Democratic design. Vores designfilosofi: et unikt IKEA koncept

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Democratic design. Vores designfilosofi: et unikt IKEA koncept"

Transkript

1

2 Vores designfilosofi: Democratic design et unikt IKEA koncept De fleste mennesker har et begrænset budget til boligindretning, men det betyder ikke at de ønsker at gå på kompromis med godt design og gennemtænkt funktionalitet. Det er hele grundtanken bag IKEAs designfilosofi Democratic Design. designere skal udtænke super kreative idéer, samtidig med at de tænker over at udnytte råmaterialer og produktionsmulighederne optimalt og overvejer, hvordan varen skal emballeres og pakkes, så transportomkostningerne kan holdes nede. At skabe produkter, der opfylder moderne menneskers behov og ønsker om god kvalitet til overkommelige priser, kan være lidt af en udfordring. Derfor er det et grundlæggende princip for al produktudvikling i IKEA at designe prislappen først. Det betyder, at vores Lige siden, vi begyndte at tilbyde boligindretningsprodukter, har denne anderledes tilgang til design været kendetegnende for IKEA, og vi er overbeviste om, at dette samarbejde er nøglen til succes.

3 Idéer mødes godt design skabes Design- og udviklingsprocessen i IKEA er et unikt samarbejde mellem designere, produktudviklere, teknikere og indkøbere. Fra begyndelsen tager vi udgangspunkt i kundernes behov, budget og muligheder kombineret med materialer, tekniske faktorer og miljøpåvirkninger. Resultatet er møbler og tilbehør til boligen, hvor design, funktion og god kvalitet kombineres med priser, som de fleste mennesker har råd til at betale. IKEA har 11 fastansatte designere og omkring 60 freelance designere fra hele verden. Derudover arbejder vi tæt sammen med designskoler i flere lande, og hvert år får 4-6 trainees fra forskellige designskoler mulighed for at arbejde i IKEAs designafdeling. Det sikrer både os og kunderne, at produkterne fortsat er innovative, spændende og universelle. Helt i tråd med vores designfilosofi.

4 Gennem årene har mere end 25 danske designere skabt møbler og boligtilbehør for IKEA. Blandt dem er design-duoen Hanne Dalsgaard og Christina Halskov, der driver tegnestuen Halskov & Dalsgaard Design. I 2000 fik duoen sin første opgave, som designere for IKEA. Inside out var temaet for IKEAs anden IKEA PS serie, som indeholdte produkter, der både kunne bruges inden døre og udenfor. Christina og Hanne skabte IKEA PS SIÖ lanternen i glas og stål. Det var begyndelsen på et spændende samarbejde, og siden har Halskov & Dalsgaard Design skabt en omfattende række af produkter lige fra køkkenudstyr over sofaer og borde til plantekrukker og billedrammer. At designe for IKEA er inspirerende, fordi vi får mulighed for at arbejde med mange forskellige produkttyper, materialer og fremstillingsprocesser, siger Christina. Det passer rigtig godt til os, for vi har med at indtænke elementer som transportvenlighed, materialeminimering og valgt at være brede i de opgaver, som vi løser og lade nysgerrigheden og åbenheden være drivkraften i vores arbejde. Senest har Halskov & Dalsgaard Design CO 2 -bevidsthed i designet, siger Hanne. Enhver opgave er for os som udgangspunkt spændende og rummer mange introduceret i varehusene i april skabt lampeserien LEDET, som blev muligheder. Og der er flere IKEA produkter på vej, lover designduoen, som desværre Som designer for IKEA skal man tænke endnu ikke kan løfte sløret for, hvilke kreativt også når det gælder de mere produkter det drejer sig om. praktiske aspekter af opgaven. IKEA har en række krav til produkterne, som skal Christina Halskov og Hanne Dalsgaard tænkes ind fra begyndelsen. designer også for Stelton, Holmegaard, Lightyears og Paustian. Ud over livsstilsprodukter designer de fødevare- En af de store og gode udfordringer er, at vi skal tænke i helheder. Vi arbejder emballager, medico produkter og løser helt fra designprocessens begyndelse mindre arkitektopgaver. Nysgerrighed er drivkraften

5 Det stærke design Tegnestuen Halskov & Dalsgaard Design der senere på året kan fejrer 20 års jubilæum er netop nu aktuel med udstillingen Survival of the Fittest på Kunstindustrimuseet i København. Nogle bruger udtrykket kill your darlings, når den kreative skabelsesproces ganske langsomt eliminerer de idéer, man egentlig fra begyndelsen havde forelsket sig hovedkulds i. For Christina og Hanne er processen en tragt, hvor alle idéer puttes i foroven. Det ligger i processen, at et utal af idéer raffineres, prøves af og vurderes, efterhånden som den skrider frem. Mange forskellige kompetencer og hensyn kvalificerer arbejdet undervejs. Nogle idéer kastes bort, andre smelter sammen eller muterer - kun den stærkeste når i mål. Sådan beskriver duoen bag Halskov & Dalsgaard Design selv designprocessen, som altid begynder med en briefing fra kunden om produkt, forventninger og de rammer, som er sat op for opgaven. Den røde tråd i vores arbejde er en helt klar arbejdsmetode. Selvfølgelig er der en kunstnerisk tilgang til opgaven, men det er metoden, der driver processen frem og sørger for, at vi får truffet de nødvendige valg undervejs, siger Christina. Under brainstormen kan vi få de mest sindssyge idéer, der kan ende med at sætte noget i gang, som til sidst er det helt rigtige. Inspirationen henter de i omgivelserne. På den smukke gåtur i naturen, når storbyen larmer og raser eller når de støder på et nyt materiale i en helt anden sammenhæng. Vi er ikke som sådan optaget af trends, men har instinktivt antennerne ude og er en del af tiden.

6 Inspireret af en stærk tradition Designerne Christina Halskov og Hanne Dalsgaard har stået bag designet af en række IKEA klassikere. Deres design er præget af den skandinaviske designtradition, hvor tingenes funktion er vigtige ingredienser i produktudformningen, ligesom der føjes personlighed, formæstetik, proportioner, sans for materialer, samt innovativ tænkning til. På de næste sider kan du se et udpluk af deres IKEA designs, som afsluttes med en præsentation af deres nyeste produkt lampeserien LEDET.

7 FAVORIT serien Vi har fokuseret på at forene gode funktioner med en personlig designkarakter. Det kommer til udtryk i de hvælvede låg, som ikke tager plads nede i gryden. Lågene har huller til at lede dampen ud, for at undgå at maden koger over. De buede rustfri stålgreb er håndvenlige bånd, der føjer sig til formen på henholdsvis låg og gryde. Materialevalget gør, at de ikke bliver så varme i brug, fordi stål leder varme dårligere end f. eks. aluminium. Til gengæld er selve gryden lavet af aluminium, da det er et lettere materiale end stål og desuden har varmeledende egenskaber, så opvarmning sker hurtigt.

8 FAVORIT serien Favorit-serien indeholder stegepander, kasseroller, gryder, sauterpande, grillpande, stegegryde og sauteuse. Materialerne er aluminium, rustfrit stål og støbejern. IKEA giver 25 års garanti på alle gryder uden non-stick belægning, og 10 års garanti på produkterne med non stick.

9 Røreskålene findes i to størrelser, har behagelige håndtag, der giver et godt greb i skålen når man skal røre og piske. I bunden er der gummi, så skålene står fast på bordet når man arbejder med dem. Den store sigte er f.eks. god til at skylle grøntsager i og passer perfekt ned i den store røreskål, hvilket også er funktionelt når skålene skal opbevares i skuffer og skabe. Målekanden kan, ud over at fungere som mål for mel, sukker osv, også bruges som en lille røre-/piskeskål, og den har et godt håndtag når man skal hælde. Alle produkter kan stables i hinanden så de ikke fylder så meget. FLÄCKIG er funktionalitet og design i ét. FLÄCKIG fås i to farver; hvid og turkis og er fremstillet i fødevaregodkendt plast. FLÄCKIG serien

10 CHARM serien De fleste kender et lille fiskeflåd i glade farver, som sørger for at man kan se, hvor fiskekrogen befinder sig, og holder snøren oppe, når man fisker på line. Det var inspirationen til CHARM seriens håndtag. Håndtaget ligger godt i hånden, så man kan arbejde funktionelt med alle redskaberne. Form og farver gør, at man let kan finde sine redskaber i køkkenskuffen, og man får lyst til at hænge dem op på køkkenknagen. Designudtrykket er humoristisk, og farverne gør os forhåbentlig i godt humør. I CHARM serien findes æggedeler, skrællekniv, pizzahjul, oplukker, dåseåbner, målesæt, æbledeler, citruspresser, rivejern og proptrækker. Produkterne er primært lavet i fødevaregodkendt plast.

11 IKEA bad os komme med forslag til en serie af lamper, som i sit udtryk og sine proportioner var lidt grand. Vores idé var at skabe en lampefamilie med en klar signatur, som klæder rummet godt på og tilføjer rummet luksus. Luksus ses i proportionerne med de ret store skærme ovenpå den lette elegante lampearm og lampefod. Også loftlamperne er både lette og ødsle i dimensionerne. KULLA serien KULLA lamperne blev kåret af Boligmagasinet som Bedste Design 2009, og Lisbeth Salander ses med sin KULLA gulvlampe i filmen Pigen der legede med ilden. Designet er moderne og samtidig langtidsholdbart, venligt og generøst. Metalskærmen understreger lampernes moderne udtryk med sin flotte blanke overflade. Vi spiller på forskellene i overflader med den blanke yderside i kontrast til skærmens matte inderside. KULLA fås i farverne rød, sort og hvid, som både loftlampe og gulvlampe. Lampeserien ligger i den dyrere ende hos IKEA. Det har givet muligheden for at gennemføre kvalitetsfulde detaljer, som stofledning og stikprop indfarvet i lampens farve.

12 LEDET serien Efter det gode resultat med KULLA lampeserien bad IKEA os om, at designe en ny lille serie af lamper. Indledningsvis var det tanken, at LEDET skulle være en slags søster til KULLA. Men ret hurtigt blev den sin helt egen, selvom de har et par gener til fælles. IKEA ønskede, at vi overvejede et andet materiale end metal til skærmen. Det måtte gerne være tekstil, og lamperne skulle være mindre i størrelse end KULLA. Lampen skulle være bevægelig, så lysretningen kunne ændres og rettes ind efter behov. LEDETs personlighed understreges af det bevægelige led, som har en gummiagtig overflade, der er god at holde på, når lampehovedet skal drejes, og som bryder med de lakerede metaldeles blanke overflade. Lampen ser venlig og humørfuld ud og kan næsten se helt menneskelig ud, når den har hovedet på skrå. LEDET lanceres i to farver - hvid og sort. Den har tekstilbeklædt skærm, som sørger for et blødt og rart lys, samt bevægeligt led, så lyset kan styres.

13 Design and Quality IKEA of Sweden Inter IKEA Systems B.V. 2010

En lys idé er ikke nok SØNDAG DEN 25. JULI 2010

En lys idé er ikke nok SØNDAG DEN 25. JULI 2010 14 Christina Dalsgaard (t.v.) og Hanne Halskov har designet lamper til både Ikea, Lightyear og Holmegaard. Og godt design kræver mere end blot en lys idé, siger de. Foto: Stine Larsen En lys idé er ikke

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 50_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 25_018 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen.

XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. XO LIVING er en dansk designserie, der udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er både designet og produceret i Danmark. Med hovedet, med

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE

DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE DAMIXA CLOVER EASY BRUGERVENLIGT DESIGN DER GØR HVERDAGEN LETTERE CLOVER EASY BY DAMIXA 2 3 CLOVER EASY BY DAMIXA HVIS HÆNDER KUNNE TALE Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

26_012. IKEA 365+ køkkenudstyr

26_012. IKEA 365+ køkkenudstyr 26_012 IKEA 365+ køkkenudstyr Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ køkkenudstyr af har gennemgået strenge test for at sikre, at det kan holde til at blive brugt hver dag. Vi

Læs mere

Vi passer godt på din post

Vi passer godt på din post MEFA Trend Postkasser med kant Moderne postkasser til den kræsne forbruger, der ønsker et utraditionelt udtryk og samtidig sætter pris på eksklusivitet i design og kvalitet. Udviklet af kendte designere

Læs mere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere

Damixa Clover Easy. Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Damixa Clover Easy Brugervenligt design der gør hverdagen lettere Clover Easy By Damixa 2 3 Clover Easy By Damixa Hvis hænder kunne tale Hvis hænder kunne tale ville de forlange et greb, der er designet

Læs mere

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN

DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN DESIGNPRODUKTER AF HØJ KVALITET TIL BOLIGEN XO Living udvikler, producerer og sælger designprodukter af høj kvalitet til boligen. Alle produkter fra XO LIVING er boligtilbehør i høj kvalitet. Alle produkterne

Læs mere

Produktinformation Nyheder efterår 2014

Produktinformation Nyheder efterår 2014 Produktinformation Nyheder efterår 2014 Weigh-it køkkenvægt Weigh-it er en køkkenvægt, som er nem at få fat på, pæn at se på og let at få af vejen! Det er let at betjene Weigh-it med det lysende display

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

BAKE-IT brødform. Gør bagning så let som det ser ud på tv

BAKE-IT brødform. Gør bagning så let som det ser ud på tv NEWS Spring 2015 BAKE-IT brødform Gør bagning så let som det ser ud på tv Gør det let at bage med RIG-TIGs BAKE-IT. Brødformen har en praktisk udtagelig opdeler, der giver dig mulighed for at skræddersy

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

SENSUELL Køkkenudstyr

SENSUELL Køkkenudstyr 24_017 SENSUELL Køkkenudstyr Livet i hjemmet stiller store krav til vores sortiment af køkkenudstyr. SENSUELL køkkenudstyrsserien er testet i henhold til standarder for privat brug. Den opfylder de høje

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

opbevaringsboks ost Design: Troels Seidenfaden Pris: kr. 249,95

opbevaringsboks ost Design: Troels Seidenfaden Pris: kr. 249,95 opbevaringsboks ost Uanset hvilken slags ost du holder af type, smag og størrelse kan du opbevare og servere den med RIG-TIGs opbevaringsboks til ost. Boksen har en størrelse så, du let kan opbevare én

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

IKEA 365+ GNISTRA 26_012

IKEA 365+ GNISTRA 26_012 IKEA 365+ GNISTRA 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive. IKEA 365+ GNISTRA serien indeholder knive, du har brug for hver dag. Knivene har greb, der ligger godt i hånden, og er fremstillet

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

Julepris: 190,- Vejl ud: 299,-

Julepris: 190,- Vejl ud: 299,- *Gældende i perioden 1/10 21/12 2018 Levering senest d. 21/12-2018 Tæt lukning* mulig at medbringe i tasken, bilen, toget, på cyklen osv. Dobbeltvægget termokop med vakuum-effekt. Holder væsken kold eller

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

25%* Små detaljer gør den store forskel for dine gæster. Reducerer servietforbruget med mindst. Tork Xpressnap Servietdispensersystem

25%* Små detaljer gør den store forskel for dine gæster. Reducerer servietforbruget med mindst. Tork Xpressnap Servietdispensersystem Tork Xpressnap Servietdispensersystem Små detaljer gør den store forskel for dine gæster Reducerer servietforbruget med mindst 25%* *sammenlignet med traditionelle servietdispensere. Tork Xpressnap Servietdispenser

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS

GAVER, MODE & BOLIGTRENDS Find masser af inspiration til GAVER, MODE & BOLIGTRENDS HE Living ApS Klinkhøjvej 42 7400 Herning Tlf.: 30 44 77 33 NYHEDER TIL SÆSONEN ET SMUGKIG PÅ DE SMUKKESTE NYE FUND Velkommen til Heliving - webshoppen

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE

STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE STILFULD OPBEVARING TIL DIN UDEOASE Byd den kommende udesæson velkommen med en smart og stilfuld opbevaringsløsning, der har plads til dine havehynder, tæpper og meget mere. Stilrent skandinavisk design

Læs mere

produktinformation 2014 forår

produktinformation 2014 forår produktinformation 2014 forår SINK-CADDY holder Du ved slet ikke, at du behøver den men det gør du da. Hold orden ved køkkenvasken med SINK-CADDY fra RIG-TIG by Stelton. Med holderen har du et praktisk

Læs mere

IKEA 365+ Gryder og pander

IKEA 365+ Gryder og pander 48_015 IKEA 365+ Gryder og pander En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. IKEA 365+ gryder og pander af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at det kan holde til at blive

Læs mere

25%* Små detaljer gør den store forskel for dine gæster. Reducerer servietforbruget med mindst. Tork Xpressnap Serviet-dispensersystem

25%* Små detaljer gør den store forskel for dine gæster. Reducerer servietforbruget med mindst. Tork Xpressnap Serviet-dispensersystem Tork Xpressnap Serviet-dispensersystem Små detaljer gør den store forskel for dine gæster Reducerer servietforbruget med mindst 25%* * sammenlignet med almindelige servietter Tork Xpressnap Servietdispenser

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Pizza & bagesten OS Stone. Opskrifter & brugsanvisning. Vores leverandør har godkendelse fra:

Pizza & bagesten OS Stone. Opskrifter & brugsanvisning. Vores leverandør har godkendelse fra: Pizza & bagesten OS Stone Opskrifter & brugsanvisning Vores leverandør har godkendelse fra: Info om Out-Standing s pizza- og bagesten: OS Stone er et unikt redskab til bagning på grill. Stenens egenskaber

Læs mere

S A M L E M Æ R K E R SPAR OP TIL 75%

S A M L E M Æ R K E R SPAR OP TIL 75% S A M L E M Æ R K E R SPAR OP TIL 75% Kokkenes fore Passer til alle komfurtyper Praktisk glaslåg med silikonekant Ekstra stærk teflon-belægning Ergonomiske håndtag Teflon-serveringspande 28 cm. 25 X +

Læs mere

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon

DELAKTIG Sofaserie. Produktguide. DESIGN Tom Dixon Produktguide DELAKTIG Sofaserie 15_018 DESIGN Tom Dixon DELE Lænestolsplatform 2-pers. platform 3-pers. platform Ryglæn med hynde Armlæn med hynde Sofabord Gulvlampe Aftageligt betræk Forskellige betræk

Læs mere

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter

www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter www.trappefabrikken.dk trætrapper skrædder syede trapper efter mål skrædder syede trapper efter mål Om din trappe Siden starten af 70 erne har unikke og specialkonstruerede kvalitetstrætrapper været konceptet

Læs mere

Preserving the seasons

Preserving the seasons Preserving the seasons NORTH OAK deli products NORTH OAK er 100% velsmag. En smuk delikatesseserie skabt på kærligheden til den ægte smag og den nordiske natur. Med NORTH OAK er årstidernes unikke smagsunivers

Læs mere

DIY GØR-Det-Selv. Bliv inspireret til hvordan du kan gi dit møbel mere personlighed

DIY GØR-Det-Selv. Bliv inspireret til hvordan du kan gi dit møbel mere personlighed DIY GØR-Det-Selv IKEA + ARTREBELS Bliv inspireret til hvordan du kan gi dit møbel mere personlighed HUSK INDHOLD ------------ Tænk altid på sikkerheden først. Brug egnede materialer og værktøj. Din reklamationsret

Læs mere

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm

møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm møbelpakker Lysarmatur Ifö Option lysarmatur LED Spejlskab Ifö Option OSSN Indbygningsmodul Ifö indbygningscisterne Møbelpakke Ifö Sense 60 cm Toilet Ifö Sign Ifö Sign 7322 Side 3 Skandinavisk design og

Læs mere

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR

2.495,- 2.995,- Kampagnepris 1000,- 1400,- Roomz chär b sic. Roomz chär w1n. års garanti. Kampagnepris. Kampagnepris. Kampagnepris SPAR SPAR Roomz chär b sic - Synkron vippefunktion - Justerbar vippemodstand - Låsbar vippefunktion - Sædeforskydning - Gashøjde justering - Ryghøjde justering - Justerbart armlæn - 5 stjernet fodkryds - Sort polstring

Læs mere

IKEA 365+ Knive 25_018

IKEA 365+ Knive 25_018 IKEA 365+ Knive 25_018 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive. IKEA 365+ serien indeholder knive, du har brug for hver dag. Knivene har greb, der ligger godt i hånden, og er fremstillet i en

Læs mere

2 GRAND CRU VELKOMMEN

2 GRAND CRU VELKOMMEN GRAND CRU 1 2 GRAND CRU VELKOMMEN I år kan Rosendahls meget populære Grand Cru-produktfamilie fejre 20-års jubilæum. Lanceringen af Grand Cru-vinproppen i 1993 var begyndelsen på en serie, hvor et produkt

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure

DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS. Deko-brochure DEKORATION - UDSTILLING - SALGSDISPLAYS Deko-brochure Du bestemmer - vi leverer Sælg dine ideer. I et overbevisende eller overraskende format. Udnyt alle de moderne faciliteter med SM Dekorør til at skabe

Læs mere

Ret til ændringer forbeholdes

Ret til ændringer forbeholdes Ret til ændringer forbeholdes nippon garden collection 2011 Træd ind i en verden af stærke farver, minimalistiske former og stiliserede blomster Kollektionens design og formsprog peger i retning af tendenserne

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Dansani Special Collection Dansani Special

Læs mere

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com

Flexa Baby. - et hjerterum at vokse i. www.flexaworld.com Flexa Baby - et hjerterum at vokse i www.flexaworld.com Et hjerterum at vokse i aby Hans Sandgren Jakobsen, som er kendt ikke kun for hans forkærlighed for træ, men også for hans lyse og luftige designunivers,

Læs mere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere

A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE. Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere A MAGICAL LIGHT EXPERIENCE Welcome to the world of Tivoli Lights. Bring the magic of Tivoli into your home and create a fairy-tale atmosphere Det stof drømme er gjort af Igennem 150 år har Tivolis lysmestre

Læs mere

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE

DEKORATIV OG LYDABSORBERENDE PRIM 2 Prim Prim 3 PRIM Prim er den første rene tone i et musikinterval mellem to toner. Ordet kommer fra latinsk primus, som betyder første. Vores Prim er en kreativ opdeling, hvis vigtigste egenskaber

Læs mere

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse.

MEFA HARMONY. Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. MEFA HARMONY Smukt design og masser af muligheder Tidløse postkasser med bløde former. Harmonisk og gennemført design, der egner sig til en bred vifte af huse. HARMONISKE MEFA Opal (840) MEFA s kampvogn

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

De små redskaber er vigtige

De små redskaber er vigtige De små redskaber er vigtige Jeg bruger det lille rivejern til ingefær som er en af mine ynglings ingredienser. Jeg bruger det også til hvidløg, nødder, og tusinde andre ting. En spiseske er altid handy

Læs mere

Kan det tegnes, kan det laves

Kan det tegnes, kan det laves Kan det tegnes, kan det laves Der er ingen begrænsninger, hvis man vælger teknologien rapid prototyping til sine modeller og prototyper (se nederst fakta om teknologien). Men det betyder ikke, at modellen

Læs mere

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8

Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 Køkkenmaskiner MUM 4, 6, 8 2008 2009 Muligheder og madglæde En højtidsstund Vi tilbringer en stor del af vores tid i køkkenet og gør vi det ikke, ønsker vi ofte, at vi gjorde. Køkkenet er et sted, hvor

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

11_015 SENIOR. Køkkenudstyr

11_015 SENIOR. Køkkenudstyr 11_015 SENIOR Køkkenudstyr Livet i hjemmet stiller store krav til vores sortiment af køkkenudstyr. SENIOR køkkenudstyrsserie er nøje testet i henhold til standarder for brug i private hjem og opfylder

Læs mere

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler,

B2B gavepakker 2016 PAKKE 13 PAKKE 6 PAKKE 12 PAKKE 9 PAKKE 14 PAKKE 7. Kære B2B forhandler, B2B gavepakker 2016 B2B gavepakker 2016 PAKKE 1 PAKKE 8 PAKKE 2 PAKKE 9 Kære B2B forhandler, Det glæder os at præsentere Steltons gavekatalog for 2016, som er fyldt med produkt nyheder og spændende pakker,

Læs mere

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE

Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE Ikast Design Doors EKSKLUSIVE INDVENDIGE DØRE INDHOLD 3 Stil krav til dine indvendige døre de er som møbler i indretningen 4 Profil Line Design døre leg med profiler og få en anderledes dør 6 Profil Line

Læs mere

MORE THAN 160 YEARS. indsatse

MORE THAN 160 YEARS. indsatse MORE THAN 160 YEARS indsatse indhold indsatse en-sidet Morsø 5660.............. s 4 Morsø S80-90............ s 6 Morsø S81............... s 7 Morsø S100.............. s 8 Morsø S101.............. s 9 to-sidet

Læs mere

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER

ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER ZWILLING J.A. HENCKELS 2015 FIRMAGAVER Ballerup, den 25. august 2015 KÆRE SAMARBEJDSPARTNER Det er os en fornøjelse at kunne præsentere et udvalg af firmagaver fra ZWLLING J.A. HENCKELS. Vi har nedjusteret

Læs mere

27_015 GYNNSAM. Knive

27_015 GYNNSAM. Knive 27_015 GYNNSAM Knive Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive. GYNNSAM knive er designet til at blive brugt hver dag. Designet bygger på de krav, en professionel kok stiller, men er tilpasset

Læs mere

Contura 300 Contura i7. Hygge i stort format

Contura 300 Contura i7. Hygge i stort format Contura 300 Contura i7 Hygge i stort format 2 3 CONTURA 310 3 1 2 Flere variationer med Contura 300 og i7 Har du det ligesom os kan du heller aldrig få hygge nok? Så bør du stifte bekendtskab med brændeovnen

Læs mere

Hvordan designer jeg en bordskåner der ikke optager så meget plads?

Hvordan designer jeg en bordskåner der ikke optager så meget plads? Design af en bordskåner Brainstorm / overvejelser / research Problemet er, at jeg har mange forskellige bordskånere, og bordskånere fylder meget. Bordskåneren skal isolere bordet fra gryden, så bordet

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space. Dansani. DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL-JUNI 2018 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space Dansani.dk Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design

Læs mere

07_016 VARDAGEN. Gryder

07_016 VARDAGEN. Gryder 07_016 VARDAGEN Gryder En travl hverdag stiller store krav til køkkenudstyret. VARDAGEN gryder af rustfrit stål har gennemgået strenge test for at sikre, at de kan holde til at blive brugt hver dag. Vi

Læs mere

nyhed 2018 råt & raffineret dansk design & dansk produceret

nyhed 2018 råt & raffineret dansk design & dansk produceret nyhed 2018 råt & raffineret dansk design & dansk produceret svane.com / 1 nyhed 2018 råt & raffineret STRAMT nordic SKANDINAVISK KØKKENDESIGN I år har vi haft en anderledes tilgang til vores 2018 nyhed.

Læs mere

11_015 SLITBAR. Knive

11_015 SLITBAR. Knive 11_015 SLITBAR Knive Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenknive hver dag. SLITBAR knive er fremstillet i høj kvalitet helt ned til den mindste detalje i et design, der giver ethvert køkken en helt

Læs mere

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI.

DANSANI SPECIAL COLLECTION KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION. Create your personal space DANSANI. KAMPAGNE APRIL JUNI 2019 SPAR PÅ UDVALGTE SÆT FRA SPECIAL COLLECTION Create your personal space DANISH DESIGN DANSANI.DK Dansani Special Collection Dansani Special Collection er dansk design i holdbar

Læs mere

MILJØ & tests GARANTI

MILJØ & tests GARANTI SPACE Space er designet af den tyske designduo Jehs+Laub. Duoen er inspireret af menneskekroppen og naturens evne til at designe sig selv. Deres ambition er altid at gøre, hvad der er ligetil og ikke for

Læs mere

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger

Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Lad dig inspirere af vores mange spændende løsninger Nygaard design er det nye køkken- bad og garderobebrand på det nordiske marked. Nygaard designs fundament ligger i 40 års køkkenerfaring, og er tilført

Læs mere

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord

Indhold 3 CASØ 500. 4 Spisebord. 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis. 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde. 10 Skænk og skrive/konsol - bord CASØ 500 Indhold 3 CASØ 500 4 Spisebord 6 Koefoed by CASØ Eva, Peter og Lis 8 CASØ 500 / CASØ 501 sofaborde 10 Skænk og skrive/konsol - bord 12 CASØ 500 TV-bord 14 Reol og vitrine 16 CASØ 501 TV-bord og

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Design for your life MADE IN DENMARK. Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2017/3

Design for your life MADE IN DENMARK. Prisliste DKK inkl. moms Ret til ændringer forbeholdes 2017/3 Ret til ændringer forbeholdes 2017/3 MADE IN DENMARK Design for your life Hammel Furniture A/S - Anbækvej 111 - DK-8450 Hammel - sales@hammel-furniture.dk www.mistral-furniture.dk - facebook.com/mistralfurniture

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 50_018 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Vi har det tilbehør du kan få brug for, som forskellige underlag,

Læs mere

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a

poul kjærholm pk1 pk52 pk52a poul kjærholm pk1 pk52 pk52a PK1 poul kjærholms første stol PK1 en eviggyldig klassiker Poul Kjærholm havde en unik evne til at forene stålet med organiske materialer en evne han demonstrerede i starten

Læs mere

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag

Portavant. Portavant.dk. Overbevisende elegant og dæmpet. Fremtidens skydedørsbeslag Portavant Fremtidens skydedørsbeslag Overbevisende elegant og dæmpet Portavant.dk Skydedør med omtanke Nu er det muligt at smække med!en glasdør Portavant - døren, der overbeviser. Døren som beskytter

Læs mere

Vi gi r dit hjem lys. OPLEV VORES nye flotte INDENDØRSLAMPER DANSKE. designeres

Vi gi r dit hjem lys. OPLEV VORES nye flotte INDENDØRSLAMPER DANSKE. designeres Vi gi r dit hjem lys OPLEV VORES nye flotte INDENDØRSLAMPER 4 DANSKE designeres bud på lampemoden Mulighed for fornyelse Lyset har stor betydning for vores velvære og husets indendørsbelysning kan bruges

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

SAML GULDMÆRKER TIL EKSKLUSIVE ZWILLING PRODUKTER

SAML GULDMÆRKER TIL EKSKLUSIVE ZWILLING PRODUKTER SAML GULDMÆRKER TIL EKSKLUSIVE ZWILLING PRODUKTER Du får op til 75% rabat med 35-45 guldmærker VIND EN WEEKENDTUR FOR 2 PERSONER TIL DÜSSELDORF, TYSKLAND INKLUDERER BESØG PÅ ZWILLING J.A. HENCKELS FABRIK

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

Anbefalet B2B pris kr. 350,00 ekskl. moms.

Anbefalet B2B pris kr. 350,00 ekskl. moms. En gave, der gør en verden til forskel Kay Bojesens populære sangfugle kom flyvende fra start og har i det forgangne år spredt glæde i mange hjem med sine glade farver. Nu ser en hvid og rød Kaj Bojesen

Læs mere

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT Produktguide PAX OG KOMPLEMENT 48_015 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i dit hjem

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide HEMNES Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Bålmadsworkshop.

Bålmadsworkshop. Bålmadsworkshop Ved PH outdoor Så er vi klar til 2. udgave af vores adventurerace. Vi har ændret alle O-løbene, tænkt nye tanker, men fastholdt hyggen og det udfordrende element. Løbet er den 27 November

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere