Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne"

Transkript

1 Til beboerne i ejendommen A/B Studsgaarden 20. maj 2014 Opdateret beboerorientering om renoveringsarbejderne Kære beboer Det er blevet tid til at gennemføre de renoveringer, der blev besluttet på generalforsamlingen d. 3. juni Dette er en generel orientering om projektets forløb og vigtige forhold, I bør være opmærksomme på. I bedes læse og gemme denne orientering, til renoveringen er afsluttet. Det skal der udføres Der skal udføres nedenstående renoveringsarbejde i samarbejde mellem Gaihede a/s og entreprenør. Isolering af facade Facadebeklædning Isolering af altangange i lave blokke Udskiftning af vinduer Nye gadedøre/indgangspartier Isolering af etageadskillelse mellem kælder og stueetage Diverse byggepladsarbejder Diverse tilvalgsarbejder Derudover udføres diverse følgearbejder, byggepladsetablering osv. Hvem er Gaihede? Gaihede er jeres forenings rådgiver, og vi holder styr på projektet. Vi står primært for kontakten til håndværkerne og afholder løbende møder med bestyrelse, hvor forløb mv. bliver drøftet. Hvis I ønsker yderligere information om Gaihede, er I velkomne til at besøge vores hjemmeside:

2 Hvem ringer man til? Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, I vil have afklaret undervejs, er I velkomne til at henvende jer til os: - Mail: - Søren Just, direkte tlf. nr.: (inden for kontortid) - Ragn Gaihede, direkte telefon: (inden for kontortid) - Ved akut opståede problemer uden for almindelig kontortid, direkte tlf. nr.: Det kan være skidt, før det bliver godt ulemper ved projektet Ved renoveringsarbejde af denne størrelse er det uundgåeligt, at der ikke er visse ulemper forbundet med arbejdet. Disse ulemper vil af forskellig grad få indflydelse på jeres hverdag. Vi synes derfor, det er vigtigt, at I får mulighed for at forberede jer på dem. For jer vil der være følgende forhold, I kan forvente og derfor forberede jer på: For udførelse af arbejderne vil der nogle steder blive opstillet stillads, hvilket skygger for vinduer og fylder på adgangsveje Beboerne skal selv rydde arbejdsområdet (foran vinduer) i lejligheden og sørge for, at håndværkerne uhindret kan komme til disse Det vil sige: Fjerne alle løse genstande i vinduer Sko og overtøj i gangareal fjernes Døre til stuer/værelser lukkes Evt. kæledyr skal sikres forsvarligt Ved tvivl om omfang kan I kontakte os. (Hvis man ikke selv kan klare dette, vil der være mulighed for at aftale rydning/hjælp mod betaling) Nærmere information herom meddeles direkte til berørte. Hvis man har computere eller andet følsomt over for støv, skal man selv fjerne eller beskytte dette. Der vil i byggetiden være stillads, arbejdsplatforme, støj, støv og aktivitet i fællesarealer fra byggeriet. Håndværkerne rydder løbende op, men det kan ikke undgås, at man kan mærke byggeriet. Parkeringspladser vil i perioder være optaget af byggepladsfaciliteter og selve arbejdet. De enkelte beboere skal sørge for, at deres indboforsikring er i orden. Vi prøver alle at få forløbet til at være uproblematisk. Der kan dog ske fejl eller uventede gener. Vi forsøger at løse dem bedst muligt og beder om forståelse for, at det ikke er muligt at tage højde for alle forhold, der kan opstå i forbindelse med renoveringen.

3 Særlige tilvalg: På generalforsamlingen er det vedtaget, at der skal være mulighed for tilvalg/tilkøb af de enkelte andelshavere, omfattende: Franske altaner (høje blokke mod gadesiden lave blokke mod havesiden) Åbne altaner (høje blokke mod gadesiden lave blokke mod havesiden) Udskiftning af vinduesparti mod overdækket altan (høje blokke mod havesiden lave blokke mod havesiden) Dette tilvalg er ikke vedtaget på generalforsamlingen og er ikke en del af foreningens projekt. Dog har du mulighed for at vælge dette tilvalg, som vil blive betragtet som en forbedring af din andel. Omkostningen skal dog betales kontant og afregnes direkte med entreprenøren. Franske altaner: Der udskæres i muren under vinduet således, at der kan monteres en dobbelt altandør i åbningen med samme bredde som nuværende vindue. Dørene vil være indadgående. Franskeværn udføres med balustre, hånd- og fodliste af rustfri stål. Håndliste monteres i hårdt træ, der tildannes så stål er skjult. Udfyldning udføres i mat lamineret sikkerhedsglas. Huslejestigningen indbefatter etablering af lysning samt flytning og udskiftning af radiator. Åbne altaner: Der udskæres i muren under vinduet således, at der kan monteres en dobbelt altandør i åbningen. Dørene vil være indadgående af hensyn til udnyttelsen af altanen. Rækværk udføres med balustre, hånd- og fodliste af rustfri stål. Håndliste monteres i hårdt træ, der tildannes så stål er skjult. Udfyldning udføres i mat lamineret sikkerhedsglas monteret med rustfri klembeslag. Altanerne udføres med en gulvbelægning af skridsikker fiberbeton, i farven lys beige. Størrelsen af altanen vil være 1,5 m i dybden og ca. 3,5 m i længden. Afvanding af altan foretages til nedløbsrør.

4 Lofter udføres med lakeret lysegrå aluplade. Huslejestigningen indbefatter etablering af lysning samt flytning og udskiftning af radiator. Følgende link er til en ejendom på Østerbro, som har altaner, der minder meget om dem, som I kan til vælge: Udskiftning af vinduesparti mod altan: Nuværende vinduesparti mod karnap erstattes af glasskydedøre, der kan åbnes ud mod overdækket altan. Prisen på udskiftning af vinduesparti mod altan indbefatter flytning af EL samt flytning og udskiftning af radiator. I bedes udfylde og returnere tilvalgsliste senest tirsdag den 10. juni Tidsplan: Arbejderne i ejendommen påbegyndes i løbet af juni 2014, og renoveringen forventes afsluttet i løbet af februar Når entreprenørens detailtidsplan af arbejderne foreligger, vil den blive ophængt i opgangene. På denne kan I se, hvornår håndværkerne når til jeres opgang mv. Adgang til lejligheder og kælderrum: Det er naturligvis nødvendigt i perioder at have adgang til lejligheder for at kunne gennemføre de planlagte arbejder. I vil altid blive varslet særskilt skriftligt herom med angivelse af tid og omfang. Når der skal være adgang til jeres lejlighed, kan I enten vælge at være hjemme eller aflevere nøgle til opbevaring i nøgleboks ved jeres entredør. (Boks opsættes af entreprenøren). Hvis I vælger at være hjemme, skal I bemærke, at det kræver, at der er nogen hjemme hele arbejdsdagen i de perioder, hvor der er varslet arbejde i lejligheden. Når der ikke længere er behov for adgang, afleveres nøgler tilbage gennem brevsprække. Samtidig bliver nøgleboks ved jeres dør afmonteret.

5 Mangelgennemgang: Når arbejderne i jeres lejlighed er afsluttet, vil disse blive gennemgået af Gaihede. I den forbindelse vil I få mulighed for at oplyse os om evt. bemærkninger, I måtte have til det udførte arbejde. Fejl og mangler afhjælpes naturligvis hurtigst muligt herefter. Forsikringer: I forbindelse med arbejdernes gennemførsel tegnes all-risk bygherreforsikring, og entreprenører har gældende ansvarsforsikringer. Anden information: Der vil altid forekomme personlige varslinger, når der skal ske arbejder i jeres lejlighed. Derudover vil I blive varslet, hvis der sker større ændringer i tidsplanen til orientering ved opslag i opgang. Information af mere generel karakter vil løbende blive ophængt i opgangene. I er selvfølgelig velkomne til at kontakte os, hvis I har nogle spørgsmål eller, hvis I er i tvivl om noget i forhold til denne orientering. Vi vil løbende sørge for information i forbindelse med arbejdet. Med venlig hilsen Gaihede a/s Ragn Gaihede Søren Just

6 Tilvalgsliste d. 20. maj 2014 AB Studsgaarden, 2100 Kbh. Ø Kære beboer i Studsgaarden. I forbindelse med renovering af jeres bygning, har vi brug for oplysninger om dine tilvalgsønsker. Vi vil derfor bede dig om at træffe beslutning om tilvalg inden for 3 ugers tid. Nedenfor kan du se hvilke tilvalgsmuligheder, du kan vælge at få udført, udover den øvrige renovering. Tilvalg af åben altan/fransk altan vil resultere i en højere husleje via jeres administrator. Omkostning for udskiftning af vinduer ud mod overdækket altan, afregnes direkte med entreprenøren. Du bedes udfylde nedenstående liste og lægge den i postkassen ved varmemesterkontoret senest mandag den 10. juni Hvis du ikke afleverer listen eller afleverer den senere end denne dato, har du ikke mulighed for at foretage tilvalg. Du skal være opmærksom på, at når du har udfyldt, underskrevet og afleveret tilvalgslisten, er den juridisk bindende. Sæt venligst kryds i de felter, som er ud for de ønsker, du har. Åben altan: Vil betyde en huslejestigning på anslået kr. 815,- pr. måned, som opkræves sammen med den øvrige husleje. Administrator fremsender en kontrakt på det indgåede tilvalg. Fransk altan: Vil betyde en huslejestigning på anslået kr. 370,- pr. måned, som opkræves sammen med den øvrige husleje. Administrator fremsender en kontrakt på det indgåede tilvalg. Udskiftning af vinduer ud mod overdækket altan høje blokke: Udskiftning af vinduer til glasskydedøre, der kan åbnes ud mod overdækket altan. Nuværende glasdør udskiftes med ny, der er udadgående mod karnappen (se tegninger på de næste sider). Pris for nyt vinduesparti, radiator, glasdør samt flytning af EL kr ,-. Udskiftning af vinduer ud mod overdækket altan lave blokke: Udskiftning af vinduer til glasskydedøre, der kan åbnes ud mod overdækket altan. Nuværende glasdør udskiftes med ny, der er indadgående i stuen (se tegninger på de næste sider). Pris for nyt vinduesparti, radiator, glasdør samt flytning af EL kr ,-. Navn: Adresse: Telefonnr.: Dato og underskrift:

7 Udskiftning af vinduer til glasskydedøre:

8

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning

Nørrebrogade. Nørrebrogade. Det skal du vide om Renovering og genhusning Nørrebrogade Nørrebrogade Det skal du vide om Renovering og genhusning Revideret januar 2014 1 Indhold Indhold... 2 Kære beboere... 3 Byggepladskontor og byggeledelse... 4 Arbejdstid... 4 Byggesagens omfang...

Læs mere

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål

Om at bo til leje. Velkommen. Forsikring PBS. Jura i private lejemål Om at bo til leje Velkommen Velkommen til, du er nu lejer hos JMI Ejendomme A/S. Det er vores ønske, at du vil føle dig hjemme og godt tilpas i din nye bolig. Der kan dog være flere spørgsmål som trænger

Læs mere

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II

Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II Lyngby almennyttige Boligselskab SORGENFRIVANG II DAB mrk. PRJ-2011-00058/tka Direkte tlf. 45872760 Dato 29. december 2014 Hermed fremsendes referat fra: Orienteringsmøde for beboerne i opgang 261 og 259

Læs mere

Orientering om køkkenmodernisering

Orientering om køkkenmodernisering Orientering om køkkenmodernisering Afdelingsbestyrelsen og 3B ønsker med denne orientering at beskrive mulighederne for individuel køkkenmodernisering i Måløv Parks boliger. Vi vil ligeledes redegøre for

Læs mere

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej

Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej Himmerland Boligforening Beslutningsforslag vedr. urafstemning om renovering af afd. 19, Sallingsundvej Procedure for urafstemning Afstemningstema Projekt som beskrevet i beslutningsforslag JA eller NEJ

Læs mere

NÅR DU SÆLGER DIN BOLIG ANDELSBOLIGFORENINGEN RUNGSTEDLUND

NÅR DU SÆLGER DIN BOLIG ANDELSBOLIGFORENINGEN RUNGSTEDLUND A/B Rungstedlund Lundtoftegade 24, gården 2200 København N www.ab-rungstedlund.dk NÅR DU SÆLGER DIN BOLIG I ANDELSBOLIGFORENINGEN RUNGSTEDLUND Version 1.1 oktober 2014 FARVEL Vi håber, at du har været

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse 1. Prøvelejlighed Efter boligorganisationen har afholdt en række åben hus arrangementer, hvor det var muligt for beboerne i Saltværkshuse at besigtige, hvordan et lejemål kunne komme til at se ud, efter

Læs mere

Håndbog for andelshavere i AST

Håndbog for andelshavere i AST Andelsboligforeningen AST Anneberghus, Sandbygård og Torbenfeldthus. Stiftet 19/4 1967 Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 2720 Vanløse e-mail: ast@mail.tele.dk www.abast.dk Telefon: 38 60 04 04

Læs mere

Fra: Beboerrepræsentationen for Lejerforeningen Njalsaga v/henrik Mathiesen. Til: Andelsforeningen Njalsaga v/hupfeld & Hove Advokataktieselskab

Fra: Beboerrepræsentationen for Lejerforeningen Njalsaga v/henrik Mathiesen. Til: Andelsforeningen Njalsaga v/hupfeld & Hove Advokataktieselskab 1 Fra: Beboerrepræsentationen for Lejerforeningen Njalsaga v/henrik Mathiesen Til: Andelsforeningen Njalsaga v/hupfeld & Hove Advokataktieselskab Emne: Svar på udlejers varsel d. 19. marts, 2015 efter

Læs mere

Ad 1: Åbning af generalforsamling MW erklærede generalforsamlingen for åben og bød velkommen til alle gamle og nye andelshavere.

Ad 1: Åbning af generalforsamling MW erklærede generalforsamlingen for åben og bød velkommen til alle gamle og nye andelshavere. Referat af ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Sct. Kjelds Hus Torsdag den 19. marts 2009, kl. 19.00, i Restaurant Hong Cheng, Jagtvej 219, 2100 Kbh. Ø GF blev afholdt med 66 stemmeberettigede

Læs mere

Folder med spørgsmål og svar

Folder med spørgsmål og svar Folder med spørgsmål og svar 29. MAJ 2015 Du må altid stille spørgsmål Hvad skal der ske? Hvordan, hvorfor, hvem, hvad, hvor, hvornår? Kære beboer i Ryhaven Til oktober begynder renoveringen af Ryhaven.

Læs mere

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig

Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig Vejledning til køber og sælger ved handel af andelsbolig Administrationshuset A/S, v. 1.1 af Januar 2012 Denne vejledning beskriver fremgangsmåden i forbindelse med salg af andelsbolig og giver svar på

Læs mere

Boligmappen. Praktiske oplysninger til A/B Fiskedammens beboere. Version 4.00, august 2013

Boligmappen. Praktiske oplysninger til A/B Fiskedammens beboere. Version 4.00, august 2013 Boligmappen Praktiske oplysninger til A/B Fiskedammens beboere Version 4.00, august 2013 A/B Fiskedammen Fiskedammen 25 og 25A-C 2100 København Ø www.abfiskedammen.dk Matr. nr. 2828 Udenbys Klædebo Kvarter

Læs mere

giver beboerklagenævnet dig en øget retssikkerhed. Det vender vi tilbage til.

giver beboerklagenævnet dig en øget retssikkerhed. Det vender vi tilbage til. Tak for nu Vi håber, at du har været glad for at bo hos os i AAB. Men vi ved, at meget skal falde på plads, for en flytning er sjældent uden problemer. Med denne skrivelse vil vi hjælpe dig med nogle oplysninger,

Læs mere

Husorden2013godk2 07-03-2014 2 af 27

Husorden2013godk2 07-03-2014 2 af 27 Sidst revideret på Ordinære Generalforsamling den 16.april 2013 Indhold 1. Indledning 4 2. Ansvar 5 3. Affald 5 4. Altaner og terrasser 5 5. Afløb 7 6. Cykler, barnevogne o.lign. 7 7. Døre 7 8. Dørtelefon

Læs mere

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9 BEBOERHÅNDBOG 1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5 2. Husorden Side 6 9 3. Beboerrådsbrev ver. 2. Side 10-11 4. Praktiske tips Side 12-15 5. Dørtelefon

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

boli.nu er nøglen til din tryghed

boli.nu er nøglen til din tryghed Fredericia, den 01.03.2012 boli.nu er nøglen til din tryghed Fysisk helhedplan i afdeling 12 - Sønderparken Administrator: boli.nu, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia, 75924844, www.boli.nu, adm@boli.nu

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 28.juni 2010 i Andelsboligforeningen J.M. Thorvald. Referat:

Ordinær generalforsamling den 28.juni 2010 i Andelsboligforeningen J.M. Thorvald. Referat: Andelsboligforeningen J.M. Thorvald Ny bestyrelse efter generalforsamling 28.juni.2010: Mark Tychsen (formand) Steen Pedersen (næstformand) Kate Pedersen (sekretær) Roger Mester Nina Pavlovski Suppleanter:

Læs mere

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet

Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Operation Gudsværk: Gør en forskel i sognet Fokus: At give konfirmanderne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en forskel i sognet/menigheden og dermed være en del af kirken. Med inspiration

Læs mere

Beboermøde Ryesgade 25

Beboermøde Ryesgade 25 Beboermøde Ryesgade 25 Beboermødet afholdes på tirsdag den 27. november kl. 19-21 i baghuset Ryesgade 30 (indgang gennem porten i passagen) Oplæg på mødet: 1. Kommunens ønsker til byfornyelsen og til projektet

Læs mere

Lejer-info. Afdeling sp 23 Taulov Bystræde. boli.nu Danmarksgade 81 7000 Fredericia 75 92 48 44 adm@boli.nu www.boli.nu

Lejer-info. Afdeling sp 23 Taulov Bystræde. boli.nu Danmarksgade 81 7000 Fredericia 75 92 48 44 adm@boli.nu www.boli.nu Lejer-info Afdeling sp 23 Taulov Bystræde boli.nu Danmarksgade 81 7000 Fredericia 75 92 48 44 adm@boli.nu www.boli.nu 1 Indhold Min bolig... 3 Velkommen i boli.nu... 3 Nye udlejningsregler 2010 i boli.nu...

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 5. udgave, august 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER

GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD. Indhold GENHUSNINGSFOLDER GENHUSNINGSFOLDER December 2011 3. udgave, februar 2013 GENHUSNING RÆKKEHUSENE ALBERTSLUND SYD Genhusning Beboerne i afdelingerne VA 4 Række og AB Syd Gård- og Række huse har på et beboermøde besluttet,

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T Advokat Bent Schou H.C. Andersens Blvd. 11, 2. 1553 København V Tlf. 33 13 57 47 Valbyparken M Ø D E R E F E R A T År 2011, den 27. april afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen VALBYPARKEN

Læs mere

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet

klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet klar, parat, lej! Vi har gjort det nemt at leje med pa boligmarkedet Den frivillige retshjælp UNG RET har udarbejdet en folder til dig, der gerne vil have styr på, hvilke rettigheder og forpligtelser,

Læs mere

Almene boliger for alle - DANSK - side 1

Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Forord De følgende oplysninger er generelle og vejledende. De gælder i de fleste boligorganisationer, men nogle boligorganisationer kan have andre regler end de

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening

Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Nyt fra Juni 2014 Nr. 13 Aabenraa Almene Boligselskab og Padborg Boligforening Organisationsbestyrelserne for Padborg Boligforening og Aabenraa Almene Boligselskab Aabenraa Almene Boligselskab Kallemosen

Læs mere

Kommunen informerer. Serviceinformation om pleje og praktisk hjælp samt madservice

Kommunen informerer. Serviceinformation om pleje og praktisk hjælp samt madservice Kommunen informerer Serviceinformation om pleje og praktisk hjælp samt madservice Visitationsenheden Juli 2013 Indholdsfortegnelse Forord side 4 Formål med Serviceloven side 5 Grundlag for bevilling side

Læs mere