DECEMBER JANUAR FEBRUAR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DECEMBER JANUAR FEBRUAR"

Transkript

1 NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO VINTER ADVENT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR

2 Fredag d. 1. december kl Skattejagt i kirken I december måned er der frem til lillejuleaften mulighed for at gå på skattejagt i Vor Frelsers Kirke. Børn og barnlige sjæle kan finde et skattekort og tage på juleskattejagt. Kirken gemmer på gamle sager, mange kroge og underlige huller; kom og se, om du kan finde skatten. Fredag d. 1. december kl Jule-legenden i VFK Du kan komme på opdagelse i Jule-legenden i Vor Frelsers Kirke frem til og med søndag d. 17.december. Se de små figurer fra Bibelen, find hyrderne, Jesus i krybben eller de vise mænd. Udstillingen er for alle. Fredag d. 1. december kl Fredagsfolkeren - hver fredag Et mødested for ALLE - hver fredag fra kl HELE året rundt i Sønderbro Kirkes sognelokaler. Du kan møde nye folk og få en kop kaffe og snak, og du kan komme og gå, som det passer dig. Følg med i programmet fra gang til gang på kirkens Facebook-side. Fredag d. 1. december kl Seniorsamvær i Klostergården Julehygge med fortællinger, æbleskiver og lotteri. Sognepræst Troels Bering, Søvind, juler med os og fortæller julehistorier. Fredag d. 1. december kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens Natkirken første fredag i hver måned betjenes på skift af præsterne i Horsens provsti : Musik v/ violinist Elena Tolmachova : Reflektorium v/ sognepræsterne Berit Hune Jørgensen og Kim Clemmensen : Nadverandagt. Lørdag d. 2. december kl Julemarked ved Klosterkirken I forbindelse med Julefestivalen i Klosterkirken, er der opstillet boder på arealet ved Klosterkirken. Der vil være mulighed for køb af julepynt, varme drikke og æbleskiver m.v. Vil du deltage i koncerterne kan billetter købes hos FOF. Lørdag d. 2. december kl Juledekorationsværksted Har du lyst til at lave juledekorationer, så kom til åbent værksted på 1.sal i sognehuset. Der vil være masser af materialer til rådighed - både naturting, bånd, kugler og gran. Tag gerne fade og lys med selv. Vi skruer op for julestemningen med æbleskiver og gløgg. Kom og vær med. Søndag d. 3. december kl søndag i advent - Sønderbro Kirkes fødselsdag Det nye kirkeår begynder 1. søndag i advent med en festgudstjeneste og kirkefrokost. Kirkens orgel har 40 års fødselsdag og det bliver fejret med skøn orgelmusik, krydret med sang og saxofon. Bagefter inviterer menighedsrådet på lidt mad. Gratis deltagelse og ingen tilmelding!

3 Søndag d. 3. december kl Musikgudstjeneste 1. søndag i advent indleder Cantica Børnekor adventstiden med en opførelse af John Højbyes kantate Gabriel og Maria. Der akkompagneres af klaver og kontrabas. Liturg er Ragnhild Kristensen. Tirsdag d. 5. december kl Syng sammen i Vor Frelsers Kirke Vi slutter efterårssæsonen af med at holde vores egen udgave af De Ni Læsninger. Læsningerne er faste, men aftenens deltagere vælger selv salmer og sange, der passer til. Vel mødt. Onsdag d. 6. december kl Adventskalender i Klosterkirken (2) Klosterkirken arrangerer i år en Adventskalender onsdage op til jul kl Emnet denne gang er Jul i fængslet. Der er kaffe inden vi går hjem. Torsdag d. 7. december kl Vi synger julen ind Traditionen tro synger vi sammen julen ind på Sønderbro. For musikken står kirkens kor, samt Carina Blois på fløjte og sopransolisten Katrine Broch Møller, under ledelse af organist Lára Eggertsdóttir. Vi kan glæde os over Byskolens Luciaoptog, og selvfølgelig indgår fællessang i programmet! Fredag d. 8. december kl Fredagsklub Fredagsklubbens juleafslutning starter traditionen tro med gudstjeneste i kirken, og derefter går vi i sognehuset og hører julehistorier og synger julesange, alt i mens der er ris á lá mande, klejner og julegodter. Alle er velkomne. Pris 25 kr. Lørdag d. 9. december kl Horsens Musikskoles matiné Næsten 100 børn og unge fra Horsens Musikskole tager hul på juleglæden og forventningen med deres julekoncert. Julestemningen sikres med masser af julemusik spillet og sunget af både store og små. Alle er velkomne i Vor Frelsers Kirke. Lørdag d. 9. december kl Koncert i Vor Frelsers Kirke AOF-koret og Kvindekoret Crescendo inviterer til julekoncert og fællessang. Korene har flyttet denne helt traditionelle koncert til kirken - forhåbentlig til glæde og fornøjelse for både publikum og sangere. Korene optræder både fælles og enkeltvis. Publikum får også lov at synge med undervejs. Søndag d. 10. december kl De Ni Læsninger i Vor Frelsers Kirke. 2. søndag i advent samles alle kor og ansatte, sammen med læsere fra byen, til denne juleforberedende gudstjeneste. I Vor Frelsers Kirke går traditionen 40 år tilbage. Centrale bibeltekster læses og sange og salmer vil fylde kirkerummet. Kom og fejr advent på stemningsfuld vis. Mandag d. 11. december kl Koncert med Danscherkoret Danscherkoret består af 35 sangglade m/k er, der under ledelse af Inger Due synger julemusik i rytmisk version. Det foregår i Vor Frelsers Kirke. Kom og lyt.

4 Onsdag d. 13. december kl Adventskalender i Klosterkirken (3) Klosterkirken arrangerer i år en Adventskalender onsdage op til jul kl Emnet denne gang er Jul på sygehuset. Der er kaffe inden vi går hjem. Torsdag d. 14. december kl Sogneeftermiddag: Adventsfesten To seniorer, Helle og Leif, vil besøge Sønderbro Kirke og synge og spille på harmonika for os. De har også lovet at lede fællessangen. De kalder deres duo for Harmona. Denne dag betales ikke for kaffe og te mm. Torsdag d. 14. december kl Ulvetime i Vor Frelsers Kirke Børnegudstjeneste, hvor vi hører bibelhistorier, leger og synger. Vi skal lukke kig-kassen op og møde den skøre dukke Kalle. Bagefter spiser vi sammen i sognelokalet og hygger os med leg og kreativitet. Denne dag handler det om en lille baby, der blev født i en stald for mange år siden. Søndag d. 17. december kl Julekoncert med Klosterkirkens Vokalensemble Klosterkirkens Vokalensemble lukker op for posen med musikalske julegodter. Der vil være juleknas fra de nordiske landes bedste hylder på programmet, og der bliver også plads til et par engelske christmas carols. Der skulle være garanti for julestemning - og der er fri entré. Søndag d. 17. december kl Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke Cantica Ungdomskor og harpenist Joost Schelling opfører Benjamin Brittens kantate A Ceremony of Carols. Kevin Laplante dirigerer. Koret synger også et udvalg af danske og engelske julesange. Leif Nielsen er liturg. Tirsdag d. 19. december kl Lys i mørket Julekoncert med Maj-Britt og Hans Jørn En hjertevarm koncert i Sønderbro Kirke med gammelkendte sange som O holy night, men også en aften hvor der bliver taget fat på den vanskelige side af julen, nemlig ensomhed og sorg. Hans Jørns egne kompositioner krydret med Maj-Britts kendte julesange garanterer en stemningsfuld oplevelse. Onsdag d. 20. december kl Adventskalender i Klosterkirken (4) Klosterkirken arrangerer i år en Adventskalender onsdage op til jul kl Emnet denne gang er Jul i varmestuen. Der er kaffe inden vi går hjem. Onsdag d. 20. december kl De ni Læsninger i Hospitalskirken Vi prøver noget nyt og flytter De ni Læsninger til onsdag aften før jul. Klosterkirkens Oktet synger dansk, engelsk og tysk julemusik. En del har du nok ikke hørt før, andet vil have et skær af det bekendte. Fri entré.

5 Torsdag d. 21. og fredag d. 22. december kl Leg med juleevangeliet for børn Tag med Maria og Josef på deres rejse fra Nazaret til Betlehem og videre til Ægypten og hjem igen. Oplev deres strabadser, glæder og overraskelser. Vi leger juleevangeliet med dukker, fjernstyrede biler, klistermærker og meget andet. Kom og vær med i sognehuset ved Vor Frelsers Kirke. Torsdag d. 21. december kl Koncert i Vor Frelsers Kirke Horsens Garden og Tonetta Brass Band spiller traditionen tro deres årlige julekoncert i Vor Frelsers Kirke. Der vil blive spillet et bredt program, der spænder fra klassisk musik til filmmusik. Torsdag d. 28. december kl IM Horsens Julefest for hele familien i missionshuset, Emil Bojsens Gade. Taler er Jørgen Bloch, Randers. Yderligere info: Sognepræst Leif Nielsen. Fredag d. 5. januar kl Seniorsamvær i Klostergården Vi mødes til samvær for seniorer i Klostergården kl Der serveres kaffe og brød til kr. 20. Se særskilt folder for nærmere information. Fredag d. 5. januar kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens Natkirken første fredag i hver måned betjenes på skift af præsterne i Horsens provsti : Natkirkemusik : Reflektorium v/ sognepræsterne Lone Buhl Pedersen og Sara Klaris Huulgaard : Nadverandagt. Mandag d. 8. januar fredag d. 12. januar Bedeuge Evangelisk Alliance afholder den årlige bedeuge fra d. 8. til d. 12. januar. Det foregår forskellige steder i byen. For info se eller kontakt sognepræst Leif Nielsen. Torsdag d. 11. januar kl Sogneeftermiddag: Hvem, MAD, Hvorfor? Med billeder, rekvisitter, sange og bidder af madens kulturhistorie dækker Sønderbros kirke- og kulturmedarbejder Katja Mathilda Christensen op til en livlig samtale om, hvordan vi skaber vores historie ud fra det vi spiser. Medbring gerne din gamle koge- eller bagebog til samtale ved bordene. Torsdag d. 11. januar kl Babysalmesang i Sønderbro Kirke Vi starter igen efter juleferien! Babysalmesang er et tilbud for spædbørn i alderen 0-10 måneder. Sang, hygge, dans(!) og selvfølgelig kaffe bagefter. Kræver absolut ingen musikerfaring! Tilmelding og info hos organist Lára Eggertsdóttir, labe@km.dk. Se også kirkens hjemmeside og Facebook. Torsdag d. 11. januar kl Ulvetime i Vor Frelsers Kirke Hør om stormen på søen og Jesus, der hjalp sine venner i nød, ved denne børnevenlige gudstjeneste. Der er tid til leg og kreativitet, og der er fællesspisning efterfølgende i sognelokalet. Du kan også møde den skøre dukke Kalle. Kom til bibelhistorie, hygge, sang og leg.

6 Fredag d. 12. januar kl Fredagsklub Så er der nytårsfest. Kom og lad jer overraske og fornøje. Skuespiller Niels Hinrichsen har sagt ja til at komme - så glæd jer til en hyggelig og morsom eftermiddag. Denne dag koster det 40 kr. Alle er velkomne i sognehuset, ingen tilmelding. Søndag d. 14. januar kl Nytårskoncert - Lára og Dorthe laver ballade En festlig nytårskoncert! Denne gang er det saxofonisten Dorthe Højland, der sammen med organist Lára Bryndís Eggertsdóttir vil fylde Sønderbro Kirke med spændende toner. Musikerne vil ikke afsløre noget om programmet, men der er dog garanti for god underholdning - og selvfølgelig lidt fyrværkeri. Onsdag d. 17. januar kl Koncert med NOAH Vor Frelsers Kirke lukker dørene op til denne koncert, arrangeret af Copenhagen Music. Bag navnet NOAH gemmer sig sanger og sangskriver Troels Gustavsen. NOAH er garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde. Velkendt nordisk lyd med tone af melankoli. For billetter se Søndag d. 21. januar kl Nytårskoncert Jazzhors og Vor Frelsers Kirke er gået sammen om en koncert med Danmarks nye store jazz- og gospelsangerinde Mariam Mandipira, som oprindeligt er fra Zimbabwe. Mandipira er inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Bessie Smith og Aretha Franklin. Entre: 75 kr. inkl. et glas vin i pausen. Onsdag d. 24. januar kl Filmcafé i Klostergården Filmen Under sandet vises. Den handler om den danske sergent Carl Leopold, der får ansvaret for en gruppe unge tyske krigsfanger. De tyske drenge er blevet sendt til den jyske vestkyst for at desarmere to millioner miner, nazisterne gravede ned i sandet under Anden Verdenskrig. Torsdag d. 25. januar kl IM Horsens Temaaften ved Annette Bæk Vad fra Agape. Mødet foregår som altid i Missionshuset, Emil Bojsens Gade. Der er mulighed for fællesspisning fra kl. 18. Lørdag d. 27. januar kl Matiné med Horsens Musikskole En lang række musikskoleelever og deres lærere vil spille et smukt program ved denne klassiske matiné i Vor Frelsers Kirke. Der vil blive lejlighed til at høre dygtige solister og musikskolens meget dygtige strygeorkester. Alle er naturligvis hjertelig velkomne. Søndag d. 28. januar kl Lysmesse i Vor Frelsers Kirke Cantica Børne- og Ungdomskor opfører sammen med konfirmander en smuk og stemningsfuld aftensang. Værket bærer titlen: Lyset skinner i mørket, og det er skrevet specielt til korene af Holger Lissner og Michael Bojesen. En unik og varm time midt i den koldeste tid. Alle er meget velkomne.

7 Torsdag d. 1. februar kl Babysalmesang i Klosterkirken Babysalmesang starter den 1. februar og følgende datoer: 8. og 22. februar og 1., 8. og 15. marts kl i Klosterkirken for børn i alderen 0-9 mdr. HUSK TILMELDING INDEN DEN 1. FEB. til kordegnekontoret Torsdag d. 1. februar kl Gud & Pasta i Klosterkirken Vi mødes i Klosterkirken til en kort gudstjeneste i børnehøjde, og derefter spiser vi sammen i Klostergården. Hele familien er inviteret, også bedsteforældre. Arrangementet er gratis. Fredag d. 2. februar kl Seniorsamvær i Klostergården Vi mødes til samvær for seniorer i Klostergården kl Der serveres kaffe og brød til kr. 20. Se særskilt folder for nærmere information. Fredag d. 2. februar kl Natkirke i Klosterkirken for alle i Horsens Natkirken første fredag i hver måned betjenes på skift af præsterne i Horsens provsti : Musik v/ Klosterkirkens Munkekor - Missa Candelarum : Reflektorium v/ sognepræsterne Anja Mindstruplund Elm og Ebbe Elm : Nadverandagt. Fredag d. 2. februar kl Missa Candelarum med Klosterkirkens Munkekor Traditionen tro markerer Klosterkirkens Munkekor kyndelmisse med en halv times gregoriansk sang under Klosterkirkens hvælvinger. Missa Candelarum synges i stearinlysenes skær til kirkelysenes indvielse som en del af natkirkens program. Der er naturligvis fri entré. Lørdag d. 3. februar kl Musikalsk møde med Johannes Jørgensen Ingen danskere kender Danmarks store digter, Johannes Jørgensen ( ), selv om han er kendt i udlandet og oversat til mange sprog. Troubadouren Jens Stage har fordybet sig i hans liv og lyrik. Bevæbnet med fortællinger, guitar, og musik til digtene, vil han bringe Jørgensen op i vor tid. Torsdag d. 8. februar kl Sogneeftermiddag: Barakkerne i Horsens 2018 er 100-året for opførelsen af de første barakhuse i Horsens. Beregnet til at holde et årti, men tiden og beboerne ville noget andet. Historien bliver fortalt af Chr. Rimestad, som i 2007 skrev bogen om Barakkerne, og Bent Riis, hvis bedsteforældre boede i kvarteret. Kaffe og kage 25 kr. Torsdag d. 8. februar kl Ulvetime i Vor Frelsers Kirke Kom til børnegudstjeneste i Vor Frelsers Kirke, hør bibelhistorie og deltag i leg og sang. I dag handler det om fastelavn og om, at Gud kender os helt som dem, vi er. Mød dukken Kalle og deltag i fællesspisningen efter gudstjenesten. Det er ganske gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

8 Fredag d. 9. februar kl Fredagsklub Samvær for ældre og enlige i sognehuset ved Vor Frelsers Kirke. I dag fortæller sognepræst Erik Møller, Aarhus, med fortid i Argentina, om Danskerne som indvandrere. Pris 25 kr. Ingen tilmelding nødvendig. Alle er velkomne. Torsdag d. 8. februar kl Grundtvigs Forum i Klostergården Foredrag ved sogne- og korshærspræst Søren Nielsen, Holstebro - Kunst, der vil noget. I aftenens foredrag vil Søren Nielsen på sin helt subjektive måde fortælle om Arne Haugen Sørensen og hans kunst, præsentere en række kunstværker af ham og andre kunstnere. Der lægges op til samtale og debat. Onsdag d. 21. februar kl Korkoncert - Sct. Peders Ungdomskor Kom og hør kormusik af højeste karat når et af landets allerbedste ungdomskor gæster Sønderbro Kirke. Sct. Peders Ungdomskor, under ledelse af Karsten Blond, har markeret sig som prisvinder ved flere internationale korkonkurrencer. Gå ikke glip af denne oplevelse! Torsdag d. 22. februar kl IM Horsens Der er fællesspisning fra kl i Missionshuset. Dernæst møde ved forstander Jakob S. Højlund med temaet: Giver det mening at tro på Jesu opstandelse fra de døde. Søndag d. 25. februar kl Aftensang i Vor Frelsers Kirke Aftensang efter engelsk forbillede med Cantica Ungdomskor under ledelse af Kevin Laplante. Liturg ved tjenesten er Ragnhild Kristensen.

9 MENIGHEDSRÅDSMØDER: VOR FRELSERS SOGN: Tirsdag d. 12. december kl i sognehuset. Januar og februar: se kirkens hjemmeside. KLOSTERSOGN: Onsdag d. 13. december kl i Klostergården. Januar og februar: se kirkens hjemmeside. SØNDERBRO SOGN: Torsdag d. 4. januar kl. 16 i mødelokalet. Januar og februar: se kirkens hjemmeside. Midtbysognene samarbejder og udgiver fælles folder Horsensianerne går ikke så meget op i, om de lige bor i Sønderbro Sogn, Klostersogn eller Vor Frelsers Sogn. Derfor udgiver sognene en fælles kalender med gudstjenester, koncerter, foredrag, udflugter og øvrige arrangementer. Det giver mulighed for at følge med i, hvad der foregår ved kirkerne i Horsens midtby over en bred kam, så alle kan deltage i de mange spændende aktiviteter. Hold dig opdateret online: Vor Frelsers Kirke: WWW hvfk.dk Vor Frelsers Kirke Horsens Horsens Klostersogn: WWW horsensklostersogn.dk Horsens Klostersogn Sønderbro Kirke: WWW soenderbro.dk Sønderbro Kirke VOR FRELSERS SOGN Kordegnekontoret Kippervig 4, 8700 Horsens - Tel Man-fre. kl tors tillige kl vorfrelsers.sognhorsens@km.dk KLOSTERSOGN Kordegnekontoret Borgergade 32, 8700 Horsens - Tel Man-fre. kl tors dog kl og kloster.sogn@km.dk SØNDERBRO SOGN Kirkekontoret Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens - Tel Tirs-fre. kl soenderbro.sogn@km.dk FARVEFORKLARING: Blå, grøn og rød fortæller i hvilken kirke et givent arrangement afholdes GRØN = Vor Frelsers, BLÅ = Kloster, RØD = Sønderbro, ALLE = Alle FÆLLESKALENDEREN udgives af menighedsrådene og udkommer fire gange årlig (d. 1. i mdr. marts, juni, september og december) Oplaget er på og kalenderen er fælles for Vor Frelsers Sogn, Klostersogn og Sønderbro Sogn. Ansvarshavende redaktør er organist Lára Bryndís Eggertsdóttir, Sønderbro Kirke, Bygholm Parkvej 1, 8700 Horsens, mail: labe@km.dk Grafisk layout og produktion: Grafisk Horsens A/S

10 GUDSTJENESTER DECEMBER VOR FRELSERS KIRKE Søndag d s. i advent Kl Anja Elm Kl Ragnhild Kristensen - Musikgudstjeneste Søndag d s. i advent Kl Ragnhild Kristensen Kl De Ni Læsninger Søndag d s. i advent Kl Leif Nielsen Kl Leif Nielsen - Musikgudstjeneste Søndag d s. i advent/juleaften Kl Ragnhild Kristensen Kl Leif Nielsen Kl Anja Elm - Vestre kapel Kl Ragnhild Kristensen Mandag d. 25. Juledag Kl Leif Nielsen Tirsdag d. 26. Anden juledag Kl Anja Elm Søndag d. 31. Julesøndag/Nytårsaftensdag Kl Ragnhild Kristensen - med nytårsskål ÆLDRECENTRE: KILDEBAKKEN Onsdag d. 20. kl CERES CENTRET Torsdag d. 21. kl Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf KLOSTERKIRKEN Søndag d s. i advent Kl Peter Stentoft Søndag d s. i advent Kl René Høeg Søndag d s. i advent Kl Hanne Henriksen Søndag d s. i advent/juleaften Kl René Høeg Kl Peter Stentoft Kl Hanne Henriksen Mandag d. 25. Juledag Kl Peter Stentoft Tirsdag d. 26. Anden juledag Flyttet til Hospitalskirken Søndag d. 31. Julesøndag/Nytårsaftensdag Kl Hanne Henriksen MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d s. i advent Kl Peter Stentoft Søndag d s. i advent Kl René Høeg Søndag d s. i advent Kl Hanne Henriksen Søndag d s. i advent/juleaften Kl René Høeg Mandag d. 25. Juledag Flyttet til Klosterkirken Tirsdag d. 26. Anden juledag Kl René Høeg Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. SØNDERBRO KIRKE Søndag d s. i advent Kirkefrokost Søndag d s. i advent Søndag d s. i advent Kl Tine Klausen Søndag d s. i advent/juleaften Kl Tine Klausen Kl Ebbe Elm Mandag d. 25. Juledag Tirsdag d. 26. Anden juledag Kl Tine Klausen Søndag d. 31. Julesøndag/Nytårsaftensdag - Champagne og kransekage ÆLDRECENTRE: ÅPARK CENTRET Onsdag d. 20. kl Ebbe Elm kl Tine Klausen - Demensafsnittet GEFIONS HAVE Torsdag d. 21. kl Tine Klausen Søndag d. 31. Nytårsaftensdag/Julesøndag Flyttet til Klosterkirken ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 19. Kl i Roden Kl i Drivhuset Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

11 GUDSTJENESTER JANUAR VOR FRELSERS KIRKE Søndag d. 1. Nytårsdag Ingen gudstjeneste Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Anja Elm Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Leif Nielsen Søndag d. 21. Sidste s. e. Helligtrekonger Kl Ragnhild Kristensen Søndag. d. 28. Septuagesima Kl Anja Elm Kl Leif Nielsen - Lysmesse ÆLDRECENTRE: KILDEBAKKEN Onsdag d. 3. kl CERES CENTRET Torsdag d. 25. Kl KLOSTERKIRKEN Mandag d. 1. Nytårsdag Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Hanne Henriksen Søndag d. 21. Sidste s. e. Helligtrekonger Kl N.N. Søndag d. 28. Septuagesima Kl Peter Stentoft MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Mandag d. 1. Nytårsdag Flyttet til Klosterkirken Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Peter Stentoft Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl Hanne Henriksen Søndag d. 21. Sidste s. e. Helligtrekonger Kl N.N. Søndag d. 28. Septuagesima Kl Peter Stentoft SØNDERBRO KIRKE Søndag d. 1. Nytårsdag Ingen gudstjeneste Søndag d s. e. Helligtrekonger Søndag d s. e. Helligtrekonger Kl N.N. Søndag d. 21. Sidste s. e. Helligtrekonger kl N.N. Søndag d. 28. Septuagesima kl Ebbe Elm ÆLDRECENTRE: ÅPARK CENTRET Onsdag d. 31. kl GEFIONS HAVE Torsdag d. 25. kl Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 16. Kl i Roden Kl i Drivhuset Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

12 GUDSTJENESTER FEBRUAR VOR FRELSERS KIRKE Søndag d. 4. Seksagesima Kl Ragnhild Kristensen Søndag d. 11. Fastelavn Kl Anja Elm Søndag d s. i fasten Kl Leif Nielsen Søndag d s. i fasten Kl Ragnhild Kristensen Kl Ragnhild Kristensen - Aftensang ÆLDRECENTRE: KILDEBAKKEN Onsdag d. 7. Kl CERES CENTRET Torsdag d. 22. Kl KLOSTERKIRKEN Torsdag d. 1. Kl Gud og Pasta Søndag d. 4. Seksagesima Kl Hanne Henriksen Søndag d. 11. Fastelavn Kl N.N. Søndag d s. i fasten Kl Peter Stentoft Søndag d s. i fasten Kl Hanne Henriksen MORGENSANG: Hver onsdag kl med efterfølgende kaffe i Klostergården HOSPITALSKIRKEN Søndag d. 4. Seksagesima Kl Hanne Henriksen Søndag d. 11. Fastelavn Kl N.N. Søndag d s. i Fasten Kl Peter Stentoft Søndag d s. i Fasten Kl Hanne Henriksen SØNDERBRO KIRKE Søndag d. 4. Seksagesima Kl N.N. Søndag d. 11. Fastelavn Søndag d s. i fasten Søndag d s. i fasten Kl N.N. ÆLDRECENTRE: ÅPARK CENTRET Onsdag d. 27. kl Ebbe Elm GEFIONS HAVE Torsdag d. 22. kl Ebbe Elm ANDAGTER PÅ LINDEHØJ Tirsdag d. 20. Kl i Roden Kl i Drivhuset Kirkekaffe Alle er velkomne til en kop kaffe i sognelokalet efter højmessen. Kirkekaffe Der er kirkekaffe hver søndag efter gudstjenesten Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra højmessen. Ring senest fredagen før til kordegnen: tlf Kirkebilen kører hver søndag. Ring til kordegnekontoret, tlf , senest fredagen før og aftal nærmere om afhentningen. Kirkebil Ældre og gangbesværede kan blive kørt til og fra gudstjeneste. Ring senest fredag kl til kordegnen, tlf.:

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Tirsdag d. 2. juni kl. 19.30 Sommerkoncert med Erik

Læs mere

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST NR. 3-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO SOMMER GRUNDLOV MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER JUNI JULI AUGUST Fredag d. 3. juni kl. 19.00-22.00 Late Night i Vor

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2017 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO VINTER OPSANG JULEHYGGE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Torsdag d. 1. december kl. 12.00-18.00 Juledekorationsværksted

Læs mere

DECEMBER JANUAR FEBRUAR

DECEMBER JANUAR FEBRUAR NR. 1-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO ADVENT JUL VINTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER DECEMBER JANUAR FEBRUAR Torsdag d. 3. december kl. 19.00 Traditionen tro

Læs mere

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2017 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR UDFLUGT MUSIK GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Torsdag d. 2. marts kl. 16.30 og følgende torsdage Eftermiddagsandagt

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER

SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER NR. 4-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO HØST EFTERÅR KONCERTER GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER Torsdag d. 3. september kl. 14.00 Nørrevangs

Læs mere

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2016 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅR PÅSKE PINSE GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 2. marts kl. 19.30 i Klostergården: Foredrag

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ

NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ NR. 2-2015 FÆLLESKALENDER PÅ TVÆRS AF SOGNEGRÆNSER VOR FRELSERS KLOSTER SØNDERBRO FORÅRSFEST KUNST & FORÅR ORGELKONCERT GUDSTJENESTER OG ARRANGEMENTER MARTS APRIL MAJ Onsdag d. 4. marts kl. 19.00 i Torsted

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed

VESTER HASSING KIRKE. til tro, håb og kærlighed VESTER HASSING KIRKE til tro, håb og kærlighed Hoppekirke Torsdag til lørdag formiddag For alle børn og barnlige sjæle! Se præcise åbningstider på skilt ved hoppekirken. Morgensang Torsdag d. 12. september

Læs mere

November 2017 januar 2018

November 2017 januar 2018 November 2017 januar 2018 Friluftsgudstjeneste i Vester Nebel september 2017 Babysalmesang Et nyt hold begynder den 10. januar 2018 kl. 10 i Bryndum Kirke og fortsætter til den 7. marts Vi danser, leger

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD. Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14. Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje december - januar - februar 2010-2011 Julebasar i Enderslev præstegård 1. søndag i advent kl. 12-14 (Matthias, Kasandra, Mette Marie, Nikolaj, Mikkel, Line, Christian,

Læs mere

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR

KALENDER FOR LUNDTOFTE SOGN DECEMBER JANUAR FEBRUAR GUDSTJENESTER DECEMBER 2014 Lørdag d. 6. december Julemarkedsgudstjeneste 10.30 Lundtofte Kirke v. Pernille Bach- og Julie Rebel Efterfulgt af julemarked i Sognegården Søndag d. 7. december 2. søndag i

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 Kirkenyt for Tingsted kirke december 2018 januar 2019 At ligge på ryggen og kigge på stjernerne... Midt i denne travle juletid har vi muligheden for at lade os inspirere af følgende historie. Der var en

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

kirkebladet for hvidovre sogn

kirkebladet for hvidovre sogn kirkebladet for hvidovre sogn Allehelgens søndag November-december 2012 Sebastian Dorset Kirkehøjskolen Skt. Nikolausvesper ved mette ladefoged Hvidovre Kirke www.hvidovrekirke.dk Maria Magdalene Kirken

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

Marts i Tagensbo Kirke

Marts i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN

KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN KIRKEBLADET FOR HVIDOVRE SOGN December - januar 2016 FOR UNG TIL KRÆFT Et foredrag om at bevare håbet i et sygdomsforløb ved Mette de Fine Licht, journalist og forfatter. www.hvidovrekirke.dk HØJMESSER

Læs mere

Program for Horsens Juleby 2010

Program for Horsens Juleby 2010 Program for Horsens Juleby 2010 Søndag d. 28. november Kl. 09.30-16.00-16.00 Kl. 13.00 Postmand Pers Juleshow på 1. sal i Kl. 14.30 Julemanden ledsaget af børnekoret Cantica ankommer til Horsens inderhavn.

Læs mere

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths

JUL. Foto: Nathalie Babineau Griffiths JUL Foto: Nathalie Babineau Griffiths Tirsdag d. 9. december kl. 17.00 JUL FOR GADENS VENNER Præst Mogens Hagen afholder en hyggelig gudstjeneste, hvor hunde også er velkomne. Efter gudstjenesten sætter

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne

KirKe 40. årgang Nr December 2012 Januar-Februar 2013 Kullerup og Vindinge Sogne IRKE nyt 40. årgang Nr. 1 2013 December 2012 Januar-Februar 2013 Jul i en nøddeskal En krybbe i en stald. Dyr og skinnende lys. Guld og glimmer. Tre vise mænd en mor og en far. Mennesker i underlige gevandter.

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak

Månedsprogram. Seniorhuset V.O.C. Februar Fællesskab og tid til snak Månedsprogram Februar 2017 Seniorhuset V.O.C. Fællesskab og tid til snak Godt nytår Alle i Seniorhuset ønskes et godt og velsignet nytår. Et år hvor vi sammen fortsætter den udvikling der er i gang En

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE

Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Otte hit i efteråret FOLKEKIRKEN I GLADSAXE Folkekirken i Gladsaxe kom indenfor! Spaghetti-gudstjeneste Søborgmagle Kirke... 1 Første gang: onsdag den 27. august kl. 17.30 Kirkerne i Gladsaxe kommune prøver

Læs mere

december januar februar Simeon Sankt Johannes Sogn vinter 2014-2015

december januar februar Simeon Sankt Johannes Sogn vinter 2014-2015 Simeon Sankt Johannes Sogn december januar februar vinter 2014-2015 Julensgudstjenester Ons. 24/12 13:30 Paul Friis Ons. 24/12 15:00 Marie Damm Tors. 25/12 12:00 Marie Damm Søn. 28/12 12:00 Paul Friis

Læs mere

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS

Kirkebladet MINIKONFIRMANDER I VEJBY KONFIRMANDHUS Kirkebladet Tibirke Sogn November - December 2015 MEDITATIONS- OG MUSIK- GUDSTJENESTE TORSDAG D. 19. NOVEMBER KL. 20.00 TIBIRKE KIRKE Der vil være tid til stilhed og refleksion. Enkle meditative tekster

Læs mere

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev

Aktivitetsprogram. Efterår 2013. Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne. Hørning. Mesing. Veng. Blegind. Adslev Efterår 2013 Hørning Mesing Veng Blegind Adslev Hørning, Blegind, Adslev, Veng og Mesing sogne Aktivitetsprogram August Konfirmandindskrivning søndag den 18. august kl. 11.00 i Veng kirke Gudstjeneste,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018

Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerk-Harre Kirkeblad December 2017-Februar 2018 Hjerternes fest Klumme, december 2017 Man kan betragte højtider som forstørrelsesglas. Når vi fejrer noget, sker der nemlig det, at vi tager en lille del

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 34. årgang Nr. 4 December 2014 Hyggeklubben holder juleferie fra d. 4. december, vi begynder igen d. 15. januar kl. 13.00. Bemærk det nye mødetidspunkt.

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

november - december 2018

november - december 2018 november - december 2018 Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: tlf.: Betina Gregersen/ Lene Thiemer Hedegaard på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp:

Læs mere

Spaghettigudstjenester Spaghettigudstjenesten i Taksigelseskirken er altid den første torsdag i måneden kl. 17.00. Små som store børn er velkomne; det er gratis at deltage. Efter gudstjenesten er der fællesspisning

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Syng dig glad! Marts - April - Maj 2015 Der findes ikke noget bedre end inden en landskamp at synge sammen med et fyldt stadion Der er et yndigt land eller Nytårsaften

Læs mere

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS

JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I TÅRNBY DECEMBER 2014 SUNDHEDSCENTER TÅRNBY VELKOMMEN TIL PROGRAMMET FOR TÅRNBYS JULEARRANGEMENTER I DECEMBER 2014 Med dette hæfte ønsker vi, at give dig overblik over nogle af de stemningsfulde

Læs mere

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00

KULTURKALENDER DEcEmbER 2014 søndag DEN 7. DEcEmbER KL. 13.30-17.00 KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby søndag den 7. december kl. 13.30-17.00 Stor Julematiné i Kilden Kulturkalender DECEMBER 2014 Det sker i Brøndby KULTURKALENDER DECEMBER 2014 Udstillinger:

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Se kalender på bagsiden!

Se kalender på bagsiden! LOKALbladet 2012-2013 Aktuelt nyt 2 Feldballe Hallen: Overdragelsesfest 13. 2 Feldstrup Revyen: Møde for nye aktive 3. 3 KulturKlubben: Fællesspisning - Fredagscafe - Julehygge 7. 4 : Juletræsfest 20.

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar

nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr December Januar Februar IRKE nyt Velsignede juleønsker 43. årgang Nr. 1 2015-2016 December Januar Februar »Hvad laver I egentlig til hverdag?«det spørgsmål fik vores præst af en dåbsgæst for nylig. Det enkle svar ville være:»følg

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Kirkenyt september og oktober 2014

Kirkenyt september og oktober 2014 Kirkenyt september og oktober 2014 Foredrag med Camilla Munch Kom og hør om søværnets indsats i Syrien - og om livet ombord på søværnets krigsskibe. Foredrag med Camilla Munch torsdag den 11. september

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Vejlby Sogns Kirkeblad

Vejlby Sogns Kirkeblad Vejlby Sogns Kirkeblad DECEMBER 2015 - JANUAR - FEBRUAR 2016 41. ÅRGANG Og lyset skinner i mørket, og mørket greb det ikke. Lyset, det sande lys, som oplyser ethvert menneske, var ved at komme til verden.

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV

FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE KBH. SV Nov. & dec. 2016 FREDERIKSHOLM KIRKE FREDERIKSHOLM KIRKE LOUIS PIOS GADE 8 2450 KBH. SV WWW.SYDHAVNSOGN.DK BØRN OG FAMILIER Hver onsdag kl. 11.00 BABYSALMESANG Til babysalmesang fylder kirkens organister

Læs mere

Torsdagsarrangementer

Torsdagsarrangementer Torsdagsarrangementer forår 2017 12. januar: Nytårsfest kl. 13-16 Vi starter det nye år med at spise sammen, og under middagen er der traditionen tro nytårstale, fællessang og underholdning. Tilmelding

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes!

Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Januar 2019 Ret til ændringer forbeholdes! Sofiegården, Sofievej 2 4, 7100 Vejle Telefon: 76 44 52 00 Cafe Olga: 76 81 78 30 Dagcenteret: Betina Gregersen på tlf. 23 32 05 52 eller Karin Liltorp på tlf.

Læs mere

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015

Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Asnæs Kirke 81 ÅRGANG NR.1 DECEMBER - JANUAR - FEBRUAR 2015 Julehjælp Det er igen i år muligt at søge julehjælp fra Asnæs sogns menighedspleje. Julehjælpen består af en række udvalgte madvarer til julemiddagen

Læs mere

Kirkenyt maj og juni 2015

Kirkenyt maj og juni 2015 Kirkenyt maj og juni 2015 Tag med på sommerudflugt Spændende seværdigheder og hyggelig middag - tag med kirken på sommerudflugt den 18. juni. Turen går til Nedre Dråby Kirke, Jægerspris Slot, J. F. Willumsens

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje Marts - April - Maj 2013 Kierkegaard fylder 200 år I 2013 markeres Søren Kierkegaards 200-års fødselsdag i hele verden. Søren Kierkegaard er Danmarks største filosof

Læs mere

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering " Landsbypassioner " udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018

FREDAG 22 JUNI. kl Fernisering  Landsbypassioner  udstilling. kl Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 1 IDOM BIENNALEN 2018 21-30 juni TORSDAG 21 JUNI FREDAG 22 JUNI 2 kl.10.30-12.00 Åbnings ceremoni Idom Biennalen 2018 Officiel åbning af Idom Biennalen 2018. Åbningstalen med Kulturchef i Holstebro kommune

Læs mere

Velkommen til Indre Mission - Horsens

Velkommen til Indre Mission - Horsens Velkommen til Indre Mission - Horsens Sted: Emil Bojsensgade 31, 8700 Horsens. Tidspunkt: Torsdag kl. 18.00 21.15. Se programmet. Hvad står IM for? Hvad tror vi på? Hvad sker der i IM Horsens For de unge

Læs mere

Kirke & Sogn. aunslev bovense

Kirke & Sogn. aunslev bovense Kirke & Sogn aunslev bovense 44. årgang nr. 1 december 2013 - marts 2014 Det kimer nu til julefest Synger vi juleaften i kirken så taget er nær ved at løfte sig. Juleaften skal vi synge de salmer vi kender.

Læs mere

Køng Svinø Kirkeblad

Køng Svinø Kirkeblad Køng Svinø Kirkeblad December Januar Februar 2018-2019 Gudstjenesteliste Køng Svinø 2/12 1. s. i advent 10.30 MP 19.00 MP Lucia 9/12 2. s. i advent 15.30 MP Lucia 16/12 3. s. i advent 9.00 MP 23/12 4.

Læs mere

KvongPosten December 2018

KvongPosten December 2018 KvongPosten December 2018 Kvong Menighedsråd byder på formiddagskaffe, julehygge og en julehistorie Onsdag, den 5. december kl. 10.00-11.30 I Kirkehuset Læsninger, Julesalmer og Luciaoptog Onsdag, den

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 28. fra. September 2011..

Nyhedsbrev nr. 28. fra. September 2011.. Sogneaftener 2010 i Nyhedsbrev nr. 28 fra September 2011.. Præster, organister og aktivitetsudvalg i begge sogne d. 25. nov. 2015 Kære læsere af nyhedsbrevet fra. Den 1. november fik sognet en ny præst,

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Hver onsdag og lørdag i december er der torvehandel på Vitus Berings Plads fra

Hver onsdag og lørdag i december er der torvehandel på Vitus Berings Plads fra JUL I HORSENS Aktiviteter som I kan opleve hele julen Fra 23. nov. Prøv skøjtebanen på Rådhustorvet. 17. nov-31. dec Jul i Fængselsmuseet. 19. nov-27 dec Se juleudstillingen i bytorvhorsens. 21. nov-31.

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød

Hurtigt overblik. Søndag d. 6. september: Mit liv som naver. Søndag d. 11 oktober: Sang og musik foredrag : Efterårsglød SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2015/2016 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Nr. 13. Vor Frue Kirke Klosterkirken Kryptkirken December Januar Februar 2013/2014. Vor Frue Kirke

Nr. 13. Vor Frue Kirke Klosterkirken Kryptkirken December Januar Februar 2013/2014. Vor Frue Kirke 3 i én Nr. 13 Vor Frue Kirke Klosterkirken Kryptkirken December Januar Februar 2013/2014 Vor Frue Kirke 2 VOR FRUE KIRKE INDHOLD Her inder du os............................ Side 2 Kobberslangen.............................

Læs mere