Danske Handicaporganisationer Holstebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Danske Handicaporganisationer Holstebro"

Transkript

1 Danske Handicaporganisationer Holstebro Referat: Bestyrelsesmøde den 9. oktober Sted: Aktivitetscentret, Danmarksgade 13, 7500 Holstebro Fremmødt: Formand Bent Follesen, Mette Jensen, Mona Engmark, Ellen Margrethe Nielsen, Jytte Lauridsen, Lisbeth Vexøe, Jørn Kjær, Preben Bjerring, Jan Schmidt Nielsen, Bente Mejndor, Knud Erik Aagaard, Jørgen Ahler. 1. Velkomst og præsentation: Bent bød velkommen og alle gav en kort præsentation. Bente Mejndor spurgte til teleslynge. Der var ingen, der havde tænkt på teleslynge fordi det plejer Ulla at klare Hun var på ferie. 2. Godkendelse af dagsorden: Lisbeth Vexøe ønsker kørsel for blinde- og svagtseende som et punkt. Det bliver under punkt Godkendelse af referat: Referat af den 16. august godkendt 4. Formandsinfo og indkommende post siden sidste møde: - Indstillinger til Handicap Rådet : Jan Smith Nielsen tilbyder at opstille til Handicap Rådet. Bent Follesen tager kontakt til bestyrelser og forespørger, om der er kandidater til Handicap Rådet. - Dialogforum mellem Holstebro, Lemvig og Struer, evt. ny repræsentant. Børge Møller Andersen har indtil nu varetaget hvervet, men kan ikke fortsætte pga. arbejde. Handicap området sat i focus på beskæftigelsesområdet. Kontakt til basisorganisationer, om de har en repræsentant, som kunne tænke sig at varetage posten. Bent Follesen og Jørgen Ahler arbejder videre på sagen. - Dialogmøde den 31.oktober 17-21:00 i Herning. Samarbejde med andre DH afdelinger om aktuelle emner. En aktuelt handicappolitisk orientering v/ Lars Midtiby, Direktør DH. Inklusion i Herning kommune Forslag: En aften med en organisation konsulent DH Odder Handicap politik DH Ringkøbing Skjern Pixibog om tilgængelighed DH Syddjurs Tilgængelighedspolitik, nyt fra repræsentantskabsmødet DH Hedensted Rehabilitering, førtidspension DH Viborg Sidste tilmelding den 23. oktober ansøgning skal være inde inden 16. oktober. Dead line er 1. oktober 2017 men er udsat til den 16. oktober % går til Handicap & Psykiatri. Det er muligt at ansøge om flere midler til området.

2 Knud Erik opfordrer til, at man samarbejder om arrangementer lige som Jørgen Jensen fra Diabetesforeningen efterlyste samarbejdsparter til arrangement om lovstof og hvilke rettigheder man har. (Se under referat punkt 10) Det er vigtigt, at der er repræsentanter i Frivillighedsrådet fra DH Holstebro Lisbeth Vexøe foreslog et livstils arrangement incl. cykling. - Emner til Handicap prisen 2017 Der er INGEN OPLYSNIINGER på Holstebro kommunes hjemmeside om deadline for indstilling og 3. december er en søndag, så der vil der ikke være overrækkelse af prisen. Kontakt til basisorganisationer og oplyse om Handicap prisen Temadag den 17. august Trivselshuset, Asagården, Holstebro Jan Smith: interessant oplæg gode input hvordan og hvornår får vi en tilbagemelding på resultatet af dagen. Andre input delte meninger om indholdet gamle nyheder som har været vendt i Handicap Rådet eller der arbejdes på. Der var ros til oplægsholder/ordstyrer fra BETA. Emner på Temadag: Arbejde og uddannelse - Kultur, Idræt og Fritidsliv - Tilgængelighed Der var flere, der påpegede de dårlige tilkørselsforhold og få parkeringspladser. Et emne som Idræt har været undervejs i gennem mange år og er ikke rigtig lykkedes iværksat endnu. Hvad skal der til? 5. Orientering fra kassereren: Preben oplyser at de har overvejet et bankskifte på grund af gebyrer i nuværende bank. Kontingent 100,00 kr. pr. år for at være på nettet. 5 kr. pr. overførsel og der er ca stk. pr. år. Det er aftalt at Preben Bjerring og Bent Follesen ordner det med banken Kassebeholdning kr ,12 6. Orientering fra DH Central. - Skrivelse til DH Central vedr. Gensidig forsørgelse: Aftalt at Bent Follesen laver en skrivelse, at vi i DH Holstebro ønsker at være med til at lægge pres på Folketinget, at det bør afskaffes. Bent sender skrivelsen rundt til os alle. Vi kansende det videre til vores basis organisation. Det vil også blive lagt på facebook, som aftalt. 7. Orientering fra Handicaprådet: Jørgen fortæller, at Temadagen blev drøftet på først kommende Handicap Rådsmøde. Mødet den 16. november er ændret til den 2. november pga valget. Er der emner, som skal med på mødet, så skal det sendes til Bent Follesen eller Jørgen Ahler. Vederlagsfri Fysioterapi: Knud Erik fortæller, at han er udtrukket til test vedr. vederlagsfri fysioterapi sammen med mange andre brugere. En har fået en tilbagemelding om, at der ikke må holdtrænes 2 gange pr. uge mere.

3 Holstebro Kommune er aldrig kommet til bunds i sagen vederlagsfri Fysioterapi med eller uden ydernummer. Det ligger helt tilbage til sidste periode Der blev iværksat rapport/ undersøgelse, men det blev stoppet inden, der forelå et resultat. Holstebro kommune var forundret over, at de var dyrere end andre sammenlign lige kommuner. Men der er mange omstændigheder, der skal tages i betragtning, når sådan et regnestykke skal gøres op og det blev af en eller anden grund aldrig færdig. Jørgen Ahler og Knud Erik følger op på de nye tiltag fra kommunen. 8. Orientering fra Tilgængelighedsudvalget: Hjerl Hedes direktør vedr. omforandring Sdr. Nissum vedr. Hallen Holstebro Museum nybyggeri udvalget indkaldt til møde. Der er kun 1 handicap parkeringsplads. Handicapparkeringspladser til store busser kan placeres længere væk, idet disse brugere selv har eget køretøj (kørestol eller scooter) Der er mangler ved handicap toiletterne det burde være en skydedør, der var isat med automatisk opluk. Ny Cafe Sportigan butikken der er stadig udfordringer med hensyn til tilgængelighed. Der er flere i området som Holstebro Kommune har givet dispensation, men det håber man ikke sker flere steder. Det løser jo ikke problemerne. Bente Mejndor fortæller, at hun har problemer med sin oplæser på computer. Jørn Kjær og Lisbeth Vexøe får en snak om, hvad det kan være. Samtidig foreslår hun at man videofilmer byen. Knud Erik: det er besværligt at færdes i byen, hvis man har en eller anden form for handicap. Han foreslår, at man kan filme de steder, hvor der er manglende tilgængelighed. Tag billeder af ting, som ikke fungerer. Send det til Bent Follesen eller direkte til Tilgængelighedsudvalget v/jørgen Ahler. Vi vil også have den mulighed, at vi kan dele det på facebook. 9. Orientering fra andre Udvalg og Nævn: Ingenting til punktet 10. Arrangementer eller andre aktiviteter i basisorganisationerne: Hjernesagen v/mette Jensen oplyser, at der er blevet rigtig flot og tilgængeligt hos Thorsminde Museum, Sct. George Museum. Autistforeningen opstart af netværksgrupper for forældre. INFO og sparring afholdes hvert år. Dansk Blindesamfund v/jørn Kjær oplyser om projekt Hjertet Ikast/ Brande kommune. Fleksjob for blinde. De laver blandt andet fletstole og børster. Der bliver drøftet dobbelt kørsel fradrag for blinde. Der er mangel på job for synshandicappede. Mange vil rigtig gerne arbejde, men er udfordret af manglende job og kørsel Aftalt at Jørn Kjær melder tilbage vedr. projektet.

4 Skleroseforeningen v/knud Erik Foredrag med Søs Egelind talte om Cannabis. Frivilligbørs hos VIA der var alt for få udstillere. Det er svært at fastholde frivillige. Der bliver drøftet at DH Holstebro burde havde været med. Det må vi kigge på til næste år. Landsforeningen SIND v/ Ellen Margrethe Nielsen Sindets dag den i Herning. Oplæg / foredrag ved Kasper Futtrup. 11. Hjemmeside, Facebook eller mail: - Opdatering angående siden. Promovering af opslag. Aftalt at Jytte Lauridsen bruger ca kr. til promovering af siden DH Holstebro. Det er vigtigt, at I alle går ind og trykker synes godt om og kommer med forslag til indlæg og kommenterer indlæg og ikke mindst deler siden. Så skal vi nok få gang i siden. 12. Aktuelle emner. - Forslag Ny ungdomsafdeling under DH Holstebro Jytte undersøger hvilke muligheder, der er for at tiltrække de unge til at samarbejde. - Holstebro Kommunes Brugerinvolvering / Jan Smith Opfølgning på Evt. punkt 13 fra referat fra den 16. august 2017 Pårørende, Pårørenderåd og Handicaprådet kommer alt for sent ind i billedet, hvor der er tale om flytning / omplacering af borgere på Skred Sande. Der blev givet kritik for, at gå direkte til politikere. Men Jan mente ikke, der var andre muligheder, for så var sagen blevet godkendt i byrådssalen og ikke til at ændre igen. Nu er der trods alt indledt forhandling og Jørgen Ahler og Jan Smith Nielsen er indbudt til møde. Opfordring til, at Holstebro Kommune ændrer deres politik vedr. arbejdsgange. Det burde være en selvfølge at Handicap Rådet blev hørt, inden sagen blev besluttet af politikere. Der er mange faktorer, der spiller ind for de involverede brugere og ikke bare en nem løsning, som skal besluttes hen over hovedet på Handicap rådet og DH Holstebro. Det er ikke motiverende for et godt samarbejde, når kommunen vælger sådan en løsning. Der skal tages hensyn til: hvordan er boligen, tilgængelighed, transport til og fra, fællesskab, sociale relationer, er der medarbejder tilknyttet det nye sted o.s.v. Der sidder trods alt mange personer i disse fora, som har en enorm stor viden om syge og handicappede. Det er jo vores hverdag. Mona Nymark fortæller at hun har været til repræsentantskabsmøde. Samtidig henviser hun til en bog Marie Scott Poulsen Bliv hørt i kommunen. Drøftelse om hvordan Handicap Rådet bliver hørt og taget mere alvorligt i alle sager som hører under syge og handicappede i Holstebro kommune.

5 13. Evt. - Valg 21. november 2017 Drøftede valget den 21. november. Deltage på valgmøder og bruge konstruktiv kritik, såfremt det er muligt. Kørsel v/ Lisbeth Vexøe: Der er dårlige transport muligheder både dag, aften og weekender. Oplyser at hun er nødt til at tage Taxa, såfremt hun skal af sted til aktiviteter især om aftenen. Der er ingen Handicapkørsel for blinde. Jørgen Ahler oplyser, at tilgængelighedsudvalget har spurgt til om det også kan indbefatte gang- og synshandicappede. Men det er ikke med. Der er mange kommuner, der tilbyder kørsel til ovenstående brugere blandt andet Ringkøbing Skjern, Ikast Brande, Viborg og Skive. Jørgen Ahler oplyser, at han vil tage det med igen. - Ajourført adresseliste sendes rundt. - Undersøge om Iphone kan bruges som Teleslynge - Jytte Lauridsen kontakter Pia Krag vedr. hjemmesiden. Lisbeth Vexøe er stadig ikke blevet kontaktet som aftalt. Hun vil gerne afprøve og hjælpe med hjemmesiden. 14. Næste bestyrelsesmøde / punkter til næste møde Kort bestyrelsesmøde og julefrokost med pårørende den 20. november. Tid og sted oplyses snarest fra FU udvalget Referent: Jytte Lauridsen

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune

Tilgængelighedsudvalg - TGU Holstebro Kommune Møde nr. 02-2017 Onsdag den 29. november 2017 I mødet deltog: Fra TGU: Jørgen Ahler, Jytte von Seelen, Benny Vittrup, Poul Lindholt Mikkelsen. Fra Teknik og Miljø (TM): Anders Debel, Annette Vognbjerg

Læs mere

HOLSTEBRO HANDICAPRÅD

HOLSTEBRO HANDICAPRÅD HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Dato: 4. november 2010 J. nr.: 039517-2009 RÅDSMØDE NR. 07/2010 Torsdag den 4. november 2010 - kl. 15.00 i mødelokale 187, 1. sal på Rådhuset i Holstebro REFERAT 01.01 Velkomst og

Læs mere

Referat fra årsmøde i DH 10. marts 2016 i kantinen på Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers.

Referat fra årsmøde i DH 10. marts 2016 i kantinen på Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers. Danske Handicaporganisationer Randers v/ formand Asger Laustsen, Tinghøjvej 15, 8920 Randers NV Telefon: 86 44 32 21. E-mail: il.as.laustsen@fiberflex.dk Hjemmeside: www.dhranders.dk Referat fra årsmøde

Læs mere

Ledelsesinformation - Bilag Pladsoversigt Rammeaftale Totale antal dag og døgn pladser Driftsherre Dag Døgn Dag Døgn

Ledelsesinformation - Bilag Pladsoversigt Rammeaftale Totale antal dag og døgn pladser Driftsherre Dag Døgn Dag Døgn Ledelsesinformation - Bilag Pladsoversigt Totale antal dag og døgn pladser Favrskov kommune 142 181 142 160 Hedensted kommune - 38 - - Herning Kommune 1.004 451 780 310 Holstebro kommune 756 464 736 402

Læs mere

Bruttohonorar i kr., faste priser (2016-PL) Kvartal. 2. Kvartal. 2. Kvartal. 4.

Bruttohonorar i kr., faste priser (2016-PL) Kvartal. 2. Kvartal. 2. Kvartal. 4. Udvikling i udgifter til fysioterapi og vederlagsfri fysioterapi i Region Midtjylland 2015-2016, svis (Opdatering ift. praksisplan side 19, figur 2) Bruttohonorar i 000 kr., faste priser (2016-PL) 70.000

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Referat. Møde nr Torsdag den 24. maj 2018 kl Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset.

Referat. Møde nr Torsdag den 24. maj 2018 kl Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Referat Møde nr. 04-2018 Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.00 19.30 Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Medlemmer: Jørgen Ahler, Vita Hagelskjær, Jan Schmidt Nielsen, Mona Engmark, Ellen

Læs mere

HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Aktivitetsoversigt 2017

HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Aktivitetsoversigt 2017 HOLSTEBRO HANDICAPRÅD Aktivitetsoversigt 2017 HOLSTEBRO LOV OM RETSSIKKERHED OG ADMINISTRATION PÅ DET SOCIALE OMRÅDE DE BEHANDLEDE EMNER / TEMAER LISTET I VILKÅRLIG RÆKKEFØLGE: Handicapråd Forskellige

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Gigtforeningens Vestjyllandskreds

Gigtforeningens Vestjyllandskreds Gigtforeningens Vestjyllandskreds Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommuner Gigtforeningens Vestjyllandskreds Gigtforeningens Vestjyllandskreds - et tilbud til dig

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 24. JANUAR 2017 STED: MØDELOKALE SAKSKØBING, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

REFERAT. Møde nr Tirsdag den 28. maj 2019 kl , Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro

REFERAT. Møde nr Tirsdag den 28. maj 2019 kl , Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro REFERAT Møde nr. 04-2019 Tirsdag den 28. maj 2019 kl. 17.00 19.30, Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Jørgen Ahler, Vita Hagelskjær, Jan Schmidt Nielsen, Mona Engmark, Ellen Margrethe

Læs mere

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1

Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 2. december 2009 kl. 14:30 i Mødelokale 1 Fraværende: Palle Lykke Ravn, Kjeld Berthelsen, John Christoffersen Pkt. Tekst Side 43 Godkendelse af referat fra den 2. november 2009

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Gigtforeningens Vestjyllandskreds

Gigtforeningens Vestjyllandskreds Gigtforeningens Vestjyllandskreds Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern og Struer kommuner Gigtforeningens Vestjyllandskreds Gigtforeningens Vestjyllandskreds - et tilbud til dig

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD MANDAG D. 19. DECEMBER2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: MANDAG D. 19. DECEMBER2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 31. AUGUST 2016 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet. Torsdag, den 23. marts 2017 kl Rådhuset, mødelokale 1, 2. etage. Deltagere:

Referat fra møde i Handicaprådet. Torsdag, den 23. marts 2017 kl Rådhuset, mødelokale 1, 2. etage. Deltagere: Torvegade 74, 6700 Esbjerg Dato 29. marts 2017 Sagsbehandler Birgit Coupar Telefon direkte 76 16 92 58 Sags id. 17/567 Referat fra møde i Handicaprådet Torsdag, den 23. marts 2017 kl. 15.00-17.00 Rådhuset,

Læs mere

Møde 21. juni 2010 kl. 16:00 i Mødelokale 1

Møde 21. juni 2010 kl. 16:00 i Mødelokale 1 Handicaprådet Referat Møde 21. juni 2010 kl. 16:00 i Mødelokale 1 Afbud: Grethe Hestbech, Ellen Riber Povlsen John Christoffersen ankom ved punkt 42 Pkt. Tekst Side 36 Godkendelse af referat fra den 17.

Læs mere

1. Velkommen Velkomme Jacob

1. Velkommen Velkomme Jacob Dagsorden for bestyrelsesmøde: den 29.05.2017 kl. 19.00 Sted: Gitte Hougaard Christensen Morbærvej 15 8800 Viborg Deltagere: G.H., J.V., J.M., A.S., A.M.P., J.L., B.P. Afbud: H.K. Dagsorden Referent: Gitte

Læs mere

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan Til medlemmerne af Implementeringsgruppen Sundheds-IT og Digitale arbejdsgange Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Læs mere

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording.

Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august kl På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Beslutningsreferat for kredsbestyrelsesmøde Kreds 2, onsdag d. 13. august. 2012 kl. 19.00 På Ruskær flugtskydebane, Ruskærvej 21 A 7441 Bording. Dagsorden: Underpunkter: Beslutninger: Mødedeltagelse Deltager

Læs mere

Holstebro Handicapråd

Holstebro Handicapråd Holstebro Handicapråd 2014 2017 Rådsmøde 05-2016 Torsdag den 15. juni 2016 - kl. 16.00 19.30 Hyldgården, Mellemtoft 1 REFERAT 1. Velkomst og protokol 1.1 Velkomst. Formanden bød velkommen. 1.2 Formalia

Læs mere

Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE den 26. marts 2015

Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE den 26. marts 2015 Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE den 26. marts 2015 Deltagere: Peder Udengaard (PU), Knud N. Mathiesen (KNM), Claus Bjarne Christensen (CBC), Helen Conway-Blake (HCB), Marianne Banner (MB), Peter Bach-Nielsen

Læs mere

Referat af Formands-sekretær-møde 10. juni 2014. Distrikt 4.

Referat af Formands-sekretær-møde 10. juni 2014. Distrikt 4. Referat af Formands-sekretær-møde 10. juni 2014 Distrikt 4. Velkommen! Flot fremmøde fra alle 12 klubber, en enkelt sekr. manglede (men hun var også sekr. sidste år), og en enkelt stand-in. Præsentation

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug

Bestyrelsesmøde DAGSORDEN M. REFERAT. Punkt Emne Est. tidsforbrug Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 12. marts Tidspunkt: Fra kl. 17.30 21.00 Sted: VUC Jernbanegade 8, 7600 Struer Forstander Gert Sander Jensen viser rundt på skolen. Dagsorden DAGSORDEN M. REFERAT Punkt

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Handicaprådet. Referat

Handicaprådet. Referat Handicaprådet Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Gitte Hemmingsen (O) Tommy Frøslev (A) Anna Marie Knudsen Stephan Jensen Anne Andersen Lisbet Møller (Ø) 2 Indholdsfortegnelse 1 Valg

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg 07-02-2017 Fælleshuset Nivåhøj, Nivåhøj 67, til højre for stamhuset i den sorte træbygning 19:30 21:00 Deltagere:, Lasse, Jacob, Dorte Lisemose, Christian, Lars, Dorte Beyer, Annett, Peter, Hans Erik og

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådets møde mandag den 14. januar 2019 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Tove Lunde Amsinck X Hermand Pedersen X Marianne Lund X Dorthe Friis X Per

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 28. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: - 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 44 sprotokol fra sidste møde 3 45

Læs mere

Genoptræning og Hjerneskade området.

Genoptræning og Hjerneskade området. Genoptræning og Hjerneskade området. Genoptræning efter sundhedsloven Genoptræningsplaner Frit valg Ventetidsgennemgang Rehabilitering på specialiseret niveau Hjerneskadeområdet Hjerneskadekoordinatorer

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16,

Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Dagsorden bestyrelsesmøde fredag den 16.1.2015 kl. 10 16, Hotel Koldingfjord, Fjordvej 154, 6000 Kolding 1. Velkomst til 2 nye suppleanter og gensidig præsentation 2. Konstituering af bestyrelsen 3. Nyt

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD GULD-BO-SUND, VIBEHAVEN, SUNDBY BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN

REFERAT HANDICAPRÅD GULD-BO-SUND, VIBEHAVEN, SUNDBY BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) PER STEEN LAILA GROTH BJARNE HANSEN REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 28. SEPTEMBER 2017 STED: GULD-BO-SUND, VIBEHAVEN, SUNDBY TIDSPUNKT: KL. 14.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 19. januar 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 19. januar 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 19. januar 2015 Kl.: 17-19 Sted: Lokale 1B Tilstede: Referent: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian

Læs mere

Holstebro Handicapråd

Holstebro Handicapråd Holstebro Handicapråd 2014 2017 Rådsmøde 08-2015 Torsdag den 10. december 2015 - kl. 16.30 18.00 REFERAT 1. Velkomst og protokol 1.1 Velkomst. Formanden bød velkommen. 1.2 Formalia og protokol mødediæt

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde

TÅRNBY KOMMUNE. Referat af Handicaprådsmøde TÅRNBY KOMMUNE Referat af Handicaprådsmøde Dato: 22.10.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Ole Holm Pedersen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen,

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense.

Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl til Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21, 5000 Odense. Dannebrogsgade 31, 1. mf. 1660 København V www.kulturbestyrelser.dk 20. marts 2016 Referat af Generalforsamling Tid: mandag den 14. marts 2016 kl. 17.45 til 19.45. Sted: Odense Teater, Jernbanegade 21,

Læs mere

REFERAT HANDICAPRA DSMØDE DEN 23. oktober 2017

REFERAT HANDICAPRA DSMØDE DEN 23. oktober 2017 Mødelokale 381 på Aarhus Rådhus Tid: kl.17:00 20:00 REFERAT HANDICAPRA DSMØDE DEN 23. oktober 2017 DELTAGERE: ANETTE POULSEN, PETER BACH-NIELSEN, KIRSTEN BUNDGAARD, NAUJA MAY FLEISCHER, BODIL VIBE RASMUSSEN,

Læs mere

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro

Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro Referat fra mødet i Skole-Praktik forum, trin 1 onsdag, den 30. november 2016 kl. 9.00-12.30 på Social & SundhedsSkolen Herning, Døesvej, Holstebro 1. Godkendelse af dagsorden og prioritering af punkter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 :

Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Referat af bestyrelsesmøde den 11. august 2015 på Stolbroladen. Afbud.: Ingen 1. Godkendelse af forrige referat fra møde den 16. juni 2015 : Godkendt uden yderligere kommentarer. 2. Orientering v. formanden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 17.30 Sted: Pejsestuen Deltagere: Bent Jensen, Anni Hørringsen, Janne Egelund Andersen, Johnny Hundt, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d , kl Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. tirsdag d. 29.8.2017, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Ulla Spangtoft, Kirsten Torp, Yvette Larsen, Anni Hørringsen, Jens Dalsgaard, Esther Haugaard, Johnny Hundt,

Læs mere

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW).

Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Pårørenderådsmøde torsdag den 8. januar 2015 Deltagere: Formand Peter Kastoft (PK), Flemming Petersen (FP), Tina Herbst (TH), Gitte Herbst (GH), Annette Melohn (AM), Henriette Wülser (HW). Referent Anita

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 26. november Mødetidspunkt: 09:30. Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:30 Sted: Rold Storkro, Vælderskoven 13, 9520 Skørping Møde slut: 12.00 Fraværende: Gytte Gade og Ulla Paulsen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 119 sprotokol

Læs mere

Ansøgning om selvstyre på plejehjem

Ansøgning om selvstyre på plejehjem december 2016 Ansøgning om selvstyre på plejehjem Information om ansøger Plejehjem: Mou Plejecenter Plejehjemsleder: Jytte Pihl Antal plejehjemspladser: 36 Antal medarbejdere (årsværk): Antal specialpladser:

Læs mere

Positive tendenser for midtjyske virksomheder

Positive tendenser for midtjyske virksomheder 2. juni 2008 Positive tendenser for midtjyske virksomheder Erhvervskonjunkturer. Et stort flertal af små og mellemstore virksomheder i region Midtjylland forventer øget eller uændret vækst og antal ansatte.

Læs mere

Poul-Henrik Appelqvist, formand for BUS, BUS repræsentant i Rudersdal Folkeoplysningsudvalg og repræsentant for 2. Birkerød Gruppe, DDS

Poul-Henrik Appelqvist, formand for BUS, BUS repræsentant i Rudersdal Folkeoplysningsudvalg og repræsentant for 2. Birkerød Gruppe, DDS Referat af bestyrelsesmøde hos Børne- og Ungdomsorganisationernes Samråd (BUS) i Rudersdal Kommune tirsdag den 11. september 2012 hos DDS Birkegruppen Til stede: Poul-Henrik Appelqvist, formand for BUS,

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Repræsentantskabet for Midttrafik 15. januar 2010 kl. 09:30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering om Midttrafik

Læs mere

Møde i Handicaprådet. Handicaprådet. Dagsorden Referat

Møde i Handicaprådet. Handicaprådet. Dagsorden Referat Handicaprådet FREDERICIA X Mødedato: 31.03.2016 Blad nr. 1 Mødested: Mødelokale 620, Rådhuset Mødetidspunkt: kl. 17-19 Møde i Handicaprådet Deltagere: Jakob R. Jacobsen, Dorte S. Jensen, John Andreassen,

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Den 23. marts 2016 /BEK. Referat fra Centerrådsmøde dem 25. februar 2016

Den 23. marts 2016 /BEK. Referat fra Centerrådsmøde dem 25. februar 2016 Socialforvaltningen Borgercenter Handicap REFERAT Den 23. marts 2016 /BEK Referat fra Centerrådsmøde dem 25. februar 2016 Deltagere: Hans Jørgen Møller (DHF, formand) Vibeke Ries (Borgercenterchef), Kirsten

Læs mere

Hvornår man evt. i pressen udtaler sig om uenigheder i rådet

Hvornår man evt. i pressen udtaler sig om uenigheder i rådet REFERAT MØDE DEN 4. DECEMBER 2014 UDSATTERÅD Klik her for at angive tekst. Sekretariat og Udvikling 4. december 2014 2012-26484-67 Deltagere Navn Formand Lissie Kirk Anja Wickelgreen Carsten Jepsen Birgitte

Læs mere

REFERAT. Møde nr Tirsdag den 22. januar 2019 kl , Mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro

REFERAT. Møde nr Tirsdag den 22. januar 2019 kl , Mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro REFERAT Møde nr. 01-2019 Tirsdag den 22. januar 2019 kl. 12.30 15.30, Mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Vera Refsgaard Agerbæk, Birte Tvisholm Ahle,

Læs mere

DAGSORDEN HANDICAPRA DSMØDE DEN 15. november 2016

DAGSORDEN HANDICAPRA DSMØDE DEN 15. november 2016 Værelse 381 Tid: kl.17:30 20:00 DAGSORDEN HANDICAPRA DSMØDE DEN 15. november 2016 Deltagere: Anette Poulsen, Jørgen Bak, Claus Bjarne Christensen, Helen Conway-Blake, Jan Sejersdahl Kirkegaard, Jens Lassen,

Læs mere

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen

Erik R. Holst (suppleant Flemming Damgaard kan ikke deltage), Erik Bahn, Nelli Sørensen Referat Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 16. april 2018 kl. 17.00 19.00 Mødelokale 1 (i kælderen) Hvalsø Rådhus, Møllebjergvej 4, 4330 Hvalsø Medlemmer: Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330

Læs mere

Region Midtjylland Sundhed. Åben dagsorden

Region Midtjylland Sundhed. Åben dagsorden Region Midtjylland Sundhed Viborg, den 27. november 2009 /METANE Åben dagsorden til mødet i Samarbejdsudvalget på psykologområdet 7. december 2009 kl. 09:00 i Regionshuset Viborg, lokale F3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning.

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning. Handicaprådet referat Møde 26. oktober 2016 kl. 16:00 i mødelokal 1, kælderen Indgang C Rådhuset. Mødedeltagere: Palle Ravn, Gert Lund, Mona Rask, Per Ravn, Jeanette Juul Quaade Steen Jakobsen, Anna Maria

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Møde i Handicaprådet. Handicaprådet. Dagsorden Referat

Møde i Handicaprådet. Handicaprådet. Dagsorden Referat Handicaprådet FREDERICIA X Mødedato: 2. februar 2017 Blad nr. 1 Mødested: Mødelokale 620, Rådhuset Mødetidspunkt: kl. 17-19 Møde i Handicaprådet Deltagere: Dorte S. Jensen, John Andreassen, Niklas Andersen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj

Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Referat af bestyrelsesmøde 4. maj Tilstede: Rasmus Storgaard, Isabella Leandri-Hansen, Osman Sari, Rie Lynge Rasmussen, Mads Brix Baulund, Camilla Heide Sørensen, Tim Hansen og Miriam Madsen (referent)

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.1.16 31.3.16 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den , kl

Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den , kl Referat fra husmøde i Det Blå Hus, den 14.2.2017, kl. 12.30. Valg af ordstyrer: - Jan Valg af referent: - Peter Sang: Den lille anemone, s. 13. Sang til næste husmøde? Der er noget galt i Danmark s. 19.

Læs mere

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale, Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne-Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted, Marianne Frahm,, Helle

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub

natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H natur dyr mad Sådan starter du en 4H klub 4H Sådan starter du en 4H klub Udgivet i 2018 af 4H Agro Food Park 15 8200 Aarhus N 8740 5000 info@ Layout HELDINGgrafiker.dk Find os her: Ny 4H klub At starte

Læs mere

REFERAT. Møde nr Torsdag den 14. marts 2019 kl , Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro

REFERAT. Møde nr Torsdag den 14. marts 2019 kl , Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro REFERAT Møde nr. 02-2019 Torsdag den 14. marts 2019 kl. 17.00 19.30, Lokale 187, 1. sal Rådhuset, 7500 Holstebro Medlemmer: Jørgen Ahler, Vita Hagelskjær, Jan Schmidt Nielsen, Mona Engmark, Ellen Margrethe

Læs mere

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13

Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015. den 24. august kl. 13 Referat af Handicaprådets 6. møde i 2015 den 24. august kl. 13 Deltagere: Susanne Tarp, Pernille Høxbro (til og med punkt 8), Inger Brandt, Nikolaj Bøgh, Jørgen Danielsen, Mette Bang Larsen, Birgitte Mejsholm,

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET

REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 30. OKTOBER 2017 STED: MØDELOKALE SYDFALSTER, RÅDHUSET TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH PER STEEN LAILA

Læs mere

R A P P O R T. Årsberetning 2014 Handicaprådet

R A P P O R T. Årsberetning 2014 Handicaprådet R A P P O R T Årsberetning 2014 Handicaprådet R A P P O R T T I T E L S i d e 2 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E Side 1. Forord 3 2. Handicaprådets funktion og virke 3 3. Handicaprådets møder 4 4.

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

REFERAT. Møde nr Torsdag den 22. februar 2018 kl , Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset.

REFERAT. Møde nr Torsdag den 22. februar 2018 kl , Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. REFERAT Møde nr. 02-2018 Torsdag den 22. februar 2018 kl. 17.00 18.30, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden nr. 02-2018 den 22.02.2018. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 20. april 2015 kl. 17-19 i lokale 1B. Åben dagsorden

Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag d. 20. april 2015 kl. 17-19 i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret Referat Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 20.april 2015 Kl.: 17-19 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch, Jytte

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE HANDICAPRÅDSMØDE DEN 20. NOVEMBER 2014 MØDEDELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), ANETTE POULSEN (AP) KNUD N. MATHIESEN (KM), MARIANNE BANNER (MB), PETER BACH NIELSEN (PBN), JØRGEN BAK (JB), BIRTE RERUP (BR),

Læs mere

FMK netværksmøde i Region Midtjylland

FMK netværksmøde i Region Midtjylland FMK netværksmøde i Region Midtjylland Onsdag den 25. november 2015 Konsulent Karina Hasager Hedevang MedCom, Forskerparken 10, DK-5230 Odense M Mobil: (+45) 29174703 Mail to: khs@medcom.dk Dagsorden 10.00-10.15

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH)

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 28. MAJ 2018 STED: GULDBORGSUND ZOO TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA GROTH BJARNE

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Sygeplejekonference. Sammenhæng, effektivitet og brugerinddragelse - et ansvar for den psykiatriske sygeplejerske!

Sygeplejekonference. Sammenhæng, effektivitet og brugerinddragelse - et ansvar for den psykiatriske sygeplejerske! Sygeplejekonference Fagligt Selskab for Psykiatriske Sygeplejersker 3. 4. juni 2015 på Hotel Koldingfjord Tema: Sammenhæng, effektivitet og brugerinddragelse - et ansvar for den psykiatriske sygeplejerske!

Læs mere

Afbud: Ole Rasmussen (Dansk Blindesamfund), Ejvind J. Wilms (LEV), Dorthe Rasmussen (Børnegruppen), Frederik Grønlund Clausen (Ungegruppen).

Afbud: Ole Rasmussen (Dansk Blindesamfund), Ejvind J. Wilms (LEV), Dorthe Rasmussen (Børnegruppen), Frederik Grønlund Clausen (Ungegruppen). Socialforvaltningen REFERAT Den 09.12.2016 /BEK Centerrådsmøde i Dato: Torsdag den 24. november, kl. 13.15 15.45 Sted:, Visionsalen Deltagere: Hans Jørgen Møller (DHF, formand) Vibeke Ries (Borgercenterchef),

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden

Opgørelse af kundehenvendelser for perioden Opgørelse af kundehenvendelser for perioden 1.4.15 30.6.15 Antal henvendelser: Henvendelser Antal Ansøgninger om økonomisk kompensation eller henvendelser der har udmundet i økonomisk kompensation (herunder

Læs mere

Referat fra DH Kolding Årsmøde den 27. marts 2014 Formand Ida Jørgensen, Autismeforeningen bød velkommen.

Referat fra DH Kolding Årsmøde den 27. marts 2014 Formand Ida Jørgensen, Autismeforeningen bød velkommen. Danske Handicaporganisationer Kolding v/ formand Ida Merethe Jørgensen Mobil: 61867915 E-mail: idjo50@hotmail.com Hjemmeside: www.handicap.dk/lokalt/kolding Referat fra DH Kolding Årsmøde den 27. marts

Læs mere

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer.

Referat. 1. Valg af dirigent Ingen melder sig. Martin Pedersen påtager sig opgaven, og ingen protesterer. Referat Emne: Formål med mødet: Generalforsamling Ordinær generalforsamling Referent: Connie Sorth Dato: 11. oktober 2012 Sted: Svogerslev Kro Tilstedeværende: Antal deltagere: 20 husstande var repræsenteret.

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅDSMØDE D. 17. JANUAR 2013

REFERAT HANDICAPRÅDSMØDE D. 17. JANUAR 2013 REFERAT HANDICAPRÅDSMØDE D. 17. JANUAR 2013 Til stede: Birte Rerup, Bodil Vibe Rasmussen, Carsten Wulff Hansen, Claus Bjarne Christensen, Helle Kaas Schmidt, Jan Radzewicz, Kate Runge, Marianne Banner,

Læs mere

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus

Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Referat fra bestyrelsesmøde d. 17. september 2014 Deltagere: Hanne Kirk Nielsen, Tina Olsen, Werner Klindt, Olaf Irgens, Ann Finch Lorett, Lene Adser, Knud Musaeus Afbud: Nina Jensen, Ulla Bjørn Poulsen,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken

Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den kl i Børnehuset Fuglebakken Forældrebestyrelsesmøde for Børnehusene Aarup. tirsdag den 22.08.2017 kl. 19.00 22.00 i Børnehuset Fuglebakken Referat 1. Formalia: Tilstede/fraværende. o Fraværende: Jan Møller, Morten og Heidi Referent:

Læs mere