Grundejerforeningen Bøstrup strand

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Grundejerforeningen Bøstrup strand"

Transkript

1 Grundejerforeningen Bøstrup strand Generalforsamling d. 12. juni 2010 kl i fiskehusene på havnen i Virksund. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkommende forslag 5. Fastsættelse af indskud og kontingent 6. Valg: Harry Frandsen (på valg) genopstiller Mogens Nørgaard - Leif Christensen - Aage Søndergaard - 7. Eventuelt Referat: Ca. 48 grundejer er mødt op. Ad. 1. Erik Pind blev foreslået og valgt. Retningslinier ved afstemninger; for hver hus 1 stemme, der er 32 stemmeberettiget i forsamlingen Ad. 2. Formanden byder velkommen. Der har været 8-10 ejerskifte på sommerhuse (lidt færre end gennemsnittet) Der er p.t. 225 medlemmer, hvor der er 10 nye medlemmer. Foreningens virksomhed i 2009/2010 har været næsten som tidligere. Dog har bestyrelsesarbejdet også være omfattet af nye opgaver. Der blev valgt 2 nye medlemmer til bestyrelsen ved sidste generalforsamling. Bestyrelsens sammensætning blev efter konstitueringen: Harry Frandsen valgt formand, Henning Overgaard Kasserer. Anna Lykke Sekretær. Leif Christensen næstformand. Mogens Nørgaard, Erik Pind og Åge Søndergaard bestyrelsesmedlemmer. Der er iværksat nogle nye tiltag, som blev foreslået ved sidste generalforsamling. Bl.a. har foreningen opstartet en ny hjemmeside. Vi har fået godt begyndt med en flot og brugervenlig hjemmeside. Vi er naturligvis modtagelig overfor ideer og forslag fra medlemmerne om hvad hjemmesiden skal indeholde af informationer. F.eks. historie fotos m.v.

2 Fremover vil årsberetningen måske være lidt kortere, da vi vil forsøge at informere løbende med referater, meddelelser og andre nyheder på hjemmesiden. Blandet andet ser vi desværre et øget antal manglende kontingentbetaling. I stedet for udsendelse af diverse rykkere og personlige henvendelser, der både er økonomisk og tidsbelastende for bestyrelsen, vil hjemmesiden fremover blive anvendt i en eller anden form. Som drøftet under den sidste generalforsamling, blev der iværksat en undersøgelse om muligheden for en bedre IT/bredbåndsdækning i området. Energi Midt iværksatte en undersøgelse ved en henvendelse til den enkelte grundejer i området. Resultatet var en tilkendegivelse på 11 ud af 215 mulige, svarende til 5,1%. På dette grundlag ville Energi Midt ikke tilbyde fiber - net i sommerhusområdet. Derimod ville Virksund by kunne få fibernet i I den forbindelse vil der være nogle grundejere i sommerhusområdet der alligevel får tilbuddet, da udrulningen sker fra Bøstrup via en del af Mosevej til Virksund. Det trådløse udbyder Sky-line har lavet nogle forsøg i området, men har endnu ikke opnået en ønskelig dækning. Ellers har der som tidligere år hovedsagelig været anvendt ressourcer på vedligeholdelse af veje, fællesarealer, planlægning og udførelse af fællesaktiviteter, herunder afbrændingsdage og arbejdsdage, grillfesten, badebro op og ned, samt bestyrelsesmøder/korrespondancer med grundejere og myndigheder. Foreningen har i årets løb afholdt 3 bestyrelsesmøder foruden nogle tlf. møder og møder i forbindelse med vore aktivitetsdage m.v. Bestyrelsen har endvidere d. 26 september 2009, som besluttet på generalforsamlingen, med hjælp af en grundejere fra Lyngvej, etableret fartdæmpende foranstaltninger på Lyngvej. Senest er der etableret fartdæmpende foranstaltninger med brønd- ringe på strækningen fra Mosevej 237 til 265. Der er en kontinuerlig proces med oprydning, træfældning, beplantninger. Bronzehøjen Der er stadig kun et enkelt medlem fra den nye udstykning. Der er opført flere nye sommerhuse på Bronzehøjen. Jf. lokalplanen er der medlemspligt til Bøstrup Strand Grundejerforening, senest når halvdelen af grundene er udstykket og solgt. Vi kunne godt ønske os, at der var flere fra området der ville være medlem af foreningen, da de benytter fællesskabet. Veje Trafikken på vejene øges stadig med dertil øgede udgifter til vejvedligeholdelse. Generelt er vejene i god stand om sommeren.

3 Vinteren 2009/2010 blev lang med frost og sne som i perioder var årsag til meget dårlige veje. Bestyrelsen besluttede at i tilfælde af ekstremt megen sne ville vejene blive ryddet i et enkelt spor. Det er bestyrelsen der i hvert tilfælde vurderer, hvornår rydningen er aktuel. Snerydningen skal derfor ikke betegnes som permanent vejvedligeholdelse, men enkeltstående service i ekstremt snevejr. Støvplager Vi må konstatere, at der køres for hurtigt på de små grusveje. De fleste bilister kører heldigvis rimelig pænt. Jeg nævner det igen og henstiller til, at fartbegrænsningen overholdes. Jeg kan ikke undgå at se at der er nogle bestemte grundejere der gang på gang har mere travlt end visse andre. Prøv at være lidt bevist og se din støvsky i bakspejlet. Hvis bare vi kunne få de sidste bilister til at sætte farten ned, ville der måske være chance for at vi kunne undgå støvgener og bekoste de irriterende fartdæmpende foranstaltninger. Renovation Skive - Egnens Renovation I/S har igen i år afholdt orienteringsmøder for grundejerforeninger i sommerhusområderne om håndteringen af sommerhusaffald. Der er igen udsendt affaldsfolder til samtlige beboere med en udførlig beskrivelse af håndteringen og valgmulighederne for afhentning af dagrenovation og andet affald. Systemet er beskrevet i den udsendte folder samt på foreningens hjemmeside. Renovatøren har flere steder ytret ønske om forbedringer af tilkørselsvejene, vejene skal være mindst 3,0 m. og buske og træer skal være klippede både i bredden og højden. De to affalds øer Pladsen bliver stadig brugt flittigt til alverdens skrammel. Vis hensyn og være med til at pladsen ikke bære præg af en losseplads. Brug affaldscontainere til det de er beregnet til. Den lille 400 liters container er ikke beregnet til storskrald. Det burde være klart for alle. Vi må endnu en gang opfordre alle til at bruge en smule tid på at læse folderen eller hjemmesiden. Der er indkommet forslag om flytning af affaldsbeholdere ved fællesarealet. Forslaget vil blive forelagt senere. Arbejdsdagen d. 10 april Det sydlige fællesareal fik en stor omgang med knusning til flis af gyvel, træer og buske som blev lagt på stierne. Opretning af pæle/stolper ved chikaner, klipning af grene og buske langs stien ved stranden samt flis på stierne.

4 Igen en pæn tilslutning med ca. 20 medlemmer foruden bestyrelsen der mødte op og arbejde flittigt ind til kl Der blev som sædvanlig udført et godt stykke arbejde. Arbejdsdagen blev afsluttet med et stykke mad og en øl, under hyggeligt samvær hos Merete og Leif. Tak for gæstfriheden. Afbrændingsdage De to afbrændingsdage i maj mdr. blev igen en succes. Det er stadig nogle kæmpe dynger der køres til afbrænding. Aktiviteten vil fremover blive gentaget så længe det vil være muligt. Det er betrykkende og med glæde, at se så store mængder af brandbart træ/grene/kvas bliver fjernet fra sommerhusgrundene. Hvilket i sig selv reducerer brandrisikoen i væsentlig grad. Men som sædvanlig igen en opfordring og en henstilling til forsigtighed med åben ild i området. Få evt. kvasbunker fjernet i tide. I tilfælde af en forholdsvis lille brand i området kan disse kvasbunker typisk fyr og grangrene få uoverskuelige konsekvenser, da de vil virke som en lunte. Grundejerforeningen Sandkrogen, har oplyst til Bøstrup Strand Grundejerforening at der modtages grenaffald på Odden i dag d. 12. juni og næste lørdag fra kl til Grillaften Grillaftenen på fællesarealet i juli sidste år var en hyggelig aften. Mere end 100 personer mødte op med mad og drikke. En hyggelig aften, hvor vi kan opfordre endnu flere både nye og gamle grundejer til at møde op komme hinanden ved - være med til at udbygge fællesskabet. I år er det den 17. juli kl Vi håber på fint vejr. Bestyrelsen og samt diverse medhjælpere sørger for telt og grill. Til slut vil jeg gerne takke mine bestyrelseskolleger for et stort arbejde og et godt samarbejde. Jeg vil også gerne takke hele forsamlingen fordi I er mødt op og vil være med til at præge foreningsarbejdet. Jeg vil herved afslutte beretningen med håb om en livlig hyggelig debat om foreningens virke. Bemærkninger til beretningen: Mosevej 141 Klager over at have fået flere rykker af kontingentet..? Skal man ha fat i formanden i situationer med ekstremt meget sne. Svar: Vi må fastholde at formanden eller en anden bestyrelsesmedlem kontaktes. Mosevej? Der var ikke mange der sagde ja tak til tilbudet med fiber-net fra Energi Midt. Emma Skipper Bronzehøjen kunne informere om, at der vil blive udsendt et nyt tilbud snarest. Mosevej 76. Angående støv/hastighed, jeg har bemærket at postbilen og renovations bilen kører hurtig.

5 Mosevej 175 Oplever at en nabo eller genbo brænder forskelligt af på grunden, hvad gør jeg? Svar: Formanden foreslår ring eller måske alt afhængig af situationen. Det vil selvfølgelig være bedst, hvis der er mulighed for at få skabt en forståelse af situationen, snak med hinanden. Mosevej 71 Husejerne på Bronzehøjen skal de bruge vejene? Svar: Det er den eneste mulighed, der er ikke andre tilkørselsveje. Der står i lokalplanen, at der skal være bebygget 50% af grundene, derefter skal der oprettes en grundejerforening som tilknyttes, Bøstrup Strand Grundejerforening. Mosevej 11 Fællesvejen benyttes af andre grundejer der ikke er medlem af grundejerforeningen, skal de også betale til fællesvejen. Svar: Der er ikke lavet nogen aftale. Lyngvej 4. Betegnes Bronzehøjen som en privat fællesvej, Bøstrup Strand Grundejerforening har ikke overtaget vejen. Svar: Vi er fastlåst af lokalplanen. Der er en grundejer på Bronzehøjen som har tilmeldt sig Grundejerforeningen. Se svaret til Mosevej 71. Lyngvej 45 Oplyser, at der kommer personer udefra der fylder i containerne, var det en ide at vi skulle have nøgler til containerne. Svar: Det kunne være en mulighed, bestyrelsen tager ideen med. Beretningen godkendt. Ad. 3. Regnskabet blev gennemgået/fremlagt af kasserer. Bemærkninger til regnskabet. Mosevej 76 Er det en professionel der har lavet hjemmesiden. Svar: Ja, det er en professionel. Der er support i et år, så den kan udbygges med indhold. Regnskabet godkendt. Ad. 4 Indkommende forslag fra Elly og Thomas Kjær, Lyngvej 3 Angående affalds ø. Vi synes lige som flere andre grundejere vi har talt med, at affalds - øen neden for Lyngvej skæmmer fjordudsigten og foreslår den flyttes til et sted, hvor den ikke er til gene for nogen. Thomas foreslår at der etableres et slæbested for små - både ved stranden.

6 Bemærkninger til forslag Mosevej 76. Flyt den over på den anden side af vejen. Lyngvej 4. Det er ikke det flotteste at se på, man kunne lave beplantning eller afskærmning omkring containerne. Svar: Bestyrelsen arbejder videre med forslaget. Slæbested til bådene. Svar: fra forsamlingen og bestyrelsen, der er mulighed for at få bådene op og i vandet på havnen. Ad. 5. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent 400 kr. årligt, som blev godkendt. Ad. 6. Harry Frandsen valgt til formand. Erik Christensen indstillet og genvalgt Revisor Jens Søgård indstillet og genvalgt som Revisor suppleant. Bestyrelsesmedlemmerne, som blev indstillet og genvalgt. Mogens Nørgaard Leif Christensen Åge Søndergaard Bestyrelsessuppleanter som blev indstillet og genvalgt. Jens Chr. Toft Carl Jensen Ad. 7. Ingen punkter Formanden afsluttede: Tak til dirigenten en flot styring af generalforsamlingen. Endnu en stor tak til mine bestyrelseskolleger for et stort arbejde i det sidste år. Tak til medlemmerne for en god debat og interessen i foreningen med alt mulig håb om en god og varm sommer. Derefter blev der serveret kaffe m. smørebrød og kage. Sekretær Anna Lykke d. 13. juni 2010

Generalforsamling i Bøstrup Strand Grundejerforening:

Generalforsamling i Bøstrup Strand Grundejerforening: Generalforsamling i Bøstrup Strand Grundejerforening: Lørdag d. 21. maj år 2011 kl. 14.00 i Fiskerhusene, Virksund havn. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkommende forslag 5.

Læs mere

Generalforsamling i Bøstrup Strand Grundejerforening

Generalforsamling i Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling i Bøstrup Strand Grundejerforening Lørdag d. 12. maj år 2012 kl. 14.00 Mødested: Fisker husene, Virksund havn. Der indkaldes hermed til generalforsamling Dagsorden ifølge lovene. 1. Valg

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling

Der indkaldes hermed til generalforsamling Der indkaldes hermed til generalforsamling Lørdag d. 1. juni år 2013 kl. 14.00 Mødested: Virksund kursuscenter/livøvej Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkommende

Læs mere

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016

Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Virksund d 20. juni 2016 Generalforsamling 2016 Bøstrup Strand grundejerforening Lørdag d 18. juni 2016 Dagsorden ifølge lovene: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse

Læs mere

Bøstrup Strand Grundejerforening

Bøstrup Strand Grundejerforening Generalforsamling 22/6 2019 Bøstrup Strand Grundejerforening Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag 5. Fastsættelse af kontingent 6. Valg. 7. Eventuelt. Jens Kristian

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 9. juni 2012 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Kirkemarken

Grundejerforeningen Kirkemarken REFERAT Generalforsamling den 19. april 2018 Forsamlingshuset, Ravnstrup Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning fra 2017 3. Aflæggelse af regnskab 2017 underskrevet

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 19.maj 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen.

De små affaldsbeholdere på stranden er som forsøg erstattet af 1 stor beholder ved opkørslen. Referat fra Generalforsamling i grundejerforeningen Brinks Klit lørdag d. 23. maj 2015 kl. 10.00 på Sandvejen 4 1. Valg af dirigent Guri Engmark Valg af mødesekretær Agnes Nielsen I generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken

Generalforsamling 2013 Brødeskovparken Generalforsamling 2013 Brødeskovparken 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning for 2012 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab med status til godkendelse

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Generalforsamling. Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Generalforsamling Grundejerforeningen for sommerhusområdet nr. 707 Bolilmark indkalder hermed til ordinær generalforsamling Lørdag den 30. marts kl. 14.00 på Enjoy Resorts Rømø, Havneby Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Bestyrelsen gik en lille tur!

Bestyrelsen gik en lille tur! Dagsorden 8/9 2006 1 Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab for 2005 og budget for 2007. 4. Fastsættelse af kontingent. 5. Orientering om en lille aftentur

Læs mere

Generalforsamling30/4 2012

Generalforsamling30/4 2012 Generalforsamling30/4 2012 Dagsorden 1. valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Godkendelse af beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab for 2011 5. Godkendelse af årsregnskab for 2011 6. Budget og

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Johannes Ley Dagsorden iflg. den udsendte indkaldelse d. 13 feb. 2016 Og tillæg d. 8. marts 2016 1. Valg af dirigent 2. Oplæsning af protokollen for sidste års generalforsamling

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden:

G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden: 20. Maj 2010 Referat fra generalforsamlingen, søndag den 9. maj 2010. G/F Drøsselbjerg Klint afholdt sin årlige generalforsamling den 9.maj kl. 10.00 i Drøsselbjerg forsamlingshus med følgende dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015

Grundejerforeningen Pilevangen Generalforsamling lørdag d. 11. juli 2015 Punkt 1: Valg af ordstyrer Bestyrelsen foreslår Per Therkelsen, som vælges. Han konstaterer, at generalforsamlingen er lovligt varslet i henhold til foreningens vedtægter. Punkt 2: Formandens beretning

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamling den 26. maj 2010 i grundejerforeningen Bodshøjgård Mødested: Onsdag den 26. maj 2010 kl. 1900 i Bondestuen Dirigent: Hans Kvols Kristensen Referent: Modtagere: Medlemmer af

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten - 1 - Referat af ordinær generalforsamling 2019 i Ejerlaget Sletten Lørdag den 1. juni 2019 kl. 14 i Harboøre Hotel, Stationsvej 5, 7673 Harboøre Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 15. NOVEMBER 2011 - KL. 19:00 DAGSORDEN IFØLGE VEDTÆGTERNES 8 1. Valg af dirigent. Kurt Jerritslev blev valgt der konstaterede at generalforsamlingen var

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 12. april 2016 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen, kasserer

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 5. marts 2016 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforeningen Musvågevej 2 1 Dagsorden Lørdag d. 5. Marts 2016 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018

Generalforsamling. Den gamle sportsplads. Torsdag d. 31. maj 2018 Generalforsamling Den gamle sportsplads Torsdag d. 31. maj 2018 1. Valg af dirigent Annemarie fra nummer 58 er valgt 2. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 2310 tilgodehavende kontingent er tilgodehavende

Læs mere

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær).

2. Beretning Præsentation af bestyrelsen: Den består af Hanne Johansen (kasserer), Lars Elsgaard (webmaster), Peter Eg og Jan Nielsen (sekretær). Generalforsamling, Grundejerforeningen Mosen, 26/2 2014 Tilstede: 18, 27, 14, 20, 41, 37, 42, 28, 26, 31, 29, 15, 10, 19 og 13. 1. Valg af dirigent Henrik nr. 20 vælges som dirigent 2. Beretning Præsentation

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018

Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Referat af generalforsamling i Bredeparkens Grundejerforening den 8. marts 2018 Tilstede: Bygtoften: 10, 14x2, 18, 3, 27, 5 Havretoften: 10, 18, 20x2, 28, 9x2, 21, 23, 33 Lyngtoften: 14x2, 16, 20, 28x2,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i - 1 - Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaget Sletten afholdes i Harboøre Centret Lemvigvej 9A, 7673 Harboøre Lørdag den 11. maj 2013 kl. 14.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning

Læs mere

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger:

Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsen er i igen år konstitueret som følger: Grundejerforeningen Københavnergåiien Det blev anbefalet, at de berørte ejere også uden et ejerskifte tænker på at bringe forholdene i orden ved kommende ændringer i beplantningen på parcellen, ligesom

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016

Grundejerforeningen Følletoften. Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 Velkomst ved Kurt Fodgaard Grundejerforeningen Følletoften Referat af generalforsamling d. 28 maj 2016 1. Valg af dirigent: Inge foreslået af bestyrelsen, blev valgt 2. Bestyrelsens beretning: Kort tid

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013

ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 ReferatfraGrundejerforeningenMusvågevejs Generalforsamling,2.marts2013 Sted: Ålbæk gl. Kro Velkomst Formand Kresten Gravgaard bød velkommen til de fremmødte fra Grundejerforeningen. 1.Valgafdirigent Kresten

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling i. Ejerlauget Krogengen. den 17. marts 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlauget Krogengen den 17. marts 2015 kl. 19:00 Fremmødte: 17 husstande, heraf 2 ved fuldmagt. Bestyrelsen var repræsenteret af: Formand Kristian Kruse-Birch (nr.

Læs mere

Grundejerforeningen Krudthuset

Grundejerforeningen Krudthuset Grundejerforeningen Krudthuset 19. marts 2013 Ordinær generalforsamling tirsdag den 19. marts 2013 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Charlotte Simonÿ som dirigent. Charlotte Simonÿ (nr. 14) blev

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Stenbjergkvarteret. Den 9. marts 2011 på Snejbjerg Skole i Snejbjerg kl. 19.00. Formanden Jacob Melau bød velkommen og generalforsamlingen blev gennemført

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 34. årgang nr. 3 Juni 2010 Resumé af referatet fra generalforsamling Tirsdag den 27. april 2010 kl. 19.00 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016

Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Referat af generalforsamling onsdag d. 28 september 2016 Antal fremmødte: 70 Antal stemmer: 106 Dagsorden 1. Valg af dirigent Bent Homann blev valgt som dirigent 2. Formandens beretning Årsberetning 2015

Læs mere

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse.

Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Referat fra grundejerforeningen Birkely s ordinære generalforsamling, torsdag den 29. marts 2007, i selskabslokalet, Herlufsholmvej 24, 2720 Vanløse. Stemmeberettigede: 25 incl. 1 fuldmagt. Dagsorden i

Læs mere

Grundejerforeningen Stubbegård

Grundejerforeningen Stubbegård Grundejerforeningen Stubbegård Generalforsamling d. 22/4-2017 i Rudbjerghallen Formanden bød velkommen og bad forsamlingen, sammen med ham, om at holde 1/2 minuts stilhed til ære for foreningens mangeårige

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl i Slagslunde Forsamlingshus. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Klokkekilden Onsdag d. 17. maj 2017 kl. 18.30 i Slagslunde Forsamlingshus. Ud over bestyrelsen var der mødt 51 deltagere op repræsenterende 46 matrikler.

Læs mere

Grundejerforeningen INGERSHØJ

Grundejerforeningen INGERSHØJ Grundejerforeningen INGERSHØJ Referat generalforsamling 2018 Mødedato: Langfredag den 30. marts 2018 Sted: Eskebjerg forsamlingshus, Nyløkkevej 2, Eskebjerg Dato: Den 4. april 2018 Fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk

Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk Beringsminde-Nyt www.beringsminde.dk 38. årgang nr. 2 April 2014 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Tirsdag den 29. april 2014 kl. 19.00 afholder Grundejerforeningen Beringsminde ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling. Grundejerforening Terrasserne. Onsdag d. 11. april kl i Fælleshuset nr. 5.

Referat af ekstraordinær generalforsamling. Grundejerforening Terrasserne. Onsdag d. 11. april kl i Fælleshuset nr. 5. Referat af ekstraordinær generalforsamling Grundejerforening Terrasserne Onsdag d. 11. april kl. 19.00 i Fælleshuset nr. 5. Dagsorden: 1) Valg af dirigent Rasmus valgt som Dirigent af forsamlingen. Dirigenten

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Bestyrelsens beretning: konstituering

Bestyrelsens beretning: konstituering Bestyrelsens beretning: konstituering Den tidligere formand, Per Ole Overgaard valgte af personlige grunde at trække sig ved første møde, hvorfor Signe Nørgaard som suppleant indtrådte i bestyrelsen. Det

Læs mere