Udviklet af Steen Hildebrandt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udviklet af Steen Hildebrandt"

Transkript

1 Aros Mini MBA Bliv indført i de klassiske MBA-fag og bliv opdateret på det mest aktuelle inden for ledelse på Danmarks nok mest ambi;øse Mini MBA. Udviklet af Steen Hildebrandt

2 Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ<e sig ind i andre virksomheder og medarbejderes udfordringer. De Alpasser deres undervisning Al lige præcis vores behov. - Louise Bruun Christensen

3 De 6 bedste grunde til at tage en Aros Mini MBA 1. Du får en yderst ambi;øs Mini MBA udviklet i samarbejde med Danmarks førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt 2. Du får en lederuddannelse over 6 måneder med intense undervisningsdage, e- learning, øvelser og en afsluiende eksamen 3. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig yderligere viden om frem;dens ledelse 4. Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club 5. Lederuddannelsens pensum består udelukkende af liieratur fra respektererede forfaiere og forskere! Det er desuden hovedsageligt på dansk (se pensum her) 6. Du får en Mini MBA med fokus på din personlige udvikling som leder.

4 Bliv guidet gennem MBA-disciplinerne af Steen Hildebrandt Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt ;lfældigt, at det er ham, vi har bedt designe Aros Mini MBA. Hildebrandt har lagt byggestenene, udvalgt det vig;gste indhold og håndplukket nogle af landets mest kompetent undervisere. Vi har sammen designet et ambi;øst læringsforløb, der både giver dig faglig og prak;sk viden om ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder.

5 Du bliver medlem af den eksklusive Aros Management Club Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Management Club, hvor du eser din Mini MBA-uddannelse bliver løbende opdateret på aktuelle emner. Som medlem af Aros Mangement Club får du gra;s adgang ;l foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du vil blive inviteret ;l ekslusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du vil få rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer.

6 Professionelt pensum på dansk med fuld gennemsigtighed! Som noget særligt for Aros Mini MBA har Steen Hildebrandt og underviserne sammensat dit pensum, så det primært består af tekster på dansk. Det har vi gjort, fordi forskningen viser, at man lærer bedst ved at læse på sit modersmål også selvom man er god ;l engelsk. Teksterne er en blanding af oversæielser af interna;onale mustreads og de bedste danske bøger og ar;kler. Vi har desuden udvalgt en række valgfri ekstralæsninger blandt de engelsksprogede businessbøger, som endnu ikke er oversat ;l dansk. Alle ar;kler og bøger du skal læse er naturligvis skrevet af anerkendte fagfolk, ledere og eksperter. Hos Aros Mini MBA er der ingen ar;kler skrevet af studerende eller os selv. Vi mener, at den vig;gste faktor i dit valg af uddannelse bør ligge i, om der er dyg;ge undervisere og et godt pensum. Det er nemlig de to faktorer, der i højeste grad afgør kvaliteten af din læring. Af den grund advokerer vi for total gennemsig;ghed, så du ved, hvem du bliver undervist af, og hvad du skal læse. Se hele dit pensum her.

7 Dit udby>e af Aros Mini MBA 1 2 Du får lagt et solidt prak;sk og teore;sk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende ;lbage ;l og trække på under hele din karriere Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt 3 Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Management Club, hvor du eser uddannelsen får gra;s adgang ;l foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

8 Din arbejdsgivers udby>e Din arbejdsplads får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effek;vt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisa;onens mange udfordringer på både kort og lang sigt. Du vil med din nye viden om innova;ve processer, disrup;on og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold ;l at indtage nye posi;oner. Arbejdsmiljøet i organisa;onen eller virksomheden får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer.

9 Du vil møde vores 7 professionelle undervisere Steen Hildebrandt er professor emeritus ved Aarhus Universitet, adjungeret professor i ledelse ved Copenhagen Business School og adjungeret professor i ledelse ved Aalborg Universitet. Steen Hildebrandt er forfaier ;l mere en 20 anmelderroste bøger om ledelse og betragtes af mange som Danmarks største ekspert inden for ledelse. Han er desuden meds;ser og partner i den private rådgivningsvirksomhed Hildebrandt og Brandi. Virksomheden tæller 35 konsulenter, der rådgiver Danmarks topledere. Mie Krog er administrerende direktør i konsulentvirksomheden VimaVima og bestyrelsesmedlem hos Flügger, Plantorama, Republica og Altan.dk. Hun har ;dligere været leder hos Jysk, LEGO, IDEmøbler, Bilka og KiMs. Al denne erfaring har givet hende en massiv og meget bred viden inden for ledelse, og hun er mester i at sæie denne viden i spil i sin levende undervisning. Kresten Schultz Jørgensen er s;ser og managing partner i Lead Agency. Han er ;dligere administrerende direktør på Dagbladet Aktuelt, ministersekretær, kommunika;onschef hos Coca-Cola i Norden og de bal;ske lande og kommunika;onschef hos Det Kongelige Teater. Kresten Schultz Jørgensen har skrevet en række debatbøger. Og hans seneste bog om kommunika;onsledelse fik 6 stjerner i Børsen. Han er desuden ekstern lektor ved Ins;tut for Interkulturel Kommunika;on og Ledelse på Copenhagen Business School.

10 Du vil møde vores 7 professionelle undervisere Lars Frisk Rossen har været leder hele sit liv. Fra Livgarden ;l Maersk, GN Store Nord og LEGO har Lars ledet forandringer og forretningsini;a;ver forankret i virksomhedernes respek;ve strategier. Ved at kombinere den nyeste teori med en legende ;lgang ;l ledelse giver han dig anderledes og energiske veje ;l at opnå nye resultater i netop din hverdag. Det, der får Lars undervisning ;l at stå frem, er, at han på egen krop har mærket, når værktøjer og metoder både har virket og fejlet. Erfaringer han gerne bringer i spil for at gøre dig ;l en succes. Ulrik Hjort er Group CFO for den nordiske virksomhed Allianceplus A/S, som har mere end 5500 medarbejdere. Han er ydermere bestyrelsesmedlem i den NASDAQ-registrerede virksomhed Stylepit. Ulrik har gennem en glorværdig karriere has en lang række topleders;llinger (bl.a. CEO i Netcompany, Danmarks førende IT-bureau), og har interna;onal erfaring fra New York, Frankfurt, Bangalore og London. Du kommer næppe ;l at møde nogen, der har bare halvt så godt styr på økonomistyring som Ulrik Hjort. Du kommer ;l at opleve, at hans eksper;se er fra øverste hylde, når han guider dig gennem arbejdet med økonomiorienteret resultatledelse.

11 Du vil møde vores 7 professionelle undervisere Henrik Ørholst er senior ledelsesrådgiver hos Hildebrandt og Brandi, erhvervskommentator på TV2, ekstern lektor på Copenhagen Business School og boganmelder på Børsen. Henrik Ørholst har ;dligere været leder hos PFA Pension og har været i bestyrelsen i en række virksomheder. Claus Fadum Nissen har siden 1995 arbejdet med at gøre virksomheder i Europa og Nordamerika bedre ;l at møde kundernes behov og ;l at tjene penge. Det har han gjort fra to sider af bordet. I den første halvdel af karrieren har han har arbejdet i som leder i førende danske virksomheder som f.eks. FLSmidth og LEGO og som bestyrelsesmedlem i hhv. Unicon Beton og Nyborg Plast. I den anden halvdel har Claus siden arbejdet som management konsulent hos PA Consul;ng, KPMG og Cognizant i hhv. København og New York med fokus på design og transforma;on af processer, organisa;oner og forretningsmodeller i en række forskellige brancher som f.eks. offentlig sektor, transport, energi, advokatbranchen og medicinalvirksomheder.

12 Mini MBA Fagområde 1 Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Læring i organisaeoner. Ledelse og bæredygeghed i den moderne organisaeon Strategi, forandring og læring handler bl.a. om at være frem5dsorienteret. Lederskab handler bl.a. om at forbinde nu5d og frem5d. Handler om at forstå virksomhedens mission og vision og om at udvikle de strategier og planer, der skal være med 5l at bringe virksomheden ind i frem5den. Det kræver læring, forandringsindsigt og forandringslederskab. Den strategiske ledelse er afgørende for virksomhedens frem;dsmuligheder, og i modulet gennemgås begreber og modeller, der er vig;ge i denne sammenhæng. Vi fokuserer derfor på grundlæggende problems;llinger vedrørende strategi og forandring både na;onale og globale forhold og kræser behandles. Virksomheder eksisterer i meget turbulente omgivelser, som hænger sammen med den strategiske situa;on og ledelse, der karakteriserer og finder sted i virksomheden. Hvad er virksomhedens strategiske situa;on og dagsorden, og hvorledes gennemføres der strategiske analyser, og hvorledes implementeres strategiske beslutninger og ;ltag i virksomheden? Virksomhedens iden;tet og mission er grundlæggende udgangspunkter for deie arbejde. Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen): o Mission, vision og strategi o Strategisk planlægning og ledelse o Strategi og organisa;onsstruktur o Virksomhedens omgivelser og interessenter o Bæredyg;ghed o Strategisk marke;ng o Strategi og forretningsudvikling o Strategiimplementering

13 Mini MBA Fagområde 2 Virksomheds- og ledelsesforståelse i en globaliseret verden. DisrupEon, digitalisering og eksponeneelle organisaeoner Private og offentlige organisa5oner er levende organismer. Organisa5oner udvikler sig, skal ledes, designes og redesignes. Her er lederskab nøglen 5l en bedre frem5d for både virksomheder og medarbejdere. Lederskab udøves af mennesker, der er bevidste om egen rolle, eget ansvar og egne muligheder. Lederskab og ledelse handler bl.a. om at sæce rammer, der sikrer resultatskabelse. På mini MBA ens andet modul fokuserer vi både på den tradi;onelle og den nyere og mere nuancerede tænkning om organisa;on og ledelse. Hvad er en organisa;on? Hvad er ledelse? Hvad betyder digitalisering og globale trends for mig? Ledelse handler bl.a. om at forstå den virkelighed, som virksomheden lige nu befinder sig i. Og ledelse handler om ud fra deie at sikre, at organisa;onen har en frem;d. Hvorledes har organisa;onen udviklet sig ind;l nu, og hvordan skal organisa;onen designes og struktureres for at møde frem;den så organisa;onens poten;aler realiseres? Du får en række centrale begreber, modeller og referencerammer præsenteret, drøset og relateret ;l dine egne erfaringer og overvejelser. Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen): o Den globaliserede verden o Na;onale og globale tendenser og udfordringer o Forretnings- og organisa;onsmodeller o En organisa;ons udviklingsfaser. o Digitalisering i den moderne organisa;on o Disrup;on o Digitalt lederskab o Mening og værdier og ledelse o Kriser og ledelse i krise;der o Effek;vitet i eksponen;elle organisa;oner

14 Mini MBA Fagområde 3 Personaleledelse. Mennesket i den moderne private og offentlige organisaeon. OrganisaEonsudvikling, teamledelse, selvledelse, coaching Personaleledelse og Human Ressource Management handler bl.a. om ledelse af mennesker og udvikling af organisa5oner. Mennesker er det centrale i enhver organisa5on. Mennesker, kompetencer, kultur sammen med teknologi, infrastruktur m.m. er grundlaget for alle de former for resultatskabelse, der finder sted i den moderne organisa5on. En organisa;on består af mennesker. Der eksisterer en række begreber og problems;llinger i enhver organisa;on, der handler om mennesker, både det enkelte individ, grupper og hele organisa;onen. MRM, lederskab, følgeskab, samarbejde og dialog er vig;ge faktorer her. Mennesket og menneskelige rela;oner er i centrum. HRMbegrebet og de måle- og målingsaspekter, der er forbundet med det prak;ske arbejde med HRM, behandles. Menneske- organisa;ons- og samfundssyn er vig;ge temaer. Gruppeprocesser, konflikter, rela;oner m.m. er fænomener, der karakteriserer livet i enhver organisa;on. Hvorledes arbejder man ledelses- og udviklingsmæssigt med mennesker og grupper af mennesker? Hvorledes arbejder man med møder, forhandlinger, konflikter, dialoger, lederudvikling m.m.? Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen): o HRM-begrebet o Mo;va;on og mo;va;onsteorier o Læring og kompetence o Fysisk og psykisk arbejdsmiljø o Konflikter i organisa;oner o Mangfoldighedsledelse o Mentorskab og coaching o Ledelse af menneskelige rela;oner o Fusioner og fusionsledelse o Interkulturel ledelse

15 Mini MBA Fagområde 4 Forandringer. Ledelse af forandringer og bevidst arbejde med disrupeon og resiliens Forandring og disrup5on er grundvilkår i den moderne virksomhed. For få år siden talte vi næsten udelukkende om de forandringer, som virksomheden selv ønskede at gennemføre. Nu er det nødvendigt også at fokusere på de forandringer, der kommer udefra oke som overraskelser og forstyrrelser. I dece modul fokuserer vi derfor på alle former for forandringer, og vi lægger vægt på at forstå, hvorledes mennesker reagerer på og forholder sig 5l forandringer. Strategi og forandring er to sider af samme sag. Forandring er mere en ;lstand end en undtagelse. Enhver virksomhed (og dens ledere) skal kunne forstå og håndtere forandringer; både udefrakommende og internt ini;erede forandringer. Du kommer derfor i deie modul ;l at lære at forstå selve forandringsbegrebet; de fysiske, systemmæssige, tanke- og følelsesmæssige aspekter af forandring og disrup;on. Hvordan skal vi forstå sammenhængene mellem disse forskellige aspekter af forandring? Risiko- og teknologiledelse er emner, vi ligeledes behandler i denne sammenhæng. Vi kommer afsluiende ;l at drøse resiliensbegrebet, både på virksomheds- og individniveau. Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen): o Innova;on og innova;onsledelse o Forandringer og forandringsledelse o Organisatoriske sammenhænge o Disrup;on og bevidst arbejde med disrup;on o Resiliens og bevidst arbejde med resiliens o Den brændende plaqorm o Partnerskaber o Entreprenørskab o Teknologiske forandringer o Risikoledelse

16 Mini MBA Fagområde 5 ProdukEvitet. Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling Ledelse og organisering handler om resultatskabelse. Produk5vitet handler om indsats af ressourcer og skabelse af resultater i virksomheden. Økonomi, målinger og regnskabsforståelse er vig5ge temaer. Hvad forstår man ved begrebet bundlinje i den moderne virksomhed? Man taler om begrebet forretningen. Men hvilken forretningsmodel og forretningstænkning karakteriserer egentlig virksomheden? Økonomi og ledelse ses under;den som to sider af samme sag, og i hvert fald er virksomhedens regnskaber, resultatopgørelser og væksqorståelse centrale temaer. Der er eserhånden ikke blot tale om ét, men om flere regnskaber. Måling er i den sammenhæng vig;g: Hvad skal din virksomhed måle og hvorledes skal I måle og formidle det? Produk;vitet, effek;vitet og kvalitet er tre sammenhængende og vig;ge begreber. Hvor gode er virksomheden ;l at udnyie de nødvendige ressourcer med henblik på at skabe kvalitet og ;lfredshed hos virksomhedens kunder, asagere og brugere? Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen): o Regnskaber og bundlinjer o Miljø- og videnregnskaber o Måling, ledelse og styring o Ledelsesrapportering o Struktur, strategi og måling o Performance management o Vækstens dimensioner o Lean ledelse o Big data o Kontrakter og kontraktstyring

17 Mini MBA Fagområde 6 Lederen som person og kommunikator. Personlig ledelse, udvikling og kommunikaeon. Nærvær, empae og relaeoner Ledelse og lederskab. I dece modul fokuserer vi på det personlige lederskab. Lederens person og kommunika5on, din personlige udvikling, roller og auten5citet er i centrum. Ledelse og lederskab udføres og udøves af personer. Lederudvælgelse, lederudvikling og lederevaluering er centrale temaer. Rela;oner ;l andre mennesker, organisa;oner og interessenter er vig;ge aspekter. En organisa;on består af rela;oner mellem mennesker og afdelinger, og virksomheden selv eksisterer i komplicerede netværk. Både det personlige og rela;onelle er i centrum i deie modul, hvor vi sæier fokus på lederen som person og kommunikator. Sammen med det rela;onelle er begreber som roller, personlighedstyper, formidling og dialog, videndeling og samarbejde centrale begreber. Disse temaer behandler vi og ser på fra forskellige vinkler og i en kri;sk belysning. Vi runder modulet af med et ;lbageblik på nogle af de begreber og modeller vi har arbejdet med. Vi s;ller sammen spørgsmålet: Hvor finder der vig;ge ændringer sted? Hvilke udviklings- og forandringstendenser eksisterer der inden for det moderne ledelsesog organisa;onsfelt, og hvilken betydning for prak;sk ledelse kan disse ændringer få for dig? Temaer, som vi behandler på dagen (og i læsningen): o Menneske- og organisa;onssyn o Lederen som person o Lederroller og personlighedstyper o Personlig udvikling o Organisa;onens kommunika;onsprocesser o Personlig kommunika;on: Viden, krop, sprog, nærvær o Stress i organisa;oner kriser og forandringsledelse

18 Eksamen Eksamenen på Aros Mini MBA er tredelt: 1. Caseopgave på maksimalt 5 sider (som du skriver derhjemme, når det passer dig) 2. Mul;ple choice-test af din konkrete viden og om redskaberne fra uddannelsen (som du ligeledes tager derhjemme, når det passer dig) 3. Mundtlig eksamen og feedback om din personlige udvikling og anvendelse af din nye viden (;dspunktet asales individuelt) Eksaminator vil være en af Mini MBAens undervisere. Til den mundtlige eksamen deltager desuden uddannelseschef hos Aros Business Academy, Anders Rosenlund. Hvis du ønsker det, kan du fravælge eksamen og få et diplom for, at du har deltaget på Aros Mini MBA. Tager du eksamen og består, får du et eksamensbevis for Aros Mini MBA. Du kan få det fulde overblik over eksamen her: hips://arosbusinessacademy.dk/eksamen-mini-mba/

19 Pensum og øvelser Mellem undervisningsdagene vil du få cirka 300 sider, som du frit kan læse løbende i de frirum du har i måneden mellem hver af modulerne. Det lyder måske af meget, men det er vores erfaring, at det godt kan lade sig gøre. Også selvom du ikke er vant ;l at læse meget. Og også selvom du har meget travlt. Pensum vil med ganske få undtagelser være på dansk (ellers på engelsk). Pensum består desuden udelukkende af bøger eller uddrag fra bøger af velrespekterede forfaiere. Pensum og materiale indgår i prisen for uddannelsen, og det vil blive udleveret ved uddannelsens start. Se allerede nu dit pensum her. Øvelser: For os handler Aros Mini MBA om, at du får et reelt kompetenceløs. Og et nøgleelement i deie er, at du får konkret træning. Derfor har vi lagt øvelser ind mellem alle undervisningsdage. Øvelserne handler alle om at relatere teorien og de nye værktøjer ;l dig som leder (eller kommende leder) og ;l din arbejdsplads så du og din arbejdsgiver får fuldt udbyie af din Mini MBA.

20 Hvad koster en plads på Aros Mini MBA? og hvad får du for pengene? Tag dine kolleger med på kurset og spar alle kr! Prisen er kr. ekskl. moms og inkluderer: ü 6 fagområder undervist af kompetente og professionelle eksperter ü Tilpasning ;l dig og dine behov ü Kursusmateriale, bøger og kompendier ü Fuld forplejning under hele forløbet ü Eksamensbevis ü Medlemskab i den eksklusive Aros Management Club. Se datoer, og Elmeld dig lige her: Aros Mini MBA Interesseret i et kursus hos jer? Se næste side...

21 Underviserne kan også komme til jer! I stedet for at deltage på et åbent hold, kan I få underviserne ud ;l jer selv. Her vil vi skræddersy en uddannelse ;l jeres specifikke behov, forudsætninger og situa;on. Lad os tage en indledende snak om mulighederne! Ring ;l uddannelseschef Anders Rosenlund på tlf Eller send en mail ;l info@arosbusinessacademy.dk. Gør som disse virksomheder (og mange andre):

Udviklet af Steen Hildebrandt

Udviklet af Steen Hildebrandt Aros Mini MBA Bliv indført i de klassiske MBA-fag og bliv opdateret på det mest aktuelle inden for ledelse på Danmarks nok mest ambi;øse Mini MBA. Udviklet af Steen Hildebrandt Det er helt utroligt, hvordan

Læs mere

Udviklet af Steen Hildebrandt

Udviklet af Steen Hildebrandt Aros Mini MBA Bliv indført i de klassiske MBA-fag og bliv opdateret på det mest aktuelle inden for ledelse på Danmarks nok mest ambi;øse Mini MBA. Udviklet af Steen Hildebrandt Det er helt utroligt, hvordan

Læs mere

Bliv indført i de klassiske MBA-fag og bliv opdateret på det mest aktuelle inden for ledelse på Danmarks nok mest ambitiøse Mini MBA.

Bliv indført i de klassiske MBA-fag og bliv opdateret på det mest aktuelle inden for ledelse på Danmarks nok mest ambitiøse Mini MBA. Bliv indført i de klassiske MBA-fag og bliv opdateret på det mest aktuelle inden for ledelse på Danmarks nok mest ambitiøse Mini MBA. Udviklet af Steen Hildebrandt Det er helt utroligt, hvordan alle AROS

Læs mere

Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende.

Assertiv kommunikation. Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende. Assertiv kommunikation Få en klarere kommunika.on, der sam)dig er posi)v, effek1uld og anerkendende. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Forandringsledelse og forandringskommunikation

Forandringsledelse og forandringskommunikation Forandringsledelse og forandringskommunikation Kom sikkert igennem alle forandringens faser! Du får værktøjerne /l at fuldføre forandringsprocesser i din organisa/on gennem prak/ske øvelser og solid teore/sk

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog.

Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Få redskaber til at skabe god brugerservice eller kundeservice gennem en personlig og professionel dialog. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet!

Præsentationsteknik med gennemslagskraft. Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Præsentationsteknik med gennemslagskraft Få personlig sparring på hele pakken: kropsprog, stemmeføring, troværdighed, struktur og auten6citet! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer.

Digital Markedsføring. Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Digital Markedsføring Bliv Digital Marke/ng Prac//oner og få nogle af *dens mest værdifulde og e4erspurgte kompetencer. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sæ

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops

slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops Facilitering Nu er det slut med at spilde,d på ufrugtbare møder og workshops. På de+e kursus lærer du at bestyre møder med effek6vitet, samarbejde og mærkbare resultater for øje Det er helt utroligt, hvordan

Læs mere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere

Djøfs diplomuddannelser. Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder. Tænk længere Djøfs diplomuddannelser Tag en kompetencegivende uddannelse som leder eller projektleder Tænk længere Vælg en diplomuddannelse i ledelse eller projektledelse Hvorfor vælge en diplomuddannelse? Med en diplomuddannelse

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Effektiv formidling gennem PowerPoint-præsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles at være vidne til en kedsommelig og ustruktureret PowerPointpræsentation med dårlige

Læs mere

Den Intensive Projektlederuddannelse

Den Intensive Projektlederuddannelse Den Intensive Projektlederuddannelse Nu kan du blive en knivskarp projektleder på 6 intensive dage! Vi har skruet et program sammen, hvor du får alle de bedste værktøjer >l at STYRE og LEDE dine projekter

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING

DIPLOMCLASS DIGITALISERING Fra strategi til handling DIPLOMCLASS DIGITALISERING - nye begreber at begribe med og værktøjer at handle med Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau

Læs mere

Den klassiske Mini MBA fra IME

Den klassiske Mini MBA fra IME Den klassiske Mini MBA fra IME Som den eneste Mini MBA i Danmark er IME Mini MBA baseret på samme faglige struktur som den klassiske MBA-uddannelse IME Mini MBA IME Mini MBA er som den eneste Mini MBA

Læs mere

Ledelse for projektledere

Ledelse for projektledere Ledelse for projektledere Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

PowerPoints i verdensklasse

PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse PowerPoints i verdensklasse Lær at lave effektive og inspirerende præsentationer Effektiv formidling gennem PowerPointpræsentationer De fleste kan genkende, hvordan det føles

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid - 2 dage i Kolding Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Med den nyeste viden om ledelse, innovation og forretningsudvikling

Læs mere

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding

Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse. Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Kom tættere på dine mål med en lederuddannelse i verdensklasse Potsdam Berlin Madrid Kolding En lederuddannelse med format Lederuddannelsen har tre moduler Med den nyeste viden om ledelse,

Læs mere

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers

Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers Potsdam Berlin Madrid Kolding Lederuddannelsen Program i verdensklasse med fokus på Design Thinking og Gamechangers IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse med netværk

Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Mannaz Lederuddannelse med netværk Handlingsbaseret ledelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer This player requires a modern web browser

Læs mere

Rela%onsprofessionel. -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner

Rela%onsprofessionel. -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner Rela%onsprofessionel -!l dig som gerne vil være stormester i at skabe rela!oner UDDANNELSEN SOM RELATIONSPROFESSIONEL ER DET NOGET FOR DIG? Det er det, hvis du kan svare JA %l nedenstående spørgsmål: Vil

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Dette kursus hjælper dig til at skrive kvivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse 5 gode råd til porteføljestyring af projekter: 1. Giv et 360-graders billede af porteføljen for alle interessenter 2. Forudsig og vurdér ledelsens behov for information 3. Lav projektopfølgning

Læs mere

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber.

Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Dette kursus er for dig, der en gang for alle vil mestre grammatikken og have styr på de sproglige faldgruber. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre virksomheder

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder

kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder kursus: ERFARNE LEDERe 2015 Skab merværdi for dine nuværende og fremtidige kunder Dansk Erhverv har skabt et Praksisnært og handlingsorienteret lederudviklingsforløb, der skal hjælpe dig til indsigtsfuld

Læs mere

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle!

Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Dette kursus hjælper dig til at strukturere og effektivisere dine sætninger, så du får styr på kommaerne og alle de andre tegn én gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder lancerer i samarbejde

Læs mere

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige.

Skriv bedre tekster. Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Skriv bedre tekster Dette kursus hjælper dig til at skrive knivskarpe tekster, der på en levende måde formidler præcis det, du gerne vil sige. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden?

Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Har du lederambitioner ser du dig selv som leder i fremtiden? Vil du gerne være blandt fremtidens ledere, der gør en markant forskel og evner at skabe nye og innovative resultater? Vil du øge værdien af

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG?

TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN ER DET NOGET FOR DIG? Trivsels Pilot - #l dig der gerne vil være stormester i at skabe trivsel og arbejdslyst, så det effek#ve samarbejde, produk#viteten, og fastholdelsen af de gode medarbejdere er i top TRIVSELS PILOT UDDANNELSEN

Læs mere

Sustainable Business Change Manager

Sustainable Business Change Manager Infomateriale Sustainable Business Change Manager Et meritgivende 5- måneders kursus i forandringsledelse og CSR ver. 2.0 Introduktion Hvad er CSR ver. 2.0? Fra velgørenhed 6l forretning At arbejde med

Læs mere

Fra individuel praksis 6l fællesfaglig udvikling

Fra individuel praksis 6l fællesfaglig udvikling Fra individuel praksis 6l fællesfaglig udvikling KL s Ledertræf 2015 Elisabeth Plum www.team- culture.dk Faglig eksper6se og iden6tet Den fagprofessionelle eksper6se bærer den offentlige velfærd og giver

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

ITU PROFESSIONAL COURSES. Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder.

ITU PROFESSIONAL COURSES. Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. ITU PROFESSIONAL COURSES Styrker din professionelle faglighed inden for specifikke it-relaterede områder. 1 ITU PROFESSIONAL COURSES ER KORTE, INTENSIVE KURSER PÅ HØJT FAGLIGT NIVEAU HENVENDT TIL IT-PROFESSIONELLE.

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse

Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Kursuskatalog Speditørskolen - ledelse Praktisk lederuddannelse Uddannelsen er: Tæt på din hverdag Tilpasset dit behov som leder Tilrettelagt, så teori og praksis kan forenes erfaringsudveksling med andre

Læs mere

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse.

For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. For den ambitiøse lær alt om komplekse projekter og få de avancerede værktøjer, der tager dig skridtet videre i din projektledelse. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY

Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Copyright AROS BUSINESS ACADEMY Bliv leder af projektet For dig, der har mod på at fuldende din projektlederrolle og ikke bare at påtage dig titlen. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING

GROW2 COACHUDDANNELSE GROW2 CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING COACHUDDANNELSE CERTIFICERET COACHUDDANNELSE DIN DIREKTE VEJ TIL EN ICF CERTIFICERING En STYRKEBASERET coachuddannelse der udvikler dit indre LEDERSKAB & DIG som PROFESSIONEL COACH ICF AKKREDITERET Jeg

Læs mere

Ledelse i TDC. Casebeskrivelse Conmoto A/S Human Business Development. DMR Konsulentprisen 2006 TDC A/S

Ledelse i TDC. Casebeskrivelse Conmoto A/S Human Business Development. DMR Konsulentprisen 2006 TDC A/S Ledelse i TDC Casebeskrivelse Conmoto A/S Human Business Development DMR Konsulentprisen 2006 TDC A/S November 2005 Indledning Nedenstående case er en beskrivelse af samarbejdet mellem TDC Koncern HR og

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Kan du gå i sort, når det

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

Poten'aleledelse Strategisk ledelse i fagprofessionelle organisa'oner. Lars Chris'an Lassen

Poten'aleledelse Strategisk ledelse i fagprofessionelle organisa'oner. Lars Chris'an Lassen Poten'aleledelse Strategisk ledelse i fagprofessionelle organisa'oner Lars Chris'an Lassen Lars Chris'an Lassen - Poten'aleledelse 6 oktober 2015 2 Ledelse af fagprofessionelle mennesker - klassisk human

Læs mere

Business Consulting New manager programme

Business Consulting New manager programme Business Consulting New manager programme Velkommen som manager i Business Consulting Faglig specialisering, bred orientering Vi søger talentfulde managere med lederkompetencer, der trives med udfordringer,

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig

Læs mere

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes.

Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Et must for alle projektledere alt det du simpelt hen SKAL vide om projektledelse, så dit projekt når i mål med succes. Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår at sætte sig ind i andre

Læs mere

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE Styrk dine personlige og faglige ledelseskompetencer med Ledernes Diplomuddannelse. En målrettet og fleksibel uddannelse, der kan forenes med karriere

Læs mere

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør

Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør 4 dages uddannelse 28. april til 8. juni 2016 i Taastrup 26. september til 3. november 2016 i Aarhus Sundhed og trivsel på arbejdspladsen - bliv uddannet trivselsambassadør Sundhed og trivsel på arbejdspladsen

Læs mere

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle!

Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Få din weekend tilbage med vores knivskarpe kursus i personlig planlægning, som giver dig styr på din tid og bedre workflow en gang for alle! Det er helt utroligt, hvordan alle AROS undervisere formår

Læs mere

Akademiuddannelsen i Ledelse Valgfag inden for uddannelsens faglige område

Akademiuddannelsen i Ledelse Valgfag inden for uddannelsens faglige område Coaching i organisationer Deltageren udvikler i en dynamisk vekselvirkning mellem teori og praksis sin samtale- og kommunikationskompetence med særligt fokus på at kunne coache i organisatorisk kontekst.

Læs mere

VL89 Executives Changing the Game

VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game Opgradér til Leadership 2.0, den nye virkelighed "What got you here, won t get you there" Hvad er din virksomheds eksistensberettigelse

Læs mere

Medietræning sådan tackler du pressen!

Medietræning sådan tackler du pressen! Medietræning sådan tackler du pressen! Ved du, hvordan du skal udtale dig 3l medierne? På de8e kursus lærer du alt om de forskellige spilleregler, der gælder i medierne. Det er helt utroligt, hvordan alle

Læs mere

Mentors rolle og ansvar. Lise Krogh Løvschal lise@kmpplus.com

Mentors rolle og ansvar. Lise Krogh Løvschal lise@kmpplus.com Mentors rolle og ansvar Lise Krogh Løvschal lise@kmpplus.com Lise Krogh Løvschal Executive Mentorcoach & Senior Konsulent Ansvarlig for Executive Business+Mentorkorpset Arriva Deloitte, Advodan Roche Helsingør

Læs mere

GOD LEDELSE. Faaborg-Midtfyn Kommune 27. november 2008. Direktør Søren Brandi Hildebrandt & Brandi. Hildebrandt & Brandi 1

GOD LEDELSE. Faaborg-Midtfyn Kommune 27. november 2008. Direktør Søren Brandi Hildebrandt & Brandi. Hildebrandt & Brandi 1 GOD LEDELSE Faaborg-Midtfyn Kommune 27. november 2008 Direktør Søren Brandi Hildebrandt & Brandi Hildebrandt & Brandi 1 Om Hildebrandt & Brandi Vores bøger, udpluk Vores klienter, udpluk Hildebrandt &

Læs mere

MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION

MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION MASTER I BUSINESS ADMINISTRATION MBA AARHUS BSS ET NIVEAU HØJERE 3 Om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS Forskningsbaseret uddannelse Nogle af landets førende forskere og undervisere International akkrediteret

Læs mere

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE Styrk dine personlige og faglige ledelseskompetencer med Ledernes Diplomuddannelse. En målrettet og fleksibel uddannelse, der kan forenes med karriere

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

Mannaz Executive Leadership Program - VL90

Mannaz Executive Leadership Program - VL90 Mannaz Executive Leadership Program - VL90 Verden er i forandring. Er du? Som en del af virksomhedens øverste ledelse oplever du i højere grad end nogensinde før, hvordan de ændrede spilleregler medfører

Læs mere

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI

LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM. Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI LÆS OM DEN NYE UDDANNELSE SOM STRESS- OG TRIVSELS- AGENT KURSUS- PROGRAM Efterår 2013 // Forår 2014 LINDHOLM ERHVERVS PSYKOLOGI INDHOLD Side 4: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side

Læs mere

Leder, find dit mod. Reflektionsvandringer. Østrig d September. Vandringer 5 dage i Østrig. 1 måned

Leder, find dit mod. Reflektionsvandringer. Østrig d September. Vandringer 5 dage i Østrig. 1 måned Leder, find dit mod Reflektionsvandringer Østrig d. 10. - 14. September Vandringer 5 dage i Østrig Gennemførelse 1 måned 1 1 måned 2 3x1,5t. 1 måned 3 Motivation og baggrund Hvorfor mod? Hvorfor vandring?

Læs mere

Mannaz HR-uddannelse

Mannaz HR-uddannelse Mannaz HR-uddannelse Sæt fokus på dig og din HR-rolle På denne HR-uddannelse får du et intensivt træningsforløb, hvor du bliver stillet over for konkrete HRudfordringer og kommer tæt på alle aspekter af

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE

BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE BLIV KLOGERE PÅ DIN BYGHERRES BUSINESS CASE EXECUTIVE UDDANNELSE I FORRETNINGSUDVIKLING, ØKONOMI OG STRATEGISK LEDELSE OVERORDNET FORMÅL MED UDDANNELSEN Danske Arkitektvirksomheder og CBS Executive udbyder

Læs mere

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE

LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE LEDERNES DIPLOMUDDANNELSE Styrk dine personlige og faglige ledelseskompetencer med Ledernes Diplomuddannelse. En målrettet og fleksibel uddannelse, der kan forenes med karriere

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

Boost dine resultater med et kompetenceløft. Kursuskatalog. når HR skal skabe resultater

Boost dine resultater med et kompetenceløft. Kursuskatalog. når HR skal skabe resultater Boost dine resultater med et kompetenceløft Kursuskatalog 2014 Den gode opsigelse Opsigelser er af og til en nødvendighed i de fleste virksomheder, enten fordi virksomhedens forhold ændrer sig, eller fordi

Læs mere

2 0 1 4 T A G E N H D

2 0 1 4 T A G E N H D TAG EN HD 2014 HD GIVER FAGLIG BALLAST TIL AT AGERE I KOMPLEKSE GLOBALE AKTIVITETER Performance er et nøgleord i Alfa Laval og derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere og ledere hele tiden

Læs mere

Velkommen til Selveje Danmarks

Velkommen til Selveje Danmarks Velkommen til Selveje Danmarks bestyrelsesuddannelse Velkommen til Selveje Danmarks bestyrelsesuddannelse Selvejende organisationer er under pres. Kommuner hjemtager arbejdsopgaver, kravene om kvalitet

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

I denne rapport kan du se, hvordan du har vurderet dig selv i forhold til de tre kategoriserede hovedområder:

I denne rapport kan du se, hvordan du har vurderet dig selv i forhold til de tre kategoriserede hovedområder: - Mannaz Ledertest Dette er din individuelle rapport, som er baseret på dine svar i ledertesten. I rapporten får du svar på, hvilke ledelsesmæssige udfordringer der er de største for dig. Og du får tilmed

Læs mere

Få succes med forandringer

Få succes med forandringer Få succes med forandringer - Inspiration og værktøjer til mellemlederens rolle som forandringsagent 1 6. - 1 7. m a r t s 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Potentialer, ressourcer

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 4. FORLØB 2016/2017 Styrk din rådgivning Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne

Læs mere

Effektiv eksekvering og implementering af strategi

Effektiv eksekvering og implementering af strategi Strategisk Ledelse Effektiv eksekvering og implementering af strategi Store tanker bliver ikke til virkelighed af sig selv det kræver strategisk ledelse. Din succes som leder afhænger af, at du kan skabe

Læs mere

Sustainable Business Change Manager

Sustainable Business Change Manager Infomateriale Sustainable Business Change Manager En 5- måneders meritgivende uddannelse i forandringsledelse og CSR ver. 2.0 Introduktion Hvad er CSR ver. 2.0? Fra velgørenhed 6l forretning At arbejde

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

Mannaz Projektlederuddannelse

Mannaz Projektlederuddannelse Mannaz Projektlederuddannelse Værktøjer til at planlægge, lede og styre dine projekter På Mannaz Projektlederuddannelse bliver du klædt på med en helhedsforståelse for projektstyring og projektledelse.

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder

Lederuddannelsen Den Bevidste Leder Lederuddannelsen Den Bevidste Leder FORMÅL Formål med uddannelsen Ledelse handler om at få resultater gennem mennesker. Bevidste ledere er en forudsætning for at skabe attraktive arbejdspladser, og bevidst

Læs mere

Sustainable Business Change Manager

Sustainable Business Change Manager Infomateriale Sustainable Business Change Manager Et meritgivende 6- ugers kursus i forandringsledelse og CSR ver. 2.0 Introduktion Hvad er CSR ver. 2.0? Fra velgørenhed 6l forretning At arbejde med samfundsansvar

Læs mere

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft

Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Ledelse, kommunikation og gennemslagskraft Kommunikér med gennemslagskraft Ledelse er præcis og tydelig kommunikation i alle sammenhænge. Derfor er gennemslagskraft og din måde at kommunikere på afgørende

Læs mere

Arrangementskalender Business Institute & FREMDRIFT 2013

Arrangementskalender Business Institute & FREMDRIFT 2013 Arrangementskalender Business Institute & FREMDRIFT 2013 Arrangementskalender 2013 Business Institute & FREMDRIFT 2013 tæller både tidssvarende og innovative lederuddannelser samt en række seminarer, der

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

UDVIKLING OG VÆKST. Lederudviklingsforløb for praktiske ledere START: 23. FEBRUAR 2016. Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse

UDVIKLING OG VÆKST. Lederudviklingsforløb for praktiske ledere START: 23. FEBRUAR 2016. Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse UDVIKLING OG VÆKST Lederudviklingsforløb for praktiske ledere Påvirk virksomhedens succes og resultater via din ledelse START: 23. FEBRUAR 2016 Konsulentvirksomheden Genesi har eksisteret siden 2001, og

Læs mere

Byggeriets Projektlederuddannelse

Byggeriets Projektlederuddannelse Byggeriets Projektlederuddannelse UDDANNELSE Ny professionel uddannelse målrettet byggeriet Byggecentrum hedder nu Molio men kvaliteten er den samme Byggeriet har brug for dygtige projektledere Der er

Læs mere

Forstå forandringen en forudsætning for succesfuld forandringsledelse

Forstå forandringen en forudsætning for succesfuld forandringsledelse Forstå forandringen en forudsætning for succesfuld forandringsledelse Vil man sikre, at de forandringer, man står i spidsen for, får den ønskede effekt, må man først og fremmest forstå, hvad man skal lede

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

DIPLOMCLASS DIGITALISERING. - fra strategi til eksekvering

DIPLOMCLASS DIGITALISERING. - fra strategi til eksekvering DIPLOMCLASS DIGITALISERING - fra strategi til eksekvering Diplomclass i Digitalisering Diplomclass i Digitalisering er en uddannelse på diplomniveau med teoretisk og praktisk indhold, samtidig med at der

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere