Hvorfor lysterapi? Lysets farvetemperatur.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvorfor lysterapi? Lysets farvetemperatur."

Transkript

1 LYSTERAPI - Hjælper alle - Er ikke indbildning - Øger din energi - Giver dit humør et boost - Stabiliserer din døgnrytme - Forbedrer din søvn - Gør godt ved natarbejde - Øger din livskvalitet Lysterapilamper, dagslyslamper og andre velværefremmende produkter. Hos Lysterapi.dk er vi specialister i lysterapi mod vinterdepression og vintertræthed. Vi har det største og mest innovative udvalg af lysterapi-produkter af høj kvalitet.

2 Hvorfor lysterapi? Om vinteren oplever mange, at de mister energi og at humøret kunne være bedre. Der kan også være tale om lyst til søde sager, ubalancer i immunforsvar og mave-tarm-funktion samt dårlig søvn forårsaget af forstyrrelser i døgnrytmen. Det menneskelige indre ur har typisk en døgnlængde på 24,5 til 25 timer, hvilket gør det nødvendigt, at man eksponeres af dagslys dagligt. Det resetter så at sige det indre ur og opretholder dermed en god døgnrytme. En anden væsentlig anledning til at få tilstrækkeligt dagslys hver dag er kroppens regulering af niveauerne af søvnhormonet melatonin og humør signalstoffet serotonin. Begge meget væsentlige stoffer for vores velbefindende og sundhed. Om vinteren er det svært for mange at få tilstrækkeligt med dagslys og derfor er en lysterapilampe en optimal erstatning. For mennesker med vinterdepression er det helt nødvendigt med lysterapi som simulerer solens lys. En god lysterapilampe skal afgive dagslysspektret lys med mindst lux. Der findes en stor mængde forskellige lysterapilamper og valget af lampe skal begrundes i lyskvalitet, lysstyrke og at lampen imødekommer netop dine behov. Lysets farvetemperatur. Lyset fra solen skifter farvetemperatur hen over døgnet. Om morgenen er det i den blålige ende af skalaen, om dagen mere hvidt og om aftenen bevæger lyset sig over i den rødlige ende. Farvetemperaturen måles i Kelvin. Jo højere Kelvin desto mere blåt er lyset. Undersøgelser har dokumenteret at det blålige lys er mest effektivt til at resette det indre ur. Steven Lockley fra Harward universitet i USA er forskeren bag opdagelsen. Læs artikel på vores hjemmeside. Lyset fra en lysterapilampe skal have en Kelvinværdi på min Det må meget gerne være højere, men så kniber det med at bruge lysterapilampen som en del af rumbelysningen. Den vil simpelthen lyse for blåt og kan virke generende. Dagslyslamper En spændende nyhed er high tech LED lamperne fra Dalen, hvor man ved hjælp af en fjernbetjening kan styre både lysstyrken og farvetemperaturen.

3 NatureBright SquareOne Markedets mindste (12x12 cm) og mest innovative lysterapilampe, som med sit kraftige lys er et af de mest effektive lysterapi-produkter, der fås. Behandlingstiden er kun 15 minutter og styres af en automatisk timer. NatureBright SunBliss Nyhed fra NatureBright. En søsterlampe til SquareOne men uden indbygget batteri. Kraftigt lys og med solopgangs-funktion. Lysbehandlingstiden er ca. 20 minutter. SquareOne har indbygget genopladeligt batteri og solopgangssimulator. Den kan vække dig med lys og fuglekvidder. Innolux Tokio Nyhed fra Innolux. Tokio er en moderne og smart lysterapi- og arbejdslampe med led-lys. Den fylder ikke meget og er forsynet med en tynd fod. Den lyser godt op med lux ved knap 30 cm. Strømforbruget er kun 10W og der skal aldrig skiftes pærer. Tokio er udviklet med knapper for forskelligt lys: Morgenlys, lys til arbejde, lys til læsning og aftenlys. Lysstyrken kan nemt reguleres. Lampen er udstyret med en usb-oplader, så du nemt kan oplade din telefon etc. Innolux Aurora & Aurea Innolux Aurora og Aurea er flot designede lysterapilamper, som giver lysterapi hele vejen rundt i en diameter på 95 cm. Lysstyrken kan reguleres trinløst ved hjælp af drejeknap. Med Aurora/Aurea kan flere personer få lysterapi samtidigt bare de sidder indenfor diameteren på 95 cm. Lysstyrken er lux.

4 Innolux Mesa Mega & Super Nova Lysterapilamper med stor effekt To af markedets kraftigste lysterapilamper er fra Innolux. Mesa Mega og Super Nova er udstyret med hhv. 2 x 80 Watt og 4 x 80 Watt dagslys lysstofrør og giver lysterapi på hhv. 140 cm og hele 200 cm. Det betyder at flere kan få lysterapi samtidigt. Philips Energy Up HF3419 Kun minutter om dagen med Energy Up HF3419 har vist sig at give ny energi og fremme et positivt humør. Du skal blot placere energilampen en armslængde væk, så lyset rammer øjnene. Du behøver ikke at se direkte ind i lyset, så du kan sagtens foretage dig andre ting samtidig med lysterapien og nyde godt af den ved morgenmaden, eller når du arbejder eller læser. Lumie Desk Lamp II Lysterapi og arbejdslampe Denne lampe er en smart og effektiv lysterapilampe, der også fungerer som skrivebordslampe.lampens fleksible arm gør den nem at vinkle, så lyset falder på øjnene og sikrer at du får tilstrækkelig lysterapi. Efter tilstrækkelig behandlingstid kan lampen dæmpes ned til ønsket lysniveau og anvendes som en almindelig skrivebordslampe. Innolux Valovoima lysterapi og arbejdslampe Innolux Valovoima er en stilfuld LED lysterapi og arbejdslampe med lysdæmper. Den er designet på en sådan måde, at lyset er let at styre og den kompakte lampe er let at placere for eksempel på et skrivebord. Lampen er designet af en af de mest kendte finske designere, Harri Koskinen.

5 Luminette 2 lysterapi-briller Luminette lysterapibriller er kommet i ny udgave: Luminette 2. Nyudviklingen betyder flere fordele: Flot design, sammenklappelige brillestænger, indbygget genopladeligt batteri, 3 lysstyrker og flot etui. Med Luminette 2 kan du få lysterapi uafhængig af tid og sted. Luminette 2 kan bruges sammen med almindelige briller. Valkee 2 Lysterapi i ørene er det nyeste nye! Forskere i Finland har opdaget, at hjernen er lysfølsom. Det betyder, at lysterapi gennem ørene giver samme virkning som den anerkendte lysterapi via øjnene. For mange mennesker vil det være en kærkommen lettelse at kunne tage lysterapi om morgenen i kun 12 minutter, mens de stadig ligger i sengen og snoozer med lukkede øjne! Innolux Valovoima gulvlampe med lysterapi Spændende nyhed. Den første lysterapi gulvlampe har set dagens lys. Det er en videreudvikling af skrivebordsmodellen Valovoima og den lever helt op til forventningerne.sid i ro og mag i lænestolen eller sofaen og få lysterapi. Designet er uovertruffent og lyset fra den er eminent. Den giver lux og lysstyrken kan nemt reguleres med drejeknap. En meget stilfuld lampe til ethvert hjem og virksomheder. Innolux Origo Lysterapi fra designerlampe Innolux Origo er designet af den kendte finske designer Eero Aarnio. Origo giver lux på 65 cm afstand. Den er forsynet med en drejeknap til trinløs regulering af lysstyrken. Origo vil pynte i ethvert rum og hører til blandt de effektive og godkendte lysterapilamper fra finske Innolux.

6 Innolux Kubo Lysterapi fra designerlampe Innolux Kubo er designet af den kendte finske designer Eero Aarnio. Kubo giver lux på 43 cm afstand. Den er forsynet med en drejeknap til trinløs regulering af lysstyrken. Kubo vil med sit isnende formsprog pynte i ethvert rum og hører til blandt de effektive og godkendte lysterapilamper fra finske Innolux. Innolux Candeo lysterapi pendel Målet med Candeo var at designe en æstetisk pendel, der ville være egnet i mange rum, og som nemt kunne justeres til lysterapi. Med vippekontakten oven på Innolux Candeo forvandles lampen fra en lysterapilampe til en retro design lampe med et varmt lys med atmosfære. Den innovative Candeo er den første pendel med lysterapi på markedet. Det unikke ved Candeo understreges af at farvetemperaturen er let at skifte fra varm hvid til kold hvid. Innolux Candeo Air lysterapi pendel En videreudviking af Candeo. Air er mere flad i designet og med led-lys. Med vippekontakten oven på Innolux Candeo Air forvandles lampen fra en lysterapilampe til en design lampe med et varmt lys med atmosfære.en højdejustering på den sorte tekstil ledning tilføjer alsidighed til brugen af Candeo.Den innovative Candeo er den første pendel med lysterapi på markedet. Farvetemperaturen er let at skifte fra varm hvid til kold hvid. NatureBright Per2 Lysterapi og solopgang Den nye smarte Per 2 fra NatureBright er udviklet med en automatisk styring af farvetemperaturen i løbet af døgnet. Om morgenen er lyset kold hvidt, om dagen er det neutralt hvidt og om aftenen skifter det til varm hvid.

7 NeedLite lysterapi og arbejdslampe Nyhed fra Danmark - NeedLite lysterapi og arbejdslys til skrivebordet. Needlite er en veldesignet arbejdslampe, der giver dig både det nødvendige dagslys, og samtidig effektivt lys på din arbejdsplads. Lampen kan styres intelligent via en app - eller med touch funktion. Når du går fra din arbejdsplads slukker lyset automatisk, og med LED pærer har lampen en levetid på mere end 10 års normalt kontorbrug. Innolux Rondo LED Rondo LED er en smart, multifunktionel og kompakt lysterapilampe. Rondo LED er en stilfuld kombination af metal og plast. Lampen er også let at placere i små rum som køkkener eller på skriveborde. Det runde, harmoniske design skaber en varm følelse af sollys og sommer. Rondo LED er 32 cm i højden og 25 cm i diameter. Lysstyrken er lux. Innolux Rondo Innolux Rondo er en flot designet lysterapilampe, som med dens runde form giver dejlige associationer til sol og sommer. Skærmen er 40 cm i diameter, udført i plast og sørger for et for øjnene behageligt hvidt lys. Rondo er udstyret med 55 Watt lysrør, som giver en lysstyrke på lux i en afstand af 50 cm. Behandlingstiden er minutter. Philips Energy Up HF3420 Med sin beskedne størrelse på kun 15x15 cm er Philips Energy Up HF3420 nem at have med sig overalt og tilmed lyser Philips Energy Up HF3420 med sit blå lys kraftigere end mange af de store lysterapilamper. Lyset leveres af 60 langtidsholdbare LED s med blåt lys. Det har vist sig, at det blå lys i lysspektret er det mest effektive til behandling af vinterdepression og vintertræthed.

8 Dalen High Tech LED dagslyslamper med fjernbetjening De nye lamper fra Dalen er High Tech LED lamper med avanceret mulighed for justering af lysstyrke og farvetemperatur. Endvidere kan lamperne lyse med specielt svagt natlys, som ikke generer hjernens udskillelse af søvnhormonet melatonin. En solnedgangsfunktion giver lamperne også mulighed for. Lamperne er cm i diameter og monteres direkte på loft eller væg. Om morgenen er lyset blåligt, om dagen hvidt og om aftenen rødligt. Præcis denne feature gør at brugerne bedre kan fastholde en god døgnrytme, hvilket er uhyre vigtigt for et godt velbefindende, et godt helbred og en god søvn. I 2017 er serien af dagslyslamper fra Dalen udvidet med 2 nye lamper, som kan styres via app/wifi. Der kan oprettes et lysskema, hvilket giver mulighed for dynamisk lys, altså lys der automatisk følger døgnets rytme.

9 Innolux Jasmina serien - lysterapi lamper til væg og loft Innolux Jasmina er en serie plafond lamper i tidsløs, stilren og klassisk design. De monteres direkte på loft eller væg og giver et behageligt og alligevel kraftigt lys. Serien består af 5 lamper i forskellig størrelse. Den mindste er 35 cm i diameter, herefter findes en på 43 cm, en på 58 cm, en på 80 cm og endelig den helt store på 108 cm i diameter. Lamperne er forsynet med dagslys lysstofrør, og lysstyrken bliver kraftigere med lampestørrelsen. Jasmina giver associationer til sol og sommer og vil foruden lysvirkningen pynte i forskellige opholdsrum, f.eks. entreer, venteværelser, halls, caféer, fitnessrum, behandlerrum, lobbyer, mødelokaler, butikker etc. Jasmina er også leveret til flere hospitaler og institutioner, hvor beboerne på grund af sygdom eller andet opholder sig indendørs. Sound Oasis BLS-100SO Kan vække dig med lys, lyd, vibration og aromaterapi. Den er tilmed nem at indstille, så det er bare med at komme i gang. Bedste solopgangssimulator verden endnu har set! Når du bruger den som vækkeur, vil du opleve at den starter med at lyse ganske svagt 30 minutter før du skal op. Efter et kvarter, dvs. 15 minutter før du skal op, er lyset halvsvejs i styrke og nu begynder den at afspille den lyd, du har valgt. Lumie Bodyclock Active solopgangssimulator En flot sove-/opvågnings lampe, der forbedrer dit velbefindende. Solopgangssimulatoren, der kan tilbyde clockradio og et antal naturlige indslumrings-/opvågnings lyde, bl.a. fuglesang, hanegal, bølgebrus og hvid støj.

10 Stort udvalg af lækre sovemasker Total Sleep Mask System Denne nye sovemaske fra USA er uden tvivl verdens bedste. Det er en super deluxe sovemaske, som på en meget behagelig måde sørger for effektivt at lukke alt lys og mange lyde ude. Total Sleep Mask System er den første sovemaske med god blokering af lyde, hvilket skyldes nogle specielt designede øre packs. Mela-Medic Søvnbriller Den naturlige vej til dannelse af søvnhormonet melatonin. Tag søvnbrillerne på 1½ til 3 timer før du skal i seng, så starter du produktionen af søvnhormonet melatonin allerede inden du går i seng. Behold dem på indtil du befinder dig i dit mørklagte soveværelse. Søvnbriller virker ved at blokere for det blå lys i lysspektret. SleepPhones SleepPhones er en ny opfindelse fra USA til forbedring af søvn. Der er tale om et dejlig blødt pandebånd med indbyggede ultratynde højttalere med kvalitetslyd. Med SleepPhones falder du hurtigere i søvn og sover bedre. Fås også med Bluetooth. Ørepropper Meget populære ørepropper fra Howard Leight, som efter manges mening producerer de bedste ørepropper i verden. Ørepropperne er udført i fleksibel Polyurethane skum (ikke silikone) og er ikke skadelig for hud eller øre. Materialet former sig efter øret og lukker derved af for lyden, som reduceres med 30 db.

11 Himalaya saltkrystal lamper Med deres unikke orange skær giver Himalaya saltlamper et dejligt beroligende aftenlys. Herudover har saltlamperne andre spændende egenskaber så som at rense luften, de befinder sig i. Saltet stammer fra et hav, der forsvandt for 250 mio. år siden. Den orange farve er opstået som følge af højt indhold af mineraler. Fås i mange størrelser og former Migra-Cap migrænehætte Migra-Cap migrænehætte er en unik opfindelse og et lækkert produkt. Udviklet af en migræniker til sig selv og andre migrænikere. Migra-Cap kombinerer kuldebehandling med fuldstændig mørke og giver således optimal lindring på smerter, som optræder ved migræne eller hovedpine. Denne medicinfri løsning er unik, som du kan bruge igen og igen. Glo to Sleep Illumy sove & vågne maske Revolutionerende nyhed fa Sound Oasis. Illumy sovemaske er ikke kun en sovemaske, men også et avanceret system med funktioner til søvn og vækning. Illumy fungerer ved hjælp af lyspåvirkninger, som får hjernens svingninger ned, når du skal sove og op når du skal vågne. Det hele styres via en app på smartphonen. Bluetooth højttaler med naturlyde Ny stereo bluetooth højttaler fra Sound Oasis. Der er tale om et kvalitetsprodukt med rigtig god lyd fra de to 10 watt højttalere. BST-400 er navnet og med indbygget batteri og naturlyde er der tale om et mere avanceret produkt end de gængse bluetooth højttalere. Sound Oasis tilbyder gratis download af professionelle terapilyde til søvn, tinnitus og baby.

12 Har handlet flere gange på Lysterapi.dk Har handlet flere gange på Lysterapi.dk og kan kun anbefale dem Birgitte Susgaard Ringkøbing, DK TRUSTSCORE 9,5 OVER 787 ANMELDELSER Vi tilbyder finansiering via gode samarbejdspartnere. Private tilbydes delbetaling med ViaBill, hvor beløb op til kr. er rente og gebyrfri. Private virksomheder kan lease gennem flere leasingselskaber, f.eks. Leasing Fyn. Offentlige virksomheder kan lease gennem Kommune Leasing, som vi har samarbejde med. Lysterapi.dk A/S er et 100% dansk ejet selskab med interesse for lysterapi-lamper og andre helsefremmende produkter. Ejerne har selv en terapeutisk baggrund som giver ekstra fundament for en stor faglig og kompetent viden og erfaring i emnet. På vores hjemmeside kan du i ro og mag læse artikler om lysterapi, interviews med læger og kunder. I webshoppen kan du se og købe alle vores kvalitetsprodukter. Vores webshop er E-mærket og vores score på Trustpilot er tårnhøj med 9,5. Lysterapi.dk A/S Jakob Dannefærds Vej 14, kld., tv. DK-1973 Frederiksberg C Telefon: info@lysterapi.dk Web:

Hvorfor lysterapi? Lysets farvetemperatur.

Hvorfor lysterapi? Lysets farvetemperatur. LYSTERAPI - Hjælper alle - Er ikke indbildning - Øger din energi - Giver dit humør et boost - Stabiliserer din døgnrytme - Forbedrer din søvn - Gør godt ved natarbejde - Øger din livskvalitet Hos Lysterapi.dk

Læs mere

Hvorfor lysterapi? Lysets farvetemperatur.

Hvorfor lysterapi? Lysets farvetemperatur. LYSTERAPI - Hjælper alle - Er ikke indbildning - Øger din energi - Giver dit humør et boost - Stabiliserer din døgnrytme - Forbedrer din søvn - Gør godt ved natarbejde - Øger din livskvalitet Hos Lysterapi.dk

Læs mere

Produktkatalog Lysterapilamper & solopgang

Produktkatalog Lysterapilamper & solopgang Produktkatalog Lysterapilamper & solopgang Nature Bright SquareOne lysdioder SquareOne er med effektivt hvidt lys, som er blåt beriget. Giver lysterapi på 15 minutter. Med genopladeligt batteri og solopgangsfunktion.

Læs mere

Produktoversigt - Lysterapilamper

Produktoversigt - Lysterapilamper Produktoversigt - Lysterapilamper Medi-Light Desktop E 24 W En alsidig lampe, der anvendes til lysterapi om morgenen ved at rette den mod ansigtet i en halv til en hel time. Resten af tiden fungerer Medi-Light

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 32_018 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

EWINDOW SKAB TRIVSEL ALLE DE STEDER, HVOR SOLEN IKKE NÅR FREM MED DØGNRYTMELYS FRA EWINDOW

EWINDOW SKAB TRIVSEL ALLE DE STEDER, HVOR SOLEN IKKE NÅR FREM MED DØGNRYTMELYS FRA EWINDOW EWINDOW SKAB TRIVSEL ALLE DE STEDER, HVOR SOLEN IKKE NÅR FREM MED DØGNRYTMELYS FRA EWINDOW Ewindow skaber effektfuld belysning og stemning SKAB DAGSLYS, HVOR NATURLIGT LYS ER BEGRÆNSET Vi opholder os det

Læs mere

Needlite. The power of daylight at your desk. needlite.com

Needlite. The power of daylight at your desk. needlite.com Needlite The power of daylight at your desk Daglys er livsvigtigt Det styrer vores døgnrytme, og en række funktioner. Det styrer og påvirker: Energiniveau Humør Døgnrytme Nattesøvn Produktivitet Fordøjelsessystem

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 07_018 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3459 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3459 Kat: 2. 3459 - Vækkeur, lamper, værktøjssæt m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 36_017 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Indbygningsspot Phoenix hvid LED 31155/31/PH Lys, der passer til øjeblikket Med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en 4" nedadvendt lampe, der kan dæmpes

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3498 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3498 Kat: 2. 3498 - Lamper, værktøjssæt, vækkeur m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Bordlampe Phoenix hvid LED 31154/31/PH Lys, der passer til øjeblikket med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en bordlampe, der kan dæmpes fra varm hvid

Læs mere

Vinterdepression. Hvad er en vinterdepression?

Vinterdepression. Hvad er en vinterdepression? Hvad er en vinterdepression? er kendetegnet ved, at tilstanden starter i efteerårsmånederne og slutteer i foråret. I vinterperioden bliver de pågældende mennesker først og fremmest energiløse, men også

Læs mere

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn

SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn SOV GODT Inspiration til en bedre nats søvn HVORFOR SOVER VI? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Kontorlamper DK. LED-stander- og pendellamper i

Kontorlamper DK. LED-stander- og pendellamper i Kontorlamper DK PRANA+ serien LEDstander og pendellamper i PRANA+serien UPLIGHTS UDTRÆKS LAMPEHOVED DIREKTE LYS HØJTEKNOLOGISK SENSOR LYSSTYRKE SCENESTYRING TUNABLE WHITE KAN TILPASSES LYSFARVEN ON/OFF

Læs mere

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02

HUSBÅDE PÅ BORNHOLM CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE. belysning 01 & 02 belysning 01 & 02 belysning 01 LOFT / PENDEL BELYSNING - CARAVAGGIO Design: Cecilie Manz Producent: Lightyears 01 De sorte, grå og hvide nuancer er nøje afstemt efter hinanden og spiller smukt sammen,

Læs mere

Døgnrytmebelysning. ISR og Energy piano 30 Sep 2017

Døgnrytmebelysning. ISR og Energy piano 30 Sep 2017 Døgnrytmebelysning ISR og Energy piano 30 Sep 2017 Indhold 1. Døgnrytme 2. Døgnrytmebelysning 3. Forbedret Trivsel og Helbred 4. Døgnrytmebelysning i Erhverv 2 1. Døgnrytme Indtil for 200 år siden opholdt

Læs mere

Kunstlys i hjemmet. Iben Winther Orton Ejer. Specialist i lys og belysning.

Kunstlys i hjemmet. Iben Winther Orton Ejer. Specialist i lys og belysning. Kunstlys i hjemmet Iben Winther Orton Ejer. Specialist i lys og belysning. iben@lightscapes.dk Kort om LED-lys til ældre Projektholdet, der har testet døgnrytmeunderstøttende belysning hos ældre i private

Læs mere

Lys, der passer til øjeblikket

Lys, der passer til øjeblikket Salgsfolder for Danmark () Philips Loftslampe Phoenix hvid LED 31151/31/PH Lys, der passer til øjeblikket med forbindelse til dig Med Philips hue Phoenix får du en LED-loftslampe, der kan dæmpes fra varm

Læs mere

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn

sov godt Inspiration til en bedre nats søvn sov godt Inspiration til en bedre nats søvn hvorfor sover vi? Vi sover for at få energi til at være vågne. Søvn giver hvile, mens krop og hjerne bearbejder dagens indtryk og genopbygger kroppen. Søvn er

Læs mere

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper.

Fotometri. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. EQUO byder på unikke egenskaber som fjerlet højdejustering, LED hoved med samme vinkel i alle positioner og indbygget trinløs lysdæmper. Vandret og lodret rækkevidde 62 cm Bevægelsessensor 32 cm 81 cm

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Occhio System. Hovedkontor. Danmark. Norge. Sverige. Lampefeber A/S Lilleringvej 30 8462 Harlev J Danmark. Occhio Show-room Badstuegade 1 8000 Århus C

Occhio System. Hovedkontor. Danmark. Norge. Sverige. Lampefeber A/S Lilleringvej 30 8462 Harlev J Danmark. Occhio Show-room Badstuegade 1 8000 Århus C Occhio Hovedkontor Danmark Lampefeber A/S Lilleringvej 30 8462 Harlev J Danmark Telefon +45 8636 1722 Fax +45 8636 1723 mail@lampefeber.com Occhio Show-room Badstuegade 1 8000 Århus C Danmark Telefon +45

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 39_018 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

bedre søvn Guide Sådan får du en Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

bedre søvn Guide Sådan får du en Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Februar Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Jeppe Michael Jensen Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan får du en bedre søvn Så farligt er for lidt søvn 11 gode råd Sådan får du en bedre søvn INDHOLD I DETTE

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3857 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3857 Kat: 2. 3857 - Eksklusive lamper & metal borsæt Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger,

Læs mere

Guide: Sådan får du bugt med vintertrætheden

Guide: Sådan får du bugt med vintertrætheden Guide: Sådan får du bugt med vintertrætheden Vinterens lave energiniveau behøver ikke bestemme over dig. Du kan sagtens 'energize' dig selv op i et højere gear. Af Line Felholt i samarbejde med Chris MacDonald,

Læs mere

PAS PÅ DIT BARNS ØJNE

PAS PÅ DIT BARNS ØJNE Værd at vide om børn og syn PAS PÅ DIT BARNS ØJNE MOTORIK- OG KONCENTRATIONS- BESVÆR? DET KAN SKYLDES DÅRLIGT SYN Et velfungerende syn er afgørende for, hvordan barnet klarer sig i skolen, til sport og

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR:

Senest opdateret: JUBOLIGHT.DK - SPOLEN 1, 9000 AALBORG - CVR: E14 LED PÆRER Doled K2 ENVILAR 1W ENVILAR G45 3W Det flotte klassiske design gør, at pæren kan sidde fremme hvor den er synlig. Doled K2 er en meget alsidig LED pære der passer ind rigtig mange steder,

Læs mere

Sådan får du Lys i en mørk tid

Sådan får du Lys i en mørk tid Sådan får du Lys i en mørk tid Af Fitnews.dk - torsdag 06. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/sadan-far-du-lys-i-en-mork-tid/ Mørkt når du kommer hjem. Mørkt når du vågner. November, December

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Søvnproblemer er der en naturlig løsning? www.nomedica.dk

Indholdsfortegnelse. Søvnproblemer er der en naturlig løsning? www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 9 Indledning 10 DEL I Får du nok søvn? 12 DEL II Nok og god søvn... hver nat 20 1. Bedre helbred kan give bedre søvn 21 2. Tab dig, hvis du er svært overvægtig 22 3. Regelmæssig

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Én lyskilde, tre lysindstillinger

Én lyskilde, tre lysindstillinger PHILIPS LED Pære 14-7-3,5 W (100 W) E27 varm/meget varm/ ekstra varm Kan ikke dæmpes Én lyskilde, tre lysindstillinger Ind i mellem får man lyst til at ændre stemningen i omgivelserne, så de passer til

Læs mere

ARBEJDSPAPIR OM SØVN

ARBEJDSPAPIR OM SØVN ARBEJDSPAPIR OM SØVN VIDEN OM SØVN Hvad synes du, er de tre vigtigste ting at vide om søvnen? 1. 2. 3. Hvad synes du, er de 3 mest uheldige konsekvenser ved dårlig eller for lidt søvn? 1. 2. 3. Hvad synes

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3867 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3867 Kat: 2. 3867 - Eksklusive lamper, grill, støvsuger & metal borsæt Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 31_017 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv

TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv WARM COLD DRY TRIPLE³ FUNCTION består af 3 unikke funktioner. Nyd verdens mest solgte temperaturregulerende soveprodukt, som aktivt forbedrer din søvn gennem aktiv regulering af fugt og temperatur. TEKNOLOGIEN

Læs mere

Intelligent bolig uden besvær

Intelligent bolig uden besvær Energistyring Større komfort Større sikkerhed Helt enkelt Intelligent bolig uden besvær Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

LED-pærer. Sådan vælger du.

LED-pærer. Sådan vælger du. 07_018 LED-pærer. Sådan vælger du. LED er den mest energieffektive form for belysning, der findes. LED-pærer bruger mindre energi og holder op til 20 gange længere end traditionelle glødepærer. Her får

Læs mere

Det rette lys til det rette øjeblik

Det rette lys til det rette øjeblik PHILIPS LED Pære (dæmpbar) 11W (75W) E27 Varmt skær Kan dæmpes Det rette lys til det rette øjeblik Philips LED pærer med en varm dæmpning giver en ny oplevelse med dæmpbare LED'er. Da disse Philips pærer

Læs mere

Resultater af forskningsprojektet LED lys til ældre

Resultater af forskningsprojektet LED lys til ældre Resultater af forskningsprojektet LED lys til ældre Line Kessel, 1.reservelæge, phd, FEBO Øjenafdelingerne Roskilde Sygehus og Glostrup Hospital Kan man ved hjælp af ændret indendørsbelysning forbedre

Læs mere

LYS, SUNDHED og ÆLDRE - OM LYSKVALITET OG MÅLINGER

LYS, SUNDHED og ÆLDRE - OM LYSKVALITET OG MÅLINGER LYS, SUNDHED og ÆLDRE - OM LYSKVALITET OG MÅLINGER Aikaterini Argyraki, Carsten Dam-Hansen, Jakob Munkgaard Andersen, Anders Thorseth, Dennis Corell, Søren S. Hansen, Peter Poulsen, Jesper Wollf og Paul

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

Lys, sundhed og velvære - Bedre lys til ældre mennesker

Lys, sundhed og velvære - Bedre lys til ældre mennesker Lys, sundhed og velvære - Bedre lys til ældre mennesker Kjeld Johnsen Statens Byggeforskningsinstitut Aalborg Universitet, København Bedre lys til fremtidens ældreboliger 12. december 2012 Oversigt Synssansen

Læs mere

Resultater. Hvad er vigtigt for de ældre, når det kommer til lys?

Resultater. Hvad er vigtigt for de ældre, når det kommer til lys? Hvad er vigtigt for de ældre, når det kommer til lys? Energipære giver et frygteligt lys! Jeg slukker meget for at spare på energi. Jeg tænker meget over lys, fordi det bliver mere besværligt at se med

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Produktoversigt. -intelligent sleep

Produktoversigt. -intelligent sleep Produktoversigt -intelligent sleep Revulotionerende og lækkert! TEMPRAKON soveprodukter består af det særlige OUTLAST materiale, som er en videreudvikling af det materiale, NASA bruger i deres astronautdragter.

Læs mere

GOLIATH GOLIATH. Professionelt dagslys døgnet rundt. Professionelt dagslys døgnet rundt

GOLIATH GOLIATH. Professionelt dagslys døgnet rundt. Professionelt dagslys døgnet rundt GOLIATH 100 38 250/250+ Professionelt dagslys døgnet rundt Til stort og småt - og alt det imellem Læs meget mere og se tekniske detaljer på www.jo-el.com Tilrettelæggelse og grafi sk layout twoplayer reklame

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Wake-up App: Indhold på Hjælp-siderne

Wake-up App: Indhold på Hjælp-siderne Wake-up App: Indhold på Hjælp-siderne 1. Tag rundvisningen 1a. Welcome 1b. Vågn op 1c. Fald i søvn 1d. Statistik 2. Wake-up Light 2a. Sådan fungerer den 2b. Vækkefunktionen 2c. Fald i søvn-funktionen 2d.

Læs mere

Lyd skal høres - ikke ses

Lyd skal høres - ikke ses Lyd skal høres - ikke ses Forestil dig at blive vækket af blid musik om morgenen. Musik efter dit valg - som du kan lide det. Du går i bad og hører nyhederne, mens du står under bruseren. Morgenmaden nyder

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (KUN i Danmark) Efter aftale. Auk: 4086 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (KUN i Danmark) Efter aftale. Auk: 4086 Kat: 2. 4086 - Lamper, metal bor sæt, værktøjssæt, pander m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (KUN i Danmark) Efter aftale Eftersyn På

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Lys, der er skånsomt for øjnene

Lys, der er skånsomt for øjnene PHILIPS LED spot 4,6 W (50W) GU10 Varm hvid Kan ikke dæmpes Lys, der er skånsomt for øjnene Dårligt lys kan give trætte øjne, og det har aldrig været vigtigere end nu at have den korrekte belysning i hjemmet.

Læs mere

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og

Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og Sov godt Søvnproblemer er udbredt blandt voksne danskere, og omfanget af søvnproblemer er afhængigt af elementer som livsstil, adfærd, psykologisk tilstand og faktorer i det omgivende miljø. Undersøgelser

Læs mere

Sundhed og livsstil. Fysioterapeut Janni Langelund

Sundhed og livsstil. Fysioterapeut Janni Langelund Sundhed og livsstil Fysioterapeut Janni Langelund Hvad er sundhed for jer? Generel Sundhed "Sundhed er en tilstand af fuldstændig fysisk, mental og social velbefindende og ikke blot fravær af sygdom eller

Læs mere

GOD SØVN. Sådan skaber du rammerne! E-Bog af Charlotte Bang. Inkl. en åndedrætsøvelse til god søvn

GOD SØVN. Sådan skaber du rammerne! E-Bog af Charlotte Bang. Inkl. en åndedrætsøvelse til god søvn GOD SØVN Sådan skaber du rammerne! Inkl. en åndedrætsøvelse til god søvn E-Bog af Charlotte Bang Sådan skaber du rammerne til god søvn! Hvis du sover godt og tilstrækkeligt om natten, og vågner hver morgen

Læs mere

ENKEL OG INTUITIV STYRING AF DIN BOLIG

ENKEL OG INTUITIV STYRING AF DIN BOLIG ENKEL OG INTUITIV STYRING AF DIN BOLIG Kunne du tænke dig en nem, intuitiv og smart styring af lys, el, indeklima, tryghed og komfort i din nye bolig? Visility Smart Bolig hjælper dig til netop det, så

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

CARL BRO GRUPPEN. LTS årsmøde hos VELUX Den 2. marts 2006. Dynamisk Lys v. Jesper Aarup

CARL BRO GRUPPEN. LTS årsmøde hos VELUX Den 2. marts 2006. Dynamisk Lys v. Jesper Aarup CARL BRO GRUPPEN LTS årsmøde hos VELUX Den. marts 006 Dynamisk Lys v. Jesper Aarup Baggrund Velux er en virksomhed der arbejder med dagslys Ønskede et belysningskoncept som understreger dette Relativt

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Belysning HORTUS Solcellelampe med sensor sort... 6

INDHOLDSFORTEGNELSE. Belysning HORTUS Solcellelampe med sensor sort... 6 INDHOLDSFORTEGNELSE Belysning... 1 HORTUS Solcellelampe med sensor sort... 1 HORTUS Solcellelampe med sensor sort 2-pak... 2 HORTUS Solcellelampe med sensor sort til vægmontering... 3 HORTUS Solcellelampe

Læs mere

Dagslys. Betydningen av dagslys i bygninger hvad er godt og hvad er vigtig for at sikre sundhed og velvære? Jens Christoffersen, VELUX A/S

Dagslys. Betydningen av dagslys i bygninger hvad er godt og hvad er vigtig for at sikre sundhed og velvære? Jens Christoffersen, VELUX A/S Dagslys Betydningen av dagslys i bygninger hvad er godt og hvad er vigtig for at sikre sundhed og velvære? Jens Christoffersen, VELUX A/S Title/Department/Archive/Author 1 Visual aspects of light M. Knoop

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

... for everybody. mouselab.dk

... for everybody. mouselab.dk ... for everybody mouselab.dk BZ sleeping Herlev Hovedgade 15 2730 Herlev Tlf. +45 86 12 50 35 Fax +45 86 12 50 34 Email: info@bz-sleeping.com Web: www.bz-sleeping.com Bedre madras bedre søvn... Det er

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Indendørs er det en god idé at udnytte den mængde dagslys, der kommer ind af vinduerne, men pas på ikke at komme i modlys.

Indendørs er det en god idé at udnytte den mængde dagslys, der kommer ind af vinduerne, men pas på ikke at komme i modlys. 1 LYS: Tina Hare Andersen Når du skal optage video eller film, skal du altid bruge lys under optagelserne. Det kan enten være naturligt lys (solen), kunstlys (lamper) eller en blanding af disse. Dagslys

Læs mere

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid)

Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) Mi-Light 4W WiFi LED pære GU10 RGBW (Varm Hvid) WiFi 4W LED RGBW Gu10 pære Kan styres via fjernbetjening eller iphone og android (kræver kontroller) Vurdering: Endnu ikke vurderet Pris: Pris: 194.00 kr

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

S O V G O D T E B O G

S O V G O D T E B O G S O V G O D T E B O G FORFATTER P I A T I N G S T E D T 01 S Ø V N E R E N V I T A M I N P I L L E DET BEDSTE DU KAN GØRE FOR DIT HELBRED 02 N Å R V I I K K E S O V E R G O D T PÅVIRKER DET PÅ BÅDE KORT

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Læs mere på bagsiden. Hent appen Lysguiden NY PÆRE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber?

Læs mere på bagsiden. Hent appen Lysguiden NY PÆRE. - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Hent appen Lysguiden Læs mere på bagsiden NY PÆRE - hvad skal jeg vide, før jeg køber? Gode råd til dig, der skal skifte pære 1 Gå efter en -pære med energimærke A+, når du køber ny pære. -pærer bruger

Læs mere

Godt LYSmiljø med LED

Godt LYSmiljø med LED Godt LYSmiljø med LED lart og roligt lys, ed lavt el-forbrug Indtil for få år siden var energibesparelser og lyskvalitet hinandens modsætninger. Men hos ABC Lys flytter vi hele tiden grænsen for, hvad

Læs mere

DIODELYS/LED LYS PÆRER & LYSBÅND TIL: ALT I 12 VOLT. SPRØJTER LANDBRUGS-MASKINER TRAILERE/BILER HUS/HJEM LED LYSBÅND LEVERES I METERMÅL

DIODELYS/LED LYS PÆRER & LYSBÅND TIL: ALT I 12 VOLT. SPRØJTER LANDBRUGS-MASKINER TRAILERE/BILER HUS/HJEM LED LYSBÅND LEVERES I METERMÅL UDVIKLET TIL LANDBRUGET DIODELYS/LED LYS PÆRER & LYSBÅND TIL: SPRØJTER LANDBRUGS-MASKINER TRAILERE/BILER HUS/HJEM ALT I 12 VOLT. LED LYSBÅND LEVERES I METERMÅL WWW.JEPOTECH.DK HVAD FÅR DU UD AF AT BRUGE

Læs mere

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205

Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 Active Life Tracker Bluetooth Smart Watch B2205 B C A 24/7 aktivitets tracker med App til smartphone / tablet. Funktioner: Skridttæller Søvn overvågning Kilometer tæller Kalorietæller Aktivitetsmåler Søvn

Læs mere

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet

Lampeshoppen. Funky design i topkvalitet Lampeshoppen Funky design i topkvalitet Om os Vi har mere end 14 år på bagen som lampeforhandler med hovedvægt på kvalitetslysekroner og ekstravagante lamper til den kræsne forbruger. Vi har altid bestræbt

Læs mere

Forskningsprojekt Døgnrytmelys til mennesker med demens. Dokumentation af effekt. Health Promoting Lighting

Forskningsprojekt Døgnrytmelys til mennesker med demens. Dokumentation af effekt. Health Promoting Lighting Forskningsprojekt 2017-2018 Døgnrytmelys til mennesker med demens Dokumentation af effekt Health Promoting Lighting Døgnrytmelys til demens undersøges i nyt studie Kan Døgnrytmelys sikre en bedre overgang

Læs mere

Guide: Sov godt - og undgå overvægt

Guide: Sov godt - og undgå overvægt Guide: Sov godt - og undgå overvægt Motion og slankekure er ikke nok. Vil du have styr på vægten, skal du sove nok. Dårlig søvn giver nemlig overvægt, siger eksperterne. Af Line Feltholt, januar 2012 03

Læs mere

Eksklusive lamper & metal borsæt

Eksklusive lamper & metal borsæt 3789 - Eksklusive lamper & metal borsæt 3789 - Eksklusive lamper & metal borsæt Udlevering / Eftersyn Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi

Læs mere

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid)

Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) Mi-Light 12W WiFi LED Downlight RGBW (Kold Hvid) WiFi 12W LED RGBW (CW) downlight Diameter: 120 mm Hul dismeter: 120-140mm Farver: RGB + CW (kold hvid) Lumen: Max 1050 lm Kan styres med fjernbetjening

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER

Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER Markedets mest energieffektive LED armaturer Professionel LED Belysning SPAR 3-500 KR ÅRLIGT PR GAMMELT ARMATUR DU UDSKIFTER VI HAR DE RIGTIGE LAMPER TIL ALLE FORMÅL Arbejdspladsen Industri & Lager Sport

Læs mere

Diesella 2018 Vol. 2 BELYSNING PRODUKTFOLDER. din globale værktøjs leverandør

Diesella 2018 Vol. 2 BELYSNING PRODUKTFOLDER. din globale værktøjs leverandør Diesella 2018 Vol. 2 BELYSNING PRODUKTFOLDER din globale værktøjs leverandør LED MASKINLYS MED FLEX ARM KRAFTIG LYS TIL MASKINE BELYSNING PÅ SMÅMASKINER, VED ARBEJDSPLADSER OG LIGNENDE ALPHA BRAVO ART.

Læs mere

Paneler Side 3. Spots Side 4. Pærer Side 5. Svinerør Side 7. Tracklight Side 8. Rør Side 9 Side 9. Downlight Side 10 Side 10.

Paneler Side 3. Spots Side 4. Pærer Side 5. Svinerør Side 7. Tracklight Side 8. Rør Side 9 Side 9. Downlight Side 10 Side 10. Indhold Med CO2LIGHT LED-belysning får man et mere behageligt og naturligt lys, som tænder/slukker øjeblikkeligt, hvorved du ikke længere har en blinkende lagerhal, der tager tid om at tænde. Vi leverer

Læs mere

Generelt indtryk. Asahi Super Takumar 105mm, f/2,8

Generelt indtryk. Asahi Super Takumar 105mm, f/2,8 Generelt indtryk Takumar Super Multi Coated (SMC) 105mm f/2,8 er produceret i årene mellem 1971 og 1976. 105mm eren tilhører en eksklusiv gruppe af Takumar-objektiver, som gang på gang bliver rost meget

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

HILUXLED.DK HILUX LED SORTIMENT. HiluX er et Dansk mærke der specialisere sig i LED produkter i Danmark og i Norden.

HILUXLED.DK HILUX LED SORTIMENT. HiluX er et Dansk mærke der specialisere sig i LED produkter i Danmark og i Norden. PRODUKT KATALOG 2016 Produktkataloget 2016 byder på mange nye og specielt udvalgte produkter som overholder alle krav og giver kunden garanti for de bedste produkter på markedet. HILUX LED SORTIMENT HiluX

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Indendørsbelysning. Glostrup hospital. Case Study. Sansevenlig og alsidig belysning. til børn med psykiatriske lidelser og deres pårørende

Indendørsbelysning. Glostrup hospital. Case Study. Sansevenlig og alsidig belysning. til børn med psykiatriske lidelser og deres pårørende Indendørsbelysning Glostrup hospital Case Study Sansevenlig og alsidig belysning til børn med psykiatriske lidelser og deres pårørende Vi er rigtig glade for belysningen, fortæller Helle Winding. Den er

Læs mere

Miniguide: Sådan får du energi til vinteren

Miniguide: Sådan får du energi til vinteren Miniguide: Sådan får du energi til vinteren Antallet af lyse timer er faldet og det samme er dit energiniveau. Se hvordan du får mere energi, så du holder helt til foråret. Af Julie Bach,9. oktober 2012

Læs mere

Kondens i moderne byggeri

Kondens i moderne byggeri Kondens i moderne byggeri Kondens er et naturligt fænomen og ikke et produktproblem. Det er tegn på høj luftfugtighed, hvilket betyder, at øget ventilation er nødvendig. En gennemsnitlig familie på fire

Læs mere

Søvnvejleder. ny viden?

Søvnvejleder. ny viden? Søvnvejleder. ny viden? Ny viden om hvordan jeg skal bruge den gammel viden Effekten kommer når vi arbejder målrettet/håndholdt Vi kan arbejde med søvnen uafhængigt af andre problematikker. Lille indsats

Læs mere

Det rette lys til det rette øjeblik

Det rette lys til det rette øjeblik PHILIPS LED Spot (dæmpbar) 5 W (50 W) GU10 Varm hvid Kan dæmpes Det rette lys til det rette øjeblik Philips LED spot med en varm dæmpning giver en ny oplevelse med dæmpbare LED'er. Da disse Philips spots

Læs mere

Altid lys, når du kommer hjem

Altid lys, når du kommer hjem PHILIPS mygarden Væglampe Bustan IR antracit LED Altid lys, når du kommer hjem Denne smukke L-formede Philips Bustan-væglampe i førsteklasses antracitgrå aluminium kaster virkningsfuldt, dæmpet, varmt

Læs mere

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3818 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: GRATIS FORSENDELSE til nærmeste pakkeshop (kun i Danmark) Efter aftale. Auk: 3818 Kat: 2. 3818 - Lagersalg af Designerlamper Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: GRATIS FORSENDELSE (KUN DANMARK) Når din faktura er BETALT sender vi en kopi af denne til sælger, som

Læs mere

Trådløs lysstyring via Bluetooth. Dali - Dali Type 8 - Tunable White - RGBW 0-10V V - Bagkantsdæmpning

Trådløs lysstyring via Bluetooth. Dali - Dali Type 8 - Tunable White - RGBW 0-10V V - Bagkantsdæmpning Trådløs lysstyring via Bluetooth Dali - Dali Type 8 - Tunable White - RGBW 0-10V - 1-10V - Bagkantsdæmpning CASAMBI PRODUKTER Alle Casambi produkter danner automatisk et trådløst mesh netværk. Lyset kan

Læs mere