Protokol DONG Energy A/S Generalforsamling 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Protokol DONG Energy A/S Generalforsamling 2017"

Transkript

1 Protokol DONG Energy A/S Generalforsamling 2017 Den 2. marts 2017 kl afholdtes ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S (CVR-nr ) i Bella Center Copenhagen (Comwell Conference Center Copenhagen), Center Boulevard 5, 2300 København S, Danmark (herefter Selskabet ). Dagsordenen var følgende: 1. Bestyrelsens beretning om Selskabets og dets datterselskabers virksomhed i perioden 1. januar til 31. december Forelæggelse af revideret årsrapport til godkendelse. 3. Forslag om decharge for bestyrelsen og direktionen. 4. Forslag om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport. 5. Eventuelt forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til køb af egne aktier. 6. Eventuelle øvrige forslag fra bestyrelsen eller aktionærerne. 6.1 Bestyrelsens forslag til vedtægtsændringer. 6.2 Eventuelle forslag fra aktionærerne. 7. Valg af formand og næstformand for bestyrelsen samt valg af øvrige medlemmer til bestyrelsen. 8. Fastsættelse af bestyrelsens vederlag for regnskabsåret Valg af revisor. 10. Eventuelt. Bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen bød velkommen til aktionærerne og oplyste, at bestyrelsen i overensstemmelse med pkt i Selskabets vedtægter havde udpeget advokat Anders Lavesen som dirigent. Dirigenten gennemgik reglerne i lovgivningen og Selskabets vedtægter vedrørende generalforsamlingens lovlighed og beslutningsdygtighed i relation til de punkter, der var på dagsordenen. Med generalforsamlingens tilslutning konstaterede dirigenten, at vedtægternes og lovgivningens krav var opfyldt. Dirigenten foreslog, at dagsordenspunkterne 1-4 blev behandlet samlet. Generalforsamlingen havde ikke bemærkninger til den foreslåede fremgangsmåde.

2 Ad dagsordenens pkt. 1-4 Bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen aflagde på bestyrelsens vegne beretning om Selskabets og dets datterselskabers virksomhed i perioden 1. januar til 31. december 2016, forelagde den reviderede årsrapport for 2016 til godkendelse samt redegjorde for bestyrelsens forslag til anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport. I tilknytning til den trykte beretning i årsrapporten udtalte bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen følgende: 2016 var et år hvor vi gjorde store fremskridt i vores strategiske omstilling til grøn energi, og samtidig leverede de bedste finansielle resultater i DONG Energy s historie. De gode strategiske og finansielle resultater går hånd i hånd med, at vi også inden for sikkerhed, medarbejdertilfredshed, motivation og trivsel opnåede de bedste resultater nogensinde. Det er meget tilfredsstillende, og vidner om, at DONG Energy er en stærk organisation med meget motiverede medarbejdere. Før jeg gennemgår vores resultater i detaljer, vil jeg se på vores strategiske omstilling i et lidt større samfundsperspektiv. For tredje år i træk blev 2016 det varmeste år, som vi har målt. 15 ud af de 16 varmeste år nogensinde registreret har været siden årtusindskiftet. Koncentrationen af kuldioxid i atmosfæren blev ligeledes målt til det højeste niveau nogensinde. Vi ser globalt et markant skifte mod mere grøn energi for at imødegå klimaforandringen. I 2016 udgjorde vedvarende energi 9% af verdens samlede produktion af el. Bloomberg New Energy Finance forventer at andelen i 2025 vil være steget til 25%. Som en stor international energikoncern ser vi det som vores opgave at tage et medansvar for at være med til at bremse de menneskeskabte klimaforandringer gennem vores omstilling til grøn energi. Vedvarende energi udgjorde 50% af vores samlede produktion af el og varme i Det er et markant løft fra en 17% vedvarende energiandel for 10 år siden. Det betyder, at DONG Energy er det energiselskab i Europa, der er kommet længst i sin omstilling til grøn energi. Kun det portugisiske selskab EDP-R har en større andel af vedvarende energi. Det skyldes dog, at dette selskab er udskilt fra det nationale portugisiske energiselskab og dermed er født uden konventionel produktion af energi. I 2016 tog vi yderligere skridt i den grønne omstilling af DONG Energy. Vi installerede yderligere 0,6 GW havvindkapacitet svarende til en stigning på 20%.

3 Vi omlagde Studstrupværket og Avedøre blok 1 til at kunne anvende bæredygtig biomasse i stedet for kul i produktionen af fjernvarme og el. Vi traf beslutning om at opføre det første fuldskala REnescience-anlæg i Storbritannien, som skal omdanne husholdningsaffald til biogas ved hjælp af enzymer. Endelig kommunikerede vi i forbindelse med offentliggørelsen af årsregnskabet beslutningen om helt at udfase vores brug af kul i Det er positivt, at DONG Energy s aktiviteter bliver mere og mere internationale - baseret på teknologier som vi har udviklet her i Danmark. Vi bygger nye havmølleparker i Storbritannien, Tyskland og Holland, og vi har vindprojekter i USA og Taiwan blev også året, hvor vi gennemførte børsnoteringen af DONG Energy - den største børsnotering nogensinde i Danmark. Tak til alle jer her i salen og vores andre investorer for den tillid I har vist os. Også stor tak til hele organisationen for at løfte denne ekstraordinære arbejdsopgave. Jeg kan konstatere, at vi har leveret på de forventninger, som vi meldte ud i forbindelse med børsnoteringen. Når det kommer til vores driftsresultat, nåede vi både at opjustere og slå vores opjusterede guidance. Vores mission er at udvikle og tilbyde energisystemer, der er grønne, uafhængige og økonomisk bæredygtige. I relation til denne mission nåede vi en række strategiske milepæle i Den mest vidtrækkende beslutning var at igangsætte frasalget af vores olie- og gasaktiviteter. Gennemgang af finansielle hovedtal for koncernen Beslutningen om at sætte vores olie- og gasaktiviteter til salg har betydelige konsekvenser for det regnskab, som jeg nu vil gennemgå. I vores årsregnskab indgår olie- og gasaktiviteterne som ophørende virksomhed. Når jeg om lidt vil gennemgå koncernens samlede omsætning, driftsresultat og resultat før skat fra de fortsættende aktiviteter, vil gennemgangen derfor som noget nyt kun vedrøre forretningsområderne Distribution & Customer Solutions, Wind Power og Bioenergy & Thermal Power. Efter denne gennemgang, kommer jeg tilbage til resultatet for de ophørende aktiviteter, dvs. forretningsområdet Oil & Gas. Jeg vil nu gennemgå de regnskabsmæssige hovedtal for 2016 og de bagvedliggende faktorer. EBITDA Vores rapporterede driftsresultat før finansposter, skat og afskrivninger - også kaldet EBITDA - steg med 119% til 19,1 milliarder kr. Fremgangen på 10,4 milliarder kr. er fordelt med 5,7 milliarder kr. fra Wind Power, 4,9 milliarder kr. fra Distribution & Customer Solutions samt en tilbagegang på 0,2 milliarder kr. i Bioenergy & Thermal Power.

4 Vores driftsresultat var igen i år påvirket af betydelige engangsposter. Den væsentligste engangspost i 2016 var et positivt resultat fra genforhandling af gaskontrakter på 4,3 milliarder kr. Vores underliggende driftsresultat renset for engangsposter blev på 14,4 milliarder kr. eller næsten en fordobling fra 7,4 milliarder kr. året før. Den underliggende udvikling var drevet af opførelse af havmølleparker i Tyskland og Storbritannien, gevinster fra salg af 50%-andele i de engelske havmølleparker Race Bank og Burbo Bank Extension samt 0,2 TWh højere elproduktion fra vores vindparker. Forbedrede marginer i vores engrosgasaktiviteter bidrog også positivt. Af- og nedskrivninger Vores afskrivninger faldt i 2016 med 0,4 milliarder kr. til 5,2 milliarder kr. Faldet skyldtes primært, at en række aktiver i Bioenergy & Thermal Power var fuldt afskrevne ved udgangen af I bestyrelsen glæder vi os over, at der i modsætning til tidligere år ikke var behov for nedskrivninger i I 2015 var vores nedskrivningspost på 1,2 milliarder kr. EBIT Vores driftsresultat før finansposter og skat, men efter af- og nedskrivninger også kaldet EBIT steg til 13,9 milliarder kr. fra 1,9 milliarder kr. året før. Finansposter netto Vores finansposter netto blev forbedret til minus 0,8 milliarder kr. fra minus 1,4 milliarder kr. året før. Fremgangen var primært drevet af valutakursreguleringer samt en reduktion i vores rentebærende gæld. Vores finansposter netto var negativt påvirket med 0,9 milliarder kr. fra førtidig indfrielse af obligationer, banklån og swaps. De førtidige indfrielser skyldtes, at vi efter en række frasalg havde overskydende likviditet. Skat Rapporteret skat udgjorde 2,2 milliarder kr. svarende til en skatteprocent på 15%. Renset for skattefrie gevinster relateret til salget af de danske gasdistributionsaktiviteter samt salget af 50%-andele i havvindparkerne Race Bank og Burbo Bank Extension, svarer vores skatteprocent til beskatningen i de lande, hvor indtjeningen er skabt. Betalt skat udgjorde 3,2 milliarder kr.

5 Resultat fra fortsættende aktiviteter Vores resultat fra de fortsættende aktiviteter blev på 12,2 milliarder kr., hvilket er en fremgang på hele 11,2 milliarder kr. fra resultatet i Resultat fra ophørende aktiviteter Vores resultat fra de ophørende aktiviteter i Oil & Gas blev på 1,1 milliarder kr. mod et tab på 13,1 milliarder kr. året før var mærket af nedskrivninger af vores aktiver med hele 14,8 milliarder kr. efter skat som følge af det markante fald i olie- og gaspriser i 2014 og 2015 og udfordringerne med Hejre-projektet. Samlet resultat Vores samlede resultat fra både fortsættende og ophørende aktiviteter blev på 13,2 milliarder kr. mod et minus på 12,1 milliarder kr. året før. Alt i alt er der tale om en meget betydelig turn-around fra 2015 til Pengestrømme Pengestrømme fra driften steg med 3,8 milliarder kr. til 11,3 milliarder kr. Stigningen var drevet af fordoblingen af vores EBITDA, men delvist modsvaret af forøget pengebinding i arbejdskapital og forøgede skattebetalinger. Frasalgsgevinster på 2,9 milliarder kr. er ikke inkluderet under pengestrømme fra driften, men indgår i vores nettoinvesteringer. Investeringer og frasalg Vi investerede 15 milliarder kr. brutto i 2016, hvilket er en stigning på 2,3 milliarder kr. fra året før. 83% af vores investeringer brutto svarende til 12,4 milliarder kr., gik til konstruktion af havmølleparker. Vi investerede 1,9 milliarder kr. i Bioenergy & Thermal Power, primært relateret til biomassekonvertering af kedler samt det nye engelske REnescience anlæg til affaldsbehandling. Frasalg af aktiviteter og virksomheder udgjorde 9,1 milliarder kr., primært relateret til salget af 50%- andele i havvindparkerne Race Bank og Burbo Bank Extension samt salget af vores gasdistributionsaktiviteter.

6 Rentebærende gæld og kredit nøgletal samt egenkapital Vores rentebærende gæld netto udgjorde 3,5 milliarder kr. ultimo 2016 mod 9,2 milliarder kr. året før. Faldet skyldtes primært den betydelige pengestrøm fra driften samt bidrag fra salg af aktiviteter og virksomheder. Hertil kommer, at det svækkede engelske pund har reduceret vores pundgæld målt i danske kroner. Vores egenkapital steg til 57,5 milliarder kr. mod 51,7 milliarder kr. året før drevet af vores årsresultat efter skat. Vores investerede kapital var på 61 milliarder kr. ved årets udgang. Heraf udgjorde Wind Power s andel 80%. Afkastet på vores investerede kapital udgjorde 24% mod 4% året før. Renset for engangsposter havde vi en forrentning af vores investerede kapital på 17%. Wind Power Jeg har nu gennemgået årets finansielle gang på koncernniveau. Jeg vil efterfølgende give jer en opdatering på de vigtigste finansielle og operationelle begivenheder i vores forretningsområder i Vores Wind Power aktiviteter leverede et EBITDA på 11,9 milliarder kr., hvilket næsten var en fordobling fra 6,1 milliarder kr. året før. Ligeledes havde vi betydelig fremgang i afkastet af den investerede kapital, der blev på 16,5% mod 6,9% året før. Jeg vil dog også gerne fremhæve nogle negative faktorer, der ramte Wind Powers resultat i For det første var 2016 et usædvanlig stille år rent vindmæssigt. Det blæste simpelthen 7% mindre end i et såkaldt normalt vindår. Vores driftsindtjening ville have været omkring en halv milliard kroner bedre, hvis det havde blæst som et normalt år. Vi oplevede også en kabelfejl i Tyskland, som ganske vist lå uden for vores ansvar, men desværre ramte vores indtjening. Kabelfejlen medførte, at vi ikke var i stand til at eksportere strøm fra de to havvindparker Gode Wind 1 og 2. Selvom vi har modtaget en kompensation, har vi tabt nogle hundrede millioner kroner. Kabelfejlen er nu udbedret. På trods af disse negative eksterne faktorer var Wind Power i stand til at rapportere et EBITDAresultat helt i toppen af vores guidance range, som var på milliarder kr. Wind Power opnåede en række milepæle i løbet af året. Vi traf investeringsbeslutning på Hornsea 1, Borkum Riffgrund 2 og Borssele 1&2. Dette vil give os betydelig vækst frem mod Vi solgte halvdelen af havvindparkerne Burbo Bank Extension og Race Bank med betydelige gevinster. Vi igangsatte en række projekter, blandt andet i USA og Taiwan, som danner grundlag for vores vækstambitioner efter Endelig færdiggjorde vi Gode Wind havvindparkerne.

7 Bioenergy & Thermal Power Bioenergy & Thermal Power (eller BTP, som vi til dagligt forkorter det til) opnåede et EBITDA på 100 millioner kr. mod 283 millioner kr. året før. Det beskedne resultat var som forventet og vidner om, at de danske elpriser i øjeblikket er så lave, at konventionel elproduktion er tabsgivende. Vi kan dog glæde os over fremgang i indtjeningen på fjernvarme. BTP s frie pengestrøm var negativ med 636 millioner kr. Året før var pengestrømmen på 1,5 milliarder kr., men påvirket af en række positive engangsforhold. BTPs opnåede også en række milepæle i Her vil jeg fremhæve konverteringen af Studstrupværket og Avedøre 1 til at fyre med biomasse. Vi traf også investeringsbeslutning om at opføre Renescience anlægget i Storbritannien. BTP har her i 2017 annonceret et mål om at blive kulfrie i Distribution & Customer Solutions Distribution & Customer Solutions eller i daglig tale DCS bidrog med EBITDA på 7,1 milliarder kr. mod 2,1 milliarder kr. året før. Det meget flotte resultat er drevet af genforhandlinger af en række gaskontrakter, der bidrog med 4,3 milliarder kr. DCS frasolgte de danske gasdistributionsaktiviteter med en gevinst på 1,2 milliarder kr. til Energinet.dk. Vi vil fortsat sælge naturgas til vores kunder, men vi ejer ikke længere infrastrukturen. Oil & Gas Som nævnt tidligere er Oil & Gas ikke længere en del af vores fortsættende forretning. Oil & Gas bidrager derfor regnskabsmæssigt med en linje resultat fra ikke-fortsættende aktiviteter - i vores regnskab. Oil & Gas leverede faktisk et rigtig flot resultat i 2016, hvor 1,1 milliarder kr. blev genereret i fri pengestrøm mod 0,7 milliarder kr. året før. Opsummering Jeg har nu gennemgået mange tal, men hvad er egentligt det overordnede finansielle budskab, som regnskabet fortæller os? Vi har skabt betydelig værdi for alle vores stakeholders samfundet, vores medarbejdere og samarbejdspartnere samt vores aktionærer. Vi går finansielt styrket ud af 2016 og har skabt grundlag for yderligere lønsom vækst og internationalisering af vores aktiviteter. Vi er på en visionær rejse, hvor vi transformerer vores energisystemer mod grøn energi og væk fra brug af fossile energikilder. På den baggrund har bestyrelsen konkluderet, at regnskabet for 2016 er meget tilfredsstillende.

8 Medarbejdere Vi har stærk fokus på vores medarbejderes sikkerhed og trivsel. Vi kan glæde os over, at vores LTIF (arbejdsskadefrekvens) faldt til 1,8 og dermed fortsatte de seneste års positive udvikling. Vi fastholder vores mål om at nå en LTIF på 1,5 i Dette års medarbejderundersøgelse viste stigende trivsel. Medarbejdernes tilfredshed steg til index 76 mod index 74 året før. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke vores medarbejdere for deres indsats og anstrengelser i Udbytte I forbindelse med børsnoteringen fastsatte vi et mål om at udbetale et udbytte på 2,5 milliarder kr. for året Det er på denne baggrund, at bestyrelsen på dagens generalforsamling indstiller et udbytte på 6 kr. pr. aktie svarende til en samlet udbyttebetaling på 2,522 milliarder kr. Der blev ikke udbetalt udbytte sidste år. Den foreslåede udbyttebetaling svarer til 19% af vores resultat efter skat. Langt hovedparten af vores værdiskabelse investerer vi således i fremtiden. Vores fokus er på vækst, og vi fastholder derfor vores politik om at øge vores udbyttebetalinger med et højt et-cifret-procenttal frem mod år Udsigt for 2017 Vores finansielle guidance for 2017 lyder som følger: Vi forventer, at koncernen leverer et EBITDA på milliarder kr. Vi forventer, at koncernen investerer for milliarder kr. Vi forventer, at vores afkast af den investerede kapital bliver 12-14% i gennemsnit for koncernen for % for Wind Power for % for DCS for Bemærk at disse afkasttal er uændrede niveauer, men vi har forlænget perioden fra 2020 og helt frem til Vi fastholder vores finansielle politik om at opretholde en BBB+ kreditvurdering. Vederlagspolitikken Jeg vil også gerne sige et par ord om vederlags-politikken for bestyrelsen og direktionen.

9 Da vederlagspolitikken blev revideret umiddelbart inden børsnoteringen, ser vi ikke behov for at ændre den i år. DONG Energy skal kunne tilbyde en konkurrencedygtig løn, så vi kan tiltrække og fastholde kompetente bestyrelsesmedlemmer og direktører. Med staten som majoritetsaktionær følger vi på dette område anbefalingerne i statens ejerskabspolitik. Ifølge ejerskabspolitikken bør statslige virksomheder ikke være lønførende. Direktionens aflønning i 2016 følger retningslinjerne i vederlagspolitikken. Jeg vil ikke gå i detaljer med de enkelte elementer i aflønningen, men henviser til det detaljerede afsnit i vores årsrapport. Bestyrelsen modtager alene en fast årlig aflønning. Det følger af vores vederlagspolitik og er i øvrigt helt på linje med statens ejerskabspolitik og anbefalingerne for god selskabsledelse. Det faste bestyrelseshonorar blev sidste gang reguleret i maj Vi vurderer, at niveauet fortsat er passende og indstiller derfor til generalforsamlingen, at honoraret er uændret i Strategiske retning DONG Energy s strategiske retning ligger fast. Vi vil være markedslederen i omstillingen til grøn energi. Vores ambition er at nå Gigawatt installeret havmøllekapacitet inden udgangen af Vi vil fastholde vores position som den innovative markedsleder, der vokser lønsomt. Vi vil fortsætte med at transformere vores forsyningsvirksomhed til en smartere, grønnere og voksende forretning. Jeg har flere gange sagt, at vi glæder os over udviklingen i Ikke alene er det økonomiske resultat meget tilfredsstillende, vi har også fremgang i den grønne transformation. Og medarbejdernes sikkerhed og trivsel er forbedret. Vi har meget at glæde os over. Dirigenten oplyste, at revisionspåtegningen fra Selskabets uafhængige revisor (PricewaterhouseCoopers) fandtes på side i årsrapporten for Dirigenten oplæste herefter konklusionsafsnittet i revisionspåtegningen (årsrapporten for 2016, side 185). Dirigenten åbnede herefter for debat om dagsordenspunkterne 1-4. Formanden for Kritiske Aktionærer, Frank Aaen, fremkom med forskellige bemærkninger og spørgsmål relateret til kapitaludvidelsen i 2014, herunder ledelsens incitamentsprogram og samarbejdet med Goldman Sachs. Bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen kommenterede i den forbindelse kapitaludvidelsen i 2014, herunder at han anså ledelsens incitamentsprogram for passende, og at han havde sat pris på samarbejdet med Goldman Sachs i bestyrelsen.

10 På et spørgsmål fra Stefan Sejersdahl Pedersen vedrørende 3. generations bioethanol bemærkede administrerende direktør Henrik Poulsen, at Selskabet gennem en årrække havde forsket i 2. generations bioethanol, og at Selskabet havde været involveret i et fuldskalaprojekt i Vestjylland med eksterne partnere, men at det ikke var lykkedes at finde en samlet kommerciel løsning. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen tog bestyrelsens beretning til efterretningen med de supplerende bemærkninger, som var fremkommet fra aktionærerne og Selskabets ledelse. Dirigenten gennemførte afstemning om dagsordenens pkt. 2, 3 og 4 og konstaterede herefter, at årsrapporten for 2016 var godkendt, at generalforsamlingen meddelte bestyrelse og direktion decharge, og at generalforsamlingen godkendte det af bestyrelsen indstillede udbytte på 6 kr. pr. aktie á nominelt 10 kr. svarende til mio. kr. for regnskabsåret Ad dagsordenens pkt. 5 Dirigenten oplyste, at generalforsamlingen på den ekstraordinære generalforsamling i maj 2016 godkendte, at bestyrelsen indtil den 19. maj 2021 kunne lade Selskabet erhverve egne aktier til eje eller pant til en samlet nominel værdi på op til 10 % af Selskabets aktiekapital i overensstemmelse med selskabslovens 198. Dirigenten oplyste, at der som følge heraf ikke var forslag fra bestyrelsen om en bemyndigelse til at købe egne aktier, hvorfor dagsordenspunktet udgik. Ad dagsordenens pkt. 6 Dirigenten oplyste, at bestyrelsen havde fremsat forslag om ændring af vedtægterne, mens der ikke var forslag fra aktionærerne. Dirigenten oplyste, at bestyrelsen som følge af Selskabets børsnotering samt ophøret af investeringsaftalen og aktionæroverenskomsterne indgået i forbindelse med kapitaludvidelsen i 2014 foreslog, at pkt og pkt i Selskabets vedtægter udgik. Som følge af frasalget af Selskabets danske gasdistributionsnet foreslog bestyrelsen endvidere, at pkt. (i) i Bilag 1 til vedtægterne (dvs. pkt. (i) med ordlyden Naturgasdistributionsnettet i det sydlige Jylland og på Vest- og Sydsjælland (bevillingsnummer ENS ) ) udgik, hvorefter det nuværende pkt. (ii) (vi) blev til pkt. (i) (v). Dirigenten oplyste, at bestyrelsen endvidere foreslog, at Head of Group Legal, Anders Zoëga Hansen, (med fuld substitutionsret) blev bemyndiget til at anmelde de beslutninger om ændring af vedtægterne, der måtte blive vedtaget på generalforsamlingen, til Erhvervsstyrelsen og til at foretage

11 sådanne ændringer eller tilføjelser til beslutningerne og/eller anmeldelsen, som Erhvervsstyrelsen eller andre myndigheder måtte stille som betingelse for registrering eller godkendelse. Dirigenten oplyste, at til vedtagelse af forslagene om ændring af selskabets vedtægter var der krav om, at mindst 50% af aktiekapitalen var repræsenteret på generalforsamlingen, og at forslagene blev vedtaget med mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede kapital, jf. vedtægternes pkt Dirigenten konstaterede, at mindst 50% af Selskabets aktiekapital var repræsenteret på generalforsamlingen. Dirigenten gennemførte afstemning og konstaterede herefter, at de af bestyrelsen forslåede vedtægtsændringer var godkendt af generalforsamlingen. Ad dagsordenens pkt. 7 Alle generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer var på valg. Dirigenten oplyste, at Selskabet i overensstemmelse med vedtægternes pkt. 12 havde nedsat en nomineringskomité ( Nomineringskomitéen ), som havde til formål at vurdere bestyrelsens sammensætning og forelægge anbefalinger til generalforsamlingen om valg af generalforsamlingsvalgte medlemmer til bestyrelsen. Dirigenten oplyste, at Nomineringskomitéens virke var fastsat i en forretningsorden godkendt af generalforsamlingen. Dirigenten oplyste endvidere, at Nomineringskomitéen bestod af bestyrelsens formand, bestyrelsens næstformand samt fire repræsentanter udpeget af Selskabets største aktionærer. Dirigenten oplyste, at Martin Hintze, Poul Arne Nielsen og Claus Wiinblad ikke søgte genvalg til bestyrelsen. Dirigenten oplyste, at Nomineringskomitéen anbefalede: (i) at seks bestyrelsesmedlemmer blev valgt af generalforsamlingen, (ii) at Thomas Thune Andersen blev genvalgt af generalforsamlingen som formand for bestyrelsen, (iii) at Lene Skole blev genvalgt af generalforsamlingen som næstformand for bestyrelsen, (iv) at Lynda Armstrong, Pia Gjellerup og Benny D. Loft blev genvalgt af generalforsamlingen som bestyrelsesmedlemmer, og at Peter Korsholm blev valgt af generalforsamlingen som nyt bestyrelsesmedlem. Dirigenten oplyste, at den fulde ordlyd af anbefalingerne fra Nomineringskomitéen, som indeholdt oplysninger om de opstillede kandidaters øvrige ledelseshverv, uafhængighed, erfaring og særlige

12 kompetencer, i overensstemmelse med pkt. 2.2 i forretningsordenen for Nomineringskomitéen var vedlagt som bilag B til indkaldelsen. Dirigenten oplyste endvidere, at Nomineringskomitéen ikke havde udsendt reviderede anbefalinger om yderligere medlemmer til bestyrelsen inden generalforsamlingen, som Nomineringskomitéen havde taget forbehold for i sine anbefalinger. Formanden for Kritiske Aktionærer, Frank Aaen, bemærkede, at tre af de foreslåede kandidater havde erfaring inden for olie- og gasindustrien, dvs. det forretningsområde, som Selskabet ønskede at frasælge. Frank Aaen opfordrede derfor Nomineringskomiteen til at overveje, om bestyrelsen burde suppleres med personer, der havde kompetencer inden for vedvarende energi og biomasse. Bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen takkede for dette input. Dirigenten konstaterede, at der ikke var modtaget andre forslag til kandidater, og at de af Nomineringskomitéen anbefalede kandidater var valgt af generalforsamlingen. Ad dagsordenens pkt. 8 Dirigenten oplyste, at det følger af Selskabets vedtægter og Selskabets vederlagspolitik, at hvert medlem af bestyrelsen modtager et fast årligt honorar, som godkendes af den ordinære generalforsamling for det kommende år. Dirigenten oplyste, at bestyrelsen foreslog, at honoraret til bestyrelsen for regnskabsåret 2017 ikke blev ændret i forhold til honoraret for 2016, således at honoraret ville være som følger: Bestyrelsens formand kr Bestyrelsens næstformand kr Bestyrelsens øvrige medlemmer kr Formand for Vederlagskomitéen kr Øvrige medlemmer af Vederlagskomitéen kr Formand for Revisions- og risikokomitéen kr Øvrige medlemmer af Revisions- og risikokomitéen kr Dirigenten gennemførte afstemning og konstaterede, at forslaget om bestyrelsens honorering var godkendt af generalforsamlingen. Ad dagsordenens pkt. 9 Dirigenten oplyste, at bestyrelsen foreslog genvalg af PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab som Selskabets revisor. Dirigenten opsummerede de nye regler om valg af revisor og konstaterede, at disse var iagttaget.

13 Da der ikke var modtaget andre forslag til valg af revisor, konstaterede dirigenten, at PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab var genvalgt af generalforsamlingen. Ad dagsordenens pkt. 10 Da ingen i forsamlingen ønskede ordet, konstaterede dirigenten, at dagsordenen var udtømt. Bestyrelsesformand Thomas Thune Andersen takkede de fremmødte aktionærer og dirigenten. Generalforsamlingen blev herefter hævet. København, 8. marts 2017 Anders Lavesen Dirigent Thomas Thune Andersen Bestyrelsesformand

14 Ordinær generalforsamling 2. marts 2017 Fuldstændig redegørelse Nr. Dagsordenspunkt Antal aktier, der er afgivet gyldige stemmer for Andel af selskabskapital % Samlede antal gyldige stemmer Antal stemmer % FOR Antal stemmer % IMOD Antal stemmer % UNDLAD 101, stk. 5, nr , stk. 5, nr , stk. 5, nr , stk. 5, nr , stk. 5, nr Forelæggelse af revideret årsrapport til godkendelse , ,00 0 0,00 0 0,00 3. Forslag om decharge for bestyrelse og direktion , , , ,00 4. Forslag om anvendelse af overskud i henhold til den godkendte årsrapport , , , , Bestyrelsens forslag om vedtægtsændringer , , , ,00 7(i) 7(ii) Seks generalforsamlingsvalgte medlemmer til bestyrelsen(med forbehold for eventuelt ændringsforslag, jf. nedenfor) Forslag om valg af følgende seks kandidater: , , , ,00 a. Genvalg af Thomas Thune Andersen som formand for bestyrelsen , ,52 0 0, ,48 b. Genvalg af Lene Skole som næstformand for bestyrelsen , ,92 0 0, ,08 c. Genvalg af Lynda Armstrong som bestyrelsesmedlem , ,94 0 0, ,06 d. Genvalg af Pia Gjellerup som bestyrelsesmedlem , ,94 0 0, ,06 e. Genvalg af Benny D. Loft som bestyrelsesmedlem , ,94 0 0, ,06 f. Valg af Peter Korsholm som nyt bestyrelsesmedlem , ,98 0 0, ,02 Muligt ændringsforslag: Hvis Nomineringskomitéen fremkommer med anbefaling om valg af et eller to yderligere nye generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer. I så fald ønskes følgende stemme afgivet i relation til et sådant ændringsforslag.(forudsat at ændringsforslag fremsættes) , ,44 0 0, ,56 8. Fastsættelse af bestyrelsens vederlag for regnskabsåret , , , ,00 9. Valg af revisor - genvalg af PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Computershare Investor Services , ,82 0 0, ,18

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 5. april 2013 Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S Bestyrelsen for DONG Energy A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes 6 til ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVR-nr. 36 21 37

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets og dets datterselskabers virksomhed i perioden 1. januar 2014-31. december 2014.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets og dets datterselskabers virksomhed i perioden 1. januar 2014-31. december 2014. Protokol DONG Energy A/S Generalforsamling 2015 Den 4. marts 2015 kl. 14.00 afholdtes ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S (CVR-nr. 36 21 37 28), Fredericia kommune, i MESSE C, Konferencecenter,

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S

Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Vedtægter The Drilling Company of 1972 A/S Side: 1/6 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er The Drilling Company of 1972 A/S. 1.2 Selskabets formål er, direkte eller indirekte, at udøve virksomhed inden

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 11. april 2012 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 11. april 2012 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Protokol DONG Energy A/S Ekstraordinær generalforsamling 2017

Protokol DONG Energy A/S Ekstraordinær generalforsamling 2017 Protokol DONG Energy A/S Ekstraordinær generalforsamling 2017 Den 30. oktober 2017 kl. 10.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S (CVR-nr. 36 21 37 28) i Comwell Conference Center

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2012

Ordinær generalforsamling 2012 Ordinær generalforsamling 2012 18. april 2012 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2011

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr

Vedtægter Matas A/S, CVR-nr Vedtægter Matas A/S, CVR-nr. 27 52 84 06 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er Matas A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene MHolding A/S og MHolding 1 A/S. 1.3 Selskabets

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Den 5. april 2013 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i hos Solar A/S, Industrivej Vest 43, Vejen.

Den 5. april 2013 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i hos Solar A/S, Industrivej Vest 43, Vejen. Side 1 af 6 Den 5. april 2013 kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i hos, Industrivej Vest 43, Vejen. Til stede var selskabets bestyrelse, direktion og revisor. Formanden, lic. scient. Jens Borum,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2013

Ordinær generalforsamling 2013 Ordinær generalforsamling 2013 17. april 2013 build with ease Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede årsrapport 2012

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 11. april 2016 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2017

Ordinær generalforsamling 2017 Ordinær generalforsamling 2017 H+H International A/S København, 26. april 2017 2 Dagsorden 1. Ledelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 2. Fremlæggelse og godkendelse af den reviderede

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 7. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 06/2017 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S Der indkaldes

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 2. Vestas internal protocol Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål... 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele)... 3 3 Bemyndigelser

Læs mere

REFERAT. SP Group A/S

REFERAT. SP Group A/S REFERAT af ordinær generalforsamling SP Group A/S CVR-nr. 15701315 Den 28. april 2015 afholdtes der ordinær generalforsamling i SP Group A/S på selskabets adresse i Søndersø. Aktionærer repræsenterende

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR-nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. 1. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr

Vedtægter for. Royal UNIBREW A/S. CVR nr Vedtægter for Royal UNIBREW A/S CVR nr. 41 95 67 12 I. Selskabets navn, hjemsted og formål Selskabets navn er Royal UNIBREW A/S. Selskabets hjemsted er Faxe Kommune. 1. 2. 3. Selskabets formål er i eller

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30 55 77 51 Ordinær generalforsamling i EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S ("Selskabet") afholdes tirsdag den 29. maj

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr )

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr ) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

RTX Generalforsamling 26. januar 2017

RTX Generalforsamling 26. januar 2017 RTX Generalforsamling 26. januar 2017 1 VALG AF DIRIGENT Bestyrelsen har udpeget advokat Malene Krogsgaard, advokatfirmaet Vingaardshus til dirigent 2 Dagsorden 1. Bestyrelsens redegørelse for selskabets

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Navn... 2 2. Hjemsted... 2 3. Formål... 2 4. Selskabets kapital... 2 5. Selskabets aktier... 2 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse... 2

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017

Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Charlottenlund, den 28. april 2017 Meddelelse nr. 168 Generalforsamlingsprotokollat fra ordinær generalforsamling den 28. april 2017 Fredag den 28. april 2017, kl. 10.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Landbrugets Finansieringsinstitut A/S CVR-nr. 34 47 90 89 1 NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Landbrugets Finansieringsinstitut A/S. 1.2 Selskabets formål er at sikre det bedst mulige

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Alm. Brand A/S CVR-nr VEDTÆGTER for Alm. Brand A/S CVR-nr. 77333517 Udgave 2010 1. 1.1. Selskabets navn er Alm. Brand A/S. 2. 2.1. Selskabets formål er - direkte eller indirekte - at eje kapitalandele i forsikringsselskaber

Læs mere

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr

VEDTÆGTER. For. EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 VEDTÆGTER 1. NAVN Selskabets navn er EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S. 2. HJEMSTED Selskabets hjemsted er Horsens Kommune. 3. FORMÅL Selskabets

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om DONG Energy A/S. Maj 2013

Notat til Statsrevisorerne om beretning om DONG Energy A/S. Maj 2013 Notat til Statsrevisorerne om beretning om DONG Energy A/S Maj 2013 18, STK. 4-NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning nr. 4/2012 om DONG Energy A/S Finansministerens redegørelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2008

Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2008 9. april 2008 Ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2008 Bestyrelsen for DONG Energy A/S indkalder hermed i henhold til vedtægternes 6 til ordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVR-nr. 36

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør nominelt DKK , Aktierne skal lyde på navn og skal være noteret i Selskabets ejerbog. Bolagsordning Vedtægter Nordic Waterproofing Holding A/S, CVR No. 33 39 53 61 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Nordic Waterproofing Holding A/S. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er, direkte eller indirekte,

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier.

Vedtægter. a. Selskabets aktiekapital udgør kr. 219.749.230. Heraf er kr. 112.316.270 A-aktier og kr. 107.432.960 B-aktier. Vedtægter Selskabets navn og formål Selskabets navn er ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S. 1. 2. Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og

Læs mere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere

udbetales. Bestyrelsen er endvidere bemyndiget til at forhøje selskabskapitalen ved udstedelse af nye aktier i én eller flere GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen.

B-aktierne er omsætningspapirer. De udstedes på navn og skal stedse være noteret på navn i ejerbogen. Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69749917 Selskabets navn og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed under navnene Dansk Coloplast A/S, Coloplast International

Læs mere

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR WILLIAM DEMANT HOLDING A/S April 2016 Indholdsfortegnelse 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Selskabets kapital... 3 5. Selskabets aktier... 3 6. Bemyndigelse til kapitalforhøjelse...

Læs mere

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S 21. marts 2014 GENERALFORSAMLING I FONDSMÆGLERSELSKABET MAJ INVEST A/S Efter vedtægternes pkt. 6 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Fondsmæglerselskabet

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S

Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Vedtægter for FLSmidth & Co. A/S Navn og formål 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S og FLS Industries A/S. 2 Selskabets formål er at drive handel, ingeniør-,

Læs mere

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015

Generalforsamling. Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 Generalforsamling Brødrene Hartmann A/S 8. april 2015 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2014/05 23. april 2014 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 5-2014 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

NYE GAMLE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted og formål 1 1 Selskabets navn er FLSmidth & Co. A/S. Selskabets binavne er F.L.Smidth & Co. A/S

Læs mere

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr

Seluxit A/S. Godkendt på den ordinære generalforsamling. Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg. CVR-nr Seluxit A/S Hjulmagervej 32B, 9000 Aalborg CVR-nr. 29 38 82 37 Godkendt på den ordinære generalforsamling 22. oktober 2019 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter. Maj Energi Viborg A/S CVR-nr Sagsnr krl/jhp

Vedtægter. Maj Energi Viborg A/S CVR-nr Sagsnr krl/jhp Maj 2019 Sagsnr. 021374-0037 krl/jhp Vedtægter Energi Viborg A/S CVR-nr. 21 82 25 31 København Danmark Aarhus Danmark Shanghai Kina New York USA T +45 72 27 00 00 E info@bechbruun.com Advokatpartnerselskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR

VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR VEDTÆGTER FOR MOLS-LINIEN A/S CVR NR. 17 88 12 48 1. SELSKABETS NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Mols-Linien A/S. 1.2 Selskabets formål er at drive færgefart og alle forretninger, der efter bestyrelsens

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. År 2012, den 29. oktober kl. 13:00, afholdtes ordinær generalforsamling i Berlin High End A/S, CVR nr. 29195692, hos Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab, Frederiksberggade 16, 1459 København K. Bestyrelsens

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S

K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S VEDTÆGTER For EgnsINVEST Ejendomme Tyskland A/S CVR-nr. 30557751 K Ø B E N H A V N Å R H U S L O N D O N B R U X E L L E S K R O M A N N R E U M E R T, A D V O K A T F I R M A SUNDKROGSGADE 5, D K - 2

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet)

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling. Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) 28. april 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Til aktionærerne i Rovsing Management Group A/S, CVR-nr. 29 16 85 47 (Selskabet) Selskabets bestyrelse indkalder hermed til ekstraordinær

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN for BoConcept Holding A/S cvr. nr. 34 01 84 13 Den 27. august 2009 kl. 16:00 afholdtes ordinær generalforsamling i selskabet på selskabets kontor, Mørupvej 16, 7400

Læs mere

BERLINGSKE GULDIMAGE. Jakob Askou Bøss Senior Vice President Corporate Strategy & Stakeholder Relations

BERLINGSKE GULDIMAGE. Jakob Askou Bøss Senior Vice President Corporate Strategy & Stakeholder Relations BERLINGSKE GULDIMAGE Jakob Askou Bøss Senior Vice President Corporate Strategy & Stakeholder Relations I orkanens øje! 2 Underliggende strategiske udfordringer 6 virksomheder fusionerer i 2006 Den oprindelige

Læs mere

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE

Vedtægter NNIT A/S. CVR no INTERNAL USE NNIT A/S 2016-03-11 INTERNAL USE Indholdsfortegnelse 1 NAVN OG FORMÅL... 3 2 AKTIEKAPITAL OG AKTIER... 3 3 FORHØJELSE AF AKTIEKAPITAL... 3 4 GENERALFORSAMLINGEN, AFHOLDELSESSTED SAMT INDKALDELSE... 4 5

Læs mere

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S

GAMLE NYE. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S. Vedtægter FLSmidth & Co. A/S til indkaldelsen til ordinær generalforsamling i FLSmidth & Co. A/S torsdag den 30. marts 2017 GAMLE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S NYE Vedtægter FLSmidth & Co. A/S Navn, hjemsted og formål Navn, hjemsted

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr

Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr Vedtægter GreenMobility A/S, CVR nr. 35 52 15 85 Side 2 1 Navn og formål 1.1 Selskabets navn er GreenMobility A/S. 1.2 Selskabet driver også virksomhed under binavnene Green Mobility A/S og GREENM A/S.

Læs mere

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation.

Silkeborg Kommune. Selskabets navn, hjemsted og formål. 1. Selskabets navn er: Holdingselskabet af 1958 a/s i likvidation. KAALUND & PARTNERE Advokater Søren Thygesen Sagsnr.17040-0005/EMB side 1 V E D T Æ G T E R HOLDINGSELSKABET AF 1958 A/S I LIKVIDATION CVR.NR. 24 43 11 18 Silkeborg Kommune Selskabets navn, hjemsted og

Læs mere

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR

MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR Vedtægter for MT HØJGAARD HOLDING A/S CVR-NR. 16 88 84 19 DOC 3 3 2 4 0 4 9 1. Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er MT Højgaard Holding A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene:

Læs mere

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr

VEDTÆGTER. Seluxit A/S, CVR nr VEDTÆGTER Seluxit A/S, CVR nr. 29 38 82 37 5. NOVEMBER 2018 1. NAVN OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Seluxit A/S. 1.2 Selskabets formål er direkte eller indirekte via datterselskaber at drive IT virksomhed

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr

Vedtægter. Santa Fe Group A/S. CVR-nr Vedtægter Santa Fe Group A/S CVR-nr. 26 04 17 16 Med ændringer som vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 27. marts 2018. 1. Navn 1.1. Selskabets navn er Santa Fe Group A/S. 2. Formål Selskabets

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S. (CVR-nr ) 1 Selskabets navn og formål VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR

ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn ORDINÆR GENERALFORSAMLING SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 Bestyrelsen for SKAKO A/S, Bygmestervej 2, 5600 Faaborg, (CVR-nr.: 36 44 04 14) indkalder herved til selskabets

Læs mere

1 Navn 1.1 Selskabets navn er Ørsted A/S.

1 Navn 1.1 Selskabets navn er Ørsted A/S. Som senest ændret den 30. oktober 2017 1 Navn 1.1 Selskabets navn er Ørsted A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene, Orsted A/S, DONG Energy A/S og Dansk Olie og Naturgas A/S. 2 Hjemsted

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere