Der var hermed også åbnet op for vores sædvanlige matcher tirsdag og torsdag, og vi deltog igen i år i Regionsgolf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der var hermed også åbnet op for vores sædvanlige matcher tirsdag og torsdag, og vi deltog igen i år i Regionsgolf"

Transkript

1 Årsberetning: Generalforsamling 11/ Den 19. marts 2016 startede golfåret med en arbejdslørdag: Der blev gjort hovedrent, malet, ordnet teesteder, samlet udslagsbolde, ordnet havemøbler og der blev gjort hovedrent i shoppen. Der blev stadig spillet til vintergreens, men flere sluttede dagen med en runde golf. Allerede 2 dage efter d. 21. marts, kom så den dag vi alle havde ventet på: Flaget kom igen til at stå i den rigtige hul og det var slut med at spille til vintergreens. D. 2. april spillede vi åbningsmatch med 59 deltagere. Vejret holdt sig flot, og tørt. Men da det jo er en lidt utilregnelig årstid, havde vi inddækket området foran shoppen med plastik, så vi ikke behøvede at fryse. Der var hermed også åbnet op for vores sædvanlige matcher tirsdag og torsdag, og vi deltog igen i år i Regionsgolf Allerede 14. april deltog vi i Golfens Dag. Vi fik snakket noget golf og flere var ud og gå en runde. Der var desværre ikke så mange besøgende som kunne have håbet på, men flere af dem der kom, er i dag meget aktive golfspillere. D. 7. maj spillede vi parmatch også kaldet af Strandvejen 82 match. For de af jer der endnu har deltaget i denne fantastiske match, kan jeg tilføje at det ikke kun stiller krav til ens eget spil men også til makkerens. Det blev en fantastisk dag med højt humør i det skønneste forårs/sommer vejr. Der blev spillet i korte bukser og t-shirt. Pink Cup blev afholdt d. 3. juni med 32 lyserøde spillere. Vejret var fantastisk, og det har vi ikke været forvænt med. Der var igen en fantastisk opbakning fra adskillige sponsorer og medlemmer mange støttede arrangementet. Der blev indsamlet i alt kr. som blev sendt til Kræftens Bekæmpelse. Den. 2. juli spillede Sommermatch. Vejret var igen enhver golfspillers drøm. Vi fik lækker mad fra Vagn Emil fra Frikadellen som oven i købet selv kom og anrettede og serverede for os. Vi skulle som helt nyt, spille kvalifikationsmatch til klubmesterskabet, og det forsøgte vi så d. 4. september. Forsøgte er vist det helt rigtige ord, for det hele druknede i den værst tænkelige regn. Banen blev på ganske kort tid så oversvømmet at man end ikke kunne se greenen. Matchen blev nødvendigvis aflyst, og vi besluttede hurtigt at alle der havde deltaget i kvalifikationen havde kvalificeret sig til klubmesterskabet. Det var vist meget heldigt for nogen af os. Uge efter blev Klubmesterskabet afviklet i noget helt andet vejr. Nemlig det velkendte solskinsvejr, og de nye klubmestre blev fundet:

2 Damer: Lisbeth Lyhne Herrer: Johnny Nielsen Dame senior: Alice Lauridsen Herrer senior. Dale Lena D. 7. september spillede vores begyndere venskabsmatch med Skærbæk Mølle. Jeg har ladet mig fortælle at det også blev en rigtig god dag, og at flere fra Skærbæk Mølle måtte erkende at vores bane også kan være en udfordring. d. 23. september blev der spillet hjælpermatch, og til lige netop til den match er humøret ofte virkelig højt. Der er ikke noget der tæller eller bliver indberettet (måske meget godt) men det er den dag hvor alle der har givet bare en lille hånd med i det forgangne år, kan få en hyggelig oplevelse. Tak er kun et fattigt ord, men det er den eneste betaling vi kan give alle de frivillige. D. 1. oktober var så herrernes tur til at have deres egen match. Der blev spillet koglematch og mændene lavede et overskud på kr , som de besluttede skulle gemmes til næste år, hvor det så overføres til Kræftens Bekæmpelse, formentligt i forbindelse med Knæk Cancer kampagnen i uge 43. Det kunne jo være at der i 2017 også ville være et overskud, så de 2 beløb kunne lægges sammen. D. 4. december blev der spillet Nissematch i udmærket vejr - efter årstiden. Dog var det lidt så som så med nisserierne, så til næste år, vil vi for alvor fortælle at der skal noget jule- og nisse stemning over det. Men julefrokosten var som altid rigtig god. Arbejdet i bestyrelsen: Vi startede året med en konstituering: Formand blev undertegnede, og Asger fortsatte på næstformandsposten med sit store indblik i GolfWorks og som min støtte til de store møder ude af huset. Jens har bestridt posten som sekretær og har altid været klar med spændende tiltag og spørgsmål samt et lynhurtigt referat efter møderne. Tanja blev helt naturligt vores skarpe kasserer, med de kloge og til tider irriterende gode spørgsmål. Tanja har jo har valgt at gøre familien større og udtræder derfor af bestyrelsen efter generalforsamlingen. Derudover har vi jo haft Alice som den altid omsorgsfulde og fantastiske mor for os alle. Der har nok aldrig været mere pyntet ved møder og matcher end nu. Launy har med sit kølige overblik bidraget godt ved møderne med indblik i matcher, golfregler og stor interesse for banens udvikling. Kim har været det rolige og afslappede indlæg i bestyrelsen. Hans ro kunne få kunne enhver uenighed i

3 bestyrelsen til at falde til jorden. Kim valgte desværre at trække sig fra bestyrelsen og i stedet koncentrere sig om golf (hans eget udsagn) Som suppleant og senere bestyrelsesmedlem har vi haft Preben. Preben er med sine evner indenfor struktur og lyst til at få alt sat i rammer, været lige den terrier vi havde brug for. Frank som er den eneste suppleant har kæmpet for udvikling af både klub og bane og har med en kæmpe arbejdsindsats været en del at knoklerne med den nye bane. Der blev nedsat nogle udvalg og de blev som følger: Matchudvalget: Asger, Launy og Preben Baneudvalget: Kim, Frank, Launy og udenfor bestyrelsen, Frands og Anders T. Begynderudvalget: Lillian, Alice og udenfor bestyrelsen blev det Connie, Michael og Wolfgang. Sponsorudvalget: Tanja, Frank, Else og Peter Frivilligudvalget: Alice og Lillian Vi startede året med at se på ønsker der var kommet fra generalforsamlingen. Nye matchformer blev drøftet og vi fortsætter drøftelsen i det kommende år. Der blev i første omgang ændret på høstmatch og klubmesterskabet, men der kommer formentligt flere spændende tiltag fremover. Der var ønske om en gang natgolf eller tilsvarende anderledes. Natgolf blev drøftet men udgifterne til det blev for uoverskuelige. Derudover var det svært at finde plads i matchkalenderen til flere planlagte store matcher. Ønsket om en ny øvebunker blev hørt og der er nu kommet en rigtig flot øvebunker på par-3 banen. Den var ikke gratis, men vi fik et tilskud fra Nordea Fonden. Der var også ønsker om bedre vintergreens, og det er blevet drøftet. Desværre kan vores greens ikke holde til at vi spiller på dem om vinteren, men de står så til gengæld rigtig flotte om sommeren. Hall of Fame tavlen blev færdig og vi er rigtig stolte af den. Det er sponseret arbejde så i må tilgive hvis vi ikke altid er opdateret på den så hurtigt som man kunne ønske sig. Det viste sig at tavlen var meget mørk så vi har fået sat lys op så det er meget tydeligere at se. Tavlen blev hurtigt aktuel da der i 2016 blev lavet 3 Hole in One D. 15. juni var det en spiller fra Esbjerg GK og allerede d. 17. juni var det vores egen Arne der fik bolden i hul i et hug. Igen 16. juli var det så endnu en spiller fra Esbjerg GK der ramte plet. Vi besluttede også at vi ville forsøge at markere Hole-In-One samt vores klubmestre på en ny måde. Derfor fik vi udarbejdet nogle badges specielt til det formål, og de blev taget i brug i 2016.

4 Vi har fået lavet en drejebog til vores matcher så vi skulle minimere fejl. Det har vist sig at være et velfungerende tiltag. Som bekendt fik vi ny greenkeeper i klubben, men desværre viste det sig at vi ikke helt passede sammen. Vi var så så heldige at Leif og Hanne klarede det resten af sæsonen i samarbejde med Anders T og frivillig hjælpere. Der er også lavet en drejebog til matchledere, så der aldrig er tvivl om hvordan man forholder sig tirsdags- og torsdagsmatcherne. Det har vist sig at være en stor hjælp for mange. Der har været et ønske om at vin og øl kunne udskiftet med andre præmier og i den forbindelse har vi fået lavet nogle match kort som skulle erstatte de øvrige præmier. Det betyder at man ved næste 30-kr. match kan aflevere kortet i stedet for penge. Vi forventer at tage det i brug i Vi besluttede at fortsætte med salg af grill pølser til vores 18-huls matcher og det er dejligt at se at der er flere og flere der giver en hånd med når der skal forberedes, grilles og ryddes op. Der har været mange drøftelser af hvordan vi kunne forbedre forholdene udendørs når vi har de store matcher. Mange muligheder har været i spil, og vi har en enkelt gang forsøgt at inddæmme indgangspartiet med plastik, hvilket faktisk virkede ganske udmærket. Der er undersøgt mange muligheder og der er hentet priser, men indtil videre er det besluttet at vi også fremover vil leje telt som opsættes ved gavlen. Der har været et ønske om at der skulle opsættes et stakit ved driving-range bordet, da der er meget træk deromme. Der arbejdes stadig med det, men måske bliver det en anden løsning end vi lige umiddelbart havde tænkt. Vi bruger køkkenet en del og i den forbindelse er der nu lavet en how-to-do liste for brug af opvaskemaskemaskinen og der er bl.a indkøbt/sponseret så meget bestik at der nu skulle være nok til alle, når vi har de store matcher. Vi manglede et køleskab og efterlyste mulige sponsorer flere steder, uden held. Men heldigvis var der en i egne rækker der lige havde et køleskab i overskud tak Launy. Vi har haft nogle drøftelser om hvordan vi kan markere at klubben i 2017 har 10 års jubilæum. Der er flere ideer på tegnebrættet og det hele skal løbe af staben i uge 25. Der er derfor brug for ekstra mange hjælpere i den uge. Vi nåede igen i år op på vores max. Medlemstal som er 900. Det betød at vi måtte ændre lidt på medlemskab og tilbyde spillere et årskort som kun gælder til Outrup golfbane, for kr De fik så ikke et DGU-kort, men står først i kø til næste sæson. Det blev positivt modtaget. Der er ligeledes blevet besluttet at medlemskab skal betales via PBS fremover. Det letter det administrative

5 arbejde for klubben meget. Derudover har vi afskaffet flexmedlemsskab samt reduceret kontingent ved indmeldelse for juli og resten af året. Vi ville rigtig gerne have gjort noget godt for vores sponsorere. Vi har de seneste år haft den første fredag i måneden afsat til vores sponsorer, men uden den helt store tilslutning. I år forsøgte vi med en enkelt dag hvor der var mulighed for at spille golf, netværke og spise. Desværre var der heller ikke tilslutning til det. Vi arbejder stadig på at finde en model der kan tilgodese at vi er meget taknemmelige for vores sponsorer. Og der er faktisk rigtig mange. Gode ideer modtages som altid. Vores begyndere er venskabsklub med Skærbæk Mølle Golf og har i den forbindelse afholdt 2 matcher, med flot tilslutning. D. 3. maj var alle pigerne fra Outrup inviteret til Champagnematch i Skærbæk Mølle og vi var nok ca. 10 deltagere herfra til en dejlig dag på en anden bane. Vi har i det seneste år desværre oplevet at der har været uoverensstemmelse i oplysningerne på hjemmesiden, facebook og GolfWorks. Vi har besluttet at der for sæson 2017 ikke må der ikke være uoverensstemmelser på vores platforme. Vi afholdt igen i år en visionsdag som i det store hele kom til at handle om de forandringer vi vil komme til at se på banen. Baneudvalget: Jeg har bevist gemt informationerne om baneudvalgets store arbejde i det forløbne år. Der er ingen tvivl om at der nok er lige så mange meninger om banen som der er medlemmer i klubben. Derfor valgte vi at nedsætte et kompetent baneudvalg bestående af, fra bestyrelsen, Frank, Launy og fra medlemmer Frands, fra banen Anders T. De har arbejdet hårdt både på at lave en masterplan og på at få påbegyndt planen. Som en lille detalje kom stormen Urd forbi og med den fulgte nogle flere. Det betød at både medlemmer og personale måtte i gang med at plante de samme træer flere gange. Det var fantastisk godt klaret på trods af helligdage. Anders Thygesen vil senere i dag forklare meget mere om de spændende planer for banen. Der har i alt været afholdt 10 bestyrelsesmøder samt et heldagsmøde et visionsmøde. Derudover har vi deltaget i et samarbejdsmøde med klubberne i det gamle Ribe Amt, som blev afholdt i Holsted Golfklub. I 2017 er det Outrup Golfklub der er værter. Derudover har vi deltaget i Regionalmøde med klubber fra hele Region Syddanmark. Det blev afholdt i Esbjerg Golfklub.

6 TAK. Til slut vil gerne gære sige tak til Kim og Tanja for jeres arbejde i bestyrelsen igennem længere tid. Tak til Leif fordi du så hurtigt trådte til og kastede dig over grenkeeperjobbet sammen med Hanne, vi ved godt at i fik ekstra travlt, og velkommen til Anders som kom til sidst på året. Der skal lyde en tak til alle de frivillige der er med til at få det hele til at fungere. Der har været rigtig mange der har vist en stor vilje til at hjælpe. Det er umuligt at takke hver eneste af jer nok. I er nogle super seje medlemmer. Tak til Peter og Else for godt samarbejde i det forløbne år. Og til slut tak til bestyrelsen for aktiv deltagelse og engagement i alle møderne, på trods af de lange dagsordener.

Det skulle være en hel uge med fest og farver og det blev det. 20. juni startede pigerne med en match kun forbeholdt piger, med efterfølgende tapas.

Det skulle være en hel uge med fest og farver og det blev det. 20. juni startede pigerne med en match kun forbeholdt piger, med efterfølgende tapas. Årsberetning for året 2017 Outrup Golfklub Ligesom i de seneste år, var det planen at året skulle have været startet med en arbejdsdag d. 11. februar. Der var 14 der havde sagt ja til at hjælpe med at

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 08.05.2019 Referat Tid/sted Onsdag, den 08.05.2019 Kl. 19.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand Afbud John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 12. september 2014. Dagsorden til BS møde den, 12. september 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 11. april 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer:

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Sponsorer i Klubben. Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens Golfklub juni. 2017 Hedens Golfklub xx. måned år Hedens golfklub 2017 Formanden har ordet Foråret er gået på held, og vi er nu godt på vej ind i sommerperioden. Vi håber derfor på mere stabilt vejr

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg Årsberetning 2017 Kære medlemmer. 2017 er snart fortid. Desværre måtte vi tage afsked med to af vores æresmedlemmer i foråret. Jens Pedersen døde i februar og Pagh Mørup døde i april. De har begge haft

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år

ÅRET DER GIK. Og lidt om det kommende år ÅRET DER GIK Og lidt om det kommende år INDHOLD 3 Passebækgård A/S 5 Greenkeeperen 6 Sponsormatch 2017 7 Klubmestre 2016 8 Hole-in-on 2016 9 Tak til vores sponsorer ÅRET DER GIK side 2 PASSEBÆKGÅRD A/S

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 7. marts 2017 Indledning Så er der atter gået et år. Et godt år for Ribe Golf Klub. Der har været en god og stabil udvikling på langt de fleste områder,

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning 2016 Bestyrelsen 2016 er snart historie. Det er det første år med syv medlemmer i bestyrelsen for Trehøje Golfklub. Jeg vil gerne sige hele bestyrelsen 1000 tak for et super godt og konstruktivt

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 12. april 2010 kl. 17.00 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Betina Pedersen (BEPE) Majbritt Brændeholm

Læs mere

Referat fra DS generalforsamling

Referat fra DS generalforsamling Referat fra DS generalforsamling 07.10. 2015 1. Valg af dirigent: Else Toft blev valgt. 2. Formandens beretning: Sæsonen 2015 er ved at være slut, og der er tradition for at gøre lidt status. Vi havde

Læs mere

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen

Årsberetning. Trehøje Golfklub - en naturlig del af Vestjylland Røddingvej 21 A - 7480 Vildbjerg. Bestyrelsen Årsberetning Bestyrelsen Nu kan vi snart se tilbage på endnu et år i Trehøje Golfklubs historie. Marius har brugt meget tid sammen med Maibrit på at indføre et nyt regnskabssystem der hænger godt sammen

Læs mere

OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018

OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 OLDBOYS,S GENERALFORSAMLING Formandens beretning. TIRSDAG DEN 23. OKTOBER 2018 Velkommen til vores generalforsamling, det har været et godt år for klubben og dens medlemmer. Vi har haft et fantastisk vejr

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl

Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl Bestyrelsesmøde i Hedensted Golf Klub Tirsdag den 31. oktober 2017 kl. 17.30 Deltagere: Formand: Per Kristensen (PK), bestyrelsesmedlem Niels Jørgen Søndergaard (NJS), bestyrelsesmedlem Karen Ebdrup (KE),

Læs mere

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk

Nordborg Golfklub www.nordborg-golfklub.dk Nordborg d. 12. marts 2008 Skal Deres firma være synligt på golfbanen? Nordborg Golfklubs 18 hullers golfbane, er beliggende imellem Nordborg og Havnbjerg. En rigtig flot golfbane, der på smukkeste vis

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden:

Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00. Dagsorden: Norddjurs Golfklub Formandsmøde Dato: 19.02.13 Tidspunkt: Kl. 18.00 Sted: klubhuset Ordstyrer. PM Dagsorden: Referent: RK Deltagere: bestyrelsen, formænd for de faste udvalg, formænd for klubber i klubben,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben

Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Stiftet 15. november 2007. Referat ordinær generalforsamling i Manneklubben Mandag den 9. oktober 2017 klokken 17.00 Formand, Frede Vest Hansen, bød velkommen til de mange (47) fremmødte medlemmer (næsten

Læs mere

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019

VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 VELKOMMEN NYTÅRSKUR 2019 Program o Strategi og visioner (plan 2019) o Personale sammensætning og roller o Vi skal feste - jubilæum o Ændringer til golfreglerne kommer nu o Velkommen til nye medlemmer

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG)

Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Hvordan er året så gået i udvalgene, her er et sammendrag i tilfældig Rækkefølge: SPORTUDVALGET (ELITEUDVALG OG JUNIORUDVALG) Vi har i år spillet i 4. Division og i kvalifikationsrækken, begge herrer hold.

Læs mere

Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt Blomsterne

Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt Blomsterne Resultat af spørgeskemaundersøgelse blandt Blomsterne I alt 28 blomster har svaret. Dette giver en svarprocent på 62, hvilket er pænt. Svarprocenten betyder, at svarene i høj grad kan antages at afspejle

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016

Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Referat Bestyrelsesmøde d. 8. september 2016 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK) Peter Langballe Sørensen (PLS)

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR.

Alle i NGK ønskes en rigtig glædelig JUL samt et lykkebringende NYTÅR. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. december 2010: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende:. Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november Dagsorden. Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 22. november 2016 Sted: Privat hos Anne-Grethe Thorn, Grønneholmen 13, Taastrup Tid: kl. 18.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Thomas Kruse (TK)

Læs mere

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen.

Matchformen på den store bane er Greensome og der bliver spillet Texas scramble på par 3 banen. RABBIT OPEN 2018 Den 29. september blev der, traditionen tro, afholdt Rabbit Open Match, matchen der markerer afslutningen af begyndernes golfsæson. Det har været en utrolig hyggelig sæson. Rabbit Open

Læs mere

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt

Dagsorden: Sportsudvalget. 1. Sidste referat. 11. Klubberne i klubben. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 10. april 2013 kl. 17:30 21.15 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Nyt fra greenkeepergården

Nyt fra greenkeepergården Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 28. juni 2018 13:47 Emne: Sommerferie på Par 3 banen - Flow på banen - Kun for mænd Nyt fra greenkeepergården Det gode vejr ser ud til at fortsætte. Det betyder at vi

Læs mere

Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag

Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag Velkommen til Ladies Section 2019: Din dag vores dag Ladies Section Er en klub i klubben, der hver tirsdag spiller sammen på kryds og tværs i både fristarter, gunstarter og venskabsturneringer. I 2018

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling. Dejligt at se så mange medlemmer engagere sig i vores dejlige golfklub.

Velkommen til årets generalforsamling. Dejligt at se så mange medlemmer engagere sig i vores dejlige golfklub. Mundtlig beretning Albertslund Golfklub Velkommen til årets generalforsamling. Dejligt at se så mange medlemmer engagere sig i vores dejlige golfklub. Jeg håber vi får en god og konstruktiv debat i aften

Læs mere

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015.

Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Nyhedsbrev fra bestyrelsen 12. oktober 2015. Hej Alle. Her medio oktober, hvor den officielle golfsæson nærmer sig sin afslutning, hermed endnu lidt nyt fra bestyrelsen. Læsning af nyhedsbrevet: Sidder

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den

Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den Generalforsamling i Volstrup Golfklub søndag den 11. 03. 2018. Velkomst. Kære medlemmer. Velkommen til Generalforsamling i Volstrup Golfklub. Jeg vil i min beretning som sædvanligt komme ind på, hvad der

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Klubber i Klubben. - noget for dig!

Klubber i Klubben. - noget for dig! Klubber i Klubben - noget for dig! Kaninklubben - for alle nye medlemmer i Brøndby Golfklub Golfinerne kun for kvinder Jernene kun for herrer Mandagsseniorerne for alle som er fyldt 60 år og par hvor den

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Lars Lindskov som dirigent. Referat fra generalforsamlingen 2016 i BRT Golf Klub Søndag den 27. november 2016 kl. 10.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde

Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: Afbud fra, Lars Lundby. Referatet skal underskrives ved næste møde Referat af bestyrelsesmøde den 26.august 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte Afbud fra, Lars Lundby B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Referatet skal underskrives ved næste

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 16. oktober 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard

Læs mere

1. Valg af dirigent Else Anderson blev valgt og kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt rettidigt.

1. Valg af dirigent Else Anderson blev valgt og kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt rettidigt. Referat af generalforsamlingen 13. marts 2018 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen 1. Valg af dirigent Else Anderson blev valgt og kunne konstatere, at generalforsamlingen var indkaldt rettidigt.

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.).

Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og Gitte Høgh (ref.). R E F E R A T Bestyrelsesmøde den 30. november 2018 hos Ilse & Bent Hesthaven. Til stede var: Jan Rulle, Bent Hesthaven, Peder Bo Sørensen, Anne Trondal, Kirsten Møller, Ilse Hesthaven, Lone Sørensen og

Læs mere

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme.

Arbejdstilsynet har været på besøg. Et enkelt lille påbud om at løfte olietromler blev rettet med det samme. Generalforsamling tirsdag den 17. februar 2015. Formandens beretning. Årets løb. Baneudvalget. Mulighed for vanding af alle fore greens er startet i 2014 med etablering af springler med dyse til vanding

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017

Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 Hvidovre den 27.oktober 2017 Referat fra Golfine generalforsamling torsdag 26.oktober 2017 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Solveig Jacobsen og Solveig blev valgt. 2. Formandens beretning om klubbens

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl i klubhuset.

Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl i klubhuset. Ordinær generalforsamling i Sydthy Golfklub, torsdag den 23. februar 2017 kl. 19.30 i klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Valgt blev Rasmus Kronborg 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne

Læs mere

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne.

Vi har derfor brug for flere som vil være med til at lære de nye medlemmer om golfreglerne. *VIGTIGT* BEGYNDERE *VIGTIGT* 50 % Reduktion - OBS! OBS! OBS! - vi har brug for din hjælp! I 2017 var 6 klubmedlemmer i gang for at undervise nye medlemmer i golfregler, men grundet personlige omstændigheder,

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb.

Generalforsamling den 6. februar Bestyrelsens beretning. Årets løb. Årets løb. Baneudvalget 2016 var det første år uden chefgreenkeeper. Thomas blev kontaktperson. Det har for greenkeeperstaben i 2016 været et udfordrende opstarts år med tørkeperioder, alger og fiskedød,

Læs mere

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017

Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 Nyheder vist under Seneste Nyt i 2017 20. Oktober 28. November 2017 kl 12.30 afholdes årets julefrokost. Tilmelding til Hanne på mail: peskelgaard@gmail.com Vi mødes i golfklubben hos Rikke og Jeff Pris

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt:

Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014. Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00. Indkaldt: Referat fra bestyrelsesmødet den 3. november 2014 Sted: Kanehøjgaard Tid: kl. 19:00 Indkaldt: Klaus Gundertofte (KG) Torben Rydiander (TR) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014 i Asserbo Golf Club, side 1 Til stede: William Grahn, Peter Fredgaard, Michael Tvede, Charlotte Malling, Erling Jensen, Stig Borg, Arne Larsen (Klubchef).

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Orientering af sekretariatet:

Orientering af sekretariatet: Til stede ved bestyrelsesmødet den 4. november 2009: Bestyrelsen: Sekretariatet: Fraværende: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 29. AUGUST 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen. Under punkt 1 og 2 også Nick Bosholdt

Læs mere

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension

Bestyrelsesmøde kl Godkendelse af det seneste møde ( ) 5. Stillingtagen til eventuel etablering af hundepension Møde: Referat bestyrelsesmøde den 28. april 2014 kl. 17:00 Sted: Mødelokalet Fredericia Golf Club Deltagere: Jan Bonfils, Torben Møller, Lars Bæk, Mogens G. Andersen, Bjarne Hansen, Søren Eske Christensen

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt

Dagsorden: 1. Sidste referat. Mad indregnet ved turneringer Ny formand for begynderudvalget Sidste referat. 2. Eventuelt Emne Bestyrelsesmøde Dato: 5. august 2013 kl. 17:30 21.00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Johnny Hansen (JH) Michael Nielsen

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben

Fraværende: Næste møde: 6. maj 2019 kl Forklaring: Dagsorden: 15. Begynderudvalget 16. Klubberne i klubben Emne Bestyrelsesmøde Dato: 1. april 2019 kl. 16:30 20:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Ruth Langlouis (RL) Mads Bjørn Hansen (MBH) Flemming Lehnert (FL) John Jacobsen (JJ) Malene Kjærsgaard (MAK)

Læs mere

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen

Kim Nørrebo KN Medl. Af bestyrelsen Side 1 af 5 Dato 7 april 2005 kl. 19.00 Sted Deltagere Afbud Klubhuset Charlie Herbst CH Formand Kenneth Radoor KR Næstformand Lars Storr LS Sekretær Alice Ogstrup AO Kassere Merethe Aggergren MA Medl.

Læs mere

D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E

D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E 2019 D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E Lone Mikkelsen Formand Mobil 2085 9225 lone-leo@hotmail.com Heidi Bentzen Sponsor-ansvarlig Mobil 2330 3579 bentzen@fambentzen.dk Tove Lauridsen Kasserer

Læs mere