Opdatering af politikker Download PDF

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Opdatering af politikker Download PDF"

Transkript

1 >> Vis alle juridiske aftaler >> Se tidligere opdateringer af politikker Opdatering af politikker Download PDF På denne side bliver brugerne på forhånd orienteret om vigtige ændringer af PayPal-tjenesten, brugeraftalen eller andre politikker. Denne side viser opdateringer af politikker med fremtidige faktiske datoer. Gå til "Tidligere opdateringer af politikker" for at se tidligere opdateringer af politikker. Bemærkning om ændring af PayPals brugeraftale Træder i kraft (og offentliggøres): 27. april 2017 Læs dette dokument. Vi foretager ændringer i vores brugeraftale, altså den kontrakt, som gælder for din brug af PayPal. Du behøver ikke at gøre noget for at acceptere ændringerne. De træder automatisk i kraft på ovennævnte dato. 1. PayPals sælgerbeskyttelse Afsnit 11 er ændret for at udvide sælgerbeskyttelsens dækning til at omfatte salg af alle immaterielle varer (dog undtaget digitale varer og licenser til digitalt indhold) og tjenesteydelser, når blot nogle få betingelser er opfyldt. Det nye afsnit 11 lyder derfor som følger:

2 "11. PayPals sælgerbeskyttelse 11.1 Hvad er PayPals sælgerbeskyttelse? Hvis du er modtageren af en betaling fra en kunde ("Betalingsmodtager"), godtgør vi dig med et beløb for de krav, chargebacks eller tilbageførsler mod dig, hvor disse skyldes følgende årsager: a. Der blev anmodet om en chargeback eller tilbageførsel mod dig på grund af en "uautoriseret betaling" (ekskluderer enhver "uautoriseret betaling" indledt i et miljø, der ikke hostes af PayPal), eller b. En chargeback eller et krav blev udstedt mod dig på grund af "vare ikke modtaget", hvor vi modtager dokumentation fra dig om, at varen blev afsendt eller leveret i overensstemmelse med de krav, der fremgår nedenfor, underlagt de øvrige bestemmelser i afsnit 11 (herunder uden begrænsning kvalifikationskravene i afsnit 11.6). Læs afsnit 13 (PayPals køberbeskyttelse) for flere oplysninger om, hvordan der muligvis kan oprettes krav mod dig. Hvis du sælger eller markedsfører til kunder i andre lande, skal du læse vores politik om køberbeskyttelse for de lande, hvor dine kunder befinder sig, idet disse politikker gælder for dig som betalingsmodtager eller sælger. Du kan finde de relevante politikker om køberbeskyttelse fra PayPal her og via linket "Brugeraftale" nederst på vores websted. Læs også afsnit 5.3 (Risiko for tilbageførsler, chargebacks og krav) for at få mere at vide om, hvorfor tilbageførsler, chargebacks og krav opstår, når du modtager en betaling PayPals sælgerbeskyttelse tilbydes til: a. Betalingsmodtagere med en eller flere registrerede PayPal-konti i Sverige, som tager imod PayPal-betalinger fra de kunder, der køber på ebay (globalt og alle de steder, hvor man kan betale med PayPal), hvor nogle få betingelser er opfyldt og

3 b. Betalingsmodtagere med en eller flere registrerede PayPal-konti i Sverige, som tager imod PayPal-betalinger fra de kunder, der køber uden for ebay, hvor nogle få betingelser er opfyldt. PayPals sælgerbeskyttelse gælder ikke for krav, chargebacks og/eller tilbageførsler, hvor årsagen til disse skyldes, at købet "afviger væsentligt fra beskrivelsen", eller for de varer, som du leverer, eller som afhentes personligt Hvor stor beskyttelse yder PayPals sælgerbeskyttelse? PayPal betaler dig det fulde beløb for en kvalificeret betaling, der er genstand for et krav, en chargeback eller en tilbageførsel og frafalder chargebackgebyret, hvis dette finder anvendelse. a. Vi kan suspendere din kvalificering til vores sælgerbeskyttelse, hvis vi med rimelighed mener, at der er en forhøjet risiko forbundet med din konto. Vi medtager følgende i vores risikovurdering: Det samlede beløb og/eller antallet af klager over og anmodninger om chargebacks eller tilbageførsler fra din PayPal-konto. Din kontos rimelige risiko for vores integritet og system. Vores eller vores brugeres potentielle tab. b. Vi kan suspendere din kvalificering til vores sælgerbeskyttelse, hvis den er tilknyttet eller relateret til en anden konto, som er suspenderet. c. Du kan blive kvalificeret til vores sælgerbeskyttelse igen, hvis vi ikke længere med rimelighed mener, at der er en forhøjet risiko forbundet med din konto Hvad sker der, når en kunde opretter et krav eller anmoder om en chargeback eller tilbageførsel? PayPal placerer en midlertidig tilbageholdelse af pengene på din konto til at dække det fulde beløb, som kravet, chargebacken eller tilbageførslen vedrører. Se afsnit 10.1.d for flere oplysninger om den midlertidige tilbageholdelse Hvis betalingen ikke er dækket af vores sælgerbeskyttelse, fjerner vi pengene fra din konto og returnerer betalingen til kunden. Desuden vil du være ansvarlig for PayPals Tilbageførselsgebyr, hvis det er relevant.

4 11.6 Kvalifikationskrav Hvilke krav skal være opfyldt, før man er kvalificeret til PayPals sælgerbeskyttelse? Hvis du har modtaget mere end EUR pr. måned mindst én gang i løbet af en fortløbende periode på 6 måneder på din PayPal-konto, og/eller hvis du opkræver en ekstraafgift for at bruge PayPal (når den lovgivning, du er underlagt, tillader, at du opkræver en sådan ekstraafgift), kan du ikke omfattes af PayPals sælgerbeskyttelse, og afsnit 11.5 gælder for dig, medmindre andet er aftalt mellem dig og PayPal. Hvert kalenderår i oktober og april vurderer vi, om du er kvalificeret til vores sælgerbeskyttelse. For at være kvalificeret til PayPals sælgerbeskyttelse skal du opfylde alle disse krav: a. Du skal overholde de krav, der fremgår af afsnit 11.3 angående din PayPal-konto. b. Betalingen skal være markeret af PayPal som værende kvalificeret eller delvist kvalificeret til PayPal sælgerbeskyttelse på siden med betalingsoplysninger på din konto. c. Hvis den er markeret som kvalificeret, gælder beskyttelsen både for uautoriserede betalinger og varer, der ikke er modtaget. d. Fysiske varer skal sendes til den leveringsadresse, der fremgår af siden "Betalingsoplysninger". Hvis varen leveres personligt, eller hvis betalingsmodtageren sender varen til en anden adresse (f.eks. hvis kunden beder dig om at sende til en anden adresse med den begrundelse, at det er en "arbejdsadresse" eller en "gaveadresse"), kan du ikke gøre krav på godtgørelse ifølge vilkårene i vores sælgerbeskyttelse. e. Du får adgang til siden med betalingsoplysninger" ved at logge på din PayPal-konto, vælge "Historik" og derefter vælge "Oplysninger" for betalingen. f. Du skal følge nedenstående krav til levering.

5 g. Du skal tage imod én enkelt betaling fra én PayPal-konto for købet (delvis betaling og/eller afdrag er ikke omfattet). h. Du skal svare på vores anmodninger om dokumentation og øvrige oplysninger, som vi med rimelighed måtte kræve for at kunne undersøge sagen rettidigt Hvilke forsendelseskrav er der? Forsendelsestype National/international Beskyttelse mod uautoriserede betalinger Forsendelsesbevis (for fysiske varer) eller leveringsbevis (for immaterielle og virtuelle varer eller tjenesteydelser) Beskyttelse mod varer, der ikke er modtaget Bevis på levering Hvis der er betalt for forudbestilte eller specialfremstillede varer, er forsendelse påkrævet ifølge forsendelsespolitikken eller andre bestemmelser på forhandlerens websted Hvad er "Bevis på forsendelse"? Onlinedokumentation eller fysisk dokumentation fra en posttjeneste, som omfatter følgende: a. En status som "afsendt" (eller tilsvarende) samt forsendelsesdatoen. b. Modtagerens adresse, der som minimum viser by eller postnummer (eller tilsvarende international oplysning). c. Officiel accept fra fragtfirmaet (f.eks. et poststempel, en kvittering eller onlinesporingsoplysninger). Hvis du har bevis på levering, behøver du ikke at have bevis på forsendelsen Hvad er "Bevis på levering"? "Forsendelsesbevis (for fysiske varer)" er den onlinedokumentation, du får af fragtfirmaet, som indeholder alle følgende oplysninger:

6 a. En status som "leveret" (eller tilsvarende) samt leveringsdatoen. b. Modtagerens adresse, der som minimum viser by eller postnummer (eller tilsvarende international oplysning). "Leveringsbevis (for immaterielle og virtuelle varer eller tjenesteydelser)" er al konkret dokumentation på, at bestillingen er udført, som bl.a. indeholder følgende oplysninger: a. Den dato, hvor varen eller tjenesteydelsen er leveret eller udført. b. Modtagerens adresse ( adresse/ip-adresse eller andet), hvis dette er relevant Hvad er eksempler på varer/betalinger/sager, som ikke er kvalificeret til PayPals sælgerbeskyttelse? a. Licenser til digitalt indhold og digitale varer. Hvor visse immaterielle varer, licenser til digitale varer og/eller tjenester efter PayPals skøn i visse tilfælde kan være dækket af sælgerbeskyttelsen, vil følgende aldrig være dækket, medmindre andet er skriftligt aftalt med PayPal: 1. Varer, der svarer til kontanter (herunder og uden begrænsning forudbetalte varer som f.eks. gavekort og forudbetalte kort). 2. Betalinger foretaget i form af finansielle produkter og investeringer Donationer. b. Varer, du leverer (eller afhenter) personligt. c. Betalinger, der foretages via Zong, Website Payment Pro (PayPal Direkte betaling og Virtuel terminal). d. Krav, chargebacks og tilbageførsler for "Afviger væsentligt fra beskrivelsen". e. Varer, som er købt via annoncer. f. Tvister, der oprettes direkte hos PayPal via Løsningscenteret i overensstemmelse med denne aftales afsnit 13.

7 g. Betalinger i form af guld (uanset om det er i fysisk form eller i børshandlet form). h. Betalinger via PayPal-funktionen Samlet betaling. 2. Øvrige ændringer Nogle rettelser i afsnittene i vores brugeraftale er mindre typografiske ændringer, som refererer til ændringerne beskrevet i afsnit 1 ovenfor.

Løsning af tvister, krav og chargebacks. Nogle gange kan der opstå problemer med en bestilling. Vi er her for at hjælpe dig, hvis det sker.

Løsning af tvister, krav og chargebacks. Nogle gange kan der opstå problemer med en bestilling. Vi er her for at hjælpe dig, hvis det sker. Løsning af tvister, krav og chargebacks. Nogle gange kan der opstå problemer med en bestilling. Vi er her for at hjælpe dig, hvis det sker. Potentielle situationer. 1 2 Tvister og krav Hvis en kunde har

Læs mere

Hjælp til at undgå tvister og chargebacks.

Hjælp til at undgå tvister og chargebacks. Hjælp til at undgå tvister og chargebacks. Nogle gange kan der opstå problemer med en bestilling. Her er vores praktiske vejledning til, hvordan du undgår tvister og chargebacks. Problemerne falder typisk

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Brugeraftale for PayPal-tjenesten

Brugeraftale for PayPal-tjenesten >> Vis alle juridiske aftaler Brugeraftale for PayPal-tjenesten Seneste opdatering: 27. april 2017 Udskriv Download PDF Bemærk! Denne version af aftalen, der er markeret som "Aktuel brugeraftale for PayPal-tjenesten",

Læs mere

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger

Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Politik til beskyttelse af personlige oplysninger Af s bestyrelse, 19. september 2010 Hos (herefter benævnt UNF) anerkender vi, at beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt. Denne Politik til beskyttelse

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

(General Data Protection Regulation)

(General Data Protection Regulation) GDPR Information (General Data Protection Regulation) Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Politik for beskyttelse af personlige oplysninger... 2 1. Generelt... 2 2. Ansvarlig for personlige oplysninger...

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Laufen Nordic A/S: Generelle betingelser for online-handel

Laufen Nordic A/S: Generelle betingelser for online-handel Laufen Nordic A/S: Generelle betingelser for online-handel [www.laufen-cleanet.com] er et salgssted, hvor Laufen Nordic A/S (herefter Laufen) tilbyder vise produkter fra Laufen. På denne hjemmeside kan

Læs mere

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår

Priser for MobilePay Subscriptions (som kan findes på MobilePay.dk) Afsnit A Generelle betingelser og vilkår B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y S U B S C R I P T I O N S TIL V I R K S O M H E D E R M E D M O D T A G E R K O N T O I D A N S K E B A N K Gældende fra den 22. maj 2017 MobilePay Subscriptions

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide

Adobe volumenlicenser. Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Adobe volumenlicenser Adobe Value Incentive Plan (VIP) Programguide Version 3.0 30. juli 2013 Indhold Value Incentive Plan (VIP) Oversigt... 3 Programmet indeholder... 3 Øjeblikkelig adgang til Adobe-produkter...

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING

FORTROLIGHEDSERKLÆRING FORTROLIGHEDSERKLÆRING AFSNIT 1 - HVAD GØR VI MED DINE OPLYSNINGER? Når du køber noget fra vores butik, vil vi, som en del af køb og salg proces, indsamle personlige oplysninger, du giver os, såsom dit

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling foretaget med dit Dankort

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling foretaget med dit Dankort Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling foretaget med dit Dankort Som kortholder har du i en række situationer mulighed for at få tilbageført en betaling, der er gennemført

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Persondatapolitik. Persondatapolitik

Persondatapolitik. Persondatapolitik Persondatapolitik Persondatapolitik I denne persondatapolitik beskrives, hvordan Volstrup Rullegræs indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

Vejledning til Rammeaftale 50.80 Vejsalt

Vejledning til Rammeaftale 50.80 Vejsalt - Om håndtering af forsinkelser ved en leverance - Om håndtering af forsinkelse ved en leverance Side 1 Indhold Hvornår foreligger der forsinkelse?... 3 Undersøgelsespligt (Særligt for det tilfælde at

Læs mere

Såfremt WP ikke har afgivet tilbud, er en ordre fra Sælger først bindende for WP, når denne har fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse.

Såfremt WP ikke har afgivet tilbud, er en ordre fra Sælger først bindende for WP, når denne har fremsendt en skriftlig ordrebekræftelse. Dato: 2018-04-20 SAMHANDELSAFTALE AFTALEINDGÅELSE Medmindre andet er anført, er Webparts tilbud bindende i 30 dage fra tilbudsdato, hvorefter det bortfalder, medmindre Sælger inden fristens udløb har afgivet

Læs mere

SAMHANDELSBETINGELSER

SAMHANDELSBETINGELSER SAMHANDELSBETINGELSER 1. Anvendelse Disse generelle salgs- og leveringsbetingelser er gældende for samhandel med AYTM, hvis ikke andet er aftalt mellem parterne. 2. Aftaler En aftale er først bindende,

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af

Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af Online handelsbetingelser OOG Company IVS, Fælledvej 17, 7600 Struer Vers. 1.0 af 12.02.2018 Disse handelsbetingelser gælder for køb af produkter på oogcompany.dk. 1. Bestilling For at kunne handle hos

Læs mere

Nye annonceringsregler. Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007.

Nye annonceringsregler. Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007. Nye annonceringsregler Let og effektiv håndtering af de nye annonceringsregler for små offentlige kontrakter, der gælder fra 1. juli 2007. De nye udbudsregler De nye regler om offentliggørelse og udbud

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

RETNINGSLINJER. Artikel 1. Definitioner

RETNINGSLINJER. Artikel 1. Definitioner 1.6.2018 L 136/81 RETNINGSLINJER DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS RETNINGSLINJE (EU) 2018/797 af 3. maj 2018 om Eurosystemets levering af tjenesteydelser vedrørende forvaltning af valutareserver i euro til

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Brugeraftale for PayPal-tjeneste

Brugeraftale for PayPal-tjeneste PayPal Page 1 of 25 >> Vis alle juridiske aftaler Brugeraftale for PayPal-tjeneste Sidste opdatering: 1. juli 2015 Udskriv Download PDF Aftalen består af seksten afsnit (inklusive et bilag). Du kan gå

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 2004O0013 DA 22.12.2004 001.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B M1 DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS RETNINGSLINJE af 1. juli 2004 om Eurosystemets

Læs mere

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt Handelsbetingelser Indhold 1. Betaling 2. Fragt 3. Fortrydelsesret 4. Reklamationsret 5. Persondatapolitik 6. Klageadgang 7. Kundeservice 1. Betaling Smarter Life ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort,

Læs mere

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Master- Card

Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Master- Card N O T A T Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Master- Card 11. september 2014 Som kortholder har du i en række situationer mulighed for

Læs mere

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen.

1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. 1. QUBS FORRETNINGSBETINGELSER 1.1 Qub er en serviceplatform i form af en applikation til ios. Platformen bringer købere og sælgere af tjenesteydelser sammen. Forretningsbetingelser beskriver samarbejdet

Læs mere

Indkøbsordre- og fakturastandarder for Swiss Re Denmark Services A/S

Indkøbsordre- og fakturastandarder for Swiss Re Denmark Services A/S Swiss Re er forpligtet til at opfylde sine forpligtelser overfor leverandører, herunder rettidig betaling for aftalte varer/tjenesteydelser. For at opfylde dette mål beder vi alle vores leverandører om

Læs mere

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere?

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere? Screwpull proptrækkeren er udviklet af oliemanden Herbert Allen i 1979. I dag er varemærket Screwpull globalt anerkendt, og produkterne sælges i næsten ethvert industrialiseret land. Mange nye produkter

Læs mere

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside:

Udover Privatlivspolitikken gælder vores Cookiepolitik, som du kan finde på vores hjemmeside: Privatpolitik Når vi modtager personoplysninger om dig, er det vores målsætning, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en gennemsigtig og sikker måde. Det er derfor vigtigt for

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014. 1. Generelt... 2. 2. Levering... 2. 3. Betaling og kreditvurdering... 2. 3.1 Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 14. september 2014 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag...

Læs mere

Brugeraftale for PayPal-tjeneste

Brugeraftale for PayPal-tjeneste Brugeraftale for PayPal-tjeneste DU ACCEPTERER, AT DENNE BRUGERAFTALE ER GÆLDENDE FOR ALLE BRUGERE FRA DEN 1. JULI 2015 Udskriv Download PDF Aftalen består af 16 afsnit (inklusive et bilag). Du kan gå

Læs mere

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune.

Betaling med EAN følger de betingelser der er lavet sammen med din kommune. Aarhus 12.06.2017 Dansk Supermarked A/S Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser 1. Betaling Betaling af dine dagligvarer kan ske på tre måder. Du kan vælge at betale med

Læs mere

Bankerne kan nu oplyse identitet på kunder, der har betalt for lidt

Bankerne kan nu oplyse identitet på kunder, der har betalt for lidt Bankerne kan nu oplyse identitet på kunder, der har betalt for lidt BILAG TIL ORIENTERING Loven og dens forarbejder Bestemmelsen lyder således:» 117 a. Et pengeinstitut kan videregive oplysninger om en

Læs mere

Personer hos kundevirksomheder

Personer hos kundevirksomheder Personer hos kundevirksomheder Privatlivspolitik 1. indledning Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde eller potentiel virksomhedskunde hos Eltech - "Selskabet"

Læs mere

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com)

Dette dokument er oprettet ved hjælp af en skabelon fra SEQ Legal (seqlegal.com) I overensstemmelse med EUs Generelle Data Beskyttelses Forordning (GDPR) er vores virksomhed ISODAN ApS ejer af Cool Machine Europe forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger i henhold til

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Anvendelse... 2 2 Tilbud... 2 3 Ordrer.... 2 4 Levering og leveringstid... 2 5 Særligt vedrørende rådgiveransvar... 2 6 Ansvarsbegrænsning... 2 7 Mangler...

Læs mere

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Optimatic ApS Version 1.0, opdateret den 3. maj 2019 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos en virksomhedskunde

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

1. Generelt. 2. Dataansvarlig for persondata. 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger. 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 1. Generelt 2. Dataansvarlig for persondata 3. Hvornår behandler vi dine personoplysninger 4. Hvilke oplysninger behandler vi om dig? 5. Hvorfor behandler vi oplysninger om dig? 6. Lovgrundlaget for vores

Læs mere

Retail Knowledge s håndtering af personlige data beskrives nedenfor baseret på dit forhold til Retail Knowledge.

Retail Knowledge s håndtering af personlige data beskrives nedenfor baseret på dit forhold til Retail Knowledge. 1. Introduktion Individets personlige integritet og sikkerheden for dennes personoplysninger er vigtige for Retail Knowledge, som er ansvarlig for at sikre, at alle personoplysninger behandles korrekt

Læs mere

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Handelsbetingelser Generelle oplysninger JURIDISK NAVN: MASKINHANDLER SØREN KNUDSEN CVR: 95689655 ADRESSE: Langegade 119 DK-5300 KERTEMINDE MAIL: sk@skshoppen.dk TLF: +45-40341973 Forsikring og erstatning

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 2006O0004 DA 24.05.2013 002.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS RETNINGSLINJE af 7. april 2006 om Eurosystemets

Læs mere

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer *

FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE. på udvalgte -kameraer * FÅ OP TIL 1500,- TILBAGE på udvalgte -kameraer * *Værdien afhænger af produktet. Tilbuddet gælder mellem 1. november 2017 og 31. januar 2018 og kun for udvalgte forhandlere. For yderligere vilkår og betingelser,

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om Affaldsregistret og om godkendelse som. indsamlingsvirksomhed 1)

Udkast til bekendtgørelse om Affaldsregistret og om godkendelse som. indsamlingsvirksomhed 1) Udkast til bekendtgørelse om Affaldsregistret og om godkendelse som indsamlingsvirksomhed 1) I medfør af 7 b, 44, stk. 1, 4 og 5, 45 d, 73, 79 b, stk. 1, 80, stk. 1 og 2, 88, 89 b, 92 og 110, stk. 3, i

Læs mere

INTERNETRETTEN, 2. udgave, 2012 SUSANNE KARSTOFT PROFESSOR, PH.D.

INTERNETRETTEN, 2. udgave, 2012 SUSANNE KARSTOFT PROFESSOR, PH.D. INTERNETRETTEN, 2. udgave, 2012 SUSANNE KARSTOFT Aftaleret og fjernsalg. Kapitel 2 Formkrav og digital signatur Aftaleindgåelse Almindelige aftaleretlige spørgsmål, f.eks. om ugyldighed, begreberne komme

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

Vilkår og betingelser Kreditfacilitet DEGIRO

Vilkår og betingelser Kreditfacilitet DEGIRO Vilkår og betingelser Kreditfacilitet DEGIRO Indhold Indhold... 2 Artikel 1. Definitioner... 3 Artikel 2. Kontraktlig forhold... 3 2.1 Godkendelse... 3 2.2 Afdeling for kredit registrering... 3 2.3 Yderligere

Læs mere

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Handelsbetingelser Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Have & Livsstil ApS Ådalen 9 4600 Køge Tlf.: 4616 1551 info@haveoglivsstil.dk CVR. 38023845 Ordrebekræftelse:

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011

PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 PLAY4FREE DIGITAL SERVICEAFTALE Sidst opdateret: 14. OKTOBER 2011 1. Aftalens omfang. Denne aftale gælder for dit køb af Play4Free Funds, kontakter, mønter, eller nogen andre af vores andre virtuelle valutaer

Læs mere

Bekendtgørelse om udbud af online væddemål

Bekendtgørelse om udbud af online væddemål Bekendtgørelse om udbud af online væddemål I medfør af 11, stk. 4, 36, stk. 2, 41, stk. 1, og 60 i lov nr. 848 af 1. juli 2010 om spil fastsættes: Kapitel 1 Anvendelsesområde 1. Bekendtgørelsen finder

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

Vilkår & Betingelser. Priser. Bestilling. Betaling. Konkurrencer

Vilkår & Betingelser. Priser. Bestilling. Betaling. Konkurrencer Der tages ikke gebyr ved betaling på Sarenza.dk. Vilkår & Betingelser Nedenstående dokument (Vilkår og Betingelser) omhandler vilkår og betingelser for salg foretaget mellem folk, der ønsker at handle

Læs mere

EXTENDED CARE Betingelser og vilkår

EXTENDED CARE Betingelser og vilkår EXTENDED CARE Betingelser og vilkår WIŚNIOWSKI Sp. z o.o. S.K.A.-forretningspartneren (herefter FP ) forpligtes i henhold til dette debiterbare EXTENDED CARE-program til at levere en garanteret tjeneste

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) L 129/68 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2018/764 af 2. maj 2018 om de gebyrer og afgifter, der skal betales til Den Europæiske Unions Jernbaneagentur, og de tilhørende betalingsbetingelser

Læs mere

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken. Telia Music Player Vilkår for anvendelse af musik på mobilenhed Din brug af sangene er underlagt reglerne for tjenesten nedenfor. 1. Ophavsret Du opnår ingen rettigheder til softwareproduktet eller materiale

Læs mere

Opdatering af politikker Download PDF

Opdatering af politikker Download PDF >> Vis alle juridiske aftaler >> Se tidligere opdateringer af politikker Opdatering af politikker Download PDF På denne side bliver brugerne på forhånd orienteret om vigtige ændringer af PayPal-tjenesten,

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger HANDELSBETINGELSER Generelle oplysninger Website: lystorvet.dk Virksomhedens juridiske navn: Hanne Purup Organisationsform: Personlig Ejet CVR: 32976336 Virksomhedsadresse:,, Danmark E- mailadresse: kontakt@lystorvet.dk

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser 1. Forretningsbetingelserne, aftale og parterne 1.1. Forretningsbetingelserne gælder for alle opgaver, som Vistisen & Lunde udfører for kunden, medmindre kunden har indgået anden

Læs mere

Vilkår for betalingskonti

Vilkår for betalingskonti Vilkår for betalingskonti Gældende fra den 01.01.2017 01.01.2017/03 Side 2/6 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto

Læs mere

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE

STANDARD SAMARBEJDSAFTALE STANDARD SAMARBEJDSAFTALE MELLEM (herefter benævnt Designvirksomheden ) OG (herefter benævnt Kunden ) (i det følgende samlet benævnt "Parterne" og hver for sig en "Part") Standard samarbejdsaftalen ( Aftalen

Læs mere

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning Generelle vilkår og forretningsbetingelser Indholdsfortegnelse Anvendelsesområde Bestillingsforløb, købsaftale, mængdebegrænsning Priser og leveringsgebyrer Levering Ejendomsforbehold Fortrydelsesret Reklamation

Læs mere

Vilkår og betingelser for Danmark Store

Vilkår og betingelser for Danmark Store Vilkår og betingelser for Danmark Store Omfang Disse vilkår og betingelser ("Vilkår") gælder for ordrer, du som forbruger (en person, der optræder uden for rammerne af vedkommende persons virksomhed eller

Læs mere

FORORDNINGER. Online butik forordninger

FORORDNINGER. Online butik forordninger FORORDNINGER Salg i online butikken udføres på grundlag af forordning af en online butik, som hver kunde bør vide, før bestilling. Placering af en ordre er ensbetydende med accept af de angivede vilkår.

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR

GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR GENERELLE BRUGERBETINGELSER FOR mypku Disse generelle brugerbetingelser ( Betingelser ) fastsætter de betingelser, der gælder mellem dig som bruger ( Brugeren ) og Nutricia A/S, CVR.: 73128110 ( Nutricia

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne.

1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne. 1 SALGSBETINGELSER SALGSBETINGELSER 1. Tilbud og aftale 1.1. Tilbud er bindende for Leverandøren i 14 dage fra tilbuddets dato at regne. 1.2. Aftale er indgået, når Kundens accept er modtaget af Leverandøren.

Læs mere

Politik Indholdsfortegnelse

Politik Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse Formål.... 3 Omfang.... 3 Behandling af data.... 3 Formål med behandling.... 3 Retsgrundlag for behandling.... 4 Legitime interesser, der forfølges med behandlingen.... 4 Kilder...

Læs mere

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik)

Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) Privatlivspolitik (ekstern persondatapolitik) for Holms Støbeteknik vedr. behandling af persondata Version Versions 1.01 Dato 18/-2018 Godkendt af Bettina Holm Antal sider 12 Side 1 af 12 Privatlivspolitik

Læs mere

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015

VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 VILKÅR FOR BETALINGSKONTI GÆLDENDE FRA DEN 1. JULI 2015 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er fx en lønkonto,

Læs mere

Metric Industrial A/S

Metric Industrial A/S PRIVATLIVSSPOLITIK Kontaktpersoner hos virksomhedskunder Metric Industrial A/S Version 1.0, opdateret den 23. maj 2018 1 INDLEDNING Formålet med denne privatlivspolitik er, at du som kontaktperson hos

Læs mere

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY

TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY TILLÆGSBETINGELSER FOR BRUG AF MASTERCARD I GOOGLE PAY Gældende fra den 5. december 2018 Når du accepterer disse tillægsbetingelser, downloader og bruger Google Pay, indgår du samtidig en aftale med Google

Læs mere

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt...

OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj Generelt Levering Betaling og kreditvurdering Kontantkøb - generelt... OiSTER Salgsvilkår Version 16. maj 2017 1. Generelt... 2 2. Levering... 2 3. Betaling og kreditvurdering... 2 3.1 Kontantkøb - generelt... 2 3.2 Kontantkøb - opkrævning... 2 3.3 OiSTER afdrag... 2 3.4

Læs mere

Sammensatte rejsearrangementer hvornår er betingelserne opfyldt?

Sammensatte rejsearrangementer hvornår er betingelserne opfyldt? Sammensatte rejsearrangementer hvornår er betingelserne opfyldt? Ny lovbestemmelse Sammensatte rejsearrangementer er en ny kategori af rejsetyper. De nye regler træder i kraft den 1. juli 2018 og er baseret

Læs mere

GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER

GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER GENNEMFØRELSESBESTEMMELSERNE TIL ADFÆRDSKODEKSEN FOR EUROPA-PARLAMENTETS MEDLEMMER VEDRØRENDE ØKONOMISKE INTERESSER OG INTERESSEKONFLIKTER PRÆSIDIETS AFGØRELSE AF 15. APRIL 2013 Kapitler 1. Gaver modtaget

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Som kortholder har du i en række situationer mulighed for at få tilbageført

Som kortholder har du i en række situationer mulighed for at få tilbageført Oversigt over dine muligheder for ved fjernsalg at få tilbageført en betaling, der er gennemført med Visadelen af dit Visa/Dankort 11. september 2014 Som kortholder har du i en række situationer mulighed

Læs mere

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder

Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Standardvilkår for samarbejde mellem medicovirksomheder og designvirksomheder Nærværende standardvilkår er tænkt som et neutralt udgangspunkt for samarbejdet mellem medico- og designvirksomheder omkring

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.1.0 (Opdatering 12.12.2011) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 4 Fakturamodtager... 4 Leverandør...

Læs mere