DEN BLÅ BOG III SA. Mette Kjeldsen (Ernst Andersen) Birthe Askgaard. I dag er jeg lærer i matematik og orientering. To børn med Peter Kjeldsen (mc).

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN BLÅ BOG III SA. Mette Kjeldsen (Ernst Andersen) Birthe Askgaard. I dag er jeg lærer i matematik og orientering. To børn med Peter Kjeldsen (mc)."

Transkript

1 DEN BLÅ BOG III SA Mette Kjeldsen (Ernst Andersen) I dag er jeg lærer i matematik og orientering. To børn med Peter Kjeldsen (mc). Birthe Askgaard Uddannet tresproglig korrespondent, senere H.A. med ekstra revisionsstudier i Norge. Gift med nordmand og fire børn i alderen 6-13 år. Er netop vendt tilbage til Norge efter 9 år i London.

2 Morten Baastrup Alder : 44 Køn : Ja-meget Status :Gift(imereendtyveårmeddensamme) Børn : Maria og Louise på hhv. 11 og 13 år. Hund : 1 stk. ruhåret gravhund ved navn»futte«job : Lever af andres kriminalitet Ryger : Ja Drikker : Ja-tak Motto :»Jeg finder mig ikke i noget som helst«jytte Bonde (Huus) Hvordan jeg er i dag??? Ja, det kan ikke beskrives, det skal opleves. Helle FIeeton (Nielsen) Har været»english housewife«i 4 år»over there«. Nu er jeg kommune jern i Greve, og»jeg laver stadig mit arbejde selv«- og griner stadig meget - ligner mig selv, bare noget større. Susanne Pryds (Nielsen) Gift på19 år - med den samme! Børn: Troels, 17 år, og Neel, 14 år. Bor langt, langt ude på landet. Lærer: dejligt job- bort set fra, at det starter kl. 8 om morgenen. Temmelig gråhåret. Fritidsinteresse: Bridge. Lauge Schmidt Statsaut. revisor med eget firma. Glad far til tre børn, bor sammen med Mette.

3 Lene Moldow (Schmidt) Lykkelig gift, har tre dejlige teenage-tøser, 2 vovser plus to katte. Lever af at sælge kattegrus - full time. Dyrker tennis og badminton. Bent Nyborg Jensen Tidligere var lykken en flot pandelok, nu er lykken, at tyktarmen fungerer, og at jeg stadig kan se uden briller. Kim Dyhring Jegh er stort set som i 66, men nu naturligvis noget yngre. Har de sidste 10 år siddet som firmajurist i Hewlett-Packard i et meget salgsorienteret job. Tom Lytzen (Larsen) Efter studentereksamen Københavns universitet lægestudiet og færdig læge sommeren 75. Gift august 75 med fysioterapeut Helle underlæge/turnus/specialistuddannelse i Sverige, Värnamo sjukhus og Universitetssygehuset i Linkoping bitradende Överläkare Gynekol/obstet afd. i Värnamo nu overlæge. Stadig gift med Helle, og vi har en søn, Christian, fra Lone Poder (Ludvigsen) JegunderviseridagityskogfranskpåHaderslevHandelsskole og Handelsgymnasium, er gift, har to børn - piger på hhv. 12 og 15 år - bor på landet på nedlagt landbrugsejendom med hund, kat, heste etc.

4 Hanne Mikkelsen Er blevet noget tyndere. Kirsten Stougaard Bor midt i en skov på Vestfyn med familie (mand plus tre drenge; ikke hjemmeboende nu - gudskelov!) og hønsehund. Arbejde: Har egen klinik for fysioterapi i Årup og er deltidsansat fysioterapeut på gigtsanatoriet i Middelfart. Tove Bjørlig (Wolter) Kan til næste år fejre sølvbryllup med Kurt (mb), vi har tre piger - 23, 20 og 17 år - og var i nogle år plejeforældre for yderligere en pige. Da den ældste flyttede hjemmefra, flyttede en amerikansk studerende ind - så de første 20 år er gået med job (er lærer), børn, hund (i en periode 2) og ikke megen tid til egne interesser. De sidste 5 år har jeg gjort forsøg på at indhente noget af det franske, j eg aldrig fik lært i skolen - de franske vine er også blevet studeret, og som det sidste er jeg ved at lære at spille bridge, med Kurt som tålmodig makker. Jeanette Elmquist (Vædele) Fuldm. cand. jur., ansat i Arbejdsskadestyrelsen. Gift i 1972 med Søren - chef for radioavisen - har en søn, Henrik, på 14 år.

5 III SB Tom Buhmann Erhvervsmæssig status: Free lance selvejer. Erhvervsmæssig karriere: At få andre til at tro, at jeg kender alle de rigtige svar. Familieforhold: Ja. Andre forhold: Nej. Hverv eller tillidsposter: Jeg lufter hunden hver aften. Medlemsskab af loger/foreninger: Foreningen til etablering af Gentofte Statsskoles mindestuer. Vigtige artikler/faglige/litterære værker: Jeg fik mg- i dansker det svar nok? Danske eller udenlandske ordener: Mine omgivelser kan garantere, at jeg ikke er et ordensmenneske. Militær karriere: Hva'ba'??? Udvikling igennem de sidste 25 år: Længere skæg. Forventninger til de næste 25 år: Tyndere hår. Væsentlige eller supplerende oplysninger, som ikke er dækket af ovenstående: Det er helt utænkeligt. Vibeke Matsingo (Davidsen) Jeg er beskæftiget med akvarel samt oliemaleri og har sammen med min mand startet et lille firma, der fremstiller T-shirts, fritidstøj m.m.

6 Pernille Kaagaard (Mølgård Hansen) Stadig lige dårlig til fransk. Bedre til det med drengene end for 25 år siden. Grinende med store armbevægelser og hver dag med»en lille fjer på«. Utålmodig - kan ikke vente til den 15/6-91. Lone Kall (Hillers) Overfysioterapeut på Aalborg Sygehus Nord, gift med Henrik, ingenbørn(mento»weekend-børn«). Har boet i Aalborg siden 72. Er vild med at spille golf og med aerobic. Anita Sørensen (Jeppesen) 43-årig»let grånende«folkeskolelærer fra Lyngby, gift med byggeleder, har to drenge, Michael på 19 år og Kristian på 16. I år er jeg klasselærer for 1.c. på Virum skole. Marianne Erichs (Justesen) Uddannet læge sommeren 74. Efter uddannelse, praktiserende. I øvrigt et stille og roligt eksemplar af den menneskelige race. Poul Ebersted (Jørgensen) Gl. motto: Man lo *også af Einstein (*udgår). Nyt motto: Skal man gå i hundene, så på 1. klasse - tak. Fremtidsudsigter: Se foto. Har gemt mig i Belgien, USA, Mellemøsten ind. Ægypten (troede længe på storken), og efter 15 år i Grønland nu i Aalborg, hvor hejren yngler. PS. Stadig på fri fod.

7 11'" Bente S. Brydegård Sørensen (Knudsen) Arbejde: Omkringcyklende ergoterapeut. Hjemme: Altmuligkvinde og mor. Susanne Legene Hård i filten - blød i puderne; stadig voldsom appetit på livet. Gas- og vandmester med eget firma - store fødder og sorte hænder! Susanne Levin (Nielsen) Jeg blev gift med John (ma). Vi fik Simon, der er storebror i Johns menageri - enebarn i mit, der i dag består af Steen, Simon, Futte (hund) og mig. Bor i Høsterkøb - og har der godt! Karriere - lod jeg vist mændene mine om! (sådan da). Læste dansk i mange år - og blev korrespondent. Arbejder i dag som informationsmedarbejder i Danske Slagterier. Britt Schoubye Mellemleder, merkonom i ældre-organisation. Alene med to teenagere. Stadig glad og munter. Spiller badminton og syr tøj. Eget hus og bil. Karsten Skander-Madsen Cand. merc., gift på 11. år og med en datter»udstationeret«i USA. Arbejdsområde er EDB-sikkerhed i forsvaret, ansat på 10. år i forsvarsstaben. Marianne Hancke (Tvermoes) Cand. psych. Selvstændigt konsulentarbejde. Byrådsmedlem. Gift med Claus (mc). 3 børn. Bor i Nordssjælland.

8 III MA Ole Antonsen Stadig 172 og lyshåret, men ikke så god til bridge. Gift, skilt og (næsten) gift igen. En søn på 15 og en næsten datter på 24. Farmaceut, arbejder hos Lundbech, rejser meget - specielt Japan, USA, Australien m.m. Nyder at læse, gå i haven, spille tennis og være sammen med venner og familie. Pernille de Beer (Bloch) Jeg bor på 9. gode år i Vestjylland, kontorassistent, er gift for anden gang, har en datter på 19 år, og er godt tilfreds med tilværelsen.

9 Bo Gullack Flindt -Akademiingeniør, HD. -Gift,3børn(medsammepige). - Berejst i mit arbejde, fx Kina og Nepal. - Primære virke er udarbejdelse af overordnede EDB-strategier, sekundært censor for datamatikeruddannelsen samt underviser i virksomhedsorganisation. Jens Hee Civilingeniør, ansat ved Brüel & Kjær, bosiddende i Brede ellers som altid. Winnie Schaffalitzky (Hoffensetz) Er lærer på Munkegårdsskolen i Gentofte kommune. Gift med Hans Ulrik S. de M. - Buller (III mb), har 3 børn - med ham. Bor ibagsværd!!! Peter Holst Ægtemand (2. gang), 3 børn Adjunkt, Stenhus Gymnasium - dansk og historie. Kan konversere om kønsroller, ægteskabets psykologi, børneopdragelse, politik, fagforeninger, cykelsport, østeuropa, litteratur, fjernsynsprogrammer, pædagogik, historie, topografi og eksistentielle problemer. Anne Holstebroe Afdelingsleder.»Gift«på 22. år - vi har en datter på 15 år. Interesser: Have, heste (vi har selv 2) og fjeldvandring, som vi dyrker en måned om året.

10 Jan Forslund Lever et»trygt«, ugift liv, og er trods samfundets mishag mod min stand, fortsat lærer. Supplerer den ringe indtægt med forlags- og forfattervirksomhed samt hønsehold. / Går for at være omgængelig og social, og sætter stadig trivsel, miljøog humør meget højt. Gregers Knuth-Winterfeldt Efter en sløj studentereksamen blev jeg soldat (livgarden), var i Cambridge ½ år (hvor jeg mødte min nuværende, norske kone), blev HA fra Handelshøjskolen og har nu i 16 år haft egen agenturvirksomhed inden for ventilations branchen. 2 børn, en dreng og en pige plus en guldfisk. John Levin Børn: Phillip (2 år) og Boris (3 år) med min nuværende kone Gitte, og Simon (14 år) med Susanne (sb). Bopæl: Ved vandkanten i Taarbæk. Arbejde: Direktør i Copenhagen Invest A/S (tidl. John Levin Investeringsrådgivning). Vægt: For høj! Tager til La Santa Sport i morgen (9/4-91). (Red.: lad os så se om det har hjulpet den 15/6). Henriette Bott-Petersen Ældre!!! Tiltagende gråhåret - dog ikke indeni. Engageret i egen hverdag, som med vekslende held forsøges forbedret! Glad sjæl, kan lide god mad, vin og kollegaer. Motto: Planlægning? - En by i Rusland. Jens Norrinder Jeg er blevet landbo - gift - og med en dreng på 10 år. Arbejder som lærer på blindeskolen i Kalundborg.

11 Dorthe Rødgaard Seminarielærer, ansat på Åbenrå Seminarium. Underviser i naturfag og socialmedicin. Gift, har 3 børn. LuizWiden Noget om mig selv? - Holdt op med at drikke Lys Faxe, da 5- ørerne udgik; - eller var det lidt før? Troede i 2 år, at jeg skulle være elektroingeniør fra DTH. Blev i stedet bygningsingeniør fra Ingeniørakademiet. Der var mødepligt, det hjalp på koncentrationsevnen - selvom Kongens Have lå i fristende nærhed. Har set et billede af en isbjørn! Det har kvalificeret mig til at prissætte grønlandske projekter i 10 år. Grethe Haupt (Wiese) Rodløs, sprogløs! Har boet i Sverige, England og Holland, men længes altid efter Danmarks bøgelunde, hvor man taler et forståeligt sprog uden at få ondt i halsen. De hollandske rødkælke er dog meget charmerende, dem har jeg lange samtaler med ude i min have. Jens Østergaard Temaet gennem alle årene har været Grønland. Bor nu i Boston og arbejder for University of Loweel med meteor kommunikation (red.:????) i Grønland. Tidligere var det ekspeditioner i Nord- og Østgrønland og et par år i Det danske Thule.

12 III MB Bjarne Andresen Gift, 3 drenge (17,17 og 5 år), lektor i fysik ved Københavns Universitet med speciale i effektiv energiudnyttelse samt matematisk modellering. Kurt Bjørlig Gift med Tove (sa) på 24. år, tre piger - hvoraf en er hjemmeboende - men endnu ingen børnebørn. Blev ingeniør, men forlod rådgiverbranchen til fordel for et mere spændende job i international reassurance. Rejser "meget«og har - på trods af "Muhamed" - fået stor interesse for sprog, især fransk og spansk. Hobbies: Sprog, rejser, tennis, badminton, bridge og Tove.

13 Jørgen Brock Fanatisk motionist. Sport: ski, golf og surf. Direktør for min egen hat. Hver dag uden elskov, kærlighed, fis og ballade er spildt. Far til to piger på hhv. 9½ og 13. Læste i sin tid til ingeniør og handel. Er ikke blevet et hår bedre. Jan Biilow Arkitekt, privatpraktiserende, lidt slidt i exteriøret, men næsten som ny indvendig. Cykelfantast med hang til Alpetoppe, gift og far til Andreas på 6. Peter Clemmesen Hvordan jeg er i dag, er svært at sige! Jeg bor i Nærum, har to børn på hhv. 11 og 16, er blevet speciallæge i psykiatri, arbejder på et hospital, ved noget om søvnløshed og cykler til arbejde (af og til). Fritid: Lufter hund (boxer), læser, passer og sejler gammel træbåd. Inger Dam Tandlæge, ansat i den kommunale tandpleje i Gentofte. Gift, bor i Værløse, 3 børn på hhv. 17, 15 og 9 år. Ingenhvidhest,mentosortehunde. Karen Dam Knap så rødhåret. Efter at have snuset til et par studier blev jeg tandlæge og gift med en sådan. Har praksis i Greve. Vihartodrengepåhhv.14og17år.

14 Jens Djørup Amatørkirurg i provinsen. Kun gift en gang. Motto: Jeg rider ikke samme dag, jeg sadler. Susan Edvardsen Indretningsarkitekt, gift, ingen børn, men en kat. Har gennem en årrække været bosat i Polen og Algeriet, men bor nu permanent i Nivå, hvor jeg - når jeg ikke passer mit evt. arbejde - spiller tennis, bridge, sejler og hygger mig med naboerne. I øvrigt ligner jeg mig selv! Hans Erichs Småfed, fraskilt og nyforlovet. Arbejder i Hamburg som filialleder i et mindre speditionsfirma. Har set meget af verden på godt og ondt. Michael Hansen Været gift i 23 år med Bente, som er fritidspædagog. Har to børn på hhv. 15 og 22 år. Folkeskolelærer i 20 år, med hovedinteresse for skolebibliotek og undervisning i matematik og orientering. Jeg elsker de lange sommerferier, hvor vi drager rundt i Europa og nærmeste omegn. Søren Lindskov Hansen Som man ku' forudse giftede jeg mig med Anne fra Aurehøj! Nu er jeg ingeniør (det ku' nogen måske forudse!) og bor i Vangede med4børn.

15 Erik Haurvig (Forkortet af red.) Uddannet pilot - først i det danske flyvevåben, og senere (72) som erhvervspilot i USA.»Landede«i 1979 og har siden haft begge ben påjorden som QAmanager for Steel Foundry, Svejsecentralen og senest Det Norske Veritas, Danmark, hvilket de seneste år har ført til en række inspektions- og koordinationsopgaver inden for olie og offshore sektoren såvel i Danmark som i Mellemøsten. Claus Møller Jeg arbejder som børnelæge i Tromsø i Norge. Ingen stor karriere, men jeg er da stadig en hyggelig fyr. Morten Harpsøe Pedersen Arbejder på Slagteriernes Forskningsinstitut; er gift, bor på Bornholm, men arbejder hovedsageligt i udlandet. Har børn, men ikke med min nuværende kone. Glæder mig til at se jer.

16 Hans-Ulrik Schaffalitzky de Muckadell (Stadig) ansat i Sundhedsstyrelsen - nu som farmaceutisk visitator - eller på godt dansk, inspektør. Gift med Winnie (ma) på 20. år, vi har tre børn. Vibeke Vinten Det har desværre ikke ændret sig meget. Pieter Cornelis Zibrandtsen Øjenlæge. Far til tre. Fortsat forelsket i børnenes mor - desværre allerede gift med hende. Opererer for grå stær, reparerer legetøj og gamle havemøbler. Kører i en gammel Jaguar eller på en ny Schrøder cykel. Læser Jagttidende og Børsen (uden helt at forstå det). Drikker te og årgangsvin og dyrker kun formålsrettet kondi.

17 III MC Nils Andersson Gift, og med en dreng i 1. g. Ansat i Københavns kommune, hvor jeg arbejder med EDBpolitik, samordning og registeranvendelse. Har»for sjov«en lille vinimport - af tyske vine af høj kvalitet. Ole Christensen Jeg blev uddannet som civiløkonom og revisor og arbejder som sådan. Jeg blev gift og fik to drenge, og blev skilt. I min fritid ser jeg på naturen, især fugle, og så tegner og maler jeg en hel del.

18 Hans Dreyer Jeg arbejder inden for forsikring og har gjort det siden min advokatuddannelse. Jeg er gift og har to børn på hhv. 19 og 15 år. Er xx? xx, som jeg plejer. (Red. bem.: advokathåndskrift!!!). Jørgen Fog Kunne ikke»nå«at vedlægge foto!!! Bor i en slags yoga-kollektiv og driver free-lance computer software virksomhed. Hans Peter Guldager Jeg er ugift og har så vidt jeg ved ingen børn. Siden 1970 har jeg beskæftiget mig med EDB i en eller anden form - siden 72 som hovedbeskæftigelse. Jeg arbejder nu i et konsulentfirma med speciale i systemudvikling med et af markedets førende YGL (?) udviklingsværktøjer. Er pt. bosat i Geneve. Claus Hancke Praktiserende læge i Lyngby. Gift med Marianne (Tvermoes, sb), 3 børn. Bor i Nordsjælland og pusler med gamle biler. Peter Bjarne Kjeldsen Efter studietiden har jeg undervist i gymnasiet i kemi og fysik. To børn (piger) hhv. 18 og 13 år.

19

Samlet af Mette Finderup & Kåre Albrechtsen Sat op af Jesper Højland

Samlet af Mette Finderup & Kåre Albrechtsen Sat op af Jesper Højland the BX files 2007 Samlet af Mette Finderup & Kåre Albrechtsen Sat op af Jesper Højland Anne Grete Arne Birthe Dorthe Freddie Hanne Helle C Helle K Jakob Jan Jeanette Jesper D Jesper H Jesper Vrå John Kate

Læs mere

KAPITEL 3 (16. ØVELSE)

KAPITEL 3 (16. ØVELSE) KAPITEL 3 (16. ØVELSE) TEKST De manglende verber indsættes i datid (se listen næste side): Sidste år 1) jeg på sprogkursus i Frankrig i 4 uger. Jeg 2) til fransk fem gange om ugen, og vi 3) 16 elever i

Læs mere

AT SKABE ET BEDRE LIV

AT SKABE ET BEDRE LIV AT SKABE ET BEDRE LIV - fortællinger fra Korskærparken www.korskaerparken.dk Denne bog er lavet i samarbejde mellem beboere i Korskærparken og Fredericia Kommune. TAK til Niels Dahl for den store hjælp

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Forlaget Flammen. Tommy Krabbe Andersen. ildsjælenes bog

Forlaget Flammen. Tommy Krabbe Andersen. ildsjælenes bog Forlaget Flammen Tommy Krabbe Andersen ildsjælenes bog The most powerful weapon on earth is the human soul on fire. Ferdinand Foch Øverstkommanderende for de allierede styrker på Vestfronten under 1. Verdenskrig.

Læs mere

Sære historier. Husk at klæde børnene på efter vejret. Rigtig god efterårsferie til jer alle. Søren Sørensen

Sære historier. Husk at klæde børnene på efter vejret. Rigtig god efterårsferie til jer alle. Søren Sørensen Sære historier For ca. 400 år siden blev et nyfødt drengebarn efterladt udenfor porten til et munkekloster. Munkene fandt ham og tog ham ind i klostret. Her voksede han op og levede som en almindelig glad

Læs mere

Nummer 66 18. årgang Januar 2015

Nummer 66 18. årgang Januar 2015 Nummer 66 18. årgang Januar 2015 Arrangement i Seniorklubben, side 8 Vinderslev Skole på Malmhøj, side 26 Dagplejebørn, side 31 Bedsteforældredag i heldagslegestuen, side 31 Spejdernes julemarked, side

Læs mere

Vi viser vejen Portrætter af 9 social- og sundhedshjælpere og en manual til, hvordan medarbejderne selv skaber en inspirerende arbejdsplads

Vi viser vejen Portrætter af 9 social- og sundhedshjælpere og en manual til, hvordan medarbejderne selv skaber en inspirerende arbejdsplads Vi viser vejen Portrætter af 9 social- og sundhedshjælpere og en manual til, hvordan medarbejderne selv skaber en inspirerende arbejdsplads En bog om TænkeTankprojektet i Ældreplejen i Slagelse Kommune

Læs mere

Voksenlærling og prismodtager. Side 4-5

Voksenlærling og prismodtager. Side 4-5 nr. 10 Oktober 2005 Europas første kvindelige våbenmekaniker: Voksenlærling og prismodtager Side 4-5 Mere end hver 10. har dårlig hørelse Side 6-7 Fællesskabet skal der være tid til Side 8-9 Alt for mange

Læs mere

Maj 2014. 24. årgang NR. 5

Maj 2014. 24. årgang NR. 5 Maj 2014 24. årgang NR. 5 Redaktion: Ragnhild Hansen tlf. 4649 7306 Mail: ragnhildha@dlgmail.dk Indlevering af stof senest den 15. i måneden. T E L E F O N L I S T E B Ø G E B A K K E N 1A lejl.10-19 1A

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Gadespejl - Byfest og Sommerfest - Sommercamp Motion - Nye beboere - Lokale hjemmesider

for Øster Brønderslev og Hallund området Gadespejl - Byfest og Sommerfest - Sommercamp Motion - Nye beboere - Lokale hjemmesider L O K A L B L A D E T for Øster Brønderslev og Hallund området Gadespejl - Byfest og Sommerfest - Sommercamp Motion - Nye beboere - Lokale hjemmesider Fædrelandssang - Fugleskydning - Lokalpolitik - Vin

Læs mere

UDDANNELSE GIVER EN MASSE IGEN

UDDANNELSE GIVER EN MASSE IGEN MEDLEMSBLAD FOR KREDS VEST / EN FINANSKREDS I FINANSFORBUNDET / SEPTEMBER 2014 UDDANNELSE GIVER EN MASSE IGEN Erhvervsrådgiverne Jesper Dyekær og Mads Lindskov fra Middelfart Sparekasse bruger i gennemsnit

Læs mere

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1 Børn i skilsmisse Ingrid Bové Jakobsen Kristent Pædagogisk Institut - pædagogik med værdi 1 Rosa på ni år kom hjem fra skole en helt almindelig fredag. Hun tænkte på, at de i aften sammen skulle se Disney

Læs mere

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark

De, der drog ud AVALANNERIT. - om grønlandske studerende i Danmark De, der drog ud AVALANNERIT - om grønlandske studerende i Danmark Jeg trives, hvor jeg bor, men jeg savner mit hjem i det kolde nord (frit efter Natasja) De, der drog ud - AVALANNERIT 1. udgave, 2. oplag,

Læs mere

kr fa Hanne Boel magasinet Når faglighed og talent arbejder sammen side 4 et værdifuldt valg side 8 side 16 side 18 side 26 Nr. 3.

kr fa Hanne Boel magasinet Når faglighed og talent arbejder sammen side 4 et værdifuldt valg side 8 side 16 side 18 side 26 Nr. 3. kr fa magasinet et værdifuldt valg Nr. 3. 2011 UDDANNELSE Giver dig højere livskvalitet og mere i løn side 8 FANDT KÆRLIGHEDEN og blev cirkusprinsesse side 16 NYE FERIEREGLER lidt lettere for dig side

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Mødre Døtre. kvinder i to kulturer. Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job. Det er vigtigt at tale sammen

Mødre Døtre. kvinder i to kulturer. Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job. Det er vigtigt at tale sammen & kvinder i to kulturer Mødre Døtre Vær aktiv Brug de mange muligheder! Døtre i dialog Det var ligesom at have to job Rollemodel på fuldtid Det er vigtigt at tale sammen Vejen til viden Biblioteket blev

Læs mere

brænder Jeg for mit job magasinet side 4 Jungler du osse rundt i fagforening og a-kasse? Side 3 Ugen på job 8-16 eller 24-7?

brænder Jeg for mit job magasinet side 4 Jungler du osse rundt i fagforening og a-kasse? Side 3 Ugen på job 8-16 eller 24-7? Nr. 4. 2010 magasinet Jungler du osse rundt i fagforening og a-kasse? Side 3 Ugen på job 8-16 eller 24-7? Side 8 Jeg brænder side 4 for mit job For rask til at være syg? Side 19 Blod og tårer på Roskilde

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere

Kvarteret. Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat. 03 / marts 2012.

Kvarteret. Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat. 03 / marts 2012. 03 / marts 2012 BEBOERBLAD for boligkontoret århus Kvarteret Er du forsikret? Hils på Butleren Bo 13.000 rundstykker ud til beboere Mød en engageret beboerdemokrat Leder Af Morten Homan Man oplever ofte

Læs mere

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE

JEG SKABER EN VERDEN, HVOR JEG KAN LEGE 02 2015 f-f.dk FRIE DET ER DIG, DER BESTEMMER 3 TIPS TIL AT OPNÅ FLOW ÅRETS FUNKTIONÆR: Indstil din ekstraordinære kollega til prisen og præmien på 10.000 kr. TEMA: ARBEJDSLIV I FLOW SIDE 16-29 EN CIGARET

Læs mere

Det enkle liv. "Børnene er vores katalysator" JA TAK

Det enkle liv. Børnene er vores katalysator JA TAK Det enkle liv JA TAK "Børnene er vores katalysator" Anna og Carsten flyttede fra byen til Bornholm og blev selvstændige. Det gav dem det familieliv, de altid burde have haft, fortæller de. AF HEIDI VESTERBERG.

Læs mere

Jens tager kampen op. Læs side 3. Bjert Skole scorer 268.000 kr. til mad Se side 3. Stenderup er klar til årets borgerfest Se side 11

Jens tager kampen op. Læs side 3. Bjert Skole scorer 268.000 kr. til mad Se side 3. Stenderup er klar til årets borgerfest Se side 11 Nummer 1, 14. årgang, januar 2008 Uddeles gratis til samtlige husstande, butikker og kontorer i 6091 Bjert og 6092 Sdr. Stenderup Jens tager kampen op Læs side 3 Bjert Skole scorer 268.000 kr. til mad

Læs mere

Emmerske Efterskole Årsskrift 2007

Emmerske Efterskole Årsskrift 2007 Emmerske Efterskole Årsskrift 2007 Emmerske Efterskole, Aabenraavej 14, 6270 Tønder Tlf. 7472 4433 ee@emmerskeefterskole.dk Fax. 7472 5770 Hjemmeside: www.emmerskeefterskole.dk INDHOLD: Forord...3 Skolen

Læs mere

Mennesker med ICD behøver individuel støtte

Mennesker med ICD behøver individuel støtte Lær at håndtere konflikter På job Sygepleje på gadeplan Sygeplejersken Danish Journal of Nursing nr. 11 27. september 2013 113. årgang Mennesker med ICD behøver individuel støtte Implementering kræver

Læs mere

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte

dybe vand Melbourne bevægelse firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Vores mand i jobansøgning En karriere i permanent Den perfekte career En karriere i permanent bevægelse Louise på 20 sprang ud på det dybe vand Den perfekte jobansøgning Jens, 28: Jeg værdiansatte et firma til 7 mia. Karriere og krudtugle Udstationeret i Australien

Læs mere

brug for din hjælp Børnecancerfonden giver børn med kræft håb Bliv støttemedlem!

brug for din hjælp Børnecancerfonden giver børn med kræft håb Bliv støttemedlem! Børnecancerfonden har brug for din hjælp Børnecancerfonden giver børn med kræft håb Bliv støttemedlem! Bliv personlig donor, det koster 200 kr. årligt. Bliv virksomhedsdonor, det koster 5.000 kr. årligt.

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Fortællinger om alkohol

Fortællinger om alkohol Fortællinger om alkohol erfaringer fra familieorienteret alkoholbehandling i Århus Kommune Alkoholbehandlingen Århus Kommune Forsorg og Misbrug Socialforvaltningen Familiefortællinger om alkohol - erfaringer

Læs mere