Ren nydelse Dansk design, som kombinerer styrke og elegance. BADEKAR - HÅNDKLÆDETØRRERE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ren nydelse Dansk design, som kombinerer styrke og elegance. BADEKAR - HÅNDKLÆDETØRRERE"

Transkript

1 Ren nydelse Dansk design, som kombinerer styrke og elegance. ADEKAR - ÅNDKLÆDETØRRERE 2017

2 3 Indhold Ren nydelse Lad badeværelset være en kilde til ren nydelse. Dit private rum, hvor du kan lukke døren og lade roen sænke sig. Noget at glæde sig til, når du står op om morgenen. Et godt sted at afslutte dagen. Strømberg...s. 4 ADEKAR...s. 6 Modeloversigt...s. 8 Kvalitet...s. 9 FRITSTÅENDE ADEKAR... s. 10 Caluso...s. 10 Laguna...s. 12 ella...s. 13 Forma...s. 14 Alpha...s. 15 Lago...s. 16 REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR... s. 18 Celsius...s. 18 Omega...s. 20 Tranquility...s. 21 Status...s. 22 Delta...s. 23 Quantum...s. 24 Urban sit-in bath...s. 26 RUSEADEKAR... s. 28 Quantum Showerbath...s. 28 Urban Edge Showerbath...s. 30 TILEØR TIL ADEKAR... s. 32 ARMATUR TIL ADEKAR... s. 34 ÅNDKLÆDETØRRERE...s. 36 Modeloversigt...s. 38 Tyholt...s. 40 Mileto...s. 42 Estello...s. 44 Regus...s. 45 Nilo...s. 46 agen...s. 47 Sorano...s. 48 Laveno...s. 49 Linus...s. 50 Fabero...s. 52 Asola...s. 54 Calidus...s. 55 Dorcus...s. 56 Como...s. 57 Delamere...s. 58 Fondo...s. 59 Varzo...s. 60 Fjord...s. 61 Ventiler...s. 62 Installationsmuligheder...s. 63 TILEØR TIL ADET...s. 64 Soher...s. 66 Levin...s. 68 Elen...s. 70 Kurver...s s. 74 adekar...s. 76 Armaturer til badekar/bruser og brusekabiner... s. 84 Plejemidler til badekar og brusevægge...s. 84 åndklædetørrere...s. 85 Ventiler...s. 96 Elpatron/tilbehør...s. 98 adekar s. 6 åndklædetørrere s. 36 Tilbehør til badet s. 64 strombergbad.com

3 4 5 Nyd lyden af vandfald, og mærk roen sænke sig. Solid kvalitet og en følelse af luksus S trømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badet. Med fokus på materialevalg, design og innovation har vi produceret nyskabende og højteknologiske produkter i snart 20 år. Vi tror på nyskabelse som et bærende element i virksomheden. Dette grundes i et stærkt ønske om at levere løsninger, som skal opleves som innovative ikke bare i dag, men i mange år fremover. Vi har et højt kompetenceniveau inden for fagområder som design, produktion, salg og distribution. Samtidig er det vigtig for os at lytte til markedet. At have en god dialog med kunder, som kommer med værdifuld feedback og giver inspiration. Alle samarbejdspartnere er valgt ud fra strenge krav til kvalitet, kontinuitet og leveringssikkerhed. De små detaljer er med til at gøre den store forskel.

4 7 ADEKAR adekar S trømbergs badekar er ensbetydende med glatte overflader og rene linjer, elegant design og flot udseende. Alle disse egenskaber forenes i det omfattende badekarssortiment fra Strømberg. Uanset, hvilket badekar du vælger fra vores kollektion, vil du opleve ren nydelse. Vi har et stort udvalg af fritstående, rektangulære, hjørne- og brusebadekar. Modellerne findes i mange størrelser, så du kan finde lige præcis det badekar, som passer til dig og dit badeværelse. Mange af vores badekar er forstærket med Carronite TM. En højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet er et badekar i akryl, som har en styrke og holdbarhed, som man normalt forbinder med et traditionelt badekar i støbejern. Strømbergs badekar er ensbetydende med elegant design, glatte overflater og rene linjer.

5 8 ADEKAR 9 ADEKAR Modeloversigt adekar med unikke kvaliteter LUCITE Alle vores fritstående badekar er lavet af krydsstøbt Lucite sanitetsakryl, som har en helt glat og ikkeporøs overflade. Dette reducerer både kalk- og bakterieansamlinger og sørger for, at badekarret er enkelt at rengøre. Karakteristisk for Lucite sanitetsakryl er fremragende farvegengivelse, en varm overflade, høj stabilitet med minimal vægt samt ekstrem holdbarhed. Lucite sanitetsakryl er UV-resistent og miljøvenligt, fordi det er genanvendeligt. CARRONITE Mange af vores badekar er forstærket med Carronite, men hvad vil det sige? Carronite er en højteknologisk og helt unik innovation inden for forstærkning af badekar. Resultatet af Carronite -processen er et badekar i akryl, som har den styrke, pålidelighed og holdbarhed, man normalt forbinder med et badekar i støbejern. Carronite den perfekte kombination af styrke og elegance. Lucite sanitetsakryl er modstandsdygtigt over for ridser. Skulle uheldet imidlertid være ude, kan badekarret enkelt repareres, så det igen fremstår som nyt. Alle badekarrene er dobbeltskallede og FRITSTÅENDE ADEKAR For mange er dagens højdepunkt et varmt og godt karbad. Er du blandt de heldige, som har god plads på badeværelset, er et af vores fritstående designbadekar en drøm at lade sig sænke ned i. Vores badekar er lavet i helstøbt Lucite, som giver en fantastisk finish og en varm følelse i materialet. REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR vis størrelsen på badet ikke tillader et fritstående badekar, er et rektangulært badekar eller en hjørneløsning et godt alternativ. Den gode badefølelse og det elegante design er det samme som på vores fritstående modeller. Vælg mellem modeller, som har enkelt eller dobbelt rygvinkel i Carronite eller standardakryl. adekarret suppleres med et rigtigt panel, brusevæg, blandingsbatteri og nakkestøtte. Carronite -varianten er optimal, hvis du ønsker et indbygget badekar. RUSEADEKAR vis du ikke har plads til både et brusehjørne og et badekar, så er et brusebadekar en optimal løsning. Det kombinerer den gode badeoplevelse med et godt bruseområde. rusebadekarret har en vinklet ryg og en lodret ryg, hvor man kan stå lige under brusehovedet. Fuldend badekarret med et rigtigt panel, brusevæg, blandingsbatteri og nakkestøtte. Kan også leveres med Carronite strukturel forstærkning. Carronite -varianten er optimal, hvis du ønsker et indbygget badekar. forstærkede, hvilket giver en samlet tykkelse på 50 mm. 30 ÅRS GARANTI Strømberg giver 30 års garanti på alle badekar i Lucite sanitetsakryl og Carronite. Carronite specialarmering giver ultimativ styrke og overlegne isoleringsegenskaber. En kraftig, indkapslet 18 mm stabilitetsplade giver suveræn stivhed. 30 TM 30 ÅRS GARANTI PÅ CARRONITE ÅRS GARANTI PÅ LUCITE-AKRYL Glasfiberforstærkning. Støbt højkvalitetsakryl: - Lækker blank finish. - Rengøringsvenlig overflade % mere skridsikkert end stål. - Misfarves ikke med årene.

6 11 FRITSTÅENDE ADEKAR Caluso NYED Caluso er et fritstående badekar specielt udviklet til mindre badeværelser. Længden er kun 1550 mm. Takket være de bløde linjer og den ergonomiske rygvinkel er dette lille badekar virkelig behageligt. Dybden er desuden hele 450 mm, som gør, at du får en herlig badeoplevelse. Caluso har dobbelt rygvinkel og er lavet af kvalitetsakrylen Lucite, som giver en utrolig slidstyrke og en flot finish. Størrelse 1550xD750 mm Materiale Lucite Pris Side 76 Ligro fritstående etgrebsbadekar-/brusebatteri i krom til gulvmontering. Komplet med 1,5 m bruseslange og håndbruser.

7 13 FRITSTÅENDE ADEKAR ella ellas runde form og komfortable indre indbyder til fællesbad. Det klare og rene design står i elegant kontrast til de harmoniske og blødt afrundede former. Et glimrende eksempel på moderne produktdesign. Størrelse 1800xD830 mm Materiale Lucite Pris Side 76 Laguna Laguna er det håndfaste bevis på, at genialt design både kan se godt ud og fungere optimalt på samme tid. Du får en uforglemmelig badeoplevelse takket være badekarrets fuldendte, buede inderside, som giver kroppen perfekt støtte. Størrelse 1850xD950 mm Materiale Lucite Tilvalg Fås også som indbygningsbadekar Pris Side 76 vert badekar er omhyggeligt udformet af kvalitetsbevidste håndværkere. En perfekt blanding af et klassisk badekar og optimal pladsudnyttelse. Leveres også med diskret, integreret overløbssikring med pop up-afløb.

8 15 FRITSTÅENDE ADEKAR Alpha Den elegante model Alpha udstråler design i rendyrket form. adekarret, som er støbt i Lucite -akryl med dobbelt væg, bliver med sin imponerende elegance det absolutte midtpunkt i ethvert badeværelse. Denne serie er helt rigtig til den kvalitetsbevidste kunde, som ønsker at indrette badeværelset uden at gå på kompromis med det æstetiske. Størrelse 1550x800 mm og 1700xD800 mm Materiale Lucite Pris Side 76 Forma Forma er det håndfaste bevis på, at genialt design både kan se godt ud og fungere optimalt på samme tid. Vælger du Forma, får du en uforglemmelig badeoplevelse takket være badekarrets fuldendte, buede inderside, som giver kroppen perfekt støtte. Størrelse 1900xD935 mm Materiale Lucite Tilvalg Fås også som indbygningsbadekar Pris Side 76 Stramme linjer, som giver et stilfuldt, minimalistisk indtryk. Diskret, integreret overløbssikring med pop up-afløb. Forma fritstående badekar med mulighed for at sidde i begge ender.

9 17 FRITSTÅENDE ADEKAR Lago Disse badekar indtager rummet og tiltrækker sig hurtigt opmærksomheden på badeværelset. lanke hvide flader med runde, fejende kurver bidrager til at skabe tre af de flotteste fritstående badekar, du nogensinde har set. Lago square Lago oval Lago back to wall LAGO SQUARE Størrelse 1800xD800 mm Materiale Lucite Tilvalg Fås også som indbygningsbadekar. Sort udførelse mod pristillæg. Tilbehør Nakkestøtte Pris Side 77 LAGO OVAL Størrelse 1700/1800xD800 mm Materiale Lucite Tilvalg Fås også som indbygningsbadekar. Pris Side 77 LAGO ACK TO WALL Størrelse 1650xD750/1800xD800 mm Materiale Lucite Tilbehør Etgrebsarmatursæt. Pris Side 77

10 18 19 REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR Celsius oval Et pragteksemplar. Unik udformning, som kombinerer luksuriøse egenskaber og proportioner og giver en ekstravagant og stilfuld badeoplevelse. Carronite -forstærkning er standard. Størrelse 1900xD1000 mm Materiale Carronite TM Tilvalg Indbygnings- eller delvist indbygningsbadekar Tilbehør Etgrebsamatursæt mod tillæg Pris Side 78 Celsius rektangulær Leveres i tre størrelser og med et unikt firkantet overløbs- og afløbssæt. Som ekstraudstyr kan du også vælge en skjult vandfyldningsfunktion, som er placeret bag overløbet. De rene, skarpe vinkler i denne serie er helt i tråd med de nyeste trends inden for badeværelsesdesign. Leveres med Carronite -forstærkning som standard. Størrelse 1700xD700/750 mm og 1800xD800 mm Materiale Carronite TM Tilvalg øjre-/venstremodel Tilbehør Etgrebsamatursæt og nakkestøtte Pris Side 78 Celsius Oval har et meget stort badeområde, som giver dig en optimal luksusfølelse. Til indmuring eller delvis indmuring som vist. De blødt afrundede sider gør Oval til en skøn oplevelse. Unikke overløbs- og afløbssystemer med stilren, firkantet pop up-ventil i krom. Skjult vandfyldningsfunktion som ekstraudstyr. Rene, minimalistiske linjer og matchende paneler i ét stykke.

11 21 REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR Omega Elegant udseende, indbydende flader og diskret luksus. Und dig selv noget ekstra med den rendyrkede nydelse og følelse af velvære, som denne kollektion giver. Omega mestrer alt dette og tilfører samtidig det moderne badeværelse et stilsikkert design. Størrelse 1700xD1100 mm Materiale Standard Tilvalg øjre-/venstremodel Fås i Carronite mod tillæg. Tilbehør Etgrebsarmatursæt mod tillæg Pris Side 82 Tranquility Elegant udseende, indbydende flader og diskret luksus. Und dig selv noget ekstra med den rendyrkede nydelse og følelse af velvære, som denne kollektion giver. Størrelse 1300xD1300 mm Materiale Standard Tilvalg Fås i Carronite mod tillæg Tilbehør Etgrebsarmatursæt mod tillæg Pris Side 82 Omega-hjørnebadekar med panel i ét stykke og rygstøtte på højre side. Tranquility-hjørnebadekar med integreret sæde.

12 23 REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR Delta Dette er det perfekte valg, hvis du er ude efter et badekar, der er tilpasset et mindre badeværelse. Det mindste badekar måler kun 1400 x D 700 mm og tilbyder noget, som mange andre ikke kan: Et kvalitetsprodukt i miniatureformat. Størrelse 1400/1500/1600/1700xD700 mm, 1700xD750 mm og 1800xD800 mm Materiale Standard. Tilvalg Til indmuring eller paneler. Fås i Carronite mod tillæg. Tilbehør Etgrebsarmatursæt og nakkestøtte mod tillæg. Pris Side 79 Status Status-badekarrets afrundede hjørne giver dig en vidunderlig kombination af design i verdensklasse og pladsbesparende effektivitet. Status leveres både som højre- og venstremodel og er det ideelle alternativ til mindre badeværelser, hvor design og stil er i fokus. Størrelse 1700xD800 mm Materiale Standard Tilvalg øjre-/venstremodel Også til indmuring. Fås i Carronite mod tillæg. Tilbehør Etgrebsarmatursæt mod tillæg Pris Side 80 Vist med rygstøtte til højre og matchende frontpanel. Til indmuring eller med paneler. Leveres også med L-panel (Ikke 1400 mm).

13 25 REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR Tidløst, smukt, enkelt. Dansk badeværelsesdesign, når det er bedst. En favorit. Quantum Den velproportionerede form og det fantastisk lette udseende gør Quantum til en favorit inden for badeværelsesdesign. Leveres i to modeller én med mulighed for at sidde i begge ender, og én som er beregnet til, at man sidder i den ene ende. Størrelse 1500xD700, 1600xD700/800, 1700xD700, 1700xD750, 1800xD800 og 1900xD900 mm Materiale Standard Tilvalg Til indmuring eller paneler. Enkelt eller dobbelt rygstøtte. Fås i Carronite mod tillæg. Tilbehør Etgrebsarmatursæt og nakkestøtte mod tillæg Pris Side 80

14 27 REKTANGULÆRE OG JØRNEADEKAR NYED Urban sit-in bath adekarret med forhøjet siddeområde er et stilrent valg, hvis du har et mindre badeværelse og høje krav til kvalitet. Med forhøjet siddeområde og inkluderede støttehåndtag kombinerer Urban tryghed, komfort og støtte i et moderne og elegant design. Placeres med fordel i en mindre niche. Vælg en brusevæg, så du får et perfekt brusebadekar. Størrelse 1250xD725 mm Materiale Carronite TM Tilvalg rusevæg Tilbehør Etgrebsarmatursæt eller Ligro Showerpipe Pris Side 82

15 29 RUSEADEKAR Quantum Showerbath Quantum-badekarret med bruser er et af de mest nyskabende badekarsprodukter, som findes på markedet i øjeblikket. er kombineres de to vigtigste elementer i badet bruseren og badekarret. Et produkt, som uden tvivl også er det mest attraktive badekar af sin slags. Den eksklusivt fremstillede brusevæg fås som ekstraudstyr og gør dette til en familiefavorit. Størrelse 1500xD700/850, 1600xD700/850, 1700xD700/850 mm Materiale Carronite mod tillæg. Skridsikker bund. Tilvalg øjre-/venstremodel brusevæg. Tilbehør Nakkestøtte og Ligro Showerpipe. Pris Side 83 Praktisk adgang via hængslet brusevæg. Leveres med nakkestøtte som ekstraudstyr.

16 31 RUSEADEKAR Urban Edge Showerbath Minimalistisk brusebadekar. Perfekt, hvis du har et mindre badeværelse. redden ved bruseren er stor, mens den anden side har en ryg, hvor du kan læne dig behageligt tilbage. NYED Størrelse 1575xD700/845 mm Materiale Carronite mod tillæg. Tilvalg øjre-/venstremodel badekarvæg. Tilbehør Nakkestøtte og Ligro Showerpipe. Pris Side 83 Praktisk adgang via hængslet brusevæg.

17 32 TILEØR TIL ADEKAR 33 TILEØR TIL ADEKAR Tilbehør Tilbehøret passer til de fleste badekar fra Strømberg, uanset om du vælger Carronite -forstærkning eller ej CEL-VP passer til Celsius-serien (ikke Celcius Oval). 2 Etgrebsarmatur med bruser i højglanskrom. 3 Nakkestøtter kan leveres som ekstraudstyr til de fleste Strømberg-badekar. 4 Matchende ende-/sidepaneler og L-paneler. 5 Olten svingbar brusevæg med justerbare hængsler/vægprofiler. 6 Quantum todelt og svingbar brusevæg med justerbare hængsler/vægprofiler. 7 Overløbs- og afløbssæt med vandlås. Fås i børstet stål eller messing. Pris Side 84

18 34 TILEØR TIL ADEKAR Armatur Ligro Med sine rene og tidløse linjer er Strømbergs badekar-armaturer en perlerække i højglanspoleret krom. Men her snakker vi ikke bare om flot design. De enkle og intuitive funktioner forvandler dem straks til moderne klassikere. Armaturerne er fremstillet af de fineste råmaterialer, hvor hver enkelt komponent gennemgår streng kvalitetstestning, før det færdige produkt må forlade fabrikken. 35 TILEØR TIL ADEKAR NYED Ligro badekar-/brusebatteri med termostat i krom, inkl. fittings og rosetter, uden håndbruser. 2 Ligro rundt etgrebsarmatur med håndbruser i krom til montering på badekarrets kant. 3 Ligro firkantet etgrebsarmatur med håndbruser i krom til montering på badekarrets kant. 4 Ligro fritstående etgrebsbadekar-/brusebatteri i krom til gulvmontering. Komplet med 1,5 m bruseslange, håndbruser og indbygningsenhed. 5 Ligro Showerpipe til badekar, termostatarmatur i krom med veksler, hovedbruser Ø 225 mm og 1,5 m håndbruser med QuickClean antikalkfunktion. 6 Ligro håndbrusesæt i krom med 120 mm luksushåndbruser, 730 mm brusestang og 1,5 m bruseslange. 7 Ligro termostatarmatur i krom, hovedbruser Ø 225 mm og 1,5 m håndbruser med QuickClean antikalkfunktion. Pris Side 84

19 37 ÅNDKLÆDETØRRERE åndklædetørrere åndklædetørrere giver dit badeværelse personlighed. ar du en håndklædetørrer på badeværelset, har du et godt hjælpemiddel til at holde orden. ygiejnisk er det en sikker vinder. Men det er mere end det! En håndklædetørrer er et designelement, som giver dit badeværelse personlighed. Nyd den dejlige fornemmelse af varme håndklæder efter et skønt bad. er i Strømberg bestræber vi os på at levere design i gennemført høj kvalitet, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre. Vi er førende på markedet, når det gælder håndklædetørrere. At være markedsførende er en konstant udfordring, men udfordringer virker motiverende på os.

20 38 ÅNDKLÆDETØRRERE Modeloversigt VERTIKAL Løsningen til dig, der kun har lidt vægplads og ønsker at hænge håndklæderne på kroge. Se side MINIMALISTISK Større afstand mellem rørene giver god plads til flere håndklæder. Se side KLASSISK Tæt afstand mellem rørene giver øget effekt og mulighed for ekstra lune og varme håndklæder. Se side UNIK Trendy og specielt design til dig, der gerne vil have lidt ekstra. Se side SVINGAR Funktionelle og energivenlige håndklædetørrere, som varmes op ved hjælp af et varmekabel. Se side Vælg mellem centralvarme (vandtilkobling), elektrisk eller kombidrift. For mere information, se side 63.

21 41 ÅNDKLÆDETØRRERE Tyholt Designbeskyttede Tyholt er flot, fleksibelt og har et selvsikkert og stilrent formsprog. Med kun ét vertikalt rør kan Tyholt placeres på alle badeværelser uanset størrelse eller vægplads. Vælg antal håndklædetørrere ud fra behov, og placer dem på række eller hver for sig. Designet og krogene gør det muligt at hænge håndklæder vertikalt noget, som giver fri luftcirkulation og hurtig tørring. Størrelse 900x90 mm og 1500x90 mm Tilkobling Elektrisk skjult kabel eller stikkontakt Farve Krom, mat sort, poleret messing og højblank messing Tilbehør åndklædekroge Pris Side 85

22 42 ÅNDKLÆDETØRRERE Mileto NYED Det bedste fra to verdener det er, hvad Miletos unikke design tilbyder med kombinationen af kroge og horisontale rør. æng håndklæderne på krogene, som sidder på de vertikale rør så tørrer de hurtigt. æng dem på de horisontale rør så får du gennemvarmede håndklæder, når du kommer ud af badet. De lavere kroge. er perfekte til små håndklæder. Vælg mellem. to størrelser og mellem farverne krom eller antracit. Uanset hvilken du vælger, så får du. en unik håndklædetørrer af højeste kvalitet designet ned til den mindste detalje. Størrelse 940/1540x500 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom og antracit Pris Side 85 Mileto fås i flere forskellige længder og i farverne krom og antracit.

23 44 ÅNDKLÆDETØRRERE 45 ÅNDKLÆDETØRRERE NYED Estello Estello er en ny håndklædetørrer, der er inspireret af vores populære og tidløse skønhed Regus. Estello kombinerer kvalitet, design og funktion på en mesterlig måde. Den lodrette form med specielle, tværgående rør gør den velegnet i Regus Regus repræsenterer elegance og nyskabende eksklusivt dansk design. Udstyret med op til 12 praktiske kroge. er kan alle ønsker om individuel indretning blive opfyldt ikke bare på badeværelset, men også i køkkenet, bryggerset og i entréen. Du har mindre rum. Leveres med praktiske kroge. hele 69 modeller at vælge imellem og 6 forskellige overflader. Størrelse 1200x200/275/350 (3-5 rør) Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom eller mat sort Pris Side 85 Størrelse 950x260/420 mm og 1500x120/260/420 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom, antracit, hvid, mat sort, rustfrit børstet stål og poleret messing Pris Side 86

24 47 ÅNDKLÆDETØRRERE Nilo Med sit luftige design og rummelighed mellem de horisontale rør er Nilo konstrueret med tanke på ergonomi. Nilo er brugervenlig og let at holde ren. Med sin tidløse, skandinaviske stil passer den perfekt ind i ethvert badeværelse, agen agen er en håndklædetørrer med et moderne, firkantet design udformet, så den matcher andre strømlinede elementer på badeværelset. Resultatet er et gennemført og stilfuldt badeværelse, køkken eller bryggers og er altid den kvalitetsbevidstes valg. hvor udtrykket er i centrum. Afstanden mellem rørene gør det enkelt at hænge håndklæderne op. Få en håndklædetørrer med god plads Størrelse 780x500/600 mm og 1210x500/600 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom og rustfrit stål Pris Side 88 til flere håndklæder. Størrelse 780x400/500/600 mm og 1210x400/500/600 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom eller mat sort Pris Side 88

25 48 ÅNDKLÆDETØRRERE Sorano Sorano er design med fokus på rene, minimalistiske linjer uafhængigt af tid og sted. Flot udførelse med vægt på det æstetiske og individuelle. Den stilrene konstruktion med horisontale og vertikale rør giver et raffineret udseende. oldbart, flot og miljøvenligt materiale, som kræver minimal vedligeholdelse. Enkelt og tidløst design. Størrelse 580x500mm, 790x500/600 mm, 1210x500/600 mm og 1630x500/600 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom, børstet rustfrit stål eller hvid Pris Side 89 Laveno Lavenos stilrene og let buede former giver modellen et helt specielt præg. Skjulte, regulerbare ophæng på bagsiden af de vertikale rør giver bedre plads til håndklæderne. Flot design, som taler for sig selv. Et klart og tydelig formsprog, som skaber en eksklusiv atmosfære på ethvert badeværelse. Størrelse 790x500/600 mm og 1210x500/600 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom, børstet rustfrit stål eller hvid Pris Side 90

26 51 ÅNDKLÆDETØRRERE Linus Linus er perfekt til dig, der ønsker en bred og elegant håndklædetørrer. Den eksklusive udførelse og harmoniske fordeling af rørene fremhæver det æstetiske udtryk. Leveres i bredderne 905 mm og 1210 mm, så her er der plads til mange håndklæder. Det enkle design gør Linus til en enestående og praktisk løsning. Størrelse 480x905/1210 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom, børstet rustfrit stål eller hvid Pris Side 90

27 52 ÅNDKLÆDETØRRERE 53 ÅNDKLÆDETØRRERE Fabero Fabero har en harmonisk fordeling af rørene, som fremhæver det enkle udtryk og giver optimal udnyttelse af pladsen. Fabero er en flot og praktisk løsning til badeværelset til en overkommelig pris. Størrelse 790x480/600 mm og 1210x480/600 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom eller hvid Pris Side 91

28 55 ÅNDKLÆDETØRRERE Asola Asola er en luksuriøs håndklædetørrer med et enkelt og stilfuldt design. En praktisk og pladsbesparende løsning, som pynter i ethvert badeværelse, køkken eller bryggers. Et populært alternativ med god varmeeffekt. Størrelse 650x400 mm, 790x480/600/750 mm 1210x480/600/750 mm og 1690x600/750 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom eller hvid Pris Side 92 Calidus Calidus er udformet med bløde, buede linjer. De stilfulde, vertikale rør har flot afrundede kanter, som gør rengøringen praktisk og enkel. Æstetisk og smart et design, du garanteret blive tilfreds med. Størrelse 940x450/600/750 mm, 1290x450/600/750 mm og 1640x600/750 mm Tilkobling Centralvarme, elektrisk eller kombineret Farve Krom eller hvid Pris Side 93

29 56 ÅNDKLÆDETØRRERE 57 ÅNDKLÆDETØRRERE NYED Dorcus Det grafiske, kvadratiske formsprog og det vertikale design gør, at Dorcus skiller sig ud fra de traditionelle håndklædetørrere. Fordelen med vertikale rør og integrerede kroge er, at håndklæderne får fuld eksponering for luftcirkulationen i rummet og dermed tørrer hurtigere. Det gør Dorcus unik og effektiv i design og funktion. Størrelse 1200x600 mm Tilkobling Centralvarme eller elektrisk Farve Sort eller hvid Pris Side 94 Como Kombinationen af lige linjer, flot afrundede kurver og en omhyggelig udførelse giver Como-serien sit helt unikke særpræg. Den er meget alsidig med hensyn til valg af stilart så uanset om din indretning er romantisk eller retro, passer Como-elementerne perfekt ind. Størrelse 1200x600 mm Tilkobling Centralvarme eller elektrisk Farve Sort eller hvid Pris Side 94

30 58 ÅNDKLÆDETØRRERE Fondo Fondo er en praktisk og fleksibel håndklædetørrer i poleret rustfrit stål. De lige, drejelige arme giver et minimalistisk udseende. ver af armene kan drejes 180 grader. Konstruktionen gør, at flere håndklæder kan hænge frit og tørre samtidig. Når håndklædetørreren ikke er i brug, kan armene foldes ind og placeres langs væggen efter behov. Fondo leveres i fire forskellige størrelser, så det er nemt at finde en model, som passer til dit behov. Størrelse 440/540/640/740x595 mm (2-6 rør) Tilkobling Elektrisk - skjult eller stikkontakt Farve Poleret rustfrit stål Pris Side 95 Delamere Strømbergs Delamere genskaber fortidens pragt og romantik med moderne krav til høj kvalitet og funktionalitet. Dette er håndlavede produkter med respekt for traditionelt håndværk. Leveres i krom. Med eller uden stilfulde kugleformede rørforbindelser. Samtlige modeller kan bestilles med elpatron til kombineret drift eller udelukkende elektrisk drift. Størrelse 675x675 mm Tilkobling Elektrisk eller kombineret elektrisk/centralvarme Farve Krom Pris Side 94 Windsor fritstående badekar.

31 61 ÅNDKLÆDETØRRERE Varzo Varzo er en praktisk og fleksibel håndklædetørrer i poleret rustfrit stål. De blødt afrundede buer giver et elegant design. ver enkelt bue kan frit drejes 180 grader. Det gør det nemt at hænge håndklæder op. Konstruktionen gør, at flere håndklæder kan hænge frit og tørre Fjord Denne serie elektriske håndklædetørrere fra Strømberg benytter en opvarmningsteknologi uden vand. Det betyder, at håndklædetørreren bliver hurtigere varm. Den bruger samtidig. Når håndklædetørreren ikke er i brug, kan armene foldes ind og placeres langs mindre energi til at holde rummet varmt, og håndklæder/ væggen efter behov. Varzo leveres i fire højder og to bredder, så du nemt kan finde en viskestykker kan tørre på badeværelset/i køkkenet. Fjord model, som passer til dine behov. leveres med lige eller buede ribber i et åbent, varmt og tidløst design. Størrelse 540x440/675 mm, 750x440/675 mm, 940x440/675 mm og 1150x440/675 mm Tilkobling Elektrisk - skjult ledning eller stikkontakt Farve Poleret rustfrit stål Pris Side 95 Størrelse 800x430/530 mm og 1130x430 mm Tilkobling Elektrisk - skjult ledning eller stikkontakt Farve Poleret rustfrit stål Pris Side 95

32 62 ÅNDKLÆDETØRRERE 63 ÅNDKLÆDETØRRERE Installationsmuligheder CENTRALVARME (VANDTILKOLING) Med centralvarme opvarmes håndklædetørreren af vand fra husets centralvarmesystem. Til montering skal du bruge et ventilsæt. Ventilerne fås i flere udførelser: runde, firkantede og klassiske med vinklede eller lige tilkoblinger. er kan du vælge dit design, så du det matcher din håndklædetørrer. KOMIDRIFT Kombidrift kombinerer elektricitet og vand. er skal der både bruges en elpatron og et kombiventilsæt. Med kombidrift får du effektiv varme, når husets centralvarmesystem er i gang. Når systemet lukkes, starter du eldriften og kan på den måde fortsat få varme og tørre håndklæder. ELEKTRISK Alle vores håndklædetørrere kan fås med eldrift. åndklædetørrerne er da fyldt med væske og har en elpatron monteret. I nogle modeller varmes håndklædetørrerne op af et indvendigt varmekabel, og så er det ikke nødvendigt med en elpatron. Vælger du eldrift, leveres håndklædetørreren, så den er klar til at blive monteret af en elektriker. Ravigo elpatron. Mulighed for tilkobling med skjult ledning gennem beslaget. Elpatronen sidder som standard på Ventiler Strømbergs eksklusive ventilserie til vandtilkobling er udviklet og konstrueret med fokus på rene, minimalistiske linjer, som på en elegant måde fuldender helhedsindtrykket. Leveres i fem forskellige farver, vinkelformet eller ret, med rumtermostat eller returtermostatføler. højre side, men du kan få den flyttet over på venstre side uden ekstraomkostning. For at justere varmen indstiller du elpatronen med et trinløst håndtag. Skjult tilkobling er Kombineret med et flot, matchende tilkoblingssæt (med rosetter og tilkoblingsrør) bidrager disse ventilsæt til at fremhæve håndklædetørreren yderligere. Den berømte prik over i'et! standard og giver en flot montering uden synlige kabler. Der kræves kun rørkobling til elektriciteten. Med eldrift får du hurtigt varme, når du ønsker det. AMG elpatron. Mulighed for tilkobling med stik til en stikkontakt.

33 65 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Tilbehør til badeværelset Mange drømmer om at gøre badeværelset endnu mere indbydende. Med vores badeværelsestilbehør har du rig mulighed for at udstyre badeværelset med det, der mangler. Et moderne badeværelse skal helst være både funktionelt, elegant og personligt på samme tid! usk, at det ofte er de små ting, som gør forskellen, og at de enkleste løsninger kan være de bedste.

34 66 TILEØR TIL ADEVÆRELSET 67 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Soher Elegant og indbydende form Livlige og pragtfulde ovaler i højglanspoleret krom skaber en elegant og indbydende form. Soher giver det elegante badeværelse et lille ekstra pift SO-180A-C/P Toiletpapirholder m/dækplade, til vægmontering, krom 2 SO-180-C/P Toiletpapirholder u/dækplade, til vægmontering, krom 3 SO-188-C/P Toiletbørste, holder/skål, til vægmontering, krom 4 SO-182A-C/P sæbedispenser, til vægmontering, krom/opalglas Pris Side SO-183-C/P Kopholder m/glas, til vægmontering, krom/opalglas 6 SO-182-C/P Sæbeskål m/holder, til vægmontering, krom/opalglas 7 SO-184-C/P åndklædestang, enkelt, til vægmontering, krom 8 SO-185A-C/P åndklædehylde, m/stang, til vægmontering, krom 9 SO-181-C/P åndklædering, til vægmontering, krom 10 SO-186A-C/P åndklædekrog, dobbelt, til vægmontering, krom 11 SO-186-C/P åndklædekrog, enkel, til vægmontering, krom 12 SO-185-C/P Glashylde m/beslag, til vægmontering, krom/opalglas

35 68 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Levin Let, luftigt og åbent 69 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Let, luftigt og åbent design med smagfulde detaljer. Levin passer perfekt til ethvert badeværelse, hvor mottoet er less is more LEV-180-C/P Toiletpapirholder u/dækplade, til vægmontering, krom 2 LEV-181-C/P åndklædering, til vægmontering, krom 3 LEV-188-C/P Toiletbørste, holder/skål, til vægmontering, krom 4 LEV-183-C/P Kopholder m/glas, til vægmontering, krom/opalglas 5 LEV-182-C/P Sæbeskål m/holder, til vægmontering, krom/opalglas 6 LEV-186-C/P åndklædekrog, dobbelt, til vægmontering, krom 7 LEV-184-C/P åndklædestang, enkelt, til vægmontering, krom 8 LEV-184A-C/P åndklædestang, dobbelt, til vægmontering, krom 9 LEV-185A-C/P åndklædehylde m/kroge, til vægmontering, krom 10 LEV-185-C/P Glashylde m/beslag, til vægmontering, krom/opalglas Pris Side 101

36 70 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Elen En moderne klassiker 71 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Rene, klare linjer og funktionelle løsninger i et tidløst og neutralt design Elen er en moderne klassiker. Med Elen tilbyder Strømberg badeværelsestilbehør, som passer ind i ethvert badeværelsesmiljø uanset omgivelserne ELE-180-C/P Toiletpapirholder u/dækplade, til vægmontering, krom 2 ELE-180A-C/P Toiletpapirholder m/dækplade, til vægmontering, krom 3 ELE-182A-C/P Sæbekurv, til vægmontering, krom 4 ELE-182-C/P Sæbeskål m/holder, til vægmontering, krom/opalglas 5 ELE-181-C/P åndklædering, til vægmontering, krom 6 ELE-182-C/P Sæbedispenser, til vægmontering, krom 7 ELE-185A-C/P Kopholder m/glas, til vægmontering, krom/ opalglas 8 ELE-184-C/P åndklædestang, enkel, til vægmontering, krom 9 ELE-184A-C/P åndklædestang, dobbelt, til vægmontering, krom 10 ELE-185-C/P Glashylde m/ beslag, til vægmontering, krom/opalglas 11 ELE-185A-C/P åndklædehylde, til vægmontering, krom 12 ELE-186-C/P åndklædekrog, dobbelt, til vægmontering, krom 13 ELE-188-C/P Toiletbørste, holder/skål, til vægmontering, krom Pris Side 102

37 72 TILEØR TIL ADEVÆRELSET Kurve Alt, hvad du har brug for når du skal bruge det 73 TILEØR TIL ADEVÆRELSET En komplet serie med praktiske kurve til opbevaring af alt det, du har brug for i bade- og bruserområde. Alt det, du har brug for når du skal bruge det. Strømberg har forvandlet den enkle kurv til en uundværlig del af badeværelset AS-2001-C/P Sæbekurv, lille, til vægmontering, krom 2 AS-2016L-C/P Svampekurv, stor, til vægmontering, krom 3 AS-2014-C/P Sæbekurv, hjørne m/kurv, til vægmontering, krom 4 AS-2012-C/P Sæbekurv, hjørne, til vægmontering, krom 5 AS-2016M-C/P Svampekurv, halvstor, til vægmontering, krom 6 SCA-1113-C/P Skraber, krom, m/vægbeslag 7 AS-1013-C/P ylde, halvrund, til vægmontering, krom 8 AS-1023-C/P ylde, rektangulær, til vægmontering, krom 9 AS-1033-C/P jørnehylde, til vægmontering, krom 10 AS-2015M-C/P Svampekurv, hjørne, halvstor, til vægmontering, krom Pris Side 103

38 75 Produktoversigt og prisliste Et produkt fra Strømberg er ikke bare et produkt. Det er resultatet af et stærkt ønske om at levere løsninger, som skal opleves som innovative ikke bare i dag, men i mange år fremover. Produktoversigten viser vores sortiment med tekniske specifikationer. Læg mærke til, at mange modeller fås i forskellige materialer og varianter. Du kan læse mere på vores website strombergbad.com, eller du kan kontakte din nærmeste forhandler. er vil du få vejledning i valg af produkter og løsningsforslag. Priserne er pr og vises både med og uden moms.

39 Produktoversigt og prisliste FRITSTÅENDE ADEKAR ELLER TIL INDMURING CALUSO Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) adekar med to ryglæn og afløb i midten. Inklusive af- og overløbsæt.** Fritstående 1550x CAL , ,- Materiale: Lucite -støbeakryl LAGO SQUARE Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært badekar med to ryglæn. Inklusive af- og overløbssæt.** Fritstående Til indmuring Nakkestøtte 1800x x LAG1880SQ LAG1880SQ-IN R , ,- 808, , , ,- Materiale: Lucite -støbeakryl Tilbehør: Nakkestøtte ø ø LAGO OVAL Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Ovalt badekar med to ryglæn. Fritstående 1700x LAG , ,- Inklusive af- og overløbssæt.** Fritstående 1800x LAG , ,- Materiale: Lucite -støbeakryl Til indmuring 1800x LAG1880-IN , ,- ø ø ELLA Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) adekar med to ryglæn og afløb i midten. Inklusive af- og overløbsæt.** Fritstående 1800x EL , ,- Materiale: Lucite -støbeakryl FORMA Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) adekar med to ryglæn og Fritstående 1900x FOR , ,- afløb i midten. Inklusive af- og overløbsæt.** Til indmuring 1900x FOR1893-IN ,- Materiale: Lucite -støbeakryl LAGUNA Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) adekar med ét ryglæn og afløb i fodenden. Inklusive af- og overløbsæt.** Fritstående Til indmuring 1850x x LAG1895 LAG1895-IN , , , ,- Materiale: Lucite -støbeakryl LAGO ACK-TO-WALL Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Ovalt halvt fritstående badekar alvt fritstående 1650x LAG1675-TW , ,- med to ryglæn. Inklusive af- og overløbssæt.** alvt fritstående 1800x LAG1880-TW , ,- Materiale: Lucite -støbeakryl Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , , ALPA Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) adekar med to ryglæn. Fritstående 1550x ALP , ,- Inklusive af- og overløbsæt.** Materiale: Lucite -støbeakryl Fritstående 1700x ALP , , x ø **) Fås med børstet stål og/eller vandpåfyldning gennem overløb.

40 78 79 ADEKAR TIL INDMURING ELLER MED PANEL CELSIUS OVAL Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Ovalt badekar med to ryglæn, inklusive af- og overløbssæt. Alle badekar leveres med ben- og Til indmuring Frontpanel 1900x CEL1910 CEL1990FP , , , ,- monteringssæt. Materiale: Forstærket med Carronite. Armatur-sæt - rundt Armatur-sæt - firkantet - - AD-VP AD-VPSQ , , , ,- Tilbehør: Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. CELSIUS REKTANGULÆR Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært badekar med ryglæn i venstre/højre side, eller begge. Inklusive af- og overløbssæt. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: Forstærket med Carronite. Tilbehør: Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb Venstre 1700x CEL1770-V , ,- øjre 1700x CEL , ,- L-panel 1700x700 - LP , ,- Frontpanel FP , ,- Venstre 1700x CEL1775-V , ,- øjre 1700x CEL , ,- L-panel 1700x750 - LP , ,- Frontpanel FP , ,- Dobbelt ryglæn 1800x CEL , ,- L-panel 1800x LP , ,- Frontpanel FP , ,- Armatur - rundt - - CEL-VP , ,- Armatur - firkantet - - CEL-VPSQ , ,- Nakkestøtte - - R , , DELTA Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært badekar med afløb i fodenden. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: adekar - standard eller Carronite. Paneler i Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb adekar 1400x DEL , ,- Med Carronite 1400x DEL1470-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- Endepanel EP , ,- adekar 1500x DEL , ,- Med Carronite 1500x DEL1570-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1500x700 - LP , ,- adekar 1600x DEL , ,- Med Carronite 1600x DEL1670-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1600x700 - LP , ,- adekar 1700x DEL , ,- Med Carronite 1700x DEL1770-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1700x700 - LP , ,- Med Carronite 1700x DEL1775-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1700x750 - LP , ,- Med Carronite 1800x DEL1880-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1800x800 - LP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , ,- Nakkestøtte R , , er vist med ryglæn på højre side er vist med ryglæn på højre side er vist med ryglæn på på begge sider

41 80 81 STATUS Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært badekar med afrundet ende. øjre-/ venstremodel. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: Standard eller Carronite. Frontpanel forstærket med Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. QUANTUM - ENKELT RYGLÆN Venstre 1700x STA1780-V , ,- Med Carronite 1700x STA1780-V-CAR , ,- L-panel STA1780LP , ,- øjre 1700x STA , ,- Med Carronite 1700x STA1780--CAR , ,- L-panel STA1780LP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , ,- er vist med ryglæn på venstre side. 800 Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært badekar med afløb i fodenden. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: adekar - standard eller Carronite. Paneler i Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. Nakkestøtte adekar 1500x QUA , ,- Med Carronite 1500x QUA1570-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1500x700 - LP , ,- adekar 1600x QUA , ,- Med Carronite 1600x QUA1670-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1600x700 - LP , ,- adekar 1600x QUA , ,- Med Carronite 1600x QUA1680-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1600x800 - LP , ,- adekar 1700x QUA , ,- Med Carronite 1700x QUA1770-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1700x700 - LP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , ,- Nakkestøtte R , , QUANTUM - DOELT RYGLÆN Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært badekar med afløb i midten. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: adekar - standard eller Carronite. Paneler i Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. Nakkestøtte adekar 1700x QUAD , ,- Med Carronite 1700x QUAD1770-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1700x700 - LP , ,- adekar 1700x QUAD , ,- Med Carronite 1700x QUAD1775-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1700x750 - LP , ,- adekar 1800x QUAD , ,- Med Carronite 1800x QUAD1880-CAR , ,- Frontpanel FP , ,- L-panel 1800x800 - LP , ,- adekar 1900x QUAD , ,- Med Carronite 1900x QUAD1990-CAR , ,- Front panel FP , ,- Endepanel EP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , ,- Nakkestøtte R , ,

42 82 83 URAN SIT-IN Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rektangulært siddekar. Inkluderer to håndtag i krom. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: Carronite Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. adekar 1250x UR1270-CAR , ,- L-panel 1250x725 - LP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , ,- JØRNEADEKAR TIL INDMURING ELLER MED PANEL OMEGA Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) jørnekar med ryglæn. øjre- og venstremodel. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: Standard eller Carronite Frontpanel i Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. Venstre 1700x OME1710-V , ,- Med Carronite 1700x OME1710-V-CAR , ,- Frontpanel OME1710FP , ,- øjre 1700x OME , ,- Med Carronite 1700x OME1710--CAR , ,- Frontpanel OME1710FP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , ,- RUSEADEKAR TIL INDMURING ELLER MED PANEL QUANTUM SOWERAT Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) L-formet badekar med integreret bruseområde. øjre- og venstremodel. Afløb i enden. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: Standard eller Carronite ængslet badekarvæg. L-panel i Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. Nakkestøtte. V/med Carronite 1500x700/ QUAS1570-V-CAR , ,- /med Carronite 1500x700/ QUAS1570--CAR , ,- Frontpanel QUAS1570FP , ,- Endepanel QUAS700EP , ,- V/med Carronite 1600x700/ QUAS1670-V-CAR , ,- /med Carronite 1600x700/ QUAS1670--CAR , ,- Frontpanel 1600 QUAS1670FP , ,- Endepanel 700 QUAS700EP , ,- Venstre 1700x700/ QUAS1770-V , ,- V/med Carronite 1700x700/ QUAS1770-V-CAR , ,- Frontpanel QUAS1700FP , ,- Endepanel 700 QUAS700EP , ,- øjre 1700x700/ QUAS , ,- /med Carronite 1700x700/ QUAS1770--CAR , ,- Frontpanel QUAS1700FP , ,- Endepanel QUAS700EP , ,- ruseskærm 800x190x QUAS , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Ligro Showerpipe til badekar LIG721CR , ,- Nakkestøtte R , , er vist med bruseområde til venstre. URAN EDGE SOWERAT TRANQUILITY Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. mva) Pris (inkl. mva) jørnekar med ryglæn. Alle badekar leveres med ben- og monteringssæt. Materiale: Standard eller Carronite Frontpanel i Carronite. Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. er vist med ryglæn på højre side. Standard 1300x TRA , ,- Med Carronite 1300x TRA1313-CAR , ,- Frontpanel TRA1313-FP , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Armatur-sæt - rundt AD-VP , ,- Armatur-sæt - firkantet AD-VPSQ , , Type Mål (Lx mm) Liter Vvs-nr. Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) adekar med integreret bruseområde. øjre- og venstremodel. Afløb i enden. Alle badekar leveres med benog monteringssæt. Materiale: Standard eller Carronite Tilbehør: Af- og overløbssæt. Etgrebs-armatur med håndbruser og vandpåfyldning gennem overløb. Venstre 1575x700/ UR1575-V , ,- Med Carronite 1575x700/ UR1575-V-CAR , ,- øjre 1575x700/ UR , ,- Med Carronite 1575x700/ UR1575--CAR , ,- Frontpanel UR1575FP , ,- L-panel 1500x700 UR1575LP , ,- ruseskærm 800x190x QUAS , ,- Af- og overløbssæt - krom AO-SÆT ,- 690,- Ligro Showerpipe til badekar LIG721CR , ,

43 84 85 ARMATURER TIL ADEKAR/RUSER OG RUSEAFSKÆRMNINGER LIGRO rund etgrebsarmatur LIG042CR Vvs-nr Pris (eksl. moms) 3 400,- Pris (inkl. moms) 4 250,- LIGRO badekar-/brusebatteri Med termostat i krom. Inkl. koblinger og rosetter. Ekskl. håndbruser. LIGO22CR Vvs-nr Pris (eksl. moms) 1 960,- Pris (inkl. moms) 2 450,- LIGRO fritstående badekar-/brusebatteri I krom til gulvmontering. Komplet med 1,5 m bruserlange og indbygningsenhed. LIG032CR Vvs-nr Pris (eksl. moms) ,- Pris (inkl. moms) ,- OLTEN svingbar bruseafskærmning Med håndbruser i krom til montering på badekarkant. LIG041CR Vvs-nr Pris (eksl. moms) 2 360,- Pris (inkl. moms) 2 950,- LIGRO firkantet etgrebsarmatur PLEJEMIDLER TIL ADEKAR OG RUSEVÆGGE INVISILE SIELD I klart 6 mm glas/krom. Justerbare hængsler/ vægprofiler. 1380x750 mm. DOKK70 Vvs-nr Pris (eksl. moms) 2 392,- Pris (inkl. moms) 2 990,- Størrelse Med håndbruser i krom til montering på badekarkant. Overfladebeskyttelse til bruseafskærmninger, badekar og andre overflader. 300 ml ISL300 Art.nr Pris (eksl. moms) 132,- Pris (inkl. moms) 165,- LIGRO håndbrusersæt LIGRO brusersæt AF- OG OVERLØSSÆT Pris (inkl. moms) 1 050,- QUANTUM todelt og svingbar bruseafskærmning rusersæt med termostat i krom. ovedbruser Ø 225 mm, 1,5 m håndbruser med QuickClean anti-kalkfunktion. LIG041CR Vvs-nr Pris (eksl. moms) 2 360,- Pris (inkl. moms) 2 950,- I krom med 120 mm luksus håndbruser, bruserstang 730 mm, 1,5 m bruserslange. LIG118CRAG Vvs-nr Pris (eksl. moms) 556,- Pris (inkl. moms) 695,- LIGRO showerpipe til badekar Termostatarmatur i krom med omskifter, hovedbruser Ø 225 mm, 1,5 m håndbruser med Quick- Clean anti-kalkfunktion. RENSECREME LIG721CR Vvs-nr Pris (eksl. moms) 6 372,- Pris (inkl. moms) 7 965,- Fås i børstet stål og i poleret messing. SK-SÆT/PM-SÆT Vvs-nr / Pris (eksl. moms) 840,- I klart 6 mm glas/krom. Justerbare hængsler/ vægprofiler. 1400x800x190 mm. QUAS1770- Vvs-nr Pris (eksl. moms) 2 392,- Pris (inkl. moms) 2 990,- Størrelse Rensecreme til bruseafskærmninger, badekar og andre overflader. 350 ml CC350 Art.nr Pris (eksl. moms) 132,- Pris (inkl. moms) 165,- ÅNDKLÆDETØRRERE TYOLT MILETO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Krom MKC , ,- 940x Antracit MAC , ,- Krom MKC , ,- 1540x Antracit MAC , ,- Kombineret vand/elektrisk (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) Krom MKK x500* , ,- Antracit MAK , ,- Krom MKK , , x 500* Antracit MAK , ,- Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Krom MKE x500* , ,- Antracit MAE , ,- Krom MKE x500* , ,- Antracit MAE , ,- ESTELLO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) EKC1220 EKC1230 EKC1235 El-tilslutning Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Komplet og klar til montering. Skjult, fast tilkobling eller med Krom IKE , ,- ledning (SFV15) for tilkobling til Sort IE , ,- 900x90-20 strømudtag. Poleret messing IPME , ,- Tilslutning: 230 V Ubehandlet messing IUME , ,- Krom IKE , ,- Sort IE , ,- 1500x90-35 Poleret messing IPME , ,- Ubehandlet messing IUME , ,- Ekstra krog - krom IKK ,- 540,- vid kabel m. stik SFV mm ,- 95,- Krom EKC x , ,- Krom EKC , ,- 1200x Sort EC , ,- Krom EKC x , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) Krom EKK x200* , ,- Krom EKK x275* , ,- Sort EK , ,- Krom EKK x350* , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Krom EKE x200* , ,- Krom EKE x275* , ,- Mat sort EE , ,- Krom EKE x350* , ,- *) Merk: Totalhøyden er høyden pluss summen av høyden på elpatron (og ventilsett ved kombinert vann/elektrisk)

44 86 87 REGUS Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) (Obs! Antracit med el-tilslutning er med elpatron i krom) RC0911 Rørspecifikationer: Lodrette rør 38 mm Ø Vandrette rør 20 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand RC1526 Afstand fra væg til forkant = mm. RC0926 RC1511 C/C RC1542 RC0942 vid RC x , ,- vid RC , ,- Antracit RAC , ,- 950x Krom RKC , ,- Rustfrit børstet stål RSC , ,- vid RC , ,- Antracit RAC , ,- 950x Krom RKC , ,- Rustfrit børstet stål RSC , ,- vid RC , ,- Antracit RAC , ,- 1500x Krom RKC , ,- Rustfrit børstet stål RSC , ,- vid RC , ,- Antracit RAC , ,- Krom RKC , ,- 1500x Rustfrit børstet stål RSC , ,- Sort RC , ,- Poleret messing MC , ,- vid RC , ,- Antracit RAC , ,- 1500x Krom RKC , ,- Rustfrit børstet stål RSC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) vid RK x115* , ,- vid RK , ,- Antracit RAK , ,- 950x266* Krom RKK ,- Rustfrit børstet stål RSK , ,- vid RK , ,- Antracit RAK , ,- 950x420* Krom RKK , ,- Rustfrit børstet stål RSK , ,- vid RK , ,- Antracit RAK , ,- 1500x115* Krom RKK , ,- Rustfrit børstet stål RSK , ,- vid RK , ,- Antracit RAK , ,- Krom RKK , ,- 1500x266* Rustfrit børstet stål RSK , ,- Sort RK , ,- Poleret messing RMK , ,- vid RK , ,- Antracit RAK , ,- 1500x420* Krom RKK , ,- Rustfrit børstet stål RSK , ,- Fortsætter på næste side >> REGUS El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Kombidrift C/C Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). vid RE x115* , ,- vid RE , ,- Antracit RAE , ,- 950x266* 400 Krom RKE , ,- Rustfrit børstet stål RSE , ,- vid RE , ,- Antracit RAE , ,- 950x420* 400 Krom RKE , ,- Rustfrit børstet stål RSE , ,- vid RE , ,- Antracit RAE , ,- 1500x115* 200 Krom RKE , ,- Rustfrit børstet stål RSE , ,- vid RE , ,- Antracit RAE , ,- Krom RKE , ,- 1500x266* 400 Rustfrit børstet stål RSE , ,- Sort RE , ,- Poleret messing RME , ,- vid RE Priserne inkluderer beslag, bolte, propper, blindpropper og luftventil, men ikke ventiler til vandtilkobling (se tilbehør) , ,- Antracit RAE , ,- 1500x420* 600 Krom RKE , ,- Varmeeffekt i central-/fjernvarmedrift er i henhold til EN 442. Elpatronen er monteret på højre side som standard, men kan monteres på venstre side på bestilling (uden pristillæg). Alle modeller lagerføres. Alle kombidriftmodeller leveres med elpatron. Der skal bruges et kombiventilsæt plus et tilslutningssæt i samme farve (se tilbehør). Elpatronen har elektronisk termostat og afbryder, som styrer vandtemperaturen. Kapslingsklasse IP44. Alle elektriske modeller leveres monteringsklar fra fabrikken. Tryktestet: min. 10 bar/110 C Rustfrit børstet stål RSE , ,- GENERELT FOR ÅNDKLÆDETØRRERE

45 88 89 NILO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rørspecifikationer: Lodrette rør 32 mm Ø Vandrette rør 19 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = Kombidrift: Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. AGEN Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rørspecifikationer: Lodrette rør 30x30 mm Vandrette rør 20x20 mm Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand KC0840 NKC 0850/ KC1240 C/C C/C Afstand fra væg til forkant = mm. C/C NKC 1250/1260 KC0860 KC1260 Krom NKC , ,- 780x Rustfrit børstet stål NSC , ,- Krom NKC , ,- 780x Rustfrit børstet stål NSC , ,- Krom NKC , ,- 1210x Rustfrit børstet stål NSC , ,- Krom NKC , ,- 1210x Rustfrit børstet stål NSC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning Krom KC x , ,- Krom KC , ,- 780x Mat sort C , ,- Krom KC x , ,- Krom KC x , ,- Krom KC , ,- 1210x Mat sort C , ,- Krom KC x , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) Krom NKK , ,- 780x500* Rustfrit børstet stål NSK , ,- Krom NKK , ,- *780x Rustfrit børstet stål NSK , ,- Krom NKK , ,- 1210x500* Rustfrit børstet stål NSK , ,- Krom NKK , ,- 1210x600* Rustfrit børstet stål NSK , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Krom NKE , ,- 780x500* Rustfrit børstet stål NSE , ,- Krom NKE , ,- 780x600* Rustfrit børstet stål NSE , ,- Krom NKE , ,- 1210x500* Rustfrit børstet stål NSE , ,- Krom NKE , ,- 1210x600* Rustfrit børstet stål NSE , ,- *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) Krom KK x400* , ,- Krom KK , ,- 780x500* Mat sort K , ,- Krom KK x600* , ,- Krom KK x400* , ,- Krom KK , ,- 1210x500* Mat sort K , ,- Krom KK x600* , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Krom KE x400* , ,- Krom KE , ,- 780x500* Mat sort E , ,- Krom KE x600* , ,- Krom KE x400* , ,- Krom KE , ,- 1210x500* Mat sort E , ,- Krom KE x600* , ,- *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). SORANO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) SC5850 Rørspecifikationer: Lodrette rør 32 mm Ø Vandrette rør 19 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand SC1250/1260 Afstand fra væg til forkant = mm. Kombidrift: C/C C/C Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). SC7950/7960 SC1650/1660 Krom SKC , ,- 580x Rustfrit børstet stål SSC , ,- vid SC , ,- Krom SKC x , ,- Rustfrit børstet stål SSC , ,- vid SC , ,- Krom SKC x , ,- Rustfrit børstet stål SSC , ,- vid SC , ,- Krom SKC x , ,- Rustfrit børstet stål SSC , ,- vid SC , ,- Krom SKC x , ,- Rustfrit børstet stål SSC , ,- vid SC , ,- Krom SKC x , ,- Rustfrit børstet stål SSC , ,- vid SC , ,- Krom SKC x , ,- Rustfrit børstet stål SSC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) Krom SKK x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- vid SK , ,- Krom SKK x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- vid SK , ,- Krom SKK x600* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- vid SK , ,- Krom SKK x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- vid SK , ,- Krom SKK x600* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- vid SK , ,- Krom SKK x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- vid SK , ,- Krom SKK x600* , ,- Rustfrit børstet stål SSK , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Krom SKE , ,- 580x500* 200 Rustfrit børstet stål SSE , ,- vid SE , ,- Krom SKE x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSE , ,- vid SE , ,- Krom SKE x600* , ,- Rustfrit børstet stål SSE , ,- vid SE , ,- Krom SKE x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSE , ,- vid SE , ,- Krom SKE x600* , ,- Rustfrit børstet stål SSE , ,- vid SE , ,- Krom SKE x500* , ,- Rustfrit børstet stål SSE , ,- vid SE , ,- Krom SKE x600* , ,- Rustfrit børstet stål SSE , ,-

46 90 91 LAVENO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rørspecifikationer: Lodrette rør 32 mm Ø Vandrette rør 19 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = mm. C1250/ Kombidrift C/C C/C Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). C7950/7960 vid C , ,- Krom KC x , ,- Rustfrit børstet stål SC , ,- vid C , ,- Krom KC x , ,- Rustfrit børstet stål SC , ,- vid C , ,- Krom KC x , ,- Rustfrit børstet stål SC , ,- vid C , ,- Krom KC x , ,- Rustfrit børstet stål SC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning vid K (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) 3 676, ,- Krom KK x500* , ,- Rustfrit børstet stål SK , ,- vid K , ,- Krom KK x600* , ,- Rustfrit børstet stål SK , ,- vid K , ,- Krom KK x500* , ,- Rustfrit børstet stål SK , ,- vid K , ,- Krom KK x600* , ,- Rustfrit børstet stål SK , ,- El-tilslutning vid E (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) 4 084, ,- Krom KE x500* , ,- Rustfrit børstet stål SE , ,- vid E , ,- Krom KE x600* , ,- Rustfrit børstet stål SE , ,- vid E , ,- Krom KE x500* , ,- Rustfrit børstet stål SE , ,- vid E , ,- Krom KE x600* , ,- Rustfrit børstet stål SE , ,- LINUS Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) LC4890 vid LC , ,- Krom LKC x , ,- Rustfrit børstet stål LSC , ,- vid LC , ,- Krom LKC x , ,- Rustfrit børstet stål LSC , ,- LINUS Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsætt som tilkøb. Se s.97) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Rørspecifikationer: Lodrette rør 32 mm Ø Vandrette rør 19 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = mm. Kombidrift FAERO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) FC0850/0860 Rørspecifikationer: Lodrette rør 30x40 mm "D"- formet Vandrette rør 21 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = 450 mm bred = mm 600 mm bred = mm Kombidrift C/C C/C Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. C/C FC1250/ vid LK , ,- Krom LKK x905* , ,- Rustfrit børstet stål LSK , ,- vid LK , ,- Krom LKK x1210* , ,- Rustfrit LSK , ,- El-tilslutning vid FC , ,- 790x Krom FKC , ,- vid FC , ,- 790x Krom FKC , ,- vid FC , ,- 1210x Krom FKC , ,- vid FC , ,- 1210x Krom FKC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) vid FK , ,- 790x480* Krom FKK , ,- vid FK , ,- 790x600* Krom FKK , ,- vid FK , ,- 1210x480* Krom FKK , ,- vid FK , ,- 1210x600* Krom FKK , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) vid LE , ,- Krom LKE x905* , ,- Rustfrit børstet stål LSE , ,- vid LE , ,- Krom LKE x1210* , ,- Rustfrit LSE , ,- *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) vid FE , ,- 790x480* 300 Krom FKE , ,- vid FE , ,- 790x600* 300 Krom FKE , ,- vid FE , ,- 1210x480* 600 Krom FKE , ,- vid FE , ,- 1210x600* 600 Krom FKE , ,- *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). C/C LC4812 Fortsætter på næste side >> Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side.

47 92 93 ASOLA Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) AC 0850/0860/0875 AC 1250/1260/1275 Rørspecifikationer: Lodrette rør 35x40 mm D - formet Vandrette rør 20 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = mm. Kombidrift Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift). C/C C/C AC6540 AC 1750/1760/ vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- vid AC x , ,- Krom AKC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) vid AK , ,- 650x400* Krom AKK , ,- vid AK , ,- 790x480* Krom AKK , ,- vid AK , ,- 790x600* Krom AKK , ,- vid AK , ,- 790x750* Krom AKK , ,- vid AK x480* , ,- Krom AKK , ,- vid AK x600* , ,- Krom AKK , ,- vid AK , ,- 1210x750* Krom AKK , ,- vid AK x600* , ,- Krom AKK , ,- vid AK , ,- 1690x750* Krom AKK , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) vid AE , ,- 650x400* 300 Krom AKE , ,- vid AE , ,- 790x480* 300 Krom AKE , ,- vid AE , ,- 790x600* 300 Krom AKE , ,- vid AE , ,- 790x750* 600 Krom AKE , ,- vid AE x480* , ,- Krom AKE , ,- vid AE x600* , ,- Krom AKE , ,- vid AE , ,- 1210x750* 600 Krom AKE , ,- vid AE x600* , ,- Krom AKE , ,- vid AE x750* , ,- Krom AKE , ,- CALIDUS Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) CC 1745/1760/1775 Rørspecifikationer: Lodrette rør 50x30 mm oval Vandrette rør 20 mm Ø Tilslutning: RG 1/2 nedad Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = 450 mm bred = mm 600 mm bred = mm 750 mm bred = mm Kombidrift C/C C/C CC 1054/1060/1075 CC 1345/1360/1375 Kombidrift-sæt med elpatron kan valgfrit placeres i venstre eller højre side. *) emærk: Totalhøjden er højden plus den samlede højde på elpatron (og ventilsæt ved kombidrift) vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- vid CC x , ,- Krom CKC , ,- Central-/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron. Kombiventilsæt som tilkøb. Se s.97) vid CK x450* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x600* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x750* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x450* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x600* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x750* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x600* , ,- Krom CKK , ,- vid CK x750* , ,- Krom CKK , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) vid CE x450* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x600* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x750* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x450* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x600* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x750* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x600* , ,- Krom CKE , ,- vid CE x750* , ,- Krom CKE , ,-

48 94 95 COMO Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) VARZO El-tilslutning Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Tilslutning: RG 1/2 Mat hvid COC x , ,- Mat sort COC x , ,- Individuelt svingbare arme, 180. Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Afstand fra væg og C/C-afstand C/C El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Mat hvid COE x , ,- Mat sort COE x , ,- Komplet og klar til montering. Skjult, fast tilkobling eller med ledning (SFV15) fortilkobling til strømudtag. Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Afstand fra væg til forkant = mm. Tilslutning: 230 V Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Poleret rustfrit stål VRE x , ,- Poleret rustfrit stål VRE x , ,- vid kabel m. stik SFV mm ,- 95,- DORCUS Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) VRE4520 VRE6520 VRE4530 VRE6530 VRE4540 VRE6540 VRE4550 VRE6550 Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Tilslutning: RG 1/2 Afstand fra væg og C/C-afstand Afstand fra væg til forkant = mm Mat sort DC x , ,- Mat hvid DC x , ,- El-tilslutning (Leveres med elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) Mat sort DE x , ,- Mat hvid DE x , ,- FJORD El-tilslutning Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Komplet og klar til montering. Poleret rustfrit stål FE x , ,- Skjult, fast tilkobling eller med Poleret rustfrit stål FE x , ,- ledning (SFV15) fortilkobling til strømudtag. Poleret rustfrit stål FE x , ,- Tilslutning: 230 V vid kabel m. stik SFV mm ,- 95,- FE0845 FE0855 uet FE1145 DELAMERE Central-/fjernvarme (Ventilsæt som tilkøb. Se s ) FONDO El-tilslutning Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) Rør diam. (mm) Kuglesaml. Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Farve Vvs-nr. Mål (Lx mm) C/C (mm) rør-rør Watt Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Priserne inkluderer bolte, ophæng og udluftningsventil, men er eksklusive ventiler. Krom DEL/D1KR x675 25, , ,- Krom DEL/D2KR x675 31,8 Ja , ,- Tillæg for elektrisk version 2 388, ,- Individuelt svingbare arme, 180. Komplet og klar til montering. Skjult, fast tilkobling eller med ledning (SFV15) fortilkobling til strømudtag. Poleret rustfrit stål FRE x , ,- Poleret rustfrit stål FRE x , ,- Poleret rustfrit stål FRE x , ,- Poleret rustfrit stål FRE x , ,- 675 Tilslutning: 230 V vid kabel m. stik SFV mm ,- 95, FRE6030 FRE6040 FRE6050 FRE6060 FRE6020 Endast elversion FRE6030 Endast elversion FRE6040 Endast elversion FRE6050 Endast elversion FRE6060 Endast elversion

49 96 97 VENTILER CONTRACT-SERIEN (ventilsæt med manuel regulering) Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Lige Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller 644,- 805,- Vinkel Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller 668,- 835,- Vinkel ørstet 1 /2" muffe SK Alle modeller 668,- 835,- Lige vid 1 /2" muffe VK Alle modeller 556,- 695,- VK7 Vinkel vid 1 /2" muffe VK Alle modeller 576,- 720,- CONTRACT-SERIEN (firkantet ventilsæt med manuel regulering) RETURTERMOSTAT-SERIE (ventilsæt med returtermostat - måler vandtemperatur) Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) jørne, venstre Krom 1 /2" muffe VK1200L Alle modeller 1 060, ,- jørne, venstre vid 1 /2" muffe VK1400L Alle modeller 1 060, ,- jørne, venstre ørstet 1 /2" muffe SK1200L Alle modeller 1 060, ,- jørne, højre Krom 1 /2" muffe VK1200R Alle modeller 1 060, ,- jørne, højre vid 1 /2" muffe VK1400R Alle modeller 1 060, ,- jørne, højre ørstet 1 /2" muffe SK1200R Alle modeller 1 060, ,- Lige Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller 1 060, ,- Lige vid 1 /2" muffe VK Alle modeller 1 060, ,- VK1400L Lige ørstet 1 /2" muffe SK Alle modeller 1 060, ,- VK27 Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Vinkel Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller* 924, ,- Vinkel vid 1 /2" muffe VK Alle modeller* 924, ,- Vinkel ørstet 1 /2" muffe SK Alle modeller 924, ,- Vinkel Sort 1 /2" muffe K Alle modeller 924, ,- CLASSIC-SERIEN (ventilsæt med krydsgreb) Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Vinkel Krom 1 /2" muffe XK Alle modeller 884, ,- CONTRACT-SERIEN (enstrengs etter tostrengs anlægsventil) Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Lige Krom 15 mm NK Alle modeller* 892, ,- Lige ørstet 15 mm SK Alle modeller 924, ,- NK1 SERIE 100 (ventilsæt med manuel regulering) Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) KOMIVENTILSÆT Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) jørne Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller 1 060, ,- jørne Sort 1 /2" muffe K Alle modeller 1 060, ,- jørne ørstet 1 /2" muffe SK Alle modeller 1 060, ,- jørne vid 1 /2" muffe K Alle modeller 1 060, ,- VK700 Lige Krom 15 mm VK Alle modeller* 684,- 855,- Vinkel, vendbar vid 15 mm VK Alle modeller 628,- 785,- Lige Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller 684,- 855,- Vinkel, vendbar Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller 704,- 880,- Vinkel, vendbar ørstet 1 /2" muffe SK Alle modeller 756,- 945,- Vinkel, vendbar Antracit 1 /2" muffe AK Alle modeller 704,- 880,- Vinkel, vendbar Sort 1 /2" muffe K Alle modeller 704,- 880,- Lige vid 1 /2" muffe VK Alle modeller 612,- 765,- Vinkel, vendbar vid 1 /2" muffe VK Alle modeller 628,- 785,- STIGRØR Stigrør (v. rørtilslutning fra oven) (krom) RG 1 /2"x1560 mm SG Alle modeller 388,- 485,- SERIE 100 (hjørneventilsæt) VK1700 Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) jørne, vendbar Krom 1 /2" muffe VK Alle modeller* 868, ,- jørne, vendbar ørstet 1 /2" muffe SK Alle modeller 916, ,- jørne, vendbar Antracit 1 /2" muffe AK Alle modeller 868, ,- jørne, vendbar vid 1 /2" muffe VK Alle modeller 848, ,- jørne, vendbar Poleret messing 1 /2" muffe PMK Alle modeller 1 200, ,- TERMOSTATSERIE (ventilsæt med rumtermostat - måler lufttemperatur) Lige/Vinkel Farve Tilslutning Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) jørne, venstre Krom 1 /2" muffe VK10L Alle modeller* 848, ,- jørne, højre Krom 1 /2" muffe VK10R Alle modeller* 848, ,- jørne, venstre vid 1 /2" muffe VK11L Alle modeller* 848, ,- jørne, højre vid 1 /2" muffe VK11R Alle modeller* 848, ,- VK10L VK2000 med Ravigo elpatron og krom tilslutningssæt.

50 98 99 ELPATRON/TILEØR RAVIGO elpatron med afbryder GLYKOL GLYKOL Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Krom 220v 200w RFK W-modeller 1 568, ,- Krom 220v 400w RFK W-modeller 1 676, ,- Krom 220v 600w RFK W-modeller 1 784, ,- ørstet 220v 200w RFS W-modeller 1 744, ,- ørstet 220v 400w RFS W-modeller 1 852, ,- ørstet 220v 600w RFS W-modeller 1 964, ,- Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Glykol 1L koncentrat. Specialfremstillet glykol, der beskytter mod korrosion og frost. akteriehæmmende. GL Alle modeller med elpatron 164,- 205,- AMG elpatron med 2 timer-boost-funktion Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Sort 220v 120w AMS W-modeller 1 192, ,- Sort 220v 300w AMS W-modeller 1 272, ,- ørstet 220v 300w AM W-modeller 1 432, ,- Krom 220v 120w AMK W-modeller 1 272, ,- Krom 220v 300w AMK W-modeller 1 352, ,- Krom 220v 600w AMK W-modeller 1 432, ,- vid 220v 300w AM W-modeller 1 272, ,- vid 220v 600w AM W-modeller 1 352, ,- T-STYKKE Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Krom RG 1 /2" TC Alle kombimodeller 120,- 150,- Sort RG 1 /2" TV Alle kombimodeller 120,- 150,- vid RG 1 /2" T Alle kombimodeller 120,- 150,- ørstet RG 1 /2" T Alle kombimodeller 120,- 150,- EXCENTRISK FORSKRUNING Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Krom 10 mm 1 /2"x 1 /2" EF Alle modeller 120,- 150,- Krom 20 mm 1 /2"x 1 /2" EF Alle modeller 120,- 150,- Krom 30 mm 1 /2"x 1 /2" EF Alle modeller 120,- 150,- Krom 40 mm 1 /2"x 1 /2" EF Alle modeller 120,- 150,- Krom 50 mm 1 /2"x 1 /2" EF Alle modeller 120,- 150,- TILSLUTNINGSSÆT (2 x nippelrør, 2 stk rosetter) Type Vvs-nr. Passer til Pris (eksl. moms) Pris (inkl. moms) Krom 2x51 mm RG 1 /2" TS Calidus 600 og 750 mm 248,- 310,- Krom 2x57 mm RG 1 /2" TS Calidus 450 mm og alle Sorano/Laveno/Linus/ agen/regus/fabero 248,- 310,- Krom 2x65 mm RG 1 /2" TS Asola-modeller 248,- 310,- ørstet 2x57 mm RG 1 /2" TS Alle modeller 248,- 310,- ørstet 2x51 mm RG 1 /2" TS Alle modeller 248,- 310,- vid 2x51 mm RG 1 /2" TS Calidus 600 og 750 mm 248,- 310,- vid 2x57 mm RG 1 /2" TS Calidus 450 mm og alle Sorano/Laveno/Linus/ Regus/Dorcus/Como 248,- 310,- vid 2x65 mm RG 1 /2" TS Asola-modeller 248,- 310,- Antracit 2x57mm RG 1 /2" TS Alle antracit-modeller 248,- 310,- Sort 2x57mm RG 1 /2" TS Alle sorte modeller 248,- 310,- Poleret messing 2x65 mm RG 1 /2" TS Alle messing modeller 372,- 465,- Ravigo elpatron - krom.

51 ADERUMSTILEØR SOER toiletpapirholder uden dækplade SOER toiletpapirholder med dækplade LEVIN toiletpapirholder Toiletpapirholder uden dækplade, i krom. LEVIN håndklædering åndklædering, i krom. Toiletpapirholder uden dækplade, i krom. Toiletpapirholder med dækplade, i krom. Mål (x mm) 37x178 LEV-180-C/P Mål (x mm) 130x210 LEV-181-C/P Mål (x mm) 108x199 Mål (x mm) 109x220 Vvs-nr Vvs-nr SO-180-C/P SO-180A-C/P Pris (eksl. moms) 376,- Pris (eksl. moms) 336,- Vvs-nr Vvs-nr Pris (inkl. moms) 470,- Pris (inkl. moms) 420,- Pris (eksl. moms) 656,- Pris (eksl. moms) 832,- LEVIN sæbeskål LEVIN bægerholder SOER håndklædering Pris (inkl. moms) 820,- SOER sæbedispenser Pris (inkl. moms) 1 040,- Sæbeskål med holder, i krom/opalglas. ægerholder med glas, i krom/opalglas. åndklædering, i krom. Sæbedispenser, i krom/opalglas. Mål (x mm) 46x138 LEV-182-C/P Mål (x mm) 100x109 LEV-183-C/P Mål (Ø mm) 160 Mål (xø mm) 177x71 Vvs-nr Vvs-nr SO-181-C/P SO-182A-C/P Pris (eksl. moms) 328,- Pris (eksl. moms) 336,- Vvs-nr Vvs-nr Pris (inkl. moms) 410,- Pris (inkl. moms) 420,- Pris (eksl. moms) 520,- Pris (eksl. moms) 752,- LEVIN enkelt håndklædestang LEVIN dobbelt håndklædestang SOER sæbeskål med holder Pris (inkl. moms) 650,- SOER bægerholder Pris (inkl. moms) 940,- Enkelt håndklædestang, i krom. Dobbelt håndklædestang, i krom. Sæbeskål med holder, i krom/opalglas. ægerholder med glas, i krom/opalglas. Mål (xd mm) 650x60 LEV-184-C/P Mål (xd mm) 650x119 LEV-184A-C/P Mål (x mm) 35x120 Mål (xø mm) 105x71 Vvs-nr Vvs-nr SO-182-C/P SO-183-C/P Pris (eksl. moms) 592,- Pris (eksl. moms) 768,- Vvs-nr Vvs-nr Pris (inkl. moms) 740,- Pris (inkl. moms) 960,- Pris (eksl. moms) 632,- Pris (eksl. moms) 632,- LEVIN glashylde LEVIN håndklædehylde SOER håndklædestang Pris (inkl. moms) 790,- SOER håndklædehylde Pris (inkl. moms) 790,- Glashylde med beslag, i krom/opalglas. åndklædehylde med kroge, i krom. Enkelt håndklædestang, i krom. åndklædehylde med stang, i krom. Mål (xd mm) 530x135 LEV-185-C/P Mål (xxd mm) 113x550x212 LEV-185A-C/P Mål (xd mm) 600x66 Mål (xd mm) 96x600x261 Vvs-nr Vvs-nr SO-184-C/P SO-185A-C/P Pris (eksl. moms) 512,- Pris (eksl. moms) 1 480,- Vvs-nr Vvs-nr Pris (inkl. moms) 640,- Pris (inkl. moms) 1 850,- Pris (eksl. moms) 712,- Pris (eksl. moms) 2 480,- LEVIN dobbelt håndklædekrog LEVIN toiletbørste SOER glashylde Pris (inkl. moms) 890,- SOER enkelt håndklædekrog Pris (inkl. moms) 3 100,- Dobbelt håndklædekrog, i krom. Toiletbørste med holder/skål, i krom. Glashylde med beslag, i krom/opalglas. Enkelt håndklædekrog, i krom. Mål (x mm) 35x70 LEV-186-C/P Mål (x mm) 383x117 LEV-188-C/P Mål (xd mm) 490x117 Mål (xd mm) 40x45 Vvs-nr Vvs-nr SO-185-C/P SO-186-C/P Pris (eksl. moms) 256,- Pris (eksl. moms) 672,- Vvs-nr Vvs-nr Pris (inkl. moms) 320,- Pris (inkl. moms) 840,- Pris (eksl. moms) 1 096,- Pris (eksl. moms) 288,- Pris (inkl. moms) 1 370,- Pris (inkl. moms) 360,- SOER dobbelt håndklædekrog SOER toiletbørste med holder/skål Dobbelt håndklædekrog, i krom. Toiletbørste med holder/skål, i krom. Mål (xd mm) 100x66 Mål (xø mm) 360x87 SO-186A-C/P SO-188-C/P Vvs-nr Vvs-nr Pris (eksl. moms) 440,- Pris (eksl. moms) 944,- Pris (inkl. moms) 550,- Pris (inkl. moms) 1 180,-

52 PRODUKTOVERSIKT OG PRISLISTE ELEN sæbedispenser ELEN sæbekurv KURVE stor svampekurv KURVE mellemstor svampekurv Sæbedispenser, i krom. Mål (x mm) 172x109 ELE-182-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 624,- Pris (inkl. moms) 780,- Sæbekurv, i krom. Mål (x mm) 58x140 ELE-182A-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 464,- Pris (inkl. moms) 580,- Stor svampekurv, i krom. Mål (x mm) 85x300 AS-2016L-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 544,- Pris (inkl. moms) 680,- Mellemstor svampekurv, i krom. Mål (x mm) 65x210 AS-2016M-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 464,- Pris (inkl. moms) 580,- ELEN toiletpapirholder uden dækplade ELEN sæbeskål KURVE lille sæbekurv KURVE hjørnesæbekurv Toiletpapirholder uden dækplade, i krom. Sæbeskål med holder. I krom/opalglas. Lille sæbekurv, i krom. jørnesæbekurv, i krom. Mål (x mm) 105x135 Mål (x mm) 58x134 Mål (x mm) 37x135 Mål (x mm) 105x270 ELE-180-C/P ELE-182-C/P AS-2001-C/P AS-2012-C/P Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Pris (eksl. moms) 272,- Pris (eksl. moms) 304,- Pris (eksl. moms) 332,- Pris (eksl. moms) 568,- Pris (inkl. moms) 340,- Pris (inkl. moms) 380,- Pris (inkl. moms) 415,- Pris (inkl. moms) 710,- ELEN toiletpapirholder med dækplade ELEN bægerholder KURVE hjørnesæbekurv med krog KURVE mellemstor hjørnesvampekurv Toiletpapirholder med dækplade, i krom. ægerholder med glas. I krom/opalglas. jørnesæbekurv med krog, i krom. Mellemstor hjørnesvampekurv, i krom. Mål (x mm) 105x135 Mål (x mm) 90x121 Mål (x mm) 90x206 Mål (x mm) 65x220 ELE-180A-C/P ELE-183-C/P AS-2014-C/P AS-2015M-C/P Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Pris (eksl. moms) 376,- Pris (eksl. moms) 296,- Pris (eksl. moms) 600,- Pris (eksl. moms) 464,- Pris (inkl. moms) 470,- Pris (inkl. moms) 370,- Pris (inkl. moms) 750,- Pris (inkl. moms) 580,- ELEN enkelt håndklædestang ELEN håndklædering KURVE halvrund hylde KURVE rektangulær hylde Enkelt håndklædestang, i krom. åndklædering, i krom. alvrund hylde. Rektangulær hylde. Mål (xd mm) 680x71 Mål (x mm) 165x185 Mål (xd mm) 280x160 Mål (xd mm) 150x280 ELE-184-C/P ELE-181-C/P AS-1013-C/P AS-1023-C/P Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Pris (eksl. moms) 536,- Pris (eksl. moms) 328,- Pris (eksl. moms) 416,- Pris (eksl. moms) 540,- Pris (inkl. moms) 670,- Pris (inkl. moms) 410,- Pris (inkl. moms) 520,- Pris (inkl. moms) 675,- ELEN dobbelt håndklædestang ELEN dobbelt håndklædekrog KURVE hjørnehylde KURVE bruseskraber Dobbelt håndklædestang, i krom. Dobbelt håndklædekrog, i krom. jørnehylde. ruseskraber, i krom. Med væg beslag. Mål (xd mm) 680x130 Mål (x mm) 58x84 Mål (xd mm) 200x120 Mål (x mm) 170x250 ELE-184A-C/P ELE-186-C/P AS-1033-C/P SCA-1113-C/P Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Vvs-nr Pris (eksl. moms) 696,- Pris (eksl. moms) 232,- Pris (eksl. moms) 340,- Pris (eksl. moms) 276,- Pris (inkl. moms) 870,- Pris (inkl. moms) 290,- Pris (inkl. moms) 425,- Pris (inkl. moms) 345,- ELEN håndklædehylde ELEN toiletbørste ELEN glashylde åndklædehylde, i krom. Mål (xd mm) 680x300 ELE-185A-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 984,- Pris (inkl. moms) 1 230,- Glashylde med beslag, i krom/opalglas. Toiletbørste med holder/skål, i krom. KVALITET Kvalitet er vores højeste prioritet. Vi benytter udelukkende kvalitetsmaterialer og det gør os i stand til at tilbyde en omfattende garanti på alle vores produkter. Strømberg er ikke bare et varemærke det er mange engagerede medarbejderes indsats, der sikrer, at du som kunde får det, du forventer, både med hensyn til produktkvalitet og serviceniveau. øjteknologiske produktionsmetoder og dygtige håndværkere sørger for, at de produkter, du køber, er i tiptop stand og af den høje standard, du forventer og vores engagerede kundeservice sidder klar til at yde den service, du forventer af en førende producent på markedet. MILJØ Vi ser det som en del af vores ansvar at tage vare på miljøet. Vores produktionsanlæg lægger stor vægt på genanvendelse af materialer, hvilket både er godt for dig og for miljøet. Vi sørger for, at der bliver gjort en indsats for at beskytte miljøet, vi lever i. GARANTI En streng kvalitetskontrol sørger for, at de produkter, du køber, er af førsteklasses kvalitet. Strømberg giver garanti på alle sine produkter, forudsat at monteringen er udført af fagfolk og i overensstemmelse med producentens monteringsanvisninger. Du finder flere oplysninger om vores garantier, blandt andet vores 30-års garanti på Carronite badekar eller vores 25-års garanti på håndklædetørrere i rustfrit stål, på Mål (xd mm) 558x58 Mål (x mm) 410x160 ELE-185-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 464,- ELE-188-C/P Vvs-nr Pris (eksl. moms) 496,- 30 TM 30 ÅRS GARANTI PÅ CARRONITE ÅRS GARANTI PÅ LUCITE-AKRYL 30 ÅRS GARANTI STANDARD Pris (inkl. moms) 580,- Pris (inkl. moms) 620,- STRØMERG & FISCER (DK) Af trykketekniske årsager kan farvegengivelser afvige noget fra virkeligheden. Vi tager forbehold for trykfejl og forbeholder os retten til materiale- og konstruktionsændringer samt eventuelle ændringer i sortimentet.

53 skarp.no A173K ADERUMSMØLER SE OGSÅ VORES 124 SIDER KATALOG MED ADERUMSMØLER esøg vores hjemmeside strombergbad.com eller ring og få tilsendt kataloget. ESØG VORES SOWROOMS USET, indsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Vesterlundvej erlev Vesterlundvej 12 - DK-2730 erlev Telefon: (+45) sales@strombergbad.com strombergbad.com

QUANTUM P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet

QUANTUM P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet TEKNISKE DETALJER QUANTUM Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet i fodenden i fodenden med Carronite 1500x700 QUA1570 663541157 198 liter 1500x700 QUA1570-CAR 663542557 198 liter Frontpanel, Carronite

Læs mere

CELSIUS P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER GARANTI. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet

CELSIUS P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER GARANTI. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet TEKNISKE DETALJER CELSIUS Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet Badekar, ryglæn i venstre side, Badekar, ryglæn i højre side, 1700x700 CEL1770-V 6630177 265 liter 1700x700 CEL1770-H 6630207 265

Læs mere

QUANTUM P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet

QUANTUM P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet TEKNISKE DETALJER QUANTUM Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet i fodenden i fodenden med Carronite 10x700 QUA1570 663541157 198 liter 10x700 QUA1570-CAR 663542557 198 liter Frontpanel, Carronite

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

liter liter liter liter liter liter

liter liter liter liter liter liter TEKNISKE DETALJER QUANTUM SHOWERBATH Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet enden 1500x700/850 1500x700/850 Frontpanel 1500 - vendbart 1500 enden Frontpanel 10 - vendbart 10 enden enden QUAS1570-V-

Læs mere

DELTA P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet. Badekar, rektangulært med afløb i fodenden

DELTA P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet. Badekar, rektangulært med afløb i fodenden TEKNISKE DETALJER DELTA Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet i fodenden 0x700 DEL1470 663540147 142 liter 0x700 DEL1470-CAR 663540547 142 liter Frontpanel, Carronite 0 FP0 663540647 - Endepanel,

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere

Elektriske håndklædevarmere Elektriske håndklædevarmere April 2016 Scan koden eller klik ind på www.kriss.dk 1 Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere.

Læs mere

Elektriske håndklædevarmere. April 2016

Elektriske håndklædevarmere. April 2016 Elektriske håndklædevarmere April 2016 Duo afbryder Elektriske håndklædevarmere Fleksibilitet er den gennemgående linje i vores program i elektrisk opvarmede håndklædevarmere. Alle modeller kan installeres

Læs mere

CELSIUS P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER CELSIUS-SERIEN GARANTI. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet

CELSIUS P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER CELSIUS-SERIEN GARANTI. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet TEKNISKE DETALJER Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Kapacitet CELSIUS CELSIUS-SERIEN Badekar, ryglæn i venstre side, Badekar, ryglæn i højre side, 1700x700 CEL1770-V 6630177 265 liter 1700x700 CEL1770-H

Læs mere

LAGO BACK TO WALL P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER KVALITET LUCITE STØBEAKRYL GARANTI. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr.

LAGO BACK TO WALL P R O D U K T B L A D TEKNISKE DETALJER KVALITET LUCITE STØBEAKRYL GARANTI. Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. TEKNISKE DETALJER LAGO BACK TO WALL Beskrivelse Størrelse Varenr. Vvs-nr. Halvt fritstående badekar med to 1650x755 LAG1675-BTW 663567160 200 Halvt fritstående badekar med to 1800x800 LAG1880-BTW 663567180

Læs mere

TYHOLT P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. C/C (mm) rørrør. Mål (H&B) (mm) Ydelse Watt

TYHOLT P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. C/C (mm) rørrør. Mål (H&B) (mm) Ydelse Watt TEKNISKE DETALJER TYHOLT Farve Type Vvs-nr. El-tilslutning Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rørrør Ydelse Watt HÅNDKLÆDERADIATORER IKE0905 IBE0905 IPME0905 IUME0905 331248114 331248111 331248115 331248116 900x90-20

Læs mere

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt Krom EKC1220 331245024 1200x200 150 122 Krom Sort EKC1230 EBC1230 331245124 331245021 1200x275 225 164

Læs mere

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme

ESTELLO P R O D U K T B L A D. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt Krom EKC1220 331245024 1200x200 150 122 Krom Sort EKC1230 EBC1230 331245124 331245021 1200x275 225 164

Læs mere

ASOLA P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

ASOLA P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr Central/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse W (dt60) (watt) AHC6540 331200140 AKC6540 331200144 650x400 8 371 AHC00 331200150 AKC00 331200154 790x480 439

Læs mere

FJORD P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør.

FJORD P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør. FJORD TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HÅNDKLÆDERADIATORER El-tilslutning Poleret rustfrit stål FE0845 1276283 800x430-46 Poleret rustfrit stål FE0855B 1276293

Læs mere

SORANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

SORANO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme SHC5850 SKC5850 SSC5850 SHC7950 SKC7950 SSC7950 SHC7960 SKC7960 SSC7960 SHC1250 SKC1250 SSC1250 SHC1260 SKC1260 SSC1260 SHC1650 SKC1650 SSC1650 SHC1660

Læs mere

NILO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

NILO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme NKC0850 NSC0850 331219154 331219156 Mål (H&B) (mm) (mm) rør-rør Ydelse W (dt50) (watt) 780x500 468 167 NILO HÅNDKLÆDERADIATORER NKC0860 NSC0860 331219164

Læs mere

FABERO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

FABERO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme FHC5840 FKC5840 FHC0850 FKC0850 FHC0860 FKC0860 FHC1250 FKC1250 FHC1260 FKC1260 331306040 331306042 331306150 3313061 331306160 331306162 331306250

Læs mere

FJORD P R O D U K T B L A D. El-tilslutning (Leveres med Ravigo-elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) TEKNISKE DETALJER GENERELT

FJORD P R O D U K T B L A D. El-tilslutning (Leveres med Ravigo-elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) TEKNISKE DETALJER GENERELT TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt El-tilslutning (Leveres med Ravigo-elpatron fabriksfyldt med væske og monteringsklar) FJORD HÅNDKLÆDERADIATORER FE7060 331276163

Læs mere

FONDO P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør.

FONDO P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør. TEKNISKE DETALJER FONDO Farve Type Vvs-nr. El-tilslutning Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HÅNDKLÆDERADIATORER FRE6020 331253 340x - 20 FRE6030 331212153 440x - 30 FRE6040 3312153 540x - 40

Læs mere

VARZO P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør.

VARZO P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør. TEKNISKE DETALJER VARZO Farve Type Vvs-nr. El-tilslutning Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HÅNDKLÆDERADIATORER VRE4520 3312332 540x440-30 VRE6520 331233263 540x675-36 VRE4530 3312334 750x440-48

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Min tilgang til dette design er baseret på et ønske om at forbedre det eksisterende Kenneth Waaben, Designer

Min tilgang til dette design er baseret på et ønske om at forbedre det eksisterende Kenneth Waaben, Designer Min tilgang til dette design er baseret på et ønske om at forbedre det eksisterende Kenneth Waaben, Designer Unidrains Reframe Collection er en eksklusiv serie af badeværelsestilbehør med rødder i dansk

Læs mere

LAVENO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

LAVENO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme Mål (H&B) (mm) (mm) rør-rør Ydelse W (dt50) (watt) BHC7950 BKC7950 331211.150 331211.154 790x500 468 195 BSC7950 331211.156 BHC7960 BKC7960 331211.160

Læs mere

HAGEN. Central-/fjernvarme

HAGEN. Central-/fjernvarme TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central-/fjernvarme Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HKC0840 331257144 780x400 368 118 HKC0850 HBC0850 331257154 331257151 780x500 468 131 HAGEN HÅNDKLÆDERADIATORER

Læs mere

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme CHC1045 CKC1045 CHC1060 CKC1060 CHC1075 CKC1075 CHC1345 CKC1345 CHC1360 CKC1360 CHC1375 CKC1375 CHC1745 CKC1745 CHC1760 CKC1760 CHC1775 CKC1775 331202.140

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

REGUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme

REGUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme TEKNISKE DETALJER REGUS Farve Type Vvs-nr Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse W (dt50) (watt) HÅNDKLÆDERADIATORER Central/fjernvarme RHC0911 331228100 950x115 76 124 Sort Messing RHC0926 RAC0926 RKC0926

Læs mere

KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS

KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS KEEPING UP THE FLOW HOUSING BOLIGAFLØB STAINLESS STEEL DRAINAGE SYSTEMS 2 TOKYO DISKRET HIGH-TECH ELEGANCE Med TOKYO risten til WaterLine baderumsrender får du alle muligheder. Risten er nemlig udformet

Læs mere

Hurtig genvej til KVALITET. Designradiatorer. Hovedkatalog med priser 15. udgave

Hurtig genvej til KVALITET. Designradiatorer. Hovedkatalog med priser 15. udgave Hurtig genvej til KVALITET Designradiatorer Hovedkatalog med priser 15. udgave NEMO NEMO Model NEMO er den traditionelle håndklæderadiator som er effektiv og en meget god investering til badeværelset.

Læs mere

FJORD TEKNISKE DETALJER

FJORD TEKNISKE DETALJER FJORD TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HÅNDKLÆDERADIATORER El-tilslutning Poleret rustfrit stål FE0845 1276283 800x430-46 Poleret rustfrit stål FE0855B 1276293

Læs mere

Infrarød-terrassevarmer princippet

Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød-terrassevarmer princippet Infrarød varmestråling fungerer efter et helt naturligt princip nemlig varmen fra solen. De infrarøde stråler har den egenskab, at de ikke opvarmer luften, men alle objekter

Læs mere

Hurtig genvej til KVALITET. Designradiatorer. Hovedkatalog med priser pr. 1. april udgave

Hurtig genvej til KVALITET. Designradiatorer. Hovedkatalog med priser pr. 1. april udgave Hurtig genvej til KVALITET Designradiatorer Hovedkatalog med priser pr. 1. april 2018-18. udgave Indhold 3 NEMO den klassiske håndklæderadiator 6 VINO stilren, elegant og slank 8 KØKKENET 10 KIRO til dem

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

T W I N L I N E Maj 2015 1

T W I N L I N E Maj 2015 1 TWINLINE Maj 2015 1 SÅDAN FINDER DU PRISEN PÅ TWINLINE 1. Vælg model TWINLINE (Classic) Kar med buet brusedør Elektronisk betjening af bundventil og dørlås. Leveres i lgd. 160, 170 og 180 cm samt 180 cm

Læs mere

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Tilbehør 02 Axor Universal T i l b e h ø r 03 Er du til elegance og perfektion på badeværelset? Så bør du under ingen omstændigheder gå på kompromis med tilbehøret.

Læs mere

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939

Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic Nyhed! spændende badekar til indmuring B99939 Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Eligo en vask til dit reelle behov

Eligo en vask til dit reelle behov Eligo en vask til dit reelle behov A COMPANY OF THE -GROUP Dette er Eligo En vask til dit reelle behov For mange er valget af en vask blevet et valg mellem form og funktion. Og fremfor alt et uinteressant

Læs mere

s i m p l y S c a n d i n a v i a

s i m p l y S c a n d i n a v i a s i m p l y S c a n d i n a v i a 5 Christian Bjørn Design Christian Bjørn Design har gennem de seneste 25 år udviklet mange produkter for skandinaviske virksomheder, og flere af dem har høstet internationale

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design

Ceratherm 100-200. Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Funktionalitet og design Ceratherm 100-200 Ceratherm er en serie af funktionelle termostater i flot og enkelt design. Under sit rene, strømlinede udseende gemmer sig en verden af teknologi

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

PJ Production Produktprogram 2010

PJ Production Produktprogram 2010 PJ Production Produktprogram 2010 Indhold: CPU-holder Tilbehør til CPU-holder Kabelbakke Rekvisitskuffe Opbevaring og udtræk til laptop Fladskærmsbeslag Projektorophæng Kabelgennemføring og div. Svingarm

Læs mere

SKØNHED KOMMER INDEFRA

SKØNHED KOMMER INDEFRA SKØNHED KOMMER INDEFRA Nye produkter til indbygning: Skjul brusetermostaten eller håndvaskarmaturet i væggen og få flot, minimalistisk design i badeværelset 2 INDBYGGET ELEGANCE Stilrent skandinavisk design

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år.

3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. 1 3:BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 23 år. Vi er i dag den eneste danske producent af bruseafskærmninger, der fremstiller brusehjørner og døre som er specielt tilpasset forholdene

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Sådan skaber du miljøet

Sådan skaber du miljøet Joy er årets store nyhed. En strømlinjet skønhed uden sidestykke. Designet er legende formglad, men dog helt gennemtænkt med mange smarte funktioner under overfladen. Et møbel i en klasse for sig selv

Læs mere

Cube 105. 1. 5. 2. 3. 4. 10.

Cube 105. 1. 5. 2. 3. 4. 10. Brus Brusenichen er først og fremmest et sted beregnet til personlig hygiejne. En opgave som alle vore brusenicher løser med bravour. Men en bruseniche kan være så meget mere. Alt efter dine behov og badeværelsets

Læs mere

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad

KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED. Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad KVALITET SUNDHED MILJØ BÆREDYGTIGHED Eksklusive rustfri stål armaturer i dansk design til køkken og bad Kvalitet & Sundhed Alle armaturer fra Quadro er produceret i rustfrit stål, der er særdeles velegnet

Læs mere

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien

NYHED IFÖ SPIRA ART. Formet af Skandinavien NYHED IFÖ SPIRA ART Formet af Skandinavien Ifö har fremstillet porcelæn i Bromölla i Sverige i langt over 100 år, samt produkter til badeværelser i 80 år. Derfor er det heller ikke så underligt, at vi

Læs mere

bruseafskærmninger Klar glas Isglas Square Soft Flexx Klar glas Isglas Square Soft Flexx 2012/2013

bruseafskærmninger Klar glas Isglas Square Soft Flexx Klar glas Isglas Square Soft Flexx 2012/2013 Aqualux bruseafskærmninger 2012/2013 Klar glas Isglas Square Soft Flexx Klar glas Isglas Square Soft Flexx Grundtanken i vor produktudvikling er kvalitet, valgfrihed, design og rengøringsvenlighed. Programmet

Læs mere

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue.

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. 1 CONSTRUCT 1 - SMALT FRONTPANEL Den skandinaviske sofastil med masser af luft og lethed er let at skabe ved at vælge det smalle frontpanel. CONSTRUCT 2 - MELLEM FRONTPANEL Søger du en sofa, som indbyder

Læs mere

FaBeRo P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

FaBeRo P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) tekniske detaljer Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme FHC5840 FKC5840 FHC0850 FKC0850 FHC0860 FKC0860 FHC1250 FKC1250 FHC1260 FKC1260 331306.040 331306.042 331306.150 331306.1 331306.160 331306.162 331306.250

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue.

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. 1 Construct 2 med Merano arm og ben 4 - vores favorit nr. 1 Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. Du kan selv sammensætte sofaen, eller vælge

Læs mere

Espressions fra Australien - designet til at holde!

Espressions fra Australien - designet til at holde! Espressions fra Australien - designet til at holde! Produkter fra Espressions er designet og udviklet i Australien og tilbyder det bedste fra 2 verdener. Høj kvalitet og et flot design gør arbejdet i køkkenet

Læs mere

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO K L A R H E D. I PERFEKTION. 03 Formernes enkelhed. Æstetik i konstruktionen. Lige fra begyndelsen lod puristerne tingene tale for

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontaktprogram med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved

312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All rights reserved FUGA er dansk kvalitetsdesign og du kan få yderligere oplysninger om FUGA og vores andre design-serier hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. 312-6 112010 Schneider Electric Danmark A/S - All

Læs mere

Perfect your me-moment.

Perfect your me-moment. Perfect your me-moment. De ny Oras Apollo og Oras Nova The Singer. Tiden under bruseren er et sjældent øjeblik, du har helt for dig selv din daglige mig-tid. Uanset din specielle stil om du er sanger eller

Læs mere

T W I N L I N E Maj 2014 1

T W I N L I N E Maj 2014 1 TWINLINE Maj 2014 1 SÅDAN FINDER DU PRISEN PÅ TWINLINE 1. Vælg model TWINLINE (Classic) Kar med buet brusedør Elektronisk betjening af bundventil og dørlås. Leveres i lgd. 160, 170 og 180 cm samt 180 cm

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34

Oval 4. Kvadrat 10. Pinol 22. Special 32. Prisliste 34 3BO Dusch Oval 4 Kvadrat 10 Pinol 22 Special 32 Prisliste 34 Kvalitet og design 3BO har produceret og markedsført bruseafskærmninger i mere end 20 år. 3 Vi fremstiller brusehjørner og døre som er specielt

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011

PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011 PRISLISTE Vejl. udsalgspriser til forbrugere Priserne er gældende fra 1. januar 2011 Der tages forbehold for trykfejl 1 2 INDHOLD BRUSERSÆT... 1 KØKKENBATTERIER... 6 TERMOSTATBATTERIER TIL BRUSER OG BADEKAR...

Læs mere

Varme og komfort i badeværelset BADRADIATORER

Varme og komfort i badeværelset BADRADIATORER Varme og komfort i badeværelset En radiator er ikke blot en nødvendighed, den kan også være en kilde til behagelighed og nydelse. Og hvordan den ser ud, er jo også vigtigt. Foretrækker man minimalistiske

Læs mere

TYHOLT P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. C/C (mm) rør-rør. Mål (H&B) (mm) Ydelse Watt

TYHOLT P R O D U K T B L A D. El-tilslutning TEKNISKE DETALJER GENERELT HÅNDKLÆDERADIATORER. C/C (mm) rør-rør. Mål (H&B) (mm) Ydelse Watt TYHOLT TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. El-tilslutning Mål (H&B) (mm) C/C (mm) rør-rør Ydelse Watt HÅNDKLÆDERADIATORER Krom IKE0905 331248114 900x90-20 Krom IKE1505 331248214 1500x90-35 Hvid (m. stik)

Læs mere

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter

Larsen&væggene. Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter Larsen&væggene Millionaire Vægpaneler er den nye trendy måde, at dekorere dine vægge på! Klar på 5 minutter 499109 Millionaire Wall 4 plader, Zebrano Mål: 67x67x0,8 cm 499106 Millionaire Wall 4 plader,

Læs mere

Milton håndklæderadiatorer. Håndklæderadiatorer. Lakerede og forkromede 2 Rustfrit stål 18

Milton håndklæderadiatorer. Håndklæderadiatorer. Lakerede og forkromede 2 Rustfrit stål 18 Milton håndklæderadiatorer Håndklæderadiatorer Lakerede og forkromede 2 Rustfrit stål 18 Lakerede og forkromede Milton håndklæderadiatorer er en dekorativ bekvemmelighed på badeværelset. Tørre og lune

Læs mere

Badeværelse og tilbehør. 2012 produktkatalog

Badeværelse og tilbehør. 2012 produktkatalog Badeværelse og tilbehør 2012 produktkatalog BASE by d line BASE by d line Indhold BASE by d line Bad er en ny prissikker sanitetsserie fra d line BASE by d line 3 Glasholder m/glas 4 Sæbeskål m/glas 4

Læs mere

Midtpunktet. Geberit Monolith

Midtpunktet. Geberit Monolith Midtpunktet. Geberit Monolith For folk med karakter. Og dem som sætter pris på de gode ting i livet. Vil du gerne give dit nye badeværelse et karakteristisk, moderne touch? Med Geberit Monolith moduler

Læs mere

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR

EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Januar 2011 Skræddersyede førsteklasses dørløsninger som kan tilpasses dit hjems personlige stil EN DØR ER IKKE BARE EN DØR Du kan opleve Selection dørløsninger hos udvalgte forhandlere. Find dem og en

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

LAVENO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

LAVENO P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme BHC7950 BKC7950 BSC7950 BHC7960 BKC7960 BSC7960 BHC1250 BKC1250 BSC1250 BHC1260 BKC1260 BSC1260 331211.150 331211.154 331211.156 331211.160 331211.164

Læs mere

RADIATOR BOGEN PRISER

RADIATOR BOGEN PRISER RADIATOR BOGEN PRISER 1 STELRAD RADIATOR BOG Opbygning Vores radiator bog er et produktkatalog og prisliste i ét. Hvert produktafsnit indeholder priser med afsendelsestider efterfulgt af al relevant teknisk

Læs mere

H Å N D K L Æ D E R A D I A T O R E R [ # PRESTIGE ]

H Å N D K L Æ D E R A D I A T O R E R [ # PRESTIGE ] H Å N D K L Æ D E R A D I A T O R E R [ # PRESTIGE ] # PRESTIGE RUSTFRI Håndklæderadiatorer i rustfrit stål Rustfrit stål er et bestandigt smukt og miljøvenligt materiale, der kræver minimal vedligeholdelse.

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02

LAMELGARDINER LAMELGARDINER dessin stila.dk VJ_omslag_Inspiratieboek_Stila.indd :02 LAMELGARDINER 2 BASIC WHITE Den klassiske hvide farve kan bruges i et væld af sammenhænge og er derfor ofte også en ideel farve til dine lamelgardiner. Med hvide lameller kan du skabe en rolig og stilren

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance

S.P.A. kollektion. Sikker. Personlig. Assistance S.P.A. kollektion Sikker. Personlig. Assistance Vi støtter dig. Vær dig selv. For de fleste af os kommer der et tidspunkt på grund af alder eller noget andet hvor man har brug for ekstra støtte. Man er

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

Hudevad P5V. Teknisk datablad

Hudevad P5V. Teknisk datablad Teknisk datablad Nøglefordele Hudevads karakteristiske design Minimalistisk, skandinavisk stil Vertikalt design Ideel til installation i rum med begrænset vægplads Historical Kundenedfald Grøn energi Komplet

Læs mere

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning

CEMBRIT SKIFERTAG. Cembrit Skifertag. En smuk og tidløs løsning Cembrit Skifertag En smuk og tidløs løsning Cembrit 40 x 40 Diagonal Skifer Sortblå Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed.

Læs mere

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt.

prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. prosessen Funktionelt, anderledes og eksklusivt. The twisted mind Anders Hermansen Den unikke vandhaneserie fra Damixa forener på forbilledlig vis brugerstyret design med visioner og udsøgt sans for æstetik.

Læs mere

Toiletsæder. November 2013

Toiletsæder. November 2013 Toiletsæder November 2013 1 Oplev detaljen Sædernes låg dækker selve sædet på fornemmeste vis. Derfor fremstår et Skandi toiletsæde altid som en helstøbt løsning. Den dæmpede lukning er en behagelig egenskab

Læs mere

GLASSLINE & SHOWERLINE DK

GLASSLINE & SHOWERLINE DK GLASSLINE & SHOWERLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION unidrain er kendt for elegant og strømlinet design, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 10 år, siden unidrain lancerede

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand REGNVANDSSYSTEMER - tagrender med stil VMZINC regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender

Læs mere

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC

NAUTIC WC. NyHED. DESIGNED By you NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC NAUTIC WC DESIGNED By you NyHED NU MED LAV TRYKKNAP OPLEV NAUTIC I denne brochure kan du læse om det nye Nautic wc med lav trykknap. De øvrige wc er og Gustavsbergs komplette sortiment finder du på vores

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk

Indhold 3 CASØ CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord. 6 CASØ Deluxe stole. 8 CASØ 700 highboard og skænk CASØ 700 Indhold 3 CASØ 700 4 CASØ 700 spisebord, sofabord, lampebord og CASØ 701 sofabord 6 CASØ Deluxe stole 8 CASØ 700 highboard og skænk 10 CASØ 700 TV-bord 12 CASØ 700 vitrine og CASØ 701 vitrine

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Create your personal space

Create your personal space DANSANI MATCH BRUS Create your personal space Dansani.dk CREATE YOUR PERSONAL SPACE Match / Produktinformation Match Pivot og fast væg Alle Match-svingdøre og vægge er testet og lever op til kravene i

Læs mere

Modernistisk design. Glamox C70

Modernistisk design. Glamox C70 Modernistisk design Glamox C70 En armaturfamilie med et modernistisk design og optimal lyskvalitet Den slanke Glamox C70 familie af armaturer er designet for at give moderne kontormiljøer et homogent og

Læs mere