I&U Posten Januar 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I&U Posten Januar 2018"

Transkript

1 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2018 Pavillonen i Bækkelund 1969 Hjemmeside

2 2 Aktivitetskalender 2/1 Hold 8 starter - Merete 3/1 Hold 10 starter Linda / Ib 4/1 Hold 1 starter Linda 4/1 Hold 2 starter Jette / Poul 4/1 Hold 7 starter Lithen 5/1 Hold 25 starter Birte, livsinspiration 8/1 Hold 13 starter Unni 8/1 Hold 19 starter Solveig, seniordans 9/1 Hold 14 starter Birthe, sang 9/1 Hold 23 starter Annie Grethe og Flemming, ipad, let øvede 9/1 Hold 29 starter Ida, Træn 25/1 Generalforsamling kl. 17 i lokale 3 29/1 2/2 Seniorvelvære, Polen 31/1 Hold 26 starter Annie Grethe og Flemming, Sociale medier 6/2 Hold 24 startet Jette, læsekreds 1/3 Fællesforedrag, Jens Andersen 9/3 Hold 20 starter Birte, livsinspiration 9/4 Cykeltur kl. 18 Englandsdalen 16/4 Travetur kl. 18 Forstbotanisk Have 23/4 Cykeltur kl. 18 Søerne rundt 30/4 Travetur kl. 18 Søndersø rundt 3/5 Fællesforedrag Ruth Brik Christensen 7/5 Cykeltur kl. 18 Vi kører på rute /5 Travetur kl. 18 Undallslund plantage 10/6-16/6 Højskolen Østersøen 21/6 Seniorfolkemødet på Sønæs 1/9 Foreningernes dag, Hjultorvet kl

3 Husk i går. Drøm om i morgen. Men lev i dag 3 Kære alle! Med farvestrålende raketter, og med manér, har vi sagt farvel til det gamle, slidte år og goddag og velkommen til det nye, ubrugte. Med en velassorteret I&U Post og spændende nye programmer liggende foran, tyder det på, at ordet ubrugt hurtigt må raderes væk. Mange flotte planer er lagt, fine aktiviteter for både sjæl og krop bydes der på, dejligt, så det er vist bare om at tage fat. Der er 2 tendenser i tiden: Den ene: - at holde alderen fra døren ved at dyrke masser af fitness, spise sundt, og realisere sig selv hele livet. Den anden: - at have samvær med andre og ikke være syg. For lidt og for meget. Selvom nogle I&U ere gerne vil på en fitness-tur til Polen, må tidens tendens i I&U vel nærmest være en god og afvejet blanding af de 2. Vi lever i pagt med alderen. I 2017 hørte jeg vores generation omtalt som græshoppegenerationen. Vi kommer i store sværme æder alt det, der er, og så flyver vi videre (til næste tilbud / udfordring). Smigrende at være græshoppe ud fra den synsvinkel. Sølvtsunamien er også en ny beskrivelse. Tsunamien, der skyller alt med sig. Har appetit på livet. Sidst og måske allerbedst ældrebyrden er røget ud og erstattet af ÆLDRESTYRKEN, (nogen er begyndt at forstå noget). Med disse ord vil jeg ønske alle godt Nytår. Velkommen og god fornøjelse. Linda

4 Fællesforedrag Torsdag den 1. marts kl. 13:30 Viborg Gymnasium & HF Skaldehøjvej 12 Dronning Margrethe v/forfatter og cand. phil i dansk Jens Andersen 4 Jens Andersen er forfatter til prisbelønnede biografier om bl.a. H. C. Andersen, Astrid Lindgren og Dronning Margrethe. I biografien om Dronningen fortæller Jens Andersen en fængslende historie om Dronning Margrethes 40 år på tronen og knytter tråden mellem en regent, et familiemenneske, en kosmopolit, og en kunstner der kalder sig M. Dagens foredrag tager udgangspunkt i bøgerne: M 40 år på tronen fra 2010 og Om man så må sige 350 Dronning Margrethe citater. fra kr. for medlemmer. 65 kr. for gæster. Tilmelding og betaling til din holdleder senest torsdag den 22. februar. Listerne videresendes til Unni. Bus nr. 2 kører fra Storcentret via Trappetorvet til Skaldehøjvej.

5 Fællesforedrag Torsdag den 3. maj kl Viborg Gymnasium & HF Skaldehøjvej 12 Mor for udsendte danske soldater i IRAK, LIBANON, AFGHANISTAN v/ Ruth Brik Christensen Ruth Brik Christensen er uddannet pædagog og diakon. Som leder af KFUM s Soldaterhjem i et krigsområde har det været en af Ruths vigtigste opgaver at bære soldaternes byrder. Hun har ofte været til stede med ører, der havde tid til at lytte. Desuden bagte hun tonsvis af brød, bryggede spandevis af kaffe og skabte et hjem, hvor soldaterne altid følte sig hjemme. Om aftenen holdt hun andagt for soldaterne. Med en levende fortælling og illustrerende billeder, beretter Ruth for os kr. for medlemmer. 65 kr. for gæster. Tilmelding og betaling til din holdleder senest torsdag den 26. april. Listerne videresendes til Linda. Bus nr. 2 kører fra Storcentret via Trappetorvet til Skaldehøjvej.

6 Højskole juni 2018 Ophold på Højskolen Østersøen Flensborgvej 48-50, 6200 Aabenraa Midsommer i Sønderjylland Fokus sættes på egnens smukke natur og helt specielle historie. Hver formiddag hører vi om det, vi skal opleve om eftermiddagen, hvor vi drager på veltilrettelagte ture: ud i marsken til Digegrevens smukke gård. til Christiansfeld, Brødremenighedens smukke by. Vi spiser på hotellet og besøger den smukke kirkesal, Gudsageren og byen. Cafe Ellegaard i Sommersted. Kalvø i Genner Bugt. heldagstur til NordArt i Rendsborg, frokost på restaurant Brückenterrassen ved Kielerkanalen. Dybbøl, Broager Kirke, Sønderborg og det flotte universitetskompleks Alsion. Hele ugen er kædet sammen med musik, sang og gode foredrag. Tilmeldingen (og evt. senere ændringer!) skal ske til Linda. Jeg sender vores samlede tilmelding til højskolen, som midt i januar sender opkrævning af depositum på kr. Lidt anderledes end det plejer, men jeg hjælper gerne. Med i prisen er ophold, udflugter, entreer og bus Viborg-Aabenraa og retur. Pris i dobbeltværelse kr. Tillæg for enkeltværelse 600 kr. Få det fulde program allerede nu hos Linda.

7 7 Rejse efteråret 2018 Snakken er gået frem og tilbage. Hvor skal vi hen? Med fly eller bus? Nogle spørgeskemaer er vendt tilbage og de peger klart på turen til Sydengland med Sørens Rejser. Kan vi blive 41, kan prisen holde vi får vores egen tur. Program: Afrejse lørdag den 6. oktober overnatning i Holland. 2. dag med færge fra Calais til Dover. Besøg i Canterbury (katedralen) før vi kører til Eastbourne, hvor vi skal bo. De næste 4 dage byder på Byrundtur i Eastbourne + Halvdagstur til Alfriston, en lille hyggelig by, som ligger i et nationalpark område. Tur til Chartwell House, Winston Churchills sommerresidens og til Hastings, hvor vi skal se og høre om slaget i Arundel Castle Royal Pavillon Besøg i en traditionel engelsk have og derefter Arundel Castle, som også har et enestående haveanlæg. Slottet har været i den samme slægts eje siden 11. århundrede. Besøg i Brighton, hvor vi skal se Royal Pavillon, et overdådigt palads som har tilhørt det engelske kongehus - Strandpromenaden og Palace Pier med tivoli for enden af molen The Lanes, et gågadekvarter med butikker, restauranter og livlig atmosfære, og, hvis vejret tillader, skal vi også til Beachy Head hvorfra der er en storslået udsigt til kridtklinterne. Hjemrejsen bringer os gennem Eurotunnellen under kanalen. Vi overnatter i Tyskland, og er hjemme igen lørdag den 13. oktober først på aftenen. Pris i dobbeltværelse: kr. enkeltværelse kr.

8 8 Inkluderet: 7 overnatninger med halvpension. Færge og tog over og under kanalen. Alle udflugter og entreer. Af hensyn til pladsbestilling på hotel, færge, tog, udflugter m.m. bedes du tilmelde dig snarest senest 20. januar til Linda. Alternativ: Er vi ikke mange nok, kan vi som gruppe koble os på Sydengland turen den 23. september, Sørens Rejsers egen tur. Det snakker vi om efter 20. januar. Hold 14 - Sang I&U har et dejligt, stort sanghold. Er du sangglad, og har du lyst til at mærke glæden ved i godt selskab med andre I&U ere at synge noget kendt og lære noget nyt, så er du velkommen på sangholdet, ledet af Birthe Jensen. Der synges hver anden tirsdag fra 14:15 til 16:15 i lokale 3 på biblioteket, Vesterbrogade: 9/1 23/1 6/2 20/2 6/3 20/3 3/4-17/4 Pris for 8 x 2 timer: 180 kr. Tilmelding direkte til Birthe Jensen / birthekristine@gmail.com.

9 9 Hold 19 Seniordans Er du vild med dans? Har du lyst til at forøge din livsglæde, få sved på panden og pulsen op? Har du lyst til at gøre noget godt for sjæl og krop sætte det sociale og fornøjelige i højsædet, så kom og dans med. Her er plads til alle øvede såvel som begyndere singler såvel som par. Dansen slår sine folder i Egekværnen, Hald Ege kl på følgende mandage: 8/1 15/1 22/1 29/1 5/2 19/2 26/2 5/3 12/3 19/3 Pris for 10 x 2 timer: 225 kr. Kurset ledes af danseinstruktør Solveig Christiansen. Tilmelding til Solveig direkte / solveig.troestrup@gmail.com.

10 10 Hold 20 + hold 25 Livsinspiration Birthe Mølgaard, billedkunstner og psykoterapeut, leder kurset. Ønsker du at hente inspiration til at forblive levende og glad, samtidig med at du bliver ældre og oplever nye udfordringer og muligheder, måske fordi arbejdslivet hører op eller allerede er hørt op så er kurset det rette valg. Der undervises ud fra oplæg om skiftende temaer, som deltagerne er med til at vælge. Temaeksempler: o Aktiv lytning en metode til at lytte med åbenhed og give plads for den anden. o Kunsten at sige nej og ja, så det føles rigtigt. o Motivationens gåde. Hvad skal der til for at lave forandring og nye vaner? o Konflikter gode metoder til løsning og forebyggelse. o At slippe ud af overanstrengelsen, der kommer af at ville være perfekt/god nok. o Kunsten at grine ad sig selv og lade fornærmelser prelle af. o Hvordan kan vi hjælpe os selv og hinanden til at finde meningen igen efter sorger og tab? Datoer for hold 25: 5/1 12/1 19/1 26/1 2/2 9/2 23/2 2/3 Datoer for hold 20: 9/3 16/3 23/3 6/4 13/4 20/4 4/5 18/5 Er du interesseret, kan du kontakte Birte Mølgaard / mail@birtemoelgaard.dk Pris for 8x3 timer: 400 kr. Holdene mødes fredage 9:30-12:30 i lokale 2 på biblioteket.

11 11 Hold 23 - ipad for let øvede. D ette kursus er for dig, der har brugt din ipad et stykke tid, men har nogle spørgsmål og gerne vil have en lille genopfriskning, samt lære mere endnu. Vi vil også komme noget dybere i nogle af funktionerne, baseret på ønsker fra kursisterne. Og, så kommer der jo hele tiden nye og spændende ting til. Vi kigger bl.a. på nyhederne i ios 11. Har du ønsker til emner der skal behandles, kigger vi på det, som nu tiden tillader det. Husk at, det er for Apple ipad, ikke andre Tablets. Husk at medbringe den fuldt opladet! Kurset løber over 6 gange á 3 lektioner på tirsdage kl Sted: Biblioteket, Vesterbrogade. Pris: 300 kr. for 6 x 3 timer. Datoer: 9/1 16/1 23/1 30/1 6/2 20/2 Tilmelding direkte til kursusledere: Annie Grethe og Flemming Dollerup / agdo@stensegaard.dk

12 12 Hold 26 - Kursus i Sociale Medier H vad er Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, YouTube, Google+, LinkedIn, Pinterest m.fl. egentlig for noget? Og er det noget for mig? Hvad kan jeg bruge det til? På kurset vil du blive orienteret om de forskellige medier, men hovedvægten vil blive lagt på Facebook og brugen af denne. Har du ikke en profil på Facebook i forvejen, får du oprettet en, og lærer om de forskellige muligheder for indstillinger, herunder privatindstillinger (hvem kan se det du slår op). Du lærer bl.a. at lave opslag på egen tidslinje, i grupper og på sider og tilføje billeder m.m. Finde venner, gamle skolekammerater o.l. og at bruge Facebook med omtanke. Samt hvad sker der med min profil, når jeg ikke er her mere? Kurset løber over 6 gange á 3 lektioner, på onsdage kl Du medbringer opladet, enten Tablet (ipad o.l.), Smartphone (iphone o.l.), eller bærbar computer. Sted: Biblioteket, Vesterbrogade. Pris: 300 kr. for 6 x 3 timer Datoer: 31/1 7/2 21/2 28/2 7/3-14/3 Tilmelding direkte til kursusledere: Annie Grethe og Flemming Dollerup, agdo@stensegaard.dk

13 13 Hold 24 Læsekreds. I dag er læseoplevelsen gået fra at være en ensom affære til en social aktivitet. Læsekredsen giver mulighed for fælles fordybelse og berigelse. Man mødes om det samme udgangspunkt. En læsekreds er måske at sammenligne med en gryderet. Hver deltager kommer med sin ingrediens. Kredsen mødes 3 tirsdage kl i hyggelige rammer på biblioteket, lokale 2, Vesterbrogade: 6/2-20/3-24/4 Pris for deltagelse: 75 kr. Direkte tilmelding til Jette Zachariasen: / zachariasen@webspeed.dk Hold 29 - Træn Få det bedre. Bliv din egen fysioterapeut. Styrk din fysik din krop. Lær, hvordan du kan træne i din hverdag, i dine egne omgivelser. Den dygtige fysioterapeut Ida Thorstensen vil 4 tirsdage give anvisning på, hvad og hvordan.. Sted: Biblioteket i lokale 3 Tid: ca Datoer: 9/1-16/1-23/1-6/2 Pris: 100 kr. Tilmelding (gerne nu og fremefter, så vi ved, om holdet kan oprettes) til Linda thanild@webspeed.dk

14 14 Traveture! på mandage I samlet flok af glade I&U ere vil vi trave 3 kortere ture i foråret. Vi styrker kondien, nyder naturen, men også det sociale samvær vægtes højt. Undervejs er der kaffestop. Man medbringer selv til eget forbrug. Der er ingen form for tilmelding. Vi starter kl. 18:00 præcist. Kontakt Linda, hvis du har spørgsmål eller vil op at køre: / 1. Mandag den 16. april. Rundt i Forstbotanisk Have. Vi mødes ved det gamle vandrerhjem på Vinkelvej. 2. Mandag den 30. april. Søndersø rundt. Vi mødes ved det gule klubhus på Sønæs. Kaffepause ved Amtmandsbroen. 3. Mandag den 14. maj. Rundt i Undallslund Skov. Vi mødes ved det kantede skyttehus på Kirkebækvej.

15 15 Cykelture! på mandage I foråret vil vi cykle 3 ture i samvær med andre glade cyklister i I&U. Vi styrker kondien og nyder det sociale samvær. Turene foregår i stille og roligt tempo, velegnet for alle. El-cykler (madkassecykler) er velkomne. Vil du være med, så mød frem ved Viborg Svømmehal ved Banegårdens cykelparkering kl Der er ingen form for tilmelding vi starter præcist. Kaffestop undervejs. Medbring selv til eget forbrug. 1. Mandag den 9. april: går turen til Englandsdalen, ca. 10 km. I dag ligger Englandsdalen som et fredfyldt område, men navnet kommer fra en tid med ufred. Vi skal tillbage til Knud den Stores dage. Han var allerede konge over England, i 1018 overtager han den danske trone, senere satte han sig på Norge En forunderlig historie. historien får du i dalen. 2. Mandag den 23. april: Rundt om søerne, ca. 10 km. For 5 år siden fik FDF mulighed for at overtage den bedst beliggende naturgrund i kommunen. Kredsene laver både frilufts- og sejladsaktiviteter. Senere er FDF Sejlcenter kommet til. Vi standser og nyder kaffen ved det naturgenoprettede område ved Nørre Møllevej. 3. Mandag den 7. maj: En cykeltur ad rute 800, ca. 10 km. I aften vil vi komme rundt på spændende steder, vi endnu ikke har været. Der er mange af slagsen på den 27 km lange rundturrute, skiltet som lokal cykelrute 800. Er du i tvivl om noget, så kontakt turleder Rie: / / rie.amc@gmail.com

16 16 Senior velvære 2018 I vinterens mørke tager vi på en afslappende tur til Kolobrzeg i Polen fra 29. januar til 2. februar. Prisen er i dobbeltværelse kr. (enk kr.). Inkluderet er hotel, behandlingspakke, spa/pool/sauna, aftenunderholdning, kagebuffet, udflugt, entre- og orgelkoncert. Vedr. morgenmad, frokost og aftensmad: Se program Generalforsamling Næste generalforsamling afholdes torsdag den 25. januar 2018 kl. 17:00 på biblioteket (lokale 3). Alle er naturligvis velkomne til generalforsamlingen. Ønsker du efterfølgende at deltage i et let traktement, skal du tilmelde dig hos din holdleder, som videregiver til Linda, senest torsdag den 18. januar. Referat af generalforsamlingen torsdag den 26. januar 2017 kan læses på I&U s hjemmeside I&U s konto i Jyske Bank: Kontingent kan betales på Netbank. HUSK at skrive dit hold-nr. og dit navn. Det gør ikke noget, der ikke er plads til hele navnet. OBS! Kontant betaling. Det vil være dejligt, om alle vil betale første mødegang med aftalte penge.

17 17 I&U s hjemmeside: Vores hjemmeside er et besøg værd. Der findes utallige oplysninger om foreningen, dens formål og aktiviteter. Du kan læse I&U Posten på hjemmesiden. Desuden findes et omfattende billedgalleri, dækkende udflugter, højskole, rejser, arrangementer og dagligdag. adresser En vil for lærerne i mange tilfælde være en nem og hurtig kontakt til medlemmerne. Har du en adresse, må du gerne give den til din holdleder, som videresender til Linda. OBS! Husk også at melde adresseændringer.

18 18 Billetter til teater, koncert m.m. Rie, / rie.amc@gmail.com Billetkonto - den specielle I&U billetkonto (husk at anføre dit navn) I&U får ofte favorabelt billetter tilbudt fra Tinghallen. Kontaktperson og formidler er bestyrelsesmedlem og hold 2- deltager Rie (Anne Marie) Christiansen. 1. Tilmelding til Rie direkte. 2. Beløbet indsættes efterfølgende på I&U s specielle billetkonto (husk dit navn) 3. Benyt gerne Net-bank (husk dit navn) 4. Der kan evt. laves en særlig aftale med Rie. 5. Billetter udleveres i Tinghallens foyer ca. ½ time før forestillingen. God fornøjelse til de mange, der gør brug af de flotte tilbud. Tak til Rie for det store engagement og arbejde.

19 19 I&U s hold Nr Tidspunkt Sted + pris Lærer 1 Studiekreds Torsdage Kl Start 4/1 Biblioteket Vesterbrogade 18x3 timer 600 kr. Linda Thanild / lindathanild@gmail.com 2 Studiekreds Torsdage Kl Start 4/1 Biblioteket Vesterbrogade 18x3 timer 600 kr. Jette & Poul Zachariasen / zachariasen@ webspeed.dk 7 Studiekreds Torsdage Kl Start 4/1 Biblioteket Vesterbrogade 18x3 timer 600 kr. Lithen Agerbo lithen@outlook.dk 8 Studiekreds Tirsdage Kl Start 2/1 Biblioteket Vesterbrogade 18x3 timer 600 kr. Merete Jensen merete26@gmail.com 10 Studiekreds Onsdage Kl Start 3/1 Biblioteket Vesterbrogade 18x3 timer 600 kr. Linda og Ib Thanild / thanild@webspeed.dk 13 Studiekreds Mandage Kl Start 8/1 14 Sang Tirsdage gange mdl. Start 9/1 Egekværnen Hald Ege 18x3 timer 600 kr. Biblioteket Vesterbrogade 8x2 timer 180 kr. Unni Maagaard unni.maag@mail.dk Birthe Jensen birthekristine@gmail.com

20 20 19 Seniordans Mandage Start 8/1 Egekværnen Hald Ege 10x2 timer 225 kr. Solveig Christiansen Livsinspiration Fredage Kl Start 9/3 Biblioteket Vesterbrogade 8x3 timer 400 kr. Birte Mølgaard ipad - let øvede Onsdage Kl Start 9/1 Biblioteket Vesterbrogade 8x3 timer 400 kr. Annie Grethe & FlemmingDollerup agdo@stensegaard.dk 24 Læsekreds Tirsdag /2, 20/3, 24/4 Biblioteket Vesterbrogade 3x2 timer 75 kr. Jette Zachariasen / zachariasen@webspeed.dk 25 Livsinspiration Fredage Kl Start 5/1 Biblioteket Vesterbrogade 8x3 timer 400 kr. Birte Mølgaard mail@birtemoelgaard.dk 26 Sociale medier Tirsdage Kl Start 31/1 Biblioteket Vesterbrogade 6x3 timer 300 kr. Annie Grethe & Flemming Dollerup agdo@stensegaard.dk 29 Træn Tirsdage Kl /1, 16/1, 23/1, 6/2 Biblioteket Vesterbrogade 4x45 min. 100 kr. Ida Thorstensen

21 I&U s bestyrelse. 21 Formand Linda Thanild (lærer) Teglmarken / lindathanild@gmail.com Næstformand Anne Marie Christiansen (kursist, hold 2) Klokkelyngen / amc-1@youmail.dk Kasserer (uden stemmeret) Poul Zachariasen (lærer) Midgårdsvej / zachariasen@webspeed.dk Best.medlem Inga Uhde (kursist) Teglgårdsvej 7, Hald Ege ingauhde@youmail.dk Best.medlem Bente Søltoft (kursist) Nørremøllevej 25F bjsoltoft@gmail.com Best.medlem Jette Zachariasen (lærer) Midgårdsvej / zachariasen@webspeed.dk Suppleant Birthe Schmidt. (Hold 6) Suppleant Ingrid Bach (hold 7) Suppleant Marianne Sørensen (hold 14 og 20)

22 22 Senior Folkemøde 2017 Dawn Chorus 2017

23 23 Brandbjerg Højskole: Besøg på Nyborg Slot Brandbjerg Højskole. Morgengymnastik

24 24 Redaktør: Linda Thanild IT-teknik: Ib Thanild Forsidefoto: Helmuth Spanggaard

I&U Posten August 2018

I&U Posten August 2018 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2018 Sct. Mathias Gade 34 (Duegården) 1966 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Aktivitetskalender 2018,2 Startdatoer Ti. 7/8 Hold 8 Studiekreds,

Læs mere

I&U Posten August 2017

I&U Posten August 2017 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2017 Bager og købmand i Sct. Mogens Gade 1968 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle! 2 Pokker, så verden er egoistisk. Alle tænker

Læs mere

I&U Posten August 2019

I&U Posten August 2019 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2019 Dumpen Toldbodgade Sct. Jørgens Vej 1966 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Aktivitetskalender 2019,2 Startdatoer On. 7/8 Hold

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar Reberbanen Hjemmeside.

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar Reberbanen Hjemmeside. 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2019 Reberbanen 1968 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Aktivitetskalender 2019,1 Startdatoer Ma. 7/1 Hold 13 Studiekreds, Unni Maagaard

Læs mere

I&U Posten Januar 2017

I&U Posten Januar 2017 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2017 Rundebænken 1956 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle! 2 Godt nytår. En ny spændende sæson ligger nu foran med dejlige tilbud

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2014 Hjemmeside: www.ideogudvikling.dk Kære alle 2 I skrivende stund er en gruppe på 51 pensionister netop vendt hjem til domkirkebyen

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2015 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle Godt nytår skal det lyde herfra. 2015 ligger foran os klar med et væld af tilbud og

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. August 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. August 2015. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2015 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 2 Kære alle. I maj/juni var 53 I&U ere på et spændende højskoleophold ved Rude Strand. Her mødte

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei

Korte kurser 2013. Idrætshøjskolen Bosei Korte kurser 2013 Idrætshøjskolen Bosei Familiekursus Vælg mellem uge 28 (7. til 13. juli) og uge 29 (14. til 20. juli) 2013. I ugerne 28 og 29 åbner Idrætshøjskolen Bosei atter dørene til to uforglemmelige

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2016. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk

Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister. I&U Posten. Januar 2016. Hjemmeside www.ideogudvikling.dk 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten Januar 2016 Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle. I 2010 skrev Jens Frydendal sangen: Det Positive Livstræ. Den kunne være en dejlig

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Kent - Englands Have. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Kent - Englands Have Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Haver og hyggelige byer Guldkysten ved Brighton Imponerende Leeds Castle Højt roste Sissinghurst Garden

Læs mere

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter

Lindehøj. Åbent Aktivitetscenter Lindehøj Åbent Aktivitetscenter Program 1/7 31/12 2019 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRET LINDEHØJ ÅBBENT CENTER Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

I&U Posten August 2016

I&U Posten August 2016 1 Ide- og Udviklingscenter for Viborg Pensionister I&U Posten August 2016 Jubilæumsudgave Hjemmeside www.ideogudvikling.dk Kære alle. 2 Tusind tak (1991) Som et apropos til, at Ide- og Udviklingscenter

Læs mere

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub

Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings. Seniorklub Nørre-Rangstrup Herreds Landboforenings Seniorklub Program for 2017 Højskoledag på Agerskov ungdomsskole onsdag den 22. februar. Kl. 10.00 Velkomst Kl. 10.15 Foredrag ved journalist, foredragsholder og

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015

Biblioteket. Kurser for voksne Forår 2015 Kurser for voksne Forår 2015 1 Velkommen til bibliotekets kurser Sønderborg tilbyder en række kurser, der alle er relevante i forhold til bibliotekets digitale tilbud. Vi tilbyder også Drop In, hvor bibliotekets

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Åpark Centret. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Åpark Centret Program 1/1-31/7 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter. 6 Motion..

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE

SKRIV DIN LIVSHISTORIE SKRIV DIN LIVSHISTORIE 17.02.19 23.02.19 PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE

Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv din livshistorie 21.02.16 27.02.16 ASKOV HØJSKOLE Skriv om dit liv. Når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit

Læs mere

Program 1/1-31/7 2015

Program 1/1-31/7 2015 Program 1/1-31/7 2015 DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER Åpark Centret SUNDHEDSCENTER SØNDERGÅRDEN INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær

Julekursus - 22.12-28.12. Julehygge. Omsorg Nærvær Samvær 2013 Julekursus - 22.12-28.12 Julehygge Omsorg Nærvær Samvær Side 2 Julehygge på Livsstilshøjskolen For nogle mennesker er det slet ikke en selvfølge, at juledagene er ensbetydende med smilende hygge,

Læs mere

Aktiviteter 1 Halvår 2016

Aktiviteter 1 Halvår 2016 Aktiviteter 1 Halvår 2016 Kastaniegården Svinget 7, Frejlev 9200 Aalborg SV Tlf: 9834 3295 Åbningstider mandag torsdag 9-16 Fredag 9 12.30 Ugeplan for Kastanjegården. Mandag. Kl. 09.30 Stavgang Kl. 10.00

Læs mere

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus

SKRIV DIN LIVSHISTORIE Ekstra kursus SKRIV DIN LIVSHISTORIE 21.10.18 27.10.18 Ekstra kursus PROGRAM Skriv om dit liv - når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling

Læs mere

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET

PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December billede ÅPARK CENTRET PROGRAM FOR DET ÅBNE AKTIVITETSCENTER 1. August til 31. December. 2015 billede ÅPARK CENTRET 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen til Åpark Centret 3 Aktivitetsspil. 4 Bankospil. 4 IT.. 5 Kreative aktiviteter.

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Camp Personlig Udvikling

Camp Personlig Udvikling 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig Udvikling En weekend i musikkens tegn 5 Camp Personlig Udvikling Dronningens Ferieby 14.-16. september 2018 Camp Personlig

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 02.09.18 08.09.18 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 www.taarnbybib.dk WINDOWS 100 NETHANDEL E-BOKS COMPUTERSPROG GMAIL SLÆGTSHISTORIE DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2017 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER Vi tilbyder

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014

Kom på sporet med koret Uge 28. Dato 6/7 12/7 2014 2014 Kom på sporet med koret Uge 28 Dato 6/7 12/7 2014 Side 2 Livsstilshøjskolen i Gudum opfordrer dig til at komme På sporet med koret en uge for dig, som holder af at synge i kor og har lyst til at udveksle

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / / _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en .' Afdelingens.~.,..1.. Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen. Akacievej 14

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på

For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn. Klik ind på SENIORKLUBBERNE i Høje Gladsaxe Høje Gladsaxe Torv 2G www.seniorklubbernehg.dk For alle folke-, førtidspensionister og efterlønsmodtagere i Gladsaxe Kommune og omegn Klik ind på www.seniorklubbernehg.dk

Læs mere

Skriv din livshistorie februar 2017

Skriv din livshistorie februar 2017 Skriv din livshistorie 19.-25. februar 2017 Skriv om dit liv - for når du sætter ord på dine erindringer, får du selv perspektiv og sammenhæng på dit levede liv indtil nu. Den fortælling om dit liv er

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret

Dagstur til børnenes vel for beboerne på Hovergården. Tirsdag d. 21/5 Kl Ud i det blå Husk tilmelding til dagcentret Hovergården Maj 2019 Dato Tid Arrangement Uge 19 Mandag d. 6/5 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 7/5 Kl. 13.30 Seniordanserne Onsdag d. 8/5 Kl. 13.30 Gudstjeneste Torsdag d. 9/5 Frisør Sanne er i huset, ring

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl

Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ Køge, kl Aktivitetskalender November 2019 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1 FREDAGS CAFÉ 4 5 Tirsdagsklub Hårlev, kl. 10-13 6 7 8 Gå-med Samtalecafé Faxe, kl. 14-16 Foredrag: Fra jorden til månen Snurretoppen

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted

DANS DANS DANS i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted DANS DANS DANS 01.09.19 07.09.19 i samarbejde med leder af Husted Dans, Birgit Husted Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne. Her kan alle være med både

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

BRODERI ASKOV HØJSKOLE

BRODERI ASKOV HØJSKOLE BRODERI 04.11.18 10.11.18 ASKOV HØJSKOLE Formål På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

Daghøjskole Tag på højskolen om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagskursist koster kun 1.050,- kr.

Daghøjskole Tag på højskolen om dagen og sov i din egen seng om natten! 1 uge på højskolen som dagskursist koster kun 1.050,- kr. Daghøjskole 2017 Tag på højskolen om dagen og sov i din egen seng om natten! Bor du i nærheden af Højskolen Marielyst og har lyst til at deltage på kurser og aktiviteter på højskolen så er tilbuddet om

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Hyggelige kanaler og kanalhuse Forår i Amsterdam Rolige og hyggelige Harlem Blomstergodset Keukenhof Side 1 af

Læs mere

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE

Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE Forår 2017 TRÆDREJERPORTEN 3A AVEDØRE STATIONSBY 2650 HVIDOVRE TLF.: 36 77 30 90 Lene Mobil: 50 84 39 53 E-MAIL: lct@hvidovre.dk Hjemmeside: www.buqetten.hvidovre.dk Sidenr. 1. Velkommen i BuQetten + åbningstider.

Læs mere

5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK

5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK 5 DANSKE FORFATTERE FORTÆLLER OM ET MØDE DER HAR GJORT INDTRYK Hanne Bistrup Karen Zimsen Jens Blendstrup Henning Kirk Else Berenth Tisvilde Højskole MANDAG DEN 7. ONSDAG DEN 9. maj 2018 1 Velkommen til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Skiferie til Østrig for hele familien?

Skiferie til Østrig for hele familien? Skiferie til Østrig for hele familien? - så er det med Skiklub BFI I skal af sted! Kære alle forældre, elever og andre med tilknytning til Bornholms Frie Idrætsskole. Skiklub BFI har igen den fornøjelse,

Læs mere

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD

DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD DAMGÅRDENS NYHEDSBLAD 1 APRIL 2019 2 Uge April 2019 14 14 Mandag 1. Kl. 10:00 Revy Kl. 13:30 OL spil Tirsdag 2. Kl. 10:00 Vi ser film Kl. 13:30 Hygge snakke Onsdag 3. Kl. 11:00 Vi holder påskefrokost.

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

TEGNE, MALE, MODELLERE

TEGNE, MALE, MODELLERE TEGNE, MALE, MODELLERE 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans ASKOV HØJSKOLE DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde med Husted Dans 03.09.17 09.09.17 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer

DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer DANS DANS DANS Sund og sjov motion for voksne og seniorer i samarbejde Husted Dans 17.01.16 23.01.16 ASKOV HØJSKOLE Seniordans er den motionsform som aktiverer flest muskelgrupper - inkl. lattermusklerne.

Læs mere

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE

Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion ASKOV HØJSKOLE Midsommer i Askov i samarbejde med BUPLS Pensionistsektion 20.06.16 24.06.16 ASKOV HØJSKOLE Mandag 20. juni 10.00 Ankomst med kaffe i spisesalen og indkvartering 11.30 Rundvisning ved kursuslederne Ulla

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort

ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort bureau bb ipad/iphone Android Windows 10 Mac Facebook og Instagram Lav dine egne digitale kort Beskrivelse og praktiske oplysninger om kurserne på de næste sider Privatundervisning Skræddersyede kurser

Læs mere

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive

Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive Merseburg - Leipzig - Halle (D) 5 dage med All-inclusive 1/6 2/6 3/6 (T-2018) Få en oplevelse langt ud over det sædvanlige i dejlige Tyskland, en tur med indtryk til alle sanser, her er både besøg på chokoladefabrik

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere