$!,(53%.% %FTER - En bolig med sjæl %FTER - En bolig med sjæl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "$!,(53%.% %FTER - En bolig med sjæl %FTER - En bolig med sjæl"

Transkript

1 - En bolig med sjæl

2 3+!.$%2"/2' "!++%2 $ETALJERET HELHEDSOVERSIGT H ove d vej HØJLANDSHUSENE K O M M E N D E B Ø R N E H AV E KOMMENDE SUPERMARKED Legeplads Fr ed er ik 2 s Al DALHUSENE lé ALLÉHUSENE KO NG EF O LD A U G U S TA S V Æ N G E EN PUNKTHUSENE Fr ed er SKOVHUSENE ik 2 s Al lé D O B B E LT H U S E N E ELISABETHS VÆNGE U D S I G T S P L AT F O R M & S Ø Ga ng br o ti l by en Tu n n en l by e l ti Ban egå rd J er n ban eve j %N OVERSIGT OVER DET ATTRAKTIVE OM RËDE 3KANDERBORG "AKKER MED UNIKKE FACILITETER SOM BL A B RNEHAVE INDK BSFACILITETER ARKITEKTTEGNET S UDSIGTSPLATEAU GR NNE OMRËDER OG MEGET MERE

3 N C6 B6 A6 B6 B6 C6-II C5 A5 B5 A5 D5 C4 A4 A4 A4 B4 F4 D4 C3 A3 A3 B3 B3 A3 B3 A3 E3 KONGEFOLDEN

4 Dalhusene er en spændende variant af de populære Alléhuse Gå på opdagelse i DesignGuiden ved at hente en PDF fil på Dalhusene - et unikt koncept Rygtet om Dalhusene, det gennemtænkte koncept og Skanderborg Bakkers unikke beliggenhed er nået vidt omkring og næste etape af Dalhusene kan nu gå i gang. Dalhusene bliver ikke bygget på rad og række som ordinære rækkehuse. Tværtimod bliver hvert hus og have selvstændiggjort, så byggeriet dels følger landskabets karakter og dels skaber en privatsfære ved hver enkelt bolig. Dalhusene ligger i et kuperet dal-terræn omkranset af det fredede Edelsborghegn og fredskoven mod sølandskabet. Et ægte naturmiljø. Boligerne er løftet op på en bastion for optimering af udsigsmulighederne til fredskoven og solorientering. Dalhusene omkranser et centralt torv/friareal med opholdsplads med udsigtstrappe, legeplads og område til parkering. Torvet laves med flot belægning og beplantning, som giver de perfekte rammer for udendørsaktiviteter. Udenomsarealerne og belægningerne er generelt beskrevet nærmere i Design- Guiden. Se ovenfor visualisering af "den arkitekttegnede sø" og udsigtsplateau.

5 Hjemme hos dig Du deler natur, legeplads og torv med dine naboer. Men huset er helt dit eget. Boligerne varierer fra ca veldisponerede kvm. og er udformet i en enkel og moderne byggestil. Husene udformes med anerkendte og gennemprøvede byggeteknikker, der gør dem yderst vedligeholdesesvenlige. Med lyse, pudsede ydervægge, tidsløse sorte tage og karakterfulde mahognitrævinduer fremstår husene stilfulde og indbydende med et konsekvent valg af kvalitetsmaterialer. Der er ugenert baghave og/eller forhave til hvert hus, der grænser op til grønt areal og fredskoven. Boligerne er vendt således, at du kan glæde dig over både at have formiddags- og eftermiddagsterrasse. Alle boligerne har sydvendt altan. Den indvendige arkitektur er med mange fine detaljer. Store vinduespartier giver en lys og luftig atmosfære og inviterer de grønne omgivelser indenfor. Også værelserne er ekstraordinært lyse, da de er forsynet med enten vinduer i dørhøjde eller franske altaner. Alle husene er indrettet med store, åbne opholdsrum, der giver plads til både famililien og gæsterne.

6 Bad og køkken i tidsløs stil og høj kvalitet. Foreløbig materialeliste kan downloades fra eller rekvireres hos home. Smukt og holdbart Alle materialer og byggetekniske løsninger er valgt ud fra høje krav til kvalitet og holdbarhed. De indvendige vægge er spartlede og malerbehandlede, så de får en venlig og gedigen overflade. Køkken og bad er holdt i en tidsløs stil, og den høje kvalitet sikrer, at elementerne har mange år i sig. Et smukt askeparket gør gulvene stilrene og stoflige. De fuldender rummenes lyse og behagelige udtryk. De forskellige hystyper har hver deres særpræg. Imidlertid går det lyse og stilrene konsekvent igennem alle Dalhusene. Det gælder det smukke lysindfald ned gennem trapperummet, og det gælder den elegante gelænderskærm i glas. Den endelige materialeliste med tilhørende valgmuligheder fremsendes ca. 6 måneder før indflytningsdagen. Materialelisten er lavet af uddannet indretningsarkitekt med fingeren på pulsen om moderne indretningstrends. Dalhusene består af i alt 6 forskellige boligtyper fra ca kvm. Boligerne henvender sig til en bred gruppe af boligkøbere, som sætter optimal indretning og design i højsædet. Se de næste sider med beskrivelse af de forskellige boligtyper.

7 Terrænet skaber mulighed for at udvide med kælder Kælderetage i blok 5 og 6 Det kuperede dal-terræn skaber en mulighed for at indrette kælderetage i delvis blok 5 og hele blok 6. Til disse boliger vil der åbne sig en mulighed for at udvide boligen med ca. 50 kvm. kælderetage, som kan tilkøbes som tilvalg og skræddersyes efter behov. Har du og din familie drømmen om at tilføre boligen kælder, vil du kunne høre mere herom hos home Skanderborg. Der vil dog blive tale om en betingelse om minimumstilslutning blandt købere af Dalhusene i blok 5 og 6, som ønsker kælderetage som tilvalg.

8 Type A og B Boligtype A kvm.: Er disponeret som det meste kompakte af Dalhusene. Det optimale design, hvor alle kvm. anvendes rationelt, betyder at der vil være plads til den lille familie eller par. I stueplan finder du entré, stue, bad og køkken, sidstnævnte med en plads til et morgenspisebord, hvor søndagsavisen kan læses eller lektierne laves. På 1. sal finder du udover pc-pladsen, 2 værelser til børn, gæster eller kontor. Desuden et stort soveværelse, som kan underopdeles til kontor eller påklædningsværelse - med sydvendt altan. Boligtype B kvm.: Er udført efter samme rationelle principper som type A. De ekstra kvm. betyder, at der bliver plads til en større stue og spisekøkken, hvor familien kan samles. På 1. sal er der hele fire værelser, det ene med sydvendt altan og de andre med franske altaner og ekstra badeværelse, som vil være kærkomment for familien med teenagebørn, eller dem der blot ønsker et privat badeværelse i supplement til det store i stueplan.

9 Type C og D Boligtype C kvm.: Denne type er en videreudvikling af typerne A og B. Den opføres i 3 udgaver, alle som gavlhuse og med en super planløsning. Det åbne plan i stueniveau, hvor spisestue, køkken og opholdsstue bindes sammen i ét stort sammenhængende rum giver boligen et villa-agtigt præg. Et praktisk bryggers i stueplan og 4 gode værelser med franske altaner og en sydvendt altan på 1. sal gør boligen velegnet til den pladskrævende familie. Boligtype D og Dll etagekvm.: Gavlhus med en enestående beliggenhed tæt ved fredskoven og slugten. Huset er i hele 3 plan, da der på baggrund af niveauspringet er plads til en velindrettet parterreetage med udgang til privat, sydvendt have og skov. Det åbne plan i stueetagen med stor stue og køkken / alrum skaber plads til båd selskabelighed og daligdag. Der er gæstetoilet i stueetagen. 1. salen indeholder foruden badeværelse 3 værelser, hvoraf det ene har et walk-in closet/kontor yderligere. De 2 ekstra værelser samt bad/bryggers i parterreetagen gør også denne bolig velegnet til den pladskrævende familie.

10 Der er 6 boligtyper at vælge i mellem, hvoraf E og F typerne er helt særlige varianter. Type E og F Boligtype E 143 kvm.: Denne endeboligtype har fået tilført en knast på ejendommen, som giver en ekstra dimension til den i forvejen unikke arkitektur og en langt større terrasse. Indvendigt er der i stueetagen indrettet bad, stort bryggers, køkken og stue/alrum, hvor der er et par trin ned til en opholdsstue med ekstra loftshøjde. 1. salen har 4 store værelser foruden badeværelse med badekar. 2 af værelserne har udgang til stor sydvendt altan. Kombineret med sin beliggenhed i gavlen ud til de grønne arealer og fredskoven er der tale om en eksklusiv variant af gavlhusene. Boligtype F 145 etagekvm.: En særlig variant af den populære A-type, hvor der i stueplan findes bad, køkken og stue. 1. salen er der rummeligt badeværelse og udover pc-pladsen 3 gode værelser, hvoraf det ene har sydvendt altan og plads til indretning af arbejdsplads eller skabsplads. Herudover er der i kælderetagen på ca. 50 kvm. indrettet et råt, disponibelt rum, som kan bruges til mange formål. Som tilvalg kan aftales en skræddersyet indretning af kælderetagen.

11

12 STUE VM TT BAD KØKKEN ENTRE SKUR 9,1 M2 9,1 M2 KONTOR/GANG SOVE 14,5 M2 ALTAN

13 STUE BAD/ BRYGGERS TRAPPE VM TT ENTRE KØKKEN SKUR 9,1 M2 10,7 M2 BAD GANG TRAPPE SOVEVÆR. 10,6 M2 8,0 M2 ALTAN

14

15 TEKNIK SKAB STUE STUE TRAPPE TRAPPE KØKKEN KØKKEN VM TT BRYGGERS BRYGGERS VM TT SKUR SKUR 9,1 m2 9,8 m2 9,8 m2 9,1 m2 OVENLYS GANG OVENLYS GANG BAD 5,1 m2 TRAPPE TRAPPE BAD 5,1 m2 9,2 m2 SOVE 11,7 m2 SOVE 11,7 m2 9,2 m2 ALTAN ALTAN

16 teknik/ vent. teknik/ vent. TEKNIK SKAB teknik/ vent. teknik/ vent. TEKNIK SKAB teknik/ vent. ELTAVLE teknik/ vent. ELTAVLE SKUR SKUR STUEPLAN BOLIGTYPE D (1) STUEPLAN BOLIGTYPE D (1) 10,5 M2 9,2 M2 10,4 M2 12,0 M2 10,5 M2 9,2 M2 10,4 M2 SOVE 10,3M2 TRAPPE BAD TRAPPE BAD ALTERNATIV-1 ALTERNATIV-1 9,2 M2 WALK-IN/ KONTOR 5,5 M2 SOVE 9,6 M2 BRYGGERS/ BAD/TOILET 8,0 M2 SOVE 15,4 M2 WELLNES-RUM 7,4 M2 /WALK-IN 10,1 M2 VM TT VM TT 1. SAL BOLIGTYPE D (1) ALTAN PARTERREPLAN BOLIGTYPE D (1) 1. SAL-ALT BOLIGTYPE D (1) ALTAN PARTERREPLAN-ALT BOLIGTYPE D (1)

17 SKUR SKUR STUEPLAN STUEPLAN ALTAN ALTAN 9,2 M2 10,5 M2 9,2 M2 10,5 M2 SOVE 12,0 M2 10,4 M2 10,3M2 10,4 M2 BAD GANG TRAPPE BAD GANG TRAPPE ALTERNATIV-1 ALTERNATIV-1 SOVE 9,6 M2 WALK-IN/ KONTOR 5,5 M2 9,2 BRYGGERS/ BAD/TOILET 8,0 M2 SOVE 15,4 M2 /WALK-IN 10,1 M2 WELLNES-RUM 7,4 M2 VM TT VM TT 1. SAL PARTERRE 1. SAL ALT-1 PARTERRE ALT-1

18 VM TT SKUR ALTAN SKUR STUEPLAN BOLIGTYPE E3 STUEPLAN BOLIGTYPE F4 SOVE 11,5 m2 10,0 m2 10,4 m2 9,4 m2 BAD 7,0 m2 ALTAN 1. SAL BOLIGTYPE E3 1. SAL BOLIGTYPE F4 KÆLDERPLAN BOLIGTYPE F4

19 Sjælsø Gruppen har udviklet ejendomme siden Konceptet "Skanderborg Bakker" tager udgangspunkt i det fantastiske landskab. Hvem er Sjælsø Gruppen? Sjælsø Gruppen er børsnoteret og har siden 1977 udviklet ejendomme i form af nybyggeri og renovering til firmadomiciler, produktions- og lagerejendomme, distributionscentre og privatboliger. Blandt Sjælsø Gruppens seneste boligprojekter er bl.a. andels- og ejerboligerne Kajplads 24 og Bryggens Have på Islands Brygge, Sluseholmens Kanalby, Valby Have, Havneholmen, Zinkhuset og Porcelænshaven på Frederiksberg. Se evt. mere på Sjælsø Gruppen har valgt arkitektfirmaet Arkitema fra Århus til at være med til at sætte stregerne og forme boligerne. Se evt. mere på Konceptet "Skanderborg Bakker" bygger på en landskabelig bearbejdelse af boligområdet, der tager udgangspunkt i det fantastiske landskab, som er med til at diktere, hvordan de enkelte boliger kommer til at se ud. Dalhusene er netop opstået udfra det smukke dal-terræn, som ligger ud mod en slugt med fald i terrænet, så der kan laves flere etager i nogle af boligerne.

20 DALHUSENE Skanderborg Bakker Læs meget mere om Dalhusene og Skanderborg Bakker på Anførte arealer i nærværende brochure er foreløbige mål. Visualiseringer er produceret med omhu men dog vejledende. Viste tegninger er ikke målfaste. Sjælsø Gruppen A/S Søndergade Århus C home BOLIGPROJEKT Sct. Clemens Torv 11, Århus C Tlf home Skanderborg Adelgade Skanderborg Tlf

Skovbrynet LAANSHØJ VÆRLØSE

Skovbrynet LAANSHØJ VÆRLØSE Skovbrynet LAANSHØJ VÆRLØSE calum-laanshøj.dk SKOVBRYNET 24 nye attraktive rækkehuse i Værløse Ved Værløse, kun tyve minutter fra København, opføres Skovbrynet, som er 24 spændende rækkehuse. Skovbrynet

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED 15 LEJLIGHEDER MED UDSIGT 02. marts 2015 indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Situationsplan...3 Bygning 1...4-9 Bygning 2...10-14 Bygning

Læs mere

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Skovby, Galten Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - Skovby, Galten Perspektiv af bebyggelsen Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.:

Læs mere

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg

ENGKANTEN. Sabro ved Aarhus til salg ENGKANTEN 1 6 r æ k ke h u s e i Sabro ved Aarhus til salg R ø n n e v a n g e n 77-1 0 7 02 ENGKANTEN ENGKANTEN - SÆT DIT PERSONLIGE PRÆG Sabro ligger skønt i naturen med kun 12 km. til Aarhus centrum.

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser.

MÅLØV - SØHOLMEN. 1 Søholmen. Eksisterende bygninger. Søndergårds Allé P-pladser. www.lr-hus.dk. P-pladserP-pladser. P-pladser P-pladser. P-pladserP-pladser 15 13 17 19 P-pladser 11 9 21 23 7 5 25 27 29 P-pladser P-pladser P-pladser 3 1 Søholmen 22 24 22 24 Eksisterende bygninger Søndergårds Allé P-pladser 6 4 2 8 10 12 P-pladser P-pladser

Læs mere

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA.

SCT. KNUDS PARK EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT EJERFORENINGEN. KUN 2500 kr ALT INC. NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA. EJERFORENINGEN EJERLEJLIGHEDER MED NATURSKØN PANORAMAUDSIGT NYE LEJLIGHEDER HUSLEJE FRA KUN 2500 kr ALT INC. v/20% UDBETALING HJØRRING v/ Jesper Carlsson Ejendomsmægler, MDE Nørrebro 5, 9800 Hjørring hjoerring@home.dk

Læs mere

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser

Langkilde Have 29 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser Langkilde Have 9 nye velindrettede rækkehuse i grønne omgivelser www.langkildehave.dk Nu opføres 9 rækkehuse i to fulde plan til forventet indflytning foråret 018... Rækkehusene er beliggende i et roligt

Læs mere

DELTAHUSENE. 14 enestående boliger i hjertet i hjertet af af Vinge byen Vinge. 14 eksklusive lejemål. DELTAHUSENE Tlf

DELTAHUSENE. 14 enestående boliger i hjertet i hjertet af af Vinge byen Vinge. 14 eksklusive lejemål. DELTAHUSENE Tlf DELTAHUSENE 14 enestående boliger i hjertet i hjertet af af Vinge byen Vinge 14 eksklusive lejemål DELTAHUSENE Tlf. 70 20 00 20 www.deltahusene.dk DELTAHUSENE Deltahusene byder velkommen til en fantastisk

Læs mere

Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj

Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj 1 FLOTTE LAVENERGIBOLIGER I HJORTSHØJ Boligkontoret Århus opfører 65 nye og energirigtige boliger i et skønt naturområde, som samtidig ligger

Læs mere

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S

Eksklusive ejerlejligheder. Den gamle brødfabrik. Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse. Nybolig Jan Milvertz A/S Den gamle brødfabrik Eksklusive ejerlejligheder Oehlenschlægersgade 15 B-L 4200 Slagelse Nybolig Jan Milvertz A/S Rosengade 11 4200 Slagelse Tlf. 5853 3030 Fra Skrot til Slot 02 Eksklusive lejligheder

Læs mere

2.etape. Fredensborgparken. Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup

2.etape. Fredensborgparken. Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup 2.etape Fredensborgparken Anden etape af eksklusivt rækkehusprojekt i Stavtrup [ 2 ] Illustrationerne kan have tilvalg og der tages forbehold for fejl og ændringer. Tegninger er ikke målfaste. Rækkehusprojekt

Læs mere

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager 22.05.2019 - dispositionsforslag Søparken 25 nye almene boliger i Ansager arkitektur proces Nyt boligområde i det østlige Ansager På kanten mellem land og by I tæt samarbejde med Alfabo og Ansager Byudvikling

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759

NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 NYE BOLIGER I TEGLVÆRKSGADE DATO: 01.03.2013 SAG NR.:13.4759 - 2 - INDHOLDSFORTEGNELSE ARKITEKTURBESKRIVELSE 5 PRINCIPSNIT A-A, 1:500 6 OPGØRELSE 7 - Parkering - Bebyggelsesprocent SITUATIONSPLAN, 1:500

Læs mere

arkitekttegnede typehuse

arkitekttegnede typehuse arkitekttegnede typehuse m²concept brochure 2014 m²plus :: østre kanalgade 20 :: 9000 aalborg :: 61 61 31 31 m²concept - inspired by life De oplyste priser gælder for JYLLAND m²plus har udviklet en række

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2015

Nye boliger til leje i efteråret 2015 Nye boliger til leje i efteråret 2015 Vejlevej 4A-L Kontakt os! Lejerbo udvider byggeriet på Vejlevej med endnu flere lækre boliger! Har du drømt om, at bo tæt på grønne områder og alligevel bo centralt?

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse

Holmen. Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse Holmen Charlotte Amalies Bastion 4 unikke rækkehuse På Krudtløbsvej, på Holmen, midt i København K., er 4 unikke rækkehuse nu under opførsel. En beliggenhed i særklasse. 2 3 Unikke boliger, unikke omgivelser

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl

Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen - afdeling 058-28 8 nye boliger i passivhusstandard i størrelsen 98 og 114 m 2 beliggende på Gjøl Rev.: 12.07.2018 Boligselskabet Domea Aabybro Vinkelen BEBYGGELSEN

Læs mere

TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg

TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg TULIPANHAVEN 34 rækkehuse i Vallensbæk Nordmark til salg Bjerg-, Skov- og Stenkløvervænget 02 TULIPANHAVEN TULIPANHAVEN 03 VELKOMMEN TIL STRANDHUSET 61 TULIPANHAVEN I et velbeliggende nybyggerkvarter i

Læs mere

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home.

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home. SKÆRGÅRDSPARKEN Læs mere om boligerne i projektet. Få en oversigt over priser og se hvilke boliger, der er ledige, og hvilke der er solgte. Se de materialer der er valgt til byggeriet, og få mere information

Læs mere

Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus

Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus Kolt Skov Kildeagervej, Hasselager Aarhus Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra et af SennenBolig s seneste projekter. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

Falstersgade 24, Fredericia

Falstersgade 24, Fredericia Falstersgade 24, Fredericia Imponerende patriciervilla i 1. række til Lillebælt Drømmer du om at bo i en fantastisk flot villa, hvor de smukke, originale detaljer på elegant vis kombineres med moderne

Læs mere

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014

AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I MONTANAGADE AUGUST 2014 AR KITEMA NY BOLIGBEBYGGELSE I AUGUST 2014 ARKITEMA HJØRNET AF OG AR KITEMA NORD SITUATIONSPLAN MED BEBYGGELSENS GÅRDRUM 1:250 AR KITEMA FACADE MOD 1:250 FACADE MOD 1:250 AR KITEMA SNIT GENNEM BEBYGGELSEN

Læs mere

Villa Majorgården V11

Villa Majorgården V11 Villa Majorgården V11 V11 Majorgården Eksklusiv totalrenoveret villa til den store familie med 7 soveværelser og 3 badeværelser. Renoveringen er foregået med respekt for husets oprindelige sjæl og historie,

Læs mere

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic

unika hus til tiden Fra boligdrøm til drømmebolig funkis gårdhave nordic unika funkis gårdhave nordic Fra boligdrøm til drømmebolig FBA A/ S hus til tiden 3 Vi har alle forskellige ønsker, drømme og behov. Sæt ord på jeres ideer og lad FBA HUSE hjælpe med at få ønskerne opfyldt.

Læs mere

VIVABOLIG 20 ALMENE BOLIGER VED SKAGEN BETON

VIVABOLIG 20 ALMENE BOLIGER VED SKAGEN BETON VIVABOLIG 20 ALMENE BOLIGER VED SKAGEN BETON Udarbejdet UDARBEJDET i AF: samarbejde med: Gravensgade 10, 1. sal DK- Aalborg TEGNINGSLISTE 101 201 202 203 204 SITUATIONSPLAN PLANTEGNING, BOLIGTYPE A INDREINGSPLAN,

Læs mere

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision:

SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP. dato: sagsnr.: revision: SKOVBRYNET 120 BOLIGER I NATURSKØNT OMRÅDE VED HØJE KEJLSTRUP dato: 18.03.2014 sagsnr.: 1723-300 revision: A GRUNDEN Høje Kejlstrup hører til de nordligst beliggende boligområder i Silkeborg inden det

Læs mere

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB UDLEJES FOR: KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 4-5 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ CALUM-KILDEHØJ.DK MODERNE RÆKKEHUSE MED

Læs mere

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by

Nyopførte et-og to-plans rækkehuse. Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Nyopførte et-og to-plans rækkehuse Naturskøn beliggenhed i Roskilde by Side 2 Side 3 R O SK IL D E F J O R D Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Side 4 Side 5 Bynært med effektiv hverdag

Læs mere

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk

EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG. Stilren og smuk. villa. Rummelig Klassisk Beliggenhed. www.moow2.dk EXNERSVEJ 30 2930 KLAMPENBORG salgsprospekt I # sagsnr. 1515JIB Stilren og smuk villa Rummelig Klassisk Beliggenhed www.moow2.dk WWW.MOOW2.DK EXNERSVEJ 30 2 klassisk & fakta Adresse: Exnersvej 30 2930

Læs mere

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj

Fasanvangen. Lækre rækkehuse i Ishøj Fasanvangen Lækre rækkehuse i Ishøj Afdeling 957-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam 1 18 moderne, energivenlige rækkehuse med egen have og sydvendt altan Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012

Læs mere

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE.

HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. HER SKAL DU IKKE VÆLGE ETAGE. DE KAN ALLE BLIVE DINE. Fordelen ved at bo i et rækkehus som Magnolia Husene II er, at du får det bedste fra alle etager. Mange, der skal vælge sig en ny lejlighed, skal vælge

Læs mere

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej

Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej Afdeling 114 Teglparken, Ringkøbingvej FællesBo afd. 114 Teglparken Adresse Teglparken, Ringkøbingvej 64 boliger Boligtyper 10 boliger af boligtype 1-112 m 2 22 boliger af boligtype 2-69,5 m 2 32 boliger

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: FORELØBIG UDGAVE 24.04.2012 TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG

INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG Flo e og funk onelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme 1 BYGGERIETS PARTER Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Arkitekt og Byggerådgivning:

Læs mere

Skovlunden

Skovlunden Skovlunden 19.03.18 18 Skoven vil sammen med en allerede eksisterende skovsø, skabe en helt unik stemning i området SKOVBRYNET Slagelse Boligselskabs 22 nye seniorboliger er beliggende som den første etape

Læs mere

Strandkanten. Attraktive huse med havudsigt i Esbjerg KLAR TIL INDFLYTNING

Strandkanten. Attraktive huse med havudsigt i Esbjerg KLAR TIL INDFLYTNING Strandkanten Attraktive huse med havudsigt i Esbjerg KLA TIL INDFLYTNING [ 2 ] Projekt med 9 attraktive huse i nordisk stil Med en fantastisk panoramaudsigt over Ho Bugt ligger det lille eksklusive område

Læs mere

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger

Træhuse. den sunde og smukke bolig. Familieboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Familieboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træ huse. For et træhus

Læs mere

Højgaarden - Vestbjerg

Højgaarden - Vestbjerg Højgaarden - Vestbjerg Nyt attraktivt boligområde i Vestbjerg tæt på bylivet og midt i naturen! INDHOLDSFORTEGNELSE 01 Vestbjerg 06 boligoversigt 02 OMRÅDET 07 Byggegrunde 03 Vision 08 Grundoversigt 04

Læs mere

Kongens punkt LEJE- ELLER EJEBOLIGER MED MULIGHED FOR PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN

Kongens punkt LEJE- ELLER EJEBOLIGER MED MULIGHED FOR PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN Kongens punkt LEJE- ELLER EJEBOLIGER MED MULIGHED FOR PRIVAT P-PLADS I PARKERINGSKÆLDEREN Kongens Punkt set fra gaden. Visualisering: Skala arkitekter. Velkommen til Kongens Punkt Byens historiske centrum

Læs mere

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED

lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED lundhilds tegnestue POTTEMAGERGÅRDEN, NÆSTVED LEJLIGHEDER MED UDSIGT. januar 06 indledning Området Susåen er skabt i istiden for ca. 000 år siden, og den har siden middelalderen haft betydning som transportvej

Læs mere

Karréen: Udsigt til det gode liv

Karréen: Udsigt til det gode liv Karréen: Udsigt til det gode liv Oplev verden fra toppen Karréen i Kongensgade bliver en oase af eksklusiv komfort, hjemlighed og liv. Oplev storbypuls, afslappet idyl og kompromisløs kvalitet i hjertet

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

NIELS JUELSVEJ SÆBY - i by, tæt på det grønne. 15 moderne lejligheder i det attraktive Sæby med beboervenlig afstand til byens faciliteter

NIELS JUELSVEJ SÆBY - i by, tæt på det grønne. 15 moderne lejligheder i det attraktive Sæby med beboervenlig afstand til byens faciliteter NIELS JUELSVEJ SÆBY - i by, tæt på det grønne 15 moderne lejligheder i det attraktive Sæby med beboervenlig afstand til byens faciliteter sæby OVERSIGT,,,,, en central beliggenhed, der henvender sig til

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Rækkehusprojekt i Stavtrup attraktive huse i 1 og 2 plan. Vestergårdsvangen. 3.etape

Rækkehusprojekt i Stavtrup attraktive huse i 1 og 2 plan. Vestergårdsvangen. 3.etape Rækkehusprojekt i Stavtrup attraktive huse i 1 og 2 plan Vestergårdsvangen 3.etape [ 2 ] Billederne kan have tilvalg og der tages forbehold for fejl og ændringer. Tegninger er ikke målfaste. Rækkehusprojekt

Læs mere

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN

1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN 1796 BRYGGER ARNTHS GAARD 2010 RÅDHUSSTRÆDE 4 / KØBENHAVN RÅDHUSSTRÆDE 4 Forhuset blev opt for brygger Jens Arnth Møller i 1796 med kælder og tre etager. En senere ejer, Mads Laier, fik i 1937 ændret etagehøjden

Læs mere

Jens Juels Vej Afd. 33. Lejlighedskatalog

Jens Juels Vej Afd. 33. Lejlighedskatalog Afd. 33. Lejlighedskatalog - Afd. 33 BLOK 1 & 2 LEJLIGHED OVERIGT Type A Type B Type D Type D Type D Type D Type E Fælles adgangsveje UP - Afd. 33 BLOK 3 & 4 LEJLIGHED OVERIGT Type A Type B Type C Type

Læs mere

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information

www.egebaek-byg.dk Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Hyvildparken Egebæk Byg A/S opfører 40 lyse arkitekttegnede lejligheder midt i byen tæt på naturen Salg og information Brande Tlf. 9718 0815 DanBolig Brande ApS Storegade 32 7330 Brande Tlf.: 89 18 08

Læs mere

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning

MØLLEMOSEPARKEN. 34 villagrunde i Allerød. - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning MØLLEMOSEPARKEN 34 villagrunde i Allerød - smukt beliggende i spændende og utraditionel udstykning Møllemoseparken Lind & Risør A/S udbyder nu den 1. etape af den længe ventede udstykning i Allerød ved

Læs mere

Nye boliger til leje i efteråret 2013

Nye boliger til leje i efteråret 2013 Nye boliger til leje i efteråret 2013 Lykkegårdshave 1-77 39 nye rækkehuse i udkanten af Kolding med ekstremt lave forbrugsudgifter Kontakt os: Telefon: 38 12 14 35 Email: Kolding@lejerbo.dk Pakhustorvet

Læs mere

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Høiriisgård bakker - en ny grøn bydel Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Parcelhuskvarter Motorvej Jernbane Byggegrund Århus Midtby Indfaldsvej Rekreativt naturområde Situation Byggegrunden er karakteriseret

Læs mere

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter

munke mose k arré 28.09.2015 praksis arkitekter munke mose k arré s d e o d e n s e - v e j l e & h f+v u c f y n 28.09.2015 Velkommen til projektet om bygningerne beliggende på Munke Mose Allé og Hunderupvej i Odense. Efter mere end 100 år som undervisningsinstitution

Læs mere

KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER

KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER KILDESTRØMMEN BOLIGER I GRØNNE OMGIVELSER NÆR AALBORG CENTRUM KD BOLIGER TLF.: 93 39 28 40 www.kdboliger.dk KILDESTRØMMEN Nær Aalborg centrum, på den grund der tidligere husede Dansk Eternit Fabrik, opføres

Læs mere

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE

TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - BÆREDYGTIGE BOLIGER AFD. 62 - GØDVAD ENGE TUSINDFRYD - AFD. 62 GØDVAD ENGE Boligerne i Gødvad Enge, i Silkeborg, indgår i en ny bydel i vandbalance. Det har for Arbejdernes Byggeforening været

Læs mere

ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014

ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014 ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014 BESKRIVELSE Den nye bebyggelse opføres meget centralt i Solrød Strand, på en grund der indtil nu har været brugt til en børneinstitution.

Læs mere

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE.

Skejbytoften. - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE. Skejbytoften ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Fælles grønne arealer - Tæt på skov og eng - Udsigt til Engsø Adresse: Skejbytoften 109-113, 117-121 8200 Århus N www.skejbytoften.com

Læs mere

Havehuset og Byhuset

Havehuset og Byhuset Havehuset og Byhuset 38 ejerlejligheder på Havneholmen 2 Flyt ind i byen - og ud til vandet Havneholmen er en unik chance for at bo kun få kilometer fra Københavns centrum - og alligevel få skridt fra

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Stenbjergvej, Aalborg Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Billeder fra næsten tilsvarende bolig. Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Billederne

Læs mere

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre...

GRADER. overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs blot videre... Drømmer du om en ny horisont? En horisont med bøgetræer, græs og duftende blomster? En horisont, hvor solen spejler sig i havets bølgende overflade og hvor du har udsigt til Kullen og Helsingborg? Læs

Læs mere

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT

NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT M a r g r e t h e h ø j p a r k e n 3 0 a r k i t e k t t e g n e d e l e j l i g h e d e r i u n i k t m i l j ø Læs mere på www.margrethehoejparken.dk NYOPFØRTE BOLIGER MED UDSIGT OG KOMFORT Til dig,

Læs mere

FREDERIKSSUND STRANDPARK. 21 attraktive 1-plans boliger på Ørnestens Vænge

FREDERIKSSUND STRANDPARK. 21 attraktive 1-plans boliger på Ørnestens Vænge FREDERIKSSUND STRNDPRK 21 attraktive 1-plans boliger på Ørnestens Vænge FREDERIKSSUND STRNDPRK 21 attraktive 1-plans boliger på Ørnestens Vænge SIDE 4 Drømmer du om at bo tæt ved vandet, stranden og smuk

Læs mere

Reimarparken Silkeborg

Reimarparken Silkeborg Reimarparken Silkeborg Skov, sø og by e4 H. REIMAR NIELSEN PARKBEBYGGELSE A/S Østergade 9-8600 Silkeborg - Telefon 87 22 47 00 - CVR-nr. 27 69 85 81 Lejligheder i Reimarparken Tak for Deres interesse vedrørende

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

INDSIGELSE MOD NYT LOKALPLANSFORSLAG TIL SKANDERBORG BAKKER

INDSIGELSE MOD NYT LOKALPLANSFORSLAG TIL SKANDERBORG BAKKER INDSIGELSE MOD NYT LOKALPLANSFORSLAG TIL SKANDERBORG BAKKER 20. APRIL 2016 DALHUSENE.DK SIDE 2 AF 19 Skanderborg Kommune Adelgade 44 Staben for Kultur, Borgere og Planlægning Att.: Mikkel Lindskov Petersen

Læs mere

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A

TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND - 70 LAVENERGIBOLIGER I SOLRØD STRAND DOMEA SOLRØD - AFD. 10306 DATO: 28.01.2013 REV. A TRYLLESKOV STRAND Trylleskov Strand er en ny bydel med op til 700 boliger, samt arealer til detailhandel,

Læs mere

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN

HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN HØJT TIL HIMLEN OG KORT TIL BYEN: NYD LIVET PÅ NORDKYSTEN BOLIGER I KULTURHAVN GILLELEJE UDVIKLES OG OPFØRES AF GILLELEJE BYEN PÅ TOPPEN Bolig A, B, C, D, E og F Gilleleje ligger på Gilberg Hoved, som

Læs mere

ØRESTADSHUSET. Hvem er Sjælsø Gruppen? 127 ejerboliger i Ørestad City

ØRESTADSHUSET. Hvem er Sjælsø Gruppen? 127 ejerboliger i Ørestad City Kajplads 24, Islands Brygge, 58 ejerboliger Kidholm, Københavns nye kanalby, 90 ejerboliger Hvem er Sjælsø Gruppen? Sjælsø Gruppen A/S er børsnoteret og har siden 1977 udviklet ejendomme i form af nybyggeri

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat.

med andre, er man på 1. sal, kan man være privat. 02 Generelt Velkommen til et nyt og innovativt boligprojekt, hvor begreberne tid, rum og sjæl er gennemgående. Vi opholder os alle meget i vores bolig, derfor er der i City grund projektet lagt stor vægt

Læs mere

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel

Søparken. Lækre lejeboliger i Søndergård - Måløvs nye bydel øparken Lækre lejeboliger i øndergård - Måløvs nye bydel øparken øndergård ø anlægges med lige kajkant og promenade En lille by i torkøbenhavn Måløv er en lille by i torkøbenhavn - med det hele! Her er

Læs mere

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR

KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR KVALITETSBOLIGER TÆT PÅ MIDTBY OG NATUR Om herning SKY IDÉMANDEN BAG HERNING SKY Den primære drivkraft bag udviklingen og opførelsen af herning SKY er Benny Christensen, projektudvikler og byggeentreprenør

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Gårdhavehusene. 24 nye boliger tæt på skov, sø og Jelling centrum Jelling Boligselskab Afd

Gårdhavehusene. 24 nye boliger tæt på skov, sø og Jelling centrum Jelling Boligselskab Afd Gårdhavehusene 24 nye boliger tæt på skov, sø og Jelling centrum Jelling oligselskab fd. 141 11 26-10-2018 Tlf.: 76 64 64 64 Skriv dig op til lejlighederne på: www.lejeboligen.nu visualisering Jelling

Læs mere

Funkisplan. - Serien - 2 plan

Funkisplan. - Serien - 2 plan Funkisplan - Serien - 2 plan 110 Kvadratisk og supermoderne FunkisPlan i 2 fulde plan i et supermoderne look. Helt kvadratisk med hjørnevinduer, fladt tag med skjult tagfald, store vinduespartier og optimalt

Læs mere

9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk

9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk 9 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk Et moderne liv i historiske rammer De bedste fra to verdener Ombygningen til de 9 eksklusive lejligheder er i fuld gang - og den foregår med

Læs mere

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper. T

Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE. Lejlighedstyper.  T Tidligt billede af gård - er justeret i projekteringen MONTANAGADE www.cosmoejendomme.dk T 8615 1688 Lejlighedstyper INDHOLD PLANER Beskrivelse Stueplan 1. sal 2. sal 3. sal 3 4 5 6 7 LEJLIGHEDSTYPER Lejlighedstype

Læs mere

Allégade 18 stuen og kælder

Allégade 18 stuen og kælder Allégade 18 stuen og kælder Skitseprojekt for udstykning af 3 lejligheder 11.03.2015 Allegade 18 Matr. nr. 30a Allegade 18 Allégade 18 stuen og kælder Ejendommen Beliggenhed: Allégade 18 stuen og kælder,

Læs mere

Kom tæt på naturens ro og byens puls

Kom tæt på naturens ro og byens puls Kom tæt på naturens ro og byens puls 6 punkthuse. 3 etager. 53 lejligheder. Ren luksus. Langelinieparken - frihed til at leve livet Få alle muligheder lige uden for døren med seks nye, muligheder til havs.

Læs mere

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK!

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! ØNBJERGVEJ 52, 8410 RØNDE NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK! - spændende liebhaverejendom med udsigt over Kalø Vig Denne velholdte og sjældent udbudte ejendom med fantastisk beliggenhed ligger kun 20 minutters

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle

Skudehavnen. 54 nye boliger i Vejle Skudehavnen 54 nye boliger i Vejle Afdeling 956-2 Lejerbo Trekanten Regionskontor Kolding Dejlige 2-, 3- og 4- værelses boliger i Vejle med egne altaner eller terrasser Pakhustorvet 4 00 Kolding Telefon

Læs mere

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand

11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand 11 sommerhuse/grunde på Balka, Bornholm Tæt på skøn sandstrand Midt i det eftertragtede sommerhusområde Balka, er det lykkedes at finde 11 sommerhusgrunde tæt på den skønne Balka badestrand. Grundende

Læs mere

8 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk

8 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk 8 eksklusive ejerlejligheder i herskabelig ejendom i Vedbæk Forbehold for fejl og ændringer - september 017 Sjældent set - og svært at modstå Hvis de ansatte i Forsvarskommandoen, der tidligere har boet

Læs mere

Åkandehusene. 56 ejerboliger midt i Gyngemosen

Åkandehusene. 56 ejerboliger midt i Gyngemosen Åkandehusene 56 ejerboliger midt i Gyngemosen Få din egen terrasse ud til grønt landskab i Gyngemosen og naturoplevelser ved den fredede Utterslev Mose 2 GYNGEMOSEN Sjælsø Gruppen opfører 56 ejerboliger

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet

GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet GrønBo...huse med personlighed... Livsstil design kvalitet Velkommen til GrønBo s univers Sidder I lige nu og drømmer om et fritidshus, der kan rumme alle jeres ønsker - så kan Grønbo hjælpe jer.... et

Læs mere

NYE ATTRAKTIVE 2 PLANS RÆKKEHUSE

NYE ATTRAKTIVE 2 PLANS RÆKKEHUSE NYE ATTRAKTIVE 2 PLANS RÆKKEHUSE PRIS-BOMBE! Nyopførte arkitekttegnede 2 PLANS RÆKKEHUSE på egen grund PRISER FRA KUN 2.599.000! Nettoydelse fra KUN ca. 5.000,- kr. pr. måned! ALDRIG SET BILLIGERE! BYGGERI

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE

Olof Palmes Park. - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE Olof Palmes Park ARKITEKTTEGNEDE BOLIGER TIL LEJE - Skønne solfyldte balkoner - Stor fælles tagterrasse - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og eng Adresse: Olof Palmes Allé 42B Skejby, Århus www.olofpalmespark.dk

Læs mere