Nors - Tved Tidende. Jul. - aug udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nors - Tved Tidende. Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy"

Transkript

1 Nors - Tved Tidende Jul. - aug udg. - årg. 10 Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy

2 Sankt Hans Fest i Parken Det er nu blevet en tradition, at vi afholder bålfest i Parken til Sankt Hans. Det er nogle dejlige rammer, hvor der er plads til alle aldre. I år havde ca. en hundrede stykker valgt at spise i Parken og senere var knap 300 samlet for at fejre midsommeren. - Vores præst Annie Foldager holdt en flot båltale på, som hun selv sagde, en lidt alternativ prædikestol. Så blev midsommervisen sunget samtidig med en flok spejdere med fakler, satte ild i det store bål. - Den stærke vestenvind fik rigtig gang i bålet og det blev lidt lunere på en ellers kølig sommeraften. En dejlig aften og skønt, at så mange støtter dette lokale arrangement, som Borgerforeningen står for, med hjælp fra spejderne.

3 Indledning-mest om ældrecentret Midsommeren er nået i 2014 og vi går imod mørkere tider. Heldigvis har vi forhåbentlig mange gode sommerdage endnu. Det føltes dog allerede som om, at det blev noget mørkere dagen efter Sankt Hans Aften, hvor flertallet i Thisted Byråd blev enige om, at vores Ældrecenter her i Nors skal lukke. De fleste troede vist, at det sikkert også gik denne gang. Men vi blev klogere. Hvad så nu, tænker mange. Heldigvis har vi en god Borgerforening, der ikke nøjes med at tænke. Her er også handling. Allerede to dage efter beslutningen er taget, har de arrangeret møde med Socialudvalgsformand Peter Sørensen, for at høre hvilke muligheder vi nu har her i Nors. hospice og meget mere. - Peter Sørensen er åben for flere ideer, og har også en ide om at omdanne Ældrecentret til såkaldte Tryghedsboliger eller olde-kolle om man vil, hvor man kan leje sig ind i en lejlighed og have hjemmeplejen tilknyttet. Fællesarealerne kan så bruges til forskellige værksteder og aktiviteter til både dem, der bor der og også til folk udefra. Der skal den 12. august være møde i Socialudvalget omkring de ældrecentre der lukker. Men det bliver et møde, hvor der ikke tages endelige beslutninger, lover Peter Sørensen. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi bare skal læne os tilbage som borgere. Han opfordrer til, at vi er aktive og kommer med nogle flere forslag og det er facebooksiden jo ideel til i første omgang. Der forventes at gå ca /2 år inden Ældrecenteret lukker og man kan selvfølgelig ikke bare sætte de ældre på gaden. Endelige beslutninger omkring hvad bygningerne skal bruges til, vil først blive taget sidst på året, forventer Peter Sørensen. Rigtig god sommer og ferie til alle. Deadline til jubilæumsnummeret er den 20 august og kom nu endelig med noget materiale, så vi kan få et rigtig godt blad. Hilsen Redaktionen Iflg. Peter Sørensen ønsker man i Socialudvalget, at borgerne skal inddrages i beslutningen om, hvad vi kan bruge bygningerne til. De vil helt sikkert lytte til de forslag, der kommer. Allerede nu kan man se rigtig mange forslag inde på facebooksiden norsby. - Der er bl.a. forslag om friplejehjem, højskole, Borgerforeningen vil så tage initiativ til et borgermøde til efteråret, hvor vi kan få ideerne på bordet og diskutere, hvad der er mest stemning for vi bruger bygningerne til. Vi håber det ender med en beslutning, der vil være til glæde og gavn for området. Redaktion: Susanne Søe-Larsen Tlf Mail: Eva Madsen Tlf Mail: Kristian Amby Tlf Mail: Nors - Tved Borgerforening Kontaktperson: Hanne Nielsen Tlf Trykket hos Trykkeriet Friheden. Udlejning af Borgerforeningens flagstænger, flag, borde hoppeborge mm. Kontakt Ingerlis Svane Tlf.:

4 Nyt fra spejderne Kristi himmelfartsløb Torsdag d. 29. maj deltog bævere og ulve fra Nors i Kristi himmelfartsløb ved Knasten i Vandet. Vi stillede op med både 3 bæverfamiler og 3 ulvebander. Troldmand Sverre var blevet en ældre herre, og skulle derfor oplære nye troldmænd. Formålet med dagen var, at spejderne skulle træne deres troldmandsfærdigheder. De, som klarede sig bedst, skulle være distriktets troldmænd det næste år. Den ene af ulvebanderne klarede sig særlig godt, og fik dermed en første plads med hjem. Løbet var i år arrangeret af Boddum/Ydby og Nors grupper. Der deltog 150 bævere og ulve. DM i spejd I april måned deltog 3 patruljer fra Nors i kvalifikationsrunden til DM, på Trevæld centeret. Her klarede de to af patruljerne, en spejderpatrulje og en seniorpatrulje, sig så godt, at de gik videre til finalen. Finalen løb af stablen på Houens Odde fra juni. I kampen om at blive Danmarks bedste spejderpatrulje vandt spejderpatruljen fra Nors en 3. plads, og seniorpatruljen en 9. plads. Pinsegudstjeneste Mandag d. 9. juni deltog spejderne fra Nors i pinsegudstjeneste ved Nors sø. Onsdagen forinden havde seniorerne pioneret et par læskure til henholdsvis orkestret og præsterne. Gudstjenesten blev foretaget af fem præster. Ballerum Tæskværk spillede under salmerne. Strandrensning Mandag d. 16. juni afholdt vi strandrensning for alle medlemmer i Nors gruppe, ved Kællingdal. En del spejdere, forældre og søskende mødte op og hjalp til med at samle affald i klitterne og på stranden.

5 Derefter var der information om årets sommerlejr, som bliver Thy lejr for alle spejdere i Thy distrikt. Thy lejr Sommerlejren foregår i uge 28, ved Egebaksande i Tvorup plantage. Fra Nors bliver vi 55 deltagere; 21 bævere og ulve og 6 ledere, der skal deltage fra lørdag til onsdag, og 21 spejdere og 8 ledere, der skal deltage fra lørdag til lørdag. Lejren har middelaldertema, hvilket vi derfor skal tænke ind i vores lejrplads. Om onsdagen, hvor bævere og ulve tager hjem, er der forældreaften, hvor forældre og søskende er velkomne til at se lejrpladsen og spise helstegt pattegris med tilbehør til aften. Efter sommerferien I næste sæson ligger bæver, for spejdere i 0. og 1. klasse, mandag fra Spejder, for spejdere fra 5. klasse, mandag fra Ulv, for spejdere i 2., 3., og 4. klasse, tirsdag fra Senior, for spejder fra 8. klasse, onsdag fra På spejdernes vegne Louise Gregersen

6 Kongelig ballet ved Nors Sø Når vi ikke kommer i balletten, er det meget rart at den kommer til os. Og det gjorde den d. 12. juni hvor Nors Sø fik kongeligt besøg. Ifølge Dagbladet var der over 3000 besøgende og mon ikke alle fik en oplevelse med hjem. Både fra balletten og de smukke omgivelser

7 Cykelløb i Nors Søndag d. 4. maj kom Europatouren i cykling igennem Tved og Nors, da løbet "Montra Hotels og Thy Rock GP" kom forbi. Feltet bestod af 198 ryttere fra 17 lande - og de havde følgeskab af ca. 30 motorcykler og 50 service- og følgebiler. Blandet rytterne var Jimmy Sørensen her fra Nors. Og det må da have været en stor oplevelse for ham at køre gennem byen som professionel cykelrytter. Selv om det varede kort. Hele kortegen var gennem Nors by på mindre end 5 minutter. Byen var ellers flot pyntet med flag, men det var nok mest fordi det var konfirmationssøndag.

8 Præmier til lokal fotograf Vi er så heldige her på redaktionen, at vi har en rigtig dygtig fotograf. Mere heldig er det så, at han også kan skrive gode artikler. Kristian Amby har helt fra begyndelsen leveret mange billeder til Tidende. For godt et par år siden kom han så fast med på redaktionen og det er godt at få sådan en mand med. Har du mødt Kristian (bedre kendt som Kes), ved du også, at han altid er god for en rigtig god historie... Kristian har haft interesse for at fotografere gennem rigtig mange år, ja - spørger du ham selv, har han altid haft interessen. I mange år foregik fremkaldelsen i mørkekammeret hjemme i privaten, men det er jo unødvendig med mørkekammeret med nutidens kameraer, så det blev for få år siden nedlagt. Hvad angår kameraer samler Kristian også på dem og har omkring 80 og over 100 objektiver. Kameraerne er dog mest til pynt og det er også kun enkelte af objektiverne, der bliver brugt. I forbindelse med Nationalparkernes fotokonkurrence her i foråret vandt Kristian ikke mindre end tre præmier: Førstepræmie i kategorien "Nationalparkdagen", hvor billedet kaldet "Solens gyldne stråler over reservatet" er taget fra stien op til "Isbjerget". Anden præmie i kategorien "Fri", her er reflekserne taget ved Bagsøen. Tredje præmien i kategorien "Tæt på og landskabet" er taget ved skovsøen Langsande, som ligger i Tved Skov. Flotte billeder fra vores dejlige natur. Tillykke til Kristian med velfortjente præmier.

9 Dyrskue Thy-Mors Igen i år var der arrangeret Landbruget i børnehøjde ved årets dyrskue i Thisted Der var 1800 børn fra 0-3 klasse samt lærere og hjælpere. Det er som udstiller på Dyrskuet altid en fornøjelse at få besøg af børnene. På Maskinstationernes stand var der foruden alle de store maskiner også opstillet en hoppeborg hvor der var livlig aktivitet. Vi fik besøg af børn fra Nors Skole, både 0. klasse med Karin Inga og 3. klasse med Mette og de stillede op til klassebillede. En dejlig fredag formiddag med rigtig dyrskuevejr. Et godt arrange- ment hvor børnene havde hele pladsen for sig selv i nogle timer, 0.klasse med Karen Inga inden skuet startede. Der var rigtig mange aktiviteter for børnene og de kunne blandt andet komme hel tæt på dyrene og prøve at malke en ko og drikke mælken lige fra spanden. Hilsen Ingerlis Vorring Maskinstation 3.klasse med Mette

10 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 Konfirmandforberedelse efteråret Konfirmandforberedelsen - med henblik på konfirmation den 3. maj 2015 i henholdsvis Tved og Nors kirke - starter op i uge 35, - mere præcist den 27. august kl , hvor vi mødes i Nors-Tved Sognehus. Der har været afholdt orienteringsaften for de kommende konfirmander og deres forældre allerede i juni måned, idet konfirmandforberedelsesforløbet i år - og fremover - kommer til at udforme sig på en ganske anderledes måde end den kendte. Der vil - udover de kendte dobbelt lektioner om morgenen - blive tale om heldags undervisning i tæt samarbejde med Sjørring skole, - der vil blive tale om aftenundervisning i tæt samarbejde med de præster, der har konfirmander på Sjørring skole, og der vil blive weekend undervisning. Ønsker man at vide mere herom, kan man læse mere på: Friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven. Hvis vejret er med os søndag den 3. august kl , så flytter vi gudstjenesten ud i præstegårdshaven. Skulle dét mod al forventning ikke være muligt, så afholder vi gudstjenesten i Nors kirke. Medbring selv tæppe Hestevognstur i Tved plantage. Vi mødes som vanligt i skovens maskinhus til kaffe kl onsdag den 6. august, derefter køres der ud i skoven og sluttes af ved Nors Sø, hvor vi får lidt godt til ganen. Tilbage ved maskinhuset ca. kl Tilmelding senest torsdag den 30 juli til: Gunnar Smed mobil Susanne R. Pedersen mobil

11 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 GUDSTJENESTER Måned/dag Dato Nors Tved Juli Søndag, 3.s.e. Trin Ingen Søndag, 4.s.e. Trin. 13. Ingen *) Søndag, 5.s.e. Trin *) Søndag, 6.s.e. Trin K August Søndag, 7.s.e. Trin K (se omtale) Søndag, 8.s.e. Trin SK Ingen. Lørdag HBS Ingen Søndag, 9.s.e. Trin. 17. Ingen SK Søndag, 10.s.e. Trin SK*) Ingen. Søndag, 11.s.e. Trin K *) September Søndag, 12.s.e. Trin Søndag, 13.s.e. Trin *) Høst Ingen Søndag, 14.s.e. Trin K *) Høst SK = Sigrid Kjær, Sennels HBS = Henning Bjørndahl Sørensen *) Kirkebil. For at benytte kirkebilen, skal man ringe til Thisted Taxa, senest dagen før kl Graver i Nors: Jørgen Christiansen, K) Kirkekaffe. Det vil sige, at der efter gudstjeneste serveres en kop kaffe i våbenhuset Graver i Tved: Erling Overgaard,

12 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 Mini-konfirmander. I løbet af efteråret vil de nye 3. klasses elever på Nors skole blive tilbudt et mini-konfirmandforløb bestående af 10 x 1½ time. Forløbet kommer til at foregå i Sognehuset i Nors og vil blive fordelt således, at de får 5 gange før jul og 5 efter. Eleverne vil modtage en indbydelse i løbet af september / oktober, når de sidste detaljer Sogneaften, Fortællinger under polarhimlen. Dato: 17.9 kl i Sognehuset Margrethe Højlund tager sit publikum med på en rejse ind i inuitkulturens forunderlige og magiske verden. Her er historier som kan fascinere både voksne og børn, og som sammenvæver kampen for at overleve i det aller nordligste, med fortællingen og eventyrets mytologiske univers. Forestillingen er bygget op med nogle af de utallige historier som Knud Rasmussen samlede ind på sine rejser langs de grønlandske kyster. Margrethe Højlund har levet og arbejdet 25 år i Frankrig, en stor del af tiden som professionel historiefortæller og skuespiller. Hun har siden 2010 været bosat på Hannæs Præstens telefon - og træffetider. Jeg træffes på tlf , hvor der er omstilling til mobil. Man kan også ringe direkte til min arbejdsmobil, som er: Er jeg ikke lige ved telefonen, kan man indtale en besked, hvorefter jeg ringer tilbage snarest. Jeg kan ligeledes træffes via mail: Jeg forventer at være på kontoret i Nors: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl , Fredag: efter aftale. Men ring gerne så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Mandag er min ugentlige fridag. Ønsker man besøg af præsten, er man meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi også et tidspunkt. Ferie og friweekends. Jeg afholder ferie (begge dage incl.). Embedet passes i den første uge af pastor Sigrid Kjær, Sennels, der kan kontaktes på tlf.: , og i de 2 sidste uger af pastor Benne Holwerda, Hillerslev, der kan kontaktes på tlf.: Siden sidst Døbte i Nors kirke: Emil Bang Musmann, Nors. Sebastian Hedegaard Fuglsang, Nors. Tillykke Kirkelig velsignelse i Nors kirke: Tina og Mads Lund Andersen, Nors. Tillykke Døde /begravede, Nors. Gudrun Sørensen, Nors. Peder Dissing Olesen, Nors. Henning Christian Hyldgaard, Nors. Æret være deres minde.

