Nors - Tved Tidende. Jul. - aug udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nors - Tved Tidende. Jul. - aug. 2014 4. udg. - årg. 10. Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy"

Transkript

1 Nors - Tved Tidende Jul. - aug udg. - årg. 10 Lokalt vinderbillede -fra fotokonkurrencen i Nationalpark Thy

2 Sankt Hans Fest i Parken Det er nu blevet en tradition, at vi afholder bålfest i Parken til Sankt Hans. Det er nogle dejlige rammer, hvor der er plads til alle aldre. I år havde ca. en hundrede stykker valgt at spise i Parken og senere var knap 300 samlet for at fejre midsommeren. - Vores præst Annie Foldager holdt en flot båltale på, som hun selv sagde, en lidt alternativ prædikestol. Så blev midsommervisen sunget samtidig med en flok spejdere med fakler, satte ild i det store bål. - Den stærke vestenvind fik rigtig gang i bålet og det blev lidt lunere på en ellers kølig sommeraften. En dejlig aften og skønt, at så mange støtter dette lokale arrangement, som Borgerforeningen står for, med hjælp fra spejderne.

3 Indledning-mest om ældrecentret Midsommeren er nået i 2014 og vi går imod mørkere tider. Heldigvis har vi forhåbentlig mange gode sommerdage endnu. Det føltes dog allerede som om, at det blev noget mørkere dagen efter Sankt Hans Aften, hvor flertallet i Thisted Byråd blev enige om, at vores Ældrecenter her i Nors skal lukke. De fleste troede vist, at det sikkert også gik denne gang. Men vi blev klogere. Hvad så nu, tænker mange. Heldigvis har vi en god Borgerforening, der ikke nøjes med at tænke. Her er også handling. Allerede to dage efter beslutningen er taget, har de arrangeret møde med Socialudvalgsformand Peter Sørensen, for at høre hvilke muligheder vi nu har her i Nors. hospice og meget mere. - Peter Sørensen er åben for flere ideer, og har også en ide om at omdanne Ældrecentret til såkaldte Tryghedsboliger eller olde-kolle om man vil, hvor man kan leje sig ind i en lejlighed og have hjemmeplejen tilknyttet. Fællesarealerne kan så bruges til forskellige værksteder og aktiviteter til både dem, der bor der og også til folk udefra. Der skal den 12. august være møde i Socialudvalget omkring de ældrecentre der lukker. Men det bliver et møde, hvor der ikke tages endelige beslutninger, lover Peter Sørensen. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi bare skal læne os tilbage som borgere. Han opfordrer til, at vi er aktive og kommer med nogle flere forslag og det er facebooksiden jo ideel til i første omgang. Der forventes at gå ca /2 år inden Ældrecenteret lukker og man kan selvfølgelig ikke bare sætte de ældre på gaden. Endelige beslutninger omkring hvad bygningerne skal bruges til, vil først blive taget sidst på året, forventer Peter Sørensen. Rigtig god sommer og ferie til alle. Deadline til jubilæumsnummeret er den 20 august og kom nu endelig med noget materiale, så vi kan få et rigtig godt blad. Hilsen Redaktionen Iflg. Peter Sørensen ønsker man i Socialudvalget, at borgerne skal inddrages i beslutningen om, hvad vi kan bruge bygningerne til. De vil helt sikkert lytte til de forslag, der kommer. Allerede nu kan man se rigtig mange forslag inde på facebooksiden norsby. - Der er bl.a. forslag om friplejehjem, højskole, Borgerforeningen vil så tage initiativ til et borgermøde til efteråret, hvor vi kan få ideerne på bordet og diskutere, hvad der er mest stemning for vi bruger bygningerne til. Vi håber det ender med en beslutning, der vil være til glæde og gavn for området. Redaktion: Susanne Søe-Larsen Tlf Mail: Eva Madsen Tlf Mail: Kristian Amby Tlf Mail: Nors - Tved Borgerforening Kontaktperson: Hanne Nielsen Tlf Trykket hos Trykkeriet Friheden. Udlejning af Borgerforeningens flagstænger, flag, borde hoppeborge mm. Kontakt Ingerlis Svane Tlf.:

4 Nyt fra spejderne Kristi himmelfartsløb Torsdag d. 29. maj deltog bævere og ulve fra Nors i Kristi himmelfartsløb ved Knasten i Vandet. Vi stillede op med både 3 bæverfamiler og 3 ulvebander. Troldmand Sverre var blevet en ældre herre, og skulle derfor oplære nye troldmænd. Formålet med dagen var, at spejderne skulle træne deres troldmandsfærdigheder. De, som klarede sig bedst, skulle være distriktets troldmænd det næste år. Den ene af ulvebanderne klarede sig særlig godt, og fik dermed en første plads med hjem. Løbet var i år arrangeret af Boddum/Ydby og Nors grupper. Der deltog 150 bævere og ulve. DM i spejd I april måned deltog 3 patruljer fra Nors i kvalifikationsrunden til DM, på Trevæld centeret. Her klarede de to af patruljerne, en spejderpatrulje og en seniorpatrulje, sig så godt, at de gik videre til finalen. Finalen løb af stablen på Houens Odde fra juni. I kampen om at blive Danmarks bedste spejderpatrulje vandt spejderpatruljen fra Nors en 3. plads, og seniorpatruljen en 9. plads. Pinsegudstjeneste Mandag d. 9. juni deltog spejderne fra Nors i pinsegudstjeneste ved Nors sø. Onsdagen forinden havde seniorerne pioneret et par læskure til henholdsvis orkestret og præsterne. Gudstjenesten blev foretaget af fem præster. Ballerum Tæskværk spillede under salmerne. Strandrensning Mandag d. 16. juni afholdt vi strandrensning for alle medlemmer i Nors gruppe, ved Kællingdal. En del spejdere, forældre og søskende mødte op og hjalp til med at samle affald i klitterne og på stranden.

5 Derefter var der information om årets sommerlejr, som bliver Thy lejr for alle spejdere i Thy distrikt. Thy lejr Sommerlejren foregår i uge 28, ved Egebaksande i Tvorup plantage. Fra Nors bliver vi 55 deltagere; 21 bævere og ulve og 6 ledere, der skal deltage fra lørdag til onsdag, og 21 spejdere og 8 ledere, der skal deltage fra lørdag til lørdag. Lejren har middelaldertema, hvilket vi derfor skal tænke ind i vores lejrplads. Om onsdagen, hvor bævere og ulve tager hjem, er der forældreaften, hvor forældre og søskende er velkomne til at se lejrpladsen og spise helstegt pattegris med tilbehør til aften. Efter sommerferien I næste sæson ligger bæver, for spejdere i 0. og 1. klasse, mandag fra Spejder, for spejdere fra 5. klasse, mandag fra Ulv, for spejdere i 2., 3., og 4. klasse, tirsdag fra Senior, for spejder fra 8. klasse, onsdag fra På spejdernes vegne Louise Gregersen

6 Kongelig ballet ved Nors Sø Når vi ikke kommer i balletten, er det meget rart at den kommer til os. Og det gjorde den d. 12. juni hvor Nors Sø fik kongeligt besøg. Ifølge Dagbladet var der over 3000 besøgende og mon ikke alle fik en oplevelse med hjem. Både fra balletten og de smukke omgivelser

7 Cykelløb i Nors Søndag d. 4. maj kom Europatouren i cykling igennem Tved og Nors, da løbet "Montra Hotels og Thy Rock GP" kom forbi. Feltet bestod af 198 ryttere fra 17 lande - og de havde følgeskab af ca. 30 motorcykler og 50 service- og følgebiler. Blandet rytterne var Jimmy Sørensen her fra Nors. Og det må da have været en stor oplevelse for ham at køre gennem byen som professionel cykelrytter. Selv om det varede kort. Hele kortegen var gennem Nors by på mindre end 5 minutter. Byen var ellers flot pyntet med flag, men det var nok mest fordi det var konfirmationssøndag.

8 Præmier til lokal fotograf Vi er så heldige her på redaktionen, at vi har en rigtig dygtig fotograf. Mere heldig er det så, at han også kan skrive gode artikler. Kristian Amby har helt fra begyndelsen leveret mange billeder til Tidende. For godt et par år siden kom han så fast med på redaktionen og det er godt at få sådan en mand med. Har du mødt Kristian (bedre kendt som Kes), ved du også, at han altid er god for en rigtig god historie... Kristian har haft interesse for at fotografere gennem rigtig mange år, ja - spørger du ham selv, har han altid haft interessen. I mange år foregik fremkaldelsen i mørkekammeret hjemme i privaten, men det er jo unødvendig med mørkekammeret med nutidens kameraer, så det blev for få år siden nedlagt. Hvad angår kameraer samler Kristian også på dem og har omkring 80 og over 100 objektiver. Kameraerne er dog mest til pynt og det er også kun enkelte af objektiverne, der bliver brugt. I forbindelse med Nationalparkernes fotokonkurrence her i foråret vandt Kristian ikke mindre end tre præmier: Førstepræmie i kategorien "Nationalparkdagen", hvor billedet kaldet "Solens gyldne stråler over reservatet" er taget fra stien op til "Isbjerget". Anden præmie i kategorien "Fri", her er reflekserne taget ved Bagsøen. Tredje præmien i kategorien "Tæt på og landskabet" er taget ved skovsøen Langsande, som ligger i Tved Skov. Flotte billeder fra vores dejlige natur. Tillykke til Kristian med velfortjente præmier.

9 Dyrskue Thy-Mors Igen i år var der arrangeret Landbruget i børnehøjde ved årets dyrskue i Thisted Der var 1800 børn fra 0-3 klasse samt lærere og hjælpere. Det er som udstiller på Dyrskuet altid en fornøjelse at få besøg af børnene. På Maskinstationernes stand var der foruden alle de store maskiner også opstillet en hoppeborg hvor der var livlig aktivitet. Vi fik besøg af børn fra Nors Skole, både 0. klasse med Karin Inga og 3. klasse med Mette og de stillede op til klassebillede. En dejlig fredag formiddag med rigtig dyrskuevejr. Et godt arrange- ment hvor børnene havde hele pladsen for sig selv i nogle timer, 0.klasse med Karen Inga inden skuet startede. Der var rigtig mange aktiviteter for børnene og de kunne blandt andet komme hel tæt på dyrene og prøve at malke en ko og drikke mælken lige fra spanden. Hilsen Ingerlis Vorring Maskinstation 3.klasse med Mette

10 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 Konfirmandforberedelse efteråret Konfirmandforberedelsen - med henblik på konfirmation den 3. maj 2015 i henholdsvis Tved og Nors kirke - starter op i uge 35, - mere præcist den 27. august kl , hvor vi mødes i Nors-Tved Sognehus. Der har været afholdt orienteringsaften for de kommende konfirmander og deres forældre allerede i juni måned, idet konfirmandforberedelsesforløbet i år - og fremover - kommer til at udforme sig på en ganske anderledes måde end den kendte. Der vil - udover de kendte dobbelt lektioner om morgenen - blive tale om heldags undervisning i tæt samarbejde med Sjørring skole, - der vil blive tale om aftenundervisning i tæt samarbejde med de præster, der har konfirmander på Sjørring skole, og der vil blive weekend undervisning. Ønsker man at vide mere herom, kan man læse mere på: Friluftsgudstjeneste i præstegårdshaven. Hvis vejret er med os søndag den 3. august kl , så flytter vi gudstjenesten ud i præstegårdshaven. Skulle dét mod al forventning ikke være muligt, så afholder vi gudstjenesten i Nors kirke. Medbring selv tæppe Hestevognstur i Tved plantage. Vi mødes som vanligt i skovens maskinhus til kaffe kl onsdag den 6. august, derefter køres der ud i skoven og sluttes af ved Nors Sø, hvor vi får lidt godt til ganen. Tilbage ved maskinhuset ca. kl Tilmelding senest torsdag den 30 juli til: Gunnar Smed mobil Susanne R. Pedersen mobil

11 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 GUDSTJENESTER Måned/dag Dato Nors Tved Juli Søndag, 3.s.e. Trin Ingen Søndag, 4.s.e. Trin. 13. Ingen *) Søndag, 5.s.e. Trin *) Søndag, 6.s.e. Trin K August Søndag, 7.s.e. Trin K (se omtale) Søndag, 8.s.e. Trin SK Ingen. Lørdag HBS Ingen Søndag, 9.s.e. Trin. 17. Ingen SK Søndag, 10.s.e. Trin SK*) Ingen. Søndag, 11.s.e. Trin K *) September Søndag, 12.s.e. Trin Søndag, 13.s.e. Trin *) Høst Ingen Søndag, 14.s.e. Trin K *) Høst SK = Sigrid Kjær, Sennels HBS = Henning Bjørndahl Sørensen *) Kirkebil. For at benytte kirkebilen, skal man ringe til Thisted Taxa, senest dagen før kl Graver i Nors: Jørgen Christiansen, K) Kirkekaffe. Det vil sige, at der efter gudstjeneste serveres en kop kaffe i våbenhuset Graver i Tved: Erling Overgaard,

12 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 Mini-konfirmander. I løbet af efteråret vil de nye 3. klasses elever på Nors skole blive tilbudt et mini-konfirmandforløb bestående af 10 x 1½ time. Forløbet kommer til at foregå i Sognehuset i Nors og vil blive fordelt således, at de får 5 gange før jul og 5 efter. Eleverne vil modtage en indbydelse i løbet af september / oktober, når de sidste detaljer Sogneaften, Fortællinger under polarhimlen. Dato: 17.9 kl i Sognehuset Margrethe Højlund tager sit publikum med på en rejse ind i inuitkulturens forunderlige og magiske verden. Her er historier som kan fascinere både voksne og børn, og som sammenvæver kampen for at overleve i det aller nordligste, med fortællingen og eventyrets mytologiske univers. Forestillingen er bygget op med nogle af de utallige historier som Knud Rasmussen samlede ind på sine rejser langs de grønlandske kyster. Margrethe Højlund har levet og arbejdet 25 år i Frankrig, en stor del af tiden som professionel historiefortæller og skuespiller. Hun har siden 2010 været bosat på Hannæs Præstens telefon - og træffetider. Jeg træffes på tlf , hvor der er omstilling til mobil. Man kan også ringe direkte til min arbejdsmobil, som er: Er jeg ikke lige ved telefonen, kan man indtale en besked, hvorefter jeg ringer tilbage snarest. Jeg kan ligeledes træffes via mail: Jeg forventer at være på kontoret i Nors: Tirsdag, onsdag og torsdag fra kl , Fredag: efter aftale. Men ring gerne så finder vi et tidspunkt, der passer dig. Mandag er min ugentlige fridag. Ønsker man besøg af præsten, er man meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi også et tidspunkt. Ferie og friweekends. Jeg afholder ferie (begge dage incl.). Embedet passes i den første uge af pastor Sigrid Kjær, Sennels, der kan kontaktes på tlf.: , og i de 2 sidste uger af pastor Benne Holwerda, Hillerslev, der kan kontaktes på tlf.: Siden sidst Døbte i Nors kirke: Emil Bang Musmann, Nors. Sebastian Hedegaard Fuglsang, Nors. Tillykke Kirkelig velsignelse i Nors kirke: Tina og Mads Lund Andersen, Nors. Tillykke Døde /begravede, Nors. Gudrun Sørensen, Nors. Peder Dissing Olesen, Nors. Henning Christian Hyldgaard, Nors. Æret være deres minde.

13 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI AUGUST 2014 Besøg Hanstholm Asylcenter Onsdag d. 21. maj. Var ca.35 interesserede fra Nors og Tved sogne på besøg på Asylcenter Hanstholm. Centerleder Lars Enevold Andersen bød velkommen. Først fik vi en meget spændende rundvisning. Vi så bl.a centerets klinik, hvor beboere med ondt i sjæl og legeme kan komme. Vi så også håndarbejdsværkstedet, hvor kvinder havde mulighed for at lære at betjene en symaskine, reparere familiens tøj og sy varer, som centeret sælger ved forskellige begivenheder i nærmiljøet. - og som det vigtigste måske skabe sig et levebrød for sin familie senere i livet. Vi besøgte en af pavillonerne, hvor vi så fælleskøkkenet og hørte om, hvordan hverdagen rent praktisk foregår. To af centerets beboere viste os gæstfrit deres værelse. På vores vej kom vi forbi Prinsessetrappen som blev anlagt da prinsesse Mary, besøgte centeret af hensyn til hendes sko. Dog kunne Lars med et smil fortælle, at prinsessen på sit besøg i stedet for at benytte trappen krydsede gruset for at trykke de mange ventende asylansøgeres hænder. Tilbage i centerets personalekantine nød vi kaffe med eksotisk bagværk fra centerets beboere, mens Lars fortalte om centeret Hanstholm Asylcenter åbnede dørene for de første 50 asylansøgere d De første pavilloner stod færdige i Centeret kan nu huse 350 beboere. Der huses mellem beboere. Udover centeret er der lejlighedsvis placeret beboere i lejligheder i både Hanstholm, Ræhr og Thisted. Der er på Centeret ansat godt 50 medarbejdere alt inklusive. Udover de fastansatte er der tilknyttet en stor gruppe frivillige, der laver aktiviteter for både børn og voksne. Det tilbud er af stor værdi for beboerne. Lars fortalte om livet på centeret, ventetiden, glæde, sorger og mediernes store bevågenhed. Han understregede at Danmark naturligvis ikke kan huse alle asylansøgere, men at man bør huske, at ingen flygter af bekvemmelighed. En flygtning har intet at komme tilbage til, hvis han ikke opnår asyl. Til slut bad han på beboernes vegne, at vi hilser på de fremmede vi møder på vores vej. Det koster ingenting Høstgudstjenester Der afholdes høstgudstjeneste i: Nors kirke, søndag den 14. september kl , Tved kirke, søndag den 21. september kl Ved begge gudstjenester er der høstindsamling, hvor de indsamlede beløb vil blive tilsendt sociale og velgørende organisationer. Ved gudstjenesten i Nors kirke er man meget velkommen til at medbringe lidt af årets høst i form af: frugt, grøntsager, marmelade, bagværk o. lign. De skænkede gaver vil efter gudstjenesten blive solgt ved en auktion, og det indkomne beløb vil også blive givet til ovennævnte formål. Ved auktionen vil KFUM &K sælge kaffe & kage.

14 19. juni 2014 Se det spire og gro og nationalpark Thy Den 21. maj tog jeg sammen med min super dejlige 4.kl. til Tved Plantage for at arbejde naturvidenskabeligt med begrebet hypotese i samarbejde med naturvejledere i vores skønne nationalpark. I vores samarbejde har vi forsøgt at sætte teori og praksis i spil. 4.klasse har på skolen arbejdet naturvidenskabeligt med begrebet Hypotese i et forløb om: Se det spire og gro. 4.kl. har opstillet deres egne hypoteser om gode vækstbetingelser for planter, fx hvad betyder lys, vand eller jordbundsforhold for spiringen af planter. Denne viden har de taget med sig ud i skoven, hvor de har brugt deres viden i praksis. Klassens egne Naturvejleder og jeg har forsøgt at give klassen gode muligheder for at tilegne sig læring på en ny og spændende måde, samt blive fagligt udfordret og forhåbentlig få en uforglemmelig oplevelse. Rigmor Sams, som laver nationalpark TV ringede, om hun måtte følge os denne dag, så klassen og jeg fik den sjove oplevelse at have kamera- og lydmand, samt Rigmor Sams med for at følge vores projekt. På nationalparktv.dk kan I se optagelsen, som hedder Klasseværelset i Nationalpark Thy. Nyt skoleprojekt flytter undervisningen tættere på naturen. Eller optagelsen kan ses på følgende link: https://vimeo.com/ Desuden har skolen fået en mistbænk, så de får jordnære oplevelser med planter, der spire og gror. De har givet 4.klasse mange forskellige sansemæssige oplevelser og overraskelser. Vi håber, at byen vil passe på vores mistbænk, så mange børn

15 19. juni 2014 kan få glæde af mistbænken. Se det spire og gro -forløbet er et pilotprojekt, der forhåbentlig kan give anledning til inspiration til andre skoler i forbindelse med den nye skolereform. Jeg har i de sidste måneder samarbejdet med tre naturvejledere og Bo Immersen, der er projektleder for Nationalpark Thy. Formålet med samarbejdet har bl.a. handlet om, hvorledes den viden eleverne tilegner sig i skolen kan give mening udenfor skolens rammer. Jeg skal i de kommende 2 år, en dag om ugen fortsætte med det samarbejde, netop i forsøg på at styrke udeundervisningen og gøre Nationalpark Thy til et klasseværelse, hvor eleverne kan lære på en ny og anderledes måde. Det samarbejde glæder jeg mig meget til, og jeg synes, det er et rigtig spændende projekt, som forhåbentlig kan give mange børn gode, lærerige og uforglemmelige oplevelser. Skrevet af Mette Pedersen, Nors skole 4. Klasse fælder et grantræ, hvor der er meget lys. Hvilken betydning har lysforholdende for antallet af plantearter i skovbunden? Naturvejleder Søren Krag, der fortæller om jordbundsforhold og førne.

16 Tur til Baboon City Fredag d. 30. maj havde omkring 75 børn og voksne meldt sig til en tur til Baboon city, sponsoreret af NBK's støtteforening. Kl mødte alle op foran Nors hallen, hvor en bus fra Hanstholm Turistfart ventede på de omkring 60 spændte børn. De yngste, der var med på turen, var u5/u6, og de ældste var fra 7. Klasse. Store som små havde gavn af hinanden hele dagen, og der blev hygget på tværs af alderstrinene. Da vi ankom omkring kl. 10, blev alle børnene sluppet løs, og de tonsede afsted for at få sig en på opleveren. Der var blevet reserveret en masse bord/bænke til os, så vi kunne siddet samlet og spise, og så børnene hele tiden vidste, hvor der var en voksen at finde. Omkring kl. 12 blev der råbt i højtaleren, at alle fra Nors Boldklub skulle mødes til fælles spisning. Alle mødte op og konsumerede deres medbragte mad eller grillens udsøgte menu, bestående at pommes frites, toast o. lign. Derefter var det ud på området igen for at nå hele Baboon city igennem. Der var masser af aktiviteter for både store og små, og alle fik vist prøvet det meste. Enkelte af de helt små var så optaget af de store og gratis spillemaskiner, at de nærmest sad der hele dagen. Omkring kl. 14 mødtes vi igen til kagespisning og indtagelse af so davand. Kagerne var blevet bagt af bestyrelsesmedlemmerne i NBK's støtteforening og frivillige forældre. TAK til dem. Kl. 15 gik turen hjemad efter en helt forrygende dag. Alle havde hygget sig, ingen var kommet til skade, alle havde husket deres ting... Ja, så kan man vist kun kalde det en succes, som vi håber gentager sig. Mvh NBK's støtteforening Babysalmesang Hver torsdag i april, maj og juni er vi en flok på mødre med vores babyer, der har mødes. Det har ikke været, som vi alle kender det, i en almindelig mødregruppe. Nej vores dejlige, moderne tænkende sognepræst Annie Krog Foldager har nemlig inviteret os alle ned i kirken, til babysalmesang. Oppe i koret er der redt op til alle børnene. Annie har anskaffet liggeunderlag og tæpper til alle, for at

17 Beachvolley i Nors Brian Pedersen og jeg har en beachvolley-bane i vores baghave, og vi synes det er et fantastisk sjovt spil. Vi håber, at der er nogle friske personer, der vil spille med. Vi har oprettet en gruppe Beachvolley i Nors på Facebook, hvor alle der er interesserede i at spille volley både børn og voksne er velkomne. For at blive en del af gruppen, skal i sende en anmodning, og så tilmelder jeg jer. Børn kan sagtens være med. Nogle gange spiller vi volleyball, hvor børnene er med og så er det tillempede regler, så alle kan være med. Børnene kan spille kids volley, mens voksne spiller med rigtige regler. Andre gange er det kun de voksne, der spiller volleyball, men så kan børnene spille fodbold-rundbold-dødbold eller hoppe på trampolin. Eller så meget andet.. isolere mod det ellers lidt kolde gulv i kirken. Vi sidder alle i en cirkel og så starter vi med den samme sang hver gang, her går Annie rund til hvert enkelt barn og siger hej, mens vi synger det samme vers igen og igen, for hvert barn. Når Annie har budt velkommen er der andre sange og rim og remser, i den sangmappe Annie har lavet til formålet. Der er bl. a. sange hvor vi laver fagter til, sange hvor vi bruger rasleæg, hjemmelavede sølvengle, puster sæbebobler, leger med en faldskærm, tænder lys ved døbefonden, leger bus ned af kirkegangen, leger med balloner og meget meget andet. Alt i alt er det en helt fantastisk time og alt er godt forberedt. Hver gang slutter vi af med at slukke vores lys ved døbefonden og bede Fader vor. Tak for denne sæson, det har været helt fantastisk. Babysalmesang er i hvert fald noget jeg på det varmeste kan anbefale til andre. Sommer hilsner fra Britt Wentoff Amby Det vil være dejligt at få gang i lidt mere volleyball og at mødes med andre her fra byen. Jeg skriver på Facebook, når der er mulighed for at spille, og det er ofte med kort varsel, da det selvfølgelig er rarest at spille i dejligt sommervejr. Med venlig hilsen Mette Pedersen, Ranselvej 15 Have- og vedligehold Anlægsgartner Træfældning- og skovarbejde Rengøring Pedel- og varmemester alt for både private og erhvervsdrivende Holmevej 14, Nors 7700 Thisted Tlf

18 Nyt fra Borgerforeningen Borgerforeningen er flere gange her i foråret mødtes i Parken til arbejdsdage. Senest fik vi sat vinduer i Pavillonen så der kan blive noget mere læ. Krolf banen er lavet færdig og må frit benyttes, der ligger kugler og køller i Pavillonen. Repræsentanter fra Borgerforeningen deltog i Borgermødet der var i Thyhallen den 14-6 i forbindelse med Udviklingsplanen for Sundhed og Ældreområdet, lige som vi på flere måder har kæmpet for at bevare vores plejehjem her i Nors. Sommerfest, der som altid holdes i uge 33. Der er et foreløbigt program andet steds her i bladet. Vi håber selvfølgelig at rigtig mange vil deltage på den ene eller anden måde, og opfordrer til at man holder sin gadefest, familiefest eller lign. i teltet lørdag aften, bare meld til så sørger vi for mad og god underholdning, og håber vejret bliver lige så godt som sidste år. Det er igen i år de populære Mygind Brødre der underholder. Også dagplejemødrene er glade for at komme i Parken og på legepladsen med børnene. Hele parkområdet er jo for alle, så brug det endelig. Borgerforeningen kan altid kontaktes på tlf Mail: se også vores hjemmeside Hilsen og god sommer På Borgerforeningens vegne Vi håber at det er den rigtige beslutning vore politikere nu har truffet. Borgerforeningen er sammen med flere af byens foreninger langt henne med planlægningen af årets I Parken er fodboldgolfbanen rigtig godt besøgt, der er efterhånden rigtig mange der holder et arrangement, så som polterabend afslutning familiesammenkomst og lign med en gang fodboldgolf. Ingerlis Svane Nors Genbrug har masser af pænt sommertøj endnu. Lørdag den 2. august afholdes loppemarked fra kl med udsalg de to efterfølgende uger, fra mandag den 4. august til lørdag den 16. august. Fodboldgolf i Parken Betaling og udlevering af bolde sker ved Spar Købmanden Skellet 2 Nors Pris voksne Børn 6-14 år 50 kr. 25 kr. Se mere på Til loppemarked og udsalg, sælges alt til halv pris, både på Norsvej 22 og i butikken på Norsvej 28. Fortsat god sommer og på gensyn. Venlig hilsen Bestyrelsen Nors Genbrug

19 Nyt koncept fra Nors Gymnastikforening. Torsdag d. 4. september 2014 starter vi et nyt motionshold, som indeholder mange forskellige motionsformer. Holdet har 7 forskellige instruktører, som på skift vil være træner. Dette giver mulighed for at deltagerne får prøvet flere forskellige motionsformer, blandt andet styrketræning, aerobic, cirkeltræning, grund gymnastik, mave-balle-lår, afspænding, mindfulness m.m. Holdet er for alle, både damer og herrer, unge og gamle ( fra 15 år). Det kræver ikke optagelsesprøve at komme på holdet, men besiddelse af godt humør og lyst til bevægelse er en fordel. Træningen foregår i Nors Hallens gymnastiksal hver torsdag fra (opstart d ) Se mere i vores opstartsfolder som omdeles midt i august. Holdet bliver ledet af: Lene Hoxer Lotte Thomsen Karsten Andersen Helle Hove Andersen Kirsten Kær Maria Baadsgaard Christine Bertelsen Vi glæder os til at se jer på holdet. De 3 første gange er gratis. Venlig hilsen Nors Gymnastikforening

20 KLIP & KRØL`S ÅBNINGSTIDER SOMMEREN Uge 27. Fra d.30-6 til d Åben. Tirs-, ons-, tors- og fredag. Uge 28. Fra d.7-7 til d Åben hele man-, tirs-, ons- og torsdag samt fredag til kl. 14. Uge Fra d til d FERIE. Uge Fra d til d Åben. Tird-, ons-, tors- og fredag. Uge Fra d til d Åben. Hele tirs-, ons- og torsdag samt fredag til kl. 12. Herefter normal åbningstid. Thisted volleyballklub Har du lyst til at spille volleyball, så er det torsdag den 4/9 kl i Thy Hallen at TVK starter ny sæson. For nye medlemmer er de første 2 gange træning gratis, så bare mød op og se om det er noget for dig. Vi træner hver torsdag i hal B i Thy Hallen fra til og klubben spænder bredt med spillere i alderen 16 år og op til 60+. Har du spørgsmål så skriv til Brian Pedersen på

21 Det er sommer og det er lidt stille i Nors Fitness Line, men der er stadig plads til dig, og hvis du sidder og tænker, Hvordan bliver jeg medlem? Så gå ind på vores hjemmeside www. norsfitnessline.dk og følg instruktionen på forsiden. Som medlem i vores center er det muligt at få lagt et personligt program eller få hjælp til at træne noget specifikt f. eks ryg eller mave og lignende, hvad der kan være individuel behov for. Der er 3 forskellige abonnementer som kan vælges: 3 måneder 500 kr. 6 måneder 900 kr. 12 måneder 1500 kr. Nyt i Nors Fitness Line. Vi har netop fået opsat vores nye redskaber squatstativ, kettlebelt, flere vægte, et dips stativ og en skrå bænk. Dette er gjort muligt at tilføre centeret grundet følgende sponsorer som vi gerne vil sige tak til: Furn Consult, Kims Gulvservice, Energi Center Nord, Klar Besked, Klip og Krøl, Møbler og Maling. Sommerferie. Fra uge 27 og til uge 33 holder vores instruktører sommerferie. Det vil dog være muligt at kontakte Erik Nielsen telefon nr og lave en aftale om medlemskab og instruktørtime. Fra uge 33 vil instruktør tider i Nors Fitness Line være som følgende: Anna: Mandag i ulige uger kl Lis Grønhøj: Mandag kl Annie Gasberg: Tirsdag( cirkeltræning med tilmelding) kl Alice og Torben Grønhøj: Onsdag kl Tine Berg: Torsdag fra kl Lene Enevoldsen: Lørdag (cirkeltræning) kl Opstart Kundeaften. Efter sommerferien midt i september måned vil der være en kundeaften fra kl. ca til kl , for alle medlemmer. Her vil det være muligt at købe træningstøj eller trænings sko til rimelige penge. Den endelige dato vil blive annonceret ved opslag på vores hjemmesiden www. norsfitnessline.dk

22 Nors Ældrecenters aktivitetskalender Juli: Ferielukket i klubben uge , men du er altid velkommen, hvis du kigger forbi. Arrangementer: Onsdag den kl Onsdag den kl Torsdag den kl Vi tænder grillen og hygger os med god mad. Pris pr. person: 125 kr. Hvis vejret tillader det, sidder vi ude, - tag en trøje på. Tilmelding nødvendig. Tur ud i det blå Vi kører i bus og private biler. Tilmelding nødvendig. Gudstjeneste August: Onsdag den Onsdag den kl Onsdag den kl Onsdag den kl Menighedsrådet arrangerer hestevognstur i Nationalparken. Se tidspunkt andet sted i bladet Alm. klub Kaffe i Parken. Kaffe og brød fra Nors Ældrecenter. Vi går eller kører i private biler. KOM OG VÆR MED. Vi får besøg af Pasgaard Tøjservice Torsdag den kl Gudstjeneste fortsættes næste side

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning.

Fællesspisning Tusind tak til støtteforeningen for dejlig mad i går aftes, og tak til alle børn og voksne for en hyggelig aften til fællesspisning. UGEBREV nr. 09 uge 41 Årgang 6 Temauge Vi har haft en rigtig god temauge, hvor der forhåbentlig er blevet flyttet lidt i vores hoveder, så vi ved hvad mobning er, og vi ved hvordan man er en god kammerat.

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter.

Der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling, kl. 18.00,onsdag den 29. september 2010., med flg. punkter. Uge 35 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Desværre var vores modstandere

Læs mere

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Aktiviteter April 2016

Aktiviteter April 2016 Aktiviteter April 2016 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 9.00 15.45 Kære efterlønsmodtager og pensionist i Aalborg Kommune Velkommen på Centret

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

September Oktober 2017

September Oktober 2017 Hovergården September Oktober 2017 Børnegården Hover Fredag den 15. september og torsdag den 5. oktober kl. 10.30 Cafe`Oasen, får vi besøg af sangglade børn fra Børnegården Hover. Du er velkommen til at

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2014/15 Så er vi tilbage med endnu en udgave af vores aktivitetsprogram for den kommende gymnastik-sæson. Folderen indeholder en beskrivelse af de hold som Øster Lindet

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej

På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk. Beboerblad for. november 2012. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej HER PÅ BAKKEN februar 2012 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej november 2012 På grund af besparelser er julemandens rensdyr sparet væk Side 2 HER PÅ BAKKEN november 2012 Redaktionen

Læs mere

Kløverbladet December 2006

Kløverbladet December 2006 Kløverbladet December 2006 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Ledergruppen og Administrationen Side 4: Huset i december Side 5: Huset i december Side 6: Tillykke Side 7: Tillykke Side 8: Dødsfald -Velkommen

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende April 2013 52. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Nu orker vi snart ikke mere blæst og kulde!! - Marts har da i særklasse været kold og blæsende, og jeg som troede foråret var lige om hjørnet!!

Læs mere

KvongPosten Januar 2018

KvongPosten Januar 2018 KvongPosten Januar 2018 Nytårsskål i Kvong Mandag den 1. januar kl. 15.00 efter gudstjenesten er der mulighed for, at ønske hinanden godt nytår og menighedsrådet er vært for et lille glas og et stykke

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Februar 2010 21. ÅRGANG

Februar 2010 21. ÅRGANG Februar 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16

GYMNASTIK. i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 GYMNASTIK i Landsbyhuset SÆSONPROGRAM 2015/16 Velkommen til en ny sæson vi glæder os til at se jer, og håber I møder talstærkt frem, så vi også i fremtiden kan tilbyde gymnastik for alle aldre og være

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere