14. marts 2004 blev der afholdt et 4-timers løb på Københavns Rådhus og her er en artikel om hele arrangementet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "14. marts 2004 blev der afholdt et 4-timers løb på Københavns Rådhus og her er en artikel om hele arrangementet."

Transkript

1 Le Mans på Rådhuset 14. marts 2004 blev der afholdt et 4-timers løb på Københavns Rådhus og her er en artikel om hele arrangementet. Der var fire team som hver bestod af fire kørere og der blev kørt på en 4-spors Scalextric Sport bane i form af et ottetal, så alle spor var lige lange. Der kørtes med standard Scalextric Sport håndtag og biler fra Le Mans Hvert hold var på forhånd fundet ved en seedning efter hvor gode vi mente folk var - baseret på sidste års "Rally Ræs på Rådhuset" og løbsledelsens erfaringer. Banen inspiceres af nogle af kørerne inden starten og det bugnede præmiebord bliver også set efter i sømmene! HOLDENE Team 1: Michael Ladegaard, Jan Melin, Gert Therkildsen, Steen Scherer Team 2: Klaus Kosack, Palle Jørgensen, Erik Tandrup, Søren Skriver Team 3: Peter Svanebjerg, Morten Ibsen, Mikkel Ottestrup, René hristensen Team 4: Danny Stockfleth, Michael Throksøe, Rex Keene, Rob Løbsledere: René Christensen og Michael Ladegaard DAGENS PROGRAM 10:00 Velkomst og breifing 10:15 Træningen starter 10:45 1.løb starter 11:50 2.Løb starter (½ times frokostpause efter 2.Løb) 13:30 3.Løb starter 14:35 4.Løb starter 15:45 Kåring af vinderne og uddeling af sponsorpræmier 16:00 Lodtrækning af øvrige sponsorpræmier 16:30 Debriefing og oprydning

2 Løbsleder René briefer kørerne: Ingen øl ved banen! Påsætterne instrueres under træningen - og hvem har øl i hånden ved banen? SPONSORERNE Carpo.dk Information & Kommunikation, Økonomiforvaltningen, Kbh's Kommune Canvey Island Models øresunddirekt Efter ½ times træning gik starten på Le Mans på Rådhuset og det blev de fire holdkaptajner som skulle lægge ud og sætte standarden for dagens race. Team 1 ved Michael L. startede i spor 1 med en Ninco Porsche 911 GT3-R, Team 2 ved Klaus i spor 2 med en FLY Panoz LMP-1, Team 3 ved Morten i spor 3 med en Scalextric Cadillac Northstar og Team 4 ved Danny i spor 4 med en SCX Audi R8. Alle teams fik en time i hvert spor med tilhørende bil og allerede efter de første få omgange så det ud til at Team 2 skulle blive en farlig cocktail, men efter en time så billedet noget anderledes ud. Team 3 havde lagt sig i spidsen med 335 omgange, Team 1 og Team 2 delte 2.pladsen med hver 305 omgange, mens Team 4 kun var på 263 omgange.

3 De fire biler som blev benyttet i 4 timers løbet. Team 2 er foran efter få minutters kørsel, men Team 3 vendte hurtigt billedet! Banen fra den "nordlige" ende med alle sponsor skiltene omkring banen. Banen fra den "sydlige" ende med flere sponsorskilte. Løbsleder René noterer omgangene for de fire teams! Team 2's holdkaptajn Klaus tjekker tiderne sammen med sin holdkører Erik, mens Gert fra Team 1 observerer.

4 Løbet blev sat igang og her lagde Jan fra Team 1 ud med at indhente lidt af det tabte, hvilket var medvirkende til at Team 1 i spor 2 vandt etapen med 307 omgange foran Team 3 og Team 4 som hver kørte 297, mens Team 2 kørte 290. Den samlede stilling var nu at Team 3 førte med 632 omgange foran Team 1 med 612 omgange, Team 2 med 595 omgange og Team 4 med 560 omgange. Danny i spor 1 og Michael L i spor 2 kæmper hårdt side om side, mens Gert agerer påsætter. Porsche 911 GT3-R i Canvey Island Models svinge! Det var nu tid til lidt frokost som blev indtaget ved Tulip pølsevognen på Rådhuspladsen eller et andet sted ned af Strøget. 13:30 blev løbet sat i gang igen og Team 3's Mikkel lagde ud med 43 omgange i spor 1, men Team 4's Michael T svarede igen med 43 omgange i spor 2 og de to teams fulgtes ad med skiftevis føringer og endte på 314 omgange hver, mens Team 1 kørte 297 omgange og Team 2 kørte 259 omgange. Den samlede stilling var nu at Team 3 lå på 946 omgange, Team 1 var på 909 omgange, Team 4 var på 874 omgange og Team 2 var på 854 omgange. Med en føring på 37 omgange kunne Team 3 næsten ikke sætte sejren over styr i den sidste time. Panoz LMP-1 i Pendle Slot Racing svinget - skarpt forfulgt af Porsche 911 GT3-R. Stillingen efter 3 timers kørsel.

5 Den sidste times kørsel blev sat i gang og selvom Team 3 var urørlig på 1. pladsen, skulle det blive nervepirrende til det sidste da Team 4 satte jagten ind på Team 1 som var på 2. pladsen med et forspring på 35 omgange, men da Team 1 skulle køre i spor 4 med Audi R8 og Team 4 skulle køre i spor 3 med Cadillac Northstar var det ikke umuligt. Rob lagde ud med at hente 5 omgange på Steen, Rex tog en omgang på Gert, Michael T tog 4 omgange på Jan og Danny 7 omgange på Michael L. Stillingen imellem de to teams var nu 1073 omgange til Team 1 og 1025 omgange til Team 4. På en halv time havde Team 4 dermed hentet 17 omgange, så det var ikke utænkeligt at de sidste 18 omgange kunne hentes på den sidste halve time. Team 3 var nu på 1. pladsen med 1114 omgange og Team 2 lå på 4. pladsen 999 omgange med en halv time og den stilling kunne der ikke røres ved. Erik i spor 1 og Mikkel i spor 2 har det sjovt - og råber af påsætteren Klaus. Påsætter Klaus har fået styr på bilerne - til Rex og Gert's tilfredshed i hhv. spor 3 og 4 Kørslen og jagten fortsatte og Rob hented 5 omgange på Steen, mens Rex tog 2 omgange på Gert og Michael T. hentede 3 omgange på Jan. Dermed var Team 1 på 2.pladsen med 8 omgange foran Team 4 på 3. pladsen inden det sidste stint, hvor de fire holdkaptajner skulle afslutte fire timers spændende race. Team 3 kørte i mål som en sikker vinder med 1280 omgange, mens Team 1 og Team 4 kørte næsten samtidig over målstregen med hver 1181 omgange og Team 2 kom ind på 4. pladsen med 1144 omgange. Danny fra Team 4 havde altså kørt 8 omgange ind på Michael L. fra Team 1 og dermed måtte vi ud i et målfoto som viste at Team 4 kørte over målstregen 4/100 af et sekund før Team 1. Utroligt efter fire timers race. Skriver, René, Rob og Steen i gang med deres sidste stint i den 4. time. Team 4's holdkaptajn Danny tjekker omgangene i håb om at 2. pladsen kommer i hus

6 Jan flager fire timers race af. Stort bifald til kørerne og arrangementet Efter en lille pause blev det nu tid til præmieoverrækkelsen som var et rent slaraffenland takket være vores sponsorer som virkelig havde været i det gavmilde hjørne. Vi lagde ud med timerekorderne og her var Mikkel fra Team 3 hurtigst i den første time med en omgang på rent i spor 3 med en Cadillac Northstar og Mikkel blev præmieret med to displaystandere fra Carpo.dk. I den anden time satte Michael L. fra Team 1 en omgangsrekord på i spor 2 med en Panoz LMP-1 og Michael L. blev præmieret med en smøreolie fra Scale Race Products. I den tredie time var Danny fra Team 4 hurtigst i tiden i spor 2 i en Panoz LMP-1 og for den bedrift fik han også to displaystandere fra Carpo.dk og da Danny også var hurtigste mand i den fjerde time i tiden i spor 3 med en Cadillac Northstar modtog Danny også en smøreolie fra Scale Race Products. Danny modtager displaystandere fra Carpo.dk og smøreolie fra Scale Race Products for to kanontider. Herefter skulle Team 2 hædres for deres indsats - 4. pladsen i Le Mans på Rådhuset med 1144 omgange. Team 2: Klaus, Palle, Erik og Skriver blev præmieret med en pose hver som indeholdt en t- shirt, musemåtte og kuglepen fra Øresunddirekt, en masse slik fra Malaco samt endnu en t- shirt fra Information & Kommunikation som straks skulle prøves.

7 Præmiepigen Renee uddeler præmier. SMIL! Nr. 4 ud af fire kan ikke blive værre Så kom turen til Team 1 som altså måtte se sig slået på målstregen efter fire timers kørsel med kun 4/100 af et sekund. Team 1: Michael L., Jan, Gert og Steen kørte 1181 omgange og for den flotte indsats modtog de også en pose med en t-shirt, musemåtte og kuglepen fra Øresunddirekt, en masse slik fra Malaco samt en stor rygsæk fra Information & Kommunikation. Team 1 smiler pænt, men er lidt skuffede og vil ikke se fotografen i øjnene... så skidt da. Ta det foto!

8 På en fantastisk flot finish nåede Team 4 op på 1181 omgange og smuttede lige indenom Team 1 og snuppede 2. pladsen. Team 4 som bestod af Danny, Michael T., Rex og Rob, modtog også en stor pose med en t-shirt, musemåtte og kuglepen fra Øresunddirekt, en masse slik fra Malaco samt en kasket fra Information & Kommunikation. Glade og stolte gutter fra Team 4. Så kom turen endelig til vinderne af Le Mans på Rådhuset! Team 3: Morten, Peter, Mikkel og René kørte tilsammen 1280 omgange og var dermed 99 omgange foran nr.2. Team 3 blev belønnet med en stor pose med en t-shirt, musemåtte og kuglepen fra Øresunddirekt, en masse slik fra Malaco samt et lækkert ur hver som var indgraveret med "Le Mans Rådhuset 2004" sponsoret af Apropos a/s ved Palle Jørgensen som selv uddelte præmierne. Palle fra Apropos a/s uddeler ure til de fire lykkelige vindere.

9 Vi havde fået sponsoreret fire biler og købt en ekstra bil for startgebyret og de fem biler trak vi så lod om blandt deltagerne samt et ekstra ur og en ekstra gevinst. De heldige vindere er følgende: Steen - Dome S101 Judd Sponsor: Pendle Slot Racing, England Mikkel - Porsche 911 GT1 Sponsor: Leif O. Hobby, Klarup Peter - Panoz LMP-1 Sponsor: Slotcars-Online, Amager Jan - Dome S101 Judd Sponsor: Canvey Island Models Michael - Audi R8 Købt for startgebyret

10 Rob - Le Mans Rådhuset 2004 ur Sponsor: Apropos a/s Palle - Terningespil Købt for startgebyret Rob og Palle's gevinster kræver lige en forklaring på hvorfor netop de to skulle præmieres ekstra. Rob var den kører som formåede at holde så meget igen på håndspeederen at han i et stint på 7½ minut kun formåede at køre 24 omgange - der er jo ingen grund til at få stress! Palle vandt et terningespil, da han var den eneste som formåede at sende en bil ud over hegnet og ned på gulvet - så fremover bør han kun kaste med terningerne! Palle var dog hårdt presset om denne gevinst, da Michael T som påsætter formåede at holde to biler i luften på en gang! Men alt i alt så var det en skide god dag og alle så ud til at more sig! Vi slutter derfor af med et par af de tilbagemeldinger som er blevet sendt til René. FEEDBACK Danny - Hej drenge. Tak for idag... pisse hyggeligt! Klaus - Jeg vil lige sige tak for et fedt arrangement! Michael L. - Vil bare lige sige tak for et KANON arrangement! Det var fedt at være med! Du kan regne med min deltagelse, hvis du gentager successen næste år! Peter - Jeg vil bare lige sige tak for igår. Det var rigtigt godt. Selv har jeg aldrig prøvet at køre på en så stor bane og når den så oven i købet var 4-spors, var det endnu bedre! Jeg tror alle syntes at vi havde et godt løb. Michael T. og Palle var i hvert fald meget begejstrede og de talte om fremtidige løb! Rex - Tak for igår. Det var meget sjovt! Erik - Jeg må skrive med STORT... JEG KAN IKKE ROSE DIG HØJT NOK. DET VAR ET FANTASTISK ARRANGEMENT SOM DU HAVDE STABLET PÅ (BANEN) EN SØNDAG DER VAR FYLDT MED SPÆNDING, DRAMATIK, SJOV OG IKKE MINDST SPORTSÅND... SØNDAGSKIRKEN ER HELT KLART SLÅET MED FLERE OMGANGE. DU GJORDE DET IGEN GAMLE SVINGER... SER FREM TIL EN NY OMGANG LE MANS... HILSEN TIL ALLE MODKØRERE OG IKKE MINDST TEAM 2 - KLAUS, SKRIVER OG PALLE. VI GJORDE DET, VI HAVDE AFTALT FRA STARTEN AF OG FULGTE DET TIL SLUT... VI VILLE IKKE HAVE RYGSÆKKENE OG CAPS'ENE, MEN URERNE ELLER TRØJERNE, DET VAR DET VI GIK EFTER. TAK GUT- TER, DET HOLDT HÅRDT, MEN VI FIK HVAD VI KOM EFTER...!

11 De fire holdkaptajner i deres Øresunddirekt t- shirts. Sponsor: Øresunddirekt Sådan ser en vinders ur ud! Sponsor: Apropos a/s Tilbage er der blot at sige et stort tak til alle deltagerne og alle vores sponsorere som alle var med til at gøre det til en god dag og vi håber at vi må kontakte jer igen næsten gang vi finder på et arrangement. Du kan se stillingerne her:

Der blev afsluttet med GT-ræs på den særligt opstillet bane til dette formål og også her var der mulighed for at vinde en SCX DTM bil som var

Der blev afsluttet med GT-ræs på den særligt opstillet bane til dette formål og også her var der mulighed for at vinde en SCX DTM bil som var Rallyræs på Rådhuset 16 mand mødte op kl. 11:00 søndag d. 9. februar 2003 til et vaskeægte Rally Ræs på Rådhuset - tre proffer (som kørte udenfor konkurrencen) og 13 rookies - her i blandt tre børn under

Læs mere

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C

FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C FANTASTISK AFSLUTNING PÅ 2-TIMERS GRUPPE C Hvad der blot skulle have været fyld i et hul i kalenderen, gik hen og blev et særdeles spændende løb! Med et hul i kalenderen på tre uger skulle onsdagen sådan

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

DTM Tirsdag løb

DTM Tirsdag løb DTM 2005 Tirsdag 10-5-11 1.løb Start positionerne: #1 Ekström, Audi A4 Red Bull (John),#6 McNish, Audi A4 Siemens (René) #19 Stippler, Audi A4 S-Line (Jesper),#5 Kristensen, Audi A4 S-Line (Jesper) #8

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt

tætte kampe fortsatte, men ud på eftermiddagen trak englænderne fra og i sidste ende endte det med at England vandt Kinsman Cup 2014 Gladsaxe Søborg Badmintonklub (GSB) og Carshalton Junior Badminton Club, fra Sutton, England mødtes for 31. gang til den årlige Påsketurnering Kinsman Cup. I år gik turen til Sutton, hvor

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L

En stol for lidt (FINAL DRAFT) Klostermarkskolen 8L En stol for lidt (FINAL DRAFT) af Klostermarkskolen 8L SCENE 1 HOS AFTEN Maja og Matthias står inde på Majas værelse. De er ved at sige farvel. Det har været rigtig hyggeligt idag. Ja, det har det vel..

Læs mere

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk

Nytårsmenu roser: Varna Palæet, Ørneredevej 3, DK - 8000 Aarhus C. Tlf.+ 45 86 14 04 00, E-mail : info@varna.dk Nytårsmenu roser: Hej Palle Det var en fantastisk menu og super mad en stor succes Erik Luplau Tak for en velorganiseret og velsmagende menu, der fik meget ros både for køkkenpersonalet og for alle nydende

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Juni 2015 Arbejdsaften d. 3. juni kl. 18-21 Kom i arbejdstøjet og hjælp med at holde din klub pæn, der er flere mindre projekter som vi kan få ordnet i fællesskab. Der skal blandt

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler

Nr. 30 december 2013. Nye nej tak mærkater. Få 2.000 point i. 35Casper og Mikkel. fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Nr. 30 december 2013 Nye nej tak mærkater Få 2.000 point i 35Casper og Mikkel fra Ikast fortæller om jobbet som omdeler Vi ønsker alle omdelere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi har sammen med

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole

IPad (Endelige manus) Taastrup Realskole IPad (Endelige manus) af Taastrup Realskole RIGTIG OG FORKERT SCENE 1 - SKOLE - MORGEN Ida kommer gående ned ad gangen på vej ind til time. Caroline og Anna kommer gående ned ad gangen og opdager Ida.

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus

Jeg vil se Jesus -3. Levi ser Jesus Jeg vil se Jesus -3 Levi ser Jesus Mål: at skabe forventning til Jesus i børnene en forventning til et personligt møde med Jesus og forventning til at kende Jesus (mere). Vi ser på, hvordan Levi møder

Læs mere

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald

hun sidder der og hører på sine forældre tale sammen, bliver hun søvnig igen. Og hun tænker: Det har været en dejlig dag! Af Johanne Burgwald En dag med Skraldine Skraldine vågner og gaber. Hun rækker armene i vejret og strækker sig. Nu starter en ny dag. Men Skraldine er ikke særlig glad i dag. Hendes mor er på kursus med arbejdet, og det betyder,

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

I FORENINGEN - SPOR 0. Nr.17. Billeder og Tekst kender vi intet til på redaktionen, så vi fralægger os ethvert ansvar

I FORENINGEN - SPOR 0. Nr.17. Billeder og Tekst kender vi intet til på redaktionen, så vi fralægger os ethvert ansvar I FORENINGEN - SPOR 0 Nr.17 Billeder og Tekst kender vi intet til på redaktionen, så vi fralægger os ethvert ansvar Den Københavnske S-bane har fra 1. oktober overtaget de 2 MJ rangerlokomotiver fra DSB.

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED

12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED 12-TIMERS GRUPPE C LØB HOS ODSHERRED Som træning og optakt for Scuderia Minimale til et større løb uden i Europa, havde OSCC stillet deres bane til rådighed fredag d. 8/5-2009 til et 12-timers Slot.it

Læs mere

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det.

De var hjemme. De blev ved at sidde på stenene, hvad skulle de ellers gøre. De så den ene solnedgang efter den anden og var glade ved det. De 2 sten. Engang for længe siden helt ude, hvor jorden ender, ved havet lå 2 store sten. De var så smukke, helt glatte af bølgerne, vindens og sandets slid. Runde og lækre. Når de var våde skinnede de,

Læs mere

Tak for indsatsen/hjælpen til UCI Cat. 1 MTB løbet i Sdr. Plantage

Tak for indsatsen/hjælpen til UCI Cat. 1 MTB løbet i Sdr. Plantage Tak for indsatsen/hjælpen til UCI Cat. 1 MTB løbet i Sdr. Plantage Kære alle, Søndag den 05-06-2011 Så er der gået et par dage siden vi afholdt det store MTB arrangement i grusgraven. Jeg vil gerne benytte

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Danseskolen. Et manuskript af 9.b, Marie Jørgensens Skole. endelig gennemskrivning, august 2010

Danseskolen. Et manuskript af 9.b, Marie Jørgensens Skole. endelig gennemskrivning, august 2010 Danseskolen Et manuskript af 9.b, Marie Jørgensens Skole endelig gennemskrivning, august 2010 SC 1. INT. Foyer - Dag (25) og (24)står og venter i foyeren. Louise har langt lyst hår. Hun har stramme bukser,

Læs mere

Få gang i et aktørnetværk om uddannelse i boligområdet

Få gang i et aktørnetværk om uddannelse i boligområdet Få gang i et aktørnetværk om uddannelse i boligområdet Det er helt oplagt at skabe et netværk om uddannelse netop i dette område. Her samles vi alle med et fælles fokus. Kristian Egede Slot, skole-hjem

Læs mere

Du må være med! -1. Den, der altid kommer for sent

Du må være med! -1. Den, der altid kommer for sent Du må være med! -1 Den, der altid kommer for sent Mål: Det er ubehageligt at blive holdt udenfor. Men Jesus holder ingen udenfor. Han inkluderer hvert eneste menneske. Børnene må komme til den overbevisning,

Læs mere

Nu sker det igen... Bowlingklubben Ribe & indbyder til 300 nedrykker

Nu sker det igen... Bowlingklubben Ribe & indbyder til 300 nedrykker Nu sker det igen... Bowlingklubben Ribe & indbyder til 300 nedrykker Den 27. - 28. - 29. marts 2009 Hej bowlingspillere! Så sker det igen! Efter et par års pause er vi nu i stand til at genoptage vort

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere

MIN MENING OM LÆR FOR LIVET

MIN MENING OM LÆR FOR LIVET MIN MENING OM LÆR FOR LIVET Jeg havde haft delte meninger om lær for livet, både positive og Negative. Men til sidst fik mine forældre overtalt mig til at tage på LFL så det gjorde jeg. Da jeg ankom havde

Læs mere

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL

KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL KIRSTEN WANDAHL Kirsten Wandahl BLÅ ØJNE LÆSEPRØVE Forlaget Lixi Bestil trykt bog eller ebog på på www.lixi.dk 1. Kapitel TO BLÅ ØJNE Din mobil ringer. Anna hørte Felicias stemme. Den kom

Læs mere

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer!

Connie Birk med Slagterens Indi, Uddannet fig. og aktiv i konkurrencer! Søndag d. 5.9.10 Udtagelse til DM. Endelig kom dagen som vi har ventet på et helt år. Udtagelsen blev afhold af Vestjyllands PH. Så det har været nogle spændende mdr. op til, for Kim og Kjeld stod jo for

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe.

Træner og leder: Niels Dall, Ole Gammelgaard, Jakob Freil, Gitte Karlshøj og Alan B. Grønkjær samt Team Danmark konsulent Nicolaj Holmboe. VM finder sted i Belek, Antalya i Tyrkiet i denne uge. Danmark stiller med dette hold: Compound Martin Damsbo Patrick Laursen Stephan Hansen Camilla Søemod Recurve Maja Jager Anne Marie Laursen Carina

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Danske politimesterskaber i

Danske politimesterskaber i BOR Danske politimesterskaber i København vandt alt i elite-rækken. Østjylland vandt alt i mester-rækken og Midt-og Vestjylland vandt alt i a-rækken. Af Poul-Erik Sloth Andersen PI-København, Bordtennisafdelingen

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Sebastian og Skytsånden

Sebastian og Skytsånden 1 Sebastian og Skytsånden af Jan Erhardt Jensen Sebastian lå i sin seng - for han var ikke rask og havde slet ikke lyst til at lege. Mor var blevet hjemme fra arbejde, og hun havde siddet længe hos ham,

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret!

Hvad har du lyst til at opleve idag? Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen. feellikeaarhus.dk. Prøv Feel-o-metret! Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig bagerst i køen ARoS museum Den Gamle By Bugten kano Sculpture by the Sea Café Centrum Tivoli Friheden Far ville ha GYS - men han blev ved at stille sig

Læs mere

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet.

I badminton. Turneringen, som startede med singlerne, blev kyndigt styret af Alice ved dommerbordet. I badminton 21. april 2018 i Gl. Valbyhal Stævnet startede kl. 13.00 i Gl. Valbyhallen. Formanden for HI s badmintonafdeling bød de fremmødte velkommen og udtrykte sit håb om, at alle 32 deltagere som

Læs mere

Klubben for Sort spids

Klubben for Sort spids Klubben for Sort spids A U G U S T 2 0 1 6 Formandens Hjørne Så er træffet lige om hjørnet! Vi glæder os til at se jer til en familiehundedag - som sædvanlig ved Birkende Boldklub. Der er indkaldt 2 kuld

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne

Opgave 1: Find forholdsordene i sætningerne Forholdsord fortæller os, hvor noget er i forhold til en anden ting. Fx: Bogen lå på bordet Haven var foran huset Forholdsord kan være: I, under, over, ved siden af, foran, ved, bagved, fra, på, igennem

Læs mere

Mörrum 29/5-1/6 2014

Mörrum 29/5-1/6 2014 Mörrum 29/5-1/6 2014 Endelig kom turen til Mörrum. Vi var 5 seniorer og 2 juniorer tilmeldt. Vi kørte fra Hørsholm torsdag morgen kl. 04.00. Kenneth ville køre senere. Forventningerne til at fange den

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Gokart. De åbne Lufthavnsmesterskaber i. Roskilde Racing Center. onsdag den 7. september 2016

Gokart. De åbne Lufthavnsmesterskaber i. Roskilde Racing Center. onsdag den 7. september 2016 Arrangør: Idrætsklubben, Lufthavnen Dansk Politiidrætsforbund De åbne Lufthavnsmesterskaber i Gokart Roskilde Racing Center onsdag den 7. september 2016 Velkommen De åbne Lufthavnsmesterskaber i GOKART

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016

European Youth Cup Héviz, Ungarn maj 2016 : Rejsebrev 6 Lørdag den 7. maj. Individuel finale dag! Der var lagt op til tre meget spændende individuelle finaler, hvor vi var sikre på minimum en medalje. Første mand på banen var Christoffer der skulle

Læs mere

Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden

Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden 1 of 11 8/20/17, 8:26 AM CHRISTINA GREGERSEN FORSIDE 19.08.2017 KL. 07:32 Bliv investor i en væddeløbshest for 20 kr. om måneden Mens investering i væddeløbsheste tidligere var for rigmænd, ejes flere

Læs mere

Forspil. Sofiero den første dag.

Forspil. Sofiero den første dag. SOFIERO 2005. - iinntteerrnnaattiioonnaall hhuunnddeeddeebbuutt. Forspil. Ikke fordi det har meget med skønhedskonkurrence at gøre men altså, vi var lige til hyrdehundekursus hos Ditte og Christian ugen

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog.

Dobbelt DKK rally konkurrence. 15. februar 2014. Sponsorer ved konkurrencen. hos Nr. Broby Agility Forening. www.husse.dk. www.minddog. Sponsorer ved konkurrencen www.husse.dk Dobbelt DKK rally konkurrence hos Nr. Broby Agility Forening www.minddog.dk www.dalumdyrehandel.dk www.mindandcoach.com www.heden-fyn.dk 15. februar 2014 Nr. Broby

Læs mere

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR

Nej! Men det er personligheder og det er vores. Tag testen og bliv klogere. The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR The Erotic Hotspots personlighedstest: Find din scorepersonlighed SCOR kæreste sexpartner legekammerat www.erotichotspot.dk Nej! Jeg ser heller ikke så godt ud, og jeg kan heller ikke bare lade mit gode

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand

PROMOVERING af DIN stand på #diraairlines stand Velkommen til På mandag kommer jeg rundt til samtlige udstillere (#diraairlines destinationer) og således også jer. Inden da vil jeg bede dig om at se denne korte video igennem, og sikre at alle der står

Læs mere

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012

Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Den korte udgave: Godt Nytår Farvel til 2011 og velkommen til 2012 Vi blev gift 24 nov. 2011 Vi holdt ferie i feb. 2011 (for første gang i rigtig mange år for Morten) hvor vi tog en uge til Tenerife -

Læs mere

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder

Europæiske politimesterskaber i. fodbold for kvinder Europæiske politimesterskaber i fodbold for kvinder 30 Politiidræt nr. 5 2016 Tekst og fotos Magnus Buhl Hansen, PI-København, træner for kvindelandsholdet INTRO Mandag den 20 juni var der afgang for det

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

TEAM GOKART SÆSON 2006

TEAM GOKART SÆSON 2006 GOKART SÆSON 2006 Forud for sæsonen 2006, var vore forventninger ret store. Godt nok havde vore konkurrenter meget mere erfaring, men afslutningen på 2005 sæsonen gav løfter om et godt år i 2006. Vores

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse.

Tilfredshedsundersøgelse. Tilfredshedsundersøgelse. Vi har i år valgt at lave undersøgelsen med vægt på en anderledes uge nemlig vores årlige skitur til Skt. Johann i Østrig. Du kan i det nedenstående se, hvad eleverne blev spurgt

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012

Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Nyhedsbrev fra SFO februar 2012 Kære forældre Som skrevet ud til jer tidligere har vi fået et par nye ansigter i SFO. Shannon er vores nye studerende, som er her ½ år. Kristian er medhjælper og er her

Læs mere

politimesterskaber i Danske Danske

politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i Danske Danske politimesterskaber i 30 Politiidræt nr. 2 2012 håndbold Foto: Jesper A. Thau, Vejle Af Søren Damgaard, Håndboldudvalget og træner for håndbold Københavns damer samt damelandsholdet

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF

Danske. Af Bjørn Bæk Nielsen og Gunnar Nørager DPIF fodboldudvalg Fotos: Gunnar Andersen og Robert Hansen, DPIF Danske politimesterskaber Fredericia Forenede Fodboldklubbers baner ved Madsbyparken var atter skueplads for et dansk politimesterskab i fodbold. Sidste år blev 11-mands afholdt på de selvsamme baner.

Læs mere

Juni - juli - august 2018

Juni - juli - august 2018 Juni - juli - august 2018 I dette nummer: Forstanderens hjørne Loppemarkedsfesten AC holder kaffehygge i gården Æggekast på Strandvejen AC på cykeltur AC på Moesgaard Strand Sner det om sommeren? Petanque

Læs mere

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland

side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland StilladsInformation nr. 74 - februar 2005 side 9 manden Portræt af formanden for Stilladsarbejdernes Brancheklub i Nordjylland Navn: Jan Hugreffe Strand Bopæl: Aalborg Alder: 36 Start i branchen: 1994

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Årgang 58 juli 2013 1

Årgang 58 juli 2013 1 Årgang 58 juli 2013 1 Herregaardsjægeren udgives af foreningen Danske Herregaardsjægere www.herregaardsjaegeren.dk Formand: Kristian Stenkjær tlf. 54 45 31 31 Vennerslundsvej 11 4840 Nørre Alslev E-mail:

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

...?! Make Love and Money!

...?! Make Love and Money! ...?! En sjov rejse, der startede med en bagerjomfru og endte med brok, tips, kærlighed og historien om en dyne... ...? Utrolig hvad lidt lækkert morgenbrød!? kan føre til... Hallo,hvad sker der..? En

Læs mere

De Officielle Le Mans Regler 2015

De Officielle Le Mans Regler 2015 De Officielle Le Mans Regler 2015 24. september 2015 1 Om Spillet Le Mans er et racerbile spil, hvor hold á tre personer kører i 24 timer på den officielle Le Mans bane. Der er enkelte undtagelser i reglerne

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner

Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00. 787 du som har tændt millioner af stjerner 1 Kirke for Børn og UNGE Søndag 18. januar kl. 17.00 21 Du følger Herre, al min færd 420 Syng lovsang hele jorden 787 du som har tændt millioner af stjerner Da jeg kom i 6. klasse fik vi en ny dansklærer,

Læs mere

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr

Klar til dagens løb. 3. afdeling af. Vintercup i Assens. Politiidræt nr Klar til dagens løb 3. afdeling af Vintercup 2013 i Assens» 11 Af Kim Løvkvist, Midt og Vestsjællands Politi Fotos Kurt Petersen, Fyns politi Hr. Kurt Petersen alias mr. Vintercup.dk indbød her i starten

Læs mere

Københavner Cup 1. etape

Københavner Cup 1. etape Københavner Cup 1. etape Arrangør: PI-København Tirsdag d. 1. april 2014 Græsted Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Kære løbere I bydes alle hjertelig velkommen til Nordsjælland, Græsted og Aggebo-Græsted

Læs mere

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk

N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk N. KOCHS SKOLE Skt. Johannes Allé 4 8000 Århus C Tlf.: 87 321 999 Fax: 87 321 991 e-mail: kochs@kochs.dk www.kochs.dk Trøjborg d. 29. maj 2009 Kære 9. og 10. klasse. Så er problemerne overstået i denne

Læs mere

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008

ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 ROTAX EURO CHALLENGE WACKERSDORF / D 31 maj - 1 juni 2008 Så blev det tid til anden afdeling af dette års EM for Rotax Klasserne Junior Senior og DD2. For andet år i træk skulle afdelingen køres på Wackersdorf

Læs mere

Jeg bygger kirken -5

Jeg bygger kirken -5 Jeg kirken - Udholdenhed og forfølgelse Mål: At være kristen er ikke bare nemt og dejligt. Det vil koste os alt. Mange gange vil vi føle en trang til at opgive, og tit oplever vi, at andre er imod os,

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 5 - Rygning

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne. Kapitel 5 - Rygning 1. Det kradser i halsen Issa: Hvad? Er det der egentlig dine cigaretter? Simon: Nej, jeg ryger ikke. Det er nok Martin fra min klasses. Han er begyndt at ryge igen. Issa: Er der ellers mange fra din klasse,

Læs mere