Acer LCD-skærm. Brugervejledning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Acer LCD-skærm. Brugervejledning"

Transkript

1 Acer LCD-skærm Brugervejledning

2 Copyright Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. Acer LCD-skærm Brugervejledning Oprindeligt udgivet: 06/2008 Der kan foretages ændringer i denne vejledning, uden at det bekendtgøres. Sådanne ændringer tilføjes i nye udgaver af vejledningen eller i supplerende dokumenter og publikationer. Producenten kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for indholdet i sådanne reproduktioner og fraskriver sig udtrykkeligt ansvaret for sådanne reproduktioners garanti, handelsforhold og anvendelighed til bestemte formål. Skriv modelnummeret, serienummeret, købsdatoen og oplysninger om, hvor du købte udstyret, i felterne nedenfor. Serienummeret og modelnummeret er angivet på mærkatet på computeren. På al korrespondance vedrørende din enhed skal der medtages serienummer, modelnummer og købsoplysninger. Ingen del af denne publikation må reproduceres, gemmes i et databasesystem, transmitteres på nogen måde, hverken elektronisk, mekanisk, som fotokopi, på båndoptagelse eller på nogen anden måde, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Acer Incorporated. Acer LCD-skærm Brugervejledning Modelnummer: Serienummer: Købsdato: Købt hos: Acer og Acer-logoet er registrerede varemærker tilhørende Acer Incorporated. Alle andre varemærker og registrerede varemærker, der er nævnt heri, er kun brugt til identifikationsøjemål, og er de respektive firmaers ejendom.

3 Oplysninger for din sikkerhed og komfort iii Sikkerhedsinstruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt. Gem dette dokument for senere reference. Følg alle advarsler og instruktioner, der er mærket på produktet. SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt. Som følge af det fluorescerende lys, kan skærmen til at begynde med flimre. Sluk for strømmen og tænd igen for at være sikker på, at flimret forsvinder. Alt afhængigt af det skrivebordsmønster der anvendes, kan lysstyrken på skærmen virke lidt uensartet. LCD-skærmen er udstyret med brugbare pixels for 99,99 % vedkommende. Der kan forekomme pletter på et område på 0,01% eller mindre, som følge af et manglende pixel eller et pixel, der er tændt hele tiden. Som følge af LCD-skærmens natur, kan der forekomme en efterskygge fra det forrige skærmbillede, efter at billedet er skiftet, når det samme billede har været vist i timevis. I så fald rettes det ved at skrifte billede eller ved at slukke for strømmen et par timer. RENGØRING AF SKÆRMEN Ved rengøring af billedskærmen skal nedenstående retningslinjer følges nøje. Træk altid stikket ud, før skærmen gøres ren. Brug en blød klud til aftørring af skærm og kabinet. ADVARSEL om afbrydelse af dette udstyr Følg de efterfølgende vejledninger, når strømforsyningen tilsluttes og afbrydes: Kontroller, at skærmen sider fast på foden inden nedledningen sættes i stikkontakten. Kontroller, at både LCD-skærmen og computeren er slukket inden du tilslutter en netledning eller trækker stikket ud af stikkontakten. Hvis der er flere strømkilder tilsluttet systemet, skal strømmen afbrydes ved at trække stikket ud af stikkontakten på alle strømforsyningerne.

4 iv ADVARSEL om tilgængeligheden Sørg for at den anvendte stikkontakt er let at komme til og placeret så tæt på brugeren af udstyret som muligt. Når strømmen til udstyret skal afbrydes, skal du sørge for at trække stikket ud fra stikkontakten. Sikker aflytning Følg disse anvisninger, til beskyttelse af dine hørelse. Når lydstyrken er stillet ind, må der ikke skrues op for lyden, da dine ører selv justerer hørelsen efter lydstyrken. Skru gradvist op for lydstyrken indtil du hører lyden tydeligt i en behagelig styrke og uden forvrængning. Begræns den tid, hvor der lyttes til musik ved høj lydstyrke til et minimum. Undgå helt at skrue op for lydstyrken, blot for at udelukke støj fra omgivelserne. Skru ned for lydstyrken, hvis du ikke kan høre, hvad folk siger i nærheden af dig. Advarsler Produktet må ikke anvendes i nærheden af vand. Produktet må ikke placeres på en ustabil vogn, fod eller et ustabilt bord. Produktet kan falde ned, hvilket kan medføre alvorlig beskadigelse af produktet. Riller og åbninger til ventilation skal sikre pålidelig drift af produktet og beskytte det imod overophedning. Disse åbninger må ikke tilstoppes eller tildækkes. Du må aldrig spærre åbningerne ved at placere produktet på en seng, en sofa, et tæppe eller en lignende overflade. Produktet må aldrig placeres i nærheden af eller oven på en radiator eller et varmeapparat eller i en indbygget installation, medmindre der sikres korrekt ventilation. Undlad at skubbe genstande ind i produktet gennem åbninger i kabinettet, da de kan komme i berøring med strømførende områder eller kortslutte dele, som kan resultere i brand eller elektrisk stød. Pas på ikke at spilde væske på produktet. For at undgå beskadigelse af interne komponenter og forhindre lækage af batteriet, må produktet ikke placeres på en vibrerende overflade. Det må aldrig bruges under sportsbegivenheder eller konditionstræning eller i vibrerende omgivelser, der kan forårsage uventede kortslutninger eller beskadige interne dele. Brug af elektrisk strøm Produktet skal drives med den strømtype, der er angivet på mærkepladen. Hvis du er i tvivl om, hvilken strømtype der er til rådighed, skal du kontakte forhandleren eller det lokale el-selskab.

5 Der må ikke være placeret tunge genstande på netledningen. Produktet må ikke placeres et sted, hvor personer kan træde på ledningen. Hvis der anvendes en forlængerledning til produktet, skal du kontrollere, at den samlede strømstyrke (ampere) for det udstyr, der er tilsluttet forlængerledningen, ikke overstiger den strømstyrke (ampere), der er angivet for forlængerledningen. Kontroller også, at den samlede kapacitet for alle produkter, der er tilsluttet stikkontakten, ikke overstiger sikringens kapacitet. Overbelast ikke en stikkontakt eller en stikdåse ved at tilslutte for mange enheder. Hele systemets belastning må ikke overstige 80 % af grenledningens klassificering. Hvis der bruges stikdåser, må belastningen ikke overstige 80 % af stikdåsens input-klassificering. Dette produkts netledning er udstyret med et tre-benet stik med jord. Stikket passer kun til en stikkontakt med jord. Kontroller, at stikkontakten er korrekt jordet, inden du sætter netledningens stik i stikkontakten. Sæt ikke stikket i en stikkontakt uden jord. Kontakt en elektriker for yderligere oplysninger. v Advarsel! Stikkets jordben er en sikkerhedsfunktion. Hvis du bruger en stikkontakt uden korrekt jordforbindelse, kan det medføre elektrisk stød og/eller skade. Bemærk: Stikkets jordben giver også god beskyttelse mod uventet støj fra nærtstående elektriske enheder, der kunne skabe interferens for produktets ydelse. Brug kun den korrekte type ledning til strømforsyning (medfølger i tilbehørsboksen) til udstyret. Hvis du vil erstatte elledningssættet, skal du sørge for, at den nye elledning opfylder følgende krav: Aftagelig type, UI, anført på/csa-certificeret, type SPT-2, klassificeret 7 A 125 V minimum, VDE-godkendt eller lignende, 4,6 meter (15 fod) maks. længde. Service af produkt Du må ikke selv forsøge at foretage reparation af produktet, da du kan komme i berøring med farlige strømførende områder eller blive udsat for andre farlige situationer, hvis du åbner eller fjerner kabinettet. Al vedligeholdelse skal overlades til kvalificerede servicefolk. Træk stikket ud af kontakten og henvend dig til et serviceværksted, når: Elledningen eller elstikket er beskadiget, skåret over eller slidt Der er spildt væske ned i kabinettet eller på udstyret Udstyret har været udsat for regn eller vand Udstyret har været tabt, eller hvis det på anden måde er blevet beskadiget Udstyret udviser en klar forandring i ydelsen, og antyder derved, at det trænger til service Udstyret ikke fungerer normalt efter at have fulgt brugervejledningen

6 vi Bemærk: Juster kun de indstillinger, som dækkes af betjeningsinstruktionerne, da forkert justering af andre indstillinger kan medføre beskadigelse og ofte vil kræve en omfattende reparation af kvalificerede teknikere for at bringe produktet i normal driftsstand. Potentielle eksplosive miljøer Sluk for enheden i et potentielt eksplosivt miljø og følg al skiltning og alle anvisninger. Potentielt eksplosive miljøer inkluderer områder, hvor du normalt bliver bedt om at slukke for køretøjet. Gnister i disse områder kan afstedkomme en eksplosion eller brand, og resultere i kropsskade eller død. Sluk for enheden nær benzintanke på servicestationer. Overhold begrænsningerne af brugen af radioudstyr i brændstofdepoter, lagerrum og forsendelsesområder, kemiske anlæg eller hvor der udføres sprængninger. Områder med potentielt eksplosivt miljø er ofte, men ikke altid, afmærkede. Disse områder inkluderer under bådsdæk, faciliteter for kemiske overførsler eller opbevaring, køretøjer der anvender flaskegas (som f.eks. propan eller butan) og områder, hvor luften indeholder kemikalier eller partikler som f. eks. korn, støv og metalstøv. Yderligere sikkerhedsoplysninger Din enhed og dets tilbehør kan indeholde små dele. Hold dem væk fra små børn. Oplysninger om genbrug af IT udstyr Acer er dybt engageret i beskyttelse af miljøet og mener, at genbrug, dvs. indsamling og bortskaffelse af brugt udstyr, er en af virksomhedens højeste prioriteter, da det kan mindske belastningen på miljøet. Hos Acer er vi yderst beviste om vores virksomheds miljømæssige påvirkninger, og vi stræber mod at identificere og udarbejde de bedste arbejdsmetoder til reducering af vores produkters påvirkning af miljøet. Du kan finde yderligere oplysninger om genbrug ved at gå til dette websted: Gå til for at finde yderligere oplysninger funktioner og fordele i vores andre produkter. Vejledninger for bortskaffelse Dette elektroniske udstyr må ikke smides ud med almindeligt affald når det bortkastes. Genbrug for at mindske forureningen og sikre den højeste beskyttelse af det globale miljø. For yderligere oplysninger om regulativer omkring affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE), besøg sustainability.htm

7 Rådgivning omkring kviksølv Projektorer eller elektroniske produkter, der indeholder en LCD/CRTskærm: Pærerne inde i dette produkt indeholder kviksølv og skal genbruges eller bortskaffes i overensstemmelse med lokale eller landets love. For yderligere oplysninger, kontakt electronic industries alliance på For specifikke oplysninger om bortkastning af lyskilder, se Erklæring om LCD-pixel LCD-enheden produceres ved anvendelse af avancerede produktionsteknikker. Alligevel kan nogle pixel ind imellem svigte eller vises som sorte eller røde prikker. Dette har ingen betydning for det optagede billede og er ikke en funktionsfejl. vii ENERGY STAR (udvalgte modeller) er et program fra regeringen (offentligt/privat partnerskab), der giver mennesker midlerne til at beskytte miljøet på en omkostningseffektiv måde, uden at ofre kvalitet eller produktfunktioner. Produkter, der opnår klassificeringen ENERGY STAR, forhindrer udslip af drivhusgasser ved at opfylde de strenge retningslinjer omkring energieffektivitet fra US Environmental Protection Agency (EPA) og US Department of Energy (DOE). I et gennemsnitshjem forbruges 75 % af den elektriske strøm, der bruges til hjemmets elektronik, mens produkterne er slukkede. Elektroniske produkter i hjemmet, der kvalificerer for ENERGY STAR, bruger op til 50 % mindre energi end almindeligt udstyr. Flere oplysninger findes på og Som ENERGY STAR Partner har Acer Inc. afgjort, at dette produkt overholder ENERGY STAR-retningslinjerne for energieffektivitet. Bemærk: Ovenstående erklæring gælder kun Acer LCD-skærmen med et ENERGY STAR-logo. Produktet er aktiveret til strømstyring fra fabrikkens side: Aktiverer skærmens pausetilstand efter 15 minutter uden brugeraktivitet. Aktiverer computerens pausetilstand efter 30 minutter uden brugeraktivitet. Aktiverer computeren fra pausetilstand ved at trykke på afbryderknappen.

8 viii Tips og oplysninger for komfortabel brug Computerbrugere kan lide af overanstrengelse af øjet og hovedpiner efter vedvarende brug. Brugere er udsat for risiko for fysiske skader efter mange arbejdstimer foran computeren. Lange arbejdsperioder, dårlig stilling, dårlige arbejdsvaner, utilstrækkelige arbejdsforhold, personlig helse og andre faktorer øger alle risikoen for fysiske skader. Forkert brug af computeren kan føre til karpaltunnelsyndrom, seneskedehindebetændelse, tenosynovitis eller andre muskel/skelet-sygdomme. De følgende symptomer kan opstå i hænder, håndled, arme, skuldre, nakke eller ryg: følelsesløshed, eller en brændende eller spændende fornemmelse smerter eller ømhed smerter, hævelse eller banken stivhed eller spænding kulde eller svaghed Hvis du lider af disse symptomer eller andre repeterende eller vedvarende ubehag og/eller smerter, relateret til brug af computeren, skal du straks kontakte en læge samt kontakte din virksomheds afdeling for sundhed og sikkerhed. Det følgende afsnit giver tips om mere komfortabel brug af computeren. Find din komfortzone Find din komfortzone ved at justere skærmens synsvinkel, brug en fodstøtte eller hæv sædet for at opnå den maksimale komfort. Iagttag de følgende tips: undgå at forblive i den samme position i for lang tid undgå at side ludende og/eller at læne bagud rejs dig op og gå rundt regelmæssigt for at fjerne spændinger i benmuskulaturen Pas godt på synet Følgende kan alle overanstrenge dine øjne: hvis du bruger øjnene i mange timer, bruger forkerte briller eller kontaktlinser, hvis lyset er for skarpt, skærmen ikke er indstillet korrekt/fokuseret, der bruges meget lille skrifttype og et skærmbillede med lav kontrast. Det følgende afsnit giver dig nogle forslag til, hvordan du kan mindske overanstrengelse af øjet. Øjne Hvil øjnene regelmæssigt. Hvil øjnene regelmæssigt ved at se væk fra skærmen og fokusere på et fjernliggende punkt. Blink regelmæssigt med øjnene for at undgå, at øjnene tørrer ud.

9 Skærm Hold skærmen ren. Hold hovedet i et højere niveau end skærmens øverste kant, således at dine øjne ser nedad når du kigger på skærmens midte. Juster skærmens lysstyrke og/eller kontrast til et komfortabelt niveau, for at forbedre læsbarheden af tekst og billedernes klarhed. Eliminer blændende lysskær og refleksioner ved at: anbringe skærmen således, at siderne (kanterne) vender mod vinduet eller anden lyskilde nedtone lyset i værelset ved at bruge gardiner, forhæng eller rullegardiner bruge en arbejdslampe ændre på skærmens synsvinkel bruge et genskærs-reducerende filter bruge en solskærm for skærmen, som f. eks. et stykke pap, der sidder ud fra skærmens øverste, forreste kant Undgå at justere skærmen til en synsvinkel, der gør det vanskeligt at se skærmbilledet. Undgå at se direkte på stærke lyskilder, som f. eks. åbne vinduer, i længere tid ad gangen. Sådan udvikler du gode arbejdsvaner Du kan gøre brugen af computeren mere afslappende og produktiv ved at udvikle følgende arbejdsvaner: Tag korte pauser, regelmæssigt og ofte. Udfør nogle strækøvelser. Træk vejret i frisk luft, så ofte som muligt. Motioner regelmæssigt og vedligehold en sund krop. ix

10 x Declaration of Conformity We, Acer Computer (Shanghai) Limited 3F, No. 168 Xizang medium road, Huangpu District, Shanghai, China Contact Person: Mr. Easy Lai Tel: Fax: Hereby declare that: Product: LCD Monitor Trade Name: Acer Model Number: H223HQ SKU Number: H223HQxxx ("x" = 0~9, a ~ z, or A ~ Z) or blank Is compliant with the essential requirements and other relevant provisions of the following EC directives, and that all the necessary steps have been taken and are in force to assure that production units of the same product will continue comply with the requirements. EMC Directive 2004/108/EC as attested by conformity with the following harmonized standards: EN55022:2006, AS/NZS CISPR22:2006, Class B EN55024: A1: A2:2003 EN :2000 +A2:2005, Class D EN : A1:2001 Low Voltage Directive 2006/95/EC as attested by conformity with the following harmonized standard: EN : A11:2004 RoHS Directive 2002/95/EC on the Restriction of the Use of certain Hazardous Substances in Electrical and Electronic Equipment. Easy Lai / Director Acer Computer (Shanghai) Limited

11 Federal Communications Commission Declaration of Conformity This device complies with Part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions: (1) This device may not cause harmful interference, and (2) This device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation. The following local manufacturer/importer is responsible for this declaration: xi Product name: Model number: SKU number: Name of responsible party: Address of responsible party: Contact person: LCD Monitor H223HQ ("x" = 0-9, a - z, or A - Z or blank) H223HQxxx ("x" = 0-9, a - z, or A - Z or blank) Acer America Corporation 333 West San Carlos St. San Jose, CA USA Acer Representative Tel: Fax:

12 xii

13 Oplysninger for din sikkerhed og komfort Sikkerhedsinstruktioner SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME RENGØRING AF SKÆRMEN ADVARSEL om afbrydelse af dette udstyr ADVARSEL om tilgængeligheden Sikker aflytning Advarsler Brug af elektrisk strøm Service af produkt Yderligere sikkerhedsoplysninger Oplysninger om genbrug af IT udstyr Vejledninger for bortskaffelse Erklæring om LCD-pixel Tips og oplysninger for komfortabel brug Declaration of Conformity Federal Communications Commission Declaration of Conformity iii iii iii iii iii iv iv iv iv v vi vi vi vii viii x Udpakning 1 Påsætning af basen (til udvalgte modeller) 2 Påsætning af basen (til udvalgte modeller) 3 JUSTERING AF SKÆRMENS STILLING 4 TILSLUTNING AF ELLEDNINGEN 4 Strømbesparelse 4 Tilslutning af docking-enheden (for udvalgte modeller) 5 Display Data Channel (DDC) 5 Tildeling af konnektorben 5 15-bens signalkabel til farveskærm 5 24-bens signalkabel til farveskærm 6 19-bens signalkabel til farveskærm* 6 Tabel til standard tidsindstilling 7 Installation 8 Brugerknapper 9 Knapper på frontpanelet 9 Acer ecolor Management 10 Betjeningsinstruktioner 10 Funktioner og fordele 10 Justering af OSD-instillingerne 11 Justering af billedkvalitet 11 Justering af OSD-placering 12 Justering af indstillingen 13 Produktoplysninger 14 xi Indhold

14 FEJLFINDING 15 VGA tilstand 15 DVI/HDMI* Mode 16

15 1 Udpakning Kontroller, at følgende dele følger med, når du pakker emballagen ud. Og gem desuden emballagen til fremtidigt brug, hvis du skulle få brug for transport eller forsendelse af LCD-skærmen. Dansk LCD-skærm Brugervejledning Hurtig-start guide D-Sub-kabel DVI-kabel Elledning Lydkabel

16 2 Dansk Påsætning af basen (til udvalgte modeller) Bemærk: Fjern skærmen og skærmbasen fra pakningen. Læg skærmen med forsiden nedad på en stabil overflade. Brug et stykke klæde for at undgå at ridse skærmen Påsæt skærmens arm til basen. 2 Sørg for, at basen er låst ind i skærmens arm. Bemærk: Pas på, når du udfører installationen for at undgå at skade dig selv.

17 3 JUSTERING AF SKÆRMENS STILLING Optimér visningsvinklen ved at justere skærmens hældning. Brug begge hænder til at holde skærmens kanter. Skærmen kan justeres 15 grader op, eller 5 grader ned. Dansk TILSLUTNING AF ELLEDNINGEN Kontroller allerførst, om det er den ledning, der passer til forholdene, der hvor du befinder dig. Billedskærmen er forsynet med en universel strømforsyning, der tillader enten 100/120 V AC eller 220/240 V AC. Der kræves ingen indstilling fra brugerens side. Tilslut den ene ende af elledningen i strømforsyningen og den anden ende i en stikkontakt. For enheder, der anvender 120 V AC: Anvend en UL- llisted-ledning med type SVT-tråd og stik til 10 A/125 V. For enheder, der anvender 220/240 V AC: Anvend et ledningssæt med en H05VV-F ledning og stik til 10 A, 250 V. Ledningssættet skal have de nødvendige sikkerhedsgodkendelser, der kræves for det land, hvori udstyret skal anvendes. Strømbesparelse Skærmen går automatisk i strømbesparende tilstand ved hjælp af styringssignalet fra skærmstyringen, hvilket angives med den orangegule LEDlampe. Tilstand Tændt Strømbesparelse LED-lampe Hvid Orangegul Den strømbesparende tilstand fortsætter, indtil der registreres et styringssignal, eller indtil musen eller tastaturet berøres. Gendannelsestiden fra strømbesparelsestilstand tilbage til tændt er ca. 3 sekunder.

18 4 Dansk Display Data Channel (DDC) For at lette installationen er billedskærmen i stand til at udnytte Plug and Playfunktionen, hvis dit system understøtter en DDC-protokol. DDC er en kommunikationsprotokol, hvormed skærmen automatisk informerer værtssystemet om sine egenskaber, såsom hvilke opløsninger, der understøttes, og tilsvarende timing. Denne billedskærm understøtter DDC2B-standarden. Tildeling af konnektorben 15-bens signalkabel til farveskærm Ben nr. Beskrivelse Ben nr. Beskrivelse 1 Rød 9 +5 V 2 Grøn 10 Logisk jord 3 Blå 11 Skærm-jord 4 Skærm-jord 12 DDC-seriel data 5 DDC-retur 13 H-synkronisering 6 R-jord 14 V-synkronisering 7 G-jord 15 DDC-seriel klokke 8 B-jord

19 5 24-bens signalkabel til farveskærm Ben nr. Beskrivelse Ben nr. Beskrivelse 1 TMDS data 2-13 NC 2 TMDS data V spænding 3 TMDS data 2/4 15 GND (retur for +5 V hsynk. vsynk.) afskærmning 4 NC 16 Sporing af tilslutning under driften 5 NC 17 TMDS data 0-6 DDC klokke 18 TMDS data 0+ 7 DDC data 19 TMDS data 0/5 afskærmning 8 NC 20 NC 9 TMDS data 1-21 NC 10 TMDS data TMDS klokkeafskærmning 11 TMDS data 1/3 23 TMDS klokke+ afskærmning 12 NC 24 DDC TMDS klokke- Dansk 19-bens signalkabel til farveskærm* Ben nr. Beskrivelse Ben nr. Beskrivelse 1 TMDS data 2+ 2 TMDS data 2 afskærmning 3 TMDS data 2-4 TMDS data 1+ 5 TMDS data 1 6 TMDS data 1- afskærmning 7 TMDS data 0+ 8 TMDS data 0 afskærmning 9 TMDS data 0-10 TMDS klokke+ 11 TMDS 12 TMDS klokkeklokkeafskærmning 13 CEC 14 Reserveret (N.C. på enhed) 15 SCL 16 SDA 17 DDC/CEC jordet V spænding 19 Sporing af tilslutning under driften * til udvalgte modeller

20 6 Tabel til standard tidsindstilling Dansk Tilstand Opløsning

21 7 Installation Ved installation af skærmen til værtsystemet, skal nedenstående trin følges: Dansk Trin 1 Tilslutning af videokablet a b c Kontroller, at både skærmen og computeren er slukket. Forbind videokablet til computeren. Forbind det digitale kabel (kun for dual-input-modeller). (1) Kontroller, at både skærmen og computeren er slukket. (2) Forbind den ene ende af 24-bens DVI*-kablet bag på skærmen og forbind den anden ende til stikket på computeren. (3) Forbind den ene ende af 19-bens HDMI*-kablet bag på skærmen og forbind den anden ende til stikket på computeren. 2 Tilslutning af elledningen Forbind elledningen til billedskærmen og derefter til en jordet stikkontakt. 3 Tænd for billedskærmen og computeren Tænd først for skærmen og derefter for computeren. Det er yderst vigtigt, at gøre det i den rækkefølge. 4 Skulle skærmen ikke virker rigtigt, skal du kigge nærmere i afsnittet om fejlfinding for at finde årsagen til problemet. * til udvalgte modeller

22 Dansk 8 Brugerknapper Knapper på frontpanelet Ikon Element Beskrivelse / INPUT Tænd/sluk-knap/ indikator Minus/Plus Skærmstyringsmenufunktioner Automatisk indstillingsknap/ Afslut Empowering-taste Input -tast Tænder og slukker for skærmen. Hvid angiver, at den er tændt. Gul angiver, at den er i standby/strømbesparende tilstand. Hvis skærmstyringsmenuen OSD er aktiv, kan du trykke på knap Minus eller Plus for at skifte mellem skærmstyringsmenuens OSD- indstillingerne. Tryk for at vise skærmstyringsmenu. Tryk igen for at åbne et valg i skærmstyringsmenu. Der henvises til "Justering af OSD-instillingerne" på side 11 for at få flere oplysninger. Hvis skærmstyringsmenuen OSD er aktiv, skal du trykke på Auto for at afslutte skærmstyringsmenuen OSD. Når skærmstyringsmenuen OSD ikke længere er aktiv, kan du trykke på Auto, og skærmen vil automatisk optimere skærmens visningsposition, fokus og ur. Tryk på Empowering-tasten for at åbne Acer ecolor Management skærmstyringsmenuen OSD og få adgang til scenarietilstandene. Der henvises til "Acer ecolor Management" på side 10 for at få flere oplysninger. Brug Input (Indgang) knappen til at vælge mellem tre forskellige videokilder som kan forbindes til din skærm., (a) VGA indgang (b) DVI-D indgang (c) HDMI indgang Når du bevæger dig igennem indgangene, ses følgende meddelelser øverst til højre på skærmen, og som angiver den i øjeblikket valgte kilde. Der kan gå 1 til 2 sekunder, inden billedet ses. VGA eller DVI-D eller HDMI Hvis enten VGA- eller DVI-D indgang er valgt, og der hverken er forbundet VGA- eller DVI-D kabler, ses en flydende dialogboks som nedenfor vist: No Cable Connect (Kabel ikke forbundet) eller No Signal (Ikke noget signal)

23 9 Acer ecolor Management Betjeningsinstruktioner 1 Tryk på Empowering-tasten for at åbne Acer ecolor Management skærmstyringsmenuen OSD og få adgang til scenarietilstandene. Dansk 2 Tryk på eller for at vælge tilstanden. 3 Tryk på knappen Automatisk justering for at bekræfte tilstanden og afslutte Acer ecolor Management. Funktioner og fordele Ikonet Hovedmenu Punkt i undermenuen Bruger Tekst Standard Grafik Film Beskrivelse Brugerdefineret. Indstillingerne kan finjusteres, så de passer til enhver situation. Optimal balance mellem lysstyrke og kontrast forebygger overanstrengelse af øjet. Den mest komfortable måde at læse tekst på skærmen på. Standardindstillinger. Reflekterer indbygget visningsfunktion. Forbedrer farver og betoner de fine detaljer. Billeder og fotografier vises i vibrerende farver og skarpe detaljer. Viser scener med tydelige detaljer. Gengiver i god kvalitet, selv i dårligt oplyste omgivelser.

24 10 Justering af OSD-instillingerne Bemærk: Følgende indhold er kun til almindelig reference. Faktiske produktspecifikationer kan variere. Dansk OSD'en kan bruges til at justere indstillingerne af din LCD-skærm. Tryk på tasten Menu for at åbne OSD'en. Du kan bruge OSD'en til at justere billedkvaliteten, OSD-placeringen og de generelle indstillinger. Der henvises til følgende side for avancerede indstillinger: Justering af billedkvalitet 1 Tryk på tasten Menu for at hente OSD. 2 Brug tasterne / til at vælge Billede fra OSD'en. Naviger derefter til det billedelement, du vil justere. 3 Brug tasterne / til at justere skyderne. 4 Menuen Billede kan bruges til at justere de aktuelle indstillinger for Lysstyrke, Kontrast, Farvetemp., Automatisk konfiguration og andre billedrelaterede kvaliteter.

25 11 Dansk Justering af OSD-placering 1 Tryk på tasten Menu for at hente OSD. 2 Ved hjælp af retningstasterne vælger du OSD fra skærmvisningen. Naviger derefter til den funktion, du vil justere.

26 12 Justering af indstillingen Dansk 1 Tryk på tasten Menu for at hente OSD. 2 Brug tasterne / til at vælge Indstilling fra OSD'en. Naviger derefter til den funktion, du vil justere. 3 Menuen Indstilling kan bruges til at justere skærmsproget og andre vigtige indstillinger.

27 13 Dansk Produktoplysninger 1 Tryk på tasten Menu for at hente OSD. 2 Brug tasterne / til at vælge Oplysninger fra OSD'en. De grundlæggende oplysninger om LCD-skærmen bliver vist til aktuelt input.

28 14 FEJLFINDING Gennemgå venligst denne fejlfindingsliste for fastsættelse af årsagen til et evt. problem, inden LCD-skærmen sendes til reparation eller service. Dansk VGA tilstand Problemer LED-status Afhjælpes ved Intet billede Hvid Brug skærmstyringsmenuen til justering af lysstyrke og kontrast til det maksimale, eller nulstil til fabriksindstillingerne. Sluk Kontroller afbryderen. Orangegul Kontroller, om elledningen sidder korrekt i skærmen. Kontroller, at videosignalkablet er korrekt forbundet på bagsiden af skærmen. Billedet er ustabilt Unormalt billede Billedet mangler, er ikke centreret, for stort eller for lille på skærmen. Kontroller, om computersystemet er tændt og i strømbesparende-/ standbytilstand. Kontroller, at specifikationerne på grafik-adapteren passer til billedskærmen, da det ellers kan forårsage en forkert frekvens på indgangssignalet. Brug af skærmstyringsmenuosd, justering af fokus, ur, H-position og V-position med ikke-standard signaler. Kontroller systemets skærmindstilling. Hvis billedet mangler, skal du vælge en anden opløsning eller en vertikal opdateringshastighed. Vent et par sekunder efter justering af billedstørrelsen, for du skifter eller afbryder signalkablet eller slukker for skærmen.

29 15 DVI/HDMI* Mode Problemer LED-status Afhjælpes ved Intet billede Hvid Brug skærmstyringsmenuen til justering af lysstyrke og kontrast til det maksimale, eller nulstil til fabriksindstillingerne. Sluk Kontroller afbryderen. Dansk Orangegul Kontroller, at elledningen er tilsluttet rigtigt. Kontroller, at videosignalkablet er korrekt forbundet på bagsiden af skærmen. Kontroller, at computersystemet er tændt og i strømbesparende-/ standbytilstand. * til udvalgte modeller

Din brugermanual ACER X243HQB http://da.yourpdfguides.com/dref/2358876

Din brugermanual ACER X243HQB http://da.yourpdfguides.com/dref/2358876 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i ACER X243HQB i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Acer LCD-skærm. Brugervejledning

Acer LCD-skærm. Brugervejledning Acer LCD-skærm Brugervejledning Copyright 2009. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. Acer LCD-skærm Brugervejledning Oprindeligt udgivet: 03/2009 Der kan foretages ændringer i denne vejledning,

Læs mere

Acer LCD-skærm. Brugervejledning

Acer LCD-skærm. Brugervejledning Acer LCD-skærm Brugervejledning Copyright 2009. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. Acer LCD-skærm Brugervejledning Oprindeligt udgivet: 06/2009 Der kan foretages ændringer i denne vejledning,

Læs mere

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt.

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt. INDHOLDSFORTEGNELSE Specielle bemærkninger til LCD-skærme... 1 Oplysninger om sikkerhed og en let betjening... 2 Udpakning... 5 Montering/fjernelse af fodstøtten... 6 Justering af skærmens stilling...6

Læs mere

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt.

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt. INDHOLDSFORTEGNELSE Specielle bemærkninger til LCD-skærme... 1 Oplysninger om sikkerhed og en let betjening... 2 Udpakning... 5 Montering/fjernelse af fodstøtten... 6 Justering af skærmens stilling...6

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 5 6 6 7 8 8 8 9 DDC... 9 TILDELING AF KONNEKTORBEN... 10 12 13 14 SÅDAN JUSTERES DER PÅ INDSTILLINGERNE...

INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 5 6 6 7 8 8 8 9 DDC... 9 TILDELING AF KONNEKTORBEN... 10 12 13 14 SÅDAN JUSTERES DER PÅ INDSTILLINGERNE... INDHOLDSFORTEGNELSE Specielle bemærkninger til LCD-skærme... 1 Oplysninger om sikkerhed og en let betjening... 2 Udpakning... 5 Монтиране/демонтиране на поставка... 6 Justering af skærmens stilling...

Læs mere

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt.

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt. INDHOLDSFORTEGNELSE Specielle bemærkninger til LCD-skærme... 1 Oplysninger om sikkerhed og en let betjening... 2 Udpakning... 5 Montering/demontering af foden...6 Indstilling af skærmstilling...7 Tilslutning

Læs mere

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt.

SÆRLIGE BEMÆRKNINGER TIL LCD-SKÆRME Nedenstående symptomer er normale i forbindelse med LCD-skærme og betyder ikke nødvendigvis, at der er noget galt. INDHOLDSFORTEGNELSE Specielle bemærkninger til LCD-skærme... 1 Oplysninger om sikkerhed og en let betjening... 2 Udpakning... 5 Justering af skærmens stilling...6 Tilslutning af elledningen... 7 Sikkerhedsforanstaltninger...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Sikkerhedsforskrifter... 2 SÆRLIGE BEMÆRKNINGER VEDR LCD-SKÆRME... 2. Pakkens indhold... 3. Installation... 3

Indholdsfortegnelse. Sikkerhedsforskrifter... 2 SÆRLIGE BEMÆRKNINGER VEDR LCD-SKÆRME... 2. Pakkens indhold... 3. Installation... 3 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsforskrifter... 2 SÆRLIGE BEMÆRKNINGER VEDR LCD-SKÆRME... 2 Pakkens indhold... 3 Installation... 3 Samling af skærm... 3 Frigørelse af skærm... 3 Indstilling af synsvinkel...

Læs mere

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone

Dockingstation med forstærker til ipod/iphone Dockingstation med forstærker til ipod/iphone D2 Brugsanvisning Dockingstation med forstærker til ipod/iphone ADVARSEL: Anvend ikke dette (polariserede) stik med en forlængerledning, stikdåse eller en

Læs mere

BH280/BH380 Aflang skærm Brugervejledning

BH280/BH380 Aflang skærm Brugervejledning BH280/BH380 Aflang skærm Brugervejledning Ansvarsfraskrivelse BenQ Corporationen giver ingen erklæringer eller garantier, hverken udtrykkelige eller antydelige, med hensyn til indholdet af dette dokument.

Læs mere

Tilslutning af kabler

Tilslutning af kabler svejledning LCD-farveskærm SIKKERHEDSSYMBOLER Denne vejledning anvender sikkerhedssymbolerne herunder. De angiver vigtige informationer. Læs dem omhyggeligt. ADVARSEL Manglende efterlevelse af informationerne

Læs mere

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150

Brugervejledning. Rørventilator. Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Brugervejledning Rørventilator Artikel: 300115 EAN: 5709133910150 Læs venligst manualen grundigt igennem inden brug. Må kun installeres af en autoriseret elinstallatør. Sikkerheds instruktioner ADVARSEL

Læs mere

Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD330 (Black) AD333 (White) DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din docking-højttaler 3 Indledning 3 Hvad er der i kassen

Læs mere

Acer LCD skærm. Brugervejledning

Acer LCD skærm. Brugervejledning Acer LCD skærm Brugervejledning Copyright 2008. Acer Incorporated. Alle Rettigheder Forbeholdes. Acer LCD-skærm Brugervejledning Oprindeligt udgivet: 01/2008 Der kan foretages ændringer i denne vejledning,

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132

Din brugermanual HP PAVILION DV2820EA http://da.yourpdfguides.com/dref/4149132 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i HP PAVILION DV2820EA i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Brugsanvisning MagniLink Visus 4,3

Brugsanvisning MagniLink Visus 4,3 Brugsanvisning MagniLink Visus 4,3 LVI Danmark ApS Marielundvej 28, 1. Th. E-mail: info@lvi.dk Tlf: 57 67 20 99 2730 Herlev Internet: www.lvi.dk MagniLink Visus 4,3 brugsanvisning 7944034 Inden ibrugtagning

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Sikkerhedsforskrifter... 2 SÆRLIGE BEMÆRKNINGER VEDR LCD-SKÆRME... 2. Pakkens indhold... 3. Installation... 3

Indholdsfortegnelse. Sikkerhedsforskrifter... 2 SÆRLIGE BEMÆRKNINGER VEDR LCD-SKÆRME... 2. Pakkens indhold... 3. Installation... 3 Indholdsfortegnelse Sikkerhedsforskrifter... 2 SÆRLIGE BEMÆRKNINGER VEDR LCD-SKÆRME... 2 Pakkens indhold... 3 Installation... 3 Samling af skærm... 3 Frigørelse af skærm... 3 Indstilling af synsvinkel...

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421

Installering. Powerline 500 Model XAVB5421 Installering Powerline 500 Model XAVB5421 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. Bemærk: Adaptere varierer fra region til region. Din adapter kan se anderledes

Læs mere

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221

Installering. Powerline 500 Model XAVB5221 Installering Powerline 500 Model XAVB5221 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-netværksløsninger giver dig et alternativ

Læs mere

Register your product and get support at SBA3010/00. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBA3010/00. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner.

Læs mere

Sonic Traveller SBT600SS

Sonic Traveller SBT600SS Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Sonic Traveller SBT600SS Vigtigt Læs venligst denne brugervejledning grundigt, og gem den til senere brug. Brug kun den medfølgende strømforsyning. Advarsel For at mindske risiko

Læs mere

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200

Hurtig start. Powerline Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Hurtig start Powerline 1200 + Ekstra stikkontakt Model PLP1200 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver en

Læs mere

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide

SOUNDSTICKS WIRELESS. Opsætningsguide SOUNDSTICKS WIRELESS Opsætningsguide 2 SOUNDSTICKS WIRELESS 1. Læs disse instruktioner. 2. Gem disse instruktioner. 3. Ret dig efter alle advarsler. 4. Følg alle instruktioner. 5. Anvend ikke dette apparat

Læs mere

emachines E510 Seriens Brugervejledning

emachines E510 Seriens Brugervejledning emachines E510 Seriens Brugervejledning Copyright 2008. Alle Rettigheder Forbeholdes. emachines E510 Seriens Brugervejledning Oprindeligt udgivet: 05/2008 Der kan foretages ændringer i denne vejledning,

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910

Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 Brugervejledning til Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 1.1. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerholder DT-910 kan du oplade telefonen trådløst. Du skal blot placere telefonen på

Læs mere

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK

Brugsvejledning DANSK / ENGELSK Brugsvejledning DANSK / ENGELSK DANSK Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Pakkens indhold 4 3. Diagram 5 4. Betjening 6 4.1 Grundlæggende betjening 6 4.2 Parring med mobiltelefon 7 4.3 Multilink med

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på SBA3011/00. Brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på   SBA3011/00. Brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA3011/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner. Benyt

Læs mere

CHARGEit BRUGERMANUAL

CHARGEit BRUGERMANUAL CHARGEit BRUGERMANUAL TAK! Tak fordi du har købt denne CHARGEit powerbank fra SACKit. Læs venligst hele brugermanualen før du tager produktet i brug, og gem den til senere brug. Vi forbeholder os retten

Læs mere

Registrer dit produkt, og få support på SBA3210/00. Brugervejledning

Registrer dit produkt, og få support på   SBA3210/00. Brugervejledning Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome SBA3210/00 Brugervejledning 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler. Følg alle instruktioner. Benyt

Læs mere

Stofa SmartTv. Trin for trin vejledning

Stofa SmartTv. Trin for trin vejledning Stofa SmartTv Trin for trin vejledning INDHOLDSFORTEGNELSE DET INDEHOLDER PAKKEN SÅDAN TILSLUTTER DU ANTENNEKABEL HDMI-KABEL NETVÆRKS-KABEL 1. Sådan tilslutter du din Stofa boks 4 2. Slut din Stofa boks

Læs mere

Hurtig start. Powerline 1200 Model PL1200

Hurtig start. Powerline 1200 Model PL1200 Hurtig start Powerline 1200 Model PL1200 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver en alternativ måde at udvide

Læs mere

Hurtig start. Powerline 1000 Model PL1000v2

Hurtig start. Powerline 1000 Model PL1000v2 Hurtig start Powerline 1000 Model PL1000v2 Pakkens indhold I nogle regioner er en ressource-cd inkluderet sammen med produktet. 2 Sådan kommer du i gang Powerline-adaptere giver dig en alternativ måde

Læs mere

AR280P Clockradio Håndbogen

AR280P Clockradio Håndbogen AR280P Clockradio Håndbogen Index 1. Anvendelsesområde 2. Sikkerhed o 2.1. Piktogrammer i denne håndbog o 2.2. Almindelige sikkerhedsanvisninger 3. Klargøring til brug o 3.1. Udpakning o 3.2. Pakkens indhold

Læs mere

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601)

Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) Installationsvejledning til Powerline 500 Nano-sæt af tre (XAVT5601) 2012 NETGEAR, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af denne publikation må reproduceres, overføres, transkriberes, gemmes i

Læs mere

Konfigurationsvejledning (denne vejledning)

Konfigurationsvejledning (denne vejledning) Partnummer: 92P1925 Disse oplysninger vedrører IBM ThinkPad X Serie-computeren. Kontrollér, at alle delene findes i emballagen. Kontakt forhandleren, hvis en del mangler eller er beskadiget. Copyright

Læs mere

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W

Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W Olieradiator Model Nr.: 1487 230V~50Hz, 2000W - 1 - ADVARSEL: LÆS DENNE BRUGSVEJLEDNING GRUNDIGT FØR BRUG Ved brug af elektriske apparater er det vigtigt at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger.

Læs mere

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900

Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 Brugervejledning til Nokia Wireless Charging Plate DT-900 1.0. udgave 2 Om den trådløse oplader Med Nokia Trådløs Opladerplade DT-900 kan du oplade din telefon eller en anden kompatibel enhed uden at skulle

Læs mere

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45

Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 Tårnventilator med FND-display MODELNR.: LF-45R 45 1 SIKKERHEDSBEMÆRKNINGER Tillykke med købet af denne ventilator. Produktet har gennemgået omfattende kvalitetssikring, og der er sørget for, at du modtager

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory

S9 Wireless Module. User Guide. Dansk. Data Transfer Accessory S9 Wireless Module Data Transfer Accessory User Guide A 3 1 4 2 B 1 2 3 4 Det glæder os, at du har valgt det trådløse S9-modul. Det anvendes sammen med ResMeds S9-apparater i hjemmemiljøet og sender patientbehandlingsdata

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310

Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 Trådløs Nokia-musikmodtager MD-310 1.0. udgave 2 Om musikmodtageren Med den trådløse Nokia-musikmodtager MD-310 kan du høre din yndlingsmusik i høj lydkvalitet uden at skulle skifte cd eller trække lange

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO

STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO STEVISON BLUETOOTH USB MICRO SD DAB+ FM DIGITAL RADIO Model: HN13549 Vejledning Funktioner 1. INFO/MENU 2. ALARM 3. NULSTIL 4. VÆLG 5. MODE 6. SCAN 7. VENSTRE ( ) 8. HØJRE ( ) 9. BÆREGREB 10. DOT-MATRIX

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA7220. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SPA7220. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA7220 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Vigtige sikkerhedsinstruktioner

Læs mere

Din brugermanual HP PAVILION A1600

Din brugermanual HP PAVILION A1600 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Elkedel Brugsanvisning

Elkedel Brugsanvisning Tillykke med købet af denne elkedel! Læs venligst brugsanvisningen omhyggeligt, inden elkedelen tages i brug, og gem brugsanvisningen til fremtidig brug. Elkedel Brugsanvisning Model: MK-17S17C Sikkerhedsforanstaltninger

Læs mere

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug)

VEJLEDNINGSMANUAL. Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) VEJLEDNINGSMANUAL Terrassevarmer (Kun til udendørsbrug) 80012324 Tak fordi du købte din nye terrassevarmer. Denne vejledning vil hjælpe dig til, at bruge den korrekt og sikkert. Vi anbefaler at du bruger

Læs mere

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference.

Brugervejledning. Kedel. Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. Brugervejledning Kedel Instruktioner inden ibrugtagning. Opbevar venligst denne brugervejledning til fremtidig reference. 1. Vigtige instruktioner Læs disse instruktioner omhyggeligt, før du bruger apparatet

Læs mere

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER

AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER AFTERSHOKZ BLUEZ BONE CONDUCTION BLUETOOTH HOVEDTELEFONER Holder din ører fri til dine omgivelser! TILBEHØR: Artikel Antal USB til mikro USB Oplader kabel 1 Indstillingsbånd (med introduktions folder)

Læs mere

Register your product and get support at AD712. DA Brugervejledning

Register your product and get support at  AD712. DA Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/welcome AD712 DA Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 4 Dansk 2 Docking under holdning ssystem 5 Indledning 5 Hvad er der i kassen 5 Oversigt

Læs mere

Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750

Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750 Brugervejledning Hi-Res Audio/DNC Headset MDR-NC750 Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Introduktion...3 Oversigt... 3 De grundlæggende funktioner... 4 Sådan bærer du headsettet... 4 Tilslutning af dit

Læs mere

Sikkerhed. Elektrisk sikkerhed. Sikkerhed ved installation. Sikkerhed ved rengøringen

Sikkerhed. Elektrisk sikkerhed. Sikkerhed ved installation. Sikkerhed ved rengøringen Indholdsfortegnelse Sikkerhed 1 Elektrisk sikkerhed 1 Sikkerhed ved 1 installationen Sikkerhed ved 1 rengøringen Særlige bemærkninger til 2 LCD-skærme Emballagens indhold 2 Installationsvejledning 3 Placering

Læs mere

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM

BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM BATTERIOPLADER 6 V / 12 V, GEL, WET & AGM Art nr 78000022 EAN nr 5709133911317 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG! FØLG OMHYGGELIGT SIKKERHEDSINSTRUKTIONERNE FOR AT UNDGÅ SKADER PÅ PERSONER OG UDSTYR! SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

Læs mere

Tevion Powerbank. Manual

Tevion Powerbank. Manual Tevion Powerbank Manual Indhold Din Universal Tevion Powerbank... 3 Hvad er inkluderet i pakken?... 3 Advarsler... 5 Delenes navne... 6 Pleje og Vedligeholdelse... 6 Betjening... 7 Fejlfinding... 10 2

Læs mere

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800

Brugsvejledning MOBIL STØVSUGER. Monty GOBI ME1300 og ME2800 MOBIL STØVSUGER Monty GOBI ME1300 og ME2800 Indhold Sikkerhed... 3 Oversigt over den mobile støvsuger... 4 Produkt Beskrivelse... 5 Teknisk Data... 6 Tilsigtet brug... 7 ADVARSEL... 8 Vedligeholdelse og

Læs mere

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr

JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr EAN nr JET HAVEPUMPE 600 W INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 76600050 EAN nr 5709133912611 Læs hele denne instruktion igennem før pumpen anvendes. Gem den til senere brug. 1/6 ADVARSEL! For at reducere risikoen for brand,

Læs mere

Hearing Products International BRUGERVEJLEDNING. Echo MegaLoop

Hearing Products International BRUGERVEJLEDNING. Echo MegaLoop Hearing Products International DK BRUGERVEJLEDNING Echo MegaLoop Indhold Sikkerhedsinstrukser... 3 Oversigt over pakkens indhold... 4 Produktoversigt... 5 Figur 1... 5 Figur 2... 5 Figur 3... 6 Figur 4...

Læs mere

S-650 Lydterapiapparat

S-650 Lydterapiapparat Sound Oasis DK BRUGERVEJLEDNING S-650 Lydterapiapparat Tak for dit køb af Sound Oasis S-650, som vi håber du bliver rigtig glad for. Vigtige sikkerhedsforanstaltninger: - læs alle instruktionerne. - for

Læs mere

Acer LCD skærm. Brugervejledning

Acer LCD skærm. Brugervejledning Acer LCD skærm Brugervejledning Copyright 2007. Acer Incorporated. All Rights Reserved. Acer LCD Monitor User's Guide Original Issue: 11/2007 Changes may be made periodically to the information in this

Læs mere

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Brugerhåndbog Plug and play - installation på et minut KÆRE KUNDE Tak fordi du valgte vores Wireless Phone Jack og/eller en ekstra

Læs mere

FW1202 BRUGSANVISNING

FW1202 BRUGSANVISNING Massagesæde Model: FW1202 BRUGSANVISNING BRUGSANVISNING Tak fordi De valgte dette massagesæde fra Fitzone Wellness. For at sikre korrekt betjening og for at sikre, at massagesædet holder i mange år, bedes

Læs mere

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse

BRUGER MANUAL. * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse BRUGER MANUAL * Brugervejledning * Generelle Specifikationer * Installation og vedligeholdelse 1 Tak fordi du har valgt vores automatiske pumpestation. Læs venligst denne bruger manual grundigt, inden

Læs mere

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio

BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, DAB+/FM mini Radio BETJENINGSVEJLEDNING Clip Multi-Sprog, /FM mini Radio VIGTIGT: Læs vejledningen omhyggeligt, før du bruger produktet, og gem den til senere brug. Indhold Udpakning 25 Knap instruktion 26 OLED display 28

Læs mere

TRUST ENERGY PROTECTOR 500

TRUST ENERGY PROTECTOR 500 TRUST ENERGY PROTECTOR 500 Brugervejledning Version 1.0 1 Mange tak Vi takker dig for at have valgt dette produkt fra Trust's sortiment. Vi håber du får megen fornøjelse af det, og anbefaler dig at gennemgå

Læs mere

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S

BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S BÆRBAR CD-AFSPILLER MED FM RADIO OG TILSLUTNING FOR USB MODEL: TCU-206 BETJENINGSVEJLEDNING ALL RIGHTS RESERVED COPY RIGHT DENVER ELECTRONICS A/S www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

wellness SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL

wellness SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL SKULDER OG RYG MASSAGEBÆLTE, BRUGER MANUAL 1 Indholdsfortegnelse: Vigtige sikkerhedsforanstaltninger Velegnet til Fordele For optimale resultater Funktionstaster og betjeningsvejledning Mulig brug af

Læs mere

DAB+ adaptor. Kære kunde,

DAB+ adaptor. Kære kunde, Kære kunde, Kvalitet har altid været drivkraften for os og grundlæggelsen af Argon Audio er en naturlig forlængelse af denne filosofi. Vi har 20 års erfaring i at lave og specificere høj kvalitetsprodukter

Læs mere

Genanvendelse Leverancen inkluderer Tekniske data... 5

Genanvendelse Leverancen inkluderer Tekniske data... 5 Indhold Sikkerhed og service... 2 Driftssikkerhed... 2 Strømforsyning... 2 Opstillingssted... 3 Omgivelsestemperatur... 3 Elektromagnetisk forenelighed... 3 Reparation... 3 Rengøring... 4 Genanvendelse...

Læs mere

Register your product and get support at SBT30. Brugervejledning

Register your product and get support at   SBT30. Brugervejledning Register your product and get support at www.philips.com/support SBT30 Brugervejledning a b c d e f g BEEP PHILIPS SBT30 1 Vigtigt Sikkerhed Vigtige sikkerhedsinstruktioner Respekter alle advarsler.

Læs mere

BRUGERMANUAL. BD ProbeTec ET lyseringsvarmeapparat BD ProbeTec ET primer- og opvarmerapparat

BRUGERMANUAL. BD ProbeTec ET lyseringsvarmeapparat BD ProbeTec ET primer- og opvarmerapparat BRUGERMANUAL BD ProbeTec ET lyseringsvarmeapparat BD ProbeTec ET primer- og opvarmerapparat Becton, Dickinson and Company 7 Loveton Circle Sparks, Maryland 21152 USA 800-638-8663 BENEX Limited Bay K 1a/d,

Læs mere

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR

BeoLab 1. Brugervejledning. ENTER v/henriksens ELEKTR BeoLab 1 Brugervejledning BeoLab 1 højttaleren leveres i to kasser: Den ene indeholder søjlen, og den anden indeholder bundpladen. Denne betjeningsvejledning beskriver, hvordan du samler BeoLab 1 højttalersøjlen

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SPA4355/12. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SPA4355/12 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 2 Sikkerhed 2 Meddelelse 2

Læs mere

BeoLab 8002. Vejledning

BeoLab 8002. Vejledning BeoLab 8002 Vejledning Daglig brug 3 Når du har sat højttalerne op som beskrevet på de følgende sider, skal du sætte strøm til hele systemet. Indikatorlampen lyser rødt, hvilket betyder, at højttalerne

Læs mere

Fod til Dell E-Monitor. Brugervejledning. www.dell.com support.dell.com

Fod til Dell E-Monitor. Brugervejledning. www.dell.com support.dell.com Fod til Dell E-Monitor Brugervejledning www.dell.com support.dell.com Bemærkninger, meddelelser og advarsler BEMÆRKNING: En BEMÆRKNING angiver vigtige oplysninger, som du kan bruge for at udnytte computeren

Læs mere

1 Pakke. Installationsvejledning. Farvestyring af LCD-farveskærm. Vigtigt

1 Pakke. Installationsvejledning. Farvestyring af LCD-farveskærm. Vigtigt Installationsvejledning Farvestyring af LCD-farveskærm Vigtigt Læs PRECAUTIONS (FORHOLDSREGLER), denne installationsvejledning og brugervejledningen på cd-rommen omhyggeligt for at blive fortrolig med

Læs mere

Powerline 200 Plus Adapter til hjemmenetværk (PL200P)

Powerline 200 Plus Adapter til hjemmenetværk (PL200P) Easy, Reliable & Secure Installationsvejledning Powerline 200 Plus Adapter til hjemmenetværk (PL200P) Varemærker Produktmærker og produktnavne er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Din brugermanual ASUS VK222H http://da.yourpdfguides.com/dref/2359515

Din brugermanual ASUS VK222H http://da.yourpdfguides.com/dref/2359515 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01

Beskrivelse. 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering _ DEN 01 Beskrivelse 3 2 1 1.Objektiv 2.Knap til optagelse 3.Knap til fotografering DEN 01 13 4.Micro USB-port 10 12 11 6 7 8 9 4 5 5.Tænd/sluk-knap til batteri 6.Knap til side op 7.Tænd/sluk-knap 8.Knappen OK

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE

TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE TRÅDLØST INDIREKTE OFTALMOSKOP VANTAGE DENNE VEJLEDNING BØR OMHYGGELIGT GENNEMLÆSES OG FØLGES INDHOLD 1. Symboler 2. Advarsler 3. Miljøhensyn 4. Beskrivelse af produktet 5. Isætning og udskiftning af batteri

Læs mere

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual OM Solceller Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual Læs venligst denne instruktion grundigt igennem, før du bruger den. 1 Produkt introduktion: Denne controller er en slags intelligent

Læs mere

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips.

Altid klar til at hjælpe. Registrer dit produkt, og få support på   SBM100. Spørgsmål? Kontakt Philips. Altid klar til at hjælpe Registrer dit produkt, og få support på www.philips.com/welcome Spørgsmål? Kontakt Philips SBM100 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Vigtigt 3 2 Din bærbare højttaler 4 Indledning

Læs mere

minipocket Brugsanvisning Høresystemer

minipocket Brugsanvisning Høresystemer minipocket Brugsanvisning Høresystemer Indhold Din fjernbetjening 4 Komponenter 5 Tastaturlås 6 Sådan parres høreapparaterne 7 Funktionsoversigt 11 Yderligere oplysninger 13 Rengøring 13 Udskiftning af

Læs mere

Acer LCD skærm. Brugervejledning

Acer LCD skærm. Brugervejledning Acer LCD skærm Brugervejledning Copyright 2008. Acer Incorporated. All Rights Reserved. Acer LCD Monitor User's Guide Original Issue: 1/2008 Changes may be made periodically to the information in this

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600

Geemarc BRUGERVEJLEDNING. Loop Hear LH600 Geemarc DK BRUGERVEJLEDNING Loop Hear LH600 Introduktion Tillykke med din Geemarc LH600 teleslynge. Dette er en kvalitetsteleslynge designet til brug i dit hjem. Den er let at installere og passer ind

Læs mere

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger

Konica Minolta Industri Instrumenter. Sikkerheds foranstaltninger Konica Minolta Industri Instrumenter Sikkerheds foranstaltninger Sikkerhedssymboler Følgende symboler anvendes i denne håndbog, der har til formål at forhindre uheld som resultat af en ukorrekt brug af

Læs mere

Mode d emploi. EN User manual. DA Brugervejledning. Manuale utente. DE Benutzerhandbuch. NL Gebruiksaanwijzing. Manual del usuario.

Mode d emploi. EN User manual. DA Brugervejledning. Manuale utente. DE Benutzerhandbuch. NL Gebruiksaanwijzing. Manual del usuario. Register your product and get support at www.philips.com/welcome DS8500 EN User manual Brugervejledning FR IT Mode d emploi Manuale utente DE Benutzerhandbuch NL Gebruiksaanwijzing ES Manual del usuario

Læs mere

HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning

HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning HP 2400/2500 Ultra Light Docking-station Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft er et amerikansk registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Oplysningerne

Læs mere

Brugervejledning. Trådløst display fra Miracast IM10

Brugervejledning. Trådløst display fra Miracast IM10 Brugervejledning Trådløst display fra Miracast IM10 Indholdsfortegnelse Brugervejledning til trådløst display fra Miracast...3 Konfiguration af trådløst display fra Miracast...4 Oversigt over hardware...4

Læs mere

LVI Danmark ApS Marielundvej 28, 1. Th. E-mail: info@lvi.dk Tlf: 57 67 20 99 2730 Herlev Internet: www.lvi.dk

LVI Danmark ApS Marielundvej 28, 1. Th. E-mail: info@lvi.dk Tlf: 57 67 20 99 2730 Herlev Internet: www.lvi.dk Brugsanvisning LVI Danmark ApS Marielundvej 28, 1. Th. E-mail: info@lvi.dk Tlf: 57 67 20 99 2730 Herlev Internet: www.lvi.dk MagniLink Visus brugsanvisning 7942137a Inden ibrugtagning Vi anbefaler at du

Læs mere

Installationsvejledning Smart-UPS X Tårn/Rackmonteret 2U 2000/2200/3000 VA

Installationsvejledning Smart-UPS X Tårn/Rackmonteret 2U 2000/2200/3000 VA Installationsvejledning Smart-UPS X Tårn/Rackmonteret 2U 2000/2200/3000 VA Vigtige sikkerhedsmeddelelser GEM DISSE INSTRUKTIONER - Denne vejledning indeholder vigtige instruktioner, der skal følges under

Læs mere

TERRASSEVARMER 600 W

TERRASSEVARMER 600 W TERRASSEVARMER 600 W ART NR 350145 EAN NR 5709133350451 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG ADVARSLER Terrassevarmeren kan blive varm ved brug. Rør ikke gitteret og hold børn og husdyr på sikker afstand. Denne terrassevarmer

Læs mere

Always there to help you. Register your product and get support at AE1850. Brugervejledning

Always there to help you. Register your product and get support at   AE1850. Brugervejledning Always there to help you Register your product and get support at www.philips.com/support AE1850 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1 Sikkerhed 2 Vigtige sikkerhedsinstruktioner 2 Høresikkerhed 3 2

Læs mere

Direct Access Keyboard

Direct Access Keyboard Direct Access Keyboard Brugervejledning Version 1.0 Copyright Det er forbudt uden producentens skriftlige samtykke at reproducere eller overføre nogen del af denne vejledning i noget format, hverken elektronisk

Læs mere