Efterår og grå november - men lyspunkter i Finale!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efterår og grå november - men lyspunkter i Finale!"

Transkript

1 Danmark BPS, IT Solutions Efterår og grå november - men lyspunkter i Finale! Nyhedsmail nr. 25 Mandag den 11. november 2013 Emner: Mailfunktionen udvidet Sygeforsikringen Danmark Scannede dødsattester Borgerlige begravelser Pakkeløsninger Mailfunktionen udvidet Stenhuggere, blomsterhandlere m.v. nu med på maillisterne Jeg er rigtig glad for at kunne fortælle, at Lasse har fået det mailværktøj færdigt, som de fleste af jer har spurgt efter; nemlig muligheden for at oprette kontaktpersoner, der har med virksomheden at gøre og ikke sagen (stenhuggere, blomsterhandlere, kapelbetjening osv.), og som kommer frem på maillisten med sagens kontaktpersoner, hver gang i vælger Funktioner Send . Vi kalder dem virksomhedskontakter. Det er et genialt stykke arbejde, Lasse har gjort. I kan forvælge de kontaktpersoner, som I default ønsker på listen hver gang typisk den mest brugte stenhugger, blomsterhandler, mv. Har du så brug for en anden stenhugger end den forvalgte, trykker du på en knap, og så har du adgang til alle de andre stenhuggere, du måtte have oprettet i dine virksomhedskontakter. Virksomhedskontakterne har fået sin egen tabel, og ligger som alle de andre hovedtabeller under mappen Opsætning.

2 De fleste af jer har tilpassede brugermenuer, så dette menupunkt skal lige hentes fra hovedmenuen og trækkes over på jeres brugermenu (drag and drop). Kontakt mig endelig, hvis jeg skal hjælpe jer. Der er to tabeller, der skal oprettes, før I kan få glæde af funktionen. Først skal I bestemme, hvilke typer I ønsker at have i jeres virksomhedskontakter. Her et eksempel på, hvilke typer det kunne være (opret ved at trykke Ctrl+N) Nu har du oprettet dine typer. Derefter går du til tabel Virksomhedskontakter, og opretter ved at trykke Ctrl+N: Opret alle de kontakter, du ønsker at kunne sende s til. Hak af ud for de kontakter, du default ønsker skal vise sig på listen over mailmodtagere.

3 Husk at udfylde mailadresse på fanebladet Generelt. Her er der også plads til at sætte kreditorkonto på. Vælg også kreditorkonto, da vi på sigt tænker på lidt yderligere funktionalitet men det kommer dog først senere. Skriv også gerne adressen ind på faneblad Adresse når Lasse får et hul i kalenderen, kommer samme funktion på knappen Udskriv Adresselabel/kuvert. Du vil nu se, at når du næste gang fra sagen vælger Funktioner send , så står alle de forvalgte virksomhedskontakter på din mailliste: Hvis nu vi ønsker en anden blomsterhandler end den foreslåede, stiller vi os på blomsterhandleren og trykker på knappen Hent alle:

4 Du får nu vist alle blomsterhandlere fra dit kartoteket Virksomhedskontakter (IKKE andre typer end blomsterhandlere). Resten af mailfunktionen er helt den samme som altid. Du kan blot skrive en mail, du kan vedhæfte en fil (fx en bestilling) fra dokumenthåndteringen eller du kan browse dig frem til en fil. Det betyder nu, at I let og dokumenteret hele vejen igennem kan maile til alle relevante på en sag uden at skulle taste mailadresser ind hver gang. Sygeforsikringen Danmark Først tak til testpiloterne, der har testet første del af integrationen: Forespørgsel med strakssvar om berettigelse til begravelseshjælp hos Sygeforsikringen Danmark (SD). Det har kørt rigtig godt, og vi har fået gode tilbagemeldinger både fra vores piloter og SD. Jeg har talt med Tine Stahr, som er projektkoordinator hos SD. Vi er begge enige om, at vi gerne vil have alle brugere på nu, så vi kan komme videre i processen. Det er sådan, at ønsker I at bruge integrationen, skal I hver især underskrive en kontrakt med SD. I skal ikke bruge nemid, koder eller lign, derfor denne kontrakt. I skal ikke have ekstra kontrakt med os, da integrationen som andre integrationer er en del af vores løsning. Tine vender tilbage, når hun har fundet ud af, hvordan vi formidler kontrakerne til jer enten direkte fra dem, eller jeg fremsender til jer og efterhånden sætter jeg på integrationen. Hun vender også tilbage, hvornår de er klar til at gå i gang med næste step: Anmodning om udbetaling af pengene. Når der åbnes for alle, sender jeg en vejledning ud. Scannede dødsattester Scannede dødsattester og askeerklæringer vedhæftes automatisk Jeg har hos en del af jer allerede sat denne funktionalitet op, men her er alligevel vejledning til brug af den nye funktionalitet. Mod forhåbningerne, så er virkeligheden sådan, at I alle nogen af jer næsten ved hvert dødsfald - har brug for at indscanne en papirdødsattest og vedhæfte en anmodning. Det skal I i de tilfælde, hvor der ikke er elektronisk dødsattest, men kun en papirattest. På samme måde skal I også vedhæfte erklæring om askespredning, når en sådan skal finde sted.

5 Lasse har igen vist initiativ og har sørget for at hjælpe jer i denne proces. I har hele tiden kunne vedhæfte en fil ved at browse jer frem (trykke på den gule mappe i bilagsfeltet). Lasse har nu sørget for yderligere to ting: 1. I kan trykke på knappen dokumenthåndtering, og direkte herfra vælge en fil fra den aktuelle sag og kun den aktuelle sag. 2. Hvis der i dokumenthåndteringen findes et dokument med ordet dødsattest eller aske i filnavnet, så vil dokumentet automatisk blive hæftet ved anmodningen, og du skal ikke selv gøre noget. 3. I kan trykke på knappen Åben og altid kontrollere, hvad det er for en fil, der er vedhæftet. For at få funktionaliteten, skal der lige sættes op til det. Du går først til Finale Opsætning Parametre Faneblad Kirkeministeriet: Du udfylder nu de to søgefelter med hhv. aske og dødsattest. Det betyder, at hvis du gemmer en dødsattest, skal den hedde noget med eller kun dødsattest, og hvis du gemmer noget med askespredning, så skal filen hedde noget med eller kun aske. Disse filer vil så automatisk blive vedhæftet anmodningen, når du opretter den. Du kan nu se, at dødsattesten er automatisk vedhæftet, og hvis du ønsker det, kan du trykke på Åben og se indholdet af filen. Ønsker du at vedhæfte endnu en fil, kan du blot trykke Ctrl+N og så enten hente noget fra dokumenthåndteringen eller browse som vanligt. Du skal selvfølgelig have scannet filerne ind på sagen, før du sender anmodningen. Det fine er, at når engang alle dødsattester bliver elektroniske, så kan man fjerne søgeordet, og så vil de ikke blive vedhæftet mere.

6 Borgerlige begravelser Denne funktion blev også beskrevet i sidst nyhedsmail, men flere af jer har spurgt til dette, og måske ikke fået det læst. Så her kommer det igen. Vi har lavet en funktionalitet i forhold til borgerlige begravelser. Ved borgerlige begravelser vil KM ikke have data med ind i systemet. Der skal derfor ikke overføres oplysninger om, hvornår og hvor familien mødes til en borgerlig ceremoni. Det er generende for jer, at der ikke må stå noget, for I skal jo bruge disse oplysninger til kiste- og urnesedler, synkronisering til Outlook, bestillinger, breve mv. Derfor har Lasse lavet en funktion, hvor I kan markere, at det er en borgerlig begravelse. Ved markering i Borgerlig Begravelse bliver data omkring ceremonien IKKE overført til KM, men kan anvendes til alt andet (udskrifter m.v.) Hvis afdøde er medlem af Folkekirken, og ceremonien skal være borgerlig, kan I godt hakke af, at der er en aftale med en præst, for det skal I jo have, hvis der er medlemskab af Folkekirken. Pakkeløsninger Fakturering af pakkeløsninger nu muligt - nemt og effektivt Som omtalt i sidste nyhedsmail, så har Ole kreeret det sådan, at I også kan fakturere pakkeløsninger. Dvs. at I sælger flere varer/ydelser med og uden moms til en samlet fast pris. I skal blot lave skabeloner til disse pakker helt som de andre skabeloner, I fakturerer efter. Du opsætter din pakkeskabelon på følgende måde: Gå til din ordretabel og opret en skabelon helt som du har oprettet de andre skabeloner. 1. Stå på en tilfældig ordre i tabellen og tryk Ctrl+N. Vælg standard debitor ret navnet til fx Pakke 1

7 2. Omdøb ordrenummeret til et højt nummer, der ligger sammen med numrene på dine andre skabeloner, så de kommer til at stå sammen /nederst. Stå på ordrenummeret, her 166, højreklik og vælg Postoplysninger: Tryk på knappen omdøb skriv det ønskede nummer her Opret de varer/ydelser pakken skal indeholde helt som du plejer at oprette en ordre. 4. Ret priserne til, så den samlede pris bliver pakkens pris. Tjek ved at trykke proforma. (Tip: du kan her evt. overveje forholdsvist at lægge mest indtjening på momsfrie varer/ydelser, så DB bliver optimeret). 5. Når du er sikker på, den samlede pris er rigtig, skal du fortælle, at alle disse ordrelinjer skal lægges sammen og komme ud på én linje. Det gør du ved at stå på ordrelinjen gå til faneblad Diverse sæt 1 i feltet for linjenummer. Du skal sætte 1 på linjenummeret på alle de ordrelinjer, der skal lægges sammen til én pris og komme up på én linje nemlig linje 1.

8 6. Ret teksten på ordrens første linje til den tekst, du ønsker skal komme ud på fakturaen. Det vil typisk være kistens navn du skal rette til fx Pakke Tjek at alt ser fint ud ved at trykke Proformafaktura 8. Hvis din kunde først køber en pakke, og derefter køber ekstra ting ind, så vil det fremgå af fakturaen som tilkøb. Du lægger de ekstra ting ind helt på vanlig vis ved at trykke Ctrl+N og vælge de varer, der er købt til. Det kunne fx se sådan her ud:

9 Kontakt mig endelig, hvis I har spørgsmål til dette. Jeg hjælper jer gerne. så lige det sidste Det er så dejligt at have et godt team omkring sig. Charlotte har været flittig, og hun har nu lavet det sådan, at Finale har fået sin egen side med Nyhedsbreve på vores hjemmeside. Det gør det meget lettere at finde tilbage i det, der har været udsendt. Vi går meget snart i gang med at rette og oprette relevante vejledninger efter hele processen med integrationen til KM er faldet på plads. Vi forventer ikke de store ændringer mere, så derfor tør vi godt gå i gang med udarbejdelse af vejledninger. Der ligger dog vejledninger til langt det meste i nyhedsbrevene, så I kan kigge lidt i dem indtil da. Ud over ovennævnte, har Lasse rettet et par småfejl, der opstod efter de sidste opdateringer. Det drejer sig om: Sagsansvarlig kommer igen på fakturaen under Vor ref. Der vil altså default vælges den sagsansvarlige som Vor ref. Hvis I ønsker, at det skal være den, der skriver fakturaen, så skal I kontakte mig, så jeg kan ændre det for jer. Knappen Vis afsendt anmodning er aktiv igen Et par valideringsbokse er tilføjet og en enkelt rettet Afsendelse af , hvor der er valgt, at I ønsker at modtage en kopi selv, virker igen Vi har slået automatisk opdatering af KM s lister fra indtil videre. Vi opdaterer stadig hele tiden, men vi gør det manuelt. Vi regner med, at præsterne meget snart kan køre automatisk, men kirkegårde osv. er der

10 stadig for mange fejl i. Et langt nyhedsbrev, der dog mest er fyldt med vejledninger på noget, som jeg ved, I har efterspurgt mange gange. Jeg er så glad, når mit team sammen med jer skaber gode løsninger og fremdrift. Noget dette nyhedsbrev er et bevis på. Nu håber jeg, at Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse og Seruminstituttet snart vil rykke på det med de elektroniske dødsattester, samt at KM også vil rykke på deres hængepartier. Jeg gør stadig hvad jeg kan for at presse på, men lad os bare sige, at der kysses ikke samme dag, som munden spidses Bliv ved med at melde ind med ting, der bør indberettes. Jeg bringer det stadigvæk meget gerne videre. Rigtig god arbejdslyst, der ude! Related links Weidekampsgade København S Danmark Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte er en betegnelse for Deloitte Touche Tohmatsu Limited, der er et britisk selskab med begrænset ansvar, og dets netværk af medlemsfirmaer. Hvert medlemsfirma udgør en separat og uafhængig juridisk enhed. Vi henviser til for en udførlig beskrivelse af den juridiske struktur i Deloitte Touche Tohmatsu Limited og dets medlemsfirmaer Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Medlem af Deloitte Touche Tohmatsu Limited RSS Add Deloitte as safe sender To no longer receive s about this topic please send a return to the sender with the word Unsubscribe in the subject line

Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere

Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere Danmark BPS, IT Solutions Anmodninger, attester mv. - og mange erfaringer rigere Nyhedsmail nr. 24 onsdag den 11. september 2013 Emner: Status på integration KM Statusopdateringer Dødsattester Borgerlige

Læs mere

Nyt fra Finale - Nu er foråret kommet!

Nyt fra Finale - Nu er foråret kommet! Danmark BPS Nyt fra Finale - Nu er foråret kommet! Nyhedsmail nr. 32 Torsdag, den 12. maj 2015 In this issue: Begravelseshjælp fra kommunerne Borgerlig handling Aftale med præst Kontaktperson afdød ægtefælle

Læs mere

En julehilsen - og en lille gave!

En julehilsen - og en lille gave! Danmark BPS - IT Solutions En julehilsen - og en lille gave! Nyhedsmail nr. 30 Fredag, den 19. december 2014 In this issue: Sygeforsikringen danmark Opsætning af parametre Forespørgsel Anmodning om udbetaling

Læs mere

Foråret er over os - det spirer frem i Finale!

Foråret er over os - det spirer frem i Finale! Danmark BPS, IT Solutions Foråret er over os - det spirer frem i Finale! Nyhedsmail nr. 27 Onsdag, den 7. maj 2014 In this issue: Sagsansvarlig på faktura Kommunekartoteket Validering mail Opdateringer

Læs mere

Sommerferien er i fuld gang - og KM-integrationen kører

Sommerferien er i fuld gang - og KM-integrationen kører Danmark BPS, IT Solutions Sommerferien er i fuld gang - og KM-integrationen kører Nyhedsmail nr. 23 Onsdag den 17. Juli 2013 Emner: Status på integration KM Statusopdateringer på e-mail Efter sommerferien

Læs mere

Sensommer - med varme nyheder!

Sensommer - med varme nyheder! Danmark BPS IT Solutions Sensommer - med varme nyheder! Nyhedsmail nr. 28 Fredag den 10. oktober 2014 In this issue: Kirke på oversigten Validering død debitor Dimension 4 - sagsnummer Statistik markedsføring

Læs mere

Oprettelse af bilag Dokumenter fra katalog

Oprettelse af bilag Dokumenter fra katalog Oprettelse af bilag: Dokumenter fra katalog Oprettelse af bilag Dokumenter fra katalog Indledning For at imødekomme den stigende digitalisering er det gjort endnu nemmere at anvende ectrl til at oprette

Læs mere

01.03.2013. ectrl Fritekstfaktura

01.03.2013. ectrl Fritekstfaktura 01.03.2013 ectrl Fritekstfaktura Indholdsfortegnelse 1. Oprettelse af fritekstfaktura 3 2. Standardtekster 4 3. Udvidet fritekstfaktura 6 Udvidede funktioner på fakturahovedet 6 Linjeskabelon (udvidet

Læs mere

Stadig ferietid men læs her vigtige informationer. Afgørelser på papir. Nyhedsbrev nr. 34 7. august 2015

Stadig ferietid men læs her vigtige informationer. Afgørelser på papir. Nyhedsbrev nr. 34 7. august 2015 Danmark Deloitte BPS - ectrl 7. august 2015 Stadig ferietid men læs her vigtige informationer Afgørelser på papir For øjeblikket oplever I, at pårørende er begyndt at henvende sig til jer, fordi de får

Læs mere

December og julegaver - nyheder i Finale!

December og julegaver - nyheder i Finale! Danmark BPS, IT Solutions December og julegaver - nyheder i Finale! Nyhedsmail nr. 26 Fredag den 6. december 2013 Emner: Type ved oprettelse af sag via CPR Sidste Vilje Sagsoversigten Kirker uden høj-id

Læs mere

Oprettelse af faktura/ordre

Oprettelse af faktura/ordre It-solutions Oprettelse af faktura/ordre Når du vil oprette en ordre til en kontaktperson, skal der først oprettes en debitor. I feltet Debitorkonto kan du se, om den pågældende debitor allerede er oprettet.

Læs mere

Fritekstfaktura Ny funktionalitet

Fritekstfaktura Ny funktionalitet Fritekstfaktura Ny funktionalitet Ny funktionalitet i fritekstfakturaen. Til forskel fra den almindelige fritekstfaktura har man i den nye fritekstfaktura en række nye muligheder. Generelt kan fritekstfakturaen

Læs mere

Fritekstfaktura Brug af fritekstfaktura i salgsforløbet

Fritekstfaktura Brug af fritekstfaktura i salgsforløbet Fritekstfaktura Brug af fritekstfaktura i salgsforløbet Ny funktionalitet i fritekstfakturaen. I den nye fritekstfaktura har man en række muligheder som ikke er i den almindelige/gamle fritekstfaktura

Læs mere

Oprettelse af bilag Bilag markeret til ompostering

Oprettelse af bilag Bilag markeret til ompostering Oprettelse af bilag: Bilag markeret til ompostering Oprettelse af bilag Bilag markeret til ompostering Nye muligheder Hvis man har valgt at gøre brug af den nye funktionalitet beskrevet i vejledningen

Læs mere

ectrl Tilknytning af dokumenter

ectrl Tilknytning af dokumenter ectrl Tilknytning af dokumenter Indholdsfortegnelse 1. Tilknytning til poster (dokumentstyring) 3 1.1. Aktivering af dokumentstyring 3 1.2. Opsætning af arkivering 4 1.3. Opret ekstra dokumenttyper 5 1.4.

Læs mere

ectrl Modtagelse af elektroniske

ectrl Modtagelse af elektroniske ectrl Modtagelse af elektroniske fakturaer. ectrl vejledning 1 ectrl Modtagelse af elektroniske fakturaer Modtagelse af elektroniske fakturaer OBS: Dette dokument opdateres løbende med nye funktioner efterhånden

Læs mere

ectrl Flet data fra ectrl ind i eksterne dokumenter

ectrl Flet data fra ectrl ind i eksterne dokumenter Flet data fra ectrl ind i eksterne dokumenter ectrl Flet data fra ectrl ind i eksterne dokumenter Det er det muligt via dokumentstyring at lave dokumenter i Word og Excel med data fra et regnskab i ectrl

Læs mere

ectrl-vejledning ectrl Factoring Midt factoring

ectrl-vejledning ectrl Factoring Midt factoring ectrl-vejledning ectrl Factoring Midt factoring Indholdsfortegnelse Introduktion til factoring 3 Oprettelse af debitorer 4 Ændring af debitorer 6 Oprettelse af fakturaposter til Midt factoring 7 Genvejstaster

Læs mere

ectrl Afsendelse af debitorformularer

ectrl Afsendelse af debitorformularer ectrl Afsendelse af debitorformularer Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Elektronisk fakturering 4 2.1. Typer af afsendelse 4 2.2. Formater 4 2.3. Opsætning på debitor 5 2.3.1. Kontaktperson 5 2.3.2.

Læs mere

ectrl Skabelonkonvertering

ectrl Skabelonkonvertering ectrl Skabelonkonvertering Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Import ved hjælp af standardskabeloner 4 Kolonneopsætning og feltdefinition 6 3. Opsætning af konverteringsdefinitioner 8 4. Udvidede muligheder

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Autorapporter

ectrl vejledning ectrl Autorapporter ectrl vejledning ectrl Autorapporter Autorapportudskrift Som bruger af ectrl kan man nemt lave sine egne simple rapporter fra alle tabeller i ectrl. Begrænsningen for rapporter under autorapport er, at

Læs mere

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre.

Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Fakturering Salgsordre, følgeseddel, faktura, kreditnota, rykker, leveringsadresse, betalingsbet., filtre. Her gennemgås et salg, der overføres til fakturadelen, hvorfra fakturaen afsendes / udskrives.

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe

ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe ectrl vejledning ectrl Velkomstmappe Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hvad er ectrl? 4 Deloitte og partnere 5 Support 6 Installation af ectrl 8 Oprettelse og administration af brugere 9 Hjælp til selvhjælp

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information.

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information. PDF-udskrift af eksterne dokumenter Det er i systemet muligt at sende visse eksterne dokumenter, f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog m.fl., direkte til kunden pr. e-mail med en vedhæftet pdf-fil, i

Læs mere

NemHandel menuen 14.1

NemHandel menuen 14.1 NemHandel menuen 14.1 14. NEMHANDEL Nemhandel er standard for fakturering af elektroniske fakturaer til EAN-kunder. Nemhandel er obligatorisk til offentlige kunder. Med Rambøll Nemhandel kan du foretage

Læs mere

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World.

Arkiv i SIMU World. Arkivet ligger i SIMU World, og gør det muligt at arkivere jeres sager direkte i SIMU World. Indhold Hvad er Arkivet?... 2 Arkiv er elektronisk, og ligger nederst i hver menu... 3 Arkivgrupper... 3 Oprette hovedmapper under de enkelte faner... 5 Oprette sagsmapper under hovedmapper... 6 Arkivering

Læs mere

Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene. Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene

Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene. Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene Fra købsordren dannes en fil, som typisk placeres lokalt på brugerens PC eller på et fællesdrev, som alle brugere har adgang til. På Hydra-Grenes webshop

Læs mere

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online

Vejledning til PRO2TAL Bager/Online . Fakturaer til det offentlige skal altid være forsynet med EAN-nummer. EANnummeret er modtagers elektroniske postadresse. På en ordre skal der tilknyttes en kontaktperson, som igen har et EAN-nummer tilknyttet.

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Kommende nyheder i WinKompas 3.6.50

Kommende nyheder i WinKompas 3.6.50 Kommende nyheder i WinKompas 3.6.50 Vi forventer at næste version af WinKompas bliver frigivet omkring 01-11-2013 Vi har lavet flere ændringer i den nye version, blandt andet får du 2 nye funktionaliteter:

Læs mere

Økonomi Programopdatering version DSM 2009 Efterår 2011

Økonomi Programopdatering version DSM 2009 Efterår 2011 Følgende er en oversigt over de ændringer indenfor området Økonomi, som programopdateringen omfatter. Vær opmærksom på at denne beskrivelse kun omfatter en del af den samlede programopdatering, idet der

Læs mere

Opret / rediger en faktura i TimeOut

Opret / rediger en faktura i TimeOut TimeOut fakturering rev. 2009.12.20-2 Opret / rediger en faktura i TimeOut Indhold 1.0 Find det job eller den aftale, du ønsker at fakturere... side 2 2.0 Find en eksisterende faktura, du vil redigere...

Læs mere

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step

Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen udfyldes og bestilles i 3 step Kundevognen har 3 faneblade et for hvert step: 1 Viser indhold af varer der er KUN her, man kan udfylde Påkrævet produkt info og få til at blive 2 Her ændres/vælges/indtastes

Læs mere

Elektronisk dokumenthåndtering (EDH)

Elektronisk dokumenthåndtering (EDH) Elektronisk dokumenthåndtering (EDH) Allerede i dag har du muligheden for at scanne dokumenter og gemme dem elektronisk i FOF via Elektronisk DokumentHåndtering (fremover forkortet til EDH). Nu har vi

Læs mere

ectrl Visning og ændring af dimensioner

ectrl Visning og ændring af dimensioner ectrl Visning og ændring af dimensioner - dimensionsafgrænsning - faldende sortering - ændring af dimension fra flere moduler ectrl vejledning Hvis du anvender dimensioner i dit regnskab, er der i ectrl

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Finansbalancer Vejledning til opsætning af finansbalancer

Finansbalancer Vejledning til opsætning af finansbalancer Finansbalancer Vejledning til opsætning af finansbalancer Opsætning af finansbalancer. 1) Vælg Økonomi 2) Klik på Opsætning 3) Dobbelt klik på Balance I Axapta er det muligt at rapportgenerere egne balancer.

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009

TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare 2.1 Versionsnoter Oktober 2009 TeamShare version 2.1.292 Denne version af TeamShare har fået mange nye funktioner, samt forbedringer på eksisterende. Hver ny feature er gennemgået i hvert sit

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

Oktober Dokumentpakker

Oktober Dokumentpakker Oktober 2017 Dokumentpakker Dokumentpakkerne er et værktøj til at udskrive dynamiske breve, som har en standardtekst i brevet, og hvor der automatisk sættes blandt andet patientens navn, adresse og aftaletid

Læs mere

Vejledning til bagersystemet version 3.0. Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/Varer.

Vejledning til bagersystemet version 3.0. Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/. Varetabellen anvendes til at oprette og vedligeholde stamdata for råvarer, varer og opskrifter. 08-02-2008 Side 1 af 10 Tryk Ctrl+N eller klik på ikonet for

Læs mere

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding.

Salgsprocessen i Navision. Registrering af salgsfaktura og klarmelding. Salgsprocessen i Navision Registrering af salgsfaktura og klarmelding. ADMIEKP 20 03 2009 Indholdsfortegnelse 1 Salgsfakturering ikke elektronisk faktura 3 1.1 Fanebladet Generelt 4 1.1.1 Sælgerkode 5

Læs mere

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information.

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information. PDF-udskrift af eksterne dokumenter Det er i systemet muligt at sende visse eksterne dokumenter, f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog m.fl., direkte til kunden pr. e-mail med en vedhæftet pdf-fil, i

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk rering

ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk rering ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk rering Indholdsfortegnelse Opsætning 3 Debitoropsætning 4 Opsætning af afsendelsesmodulet. 6 Check af anden opsætning. 11 Elektronisk fakturering. 13 Opsætning

Læs mere

Funktioner i kundemodulet Oprettelse af en kunde

Funktioner i kundemodulet Oprettelse af en kunde Funktioner i kundemodulet Oprettelse af en kunde Åben kundevinduet, klik på Kunder Klik på Indsæt ny post i kundevinduet Udfyld relevante felter. De røde felter er en hjælp til at huske de vigtigste. Valuta

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information.

Funktionen er et tillægsmodul som købes via JMA A/S kontakt vores salgsafdeling for priser samt yderligere information. PDF-udskrift af eksterne dokumenter Det er i systemet muligt at sende visse eksterne dokumenter, f.eks. faktura, kreditnota, kontoudtog m.fl., direkte til kunden pr. e-mail med en vedhæftet pdf-fil, i

Læs mere

Den Danske Fondsmæglerforening Moms Udvikling i praksis vedr. porteføljeforvaltning. 4. december 2013

Den Danske Fondsmæglerforening Moms Udvikling i praksis vedr. porteføljeforvaltning. 4. december 2013 Den Danske Fondsmæglerforening Moms Udvikling i praksis vedr. porteføljeforvaltning 4. december 2013 Status Diskretionær porteføljeforvaltning blev momspligtig pr. 1. juli 2013 Skatterådet har offentliggjort

Læs mere

FIK-koder på fakturaer

FIK-koder på fakturaer Side 1 af 9 FIK-koder på fakturaer Det er i ectrl muligt at indsætte en FIK-kode på fakturaen. FIK står for Fælles Indbetalings Kort, men i dag benyttes FIK i stigende grad udelukkende som en indbetalingskode,

Læs mere

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland nno Annoncestyring til Microsoft Business Solutions C5 -Data nno vers. 1.2.1 til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 1. Introduktion til nno nno til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 er et ekstra

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

VEJLEDNING I Lokaleansøgning

VEJLEDNING I Lokaleansøgning På disse sider beskrives processen for lokaleansøgning via Foreningsportalen. Ansøgningsprocessen kan beskrives kort med nedenstående punkter: Kladder udfyldes Ansøgning sendes afsted Behandles i diverse

Læs mere

Tabulex TEA-Privat Venteliste

Tabulex TEA-Privat Venteliste Tabulex TEA-Privat Venteliste Introduktion På ventelisten har du et overblik over potentielle, kommende elever. Med få tast er eleven på ventelisten til det ønskede skoleår med egne oplysninger samt forældreoplysninger.

Læs mere

ClientView og ClientTime

ClientView og ClientTime 4. juni 2019 Indhold 1... 2 2 ClientView... 2 2.1 /forbedringer... 2 3 ClientTime... 9 3.1 /forbedringer... 9 Side 1 af 12 1 Siden januar 2019 versionen har vi udviklet en række nyheder og forbedringer,

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

Programopdatering DSM version 01.57 april 2006

Programopdatering DSM version 01.57 april 2006 Vi har sendt denne beskrivelse til dig, da du er tilmeldt med din email-adresse i vores kartoteker. For at sikre, at alle relevante medarbejdere i jeres virksomhed får den bedst mulige udnyttelse af DSM

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

Pakkepriser i Eftermarkedsportalen. Brugervejledning

Pakkepriser i Eftermarkedsportalen. Brugervejledning Pakkepriser i Eftermarkedsportalen Brugervejledning 1 Indhold Brugervejledning - Pakkepriser... 3 Forhandlerindstillinger... 3 Egne reservedele... 3 Oversigt over væsketyper, der skal opdateres med reservedelsnumre

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Integration med ectrl En oversigt over muligheder

Integration med ectrl En oversigt over muligheder Integration med ectrl En oversigt over muligheder Indholdsfortegnelse Indledning 4 1. Data ind 5 1.1. Konverteringsværktøjer 5 1.1.1. Datakonvertering 5 1.1.2. Skabelonkonvertering 5 1.2. Dataeksport/-import

Læs mere

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland Bookingsystem til hoteller -Data: C5 bookingsystem til hoteller Indhold 1. Daglig brug af bookingsystemet. 2. Ny booking et værelse 3. Ny booking flere værelser 4. Ankomst 5. Rengøring 6. Afrejse 7. Værelsesoversigt

Læs mere

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner Brug af sagssystem Vejledning i oprettelse og håndtering af sager + reservering af statusscanner Indhold Kommunikation ved oprettelse af sager i sagssystemet... 2 En genstart kan ofte løse problemet...

Læs mere

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Serviceordre Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Tilbud Ordre Faktura Kreditnota I denne vejledning beskrives ordre, faktura og kreditnota I serviceordremodulet knytter maskiner

Læs mere

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper

Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Serviceordre Under menupunkt service kan der anvendes følgende ordretyper Tilbud Ordre Faktura Kreditnota I denne vejledning beskrives ordre, faktura og kreditnota I serviceordremodulet knytter maskiner

Læs mere

Salg direkte fra leverandør til kunde

Salg direkte fra leverandør til kunde Salg direkte fra leverandør til kunde CQ giver mulighed for at at afvikle handel uden at produkterne kommer ind over virksomheden. Når kunden ringer: Kunden findes i kundedatabasen Varen findes i varelageret

Læs mere

Document Capture til Microsoft Dynamics NAV. Quick Guide til RTC version 3.50

Document Capture til Microsoft Dynamics NAV. Quick Guide til RTC version 3.50 Document Capture til Microsoft Dynamics NAV Quick Guide til RTC version 3.50 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion... 3 Basisopsætning... 4 Indlæsning af standard opsætning... 4 Opdatering af standard opsætning...

Læs mere

Hvordan laver jeg en faktura i C5? Brugervejledning, Microsoft Dynamics C5 (op til version C5 2012)

Hvordan laver jeg en faktura i C5? Brugervejledning, Microsoft Dynamics C5 (op til version C5 2012) Sådan laver du en faktura til en kunde Når du har solgt en vare eller en ydelse til en kunde, vil du naturligvis gerne sende en faktura, så du kan få betaling for det, du har solgt. Du kan lave en faktura

Læs mere

LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem

LabTilbagesvar. XMO. Introduktion til brug: Overordnet set kan en rekvisition har følgende farvekoder: Rød: Fejl eller andet problem Baggrund for funktionen: Lab tilbage svar er en funktion, som sikrer, at prøver kan spores hele vejen i processen fra bestilling, til afgivelse af svar til patienten. Det kan bruges på mange niveauer,

Læs mere

DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B

DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON Mail/brev til dine kunder via C&B 24-04-2015 INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Opret din egen mail/brev skabelon 3 Send din mail til sælger 7 Oprettelse af bat filer

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

Lange svartider? Test af internetforbindelse

Lange svartider? Test af internetforbindelse Lange svartider? Test af internetforbindelse Reaktionstid ved brug af ectrl Når du benytter ectrl, er du afhængig af din internetforbindelse for at kunne kommunikere med ectrl. I den forbindelse er der

Læs mere

AirBOSS Nyt. Version 17

AirBOSS Nyt. Version 17 AirBOSS Nyt Version 17 Administrationssystem Tilbageblik I version 15 og 16 kom der mange nye funktioner bl.a. nedenstående funktioner og et hav af små-forbedringer og rettelser: Version 15: MobileExchange

Læs mere

BRUGERMANUAL TIL N-PDF

BRUGERMANUAL TIL N-PDF BRUGERMANUAL TIL N-PDF NORRIQ A/S Side 1 1. Opsætning af edocprinter PDF Pro... 4 2. Opsætning af dokumenttyper... 9 2.1 Fanebladet Generelt... 10 2.1.1 Feltet Rapport-id... 10 2.1.2 Feltet Rapportnavn...

Læs mere

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook

TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook TeamShare 3.0 Forbedringer til TeamShare Outlook Kære TeamShare bruger, I min løbende orientering om alle de nye ting der kommer i TeamShare 3.0, vil jeg her give en beskrivelse af de forbedringer vi laver

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

1. Tilføj en ny salgsordre Tilføjer en ny salgsordre med konti, reference, ordre, leveringsadresse, dimensioner og faktura.

1. Tilføj en ny salgsordre Tilføjer en ny salgsordre med konti, reference, ordre, leveringsadresse, dimensioner og faktura. Salgsordrer Her kan du oprette salgsordre, følgeseddel og fakturaer. Dine varer skal være opsat i lager modulet først. Lokalmenu for salgsordre Beskrivelse af knapper i lokalmenuen for salgsordre. 1. Tilføj

Læs mere

ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk fakturering

ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk fakturering ectrl vejledning ectrl Opsætning af elektronisk fakturering Indholdsfortegnelse Opsætning 3 Debitoropsætning 4 Opsætning af afsendelsesmodulet 6 Check af anden opsætning 11 Elektronisk fakturering 13 Opsætning

Læs mere

Version 8 Outlookintegration

Version 8 Outlookintegration Version 8 Outlookintegration - Synkroniser din C&B Kalender med Outlook Med C&B Outlook-integration kan du få synkroniseret dine aftaler, så din C&B Kalender matcher din Outlook-kalender og omvendt. Integrationen

Læs mere

Miniguide til E-mail opsætning i CB Retail. CB Retail. Miniguide til E-mail opsætning

Miniguide til E-mail opsætning i CB Retail. CB Retail. Miniguide til E-mail opsætning CB Retail Miniguide til E-mail opsætning Indhold 1 Faktura på e-mail... 2 1.1 Hvornår sker det automatisk... 2 1.2 Opsætning af e-mail muligheden... 3 1.3 Tekst i den automatiske afsendte e-mail... 3 1.4

Læs mere

Delta Rengøring. vejledning. Timeregnskab v Overordnet

Delta Rengøring. vejledning. Timeregnskab v Overordnet Delta Rengøring Timeregnskab v. 09.04 Overordnet gule (og mørke orange) felter er der hvor du må taste (hvis du taster andre steder, risikerer du at overskrive vigtige formler) blå felter = taster som

Læs mere

Værksted Programopdatering version DSM 02.05

Værksted Programopdatering version DSM 02.05 Følgende er en oversigt over de ændringer indenfor området Værksted, som programopdateringen omfatter. Vær opmærksom på at denne beskrivelse kun omfatter en del af den samlede programopdatering, idet der

Læs mere

Mini-vejledning til edoc4 med grundlæggende funktioner

Mini-vejledning til edoc4 med grundlæggende funktioner Mini-vejledning til edoc4 med grundlæggende funktioner Denne vejledning indeholder en kort præsentation af portalen i edoc version 4.1 og præsenterer de mest anvendte funktioner og arbejdsgange inkl. søgninger.

Læs mere

Navision Stat 7.0. CVR Integration. Overblik. Side 1 af 15. 30. april 2015 ØS/ØSY/MAG

Navision Stat 7.0. CVR Integration. Overblik. Side 1 af 15. 30. april 2015 ØS/ØSY/MAG Side 1 af 15 Navision Stat 7.0 30. april 2015 ØS/ØSY/MAG CVR Integration Overblik Introduktion I denne vejledning kan du læse om, hvordan du validerer dine debitorers og kreditorers data op imod Det Centrale

Læs mere

Programopdatering version DSM 01.67.03

Programopdatering version DSM 01.67.03 Følgende er en oversigt over de ændringer, som programopdateringen omfatter. Oversigten er opdelt efter menuerne i DSM-systemets hovedmenu. Den kode, som står i kolonnen mellem menupunkt og beskrivelse,

Læs mere

AgroSoft A/S AgroSync

AgroSoft A/S AgroSync AgroSoft A/S AgroSync AgroSync er et AgroSoft A/S værktøj, der bliver brugt til filudveksling imellem WinSvin og PocketPigs. Fordele ved at bruge AgroSync: Brugeren bestemmer overførsels tidspunktet for

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen.

For brugere af DSM-løsningen betyder dette, at der skal foretages en opsætning i Navision-løsningen. Elektronisk fakturering (e-faktura, OIOXML) Fra den 1. februar 2005 gælder loven om elektronisk fakturering for alle offentlige myndigheder. Det betyder, at de kun kan modtage og behandle elektroniske

Læs mere

KMD Educa WEB-elevfravær

KMD Educa WEB-elevfravær KMD Educa WEB-elevfravær Vejledning til skolens sekretær Klassens lærere har mulighed for at indberette elevers fravær og sende SMS til elevernes kontaktpersoner, når eleven er fraværende. De medarbejdere,

Læs mere

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette en opkrævning som elektronisk faktura e Faktura i Business Online.

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette en opkrævning som elektronisk faktura e Faktura i Business Online. Afsendelse af e Faktura Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette en opkrævning som elektronisk faktura e Faktura i Business Online. 1. Opret stamoplysninger (Fakturerings-

Læs mere

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet.

Winfinans. Der skal laves følgende indstillinger inden du kan begynde og lave færdige fakturaer, der kan lukkes( afsluttes) og bogføres i regnskabet. Small Business Lav en faktura Denne vejledning gennemgår de ting man normalt skal gøre, når man laver en faktura. Fremgangsmåden kan også anvendes til at oprette Et salgstilbud eller en salgsordre. Inden

Læs mere

MANUAL. Debitorrykkere

MANUAL. Debitorrykkere MANUAL Debitorrykkere Version 1.0 Dato 02.05.2013 Indholdsfortegnelse 1 Forudsætninger... 3 2 Debitorrykker... 3 2.1 Opret og udskriv rykkere... 5 2.2 Proforma rykker... 5 3 Opsætning... 6 Side 2 af 6

Læs mere

Diginor Brugervejledning

Diginor Brugervejledning Diginor Brugervejledning Opret Kunde: Vælg punktet Kunder, Herefter fremkommer billedet til højre. I vindue 1 vil vi få en liste over vores kunder. I vindue 2 vil vi se en liste over kundens biler. 1 kunde

Læs mere