Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger"

Transkript

1 Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger 2016

2 Indhold Statistikken belyser i tabeller politiets anvendelse af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i året Statistikken viser blandt andet antallet af indgreb på landsplan og fordelt på politikredsene. Statistikken viser også antallet af indgreb mv. fordelt efter typen af den kriminalitet, som efterforskningen var rettet imod. Statistikken er udarbejdet på samme grundlag som statistikkerne for årene (se Statistikken er baseret på udtræk fra et centralt elektronisk datagrundlag i Rigspolitiets Telecenter (for så vidt angår indgreb i meddelelseshemmeligheden) og i ets Sagsbehandlingssystem, POLSAS (for så vidt angår ransagninger). Der henvises til statistikken for , hvor datagrundlaget og forskellene i forhold til statistikken for tidligere år er nærmere beskrevet. For perioden frem til og med 2008 findes statistik over antallet af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i ets Årstabeller på Særlige forhold og ændringer i statistikken Rigspolitiet har om statistikken for indgreb i meddelelseshemmeligheden oplyst, at kategorien internetaflytning, der er anvendt i tidligere statistikker, vedrører tilfælde, hvor der er iværksat internetaflytning af en fastnetforbindelse, f.eks. en ADSL-forbindelse. Rigspolitiet har oplyst, at der i forbindelse med aflytning af en mobiltelefon også foretages en internetaflytning af den pågældende telefon, ligesom der i et vist omfang foretages aflytning af mobildataabonnementer. Rigspolitiet har på den baggrund til brug for statistikken for 2016 på samme måde som i redegørelsen for blandt andet oplyst tal opdelt efter tale- og internetaflytning af mobiltelefoner, aflytninger af fastnettelefoner og aflytning af faste internetforbindelser.

3 Øvrige særlige forhold med hensyn til oplysningerne i statistikken eller afgrænsning af statistikken er angivet i noter til de enkelte tabeller. Generelt vedrørende indgreb i meddelelseshemmeligheden Statistikken indeholder oplysninger om antallet af faktiske indgreb iværksat i 2016 opgjort af Rigspolitiets Telecenter ud fra den centrale registrering i centeret af samtlige politikredsenes rekvisitioner om indgreb i meddelelseshemmeligheden. Under kategorien Andre er ligesom i 2013, 2014 og 2015 opgjort indgreb i meddelelseshemmeligheden foretaget af Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), Task Force Øst, Task Force Vest, Task Force Indbrud, Færøerne og Grønland. Med hensyn til indhentelse af historiske teleoplysninger har enkelte politikredse oplyst, at der ligesom i 2015 i et fåtal af sager er blevet indhentet historiske teleoplysninger fra teleudbydere uden om Rigspolitiets Telecenter. Disse få indgreb fremgår ikke af statistikken. Flertallet af politikredsene angiver, at der ikke i 2016 er indhentet historiske teleoplysninger fra teleudbydere uden om Rigspolitiets Telecenter. Generelt vedrørende ransagninger Statistikken over ransagninger er også for 2016 dannet på grundlag af centrale udtræk fra POLSAS ud fra politikredsenes registreringer af de relevante dispositionskoder i sagsbehandlingssystemet. Flere politikredse har oplyst, at der fortsat arbejdes med at forbedre datadisciplinen med henblik på at sikre en fyldestgørende og ensartet registrering i POLSAS, og at der fortsat er fokus på dette område. Statistikken over ransagninger for 2016 må således læses med dette væsentlige forbehold.

4 Udviklingen i antallet af indgreb Statistikken viser, at antallet af indgreb i meddelelseshemmeligheden er stort set uændret i forhold til Der har således været indgreb i 2016 mod i 2015, og antallet af personer, som indgrebene har været rettet imod, var i 2016 mod i Statistikken viser også, at antallet af indgreb kan variere betydeligt over tid i den enkelte politikreds. For så vidt angår fordelingen af indgreb på de enkelte kriminalitetstyper bemærkes det, at der for narkotikakriminalitet er sket et fald fra til 1.257, mens der for manddrab er sket en stigning fra 532 til Flere politikredse, hvor der har været et fald i antallet af indgreb, har om baggrunden herfor peget på, at antallet af fremadrettede efterforskninger, hvor indgrebene ofte anvendes, er faldet som følge af omfanget af politiets beredskabs- og bevogtningsmæssige opgaver i Flere politikredse har oplyst, at lokale stigninger i antallet af indgreb skyldes større enkeltsager af personfarlig karakter, herunder skudepisoder i bandemiljøet. SØIK har oplyst, at stigningen i antallet af såvel telefonaflytninger som ransagninger dels skyldes et generelt større fokus på anvendelse af fremadrettet efterforskning inden for større sager om økonomisk kriminalitet, dels en omfattende ransagningsaktion i en større bestikkelsessag. Udviklingen i antallet af ransagninger Statistikken viser et fald på 20% i antallet af ransagninger (4.271 i 2016 mod i 2015). Flere politikredse har peget på, at en årsag også her kan være politiets beredskabs- og bevogtningsmæssige opgaver i Endvidere har flere politikredse peget på en mulig fortsat svingende datadisciplin, der kan betyde, at foretagne indgreb ikke er blevet registreret korrekt i POLSAS. Som ovenfor anført vil dette være et fortsat fokusområde. En enkelt kreds har oplyst, at stigningen i antallet af ransagninger skyldes forbedring af datadisciplinen.

5 Næste statistik Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i 2017 forventes at foreligge i 1. halvår 2018.

6 Indgreb i meddelelseshemmeligheden fordelt på gerningstyper Tabel 1 Menneskesmugling 125a og udlændingeloven Narkotikakriminalitet 191 Manddrab 237 Vold Forvoldt fare 252 stk. 1 Datakriminalitet 263 stk. 2 og 3 Groft tyveri 276 jf. 286 stk. 1 Øvrige 2 i alt 1.0 Antallet af foretagne indgreb Antallet af personer omfattet af indgreb Antal indgreb foretaget efter forudgående kendelse heraf tale- og internetaflytning af mobiltelefoner heraf fastnettelefonaflytninger heraf faste internetaflytninger heraf teleoplysninger heraf udvidet teleoplysninger Antal personer omfattet af disse indgreb Antal indgreb foretaget på øjemedet med efterfølgende anmodning til retten om godkendelse heraf tale- og internetaflytning af mobiltelefoner heraf fastnettelefonaflytninger heraf faste internetaflytninger heraf teleoplysninger heraf udvidet teleoplysninger Antal personer omfattet af disse indgreb Antal indgreb foretaget med samtykke heraf tale- og internetaflytning af mobiltelefoner heraf fastnettelefonaflytninger heraf faste internetaflytninger heraf teleoplysninger Antal personer omfattet af disse indgreb I statistikken indgår de indgreb, der er iværksat i kalenderåret. Statistikken omfatter ikke indgreb foretaget af ets Efterretningstjeneste (PET) og Den Uafhængige klagemyndighed (DUP). 2 I kategorien indgår indgreb, hvor gerningstypen ikke kan specificeres nærmere. 3 I kategorien kan, i yderst begrænset omfang, være indeholdt tal for aflytning af fastnettelefoner, idet det for enkelte teleoperatørers vedkommende ikke er muligt i politiets systemer at adskille aflytning af mobiltelefoner fra aflytning af fastnettelefoner.

7 Indgreb i meddelelseshemmeligheden fordelt på kredse Tabel 2 Nordjyllands Østjyllands Midt- og Vestjyllands Sydøstjyllands Syd- og Sønderjyllands Fyns Sydsjælland og Lolland-Falsters Midt- og Vestsjællands Nordsjællands Københavns Vestegns Københavns Bornholms Andre 5 i alt 1.0 Antallet af foretagne indgreb Antallet af personer omfattet af indgreb Antal indgreb foretaget efter forudgående kendelse heraf tale- og internetaflytning af mobiltelefoner heraf fastnettelefonaflytninger heraf faste internetaflytninger heraf teleoplysninger heraf udvidet teleoplysninger Antal personer omfattet af disse indgreb Antal indgreb foretaget på øjemedet med efterfølgende anmodning til retten om godkendelse heraf tale- og internetaflytning af mobiltelefoner heraf fastnettelefonaflytninger heraf faste internetaflytninger heraf teleoplysninger heraf udvidet teleoplysninger Antal personer omfattet af disse indgreb Antal indgreb foretaget med samtykke heraf tale- og internetaflytning af mobiltelefoner heraf fastnettelefonaflytninger heraf faste internetaflytninger heraf teleoplysninger Antal personer omfattet af disse indgreb I statistikken indgår de indgreb, der er iværksat i kalenderåret. Statistikken omfatter ikke indgreb foretaget af ets Efterretningstjeneste (PET) og Den Uafhængige klagemyndighed (DUP). 5 Kategorien Andre omfatter for 2016 indgreb foretaget af Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK), Task Force Øst (TFØ), Task Force Vest (TFV), Task Force Indbrud (TFI), Færøerne og Grønland.

8 Ransagninger fordelt på gerningstype Tabel 3 Menneskesmugling 125 a og udlændingeloven Narkotikakriminalitet Manddrab 237 Vold Forvoldt fare 252, stk. 1 Datakriminalitet 263, stk. 2 og 3 Groft tyveri 276, jf. 286, stk. 1 Øvrige 7 I alt 1.0 Antallet af foretagne ransagninger Heraf: 1.1 Antal ransagninger foretaget efter forudgående kendelse Antal ransagninger foretaget på øjemedet Antal ransagninger foretaget med samtykke Antal ransagninger, ej defineret (disp. 0005) Statistikken er baseret på registreringer i ets Sagsbehandlingssystem (POLSAS). I statistikken indgår de ransagninger, der er iværksat i kalenderåret. Statistikken omfatter ikke ransagninger foretaget af ets Efterretningstjeneste (PET) og Den Uafhængige klagemyndighed (DUP). 7 I kategorien indgår ransagninger, hvor gerningstypen ikke kan specificeres nærmere. 8 Omfatter ransagninger, der er opdateret i systemet med en dispositionskode, der omfatter alle tre typer ransagninger, og hvor det derfor ikke kan specificeres, om indgrebet er foretaget efter forudgående kendelse, på øjemedet eller med samtykke.

9 Ransagninger fordelt på kredse Tabel 4 Nordjyllands Østjyllands Midt- og Vestjyllands Sydøstjyllands Syd- og Sønderjyllands Fyns Sydsjælland og Lolland-Falsters Midt- og Vestsjællands Nordsjællands Københavns Vestegns Københavns Bornholms I alt 1.0 Antallet af foretagne ransagninger Heraf: 1.1 Antal ransagninger foretaget efter forudgående kendelse Antal ransagninger foretaget på øjemedet Antal ransagninger foretaget med samtykke Antal ransagninger, ikke defineret (disp. 0005) Statistikken er baseret på registreringer i ets Sagsbehandlingssystem (POLSAS). I statistikken indgår de ransagninger, der er iværksat i kalenderåret. Statistikken omfatter ikke ransagninger foretaget af ets Efterretningstjeneste (PET) og Den Uafhængige klagemyndighed (DUP). 10 Omfatter ransagninger, hvor indgrebene er opdateret i systemet med en dispositionskode, der omfatter alle tre typer ransagninger, og hvor det derfor ikke kan specificeres, om indgrebet er foretaget efter forudgående kendelse, på øjemedet eller med samtykke.

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger. Page 1 of 8

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger. Page 1 of 8 Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger 2017 Page 1 of 8 Indhold Statistikken belyser i tabeller politiets anvendelse af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i året

Læs mere

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger 2014 Indhold Statistikken belyser i tabeller politiets anvendelse af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i året 2014. Statistikken

Læs mere

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger 2013 Indhold Statistikken belyser i tabeller politiets anvendelse af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i året 2013. Statistikken

Læs mere

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger 2012 Indhold Statistikken belyser i tabeller politiets anvendelse af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i året 2012. Statistikken

Læs mere

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger

Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger Statistik over indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger 2009-2011 Indhold Statistikken belyser i tabeller politiets anvendelse af indgreb i meddelelseshemmeligheden og ransagninger i årene 2009-2011.

Læs mere

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2007

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2007 Rigspolitiet Politiets Årstabel 2007 Politiets Årstabel 2007 Online ISSN: 1601-2674 Manddrab Tabel 1 Side 1.0 Manddrab 3 Administrative opgaver og bøder mv. Tabel 2 Side 2.1 Køreprøver 5 2.2 Kontrollerende

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2013

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2013 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2013 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændring af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

Bilag til Rigsadvokatens redegørelse om anvendelse af langvarige varetægtsfængslinger i 2014.

Bilag til Rigsadvokatens redegørelse om anvendelse af langvarige varetægtsfængslinger i 2014. RIGSADVOKATEN Bilag Juni 2015 J.nr. RA-2014-1211-0017 Bilag til Rigsadvokatens redegørelse om anvendelse af i 2014. Tabellerne i dette bilag indeholder data indhentet via anklagemyndighedens ledelsesinformationsværktøj,

Læs mere

Bilag til Rigsadvokatens redegørelse om anvendelse af langvarige varetægtsfængslinger i 2014.

Bilag til Rigsadvokatens redegørelse om anvendelse af langvarige varetægtsfængslinger i 2014. RIGSADVOKATEN Bilag Juni 2015 J.nr. RA-2014-1211-0017 Bilag til Rigsadvokatens redegørelse om anvendelse af langvarige i 2014. Tabellerne i dette bilag indeholder data indhentet via anklagemyndighedens

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR DECEMBER 2010

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR DECEMBER 2010 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR DECEMBER 2010 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændringen af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

Justitsministeriets FORSKNINGSKONTOR. Statistik om isolationsfængsling

Justitsministeriets FORSKNINGSKONTOR. Statistik om isolationsfængsling Justitsministeriets FORSKNINGSKONTOR Statistik om isolationsfængsling 2018 1 Baggrund og datagrundlag I forlængelse af ændring af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR MAJ 2018

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR MAJ 2018 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR MAJ 2018 I forlængelse af ændring af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR AUGUST 2017

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR AUGUST 2017 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR AUGUST 2017 I forlængelse af ændring af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR JUNI 2016 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændring af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

2. Udviklingen i antallet af isolationsfængslinger Der er modtaget oplysninger om i alt 36 afsluttede isolationsfængslinger i 2014, jf. tabel 1.

2. Udviklingen i antallet af isolationsfængslinger Der er modtaget oplysninger om i alt 36 afsluttede isolationsfængslinger i 2014, jf. tabel 1. BILAG A JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR MAJ 2015 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændring af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 blev det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

Ulykkestal første halvår fordelt på politikredse

Ulykkestal første halvår fordelt på politikredse Dato 5. juni 215 Sagsbehandler Stig R. Hemdorff Mail srh@vd.dk Telefon 7244 331 Dokument 14/1336-39 Side 1/16 Ulykkestal første halvår fordelt på politikredse Niels Juels Gade 13 122 København K Telefon

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR. Langvarige varetægtsfængslinger 2008 NOVEMBER Tilføjelse til rapporten om

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR. Langvarige varetægtsfængslinger 2008 NOVEMBER Tilføjelse til rapporten om JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2010 Tilføjelse til rapporten om Langvarige varetægtsfængslinger 2008 Under gennemgangen af sager om langvarige varetægtsfængslinger i 2009 har det vist sig,

Læs mere

Anvendelsen af varetægtsfængsling i isolation i 2014

Anvendelsen af varetægtsfængsling i isolation i 2014 Justitsministeriet Politi- og Strafferetsafdelingen DATO 9. j ul i 20 1 5 J O U R N A L N R. RA- 2 0 15-120- 0 0 42 B E D E S A N F Ø R T V E D S V A R S K R I V E L S E R S A G S B EH A N DL E R : CDA

Læs mere

Social-, Indenrigs- og Børneudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt

Social-, Indenrigs- og Børneudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt Folketinget Social-, Indenrigs- og Børneudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen

Læs mere

Anvendelsen af varetægtsfængsling i isolation 2017

Anvendelsen af varetægtsfængsling i isolation 2017 Justitsministeriet Slotsholmsgade 10 1216 København K RIGSADVOKATEN FREDERIKSHOLMS KANAL 16 1220 KØBENHAVN K TELEFON: 7268 9000 FAX: 7268 9004 E-MAIL: RIGSADVOKATEN@ANKL.DK www.anklagemyndigheden.dk DATO

Læs mere

Retsudvalget 2015-16 L 80 endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt

Retsudvalget 2015-16 L 80 endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Retsudvalget 2015-16 L 80 endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 26. januar 2016 Kontor: Strafferetskontoret

Læs mere

POLITIETS TRYGHEDSUNDERSØGELSE

POLITIETS TRYGHEDSUNDERSØGELSE SYDSJÆLLAND POLITIETS TRYGHEDSUNDERSØGELSE EN MÅLING AF TRYGHEDEN OG TILLIDEN TIL POLITIET I: HELE DANMARK DE 12 POLITIKREDSE I DANMARK DE FEM STØRSTE BYER DE SÆRLIGT UDSATTE BOLIGOMRÅDER FEBRUAR 2018

Læs mere

Retsudvalget (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 108 Offentligt

Retsudvalget (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 108 Offentligt Retsudvalget 2014-15 (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 108 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 15. september 2015

Læs mere

Politiets responstider efter politireformens iværksættelse

Politiets responstider efter politireformens iværksættelse ets responstider efter politireformens iværksættelse Rigspolitiet December 2008 et responstider er forbedret og der foretages flere udrykninger til borgere, som har akut behov for hjælp kredsene er ved

Læs mere

Sagsbehandlingstiden i sager med videoafhøring af børn

Sagsbehandlingstiden i sager med videoafhøring af børn Justitsministeriet Politi- og Strafferetsafdelingen Politikontoret Slotsholmsgade 10 1216 København K RIGSADVOKATEN FREDERIKSHOLMS KANAL 16 1220 KØBENHAVN K TELEFON: 7268 9000 FAX: 7268 9004 E-MAIL: RIGSADVOKATEN@ANKL.DK

Læs mere

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse RIGSPOLITIET 27. august 2009 Analyse Politikredsenes opgavevaretagelse 1. halvår 2009 Politikredsenes opgavevaretagelse i 1. halvår 2009 Side 2 Politiet er hurtigere tilstede to et halvt år efter politireformens

Læs mere

Anvendelsen af varetægtsfængsling i isolation i 2011

Anvendelsen af varetægtsfængsling i isolation i 2011 Justitsministeriet Politi- og Strafferetsafdelingen D AT O 19. j uni 201 3 JO UR NA L NR. RA-20 11-12 0-0 03 0 F R ED ER I KS HO LM S K AN AL 16 122 0 KØ BE N HA VN K TE LEF O N 7 2 6 8 90 0 0 F A X 72

Læs mere

Udvalget for Videnskab og Teknologi (2. samling) UVT alm. del - Bilag 191 Offentligt

Udvalget for Videnskab og Teknologi (2. samling) UVT alm. del - Bilag 191 Offentligt Udvalget for Videnskab og Teknologi (2. samling) UVT alm. del - Bilag 191 Offentligt Ministeren for videnskab, teknologi og udvikling Udvalget for Videnskab og Teknologi Folketinget Christiansborg 1240

Læs mere

POLITIETS TRYGHEDSINDEKS

POLITIETS TRYGHEDSINDEKS POLITIETS TRYGHEDSINDEKS EN MÅLING AF TRYGHEDEN I: DE SÆRLIGT UDSATTE BOLIGOMRÅDER DE FEM STØRSTE BYER I DANMARK DE 12 POLITIKREDSE I DANMARK HELE DANMARK DECEMBER 2015 1. INDHOLD 2. INDLEDNING... 3 3.

Læs mere

Retsudvalget (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 182 Offentligt

Retsudvalget (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 182 Offentligt Retsudvalget 2014-15 (2. samling) REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 182 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 20. oktober 2015

Læs mere

September Status. Politiets og anklagemyndighedens opgavevaretagelse. 1. halvår Nøgletalsoversigt

September Status. Politiets og anklagemyndighedens opgavevaretagelse. 1. halvår Nøgletalsoversigt RIGSADVOKATEN RIGSET September 2008 Status Politiets og anklagemyndighedens opgavevaretagelse 1. halvår 2008 Nøgletalsoversigt 00:10:56 00:10:23 00:09:39 00:09:10 00:09:06 00:08:23 00:08:34 00:12:15 00:12:12

Læs mere

POLITIETS TRYGHEDSINDEKS

POLITIETS TRYGHEDSINDEKS POLITIETS TRYGHEDSINDEKS EN MÅLING AF TRYGHEDEN OG TILLIDEN TIL POLITIET I: HELE DANMARK DE SÆRLIGT UDSATTE BOLIGOMRÅDER DE FEM STØRSTE BYER I DANMARK DE 12 POLITIKREDSE I DANMARK DECEMBER 16 INDHOLD 1.

Læs mere

TRYGHEDSINDEKS POLITIETS

TRYGHEDSINDEKS POLITIETS POLITIETS TRYGHEDSINDEKS EN MÅLING AF TRYGHEDEN I: DE SÆRLIGT UDSATTE BOLIGOMRÅDER I DANMARK DE FEM STØRSTE BYER I DANMARK DE 12 POLITIKREDSE I DANMARK HELE DANMARK MARTS 15 TAK Rigspolitiet takker Peter

Læs mere

Krydskampagnen 2018 INDSIGT OG ANALYSE KONCEPT OG IDE LAUNCH AF KAMPAGNE FAKTA OG DOKUMENTATION EVALUERING. Hvem, hvordan, hvornår, hvor mange?

Krydskampagnen 2018 INDSIGT OG ANALYSE KONCEPT OG IDE LAUNCH AF KAMPAGNE FAKTA OG DOKUMENTATION EVALUERING. Hvem, hvordan, hvornår, hvor mange? Krydskampagnen Krydskampagnen 2018 FAKTA OG DOKUMENTATION INDSIGT OG ANALYSE KONCEPT OG IDE LAUNCH AF KAMPAGNE EVALUERING Ulykkesstatistik, HVUs dybdeanalyser, udvidet dødsulykkestatistik, positionsmålinger,

Læs mere

Teknisk dialog om it-drift

Teknisk dialog om it-drift 2. november 2011 J.nr.: 2011-4221-54 Sagsbehandler: MLT003 KONCERNSERVICE Landlystvej 34 2650 Hvidovre Telefon: 4515 6004 E-mail: Web: MLT003@politi.dk www.politi.dk Teknisk dialog om it-drift Indhold

Læs mere

Vedtægter for HK Politiet

Vedtægter for HK Politiet Vedtægter for HK Politiet 1. Landsklubbens navn Landsklubbens navn er HK Politiet. HK Politiet hører under HK Stat, som har hovedkontor i København. 2. Landsklubbens område Ethvert medlem af HK Stat beskæftiget

Læs mere

Udviklingen i anmeldelser for vold og trusler

Udviklingen i anmeldelser for vold og trusler BRITTA KYVSGAARD JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR APRIL 2017 Udviklingen i anmeldelser for vold og trusler Antallet af anmeldte voldsforbrydelser og trusler er vokset i perioden efter medio 2015. Det

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED APRIL 2007

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED APRIL 2007 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED APRIL 2007 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændringen af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 er det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012

SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 SAMLET DRIFTSUDBUD 2012 JUNI 2012 AKUTBEREDSKAB OG EFTERLADTE KØRETØJER Akutberedskab & Efterladte køretøjer - Nordjylland ABR-ND-1 1.1 Akutkørsel 20 minutters responstid Udkald 500 0,00 1.2 Akutkørsel

Læs mere

LEADERSHIP PIPELINE I POLITIET OG ANKLAGEMYNDIGHEDEN

LEADERSHIP PIPELINE I POLITIET OG ANKLAGEMYNDIGHEDEN LEADERSHI IELINE I OLITIET OG ANKLAGEMYNDIGHEDEN Grønlands oliti Færøernes oliti Ansatte oliti: 10.700. Jurister: 1.200 Øvrige: 3.100 I alt: 15.000 (Ledere:1.600) Nordjyllands oliti 1 Kerneopgaven olitiet

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED November 2005

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED November 2005 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED November 2005 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændringen af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 er det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder. 1. halvår 2012

Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder. 1. halvår 2012 Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder 1. halvår 2012 Oktober 2012 Styrket indsats i de særligt udsatte boligområder Politiet har styrket indsatsen i de særligt udsatte boligområder, der er

Læs mere

Beretning til Statsrevisorerne om politiets henlæggelse af straffesager. Maj 2015

Beretning til Statsrevisorerne om politiets henlæggelse af straffesager. Maj 2015 Beretning til Statsrevisorerne om politiets henlæggelse af straffesager Maj 2015 BERETNING OM POLITIETS HENLÆGGELSE AF STRAFFESAGER Indholdsfortegnelse 1. Introduktion og konklusion... 1 1.1. Formål og

Læs mere

SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef. Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter

SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef. Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter SSP-Samrådets årsmøde 2014 Jørn Kjer, centerchef Rigspolitiet Nationalt Forebyggelsescenter Præsentation af Rigspolitiet Politiområdet Politidirektør Udviklingschef Chefpoliti inspektør Stabschef Efterforsknings

Læs mere

Som vi skrev i vores brev á (L 92, bilag 26) ville vi gennemgå sagsakter fra politiet vedr. deres sammentælling af sager.

Som vi skrev i vores brev á (L 92, bilag 26) ville vi gennemgå sagsakter fra politiet vedr. deres sammentælling af sager. Sorø d. 9 Marts 2014 Kære Fødevareminister Dan Jørgensen, Som vi skrev i vores brev á 16.02.2014 (L 92, bilag 26) ville vi gennemgå sagsakter fra politiet vedr. deres sammentælling af sager. Vi har nu

Læs mere

Udkast til bekendtgørelse om knive og blankvåben mv.

Udkast til bekendtgørelse om knive og blankvåben mv. Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 3. juni 2016 Kontor: Forebyggelseskontoret Sagsbeh: Troels Sten Nielsen Sagsnr.: 2016-5064-0794 Dok.: 1951494 Udkast til bekendtgørelse om knive og blankvåben mv.

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED APRIL 2006

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED APRIL 2006 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSENHED APRIL 2006 STATISTIK OM ISOLATIONSFÆNGSLING I forlængelse af ændringen af reglerne om varetægtsfængsling i isolation i 2000 er det besluttet, at der skal gennemføres

Læs mere

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017

RIGSPOLITIET. Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017 RIGSPOLITIET Mål- og resultatplan for Nordsjællands Politi 2017 Mål- og resultatplanen for Nordsjællands Politi 2017 er indgået mellem Rigspolitiet, Rigsadvokaten og Nordsjællands Politi. Planen træder

Læs mere

Retsudvalget B 58 endeligt svar på spørgsmål 2 Offentligt

Retsudvalget B 58 endeligt svar på spørgsmål 2 Offentligt Retsudvalget 2014-15 B 58 endeligt svar på spørgsmål 2 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 24. april 2015 Kontor: Strafferetskontoret

Læs mere

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 101 (Alm. del), som Det Politisk-Økonomiske Udvalg har stillet til justitsministeren den 21. maj 2008.

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 101 (Alm. del), som Det Politisk-Økonomiske Udvalg har stillet til justitsministeren den 21. maj 2008. Det Politisk-Økonomiske Udvalg (2. samling) PØU alm. del - Svar på Spørgsmål 101 Offentligt Folketinget Politisk-Økonomisk Udvalg Christiansborg 1240 København K Dato: 11. juni 2008 Kontor: Administrationsafdelingen

Læs mere

Tilsynsplan. Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling

Tilsynsplan. Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling Tilsynsplan Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling December 2018 Indhold Indledning... 3 Tilsynsaktiviteter...4 Generelle tilsynsområder...4 Temaer... 5 1. Digitale sexkrænkelser...6

Læs mere

Politireformens kompetenceunderstøttende. Bilag

Politireformens kompetenceunderstøttende. Bilag Politireformens kompetenceunderstøttende aktiviteter Bilag Politireformens kompetenceunderstøttende aktiviteter Bilag Politireformens kompetenceunderstøttende aktiviteter Danmarks Evalueringsinstitut Citat

Læs mere

Tak for ordet og tak for muligheden for at deltage på udvalgsmødet i dag.

Tak for ordet og tak for muligheden for at deltage på udvalgsmødet i dag. Social-, Indenrigs- og Børneudvalget 2017-18 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 84 Offentligt Dato: 22. november 2017 Sagsnr.: 2017-0094-0485 Dok.: 576120 UDKAST TIL TALE til brug for møde torsdag

Læs mere

Trafikuheld. Året 2007

Trafikuheld. Året 2007 Trafikuheld Året 007 Juli 008 Vejdirektoratet Niels Juels Gade Postboks 908 0 København K Tlf.: 7 Fax.: 5 65 Notat: Trafikuheld Året 007 (Alene elektronisk) Dato:. juli 008 Forfatter: Stig R. Hemdorff

Læs mere

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR. Langvarige varetægtsfængslinger 2009 NOVEMBER 2010

JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR. Langvarige varetægtsfængslinger 2009 NOVEMBER 2010 JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR NOVEMBER 2010 Langvarige varetægtsfængslinger 2009 Til brug for Rigsadvokaten er der gennemført en undersøgelse af længerevarende varetægtsfængslinger. Det vil sige

Læs mere

Justitsministeriet Civil- og Politiafdelingen

Justitsministeriet Civil- og Politiafdelingen Justitsministeriet Civil- og Politiafdelingen Kontor: Politikontoret Sagsnr.: 2005-152-0247 Dok.: AKJ40293 Endelig besvarelse af spørgsmål nr. S 2090 fra medlem af Folketinget Kim Christiansen (DF). Spørgsmål:

Læs mere

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2009

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2009 TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2009 Juni 2010 1 INDHOLDSFORTEGNELSE FORUDSÆTNINGER OG INDHOLD...3 GENEREL UDVIKLING...5 Transportmidler...9 Uheldssituationer...11 Alder...12 Spiritusuheld...14

Læs mere

Udkast til ny bekendtgørelse om vagtvirksomhed 1

Udkast til ny bekendtgørelse om vagtvirksomhed 1 Dato: 16. november 2017 Kontor: Forebyggelseskontoret Sagsbeh: Nathalie Bidstrup Nielsen Sagsnr.: 2017-113-0001 Dok.: 542484 Udkast til ny bekendtgørelse om vagtvirksomhed 1 I medfør af 1, stk. 2 og 3,

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 600 649 721 735 1,94% 22,50% Københavns omegn 1.746 1.460 1.614 1.621 0,43% -7,16% Nordsjælland 2.709 2.444 2.645 2.683 1,44% -0,96% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 542 610 649 721 11,09% 33,03% Københavns omegn 1.543 1.402 1.460 1.614 10,55% 4,60% Nordsjælland 2.499 2.379 2.444 2.645 8,22% 5,84% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 565 594 572 584 2,10% 3,36% Københavns omegn 1.509 1.487 1.463 1.414-3,35% -6,30% Nordsjælland 2.474 2.631 2.505 2.375-5,19% -4,00% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 539 584 610 649 6,39% 20,41% Københavns omegn 1.512 1.414 1.402 1.460 4,14% -3,44% Nordsjælland 2.420 2.375 2.379 2.444 2,73% 0,99% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 649 681 699 693-0,86% 6,78% Københavns omegn 1.460 1.423 1.423 1.498 5,27% 2,60% Nordsjælland 2.444 2.425 2.392 2.417 1,05% -1,10% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 721 699 693 752 8,51% 4,30% Københavns omegn 1.614 1.423 1.498 1.597 6,61% -1,05% Nordsjælland 2.645 2.392 2.417 2.545 5,30% -3,78% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 808 784 784 779-0,64% -3,59% Københavns omegn 1.649 1.685 1.677 1.677 0,00% 1,70% Nordsjælland 2.797 2.721 2.741 2.784 1,57% -0,46% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 730 779 734 695-5,31% -4,79% Københavns omegn 1.502 1.677 1.534 1.555 1,37% 3,53% Nordsjælland 2.665 2.784 2.672 2.678 0,22% 0,49% Bornholm

Læs mere

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden)

Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) Tabel 1: Udbudte boliger (antal, ultimo måneden) København by 749 752 784 784 0,00% 4,67% Københavns omegn 1.612 1.597 1.685 1.677-0,47% 4,03% Nordsjælland 2.736 2.545 2.721 2.741 0,74% 0,18% Bornholm

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 532 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 532 Offentligt Retsudvalget 2015-16 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 532 Offentligt Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 22. marts 2016 Kontor: Politikontoret

Læs mere

15/2014. Beretning om politiets henlæggelse af straffesager

15/2014. Beretning om politiets henlæggelse af straffesager 15/2014 Beretning om politiets henlæggelse af straffesager 15/2014 Beretning om politiets henlæggelse af straffesager Statsrevisorerne fremsender denne beretning med deres bemærkninger til Folketinget

Læs mere

3.1 Udvikling i udgifter til strafferetsplejen

3.1 Udvikling i udgifter til strafferetsplejen Uddrag af Budgetanalyse af politiet 2009-2010 - Afrapportering af økonomistyringsdelen mv. afgivet af revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers ( Styregruppen for budgetanalyse af politiet ) den 8. april

Læs mere

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2011

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2011 TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2011 DATO: Juni 2012 FOTO: Vejdirektoratet ISBN (NET): 978 87 7060 698 1 COPYRIGHT: Vejdirektoratet, 2012 INDHOLD OPSUMMERING AF ÅRET 2011... 3 FORUDSÆTNINGER

Læs mere

Tilsynsplan. Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling

Tilsynsplan. Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling Tilsynsplan Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling Januar 2019 Indhold Indledning... 3 Tilsynsaktiviteter...4 Generelle tilsynsområder...4 Temaer... 5 1. Digitale sexkrænkelser...6

Læs mere

Prøvested Teoriprøve Praktisk prøve. Politikreds Kategori Antal aspiranter Dumpeprocent Antal aspiranter Dumpeprocent

Prøvested Teoriprøve Praktisk prøve. Politikreds Kategori Antal aspiranter Dumpeprocent Antal aspiranter Dumpeprocent Køreprøver i 2013 Nordjyllands Politi Østjyllands Politi A 1) 2 0,0 2 0,0 A1 58 13,8 57 14,1 A2 89 19,1 81 18,5 A 382 11,5 385 10,1 B 10.728 24,9 11.931 33,5 C 516 18,4 461 12,4 D 202 18,3 190 17,4 B/E

Læs mere

Til ØU. Sagsnr Dokumentnr Kriminalitetsnøgletal for 1. halvår 2016

Til ØU. Sagsnr Dokumentnr Kriminalitetsnøgletal for 1. halvår 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til ØU Kriminalitetsnøgletal for 1. halvår 216 Baggrund Borgerrepræsentationen besluttede den 28. januar 21, at Økonomiudvalget løbende

Læs mere

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2010

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 2010 TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK ÅRET 21 INDHOLD INDHOLD FORUDSÆTNINGER MV...3 GENEREL UDVIKLING...5 Transportmidler...9 Uheldssituationer...1 Alder... 11 Spiritusuheld...12 Vejcentre...12 Politikredse...14

Læs mere

Du skal indtræde i en LBS. Information om indtrædelse i lokale beredskabsstabe på vegne af el- og naturgassektoren.

Du skal indtræde i en LBS. Information om indtrædelse i lokale beredskabsstabe på vegne af el- og naturgassektoren. Du skal indtræde i en LBS Information om indtrædelse i lokale beredskabsstabe på vegne af el- og naturgassektoren. Indkaldelsen til LBS Indkaldelsen til LBS skal foregå ved, at politiet kontakter et af

Læs mere

tabeller og udvikling uheldsstatistik 2. kvartal 2012

tabeller og udvikling uheldsstatistik 2. kvartal 2012 tabeller og udvikling uheldsstatistik 2. kvartal 2012 DATO: Februar 2013 FOTO: Vejdirektoratet ISBN (NET): 9788770607445 COPYRIGHT: Vejdirektoratet, 2013 indhold OPSUMMERING AF 2. KVARTAL 2012... 3 FORUDSÆTNINGER

Læs mere

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion,

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2014-2015 - 2016 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Januar 2017 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns politikreds: 2014-2016...

Læs mere

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 925 (Alm. del), som Folketingets Skatteudvalg har stillet til justitsministeren den 14. september 2012.

Hermed sendes besvarelse af spørgsmål nr. 925 (Alm. del), som Folketingets Skatteudvalg har stillet til justitsministeren den 14. september 2012. Skatteudvalget 2011-12 SAU alm. del, endeligt svar på spørgsmål 925 Offentligt Folketinget Skatteudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 24. oktober 2012 Kontor:

Læs mere

Uheldsstatistik 2. kvartal Tabeller og udvikling

Uheldsstatistik 2. kvartal Tabeller og udvikling Uheldsstatistik 2. kvartal Tabeller og udvikling Uheldsstatistik - 2. kvartal Tabeller og udvikling Dato: April 2016 ISSN (NET): 2445-494X ISBN (NET): 978-87-93436-18-3 Foto: Vejdirektoratet Copyright:

Læs mere

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK 1. KVARTAL 2012

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK 1. KVARTAL 2012 TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK 1. KVARTAL 2012 DATO: December 2012 FOTO: Vejdirektoratet ISBN (NET): 978-87-7060-728-5 COPYRIGHT: Vejdirektoratet, 2012 INDHOLD OPSUMMERING AF 1. KVARTAL 2012...

Læs mere

- 147 - Bilag 2. Ialt Kriminal- Ordens- Uoplyst. Hillerød 61 38 23 Hjørring 36 22 5 9 Århus 106 103 3

- 147 - Bilag 2. Ialt Kriminal- Ordens- Uoplyst. Hillerød 61 38 23 Hjørring 36 22 5 9 Århus 106 103 3 - 147 - Bilag 2. statistiske undersøgelse af anvendelsen af ransagning. Til brug for udvalgets vurdering af anvendelsen af ransagninger og fremgangsmåden ved disse har politikredsene Hillerød, Hjørring

Læs mere

Uheldsstatistik 2. kvartal 2013. Tabeller og udvikling

Uheldsstatistik 2. kvartal 2013. Tabeller og udvikling Uheldsstatistik 2. kvartal 2013 Tabeller og udvikling Uheldsstatistik 2. kvartal 2013 Tabeller og udvikling Dato: Marts 2014 ISBN (NET): 978-87-93184-02-2 Foto: Vejdirektoratet og Christoffer Askmann Copyright:

Læs mere

Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl og frem til i dag den 21. februar 2008.

Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl og frem til i dag den 21. februar 2008. Opgørelser i forbindelse med de aktuelle uroligheder, fra fredag den 15. februar kl. 1600 og frem til i dag den 21. februar 2008. På baggrund af politikredsenes indberetninger siden fredag den 15. februar,

Læs mere

Opfølgning på indsatsen i de særligt udsatte boligområder 1. halvår Koncernstyring

Opfølgning på indsatsen i de særligt udsatte boligområder 1. halvår Koncernstyring Opfølgning på indsatsen i de særligt udsatte boligområder 1. halvår 2016 Koncernstyring September 2016 Anmeldelser per 1.000 indbyggere SUB i alt Udvikling 32,1 29,5 24,2 23,0 28,6 Balance (foregående

Læs mere

Afslag på aktindsigt i form af dataudtræk efter offentlighedslovens 11. Dataudtræk kunne ikke foretages ved få og enkle kommandoer

Afslag på aktindsigt i form af dataudtræk efter offentlighedslovens 11. Dataudtræk kunne ikke foretages ved få og enkle kommandoer Myndighed: Folketingets Ombudsmand Underskriftsdato: 5. august 2016 Udskriftsdato: 31. august 2017 (Gældende) Afslag på aktindsigt i form af dataudtræk efter offentlighedslovens 11. Dataudtræk kunne ikke

Læs mere

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK 1. KVARTAL 2013

TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK 1. KVARTAL 2013 TABELLER OG UDVIKLING UHELDSSTATISTIK 1. KVARTAL 2013 DATO: Jan 2014 FOTO: Christoffer Askman og Vejdirektoratet ISBN (NET): 9788770609586 COPYRIGHT: Vejdirektoratet, 2014 INDHOLD OPSUMMERING AF 1. KVARTAL

Læs mere

Udtalelse om overtrædelser af lov om forbud mod visse dopingmidler

Udtalelse om overtrædelser af lov om forbud mod visse dopingmidler Justitsministeriet Lovafdelingen Strafferetskontoret Slotsholmsgade 10 1216 København K D A T O 9. f eb r ua r 2 0 12 J O U R N A L N R. RA- 2 0 11-1 4 10-0 32 2 B E D E S A N F Ø R T V E D S V A R S K

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere 1)

Bekendtgørelse om godkendelse af kørelærere 1) BEK nr 1563 af 20/12/2007 (Historisk) Udskriftsdato: 7. juli 2015 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2006-802-0039 Senere ændringer til forskriften BEK nr 957 af 26/09/2012

Læs mere

Strategi for politiets indsats over for æresrelaterede forbrydelser

Strategi for politiets indsats over for æresrelaterede forbrydelser 22. januar 2007 POLITIAFDELINGEN Polititorvet 14 1780 København V Telefon: 3314 8888 Telefax: 3343 0006 E-mail: Web: rpcha@politi.dk www.politi.dk Strategi for politiets indsats over for æresrelaterede

Læs mere

Tilsynsplan. Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling

Tilsynsplan. Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling Tilsynsplan Tilsyn med politiets og anklagemyndighedens straffesagsbehandling Februar 2019 Indhold Indledning... 3 Tilsynsaktiviteter...4 Generelle tilsynsområder...4 Temaer... 5 1. Digitale sexkrænkelser...6

Læs mere

Hvidvasksekretariatet og Sporingsgruppen. Aktiviteter i tal 2014

Hvidvasksekretariatet og Sporingsgruppen. Aktiviteter i tal 2014 Hvidvasksekretariatet og Sporingsgruppen Aktiviteter i tal 2014 Underretninger og transaktioner Antallet af underretninger om mistænkelige transaktioner er tilsvarende tidligere år også steget i 2014.

Læs mere

Statistik for. erhvervsgrunduddannelsen (egu)

Statistik for. erhvervsgrunduddannelsen (egu) Statistik for erhvervsgrunduddannelsen (egu) 2002 November 2003 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning og resumé... 2 2. Indgåede aftaler... 2 3. Gennemførte og afbrudte aftaler... 5 4. Den regionale aktivitet...

Læs mere

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget L 41 endeligt svar på spørgsmål 71 Offentligt

Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget L 41 endeligt svar på spørgsmål 71 Offentligt Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2016-17 L 41 endeligt svar på spørgsmål 71 Offentligt Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg ERHVERVSMINISTEREN 27. marts 2017 Besvarelse af spørgsmål 71 ad

Læs mere

Store dele af landet indhenter ikke de tabte job fra krisen

Store dele af landet indhenter ikke de tabte job fra krisen Store dele af landet indhenter ikke de tabte job fra krisen AE s jobprognose viser, at der i år og næste år vil komme op mod 48.000 flere personer i beskæftigelse. Beskæftigelsen forventes at stige over

Læs mere

Statistikken for ejendomspriser udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab.

Statistikken for ejendomspriser udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab. Ejendomspriser 4. kvartal 2008 27. januar 2009 Statistikken for ejendomspriser udarbejdes af Realkreditrådet og Realkreditforeningen i fællesskab. De gennemsnitlige kvadratmeterpriser for parcel- og rækkehuse

Læs mere

Reallønsudvikling til Dansk El-Forbund

Reallønsudvikling til Dansk El-Forbund sudvikling til Dansk El-Forbund Udviklingen i reallønnen er et udtryk for udviklingen i den nominelle løn, korrigeret for prisudviklingen. nen viser, hvad lønmodtagerne reelt får ud af lønnen. Hvis reallønnen

Læs mere

Dato 4. april Lars Aslan Rasmussen, MB Rådhuset 1599 København V. Sagsnr Dokumentnr Kære Lars Aslan Rasmussen

Dato 4. april Lars Aslan Rasmussen, MB Rådhuset 1599 København V. Sagsnr Dokumentnr Kære Lars Aslan Rasmussen Lars Aslan Rasmussen, MB Rådhuset 1599 København V Dato 4. april 2011 Sagsnr. 2011-39684 Dokumentnr. 2011-244987 Kære Lars Aslan Rasmussen Tak for din henvendelse af 29. marts 2011, hvor du skriver, at

Læs mere

Stigende antal bolighandler primært i landdistrikterne

Stigende antal bolighandler primært i landdistrikterne P R E S S E M E D D E L E L S E Stigende antal bolighandler primært i landdistrikterne I 77 kommuner er antallet af handler steget i 3. kvartal 2015 sammenlignet med samme periode sidste år. I to kommuner

Læs mere

Hastighedsindsats i politiet

Hastighedsindsats i politiet RIGSPOLITIET NATIONALT FÆRDSELSCENTER Hastighedsindsats i politiet Trafikdage AAU 27. august 2018 Stine Nielsen sni035@politi.dk Organisation Justitsministeriet Rigspoliti - øverste myndighed 12 politikredse

Læs mere