Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde ved Hedevej i Vejlby. December 1987 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde ved Hedevej i Vejlby. December 1987 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 342 Eksisterende boligområde ved Hedevej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK December 1987

2 Arhus kommune Lokalplan m: 342 Eksisterende boligområde Hedevej ved by i Vej1 Statistikornråde/distrikt nr.: 4.4 Registreringskortblad nr.: 37 I 1 1 Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor December 1987

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ARHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 342 Eksisterende boligområde ved Hedevej i Vejlby. INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BESKRIVELSEN Side Lokalplanens indhold Eksisterende forhold... bilag 1 Lokalplanens retsvirkninger REDEGØRELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanrammerne og til den Øvrige planlægning for området... Kommuneplanrammernes kortbilag Kvarter 04 Vejlby-Risskov... bilag LOKALPLANEN 5 1. Formål Område og opdeling Anvendelse Udstykning Teknisk forsyning Bebyggelsens omfang Bebyggelsens udseende Forudsætning for ibrugtagning af ny bebyggelse StØjforhold...!j l0. Ophævelse af byplanvedtægt... Matrikelkort... bilag 3 Lokalplankort... bilag 4 Vedtagelsespåtegning

5 BESKRIVELSEN Lokalplanens indhold Denne lokalplan omfatter det på bilag 1 viste område ved Hedevej i Vejlby, beliggende mellem Lystrupvej, Voldbjergvej og NØkkerosevej. Området er overvejende be- bygget med fritliggende parcelhuse og er fuldt udbygget Gennem de senere år er der opstået pres på området me opførelse af flere boliger på parcelhusgrunde i form af dobbelthuse og lignende. En sådan omdannelse i form af en uhensigtsmæssig fortætning af området kan hindres via en lokalplan. Det er derfor hensigten med denne lokalplan at fastlægge retningslinier, der bevarer karakteren af et boligområde med fritliggende boliger til en familie. Dette sker bl.a. med bestemmelser om, at der kun må være en bolig på hver ejendom, og at ingen grund rnå udstykkes med mindre størrelse end 700 m2. Bebyggelse må højst opføres i 1 etage med udnyttet tagetage, og bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25.

6 1.2 Selv om området kun må anvendes til boligformål, kan ma- gistratens 2. afdeling tillade, at der drives visse for- mer for erhvervsvirksomhed på en ejendom. Det drejer sig om den slags erhverv, der normalt udøves i boligområder af f.eks. damefrisør, læge, arkitekt, in- geniør, revisor 0.1. Dog vil Qn af betingelserne være, at virksomheden ikke ændrer områdets karakter af bolig område. Endvidere kan der indrettes mindre institutioner af bo- ligmæssig art i henhold til kommuneplanen. Med en nærmere angivet lokalisering ved Lystrupvej og Hedevej kan der være egentlige ikke-genegivende er- hvervsformål som f.eks. pengeinstitut og lokalbutik. Ophævelse af byplanvedtægt Området er omfattet af partiel byplanvedtægt 3 nr. for Vejlby-Risskov, 4. juni Byplanvedtægten ophæves for det område, der er omfattet af nærværende lokalplan.

7

8 1.3 Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at byrådet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanområdet skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Anvendelse, der har været lovlig forinden, kan fortsætte uændret. Lokalplanen indebærer heller ikke, at de anlæg m.v., der er indeholdt i planen, skal etableres. Lokalplanen gælder forud for bestemmelser i private byggeservitutter og andre såkaldte tilstandsservitutter, der ikke er forenelige med planen. Lokalplanen kan kun ændres ved en ny lokalplan. Byrådet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i planen. Når en eventuel dispensation berører omboendes interesser, skal disse underrettes om den påtænkte dispensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, før dispensationen gives.

9 REDEGØRELSEN. I dette afsnit redegøres for lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den Øvrige planlægning for området. Kommuneplanen Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen har været de rammer, som er en del af kommuneplanen for Arhus kommune. Bilag 2 viser rammerne for kvarter nr. 04 i Vejlby-Risskov. Lokalplanområdet er beliggende i område BO. Det er ifølge kommuneplanens afsnit 3.3, Rammer for delområder, hensigten at fastholde området som boligområde med lav boligbebyggelse. Der er for område BO fastlagt fq5lgende rammebestemmelser: 1. Områdets anvendelse fastlægges til boligformål i form af fritliggende enbolighuse. Området kan desuden anvendes til erhvervsformål og offentlige formål, som naturligt kan indpasses i boligområdet uden gener for omgivelserne. Erhverv omfatter butikker, servicevirksomheder og mindre fremstillingsvirksomheder m.v.

10 2.2 For erhverv og offentlige formål gælder ved etablering, udvidelse eller ændret benyttelse, at belastningen af det lokale vejnet ikke må forøges nævneværdigt. Der forudsættes endvidere en tilpasning til omgivelserne med særlig hensyn til bygningsstørrelse, udformning, parkering og adgangsforhold sådan, at områdets præg af boligområde ikke ændres. 2. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Bebyggelsen må ikke opfgres med mere 2 end etager. 4. BygningshØjden må ikke overstige 8,5 m. Lokalplanens forhold til kommuneplanens rammebestemmelser Lokalplanen er i overensstemmelse med rammebestemmelserne i den af byrådet endeligt vedtagne kommuneplan. I det offentliggjorte eksemplar af kommuneplanen er der gengivet en forkert rammetekst. I lokalplanen er muligheden for indretning af butikker og lokal service dog præciseret inden for nærmere afgrænsede områder. Dette begrundes i lokalplanens målsætning om at bevare områdets præg af åbent-lavt boligområde og undgå uheldig fortætning i området. Anden planlægninq Byplanvedtægt Området er omfattet af byplanvedtægt nr. 3 for Vejlby- Risskov, lyst den 4. juni Byplanvedtægten omfatter et større område mellem jernbanen og Grenåvej. Lokalplanområdet er sammenfaldende med byplanvedtægtens område til åben-lav boligformål, med bestemmelser om, at bebyggelse kan opføres i form af enfamilieshuse, tofamilieshuse, dobbelthuse og rækkehuse.

11 2.3 Endvidere kan der på hensigtsmæssige steder tillades indrettet butikker m.v. til områdets forsyning. Bebyggelsesgrad og grundstørrelse skal være i overens- stemmelse med bygningsreglement. Byplanvedtægtens bestemmelser om anvendelse og bebyggel- se bortfalder for lokalplanens område, idet vedtægten afløses af lokalplanens bestemmelser. Lokalplan nr. 40 Lokalplanens grænse mod nord ved NØkkerosevej udgør grænsen til det eksisterende boligområde "Voldbjerg" omfattet af lokalplan nr. 40. Denne lokalplan indeholder tilsvarende bestemmelser om udnyttelse til boligformål i form af fritliggende parcelhuse. De to lokalplaner vil således dække kommuneplanens delområde BO. Zoneforhold Lokalplanområdet er byzone, og der sker ingen ændringer i zoneforhold. StØ jmæssige forhold De støjmæssige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens StØjbestemmelser. Lokalplanområdet er primært belastet af vejtrafikstøj fra Grenåvej og Lystrupvej. På baggrund af den nordiske beregningsmodel for vejtrafikstøj er støjniveauet på døgnbasis en i afstand på 10 m fra vejmidte beregnet til 76 db(a) langs Grenåvej og 69 db(a) langs Lystrupvej.

12 2.4 Da lokalplanen i princippet fastholder det bestående om- fang af bebyggelsen, skal de generelle støjbestemmelser i kommuneplanen ikke anvendes i lokalplanområdet. Der er imidlertid indarbejdet støjzoner i lokalplanen. I disse zoner er det beregnede udendørs støjniveau stør- re end 55 db(a) på døgnbasis. Ved opførelse af nye boli- ger eller udskiftning af vinduer i eksisterende boliger i disse zoner skal det sikres, at det indendørs støjni- veau ikke overstiger 30 db(a) på døgnbasis. Teknisk forsyning El-forsyning, vandforsyning og varmeforsyning skal ske fra: Arhus kommunale værker Bautave 1 j 8210 Arhus V Nybyggeri skal tilsluttes Arhus kommunale værkers varmeforsyning på værkernes til enhver tid gældende betingel ser. Kloakering skal ske i henhold til den til enhver tid gældende betalingsvedtægt for Arhus kommune, ved stadsingeniørens kontor, hygiejnisk afdeling, Thorsvej 2, 8230 AbyhØj. Spildevand afledes via eksisterende ledninger til Risskov renseanlæg. Regnvand afledes dels til nedsivning, dels via eksisterende ledninger til det offentlige vandløb Egåen.

13

14 LOKALPLAN NR EKSISTERENDE BOLIGOMRADE VED HEDEVEJ I VEJLBY 5 1. FORMAL Formålet med nærværende lokalplan er: at sikre området anvendt til boligformål, at fastholde områdets karakter af åben og lav boligbebyggelse, at åbne mulighed for indpasning af sådanne erhverv og offentlige formål, der ikke er genegivende, og som ikke ændrer områdets karakter af boligområde, og at ophæve byplanvedtægt nr. 3 for Vejlby-Risskov for det område, der omfattes af lokalplanen OMRADE OG OPDELING Stk. 1. Lokalplanområdet afgrænses som vist på bilag 3, og omfatter følgende matrikelnumre: 6 c, 6 ey, 6 eø, 6 fr, 6 gg (vejareal), 6 g1 (vejareal), 6 hf, 6 hg, 6 hh, 6 hi, 6 hk, 6 hl, 6 hm, 6 hn, 6 ho, 6 hp, 6 hq, 6 hr, 6 hs, 6 ht, 6 hu, 6 hv, 6 hx, 6 hy, 6 hæ, 6 hø, 6 hz, 6 ia, 6 ib, 6 ic, 6 id, 6 ie, 6 if, 6 ig, 6 ih, 6 ii, 6 kg, 6 km, 6 oc, 6 od, 26 aa, 26 ab, 26 ac, 26 ad, 26 ae,

15 af, 26 ag, 27 m, 28 g (vejareal), 28 k, 28 1, 28 y, 28 aa, 28 ab, 28 ac, 28 ad, 28 ae, 28 af, 28 ag, 28 ah, 28 ap, 28 al, 28 am, 28 an, 28 ao, 28 aq, 28 ar, 28 aæ, 28 az, 28 aø, 28 bb, 28 bc, 28 bd, 28 be, 28 bf, 28 bg, 28 bh, 28 bi, 28 bk, 28 bl, 28 bm, 28 bn, 28 bo, 28 bq, 28 br, 28 bs, 28 bt, 28 bu, 28 bv, 28 bx, 28 by, 28 bz, 28 bæ, 28 bø, 28 ca, 28 cb, 28 cc, 28 cd, 28 ce, 28 cf, 28 cg, 28 ch, 28 ci, 28 ck, 28 cl, 28 cm, 28 CO, 28 cp, 28 cq, 28 cr, 28 cs, 28 ct, 28 cu, 28 cv, 28 cx, 28 cy, 28 cz, 28 Cæ, 28 cø, 28 da, 28 db, 28 dc, 28 dd, 28 de, 28 df, 28 dg, 28 dh, 28 di, 28 dk, 28 dl, 28 dm, 28 do, 28 dp, 28 dq, 28 dr, 28 ds, 28 dv, 28 dy, 28 ea, 33 bs, 33 bt, 33 bu, 33 bv, 33 bx, 33 bæ, 33 bø, 33 ca, 33 cb, 33 cc, 33 cd, 33 ce, 33 ci, 33 dg, 33 dq, 33 dr, 33 ds, 33 dt, 33 du, 33 dv, 33 ff, 34 e, 34 as, 34 at, 34 go, 34 gx, 34 gy, 34 gz, 34 gæt 34 kp, 34 kq, 34 mc, 38 b, 38 i, 38 k, 38 m, 38 n, 38 o, 38 p, 38 s, 38 t, 38 v, 38 x, 38 y, 38 æ, 38 Ø, 38 aa, 38 ab, 38 ad, 38 ae, 38 af, 38 ag, 38 ah, 38 al, 38 am, 38 ao, 38 ap, 38 aq, 38 ar, 38 as, 38 au, 38 av samt umatrikulerede arealer "ce" og "eg", alle Vejlby By, Elle- vang, samt alle parceller, der efter den 16. februar 1987 udstykkes i området. Området er byzone, se fodnote ANVENDELSE Stk. 1. Lokalplanområdets anvendelse fastlægges til bo- ligformål. Den nøjagtige grænsedefinition findes på materiale hos stadsingenidrens forvaltningsafdeling.

16 3.3 Stk. 2. Bebyggelsen må kun bestå af åben og lav boligbebyggelse (fritliggende parcelhuse). Stk. 3. På hver ejendom må kun opføres eller indrettes en bolig. Stk. 4. Magistratens 2. afdeling kan tillade, at der på ejendommene drives sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboelsesområde, f.eks. frisørsalon, ingeniør-, arkitekt- og revisionsvirksomhed, hvortil der ikke er knyttet produktion, lagervirksomhed, garageanlæg, butikslokaler og lignende, under forudsætning af, at virksomheden drives af den, der bebor ejendommen, at virksomheden efter magistratens 2. afdelings skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning og lignende), og områdets præg af boligområde ikke ændres, at virksomheden ikke er til ulempe for de ombo ende, og at virksomheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til den på pågældende e j endom. Stk. 5. Området kan desuden af magistratens 2. afde- ling tillades anvendt til erhvervsformål og of- fentlige formål, som naturligt kan indpasses i boligområdet uden gener for omgivelserne. Erhvervsformål kan dog kun tillades inden for det på bilag 4 viste område. Erhverv omfatter butikker, servicevirksomheder m.v. Offentlige formål omfatter alene institutioner med et formål af overvejende boligmæssig art. For erhverv og offentlige formål gælder ved etablering, udvidelse eller ændret benyttelse, at belastningen af det lokale vejnet ikke må forgges nævneværdigt. Der forudsættes endvidere en tilpasning til omgivelserne med særligt hensyn til bygningsstørrelse, udformning, par-

17 3.4 kering og adgangsforhold således, at områdets præg af boligområde ikke ændres. Q 4. UDSTYKNING Ingen grund må udstykkes med mindre størrelse end 700 m2. Q 5. TEKNISK FORSYNING Ved ny bebyggelse er grundejeren pligtig til at aftage fjernvarme fra Arhus kommunale værker på værkernes til enhver tid gældende betingelser. Q 6. BEBYGGELSENS OMFANG Stk. 1. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25. Stk. 2. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 1 etage med udnyttet tagetage, og bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m. fi 7. BEBYGGELSENS UDSEEEE Skiltning og reklamering på ejendommene i lo- kalplanområdet må kun foretages med tilladelse fra magistratens 2. afdeling i hvert enkelt tilfælde FORUDSÆTNING FOR IBRUGTAGNING AF NY BEBYGGELSE Ny bebyggelse må ikke tages i brug, før den i 5 5 nævnte tilslutning til Arhus kommunale værker har fundet sted.

18 STØJFORHOLD I de på lokalplankortet viste stajzoner skal det ved opfflrelse af nye boliger eller udskiftning af vinduer i eksisterende boliger sikres, at det beregnede konstante indendørs støjniveau, som trafikstøj påfører boligerne, ikke overstiger 30 db(a) på dbgnbasis OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT Den under den 4. juni 1956 tinglyste byplanved- tægt nr. 3 for Vejlby-Risskov ophæves for det område, der omfattes af nærværende lokalplan nr. 342.

19

20

21 3.6 ForanstAende er vedtaget som lokalplan nr. 342 i madet den 2. december Arhus byriid, den0 5,)AN P. b. v. Vedtagelsen /3p7uat af lokalplanen er offentliggjort den / 988

Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde Balagervej, Viby. Juli 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde Balagervej, Viby. Juli 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 287 Eksisterende boligområde Balagervej, Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1989 hhus kommune Lokalplan nr: Eksisterende boligområde Balagervej, Viby 287 Statistikomride/distrikt

Læs mere

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Tillæg 12 til Roskilde Kommuneplan 2013 2.B.6 2.BT.4 0 500 m 500 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO:

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO: side 1 ================================================================================ DOKUMENTAKTUELHENT ================================================================================ DOKUMENT: Dato/løbenummer:

Læs mere

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer)

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Lokalplan nr. 480.7a Supplement til lokalplan nr. 480.7 Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Vedtaget Kommunegrænse N Vesterhavet Lokalplanområde Udemarken Lokalplan nr.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 7 FOR DEL AF VESTER SAABY I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Hvalsø kommune. 1.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 LOKALPLAN NR. 8 Fanø Kommune Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 2 Lokalplan 8 Fanø Kommune Anmelder: Advokat Chr. V. Thuesen Torvegade 28 6700 Esbjerg J.nr. 260 ct/aj

Læs mere

8bu. 9g 1cø. Udarb./Tegn Kontrolleret Godkendt 1:5000. Odsherred Spildevand A/S Afskæring Tengslemark Rens Arealdisponeringsplan

8bu. 9g 1cø. Udarb./Tegn Kontrolleret Godkendt 1:5000. Odsherred Spildevand A/S Afskæring Tengslemark Rens Arealdisponeringsplan 7 Strandvej 8 T 0 8 M M M M M Strandvej Strandvej 7 e f 7000k bu 8a 8bx a ah 8bu 8d 8bu a 8d 8m 8n 0da d 8bv 8c 8h t dy 0ft ag 9o 8g 8m 9g cø Servitutareal(89 m²) Forventet arbejdsareal(90 m²) :000 0-0-0

Læs mere

Bilag 2 - Spildevandsplan 2011-2021

Bilag 2 - Spildevandsplan 2011-2021 Bilag 2 - Spildevandsplan 2011-2021 Alle eksisterende ejendomme på følgende matrikler skal separatkloakeres Arninge 4c Ore By, Arninge 2016-2021 Arninge 4e Ore By, Arninge 2016-2021 Arninge 4f Ore By,

Læs mere

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1 0 A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard LMK Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold C Flyverhjemmeværne Flyverhjemmeværnet LMD Odense Nyt fra stabseskadrillen -.

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune

Byplanvedtægt for byplanområde XXII. i Herlev kommune Byplanvedtægt for byplanområde XXII i Herlev kommune Februar 1962 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1 nævnte område i Herlev

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 200

Supplement til Lokalplan nr. 200 Supplement til Lokalplan nr. 200 For boligområdet Jagtenborg i Nyborg Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen kan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 20 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN NR. 20 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 20 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 20 vedrører rækkehusbebyggelsen ved Obovej og Paukevej. Udover at fastlægge, at området skal anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D ,161X

STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D ,161X STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D 0 2 4 8,161X1871418000400.00 LOKALPLAN NR. 20.- Åben, lav boligbebyggelse i Jyllinge

Læs mere

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 5.22. Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 5.22 Boligområde ved Saturnvej i Hornbæk INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 Lokalplanens baggrund og formål...3 Eksisterende forhold....4 Forhold til anden planlægning...5 LOKALPLAN...7

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej.

BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. BYPLANVEDTÆGT NR. 5. Frydendal-kvarteret. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende ved Gugvej - Th. Sauersvej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. AUGUST 1962. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Byplanvedtægt 7. Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge

Byplanvedtægt 7. Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge Byplanvedtægt 7 Ørnekærs Vænge, Vibeholms Vænge Ishøj Kommune 2003 OMRÅDET Byplanvedtægt for et område mellem Vestmotorvejens sydlige gren,ishøjvej, Ishøj Parkvej, Vejlemose Parkvej og Ørnekærs Vænge 0

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B

BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B SDR.TRANDERS KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 1 FOR DEN NORDLIGE DEL AF GUG BOLIGOMRÅDE 1A OG 1B Byplanvedtægt nr. 1 for den nordlige del af Gug I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962)

Læs mere

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé Lokalplan nr. 63 for et område omkring Folkets Allé Oktober 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen omhandler den samlede bebyggelse omkring Folkets Allé, Broderskabsvej, Lighedsvej og Frihedsvej

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46

BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV. Byplanvedtægt nr. 46 BYPLANVEDTÆGT FOR NR. HERLEV Byplanvedtægt nr. 46 Byplanvedtægt nr. 46 for Nr. Herlev I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20 februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det i 1

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bakkehusene Stenrosevej/Stokrosevej i Beder. Se endvidere byplanvedtægt nr. 9 Beder-Malling.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bakkehusene Stenrosevej/Stokrosevej i Beder. Se endvidere byplanvedtægt nr. 9 Beder-Malling. Århus Kommune Lokalplan nr. 326 Bakkehusene Stenrosevej/Stokrosevej i Beder Se endvidere byplanvedtægt nr. 9 Beder-Malling KONGSBAK INFORMATIK Februar 1989 \ Arhus kommune Lokalplan nk: BAKKEHUSENE 326

Læs mere

Lokalplan nr Første afsnit af Herstedlund. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Første afsnit af Herstedlund. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 14.4.1 Første afsnit af Herstedlund Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 720.1. ANVENDELSE AF BOLIGER I TVERSTED Helårsstatus langs Tannisbugtvej og Bindslevvej samt sideveje m.v. til disse.

LOKALPLAN NR. 720.1. ANVENDELSE AF BOLIGER I TVERSTED Helårsstatus langs Tannisbugtvej og Bindslevvej samt sideveje m.v. til disse. LOKALPLAN NR. 720.1 ANVENDELSE AF BOLIGER I TVERSTED Helårsstatus langs Tannisbugtvej og Bindslevvej samt sideveje m.v. til disse. December 2007 HJØRRING KOMMUNE Side 3 LOKALPLAN NR. 720.1 FOR ANVENDELSEN

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge.

Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSHMPUNG AF :. GUTldSØ kdtffnune KASSEKONTROLAFFARAT T 9 7)064 A GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 16 Åben, lav boligbebyggelse i Radalsgård II, Jyllinge. I henhold til kommuneplanloven

Læs mere

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Gammel partsfordeling. Opstillet i adresseorden Erik B. Aksig 10. oktober 2013 Parter Parter Gribskov Halsnæs Arresødalvej 79 17 72540 357 357 Birkevænget

Læs mere

Lokalplan Et nyt byområde ved Lillevangskoven og Garnisonsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.1

Lokalplan Et nyt byområde ved Lillevangskoven og Garnisonsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.1 Lokalplan 70.1.1 Et nyt byområde ved Lillevangskoven og Garnisonsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.1 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41 BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET Byplanvedtægt nr. 41 Byplanvedtægt nr. 41 - for Nødebo-området I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Bjergbygade, Antvorskov Allé og Frederikshøjvej

Bjergbygade, Antvorskov Allé og Frederikshøjvej Teknik og Miljø 2015 Bjergbygade, Antvorskov Allé og Frederikshøjvej Tillæg 3 til digital spildevandsplan 2015-2018 Indhold Forord... 3 Baggrund... 3 Miljøvurdering... 4 Berørte ejendomme... 4 Liste over

Læs mere

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988)

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Da kommuneplanloven, den 1. februar 1977, afløste den tidligere byplanlov, faldt

Læs mere

Lokalplan nr Dokumentnavn:Lokalplan nr Dokumentnr: Forfatter-ID: op

Lokalplan nr Dokumentnavn:Lokalplan nr Dokumentnr: Forfatter-ID: op , Lokalplan nr. 42-1 Dokumentnavn:Lokalplan nr. 42-1 1 Marstal Kommune Lokalplan nr. 42-1 Indholdsfortegnelse Lokalplanens indhold:...side 3 Forholdet til den øvrige planlægning:... 3 Lokalplanens retsvirkninger:...

Læs mere

Forslag TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER

Forslag TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER NTUR OG MILJØ TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVNDSPLN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVNDSPLNER FOR TIDLIGERE DRGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER Forslag nnebergparken i Nykøbing, Nyrup Landsby, Svinninge/Nr.

Læs mere

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Udarbejdet 21. august 2013. Revideret 31. jan. 2018. Revideret 8. februar. Revideret 31. januar 2018 af Stine Holm, Halsnæs

Læs mere

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup 1e 1a 1a 604024 m² 1r 1aa Tangvej 1n Tegningsnr. : LE34_ 100128-1016_ 2 Ret til at etablere natur (permanent indgreb), jf. 33, stk. 4 1: 3000 15 1q Matr. nr. 1rLungholm

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ).

STEMPELMÆRKE RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR ). STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.033 FOR ET BOLIGOMRÅDE ØST FOR SDR, RINGVEJ I RINGKØBING. (SUPPLEMENT TIL LOKALPLAN NR.

Læs mere

LOKALPLAN GUG ERHVERV OG SPORTSANLÆG INDKILDEVEJ

LOKALPLAN GUG ERHVERV OG SPORTSANLÆG INDKILDEVEJ LOKALPLAN 07-021 ERHVERV OG SPORTSANLÆG INDKILDEVEJ GUG SEPTEMBER 1999 Matrikelkort: Bilag 1 Lokalplan 07-021 Erhverv og sportsanlæg, Indkildevej, Gug 9r "ak" Motorvej 9o "p" 9cx 9n 9cx 6dg

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen KILDEHOLM IV

Vedtægter. for. Grundejerforeningen KILDEHOLM IV Vedtægter for Grundejerforeningen KILDEHOLM IV Vedtægter for "GRUNDEJERFORENINGEN KILDEHOLM IV" 1. Foreningens navn er "GRUNDEJERFORENINGEN KILDEHOLM IV". Foreningens hjemsted er Ølstykke. 2. Foreningens

Læs mere

SAKSKØBING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 48 VEDTAGET DEN 14. januar 1997 BOLIGOMRADE MELLEM GULDBORGVEJ OG NYKØBINGVEJ

SAKSKØBING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 48 VEDTAGET DEN 14. januar 1997 BOLIGOMRADE MELLEM GULDBORGVEJ OG NYKØBINGVEJ SAKSKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 48 VEDTAGET DEN 14. januar 1997 BOLIGOMRADE MELLEM GULDBORGVEJ OG NYKØBINGVEJ \ HVAD ER EN LOKALPLAN. TILVEJEBRINGELSE. Byrådet står for tilvejebringelse af lokalplaner,

Læs mere

Lokalplan 1.C.1.C-2. regulering af spillehaller i centerområdet i Fuglebjerg

Lokalplan 1.C.1.C-2. regulering af spillehaller i centerområdet i Fuglebjerg Lokalplan 1.C.1.C-2 regulering af spillehaller i centerområdet i Fuglebjerg Om lokalplaner: Udarbejdelse af lokalplaner Bestemmelser om lokalplaner findes i lov om planlægning. Byrådet har ifølge loven

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Forslag

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

Århus Kommune Byplanvedtægt nr.

Århus Kommune Byplanvedtægt nr. Århus Kommune Byplanvedtægt nr. 3 Område til Industri-, værksteds- og lagervirksomhed samt parcelhusbebyggelse mellem Grenåvej, jernbanen Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 40, 176, 207, 236,

Læs mere

Matr. nr. 271lRødby Markjorder

Matr. nr. 271lRødby Markjorder Matr. nr. 271lRødby Markjorder 549a 271k 13a Finlandsvej 271i 629 m² 271l 2 m² 271n Sulkavavej 271m 271o 271q 271d 271p Sulkavavej 244ec Tegningsnr. : LE34_ 100128-1043_ 3 Ret til at udvide veje (midlertidigt

Læs mere

Lokalplan nr. 59 (tidligere Holmsland Kommune)

Lokalplan nr. 59 (tidligere Holmsland Kommune) Lokalplan nr. 59 (tidligere Holmsland Kommune) er d. 03.06.2013 blevet delvis aflyst. Det aflyste område er i stedet omfattet af: Lokalplan nr. 274 For et område til sommerhusformål ved Klevevej, Lodbjerg

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Lokalplan Et område ved Garnisonsvej på Farum Kaserne. Tillæg til Lokalplan 70.4

Lokalplan Et område ved Garnisonsvej på Farum Kaserne. Tillæg til Lokalplan 70.4 Lokalplan 70.4.1 Et område ved Garnisonsvej på Farum Kaserne Tillæg til Lokalplan 70.4 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende for enhver.

Læs mere

Lokalplantillæg nr Poppelhusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplantillæg nr Poppelhusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.5.1 Poppelhusene Hvad er en lokalplan En lokalplan er

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28-228 FOR AREALER VED MÅGEBAKKEN OG SANDERUMVEJ l SANDERUM I i N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT 1. Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2. Lokalplanens område side

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Bernstorffsvej, Risdalsvej m.fl. i Viby. Maj 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Bernstorffsvej, Risdalsvej m.fl. i Viby. Maj 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 349 Boligområde ved Bernstorffsvej, Risdalsvej m.fl. i Viby KONGSBAK INFORMATIK Maj 1988 Arhus Boligomr3de ved Bernstorffsvej, Risdalsvej m.fl. i Viby kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e.

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e. 2.000 o 47 2an 15b Banevej 15c 29d 30b 2a Sdr. By, 23s 23l 2ps 2h 4g 4ir 5bq 5o 3c holm Sdr. By, 7000aq 7do 15o 7000r 6l 7000q 10q 9ah 9ai 6dd 4h 5p 2b 9f 4c 10d 14g 1 5m 5r 8m 7000p 7p 6f 27d 4iø 4iz

Læs mere

Byplanvedtægt 18. Vestervang

Byplanvedtægt 18. Vestervang Byplanvedtægt 18 Vestervang Ishøj Kommune 2003 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 18, VESTERVANG. OMRÅDET. BYPLANVEDTÆGT FOR VESTERVANG. I medfør af "byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar 197o) fastsættes

Læs mere

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne

Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Lokalplan 70 A.2 Et område øst for Regimentsvej, Farum Kaserne Sådan læses lokalplanen Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser tinglyses på de ejendomme, som planen omfatter, og bestemmelserne

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 200. For boligområdet Jagtenborg i Nyborg FORSLAG

Supplement til Lokalplan nr. 200. For boligområdet Jagtenborg i Nyborg FORSLAG Supplement til Lokalplan nr. 200 For boligområdet Jagtenborg i Nyborg FORSLAG Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen

Læs mere

Ménager kommune lokalplan nr. 3.1

Ménager kommune lokalplan nr. 3.1 / / ; p/t. 25.SEP.1988*007263 Ménager kommune lokalplan nr. 3.1 STEMPELMÆRKE RETTEN I HOBRO KUN GYLDIGT MED AFSTtMPLING Af DOMMERKONTORETS KASSEl

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2. Kommuneplantillæg nr. 10. til Midtdjurs Kommuneplan 2006-2018. Kolind Fjernvarmeværk

3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2. Kommuneplantillæg nr. 10. til Midtdjurs Kommuneplan 2006-2018. Kolind Fjernvarmeværk 3.C.1 3.E.1 3.B.23 3.B.20 8.S.2 Kommuneplantillæg nr. 10 til Midtdjurs Kommuneplan 2006-2018 Kolind Fjernvarmeværk Hvad er et Kommuneplantillæg? Et kommuneplantillæg er tilføjelse til den gældende kommuneplan.

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 2. Tillæg 1. For en del af Niverød by. Vedtagelsesdato: 18. juni 1968. Teknik & Miljø. Delvis ophævet af Lokalplan nr.

Byplanvedtægt nr. 2. Tillæg 1. For en del af Niverød by. Vedtagelsesdato: 18. juni 1968. Teknik & Miljø. Delvis ophævet af Lokalplan nr. Byplanvedtægt nr. 2 For en del af Niverød by Tillæg 1 Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 18. juni 1968 Delvis ophævet af Lokalplan nr. 40 KARLEBO KOMMUNE TILLÆG NR. 1 TIL PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 2 FOR

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ

LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ LOKALPLAN 4.7 - SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ BJERGSTED KOMMUNE EFTERÅR 2005 Lokalplan 4.7 Sommerhusområdet Gniben Strand, Sejerø INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Side 1 REDEGØRELSE Lokalplanens

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989)

BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) BALLERUP KOMMUNE, LOKALPLAN NR. 046 for boligområdet Måløhøj (vedtaget januar 1989) INDLEDNING LOKALPLANENS BAGGRUND. På baggrund af grundejerforeningens ønske om at sikre at områdets karakteristiske træk

Læs mere

TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER

TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER NATUR OG MILJØ TILLÆG NR. 4 TIL SPILDEVANDSPLAN - TILLÆG TIL DE GÆLDENDE SPILDEVANDSPLANER FOR TIDLIGERE DRAGSHOLM, NYKØBING-RØRVIG OG TRUNDHOLM KOMMUNER Annebergparken i Nykøbing, Nyrup Landsby, Svinninge/Nr.

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Offentligt fremlagt til den 6. februar 2018 Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk Forslag 2018 Offentlighedsperioden Lokalplanforslaget

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde ved Tilst Vestervej og Lyngsvinget i Tilst. August 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Eksisterende boligområde ved Tilst Vestervej og Lyngsvinget i Tilst. August 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 393 Eksisterende boligområde ved Tilst Vestervej og Lyngsvinget i Tilst KONGSBAK INFORMATIK August 1989 hhus kommune Lokalplan m: 393 Eks. boligområde ved Tilst Vestervej og

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

Jordforureningsattest

Jordforureningsattest Jordforureningsattest Denne jordforureningsattest er baseret på de informationer, der er registreret i den fællesoffentlige landsdækkende database på jordforureningsområdet, DKjord. Attesten er baseret

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan?

Læs mere

FORSLAG TIL LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ

FORSLAG TIL LOKALPLAN SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ FORSLAG TIL LOKALPLAN 4.7 - SOMMERHUSOMRÅDET GNIBEN STRAND, SEJERØ BJERGSTED KOMMUNE FORÅR 2005 Forslag til Lokalplan 4.7 Sommerhusområdet Gniben Strand, Sejerø INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Side 1 REDEGØRELSE

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959.

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. BYPLANVEDTÆGT NR. 6. Enghavevej. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende i Vejgaard omkring Enghavevej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. AALBORG KOMMUNE. BYPLAN-VEDTÆGT NR.

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 37

BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 37 BYPLANVEDTÆGT FOR ULLERØDOMRÅDET Byplanvedtægt nr. 37 Byplanvedtægt nr. 37 for Ullerødområdet I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr.40

Partiel byplanvedtægt nr.40 Partiel byplanvedtægt nr.40 Dønnergård Greve kommune Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Boliger ved Susåen i Vetterslev

Spildevandsplan Tillæg nr. 12. Boliger ved Susåen i Vetterslev Spildevandsplan 2005 Tillæg nr. 12 Boliger ved Susåen i Vetterslev Februar 2011 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Indledning... 3 2. Lovgrundlag... 3 3. Eksisterende forhold... 3 3.1 Lednings-

Læs mere

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 24 for et område beliggende øst for Ny Toftegårdsvej, vest for Sperrestrupvej, syd for projekteret

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Baggrunden for lokalplanen side 3 Indholdet i lokalplanen side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 4 Efter vedtagelsen af lokalplan

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 62 FOR ET OMRÅDE VED ULLERØD MØLLE I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

VORDINGBORG KOMMUNE. Sommerhusområde på Ore LOKALPLAN NR. S-1.2. 20 kr.

VORDINGBORG KOMMUNE. Sommerhusområde på Ore LOKALPLAN NR. S-1.2. 20 kr. VORDINGBORG KOMMUNE N LOKALPLAN NR. S-1.2 Sommerhusområde på Ore Vordingborg december 2004 20 kr. Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som omfatter hele kommunen. Den fastlægger

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Mellerup Kraftvarmeværk a.m.b.a.

Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Mellerup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Oktober 2012 Projektforslag Tilslutnings- og forblivelsespligt til Mellerup Kraftvarmeværk a.m.b.a. Randers Kommune Miljø og Teknik Laksetorvet 8900 Randers C Projektforslag for tilslutnings- og forblivelsespligt

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER

SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SAMSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 SOMMERHUSOMRÅDER SÆLVIG HUSE LANGEMARK VESTERLØKKEN DECEMBER 1995 REDEGØRELSE I henhold til Planlovens 34, stk. 3 er sommerhusområder, 1) områder, som i en bygningsvedtægt

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Jyllands Alle, Rosenvangs Alle og Holmevej i Viby. Oktober 1989 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Jyllands Alle, Rosenvangs Alle og Holmevej i Viby. Oktober 1989 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 392 Boligområde ved Jyllands Alle, Rosenvangs Alle og Holmevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1989 I Arhus kommune Lokalplan nk: 392 Boligområde ved Jyllands AM, Rosenvangs

Læs mere

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke Birkevænget 1 10 cx 2036 2 Birkevænget 2 10 cp 2836 2 Birkevænget 3 10 cz 2010 2 Birkevænget 5 10 cy 2085 2 Birkevænget 6 10 cr 2953 4 Samlet 10 cs 2940 ejendom Birkevænget 7 10 cn 2045 2 Birkevænget 9

Læs mere

forslag Tillæg 49 KOMMUNEPLAN 2009-2021 Vejen Kommune

forslag Tillæg 49 KOMMUNEPLAN 2009-2021 Vejen Kommune forslag Tillæg 49 KOMMUNEPLAN 2009-2021 Februar 2014 Indholdsfortegnelse Beliggenhed...3 Baggrund...3 Formål...3 Nuværende rammer...4 Ændringer...5 Vedtagelsespåtegning...6 Offentlig bekendtgørelse...6

Læs mere

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration.

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration. 29.EB.21E21)(113:=19Å,iaDROSKEOMMJEKNFORV46332897 NO.474 P.2/7 -.Jo 7 4VENWETAY4Rie ROSKILD po4wa glmwdaw44'1,..r i "N 14607-0. Roskilde kommune Teknisk forvaltning Set. Ols Stræde 3 4000 Roskilde ø5.08.93

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplan 70.6.1 Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende for

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER

Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER Byplanvedtægt nr. 45 BYPLANVEDTÆGT FOR ALSØNDERUP-TULSTRUP BYOMRÅDER Byplanvedtægt nr. 45 for Alsønderup-Tulstrup byområder I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN Område ved Pilegårdsvej og Rybjerg Alle Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1979

LOKALPLAN Område ved Pilegårdsvej og Rybjerg Alle Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1979 LOKALPLAN 11.05 Område ved Pilegårdsvej og Rybjerg Alle Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1979 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres,

Læs mere

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14. Klempegården (Nr. Dalby)

SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14. Klempegården (Nr. Dalby) SKOVBO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14 Klempegården (Nr. Dalby) 20.09.1977 SKOVBO KOMMUNE NR. DALBY LOKALPLAN NR. 14 "KLEMPEGÅRDEN" 30.08.1977 - l - Lokalplan nr. 14 for Skovbo kommune I. Indledning Nærværende

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej

LOKALPLAN Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej LOKALPLAN 7-06.1 Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 7-06.1 EKSISTERENDE BOLIGOMRADE I ALGESTRUP, OMKRING BYVEJ TILLÆG TIL 1-06, RAMMEPLAN - ALGESTRUP Indhold

Læs mere