Referat Generalforsamling Haveforening Faste Batteri

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Generalforsamling 26.4.2015 Haveforening Faste Batteri"

Transkript

1 Referat Generalforsamling Haveforening Faste Batteri Mette Frobenius godkendt som ordfører. Mette Harrestrup godkendt som referent. Der er lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Pierre oplæser fremmødte haver. Stemmeudvalget vælges: Lars og Casia. Formandens beretning: Vi har desværre mistet Anna. Præmiehaver: Dan Wilhelmsen (have 8) og Katja Poulsen (53) Trøstepræmiehave: Tina Jensen (have 36) Maiken Smidt (have 68) Stelen er et smertensbarn - gået i stykker. Ingen afgørelse i sagen, men alle er enige om en afspærring er nødvendig. Vi har haft byggeregler indtil 2011, hvor man kunne dispensere bl.a. afstand til skel. Indtil nu har der ikke været håndhævelse af disse regler. Kolonihaveforeningen har besluttet at ændre dispensationsreglen uden varsling. Bestyrelsen har reageret herpå. Det var almindelig praksis meddelte kolonihaveforeningen. Reglen blev yderligere strammet. Man kan ikke handle bygninger, som ikke overholder 2,5 meter fra skel. Bestyrelsen har undersøgt og fundet ud af at vores nyttehave er anderledes end andre nyttehaver. Andre har ikke toilet, affaldsordning etc. Vi minder mere om en kolonihaveforening. Nogle nyttehaveforeninger var slet ikke klar over ændrede byggeregler. Københavns Kommune og Kolonihaveforbundet indgået aftale om at lovliggøre de ulovlige byggerier: både kolonihaver og nyttehaver. Tegninger over haver blev tilsendt. Kun 1 tilbagemelding der blev lavet samlet tegninger på basis af papirer fra flytningen. Dette blev indsendt til Kolonihaveforbundet. Der er argumenteret for at flytningen foregik i huj og hast. Kommunen var inddraget både underflytning og efter og har været vidne til håndteringen af flytningen. Vi må se, hvad det ender med. En generel dispensation ønskes. Steen har talt med kommunens jurist. Vi bør ikke ligestilles med kolonihaver. Juristen kendte ikke til forskellen mellem nyttehaver og kolonihaver. Søren beklager at måtte gå midt i en valgperiode. Vælger at trække sig grundet for meget arbejde m.m. Spørgsmål til beretning: Bent har været på kursus i værdifastsætning. Der må ikke sælges uden lovliggørelse. Dispensationen som der ønskes vil sørge for at have 15 år til at lovliggøre haveloddet. Bent: Hvordan er det med nøgler her i foreningen? Har vi tjek på, hvem der har nøgler: Max: ja! Bent: Spuling af dræn skal ske årligt mindst 10 år efter etablering: er det foretaget? Søren: det er en afleveringsforretning til ny bestyrelse Søren står til rådighed. Hvad drænet angår: drænet er nyetableret (ca. 5 år) til det fungerer perfekt. Spules med jævne mellemrum. Sidste gang kostede det 8000 kr. kontakt til en, der kan gøre det billigere etableret. Det er ikke et krav, at det gøres hvert år men når vedligehold er nødvendigt.

2 Bent: jubilæumsfesten: festudvalget er ikke nævnt i dagsordenen. Birte, Nina og Mette F. Er i festudvalget. Dette foreslås under evt. Bent: hjemmesiden har døde punkter. Kan denne ikke opdateres? Flere data er ikke helt opdateret. Søren: Søren og Stig prøver at opdatere og beklager, hvis dette ikke er sket og taget til efterretning. Regnskab: Kasserer kan ikke være til stede. Derfor fremlægger suppleant Jeanette: Specifikke spørgsmål kan suppleanten ikke nødvendigvis svare på: kan sendes efterfølgende til Stig. Udlejning af fælleshus en fin indtægt. Der er solgt mange nøgler. Udgifter: affaldscontaineren er faldet fra til kr. Dette skyldes for sent fremsendt regning i Regninger ser ok ud. Affaldsregninger er faldet. Firmaet skal have fremsendt regninger fra 2014 for ikke at få efterslæb. Dette skulle være i orden. Den kollektive forsikring er faldet: kontingentet er faldet lidt. Noten dertil er at udgifter til vurderingsudvalgets kursus, dyrere Sankt Hans fest bl.a. Vi har haft et tilgodehavende på 4300 kr. ved Toft Vine. Dette er ikke blevet udbetalt. Dette er påtalt overfor kasseren. Registreringen er fortaget under andre arrangementer. Vi kan ikke gå i retten dermed og må nok æde denne. Porto, edb etc. er ikke steget meget. Nyt regnskabssystem er billigt i leje. 300 kr. i kvartalet, hvilket har gjort det nemmere for kasseren. Kloak service er ikke steget meget. Småanskaffelser til huset: tallerkner etc. Regnskabet viser overskud på kr. Kommentarer til regnskabet. Judith: 2 regnefejl på forsiden, som 7 personer har skrevet under på. Der mangler regnskab på kr. på pengene fra kommunen. Medlemmer kan ikke se, hvad de er blevet brug til og hvad, det har kostet. Søren: disse midler er brugt hurtigt, hvilket var en klausul fra kommunen. Brugt på en liste af ting, der skulle laves. Bl.a. spuling af drænet, etablering af drænet ved Rikkes have. Skiftet vandhaner i foreningen. Bent: kolonihaveforbundet mener at dette bør indgå i regnskabet. Stig har sagt at dette ikke skulle med i årsregnskabet. Der laves et særskilt regnskab på de kr. der bliver sendt ud sammen med referatet. Bent: når der er fejl i sammentællingen er årets resultat svær at afkode. Resultat indgår ikke i balancen. Mette F.: tekniske spørgsmål til regnskabet skulle sendes til kasseren inden generalforsamling. Bent opfordres til at sende disse til Stig. Bent: vi kan ikke tage stilling til budgettet grundet 2000 kr s regnefejl. Arne: vandafgift ikke betalt i Stig svarer efterfølgende på, hvornår afregningen foretages. Bent: vi har hensat midler uden at de er anvendt. Der er ikke hensat til vand i år.

3 Max: Vi har i mange år ikke betalt vand. Problemet er ikke større end som så. Vi har allerede rykket kommunen. Bent: foreningens værdi ville falde hvis dette tages ind i. Principielt forkert ikke at hensætte penge til vand. Vi har hensat for lidt og foreningens værdi for stort og nye medlemmer betaler dermed mere for at komme ind. Formanden har svært ved at forstå Bents argumenter. Man har øremærket penge i banken fordi, der ikke er kommet en opkrævning. Når der kommer en ny kasserer, skal vedkommende være obs. derpå. Poul have 38: vel ingen grund til panik? Bent: synes det er vigtigt som vurderingsmand af hensyn til nye købere. Charlie: det er en simpel regnefejl i regnskabet på forsiden resultat: kr. Slåfejl er fundet. Godkendelse af regnskabet: 3 haver stemmer imod. 5 haver stemmer ikke. Resten stemmer for. Godkendelse af budgettet 2015: Alle stemmer for budgettet. Pause Godkendelse af budget 2016: Alle stemmer for budgettet. Indkomne forslag: En del forslag er kommet ind. 45 stemmeberettigede: 30 skal stemme for af dagens fremmødte for vedtagelse. 1. forslag: fællesarbejde: 2 årlige fællesarbejder, lejer kan melde fra en uge før. Det kan gøres én gang. 2. Gang skal der betales 200 kr. Dette giver for megen administration. Forslag at lave et årligt fællesarbejde, der ikke kan meldes fra til. Det koster 400 kr. ikke at deltage. Afholdes i starten af maj. Foreslås at starte allerede 31. maj Jeannette: kan ikke se, hvordan, der tages hensyn til et sygehusophold f.eks. Man har måske ikke mulighed for at kunne sende en anden. Formanden kan godt se pointen, men forenklingen er nødvendig. Helle have 64: vi kan ikke deltage i år så dispensation i år? Marianne have 47: kun en arbejdsdag om året? Ærgerligt, for vi får lavet mange ting ved to gange. Max: der er ikke så meget at gøre rent 2. gang og ingen grund til at trætte medlemmer for meget. Bent: lad punktet hvile til næste år. 400 kr. er mange penge. De sidste to år har der ikke været pligtarbejde. Rikke have 30 enlige bliver dobbelt ramt af ikke at kunne stille med to mand. Det er uretfærdigt. Mona: 100% stigning i bøde og en gang om året er for lidt. Nina have 39. Man må godt tage en med ind og hjælpe. Vedtægtsændring: 19 for, 21 imod. 4 stemmer ikke.

4 Forslaget ikke vedtaget. 2. Vurderingsperioden ændres fra at svare til havesæsonen til evt. tidligere og senere tidspunkter. Sten have 20: Fejl: perioden er ment som i fremsendte. Jo senere vi kommer i gang med at vurdere, jo senere får vi nye ejere. Derfor udvidelse af perioden. Nye haveejere kommer først i gang i maj/juni- måned. Bo have 31: hvis der ligger sne kommer det til at gå ud over de nye ejere. Buske kan ikke ses. Max: vurderingsudvalget kan vel godt vurdere trods sne. Bent foreslå, at man fremsender den ønskede solgte have til vurderingsudvalget hurtigst muligt og tager det måske allerede i februar. Mona have 9: har bestyrelsen spurgt vurderingsudvalget om dette? Bent: ændringsforslag om at udvalget sagtens kan komme ud tidligere hvis vejret tillader det. Det er en kattelem for at vurderinger kan ske udenfor havesæsonen. Alice have 37: tilføjes tidligere. En stemmer ikke resten stemmer for: forslaget vedtaget. 3. Forslag til vurdering af bygninger og nye spilleregler: haver, der bliver vurderet til værdiløse grundet manglende dispensation fra afstand til skel. Charlie: haveforeningen er fra før Skel pga. brandmyndigheder eller andet? Bent: har selv søgt om dispensation hos kredsen, som søger hos kommunen: fået nej pga. brandfare. Vi må ikke kunne stemme om noget ulovligt. Formanden: vurderingsudvalget kan ikke stilles til ansvar. I skal kun vurdere. Derefter er det op til bestyrelsen. Andre foreninger kører også sag derom. Der er ikke tale om matrikulering: måske kun 1 skelgrænse? Brandvæsnet vil have huse ligger i rimelig afstand. Uden overnatning er brandvæsnets krav mindre. Bestyrelsen afventer. Christian have 22. Uanset, hvad vi vælger kommer nogen i klemme. Stemmer for forslag 2. Og opfordrer til civil ulydighed. Vi burde slette sidste sætning i forslag nr. 2. Charlie: værd at følge op på hans private kontakt. Mette F.: bestyrelsen ønsker spilleregler. Bo: udmatrikuleret: kun ydre skel? Så ændrer det sig total for vores haveforening. Max: Kun alle ydrehaver, der påvirkes i så fald. Ingen regler er alligevel overholdt i årtier. Bent: Vi er ansvarlige herovre personligt. Sager om overbetaling af haver i højesteret. Kredsvedtægten: Bent vil sende dette ind til kredsen om ulovligheder. Steen: vi skal kunne stå ved en ændring og indberette dette. Bo: væk med sidste sætning.

5 Rikke: kigget i reglerne. Henhører til havelodden for hver enkelte havelod. Dorthe have 17: vil I indberette det som ulovlige? Charlie: lad os nu gøre som vi plejer. Vi graver vores egen grav ellers. Bent: huset må max være 10 kvadratmeter. Steen: forslag 2: bemyndiger bestyrelsen til at dispenserer fra reglen om afstand. Forslag 1: 5 imod, blank: 2, Forslag 2: 40 for, 2 blank. Vedtaget at følge forslag Genfremstillet forslag fra 1998 om ændret størrelse af bestyrelse. 5 mennesker i dag. Så mange ekstra hænder som muligt dengang. Jeannette have 65: anden betragtning dengang. Max: kan ikke anbefale forslag fordi der er mandefald i møderne og mulighed for at trække på mange nødvendigt. Der er en del arbejde at gøre vi skal slide på mange i stedet for få. Mette F. anbefaler også en store kreds. Der er meget arbejde. Charlie ligeledes. Flere hænder bedre. For: 1 imod: resten. blank: 4 Forslaget nedstemt. 5. Forslag fra Nina om at bestyrelsesarbejdet går på runde for en to- årig periode. Formand og kasser vælges særskilt. Mange vil gerne det skal være en god forening, fælles ansvar. Christian: forslag til rotationsordning. Dem der havde været i bestyrelsen ikke skulle vælges ind lige nu ellers lodtrækning. Max: ideen udmærket, men vedtægter skal overholdes. Tove have 6: meget god ide men så kan man risikere at folk ikke er engagerede. Anni have 37: det skal være folk, der brænder for det. Tvang virker ikke godt. Mette F: tvungen bestyrelsespost er ikke juridisk ansvarligt. Have 40 lave blød version? Formanden: suppleanter fungere i dag på lige vilkår. Jeanette: Suppleanter har ikke stemmeret. Nina: fremsat for at undgå kamp og modstand mod bestyrelsen. For: 2, imod: resten, blank: 10 Forslaget nedstemt. 6. Charlies 3 forslag: a. 3 ugers varsel for god tid til paragraflæsning. Formand: glimrende forslag. Fastsætte generalforsamlingsdato et halvt år på forhånd. Bent: at regnskaber også kommer 3 uger før. For: alle, imod: 0, blank 0: Forslaget enstemmigt vedtaget.

6 7. Charlie: indkøb af legehus: Godt for børnene og for freden at kunne lege godt på plænen. Forslaget vedtaget flerstemmigt. 8. Charlie: indkøb af spil, der aflåses og lånes. Vil godt bygge aflåselig boks. Samlet forslag til a+b: kr. Max: legetøjet flyder allerede på plænen. Det kræver nogle, der administrerer det. Positiv overfor legehuset dog. Nikolaj: der er et system for spillene, som fint kan styres. Dorthe: nye spil vil være godt. Bent: bør skydes til næste år, så nye kasserer kan se, om vi kan bære det. Mette: der er penge i kassen dertil. Kræver ikke vedtagelse. Rikke: høje nok lyde i forvejen fra børn. Vil gerne have fred og ro. Nina have 39. Du er heldig med at bo i anden ende, Rikke. Netop nu er der buffer lad os bruge denne derpå. Have 24. Spil kan puttes i hyndeboks. Petang er spil som voksne også kan bruge. Dorthe: børn er en del af haven, ligeledes er larm. Det er uklædeligt hvis ikke man har lov til at have sin holdning. Birthe: har kongespil, der skal doneres. Mette: plads i containeren? Bent: lad os renovere det legehus, der allerede er. Forslaget vedtaget flerstemmigt. 9. Charlie: indkøb af 30 tons perlegrus: kr. Selvafhentning under pligtarbejdet. Vi har penge på kontoen dertil. Mette F: hvorfor 30 ton? Lægge det på et fællesområde i kort tid. Bo: hvorfor perlegrus og ikke stabilgrus uden ukrudt? Christian: lige nu mangler der en leret vejgrus til at pakke de store sten. Christian indkøber i forvejen leret vejgrus starten. (del af udbedringen) Sømaterialet foretrækkes, blødt og rundt. Charlie: frafalder sit forslag. Gruset leveres på arbejdsdag så alle kan hjælpe til. Nye bestyrelse skal være opmærksomme hvis individuelle medlemmer mangler foran deres have. Charlie: Generel opfordring til at låse lågerne. Søren trækker sig som formand Stig trækker sig som kasser Birthe trækker sig Steen trækker sig Rikke trækker sig Pierre bliver: Formand skal vælges: Max stiller op. Mona stemmer imod. Resten stemmer for. Max vælges som ny formand. Kasser: Mona foreslå Bent.

7 Christian: kan huske de år, hvor det ikke gik godt med samarbejdet. Ikke godt for kommende bestyrelse. Det er synd, hvis vi skal høre om det igen. Ville ønske at flere stiller op. Nina: synes heller ikke det er en god idé. Bent er ikke egnet til fælles interesser. Der har været skriftlige klager over Bents adfærd. Max: erkender, at Bent er god som kasser, men har røvrendt Max som formand. Samarbejdet er svært. Max vil overveje at gå som formand, hvis Bent vælges som kasser. Mona: hold det personlige for jer selv. Bent: slemme ting i luften nu. Bent kan ikke se, han er så slem. Pierre: trækker sig også, hvis Bent kommer ind som kasser. Nina: føler sig svinet til af Bent da hun var i bestyrelsen. Christian: Bent en fin fyr det er Max også opponerer kun mod at disse to skal være i bestyrelsen sammen. Problemet skal løses konstruktivt. Det skal ikke være personfikseret. Kan der findes en mediator så de kan lære at enes? Max: Jeg skal kunne stole på min bestyrelse. Loyalitet bør være i en bestyrelse. Der skal være rene linjer. Bent: godt der er 5 mennesker i bestyrelsen så. Søren: Vi skal kunne arbejde sammen som mennesker i bestyrelsen. Søren appellerer til at folk melder sig som kasserer. Jeanette stiller sig derfor til rådighed som kasser. Birthe genopstiller ligeledes til bestyrelsen. Pierre: flere skal komme på banen. Det har været en god bestyrelse. Afstemning om kasser for 2 år: Blank: 3, Jeanet får 33 stemmer, Bent får 6 stemmer. Birthe vælger at blive sit år ud i bestyrelsen. Pierre og Charlie stiller op som bestyrelsesmedlemmer og godkendes. Nicolaj og Vivian stiller op som suppleant til 2 pladser - en for 1 år en for 2 år. Jeanette: tak for Sørens arbejde: det har været så fint. Det samme med Stig. Pierre: tak til Søren for det gode arbejde fantastisk formand. Formanden: tak for de pæne ord - og er til rådighed til overdragelse og gode råd. Max: en hentydning er forstået. Har en anden holdning end den gl. Formand. Haverne skal passes 100 på venteliste. Giv besked, hvis opgaven vokser jer over hovedet. Kun en tåbe frygter ikke haven. Tak for den store indsats til Søren fra Max. Hjælp med græsplænen nødvendigt. Punkt 9: valg af revisor og suppleant. Helle stiller op for 2 år. Mette have 23 stiller op som suppleant for Helle. Lars som suppleant for 2 år. 1 år som revisor suppleant: Nina. Vurderingsudvalg: Arne på valg: genopstiller. Præmieudvalg: Dan og Katja + en fra bestyrelsen. EVT:

8 Birthe: Pak bind ind i spanden på toilettet. Max: tage kopi af alle lejekontrakter. Kopierne er til bestyrelsens brug. Bent: jubilæumsfesten for 75 året: foreslår sommerfest og ære præmiehaverne. Desuden billigere at holde her: Judith præmier kan godt fås inden efteråret. Jørgen og Rikke indtræder i festudvalget. Bent: Sankt Hans festen kan ligges senere? også en fest for de voksne. Ken: bunke på græsplænen kun til jord og ikke til grene. Bent: kan der gøres noget ved pilehytten? Charlie: godt til fællesarbejdsdagen. Fællesarbejdet er planlagt til Bent: appellerer til maling af containerne så de ser pæne ud. Mødet hæves.

Generalforsamling 2014-04-27

Generalforsamling 2014-04-27 Generalforsamling 2014-04-27 1. valg af dirigent 2. valg af referent 3. valg af stemmeudvalg 4. formandens beretning 5. årsregnskab med revisionsberetning 6. godkendelse af budget. 41 fremmødte stemmeberettigede

Læs mere

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen.

Der deltog 37 haver i generalforsamlingen. R_e_f_e_r_a_t f_r_a g_e_n_e_r_a_l_f_o_r_s_a_m_l_i_n_g i N_y_t_t_e_h_a_v_e_f_o_r_e_n_i_n_g_e_n F_a_s_t_e B_a_t_t_e_r_i s_øn_d_a_g d_e_n 2_2_. a_p_r_i_l 2_0_1_8 k_l_. 1_0_._0_0 i f_æl_l_e_s_h_u_s_e_t Ør_e_s_t_a_d_s

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012

Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012 Referat af generalforsamling for N/F Faste Batteri d. 29/4-2012 42 stemmeberettigede er fremmødt. 1. Valg af dirigent. Christian h. 22 valgt 2. Valg af referent. Carsten h. 46 valgt 3. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N

Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den kl Ungdomsgården, Skovvangsvej , Aarhus N Referat af haveforeningen Grænsens ordinære generalforsamling Torsdag den 10-3-2016 kl. 19.00 Ungdomsgården, Skovvangsvej 127-129, Aarhus N Referent: Else Marie Hansen Velkomst ved formand Iris Lykke Jensen

Læs mere

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år

4. Årsregnskabet med eventuel revisionsberetning. 5. Driftsbudgettet for det kommende år Referat at ordinær Generalforsamling i Sydgrænsen Mandag den 23. marts 2015. Formand Helle Stauning bød velkommen til generalforsamlingen og bad om 1 minuts stilhed for 3 medlemmer som ikke er hos os mere.

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 23. april 2017 1. Godkendelse af dagsorden Generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 19 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Klaus (have 53) 3. Valg af referent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen.

Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. Referat fra Generalforsamlingen i H/F Sydgrænsen, mandag d. 29. juni 2009, kl. 19,00. Formand Jørgen Gyldenbo bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Generalforsamlingen valgte Arne

Læs mere

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING

BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013. Den 14. september blev Henny Christensen valgt ind som formand. VANDÅBNING På generalforsamlingen februar 2013: BILAG 1 HAVESELSKABET ENGEN SKRIFTLIG BERETNING 2013 Valgte formand Henny Christensen, at trække sig formand, idet Kasserer Nina Ziegler og næstformand ikke ønskede

Læs mere

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014

Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Referat ordinære generalforsamling i H/F Fælles Eje, søndag den 27. april 2014 Dagsorden Valg af dirigent Valg af stemmetællere Godkendelse af beretning Godkendelse af regnskabet Indkommende forslag A

Læs mere

Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017

Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017 Haveforeningen Haugstedsminde Generalforsamling 11. februar 2017 34 haver var repræsenteret. 1. Valg af dirigent: Preben Nielsen (tidligere medlem af bestyrelsen) Dirigenten bad generalforsamlingen godkende,

Læs mere

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages

Amy konstaterede, at den ekstraordinære generalforsamling var lovligt indkaldt med mere end 8 dages Referat fra ekstraordinær generalforsamling i Nyttehaveforeningen Faste Batteri søndag den 3. juni 2018 kl. 10.00 i fælleshuset Ørestads Boulevard 8-2300 København S. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015.

Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. Referat fra generalforsamling i grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby d. 14. april 2015. 1. Valg af dirigent. Lars Bryde Frederiksvej 3 foreslås og vedtages. Lars fastslår, at indkaldelsen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F LILLE NOK Søndag den 24. april 2016, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016

Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 Referat Generalforsamling, HF Lille Nok 24. april 2016 1. Godkendelse af dagsorden Der blev budt velkommen i lokalerne på Sønderbro. 27 havelejere var fremmødt. 2. Valg af dirigent Christian (have 70)

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Indkaldelse til ORDINÆR GENERALFORSAMLING H/F LILLE NOK Søndag den 29. april 2018, kl. 13.00 Sted: Perlen, HF Sønderbro, Artillerivej, 2300 København S Dagsorden 1. Godkendelse af dagsordenen 2. Valg af

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00.

HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING. Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. HAVEFORENINGEN SYVENDEHUS GENERALFORSAMLING Referat af Generalforsamling afholdt på Herlev skole tirsdag den 20 Marts 2014 kl. 19:00. Tilstedeværende bestyrelse: Formand: Dirigent: Kasser: Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012

Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Grundejerforeningen To-bjerg (2bjerg@mail.dk) Referat af 1. ekstraordinære generalforsamling den 14. april 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Formand Hanne Lowe Jacobsen (142) Kasserer Erik Rask (117) Mogens

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg

Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg Generalforsamling HF Egebæk, Februar 2017 Referat Referent: Bestyrelsesmedlem og sekretær Niels Høg 1.Valg af dirigent: Ejner Christiansen, Have 3 blev valgt 1a. Forretningsorden for generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING DAGHAVEFORENINGEN H/F 200 D. 18. MARTS 2018 Sted: Christianshavns Idræts Klubs lokaler, Bådsmandsstræde 20, 1407 Kbh. K. Fremmødte: 43 haver var repræsenteret. Referent:

Læs mere

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat

Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1. Referat Generalforsamling i Skibelund Grundejerforening, den 27. juni 2015 Side 1 Referat 1. Dirigent Per (nr. 24). Generalforsamlingen er lovlig varslet erklæres lovlig og beslutningsdygtig 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling

Indkaldelse til Generalforsamling Indkaldelse til Generalforsamling Søndag d. 30. april 2017 Kl. 9:30 Tinderhøj skole, Fortvej 71, 2610 Rødovre INDHOLD Dagsorden............................. s. 2 Indkomne forslag.......................

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben

Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Referat fra stiftende generalforsamling for Kurilean Bobtail Klubben Den 9. april 2016 1. Velkomst Lykke Simonsen bød velkommen til de fremmødte. 2. Registrering af stemmeberettigede 15 stemmeberettigede.

Læs mere

Bartholine Jørgensens Minde Kolonihaveforening i Aalborg

Bartholine Jørgensens Minde Kolonihaveforening i Aalborg Beslutningsreferat Generalforsamling 15. februar 2018 Deltagere: - 61 havemedlemmer deltog i årets generalforsamling 0. Generalforsamlingen er indkaldt rettidigt 1. Valg af dirigent og stemmeudvalg - Inger

Læs mere

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen

KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen KLØVERHOLM GRUNDEJERFORENNING Referent Anette Jensen Dato: 28 marts 2019 Sted: Tingbakkehallens 1.sal Spisetid: kl. 18.00 Generalforsamling: kl. 18.30 Indkaldelsen, samt regnskab er rundsendt til medlemmerne

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund:

Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2. Modtaget 3/ Baggrund: Forslag A- Vedtægtsændring 3 stk. 2 Bestyrelsen har været ude for at få breve retur, fordi de ikke har modtaget en adresseændring. Derfor anbefaler bestyrelsen at det vedtages at det skrives ind i vedtægten

Læs mere

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen

Grundejerforeningen Fjordager og Fjordbakken. Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen MØDEREFERAT Emne: Afholdt Deltagere: Dagsorden Ordinær generalforsamling Søndag den 18. november 2012 kl. 14,30 på Færgekroen 30 personer til kaffebord, heraf 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 børn 1. Valg af

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7.

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7. Generalforsamling 25.1.2017 i Lilletoften haveforening Valg af dirigent: Thomas Have 87 Valg af referent: Matilde Have 161 Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver

Læs mere

Vi afholdt også Kredsfesten her i Eskelund og det var et super godt arrangement

Vi afholdt også Kredsfesten her i Eskelund og det var et super godt arrangement Referat, ordinær generalforsamling Lørdag den 28. marts 2015 kl. 09.00 Ikast Bibliotek. Dagsorden iht. vedtægterne: 1) Valg af dirigent og referent. Jan, have 111, blev valgt til dirigent. Kathy, have

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

HAVEFORENINGEN RYHAVEN

HAVEFORENINGEN RYHAVEN HAVEFORENINGEN RYHAVEN Ryhavegårdsvej 44 8660 Skanderborg cvr. Nr. 35180702 www.ryhaven.dk Generalforsamling 27. april 2017 Mandag den 27. marts kl. 19.00 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, Skanderborg

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt

Bestyrelsen foreslog Johnny Eriksen fra Aarhus Kredsen. Johnny blev valgt GENERALFORSAMLING Haveforeningen Solvangen indbyder sine medlemmer til den årlige generalforsamling. Lørdag den 24. marts 2018 klokken 11:00 til 14:00. Sted: Åby Bibliotek, Ludvig Feilbergs Vej 7, 8230

Læs mere

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010

Generalforsamling. Grundejerforeningen Stangkjær. 25. marts 2010 Generalforsamling Grundejerforeningen Stangkjær 25. marts 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forslag fra medlemmer og bestyrelse

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

H/F Faste Batteri s Ordinære generalforsamling, Lørdag d. 2. April. 2005, for haveåret 2004

H/F Faste Batteri s Ordinære generalforsamling, Lørdag d. 2. April. 2005, for haveåret 2004 H/F Faste Batteri s Ordinære generalforsamling, Lørdag d. 2. April. 2005, for haveåret 2004 Generalforsamlingen afholdtes i LADEN, der i dagens anledning, var pyntet med blomster, og dækket op til kaffe

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium

Ekstraordinær Generalforsamling 21.04.2015 Gladsaxe Gymnasium Dagsorden: 26. april 2015 1. Valg af dirigent(er) 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens endelige forslag ændringer af vedtægt som det blev forelagt og besluttet på den ordinære generalforsamling tirsdag

Læs mere

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912

Livets gang i kolonihaveforeningen. Marienlund 1912 Livets gang i kolonihaveforeningen Marienlund 1912 Indholdsfortegnelse Velkommen i haveforeningen Marienlund 1912... 3 Haveforeninger i området... 3 Dit ansvar som havelejer... 3 Byggeregler... 4 Vedligeholdelse

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017.

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforening Nøddeparken onsdag den 22. Februar 2017. 35 huse var repræsenteret ved mødet. Lars Døring (FM) bød velkommen til alle og meddelte at generalforsamlingen

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen.

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Grundejerforeningen GJELLESTEN Ølstykke den 16. marts 2015 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i grundejerforeningen Gjellesten Den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Stengårdsskolen. Formand byder velkommen

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset

Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset Referat af afdelingsmøde i Lykkebo Mandag den 18. april 2016 kl. 19:00 fælleshuset 17. maj 2016 Der var mødt 6 lejemål op svarende til 12 stemmer 1. Velkomst og valg af dirigent Formanden bød velkommen

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948.

H. F. Ellebækhøj. Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. H. F. Ellebækhøj Vedtægter for Haveforeningen Ellebækhøj Stiftet den 20. marts 1948. 1 Foreningens navn er Ellebækhøj stiftet den 20. marts 1948. Foreningen, som efter lov af 2001, har status som varige

Læs mere

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus

Vedtægter for Andelsforening. Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus Vedtægter for Andelsforening Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Nordenskov Forsamlings- og Kulturhus, med hjemsted i Øse Sogn, Varde kommune. 2 Formål At eje og

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

Referat af Haveforeningen Åbrinken årlige generalforsamling d. 3 marts 2011

Referat af Haveforeningen Åbrinken årlige generalforsamling d. 3 marts 2011 Referat af Haveforeningen Åbrinken årlige generalforsamling d. 3 marts 2011 Referent: Sekretær: Teena Winckler have 99. Bestyrelsen ved mødet start bestod af: Formand Christine Mosekjær, have 42, Næstformand

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link: Referat Generalforsamling 2014

HF HØJVÆNGE Ågerupvej 100, 2750 Ballerup Tlf Link:   Referat Generalforsamling 2014 Referat Generalforsamling 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Agenda for Generalforsamlingen... 4 2.1. Valg af dirigent... 4 3. Bestyrelsens beretning over det forgangne år 2013... 4 4. Årsregnskabet

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Vedr. Kolonihaveforbundet

Vedr. Kolonihaveforbundet 1 PFH Dokument af 22.11.2013 vedr. Kreds 1 & Tårnby kommune Til Fra Tårnby Kommune Palle Flebo-Hansen Dato 22.11.2013 Vedr. Kolonihaveforbundet Jeg har via internettet læst et referat fra repræsentantskabsmødet

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING tirsdag den 3. april 2012 KL. 19.00 i Amager Kulturpunkt Loftet Med

Læs mere

Generalforsamling d. 23 marts 2017.

Generalforsamling d. 23 marts 2017. Generalforsamling d. 23 marts 2017. Velkomst Valg af dirigent: Ole Bøgh Sørensen have 208 1. Formandens beretning vedtaget. er vedlagt i bilag. 2. Regnskab v/ kassereren Spørgsmål fra Jan have194: Mener

Læs mere

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør

PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING. Palle Flebo-Hansen. Fortsættelse af nr.1. udvidet version. Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør PFH Responsum- Ryhaven-2- MATERIALE-INDSAMLING Fortsættelse af nr.1. udvidet version Palle Flebo-Hansen Tlf. 29367429 Christiansgave 11 4220 Korsør www-lovløsetidende.dk Mail: palleflebohansen@gmail.com

Læs mere

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019

Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 Forslag til vedtægter for Grundejerforeningen Østermarken til fremlæggelse på Ordinær Generalforsamling 2019 (Indholdsmæssige ændringer er markeret med rødt. Rent sproglige rettelser er ikke markeret.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere