Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 25, Januar 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 25, Januar 2018"

Transkript

1 Ballerup Spejdergruppe SpejderSjov Nr 25, Januar 2018

2 Ballerup Spejdergruppe Gruppelederen Kære spejdere, ledere og forældre i Ballerup Spejdergruppe, Alt hvad vi laver til spejder skal medvirke til formålet om at udvikle selvstændige mennesker. Vi laver selvfølgelig masser af sjov og ballade, men grundlæggende er der en ide med det hele. Spejderne får oplevelser og udfordringer, der alt efter deres alder, skubber dem lidt videre. Vi bruger begreber som learning by doing og børn leder børn. Derfor får helt små børn lov til at bruge kniv og tændstikker, og større børn arrangerer natløb for andre eller tager på weekendtur uden voksne. Mine egne børn er ved at være voksne, de har været spejdere i år. De er selvstændige og klar til at indtage verden. Dette tilskriver jeg i høj grad de oplevelser og udfordringer de har fået i deres spejderliv. Skole og forældre kan selvfølgelig også have indlydelse, men det er som spejdere de virkelig har udviklet sig. Så ud over at spejder er fest og farver og masser af sjov, så er der en ide bag det hele, - vi udvikler børn og unge til selvstændige mennesker, der kan tage ansvar for sig selv og den omgivende verden. Spejderhilsen, Rikke (Gruppeleder) Formål: Det Danske Spejderkorps har til formål at udvikle børn og unge til vågne, selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste evne at påtage sig et medmenneskeligt ansvar i det danske samfund og ude i verden.

3 Ballerup Spejdergruppe Tak til formanden På vores grupperådsmøde torsdag den 22/ skal vi vælge en ny formand for forældrebestyrelsen. Morten Lykkeberg har været formand for gruppestyrelsen siden 2010 og i den tid er der sket meget. Først og fremmest er der kommet ro omkring gruppens placering. Vi har fået en 10-årig lejekontrakt, og der er ikke længere snak om at vi skal lyttes et andet sted hen. Den lange lejekontrakt var afgørende for at vi kunne søge fondsmidler til udvikling af området. Morten har i sin tid som formand bl.a. skafet midler til lydebroen, jollen, udforskningskasser, vand og lys i bålhytten, borde på grunden, klatreudstyr og den nye shelter. Han var også initiativtager til debatten om et nyt navn til spejdergruppen som endte med vores nuværende navn: Ballerup Spejdergruppe. På de 8 år han har været formand er antallet af medlemmer i gruppen mere end fordoblet. Det skyldes selvfølgelig primært ledernes indsats på de ugentlige møder, men også det fokus Morten og resten af bestyrelsen og gruppeledelsen har haft på rammerne omkring spejderarbejdet. Heldigvis slipper Morten os ikke helt, men fortsætter med at bakke op om gruppen ved at søge midler fra fonde. Tak for indsatsen! Thomas (Gruppeleder)

4 Ballerup Spejdergruppe FAMILIE Kære Familiespejdere Her har I lidt stemningsbilleder fra det forgangne halve år, hvor vi har arbejdet med med kniv-bål-knob-mærket. Vi har bl.a. snittet bue og pil, bundet råbåndsknob på stearinbomberne, snittet nisser og bundet træmænd. Og vi fortsætter i det nye år, hvor der også bliver mulighed for opsamling, hvis der er møder, man ikke har været til. D. 7. april går vi kilometervandring sammen med alle de andre spejdere. Der er tradition for, at familiespejderne sammen går 10 km; de mindste på løbecykel eller i klapvogn. Vi ses d. 28. januar kl Husk det varme tøj til både børn og voksne. Spejderhilsen Lätta Periodens aktiviteter: I foråret arbejder vi fortsat med Kniv-bål-knob-mærket. Vi holder møde den sidste søndag i hver måned kl : 28/1 25/2 18/3 (mødet er flyttet pga. påskeferien) 7/4 Kilometervandring 29/4 27/5 24/6 Familiespejd er for 2-6 årige børn med deres forældre. Pris: 30 kr. pr. familie pr. gang. Tilmelding er ikke nødvendig. Kontakt Lätta, hvis du vil have en gratis påmindelsesmail før hvert møde.

5 Ballerup Gruppe MIKRO Kære Mikroer, Tak for et rigtigt sjovt og godt efterår. Vi har nået at tage spejdermærker, lære os om natur, lege og hygge. Til juleturen var vi 15 Mikrospejdere + 5 ledere der deltog. De superseje mikroer fik sammen med øvrige grene heldigvis reddet julen. Vi er 21 mikroer + ledere fordelt på de 3 patruljer: Chip & Chap, Asterix og Findus. Det er en fornøjelse at være sammen med jer alle, og vi glæder os til det kommende ½ år. Husk at vi altid er ude, og at spejderne skal være klædt på efter vejret! Periodens aktiviteter: 8, 15, 22/1 Lys & Mørke 29/1, 5/2 Store Nørd 12, 19/2 Intet møde grundet Vinterferie samt grupperådsmøde 26/2, 5, 12, 19/3 Spejderfærdigheder 26/3, 2/4 Intet møde - påske 9, 16, 23, 30/4 Forberedelse til Mikro/Mini divi. 7/5 intet møde da vi er trætte efter Mikro/Mini divi 14/5 bestem selv Spejderhilsen Mikrolederne Vaks, Raksha, Nala, Joakim, Alberte, Josephine & Ulrik + Tiki 21/5 intet møde - pinse 28/5, 4, 11/6 mærkemøde 18/6 afslutning, tag din familie med Reserver følgende datoer: Torsdag den 22/ Grupperådsmøde sammen med Mor og Far Lørdag den 7/ Kilometervandring sammen med Mor og Far Søndag den 14/ Ballerup Byløb, mere info følger 4-6 Maj Mikro/Mini Divi med andre spejdere fra Hareskov division. 4-7 august Sommerlejr på Nekselø sammen med Mini og Ulve august Oprykningstur 2018.

6 Ballerup Gruppe MINI Kære minier (2.-3. klasse) I efteråret var vi på en meget våd indianertur men I klarede det flot med godt humør! Derefter har vi øvet bål og kniv, og vi har løst et mysterium og er blevet uddannet som detektiver. Nogen synes det var lidt uhyggeligt. Endelig var vi rigtig mange af sted på juletur og havde en rigtig god weekend. Her i januar laver vi sjov i mørket. Senere skal vi tage mærker, så vi har både mørkemøder og mærkemøder. Mikkel Aaslet er startet som minileder. Det er vi rigtig glade for, så vi kan være nok ledere på alle møder trods forretningsrejser osv. der kommer i vejen. Vi har et par ledige pladser i miniflokken, så har I venner, der gerne vil starte som mini, os giv os besked. Vi ses! Med spejderhilsen Kvik, Mikkel, Alf, Tuba, Phao, Hannibal, Grynte og Fut (mob ) Julemøde. Klar til pakkeleg! Alle møder er onsdage kl Undtagelser: 14/2: VINTERFERIE 21/2 Møde flyttet til torsdag d. 22/2: Grupperådsmøde 14/3-4/4 møder i skoven, men: 28/3 PÅSKEFERIE 7/4 km-vandring 14/4 Byløb 4-6/5 Divi-weekend Hele programmet: /node/215

7 Ulve Hos ulvene er der fart på. Alle fire patruljer er efterhånden fyldt op, så vi er tæt på de 32. Vi er cirka lige mange på hvert alderstrin, så der er både stolte, erfarne og friske, lærenemme ulve. Hos lederne har vi forstærket os lidt, så der altid er en fast og myndig ledelse af de seje og energiske ulve. Vi er klar til et travlt forår, der byder på både fede møder og masser af muligheder for at komme på ture og aktiviteter. I januar skal vi i gang efter ferien, og bål, snobrød og pandekage er dejlige at varme sig på. For at træne klassiske spejderfærdigheder på sjov måde skal ulvene i lære som hemmelige agenter. Det kulminerer med et aftenløb i mørke fredag 9/2. Ulve lever i pagt med naturen, så næste tema i februar og marts er Nak & æd. Vi skal både træne færdigheder, der involverer at hugge, skære og save, og så skal der tændes bål, så vi kan tilberede fangsten fra vores jagt. April går med aktiviteter i både divisionen med årets vandretur med tilhørende grisefest og i byen med et løb rundt i Ballerup bymidte. Derefter skal vi så småt i gang med forberedelserne til årets divisionsturnering. Alle husker selvfølgelig, at ulvene er forsvarende mestre! Med maj kommer bedre vejr, og vi begynder at se frem mod sommerferien og ikke mindst årets sommerlejr på Nekseløcenteret sammen med mikroerne og minierne. Vi arbejder altså med klassiske færdigheder på en sjov og engagerende måde. Vi vil gerne udvikle ulvene til selvstændige mennesker, der er veltrænede, velforberedte og som ikke mindst har ulvelommen i orden. God jagt, ulve! Periodens aktiviteter: Vi har møde hver lørdag kl ved hytten særlige arrangementer ses her 6-13/1: Bål! Lær at holde varmen. 20/1: Ulvene bestemmer selv. 27/1-9/2: Vi er hemmelige agenter og afslutter med et fredagsløb i mørke! 22/2: Tænkedag 2-4/3: Fællestur med juniorer for de store og overnatning for de små 25/2-24/3: Nak og æd vi nakker og æder. 7/4: Kilometervandring 14/4: Ballerup Byløb 21/4-28/4: Forberedelser til divi /4: Mulighed for PUFkursus for de største 4-6/5: Divisionsturnering på Egemosecentret 12/5-16/6: Forberedelser til sommerlejr 27/5: Oak City Rally 16-17/6: Overnatning i telt ved hytten 23/6: Afslutningsmøde Uge 32: Sommerlejr!

8 Ballerup Gruppe JUNIOR Hos juniorerne ser vi frem til et spændende forår. Her i januar besøger vi Alugod juniorer og vi skal på O- løb i Hareskoven. I februar og marts har vi overlevelsestema og vi skal på sheltertur sammen med ulvene. I kan finde forårets program på juniorernes side: Hvis du synes at det er sjovt at være på tur og gerne vil prøve noget nyt, så tag på PUF-kursus i bededagsferien. PUF står for Patruljeliv, Udvikling og Friluftsliv. Det er et super kursus, hvor du laver spejderaktiviteter sammen med juniorspejdere fra hele landet. I kan godt tage af sted flere til samme kursus. Læs mere om PUF her: Husk at tage uniform og tørklæde på til møderne og i øvrigt være klædt på efter vejret. Hav spejderlommen i orden: Medbring altid lygte, dolk og en kuglepen. Kom i god tid, gerne 5 min før vi starter, så vi ikke skal vente på de sidste og hvis I ikke kan komme til mødet, så meld afbud til Helle (sms ) Spejderhilsen Juniorlederne Juniorerne holder møde torsdage Kl Periodens aktiviteter: 18/1: møde hos Alugod 25/1: O-løb i Hareskoven 1/2, 8/2: Overlevelse 22/2: Grupperådsmøde og tænkedag 1/3: Sauna og vinterbadning 2/3-4/3: Weekendtur sammen med ulvene 8/3: Geocaching i Hareskoven 15/3, 22/3, 5/4 og 12/4: Detektiv tema 7/4: Kilometervandring 19/4 og 26/4: Minipionering 17/5 og 24/5: Oak city biler Resten af møderne frem til sommerferien: Vandtema. Vi bygger både og tager på kanotur i divisionens kanoer Vigtige datoer: 27-29/4: PUF-kursus, for dem som ikke kan få spejder nok 4-6/5: Fælles divi-tur 27/5: Oak-City Rally, sæbekasse-løb Sommerlejr: Juniorsommerlejr på Thurøbund 4/8-11/8

9 Ballerup Gruppe TROP Kære Spejdere Så tager vi hul på et nyt spejderår, hvor en af hovedbegivenhederne er turen til Tjekkiet. Vi har knoklet med kagesalg, t-shirt-salg, lodsedler, fødselsdage, brochure-uddelinger og er tæt på målet, når det handler om pengene. Men slipper nok ikke for en fødselsdag eller to og noget havearbejde Næste mål er at få 100 km. med rygsæk i benene (god forberedelse til Tjekkiet men også bare et sejt mål i det hele taget). Der er seks gode måneder og mange ture og møder til projektet, men det er alligevel noget af en opgave, og superfedt, at så mange af jer på nytårskuren skrev under på 100-km-erklæringen vi håber at alle kommer i mål. Ellers byder årets første halve år på tropskollektiv, PLAT-kursus, vinterbadning, film-projekter, OAK-city-løb og en tur i juni hvor I bliver delt efter klassetrin, så I kan få et program tilpasset netop jeres alder/erfaringer. Vi håber også, at kunne tilmelde mindst to patruljer til årets påskekurser så der kommer fuldt blus på samarbejde og patruljeliv. Vi glæder os til et halvt år med fuld fart på Spejderhilsen Anders, Andreas, Johan, Morten, Ulrikke og Dorte Periodens aktiviteter: Vi har møde hver tirsdag kl ved hytten særlige arrangementer ses her Januar Blandede bolsjer 20/1 Vandretur 28/1 PLA-møde 29/1-1/2 Kollektiv Februar Vand og vandring 6/2 Udvidet tropsmøde med vandring og aftensmad 13/2 Vinterferie 22/2 Grupperåd og tænkedag 25/2 PLA-møde 27/2 Intet møde vi vinterbader 1/3 Marts og April VVS (Vandrevideo-surprise) 1/3 Vi vinterbader 2/3-4/3 PLAT 18/3 Vandretur 25/3-2/4 Påskeferie/Påskekursus? 7/4 - Km Vandring i gruppen 8/4 - PLA-møde 14/4 Ballerup Byløb Maj og juni Oak-city og den tjekkiske forbindelse 4-6. maj - Divi-tur 27/5 Oakcity 3/6 PLA-møde 9-10/ klassetur og 8-9. klassetur 23/7-2/8 Sommerlejr Tjekkiet Glade spejdere til Nytårskur

10 Troppens Nytårskur 2018 De festklædte spejdere var i audiens hos prominente spejdere. Alle tilstedeværende underskrev 100 km. erklæringen (gå 100 km med rygsæk inden sommerferien) Alle lavede personlige spejdernytårsløfter

11

12 Klanen Det sidste halve år af 2017, har været en begivenhedsrig tid for Klan Hans. Klanen har blandt andet fået 8 nye spejdere op fra troppen. Endvidere er Astrid startet som ny spejder, Magnus er vendt tilbage fra udlandstur, og Simon tilbage fra efterskole. Hjerteligt velkommen til dem alle. For at få rystet alle sammen på tværs af alder, var klanen på en weekend-sommerhustur i slutningen af august. Her hyggede vi med spil, leg og med besøg hos den lokale zoo på Orø, samt lærte lidt af den unge lokalbefolkning at kende. I efterårsferien sendte klanen endvidere en patrulje afsted på Forlev spejdercenter, hvor temaet Tilbage til fremtiden formede rammerne for en uge med personlig udvikling, læring og sjov. Her trådte en af klanens medlemmer, Emilie, desuden til som lagmand. Klanen har dertil også afholdt sit årlige efterårskollektiv. Denne gang i Egholm hytte, da vi er blevet en tand for mange, til, at vi kan være i vores egen hytte på forsvarlig vis. Kollektiv havde som vanligt et tema, der denne gang bestod i Årets højtider. I løbet af ugen fejredes således Fastelavn, Påske, 4th of July, Halloween, Jul og Nytår. Desuden rundede vi også Claras fødselsdag med kage og sang. Stort tillykke til hende. I midten af december deltog vi også i gruppens juletur. Med rammen Nissernes FN stod klanen på poster, legede nisser, julemand og meget andet. Samlet set havde vi en god juletur og afholdte vores årlige natløb for troppen. Om dette var en succes, må troppen svare på? Afslutningsvist har klanen desuden holdt sit allerførste årsmøde, i ægte generalforsamlingsstil. Grundet klanens, efterhånden, store størrelse er det blevet en udfordring, at have en åben debat om alskens emner, og derfor er der nu vedtaget et sæt Klan Hans vedtægter. Desuden blev der også valgt et Klan Hans-hjælperhold, samt en guffer. Derudover siger vi også farvel til Johan for en stund, da han skal på højskole, og der blev derfor, ved Årsmødet, også valgt ny klanleder, der sammen med Ulrikke (KL), kan lede klanen i en positiv retning det næste år. Stort tillykke til Sille (ny KL) og resten af os. Klanen kan dog ikke få nok af hinanden, og derfor fejrede vi også nytåret sammen med lækker mad, fest, leg og dans hele natten. Rigtig godt nytår og 2018 fra Klan Hans!

13 Gruppens kalender i din kalender! Gruppens kalender på hjemmesiden kan importeres i de fleste kalenderprogrammer som understøtter ical. Så behøver du ikke selv skrive ture og andre arrangementer ind, men er altid opdateret om de kommende spejderarrangementer. Du kan vælge kun at få de arrangementer, som vedrører din gren. Her følger en kort instruktion til Android og iphone, som bruger Google kalender. 1. Opret en gmail konto 2. Opret en Google kalender tilknyttet gmail kontoen Derefter: 1. Gå til gruppens kalender: Vælg den eller de grene, du vil følge i det lyseblå bånd over måneden (fx Mini), så du kun ser arrangementer for den eller de grene (se illustration nedenfor). 2. Højreklik på ical ikonet under kalenderen og kopier linket 3. Log ind på din Google kalender 4. Klik på pilen ved Andre kalendere og vælg Tilføj via webadresse (se illustration næste side) 5. Paste linket fra gruppens kalender. Nu har du gruppens arrangementer i din Google kalender. Derfra kan du hente dem ind på din telefon.

14 Android: 1. Åben Kalender-App'en (Googles kalder app, ikke fx Samsungs) 2. Tryk på menu og vælg Kalendere 3. Tryk på Kalendere til synkronisering i bunden af skærmen. 4. Vælg den nyligt oprettede Kalender Ballerup Gruppe Flere detaljer her: ipone / ipad: Hvis du ikke allerede har din Google kalender på telefonen skal du først importere den: 1. Åben Indstillinger 2. Gå til , kontakter, kalendere. 3. Vælg Tilføj konto 4. Vælg Google 5. Skriv og password på den gmail, som kalenderen er tilknyttet. Nu bliver hovedkalenderen fra google kalenderen importeret, men der skal arbejdes lidt for at få spejderkalenderen med: 1. På din iphone, gå til 2. Vælg Kalender Ballerup gruppe under delte kalendere Så skulle den være der. Flere detaljer her:

15 Kontaktliste Funktion SpejdernavnNavn Mobil tlf. Familiespejd Lätta Charlotte von Hessberg Mikroleder Nala Anna Wahlgren Mikroassistent Mowgli Ulrik Eriksen Mikroassistent Raksha Søs Bjerrum Mikroassistent Vaks Thomas Qvist Christiansen Mikroassistent Tikki Suzanne Qvist Christiansen Mikroassistent Jogge Joakim Bøgh Poulsen Mikroassistent Berte Alberte Rasch Jørgensen Mikroassistent Jose Josefine Løhndorf Minileder Fut Eva Ravn Nielsen Miniassistent Kvik Ida Goltermann Miniassistent Alf Lars Bonde Miniassistent Hannibal Jacob Goltermann Miniassistent Tuba Thomas Byrdal Christensen Miniassistent Phao Harem Aziz Miniassistent Grynte Emilie Hyllested Andersen Miniassistent Mikkel Aaslet Ulveleder Chui Frederik Lundberg Ulveassistent Lätta Charlotte von Hessberg Ulveassistent Katrine Kjærsgaard Ulveassistent Vile Otto Kirk Ulveassistent Vaks Thomas Qvist Christiansen Ulveassistent Tikki Suzanne Qvist Christiansen Ulveassistent Øystein Rist Ulveassistent Kniv Andreas Bøgh Poulsen Ulveassistent Simon Thomsen Ulveassistent Marius Schiller Ulveassistent Sille Nørgaard Juniorleder Helle Damgaard Juniorassistent Fønix Andreas Emil Pedersen Juniorassistent Peter Plyds Jakob Nørregaard Larsen Juniorassistent Numa Anne Gang Juniorassistent Bonbon Andreas Müller Juniorassistent Henrik Fuglsang-Fog Juniorassistent Hans Nørregaard Larsen Juniorassistent Monark Gitte Bukh Pedersen Juniorassistent Stædige RævAndrew Flatman Tropsleder Mikki Dorte Nørregaard Larsen Tropsassistent Morten Nørregaard Larsen Tropsassistent Johan Stougård Nielsen Tropsassistent Ulrikke Hedegaard Tropsassistent Anders Mørk Jakobsen Tropsassistent Kniv Andreas Bøgh Poulsen Klanleder Sille Nørgaard Klanleder Ulrikke Hedegaard Topspejder Helle Damgaard Topspejder Niels Christian Ravn Nielsen Topspejder Morten Nørregaard Larsen Gruppeleder Strix Mia Varming Rangholm Gruppeleder Rikke Clausen Gruppeleder Milo Thomas Poulsen Bestyrelsesformand Morten Lykkeberg Kasserer Lisbeth Navntoft Bestyrelsesmedlem Tenna Stockfleth Bestyrelsesmedlem Henrik Fuglsang-Fog Bestyrelsesmedlem Mia Varming Rangholm Bestyrelsesmedlem Andreas Bøgh Poulsen Bestyrelsesmedlem Johan Krøyer Thomsen Bestyrelsesmedlem Jakob Nørregaard Larsen

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 24, August 2017

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 24, August 2017 Ballerup Spejdergruppe SpejderSjov Nr 24, August 2017 Ballerup Spejdergruppe Gruppelederen Kære spejdere, ledere og forældre i Ballerup Spejdergruppe, Velkommen til et nyt spejderår Det første spejderår

Læs mere

Nr 20. August 2015. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov

Nr 20. August 2015. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov Nr 20. August 2015 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Gruppelederen Kære spejdere, forældre og ledere Velkommen til et nyt spejderår! Efter en fantastisk gruppesommerlejr i det svenske med forlejr, kano,

Læs mere

Ballerup Gruppe, DDS. SpejderSjov. Nr 23, Januar 2017

Ballerup Gruppe, DDS. SpejderSjov. Nr 23, Januar 2017 Ballerup Gruppe, DDS SpejderSjov Nr 23, Januar 2017 Gruppelederen Kære Ballerup Gruppe Måske er det sidste gang, at vi skal skrive dette! På grupperådsmødet (generalforsamlingen) den 22. februar kan det

Læs mere

Nr 16. Maj 2014. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov

Nr 16. Maj 2014. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov Nr 16. Maj 2014 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Gruppelederen Nu nærmer sommeren sig hvilket jo desværre betyder ferie også fra spejder, men heldigvis også at vi skal afsted på oplevelsesrige sommerlejre

Læs mere

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 27, Januar 2019

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 27, Januar 2019 Ballerup Spejdergruppe SpejderSjov Nr 27, Januar 2019 Ballerup Spejdergruppe Gruppelederen Slutningen af 2018 blev præget af rotternes besøg i hytten. De er kommet ind gennem et kloakrør, som ikke var

Læs mere

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 13. Juni 2013

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 13. Juni 2013 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Nr 13. Juni 2013 GRUPPELEDERENS KLUMME Kære forældre og spejdere Her går det godt! Vi er ved at planlægge de sidste ting til sommerlejren, hvor vi skal til Næsbycentret

Læs mere

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 12. Februar 2013

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 12. Februar 2013 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Nr 12. Februar 2013 GRUPPELEDERENS KLUMME Kære forældre og spejdere Jeg glæder mig til vi alle ses til grupperådsmøde 28. februar NB! datoen er rykket fra 21. februar. Grupperådsmødet

Læs mere

Nr 17. August 2014. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov

Nr 17. August 2014. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov Nr 17. August 2014 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Gruppelederen Kære forældre og Spejdere. Velkommen til et nyt spejderår. Som sædvanlig indledes året med oprykningsturen d 23-24. august. Oprykningsturen

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 28, August 2019

Ballerup Spejdergruppe. SpejderSjov. Nr 28, August 2019 Ballerup Spejdergruppe SpejderSjov Nr 28, August 2019 Ballerup Spejdergruppe Så er vi klar til et nyt spejderår i Ballerup Spejdergruppe efter en til tider noget våd sommer. Sommerlejren i Gillastig startede

Læs mere

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 21. Februar 2016

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 21. Februar 2016 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Nr 21. Februar 2016 Gruppelederen Kære forældre og spejdere, Godt nytår og velkommen til dette årets første SpejderSjov. Det går fortsat godt i Ballerup Gruppe. Vi kan se

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 5. februar Grupperådsmøde Forældre 28. februar 1. marts Gruppetur Alle Mikro Aller først vil

Læs mere

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for.

I deltager allerede på mange områder, og det er vi rigtig glade for. Kære spejdere og jeres forældre I Trelleborg Spejderne har vi rigtig dygtige og engagerede ledere, som gør et stort arbejde for, at vores spejdergruppe fungerer godt. For at kunne prioritere ledernes tid

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

Ballerup Gruppe, DDS. SpejderSjov. Nr 22, August 2017

Ballerup Gruppe, DDS. SpejderSjov. Nr 22, August 2017 Ballerup Gruppe, DDS SpejderSjov Nr 22, August 2017 Gruppelederen Hvor er det dejligt at være med i Ballerup Gruppe! Uanset hvornår man kommer forbi hytten og Pæremosehavn kan man opleve sjove ting med

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps

Januar Februar Marts Sundby Det Danske Spejderkorps Januar Februar Marts 2010 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN januar 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN Januar 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet 2015 har været præget af en usikker start på året, hvor det var vanskeligt at finde en ny formand.

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 2 august 2015 65. ÅRGANG Velkommer tilbage efter sommerferien til efterårets aktiviteter. Til jer der var på sommerlejr på Møn kan i se videoklip og billeder på divisionens hjemmeside sgdspejder.dk

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Charlotte, der er ny leder i troppen. Det er mørkt, koldt og vådt udenfor, men foråret er på vej. Planlægning af årets SOMMERLEJRE er i gang: Minierne

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 2 2014

Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 2 2014 Billeder fra sommerlejren Gruppeblad - Pionererne 62. årg. September - Oktober - November - December Nr. 2 2014 Emilie indvier vores indgangsportal på sommerlejren Farvel og tak for denne gang til de små

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING

UNIVERSET. 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING UNIVERSET 2015 Medlemsblad for 12. Århus Gruppe HUSK: TILMELD TIL OPRYKNING OPRYKNING SOMMERLEjR ÅBENT HUS GRUPPEN Kære spejdere og forældre! Velkommen tilbage efter sommerferien. I år var vi jo alle på

Læs mere

Trelleborg Spejdernes bestyrelse:

Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Trelleborg Spejdernes bestyrelse: Forældre Formand : Steen Badsberg steen.badsberg@stofanet.dk 5850 5088 Kasserer : Niels Madsen nielsvm@live.dk 2083 4171 : Brian Esmann 3010 1047 : Anja Aarestrup 5192

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

KNUDEN april 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN april 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN april 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN April 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet Produktion og salg af påskedekorationer gik igen i år over al forventning. Der blev fremstillet 600 dekorationer

Læs mere

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 14. November 2013

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 14. November 2013 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Nr 14. November 2013 GRUPPELEDERENS KLUMME Kære forældre og spejdere Så blev det efterår... Mange af de store spejdere har været på kursus i efterårsferien, og ledere/bestyrelse/seniorer

Læs mere

DET DANSKE SPEJDERKORPS

DET DANSKE SPEJDERKORPS PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Forår 2013 1 Redaktion DET DANSKE SPEJDERKORPS Klarup Gruppe - Klarup Skolevej 17. Hjemmeside: klarup.gruppe.dds.dk Deadline for næste nummer: 10. april 2013

Læs mere

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00

DDS 2. Lyngby Optaya. Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 Januar - 2012 DDS 2. Lyngby Optaya Referat fra Grupperådsmøde Tirsdag den 31. januar 2012 Spejdermarken Gedvad 45 Kl. 18:00 til 21:00 DDS 2. Lyngby Optaya Grupperådsmøde 31. januar 2012 Side 1 Referat

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Spejderne har en facebook-side DDS Klarup Gruppe hvor der deles billeder fra ture og nyttig information. Bestil et benzinkort til

Læs mere

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe

Grupperådsmøde. Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Grupperådsmøde Kære spejdere og forældre i Ballerup Gruppe Kom til det årlige grupperådsmøde og informationsmøde om Spejdernes Lejr onsdag den 22. februar fra 18.00 til 20.00 i Kantinen på Egebjergskolen.

Læs mere

November, December, 2011

November, December, 2011 PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS November, December, 2011 Vigtige datoer: Dato Aktivitet Hvem 14. 16. juni MUS-lejr, Thorup Hede Mikro, mini & junior 23. juni Sct. Hans på Volden i Klarup

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Sommerlejrene Så er vi hjemme igen fra årets sommerlejre. Alle har

Læs mere

KNUDEN januar 2018 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION

KNUDEN januar 2018 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN januar 2018 BROAGER DRENGEGRUPPE Januar 2018 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet Året er ved at gå på hæld og det er tid til et tilbageblik på året der er gået. Den altoverskyggende aktivitet

Læs mere

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015

EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 EGE DIVISION - DET DANSKE SPEJDERKORPS Smørum februar 2016 ARSBERETNING 2015 Kong Svend er stadig en stor spejdergruppe, og vi er også blevet lidt flere i løbet af 2015. Vi startede året med at være 163

Læs mere

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015

Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe. Vinter/forå r 2015 Program for Minierne - Kong Skjold Gruppe Vinter/forå r 2015 Dage Aktivitet Bemærkning el. mærke: 5. januar 17-18.30 Koder knob spejderloven/kammeratskab Kommunikation + pioner Vi slutter kl. 18.30, da

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe

Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Referat af bestyrelsesmøde i Bagsværd Gruppe Dato & Tid: Sted: Til: Tirsdag d. 2. december 2014 kl. 20:00 22:00 Sambo Bagsværd Gruppes Bestyrelse: Tilstede: Anders Theilgaard Madsen (Trops- og Gruppeleder)

Læs mere

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps

Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Juli August September 2011 1. Sundby Det Danske Spejderkorps Side: 1 Adresseliste 1. Sundby Mikrogrenen Mikl Berit Carlsen Offenbachvej 31, 2. mf 2450 SV 21 47 10 37 Berit@kadnet.dk Mika Martin Jørgensen

Læs mere

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN

KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN KNUDEN april 2015 BROAGER DRENGEGRUPPE KNUDEN April 2015 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formandens beretning Broager Drengegruppe er i den situation, at vi mangler en formand til bestyrelsen. Tirsdag den 17. april,

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

kongvolmer.spejder.dk

kongvolmer.spejder.dk Nr. 1 januar 2017 67. ÅRGANG Velkommen tilbage efter jul og nytår til dette års forhåbentlig spændende spejderaktiviteter. Årets største begivenhed bliver nok den store sommerlejr Spejdernes Lejr i sønderjylland.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder.

Til efterårets oprykning sendte vi 6 spejdere til minigrenen. Heldigvis er der efterfølgende kommet nye mikrospejdere til så vi p.t. er 12 spejder. Mikro spejder 2014 I foråret 2015 havde vi besøg fra Waingunga stammen og havde et forlænget spejdermøde sammen med dem. Her lavede vi fælles aftenmad og havde mulighed på at hilse på hinanden. På årets

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2012 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Spejderliv er friluftsliv og det har Troppen taget alvorligt. De holder

Læs mere

KNUDEN oktober 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION

KNUDEN oktober 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS DYBBØL DIVISION KNUDEN oktober 2016 BROAGER DRENGEGRUPPE Oktober 2016 1 BROAGER DRENGEGRUPPE Formanden har ordet Der har igen været fart over feltet i de uger, der er gået siden sommerferien. Grisefesten blev igen en

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S KNUDEN december 2008 Broager Drengegruppe - Uglekløften - 6310 Broager KNUDEN Broager Drenge ønsker alle Spejdere og forældre en glædelig jul og et godt nytår!

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR

GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR www.nakskovspejderne.dk 46. årgang December - Februar 2018 GLÆDELIG JUL SAMT GODT NYTÅR Hej med jer. Tak for den store deltagelse, der var i forbindelse med vores jule-træs-fældnings-tur. Vi var over 100

Læs mere

Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps. Nr Marts - Maj

Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps. Nr Marts - Maj Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps Nr. 2-2019 Marts - Maj GL Kære alle spejdere og forældre 2 Så er det ved at blive forår og måske har det været lidt skuffende, at der ikke er kommet mere sne...så

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 Torsdag 07 jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne ned til raftestatviet. Torsdag 14 jan Vi rytter op ude. Vi pakker stilladset væk. Valg af PL/PA.

Læs mere

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps

Referat. Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Referat Grupperådsmøde 2011 Erik den Røde Det Danske Spejderkorps Grupperådsmødet blev afholdt den 27. februar 2011 i Ravnsøhytten. a) Valg af dirigent og referent Joe Schubert blev valgt som dirigent.

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø december Juleaften Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 24. december Juleaften Generalforsamling 2012 22. februar 2012 12 3-2011 Indhold i Kratluskeren Langesø Spejdernes

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013

Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Referat fra Mjølners Grupperådesmøde lørdag den 2. marts 2013 Formanden Annette Heydenreich byder velkommen til grupperådsmødet, og til det efterfølgende fødselsdags arrangement, hvor Mjølners 35 års fødselsdag,

Læs mere

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015

51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 51. ÅRGANG NR. 1 DEC. 2014 JAN. - FEB. 2015 Indhold: Side 03 Nyt fra gruppen Side 04 Vølsungerne, Junior Side 05 Vølsungerne, Junior Side 06 Troppen Side 07 Troppen ILDBORET: Udkommer fast 4 gange årligt:

Læs mere

Program for August september 2019

Program for August september 2019 Program for August september 2019 Mikro 6-7 år grenfarve Børnehaveklasse og 1. klasse Mini 8 10 år grenfarve 2. og 3. klasse Junior 10 12 år grenfarve 4. og 5. klasse Trop 6. 9. klasse 12 16 år grenfarve

Læs mere

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl

Svend Grate Gruppe. Grupperådsmøde. Onsdag 15. februar 2017 kl Svend Grate Gruppe Det Danske Spejderkorps Grupperådsmøde Onsdag 15. februar 2017 kl 18.30 20.00 Dagsorden Indledning (velkommen, dirigent, referent) Årets gang i Svend Grate Gruppe (formandens beretning,

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier!

Hvilket knob? Juni, Juli og August 2011. Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! PLOKKEN Kllarup Gruppe DET DANSKE SPEJDERKORPS Juni, Juli og August 2011 Hvilket knob? Send løsningen til: jensbangklarup@gmail.com og vind fine præmier! Svaret på sidste konkurrence var "Pagodebål" En

Læs mere

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers.

SPEJDERNYT. September 2012. 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte flere spejdere fra Esbønderup gruppe i sommers. SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe September 2012 Årgang. 02 NR. 07 www.spejdernet.dk/esb Spejdernes Lejr 2012 35.000 spejdere og en oplevelse for livet, det var hvad der mødte

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

Deadline næste Blad 15. oktober 2008 Redaktøren

Deadline næste Blad 15. oktober 2008 Redaktøren Indhold: Side 3 Rockfest i Rødovre, Næstved og Ringsted 4 Korpslejr/Blå Sommer 2009 5 Mikro-/Miniprogram 6 Mikrogrenen 7 Minigrenen 8 Nyt fra Styrelsen 9 Juniorsommerlejr på Bornholm 10 Juniorprogram 11

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2013 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2013 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et nyt spejder-år. Vi forsøgte os med at ændre på vores traditionelle

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår

November 2017 Nr årgang DDS. Sjølund Koks. Glædelig jul og godt nytår November 2017 Nr. 123 23. årgang DDS Sjølund Koks Glædelig jul og godt nytår Indholdsfortegnelse: Fælles siden - side 3 Familiespejd side 4 Mikro/minispejd side 5 Junior side 6 Trop side 7 Adresser side

Læs mere

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG

Leder og adresseoversigt: Nr. 1 januar 2015 65. ÅRGANG Leder og adresseoversigt: Gruppeledelse: Gruppeleder: Lasse Christensen, 5534 3194, Gruppeassistent: Ebbe Brintow, 5537 1947, Senoirerklanen (16-23 år): Tobias Tønnesen Troppen (Storspejdere) (12-16 år):

Læs mere

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe

SPEJDERNYT. Maj 2013. Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe SPEJDERNYT Nyhedsbrev fra KFUM-Spejderne, Esbønderup gruppe Maj 2013 Årgang. 03 NR. 08 www.spejdernet.dk/esb Sommerlejr 2013 Har du sat kryds i kalenderen? Ellers er det på høje tid! Ledere og grupperåd

Læs mere

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe

Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe Beretning 2014 fra Skanderborg gruppe 2014 har været endnu et godt spejderår i gruppen, hvor vi gerne vil sige tak for lån af jeres dejlige børn, som vi har trænet til at blive gode spejdere uanset deres

Læs mere

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 11. November 2012

Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov. Nr 11. November 2012 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Nr 11. November 2012 GRUPPELEDERENS KLUMME Kære spejdere og forældre Når I læser dette, så tænker vi allerede på at pakke rygsækken til juleturen. Juleturen er spejdergruppens

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011

Arrangementskalender. Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk 2-2011 Arrangementskalender Langesø Spejderne Fasanvej 10, Langesø www.langesoe-spejderne.dk Efterårslejr 19. - 22. oktober Julehygge 21. november Fredslys 23. november Juletur til Troldhøj 2. - 4. december 24.

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Nr 19. Maj 2015. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov

Nr 19. Maj 2015. Ballerup Gruppe DDS. SpejderSjov Nr 19. Maj 2015 Ballerup Gruppe DDS SpejderSjov Gruppelederen Kære forældre og Spejdere Det går godt i Ballerup Gruppe. Fx gik vi 1080 km på kilometervandringen. Der er godt gang i alle grenene med masser

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

Mikroskopet. Januar april Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen

Mikroskopet. Januar april Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Mikroskopet Januar 2019 - april 2019 Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Spejdergården Poulholm, Gl. Skivevej 99 www.waingungastammen.gruppe.dds.dk Så er vi klar

Læs mere

DE BLÅ. GØRLEV GRUPPE

DE BLÅ. GØRLEV GRUPPE DE BLÅ GØRLEV GRUPPE http://goerlev.gruppe.dds.dk Nr. 1 Jan. 2014 DE BLÅ er et gruppeblad for Gørlev Gruppe, Det Danske Spejderkops. DE BLÅ udkommer 4 gange årligt efterårsferie,jul,påske og sommerferie.

Læs mere

JUNIOR. August december 2019

JUNIOR. August december 2019 JUNIOR August 2019 - december 2019 Juniormøder er onsdag klokken 18.30-20.30 på. Hvis det er andre steder, fremgår det af programmet. Vi starter til tiden - så kom gerne i god tid og husk tøj og fodtøj

Læs mere

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A S K E S P E J D E R K O R P S Indhold: Side 3 Blå Sommer 4 Sjovt, vildt, skægt 5 Mikro-/Mini 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mærkedage mikro/mini 8 Juniorprogram 9 Junior Nyt 10 Trop 11 Raftekunst 11

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Glædelig Jul og Godt nytår

Glædelig Jul og Godt nytår KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 5 Glædelig Jul og Godt nytår Distriktet nedlægges - læs side 9... Indholdsfortegnelse Side 3: Nyt fra gruppelederen. Side 4: Kalenderen. Side 5: Familie-spejd

Læs mere

47. årgang Marts - Maj 2018

47. årgang Marts - Maj 2018 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 47. årgang Marts - Maj 2018 HUSK tilmelding Vipporetten 2018 Fra Tænkedag 2018 Den Gamle Møllegaard Horslunde 54934951 Mad ud af huset * selskabslokaler med beværtning Lodsedler

Læs mere

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe

Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe Universet Det Danske Spejderkorps 1 2. Århus Gruppe December 201 2 / Januar 201 3 1Fødselsdage spejder år 1 8/1 2 Kristoffer Brix Vartenberg 1 6 år 29/1 2 Astrid Ørbæk Seliger 1 0 år 6/1 Joakim Townsley

Læs mere

Husk Skt. Georgdag den 23. april

Husk Skt. Georgdag den 23. april WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 48. årgang marts - maj 2019 Husk Skt. Georgdag den 23. april Kære forældre Tak for et fint grupperådsmøde og Tænkedag 2019. På mødet var der flere forældre der meldte ind, at de

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

Mikroskopet. Januar - marts 2016. Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen. Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30.

Mikroskopet. Januar - marts 2016. Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen. Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Mikroskopet Januar - marts 2016 Mikrospejderflokken i Waingunga-Stammen Møderne holdes mandag kl. 17.15-18.30. Spejdergården Poulholm, Gl. Skivevej 99 www.waingungastammen.gruppe.dds.dk Kære mikrospejdere

Læs mere

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk

Sjølund Koks. nr årgang august BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 1 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Sjølund Koks nr. 95 17. årgang august 2011 BRYLLUPSNUMMER, se fotoreportage på side 10 og 11 og på www. vordingborgspejderne.dk 2 Indholdsfortegnelse 13 Troppen

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

46. årgang juli - september 2017

46. årgang juli - september 2017 WWW.NAKSKOVSPEJDERNE.DK 46. årgang juli - september 2017 Alle spejdere og forældre ønskes en rigtig lang og solrig. Alle spejdere, ledere og hjælpere ønskes en SUPER GOD sommerlejr i forbindelse med: Leder

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE

BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE BERETNING FOR 2015 FOR 1. OTTERUP GRUPPE Beretning fra formanden Det var så 2015 for spejderne, lederne og os forældre og jeg syntes året er gået stærkt. Vi har ikke været ramt af mangel på ledere i 2015,

Læs mere