13 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 Besøg Hanstholm Asylcenter Onsdag d. 21. maj. Var ca.35 interesserede fra Nors og Tved sogne på besøg på Asylcenter Hanstholm. Centerleder Lars Enevold Andersen bød velkommen. Først fik vi en meget spændende rundvisning. Vi så bl.a centerets klinik, hvor beboere med ondt i sjæl og legeme kan komme. Vi så også håndarbejdsværkstedet, hvor kvinder havde mulighed for at lære at betjene en symaskine, reparere familiens tøj og sy varer, som centeret sælger ved forskellige begivenheder i nærmiljøet. - og som det vigtigste måske skabe sig et levebrød for sin familie senere i livet. Vi besøgte en af pavillonerne, hvor vi så fælleskøkkenet og hørte om, hvordan hverdagen rent praktisk foregår. To af centerets beboere viste os gæstfrit deres værelse. På vores vej kom vi forbi Prinsessetrappen som blev anlagt da prinsesse Mary, besøgte centeret af hensyn til hendes sko. Dog kunne Lars med et smil fortælle, at prinsessen på sit besøg i stedet for at benytte trappen krydsede gruset for at trykke de mange ventende asylansøgeres hænder. Tilbage i centerets personalekantine nød vi kaffe med eksotisk bagværk fra centerets beboere, mens Lars fortalte om centeret Hanstholm Asylcenter åbnede dørene for de første 50 asylansøgere d De første pavilloner stod færdige i Centeret kan nu huse 350 beboere. Der huses mellem beboere. Udover centeret er der lejlighedsvis placeret beboere i lejligheder i både Hanstholm, Ræhr og Thisted. Der er på Centeret ansat godt 50 medarbejdere alt inklusive. Udover de fastansatte er der tilknyttet en stor gruppe frivillige, der laver aktiviteter for både børn og voksne. Det tilbud er af stor værdi for beboerne. Lars fortalte om livet på centeret, ventetiden, glæde, sorger og mediernes store bevågenhed. Han understregede at Danmark naturligvis ikke kan huse alle asylansøgere, men at man bør huske, at ingen flygter af bekvemmelighed. En flygtning har intet at komme tilbage til, hvis han ikke opnår asyl. Til slut bad han på beboernes vegne, at vi hilser på de fremmede vi møder på vores vej. Det koster ingenting Høstgudstjenester Der afholdes høstgudstjeneste i: Nors kirke, søndag den 14. september kl , Tved kirke, søndag den 21. september kl Ved begge gudstjenester er der høstindsamling, hvor de indsamlede beløb vil blive tilsendt sociale og velgørende organisationer. Ved gudstjenesten i Nors kirke er man meget velkommen til at medbringe lidt af årets høst i form af: frugt, grøntsager, marmelade, bagværk o. lign. De skænkede gaver vil efter gudstjenesten blive solgt ved en auktion, og det indkomne beløb vil også blive givet til ovennævnte formål. Ved auktionen vil KFUM &K sælge kaffe & kage.

14 19. juni 2014 Se det spire og gro og nationalpark Thy Den 21. maj tog jeg sammen med min super dejlige 4.kl. til Tved Plantage for at arbejde naturvidenskabeligt med begrebet hypotese i samarbejde med naturvejledere i vores skønne nationalpark. I vores samarbejde har vi forsøgt at sætte teori og praksis i spil. 4.klasse har på skolen arbejdet naturvidenskabeligt med begrebet Hypotese i et forløb om: Se det spire og gro. 4.kl. har opstillet deres egne hypoteser om gode vækstbetingelser for planter, fx hvad betyder lys, vand eller jordbundsforhold for spiringen af planter. Denne viden har de taget med sig ud i skoven, hvor de har brugt deres viden i praksis. Klassens egne Naturvejleder og jeg har forsøgt at give klassen gode muligheder for at tilegne sig læring på en ny og spændende måde, samt blive fagligt udfordret og forhåbentlig få en uforglemmelig oplevelse. Rigmor Sams, som laver nationalpark TV ringede, om hun måtte følge os denne dag, så klassen og jeg fik den sjove oplevelse at have kamera- og lydmand, samt Rigmor Sams med for at følge vores projekt. På nationalparktv.dk kan I se optagelsen, som hedder Klasseværelset i Nationalpark Thy. Nyt skoleprojekt flytter undervisningen tættere på naturen. Eller optagelsen kan ses på følgende link: https://vimeo.com/ Desuden har skolen fået en mistbænk, så de får jordnære oplevelser med planter, der spire og gror. De har givet 4.klasse mange forskellige sansemæssige oplevelser og overraskelser. Vi håber, at byen vil passe på vores mistbænk, så mange børn

15 19. juni 2014 kan få glæde af mistbænken. Se det spire og gro -forløbet er et pilotprojekt, der forhåbentlig kan give anledning til inspiration til andre skoler i forbindelse med den nye skolereform. Jeg har i de sidste måneder samarbejdet med tre naturvejledere og Bo Immersen, der er projektleder for Nationalpark Thy. Formålet med samarbejdet har bl.a. handlet om, hvorledes den viden eleverne tilegner sig i skolen kan give mening udenfor skolens rammer. Jeg skal i de kommende 2 år, en dag om ugen fortsætte med det samarbejde, netop i forsøg på at styrke udeundervisningen og gøre Nationalpark Thy til et klasseværelse, hvor eleverne kan lære på en ny og anderledes måde. Det samarbejde glæder jeg mig meget til, og jeg synes, det er et rigtig spændende projekt, som forhåbentlig kan give mange børn gode, lærerige og uforglemmelige oplevelser. Skrevet af Mette Pedersen, Nors skole 4. Klasse fælder et grantræ, hvor der er meget lys. Hvilken betydning har lysforholdende for antallet af plantearter i skovbunden? Naturvejleder Søren Krag, der fortæller om jordbundsforhold og førne.

16 Tur til Baboon City Fredag d. 30. maj havde omkring 75 børn og voksne meldt sig til en tur til Baboon city, sponsoreret af NBK's støtteforening. Kl mødte alle op foran Nors hallen, hvor en bus fra Hanstholm Turistfart ventede på de omkring 60 spændte børn. De yngste, der var med på turen, var u5/u6, og de ældste var fra 7. Klasse. Store som små havde gavn af hinanden hele dagen, og der blev hygget på tværs af alderstrinene. Da vi ankom omkring kl. 10, blev alle børnene sluppet løs, og de tonsede afsted for at få sig en på opleveren. Der var blevet reserveret en masse bord/bænke til os, så vi kunne siddet samlet og spise, og så børnene hele tiden vidste, hvor der var en voksen at finde. Omkring kl. 12 blev der råbt i højtaleren, at alle fra Nors Boldklub skulle mødes til fælles spisning. Alle mødte op og konsumerede deres medbragte mad eller grillens udsøgte menu, bestående at pommes frites, toast o. lign. Derefter var det ud på området igen for at nå hele Baboon city igennem. Der var masser af aktiviteter for både store og små, og alle fik vist prøvet det meste. Enkelte af de helt små var så optaget af de store og gratis spillemaskiner, at de nærmest sad der hele dagen. Omkring kl. 14 mødtes vi igen til kagespisning og indtagelse af so davand. Kagerne var blevet bagt af bestyrelsesmedlemmerne i NBK's støtteforening og frivillige forældre. TAK til dem. Kl. 15 gik turen hjemad efter en helt forrygende dag. Alle havde hygget sig, ingen var kommet til skade, alle havde husket deres ting... Ja, så kan man vist kun kalde det en succes, som vi håber gentager sig. Mvh NBK's støtteforening Babysalmesang Hver torsdag i april, maj og juni er vi en flok på mødre med vores babyer, der har mødes. Det har ikke været, som vi alle kender det, i en almindelig mødregruppe. Nej vores dejlige, moderne tænkende sognepræst Annie Krog Foldager har nemlig inviteret os alle ned i kirken, til babysalmesang. Oppe i koret er der redt op til alle børnene. Annie har anskaffet liggeunderlag og tæpper til alle, for at

17 Beachvolley i Nors Brian Pedersen og jeg har en beachvolley-bane i vores baghave, og vi synes det er et fantastisk sjovt spil. Vi håber, at der er nogle friske personer, der vil spille med. Vi har oprettet en gruppe Beachvolley i Nors på Facebook, hvor alle der er interesserede i at spille volley både børn og voksne er velkomne. For at blive en del af gruppen, skal i sende en anmodning, og så tilmelder jeg jer. Børn kan sagtens være med. Nogle gange spiller vi volleyball, hvor børnene er med og så er det tillempede regler, så alle kan være med. Børnene kan spille kids volley, mens voksne spiller med rigtige regler. Andre gange er det kun de voksne, der spiller volleyball, men så kan børnene spille fodbold-rundbold-dødbold eller hoppe på trampolin. Eller så meget andet.. isolere mod det ellers lidt kolde gulv i kirken. Vi sidder alle i en cirkel og så starter vi med den samme sang hver gang, her går Annie rund til hvert enkelt barn og siger hej, mens vi synger det samme vers igen og igen, for hvert barn. Når Annie har budt velkommen er der andre sange og rim og remser, i den sangmappe Annie har lavet til formålet. Der er bl. a. sange hvor vi laver fagter til, sange hvor vi bruger rasleæg, hjemmelavede sølvengle, puster sæbebobler, leger med en faldskærm, tænder lys ved døbefonden, leger bus ned af kirkegangen, leger med balloner og meget meget andet. Alt i alt er det en helt fantastisk time og alt er godt forberedt. Hver gang slutter vi af med at slukke vores lys ved døbefonden og bede Fader vor. Tak for denne sæson, det har været helt fantastisk. Babysalmesang er i hvert fald noget jeg på det varmeste kan anbefale til andre. Sommer hilsner fra Britt Wentoff Amby Det vil være dejligt at få gang i lidt mere volleyball og at mødes med andre her fra byen. Jeg skriver på Facebook, når der er mulighed for at spille, og det er ofte med kort varsel, da det selvfølgelig er rarest at spille i dejligt sommervejr. Med venlig hilsen Mette Pedersen, Ranselvej 15 Have- og vedligehold Anlægsgartner Træfældning- og skovarbejde Rengøring Pedel- og varmemester alt for både private og erhvervsdrivende Holmevej 14, Nors 7700 Thisted Tlf

18 Nyt fra Borgerforeningen Borgerforeningen er flere gange her i foråret mødtes i Parken til arbejdsdage. Senest fik vi sat vinduer i Pavillonen så der kan blive noget mere læ. Krolf banen er lavet færdig og må frit benyttes, der ligger kugler og køller i Pavillonen. Repræsentanter fra Borgerforeningen deltog i Borgermødet der var i Thyhallen den 14-6 i forbindelse med Udviklingsplanen for Sundhed og Ældreområdet, lige som vi på flere måder har kæmpet for at bevare vores plejehjem her i Nors. Sommerfest, der som altid holdes i uge 33. Der er et foreløbigt program andet steds her i bladet. Vi håber selvfølgelig at rigtig mange vil deltage på den ene eller anden måde, og opfordrer til at man holder sin gadefest, familiefest eller lign. i teltet lørdag aften, bare meld til så sørger vi for mad og god underholdning, og håber vejret bliver lige så godt som sidste år. Det er igen i år de populære Mygind Brødre der underholder. Også dagplejemødrene er glade for at komme i Parken og på legepladsen med børnene. Hele parkområdet er jo for alle, så brug det endelig. Borgerforeningen kan altid kontaktes på tlf Mail: se også vores hjemmeside Hilsen og god sommer På Borgerforeningens vegne Vi håber at det er den rigtige beslutning vore politikere nu har truffet. Borgerforeningen er sammen med flere af byens foreninger langt henne med planlægningen af årets I Parken er fodboldgolfbanen rigtig godt besøgt, der er efterhånden rigtig mange der holder et arrangement, så som polterabend afslutning familiesammenkomst og lign med en gang fodboldgolf. Ingerlis Svane Nors Genbrug har masser af pænt sommertøj endnu. Lørdag den 2. august afholdes loppemarked fra kl med udsalg de to efterfølgende uger, fra mandag den 4. august til lørdag den 16. august. Fodboldgolf i Parken Betaling og udlevering af bolde sker ved Spar Købmanden Skellet 2 Nors Pris voksne Børn 6-14 år 50 kr. 25 kr. Se mere på Til loppemarked og udsalg, sælges alt til halv pris, både på Norsvej 22 og i butikken på Norsvej 28. Fortsat god sommer og på gensyn. Venlig hilsen Bestyrelsen Nors Genbrug

19 Nyt koncept fra Nors Gymnastikforening. Torsdag d. 4. september 2014 starter vi et nyt motionshold, som indeholder mange forskellige motionsformer. Holdet har 7 forskellige instruktører, som på skift vil være træner. Dette giver mulighed for at deltagerne får prøvet flere forskellige motionsformer, blandt andet styrketræning, aerobic, cirkeltræning, grund gymnastik, mave-balle-lår, afspænding, mindfulness m.m. Holdet er for alle, både damer og herrer, unge og gamle ( fra 15 år). Det kræver ikke optagelsesprøve at komme på holdet, men besiddelse af godt humør og lyst til bevægelse er en fordel. Træningen foregår i Nors Hallens gymnastiksal hver torsdag fra (opstart d ) Se mere i vores opstartsfolder som omdeles midt i august. Holdet bliver ledet af: Lene Hoxer Lotte Thomsen Karsten Andersen Helle Hove Andersen Kirsten Kær Maria Baadsgaard Christine Bertelsen Vi glæder os til at se jer på holdet. De 3 første gange er gratis. Venlig hilsen Nors Gymnastikforening

20 KLIP & KRØL`S ÅBNINGSTIDER SOMMEREN Uge 27. Fra d.30-6 til d Åben. Tirs-, ons-, tors- og fredag. Uge 28. Fra d.7-7 til d Åben hele man-, tirs-, ons- og torsdag samt fredag til kl. 14. Uge Fra d til d FERIE. Uge Fra d til d Åben. Tird-, ons-, tors- og fredag. Uge Fra d til d Åben. Hele tirs-, ons- og torsdag samt fredag til kl. 12. Herefter normal åbningstid. Thisted volleyballklub Har du lyst til at spille volleyball, så er det torsdag den 4/9 kl i Thy Hallen at TVK starter ny sæson. For nye medlemmer er de første 2 gange træning gratis, så bare mød op og se om det er noget for dig. Vi træner hver torsdag i hal B i Thy Hallen fra til og klubben spænder bredt med spillere i alderen 16 år og op til 60+. Har du spørgsmål så skriv til Brian Pedersen på

21 Det er sommer og det er lidt stille i Nors Fitness Line, men der er stadig plads til dig, og hvis du sidder og tænker, Hvordan bliver jeg medlem? Så gå ind på vores hjemmeside www. norsfitnessline.dk og følg instruktionen på forsiden. Som medlem i vores center er det muligt at få lagt et personligt program eller få hjælp til at træne noget specifikt f. eks ryg eller mave og lignende, hvad der kan være individuel behov for. Der er 3 forskellige abonnementer som kan vælges: 3 måneder 500 kr. 6 måneder 900 kr. 12 måneder 1500 kr. Nyt i Nors Fitness Line. Vi har netop fået opsat vores nye redskaber squatstativ, kettlebelt, flere vægte, et dips stativ og en skrå bænk. Dette er gjort muligt at tilføre centeret grundet følgende sponsorer som vi gerne vil sige tak til: Furn Consult, Kims Gulvservice, Energi Center Nord, Klar Besked, Klip og Krøl, Møbler og Maling. Sommerferie. Fra uge 27 og til uge 33 holder vores instruktører sommerferie. Det vil dog være muligt at kontakte Erik Nielsen telefon nr og lave en aftale om medlemskab og instruktørtime. Fra uge 33 vil instruktør tider i Nors Fitness Line være som følgende: Anna: Mandag i ulige uger kl Lis Grønhøj: Mandag kl Annie Gasberg: Tirsdag( cirkeltræning med tilmelding) kl Alice og Torben Grønhøj: Onsdag kl Tine Berg: Torsdag fra kl Lene Enevoldsen: Lørdag (cirkeltræning) kl Opstart Kundeaften. Efter sommerferien midt i september måned vil der være en kundeaften fra kl. ca til kl , for alle medlemmer. Her vil det være muligt at købe træningstøj eller trænings sko til rimelige penge. Den endelige dato vil blive annonceret ved opslag på vores hjemmesiden www. norsfitnessline.dk

22 Nors Ældrecenters aktivitetskalender Juli: Ferielukket i klubben uge , men du er altid velkommen, hvis du kigger forbi. Arrangementer: Onsdag den kl Onsdag den kl Torsdag den kl Vi tænder grillen og hygger os med god mad. Pris pr. person: 125 kr. Hvis vejret tillader det, sidder vi ude, - tag en trøje på. Tilmelding nødvendig. Tur ud i det blå Vi kører i bus og private biler. Tilmelding nødvendig. Gudstjeneste August: Onsdag den Onsdag den kl Onsdag den kl Onsdag den kl Menighedsrådet arrangerer hestevognstur i Nationalparken. Se tidspunkt andet sted i bladet Alm. klub Kaffe i Parken. Kaffe og brød fra Nors Ældrecenter. Vi går eller kører i private biler. KOM OG VÆR MED. Vi får besøg af Pasgaard Tøjservice Torsdag den kl Gudstjeneste fortsættes næste side

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven juli, august, september 2015 Redaktionen: Berit Olsson Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d. 15. i måneden Adresse: Plejecenter Toftehaven

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder.

RAMMEN. Islev Gruppe. Islev Gruppe. Årgang 52. www.islevpigespejder.dk www.pigespejder.dk. Juni - Juli 2015. islevpigespejder.dk pigespejder. RAMMEN Islev Gruppe Juni - Juli 2015 Alle møder afholdes i Islev Kirkes Ungdomscenter Slotsherrensvej 321 2610 Rødovre Spirerne: Piger fra 5-7 år Mandag kl. 18.30-20.00 Smutterne: Piger fra 7-10 år Mandag

Læs mere

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række.

Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 37. årgang Nr. 15 Oktober - November - December 2015 Nu er jeg der, hvor det hele foregår. Jeg er tilbage i første række. Sådan sagde den fornyligt afdøde Niels Henrik Arendt,

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Agerskov & Branderup. Marts April Maj

Agerskov & Branderup. Marts April Maj KirkeBladet 2 Konfirmanderne laver ikoner Indhold De tomme kirker... 2 Vedligeholdelsesarbejder... 3 Konfirmandernes ikoner.. 4-5 Det sker.... 6-7 Gudstjenester... 8 2014 Marts April Maj Agerskov & Branderup

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af.

Det er blevet til mange spændende aktiviteter, ud over de kirkelige handlinger, som jeg holder meget af. Kirkeblad sommeren 2008 Afskedshilsen Tiden er nu inde til at skrive en lille afskedshilsen midt i alle flyttekasserne. Tiden er inde til at sige farvel og tak for den tid vi har været her i Fjellerup

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9

Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9 Nors - Tved Tidende Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9 Erland slutter ringen. Stor festivitas i Parken Cykelsti til Nors Borgerforeningen takker for det flotte fremmøde i Parken Indledning Allerede nu

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Ledermøde tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Dagsorden 1. Indledning v. Birthe i. Velkommen til Helene, som har meldt sig som leder. Hun starter i første omgang

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Rolstrup Tidende. Juni 2013 54. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. Juni 2013 54. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende Juni 2013 54. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Prøv lige at se forsiden af avisen! Vores nye indgangsparti, - er det ikke blevet flot? Det pynter på facaden, og det er og bliver forhåbentlig

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010 Tennis Nyt 2010 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2010 1 Bestyrelsen 2010 Formand Uffe Rasmussen, Strandvejen 28 tlf.: 8684 5690 Mobil: 2949 0360 privat

Læs mere

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2015 Kære alle, Med denne lille søde rapand med prikkede gummistøvler som jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde vil jeg indlede denne måneds nyhedsbrev.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Sommerfest. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til. Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) Fredag den 30.

Sommerfest. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til. Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) Fredag den 30. Hallen, Idræts- og Borgerforeningen vil gerne invitere alle til Sommerfest Torsdag den 29. maj: (Kr. Himmelfartsdag) kl. 10.30 kl. 12.00 14.00 kl. 14.00 kl. 17.00 kl. 19.00 21.00 Fredag den 30. maj: kl.

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan MÅNEDSBLADET juli 2015 Læs inde i bladet: Brugerrådet holder ferie s. 2 Caféens ferie s. 5 GÅGRUPPE

Læs mere

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014

Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 Krudthusets Nyhedsbrev Juni 2014 I dette nummer: Nyt fra Krudthuset Personalesituation Forældrerådet Praktiske oplysninger Glemt tøj Sommerferievandplaskeri Vigtige datoer 2014 Lukkedage 2014 Håndhygiejne

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013

Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Nyhedsbrev fra Projekt Nærmiljø december 2012 januar 2013 Kære beboere og samarbejdspartnere på og omkring Arendalsvej Som du kan læse om i denne udgave af nyhedsbrevet er rækken af tilbud til beboerne

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Nyt Fra Huset. Minim veniam. Duis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea d minim veniam, Se side 12

Nyt Fra Huset. Minim veniam. Duis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea d minim veniam, Se side 12 Nyt Fra Huset Nr. 01 årgang 07 Minim veniam Duis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea d minim veniam, quis. Se side 12 Velkommen til det første nummer af det nye spejderblad

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk.

Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe. Feb.-Apr. 2015. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes. Leo Vad: 20905896. levad@ikast-brande.dk. Spørgsmål til aktivitetsplanen rettes til: Leo Vad: 20905896 Aktivitetsprogram Værestedet den blå cafe levad@ikast-brande.dk Eller Trine Andersen: 20181639 tcand@ikast-brande.dk 16 Feb.-Apr. 2015 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage. Billede på forsiden: fælles fødselsdagstur for okt., nov., og dec. børnene. Information: I uge 3 vil I møde flere vikarer, da vi har Dorthe og Karina på kursus i 3 dage samt Anni og Pernille i 2 dage.

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012

Tennis Nyt 2012. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2012 Tennis Nyt 2012 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2012 1 Bestyrelse og andre ressourcepersoner 2012 Formand Berit Rømer, Lyngvej 13 tlf.: 8684 5294 mobil:

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00

Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 1. halvår 2014 Åbent hus: Hver Tirsdag Klokken 13.00 16.00 SAMVÆRdSHUSET Søndergade 27-3700 Rønne Kontakt: Formand: Ruth Kjær Hansen mob. 50 57 29 14 Kasserer: Kjeld Pedersen E-mail: pilgaarden@sol.dk

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Her bor de... nternetadresser... Vigtige nternetadresser Sognepræst: Jonas Jonas Serner-Pedersen Kirkevej Kirkevej 9, 7560 9, 7560 Hjerm Hjerm www.hjermkirker.dk tlf. 97 tlf. 46 9741 4614 41 14 Hjemmeside

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

Mørke skyer over børnehuset...

Mørke skyer over børnehuset... Mørke skyer over børnehuset... Frederik er en gut med krummer i Vinderkagen September - Oktober 2014 5. udgave - årgang 10 Sommerfesten 2014... Vinderkagen fra byens sommerfest 2014 Bagt af Willy Venstad

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året.

Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Året der gik Så gik der atter et år og det er blevet tid til et nyt nyhedsbrev. Vi håber at kunne bringe et nyhedsbrev rundt til alle lejligheder 4 gange om året. Vi bestræber os på at fortælle om nogle

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien.

HURRA vores nye 15 personers bus er klar til syn, vi regner med den er klar til efter sommerferien. Nyhedsbrev nr.7-2013 Nyt fra Skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev. Årets sommerfest blev afholdt torsdag den 13. juni. Der har været en flot opbakning og jeg har haft mange gode

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV.

TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. TIL ALLE BØRN OG FORÆLDRE I 4,5 OG 6 KLASSE + NYHEDSBREV. Ny tilmelding til Tweenklubben sæson jan. juni 2012. Andet halvår af Tweenklubbens sæson begynder pr. 2 jan. 2012. Og nu har du mulighed for at

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

Sommerfest. Fredag d. 31.5.2013 Der spilles bowls indendørs, Beach volley på banen og spinnes på fliserne ved omklædningsrummene.

Sommerfest. Fredag d. 31.5.2013 Der spilles bowls indendørs, Beach volley på banen og spinnes på fliserne ved omklædningsrummene. Sommerfest Så er programmet klar! Hallen, Idræts- og borgerforening inviterer alle til at være med. Der er mange forskellige aktiviteter og fest om lørdagen. Torsdag d. 30.5.2013 Kl. 19.00-21.00 Damefodbold

Læs mere

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm

Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Pigeaften hos Ringkøbing Landbobank Tarm Se bankens annonce. Tilmelding på tlf. 97 37 62 48 senest fredag den 15. februar. Vi kan max være 40 i alt, så det er først-til-mølle-princippet, der gælder. Evt.

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden:

Gyldendals Åbne Encyklopædi fortæller følgende om bedemandens opgaver gennem tiden: Den sidste rejse. af Hans Høilund-Carlsen Når en nær slægtning dør, henvender vi os i dag til en bedemand, der mod betaling hjælper de efterladte med at få løst de mange opgaver, der er knyttet til den

Læs mere