Tillæg nr. 5 til Køge Kommuneplan 2013 for Byudvikling i Køge Nord

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tillæg nr. 5 til Køge Kommuneplan 2013 for Byudvikling i Køge Nord"

Transkript

1 Tillæg nr. 5 til Køge Kommuneplan 2013 for Byudvikling i Køge Nord Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i de indkomne indsigelser og ændringsforslag. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte indsigelse Nr. Afsender Hovedindhold Bemærkninger 1 Energinet-dk Gør opmærksom på, at 132 kv luftledning Spanager - Jersie linjen ikke fremgår af rammekortet på side 11. Forvaltningen indstiller, at linjeføringen for luftledningen kommer til at fremgå af kortet 2 Museum Sydøst Danmark Det anbefales, at der tilføjes et afsnit, omhandlende de Kulturhistoriske interesser. Forvaltningen indstiller, at der indføjes et afsnit om kulturhistoriske beskyttelsesinteresser: 3 Hans Henrik og Margit Nielsen Ølsemaglevej 87, Li. Skensved Opfordrer til at der udlægges et boligområde uden for den vestlige del af Ølsemagle - et område som på nuværende tidspunkt ikke er omfattet af lokalplan. Kulturhistoriske interesser. De kulturhistoriske forhold forbundet med Ølsemagle landsby (kulturmiljø, kirkeomgivelse og kirkebyggelinjen) indarbejdes i forbindelse med lokalplanlægningen. Der er to fredede gravhøje og mange beskyttede diger i området. Ved udlæg af areal til byudvikling vil der blive taget de nødvendige hensyn til sikring af disse. Det omtalte område ligger uden for dækningsområdet af kommuneplantillæg nr. 5, men ønsket vil indgå i den videre planlægning. 6 Britta og Ib Andersen Ølsemaglevej 72, Ll. Skensved 7 Tony Grønn Ølsemaglevej 63 Beklager at lukningen af Kapelvej medfører en stor omvejskørsel for forpagter af indsigers jord. Det vurderes at jorden derfor ikke vil længere vil være relevant at drive som landbrug. Derfor foreslås det at hele ejendommen udlægges til boligformål. 1 Ønsker at der etableres et beplantningsbælte mellem det nye byudviklingsområde og jernbanen på strækningen mellem Ølsemaglevej og det eksisterende beplantningsbælte langs jernbanen Lille Syd. Ønsket foreslås behandlet i forbindelse med den fremtidige lokalplanlægning for området, idet der er særlig opmærksomhed omkring Kapelvej. Den detaljerede planlægning af arealerne inden for det nye byudviklingsområde, herunder udlæg til beplantningsbælter og anden anvendelse af arealerne vil indgå i den videre planlægning for området.

2 Forvaltningen indstiller, at det ikke giver anledning til ændring. 2 Anbefaler at der etableres en direkte stiforbindelse mellem den nye sti over motorvejen (ved den tidligere Ølsemaglevej) og den nye bro over jernbanen Lille Syd. Den detaljerede planlægning af arealerne inden for det nye byudviklingsområde, herunder anlæg af sti, vil indgå i den videre planlægning for området. 3 En bebyggelseshøjde på 30 meter, som foreslået i forslag til kommuneplantillægget, vurderes at være alt for høj og ude af skala med den tæt på liggende Ølsemagle landsby. Anbefaler at der inden for rammeområde 1C02 fastsættes en maksimal bebyggelsesproccent på 25 samt en maksimal bygningshøjde på 8,5 meter for alle områder vest for den nye forbindelsesvej samt syd for Ølsemaglevej. Samtidig anbefales det kun at tillade tre etager øst for den nye forbindelsesvej, samt at udlægge disse til ejerog andelsboliger. Endelig anbefales det at der i det nye byudviklingsområde indarbejdes mulighed for ældreboliger. 4 Gør indsigelse mod at der gives mulighed for et stationscenter på 3.000m 2 butikker. Behovet for nye butikker vurderes ikke at være til stede. Af hensyn til anbefalingerne i den statslige planlægning, Fingerplanen, giver kommuneplantillægget mulighed for en tæt og høj bebyggelse, således at flest muligt kan drage fordel af den stationsnære beliggenhed. Dette gælder både for kommende boligområder og arbejdspladser i området. Den detaljerede planlægning af arealerne inden for det nye byudviklingsområde, herunder omfanget af den kommende bebyggelse samt det særlige hensyn til landsbyen og kulturmiljøet, vil indgå i den videre planlægning for området. Det er ikke muligt i en lokalplan at fastsætte ejerformer i et fremtidigt byggeri. Kommuneplantillægget forhindrer ikke, at der kan etableres de ønskede boligformer. Kommuneplantillægget giver mulighed for butikker på samlet 3000 m2 etageareal til den lokale forsyning af den nye bydel og station. Den enkelte butik må højst være 1000 m2. Ønsker at skovplantningen på ejendommen Ølsemaglevej 64 bliver bevaret. Ejendommen ligger uden for dækningsområdet for kommuneplantillæg nr. 5 og vil ikke blive berørt.

3 11 Mølbak på vegne af Mogens Andersen Kapelvej 1 Ll. Skensved 9 Mølbak på vegne af Anne-Marie Helsoe Jensen Ølsemaglevej 59. Li.Skensved Gør indsigelse mod bredden af rammeområde 1R03, som til dels omfatter indsigers ejendom. Kommuneplantillægget udlægger området til rekreative formål og jordbrugsformål samt klimaskov. Indsiger efterlyser en planlægningsmæssig begrundelse for omfanget af udlægget, da omfanget af det vanskeliggør en ordentlig drift af den tilbageværende landbrugsejendom. Det faktum at der i kommuneplantillægget redegøres for fremtidig regnvandshåndtering i den nordlige del af rammeområdet, langs med Skensved Å, understøtter manglen på planlægningsmæssig begrundelse for udlægget. Endelig ønskes en uddybning af begrebet klimaskov. 1 Der gøres indsigelse med manglende præcisering af den fremtidige anvendelse af den del af ejers ejendom, der er omfattet af rammeområde 1C02, nemlig matrikel nr. 12 a, Ølsemagle By, Ølsemagle, samt at der ikke er udarbejdet en tidsplan for udviklingen af området. Den manglende præcisering vurderes at vanskeliggøre klarheden over hvad der kan forventes i området. Den berørte matrikel ønskes udlagt til boligformål. Bredden af rammeområdet er begrundet i værdien af den rekreative funktion samt nødvendigheden af regnvandshåndtering i området. En Klimaskov er karakteriseret ved et valg af træsorter, der kan tåler at vokse under påvirkning af lejlighedsvis opstuvning af vand. Bl.a. kan nævnes birk, el og pil. Området er bl.a. udlagt af hensyn opretholdelse af 0-balance i grundvandsproduktionen. Rammeområde 1C01 er udlagt til centerområde med mulighed for stations- og centerformål, parkèr- og rejs anlæg samt butikker og byorienteret erhverv som kontor- og servicevirksomheder og offentlige formål samt boliger i den vestlige del, mod Ølsemagle. Den detaljerede planlægning af arealerne inden for det nye byudviklingsområde, vil indgå i den videre planlægning for området. Bortset fra et område i rammeområde 1C02, som først kan udnyttes efter 2020, er det byrådets ønske, at hele byudviklingsområdet, omfattet af kommuneplantillægget, kan bringes i spil efter vedtagelse af kommuneplatillægget. For at skabe mulighed for udvikling inden for hele rammeområdet anbefaler forvaltningen, at der ikke indarbejdes en etapeplan for udviklingen i området.

4 2 Indsiger ønsker at afhænde ejendommen til Køge Kommune. Ønsket om overtagelse af arealer er taget til efterretning. 8 Mølbak på vegne af Dan Christiansen Egedsvej 36 1 Gør indsigelse mod den samlede fordeling af anvendelserne i kommuneplantillægget. Foreslår at anvendelsesbestemmelserne for rammeområderne 1E04 og 1E06 byttes om da det er indsigers mening, at man derved vil få de mest transportkrævende virksomheder liggende nærmest motorvejen. 2 Udtrykker bekymring for manglende fremtidig efterspørgsel på de specifikke anvendelser i rammeområde 1E04, nemlig lettere industri, mindre håndværksvirksomheder inden for viden, design og innovation samt virksomheder inden for fremstilling. Placeringen af de forskellige anvendelsesmuligheder tager udgangspunkt i en vurdering af de kommende virksomheders transportbehov, samt virksomhedernes størrelse og dermed påvirkning af omgivelserne. Det er således vigtigt, at mindre bygningsvolumener placeres nord for Egedesvej, i den vestlige del af byudviklingsområdet (rammeområde 1E04) for at områderne op mod Skensved Å friholdes for de store bygningsvolumener, som bliver muligt at opføre i rammeområde 1E06). Det er forvaltningens vurdering af der vil være efterspørgsel på de anvendelser og placeringsmuligheder, som kommuneplantillægget fastsætter. 3 Mener at bestemmelsen om at virksomheder skal være på minimum m 2, før der må etableres egen administration er for høj. Grænsen er fastlagt i overensstemmelse med retningslinjerne i Fingerplanen , stk. 7. Dog mangler der i kommuneplantillægget en oplysning om, at det kun vedrører kontorlokaler med et samlet areal på mere end 1500 m 2. Forvaltningen indstiller bestemmelserne for rammeområde 1E05 og 1E06 bringes i overensstemmelse med Fingerplan 2013 og dermed ændres til: 14 Henrik Svanholm Bygaden 29, 4320 Lejre 1 Gør indsigelse mod at ikke alle arealer kan tages i brug samtidig. Der kan i forbindelse med transport- og distributionsvirksomheder med mere end etagemeter etableres kontorlokaler med mere end etagemeter til egen administration. Alle arealer kan principielt bringes i spil samtidig. Dog kan det nordlige område i rammeområde 1C02 først tages i anvendelse efter år Det skyldes at arealerne indtil da forventes at blive brugt af

5 Bane Danmark i forbindelse med udbygning af København-Ringsted banen. 2 Foreslå adskillige tiltag, der kan medvirke til at hele det nye byudviklingsområde udvikles bæredygtigt og får en væsentlig grøn karakter. Der gives eksempler på beplantning og udformning af permeable overflader på parkeringspladser, og det foreslås blandt andet at regnvandet udnyttes dels til nedsivning, dels genanvendes. Alle forslag tages til efterretning med henblik på at indgå i den videre detailog sektorplanlægning for området. 3 Anbefaler at bygningshøjden øges til 40 meter og bebyggelsesprocenten til 200 i rammeområde 1C02, i den del af området, der ligger nord for den nye gangbro og uden for kirkebyggelinjen for Ølsemagle Kirke. Det vurderes, at den øgede bebyggelse ikke vil påvirke omgivelserne. Samtidig foreslås det at give mulighed for særlig bebyggelse ved den ny stationsbro. Den i planforslaget angivne bygningshøjde på 30 meter og bebyggelsesprocent på 150 vurderes at være tilstrækkelig i forhold til omgivelserne og den karakter, der ønskes i området. Udformning af bebyggelsen og den specifikke beliggenhed, henvises til den efterfølgende lokalplanlægning.

6 Dialog med øvrige myndigheder 10 Solrød Kommune Henstiller til at 1 der i den fremtidige lokalplanlægning udarbejdes visualiseringer af området set fra Nord Solrød Kommune. 2 Der ønskes en redegørelse for påvirkningen af Natura 2000 området 3 Solrød kommune inddrages i de fremtidige planlægningsopgaver i Køge Nord, idet der inden lægges afgørende vægt pa, at inddragelsen sker tidligt og inden fremlæggelse til politisk godkendelse i Køge Kommune. 1 I forbindelse med den fremtidige planlægning vil der blive udarbejdet visualiseringer af den foreslåede bebyggelse med videre. 2 Uddybede vurdering af konsekvenser for habitområder og -arter for kommuneplantillæg nr. 5, Køge Nord er udarbejdet og Naturstyrelsen har fundet det fyldestgørende. Der henvises til nedenstående ændringer under pkt Natura Solrød Kommune vil blive indbudt til samarbejde ved den fremtidige planlægning for området. Forvaltningen indstiller, at bemærkningerne ikke giver anledning til ændring. 11 Naturstyrelsen NST Naturstyrelsen anbefaler at nedenstående forhold belyses og at kommuneplantillægget tilføjes oplysninger om disse: 1. Rækkefølgeplan Der ønske redegjort for, at rummeligheden ikke er øget. Forvaltningen indstiller, at der på side 3 indsættes et nyt afsnit efter det første afsnit med følgende ordlyd: I forbindelse med tilblivelsen af kommuneplan 2013, opnåede Køge Kommune og Naturstyrelsen enighed om en samlet rummelighed for byudviklingen af Køge Kommune. De 130 ha. byudvikling i Køge Nord indgik som en del af denne aftale. 2. Kystnærhedszone Der ønskes redegjort for den særlige planlægningsmæssige eller funktionelle begrundelse for kystnær lokalisering. Forvaltningen indstiller at der på side 6, før afsnittet om klimatilpasning indsættes et nyt afsnit med følgende ordlyd: Kystnærhedszonen Det nye byudviklingsområde, som er omfattet af kommuneplantillægget, ligger mellem 1,5 km og 3 km fra kysten. Det statslige anlægsprojekt med jernbane fra København til Ringsted med en station i Køge Nord, samt et nyt tilslutningsanlæg til Køge Bugt

7 motorvejen ved Egedesvej, giver mulighed for et nyt byudviklingsområde i Køge med optimal tilgang til offentlig transport og til motorvejsnettet. Kommuneplantillægget giver mulighed for en høj bebyggelsesprocent samt krav om høj bebyggelse, således at den stationsnære beliggenhed, som beskrevet i Fingerplan 2013, kan udnyttes optimalt. 3. Biologiske interesser Der ønskes redegjort for ændringerne i udpegningen af biologiske interesseområder, samt indarbejdet en bemærkning om, at varetagelse af beskyttelse af arter på habitatdirektivets bilag IV foretages i forbindelse med udarbejdelse af et lokalplanforslag for området. Forvaltningen indstiller, at der på side 8 i afsnittet Biologiske interesser, tilføjes følgende: De biologiske interesseområder er tilrettet så de passer med den i Kommuneplan 2009 udlagte af spredningskorridoren og den i Fingerplan 2013 udlagte Køge Bugt kile. Varetagelse af den strenge beskyttelse af arter på habitatdirektivets bilag IV foretages i forbindelse med udarbejdelse af lokalplanforslag for området. 4. Natura 2000 Der ønskes indføjet en vurdering af, om planen kan påvirke et Natura 2000 område væsentligt. Forvaltningen har på baggrund af dette ønske gennemført en uddybede vurdering af konsekvenser for habitområder og arter, som konsekvens af vedtagelse af kommuneplantillæg nr. 5, Køge Nord. På baggrund af denne, vurderes det, at udbygningen af Køge Nord ikke vil medføre en væsentlig påvirkning af Natura 2000-områder. Naturstyrelse har fundet vurderingen for fyldestgørende. Som konsekvens af denne vurdering, vil der til Kommuneplanramme 1E04, 1E05 og 1E06 (side 12 14) under afsnittet særlige bestemmelser (OSD /FI) blive oplyst om nødvendigheden af at sikre grundvand, og recipienter med videre i den videre lokal- og sektorplanlægning for byudviklingsområdet. Dette er behandlet nedenfor i afsnit 11.7 og Forvaltningen indstiller, at afsnittet på side 8 i afsnittet Natura 2000 tilføjes følgende: Der er foretaget en vurdering af planforslaget i henhold til

8 bestemmelserne i bek. nr. 408 af 1. maj 2007 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter. I den uddybede vurdering af konsekvenser for habitområder og -arter for kommuneplantillæg nr. 5, Køge Nord, vurderes det, at byudvikling i Køge Nord ikke vil medføre nogen væsentlig påvirkning af Natura områder. Da der ikke vil forekomme en væsentlig påvirkning af Natura 2000 områder, er der ikke gennemført en egentlig konsekvensvurdering jf. 6 i bek. nr. 408 af 1. maj 2007 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter. 5. Naturstyrelsen anbefaler at afsnittet Køge Kommunes vurdering i forhold til transportog logistikerhverv (side 10) udgår, idet Køge Kommune netop gennem OSD og FI redegørelse for Køge Nord med de underliggende bilag og bestemmelserne i rammerne i Kommuneplantillægget har sikret at de store virksomheder kan placeres uden risiko for grundvandet. Forvaltningen indstiller, at afsnittet Køge Kommunes vurdering i forhold til transport- og logistikerhverv udgår. 6. Detailhandel 1. Der ønskes en redegørelse for behovet for ny butiksforsyning, herunder for et eventuelt behov for butiksforsyning på begge sider af motorvejen. 1. I Kommuneplan 2013 kap. 1.2 By og centerstruktur, 1.3 Stationsnære områder, 1.4 Køge Nord samt i 2.5 Detailhandel er der redegjort for behovet for butiksforsyning i området. Samtidig er kommuneplanramme1c01 Køge Nord udlagt med følgende anvendelsesbestemmelse Stations- og centerområde. S- togsstation, busholdeplads, parkér- og rejsanlæg samt butikker og byorienterede erhverv, som kontor- og servicevirksomheder, og offentlige formål samt boliger.

9 2. Der ønskes en præcisering af det nye centers status 3. Det oplyses at der i henhold til Fingerplan 2013 ikke kan planlægges for butikker over 1.500m 2 i ved Køge Nord, da området er udlagt til lokalcenter. Dermed ønskes bestemmelsen, som fastsat under tredje dot Dagligvarer over m2: 1 P-plads pr. 20 m 2, udgår. 2. 1C01 er defineret som et lokalcenter, med mulighed for etablering af m 2 detailhandel. 3. Taget til efterretning. Forvaltningen indstiller, at der p side 4, efter første afsnit i kapitlet Bystruktur tilføjes: Køge Nord er udlagt til et lokalcenter. Detailhandlen placeres på den vestlige side af Køge Bugtmotorvejen, idet den tilsvarende ramme for 1C01 øst for motorvejen nedskrives med samme. Det nye lokalcenter skal servicere de nye boliger, det nye Centerområde ved Køge Nord station med adgang til højhastighedsbane, regionalbane, S-tog samt et Park & Rejs med op til P-pladser. Fuldt udbygget forventes området at indeholde nye arbejdspladser. Forvaltningen indstiller desuden, at tredje dot på side 12 i afsnittet Bestemmelser for kommuneplanramme 1C02, udgår. 7. Af hensyn til sikring af grundvandet ønskes rammerne for erhvervsområderne præciseret. Forvaltningen indstiller, følgende: Det skal ved den fremtidige planlægning sikres, at der ikke lokaliseres virksomheder med anvendelse af eller oplag af større mængder af mobile forureningskomponenter. Samtidig skal det sikres, at oplag af grundvandstruende materialer sker indendørs på impermeabel bund med opkant og uden afløb til kloak. Oplagspladsen skal indrettes således at spild kan opsamles ved brud på tank, der indeholder den største mængde. 8. Det skal af rammerne fremgå, hvilke særlige foranstaltninger der skal træffes i forbindelse med brand. Forvaltningen indstiller at der under afsnittet særlige bestemmelser (OSD /FI) tilføjes følgende oplysninger i kommuneplanrammerne 1E04, 1E05 og 1E06 (side 12 14): Det skal ved den fremtidig planlægning for området sikres, at slukningsvand kan opsamles på egen grund, og at der etableres en spærre, så der kan

10 lukkes for afløb af overfladevand ved matrikelgrænsen.

Tillæg nr. 6 til Køge Kommuneplan 2013 for Bjæverskov Vest - Høringsnotat

Tillæg nr. 6 til Køge Kommuneplan 2013 for Bjæverskov Vest - Høringsnotat Tillæg nr. 6 til Køge Kommuneplan 2013 for Bjæverskov Vest - Høringsnotat Bilags nr. referer til sagakt i journal 2015-000943 Navn på indsiger 7 Bjæverskov Nærmiljø, v/ Lasse Buus, Skovbovej 163, 4632

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Køge Kommuneplan 2013

Tillæg nr. 5 til Køge Kommuneplan 2013 Tillæg nr. 5 til Køge Kommuneplan 2013 Kommuneplantillæg for byudvikling i Køge Nord Ny bugtkile langs Køgefingeren Ll. Skensved Erhvervsklynge for Innovationsvirksomhed Erhvervsområde for distrubutionsvirksomhed

Læs mere

Forslag Ikke færdigt mangler MV-tekst

Forslag Ikke færdigt mangler MV-tekst Forslag Ikke færdigt mangler MV-tekst Tillæg 19 til Køge Kommuneplan 2013 Kommuneplantillæg for Bjæverskov Vest 2015 Køge Kommuneplan 2013-2025 Tillæg nr. 19 Indledning Køge Byråd ønsker, at etblerer ca.

Læs mere

Køge Kommune. Miljøvurdering Køge Nord RESUMÉ

Køge Kommune. Miljøvurdering Køge Nord RESUMÉ Køge Kommune Miljøvurdering Køge Nord RESUMÉ Køge Kommune Miljøvurdering Køge Nord Resumé Rekvirent Køge Kommune Teknisk Forvaltning Byg og Plan Torvet 1 4600 Køge Kontaktperson Henrik Holmer Rådgiver

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Udvidelse af boligområde Egenappevej. d la d

Tillæg nr til Kommuneplan Udvidelse af boligområde Egenappevej. d la d Tillæg nr. 2017.19 til Kommuneplan 2017-2029 Udvidelse af boligområde Egenappevej K e d la d Udvidelse af boligområde Egenappevej Udvidelse af boligområde Egenappevej Status Plannavn Kladde Udvidelse af

Læs mere

Tillæg nr. 7 Cordoza. til Solrød Kommuneplan Vedtaget:

Tillæg nr. 7 Cordoza. til Solrød Kommuneplan Vedtaget: Tillæg nr. 7 Cordoza til Solrød Kommuneplan 2017 Vedtaget: 17.06.2019 Trådt i kraft: 27.06.2019 Tillæg nr. 7 - Cordoza Tillæg nr. 7 - Cordoza Baggrund og formål Formålet med dette kommuneplantillæg er

Læs mere

Tillæg nr. 7 Cordoza. til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG. i høring:

Tillæg nr. 7 Cordoza. til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG. i høring: Tillæg nr. 7 Cordoza til Solrød Kommuneplan 2017 FORSLAG i høring: 14.02.2019-11.04.2019 Tillæg nr. 7 - Cordoza Tillæg nr. 7 - Cordoza Baggrund og formål Formålet med dette kommuneplantillæg er at sikre

Læs mere

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge

Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Ændring af Nordmarken lokalcenter, Jyllinge Tillæg 5 til Roskilde Kommuneplan 2013 8.B.8 8.CL.1 8.B.13 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring

kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Offentlig fremlagt fra den xx.xx.xxxx til den xx.xx.xxxx kladde Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Vejledning Hvad er en kommuneplan? Kommuneplanen udtrykker byrådets overordnede politikker

Læs mere

Kommuneplan 2013. Skemaoversigt - forslag til ændringer BILAG 2

Kommuneplan 2013. Skemaoversigt - forslag til ændringer BILAG 2 Kommuneplan 2013 Skemaoversigt - forslag til ændringer BILAG 2 Høringssvar Emner Forvaltningens forslag til ændringer 1 Naturstyrelsen Fingerplan 2013 Stationsnære kerneområder Detailhandel OSD områder

Læs mere

Lokalplan 1084 for STC III del 1 samt udvidelse af erhvervsområde i Ll. Skensved. Indsigelser og ændringsforslag

Lokalplan 1084 for STC III del 1 samt udvidelse af erhvervsområde i Ll. Skensved. Indsigelser og ændringsforslag Lokalplan 1084 for STC III del 1 samt udvidelse af erhvervsområde i Ll. Skensved Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i indkomne indsigelser og ændringsforslag.

Læs mere

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12 FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 12 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013 2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød.

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød. Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Vedtaget Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Dato for offentliggørelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Centerområde, Støvring Ådale

Kommuneplantillæg nr Centerområde, Støvring Ådale Kommuneplantillæg nr. 16 - Centerområde, Støvring Ådale Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Rammer 6 Kommuneplanramme 09.C7 - Centerområde 7 2 Redegørelse Baggrund Støvring har de seneste år oplevet stor

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej STATUS Plannavn Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej PDF Link til PDF blandet_bolig-_og_erhvervsomraade_oest_for_gamboetvej.pdf

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 4 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 4 til Rammeområde 95.B9 samt 95.B1 Boligområde mellem Torvegade og Vestergade i Sdr. Felding Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

forslag Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring

forslag Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Offentlig fremlagt fra den 3. februar 2017 forslag til den 4. april 2017 Centerområde, Dagligvarebutik på Ålborgvej, Hjørring Vejledning Hvad er en kommuneplan? Kommuneplanen udtrykker byrådets overordnede

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige Ændring af kommuneplanområde 11 Stige Søhus Anderup Lumby Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Energivej - erhverv. Ændring af kommuneplanområde 5. Stige. Næsby.

Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Energivej - erhverv. Ændring af kommuneplanområde 5. Stige. Næsby. Tillæg nr. 10 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Energivej - erhverv Ændring af kommuneplanområde 5 10 11 Stige 9 Korup 8 Næsby Tarup Bolbro 0 Bymidten 1 Seden 3 Vollsmose 7 6 Bellinge 2 Dalum

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 44

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 44 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 44 Erhvervsområde i Højme Ændring af kommuneplanområde 6 Bellinge Dyrup - Højme Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Boliger i Åsum Ændring af kommuneplanområde 3 Åsum, Seden, Bullerup, Agedrup Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN 1 TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune Kommuneplantillægget omhandler rammeområde 15.07.01 ER i Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune. Rammeområde 15.07.01 ER er

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

Tillæg nr. 9. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern Kommune, område til offentligt formål og erhvervsformål ved Ånumvej og Ringvejen, Skjern

Tillæg nr. 9. til Kommuneplan Ringkøbing-Skjern Kommune, område til offentligt formål og erhvervsformål ved Ånumvej og Ringvejen, Skjern Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2025 Ringkøbing-, område til offentligt formål og erhvervsformål ved Ånumvej og Ringvejen, Skjern Ortofoto Ringkøbing- Ringkøbing- 23. september 2013 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan

Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan Forslag Kommuneplantillæg 20 til Kommuneplan 2017-2029 Offentlig høring 11. juni - 6. juli 2018 Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Indholdsfortegnelse Indledning Områdets beliggenhed 3 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Offentligt fremlagt til den 8. juli 2015. Lokalplan 1046. Køge Nord. Forslag

Offentligt fremlagt til den 8. juli 2015. Lokalplan 1046. Køge Nord. Forslag Offentligt fremlagt til den 8. juli 2015 Lokalplan 1046 Køge Nord Forslag 2015 Offentlighedsperioden Lokalplanforslaget er offentligt fremlagt fra den 29. april 2015 til den 8. juli 2015. Indsigelser,

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Tillæg nr. 68 til Rammeområde 13.C7 Lokalcenter Holstebrovej Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet har dog

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Boligområde nord for Bregentvedvej i Haslev - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 287 af 16.

Læs mere

Tillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan 2013-2024

Tillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan 2013-2024 Tillæg nr. 1 til Herning Kommuneplan 2013-2024 Rammeområde 61.E7 Erhvervsområde langs Messevejen i Lind Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte

Læs mere

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 40 til Rammeområder 11.C1 og 11.C13 Centerområde Vestlige del af Bethaniagade og Bredgade i Herning og Centerområde ved Bredgade og Møllegade i Herning Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15

Kommuneplantillæg nr. 15 Kommuneplantillæg nr. 15 Lokalcenter Kalundborgvej Status: Kladde Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Lokalcenter Kalundborgvej - 15 Lokalcenter Kalundborgvej

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 20 Ikast-Brande Kommuneplan Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad

Kommuneplantillæg nr. 20 Ikast-Brande Kommuneplan Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad Kommuneplantillæg nr. 20 Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 9. Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By Forslag til Kommuneplantillæg nr. 9 Ramme 3.1.T.4 til tekniske anlæg øst for Tommerup Stations By august 2019 Offentlig høring Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 er i høring til den 24. oktober 2019.

Læs mere

Tillæg nr. 32 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 32 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 32 til Rammeområde 41.B11 og 41.OF4 Boligområde ved Baunetoften og Gilmosevej i Tjørring. Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 68 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 68 til Rammeområder 81.C3 Centerområde ved Nørregade og Bredgades nordlige del og 81.BL1 Blandet bolig og erhvervsområde ved Bødkervej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx. måned 20xx

Læs mere

Tillæg nr. 9. Kommuneplan Centerområde i Enghaven HOLSTEBRO KOMMUNE DANMARKSGADE NØRREGADE ENGHAVEN

Tillæg nr. 9. Kommuneplan Centerområde i Enghaven HOLSTEBRO KOMMUNE DANMARKSGADE NØRREGADE ENGHAVEN Tillæg nr. 9 Kommuneplan 2017 DANMARKSGADE NØRREGADE ENGHAVEN Centerområde i Enghaven HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til kommuneplantillægget Offentlig fremlæggelse Forslaget til kommuneplantillæg

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2017

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FOR RAMMEOMRÅDE EO.E.1 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger

Læs mere

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 74 til Herning Kommuneplan Forslag Offentlig høring Tillæg nr. 74 til Rammeområde 42.B3 og 42.T1 Boligområde sydvest for Sinding Hovedgade Område til tekniske anlæg nordøst for Sinding Hovedgade Fremlægges fra den 15. september

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade

Tillæg nr til Kommuneplan Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Tillæg nr. 2017.11 til Kommuneplan 2017-2029 Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Blandet bolig- og erhvervsområde Ørkildsgade Status Plannavn

Læs mere

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 36 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 36 til Rammeområder 14.E20, 14.C3 og 14.B15 Erhvervsområde ved Dæmningen i Herning, Centerområde ved Dæmningen i Herning og Boligområde ved Dæmningen i Herning Fremlægges fra xx. måned

Læs mere

Tillæg nr. 55 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 55 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 55 til Rammeområde 11.C34 Centerområde ved Danasvej Rammeområde 13.B4 Boligområde ved Møllegade Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10 Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thorslundsvej Ændring af kommuneplanområde 10 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

FORSLAG KOMMUNEPLAN- TILLÆG NR. 8 FOR RAMMEOMRÅDE 1 D4 - STEVNSHALLERNE 1 D4. Politik & Borger PLANLÆGNING BESKRIVELSE ÆNDRING AF RAMMEBESTEMMELSER

FORSLAG KOMMUNEPLAN- TILLÆG NR. 8 FOR RAMMEOMRÅDE 1 D4 - STEVNSHALLERNE 1 D4. Politik & Borger PLANLÆGNING BESKRIVELSE ÆNDRING AF RAMMEBESTEMMELSER PLANLÆGNING KOMMUNEPLAN- TILLÆG NR. 8 FOR RAMMEOMRÅDE 1 D4 - STEVNSHALLERNE BESKRIVELSE ÆNDRING AF RAMMEBESTEMMELSER HØRINGSPERODE XX. JULI TIL XX AUGUST 2019 (INDSÆTTES EFTER KB) 1 D4 Politik & Borger

Læs mere

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 46 til Rammeområder nr. 32.R2, 32.R6 og 32.B6 Boligområde ved Spinkebjerg i Gjellerup Fremlægges fra den 20. december 2018 til den 24. januar 2019 (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget

Læs mere

Dette notat opridser de emner som er ændret eller nye i Kommuneplan 2017 i forhold til Kommuneplan 2013.

Dette notat opridser de emner som er ændret eller nye i Kommuneplan 2017 i forhold til Kommuneplan 2013. NOTAT Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen 20. april 2018 2016-013350-96 Forslag til kommuneplan 2017 - baggrundsnotat Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge Dette notat opridser de emner som er ændret

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 5 til Rammeområde Herning 11.C1, 11.C23 og 11.C31 Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN FOR ODENSE KOMMUNE

TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN FOR ODENSE KOMMUNE TILLÆG NR. 24 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE STENFISKERKAJEN ÆNDRING AF KOMMUNEPLANOMRÅDE 1 SKIBHUSKVARTERET SKIBHUSENE VOLLSMOSE STIGE Ø HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Tillæg 8 til Kommuneplan Ændring af rammer for Maribo Bymidte

Tillæg 8 til Kommuneplan Ændring af rammer for Maribo Bymidte Forslag Tillæg 8 til Kommuneplan 2017-2029 Ændring af rammer for Maribo Bymidte September 2018 1 Offentlig høring fra den 20. september 2018 til den 18. oktober 2018 HØRING AF FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG

Læs mere

Tillæg nr. 51 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 51 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 51 til Rammeområde 12.E11 Erhvervsområde nord for rute 15 Rammeområde 12.R7 Rekreativt område syd for Holtbjerg Fremlægges fra 11. oktober 2018 til den 8. november 2018 (begge dage incl.)

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande

Kommuneplantillæg nr. 4 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Engtoften, Brande Kommuneplantillæg nr. 4 Boligområde, Engtoften, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen.

Læs mere

Tillæg nr. 35. Kommuneplan Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro

Tillæg nr. 35. Kommuneplan Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro Tillæg nr. 35 Kommuneplan 2009 Område til boligformål, fritidsformål og centerformål vest for, og inden for Idrætscenter Vest, Holstebro HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til kommuneplantillægget Byrådet

Læs mere

Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej

Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej 1-2017 Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej 1-2017 Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej Status Plannavn Vedtaget Boligområde ved Erlevvej og Baldersvej Plannummmer 1-2017 Dato for offentliggørelse

Læs mere

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen

034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen 034 Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kladde PlanID 3241146 Tillæg nr. 034 VVM Formål Ved Fabriksvangen og Raasigvangen Kommuneplantillæg uden VVM Kommuneplantillægget er udarbejdet i sammenhæng med lokalplan

Læs mere

ODENSE LETBANE 1. ETAPE

ODENSE LETBANE 1. ETAPE 1 TILLÆG NR. 18 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE ODENSE LETBANE 1. ETAPE 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 HVAD ER EN KOMMUNEPLAN? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune foreligge

Læs mere

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget.

Hjørring Kommune vil gerne høre din mening om planforslaget. Tillæg nr. 29 - Etageboligbebyggelse, Strømgade 19, Vrå Hjørring Kommunes Byråd/Teknik- og Miljøudvalg har på møde den XX godkendt forslag til kommuneplantillæg nr. XX. Hjørring Kommune vil gerne høre

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Tulstrupvej, Ikast FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 12 Ikast-Brande Kommuneplan Boligområde, Tulstrupvej, Ikast FORSLAG Boligområde, Tulstrupvej, Ikast FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast Brande Nørre

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 3

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 3 PLANLÆGNING FOR RAMMEOMRÅDE 7B1 STRØBY EGEDE BESKRIVELSE ÆNDRING AF ANVENDELSE AF RAMMEOMRÅDE 7 B1 STRØBY 7 B1 FO S R 7 D1 G LA 7 C1 Politik & Borger HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? Kommuneplanen fastlægger

Læs mere

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 56 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 56 til Rammeområde 31.BL1 Blandet bolig og erhverv ved Ny Gjellerupvej og Hammerum Hovedgade Rammeområde 31.B6 Boligområde nord for K. Møllers Vej Fremlægges fra xx. måned 20xx til xx.

Læs mere

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10

041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 041 Udvidelse af erhvervsområdet Pedersholmparken 8 10 PlanID 3633872 Tillæg nr. 041 Plannavn Udvidelse af erhvervsområdet Perdersholmparken VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse af

Læs mere

DEBATOPLÆG. De stationsnære områder i Herlev Kommune. Indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af tillæg til Kommuneplan

DEBATOPLÆG. De stationsnære områder i Herlev Kommune. Indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af tillæg til Kommuneplan DEBATOPLÆG De stationsnære områder i Herlev Kommune Indkaldelse af ideer og forslag til udarbejdelse af tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Høringsperiode fra 19. januar til den 16. februar 2015 Indledning

Læs mere

001 Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby

001 Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby 001 Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby PlanID 3827459 Tillæg nr. 001 Plannavn Lokalcenter i nordøstlige del af Hovedgaden i Skibby VVM Kommuneplantillæg uden VVM Dato for offentliggørelse

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad FORSLAG

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad FORSLAG Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad FORSLAG Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen.

Læs mere

Tillægget skal sikre, at planlovens krav om, at lokalplanlægningen skal være i overensstemmelse med kommuneplanen, er overholdt.

Tillægget skal sikre, at planlovens krav om, at lokalplanlægningen skal være i overensstemmelse med kommuneplanen, er overholdt. Tillæg 2 - Naurbjerg Tillæg 2 - Naurbjerg Baggrund og formål Da afgrænsningen af lokalplan 595.3 for Boliger i Pibefabrikken, Naurbjerg, ikke er i overensstemmelse med kommuneplanens nuværende rammes afgrænsning

Læs mere

Odense Letbane 1. etape

Odense Letbane 1. etape 1 Forslag til tillæg nr. 18 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Odense Letbane 1. etape 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver kommune

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 50 Erhvervsområde ved Lumbyvej Næsby Næsbyhoved-Broby - Allesø Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver

Læs mere

Tillæg nr. til Kommuneplan Landsbyområde Lundby

Tillæg nr. til Kommuneplan Landsbyområde Lundby Tillæg nr. til Kommuneplan 2017-2029 Landsbyområde Lundby Forslag Landsbyområde Lundby Landsbyområde Lundby Status Plannavn Forslag Landsbyområde Lundby Baggrund og formål Kommuneplantillæget er udarbejdet

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune

Kommuneplan for Odense Kommune Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 66 Centerområde ved Elmegårdsvej Ændring af kommuneplanområde 6 Bellinge Hvad er en kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der

Læs mere

Tillæg nr. 87 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 87 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 87 til Rammeområde BL2 Blandet bolig- og erhvervsområde ved Søndergårdsparken i Skarrild Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er

Læs mere

TIL VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012

TIL VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 K O M M U N E P L A N T I L L Æ G N R.21 TIL PLAN PLAN2012 V E J L E K O M M U N E PLAN PLAN2012 Endelig godkendt d. 10.10.2007 Offentliggjort d. 20.10.2007 BAGGRUND PLAN 2012-TILLÆG NR.21 I LOKALPLAN

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Landsbyområde Lundby

Tillæg nr til Kommuneplan Landsbyområde Lundby Tillæg nr. 2017.12 til Kommuneplan 2017-2029 Landsbyområde Lundby Vedtaget Landsbyområde Lundby Landsbyområde Lundby Status Plannavn Vedtaget Landsbyområde Lundby Dato for offentliggørelse af forslag 20.

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 25 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 25 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE FORSLAG TIL TILLÆG NR. 25 TIL KOMMUNEPLAN 2013-2025 FOR ODENSE KOMMUNE ØSTERBRO 21 OG ØSTERBRO 41 COOP-GRUNDEN ÆNDRING AF KOMMUNEPLANOMRÅDE 2 10 11 Stige 9 Korup 8 Næsby Tarup Bolbro 0 Bymidten 1 Seden

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Sukkerkogeriet Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12 for lokalcenter på Kornmarksvej medfører, at en del af rammeområde 213.1 erstattes af kommuneplanramme 213.1A Ændringer fra kommuneplanramme

Læs mere

Tillæg nr. 73 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 73 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 73 til Rammeområde 51.B12 Boligområde syd for Munkgårdkvarteret og Rammeområde 51.OF7 Offentligt område ved Snejbjerghallen Fremlægges fra 15. september 2016 til 10. november 2016 (begge

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Screening til Cordoza

Screening til Cordoza TEKNIK OG MILJØ Screening til Cordoza Plan/programtitel: Sagsbehandler: Dato: Sagsnr: Kommuneplantillæg nr. 7 til Kommuneplan 2017-2029 Cordoza SRP 29. januar 2019 01.02.15-P16-2-18 RESUME Byrådet vedtog

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad

Kommuneplantillæg nr. 11 Ikast-Brande Kommuneplan Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad Område til offentlige formål, Bygaden, Isenvad Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Hvis byrådet

Læs mere

TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN

TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN K O M M U N E P L A N T I L L Æ G N R.2 5 TIL TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN 1996-2004 V E J L E K O M M U N E FORSLAG TØRRING-ULDUM KOMMUNEPLAN 1996-2004 Forslag godkendt i Byrådet d. 20.08.2008 Offentligt

Læs mere

Randers - Neder Hornbæk

Randers - Neder Hornbæk Randers - Neder Hornbæk Opsummering af høringssvar 5) Det foreslås at matr. 5e, Neder Hornbæk ændrer anvendelse til boligområde i kommuneplanen. (se kort) 18) Det foreslås at den vestlige del af matr.

Læs mere

ISHØJ KOMMUNEPLAN 2014 INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Integration af miljøhensyn 2

ISHØJ KOMMUNEPLAN 2014 INDHOLD. 1 Indledning. 1 Indledning 1. 2 Integration af miljøhensyn 2 ISHØJ KOMMUNE ISHØJ KOMMUNEPLAN 2014 SAMMENFATTENDE REDEGØRELSE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk INDHOLD 1 Indledning 1 2 Integration

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 12. Kommuneplan FORSLAG. Ved El-vej - et boligområde. Offentlig høring 10. april - 8. maj 2018.

KOMMUNEPLANTILLÆG 12. Kommuneplan FORSLAG. Ved El-vej - et boligområde. Offentlig høring 10. april - 8. maj 2018. KOMMUNEPLANTILLÆG 12 Ved El-vej - et boligområde Kommuneplan 2017-2029 FORSLAG Offentlig høring 10. april - 8. maj 2018 Kolding Kommune Tillæg til Kommuneplan Kommuneplanen fastlægger mål for udviklingen

Læs mere

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring:

Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget. til Solrød Kommuneplan Revideret forslag i høring: Revideret tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej til Solrød Kommuneplan 2017 Revideret forslag i høring: 13.06.2019-08.08.2019 Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej Tillæg nr. 6 Birkevænget og Fredensbovej

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 21 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 21 til Rammeområde 61.B6 Boligområde mellem Vesterlindvej og Nr. Lindvej Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

26 Kommuneplanrammer. Redegørelse

26 Kommuneplanrammer. Redegørelse 26 Kommuneplanrammer Redegørelse Med Kommuneplan 2001 overgik arealerne vest og sydvest for Lisbjerg fra perspektivarealer til blandede bolig og erhvervsformål, mens arealerne sydøst for Lisbjerg og omkring

Læs mere

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05 25.01.B05 TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE 25.01.B05 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - NOVEMBER 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forsalg til dette kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby. Status: Vedtaget

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby. Status: Vedtaget Tillæg 35 til Kommuneplan 2017 - Boliger ved Rugvænget i Mejlby Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 3. juni 2019 Høringsperiode start: 26. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. april 2019

Læs mere

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 46 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 46 til Rammeområde 12.B10 og 12.BL3 Bolig- og erhvervsområde ved Nørregade 44-50. Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan 03 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde B03-04 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.3 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 1

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 1 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 1 Centerområde ved Nyborgvej / Ejbygade Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I

Læs mere

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017

Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 7. december 2016 Sag nr.: 2016-10545 /lismol + majbag Notat om aftalte ændringer og suppleringer i Herning Kommunes forslag til Kommuneplan 2017 Herning Kommune har sendt forslag til kommuneplan nr. 2017

Læs mere

Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby

Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Tillæg nr. 4 - Karlstrup Landsby Baggrund og formål Tillæg nr. 1 til lokalplan nr..2 muliggør etablering af to nye boliger inden for Karlstrup Landsby. Kommuneplanens ramme

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG 33. Kommuneplan FORSLAG 8 juni Sletteskovvej. - et boligområde i Nr. Bjert. Kolding Byråd (Dato for vedtagelse)

KOMMUNEPLANTILLÆG 33. Kommuneplan FORSLAG 8 juni Sletteskovvej. - et boligområde i Nr. Bjert. Kolding Byråd (Dato for vedtagelse) KOMMUNEPLANTILLÆG 33 Ved Sletteskovvej - et boligområde i Nr. Bjert Sletteskovvej rkemosevej Rugmarken Basagervej Nr. Bjertvej Områdeplan 05 riggasvej Nr. Bjertvej Degnevænget Kastaniely Drejensvej Friggasvej

Læs mere