Suldrup. I hjertet af Himmerland i hjertet hos mennesker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Suldrup. I hjertet af Himmerland i hjertet hos mennesker"

Transkript

1 Suldrup I hjertet af Himmerland i hjertet hos mennesker Gode butikker Velfungerende skole og institutioner Rigt foreningsliv Stærkt erhvervsliv God infrastruktur Smuk natur

2 SULDRUP I HJERTET AF HIMMERLAND I HJERTET HOS MENNESKER... Det hele til det halve Nogle gange har man lov at føle sig heldig og privilegeret. Sådan tror vi, at de fleste beboere i Suldrup har det. Byens størrelse taget i betragtning har vi gode butikker, pengeinstitut, en velbesøgt kro med historie, et rigt foreningsliv, gode institutioner, en velfungerende skole, et stærkt erhvervsliv og en god infrastruktur, hvor det er nemt at komme til de omkringliggende større byer og på motorvejen. Det hele krydrer vi med en beliggenhed i den skønneste natur. Alt det burde koste en masse penge! Men det er faktisk lige modsat. I Suldrup er priserne på huse og nye grunde yderst attraktive. Det betyder, at særligt børnefamilier for alvor har fået øje på byen. Det er vi glade for og stolte af. Men vi hviler ikke på laurbærrene og arbejder hele tiden på at udvikle og gøre Suldrup endnu mere attraktiv for nye tilflyttere. I denne brochure fortæller vi lidt om byen og det skulle glæde os rigtigt meget at byde jer velkommen til byen. Suldrup I hjertet af Himmerland i hjertet hos mennesker Mange hilsener Suldrup Borger- og Erhvervsforening GRUNDE OG HUSE TIL SALG Aktuelt er der flere spændende og attraktive grunde til salg i Suldrup blandt andet på Søskrænten, Anlægsvej og ved højene. Hovedparten af grundene sælges af Rebild Kommune og du kan få en oversigt på: For private udstykninger se mere på: For en oversigt over aktuelle huse til salg i Suldrup se mere på:

3 SULDRUP I HJERTET AF HIMMERLAND I HJERTET HOS MENNESKER... En skøn by - uanset alder HER SKAL VI BARE BO Marie og Martin Kjærgaard Jensen boede for nogle år siden i Svenstrup ved Aalborg, men i takt med at familien i tidens løb var blevet udvidet med døtrene Emilie på 8 år og Ida på 3 år, var pladsen blevet for trang i deres hus. De ville gerne bygge selv, og derfor gik jagten ind på den perfekte byggegrund. De kiggede mange forskellige steder, men kunne ikke finde det rigtige. Altså lige indtil de kom til Suldrup. Vi havde forgæves ledt længe efter den rigtige grund, men da vi kom til Suldrup og steg ud af bilen ved grundene på Søskrænten, gik der to minutter, så udbrød jeg her skal vi bare bo, fortæller Marie. Sådan gik det. Parret købte den første af grundene, der er til salg på Søskrænten og her har de opført drømmehuset. Det har de bestemt ikke fortrudt. Suldrup byder på en fantastisk kombination af land og by. Her er alt det, vi skal bruge af faciliteter, samtidig med, at vi føler, at vi er ude i naturen, fortæller Martin, der også har engageret sig i det lokale foreningsliv som formand for byens gymnastikforening, hvor Marie også er træner. Parret arbejder i Aalborg, men afstanden fra Suldrup til den nordjyske hovedstad er ganske passende, og på ingen måde en udfordring i hverdagen, hvilket også skyldes, at pigerne Emilie og Ida stortrives i henholdsvis 1. klasse på Suldrup Skole og vuggestuen Tumlehøj. Ja, vi stortrives i Suldrup alle fire, og det minder vi ofte hinanden om, lyder det samstemmende fra Marie og Martin, mens pigerne smiler i baggrunden. BOET I SULDRUP DET MESTE AF LIVET Gert Jensen er født og opvokset i Suldrup, hvor han med undtagelse af nogle få ungdomsår i Aalborg har boet lige siden. Han har været pedel på byens skole. Her havde han mange forinden gået i klasse med Dorthe, som han giftede sig med i Året efter byggede de et hus på Vikingevej, hvor de i dag nyder en aktiv pensionisttilværelse. Jeg har boet i Suldrup det meste af mit liv, og kan uden tøven sige, at det er en skøn by, uanset om du er ung eller lidt ældre. I dag er det også et rigtigt godt miks af forskellige aldersgrupper, men ens for alle, så kender de fleste hinanden og kommer hinanden ved, fortæller Gert, der er formand for byens tennisklub og har været med til at starte Suldrup Senior Service, der er en aktiv gruppe af seniorer, som hjælper med at forskønne, renholde og vedligeholde Suldrup og omegn. Også Dorthe, der inden hun blev pensionist, arbejdede på byens plejehjem, har en meget aktiv fritid hun spiller blandt andet petanque i byens velfungerende idrætsforening. Suldrup er dejlig by med alt det, vi behøver. Gode dagligvarebutikker, pengeinstitut, kro, skole, institutioner og ikke mindst et aktivt foreningsliv. Både for de unge og lidt ældre, slutter Dorthe. Parret har tre voksne børn, hvoraf ét af dem fortsat bor i Suldrup.

4 SULDRUP I HJERTET AF HIMMERLAND I HJERTET HOS MENNESKER... Et stærkt erhvervsliv og to dagligvarebutikker Suldrup og omegn har et stærkt og varieret erhvervsliv. Fra små, spirende iværksættere til mindre og mellemstore virksomheder med mange år på bagen. Hertil kommer et for en by af Suldrups størrelse pænt udvalg af detailbutikker, blandt andet med to dagligvarebutikker. Og ja, så er der jo også en velfungerende kro og et pengeinstitut plus meget mere! DAGLI BRUGSEN Suldrup har haft en brugs i byen siden 1899 altså i imponerende 118 år. Dagli Brugsen ledes af købmand Steffan Sørensen, og er i dag ejet af 660 kunder i området. Den hyggelige og flotte brugs har et stort udvalg af alle dagligvarer, samt egen bagerafdeling og fungerer endvidere som byens posthus. SPAR For omtrent fem år siden valgte købmand Finn Degn Ovesen at bygge en ny Spar-butik i Suldrup. En økonomisk satsning, som heldigvis har båret frugt. Den flotte butik byder på alt, hvad hjertet begærer af dagligvarer, herunder også en delikatesseafdeling med mad-ud-huset. Desuden får butikken hver dag frisk brød fra Nørager Bageri. SULDRUP KRO I mere end 120 år har Suldrup Kro været en væsentlig del af byens identitet. Sådan er det fortsat. Der er virkelig godt gang i kroen, som for 35 år siden blev overtaget af Henrik Pedersen og Helga Jensen. Kroen har i dag fokus på selskaber, som der mere end 100 af om året. Samtidig er der massevis af weekendophold, hvor kroens blot tre værelser står for 700 overnatninger om året. Hertil kommer mad-ud-huset, ligesom der særligt i weekenderne er godt gang i kroens hyggelige restaurant. ELMERHØJ Af andre stærke Suldrup-virksomheder kommer vi ikke udenom Elmerhøj Anlægsgartneri, der blev grundlagt tilbage i 1978 af Dan Mølgaard. Elmerhøj A/S beskæftiger i dag mellem 20 og 30 dygtige og veluddannede medarbejdere og består af flere afdelinger, der udfører alle former for anlægsarbejde. En del af Elmerhøjs succes tilskriver virksomheden selv beliggenheden i Suldrup lige i hjertet af Himmerland, og med kort afstand til en række større byer. Perfekt beliggenhed for et anlægsgartneri. SULDRUP MASKINFORRETNING En stolt virksomhed med mange år på bagen er Suldrup Maskinforretning i daglig tale kendt som Sumas. Forretningen blev startet som en almindelig landsbysmedje i 1940 af Peter Holland. I 2004 overtog den nuværende ejer Karsten Nielsen forretningen. Sumas er i dag beliggende i flotte lokaler på Hjortholmvej, og tæller en lang række aktiviteter og produkter i tillæg til den traditionelle maskinforretning blandt andet et kæmpe udvalg af alt indenfor håndværktøj, haveredskaber, plæneklippere, buskryddere, motorsave m.v. i den 900 m2 store butik.

5 SULDRUP I HJERTET AF HIMMERLAND I HJERTET HOS MENNESKER... Med den hyggelige vuggestue og børnehave Tumlehøj, samt en velfungerende Suldrup Skole, der har klasser fra 0. til 9., er Suldrup det oplagte valg for børnefamilier. Samtidig er bustransporten til eksempelvis Aalborg, Aars og Støvring rigtig god, når der skal vælges gymnasium, erhvervsskole, teknisk skole eller noget helt andet. Børn og unge stortrives TUMLEHØJ Når du træder ind i Tumlehøj, fornemmer du det med det samme. Der er lys og glæde i øjnene på børnene, som der er kommet flere og flere af de seneste år. Søgningen til både vuggestue og børnehave har de seneste år været rekordhøj. Vi har rigtig mange børn, og gør alt hvad vi kan for altid at kunne sige ja til nye børn. Jeg kan ikke udstede 100 % pladsgaranti, men næsten. I starten af 2018 bygger vi også til for at sikre, at der er plads til alle. Både i vuggestuen og børnehaven, fortæller Lene Kaldahl Laursen, leder på Tumlehøj. Blandt de mange hyggelige aktiviteter på Tumlehøj i årets løb skal blandt andet nævnes den årlige Tumlefestival, hvor også private dagplejere og deres børn kigger forbi. En dag med massevis af aktiviteter og underholdning. SULDRUP SKOLE Suldrup Skole er en stor og velfungerende skole med cirka 350 elever fra 0. til 9. klasse. Lige udenfor døren findes bakker, sø, mose, skov og gravhøje. Skolen er helt nyrenoveret med gode faglokaler og spændende læringsmiljøer. Værdierne på Suldrup Skole handler om begejstring, læring, trivsel, engagement, tillid, respekt og nytænkning. Det handler om, at vi skal bringe det enkelte barns potentiale frem personligt, socialt og fagligt. Samtidigt er vi inkluderende, og inddrager både forældre og lokalsamfund, fortæller Marianne Nielsen, leder på Suldrup Skole. Skolen rummer også SFO Myretuen, hvor man kan tilmelde sit barn morgen og efter skoletid, ligesom der under ungdomsskolen findes to tilbud; Hyggehjørnet, som er et tilbud til elever i 4. til 7. årgang, og et ungdomsskoletilbud for årgang nogle aftener om ugen.

6 SULDRUP I HJERTET AF HIMMERLAND I HJERTET HOS MENNESKER... Så r der fest! Siden engang i 1970 erne har der været afholdt Jættefest i Suldrup. Festen afholdes hvert år i uge 31. Det er IK Frem Sønderup/Suldrup, der afholder festen i tæt samarbejde med Suldrup Borger- og Erhvervsforening. Jættefesten er et kæmpe tilløbsstykke, der i årenes løb har budt på mange forskellige tiltag en overgang blandt andet også med større koncerter. I dag byder festen på traditionsrige tiltag som banko, løb, cykelløb, fodboldturnering, golf, optog, legeland, kåring af årets Jætte, samt ikke mindst et kæmpe Jætteparty i teltet, der hvert år tiltrækker omkring 700 festglade mennesker. Det forlyder, at der til Jættefesten i Suldrup drikkes mere øl end til Cimbrerfesten i Aars. Og, ja det til trods for, at Aars har omtrent seks gange så mange indbyggere! Go fest! ANDRE AKTIVITETER I ÅRETS LØB I tillæg til Jættefesten er der i løbet af året en lang række andre sjove arrangementer og aktiviteter i Suldrup blandt andet kan nævnes Sankt Hans fest, julefest, fastelavn og torvedag.

7 SULDRUP I HJERTET AF HIMMERLAND I HJERTET HOS MENNESKER... Aktiviteter for alle Suldrup har et rigt foreningsliv, hvor IK Frem Sønderup/Suldrup er områdets store idrætsforening med syv afdelinger og godt medlemmer. Samtidig har byen selvfølgelig også aktive spejdere. Her får du en kort præsentation. FODBOLD Det primære i fodboldafdelingen er socialt samvær og så alligevel Når spillerne går på banen, er det altid for at vinde. Der er fokus på at skabe hygge for alle årgange, samtidig med at man kan udvikle sig som fodboldspiller. Fodboldafdelingen består af en stor gruppe engagerede trænere, og i ungdomsrækkerne har holdene rigtig stor forældreopbakning. Der er altid god stemning blandt spillere og tilskuere, når der spilles lokale kampe på stadion. Afdelingen har 10 ungdomshold og 5 seniorhold. HÅNDBOLD Håndboldafdelingen har hold i alle rækker på drenge/herresiden, mens det kniber en smule mere på pige/damesiden. U10, U12 og U14/U16 pigerne træner trofast, men er desværre ikke nok til at kunne spille turnering. Sommeren bruges på strandhåndbold - bag hallen på den lækre sandbane. Håndboldafdelingen består af 37 frivillige og der er altid plads til nye holdkammerater, både på ungdoms- og på seniorholdene. GYMNASTIK I gymnastikafdelingen bidrager de frivillige trænere og hjælpere hver sæson med at udvikle tilbuddene, der har fokus på leg, motorisk udvikling og venskab. Det betyder en bred vifte af tilbud, herunder en række nyskabelser. I år har foreningen haft stor succes med et vægttabshold for kvinder og diverse dagsarrangementer som eksempelvis NERF-krig, der er en sport/leg med legetøjsvåben. Sæsonen afsluttes med årets opvisning i Stensbohallen, hvor de mange gymnaster og et udvalgt gæstehold viser, hvad de har lært i løbet af året. Det er en begivenhed, som mange af byens borgere ser frem til. BADMINTON Badminton-afdelingen er både for motionister i alle aldre og ambitiøse turneringsspillere. Klubben har i skrivende stund et hold i Jyllandsserien og et i Serie-2, hvilket er super flot for en ny af Suldrups størrelse. De seneste år har der været flot tilgang på spillersiden, hvilket helt sikkert skyldes, at badmintonspillerne har et unikt sammenhold på og uden for banen, samtidig med at klubben har rigtig dygtige trænere. PETANQUE Der er massevis af hygge og højt humør, når medlemmerne af petanque-klubben mødes et par gange om ugen. Klubben har godt 60 medlemmer, hvoraf mange af dem også deltager i turneringer mod andre byer. I løbet af året er der endvidere massevis af arrangementer, blandt andet klubmesterskaber, kommunemesterskaber, grillaftener og julefrokost. MOTIONSCENTER Byens idrætsforening omfatter også et lækkert motionscenter, hvor medlemstallet de seneste år er blomstret. Der er blandt andet stor succes med spinning med seks fuldt bookede hold i løbet af ugen, samt et bike&pump-hold, som er en kombination af spinning og styrketræning. Der ud over byder motionscenteret også på et hold med fokus på fysisk træning, hvor der arbejdes med kroppens styrke gennem crossfit lignende øvelser. Medlemmerne i motionscentret tæller alle typer teenageren, den bevidste fitnesstype, den nybagte mor og pensionisterne. I motionscentret er alle velkomne. TENNIS Tennis er skønt spil for alle aldre og det nyder rigtig mange på de flotte baner i Suldrup. Der findes hold for ældre, voksne, børn og unge. I løbet af året arrangeres der forskellige træningsaftener. SPEJDERNE Elsker du naturen, så er spejderlivet med garanti noget for dig. I Suldrup findes der en afdeling af FDF med massevis af aktiviteter. De holder til i kredshuset på Anlægsvej 10 og der er p.t. cirka 30 børn og 10 ledere.

8 DEN SKØNNESTE NATUR I Suldrup finder du flere hyggelige søer og et veludbygget stisystem med skov, vandløb og grønne områder og lige midt i den smukkeste natur findes en nyrenoveret legeplads. HELE LIVET! Suldrup har selvfølgelig også et ældrecenter. Himmerlandshave er et lyst og venligt ældrecenter med en hyggelig og positiv stemning. Dagcentret er flittig brugt og udgiver 10 gange årligt Jættebladet, hvor man kan læse om diverse aktiviteter på Himmerlandshave. De beboere, der bor i de ældrevenlige boliger i umiddelbar nærhed, tilbringer mange af deres vågne timer på centeret. SENIORER HOLDER BYEN REN Suldrup Senior Service består af arbejdsomme og ihærdige seniorer, der tager sig af større og mindre opgaver rundt omkring i Suldrup. De har blandt andet hjulpet med udførelsen af bytorvet, renovering af flagstænger, samt generel oprydning og rengøring. Læs mere om Suldrup på:

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Vi har samlet diverse informationer om vores område i denne præsentation. God fornøjelse

Vi har samlet diverse informationer om vores område i denne præsentation. God fornøjelse Informationer om Vonge-Kollemorten Er du tilflytter, eller tænker du på at flytte til vores område, så se her! Vi har samlet diverse informationer om vores område i denne præsentation God fornøjelse Indhold

Læs mere

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO

VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO VELKOMMEN TIL LÆBORG SOGN - ET GODT STED AT BO FÆLLESSKAB, STILHED, NÆRHED, UDSYN 2 INDHOLD 4 INTRODUKTION 6 FORENINGER OG INSTITUTIONER I SOGNET 6 Friskolen 7 KFUM spejderne 8 Læborg Multihus 9 LG&U 10

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2017/2018 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 7. september 2017 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2016 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie

Projektbeskrivelse. 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie Projektbeskrivelse 1. Projekttitel Ugerløse i bevægelse Den Nye Historie 2. Projektansvarlig Ugerløse Lokalforum, ved formand Ole K. Jensen, Jonstrupvej 62, 4350 Ugerløse Projektforslag er udarbejdet af

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014

Velkommen til GBK. Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. USU Velkomstfolder Publiceret: september 2014 Velkommen til GBK Information til ungdomsspillere og deres forældre. Gentofte Badminton Klub. Ved Stadion 4, 2820 Gentofte. Tel: +45 3965 0400 - gbk@gbk.dk. Side 1 af 6 Velkommen Ungdomsspillerudvalget

Læs mere

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk

VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD. Besøg os på: www.saif.dk VELKOMMEN TIL SANKT ANNÆ IF BADMINTON SVØMNING GYMNASTIK HÅNDBOLD Besøg os på: www.saif.dk FAKTA OM SANKT ANNÆ IDRÆTSFORENING Idrætsforening blev stiftet i 1973. I idrætsforeningens første år var det et

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget.

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kultur og arbejdsmiljø Da man i 1995 startede klubben op, var det fra starten af vigtigt at den kom til at ligge i forbindelse med Hørning hallen,

Læs mere

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen

Velkommen. Vi glæder os til at se medlemmer, børn, voksne, forældre og sponsorer til endnu en fantastisk sæson. Med Sportslig hilsen ÅRS 25JUBILÆUM Velkommen Med denne folder byder vi jer velkommen til en rigtig spændende sæson. Vores klub har 25 års jubilæum - det vil vi gerne markere med en række spændende aktiviteter og nye tiltag.

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

Traditioner i Børnehuset Viften.

Traditioner i Børnehuset Viften. Traditioner i Børnehuset Viften. Fastelavn: Vi holder fastelavnsfest i Børnehuset fastelavns mandag. Hver gruppe har deres egen tønde som de skal slå ned grupperne er rundt omkring i huset. Vi er alle

Læs mere

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt

Fraværende: Anders Bertel, Bestyrelses møde Referat godkendt MØDEREFERAT 08.10.2015 Klaus Pontoppidan, Pia Viller Arendt, Mette Klokkeris Skjold, Alis Damgaard, Dorthe Johansen, Pia Vetche, Jette Schmidt, Poul Erik Clausen, Michael Pagh, Claus Thuesen, Jonas S.

Læs mere

Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen

Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen Eksklusive byggegrunde - midt i naturen og tæt på byen Stisystemer til skole og Hedensted centrum - tæt på én af Danmarks flotteste golfbaner HEDENSTED Skab din helt egen boligdrøm i Lille Dalby Bakker

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2018 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

V I L I G S A T A L O G

V I L I G S A T A L O G 2 0 0 8 dviklingsrådet Hll Helle Øtd Øst dækker gerbæk ktorskoledistrikt t ikt. Heri ligger byerne Hjortkjær, Årre, Fåborg, gerbæk og tarup ofterup. er sidder i udviklingsråd dikli ådhll Helle Øt Øst:

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER UNGES FRITIDSLIV BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL UNGES FRITIDSLIV En undersøgelse i Børnerådets Børne- og Ungepanel Udgivet af Børnerådet april 2019 Grafisk design: Peter Waldorph

Læs mere

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017

Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 ROSKILDE GYMNASTIKFORENING TRÆNING & TRIVSEL Nyhedsbrev - Roskilde Gymnastikforening - Juni 2017 I dette nyhedsbrev kan du læse om Frivillig på festivallen Instruktører og hjælpere søges Nye hold i foreningen

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2014/2015 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 4. september 2014 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017

Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Ansøgning til: Rebild kommunes projektpulje til Byzonebyer 2017 Det anbefales, at diverse godkendelser søges inden projektpuljen til byzonebyer søges, da beløbet bevilges under forudsætning af, at gældende

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2015/2016 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning Landsbydyst til sommerfesten.. 1. gang 3. september 2015 kl. 18.00 kl. 20.00

Læs mere

Sindal. Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer

Sindal. Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer Sindal Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer Side 1 Sindal Publiceret af Cathrine Borg 06 januar 2016 klokken 14:01 Powered by Enalyzer Svar status Ikke svaret Afvist

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

Fredagsbrev d uge 36

Fredagsbrev d uge 36 Fredagsbrev d.08-09-2017 uge 36 Elevrådet har købt udekridt. De ligger ikke og samler støv på hylderne, men er allerede fordelt i et pænt lag over skolegården. De er dog ikke særlig drøje i brug, så vi

Læs mere

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening

Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i. Faxe Ladeplads Idrætsforening Vi byder jer velkommen til en masse aktiviteter i Faxe Ladeplads Idrætsforening 2018 2019 Velkommen til Faxe Ladeplads Idrætsforening 2017 var 90-års-jubilæumsår for Faxe Ladeplads Idrætsforening. Foreningen

Læs mere

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17

BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 BO - LEVE - ARBEJDE EN BOSÆTNINGSSTRATEGI FOR NÆSTVED KOMMUNE 2014-17 Sådan gør vi I Næstved Kommune har vi en vision med fokus på bosætning der hedder Mærk Næstved Godt liv for familien 2014-17. Visionen

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Find din drømmebolig i Vejen Kommune

Find din drømmebolig i Vejen Kommune Find din drømmebolig i Vejen Kommune FLYTTILVEJEN.DK HJERTET AF SYDDANMARK 1 NOGLE BRUGER HELE LIVET PÅ AT FINDE LYKKEN ANDRE FLYTTER TIL VEJEN KOMMUNE NOGLE BETALER KASSEN FOR AT BO SMÅT ANDRE FLYTTER

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Vejrup i Udvikling. Attraktive grunde til nybyggere. Nyt boligområde ved Stationsvej

Vejrup i Udvikling. Attraktive grunde til nybyggere. Nyt boligområde ved Stationsvej Vejrup i Udvikling Attraktive grunde til nybyggere Nyt boligområde ved Stationsvej ! Denne folder er udarbejdet som modspil til manges generelle opfattelse af landsbyernes manglende udvikling. Den beskriver

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by

Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1 Grønne Hjerte fra pendler-by til nærværs-by 1. Projekt titel Grønne Hjerte 2. Ansøger Baptistspejderne i Holbæk og Regstrup v/jimmy Singerholm Olsen Adresse: Hovedgaden 24, 4440 Mørkøv. Mail: jimmysingerholm@gmail.com

Læs mere

KIDZ & YOUTH SOMMERCAMP

KIDZ & YOUTH SOMMERCAMP KIDZ & YOUTH SOMMERCAMP Kidz & Youth Sommercamp er tre (for børn) og 4 (for unge) uforglemmelige dage, hvor selvværd, trivsel og fællesskab bliver styrket hos børn & unge i alderen 6-18 år. Alt sammen

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt

Grib chancen. Flyt til Vorbasse. Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Grib chancen Flyt til Vorbasse Få mere tid Giv familien flere muligheder Bo billigt Hvis du får chancen for at flytte til Vorbasse, skal du gribe den. «Billund er BØRNENES HOVEDSTAD og Vorbasse er derfor

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN

GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN - byens bedste grunde til byens bedste priser! GOLFPARKEN FREDERIKSHAVN Attraktive byggegrunde fra kr. 345.000 inkl. moms FREDERIKSHAVN uge02 Golfparken image brochure1.indd 1

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv.

2. halvår af sæsonen 17/18. Information om klub, stævner, aktiviteter mv. 2. halvår af sæsonen 17/18 Information om klub, stævner, aktiviteter mv. Status på 1. halvår Vi kan gå på juleferie med visheden om at det har været et rigtigt godt halvår for DHBK. Vi har hele 9 ungdomshold,

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Nr. Felding All Inclusive tæt på Holstebro.

Nr. Felding All Inclusive tæt på Holstebro. Nr. Felding All Inclusive tæt på Holstebro. Nr. Felding ligger i naturskønt område tæt på Holstebro (4 km til centrum) En landsby hvor nærhed, fællesskab og udvikling er i fokus. Nr. Felding er et dynamisk

Læs mere

PARKSKOLEN-HERNING.DK. Børn kan - sund læring... Vores skole O KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI

PARKSKOLEN-HERNING.DK. Børn kan - sund læring... Vores skole O KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI PARKSKOLEN-HERNING.DK Børn kan - sund læring... Vores skole O.- 10. KLASSE EGET KØKKEN SPIRERNE FÆLLESSKAB FANTASI BØRN KAN - SUND LÆRING... PARKSKOLEN Vigtig sætning Parkskolen er vort hjertebarn. Skabt

Læs mere

Pædagogiske tiltag for 2. og 3. klasserne

Pædagogiske tiltag for 2. og 3. klasserne Pædagogiske tiltag for 2. og 3. klasserne Når børnene går i 2. og 3. klasse, skal der ske noget mere i SFO en, der kan give dem ekstra udfordringer. Dette gør en eftermiddag i SFO mere spændene, attraktiv

Læs mere

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING

NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING NÅR BØRN OG UNGE FRAVÆLGER GYMNASTIK OG SVØMNING - Forundersøgelse til projektet Vi bevæger de unge Kick-off møde den 14. juni 2014 v/ Mette Skat Nielsen LIDT OM METODE Hvad gjorde vi og med hvem? Kvantitative

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30

Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Referat af mødet: Bevar Rolfsted Skole 10. juni kl. 19-21.30 Da Faaborg-Midtfyn kommune skal spare penge i fremtiden, er der blevet udarbejdet et sparekatalog, som blev offentliggjort i maj måned. Af sparekataloget

Læs mere

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub

Fra Ælling til Svane. Børneafdelingen Køge Boldklub Fra Ælling til Svane Børneafdelingen Køge Boldklub 1 Indholdsfortegnelse Værdier og målsætninger... 3 Rammer og organisation... 4 Legepladsen... 5 Byggepladsen 3:3... 5 Forældreopgaver... 6 Principper

Læs mere

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by?

DE RØDE LØBERE. Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? DE RØDE LØBERE Vordingborgs bymidte er afgørende for din, min og vores fremtid. Vil du med på den røde løber og gøre en forskel for vores by? VINDERBYEN VORDINGBORG Vordingborg er nu en vinderby. Sådan

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Høringssvar fra personalet på Horne Skole

Høringssvar fra personalet på Horne Skole Høringssvar fra personalet på Horne Skole Horne Skole Den gode historie Udeskole i indskolingen. Skolens rammer er ikke kun det indendørs rum. Skolens rum strækker sig ud over fortovskanten. Ved implementeringen

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC VELKOMMEN TIL SÆSONEN 16/17 I ABC Dette er et introduktionsbrev angående arrangementer, træninger, hold, trænere og nye tiltag, så gør jer selv den tjeneste at læse det hele igennem! Målsætninger og nye

Læs mere

Fodbolden. indvandrere

Fodbolden. indvandrere Fodbolden indvandrere Fodbolden indvandrere 4 Formand for Den Østlige Forening i Aalborg Øst, Salah Touska (tv) og fodboldtræner, kampfordeler og alt muligt andet i fodboldklubben, Mohamed Agha. Ildsjæl

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre

Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt På vej videre Strandby Tornados Strategiplan og værdisæt 2018 2020 På vej videre Nu situationen Nu situationen er en kort beskrivelse af hvordan situationen ser ud i dag, hvad fungere godt og hvad fungere mindre godt,

Læs mere

Skal du købe hus. i Klokkerholm?

Skal du købe hus. i Klokkerholm? Skal du købe hus i Klokkerholm? Dette er et udsnit af en analyse, foretaget af Jysk Analyse A/S i 2017 finansieret af Sparekassen Vendsyssels Fond, Klokkerholm. Hvordan kommer Klokkerholm i betragtning?

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

HELNÆS. DRÅBEN på VESTFYN DEJLIGST HELE ÅRET OPLEV HVORFOR

HELNÆS. DRÅBEN på VESTFYN DEJLIGST HELE ÅRET OPLEV HVORFOR HELNÆS DRÅBEN på VESTFYN DEJLIGST HELE ÅRET OPLEV HVORFOR Helnæs betyder»det hellige næs«langt ude og alligevel tæt på Som en dråbe ligger halvøen Helnæs ved Vestfyn natur når den er smukkest i Danmarks

Læs mere

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, #

Vi vil være bedre. FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, # Vi vil være bedre FORSLAG til Frederikshavn Kommunes skolepolitik, 2014-2017 #31574-14 Indhold Vi vil være bedre...3 Læring, motivation og trivsel...5 Hoved og hænder...6 Hjertet med...7 Form og fornyelse...8

Læs mere

SFO Bakkeskolen. 1 S ide

SFO Bakkeskolen. 1 S ide 1 S ide Nyt fra SFO Bakkeskolen SFO Bakkeskolen Personale: Vi får 2 nye medarbejdere: Velkommen til PAU-uddannet Tony Dyreby og pædagog Line Johanne Schmidt, som skal være med i Miniklub fra 1.april. Miniklub

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Bårse Søerne et rekreativt område

Bårse Søerne et rekreativt område Bårse Søerne et rekreativt område Introduktion til området I Bårse har vi et vidunderligt sted, et grønt område med to store søer. Søerne skulle egentligt havde været til brug af vandski, og derfor har

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE April 2015 Fars køkkenskole har fået vokseværk Med 3,5 millioner i støtte fra Nordea-fonden, er Fars køkkenskole klar til at hjælpe andre kommuner i gang, så flere fædre

Læs mere

Om eleverne på Læringslokomotivet

Om eleverne på Læringslokomotivet Om eleverne på Læringslokomotivet LÆRINGS- LOKOMOTIVET Intensive læringsforløb Indhold Forord 5 Om at føle sig privilegeret... 6 Om at have faglige udfordringer... 8 Om at have personlige og sociale udfordringer...

Læs mere

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning.

Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik 8. April 2019: Formandens beretning. Hvidovre Gymnastik, generelt: Hvidovre Gymnastik har igen i sæsonen 2018-2019 øget sit medlems tal, vort medlemstal ved indberetning til CFR registrering

Læs mere

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN

vejrumbro.dk ÅRETS LOKALOMRÅDE 2015 INDSTILLING TIL KONKURRENCEN Lokalområde der søger VEJRUMBRO d. 24 August 2015 Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse Telefon: Mail: Hvorfor skal jeres område vinde konkurrencen? Foreningerne i Vejrumbro har tidligere

Læs mere

Vision Forventninger

Vision Forventninger Team Favrskov Ha ndbold Vision Forventninger Indhold Indledning / formål... 3 Vision... 4 Forventninger... 5 Hold... 5 Spillere... 5 Trænere... 5 Forældre... 5 Klubben... 6 Primære værdier... 7 Trivsel...

Læs mere

Scenarie 1 Let adgang til ressourcer og gode individuelle løsninger

Scenarie 1 Let adgang til ressourcer og gode individuelle løsninger Scenarie 1 Let adgang til ressourcer og gode individuelle løsninger Hvad du ønsker, skal du få... Velkommen til år 2020. I skal nu møde familien Jensen, der består af far Per, mor Ulla og deres to børn,

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Årets idrætsforening i Viborg kommune

Årets idrætsforening i Viborg kommune Årets idrætsforening i Viborg kommune Rødkærsbro Idrætsforening er en flerstrenget idrætsforening med 1270 aktivitetsmedlemmer. Vi har 9 afdelinger under RIF: håndbold, fodbold, gymnastik, badminton, motionscenter,

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere