MUSIKKOLDING 2016 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MUSIKKOLDING 2016 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND"

Transkript

1 MUSIKKOLDING 2016 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

2 1 Resume MusikKolding har i 2016, i forhold til kommuneaftalen koordineret og afviklet Sommer ved Søen, Grøn Koncert, Opera i det fri, musik til Kulturnatten og vi har supporteret Liv i City (musikdelen). Derudover har MusikKolding koordineret og afviklet Stella Polaris, StudieRock og samtidig på Godset været arrangør for lokale The Boss, The Pink Floyd Project, Comedy med Adam & Noah, Mick Øgendahl og Rune Klan samt Thomas Eje s Jubilæumsshow. Arrangementerne i 2016 har været præget af kvalitet og stor opbakning fra publikum. Synergi: Vi arbejder til stadighed på at styrke det gode samarbejde vi har med de forskellige aktører i byen. Vi er synlige i bybilledet og vi oplever en stor samarbejdsvilje med foreninger både indenfor kultur og idræt, myndigheder, Kolding Kommune, City Kolding osv. Vi har et rigtig godt samarbejde med foreningslivet og udvider hele tiden vores netværk af frivillige. Flere og flere foreninger henvender sig selv og ønsker at samarbejde med os. Samarbejdet med de foreninger vi har en langvarig historik med bliver styrket, samtidig med vi forsøger at tilgodese nye foreninger. Vi arbejder hele tiden på at optimere de arrangementer vi er involveret i, samtidig med at vi investerer i kvaliteten på det musikalske indhold. Den lokale presse har vi ligeledes et positivt samarbejde med og vi får stor mediedækning og eksponering.

3 2 Indholdsfortegnelse Resume... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Samarbejdsaftalen... 3 Sommer ved søen... 4 Grøn koncert... 5 Opera i det fri... 6 Liv i City Musik til kulturnatten... 7 Øvrige MusikKolding arrangementer... 7 Året der kommer... 8

4 3 Samarbejdsaftalen Kolding Kommune og Foreningen MusikKolding indgik en samarbejdsaftale for perioden En eventuel ny aftale skulle forhandles i På baggrund af ansættelsen af den nye kulturchef i Kolding Kommune er dette blevet udskudt et år. En ny samarbejdsaftale skal således forhandles i 1. kvartal Formålet med aftalen er gennem udnyttelse af Foreningen MusikKolding s platform, foreningslivet og frivillige hjælpere at styrke, udvikle og sikre væsentlige musikarrangementer i Kolding Kommune for kommunens borgere og besøgende. Foreningen MusikKolding ønsker at arbejde for udviklingen af musiklivet i Kolding Kommune på et i forhold til det eksisterende, forbedret niveau både i relation til kvantitet og kvalitet. Begge parter ønsker over tid et bredt udbud med fokus på kvalitet, respekt for mangfoldighed og via tilbud til forskellige alderssegmenter. Samarbejdsaftalen omfatter følgende projekter/arrangementer; Sommer ved søen Grøn Koncert (den samlede planlægning) Liv i City - musikdelen Kulturnatten musikdelen på Banegårdspladsen Opera I det fri Herudover forestod MusikKolding følgende arrangementer i 2016: The Boss Nytårskoncert The Pink Floyd Project Stella Polaris StudieRock Comedy med Mick Øgendal og Rune Klan Adam & Noah Thomas Ejes Jubilæums Show

5 4 Sommer ved søen Koncertrækken strækker sig over 6 torsdage fra ultimo juni til primo august. Sommer ved Søen er en meget velbesøgt arrangementsrække som tiltrækker publikum ikke kun fra Kolding Kommune, men også turister samt borgere og besøgende fra flere omkringliggende byer og kommuner. Arrangementet er båret af frivilligheden og foreninger, i et tæt og konstruktivt samarbejde med Kolding Kommune og Slotssøbadet. I 2016 har vi fortsat et højt kvalitetsniveau og en stor bredde i musikprogrammet, samtidig med at vi har været tro mod konceptet. Sommer ved Søen er veletableret i Kolding. Vi oplever at publikum deltager næsten uanset hvilken artist der præsenteres, så længe man holder sig indenfor rammen af konceptet/genrerne. Musikprogrammet i 2016 blev igen i år præget af at vi har investeret en betydelig sum penge på indholdet. Dette afspejles i antallet af publikummer og at vi oplever en større aldersspredning. Vi har især fået fat i familier og +30 segmentet, samtidig med at vi har fastholdt den oprindelige målgruppe som deltager i Sommer ved Søen. Investeringen i musikken kom ikke helt hjem. Vi vurderer en ekstra omkostning på ca ,- dkk finansieret af foreningens midler Anslået antal publikummer 0 Samlet set vurderes det, at der har været ca gæster til sommerens koncerter ved Slotssøen Mediedækningen foregik igen i år via en Mediepartner aftale med Jyske Fynske Medier og Kolding Ugeavis, hvor vi blev eksponeret både via annoncer, radio og på den redaktionelle front med både foto omtale og anmeldelse af hver koncert. Både Jyske Vestkysten og Ugeavisen bragte ligeledes billedgallerier online af alle koncerter.

6 5 Grøn koncert Torsdag den 21. juli lagde boldbanerne i Seest græs til Grøn Koncert. Arrangementet blev gennemført på en flot solskinsdag og Muskelsvindfonden vurderede at ca personer deltog i arrangementet. MusikKolding er på vegne af Kolding Kommune ansvarlig for at koordinere de forskellige indsatser der er nødvendige, når et så stort arrangement gæster byen (brand, skiltning, renovation, politi mv.) Herudover er foreningen ansvarlig for frivilligheds- og parkeringsdelen ved arrangementet. Samarbejdet med de frivillige foreninger er endnu en gang forløbet rigtig godt, og vi fastholder og udbygger et meget rutineret frivilligkorps, primært hentet i lokalområdet (bl.a. Seest Boldklub). MusikKolding er ifølge Muskelsvindfonden den forening som er længst eksisterende i alle Muskelsvindfondens samarbejder overhovedet. Muskelsvindfonden giver os meget positiv feedback som en stabil samarbejdspartner og de udtrykker at Kolding Kommune er en yderst fleksibel samarbejdspartner. Kolding bliver fremhævet som en af de værtsbyer hvor der er styr på tingene. Kolding var igen i år start by for Grøn Koncert og det betyder rigtig meget for eksponeringen af Kolding. Kolding blev eksponeret ikke kun i den lokale, med også den landsdækkende presse. Eksempler på medier der dækkede arrangementet var DR1 Nyhederne, TV SYD, BT, Ekstra Bladet, Gaffa, JV og alle de lokale medier. Det er alene Muskelsvindfonden og deres interne logistik der afgør startbyen, men vi vil fortsat gøre vores til at Kolding byder ind som startby.

7 6 Opera i det fri Foreningen MusikKolding har det overordnede ansvar for den samlede koordinering på vegne af Kolding Kommune og Det Kongelige Teater og står dermed også som ansvarlig for den praktiske afvikling som sikres gennem et tæt samarbejde med foreningslivet særligt Sct. Georgs Gilderne. Det Kongelige Teater har tidligere præsenteret opera, ballet og skuespil blandet andet sponsoreret af Nykredit. Sponsoratet med Nykredit er ophørt i 2015, men samarbejdet mellem Kolding Kommune og Det Kongelige Teater er bibeholdt, og derfor kunne vi den 21. august for første gang præsentere Opera i det fri. Det var således et helt nyt set-up vi oplevede på Skamlingsbanken i år, og det fungerede fint kun med opera. Til sommerens arrangement fik vi endnu engang mulighed for at tilbyde publikum at køre helt til døren. Parkeringsløsningen på toppen af Skamlingsbanken fungerer rigtig godt og vi får rigtig mange positive tilbagemeldinger fra publikum om at det er blevet let tilgængeligt at komme til arrangementet. Vi håber at dette kan bidrage til at tiltrække flere publikummer fremadrettet. Vi har nu testet et parkerings set up i to år og vi håber på en permanent løsning. Parkering på toppen løfter ikke kun mulighederne for Opera i det fri, men også for andre arrangører som ønsker at benytte området til events i fremtiden. Idet Opera i det fri er en turné som er rundt i hele Danmark har der været større eksponering end tidligere, og på selve koncertdagen sendte TV SYD sendte en længere sekvens fra arrangementet.

8 7 Liv i city Musikarrangementerne for Liv i City 2016 var der primært traditionel og swingende Jazzkoncerter på programmet, afviklet i City hver lørdag fra slutningen af maj til september. Der meldes om stor tilfredshed blandt butikker, handlende og gæster. Musik til Kulturnatten På Kulturnatten 2016 præsenterede vi tre artister på Banegårdspladsen. Igen i år havde vi booket musik primært henvendt til et yngre publikum. Et band med unge lokale Jazz musikere skød koncertrækken i gang. Dette var i et samarbejde med festivalen Jazz i Trekanten. Kill J og Von Dü var årets trækplaster. Koncerten blev afviklet i samarbejde med foreningen Rock In House og foreningens frivillige, samt lokale kræfter og de optrædende bands. Øvrige MusikKolding aktiviteter MusikKolding er ud over de forpligtelser vi har i forhold til kommuneaftalen involveret i andre musikarrangementer. På Godset har vi 2016 traditionen tro arrangeret nytårskoncert med lokale The Boss. Det er blevet en succes og rigtig mange dukker hvert år op en søndag i januar for at støtte vores lokale musikere. Vi har ligeledes på Godset haft besøg af The Pink Floyd Project, Thomas Ejes Jubilæums show, ligesom vi har haft comedy shows med Adam & Noah, Rune Klan og Mick Øgendahl.

9 8 Stella Polaris Fredag den 29. juli lagde Kolding for 3. gang græs til endags festivalen Stella Polaris ved Koldinghus. Ligesom i 2014 og 2015 var arrangementet et stort tilløbsstykke og rigtige mange borgere benyttede lejligheden til at slå sig ned og nyde musikken i græsset. Igen i år oplevede vi en meget stor aldersspredning og vi vurderer at ca publikummer deltog i arrangementet. Stella Polaris i Kolding er arrangeret med støtte og opbakning fra Kolding Kommune og City Kolding. City Kolding havde arrangeret Open Night samme dag/aften og tilbagemeldingerne fra butikker, cafeer og restauranter er positive. Stella Polaris genererer kunder og aktivitet i midtbyen. Det lokale foreningsliv og Munkensdam Gymnasium stiller med frivillige. Rent markedsføringsmæssigt er Stella Polaris i Kolding en del af en landsdækkende koncertrække, og derfor blev Kolding markedsført via landsdækkende TV- og magasinreklamer. StudieRock Blind Heart, Mads Langer, TooManyLeftHands og Djämes Braun var på dette års plakat til StudieRock. Arrangementet på p-arealet foran universitetet er blevet godt forankret i Kolding og får stor opbakning fra publikum. På trods af lidt ustadigt vejr mødte rigtig mange op. Vi vurderer at ca publikummer deltog. Ligesom til mange andre af de arrangementet som MusikKolding afvikler, er vi godt hjulpet af det lokale foreningsliv. Der er over 100 frivillige til at få afviklet arrangementet. Vi oplever at Koldings borgere og de studerende har taget StudieRock til sig. Det er et arrangement der bliver talt rigtig meget om. Kolding Kommune og uddannelsesinstitutionerne har skabt en ny god tradition for studiestart som involverer hele byen og alle aldre.

10 9 Året der kommer Vi tror som forening på samarbejdsmodellen med Kolding Kommune og vi håber at Kolding Kommune deler den vurdering. Armslængde princippet Kolding Kommune valgte i forbindelse med indgåelse af samarbejdsaftalen med foreningen MusikKolding, er et princip der skaber ikke alene mérværdi, men også inddragelse af forenings- og frivillighedsliv bredt set og på en helt ny måde. Vi har fået opbygget et stabilt netværk forankret i foreningslivet og vi involverer flere og flere foreninger, som gør det muligt at tilbyde Koldings borgere attraktive kulturelle tilbud. Samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og MusikKolding udløb i Vi fik en forlængelse i 2017 med. Primo 2017 bør vi indgå i dialog med Kolding Kommune om det fremtidige samarbejde, sådan at de underliggende aftaler f.eks. Grøn Koncert, Stella Polaris og Det Kongelige Teater, er i sammenhæng med aftalen mellem foreningen MusikKolding og Kolding Kommune. Arrangementet med Det Kongelige Teater på Skamlingsbanken og hele opbygningen af det nye koncertplads vil være noget vi vil være meget optaget af i Sommer ved Søen videreudvikler vi stadigvæk. Vi synes vi har opnået at få bredden til koncertrækken Vi investerer i musikindholdet samtidig med at serviceforholdene hele tiden bliver optimeret. Vi kan i 2017 ikke være sikre på at Kolding igen bliver start by for Grøn Koncert. Vi kan dog være i spil til en fredag til Grøn Koncert. Vi håber at en fredag vil skabe en endnu større publikums tilslutning. Det er Muskelsvindfonden som afgør datoen/dagen og vi afventer deres endelige beslutning. StudieRock som nuværende form er vanskelig at løfte, idet kompleksitet og niveau af arrangement er i en størrelse der lægger beslag på betragtelige resurser i foreningen, ligesom konstruktionen indebærer en forholdsvis stor økonomisk risiko for foreningen. Vi har taget initiativ til et møde med arrangørerne (Kolding Kommune og de videregående uddannelser) i forhold til at finde en vej til at sikre arrangementet fortsat og dette i det nuværende niveau. MusikKolding indgår til stadighed i dialog og sparring med forskellige aktører om aktiviteter og musikarrangementer mv. i Kolding Kommune og vi står naturligvis fortsat til rådighed for den form for dialog om kommunens kulturpolitiske ambitioner og udvikling.

MusikKolding 2017 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MusikKolding 2017 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MusikKolding 2017 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume I forhold til kommuneaftalen har MusikKolding i 2017 koordineret og afviklet Sommer ved Søen, Grøn

Læs mere

MUSIKKOLDING 2014 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MUSIKKOLDING 2014 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MUSIKKOLDING 2014 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume 2014 er år tre i samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og foreningen MusikKolding. Vi har koordineret

Læs mere

Vi har oplevet en sommersæson hvor vejret viste sig fra den allerbedste side og vi har haft rigtig stor tilslutning til arrangementerne.

Vi har oplevet en sommersæson hvor vejret viste sig fra den allerbedste side og vi har haft rigtig stor tilslutning til arrangementerne. MusikKolding 2018 Resume MusikKolding har i forhold til kommuneaftalen i 2018 koordineret og afviklet Sommer ved Søen, Grøn Koncert, Stella Polaris, Murenes Minder og vi har supporteret Kolding Kommune

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

MUSIKKOLDING 2013 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND

MUSIKKOLDING 2013 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND MUSIKKOLDING 2013 PÅ VEGNE AF BESTYRELSEN FOR FORENINGEN MUSIKKOLDING JESPER KNUDSEN FORMAND 1 Resume 2013 er andet år i samarbejdsaftalen mellem Kolding Kommune og foreningen MusikKolding, men første

Læs mere

MusikKolding. Årsrapport for 2015

MusikKolding. Årsrapport for 2015 MusikKolding Jens Holms Vej 5, 6000 Kolding Årsrapport for 2015 CVR-nr. 27 99 71 12 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Bestyrelsens påtegning 1 Foreningsoplysninger Foreningsoplysninger 2 Årsregnskab

Læs mere

Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune

Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune Samarbejdsaftale Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune Gældende for perioden 1/1 2019 31/12 2022 Indhold Samarbejdsaftale mellem Foreningen MusikKolding og Kolding Kommune... 1 Kolding Kommunes forventninger...

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

Gladsaxe Jazzfest

Gladsaxe Jazzfest Unge og mere erfarne musikere optræder hvert år side om side under Gladsaxe Jazzfest. Birgitte Soojin Band underholdt i 2014 på Pladsen i Søborg. 01-10- 2014 Evaluering af rammeaftalen mellem: Gladsaxe

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

Øresundsfestival 2014

Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival 2014 Øresundsfestival er blevet en succespå bare to år. I 2013 spillede 65 artister på 7 scener i løbet af to dage. Vi har skabt et netværk som allerede består af 10 spillesteder og 4

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Samarbejdsaftale vedrørende StudieRock

Samarbejdsaftale vedrørende StudieRock Samarbejdsaftale vedrørende StudieRock Mellem Syddansk Universitet Campus Kolding Studieservice CVR-nr. 29 28 39 58 Universitetsparken 1 (Herefter SDU) og Kolding Kommune CVR-nr. 29 18 98 97 Akseltorv

Læs mere

2200 Børn & Musik 2019

2200 Børn & Musik 2019 2200 Børn & Musik 2019 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro, som er med til at sikre, at bydelens børn møder og deltager i livemusik af høj kvalitet. Festivalen

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk.

Couleur Café. Afrikansk musikfestival 2015 PROJEKTBESKRIVELSE. Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00. Facebook.com/couleurcafedk. Couleur Café Afrikansk musikfestival 2015 Lørdag 23. maj kl. 12:00 21:00 PROJEKTBESKRIVELSE Følg med på: Facebook.com/couleurcafedk Couleur Cafe 2015 Projektbeskrivelse Frivillige kræfter fejrer Nørrebros

Læs mere

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL.

MAJ Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk HAVNEKULTURFESTIVAL. . 29. - 31. MAJ 2015 HAVNEKULTURFESTIVAL.DK. PA ODENSE HAVN Kunst // Musik // Dans // Teknologi // Street // Mad // Kultur // Friluft // Vand // Børn // Håndværk SEKRETARIAT FOR ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Notat Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Faaborg-Midtfyn kommune overtager den tidligere Polymerfabrik på Stationsvej

Læs mere

Eventstrategi. for Furesø Kommune

Eventstrategi. for Furesø Kommune Eventstrategi for Furesø Kommune 1 INDHOLD BAGGRUND 3 STRATEGI 4 Strategimål 1: Events skal skabe lokal merværdi i Furesø Kommune Strategimål 2: Events i Furesø Kommune skal være af høj standard Strategimål

Læs mere

Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2018

Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2018 Side 1 af 5 Det Kongelige Teaters aktivitetsplan for 2018 Teatret og Københavns Kommune har nu tegnet konturerne af hvorledes dialog og fremtidigt samarbejde drives, og nærværende aktivitetsplan bygger

Læs mere

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d

F R B M Å L. S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d F R B M Å L S e k t o r p l a n f o r K u l t u r & F r i t i d Forord I foråret 2010 udviklede Kultur- og Fritidsudvalget sammen med aktive borgere, foreninger og andre aktører 9 fælles mål for kultur-

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Bilag 1: Evaluering: Internationale Dage Taste the World 2011

Bilag 1: Evaluering: Internationale Dage Taste the World 2011 KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen Kontor for Integrationsservice Bilag 1: Evaluering: Internationale Dage Taste the World 2011 International Dag er Københavns Kommunes største

Læs mere

Magistratens behandlede den 2.11.2015 indstillingen Forsøg på hvervning af The Tall Ships Races 2019.

Magistratens behandlede den 2.11.2015 indstillingen Forsøg på hvervning af The Tall Ships Races 2019. Til Magistraten Side 1 af 6 Magistratens behandlede den 2.11.2015 indstillingen Forsøg på hvervning af The Tall Ships Races 2019. Sagen blev udsat med henblik på at indhente Kulturudvalgsmedlemmernes holdning

Læs mere

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen.

Dermed er Albertslund festival en form for produkt af Albertslund Kommunes samarbejde med Kulturmetropolen. Albertslund Februar 2019 Ansøgning til Kultur og Fritidsudvalget i Albertslund Kommune. Albertslund festival blev stiftet i November 2018 af 7 forskellige interessegrupper af foreninger, små virksomheder

Læs mere

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden

PROSPEKT. skandinaviske kunstnere. arrangerer f lere dages festival hvert andet år med de førende kunstnere i verden 2017-2020 skaber liv i kulturarven med tidlig musik fra før år 1800 har fokus på det historiske og sætter middelalderbyen på verdenskortet præsenterer 8-12 sæsonkoncerter med de førende skandinaviske kunstnere

Læs mere

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord

Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Nyhedsbrev - Maj 2013 Klynge 1 - Katrinehaven Nord Generelle oplysninger Så er det tid til lidt nyt samt generelle oplysninger her fra klyngen. Først og fremmest er vi faldet rigtig godt til her på Katrinehaven,

Læs mere

2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl.

2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl. Furesø LIVE 2. marts 2017, udarbejdet af Benny Buxbom, Makis Knaake og Jakob Seierø(Bestyrelsen) Furesø Festival 2017(31. august til 2. september) 10 år som Furesø Kommune fejres ved det gl. Furesøbad

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL!

5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! 5.-9. AUGUST 2015 JERES FESTIVAL! VÆR MED! COPENHAGEN FASHION festival ER LIGE RUNDT OM HJØRNET OG VI inviterer JER TIL AT DELTAGE I festlighederne. KØBENHAVN ER ÉN AF DE eneste BYER I VERDEN, SOM PARALLELT

Læs mere

2200 Børn & Musik 2018

2200 Børn & Musik 2018 2200 Børn & Musik 2018 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro som har eksisteret siden 2013. Festivalen består i 2018 for første gang af to dele, en udendørsdel,

Læs mere

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den

Ansøger. Oplysninger om jeres arrangement. Hører til journalnummer: Ø Udskrevet den 1 - Horsens All Stars - ansøgning til Kultur- og Oplan Hører til journalnummer: 20.00.00-Ø40-1-18 Ansøgningsskema til Kultur- og Oplevelsespuljen Blanketnummer: 46844 Ansøger Foreningsnavn Horsens All

Læs mere

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/

Der er planlagt Stiftende Generalforsamling for den nye forening torsdag d. 15/ Ikast-Brande Kommune Att.: Lone Jager Neldeberg Rådhusstrædet 6 7430 Ikast Brande, den 17/10-2018 Ansøgning om tilskud til Brande City for 2018, 2019 og 2020 Brande Handelsstandsforening samt Brande Borgerforening

Læs mere

GRÆSRØDDER OG EMBEDSFOLK - DET BEDSTE AF TO VERDENER - Velkommen til Landsforeningen af Ungdomsskoleledere tak fordi I valgte Kolding

GRÆSRØDDER OG EMBEDSFOLK - DET BEDSTE AF TO VERDENER - Velkommen til Landsforeningen af Ungdomsskoleledere tak fordi I valgte Kolding GRÆSRØDDER OG EMBEDSFOLK - DET BEDSTE AF TO VERDENER - Velkommen til Landsforeningen af Ungdomsskoleledere tak fordi I valgte Kolding KORT OM OS Jacob Holst Arrangementskoordinator 43 år Christian Haugk

Læs mere

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen

Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat & Kommunikation NOTAT Forslag til tema i Vækstpakke om internationalisering af byen Kultur- og Fritidsforvaltningen er af forvaltningen den

Læs mere

Samarbejde omkring udvikling af midtbyen

Samarbejde omkring udvikling af midtbyen Samarbejde omkring udvikling af midtbyen Dør byliv uden butikker? Dør butikker uden byliv? Urban Lab konference den 5. november 2015 Dorthe Bjerre. SYNERGII Når jeg er færdig, så skulle i helst sidde inde

Læs mere

Hvidovre Midsommermarked

Hvidovre Midsommermarked Hvidovre Midsommermarked Agenda Introduktion Hvidovre Midsommermarked vision og mission Hvidovre Midsommermarked kerneværdier Aktivitetsfelter Markedsføring Ansvarsområder Introduktion Hvidovre Midsommermarked

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde. Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune

Puls, sjæl og samarbejde. Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune Puls Sjæl Samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted

Læs mere

Naturen på sociale medier

Naturen på sociale medier Naturen på sociale medier Toppen af Danmark, onsdag den 27. juni 2012 Marie Kjær Pedersen, konxion Velkomst & agenda Agenda: Naturen på sociale medier Gennemgang af sociale medier hvordan virker teknologien.

Læs mere

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Velkomst og hvem er vi her i dag? Hvad er formålet med Frivillig Fredag? Flash back til 2012 Frivillig Fredag-praktik Social gadekunst et

Læs mere

Puls, sjæl og samarbejde

Puls, sjæl og samarbejde Puls, sjæl og samarbejde Politik for Kultur, Fritid og Frivillighed i Ringsted Kommune I Ringsted har vi et rigt og varieret fritids- og foreningsliv og et kulturliv, der byder på gode oplevelser for børn

Læs mere

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division

Præsenterer sponsorprospekt. Svebølle Boldklub & Idrætsforening 2. division Præsenterer sponsorprospekt Velkommen til Svebølle B&I Svebølle Boldklub og Idrætsforening blev stiftet i 1924 og holder til huse på Højvangen 10B i Svebølle. Her danner klubben ramme om et lille intimt

Læs mere

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB

Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 1 Sponsorkoncept GUG BOLDKLUB GUG Koncept 2012 14/03/12 16:29 Side 2 Gug Boldklub, der har fodbolden som interesseområde, er utvivlsomt lokalområdets mest synlige idrætsforening.

Læs mere

Bliv samarbejdspartner med ASV

Bliv samarbejdspartner med ASV Bliv samarbejdspartner med ASV ASV er Aarhus Studenternes Volleyforening, der er blandt Danmarks største og ældste volleyball klubber. Klubben består af en stor andel medlemmer, primært studerende, fordelt

Læs mere

Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019

Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019 Afrikansk festival og marked, lørdag den 25. maj 2019 PROJEKTBESKRIVELSE 2019 Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika, oktober 2018 Afrikansk 1-dags festival på Nørrebro 2019 Couleur Café har forlængst etableret

Læs mere

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013

Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning Att.: Mads Kamp Hansen 26. september 2011 Vedr.: Høringssvar på Københavns Kommunes Kultur- og Fritidspolitik 2011-2013 Hermed fremsendes høringssvar på Københavns

Læs mere

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION

FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2 INDHOLD 4 6 8 12 14 15 1. FAVRSKOV4REN STRATEGI OG VISION 2. INDSATSOMRÅDER 3. FREMTIDIGE MULIGHEDER 4. SAMARBEJDE MED FAVRSKOV KOMMUNE 5. ORGANISERING 6. KONTAKTOPLYSNINGER

Læs mere

Oplæg til strategi NYKØBING FALSTER

Oplæg til strategi NYKØBING FALSTER Oplæg til strategi NYKØBING FALSTER Paris er Romantik New York er Energi Milano er Fashion Tokyo er Fremtid 2 København er KREATIVITET 3 Århus er KULTUR 4 NYKØBING ER VORES BY VORES VISION VORES NYKØBING

Læs mere

Viborg Kommune i bevægelse

Viborg Kommune i bevægelse Viborg Kommune i bevægelse politik for idræt og motion UDKAST Indhold Indledning....................................................3 Politikkens opbygning....................................... 4 Politikkens

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014 Sag Sagsbeh. Kategori Titel Ansøger Ansøgt Bevilling Indstilling beløb 1165 Ole Jørgensen Danmarks Grimmeste Festival 2014 Danmarks Grimmeste Festival 500.000,00 125.000,00 Danmarks Grimmeste Festival

Læs mere

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune.

Jeg glæder mig til at høre fra jer og håber på fortsat support fra Københavns Kommune. København 14.december 2015 Kære Københavns Kommune/Kultur- og Fritidsforvaltningen Jeg fremsender hermed budget samt ansøgning for BørnefestiBAL i Østre Anlæg d. 14. maj 2016. Specielt vil jeg fremhæve

Læs mere

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY

UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY UDVIKLING AF DETAILHANDLEN I AALBORG MIDTBY STRATEGI OG HANDLINGSPLAN 2016-2018 Hvordan fortsætter vi den stærke udvikling og griber mulighederne i udviklingen af en attraktiv detailhandel i Aalborg? 1

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor

JAGT & GAMEFAIR. Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor JAGT & GAMEFAIR Jagt - fiskeri - hunde - heste - outdoor 20. & 2 aug. 2 1. 016 kl. 10-17 Målrettet strategi på at øge besøgstal med 40% og forventer op mod 7.000 besøgende. Enestående og imponerende trofæudstilling.

Læs mere

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120)

Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Bilag Evaluering af sundhedsdagene 2014 og godkendelse af videre proces for sundhedsdage 2015 (SOU, 24/11, 2014, sag 120) Sundheds- og Omsorgsudvalget, tog den foreliggende evaluering af Sundhedsdagene

Læs mere

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1

Indhold: Spar Nord glæder sig for fjerde gang til The Tall Ships Races i Aalborg. Oktober 2014. Nyhedsbrev nr. 1 The tall ships races 2015 Aalborg Nyhedsbrev nr. 1 Oktober 2014 Velkommen til det første nyhedsbrev for The Tall Ships Races 2015 Aalborg. Frem til begivenheden afholdes fra den 1. til den 4. august 2015,

Læs mere

TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS % 45 % af publikum har gennemført enten en mellemlang eller lang videregående uddannelse

TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS % 45 % af publikum har gennemført enten en mellemlang eller lang videregående uddannelse TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL AARHUS 2017 Publikumsundersøgelse PUBLIKUMS SAMLEDE VURDERING AF TÆT PÅ MAGIEN OFF ROAD FESTIVAL Delvist positiv 30% Meget positiv 65% Delvist negativ Neutral 3% Meget negativ

Læs mere

Teatret Svalegangens vision og strategi for

Teatret Svalegangens vision og strategi for Teatret Svalegangens vision og strategi for 2019-2029 MISSION Teatret Svalegangen sætter tidens tanker og følelser i bevægelse HVORFOR? Vi tror på at kunst, der reflekterer og debatterer vores samtid nedbryder

Læs mere

Tale til Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter d. 30. oktober 2011

Tale til Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter d. 30. oktober 2011 1 Tale til Kunst- og Vinmessen i Sjørring Idræts- og Kulturcenter d. 30. oktober 2011 Kære deltagere i årets Kunst- og Vinmesse her i Sjørring. Godmorgen til jer alle også til The Swingers, som vi lige

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

citrus case Forsvaret

citrus case Forsvaret citrus case Forsvaret citrus case Forsvaret Med ca. 24.000 medarbejdere er Forsvaret i dag en moderne virksomhed i konstant udvikling, og der er derfor et stort rekrutteringsbehov til Forsvarets uddannelser,

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning

Indhold. Kulturpolitik og fokusområder udkast. Politikkens opbygning Kulturpolitik og fokusområder 2018-2021 - udkast Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet og unikke projekter og samarbejder på tværs. Kulturen

Læs mere

HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN

HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN 1 HOVEDSTRATEGI FOR POLIO FORENINGEN 2019-2021 DET ARBEJDER VI FOR vil forbedre livsvilkårene for de 5.000 danskere, der har alvorlige følger efter polio. Gennem professionel rådgivning og specialiseret

Læs mere

Rev. maj Strategiplan 2016

Rev. maj Strategiplan 2016 Rev. maj 2016 Strategiplan 2016 Navn med payoff Business Slagelse - Sammen er du bedst Visionen Slagelse skal være Danmarks bedste Erhvervsliv Visionen udtrykkes i 5 fokusområder, hvor hvert fokusområde

Læs mere

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål.

JOIN THE TEAM TEAM ROTARY FAVRSKOV Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. TEAM ROTARY FAVRSKOV 2018 JOIN THE TEAM Stærk lokal eksponering, sundhed og støtte til gode lokale, nationale og internationale formål. Rotary klubberne i Favrskov Kommune er i 2018 for ottende år i træk

Læs mere

Udvalgspolitik Kulturudvalget

Udvalgspolitik Kulturudvalget Udvalgspolitik Kulturudvalget Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Udvalgspolitik Kulturudvalget Forord Kulturlivet i Kolding Kommune er enestående. Det byder på kulturelle tilbud af høj kvalitet

Læs mere

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger?

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger? Besøgstal Hvor mange vurderer I, besøgte jer på Kulturnatten? 5 90,00 125,00 3 870,00 220,00 1 80,00 3.000,00 80,00 200,00 200,00 300,00 25,00 300,00 40,00 1.000,00 15,00 65,00 100,00 54,00 300,00 90,00

Læs mere

Fakta om Spejdernes Lejr 2012

Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Fakta om Spejdernes Lejr 2012 Vidste du at: Lejrens afvikling blev en stor succes målt på samtlige parametre. 7.300 spejdere deltog på Spejdernes Lejr, hvor af de 26.400 spejdere

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner

En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde. Borgerne stiller større krav til de fysiske rammer, herunder mobile og fleksible institutioner GLADSAXE KOMMUNE Kultur og Fritid Bilag 2: og hovedpointer fra arbejdsgrupper NOTAT Dato: 4. juni 2012 Af: Helena Jørgensen En kreativ kommune med aktive byrum ude og inde Borgerne stiller større krav

Læs mere

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

ARRANGØRGUIDE. Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag. D O F S N O I T O M 2018 DAG guide r ø g n Arra S N E D L O B ARRANGØRGUIDE Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres arrangement på Motionsfodboldens Dag.

Læs mere

VISION VEJEN. Din holdning - Jeres By - Vores Vejen PLADS TIL AT LYKKES

VISION VEJEN. Din holdning - Jeres By - Vores Vejen PLADS TIL AT LYKKES VISION VEJEN Din holdning - Jeres By - Vores Vejen PLADS TIL AT LYKKES Byerne driver fremtidens vækst. Befolkningstilvæksten foregår fortrinsvis omkring de større byer. Her sker også den største vækst

Læs mere

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet

Furesø Kommune FRITID I FURESØ. Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet Furesø Kommune FRITID I FURESØ Politik for kultur-, fritidsog idrætsområdet 1 1. FORORD Furesø Kommune er et godt sted at bo. Det er en attraktiv og naturskøn kommune, hvor borgerne, unge som gamle, engagerer

Læs mere

M E T A L M A G I C F E S T I V A L XI ( )

M E T A L M A G I C F E S T I V A L XI ( ) ANSØG N ING OM KU LTU R S T ØTTE M E T A L M A G I C F E S T I V A L XI ( 2 0 1 8 ) I 2017 gennemførte vi en vellykket flytning af festivalen fra Ungdommens Hus til Dronningepladsen ved Fredericia Idrætscenter,

Læs mere

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken

NAT KULTUR. FREDAG D. 31. marts. Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE. Butikkerne har åbent til klokken KULTUR NAT g r i n d s t e d Oplev en stemningsfyldt kulturnat i Grindsted hvor dette års tema er BEVÆGELSE læs mere på... www.billund.dk/kulturnat Butikkerne har åbent til klokken 20:00 Årets tema - Bevægelse

Læs mere

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013

Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 November 2012 Forslag til Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Handlingsplan for Markedsføringsgruppen 2013 Hovedindsatsområder 2011 2013 Markedsføringsgruppen arbejder med en overordnet plan for

Læs mere

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD

MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD MESSE C, FREDERICIA - WWW.BOATSHOW.DK VELKOMMEN OMBORD PÅ RETTE KURS I 2015 kan alle bådinteresserede igen lave en samlet pejling på årets spændende bådnyheder og alt det nyeste indenfor tilbehør, når

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold

Nyrernes Dag inspirationskatalog. Indhold Nyrernes Dag inspirationskatalog Nyrernes Dag er en fast tradition i Nyreforeningen. Siden starten i 2006 har dagen udviklet sig og markeres i dag på forskellig vis rundt om i landet. Dette katalog er

Læs mere

SAXOGADEFESTEN Mangfoldighed i fællesskabet. Kontaktinfo: Anja Kure

SAXOGADEFESTEN Mangfoldighed i fællesskabet. Kontaktinfo: Anja Kure SAXOGADFSTN 2017 Mangfoldighed i fællesskabet K S KTB S L V I R J O PR Kontaktinfo: Anja Kure +45 2298 8772 anja.kure@settlementet.dk Saxogadefesten 2017 Mangfoldighed i fællesskabet OBS Praktisk info

Læs mere

FORSLAG TIL FRIVILLIGHEDSSTRATEGI

FORSLAG TIL FRIVILLIGHEDSSTRATEGI FORSLAG TIL FRIVILLIGHEDSSTRATEGI 1 Forord 2 Indledning Frivillige indsatser rummer en stor mangfoldighed. Fælles for alle frivillige indsatser er, at de skaber stor værdi både for det enkelte menneske

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Nyhedsbrev Oktober 2013. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag og debatmøde om voksenmobning Arrangeret af Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Nyhedsbrev Oktober 2013 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Heri kan du læse seneste nyt fra satspuljeprojektet, og hvad der ellers rører sig. Til Kalenderen ;-) Offentligt foredrag

Læs mere

Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016

Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016 Formandens beretning i Sønderborg Handel 2016 Kære alle, Det er første år jeg står som formand for Sønderborg Handel og skal aflægge beretning, og en erkendelse som formand er, at mange har en mening og

Læs mere

Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning

Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning Synlighedsprojekt 2014 DGI Skydning Navn Navnesen 1. Mål 2. Koncept 3. Ansvarlig 4. Events 5. Tidsplan 6. Tilbud fra landsplan 7. Økonomi Målsætning for kampagne 2014 Synlighed og anerkendelse! Det skal

Læs mere

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015

UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 UDSTILLERINVITATION HORSENS-FÆNGSLET-16/4 2015 Ryk direkte i fængsel og vær med til at bryde muren for både grønne Start Ups og hårdkogte serieiværksættere! 1 BRYD MUREN OG INDTAG FÆNGSLET! Vær med til

Læs mere

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx

T:\Winword\910 Tønder Handelsstandsforening\Arbejdsmateriale 2013-14\Memoer\Memo - initiativ bycenterchef.docx Memo stillingen som Event- og Marketingkoordinator Baggrund Tønder Erhvervsråd og Tønder Handelsstandsforening har indgået en aftale om tilpasning af den eksisterende bycenterchefstilling til de behov

Læs mere

Baggrund for uddannelse for fremtidens medarbejdere i Teknik og Miljø

Baggrund for uddannelse for fremtidens medarbejdere i Teknik og Miljø NOTAT Baggrund for uddannelse for fremtidens medarbejdere i Teknik og Miljø KL har udviklet et uddannelsesforløb, som har det formål at styrke en række kompetencer hos medarbejdere i teknik- og miljøforvaltningerne.

Læs mere

KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE

KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE KULTURHAVN NÅR KØBENHAVN VISER SIG FRA SIN BEDSTE SIDE KULTURHAVN KORT Kulturhavn er Danmarks største havnefestival med over 200 forskellige kultur- og idrætsoplevelser i Københavns Havn. På bare 12 år

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere