Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:"

Transkript

1 Praktisk information: Opdateret Dansk Politihundeforenings Københavnsafdeling er en social konkurrence-forening, der blev stiftet i Dansk Politihundeforening adskiller sig fra andre hundeforeninger/klubber, ved at vi er tæt knyttet til politiet, selv om de fleste medlemmer i dag er civile medlemmer. Vores program, konkurrencer og det vi træner med hundene, er forankret i praktisk politihundearbejde. Det betyder at vores hunde kan komme ud for lidt af hvert og skal kunne magte dette. Vi tilbyder træning af hunde og hundeførere i vores program. Træningen foregår på niveauer der er tilpasset hundens udvikling og talent. Som medlem af PH København forventer vi at vores medlemmer udviser respekt for andre medlemmer og påtager sig et medansvar overfor afdelingens drift og foreningens omdømme. At træne sig selv og sin hund frem til en kåring og efterfølgende deltage i foreningens konkurrencer, kræver en engageret indsats og man skal have i tankerne, at man skal igennem et forløb der kan sidestilles med politiets godkendelsesprøve for deres nye hunde. Det kræver et solidt positivt samarbejde mellem hund og hundefører, for at det skal lykkes. Træningsplads og klubhus: Adresse: Kildedalsvej 5, 2760 Måløv Hjemmeside Træningsfilosofi: Vi træner efter en træningsfilosofi der er baseret på positiv forstærket indlæring og på at hund og fører udvikler et positivt samarbejde. Al afstraffelse af hunde under indlæring vil medføre bortvisning.

2 Medlemsskab: Som medlem af PH København får man et login til den lukkede del af vores hjemmeside med mulighed for at oprette sin hund, samt tilmelde sig klubbens hold. Her kan du også finde referater fra bestyrelsesmøder, informationer som kun vedrører klubbens medlemmer samt afdelingens rabatordninger med forskellige butikker. Klubben sender desuden en række nyhedsmails ud fordelt over året, som indeholder udvalgte informationer fra hjemmesiden bl.a. omkring afholdte og kommende arrangementer. Kontingent: Betales for et kalender år ad gangen, og skal betales inden generalforsamlingen for at opnå stemmeret til generalforsamlingen ellers er sidste frist for betaling 28. februar til klubbens konto. Aktive medlemmer 700,- pr. år Aktivt Familiemedlemskab der træner samme hund 300,- Passive medlemmer 150,- pr. år Lokalmedlemmer 100,- pr. år (for medlemmer af anden PH afdeling) Betalinger til afdelingen: Alle indbetalinger bedes indbetalt på vores bankkonto: Reg. nr.: 1551 konto Husk angivelse af navn og hvad betalingen vedrører. Nøgle og klubhus: Aktive medlemmer har mulighed for at få udleveret nøgle til klubhuset. Der betales 100 kr. for nøglen og ved returnering får man 50,- igen. Har du nøgle til huset er du medansvarlig for at det efterlades i pæn stand og fra tid til anden er med til at holde det rent og pænt. Træningsdage: Der er Åben træning på tirsdage, torsdage, hver anden fredag (lige uger) samt på søndage. Åben træning betyder at man som medlem kan komme og træne alene eller sammen med de medlemmer, der måtte befinde sig i afdelingen. Træningshold har dog fortrinsret til brug af faciliteterne. Træningskultur på åbne dage: Start med at gå ind uden hund og hils på eventuelle andre medlemmer. Aftal herefter hvad man ønsker at træne og hvordan man vil benytte banen. Vis altid hensyn til andres behov for udnyttelse af faciliteterne. Træningskultur på andre dage: Vi deler banen med Schæferhundeklubben. De har banen på mandag, onsdage, lørdage og hver anden fredag (ulige uger). Kommer man på en dag der er forbeholdt Schæferhundeklubben og hvor der ikke er nogen til stede kan banen godt benyttes. Men det er under forudsætning af at man straks og uden tøven forlader den og sætter sin hund i bilen, hvis der ankommer nogen fra Schæferhundeklubben.

3 Udstyr til dig og din hund: Brug af pighalsbånd, kædehalsbånd i kvælerindstilling eller andre anordninger, hvis formål er at påføre hunden et ubehag/smerte, er forbudt når der trænes i Dansk Politihundeforening. Til træningen: Bruger du bold, så sørg for at have 2 bolde, evt. med snor. Mindst 2 liner uden ringe. En kort på 1-2 meter + en lang på ca. 10 meter. En sele til spor/byttedrift er en god ting. 3-4 træpinde på ca. 50 cm til sportræning. Pinde med metal er ikke tilladt. En 5-6 cm tyk Apport pind. Bæltetaske el.lign. til godbidder. Gerne en klikker, hvis du vil prøve eller benytter dette. Husk altid: Masser af "lækre godbidder" samt vandskål + vand til din hund Du og din hund skal være motiveret: Når du møder til træning, er det vigtigt at både du som hundefører og hunden er motiverede. Her er det vigtigt at din hund ikke lige har spist og ikke er træt efter en tur i skoven eller lignende. Du skal ligeledes have en positiv indstilling og være lige så meget på som din hund. Du skal regne med at det for det meste er dig som hundefører, der skal lære en masse. Din hund kan både sidde, ligge, stå, gø, bide og bruge næsen. Det der er udfordringen er at du lærer at kommunikere med din hund, så den synes det er sjovt at bruge sine evner sammen med dig. Du har som hundefører ansvaret for at din hund får et godt og meningsfuldt liv. Lad være med at have for travlt: Al indlæring og træning af din hvalp skal foregå under hensyn til dens udvikling. Det er vigtigt at hvalpen KUN får positive oplevelser under træningen. I vores program skal hunden senere kunne klare nogle belastninger og det er vigtigt at hunden bliver udsat for disse gradvist og først når hvalpen er mentalt klar til det. Lyt derfor altid til din instruktør, hvis der bliver sagt at din hund ikke er klar til en given belastning/udfordring. En dårlig oplevelse kan tage rigtig lang tid at rette op på. Hunde er individuelle individer, hvilket betyder at det ikke er alle hunde der skal trænes på den samme måde. Her har vores instruktører en lang erfaring med forskellige racer og typer.

4 Holdtræning. Hold Bemærkninger Træningsgebyr Hvalpe Lydigheds hold Kårings træning Begynder Kårings træning Konkurrence hold Hvalpeholdet henvender sig til hvalpe af alle lovlige brugshunderacer, eller blandinger heraf, der ved holdstart er mellem 2 og ca. 8 måneder. Der trænes primært i grundlæggende kompetencer, desuden vil der blive introduceret spor. Holdet kører forår og efterår søndag fra 08:30 09:30 og der er mulighed for løbende tilmelding. Der er max. plads til ca. 10 hunde og der forventes at være mindst 2 instruktører pr. træningsdag. Der kræves ikke aktivt medlemskab af PH Aktive medlemmer kan også træne på andre dage. Sæsonen afsluttes med en Hvalpeprøve med diplom. Fælles morgenmad fra kl. 09:30 Egnede hvalpe kan efter hvalpeholdet optages på kåringsholdet. Lydighedstræning kører forår og efterår 12 gange på torsdage fra kl. 17:30 til kl. 19:00, hvoraf 3 gange er med en socialiseringstur og 2 x sportræning, der foregår uden for afdelingen. Åbent for alle lovlige racer over 9 måneder. Der kræves ikke aktivt medlemskab af PH. Egnede hunde af godkendt race og med DKK stamtavle, kan efter Lydighedsholdet og evaluering optages på Begynderkåringsholdet. For alle egnede/godkendte brugshunderacer med DKK stamtavle, der er minimum 9 måneder gammel og som forventes på sigt vil kunne trænes op til en kåring. Fælles morgenmad søndag fra kl. 09:30 Krav for optagelse: Aktivt medlemskab. Go kontakt til hund. Grundlæggende lydighed skal være på plads. Passende byttedrift til stede. Før optagelse skal der foretages en evaluering, for at se om ekvipagen har grundlaget på plads. Sæson afsluttes med en evaluering. For hunde der efter en bestået evaluering, intensivt træner hele kåringsprogrammet mod en snarlig prøvekåring. Fælles morgenmad søndag fra kl. 09:30 Konkurrenceholdet træner på samme dage som kåringsholdet. Fælles morgenmad søndag fra kl. 09:30 700,- pr. sæson 250,- pr. sæson for medlemmer. 600,- pr. sæson. 250,- pr. sæson for medlemmer. 250,- pr. sæson 250,- pr. sæson 250,- pr. sæson.

5 Flydende overgange mellem hold. Ekvipager der i perioden på et hold, af den ansvarlige instruktør anses for at være nået et højere niveau, vil kunne overflyttes til eller parallelt deltage på et højere hold. Bidetræning. Bidetræningen er et tilbud til vores aktive medlemmer på Begynderkårings-, Kårings- og konkurrenceholdet og foregår på tirsdage og søndage efter en nærmere plan. Egnede hunde fra Hvalpeholdet vil også efter henvisning kunne deltage. Rundering. Runderingstræning foregår dels hos vores nabo på Kildedal Event, i privat skov tæt på afdelingen og i Store Dyrehave ved Hillerød. Egnede hunde fra Hvalpe 2 vil også efter henvisning kunne deltage på Kildedal Event. Rundering i skov er forbeholdt ekvipager på kårings- og konkurrencehold eller hunde fra Begynderkåringsholdet der har nået et tilfredsstillende niveau. Bemærk! Disse arealer IKKE er til fri afbenyttelse, men må kun benyttes ved planlagt organiseret træning med en ansvarlig instruktør. Spor. Sportræning foregår delvist organiseret på hvalpe og Begynderkåringsholdet. På kårings- og konkurrenceholdene er der lagt op til selv- og samtræning, som den/de enkelte selv planlægger. Der benyttes offentlige sporarealer ved Reumerts Ege og Risby. Afdelingen har ikke p.t. rådighed over sporarealer til alm. træning, men kan ved konkurrencer godt skaffe sporarealer. Prøvekåring og kåring. Vigtigt: Ekvipager der af den ansvarlige instruktør eller afdelingsledelsen anses for klar til at bestå en kåring og har gennemgået en intern vurdering, kan af afdelingsledelsen indstilles til en prøvekåring. Bestås denne vil der af afdelingsledelsen blive arrangeret en kåringsprøve. Afhængig af antallet af hunde, kan prøvekåring/kåring evt. arrangeres i samarbejde med andre afdelinger. Derfor må det forventes, at der muligvis skal køres til anden afdeling, for at stille til prøvekåring/kåring. NB! Det er afdelingsledelsen der tilmelder og arrangerer prøvekåringer og kåringer. Interne konkurrencer Vores afdeling afholder i løbet af året en række interne konkurrencer. Forår: o Påske/ Venskabsdyst mod Birkerød. Konkurrence for ukårede hunde med deltagelse af ca. 4-5 hunde pr. afdeling. Der dystes både om bedste afdeling og bedste ekvipage. o Lydigheds Cup. Løbende konkurrence hen over året. Konkurrence for alle medlemmer. o PH KBH Cup. En konkurrence der er et tillæg til Lydigheds Cup en. Efterår: o Klubmesterskab. Konkurrence der bygger på konkurrenceprogrammet. Kan deles op i klasser, der passer til afdelingens fordeling af hunde. Officielle konkurrencer.

6 I PH afholdes der en række konkurrencer året rundt efter et fast skema. Første søndag i april afholdes Unghunde 1 Oprykning for Unghunde April/maj afholdes områdemesterskaber over flere weeender. Maj måned afholdes der oprykningskonkurrencer i Patrulje- og Kriminalklassen August afholdes der udtagelseskonkurrencer i Patrulje-, Kriminal- og Vinderklassen til DM September afholdes der DM Første søndag i november afholdes der Unghunde 2 Oprykning for Unghunde I PH kan man ikke tilmelde sig direkte til den arrangerende afdeling. Tilmelding til officielle konkurrencer foregår ved at man tilmelder sig til egen afdeling, inden de fastsatte frister og indbetaler tilmeldingsgebyret til afdelings bankkonto. Herefter tilmelder afdelingen deltagere, dommere og figuranter til områdelederen, der samler alle tilmeldinger og sender dem til den arrangerende afdeling. Luftning: Husk ALTID at samle op efter din hund uanset hvor du er. Der er opstillet skraldespande ved klubhuset. Sørg altid for at din hund er luftet inden du træner. Luftning af hunde før og efter træning, kan foregå på græsarealet på langs af flyveklubbens landings-bane eller vejene lige omkring denne, samt langs vejen ned til Kildedal Event (NB - vejen er en del af Kildedal Event). Al luftning af hunde på Kildedal Event er forbudt. Træningsarealer. Vores medlemmer har fri adgang til træning på vores træningsplads på tirsdage, torsdage, søndage samt hver anden fredag (lige uger), når der ikke er holdtræning. Desuden kan vi henvise til offentlige sporarealer ved Ballerup. Afdelingen har desuden aftaler om benyttelse af en række andre lokaliteter til spor, rundering og anden træning. Bemærk! Disse arealer IKKE er til fri afbenyttelse, men må kun benyttes ved planlagt organiseret træning med en ansvarlig instruktør. Det er meget vigtigt at disse regler overholdes, og eventuelle regler for benyttelse overholdes, da vi værner om de aftaler vi som afdeling har indgået. AFBUD til træning. HUSK : Er du tilmeldt et hold og ikke kan komme, forventer vi at du i god tid melder afbud på telefon eller SMS til den ansvarlige instruktør. Gentagne manglende afbud kan medføre tab af plads på holdet. Vi forventer at du som medlem: - Bidrager efter evne til afdelingens virke. - I rimeligt omfang og efter evne, deltager i vores arbejdsdage. - Rydder op efter dig og hjælper til med at holde træningsplads og klubhus i pæn stand. - At før du tager din hund med ind på banen aftaler det med dem der allerede måtte være der. - Downloader foreningens program (link på hjemmesiden) og aktivt sætter dig ind i det. Fælles spisning. På søndage er der fælles morgenmad fra kl. 9:30 og en times tid frem. Det koster en flad 10 er at deltage og der står et mobile Pay nummer på tavlen, hvor man betaler til. Når der er bidetræning arrangeres der som regel fælles aftensmad. Det er skiftende medlemmer der står for menuen og prisen varierer mellem 20 og 25,- pr. næse som betales direkte til den der står for maden.

7 Drikkevarer: Der er på træningsdage fri adgang til kaffe og the. Herudover kan du købe sodavand og øl i vores automat. Vand: Da klubben ikke har adgang til rindende vand, skal man enten selv huske at have frisk vand med til sin hund, eller man kan benytte den vandhane der er placeret til højre for Schæferhundeklubbens klubhus på P-pladsen. Medlemsgalleri Vi har et galleri over vores medlemmer i stuen. Her vil vi meget gerne have et billede af dig og din hund. Bliver du ikke kontaktet vedr. fotografering, så henvend dig til sekretæren. Toiletforhold: Der er to toiletter i klubhuset. Bemærk dog at der benyttes regnvand til både toiletskyl og i håndvask. Så dette må ikke drikkes! Flyveklubben : Det sker ofte at flyveklubben Albatros overflyver vores træningsbane dette sker i forbindelse med starter og landinger. Vær agtpågivenhed når du færdes på vejstykket lige før afdelingen, her er sportsflyene meget tæt på jorden og dette kan give anledning til sammenstød. Ved luftning langs flyveklubbens landingsbane, skal du have fuld kontrol over hunden eller have den i line, så fly under landing ikke må undvige/afbryde pga. en løs hund tæt på landingsbanen. På træningspladsen skal du som ny være opmærksom på din hunds reaktion, når flyene overflyver pladsen. Hjemmeside: På vores hjemmeside finder du aktuel information om træning m.m. og har desuden et lukket område for medlemmer hvor du kan finde aktuelle nyheder/info specielt for medlemmer, referater fra bestyrelsesmøder og en medlemsoversigt. Hjemmeside: - Har du ikke et login til hjemmesiden, så kontakt webmaster@phkbh.dk. Facebook: Vi har to facebooksider. Den ene er vores officielle ansigt udadtil. Gruppen er åben for alle der har interesse i vores afdeling. Nye medlemmer i gruppen skal dog først godkendes ligesom alle indlæg også skal godkendes. Her skriver vi om aktiviteter og andre informationer der relaterer sig til vores aktiviteter. Den anden er en lukket gruppe forbeholdt vores aktive medlemmer. Her kan der annonceres samtræning og andre relevante informationer til/fra/mellem medlemmer. Anden nyttig information: Hovedforeningens hjemmeside med download af foreningens vedtægter, program, m.m.

8 Afdelingsbestyrelse: Formand Sune Christensen Mobil: Kasserer Isa Rensby Sekretær Klaus Buddig Bestyrelsesmedlem Anne Andersen Bestyrelsesmedlem Linda De Cort Bestyrelsessuppleanter Charlotte Hansen & Jette Sjælland Afdelingens Bankkonto: Regnr.:1551 konto Instruktører: Hvalpehold: Klaus Buddig, Sune Christensen, Charlotte Hansen & Jette Sjælland Lydighedshold: Linda de Cort & Henrik Lund-Pedersen Kåringstræning Begynder: Klaus Buddig & Bennie Missel Kåring/Konkurrence:. Samtræning

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information:

Velkommen i Dansk Politihundeforening København Praktisk information: Praktisk information: Opdateret 01.03.2017 Dansk Politihundeforenings Københavnsafdeling er en social konkurrence-forening, der blev stiftet i 1911. Dansk Politihundeforening adskiller sig fra andre hundeforeninger/klubber,

Læs mere

Om holdene i DcH Herning

Om holdene i DcH Herning Om holdene i DcH Herning Få svar på spørgsmål vedr. vores hold og tilmelding til disse BEMÆRK: Der arbejdes i øjeblikket på en omstrukturering af klubbens hold så der kan ske ændringer i løbet af 2014.

Læs mere

ALMINDELIGE BESTEMMELSER

ALMINDELIGE BESTEMMELSER ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. KÅRINGER: Hunde, der fremstilles til kåring, skal være stambogsført i Dansk Kennel Klub og være en brugshunderace. Hvilke racer, der kan kåres, fremgår af Dansk Politihundeforenings

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat fra områdebestyrelsesmøde den 13. september 2018 i Taastrup Kulturcenter. Fremmødte: Helsingør: Jean Birkerød: Karin Frederiksværk: Torben B., Torben J., Karin København: Klaus Roskilde: Jesper

Læs mere

Dansk Politihundeforening Område 6

Dansk Politihundeforening Område 6 Referat af områdebestyrelsesmøde den 15. september 2016 i Taastrup Kulturcenter Fremmødte: Birkerød: Karin, Leif, Anette Frederiksværk: Torben, Torben B., Karin, Mette Helsingør: Bjarne, Kurt København:

Læs mere

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6

GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 GRUNDLÆGGENDE INSTRUKTØRUDDANNELSE OMRÅDE 6 Version 1.2 September 2014 Klaus Buddig side 1 af 9 Indhold FUNKTIONSBESKRIVELSE.... 3 FUNKTIONSBESKRIVELSE FOR OMRÅDEINSTRUKTØRERNE UNDER DANSK POLITIHUNDEFORENING....

Læs mere

Dagskursus for hundefører

Dagskursus for hundefører Dagskursus for hundefører Uddannelsesudvalget Kreds 1 8. oktober 2017 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 8. oktober 2017 Program for dagskurserne: 08.00-08.10

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017)

Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Foto: Labrador (hvalpehold 1 efterår 2017) Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive

Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Vedtagelser på bestyrelsesmøder og generalforsamlinger i Kreds 31 Skive Stiftende generalforsamling onsdag den 8. september 1976 Første valgte formand: Ejner Lauritsen Rønbjerg. Beslutninger er opdelt

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl i Tåstrup Kulturcenter DANSK POLITIHUNDEFORENING OMRÅDE 6 OMRÅDELEDEREN Referat fra områdebestyrelsesmødet onsdag den 17. september 2014 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Fremmødte: Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo

Læs mere

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER

VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER VEJLEDNING TIL HUNDEFØRERE VED IGP3 DM OG UDTAGELSER Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IGP2 eller IPO2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse

1. kvartal DcH Hvidovre - Nyhedsbrev. DcH Hvidovres Bestyrelse 1. kvartal - 2018 DcH Hvidovre - Nyhedsbrev DcH Hvidovres Bestyrelse Kære medlemmer, Velkommen til årets første nyhedsbrev. Husk at dette ikke er eneste måde at holde sig opdateret på hvad der sker i klubben:

Læs mere

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse

Schæferhundeklubben Kreds 29 Tølløse Bestyrelsesmøde Dato: 1/10, 2012 kl. 19.00 Tilstede: Leif Christensen, Lene Hansen, Jens Brøndum, Pernille Skovgaard, Leif Jørgensen, Hanne Schrøderog Merete Frank Christensen. Referent: Merete Frank Christensen.

Læs mere

Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter

Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl i Tåstrup Kulturcenter Referat fra områdebestyrelsesmødet torsdag den 17. september 2015 kl. 1900 i Tåstrup Kulturcenter Bestyrelsen: Områdeleder Eva Pedersen Skovbo Kasserer Anette Fejsø Birkerød Områderepræsentant Erik Goth-Eriksen

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR.

BHR 17. september 2013. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014. udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Vejledning for Kredse til udtagelser 2013/2014 Ansøgning om arrangement: Kredse som ønsker at ansøge om afholdelse af en DM/VM udtagelse, sender en skriftlig ansøgning (mail) til BHR. Det er BHR der beslutter,

Læs mere

Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen

Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret af BH. Godkendt af bestyrelsen Drejebog for Indmeldelsesgebyr, kørepenge, gaver, konkurrencer m.v. Opdateret 01.11.18. af BH Godkendt af bestyrelsen 04.11.18. Lagt på hjemmesiden 04.11.18. Gaver og jubilæumsnål: Der gives gaver for

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2014

Samlet træningsplan Efterår 2014 Samlet træningsplan Efterår 2014 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes

Velkommen til træning i Kreds 65. ... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen til træning i Kreds 65... stedet hvor brugshundefolk mødes Velkommen i kreds 65 Kreds 65 er en forening under Schæferhundeklubben for Danmark. Schæferhundeklubben for Danmark er Danmarks største

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf

DANSK POLITIHUNDEFORENING Sekretariatet, Eskildsvej 8, 8960 Randers SØ - tlf REFERAT H O V E D B E S T Y R E L S E S M Ø D E Lørdag den 2. marts kl. 09.00 i Nyborg Idræts- & Fritidscenter Fremmødte: Lars Bræmhøj, Jørgen Weinkouff, Bo Rasmussen, Jan Lindgaard, Palle Lorentzen, Søren

Læs mere

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup.

Hundeførerdag. Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup. Hundeførerdag 2018 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Søndag den 7. oktober 2018 Astrup-Sønderskov Friskole Skolestien 2, Astrup 9800 Hjørring Tidsplan for søndag 7. oktober 2018 Program for dagskurserne: 08.00-08.30

Læs mere

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve

Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende bestemmelser for Schæferhundeklubben for Danmark Kreds 30 Greve Gældende Oktober 2013 Træningsplads og arealer... 2 Indskrivning... 2 Betaling... 2 PRØVER... 3 Kredsens præmieregler/tilskud...

Læs mere

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013

Kreds 3 Uddannelsesudvalget august 2013 Efteruddannelse for trænere og instruktører i kreds 3 16. og 17. november 2013 Viborg Vandrerhjem Vinkelvej 36 8800 Viborg Kreds 3.s fantastiske weekendkursus foregår igen i år på Viborg Vandrerhjem. Uddannelsesudvalget

Læs mere

Samlet træningsplan Efterår 2015

Samlet træningsplan Efterår 2015 Samlet træningsplan Efterår 2015 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. Jagt 1 Træningen på Jagtholdene forbereder hunden til prøver og jagter, men der er også plads

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 26. SEPTEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis Aagaard Petersen,

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL

Emne: Møde nr. 8-2012. Dato: 01-10-2012. Sted: Sonja Larsen SL Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 8-2012 Dato: 01-10-2012 Sted: Sonja Larsen SL Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Kai Lübcke KL Hanne Jensen HJ Susanne Wærling SW Sonja Larsen SL Bent Schwartzbach

Læs mere

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub

Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub Forslag til vedtægtsændringer: Ændringer er markeret med rødt. Nuværende formulering, som ønskes ændret, er markeret med blåt. Vedtægter For Hillerød Brugshunde Klub 1. NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er:

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Foto: Fra unghunde træning forår 2016

Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Foto: Fra unghunde træning forår 2016 Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter

FHK Fyns Hundeklub. Retningsliner Regelsæt / Vedtægter FHK Fyns Hundeklub Retningsliner Regelsæt / Vedtægter Stiftet 1. juni 2012 Indholdsfortegnelse 1 Indmeldelse... 3 1,1 Prøvetid... 3 1,2 Indmeldelse / Tilmelding... 3 1,3 Medlemsbetingelser... 3 1,4 Eksklusion...

Læs mere

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010

Tennis Nyt 2010. Sejs Svejbæk Tennis. Sejs Svejbæk Tennisklub. www.sejssvejbaek-if.dk/tennis. Tennis Nyt 2010 Tennis Nyt 2010 Sejs Svejbæk Tennis Sejs Svejbæk Tennisklub www.sejssvejbaek-if.dk/tennis Tennis Nyt 2010 1 Bestyrelsen 2010 Formand Uffe Rasmussen, Strandvejen 28 tlf.: 8684 5690 Mobil: 2949 0360 privat

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel

Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Foto: Sika - Engelsk Cocker spaniel Maribo Civile Hundeførerforening Tilsluttet landsforeningen DcH McH s bestyrelse Formand Susanne Vorsaa Nørregårdsvej 32 4990 Sakskøbing Mob. 61 86 10 40 Næstformand

Læs mere

Ronderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande.

Ronderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande. Introduktion til rondering. Indledning Ronderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande. Oplæring af en hund i denne disciplin

Læs mere

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016

Fællesmøde d , kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. 5) Godkendelse af referat fra fællesmødet d. 21. april 2016 Fællesmøde d. 16.06.2016, kl. 19:00 i fællessalen, center 4, 1. sal. Dagsorden 1) Valg af ordstyrer 2) Valg af referent 3) Valg af to stemmetællere 4) Godkendelse af dagsorden 5) Godkendelse af referat

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2015-2016 LANGESKOV BADMINTON KLUB 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Forside foto: Formanden modtog pris ved Badminton Fyn Repræsentantskabsmøde da LBK blev kåret til Årets Klub Side 2: Side

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/

Holdplan Vinter Redigeret d. 17/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 17/12 2018 Hold 424 Nytårshundetræf 31/12 2018 kl. 13 ca. 15 Vi fejrer gerne nytåret med et brag, så vore hunde har brug for at være godt og grundigt trætte, fysisk

Læs mere

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider

Kære spillere og forældre til Konkurrence (niveau 2) Træningstider Holte, den 3. august 2014 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Træningslejr for hold 1 og 2 2 OBS Vigtige tilladelser 3 Kontingent 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer Kære spillere

Læs mere

Holdplan vinter

Holdplan vinter Holdplan vinter 2016 2017 - Revideret 2/1 2017 Mandage: Hold 215 Begynderhold Alle pladser optaget, venteliste oprettet. 5/12 2016 kl. 17-18 2/1 2017 6/2 2017 kl. 17-18 14/11 2016 kl. 17-18 12/12 2016

Læs mere

Runderingsteori Klaus Buddig

Runderingsteori Klaus Buddig Introduktion til rundering. Indledning Runderingsøvelsen i PH, består i at hunden i samarbejde med hundeføreren, skal finde og bevogte såvel personer som større genstande, indtil hundeføreren kommer frem.

Læs mere

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat

Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Generalforsamling SMCK 2013.11.13 Referat Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab v/peter Rønne 5. Fremlæggelse af

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Kriterieplan for: Bringselmelding

Kriterieplan for: Bringselmelding Skrevet af: Helle Lund Pedersen, DcH Vestfyn, september 2010 Forudsætninger: Dette er en kriterieplan for selve bringselmeldingen, og ikke for træningen i at søge, løbemønster, blindsslag etc. Det forudsættes,

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/

Holdplan Vinter Redigeret d. 11/ Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 11/11 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold II Alt optaget. 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 kl. 17-18 31/12

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Maj 2010 1 af 16 Indledning Brugshunderådet tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 23. januar 2010 Nummer 3 NYHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Af Jørn Haahr Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross

Læs mere

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018

BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 1 BESTYRELSESMØDE 3. december 2018 TILSTEDE: Bo Røse, Sandra, Tina, Anders K, Anders M, Kalle, Morten, Flemming og Tine AFBUD Bo Rasmussen, Isa Referent Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt fra sidste

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard.

Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. BHR kan uddele wildcard. Regler for deltagelse i IPO 3 DM og udtagelser Udtagelseskrav: Det er et krav, at hunden inden tilmeldingen har bestået en IPO-2 prøve. Hundeførere, som har bestået med minimum 250 point opnået ved 1 udtagelse,

Læs mere

Dansk Politihundeforening Galten afdeling

Dansk Politihundeforening Galten afdeling VEDTÆGTER FOR Dansk Politihundeforening Galten afdeling Skovby Mosegård, Århusvej 217, 8464 Galten CVR-nummer 29 69 88 64 1. Foreningens navn er Dansk Politihundeforening, Galten Afdeling. Foreningen er

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub Til medlemmerne. Rødovre, den 16. februar 2017 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Rødovre Tennisklub tirsdag den 7. marts 2016 kl. 19.00 22.00. i Kostalden på Rødovregaard, Kirkesvinget 1

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 13/9 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12 2018 Ingen træning

Læs mere

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse.

Uddannelsesudvalget Kreds 6. Instruktørweekend. Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Uddannelsesudvalget Kreds 6 Februar 2019 Instruktørweekend Så er der planlagt en weekend for kredsens instruktører som efteruddannelse. Dette er gjort for at skabe en spændende og inspirerende weekend

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November

Hold 462 Fortsætterhold - ALT optaget Instruktør: Helle Huber Stenberg August September Oktober November Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Opdateret d. 25/9 2019 Mandage: Hold 460 Begynderhold/Hvalpehold Alt optaget November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019

Læs mere

Samlet træningsplan Forsommer 2019

Samlet træningsplan Forsommer 2019 Samlet træningsplan Forsommer 2019 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. For hunde i alle aldre, som ikke har gået til træning før.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

Bestyrelsens træffetider 2015

Bestyrelsens træffetider 2015 Haveforeningen HAREKÆR. Store Harekærvej 120 A. 2605 Brøndby Bestyrelsens træffetider 2015 Bestyrelsen kan træffes i foreningshuset hver anden søndag kl. 10-11. I år vil det være på følgende datoer: April

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Grunduddannelse Redningshund Optagelsestest

Grunduddannelse Redningshund Optagelsestest i redningsberedskabet 5. del, afsnit 13, side 1 Grunduddannelse Redningshund Optagelsestest Formål Optagelsestesten har til formål at bedømme hundens trænbarhed samt om hundens karaktertræk er anvendelige

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Formandens beretning for året 2017

Formandens beretning for året 2017 Formandens beretning for året 2017 Indledning For et år siden blev Tom Pedersen valgt som ny formand for kreds 80 Viborg. Desværre følte Tom sig, på grund af sygdom, nødsaget til i slutningen af året at

Læs mere

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( )

Årsberetning. Oktober 2007 Oktober Kate Schlüter Holbækvej 132, Snævre, 4420 Regstrup ( ) DANSK KENNEL KLUB - Kreds 2 Årsberetning Oktober 2007 Oktober 2008 Bestyrelsen Formand: Kasserer: Sekretær: Kisser Pyrmov Hovedgaden 9, 4262 Sandved (5545 6848) E-mail: kreds2-formanden@postkasse.com Kate

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Mandage: Hold 460 Begynderhold November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019 kl. 17-18 4/11 2019 kl. 17-18 12/8 2019 kl. 17-18

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE

TRANUM KURSER FOR TRÆNERE TRANUM KURSER FOR TRÆNERE KREDS 1 2016 Uddannelsesudvalget Kreds 1 Tranum Kurser Den 9. og 10. januar 2016 Tranum Strand Himmerlandsfondens Kursus- og Feriecenter, Strandvejen 83, Tranum Strand, 9460 Brovst

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister

Dagsorden Drøftelser etc. Beslutninger med angivelse af eventuelle frister Bestyrelsesmøde Dato: 25/02, 2015 kl. 18.30 Tilstede: Claus, Jørgen, Leif J, Lene, Jens H, Finn B Afbud: Leif C Opsamling fra sidste referat. Den. 25/11 2014 GF. Den. 18/01 2015 Dagsorden Drøftelser etc.

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Hundetræning Program 2016

Hundetræning Program 2016 Billeder fra hunde holdene Hundetræning Program 2016 TRIN 1 - UNGHUNDE TRIN 1 - FT SPANIELS SPECIEL TRIN 2 - ÅBENKLASSE TRIN 3 - APPORTERING Strandager Jagtforening www.strandagerjagtforening.dk 12 1 Velkommen

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks.

Der er ingen markering i sætninger med forskellig ordstilling, men med samme mening (f.eks. Forslag til nye vedtægter i DcH Arden Understregning = tekst vedtaget på landsmødet og skal være som anført. Ingen understregning eller farve = tekst fra vores nuværende vedtægter. Markeret med gult: Helt

Læs mere

REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS)

REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS) GB kapitel 2 D, side 1 REGELSÆT FOR AFVIKLING AF HOVEDAVLSSKUE (HAS) Formål: Hovedavlsskuet skal understøtte, at det avlsmæssige billede af den korrekte schæferhund bliver forbedret i overensstemmelse

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling.

Nye medlemmer betaler kontingent, der fastsættes på den årlige ordinære generalforsamling. 1 Foreningens navn er DcH Vejle. Dens hjemsted er Vejle. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2 Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner

Læs mere