Referat: AMO-møde den 29. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat: AMO-møde den 29. maj 2017"

Transkript

1 Referat: AMO-møde den 29. maj 2017 Dato og tid: Mandag 29. maj 2017 kl , mødelokale B 585 Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP) Bente Larsen (BLA) Connie H. Lyholmer (CHL) Dennis Hansen (DHA) Jens Noe (JNO) Julie Kastoft-Christensen (JKC) Kristine Lytje (KLY) Thomas Lønborg (THL) Mie Heinfelt Hansen (MHH) Morten Keller Grøftehauge (MKG) Ulla Vegeberg Løgstrup (UVL) Fraværende: Charlotte Ellis (CHE), Dennis Skytte Bechmann (DB), Line Høyer Jørgensen (LIH), Michael Dinesen (MD), Morten Skov Petersen (MSP) Referent: Julie Kastoft-Christensen (JKC) 1. Godkendelse af dagsorden v/ MHH Dagsordenen blev godkendt. 2. Opfølgning på seneste mødes referat (3. april 2017) v/ MHH Ingen bemærkninger. 3. Skader v/ JKC Skader i perioden 4. april maj 2017 Elever (1 stk.) 1. En der skar sig i fingeren Medarbejdere - ingen skader Brobygningselever (2 stk.) 1. En der tabte en varm gryde og fik kogende olie i ansigtet 2. En der faldt ned fra stolen, da ryglænet knækkede (sandsynligvis pga. for kraftig vægt) Disse skader indberettes ikke af HRS, da det begge er elever på et 13 ugers brobygningsforløb via Jobcenteret og det dermed er de respektive kommuners ansvar. Kommentarer til skaderne: JNO: Hvad med elevdødsfaldet den 19. maj, tæller det med hos AMO? MHH: Nej, dødsfaldet skyldtes sygdom der ikke var relateret til HRS og der er derfor ikke nogle forholdsregler vi skal tage i den forbindelse. UVL: Der forventes af blive afholdt begravelse på fredag 2. juni, hvor skolen vil sende blomster og flage på halvt.

2 DHA: THL: Det er ikke første gang der sker skader pga. dårlige stolerygge. Er det noget der skal tjekkes op på? Det kommer an på hvilken type af stol der var skyld i den aktuelle skade, eller o det var et uheldigt uheld grundet personens store vægt. JKC følger op med underviseren på, hvilken stol der var skyld i uheldet. 4. Rundering v/ MHH AMG DNG AMG EUD 1 AMG EUD 2 - Mangler og skal laves i uge 22 AMG EUD 3 - Mangler og skal laves i uge 22 AMG Administration/IT AMG Kantine/Service/Drift KLY: AMG EUD 1 dækker ikke så stort et fysisk område og kan derfor godt påtage sig at rundere 2. sal i B-bygningen. JNO og DHA takkede ja til det forslag. KLY: THL: Der er et rum med dobbeltlåste døre A-gangen, som derfor ikke kan tjekkes. Det er et IT-serverrum, så det vil fremover være AMG Kantine/Service/Drift, der har ansvaret for det. JKC sørger for at opdatere ansvarsfordelingen for lokalerne. 5. Udvikling af arbejdsmiljøkompetence v/ JKC a) Førstehjælps- og hjertestarter kursus Afholdes i uge 31 af 3-4 timers varighed Onsdag, torsdag og fredag - med mulighed for flere afholdelser samtidig afhængig af hvilke undervisere, der kan undervise de forskellige dage Alle medarbejdere tilbydes kurset Afhængig af hvor mange der melder sig til vil der blive udbudt et tilsvarende kursus senere på året Nærmere oplysninger kommer snarest muligt b) Arbejdsmiljøuddannelse Tilmeldt august september 2017 Deltagere: CHE, JKC, JNO, LIH, MKG 6. Intern audit - hvordan gennemføres det v/ MHH På næste AMO-møde 21. august 2017 vil det blive gennemgået, hvordan den interne audit forløber. De rutinerede AMR er vil blive sat sammen med de nye, så alle ved hvad det handler om.

3 7. Orientering a) Sager eller information til/fra AMO Opfølgning brandøvelse 4. april 2017 v/ JKC Efter brandøvelsen i april og den falske alarm onsdag den 24. maj er det tydeligt, at evakueringen af skolen ikke fungerer optimalt. Der kom mange konstruktive og brugbare tilbagemeldinger efter brandøvelsen, som er blevet samlet i en overordnet evaluering. Det er værd at bemærke, at det er første gang at hele skolen blev evakueret på én gang og det er mindre sandsynligt, at det bliver tilfældet ved en rigtig brandalarm. Kommentarer fra AMG erne: KLY: Ved den falske brandalarm var der elever, der fik lov til at gå og lærere, der ikke ville forlade lokalerne. Desuden mange grimme kommentarer til port-vagten. DHA: Nåede ikke at evakuere alle områder, da det er for spredt et ansvarsområde. Forvirring omkring, hvordan alarmen afmeldes. BLA: Spørgsmål til, hvornår C-bygningen evakueres, da der opstod forvirring ved den falske alarm, hvor signalet kunne høres selvom det ikke var i C-bygningen JNO: Det skal gøres klart, at køkkenerne skal lukkes ned ved evakuering, dvs. gassen skal slukkes. Desuden vigtigt at nye medarbejdere bliver orienteret om brandproceduren MHH: Hvad hvis alarmen lyder under mundtlig og skriftlig eksamen, hvordan sikres det så at eleverne ikke taler sammen? Kan D-bygningen bruges til eksaminer, da den er mere afskærmet. UVL: Folk er langsomme til at komme ud af kontorerne og ned i gården. Afmelding af alarmen skal være mere tydelig. MKG: Mange vinduer var ikke lukkede. Forslag om at bruge vimpler til afblæsning, så det kan ses selvom man ikke står tæt på den der afmelder alarmen. Der var generel enighed om, at der skal laves en mere tydelig procedure for evakuering og afblæsning af alarm og at det er et fælles ansvar vi har som medarbejdere, at den overholdes. For at komme videre med det konkrete arbejde, blev der nedsat en arbejdsgruppe, som skal udarbejde retningslinjer til en opdateret procedure og sikre, at alle medarbejdere bliver informeret. Arbejdsgruppen består af JNO, KLY, MKG, THL, JKC JKC indkalder til møde, så der kan være noget klar til AMO-mødet i august APV og APB v/ MHH Mangler der noget i forhold til nye lokaler eller udstyr? Der har bl.a. været omrokering af naturfagslokaler.

4 KLY: Der er lavet APV på det nye naturfagslokale. MKG: I gang med at lave gravid-apv, men det er ret omfattende. UVL: Der er lavet APV er på nye kontorer på 4. og 5. sal. KLY: Der skal ikke laves ny APV i Elsis kontor, da det er indrettet på samme måde som før. JNO: Der er en del vejledninger der står på engelsk, men de skal være på dansk. Tjekker hvilke det drejer sig om og informerer JKC. Fælles mappe på drevet v/ JKC Der er blevet oprettet en fælles mappe på R-drevet under AMO-mappen, hvor hele AMO har adgang til at uploade filer. Mappen findes her: R:\Resources\AMO\_AMO fildeling Generelt er mapperne omkring AMO lukket for alle, så der var diskussion om hvorvidt de fremover bør være åbne for hele skolen og ikke kun åbnes for AMO. Der kan gives læserettigheder for dem, der ikke er en del af AMO, så der ikke kan ændres/slettes/flyttes ting af andre end dem, der arbejder med det. UVL: Vi har et generelt ønske om mere gennemsigtighed på skolen, så det er værd at overveje at åbne mere op og give adgang til f.eks. AMO-mapperne. b) Sager eller information til/fra AMG Ingen bemærkninger. c) Teknik/Sikkerhed CHL: Lille køkken, der blev lavet sidste sommer - der skal skiftes rør en af de kommende dage. KLY: Der er en utæt radiator, kan den laves i samme ombæring, hvis der alligevel lukkes for vandet? THL: Nej, det kræver noget mere og vil blive ordnet på et andet tidspunkt. JNO: Der er en stigende bekymring blandt kollegerne for cyberangreb og tvivl om IT-sikkerheden - er vi ordentligt beskyttet? MHH: Der er forskel på om man er tilknyttet undervisningsnettet og det administrative net, og mængden af spam der modtages på de to. Det blev aftalt, at MHH forhører sig hos CIP om den generelle IT-sikkerhed og derefter sender info til alle medarbejdere.

5 8. Eventuelt KLY: MHH: Deltager sammen med DB på den udvidede AMO-uddannelse og har senest haft et fag om ergonomi og sundhed, hvor en ergoterapeut underviste i hvordan man kan optimere det fysiske arbejdsmiljø samt hvordan kost og sundhed har indflydelse på trivslen. DB deltog ikke i dette fag, men begge skal have de to sidste moduler efter sommerferien. Forslag om at videndele efter kursusdeltagelse, gerne ved at holde et lille oplæg med den nye viden. Det blev aftalt, at KLY kommer med et oplæg om de gennemførte moduler på de kommende AMO-møder. Vedlagt er bilag om sygefraværet for april, som er faldet fra 9,28 til 8,39 dage pr. medarbejder siden sidste SU og AMO-møde i marts.

Referat: AMO-møde den 26. februar 2018

Referat: AMO-møde den 26. februar 2018 Referat: AMO-møde den 26. februar 2018 Dato og tid: Mandag 26. februar 2018 kl. 14.00-16.00, mødelokale B 585. Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP), Bente Larsen (BLA), Charlotte Ellis (CHE), Janne Mikkonen

Læs mere

Referat fra møde i AMO Tirsdag 26. maj 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Deltagere:

Referat fra møde i AMO Tirsdag 26. maj 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Deltagere: Referat fra møde i AMO Tirsdag 26. maj 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Marianne Juul Jensen (MJJ) Ann-Therese Lovring (ATL) Michael Dinesen (MD)

Læs mere

Referat fra møde i AMO Mandag 2. november 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

Referat fra møde i AMO Mandag 2. november 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Referat fra møde i AMO Mandag 2. november 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP) Ann-Therese Lovring (ATL) Marianne Juul Jensen

Læs mere

Referat fra møde i AMO Mandag 31. august 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

Referat fra møde i AMO Mandag 31. august 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Referat fra møde i AMO Mandag 31. august 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP) Ann-Therese Lovring (ATL) Marianne Juul Jensen

Læs mere

Referat fra møde i AMO Torsdag 7. april 2016 kl Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Deltagere:

Referat fra møde i AMO Torsdag 7. april 2016 kl Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Deltagere: Referat fra møde i AMO Torsdag 7. april 2016 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP) Ann-Therese Lovring (ATL) Marianne Juul Jensen

Læs mere

Anne Bach Pedersen (ABP) Thomas Lønborg (THL)

Anne Bach Pedersen (ABP) Thomas Lønborg (THL) Referat fra møde i AMO Mandag 16. marts 2015 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Marianne Juul Jensen (MJJ) Ann-Therese Lovring (ATL) Michael Dinesen (MD)

Læs mere

Referat: AMO-møde den 28. maj 2018

Referat: AMO-møde den 28. maj 2018 Referat: AMO-møde den 28. maj 2018 Dato og tid: Mandag 28. maj 2018 kl. 12.30-13.30, mødelokale B 585. Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP), Bente Larsen (BLA), Charlotte Ellis (CHE), Connie H. Lyholmer

Læs mere

Referat fra møde i AMO Mandag 18. august 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby.

Referat fra møde i AMO Mandag 18. august 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Referat fra møde i AMO Mandag 18. august 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP) Ann-Therese Lovring (ATL) Marianne Juul Jensen

Læs mere

Referat fra møde i AMO Torsdag den 17. juni 2016 kl Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev 18, 2500 Valby

Referat fra møde i AMO Torsdag den 17. juni 2016 kl Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev 18, 2500 Valby Referat fra møde i AMO Torsdag den 17. juni 2016 kl. 12.40 14.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev 18, 2500 Valby Deltagere: Anna Bach Pedersen ABP Mie Heinfelt Hansen MHH Marianne Juul Jensen MJJ

Læs mere

Referat fra AMO-møde Mandag d. 31. oktober 2016 kl / Mødelokale B 572.

Referat fra AMO-møde Mandag d. 31. oktober 2016 kl / Mødelokale B 572. Referat fra AMO-møde Mandag d. 31. oktober 2016 kl. 14.00 16.00 / Mødelokale B 572. Deltagere: Anne Bach Pedersen ABP Marianne Juul Jensen MJJ Thomas Lønborg THL Dennis S. Bechmann DB Michael Dinesen MD

Læs mere

Anne Bach Pedersen (ABP) Connie H. Lyholmer (CHL) Marianne Juul Jensen (MJJ) Lene Eskesen (LE) Michael Dinesen (MD) Rudi Nielsen (RN)

Anne Bach Pedersen (ABP) Connie H. Lyholmer (CHL) Marianne Juul Jensen (MJJ) Lene Eskesen (LE) Michael Dinesen (MD) Rudi Nielsen (RN) Referat fra møde i AMO Mandag 17. marts 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Anne Bach Pedersen (ABP) Connie H. Lyholmer (CHL) Marianne Juul Jensen

Læs mere

Referat fra møde i AMO Mandag 26. maj 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Deltagere:

Referat fra møde i AMO Mandag 26. maj 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. Deltagere: Referat fra møde i AMO Mandag 26. maj 2014 kl. 14.00 16.00 Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Marianne Juul Jensen (MJJ) Connie H. Lyholmer (CHL) Michael Dinesen (MD)

Læs mere

APV - OPFØLGNINGSLISTE

APV - OPFØLGNINGSLISTE APV - OPFØLGNINGSLISTE 2015-2016 15.10.2015 Ingen varme Der arbejdes på sagen Hurtigst muligt 15.10.2015 gener 15.10.2015 Lugtgener Der undersøges, hvor lugten kommer fra Hurtigst muligt 15.10.2015 udefra,

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for maler Bygge og anlæg

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for maler Bygge og anlæg 0 Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg for maler Bygge og anlæg Til stede / afbud / fraværende uden afbud 22-01-2015 Selandia Til stede: Charlotte Haslund Ellis Jørgensen Helle Lemvig Niels

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl i mødelokale 077 Dato: 13. juni 2017 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 20. juni 2017 kl. 13.00-15.15 i mødelokale 077 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU

Dagsorden og Referat ArbejdsMiljøUdvalg AMiU Møde nr.: 2015-08 Dato: 29. sep. 2015 Tid: 9.00 til 11.00 Deltagere: LFK, MC, FB, KHN, LD, CGLA, HH Fraværende uden afbud: Afbud: Referenten: JTL Dagsorden Emne Tid Start Fremstilling Beslutning Opfølgning

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl Møde den: 18. januar 2017, kl. 09:30 11:00 Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 LAMU Økonomi og Bygninger Dagsorden Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den

Referat fra bestyrelsesmøde den Referat fra bestyrelsesmøde den 12.09.2017 Tilstede fra bestyrelse: Troels, Nis, Lene, Lone, Pernille, Thomas, Tommy, Anne og Carina Fraværende fra bestyrelsen: Lars og Mia Dagsorden: 1. Dagens sang 2.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Referat MED-møde den 28. oktober 2015

Referat MED-møde den 28. oktober 2015 Mødeinformation Mødedato: Mødetid: Mødested: Deltagere: Fraværende: 28.10.15 Kl. 17.00 Mødelokalet, Nørrevang 19, Maribo Mike Jepsen Ole Rasmussen Bettina Olsen Odd Pærremand Henrik Andersen Keld Saul

Læs mere

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Petersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 18. februar 2013 Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012

Læs mere

APV - OPFØLGNINGSLISTE 2012-2015

APV - OPFØLGNINGSLISTE 2012-2015 APV - OPFØLGNINGSLISTE 2012-2015 Lokale Anvendelse Ansvarlig APV dato Problem Prioritering Løsning Frist Evaluering B stuen Værksted CEB 28.10.2012 iab I sommermånederne er der meget varmt, hvilket medfører

Læs mere

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG

HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG 1 HANDICAP ARBEJDSMILJØUDVALG REFERAT Dato: 30.05.2018 Tid: Kl. 12:30-15:30 Sted: Store mødelokale, Stubbekøbingvej 83 Emne: Arbejdsmiljøgruppe = arbejdsmiljøudvalg fremover. Indkaldte mødedeltagere: Jørgen

Læs mere

pkt. Beskrivelse Konklusion 1. Valg af ordstyrer og referent: Nadja

pkt. Beskrivelse Konklusion 1. Valg af ordstyrer og referent: Nadja Side 1 af 5 Referat fra møde i samarbejdsudvalget (SU) Tilstedeværende: Fraværende: Dato: Bo Jørgensen Johnny Jensen 16.01.2017 Nadja Halby Bennike Jens Rasmussen Tidspunkt: John Larsen 9.30-11.00 Peter

Læs mere

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område

Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Referat fra møde i OmrådeUdvalg for det tekniske område Mødedato: onsdag den 27. juni 2018 kl. 12.00-14.30 Mødested: Færgen Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Leo Kristoffersen (formand) og Bjarne Møllgaard

Læs mere

Opfølgningsplan efter intern audit gennemført 4. kvartal marts 2017

Opfølgningsplan efter intern audit gennemført 4. kvartal marts 2017 Opfølgningsplan efter intern audit gennemført 4. kvartal 2016 29. marts 2017 Interviewmetode anvendt i alle tilfælde. Respondenter var bekendt med emne på forhånd. TABEL 1: Generelt vedrørende arbejdsmiljøledelsessystemet

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl i mødelokale 096 Dato: 7. april 2016 Ref: MZ/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 14. juni 2016 kl. 14.00-16.15 i mødelokale 096 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Bemærkninger til referat af de seneste møde: Opmærksomheden rettes mod fejl under punkt 2. Der skulle have stået:

1. Godkendelse af dagsorden Bemærkninger til referat af de seneste møde: Opmærksomheden rettes mod fejl under punkt 2. Der skulle have stået: Dagsorden / referat - møde i Fælles MED Administration den 19. januar 2017 kl. 13.00 i mødelokale 3, Varde Rådhus, Bytoften 2 Deltagere: Mogens Pedersen, Anne-Mette Rørvang, Erik Schultz, Helle Marquertsen,

Læs mere

Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob

Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob Referat, MED-møde Dato: 7/2-14 kl. 9-11 i Ungdomshuset i Skørping Mødt: Ane Rikke, Kristine, Trine og Jens Afbud: Jacob 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt 2) Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning

Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Referat Møde: Sted: Social & SundhedsSkolen Herning og sundheds - og ældrechefer ved kommunerne: Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Herning Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt

1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt REFERAT af bestyrelsesmøde Den 10. oktober 2017 kl. 17.30 til 20.00 Deltagere: Ulla Gilberg, Rasmus Trock Kinnerup, Kirsten Boel, Steen Bundgaard, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Iben Larsen, Camilla

Læs mere

REFERAT. Møde den: 22. januar 2013 Katrinebjergvej 107 AMU

REFERAT. Møde den: 22. januar 2013 Katrinebjergvej 107 AMU Møde den: 22. januar 2013 Katrinebjergvej 107 AMU REFERAT Til stede: Flemming Bøge, Ole Boulund Knudsen, Thomas Degn Nielsen, Bjarne Poulsen, Henrik Lindskov, Karina Enig Dam, Anders Rasmussen, Ole Rahn

Læs mere

Indledning til Arbejdsmiljøarbejdet på BI:

Indledning til Arbejdsmiljøarbejdet på BI: Indledning til Arbejdsmiljøarbejdet på BI: Hvert forår laves et nyt årshjul/gantt diagram for AMG gruppens arbejde på BI. Her udvælges fokus punkter for det kommende år. Det efterstræbes at særlige risikoområder

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra lokalrådsmøde mandag den 9. maj 2016, kl. 19.00 i blok U (tidl. A) på skolen i Vejby 0. Konstituering. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Integrationsmøde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening.

Referat: TULE undersøgelsesdelen er i øjeblikket til evaluering i regionen. Giver spørgsmålene mening. Hospitalsenheden Vest Staben Mødedeltagere: Sekretær Annette S. Poulsen Kvalitets- og Udviklingschef Birgitte Ostersen Lønmedarbejder Dorthe Bach Økonomimedarbejder Dorthe Niewald Planlægger Henrik G.

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl

Referat - NPS bestyrelsesmøde kl Referat - NPS bestyrelsesmøde 17.11.16 kl. 17-19.00 Sted: Personaleværelset på Nørrebro Park Skole. B = beslutning O = orientering D = drøftelse Punkter Motivering Referat Til stede Blerina Avdija 8a Emil

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

APV - OPFØLGNINGSLISTE 2012-2015

APV - OPFØLGNINGSLISTE 2012-2015 APV - OPFØLGNINGSLISTE 2012-2015 Lokale Anvendelse Ansvarlig APV dato Problem Prioritering Løsning Frist Evaluering B Kælder Elevadministration Studievejledning MSP B 120 Teori MHH 26.08.2015 15.10.2015

Læs mere

Skabelon til Dagsorden/Referater Til MED-møder

Skabelon til Dagsorden/Referater Til MED-møder Mødeinformation Mødedato: 5. januar 2016 Mødetid: Kl. 17-19 Mødested: Gyvelvej 3, Nakskov Deltagere: Mike Jepsen Ole Rasmussen Bettina Olsen Henrik Andersen Kjeld Saul Susi Søgaard Jette Petersen- Bach

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl i mødelokale 4, Bytoften

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl i mødelokale 4, Bytoften Dato 11. april Dok.nr. 54872/13 Sagsnr. 13/960 Ref. Kathrine Kielgast Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 28. maj 2013 kl. 13.00 i mødelokale 4, Bytoften Deltagere: Bent Peter

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Foto: Søren Kjeldgaard; AU Foto

Foto: Søren Kjeldgaard; AU Foto Foto: Søren Kjeldgaard; AU Foto BEREDSKABSPLANENS FORMÅL er At redde mennesker i fare ved enhver hændelse uden tab af menneskeliv At begrænse tab af værdier mest muligt uden risiko for liv og helbred GENEREL

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst

Dagsorden/referat Lokal MEDmøde Ældreområde Øst Mødedato Tirsdag den 5. marts 2019 Mødetidspunkt Formøde for ledere og medarbejdere kl. 11.30 12.30. 12.30 15.30 lokal MEDmøde Sted Deltagere Salen, Solhøj Konstitueret Virksomhedsleder Dan Røn Virksomhedsleder

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

OMSORGSPLAN VED ULYKKER, ALVORLIG SYGDOM EL- LER DØDSFALD VED GL. HASSERIS SKOLE.

OMSORGSPLAN VED ULYKKER, ALVORLIG SYGDOM EL- LER DØDSFALD VED GL. HASSERIS SKOLE. OMSORGSPLAN VED ULYKKER, ALVORLIG SYGDOM EL- LER DØDSFALD VED GL. HASSERIS SKOLE. Revideret foråret 2008 Gl. Hasseris skoles støttegruppe består af: 2 lærere 1 sundhedsperson 1 pædagog skolens leder 1

Læs mere

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Karin Rosenmejer o Kirsten Habekost o Mia Rasmussen o Mogens Schlüter o Yvonne Andersen o Anne Birthe Mortensen (suppleant) ESB-sekretariatet: o Anette Halvgaard

Læs mere

Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset

Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Referat for møde i OmrådeUdvalget for Rådhuset Mødedato: 15. september 2016, kl. 10.00 til 12.00 Mødested: Møderum 2 Mødelokale 2 er reserveret fra kl. 9-10 til formøde for personalerepræsentanterne Deltagere:

Læs mere

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj)

Lone M (Forældrerepræsentant, Store Vigerslevgård) Julie (Næstformand og forældrerepræsentant, Troldehøj) Klynge VA2 Valby Referat af bestyrelsesmøde den 27. marts 2012 Til stede: Camilla (formand og forældrerepræsentant, Valnødden) Henrik (klyngeleder) Anette (pædagogisk lederrepræsentant, Valnødden) Rikke

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter.

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 11/12-2012 Gram fritidscenter. Tilstede Pia Grisell Rikke Andersen Hans Erik Pedersen Michael Petersen Erhard Jørgensen Pia Hansen Marianne Pedersen Inden dagsordenen:

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Skolebestyrelses dagsorden

Skolebestyrelses dagsorden Skolebestyrelses dagsorden Emne: skolebestyrelsesmøde Ordstyrer: Morten brød: Kokken Referent: CØ Dato: mandag d. 15/8 2016 Tid: 18.30-21.00 Sted: mødelokalet Højvangskolen Mødedeltagere: Morten, Christian,

Læs mere

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet

Side: 1. Referat af: Møde nr. Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse. Mødedato: kl 18:15-20:00. Mødested: Klublokalet Referat af: Møde nr. nr. 3-2017/2018 Bestyrelsesmøde RSIK, Kunsten - arbejdsbestyrelse Mødedato: 09-10-17 kl 18:15-20:00 Mødested: Klublokalet Deltagere (medlemmer): Stine Gervig Heidi Sauer Ann Aagaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Referat Ny Munkegade 120 Lokale 1525-626 (mulighed for videolink) ST FAMU møde Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig

Læs mere

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097

Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl i 097 Dato: 26. august 2014 Ref: HP/tam j.nr. 043/300-5 Der indkaldes til møde i Samarbejdsudvalget/ Fakultetsarbejdsmiljøudvalget tirsdag den 2. september 2014 kl. 13.00-15.15 i 097 Dagsorden: 1. Opfølgning

Læs mere

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden

1. Velkomst Særligt velkommen til Linn Agnethe Bertelsen som er retur fra barsel. 2. Godkendelse af dagsorden 1 Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Fredag 23. maj 2014 Deltagere: Ilse Rasmussen, Linn Agnethe Bertelsen, Kasper Soelberg, Bente Juulsgard, Inger Marie Jaillet, Johnny Nielsen, Irene

Læs mere

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser

- Alle referater skal gøres til PDF - Udsende referatet uden kommentarer og rettelser Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde Referat af SKB-møde d. 15. maj 2017 kl. 17:00-19:30 Afd. Engholm Mødeleder: Mette Thrane. Deltagere: Michael,, Sanne, Mette Thrane, Merethe, Maibritt, Michael, Mette,

Læs mere

LSU-LAU i F&U Referat

LSU-LAU i F&U Referat LSU-LAU i F&U Referat Mødedato 1. december Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Referat LSU/LAU møde Referent Tina Danielsen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til torsdag den 19. september 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 19. september 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:

Læs mere

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen

Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone Hougaard (Sygeplejerskeuddannelsen Dagsorden HSI Mødedato: Onsdag den 2. december 2009 Starttidspunkt: Kl. 12:00 Sluttidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Mødelokale: D1.06 Medlemmer: Afbud: Blangstedgårdsvej Rektor Erik Knudsen, vicerektor Lone

Læs mere

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018

Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Referat fra Fællesmødet d. 29. november 2018 Til stede var: Dirigent: John Jensen Fra ALBOA: Inspektør Claus Boch og områdeleder Daniel B.M. Sloth Afd. 40: Aase, Stella Afd. 43: Turi Afd. 45: Signe, Sinne,

Læs mere

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs.

DAGSORDEN. Kommune crawl blev ikke til mere, da der ikke var nogle tilmeldinger. Vidensdelings gruppe. Birtes hængeparti. Der er lidt undervejs. LokalMED - Sted: Mødelokalet Tid: Onsdag den 9. maj kl. 11 14.30 Medarbejderne har formøde fra 11 12. Der serveres lidt spiseligt. Medlemmer Susan Bach - TR Gitte Hviid medarbejderrep. Lotte Lønsgren AMR

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 23. februar 2010 kl. 17.30 i mødelokalet Der vil blive serveret let mad. 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 15-09-2014 Sted: Afd. i Sønderborg Referent: Michael Hecky

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 15-09-2014 Sted: Afd. i Sønderborg Referent: Michael Hecky Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 0 Deltagere Helle G. Lauridsen, Sabine Thiesen, Henrik Pazdecki, Finn B. Jacobsen, Jan Kleemann, Michael Hecky, Claus Brodersen, Dieter Jessen, Jakob Ørebro. 1 Bemærkninger

Læs mere

De faglige Miljøer. Odder Kommunes Ældreservice. Begrebsafklaring: Faglig miljø: Består af tovholder og ekspert.

De faglige Miljøer. Odder Kommunes Ældreservice. Begrebsafklaring: Faglig miljø: Består af tovholder og ekspert. Odder Kommunes Ældreservice Stenslund 6 8300 Odder Tlf: 87 80 32 43 E-mail: aeldreservice@odder.dk De faglige Miljøer Begrebsafklaring: Faglig miljø: Består af tovholder og ekspert. Odder, d Revideret

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor.

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor. Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15 i mødelokalet ved direktørens kontor. Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 27. august 2013 kl i mødelokale 2, Årre

Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 27. august 2013 kl i mødelokale 2, Årre Dato 11. juli 2013 Dok.nr. 103911/13 Sagsnr. 13/960 Ref. Kathrine Kielgast Møde i Fælles MED-udvalget Plan, Kultur og Teknik Tirsdag den 27. august 2013 kl. 13.00 i mødelokale 2, Årre Deltagere: Bent Peter

Læs mere

Ledelsens evaluering af arbejdsmiljøarbejdet i organisationen - november 2017

Ledelsens evaluering af arbejdsmiljøarbejdet i organisationen - november 2017 Ledelsens evaluering af arbejdsmiljøarbejdet i organisationen - november 2017 Arbejdsmiljøledelsessystemet evalueres en gang årligt i direktionen med henblik på at konstatere, om systemet fortsat er egnet,

Læs mere

Styrelsen/ministeren har nu fastlagt datoer og bestemt modellen for den fremtidige fremdriftsbetingede SU-aktivitetskontrol. Mads orienterer.

Styrelsen/ministeren har nu fastlagt datoer og bestemt modellen for den fremtidige fremdriftsbetingede SU-aktivitetskontrol. Mads orienterer. Møde den: 03.01.2016 1443-313 (Vært: Michael) VEST båndmøde REFERAT Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (FS/båndordfører), Eva Kvistgaard Arent (ST) og Esben

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden

AFDELINGSBESTYRELSEN. Referat fra afdelingsbestyrelsens møde onsdag den 4. oktober Dagsorden AFDELINGSBESTYRELSEN Avedøre Boligselskab Avedøre Stationsby, Syd, afdeling 3501 Bymuren 105 1. th, 2650 Hvidovre E-mail: absydmail@gmail.com onsdag den 4. oktober 2017 Mødedeltagere: Solveig Isbrand Margit

Læs mere

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor.

Lammegade har ingen plads til mødefaciliteter og huser kun frivilligcenterets medarbejdere, samt Roskilde Ældremotions kontor. MEDLEMSNYT: 06 2011 Dato: 12. 08. 2011 Flytning og nye lokaler Som vi har orienteret om i separate mails, senest 6.juli, har frivilligcentret været nødt til at flytte pga. skimmelvækst i nogle af lokalerne

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 19. juni 2013 kl. 18.00 Møde nr. Mødelokale Forplejning Skolebestyrelse nr. 9 (tidligere møde blev aflyst) Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst

Referat Skolebestyrelsesmøde i Distrikt Øst Mødedato, sted og -tid: Deltagere: Mødeinformation Fraværende: Tirsdag den 12. december 2017, kl 17.30 19.30 på Rødbyafdelingen, Byskolevej 1, 4970 Rødby. Der serveres et let måltid samt vand, kaffe og

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR møde Sted: Studenthouse Ammunitionsvej 1 Viborg, Denmark Mødedato: 12. november 2016 Kl. 9-11 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Sarah Kamstrup, Anders Andersen, Thai Fuglsang, Cristian

Læs mere

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 19. maj 2014 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby

Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 19. maj 2014 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Referat fra møde i det lokale uddannelsesudvalg GASTRONOMER Mandag 19. maj 2014 på Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby Deltagere: Jim Marvig (JM) - 3F Susanni Kyndi Christensen (SKC)

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen Fredag d. 13. maj 2016 kl Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen Fredag d. 13. maj 2016 kl Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen Fredag d. 13. maj 2016 kl. 8.30 12.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe Deltagere: Gitte W, Kristine, Eva, og Käthe Afbud:

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4

Tirsdag den 14. november 2017 kl Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale 4 AAU Innovation og Forskningsstøtte Niels Jernes Vej 10 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 Samarbejdsudvalg (SU) AAU Innovation Tirsdag den 14. november 2017 kl. 10.00-12.00 Niels Jernes Vej 10, NOVI mødelokale

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 8. september 2014 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. august 2014 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Lokal MED - Psykiatri og Misbrug Mødedato: Fredag den 8. februar 2013 Mødested: RC Teaterstien 9 A, 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Afbud: Bettina Sørensen Fraværende:

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl.

Mødeindkaldelse. Emne: Skolebestyrelsesmøde. 18. april Mødelokalet på 1.sal. Kl Rikke Fræhr Piihl. Mødeindkaldelse Emne: Skolebestyrelsesmøde Møde dato 18. april 2017 Møde tidspunkt Kl. 19.00-21.00 Mødeleder Rikke Fræhr Piihl Mødested Mødelokalet på 1.sal Møde nr. 6 Afbud til Rikke Fræhr Piihl Deltagere:

Læs mere