Hvidevarer. Produktguide. IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 97.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvidevarer. Produktguide. IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 97."

Transkript

1 26_017 Produktguide Hvidevarer IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 97. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Alle dele skal samles.

2 HVIDEVARER, DU KAN REGNE MED Vi gør, hvad vi kan, for at designe hvidevarer, der gør din hverdag nemmere og hjælper dig med at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme. Vores hvidevarer har mange smarte funktioner og et solidt design, der kan klare hverdagen i dit køkken i mange år. De er designet med omhu i alle detaljer, så de matcher og understreger den stil, du kan li'. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

3 03 KOGEPLADER/34 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvidevarer, der matcher Ovne Mikroovne og kombinationsovne Kogeplader Komfurer Emhætter Køleskabe og frysere Opvaskemaskiner og vaskemaskiner Sådan køber du et IKEA køkken Garanti EMHÆTTER/52 Service KØLESKABE OG FRYSERE/70 OPVASKEMASKINER/86

4 FIND DE HVIDEVARER, DER PASSER TIL DIG Når du skal planlægge et nyt køkken, er du nødt til at tage nogle beslutninger. Hvilken stil kan du li'? Hvilke funktioner skal hvidevarerne ha'? Matcher din smag dit budget? For at gøre det nemmere har vi sammensat hvidevarer, der fungerer godt med hinanden og med vores køkkener. Få flere oplysninger om de enkelte hvidevarer på de følgende sider i denne produktguide.

5 05 Indsæt billede PH MODERNE DESIGN I HVIDT Indret et køkken i en markant stil med elegante hvidevarer med hvid højglans, der matcher hinanden perfekt. BEJUBLAD ovn, kogeplade og mikroovn fås med opgraderede funktioner, drejetrykknapper og flere madlavningsniveauer, der gør hvidevarerne er lige så moderne, som de ser ud. BEJUBLAD ovn Energiklasse: A+. Hvidt glas BEJUBLAD vægmonteret emhætte Energiklasse: A+. Hvid BEJUBLAD induktionskogeplade B 59 cm, hvid BEJUBLAD mikroovn Hvid KLASSISKE HVIDEVARER MED FANTASTISKE FUNKTIONER I RAFFINERAD ovn og mikroovn kombineres en klassisk stil med et moderne udtryk, og du får meget for pengene. De har fantastiske funktioner og er perfekte til alle, der elsker at bage og lave mad. Kombiner dem med FOLKLIG induktionskogeplade med power boosterfunktion til hurtig kogning eller lynstegning, og MOLNIGT emhætte af rustfrit stål, der matcher perfekt. RAFFINERAD ovn Energiklasse: A+. Rustfrit stål RAFFINERAD mikroovn Rustfrit stål FOLKLIG induktionskogeplade med boosterfunktion B 58 cm, sort MOLNIGT vægmonteret emhætte Energiklasse: B. B 60 cm, rustfrit stål

6 06 ALLE DE BASISFUNKTIONER, DU HAR BRUG FOR Med disse hvidevarer får du alle de funktioner, du har brug for, til en utrolig lav pris. Designet er enkelt, og LAGAN ovn, kogeplade og emhætte matcher hinanden perfekt. Du har alt lige ved hånden til nem madlavning og bagning. LAGAN ovn Energiklasse: A LAGAN kogeplade LAGAN emhætte Energiklasse: D HVIDEVARER TIL ET TRADITIONELT KØKKEN En traditionel stil betyder ikke, at hvidevarerne er gammeldags. GRÄNSLÖS ovn og mikroovn i råhvid er perfekte til et køkken i en traditionel stil og gi'r dig alle de moderne funktioner, du kan ønske dig. Kombiner dem med OTROLIG induktionskogeplade, der kan spare op til 40% energi og 50% af den tid, du bruger på at lave mad. GRÄNSLÖS ovn Energiklasse: A+. Råhvid VINDRUM emhætte Energiklasse: B. Råhvid OTROLIG induktionskogeplade GRÄNSLÖS mikroovn Råhvid

7 07 SORT OG STÅL TIL ET STILFULDT KØKKEN Hvis du ønsker dig et stilfuldt køkken med moderne funktioner, er REALISTISK ovn af rustfrit stål matchet med FRAMTID mikroovn, BARMHÄRTIG keramisk kogeplade og LUFTIG vægmonteret emhætte et godt valg. Varmluftovnen gør det muligt at tilberede flere retter samtidig, uden at de tager smag af hinanden, og mikroovnen har dampfunktion til tilberedning af hurtige og sunde måltider. REALISTISK varmluftovn Energiklasse: A. Rustfrit stål LUFTIG vægmonteret emhætte Energiklasse: D. Rustfrit stål BARMHÄRTIG keramisk kogeplade B 59 cm, sort FRAMTID mikroovn Rustfrit stål GOURMETKØKKEN MED DAMPKOGNING KULINARISK ovne og emhætte er designet med rene linjer og et moderne udtryk. De er vores mest eksklusive og innovative hvidevarer med funktioner som f.eks. madlavning med 100% ren damp og kombinationsovne. De passer godt til HÖGKLASSIG induktionskogeplade med fleksible zoner. Det forudindstillede program, der kan aktiveres med en enkel berøring gør, at du kan skubbe gryden hen over de fleksible zoner og hurtigt ændre varmen mellem høj, mellem og lav. KULINARISK ovn med pyrolytisk rengøring Energiklasse: A+. Rustfrit stål KULINARISK dampovn Energiklasse: A. Rustfrit stål HÖGKLASSIG induktionskogeplade B 78 cm, sort KULINARISK vægmonteret emhætte Energiklasse: A. Rustfrit stål/glas

8 OVNE Vores ovne har et smukt design og er skabt til at opfylde alle dine krav og behov i forhold til madlavning. De fås med mange forskellige funktioner og indbygget tilbehør og gør enhver madlavningsoplevelse til en kulinarisk fornøjelse. Uanset om du vil ha' avancerede madlavningsfunktioner eller praktiske selvrensprogrammer, har vi den rigtige ovn til dig. Du kan placere ovnen præcis, hvor du vil i køkkenet, så du opnår den optimale arbejdsgang. Du skal bare vælge den ovn, der matcher dine madlavningsvaner. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

9 09 Ovne med over- og undervarme har et enkelt design, er nemme at bruge og har alle de basisfunktioner, du har brug for til madlavning og bagning. Varmluftovne fordeler varmen hurtigt og ensartet, så du kan tilberede forskellige retter samtidig, uden at de tager smag af hinanden. Det er perfekt, hvis du elsker at lave mad! Varmluftovne med selvrensfunktion har de samme funktioner som varmluftovne og er nemme at rengøre. Du skal bare trykke på en knap så bli'r fedt og snavs brændt til aske, som du nemt kan tørre af med en klud. Det er perfekt, hvis du elsker at lave mad, men ikke bryder dig om at gøre rent! Varmluftovne med dampfunktion er geniale, hvis du elsker at lave mad og gerne vil tilberede sundere måltider. Ved tilberedning med ren damp bevares smag og næringsstoffer bedst muligt, og med en kombination af damp og varmluft bli'r madvarerne bløde og saftige indeni og sprøde og brune udenpå.

10 10 VIGTIGSTE FUNKTIONER Du kan GRILLE kød og grøntsager eller få en lækker gyldenbrun overflade på din gratin, fordi blæseren fordeler varmen til maden med det samme. BRØD- OG PIZZAFUNKTION gi'r dine madvarer en dybere brun farve på overfladen og en sprød bund. Med BAGEFUNKTIONEN bli'r fyldet i dine småkager og tærter ved med at være blødt. Program, der HOLDER MADEN VARM, uden at den brænder på, eller tilberedningstiden bli'r forlænget. Funktionen HURTIG OPVARMNING forvarmer ovnen på få minutter. Det er nemmere at vælge den rigtige indstilling til forskellige opskrifter og retter, hvis du vælger et af de FORUDINDSTILLEDE PROGRAMMER.

11 11 2 sæt TELESKOPSKINNER MED UDTRÆK gør det nemt og sikkert at tage fade og skåle ind og ud af ovnen. Stegen bli'r helt perfekt hver gang, hvis du bruger det integrerede STEGETERMOMETER med varmesensor, som gi'r perfekt tilberedning af alt slags kød. Overfladen af rustfrit stål på alle ovne, kombinationsovne og mikroovne er overfladebehandlet, så den IKKE TAGER IMOD FINGERAFTRYK. Et indbygget UR i et moderne design er ideelt, når du vil holde øje med tiden, mens du laver mad. Integreret TOUCH-PANEL er nemt at bruge og rengøre. Med et EKSTRA STORT ovnrum med op til 5 madlavningsniveauer har du masser af plads til de retter, du vil lave.

12 12 SÅDAN VÆLGER DU OVN 1. Tænk over dine madlavningsbehov. Hvor tit laver du mad, og hvor meget mad laver du? Laver du enkle eller avancerede retter? 2. Hvor stor skal din ovn være? Vores ovne har en kapacitet på mellem 55 og 72 liter. 3. Tænk på køkkenets stil traditionel eller moderne og vælg en ovn, der matcher. Her er en oversigt over vores forskellige typer ovne. Hvilken type har de funktioner, der er vigtigst for dig? OVNE Se mere på side 13. LAGAN, hvid. Kapacitet: 55 liter. GÖRLIG, rustfrit stål. Kapacitet: 55 liter. VARMLUFTOVNE Se mere på side 14. REALISTISK, rustfrit stål. Kapacitet: 65 liter. TJÄNLIG, rustfrit stål, mørkegrå. Kapacitet: 65 liter. RAFFINERAD, rustfrit stål. Kapacitet: 65 liter. BEJUBLAD, hvid/mørkegrå. Kapacitet: 65 liter. MIRAKULÖS, rustfrit stål. Kapacitet: 72 liter. GRÄNSLÖS, rustfrit stål, råhvid. Kapacitet: 72 liter. VARMLUFTOVNE MED PYROLYTISK RENGØRING Se mere på side 18. RAFFINERAD, rustfrit stål. Kapacitet: 65 liter. MIRAKULÖS, rustfrit stål. Kapacitet: 72 liter. KULINARISK, rustfrit stål. Kapacitet: 72 liter. GRÄNSLÖS, rustfrit stål, råhvid. Kapacitet: 72 liter. DAMPOVNE Se mere på side 21. KULINARISK, rustfrit stål. Kapacitet: 72 liter. KULINARISK, rustfrit stål. Kapacitet: 43 liter.

13 13 LAGAN OV3 ovn Hvid A GÖRLIG ovn A Rustfrit stål Matchende mikroovn VÄRMA Denne ovn har alle de basisfunktioner, du har brug for, og er nem at bruge til madlavning til hverdag. Denne ovn har alle de basisfunktioner, du har brug for, og er nem at bruge til madlavning til hverdag. Det rene og enkle design matcher vores mikroovne af rustfrit stål. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 bageplade. 1 bagerist. Kapacitet: 55 liter. B59,4 D56 H58,9 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 emaljeret bageplade. 1 bagerist. Kapacitet: 55 liter. B59,4 D56 H58,9 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

14 14 REALISTISK ovn Rustfrit stål A A Rustfrit stål Matchende mikroovn FRAMTID TJÄNLIG ovn Matchende mikroovn HUSHÅLLA Denne ovn har alle de basisfunktioner, du har brug for, og er nem at bruge til madlavning til hverdagen. Varmluftfunktionen fordeler varmen ensartet og hurtigt, så du kan tilberede flere retter samtidig. Ovn i en traditionel stil med alle de moderne funktioner, du har brug for til madlavning til hverdag. Varmluftfunktionen fordeler varmen ensartet og hurtigt, så du kan tilberede flere retter samtidig. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 emaljeret bageplade. 1 bagerist. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 emaljeret bageplade. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 65 liter. B59,4 D56 H58,9 cm Kapacitet: 65 liter. B59,5 D56,4 H59,5 cm

15 15 TJÄNLIG ovn A Mørkegrå RAFFINERAD ovn Rustfrit stål Matchende mikroovn RAFFINERAD Ovn i en traditionel stil med alle de moderne funktioner, du har brug for til madlavning til hverdag. Varmluftfunktionen fordeler varmen ensartet og hurtigt, så du kan tilberede flere retter samtidig. Mange smarte funktioner og stilrent design. Varmluftfunktionen fordeler varmen ensartet og hurtigt, så du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher RAFFINERAD mikroovn perfekt. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 emaljeret bageplade. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 65 liter. B59,5 D56,4 H59,5 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 65 liter. B59,5 D56,4 H59,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

16 16 BEJUBLAD ovn Hvidt glas BEJUBLAD ovn Mørkegråt glas Matchende mikroovn BEJUBLAD hvidt glas Matchende mikroovn BEJUBLAD mørkegråt glas Mange smarte funktioner og stilrent design. Varmluftfunktionen fordeler varmen ensartet og hurtigt, så du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher BEJUBLAD kogeplade og mikroovn perfekt. Mange smarte funktioner og stilrent design. Varmluftfunktionen fordeler varmen ensartet og hurtigt, så du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher BEJUBLAD mikroovn perfekt. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 65 liter. B59,5 D56,4 H59,5 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 65 liter. B59,5 D56,4 H59,5 cm

17 17 MIRAKULÖS ovn Rustfrit stål GRÄNSLÖS ovn Rustfrit stål Matchende mikroovn MIRAKULÖS Masser af plads til tilberedning af julemaden, og smarte funktioner, bl.a. varmluftfunktion, så du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher MIRAKULÖS mikroovn perfekt. Matchende mikroovn GRÄNSLÖS rustfrit stål Ovn i en traditionel stil med alle de moderne funktioner, du har brug for. Masser af plads og varmluftfunktion, så du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher GRÄNSLÖS mikroovn perfekt. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

18 18 GRÄNSLÖS ovn Råhvid RAFFINERAD pyrolyseovn Rustfrit stål Matchende mikroovn GRÄNSLÖS råhvid Ovn i en traditionel stil med alle de moderne funktioner, du har brug for. Masser af plads og varmluftfunktion, så du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher GRÄNSLÖS mikroovn perfekt. Matchende kombinationsovn RAFFINERAD Den selvrensende ovn har masser af funktioner og er ideel til tilberedning af forskellige retter. Varmluftfunktionen gør, at du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher RAFFINERAD mikroovn perfekt. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 1 bagerist. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 65 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm

19 19 MIRAKULÖS pyrolyseovn Rustfrit stål GRÄNSLÖS pyrolyseovn Rustfrit stål Matchende mikroovn MIRAKULÖS Matchende kombinationsovn GRÄNSLÖS rustfrit stål Masser af plads og funktioner. Ovnen har selvrensfunktion, og varmluftfunktionen gør, at du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher MIRAKULÖS mikroovn perfekt. Ovn i en traditionel stil med alle moderne funktioner. Ovnen har selvrensfunktion, og varmluftfunktionen gør, at du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher GRÄNSLÖS mikroovn perfekt. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

20 20 GRÄNSLÖS pyrolyseovn Råhvid KULINARISK pyrolyseovn Rustfrit stål A + A Matchende kombinationsovn GRÄNSLÖS råhvid Ovn i en traditionel stil med alle moderne funktioner. Ovnen har selvrensfunktion, og varmluftfunktionen gør, at du kan tilberede flere retter samtidig. Matcher GRÄNSLÖS mikroovn perfekt. Matchende kombinationsovn KULINARISK Stort ovnrum og masser af funktioner. Bager, griller og tilbereder flere retter samtidig med enkle indstillinger på touch-panelet. Matcher andre KULINARISK hvidevarer perfekt. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm

21 21

22 22 + KULINARISK A ovn med dampfunktion, 72 liter Rustfrit stål KULINARISK A ovn med dampfunktion, 43 liter Rustfrit stål Matchende kombinationsovn KULINARISK Denne ovn har et stort ovnrum og går ikke på kompromis med funktionerne. Dampfunktionen gør maden velsmagende og saftig og bevarer flest mulige næringsstoffer. Matcher andre KULINARISK hvidevarer perfekt. En lille ovn med mange funktioner, der gør maden sundere og mere velsmagende. Du kan tilberede med ren damp for at bevare næringsstofferne og sikre, at madvarerne er sprøde udenpå og saftige indeni. Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 72 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Vigtigste funktioner Ekstra stort ovnrum Over- og undervarme Varmluftovn Selvrensfunktion (pyrolytisk) Dampfunktion Grillfunktion Brød- og pizzafunktion Bagefunktion Program, der holder maden varm Hurtig opvarmning Forudindstillede madlavningsprogrammer Ur Letløbende teleskopskinner Stegetermometer Overflade, der ikke tager imod fingeraftryk Digitalt display Touch-panel Børnesikker lås Tilbehør 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 1 emaljeret grillrist. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Kapacitet: 43 liter. B59,4 D56,7 H58,9 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

23 Ved tilberedning med ren damp bevares flere næringsstoffer, så maden er saftig og fuld af smag.

24 MIKROOVNE Når hverdagens aktiviteter kræver, at tingene skal gå hurtigt, er en mikroovn og kombinationsovn det perfekte valg. De er hurtige, energieffektive og perfekte til at opvarme og optø madvarer. Nutidens teknologi betyder, at du kan få en model, der opfylder alle dine madlavningsog bagebehov. Placer den over en matchende ovn det ser flot ud og gi'r dig stor fleksibilitet i madlavningen. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 95.

25 25 PRAKTISKE ARBEJDSGANGE. Placer en indbygget mikroovn i et høj- eller vægskab. Så udnytter du pladsen i køkkenet optimalt, og det er samtidig en god måde at sikre ergonomiske og effektive arbejdsgange, der passer til dig. EN MIKROOVN ELLER KOMBINATIONSOVN kan være det perfekte valg, hvis du ønsker alsidighed, men ikke vil ha' 2 konventionelle ovne. En kombinationsovn kan bruges til hurtig opvarmning eller optøning og opfylder alle dine behov for at grille, bage og stege.

26 26 SÅDAN VÆLGER DU MIKROOVN ELLER KOMBINATIONSOVN 1. Tænk over køkkenets indretning og hvor meget plads du har. Vælg de funktioner, der passer til dit behov. 2. Tænk over køkkenets stil og dine andre hvidevarer. Du kan vælge en mikroovn eller kombinationsovn, der matcher perfekt. MIKROOVNE Vigtigste funktioner Lynstart Automatisk optøning Dampkogningssæt Kapacitet: 20 liter Kan installeres i et væg- eller højskab VÄRMA Lynstart FRAMTID HUSHÅLLA 3D-system til ensartet fordeling af varme Dampkogningssæt Kapacitet: 20 liter Kan installeres i et væg- eller højskab Lynstart BEJUBLAD RAFFINERAD Automatisk optøning 3D-system til ensartet fordeling af varme Grill Risteplade Kapacitet: 31 liter Kan installeres i et højskab Grill GRÄNSLÖS MIRAKULÖS Automatisk optøning Lynstart Kapacitet: 46 liter Kan installeres i et højskab KOMBINATIONSOVNE Vigtigste funktioner Varmluftovn og mikroovn 3D-system til ensartet fordeling af varme Grill Automatisk optøning Lynstart Kapacitet: 43 liter Kan installeres i et højskab RAFFINERAD Varmluftovn og mikroovn Grill Lynstart Brød- og pizzabagningsfunktion Kapacitet: 43 liter Kan installeres i et højskab GRÄNSLÖS Varmluftovn og mikroovn Grill Lynstart Brød- og pizzabagningsfunktion Specialprogrammer: Hævning, sterilisering, tørring og henkogning af madvarer Touch-panel Kapacitet: 43 liter. Kan installeres i et højskab KULINARISK

27 27 VÄRMA FRAMTID mikroovn mikroovn Rustfrit stål Rustfrit stål Automatisk optøningsfunktion for 4 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød og fjerkræ. Hvis du vil lave et hurtigt og sundt måltid, kan du bruge det medfølgende dampkogningssæt til at tilberede forskellige former for grøntsager, fisk eller skaldyr. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Automatisk optøningsfunktion for 4 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød og fjerkræ. Dampkogningssæt til tilberedning af forskellige former for madvarer. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et væg- eller højskab. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Dampkogningssæt til tilberedning af forskellige former for madvarer. 3D-system, der fordeler varmen hurtigt og ensartet. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Dør uden greb gi r et strømlinet udseende. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et væg- eller højskab. Lynoptøning, der optør frosne madvarer op til 7 gange hurtigere end almindelig optøning. Tilbehør: 1 dampkogningssæt. 1 glasplade. Tilbehør: 1 dampkogningssæt. 1 glasplade. Effekt mikroovn: 700W. 6 effektindstillinger: 90, 160, 350, 500, 600, 700. Kapacitet: 20 liter. Elektronisk display gi'r præcis feedback. Roterende drejeplade Ø 27 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 10A. B59,5xD35,5, H 34,7 cm Effekt mikroovn: 750W. 4 effektindstillinger: 160, 350, 500, 750 Kapacitet: 22 liter. Elektronisk display gi'r præcis feedback. Roterende drejeplade Ø 25 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 10A. B59,5xD32, H 34,7 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

28 28 HUSHÅLLA BEJUBLAD mikroovn mikroovn Rustfrit stål Hvid Varmen fordeles hurtigt og ensartet takket være 3D-systemet. Ristepladen og 3D-systemet gør det muligt at bage en sandkage på 7 minutter eller en tærte med sprød bund på 12 minutter. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Damkogningssæt til tilberedning af forskellige former for madvarer. 3D-system, der fordeler varmen hurtigt og ensartet. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Dør uden greb gi r et strømlinet udseende. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et væg- eller højskab. Lynoptøning, der optør frosne madvarer op til 7 gange hurtigere end almindelig optøning. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Ristefunktionen gør det muligt at bage en sandkage på 7 minutter eller en tærte med sprød bund på 12 minutter. Automatisk lynoptøningsfunktion for 5 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød, grøntsager og fjerkræ. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. 3D-system, der fordeler varmen hurtigt og ensartet. Holdbart rustfrit stål indvendigt. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Tilbehør: 1 dampkogningssæt. 1 glasplade. Tilbehør: 1 risteplade med aftageligt greb. 1 glasplade. 1 grillplade. Effekt mikroovn: 750W. 4 effektindstillinger: 160, 350, 500, 750. Kapacitet: 22 liter. Roterende drejeplade Ø 25 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 10 A. B59,5xD32, H 34,7 cm Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 800W. 7 effektindstillinger: 90, 160, 350, 500, 650, 800, Kapacitet: 31 liter. Roterende drejeplade Ø 32,5 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 10A. B59,5 D46,8, H 39,7 cm

29 29 BEJUBLAD RAFFINERAD mikroovn mikroovn Mørkegrå Rustfrit stål Automatisk optøningsfunktion for 5 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød, grøntsager og fjerkræ. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin, kød eller grøntsager med en flot gyldenbrun farve i en fart. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Ristefunktionen gør det muligt at bage en sandkage på 7 minutter eller en tærte med sprød bund på 12 minutter. Automatisk lynoptøningsfunktion for 5 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød, grøntsager og fjerkræ. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. 3D-system, der fordeler varmen hurtigt og ensartet. Holdbart rustfrit stål indvendigt. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Ristefunktionen gør det muligt at bage en sandkage på 7 minutter eller en tærte med sprød bund på 12 minutter. Automatisk lynoptøningsfunktion for 5 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød, grøntsager og fjerkræ. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. 3D-system, der fordeler varmen hurtigt og ensartet. Holdbart rustfrit stål indvendigt. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Tilbehør: 1 risteplade med aftageligt greb. 1 glasplade. 1 grillplade. Tilbehør: 1 risteplade med aftageligt greb. 1 glasplade. 1 grillplade. Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 800W. 7 effektindstillinger: 90, 160, 350, 500, 650, 800, Kapacitet: 31 liter. Roterende drejeplade Ø 32,5 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 10A. B59,5 D46,8, H 39,7 cm Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 800W. 7 effektindstillinger: 90, 160, 350, 500, 650, 800, Kapacitet: 31 liter. Roterende drejeplade Ø 32,5 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 10A. B59,5 D46,8, H 39,7 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

30 Det perfekte match til dine madlavningsbehov. 30 GRÄNSLÖS mikroovn Rustfrit stål Nem at rengøre, fordi overfladen af rustfrit stål er behandlet og ikke tager imod fingeraftryk. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. Ekstra stort og holdbart emaljeret ovnrum. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Tilbehør: 1 bagerist. Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 1900W. 10 effektindstillinger. Kapacitet: 46 liter. Roterende drejeplade: Ø 32,5 cm. Spænding: V. Sikring, min.: 16A. B59,4 D56,7, H 45,5 cm

31 31 GRÄNSLÖS MIRAKULÖS mikroovn mikroovn Råhvid Rustfrit stål Den kraftige grill varmer hurtigt og effektivt, så du kan grille kød og grøntsager i en fart. Ekstra stort ovnrum sikrer, at du har masser af plads til de retter, du vil lave. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. Ekstra stort og holdbart emaljeret ovnrum. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. Ekstra stort og holdbart emaljeret ovnrum. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Tilbehør: 1 bagerist. Tilbehør: 1 bagerist. Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 1900W. 10 effektindstillinger. Kapacitet: 46 liter. Roterende drejeplade: Ø 32,5 cm. Spænding: V. Sikring, min.: 16A. B59,4 D56,7, H 45,5 cm Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 1900W. 10 effektindstillinger. Kapacitet: 46 liter. Roterende drejeplade: Ø 32,5 cm. Spænding: V. Sikring, min.: 16A. B59,4 D56,7, H 45,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

32 32 RAFFINERAD GRÄNSLÖS kombinationsovn med varmluft kombinationsovn med varmluft Rustfrit stål Rustfrit stål Automatisk optøningsfunktion for 5 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød, grøntsager og fjerkræ. Varmluftovn og mikroovn i ét sparer plads og gør det muligt at kombinere de to funktioner. Opnå gode resultater, når du bager eller tilbereder mad med mikroovnens hastighed. Automatisk lynoptøningsfunktion for 5 kategorier: Brød, fisk/skaldyr, kød, grøntsager og fjerkræ. Grillfunktionen varmer hurtigt, så du kan tilberede gratin med en flot gyldenbrun farve i en fart. 3D-system, der fordeler varmen hurtigt og ensartet. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Ekstra stort og holdbart ovnrum af rustfrit stål. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Varmluftovn og mikroovn i ét sparer plads og gør det muligt at kombinere de to funktioner. Opnå gode resultater, når du bager eller tilbereder mad med mikroovnens hastighed. Varmluftovn og mikroovn i ét sparer plads og gør det muligt at kombinere de to funktioner. Opnå gode resultater, når du bager eller tilbereder mad med mikroovnens hastighed. 3 grillfunktioner til enkel og praktisk tilberedning af kød og grøntsager. Brød- og pizzafunktion gi'r dine madvarer en dybere brun farve på overfladen og en sprød bund. Over- og undervarme til tilberedning af retter og langsom tilberedning af gryderetter. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Ekstra stort emaljeret ovnrum. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Tilbehør: 1 bagerist. 1 glasplade. 1 bageplade. Tilbehør: 1 bagerist. 1 bageplade. Effekt mikroovn: 900W. Effekt grill: 1600W. 7 effektindstillinger: 90, 160, 350, 500, 650, 750, 900 Kapacitet: 40 liter. Roterende drejeplade: Ø 36 cm. Spænding: 230V. Sikring, min.: 16A. B59,5 D54,5. H 45,5 cm Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 1900W. 10 effektindstillinger. Kapacitet: 43 liter. Spænding: V. Sikring, min.: 16A. B59,5 D54,5. H 45,5 cm

33 33 GRÄNSLÖS KULINARISK kombinationsovn med varmluft kombinationsovn med varmluft Råhvid Rustfrit stål Stort ovnrum med masser af plads til hurtig opvarmning eller tilberedning af et måltid til hele familien. Brød- og pizzafunktion gi'r dine madvarer en dybere brun farve på overfladen og en sprød bund. Varmluftovn og mikroovn i ét sparer plads og gør det muligt at kombinere de to funktioner. Opnå gode resultater, når du bager eller tilbereder mad med mikroovnens hastighed. 3 grillfunktioner til enkel og praktisk tilberedning af kød og grøntsager. Brød- og pizzafunktion gi'r dine madvarer en dybere brun farve på overfladen og en sprød bund. Over- og undervarme til tilberedning af retter og langsom tilberedning af gryderetter. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Ekstra stort emaljeret ovnrum. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Varmluftovn og mikroovn i ét sparer plads og gør det muligt at kombinere de to funktioner. Opnå gode resultater, når du bager eller tilbereder mad med mikroovnens hastighed. Touch-panelet gør det nemt at vælge madlavningsfunktioner og temperaturindstillinger. Specialprogrammer til hævning, sterilisering, tørring og henkogning af madvarer 3 grillfunktioner til enkel og praktisk tilberedning af kød og grøntsager. Brød- og pizzafunktion gi'r dine madvarer en dybere brun farve på overfladen og en sprød bund. Over- og undervarme til tilberedning af retter og langsom tilberedning af gryderetter. Lynstartfunktion til hurtig opvarmning. Program, der holder maden varm, uden at den brænder på, eller tilberedningstiden bliver forlænget. Ekstra stort emaljeret ovnrum. Overfladen af rustfrit stål er behandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nem at installere i en behagelig arbejdshøjde i et høj- eller underskab. Tilbehør: 1 bagerist. 1 bageplade. Tilbehør: 1 bagerist. 1 bageplade. Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 1900W. 10 effektindstillinger. Kapacitet: 43 liter. Spænding: V. Sikring, min.: 16A. Effekt mikroovn: 1000W. Effekt grill: 1900W. 10 effektindstillinger. Kapacitet: 43 liter. Spænding: V. Sikring, min.: 16A. B59,5 D54,5. H 45,5 cm B59,5 D54,5. H 45,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

34 KOGEPLADER Vi har et stort udvalg af kogeplader, der vil glæde enhver kok og gør det til en fornøjelse at lave mad hver dag. Induktionskogeplader gi'r meget hurtige og præcise madlavningsresultater, mens gaskogeplader og keramiske kogeplader er praktiske og kan bruges med alle gryder og pander. De forskellige kogeplader har hver deres unikke egenskaber, så du kan finde den, der matcher din madlavningsstil. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

35 35 Induktionskogeplader er op til 50% hurtigere og 40% mere energieffektive end andre kogeplader. Med en enkelt berøring af touch-panelet kan du hurtigt vælge funktioner og skrue op eller ned for varmen. KERAMISKE kogeplader er praktiske og nemme at bruge. Nogle har variable kogezoner, der kan tilpasses grydernes og pandernes størrelse. GASKOGEPLADER er ikke kun til professionelle og ambitiøse kokke. De er nemme at kontrollere, og gi'r hurtig varme, når du skal svitse og stege madvarer. Med dobbelte kogeplader kan du kombinere forskellige kogeplader. De er også perfekte, hvis du har et lille køkken, hvor der ikke er plads til en stor kogeplade.

36 36 SÅDAN VÆLGER DU INDUKTIONSKOGEPLADE 1. Tænk først over dine madlavningsbehov og hvor meget plads du har. 2. Tænk også over, hvilke funktioner du vil ha'. Hvad er vigtigst for dig: Høj ydelse, effektivitet og fleksibilitet eller nem betjening? 3. Overvej, om du vil kombinere kogepladen med andre typer kogeplader. Vigtigste funktioner Touch-panel TILLREDA ANNONS Individuelle minuture Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås Touch-panel TREVLIG OUMBÄRLIG Overløbsfunktion Børnesikker lås 3 kogezoner Effektstyring Touch-panel med glidefunktion FOLKLIG OUMBÄRLIG Individuelle minuture 2 kogezoner med boosterfunktion Effektstyring Overløbsfunktion Børnesikker lås Touch-panel MÖJLIG IKEA 365+ Individuelle minuture 2 kogezoner med boosterfunktion Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås VARDAGEN Touch-panel med glidefunktion SMAKLIG IKEA 365+ Individuelle minuture 4 kogezoner med boosterfunktion Brofunktion Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås VARDAGEN TROVÄRDIG Touch-panel med glidefunktion BEJUBLAD IKEA 365+ Individuelle minuture 4 kogezoner med boosterfunktion Brofunktion Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås VARDAGEN TROVÄRDIG Touch-panel med glidefunktion OTROLIG SENSUELL Individuelle minuture 4 kogezoner med boosterfunktion Brofunktion 2-1 Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås Effektstyring SENIOR Touch-panel med glidefunktion HÖGKLASSIG SENSUELL Individuelle minuture 4 kogezoner med boosterfunktion Brofunktion 3-1 Fleksibelt madlavningsområde Forudindstillede madlavningsfunktioner Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås SENIOR Bedste valg af gryder og pander

37 37 TILLREDA TREVLIG transportabel induktionskogeplade Sort Sort Perfekt til et lille køkken eller steder, hvor du har brug for et ekstra madlavningsområde. Med touch-panelet kan du nemt og præcist regulere temperaturen blot ved at berøre + og - symbolerne. Hurtig og præcis regulering af temperaturen med touch-panel med berøring. Minuturet er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Nem at rengøre spildte madvarer eller væske brænder ikke fast på overfladen. Børnesikker lås kan aktiveres. Sæt tilberedningen på pause og genstart den hurtigt. Transportabel. Du kan hurtigt komme i gang med at lave mad, for kogepladen er nemt at tilslutte med det medfølgende stik. Håndtaget gør det nemt at bære og flytte kogepladen. Kogepladen er nem at opbevare, fordi du kan hænge den op i hullerne på bagsiden eller bruge håndtaget som krog. Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touchpanel med berøring. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Kogeplade med 1 induktionszone: mm. 1 kogezone: W. Tilslutningseffekt: 2000W Strømstyrke: 8,5A Spænding: V. Kogeplade med induktionszoner: mm, mm og mm. 3 kogezoner: W, W og W. Tilslutningseffekt: 5100W. Strømstyrke: 2 16A eller 1 32A. Spænding: V. B30 D38,5, H 5,4 cm B58 D51, H 5,6 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

38 38 FOLKLIG MÖJLIG induktionskogeplade med booster domino induktionskogeplade med booster Sort Sort Power boosterfunktionen (P) gi r en enkelt kogezone ekstra varme. Det er perfekt, når du vil stege madvarer eller koge vand på få minutter. Med pausefunktionen kan du stoppe madlavningsprocessen og genstarte ved samme temperatur på et øjeblik. Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touchpanel med glidefunktion. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Power boosterfunktion gi r 2 zoner ekstra varme, når du vil stege eller koge madvarer hurtigt. Effektstyring gør det muligt at ændre den forudindstillede udgangseffekt til forskellige installationskrav. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touch-panel med berøring. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Power boosterfunktion gi r 2 zoner ekstra varme, når du vil stege eller koge madvarer hurtigt. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Kogeplade med induktionszoner: mm, mm og mm. Inkl. 2 kogezoner med power boosterfunktion (P) W zone med booster, 2300W W zone med booster, 2100W W W. Tilslutningseffekt: 7200W. Strømstyrke: 2 16A eller 1 32A. Spænding: V. B58 D51, H 5,6 cm Kogeplade med induktionszoner: mm. Inkl. 2 kogezoner med power boosterfunktion (P) med booster, 2500W. Brug NYTTIG samleliste til at sætte flere kogeplader sammen. Tilslutningseffekt: 3700W. Strømstyrke: 1 16A. Spænding: V. B29 D52, H 5,1 cm

39 39 SMAKLIG BEJUBLAD induktionskogeplade med brofunktion induktionskogeplade med booster Sort Hvid Når pausefunktionen er aktiveret, skifter kogezonen automatisk til indstillingen hold varm. Brofunktionen gi'r dig fleksibilitet til at bruge store gryder i forskellige former til specielle opskrifter, fordi 2 kogezoner forvandles til 1 stort område. Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touch-panel med glidefunktion. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Power boosterfunktion gi r 4 zoner ekstra varme, når du vil stege eller koge madvarer hurtigt. Brofunktionen forbinder 2 kogezoner til 1 zone, der passer til store gryder, ovale stegegryder og fiskekedler. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touch-panel med glidefunktion. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Power boosterfunktion gi r 4 zoner ekstra varme, når du vil stege eller koge madvarer hurtigt. Brofunktionen forbinder 2 kogezoner til 1 zone, der passer til store gryder, ovale stegegryder og fiskekedler. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Kogeplade med induktionszoner: mm, mm og mm. Inkl. 4 kogezoner med power boosterfunktion (P) W induktionszoner med booster, 3200W W induktionszone med booster, 1800W W induktionszone med booster, 2500W. Tilslutningseffekt: 7400W. Strømstyrke: 2 16A eller 1 32A. Spænding: V. B59 D52, H 5,1 cm Kogeplade med induktionszoner: mm, mm og mm. Inkl. 4 kogezoner med power boosterfunktion (P) W induktionszoner med booster, 3200W W induktionszone med booster, 1800W W induktionszone med booster, 2500W. Tilslutningseffekt: 7400W. Strømstyrke: 2 16A eller 1 32A. Spænding: V. B59 D52, H 5,1 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

40 40 OTROLIG HÖGKLASSIG induktionskogeplade med booster induktionskogeplade med booster Sort Sort Du kan skabe et meget alsidigt madlavningsområde ved at bruge de fleksible kogezoner sammen eller hver for sig med gryder og pander i forskellige former og størrelser. Med en enkelt berøring kan de fleksible zoner indstilles til 3 forskellige temperaturniveauer: Høj, mellem og lav. Du kan bare flytte gryden for at ændre temperaturen. Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touch-panel med glidefunktion. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Power boosterfunktion gi r 4 zoner ekstra varme, når du vil stege eller koge madvarer hurtigt. De fleksible zoner kan bruges sammen eller hver for sig med gryder i forskellige størrelser og former. Der kan indstilles samme temperaturniveau for det udvidede område, så der opnås ensartede madlavningsresultater. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Kogeplade med induktionszoner: 2x180x230 mm, mm og mm. Inkl. 4 kogezoner med power boosterfunktion (P). Fleksibelt madlavningsområde: W induktionszoner med booster, 2200W W induktionszoner med booster, 3000W W induktionszone med booster, 1800W. Tilslutningseffekt: 7200W. Strømstyrke: 2 15A eller 1 30A. Spænding: 230V. B58 D51, H 5,6 cm Hurtig og præcis regulering af temperaturen i hver zone med touch-panel med glidefunktion. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Power boosterfunktion gi'r 4 zoner ekstra varme, når du vil stege eller koge madvarer hurtigt. De fleksible zoner kan bruges sammen eller hver for sig med gryder i forskellige størrelser og former. Der kan indstilles samme temperaturniveau for det udvidede område, så der opnås ensartede madlavningsresultater. Forudindstillede madlavningsfunktioner med 3 forskellige temperaturniveauer: Høj, mellem og lav. Placer gryden forrest på kogepladen, og skub den bagud for at ændre temperaturniveauet i henhold til indstillingerne. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Nem at rengøre spildte madvarer eller væsker brænder ikke fast på overfladen. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer styringspanelet. Børnesikker lås kan aktiveres. Kogeplade med induktionszoner: 2x240x220 mm, mm og mm. Inkl. 4 kogezoner med power boosterfunktion (P). Fleksibelt madlavningsområde: W induktionszoner med booster, 3300W W induktionszone med booster, 3200W W induktionszone med booster, 2800W. Tilslutningseffekt: 7400W. Strømstyrke: 2 16A eller 1 32A. Spænding: V. B78 D52, H 5,3 cm

41 Gi madlavningen et boost med en induktionskogeplade, der sparer op til 40% energi og 50% af den tid, du bruger på at lave mad.

42 42 SÅDAN VÆLGER DU KERAMISK KOGEPLADE 1. Tænk først over dine madlavningsbehov og hvor meget plads du har. 2. Tænk også over, hvilke funktioner du vil ha'. 3. Overvej, om du vil kombinere kogepladen med andre typer kogeplader. Vigtigste funktioner Bedste valg af gryder og pander Kontrolpanel med knapper LAGAN HGC3K ÖNSKVÄRD gryde TROVÄRDIG stegepander 3 kogezoner i forskellige størrelser Touch-panel MÖJLIG DOMINO IKEA 365+ køkkenudstyrsserie Individuelle minuture 2 kogezoner i forskellige størrelser Indstillelig dobbelt kogezone Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås Touch-panel BARMHÄRTIG ANNONS grydesæt, 5 dele Individuelle minuture 4 kogezoner i forskellige størrelser Overløbsfunktion Børnesikker lås Touch-panel med glidefunktion DAGLIG SKÄNKA køkkenudstyrsserie Individuelle minuture 4 kogezoner i forskellige størrelser Indstillelig tredobbelt kogezone Indstillelig dobbelt kogezone Pausefunktion Overløbsfunktion Børnesikker lås

43 43 LAGAN HGC3K BARMHÄRTIG glaskeramisk kogeplade glaskeramisk kogeplade Sort Sort Knapperne gør det muligt at regulere temperaturen for hver zone. Med touch-panelet kan du nemt regulere temperaturen blot ved at berøre + og - symbolerne. Knapper med restvarmeindikator. Skraberen, der sælges separat, gør det nemt at rengøre kogepladen. Touch-panelet gør det muligt at regulere temperaturen for hver zone. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer kogepladen. Rengøringsfunktion kan aktiveres. Børnesikker lås kan aktiveres. Skraberen, der sælges separat, gør det nemt at rengøre styringspanelet W kogezone W kogezone W kogezone. Standby-forbrug: 0W. Tilslutningseffekt: 5300W. Strømstyrke: 2x16A eller 1 32A. Spænding: V. B59 D52, H 3,9 cm Kogeplade med kogezoner: 2x145 mm, mm og mm. 2x1200W kogezoner W kogezone W kogezone. Tilslutningseffekt: 6500W. Strømstyrke: 2x16A eller 1 32A. Spænding: V. B59 D52, H 3,9 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

44 44 MÖJLIG DAGLIG domino glaskeramisk kogeplade glaskeramisk kogeplade Sort Sort Du kan bruge gryder og pander i forskellige størrelser, fordi den dobbelte kogezone kan tilpasses efter grydens størrelse. Du kan bruge gryder og pander i forskellige former og størrelser eller ovale stegegryder og fiskekedler, fordi den dobbelte og tredobbelte kogezone kan tilpasses. Touch-panelet gør det muligt at regulere temperaturen for hver zone. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Indstillelig dobbelt kogezone kan tilpasses gryder og pander i forskellige størrelser. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer kogepladen. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Rengøringsfunktion kan aktiveres. Børnesikker lås kan aktiveres. Skraberen, der sælges separat, gør det nemt at rengøre styringspanelet. Touch-panelet med glidefunktion gør det muligt at regulere temperaturen for hver zone. Individuelt minutur er perfekt, når du koger æg, pasta og ris. Indstillelig tredobbelt kogezone kan tilpasses gryder og pander i forskellige størrelser. Indstillelig dobbelt kogezone kan tilpasses ovale stegegryder og fiskekedler. Slukker automatisk, hvis maden koger over og rammer kogepladen. Stop og genstart madlavningsprocessen på et øjeblik. Rengøringsfunktion kan aktiveres. Børnesikker lås kan aktiveres. Skraberen, der sælges separat, gør det nemt at rengøre styringspanelet. Kogeplade med kogezoner, der kan udvides: mm zone, 1 120/180 mm dobbelt kogezone W kogezone. 1x700/1700W dobbelt kogezone. Tilslutningseffekt: 2900W. Strømstyrke: 1 16A. Spænding: V. B29 D52, H 3,9 cm Kogeplade med kogezoner, der kan udvides: 2x145 mm zone, 1x170/265 mm dobbelt kogezone og 1x120/175/210 mm tredobbelt zone. 2x1200W kogezoner. 1x1500/2400W dobbelt kogezone. 1x800/1600/2300W tredobbelt kogezone. Tilslutningseffekt: 7100W. Strømstyrke: 2x16A eller 1 32A. Spænding: V. B59 D52, H 3,9 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

45 Design et madlavningsområde, der passer perfekt til dit behov og køkken.

46 46 SÅDAN VÆLGER DU GASKOGEPLADE 1. Tænk over dine madlavningsbehov og hvor meget plads du har. 2. Overvej, om du vil kombinere kogepladen med andre typer kogeplader eller vælge andre hvidevarer i en matchende stil. Vigtigste funktioner Bedste valg af gryder og pander Integreret tænding MÖJLIG DOMINO 2 brændere IKEA 365+ køkkenudstyrsserie Aftagelig grydestøtte 2 brændere Integreret tænding MÖJLIG DOMINO 1 brænder IKEA 365+ køkkenudstyrsserie Aftagelig grydestøtte 1 brænder Integreret tænding LIVSGNISTA OUMBÄRLIG, VARDAGEN Aftagelig grydestøtte 4 højeffektive brændere Overflade af hærdet glas Inkl. 2 sæt knapper Integreret tænding LIVSLÅGA IKEA 365+ køkkenudstyrsserie Aftagelig grydestøtte 4 brændere 3 højeffektive brændere Inkl. 2 sæt knapper 1 wokbrænder Tilbehør til wok Inkl. 2 sæt knapper Integreret tænding ELDSLÅGA IKEA 365+ køkkenudstyrsserie Aftagelig grydestøtte 5 brændere 4 højeffektive brændere 1 wokbrænder Tilbehør til wok Inkl. 2 sæt knapper

47 47 MÖJLIG MÖJLIG domin gaskogeplade med 1 brænder domin gaskogeplade med 2 brændere Sort Sort En lille, men meget effektiv, kogeplade kan være en god løsning i et lille køkken, hvor du ikke har plads til en kogeplade i fuld størrelse. Du kan kombinere 2 forskellige typer dobbelte kogeplader og få et madlavningsområde, der opfylder dit behov. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt og sikkert at nå og betjene. Aftagelig grydestøtte i holdbart støbejern gi'r øget stabilitet. Den glatte "gas-på-glas" overflade er nemmere at rengøre end traditionelle gaskogeplader. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt og sikkert at nå og betjene. Aftagelig grydestøtte i holdbart støbejern gi'r øget stabilitet. Den glatte "gas-på-glas" overflade er nemmere at rengøre end traditionelle gaskogeplader. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Fast installation. 1x3800W tredobbelt brænder. Brug NYTTIG samleliste til at sætte flere kogeplader sammen. Spænding: V. B29 D52 cm Fast installation W brænder W brænder. Brug NYTTIG samleliste til at sætte flere kogeplader sammen. Spænding: V. B29 D52 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

48 48 LIVSGNISTA LIVSLÅGA gaskogeplade gaskogeplade Sort Rustfrit stål De højeffektive brændere er 12% hurtigere og 13% mere effektive end traditionelle gasbrændere. Det er nemt og sikkert at regulere varmen, fordi knapperne er placeret foran. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt og sikkert at nå og betjene. Aftagelig grydestøtte i holdbart støbejern gi'r øget stabilitet. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Den glatte "gas-på-glas" overflade er nemmere at rengøre end traditionelle gaskogeplader. Inkl. 2 sæt knapper. 4 højeffektive brændere. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt og sikkert at nå og betjene. Aftagelig grydestøtte i holdbart støbejern gi'r øget stabilitet. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Inkl. 2 sæt knapper. 3 højeffektive brændere. 1 wokbrænder. Tilbehør til wok af støbejern. Fast installation W brænder W brænder. 2x2000W brændere. Spænding: V. Fast installation W brænder W brænder. 2x2000W brændere. Spænding: V. B59 D51 cm B58 D51 cm

49 47 ELDSLÅGA gaskogeplade Rustfrit stål Højeffektive brændere med hurtig regulering af den høje varme. Ideel til lynstegning, fordi wokbrænderen gi'r hurtig og høj varme. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt og sikkert at nå og betjene. Aftagelig grydestøtte i holdbart støbejern gi'r øget stabilitet. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Inkl. 2 sæt knapper. 4 højeffektive brændere. 1 wokbrænder. Tilbehør til wok af støbejern. Kan også installeres i et 60 cm bredt underskab. Fast installation W brænder W brænder. 2x2000W brændere W brænder. Spænding: V. B73 D51 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

50 KOMFURER Med et af vores fritstående komfurer får du en praktisk løsning med kogeplade og ovn i ét. Madlavningsområdet og ovnen er stor og gi'r dig den fleksibilitet, du har brug for, hvis du vil tilberede flere retter samtidig. Komfurerne passer perfekt mellem dine skabe, og det gør det meget nemmere at planlægge dit køkken. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

51 51 GRILJERA A komfur komfur GRILJERA Rustfrit stål Beige A Ekstra stort ovnrum med 5 madlavningsniveauer. 2 sæt letløbende teleskopskinner gør det nemt og sikkert at tage fade og skåle ind og ud af ovnen. Varmluftfunktion gi'r hurtige og ensartede madlavningsresultater. Undervarme er ideel til småkager og tærter med sprød bund. Lynoptøning, der optør frosne madvarer 7 gange hurtigere end almindelig optøning. 2 grillfunktioner til enkel og praktisk tilberedning af kød og grøntsager. Over- og undervarme til tilberedning af retter og langsom tilberedning af gryderetter. Aftagelig kasserollestøtte af slidstærk støbejern giver bedre stabilitet. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Ekstra stort ovnrum med 5 madlavningsniveauer. 2 sæt letløbende teleskopskinner gør det nemt og sikkert at tage fade og skåle ind og ud af ovnen. Varmluftfunktion gi'r hurtige og ensartede madlavningsresultater. Undervarme er ideel til småkager og tærter med sprød bund. Lynoptøning, der optør frosne madvarer 7 gange hurtigere end almindelig optøning. 2 grillfunktioner til enkel og praktisk tilberedning af kød og grøntsager. Over- og undervarme til tilberedning af retter og langsom tilberedning af gryderetter. Aftagelig kasserollestøtte af slidstærk støbejern giver bedre stabilitet. Praktisk elektrisk tænding med tryk- og drejeknap. Tilbehør: 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 2 bageriste. Aftagelige ribber. Tilbehør: 2 sæt letløbende teleskopskinner. 1 emaljeret bageplade. 2 bageriste. Aftagelige ribber W brænder W brænder. 1x3800W brænder W brænder. Kapacitet: 86 liter. Spænding: V. B90 D63,5 cm W brænder W brænder. 1x3800W brænder W brænder. Kapacitet: 86 liter. Spænding: V. B90 D63,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

52 EMHÆTTER Emhætten holder køkkenet fri for damp, fedt og mados og er samtidig et vigtigt element i køkkenets design. Vi har et stort sortiment af emhætter, der matcher køkkenets stil, uanset om du vil ha' en vægmonteret eller indbygget emhætte. Du kan også vælge en loftmonteret emhætte over din køkkenø. Vores emhætter fås med forskellig udsugningskapacitet, så du er sikker på at få en emhætte, der er kraftig nok til at holde dit køkken frisk, og samtidig gi'r lys over madlavningsområdet. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

53 53 EN LOFTMONTERET EMHÆTTE er den perfekte løsning, hvis du vil placere madlavningsområdet på en køkkenø og gi' køkkenet et afslappet og personligt udtryk. INDBYGGET. Skjul emhætten ved at vælge en indbygget model. Den flugter perfekt med dine køkkenskabe, så køkkenet får et strømlinet og ensartet udtryk. STØRRELSE OG STIL. En emhætte har stor betydning for køkkenets stil, uanset om den ligner de andre hvidevarer, eller du vælger en unik model. Men sørg for, at den dækker hele madlavningsområdet, så du får det bedste resultat.

54 54 SÅDAN VÆLGER DU EMHÆTTE 1. Vælg en emhætte i en stil og farve, der matcher dine andre hvidevarer og resten af køkkenet. Bliv inspireret af vores hvidevaresæt, se side Vælg imellem en delvist indbygget, indbygget, loftmonteret eller vægmonteret emhætte. 3. Tænk over, hvilke funktioner og egenskaber, du har brug for, og hvilken form for installation der passer til rummet og emhætten. LYDNIVEAUER Lydniveauer for hvidevarer måles i decibel (db). Vores hvidevarer er testet for at fastlægge og måle dette tal. For emhætter kan udsugningshastigheden eller installationsmetoden påvirke lydniveauet. db < Decibelniveauerne står i produktinformationen. Sammenlign de forskellige decibelniveauer, og vælg den emhætte, der matcher dine ønsker og behov.

55 55 Udsugningskapacitet, m³/t Støjniveau ved maks. udsugning, db (A) Skal suppleres med følgende fleksible rør ved tilslutning til ventil Skal suppleres med følgende kulfilter, når emhætten bruges med recirkulation Delvist indbyggede emhætter LAGAN NYTTIG TUB NYTTIG FIL 900 LAGAN NYTTIG TUB NYTTIG FIL 900 Indbyggede emhætter UTDRAG indbygget emhætte UNDERVERK indbygget emhætte 56 UNDERVERK indbygget emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB NYTTIG FIL 440 Vægmonterede emhætter LUFTIG emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 400 UDDEN HW NYTTIG TUB NYTTIG FIL 900 UPPDRAG emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 440 UPPDRAG emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 440 VINDIG emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 559 VINDRUM emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 440 MOLNIGT emhætte NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL 559 KLARLUFT emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 559 BEJUBLAD NYTTIG TUB NYTTIG FIL 500 FÖLJANDE NYTTIG TUB 150 NYTTIG 440 GRILJERA vægmonteret emhætte KULINARISK vægmonteret emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL ,8 NYTTIG TUB NYTTIG FIL 559 Loftmonterede emhætter LÄCKERBIT emhætte NYTTIG FIL 400 SVÄVANDE emhætte NYTTIG TUB NYTTIG FIL 559 OMNEJD NYTTIG TUB 150 NYTTIG 440

56 56 LAGAN LAGAN vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Hvid Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 1 halogenpære. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 1 halogenpære. Kan kombineres med LAGAN dekorationsrør til emhætte. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 272 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 70 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 70 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 69,5 db (A). Motoreffekt: 115 W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 322 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 73 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 116 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 75 db (A). Motoreffekt: 162W. 1 40W pære. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 125. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 900 kulfilter. B59,8 D51, H 13 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 125. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 900 kulfilter. Kan kombineres med LAGAN dekorationsrør til emhætte. B59,8 D51, H 13 cm

57 57 UTDRAG UNDERVERK indbygget emhætte indbygget emhætte Rustfrit stål Rustfrit stål Kan trækkes ud og gi'r et større udsugningsområde. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Nem at installere i et vægskab. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Fuldstændig indbygget og skjult bag en skabslåge. Gi r køkkenet et strømlinet udseende. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 320 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 71 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 152 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 72 db (A). Motoreffekt: 131W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 424 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 72 db (A). Motoreffekt: 250W. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 120. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 220 kulfilter og NYTTIG rør 120. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og NYTTIG FIL 440 kulfilter. B59,8 D30 45, H 18 cm B56,1 D35,5, H 35,8 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

58 58 UNDERVERK LUFTIG indbygget emhætte vægmonteret emhætte Rustfrit stål Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Fuldstændig indbygget og skjult bag en skabslåge. Gi r køkkenet et strømlinet udseende. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 424 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 72 db (A). Motoreffekt: 250W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 400 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 64 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 270 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 72 db (A). Motoreffekt: 105W. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og NYTTIG FIL 440 kulfilter. B76,1 D35,5, H 35,8 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 400 kulfilter. B59,8 D47,1,H 62-99,5 cm

59 59 UDDEN UPPDRAG vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Rustfrit stål Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 1 halogenpære. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 320 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 70 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 178 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 72,6 db (A). Motoreffekt: 140W. Spænding: V. Tilbehør: Udsugningskapacitet: 625 m3/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 404 m3/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 180W. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 120. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 900 kulfilter. B50 D52, H 20 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 440 kulfilter. B59,9 D51,5, H 69,8-111,3 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

60 60 UPPDRAG VINDIG vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Rustfrit stål Rustfrit stål/glas Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 3 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Fjerner hurtigt og effektivt damp og mados takket være det 90 cm brede udsugningsområde. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Panel af hærdet glas er nemt at gøre rent. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Tilbehør: Udsugningskapacitet: 625 m3/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 404 m3/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 180W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 603 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 70 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 339 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 225W. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 440 kulfilter. B89,9 D51,5, H 69,8-111,3 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 559 kulfilter (med lang holdbarhed). B59,8 D45, H 60,3-113 cm

61 61 VINDRUM VINDRUM vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Rustfrit stål Mørkegrå Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 404 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 250W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 404 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 250W. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 440 kulfilter. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 440 kulfilter. B60 D51,5, H 75,5-115 cm B60 D51,5, H 75,5-115 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

62 62 VINDRUM MOLNIGT vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Råhvid Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 404 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 250W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 603 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 69 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 329 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 250W. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 440 kulfilter. B60 D51,5, H 75,5-115 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 559 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B59,8 D45, H ,3 cm

63 63 MOLNIGT KLARLUFT vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Mørkegrå Rustfrit stål/glas Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Panel af hærdet glas er nemt at rengøre. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 603 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 69 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 329 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 250W. Ydelse: Udsugningskapacitet: 603 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 70 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 339 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 255W. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 559 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B59,8 D45, H ,3 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 559 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B90 D45 cm, H 60,3-113 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

64 64 FÖLJANDE GRILJERA A vægmonteret emhætte vægmonteret emhætte Rustfrit stål Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Praktisk og nem adgang til krydderihylden, der frigør arbejdsplads på køkkenbordet. Stang nederst til at hænge køkkenredskaber på, maks. belastning 2 kg pr. stang. Fjerner hurtigt og effektivt damp og mados takket være det 80 cm brede udsugningsområde. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 3 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 LED pærer. Fjerner hurtigt og effektivt damp og mados takket være det 90 cm brede udsugningsområde. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 647 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 72 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 402,5 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 72 db (A). Motoreffekt: 255W. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 66 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 439 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 73 db (A). Motoreffekt: 265W. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG 440 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG 440 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B80 D48, H ,5 cm. B90 D50, H ,5 cm

65 65 KULINARISK A vægmonteret emhætte BEJUBLAD Rustfrit stål/glas Hvid vægmonteret emhætte Innovativt touch-panel er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 LED pærer. Fjerner effektivt uønsket mados og damp og forhindrer den i at komme ud i køkkenet takket være det 90 cm store udsugningsområde. 4. hastighed med boosterfunktion. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Touch-panelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Overfladen af hærdet glas er nem at rengøre. 3. hastighed med boosterfunktion. Inkl. 2 LED pærer. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 76 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 327 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 72,8 db (A). Motoreffekt: 250W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 580 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 62 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 370 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 70 db (A). Motoreffekt: 270W. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 559 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B90 D45, H 61,5-114,5 cm Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 500 kulfilter. Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B59,8 D37,8, H 38,2 cm Aftræksrør højde: min./maks. 53/79 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

66 66 LÄCKERBIT SVÄVANDE væg- eller loftmonteret emhætte loftmonteret emhætte Hvid Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret direkte under emhætten, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 1 fedtfilter, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 halogenpærer. Kan installeres på væggen eller i loftet over en køkkenø. Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 3 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 4 LED pærer. Fjerner hurtigt og effektivt damp og mados takket være det 90 cm brede udsugningsområde. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet med recirkulation: 329 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 76 db (A). Motoreffekt: 140W. Spænding: V. Ydelse: Udsugningskapacitet: 603 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 69 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 415 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 70,86 db (A). Motoreffekt: 240W. Spænding: V. Information: Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 400 kulfilter. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG FIL 559 kulfilter (med lang holdbarhed). B60 D42, H 40 cm Wire maks. højde: 110 cm B90 D60, H 74,5-105,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

67 67 OMNEJD A loftmonteret emhætte Rustfrit stål Kontrolpanelet er placeret foran, så det er nemt at nå og betjene. Inkl. 2 fedtfiltre, der tåler opvaskemaskine. Inkl. 2 LED pærer. Praktisk og nem adgang til krydderihylden, der frigør arbejdsplads på køkkenbordet. Stang nederst til at hænge køkkenredskaber på, maks. belastning 2 kg pr. stang. Fjerner hurtigt og effektivt damp og mados takket være det 90 cm brede udsugningsområde. Kan installeres på 2 måder: Med aftræk til fri luft eller med kulfilter til recirkulation af luften. Ydelse: Udsugningskapacitet: 625 m³/t. Støjniveau ved maks. udsugningskapacitet: 67 db (A). Udsugningskapacitet med recirkulation: 415 m³/t. Støjniveau ved maks. recirkulation: 70 db (A). Motoreffekt: 240W. Spænding: V. Information: Til tilslutning til ventil: Skal suppleres med NYTTIG rør 150 og adapter ved andre diametre. Til installation med recirkulation: Skal suppleres med NYTTIG 440 kulfilter (med lang holdbarhed). Til denne installation kræves NYTTIG rør 150 (120 og 125 kan også bruges). B90xD60, H cm

68 68 KULFILTRE TIL EMHÆTTER NYTTIG FIL 220 kulfilter NYTTIG FIL 400 kulfilter NYTTIG FIL 440 kulfilter NYTTIG FIL 559 kulfilter NYTTIG FIL 900 kulfilter NYTTIG FIL filter RØR TIL EMHÆTTER NYTTIG TUB 120 fleksibelt rør til emhætte NYTTIG TUB 125 fleksibelt rør til emhætte NYTTIG TUB 150 fleksibelt rør til emhætte Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

69 En transportabel induktionskogeplade, du kan tilslutte, hvor du vil De pladsbesparende TILLREDA hvidevarer er nemme at bruge, uanset hvor og hvornår du har brug for dem. Kogepladen varmer ved hjælp af induktion, så du både sparer tid og elektricitet. Den har et håndtag, så den er nem at bære og hænge på en krog, når du ikke bruger den. Både kogepladen og køleskabet er perfekte, hvis du kun har lidt plads, eller hvis du sommetider har brug for lidt ekstra hjælp, når du laver mad. TILLREDA transportabel induktionskogeplade Sort TILLREDA køleskab Energiklasse A+. Hvidt

70 KØLESKABE OG FRYSERE IKEA køleskabe og frysere har masser af funktioner, der er designet, så dine madvarer holder sig friske så længe som muligt. Du kan vælge imellem indbyggede og fritstående modeller, og alle er udviklet, så de matcher din families livsstil og sikrer, at køkkenet fungerer optimalt. De er nemme at rengøre og betjene, og det bedste af det hele er, at de tilhører energiklasse A+ til A+++. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

71 71 INDBYGGET. Du kan vælge et køleskab fra vores sortiment af indbygningsmodeller og skjule dit køleskab bag en skabslåge. Disse køleskabe er designet, så de passer til den plads, du har, og er nemme at placere i et højskab eller under en bordplade. FRITSTÅENDE. Hvis du har en stor husholdning, kan du sætte et fritstående køleskab og en fritstående fryser ved siden af hinanden og få mest mulig opbevaringsplads. Det gi'r dig større frihed til at placere dem i køkkenet, og alt er nemt at se og inden for rækkevidde.

72 72 FUNKTIONER OG TILBEHØR, DU VIL ELSKE En indbygget blæser fordeler luften og sikrer en ensartet temperatur i hele køleskabet/fryseren, så du kan udnytte al pladsen og opbevare alle slags madvarer overalt. Takket være de flytbare hylder af hærdet glas med spildkant og de multifunktionelle flaskehylder kan du tilpasse opbevaringspladsen efter behov. Touch-panelet gør det nemt at vælge funktioner og temperaturindstillinger, når du køber stort ind eller skal holde fest, eller når du tager på ferie. Der er god plads til opbevaring af frugt og grøntsager, så de bevarer deres smag, udseende og næringsstoffer i længere tid. Du behøver aldrig at afrime eller fjerne is, for no frost-funktionen regulerer automatisk luftfugtigheden for at forhindre rim- og isdannelse i madvarerne og fryseren. Dørene af rustfrit stål er overfladebehandlet, så de ikke tager imod fingeraftryk.

73 73 SÅDAN VÆLGER DU KØLESKAB OG FRYSER: 1. Tænk over dit behov for madopbevaring. Hvor stor er din familie, og hvor ofte køber du ind? 2. Tænk over køkkenets indretning, og hvor meget plads du har. 3. Har du brug for specielle funktioner eller tilbehør? Indbygningskøleskabe og -frysere Fritstående køleskabe og frysere Indbygningskøleskabe og -frysere til placering under køkkenbordet SVALNA Nettovolumen, køleskab: 142 liter. RÅKALL Nettovolumen, køleskab: 152 liter. TILLREDA Nettovolumen, fryser: 45 liter. HUTTRA Nettovolumen, køleskab: 108 liter. Nettovolumen, fryser: 79 liter. Nettovolumen, fryser: 18 liter. SVALKAS Nettovolumen, køleskab: 109 liter. EFFEKTFULL Nettovolumen, køleskab: 193 liter. LAGAN Nettovolumen, køleskab: 97 liter. KALLNAT Nettovolumen, køleskab: 144 liter. Nettovolumen, fryser: 14 liter. Nettovolumen, fryser: 79 liter. Nettovolumen, fryser: 16 liter. DJUPFRYSA Nettovolumen, fryser: 98 liter. ISANDE Nettovolumen, køleskab: 192 liter. LAGAN Nettovolumen, køleskab: 194 liter. GENOMFRYSA Nettovolumen, fryser: 91 liter. Nettovolumen, fryser: 61 liter. Nettovolumen, fryser: 109 liter. AVKYLD Nettovolumen, køleskab: 208 liter. HÄFTIGT Nettovolumen, køleskab: 219 liter. KYLD Nettovolumen, køleskab: 220 liter. Nettovolumen, fryser: 64 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. FÖRKYLD Nettovolumen, køleskab: 173 liter. HÄFTIGT Nettovolumen, køleskab: 219 liter. KYLIG Nettovolumen, køleskab: 220 liter. Nettovolumen, fryser: 14 liter. Nettovolumen, fryser: 64 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. FROSTIG Nettovolumen, køleskab: 310 liter. KYLSLAGEN Nettovolumen, køleskab: 220 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. FRYSA Nettovolumen, fryser: 204 liter. FROSTKALL Nettovolumen, køleskab: 250 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. FROSTFRI Nettovolumen, køleskab: 387 liter. FROSTFRI Nettovolumen, fryser: 229 liter.

74 74 SVALNA SVALKAS integreret køleskab integreret køleskab med fryserum Hvidt Hvidt Grøntsagsskuffe. Lille fryserum. Nettovolumen, køleskab: 142 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. Dørrum med opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntsagsskuffe. Nettovolumen, køleskab: 109 liter. Nettovolumen, fryser: 14 liter. Lille fryserum. 3 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. Dørrum med opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntsagsskuffe. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 1 isskraber. Energiforbrug: 122 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 38 db (A). Klimaklasse: SN/T. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,9, H 87,3 cm Energiforbrug: 115 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk (køleskab)/manuelt (fryser). Støjniveau: 38 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 10 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 2 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,9, H 87,3 cm

75 75 DJUPFRYSA AVKYLD integreret fryser integreret køleskab Hvid Hvidt Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Inkl. 1 multifunktionel trådhylde med flaskehylde. Nettovolumen, fryser: 98 liter. 4 transparente fryseskuffer. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Nettovolumen, køleskab: 208 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntsagsskuffe. Tilbehør: 4 fryseskuffer. 1 isterningbakke. 1 isskraber. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. Energiforbrug: 157 kwh/år. Afrimningssystem: Manuelt. Støjniveau: 36 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 16 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 16 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,9, H 87,3 cm Energiforbrug: 132 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 35 db (A). Klimaklasse: SN/T. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,5, H 122 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

76 76 FÖRKYLD RÅKALL integreret køleskab med fryserum integreret køleskab og fryser Hvidt Hvidt separate grøntsagsskuffer, 1 til frugt og 1 til grøntsager. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Nettovolumen, køleskab: 173 liter. Nettovolumen, fryser: 14 liter. Lille fryserum. 3 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntssagsskuffer. Nettovolumen, køleskab: 152 liter. Nettovolumen, fryser: 79 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. 3 transparente fryseskuffer. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Low frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol reducerer isdannelse. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 2 grøntsagsskuffer. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 1 isskraber. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 1 fryseelement. 1 isskraber. 1 isterningbakke. Energiforbrug: 174 kwh/år. Afrimningssystem: Manuelt. Støjniveau: 36 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 10 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 2 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,9, H 121,8 cm Energiforbrug: 279 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk (køleskab)/manuelt (fryser). Støjniveau: 35 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 15 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 3,5 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D55, H 157 cm

77 77 EFFEKTFULL ISANDE integreret køleskab og fryser integreret køleskab og fryser Hvidt Hvidt transparente fryseskuffer. Touch-panelet gør det nemt at vælge funktioner og temperatur. Nettovolumen, køleskab: 193 liter. Nettovolumen, fryser: 79 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. 3 transparente fryseskuffer. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryserum. Low frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol reducerer isdannelse. Nettovolumen, køleskab: 192 liter. Nettovolumen, fryser: 61 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Feriefunktion, så der ikke dannes ubehagelige lugte, mens du er væk. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. 3 transparente fryseskuffer. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 1 fryseelement. 1 isskraber. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 2 grøntsagsskuffer. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 1 isterningbakke. Energiforbrug: 297 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk (køleskab)/manuelt (fryser). Støjniveau: 35 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 19 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 3,5 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. Energiforbrug: 228 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 39 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 16 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 10 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,5, H 177 cm B54 D54,7, H 177,2 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

78 78 HÄFTIGT HÄFTIGT integreret køleskab og fryser integreret køleskab og fryser Hvidt Hvidt Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. Nettovolumen, køleskab: 219 liter. Nettovolumen, fryser: 64 liter. 5 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. 1 stor opdelt grøntsagsskuffe med fuldt udtræk. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. 3 transparente fryseskuffer. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Nettovolumen, køleskab: 219 liter. Nettovolumen, fryser: 64 liter. 5 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. 1 stor opdelt grøntsagsskuffe med fuldt udtræk. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. 3 transparente fryseskuffer. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Tilbehør: 4 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 stor grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 1 isterningbakke. Tilbehør: 4 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 stor grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 1 isterningbakke. Energiforbrug A+: 306 kwh/år. Energiforbrug A++: 244 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 39 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 21 timer. Klimaklasse A+: SN/ST/T. Klimaklasse A++: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 8 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D55,2, H 182,7 cm Energiforbrug A+: 311 kwh/år. Energiforbrug A++: 241 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 39 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 21 timer. Klimaklasse A+: SN/ST/T. Klimaklasse A++: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 8 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D55,2, H 182,7 cm

79 79 FROSTIG FRYSA integreret køleskab integreret fryser Hvidt Hvid stor grøntsagsskuffe opdelt til grøntsager, frugt og flasker. Nemt at vælge funktioner for køleskab og fryser. Nettovolumen, køleskab: 310 liter. 6 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. 1 stor grøntsagsskuffe opdelt til grøntsager, frugt og flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Feriefunktion, så der ikke dannes ubehagelige lugte, mens du er væk. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntsagsskuffe. Nettovolumen, fryser: 204 liter. No frost i fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. 7 transparente fryserum. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Tilbehør: 5 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 stor, opdelt grøntsagsskuffe. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. Tilbehør: 5 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 2 isterningbakker. Energiforbrug: 112 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 34 db (A). Klimaklasse: SN/N/ST. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. Energiforbrug: 230 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 39 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 20 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 20 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B54 D54,7, H 177,2 cm B54 D54,7, H 177,2 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

80 80 TILLREDA LAGAN + A A ++ fritstående køleskab fritstående køleskab med fryserum Hvid Hvid Lille, fritstående køleskab, der er nemt at få plads til uanset køkkenets størrelse. Fritstående. Nemt at placere overalt i køkkenet. Nettovolumen, køleskab: 45 liter. Lille, fritstående køleskab, der er nemt at få plads til uanset køkkenets størrelse. Mad og drikkevarer, som skal opbevares ekstra koldt, kan placeres i kølerummet. Døren kan monteres, så den åbner til venstre eller højre. Nem at montere. Nettovolumen, køleskab: 97 liter. Nettovolumen, fryser: 16 liter. Du kan montere døren i højre eller venstre side. Du kan tilpasse opbevaringspladsen med de 2 flytbare hylder. LED belysning. Tilbehør: 1 trådhylde. Afrimningsbakke. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas. 1 grøntsagsskuffer. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 1 isterningbakke. 1 isskraber. Energiforbrug: 105 kwh/år. Afrimningssystem: Manuelt. Støjniveau: 42 db (A). Klimaklasse: N-ST. Kølemiddel: R600a. Spænding: 230V. B47,2 D45, H 49,2 cm Energiforbrug: 136 kwh/år. Afrimningssystem: Manuelt Støjniveau: 39 db (A). Klimaklasse: N-ST. Frysekapacitet: 2 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: 230V. B55 D57, H 84,5 cm

81 81 LAGAN 198/111 KYLD + A A ++ fritstående køleskab og fryser fritstående køleskab og fryser Hvidt Hvidt transparente fryseskuffer. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. Nettovolumen, køleskab: 194 liter. Nettovolumen, fryser: 109 liter. 3 flytbare glashylder. Bokse i døren med opdelere til flasker og glas. 3 transparente fryseskuffer. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Nettovolumen, køleskab: 220 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. 3 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. 3 transparente fryseskuffer. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 2 grøntsagsskuffer. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 1 isterningbakke. 1 isskraber. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 2 grøntsagsskuffer. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 1 isterningbakke. 2 fryseelementer. 1 isskraber. Energiforbrug: 294 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk (køleskab)/manuelt (fryser). Støjniveau: 40 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 20 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 4 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,5 D64,2, H 174,5 cm Energiforbrug: 242 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 43 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 12 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 4 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,5 D64,2, H 184,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

82 82 KYLIG KYLSLAGEN fritstående køleskab og fryser fritstående køleskab og fryser Rustfrit stål Rustfrit stål Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. 4 hylder af hærdet glas. 1 trådhylde med flaskehylde. Nettovolumen, køleskab: 220 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. 3 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. 3 transparente fryseskuffer. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Dørene er overfladebehandlet, så de ikke tager imod fingeraftryk. Nettovolumen, køleskab: 220 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. 3 transparente fryseskuffer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Dørene er overfladebehandlet, så de ikke tager imod fingeraftryk. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 trådhylde med flaskehylde. 2 grøntsagsskuffer. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 1 isterningbakke. 2 fryseelementer. 1 isskraber. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 stor, opdelt grøntsagsskuffe. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 1 isterningbakke. Energiforbrug: 239 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 43 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 12 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 4 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,5 D64,2, H 184,5 cm Energiforbrug: 159 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 43 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 18 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 4 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,5 D67,7, H 184,5 cm

83 83 FROSTKALL FROSTFRI fritstående køleskab og fryser fritstående køleskab Rustfrit stål Rustfrit stål Det er nemt at vælge funktioner og temperaturer, der passer til forskellige typer madvarer. 1 stor og 1 lille opdelt grøntsagsskuffe. Nettovolumen, køleskab: 250 liter. Nettovolumen, fryser: 91 liter. 4 flytbare hylder af hærdet glas. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. No frost i køleskab og fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. 3 transparente fryseskuffer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Feriefunktion, så der ikke dannes ubehagelige lugte, mens du er væk. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder, grøntsagsskuffer og fryseskuffer. Dørene er overfladebehandlet, så de ikke tager imod fingeraftryk. Nettovolumen, køleskab: 387 liter. 5 flytbare hylder af hærdet glas. 1 multifunktionel trådhylde til flasker. Afkøling med blæser, der sikrer en ensartet temperatur overalt. Hurtig nedkøling. Ideel, når du skal nedkøle store mængder mad- og drikkevarer. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntssagsskuffer. Døren er overfladebehandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 stor, opdelt grøntsagsskuffe og 1 mindre. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 3 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 1 isterningbakke. Tilbehør: 4 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 1 stor, opdelt grøntsagsskuffe og 1 mindre. 1 trådhylde med flaskehylde. 1 æggebakke. Plads til 6 æg. Energiforbrug: 165 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 41 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 18 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 10 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. Energiforbrug: 116 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 39 db (A). Klimaklasse: SN/N/ST/T. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,5 D67,7, H 200 cm B59,5 D65,8, H 185,4 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

84 84 FROSTFRI HUTTRA fritstående fryser integreret køleskab med fryserum Rustfrit stål Hvidt Dørene er overfladebehandlet, så de ikke tager imod fingeraftryk. Flytbare hylder af hærdet glas. Nettovolumen, fryser: 229 liter. No frost i fryser. Automatisk luftfugtighedskontrol forhindrer isdannelse. Hurtig indfrysning. Dybfryser hurtigt store mængder madvarer. 7 transparente fryserum. Elektronisk display, der tydeligt viser status for indstillinger og funktioner. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Døren er overfladebehandlet, så den ikke tager imod fingeraftryk. Nettovolumen, køleskab: 108 liter. Nettovolumen, fryser: 18 liter. Praktisk i et lille køkken, fordi det kan placeres under køkkenbordet. 3 flytbare hylder af hærdet glas med spildkant. Lille fryserum. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Transparente glashylder og grøntssagsskuffer. Tilbehør: 5 fryseskuffer. 2 fryseelementer. 1 isterningbakke. Tilbehør: 2 hylder af hærdet glas og 1 hylde oven på grøntsagsskuffen. 2 grøntsagsskuffer (1 stor og 1 lille). 1 æggebakke. Plads til 6 æg. 1 isterningbakke. Energiforbrug: 229 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 42 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 28 timer. Klimaklasse: SN/N/ST/T. Frysekapacitet: 20 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,5 D65,8, H 185,4 cm Energiforbrug: 141 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk (køleskab)/manuelt (fryser). Støjniveau: 38 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 13 timer. Klimaklasse: N/ST. Frysekapacitet: 2 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,6 D54,5, H 81,5 cm

85 85 KALLNAT GENOMFRYSA integreret køleskab integreret fryser Hvidt Hvid Separate opdelere til opbevaring i døren. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Nettovolumen, køleskab: 144 liter. 3 flytbare hylder af hærdet glas. Praktisk i et lille køkken, fordi det kan placeres under køkkenbordet. Bokse i døren med specielle opdelere til flasker og glas. Integreret LED belysning, der lyser op i alle hjørner. Hylder af transparent glas. Nettovolumen, fryser: 91 liter. 3 transparente fryseskuffer. Døralarm lyder, hvis døren ikke er lukket, eller temperaturen stiger. Tilbehør: 3 hylder af hærdet glas og 1 hvid hylde oven på grøntsagsskufferne. 2 grøntsagsskuffer (1 stor og 1 lille). 1 æggebakke. Plads til 6 æg. Tilbehør: 3 fryseskuffer. 1 isterningbakke. 1 isskraber. 1 fryseelement. 3 fryseskuffer. Energiforbrug: 94 kwh/år. Afrimningssystem: Automatisk. Støjniveau: 37 db (A). Klimaklasse: SN/T. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,6 D54,5, H 81,5 cm Energiforbrug: 185 kwh/år. Afrimningssystem: Manuelt. Støjniveau: 38 db (A). Opbevaringstid ved strømsvigt: 29 timer. Klimaklasse: SN/T. Frysekapacitet: 10 kg/24 timer. Kølemiddel: R600a. Spænding: V. B59,6 D54,5, H 81,5 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk

86 OPVASKEMASKINER Det kræver mindre vand og energi at vaske op i en opvaskemaskine end at vaske op i hånden, og det er også mere hygiejnisk. Vores opvaskemaskiner tilhører alle energiklasse A+ til A+++, så de bruger mindre elektricitet, sparer penge og hjælper dig med at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme. Vores fuldt integrerede opvaske maskiner er designet til at blive monteret med den låge, du har valgt og matche resten af dit køkken. Alle vores opvaskemaskiner har stor indvendig højde, så der er god plads til meget opvask. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

87 87 MINDRE VANDFORBRUG. Skinnende ren opvask med en meget lille mængde vand. Alle vores opvaskemaskiner er FULDT INTEGREREDE. De er designet til at blive monteret med en front efter dit valg så de matcher resten af køkkenet. AUTOMATISK DØRÅBNER. Døren åbnes automatisk, når programmet er færdigt, så opvasken tørrer hurtigst muligt. STØRRELSE/KAPACITET. Vores opvaskemaskiner fås i flere størrelser, afhængigt af dit køkken og behov. De er 45 eller 60 cm brede, og du kan vælge imellem 2 eller 3 niveauer 3 niveauer har plads til mere.

88 88 FUNKTIONER Med BEAM-ON-FLOOR teknologien lyser en lille lysstråle på gulvet, når maskinen er i gang. TIME-BEAM-ON-FLOOR funktionen viser, hvor lang tid, der er tilbage af programmet, ved at lyse tidsangivelsen på gulvet. LED-BELYSNING i opvaskemaskinen gi'r et flot og praktisk lys, når du fylder og tømmer opvaskemaskinen. FORSINKET START gør det muligt at starte opvaskemaskinen, når det passer dig. Med vores opvaskemaskiner kan du forsinke starten mellem 3 og 24 timer. INDSTILLELIG KURV gi'r plads til tallerkener og glas i forskellige størrelser. GODT TIL GLAS OG PRAKTISK SORTERING. Bløde plastpigge og praktiske holdere holder dine glas sikkert på plads og reducerer risikoen for, at de går i stykker. Med vores bestikkurve kan bestikket stå lodret, så det bliver helt rent. Det er også nemmere at sortere og lægge på plads.

89 89 PROGRAMMER AUTO Til alle former for opvask porcelæn, bestik, gryder og pander. ØKO Et mere bæredygtigt og vandbesparende program. Til almindeligt snavset porcelæn og bestik. LYNPROGRAM Perfekt, hvis du skal skynde dig eller har meget opvask. Til porcelæn og bestik, der er brugt for nylig. INTENSIV Til alle former for opvask porcelæn, bestik, gryder og pander som er meget snavset! NATPROGRAM Ekstra støjsvagt ideelt til et hjem med åben indretning, eller når din opvaskemaskine står i nærheden af dit spiseområde. Til almindeligt snavset porcelæn og bestik. FORVASK Forvaskeprogram til meget snavset porcelæn. VINGLASPROGRAM Til skrøbeligt porcelæn og glas, der kun er lidt snavsede. NORMAL Perfekt til almindeligt snavset porcelæn og bestik. LYDNIVEAUER Lydniveauer for hvidevarer måles i decibel (db). Vores hvidevarer er testet for at fastlægge og måle dette tal. For opvaskemaskiner kan programmet eller installations metoden påvirke lydniveauet. Se efter decibelniveauet (db) for hvidevarerne i produktinformationen, og vælg den opvaskemaskine, der opfylder dine behov og ønsker. db <

90 90 Støjniveau Kapacitet Energiforbrug Vandforbrug Antal programmer Spænding MEDELSTOR 47 db. 9 kuverter. 222 kwh/år. 0,789 kwh/standardprogram, øko-funktion liter/år, 9,5 liter/standardprogram, økofunktion. 6 programmer V LAGAN 52 db. 13 kuverter. 290 kwh/år. 1,02 kwh/standardprogram, økofunktion liter/år, 15 liter/standardprogram, økofunktion. 3 programmer V RENGÖRA 47 db. 13 kuverter. 290 kwh/år. 1,05 kwh/standardprogram, økofunktion liter/år, 12 liter/standardprogram, økofunktion. 5 programmer V SKINANDE 45 db. 13 kuverter. 262 kwh/år. 0,932 kwh/standardprogram, økofunktion liter/år, 9,9 liter/standardprogram, økofunktion. 5 programmer V RENODLAD 44 db (42 db) 13 kuverter. 241 kwh/år kwh/standardprogram, økofunktion liter/år, 11 liter/standardprogram, økofunktion. 7 programmer V HYGIENISK 42 db (40 db) 15 kuverter. 234 kwh/år kwh/standardprogram, økofunktion liter/år, 10,5 liter/standardprogram, økofunktion. 7 programmer V

91 91 MEDELSTOR integreret opvaskemaskine, 45 cm Grå LAGAN integreret opvaskemaskine, 60 cm Hvid Denne model er perfekt til små køkkener. Den har flere funktioner, der gør arbejdet i køkkenet nemmere. En pålidelig opvaskemaskine, der har alle de basisfunktioner, du har brug for. Funktioner Lydsignal Beam-on-floor teknologi Beam-on-floor funktion med tidsangivelse Indstillelig kurv øverst Forsinket start i op til 24 timer Forsinket start i 3, 6 eller 9 timer Aquastopsystem Indvendig LED-belysning Automatisk lågeåbning Programmer Auto Normal Økoprogram Intensiv Lynprogram Vinglasprogram Forvask Natprogram Antal programmer: 6. Størrelse/kapacitet: 9 kuverter. Niveauer: 2. Støjniveau: 47 db (A). B44,6 D55,5 H81,8 89,8 cm. Passer til en 45 cm bred låge. Funktioner Lydsignal Beam-on-floor teknologi. Beam-on-floor funktion med tidsangivelse Indstillelig kurv øverst Forsinket start i op til 24 timer Forsinket start i 3, 6 eller 9 timer Aquastopsystem Indvendig LED-belysning Automatisk lågeåbning Programmer Auto Normal Økoprogram Intensiv Lynprogram Vinglasprogram Forvask Natprogram Antal programmer: 3. Størrelse/kapacitet: 13 kuverter. Niveauer: 2. Støjniveau: 52 db (A). B59,6 D55,5, H 81,8-89,8 cm. Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

92 92 RENGÖRA integreret opvaskemaskine, 60 cm Grå SKINANDE integreret opvaskemaskine, 60 cm Grå Du får alle basisfunktioner, du har brug for, for at gøre livet i køkkenet nemmere. Flere forskellige funktioner gør, at du kan tilpasse opvasken efter det, der skal vaskes af. Funktioner Lydsignal Beam-on-floor teknologi Beam-on-floor funktion med tidsangivelse Indstillelig kurv øverst Forsinket start i op til 24 timer Forsinket start i 3, 6 eller 9 timer Aquastopsystem Indvendig LED-belysning Automatisk lågeåbning Programmer Auto Normal Økoprogram Intensiv Lynprogram Vinglasprogram Forvask Natprogram Antal programmer: 5. Størrelse/kapacitet: 13 kuverter. Niveauer: 2. Støjniveau: 47 db (A). B59,6 D55,5, H 81,8-89,8 cm Funktioner Lydsignal Beam-on-floor teknologi Beam-on-floor funktion med tidsangivelse Indstillelig kurv øverst Forsinket start i op til 24 timer Forsinket start i 3, 6 eller 9 timer Aquastopsystem Indvendig LED-belysning Automatisk lågeåbning Programmer Auto Normal Økoprogram Intensiv Lynprogram Vinglasprogram Forvask Natprogram Antal programmer: 5. Størrelse/kapacitet: 13 kuverter. Niveauer: 2. Støjniveau: 45 db (A). B59,6 D55,5, H 81,8-89,8 cm

93 93 RENODLAD integreret opvaskemaskine, 60 cm Grå HYGIENISK integreret opvaskemaskine, 60 cm Grå Denne energi- og vandbesparende opvaskemaskine har alle de funktioner, der gør hverdagen i køkkenet nemmere. En rummelig og energibesparende opvaskemaskine med mange funktioner, der gør hverdagen nemmere. Funktioner Lydsignal Beam-on-floor teknologi Beam-on-floor funktion med tidsangivelse Indstillelig kurv øverst Forsinket start i op til 24 timer Forsinket start i 3, 6 eller 9 timer Aquastopsystem Indvendig LED-belysning Automatisk lågeåbning Programmer Auto Normal Økoprogram Intensiv Lynprogram Vinglasprogram Forvask Natprogram (42 db) Antal programmer: 7. Størrelse/kapacitet: 13 kuverter Niveauer: 2. Støjniveau: 44 db (42 db) (A). B59,6 D55,5, H 81,8-89,8 cm Funktioner Lydsignal Beam-on-floor teknologi Beam-on-floor funktion med tidsangivelse Indstillelig kurv øverst Forsinket start i op til 24 timer Forsinket start i 3, 6 eller 9 timer Aquastopsystem Indvendig LED-belysning Automatisk lågeåbning Programmer Auto Normal Økoprogram Intensiv Lynprogram Vinglasprogram Forvask Natprogram (40 db) Antal programmer: 7. Størrelse/kapacitet: 15 kuverter Niveauer: 3. Støjniveau: 42 db (40 db) (A). B59,6 D55,5, H 81,8-89,8 cm Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

94 VASKEMASKINER Med en IKEA vaskemaskine kan du være sikker på, at dit yndlingstøj og sarte tekstiler bliver behandlet på den bedste måde. Vaskemaskinerne har brugervenlige funktioner og specialprogrammer, der gør det nemt at ordne dit vasketøj. Vi tilbyder både fritstående og integrerede modeller, der matcher dit bryggers eller køkken. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på, at dine hvidevarer holder i mange år. Alle IKEA hvidevarer har 5 års garanti (undtagen TILLREDA og LAGAN). Se mere på side 97.

95 95 RENLIG integreret vaskemaskine Hvid Koge/kulørtprogram: Du kan vælge imellem 4 forskellige temperaturer: 30, 40, 60 og 90, så du kan vaske tøj og tekstiler korrekt. Denne vaskemaskine kan nemt blive en del af køkkenets indretning du skal bare vælge en låge, der matcher dine køkkenskabe. Vaskemaskinen har 21 programmer, så du altid kan finde et program, der passer til det tøj, du skal vaske. Fuldt integreret. Kan bruges med en låge i samme stil som resten af køkkenet 21 vaskeprogrammer, inkl. håndvask, koge-/kulørt øko, finvask, udpumpning, skylning, centrifugering osv. Specielle programmer, inkl. uld/håndvask, strygefrit og jeans. Forsinket start i op til 20 timer. Mulighed for nedsat centrifugeringshastighed: Ingen centrifugering, 500, 700, 900 eller 1200 o/min. LCD-display og LED-indikator: Angiver resttid og forsinket start. Skumsensor sikrer bedre skylning. Børnesikker lås. Jeansprogram: Specialprogrammer, f.eks. jeansprogrammet, gi'r dig de bedste vaskeresultater. Anslået vaskekapacitet, standardvask 60 koge/kulørt, fuld maskine: 7 kg Anslået årligt energiforbrug: 189 kwh. Anslået årligt vandforbrug: liter. Centrifugeringsevne: B. Centrifugeringshastighed/resterende fugtindhold, standardvask 60 koge/kulørt, fuld maskine: Maks o/min./52% Støjniveau ved vask, standardvask 60 koge/kulørt, fuld maskine: 56 db (A). Støjniveau ved centrifugering, standardvask 60 koge/kulørt, fuld maskine: 74 db (A). Anslået vaskekapacitet, standardvask 60 koge/kulørt, fuld maskine: 160 minutter. B59,6 D54,4 H82 cm Uld og håndvask. Vaskemaskinen har specielle programmer til uld og håndvask. Så sparer du tid og vand i forhold til at vaske tøjet i hånden. Se de komplette funktionsbeskrivelser og monteringsanvisninger på IKEA.dk.

96 All brochure prices are maximum prices valid until xx.xx.xxxx (Prices are subject to any alteration in VAT) All the products (shown here) may not be available at the store. Please contact All the products (shown here) may not be available at the store. Please contact the staff the staff or look at or look at for more information. For more detailed product information, see the price tag and the internet. All units require assembly. for more information. For more detailed product information, see the price tag and the internet. All units require assembly. All the products (shown here) may not be available at the store. Please contact the staff or look at for more information. For more detailed product information, see the pricetag and the Internet. All units require assembly. KITCHEN 96 TILBEHØR TIL MONTERING NYTTIG samleliste til 2 kogeplader, stål. Skjuler kanterne mellem 2 kogeplader, B 29 cm. L 48,5 cm HELANDE dekorativ front. Bruges til installation af 35 cm indbygget mikroovn og indbygget espressomaskine. B 59,5, H 4,5 cm Rustfrit stål NYTTIG adskiller til kogeplade til skuffe. En adskiller til kogeplade gør, at du kan montere en skuffe under kogepladen og få praktisk opbevaring til dine køkkenredskaber. Danner en beskyttende barriere mellem underskab og kogeplade. Så er der ikke risiko for, at du brænder dig på kogepladen nedefra, når du skal finde ting i skuffen. Forhindrer bestik og køkkenredskaber i at beskadige kogepladen nedefra. B 60 cm B 80 cm SÅDAN KØBER DU ET IKEA KØKKEN IKEA køkkener er designet, så de er nemme for dig at montere og installere. Her får du nogle tips til at sikre, at hele processen går, som det skal. Vi gi r dig også tips og idéer til at designe dit drømmekøkken. Med IKEA tegne program kan du designe dit køkken online, og du kan snakke med køkkenkonsulenterne i varehuset og få hjælp igennem hele processen. Du kan bestille en tid på IKEA.dk eller blot møde op i varehuset Kitchens BLIV INSPIRERET Nu skal du drømme, se idéer, tænke over dine behov og beslutte, hvad der er det ideelle køkken for dig. I denne brochure får du et overblik over nogle af mulighederne, men der er mange flere. Du kan få flere idéer og inspiration på vores hjemmeside eller ved at besøge dit lokale IKEA varehus. LÆR PRODUKTERNE AT KENDE Med vores 3 produktguider kan du lære vores produkter at kende. De indeholder detaljerede oplysninger om vores køkkensortiment og alle de ting, du skal bruge for at indrette dit drømmekøkken. Hent dem i dit IKEA varehus eller på IKEA.dk Buying guide cabinets, fronts, organizers, knobs & handles Buying guide worktops, sinks & taps Buying guide appliances 4 STEPS TO YOUR NEW KITCHEN Planning guide 2016 MÅL OP Når du måler op, er det vigtigt, at du gi'r dig god tid, så målene bli r korrekte. Målene danner udgangspunkt for al din planlægning. Du kan se præcis, hvad du skal måle, i køkkenplanlægningsguiden, som kan hentes i varehuset eller på IKEA.dk. Du kan også bestille vores opmålingsservice via Kundesupport eller i varehuset. Vi kan gøre det for dig Se mere om hjælp til opmåling på side 98. BESTIL Når du er tilfreds med din køkkenplan, så kontakt vores køkkenkonsulenter i varehuset. De gennemgår planen sammen med dig og hjælper dig, hvis du er i tvivl om noget. De fleste af vores køkkenprodukter er på lager i varehuset, så du kan tage dit nye køkken med hjem med det samme. Du kan også vælge at bestille dine varer og lade os hjælpe dig med levering. Vi kan gøre det for dig Se mere om vores indkøbsservice med levering på side 98. PLANLÆG Dine drømme og idéer tager form, når du begynder at indrette dit køkken. Brug det elektroniske IKEA tegneprogram til at komme i gang med at planlægge dit køkken. Hvis du har brug for hjælp, kan vores køkkenkonsulenter i varehuset hjælpe dig. Du kan bestille en tid på IKEA.dk eller blot møde op i varehuset. Vi kan gøre det for dig Se mere om hjælp til køkkemplanlægning på side 98. INSTALLER Et IKEA køkken er INSTALLATION GUIDE designet, så du selv kan installere det. Men hvis du har brug for det, kan vi hjælpe med så meget af installationen, du ønsker. Du kan begynde med at hente en køkkeninstallationsguide i varehuset, der trin for trin viser, hvordan du gør det selv. Vi kan gøre det for dig Se mere om hjælp til installation på side 99.

97 97 GENERELLE GARANTIBETINGELSER Hvad dækker garantien? Garantien dækker materiale- og fabrikationsfejl. Garantien begynder fra den dato, produktet bliver købt i IKEA. Det påhviler dig at dokumentere, hvor og hvornår varen er købt dette kan eventuelt gøres ved forevisning af kvittering. HVIDEVARER Hvilke produkter er dækket af garantien? Garantien gælder for alle IKEA hvidevarer, undtagen LAGAN og TILLREDA hvidevarer. Hvad er ikke dækket af garantien? Almindelig slitage Forsætlig eller hændelig skade, skade forårsaget af manglende overholdelse af betjeningsvejledning, fejlagtig installation eller tilslutning til et forkert spændingsniveau, skade forårsaget af kemisk eller elektrokemisk reaktion, rust, korrosion eller vandskade, herunder, men ikke begrænset til, skade forårsaget af et unormalt højt kalkindhold i vandet, urenheder i vandet samt skade forårsaget af unormale miljøforhold Forbrugsdele, herunder batterier, pærer og lampeglas Ikke-funktionelle dele og dekorative dele, der ikke påvirker almindelig brug af produktet, herunder ridser og eventuelle farveforskelle Tilfældige skader forårsaget af fremmedlegemer eller stoffer samt tilfældige skader efter rengøring eller rensning af filtre, afløbssystemer eller sæbeskuffer Skade på følgende dele: Keramisk glas, tilbehør, kurve til service og bestik, indgående rør og afløbsrør, pakninger, pærer og lampeglas, skærme, knopper, beklædninger og dele af beklædninger, medmindre sådanne skader kan påvises at stamme fra fabrikationsfejl Tilfælde, hvor der ikke kunne påvises fejl under teknikerens besøg Reparationer, der ikke er udført af vores serviceudbyder og/eller autoriserede serviceudbyder, eller i tilfælde, hvor der er brugt uoriginale reservedele Reparationer forårsaget af fejlagtig installation eller installationer, der ikke er gennemført i henhold til specifikationerne Professionel brug af hvidevarerne Transportskader. Hvis en kunde selv transporterer produktet til sit hjem eller en anden adresse, er IKEA ikke ansvarlig for skader, der opstår under transporten. Hvis IKEA leverer produktet til kundens leveringsadresse, vil eventuelle skader, der måtte opstå under leveringen, blive dækket af IKEA (men ikke i henhold til denne garanti). For at gøre dette krav gældende, kontaktes IKEA Kundesupport på tlf Omkostninger for at udføre den oprindelige installation af produktet. Hvad gør vi for at rette fejlen? IKEA undersøger produktet og vurderer, om fejlen er dækket af garantien. IKEA afgør efter eget skøn, om det fejlbehæftede produkt skal repareres eller erstattes med et produkt af samme eller tilsvarende type. Hvis fejlen er dækket af garantien, afholder IKEA alle omkostninger i forbindelse med reparation/udskiftning. Reparation/udskiftning forudsætter imidlertid, at kunden stiller produktet til rådighed uden særskilte omkostninger for IKEA. I tilfælde, hvor kunden selv foranlediger reparationsarbejde udført, afholder IKEA ikke udgifter forbundet hermed, såfremt reparationsarbejdet ikke forinden dets påbegyndelse er godkendt af IKEA eller deres autoriserede servicepartner. Udskiftede reservedele tilfalder IKEA. Hvis IKEA ikke længere sælger produktet, leverer IKEA et passende erstatningsprodukt. Det er alene IKEA, der afgør, hvad der er et passende erstatningsprodukt. Undtagelser Garantierne dækker ikke produkter, der har været opbevaret, monteret eller anvendt forkert, misbrugt, ændret eller rengjort med forkerte rengøringsmetoder eller -produkter. Garantierne dækker ikke almindelig slitage, skæremærker, ridser eller skade forårsaget af slag eller uheld, samt urenheder i vandet. Garantierne dækker ikke, hvis produkterne har været placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. Garantierne dækker ikke hændelige skader og følgeskader, samt varer købt i Rodebutikken. Vedligeholdelsesinstruktioner Du skal følge de specifikke vedligeholdelsesinstruktioner for de enkelte produkter for at kunne gøre garantikrav gældende. Alle vedligeholdelsesinstruktioner er samlet i den tilhørende garantifolder, som findes i varehuset eller på IKEA.dk Generelle betingelser Garantien giver dig særlige juridiske rettigheder. Dine rettigheder i henhold til dansk lovgivning herunder købelovens 2-årige reklamationsfrist gælder ved siden af garantien. Få flere oplysninger i garantifolderne, som kan hentes i varehuset eller på IKEA.dk Sådan kontakter du os, hvis du vil gøre garantien gældende: Kontakt dit lokale IKEA varehus. Du kan finde adressen i IKEA kataloget eller på IKEA.dk. Hvis det drejer sig om hvidevarer, skal du ringe på i stedet for at tage til varehuset. Husk at læse brugsanvisningen omhyggeligt, før du kontakter os, så vi kan give dig den bedst mulige service. Sørg også for at have artikelnummeret til dit IKEA produkt klart, før du ringer til os. Artikelnummeret består af 8 cifre og står på din kvittering eller bag på produktet.

98 98 Service Du kan gøre alting selv men du behøver ikke På de foregående sider har vi vist dig de trin, du skal gennemgå for at gøre dit drømmekøkken til virkelighed. Men måske vil du ha hjælp til nogle af disse trin. På denne side får du oplysninger om de forskellige former for service, vi kan tilbyde for at hjælpe dig. Vi kan faktisk hjælpe med alt fra opmåling og planlægning til installation af hele køkkenet. Få flere oplysninger om vores servicer ved at tale med en medarbejder i dit lokale IKEA varehus, eller besøg os på IKEA.dk/service INDRETNINGSHJÆLP TIL KØKKEN Vi synes ikke, at du skal ligge søvnløs over at planlægge dit drømmekøkken. Vores køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i at udnytte pladsen optimalt, så du får et køkken, der matcher din livsstil perfekt. LEVERING Kan du ikke selv transportere dine møbler hjem? Vi kan levere dem til dit hjem eller kontor. Du vælger selv om vi skal levere til din kantsten eller om du ønsker fuld indbæring. OPMÅLING Detaljerne tæller. Derfor kan vi hjælpe dig med at måle dit hjem eller kontor op, før vi ta r fat på indretningen. Opmåling omfatter: Opmåling til tegning: Rummets længde, bredde og højde Væggenes vinkler Vinduernes og dørenes mål og placering Placering af elstik, vand, afløbsinstallationer, gastilslutninger, radiatorer og andet fast inventar Identifikation af andre særlige forhold, der skal tages hensyn til vedrørende installation INDKØBSSERVICE MED LEVERING Fortæl os, hvilke produkter du vil købe. Så finder vi dem til dig og leverer dem med eller uden indbæring. Vi henter alle produkterne til dit nye køkken og leverer det hele til dit hjem eller kontor. Du skal bare bestille produkterne.

99 Du kan kontakte os på flere måder I varehuset Henvend dig til vores medarbejdere i dit lokale varehus og få de råd eller den information, du har brug for. Du kan sende en til os på IKEA.dk/kontaktos Telefon Kundesupport Mandag-fredag 9-20 Weekend 9-18 Helligdage lukket INSTALLATION AF KØKKEN Vi installerer dit nye køkken og koordinerer arbejdet fra start til slut. Før vi går i gang, besøger vi dit hjem for at kontrollere, at planen er i orden, og målene er korrekte. Professionelle montører klarer alle de tidskrævende opgaver, f.eks. montering af vask, blandingsbatteri, bordplader og hvidevarer. Dit køkken bliver installeret efter den højeste branchestandard. Installation af køkken omfatter: Alle skabe samles og monteres Installation af bordplader, inkl. udskæringer til vask/kogeplade Installation af IKEA køkkenbelysning og tilslutning af vask, blandingsbatteri og vandlås. Der tilsluttes til lovlige, eksisterende stikkontakter og vandinstallationer til ballofix Installation af sidebeklædninger, greb og indretning som hylder, kurve osv. FINANSIERING Du behøver ikke at betale det hele på en gang. Vi kan tilbyde en fleksibel betalingsmulighed. IKEA Shopping: Når du tager et IKEA Shopping-lån, kan du låne og bruge det til at købe IKEA møbler. Du kan fordele betalingerne over måneder med faste betalinger, og endda benytte det til at betale for installation af køkkenet gennem IKEA. Læs mere på IKEA.dk Sådan handler du i IKEA IKEA.dk: Få inspiration til livet derhjemme, og se alle de nyeste produkter på hjemmesiden. Besøg hjemmesiden, og gå på opdagelse i produkterne, vælg imellem mange forskellige stilarter, og udforsk en masse spændende boligindretningsidéer. Besøg dit lokale IKEA varehus: Lav en udflugt til varehuset. Ta hele familien med! Restauranten serverer lækker mad, og vi har et gratis legeområde til dine børn, som er under opsyn af en medarbejder. Føl dig hjemme i udstillingerne. Læg dig på sengene, kig i skabene og mærk på tekstilerne. Få flere oplysninger om at handle i IKEA, og se åbningstiderne i dit nærmeste varehus på IKEA.dk

Hvidevarer. Produktguide

Hvidevarer. Produktguide 37_015 Produktguide Hvidevarer Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger

Læs mere

Hvidevarer. Produktguide. IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 95.

Hvidevarer. Produktguide. IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 95. 27_016 Produktguide Hvidevarer IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 95. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709150129 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw Booster 3,0 kw Venstre frem: Ø 145

Læs mere

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

C92IPX8. classic 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A C92IPX8 90 CM INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709150129 Anti fingerprint 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1850 W Booster 3000 W Venstre

Læs mere

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN

A2PYID CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN A2PYID-6 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - A LILLE OVN EAN13: 8017709145804 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 145 mm, 1,40 kw Booster

Læs mere

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+

SFP4120PZ. Funktioner. linea 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ SFP4120PZ 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE OG PIZZAFUNKTION RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A+ EAN13: 8017709215354 45 cm høj kompaktovn 10 funktioner Ovnvolumen: Netto: 36 liter Brutto:

Læs mere

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A

60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A SFP4120 nyhed 60 CM KOMPAKT MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL OG SØLVGLAS ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709189426 45 cm høj Ovnvolumen: Netto: 40 liter Brutto: 41 liter Ovntemperatur: 50-250 C

Læs mere

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

CE92GPX. classic 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A CE92GPX 90 CM GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE (EN PYROLYSE) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709113889 Gaspladen: 6 brændere: Venstre bag /frem: 1,00 kw-hurtig 4,00 kw Midte bag/frem: 1,75 kw-1,00 kw Højre

Læs mere

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN

6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN 6 TH SENSE OVN MED UNIK STARCLEAN EN STJERNE SOM DU NEMT OG MILJØVENLIGT HOLDER SKINNENDE REN EN NY STJERNE ER FØDT WHIRLPOOLS GREEN GENERATION STARCLEAN OVN Hvis din kærlighed til madlavning er lige så

Læs mere

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A2PYID-8 nyhed 100 CM OPERA INDUKTIONSKOMFUR 2 OVNE (1 PYROLYSE), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709155025 5 induktionszoner med fuld effekt Venstre bag: Ø 180 mm, 1,85 kw - Booster 3,0 kw Venstre

Læs mere

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

DOSF6390X. Funktioner. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A DOSF6390X 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709214203 Stor ovn: 6 funktioner Ovnvolumen: Netto: 70 liter Brutto: 79 liter Ovntemperatur 50-270 C 5 niveauer (ovnribber)

Læs mere

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA

DO81CSS-5. classic 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA 60 CM DOBBELT MULTIFUNKTIONSOVNE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE AA EAN13: 8017709080853 STOR OVN: 8 funktioner Ovnvolumen: 51 liter Ovntemperatur 50-250 C Elektronisk tænd/sluk ur Digital analog ur Minutur

Læs mere

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A

A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A A2-8 100 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE STOR OVN: A LILLE OVN: A EAN13: 8017709155001 6 brændere Venstre bag: ekstra hurtig 4200 W Venstre frem: 1800 W Midte bag:

Læs mere

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A

SCP112B-8. linea 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A SCP112B-8 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE HVID ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709131982 12 funktioner Ovnvolumen: 72/79 liter (+35%) Ovntemperatur: 30-280 C Display med LED-lys indikatorer Digitalt ur

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A A5-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709154844 7 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag: 3000 W Midte frem: 1000

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A CS150-8 150 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709158613 7 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,20 kw Midte bag: 3,00 kw Midte frem:

Læs mere

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN)

A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) A42-6 70 CM OPERA GASKOMFUR MED 2 EL-OVNE(1 MULTIFUNKTIONSOVN) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A (STOR OVN) ENERGIKLASSE B (LILLE OVN) EAN13: 8017709122171 4 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra

Læs mere

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B

A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B A3-7 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: STOR OVN: A LILLE OVN: B EAN13: 8017709162375 6 brændere Venstre bag: 1800 W Venstre frem: ekstra hurtig 4200 W Midte bag:

Læs mere

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer

I-COOK. innovativ betjening. i-cook timer New Platinum 2011 New Platinum 2011 Ny design serie til indbygning giver dig den flotteste køkkenløsning. Her passer alle produkterne sammen, lige fra indbygningsovn til opvaskemaskine. Og der er nok at

Læs mere

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige

Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige Indbygningsløsninger til alle personligheder! Ikke kun design, men også ergonomi og funktionalitet er vigtige BPR Maj 2007 elementer i et køkken. Det var udgangspunktet, da Bosch udviklede sin nye serie

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A

SCB92MX8. classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A SCB92MX8 classic 90 CM GASKOMFUR MED OVNE(1 MULTIFUNKTION) RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE A EAN13: 8017709149963 5 brændere Venstre bag : 1,80 kw Venstre frem: 3,00 kw Midte: ekstra hurtig 3,50 kw Højre bag:

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 )

TILBUD AF VARER. Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015 til den 10-05-2015 ) Hvidevarer- Shop.dk Hvidevarer- Shop.dk Gl. Banegårdsplads 4 4220 Korsør Danmark CVR-nummer: 35946152 E-mail: Info@hvidevarershop.dk http://hvidevarershop.dk Tilbud på SAMSUNG ( Tilbud køre fra den 03-05-2015

Læs mere

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie 17_016 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A

SFP390X-1. Funktioner. Tilbehør. classic 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A SFP390X-1 60 CM MULTIFUNKTIONSOVN MED PYROLYSE RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A EAN13: 8017709193980 Anti fingerprint 12 funktioner Ovnvolumen: 70/79 liter Ovntemperatur: 30-280 C Digital ur Elektronisk programmvalg

Læs mere

SCB66MPX5. classic 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SCB66MPX5. classic 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A SCB66MPX5 60 CM SPIS MED PYROLYTISK MULTIFUNKTIONSUGN OCH GLASKERAMIKHÄLL, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709089436 HÄLL Glaskeramikhäll med 4 värmezoner: Vänster bak: Ø 140 mm, 1,20 kw Vänster

Læs mere

INDBYGNINGSOVN H 196 CX

INDBYGNINGSOVN H 196 CX DK INDBYGNINGSOVN H 196 CX Brugs- og vedligeholdelsesanvisning TÆNK PÅ ØKOLOGI SAMMEN MED OS. GENBRUG EMBALLAGEN. Vi bidrager til at værne om miljøet. Derfor er vores emballage 100% genanvendeligt, og

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb

https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb Datablad Induktions & Kogeplader Hvidevarer > Induktions & Kogeplader Vare: Beskrivelse: HK654403FB Aeg Induktionskogeplade Altid god lav pris. Dette produkt har 2+2års garanti! Pr odukt information https://www.elektronico.dk/produkter/hk654403fb

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide HEMNES Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

TILPASSET ALLE BEHOV. Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning. Eterna grillrist

TILPASSET ALLE BEHOV. Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning. Eterna grillrist TILBEHØR TILPASSET ALLE BEHOV Eterna kombi grillplade til pizza/grillstegning HOUNÖs kombiplade tilbyder et bredt udvalg af anvendelsesmuligheder. Den ene side er designet til grillstegning af fisk og

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 31_017 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

Udtryk dig gennem farver

Udtryk dig gennem farver Udtryk dig gennem farver Dine personlige stil- og farvevalg er komplicerede og dybtfølte, især når du skal se et nyt køkken eller køkkenkoncept for dig. Den næste store designfarve inden for indretning

Læs mere

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC

Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC Installations- og brugsanvisning GIT68B GIT78B GIS68XC GIS78XC - automatisk styring af kogepladen - kogestyring - sparer op til 40% energi - bevarer aktivt næringsstoffer, vitaminer og proteiner i maden

Læs mere

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +.

PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS-PULS Køkken er et koncept, som bygger på klare principper for forbedring. Plusset er køkkenets hvidevarer. Gorenje +. PLUS symboliserer eksklusive nyskabelser, som er skabt til at opfylde dine mest

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE BESKRIVELSE SIDE 62 FØR DU ANVENDER DEN KERAMISKE PLADE SIDE 63 SIKKERHEDSANVISNINGER OG GODE RÅD SIDE 64

INDHOLDSFORTEGNELSE BESKRIVELSE SIDE 62 FØR DU ANVENDER DEN KERAMISKE PLADE SIDE 63 SIKKERHEDSANVISNINGER OG GODE RÅD SIDE 64 INDHOLDSFORTEGNELSE DK BESKRIVELSE SIDE 62 FØR DU ANVENDER DEN KERAMISKE PLADE SIDE 63 SIKKERHEDSANVISNINGER OG GODE RÅD SIDE 64 HVORDAN BRUGES DEN KERAMISKE KOGEPLADE SIDE 65 HVORDAN ANVENDES DEN DOBBELTE

Læs mere

sættilbud Alle priser er ex. fragt

sættilbud Alle priser er ex. fragt sættilbud lle priser er ex. fragt 201 2 GP852B Indbygningsovn Pyrolyse Energi-klasse 1 : Energiforbrug: 0,79 (Ventilator), 0,87 (traditionel) Lydniveau: 47 db() Tilberedningstid 6 : 49,3 min (varmluft),

Læs mere

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse

DEN ORIGINALE. Mine yndlingsopskrifter. RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse DEN ORIGINALE Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse RÖMERTOPF Mine yndlingsopskrifter RÖMERTOPF naturlig madlavning, sund nydelse 1. Oplag Copyright 2009 by RÖMERTOPF Keramik

Læs mere

Kravspecifikation VERSION 3

Kravspecifikation VERSION 3 Udbud af rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse Kravspecifikation Kravspecifikation Rammeaftale for hårde hvidevarer til husholdningsbrug for Forsvarsministeriets

Læs mere

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud 27_017 Produktguide SILVERÅN Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie 27_017 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

INDHOLD. Vigtige oplysninger og forklarende noter

INDHOLD. Vigtige oplysninger og forklarende noter TILBEHØR 1 INDHOLD Introduktion 5 Vores anbefaling til dig 6 Startpakker 7 Eterna kantine 60mm, 40mm, 20mm 8 Eterna kartoffelspyd 9 Eterna kombi grillkantine til pizza/grillstegning 10 Eterna grillrist

Læs mere

HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms.

HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms. TILBEHØR 1 Vigtige oplysninger og forklarende noter HOUNÖs tilbehørsbrochure er gældende fra 1. oktober 2017. Alle priser er angivet i dkk eksklusiv moms. Alt tilbehør leveres ab fabrik Randers inklusive

Læs mere

Det traditionelle kogebord

Det traditionelle kogebord MK og MKM Det traditionelle kogebord Serien giver mulighed for at kombinere forskellige typer kogeplader. Meget robust kogebord Stor og fleksibel kapacitet på grund af stort, glat kogeareal Lang levetid

Læs mere

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING

Kontaktgrill. Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING Kontaktgrill Model Nr.: 1666 BRUGSANVISNING For din sikkerheds skyld og for at du kan blive ved med at have glæde af dette produkt, skal du altid læse instruktionsbogen grundigt inden brug. VIGTIGE SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Læs mere

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance

Minimum plads Minimum forbrug Maximum performance DK CombiSlim Når pladsen er trang - CombiSlim passer i alle køkkener Kvalitetsovne til ethvert behov Igennem mere end 30 år har HOUNÖ udviklet og fremstillet ovne af høj kvalitet. Ovne, hvor design, funktionalitet

Læs mere

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud 17_016 Produktguide SILVERÅN Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele

Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Cerafit Fusion pander, sæt med 7 dele Kære Tvins-kunde Du har lige købt et højkvalitetsprodukt - Cerafit Fusion fra Emerald Green Edition. Aluminium og keramisk materiale er kombineret i en avanceret fabrikationsproces,

Læs mere

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET

INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET INDBYGNINGS- PRODUKTER TIL KØKKENET 2015 Indbygningsprodukter 3 The simple way to happiness Køkkenet er omdrejningspunktet i vores liv. De vigtigste ting har sit udspring her. Vores sundhed, vores lykke,

Læs mere

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Betjeningsvenlige kvalitetsprodukter til det professionelle storkøkken Driftssikkerhed, ergonomi, hygiejne Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK og MKM 10-11 KSF 12-13

Læs mere

EKET Opbevaringsserie

EKET Opbevaringsserie Produktguide EKET Opbevaringsserie 51_016 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. SIKKERHED For at forhindre, at møblet vælter, skal

Læs mere

VIDGA Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner

VIDGA Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner Produktguide VIDGA Ophængningssystem til gardiner og panelgardiner 22_016 DESIGN David Wahl GODT AT VIDE Sørg for at opmåle vinduet præcist, før du planlægger dine løsning. Brug tipsene i denne guide.

Læs mere

Urtepotte rund / OVAL

Urtepotte rund / OVAL Urtepotte rund / OVAL Friske krydderurter giver fantastisk smag, hvad enten du kreerer en lækker salat, pasta, dressing eller gryderet. Forlæng levetiden på dine krydderurter med RIG-TIGs urtepotter, som

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener

eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener eksklusive hvidevarer til kvalitetskøkkener 74 L 74 L pyrolyse BC3003001M1 EG indbygnings 74 L, rustfri stål med antifingerprint Betjening via pop-ud knapper Elektronisk timer Isofront plus, kold låge

Læs mere

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem PRODUKTGUIDE BESTÅ/INREDA Opbevaringssystem 12_014 Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Alt glas er skrøbeligt, og en beskadiget kant eller ridset overflade kan i sjældne tilfælde få glasset

Læs mere

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A

SC112GT2. Funktioner 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A 60 CM ELEKTRISK MULTIFUNKTIONSUGN, ROSTFRITT STÅL ENERGIKLASS A EAN13: 8017709117405 12 funktioner 12 recept varav 3 programmerbara Ugnskapacitet: 46 liter Temperaturer mellan 40 280 C Dubbel digital display

Læs mere

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER

SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER SCANDINAVIAN HOUSEHOLD SUPPLIER Introduktion Scandomestic er et ungt firma, der beskæftiger en række medarbejdere med lang erfaring inden for køl og frys. Scandomestic importerer, lagerfører og distribuerer

Læs mere

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24

BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 BRUGS- OG INSTALLATIONSVEJLEDNING INDUKTIONS KOGEPLADE B 24 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Garanti bestemmelser 3 Vigtig information 3 Sikkerhedsregler 3 Tekniske Specifikationer 4 Gryder 5

Læs mere

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER

BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER BESØG ELECTROLUX HOME CENTER FØR DU KØBER HVIDEVARER Hvidevarer fra Electrolux, AEG-Electrolux, VOSS-Electrolux og Zanussi Book en tid til en rundvisning på electroluxhomecenter.dk NU! GRATIS ENTRÉ Få

Læs mere

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT Produktguide PAX OG KOMPLEMENT 48_015 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i dit hjem

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 36_017 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

FOKUSSORTIMENT 2014-2

FOKUSSORTIMENT 2014-2 FOKUSSORTIMENT 2014-2 ZANUSSI BASIS HVID ZOB30601WK clean emalje 6 ovnfunktioner, bl.a. ægte varmluft, over/undervarme, grill og optøning Stort ovnrum: 74 l Temperaturindstilling: 50-275 C Kølig ovnlåge

Læs mere

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer!

En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! En serie af eksklusive hårde hvidevarer til indbygning Peppet op med nye idéer! PEP DIT LIV OP MED PLUSSER Det kan kun være et køkken. Det kan være meget mere, hvis du pepper det op med din kreativitet.

Læs mere

Gode råd og tips til at spare energi og penge i køkkenet

Gode råd og tips til at spare energi og penge i køkkenet Gode råd og tips til at spare energi og penge i køkkenet Halogenpærer kan bruges sammen med en lysdæmper, og de bruger 30% mindre energi end traditionelle glødepærer. HALOGEN sparepærer, klare 29.-/2 stk.

Læs mere

Gode råd og tips til at spare energi og penge i køkkenet

Gode råd og tips til at spare energi og penge i køkkenet Gode råd og tips til at spare energi og penge i køkkenet Halogenpærer kan bruges sammen med en lysdæmper, og de bruger 30% mindre energi end traditionelle glødepærer. HALOGEN sparepærer, klare 29.-/2 stk.

Læs mere

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten

Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Visual Cooking gør det nemt at tilberede mad i store mængder uden at gå på kompromis med kvaliteten Birte Due Økonoma på Århus Sygehus Storkøkken Århus Sygehus Mere end 80% af den daglige madproduktion

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

25_013. Vaskemaskiner

25_013. Vaskemaskiner 25_013 Vaskemaskiner 2013 IKEA vaskemaskiner er designet til brug hver dag. IKEA vaskemaskiner har funktioner, der er nemme at bruge, opfylder forskellige behov og gør det nemmere at vaske tøj. Vi har

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SKENINGE Produktguide Skinnesystem 36_016 GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SIKKERHED Skinnesystemet skal installeres af en uddannet elektriker. Kun til loftmontering.

Læs mere

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET

DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET DEN ENESTE DETALJE, VI IKKE HAR TAGET HØJDE FOR, ER VEJRET Kvalitet über alles Kvalitet über alles INGEN KOMPROMISER. KUN DET BEDSTE. I HVER DETALJE. RÖSLE NO.1 KUGLEGRILL er solid tysk kvalitet, når den

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private

Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Pat. Pend. Pa 2004 00634 Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

Bemærk at denne brugsanvisning passer til flere forskellige modeller, der kan derfor være funktioner der ikke er på alle maskiner.

Bemærk at denne brugsanvisning passer til flere forskellige modeller, der kan derfor være funktioner der ikke er på alle maskiner. Brugsanvisning Mikro-kombiovn Bemærk at denne brugsanvisning passer til flere forskellige modeller, der kan derfor være funktioner der ikke er på alle maskiner. MWHA 424 AX Indholdsfortegnelse Side Informationer

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

Funktioner. Muligheder. Versioner. Stor ovn. Lille ovn

Funktioner. Muligheder. Versioner. Stor ovn. Lille ovn CS120-6 120 CM OPERA GASKOMFUR 2 OVNE (1 MULTIFUNKTION), RUSTFRIT STÅL ENERGIKLASSE: A STOR OVN - B LILLE OVN EAN13: 8017709111182 6 brændere Venstre bag: 1,80 kw Venstre frem: ekstra hurtig 4,00 kw Midte

Læs mere

Fleksible køkkensystemer

Fleksible køkkensystemer Fleksible køkkensystemer til ældreboliger, institutioner og private Erfaring og know-how Better ways to better days Detaljebilleder: Gode detaljer er altafgørende for et velfungerende køkken. Store, enkle

Læs mere

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Wihlborg

Produktguide NORDLI. Soveværelsesserie. DESIGN Ola Wihlborg Produktguide NORDLI Soveværelsesserie 31_017 DESIGN Ola Wihlborg VEDLIGEHOLDELSE OG RENGØRING Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren klud. SIKKERHED Nogle af

Læs mere

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112

INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 INDBYGNINGSOVN 65DAE40112 HN 10063 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før ovnen tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. SIKKERHEDSADVARSLER OG -ANVISNINGER

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Produktkatalog April 2010

Produktkatalog April 2010 Produktkatalog April 2010 002 Indhold 004 Nyheder 006 Bright indbygningskoncept 008 Espresso, TV 010 Kogeplader 014 Indbygningsovne 024 Mikrobølgeovne 028 Emhætter 036 Komfurer 044 Køle- og fryseskabe

Læs mere

ASKO Pro Series 1 Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014

ASKO Pro Series 1 Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014 ASKO Pro Series Vejl. priser inkl moms fra 1. december 2014 1 Vores arv er vores fremtid Svensk kvalitet siden 1950. Historien om ASKO er en god historie. Det begyndte i Vara i Sverige i 1950 med en innovativ

Læs mere

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService

Melitta c35. Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Melitta c35 Den fuldautomatiske kaffemaskine med perfekt præcision og hastighed til kaffespecialiteter med frisk mælk. Melitta SystemService Hastighed og præcision Præstation Melitta c35 giver mulighed

Læs mere

Højhastighedsblender i stilrent design

Højhastighedsblender i stilrent design Salgsfolder for Danmark () Højhastighedsblender Kraftfuld højhastighedsmotor på 1400 W 35.000 omdrejninger pr. minut 2 l glaskande 2 tag-med Mini Mixers HR3655/00 Højhastighedsblender i stilrent design

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere