NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation"

Transkript

1 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr årgang Januar 2013 Hjælp os med at hjælpe andre!

2 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Årligt kontingent: Personligt kr. 150,00 Hele husstanden kr. 225,00 Ved indbetaling fra en hel husstand bedes alle personer skrevet på girokortet. Offentlige tilskud er afhængige af medlemstal. Girokort for aktuelt årskontingent sendes sammen med nyhedsbrev for januar. For at have stemmeret på generalforsamlingen skal dit kontingent være betalt senest 7 dage før generalforsamlingen. Girokonto Netbank Nordjysk Humanitærhjælp er godkendt til at modtage bidrag og gaver efter ligningslovens 8A. Dette betyder, at gaver til vor organisation fra kr. 500,00 kr ,00 kan fradrages på selvangivelsen i Husk at meddele os dit cpr-nr i forbindelse med kontante bidrag. Eksempel: Bidrag til Nordjysk Humanitærhjælp 2.000,00 Bundfradrag 500,00 Fradrag på selvangivelsen 1.500,00 Praktisk hjælp i form af f.eks. skoleartikler, fodtøj o.l. modtages efter aftale med et bestyrelsesmedlem. Oversættelser dansk/russisk og russisk/dansk: Elena Oler Viktoria Mishvelia Søstjernevej 47 B Skolevej 10M, 1. sal 2650 Hvidovre 5580 Nørre Åby Telefon Telefon Svetlana Sørensen Ribsvej Skælskør Mobil Husk at give oversætteren et stykke tid til oversættelse prøv at ringe i forvejen, så de kan sige, hvornår de har tid. Når I fremsender breve til oversættelse, så vedlæg en frankeret svarkuvert. Foreningens nyhedsbrev sendes til alle medlemmer 4 gange årligt i januar, april, juli og oktober. Eventuelle indlæg modtages gerne og bedes sendt til dfagerhoej@rulmeca.com.

3 Til orientering Kære medlem Nordjysk Humanitærhjælp ønsker dig og din familie en glædelig jul og et godt og lykkebringende Nytår. Bestyrelsen ser frem til et nyt og spændende år med mange aktiviteter til glæde for medlemmerne. I fællesskab kan vi gøre meget til glæde og gavn for socialt dårligt stillede børn i Danmark og russiske børn fra den stråleramte region Brjansk. Alle planlagte aktiviteter i 2012 er blevet gennemført, senest turen til Rusland i uge 40. Tilbagemeldingen fra alle deltagere på turen til Rusland, hvor man har besøgt russiske feriebørn og deres familier, har været meget positive. De fleste aktiviteter i 2013 er nu planlagt, der er kun små ændringer i forhold til Vi retter en hjertelig tak til alle medlemmer og ferieværter der gæstfrit har stillet deres hjem til rådighed i 2012, og vi håber at mange vil stille op og hjælpe i Nordjysk Humanitærhjælp vil i 2013 søge nye medlemmer og ferieværter, hvorfor vi beder alle som har mulighed for at være os behjælpelig hermed. UDEN MEDLEMMER OG FERIEVÆRTER har vi ingen mulighed for at hjælpe børn, som har brug for vores hjælp. Vi arbejder fortsat for at forældreløse børnehjems børn fra Zukovka igen kan få udrejse tilladelser. Det sidste der er sket i denne sag er, at lederen af det store børnehjem i Zukovka, er taget til Brjansk for at overtale myndighederne til, at give tilsagn om udrejsetilladelser i Fra Nordjysk Humanitærhjælp medbringes en skrivelse, hvor vi redegør for vores arbejde, og vi gør opmærksom på, at i perioden har vi modtaget forældreløse børnehjems børn i alderen 7 11 år uden problemer. Myndighederne i Brjansk vil fortsat ikke tage stilling til om, der kan gives udrejsetilladelser til forældreløse børnehjemsbørn. Derfor skal vi ikke forvente, at der kommer en tilladelse, hvilket vi er kede af. Men så må vi glæde os over de børn, som vi kan hjælpe. Med venlig hilsen På bestyrelsen vegne Inge Bækvang Formand OBS! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP HAR FÅET EGEN MOBIL TLF DEN SIDDENDE FORMAND HAR MOBILEN.

4 Indkaldelse til Generalforsamling. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Nordjysk Humanitærhjælp Lørdag den 2. februar kl Afholdes på Susålandets skole Glumsø, Cafeteriet i hallen, Åsøvej 5, Glumsø Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetællere og referent. 3. Bestyrelsens beretning om det foregående års arbejde og om de planer, man har for Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 5. Fastsættelse af det kommende års kontingent. 6. Bestyrelsen fremlægger en rammeplan for aktiviteterne i den næste periode, indeholdende projekter og budgetter til godkendelse. 7. Indkomne forslag. 8. Valg til bestyrelsen. På valg er: Inge Bækvang, Jens Niss, Gerd Fuglsang og Jonna Krabsen ønsker genvalg. Gerd Fuglsang ønsker ikke genvalg. 9. Valg af 2 bestyrelsessuppleanter. Valget gælder for 1 år. 10. Valg af 2 interne revisorer og 2 suppleanter. Valget gælder for 1 år 11. Valg af statsautoriseret eller registreret revisor. 12. Eventuelt. Stemmeret. I henhold til gældende vedtægter skal kontingentet for 2013, være betalt senest lørdag, den 26. januar 2012 for at have stemmeret på generalforsamlingen. Med venlig hilsen Bestyrelsen

5 Ruslandstur 2012 Fredag sidst på eftermiddagen med tog til København overnatning på hotel Hilton Kastrup Lufthavn. Lørdag kl med det russiske Aeroflot fra Kastrup til Moskva, det tager kun 2 timer 25 minutter, et udmærket flyselskab, der er mindst lige så god service som med danske SAS. Fra Moskva til Novozybov i minibus, der var 670 km og vejene var ikke altid lige gode. Vi var 9 personer, der rejste sammen. Kl om natten russisk tid ankom vi til Novozybkov, det er en by med ca indbyggere. Her blev vi modtaget af Sofia, der er 15 år og hendes forældre. En utrolig varm og hjertelig velkomst, alle russere er meget gæstfrie. Men i Sofias familie føler vi det som om, at vi er nær familie. En ganske lille lejlighed, der var et lille køkken, et meget lille badeværelse og en stue på ca. 20 m 2. Forældrene kørte ud og sov i et lille meget gammelt kolonihavehus, vi fik så deres seng (sofaen, der kunne ændres, så to kunne sove der) Sofia sov i stuen sammen med os på en anden sofa. Det har vi prøvet før, i sommer da Sofia boede hos os, var vi 3 dage i København, hvor boede på et tresengs hotel værelse. Søndag kørte vi sammen med forældrene og Sofia til Gomel i Hviderusland. Vi havde en rigtig god dag i Gomel, der er en meget smuk by. Vi var egentlig meget overraskede over Gomel, fortove og veje var meget bedre end i Rusland og der var rent og pænt overalt. I Vesteuropa får vi jo at vide, at det er et dårligt land, fordi det er en diktaturstat, men det er altså ikke nødvendigvis alt der er dårligt. I Rusland er veje og fortove ofte dårlige og der kan flyde dåser og andet skrald i gaderne. Sidst på eftermiddagen kørte vi til en lille lejlighed beliggende på 10 etage. Her mødte vi Sofias storebror Dmitry, der også har boet hos os i Danmark. Dmitry studerer på universitetet i Minsk. Familien har planer om, at flytte til Hviderusland, når Sofia om 2 år slutter på gymnasiet i Novozybkov.

6 Mandag var vi rundt i Novozybkov og så bl.a. 2 kirker. I russiske kirker står man op, der kan dog være enkelte sidepladser til ældre mennesker. Man kan normalt komme og gå i russiske kirker efter eget ønske. Det er meget almindeligt, at man tænder vokslys i kirken, til ære for forskellige helgener. Vores værtsfamilie købte også lys til os, som vi kunne tænde. Kvinder skal helst bære tørklæde i kirken. Russiske kirker er smukt udsmykket Klintsy Børnehave med meget guld, men kan dog virke lidt mørke og dystre i forhold til danske kirker. Desuden besøgte vi familiens kolonihave, der var drevet næsten 100 % økologisk. De er næsten selvforsynende med alle slags frugt, grøntsager og kartofler. Sofias far var selv i gang med at bygge et nyt havehus, der vil blive indrettet med stue, køkken, to værelser og et badeværelse. Men på nuværende tidspunkt er det ubeboelig, da der kun var ydervægge og tag, der var også isat dør og vinduer. Faderen er selvstændig håndværker, han laver selv alle slags håndværks arbejde. Faderen er opvokset på børnehjem, han har ingen familie overhovedet. Det er utroligt flot at han er blevet selvstændig. I Rusland er det meget svært at blive til noget, hvis man ikke har en familie, der kan hjælpe økonomisk. Det er på alle måder en familie, som vi respekterer meget højt. Mandag aften var Kirsten og jeg inviteret til Svetlanas fødselsdag, hun er en årgang 1946 ligesom jeg. Svetlana var min faste samarbejdspartner, i de 11 år, hvor jeg var leder af Nordjysk Humanitærhjælp. Vi har altid haft et godt samarbejde, vi mødes stadig når jeg er i Rusland og Når Svetlana er i Danmark. Svetlanas mor er 88 år og lever stadig, hun er efterhånden noget svagelig, men er dog stadig meget frisk, vi har kendt hende i mange år, og sætter stor pris på hende. 88 år er en meget høj alder i Rusland, gennemsnits alderen er ca. 60 år for kvinder og noget mindre for mænd.

7 Om tirsdagen kl. 10 blev vi hentet af Sergei og Nadesda der er forældre til Olga, Jura, Sergei og Alexsei, der alle har været på ferie hos os i Danmark. Vi kørte først til sønnen Sergei og hans kone og 2 piger for at få kaffe. De fortalte at de om fredagen ville slagte en gris, om vi havde lyst til at spise nyslagtet gris, vi sagde, at vi fredag aften skulle med bussen tilbage til Moskva, det var ikke noget problem, så kunne de bare slagte grisen en dag før. Det blev så aftalen. Herefter kørte vi til forældrenes hjem i en lille by der hedder Wyskow. Vi har været der mange gange før, Deres datter Olga var vores allerførste barn fra Tjernobyl området, der besøgte os første gang i Olga bor stadig i hjembyen, hun er alene med Maxim en dreng på 8 år, en rigtig charmerende knægt. Sidst på eftermiddagen besøgte vi Natasja, der er søster til Nadesda, en meget fattig kone, der lever alene i et gammelt for fallent hus efter at være blevet skilt fra manden, der var meget fordrukken. Vi har i årenes løb besøgt mange forskellige familier i Rusland, det er den eneste familie, hvor der har været druk. Så det passer altså ikke, når nogen siger, at alle i Rusland drikker. Jeg tror egentlig ikke, at problemet er større end i Danmark. Vi har haft 2 af deres børn i Danmark Tatiana og Dmitry. Tatiana bor lige i nærheden, så hun var på besøg sammen med sine 2 små børn. Sofia var med os hele dagen for at tolke. Onsdag eftermiddag var det aftalt på forhånd, at vi skulle møde Irina og Anastasia. Sofia var sammen med os, fordi hun skulle tolke. Da vi mødte pigerne, der nu er 16 og 17 år havde de købt en stor buket blomster til Kirsten. Sofia og hendes storebror er de eneste børn vi har haft, der taler engelsk, alle andre taler kun russisk. Det var en god oplevelse at møde de to piger, der begge har været i Danmark 5 gange. De var børnehjems børn, og havde begge dårlige familie forhold bag sig. Vi havde på forhånd været bekymrede for, hvordan det gik dem, men

8 heldigvis så det ud til, at det gik rigtig godt, de klarede sig godt i skolen, og var begge velfungerende og i pænt tøj. Et par rigtig flotte piger. Torsdag blev vi hentet i bil klokken og kørte ca. 25 km til Oksana og Sergeis hjem, et gammelt hus i træ, de selv havde restaureret, der lå ensomt uden for Trinka. Som lovet fik vi serveret nyslagtet gris. Vi fik medisterpølse, blodpølse, steg i tern og stegt lever, desuden var der kartofler og forskellige slags salater. Der var desuden sodavand, vin og vodka. Næsten hele familien var tilstede, bedsteforældrene, Sergeis søskende med ægtefælde og desuden børn fra flere familier, der var ingen tolk tilstede, det vil sige at vores værter og samtlige gæster kun talte russisk. Det betyder egentlig ikke så meget, vi kommer langt med diverse fagter og tegnsprog, bare der er en god og hyggelig stemning, og det var der, det er overraskende, hvor god forståelse der var på trods af sprogproblemer. Vi besøgte forældrene i Wyskow første gang i 1994, og vi har haft kontakt med familien lige siden. Ved tiden kørte vi til grænsen mod Hviderusland, hvor Olga der var den første af de stråleramte børn fra Tjernobyl området arbejdede, Olga besøgte os i 1993, 1994, 1995, 1996 og 1997 i Nibe, hver gang i 4 uger. Olga arbejder i en lille grænse cafe, hendes arbejdsdag begynder kl.11 om formiddagen og slutter kl. 11 om aftenen. Der var et ganske lille rum ved siden af cafeen på ca. 4 m 2 Der var en briks, hvor Olga kunne sove, resten var benyttet til lagerrum, stabler af øl og sodavands kasser. Der var ingen stol, ingen bord og ingen vindue, Et stofforhæng gjorde det ud for en dør ind til butikken. Olga har intet køretøj, det er derfor kun muligt, at komme hjem en gang i mellem. Sønnen Maxim bor hos bedsteforældrene. Fredag var vi ude i en lille landsby og se en gammel meget forfalden kirke. Efter revolutionen blev mange russiske kirker ødelagt, mange blev endog brugt til for eksempel kornlager eller anden form for opbevaring. I dag bliver kirkerne gennemrestaureret efterhånden, som der er råd til det.

9 I Novozybov er der fire kirker, en gul, en blå, en rød og en grøn alle i træ. Vi har været værtsfamilie for stråleramte børn i 20 år. Nogle børn har vi kun haft en gang, andre har vi haft fem gange, alt efter hvor stort behov vi vurderede, at det enkelte barn havde, for at komme ud i frisk uforurenet luft. Vi har i alt haft besøg af 15 børn, hver gang i ca. 4 uger. Vi har haft op til 4 på tiden i 4 uger. På vores tur til Rusland denne gang mødte vi ( 9 af vores børn ) og ( 8 børnebørn ) Det er da rigtig flot. Da vi inviterede den første for 20 år siden, var det fordi, vi gerne ville gøre noget for børn, der havde brug for frisk luft og god mad samt en god oplevelse, der kunne lyse op i en ellers hård og trist tilværelse. Men vi har selv fået utrolig mange gode oplevelser, nogen gange har vi en fornemmelse af, at det er os der skylder. Alle børn er kommet fra børnehjem eller fra fattige familier, undtaget Sofia og Dmitry, deres familie er rimeligt godt stillet efter russiske forhold. Men selv en solid tegnebog kan ikke beskytte mod forureningen fra Atomkraftværket Tjernobyl værket, der eksploderede i Forureningen herfra vil vare i flere hundrede år. Der viser stadig nye skader på personer, man ikke har været opmærksom på tidligere, fx øjenproblemer. Nogen gange springer det en generation over således, at dem der levede da værket eksploderede, har kun taget mindre skade, men i næste generation er der flere multihandikappede end der normalt forekommer Med venlig hilsen Peter Lassen

10 OBS OBS STEMMERET I HENHOLD TIL 8. Kun medlemmer, som har betalt kontingent senest 7 dage før generalforsamlingen har stemmeret på generalforsamlingen. Familiekontingent giver 2 stemmer (over 18 år) på generalforsamlingen, ved personlig fremmøde. Medlemskontingent følger kalenderåret. KONTINGENT Girokort til indbetaling af kontingent for 2013 er vedlagt. Kontingent et blev på sidste generalforsamling ændret: personligt kr. 150., pr. husstand kr For nye medlemmer, der har indbetalt kontingent efter 1. oktober 2012, gælder kontingentet frem til Vi håber, at mange vil forny deres kontingent i 2013, husk at skrive alle navne på de personer, som bor på adressen (hjemmeboende børn) på giro/indbetalingskortet, jo flere medlemmer jo flere sponsorpenge. Sammen kan vi gøre mere for socialt dårlig stillede børn i Danmark og Tjernobyl ramte børn i Rusland. På bestyrelsens vegne Jens Niss Kasserer

11 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP ØNSKER ALLE GODT NYTÅR SAMT EN STOR TAK TIL VORES SPONSORER, BIDRAGSYDERE SAMT MEDLEMMER FOR DERES STORE STØTTE GENNEM ÅRET. VI ER MEGET TAKNEMMELIGE FOR DEN HJÆLP VI FÅR TIL VORES VIRKE, OG VI HÅBER AT VI OGSÅ NÆSTE ÅR KAN BIDRAGE TIL AT HJÆLPE VORES RUSSISKE BØRN SAMT DANSKE BØRN PÅ VORES ÅRLIGE SOMMERLEJR. ENDNU EN GANG TUSINDE TAK TIL ALLE!!! MED VENLIG HILSEN BESTYRELSEN. NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation telefon (formand): FORMAND: NÆSTFORMAND KASSERER: Inge Bækvang Jørgen Andersen Jens Niss Hemmingsvej 52 Engvej 27 Binderupvej Karise 4160 Herlufmagle 9240 Nibe Tlf / Tlf Tlf SEKRETÆR: BEST.MEDLEM: BEST.MEDLEM: Hanne Pedersen Gerd Fuglsang Jonna B. Krabsen Engvej 74 Faxevej 1 Kløvervej 4 - Egense 4160 Herlufmagle 9220 Aalborg 9280 Storvorde Tlf Tlf Tlf ho.ped@post.tele.dk gerd@aol.dk jonnas@mail-online.dk

12 BEST.MEDLEM: SUPPLEANT SUPPLEANT Jacob Fabrin Rikke Knudsen Didde Lyneborg Taulov Kirkevej 59 Taulov Kirkevej 59 H/F Lilletoften Fredericia 7000 Fredericia 5260 Odense S Tlf Tlf / jacobfabrin@gmail.com jacobfabrin@gmail.com AFDELING JYLLAND Alis Jensens Jens Niss Jonna B. Krabsen 6000 Kolding 9240 Nibe 9280 Storvorde Tlf / Tlf Tlf alisbaumann57@hotmail.com grethe@niss.dk jonnas@mail-online.dk AFDELING FYN Bente og Peter Fribo Arne Birch Lajla og Benny Lindenborg 5466 Asperup 5550 Langeskov 5500 Middelfart Tlf Tlf Tlf fribo@dbmail.dk arnebirch@hotmail.com lajla.lindenborg@gmail.com Rikke og Jacob Fabrin Ellen og Vagn Pedersen Pia og Søren Knappendrup 7000 Frederica 5560 Aarup 5560 Aarup Tlf Tlf Tlf rik@mail.dk ellenpedersen51@gmail.com piaknappendrup@hotmail.com AFDELING SJÆLLAND OG ØERNE Anni og Frank Toftum Nina Jensen Hanne og Ole Pedersen 4171 Glumsø 4171 Glumsø 4160 Herlufmagle Tlf / Tlf Tlf toftum@ .dk ninalykke@turbopost.dk ho.ped@post.tele.dk I. Bækvang/P.E. Nielsen Connie og Jørgen Andersen 4653 Karise 4160 Herlufmagle Tlf Tlf ingebaekvang@gmail.com conniejorgena@mail.dk

13 Nyhedsbrev Februar Generalforsamling den , afholdes i Glumsø Sj. April Nyhedsbrev Tilmelding til Ruslands tur i uge 40. Maj Informationsmøde den , for nye ferieværter, afdeling Fyn / Sjælland Juni Russiske feriebørn, hold 1 ankommer den Sammenkomst i Glumsø, for feriebørn / ferieværter Juli Nyhedsbrev Russiske feriebørn hold 1, afrejser den Russiske feriebørn, hold 2 ankommer den Sammenkomst i Glumsø, for feriebørn / ferieværter Sommerlejr for socialt dårlig stillede danske børn den Russiske feriebørn afrejser den Oktober Nyhedsbrev Ruslands tur uge 40 OBS!! NY KONTAKTPERSON TIL INDLÆG I BLADET: Ole Søager Staslundevej Holbæk tlf / mail: ole@soeager.dk DEADLINE ER 11. MARTS 2013

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 2 19. årgang April 2012 Hjælp os med at hjælpe andre! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt kr. 100,00 Hele husstanden kr. 175,00 Ved indbetaling fra en hel husstand bedes alle personer skrevet på

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 23. årgang Januar 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 21. årgang Januar 2014 20 års fødselsdag! Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk Årligt

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 24. årgang Januar 2017 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 3 20. årgang Juli 2013 Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt:

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 1 22. årgang Januar 2015 Hjælp os med at hjælpe andre sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 4 19. årgang Oktober 2012 Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 3 23. årgang Juli 2016 Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 4 21. årgang Oktober 2014 Hjælp os med at hjælpe andre sammen kan vi gøre en forskel! NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Hjælp os med at hjælpe andre - sammen kan vi gøre en forskel! Side. 1 NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.njhh.dk Årligt kontingent:

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Marts Dienesmindes Venner Fur Landevej Skive Tlf Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Marts Dienesmindes Venner Fur Landevej Skive Tlf Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Herved indkaldes til ordinær generalforsamling på Dienesminde, Fur Landevej 41, 7800 Skive Søndag den 15. marts 2009 kl. 14.00 Dagsorden: Marts 2009 Valg af dirigent.

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske

Brugerbladet. Atkærcenteret. April - Maj. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på. Glædelig påske Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Peter på tlf. 35 11 04 15 Brugerbladet

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver?

Spørgsmål. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. www.5emner.dk 1. familie. Eks. Hvad laver hun? Hvad hun laver? Spørgsmål familie www.5emner.dk Sæt kryds Sæt kryds ved det rigtige spørgsmål. 7 Hvad laver hun Hvad hun laver Hvor John kommer fra Hvor kommer John fra Er hun færdig med gymnasiet Hun er færdig med gymnasiet

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Medlemsblad nr

Medlemsblad nr Medlemsblad nr. 1-2013 Indhold i dette blad Årets stævner Opstartsstævnet / jubilæet Nyt fra bestyrelsen Husk at kontingentet skal være betalt senest 10 hverdage før generalforsamlingen. Følgende stævner

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave Nyhedsbrev uge 17 2014 Side 1+2 Generalforsamling Side 6 Filuren Side 3 Fra bestyrelsen Side 7 0/1 kl. + 2/3 kl. Side 4 Støtteforeningen Side 8-10 Børnehaven Side 4+5 Arbejdsdag Side 11 Kalender, kontakt,

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk

Telefon nr.: 50 42 83 82 Telefon nr.: 65 97 22 97 Mail: lone@lindberg-carstensen.dk Mail: mai.lan@mail.dk Kære medlemmer af lokalafdeling Fyn Sjældent har adoption fyldt så meget i medierne som i de forløbne måneder, og bevågenheden har været stor også politisk. For en adoptivfamilie er denne bevågenhed både

Læs mere

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP En landsdækkende organisation Nr. 2 20. årgang April 2013 Hjælp os med at hjælpe andre Side NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent:

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening

Vi takker alle vore annoncører for sponsorstøtte til Tikøb Jagtforening RÆVEN JANUAR 2013 Indhold Bestyrelsen side 3 Udvalg side 4 Indkaldelse til generalforsamling side 5 Forslag til vedtægtsændringer side 6 Formanden har ordet side 7 Gravreparation / ny grav side 8 Gravreparation/ny

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

S c h a n d t o r p. Herved indkaldes til. distriktsgildeting

S c h a n d t o r p. Herved indkaldes til. distriktsgildeting S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 31. ÅRGANG NUMMER 3 MARTS 2014 Herved indkaldes til distriktsgildeting tirsdag d. 13. maj 2014 kl. 19.30 i sundhedscentret Kernehuset, Hovvej

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Kære elever. Mange venlige hilsner Karen Marie Sørensen

Kære elever. Mange venlige hilsner Karen Marie Sørensen Mit navn er Karen Marie Sørensen, og jeg er 40 år gammel. Jeg har skænket min mand Peter Martin 8 raske børn: to sønner og seks døtre. Jeg er opvokset på landet, men efter vores bryllup besluttede Peter

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 26. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2009 Der GENindkaldes herved til Distriktsgildeting Dagsorden iflg. Østjysk Distriktsgildes vedtægter Mandag den 11.

Læs mere

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening

Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening Vedtægter for Langeland Svømmehalsforening NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Langelands Svømmehalsforening. Foreningen har hjemsted i Langeland Kommune. Det er foreningens formål at bistå med etablering

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram

Gl. Roskilde Amts Grænseforening. Årsprogram Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram 1 Gl. Roskilde Amts Grænseforening 2010 Årsprogram Forårsmøde. Tirsdag d. 2. marts 2010 kl. 19.00 i Syv Sognegård, Skolevej 17, 4130 Viby Sj. Formanden

Læs mere

Andelsboligforeningen AST

Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf. 38 600 404 - Fax 38 608 404 Kontortid: Mandag - onsdag - fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. E-mail: ast@mail.tele.dk Administrator: Advokat

Læs mere

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde.

Ad 1) Bent Andersen er valgt som dirigent. Rikke Goerlich er valgt som referent. Generalforsamlingen er indkaldt i rette tid og mødet kan begynde. Vejlauget Skæring Hede Nord. Referat fra ordinær generalforsamling 2017. Tirsdag den 20. Juni kl. 19.30 Skæring Kirke, Skæring Kirkevej 1-3, 8250 Egå Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne

Mellem Linjerne Udskrift af videosamtalerne 1. Så sad jeg og lyttede, alt hvad jeg kunne Nå for søren! Man kan komme til Cuba for 6000 kr. Cæcilie: 6000? Cæcilie: Jeg var på Cuba i sommer, så betalte jeg 7000. Nå, jeg har faktisk også tænkt på at

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015

Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Vindelev Beboerforening 2. Kvartal 2015 Fastelavnsfest Det sker Klargøring af legepladsen d. 25/4 Vi mødes kl. 9.00 den 25. April. Der bliver serveret kaffe og rundstykker. Vi håber at der er mange velmødt

Læs mere

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende

Ry, 01.10.2013. Kære pårørende Ry, 01.10.2013 Kære pårørende Siden 2007 har der eksisteret et pårørenderåd ved Bostederne i Skanderborg. Ved fusionen i 2012 blev flere bo enheder i kommunen samlet under Bostederne i Skanderborg og antallet

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69.

Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl i Sløjfen Øresundsvej 69. Indkaldelse til generalforsamling i GF Øresund, og GF Øresunds Vejlav. Tirsdag den 20 marts 2018 kl. 19.00 i Sløjfen Øresundsvej 69. Vær opmærksom på, at der bliver ledige poster i de to bestyrelser. Hvis

Læs mere

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD

HK HOVEDSTADEN SENIOR MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN ALLE SAMLET I ET FÆLLES BLAD HK HOVEDSTADEN 1 SENIOR Program foråret 2016 MØDER OG SPÆNDENDE TURE JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Hvornår er den næste generalforsamling / Tilmeld dig de nyeste

Læs mere

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012

Monica Post 2.A. Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Udveksling med Ellowes Hall Sports College November 2012 Annas og min rejse begyndte på Odense Banegård d. 17. november kl. 8. Selv om det var tidligt, var humøret højt, da vi satte kursen mod Kastrup

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Stødov Bakkers Grundejerforening

Stødov Bakkers Grundejerforening Kære grundejer i Stødov Bakker, Stødov Bakkers Grundejerforening Stødov, marts 2018. Indkaldelse til Generalforsamling Torsdag den 26. april 2018 kl. 19.30 i Helgenæs Forsamlingshus, Grimshovedvej 2. I

Læs mere

Grammatik Pronominer (fortsat) og præpositioner

Grammatik Pronominer (fortsat) og præpositioner Grammatik Pronominer (fortsat) og præpositioner Laila Kjærbæk FIO2009 Tirsdag den 9. juni 2009 Pronominer Personlige Fx jeg, du (De), han, hun, den (det), vi, I (De), de; mig, dig (Dem), ham, hende, os,

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne

Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne Forslag til nye Vedtægter for Foreningen Sct. Hans erne. Som aftalt på Sct. Hans ernes generalforsamling den 12/3-2015 fremlægges vedtægtsændringerne på foreningen hjemmeside til gennemsyn. Vedtægter for

Læs mere

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP

NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation Nr. 4 20. årgang Oktober 2013 Hjælp os med at hjælpe andre NORDJYSK HUMANITÆRHJÆLP en landsdækkende organisation www.nj-hh.dk Årligt kontingent: Personligt:

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nr. 212 januar 2017 Indkaldelse til generalforsamling Mandag d.6.februar 2017 kl.19.00 i Borgerhuset, Dallundvej 20, Søndersø Dagsorden ifølge vedtægterne ( 6, stk.2) 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere