs mere

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Projekt Den nye bane København-Ringsted Fagområde: Orienteringsmøde vedr. skærende veje Mødedato/tid 5. sep 2013 Næste mødedato/tid: - Referent

Læs mere

ANVENDELSE AF AFMÆRKNINGSUDSTYR. Afmærkningsmateriel. Afmærkningsmateriel

ANVENDELSE AF AFMÆRKNINGSUDSTYR. Afmærkningsmateriel. Afmærkningsmateriel ANVENDELSE AF AFMÆRKNINGSUDSTYR 41-43 Højdekrav 1,0 meter til underkant Højst 2 tavler samt nødvendige undertavler pr. stander Afstanden mellem tavlesnit som i skemaerne på side 42 og 43 42-43 Mindste

Læs mere

Kan en rundkørsel dæmpe støjen?

Kan en rundkørsel dæmpe støjen? Kan en rundkørsel dæmpe støjen? Gilles Pigasse, projektleder, Ph.D., gip@vd.dk Hans Bendtsen, seniorforsker Vejdirektoratet/Vejteknisk Institut, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene, Denmark Trafikdage på Aalborg

Læs mere

Supplerende oplysninger til brug for besvarelse af indsigelse.

Supplerende oplysninger til brug for besvarelse af indsigelse. Supplerende oplysninger til brug for besvarelse af indsigelse. Trafikplanlægger: Ang. udvidelse af Linko Gas Sags nr. 17/18626 Med Linko Gas udvidelse til dobbelt størrelse, vil der komme massivt pres

Læs mere

Nykøbing Falsters omfartsvej Fra idé til færdigt plangrundlag

Nykøbing Falsters omfartsvej Fra idé til færdigt plangrundlag Nykøbing Falsters omfartsvej Fra idé til færdigt plangrundlag I mange år har det været et ønske at anlægge en østlig omfartsvej ved Nykøbing Falster, og den stadigt stigende trafik har forstærket behovet.

Læs mere

22. Tilslutning af Kalbyrisvej til Ring Øst

22. Tilslutning af Kalbyrisvej til Ring Øst 22. Tilslutning af Kalbyrisvej til Ring Øst Sagsbehandler: Sagsnr.: 05.00.00-G00-8-12 Resume Kompetenceudvalg: Teknisk Udvalg Administrationen fremlægger forslag til, hvordan Kalbyrisvej øst kan tilsluttes

Læs mere

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn

Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Til Borgerne i Nr. Kollund og omegn Det er nu blevet en tradition i borgerforeningen, at bestyrelsen en gang om året ca. midt mellem to generalforsamlinger omdeler folderen Midtvejsnyt. Midtvejsnyt orienterer

Læs mere

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset

Notat. Modtager: MBU, ØU, KB. Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Notat Modtager: MBU, ØU, KB Trafikbestilling - Løsningsforslag til busbetjening af sundhedshuset Baggrund I dagsordenspunkt om trafikbestilling 2017 indstiller forvaltningen, at der indgås aftale med Movia

Læs mere

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk

Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Ålbæk, den 8. Oktober 2018 Høringssvar fra Grundejerforeningen Lodskovvad af 2016 vedrørende etablering af solcelleanlæg i Ålbæk Emne: Ref.: Solcelleanlæg i Ålbæk GEO-2018-00196 På vegne af Grundejerforeningen

Læs mere

Willumsensvej. Notat om trafikregulerende foranstaltninger på J. F. Willumsensvej.

Willumsensvej. Notat om trafikregulerende foranstaltninger på J. F. Willumsensvej. NOTAT 05.01.45-P00-1-17 Notat om trafikregulerende foranstaltninger på J. F. Willumsensvej. Notat om trafikregulerende foranstaltninger på J. F. Willumsensvej. I anlægsloven for Fjordforbindelsen forudsættes

Læs mere

VVM-TILLADELSE NY VEJADGANG TIL UDVIDET RANDERS HAVN

VVM-TILLADELSE NY VEJADGANG TIL UDVIDET RANDERS HAVN VVM-TILLADELSE NY VEJADGANG TIL UDVIDET RANDERS HAVN Randers den 7. januar 2015 Miljø og Teknik Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon 8915 1515 PLANKONTOR@RANDERS.DK WWW.RANDERS.DK 2/6 VVM-TILLADELSE NY

Læs mere

Rute 52 fra Demstrup til Skægkær

Rute 52 fra Demstrup til Skægkær Lokalrådene i Sjørslev/Demstrup Vinderslev Kjellerup og Skægkær området har sammen drøftet udfordringerne omkring rute 52. Følgende blev drøftet: a. Flere bilister vælger rute 52 når de skal fra Viborg

Læs mere

Hovedkontor Frederiksdal. Beder Landevej 2 DK-8330 Beder Tel 8693 6266. Fax 8693 7893. e-mail Beder@MGarkitekter.dk

Hovedkontor Frederiksdal. Beder Landevej 2 DK-8330 Beder Tel 8693 6266. Fax 8693 7893. e-mail Beder@MGarkitekter.dk Arkitekter og Planlæggere AS Hovedkontor Frederiksdal. Beder Landevej 2 DK-8330 Beder Tel 8693 6266. Fax 8693 7893. e-mail Beder@MGarkitekter.dk Afdeling Gothersgade 35 DK-1123 København K Tel 3391 6266.

Læs mere

3 2 2 EI / C

3 2 2 EI / C UtNE- AS i(/) U s i J 3 2 2 EI 0 3 3 0 9 / C 6 3 15 2 Til medlemmerne af Randers kommunes Udvalg for Miljø og Teknik Kasper Fuhr Christensen, Malte Larsen, Jørgen Bruno Andersen, Lone Donbæk Jensen, Jens

Læs mere

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK

Randers 6 | Agerskellet - Busterminalen - Dronningborg | Gyldig 30~06~19 | MIDTTRAFIK 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.2 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5. 5.47 5. 5.51 5. 5.5 5..................2...............47..51..5. 7. 7. 7. 7. 7. 7.2 7.2 7.27 7.32 7. 7.3 7.5 7.47 7.51 7.5 7.5 7.57 8. 8.

Læs mere

a) Kulepladsen skal så vidt muligt være jævn og fri for uønskede genstande (f.eks. sten, græstørv, majsstubbe, træstubbe m.m.) og dybe hjulspor.

a) Kulepladsen skal så vidt muligt være jævn og fri for uønskede genstande (f.eks. sten, græstørv, majsstubbe, træstubbe m.m.) og dybe hjulspor. Vilkår for roe logistik Transport af egne roer Disse vilkår for roelogistik (anlæggelse af roekule, kulepleje, og roetransport) beskriver de standarder, som Dyrkeren som minimum skal opfylde som grundlag

Læs mere

På baggrund af de omtalte forhold er denne reviderede trafikredegørelse udarbejdet til brug for mødet den 30. august 2013.

På baggrund af de omtalte forhold er denne reviderede trafikredegørelse udarbejdet til brug for mødet den 30. august 2013. Revideret trafikredegørelse i forbindelse med elektrificering og opgradering af hastigheden på jernbanestrækningen Køge Nord Næstved. Til brug for ekstra ordinært møde i Teknik- og Miljøudvalget den 30.

Læs mere

Trafikstrategi for Nr. Herlev

Trafikstrategi for Nr. Herlev Trafikstrategi for Nr. Herlev Beskrivelse af problemer Forslag til ændringer/forbedringer Ophævelsen af 40 km/t zonen ved indkørslen til Strædet er et eksempel på uheldig skilteplacering Udarbejdet i marts

Læs mere