REDEGØRELSE. LOKALPLA1 ~J NR. H. tt. D~iDU.5TRIOMRÅDE HAVI ~1DALBY, MARIALIER KOt~1MUP~E. ~dpst Jot Hcwndzaivejen. hl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REDEGØRELSE. LOKALPLA1 ~J NR. H. tt. D~iDU.5TRIOMRÅDE HAVI ~1DALBY, MARIALIER KOt~1MUP~E. ~dpst Jot Hcwndzaivejen. hl"

Transkript

1 REDEGØRELSE 09 LOKALPLA1 ~J NR. H. tt fo~etomr64e ~dpst Jot Hcwndzaivejen. hl D~iDU.5TRIOMRÅDE HAVI ~1DALBY, MARIALIER KOt~1MUP~E

2 REDEGØRELSE til lokaiplan nr. H.l.l. (industriområde) Havndal by, Mariager kommune.

3 1. REDEGØRELSE Eksisterende forhold Området, som omfattes af lokaiplanen er ubebygget og udgør del af landbrugsejendomme, og er noteret som sådan. Lokalpianområdet grænser op til Havndal industriområde, som er udlagt.i partiel byplanvedtægt nr.. 8 med tillæg nr. 1 for Mariager kommune. Lokalpianens øvrig planlægning forhold til 15-rammen Lokaiplanens område er ikke omfattet af 15-rammerne, hvorforlokalplanen kun kan gennemføres, såfremt den godkendes af miljøministerén;,. jfr. 28, stk. 3, eller såfremt miljøministeren godkender et tillæg til 15-rammen, som indeholder de nødvendige ændringer. I det aktuelle tilfælde vil byrådet søge at få godkendt et tillæg til 15- rammen og på grundlag heraf behandle lokälplanen. Som nævnt ovenfor er området beliggende i umiddelbar tilknytning til det ved partiel byplanvedtægt nr. 8 udlagte industriområde,. og man vil søge gennemført tilsvarende bestemmelser således, at de to områder sidestilles i anvendelsesmulighed. Spildevandspianer I h.t. spildevandspianlægningen påregnes området at kunne seperat-kloakeres i 1978, hvorved.spildevandet ledes til Havndal renseanlæg og. regnvandet ledes til Kgs. Dige-grøften, som afvan.der til Kastbjerg å.

4 2. Lokalplanens indhold Gennem lokalplanen åbnes mulighed for i området bl.a. at etablere større industrivirksomheder,. herunder. hovedparten af de i bilaget til miljøbeskyttelseslovens kap. 5 anførte produktionsvirksomheder. Bebyggelsen i området kan opføres i indtil 8,5 m og. højst 33 % af den enkelte grund kan. bebygges. I lokaiplanen stilles krav om afskærmende beplantning langs områdets syd og vestgrænse, ligesom der stilles krav om anlæg af et bælte langs Havndalvejen, som skal gives et have -lignende præg. Vej adgang til området vil kunne etableres fra såvel Havnda.lvej som fra.områ-~ det udlagt i partiel byplanvedtægt nr. 8 med tillæg nr. 1. Lokalplanområ.det ~l.aftenside 4. fremgår af oversigts- Lokaiplanens retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må e- jendomme, der.er. omfattet af planen i- følge koinmunepianloveùs 31 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes.i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovligé anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalpianen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokal-

5 3. planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en fiy lokalplan. Lokaiplanforslaget indeholder i 2 bestemmelser om, at det af planen omfattede område overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår blandt andet af lovom frigørelsesafgift. (Finansministeriets bekendtgørelse nr. 301 af 12. juni 1970 om frigørelsesafgift) samt lov nr. 328 af 18. juni 1969 om tilbudspligt. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalpianen, fortrænges af planen. Lokaiplanens midlertidige retsvirkninger Indtil forslaget er endeligt vedtaget af byrådet, må de ejendomme, der omfattes af forslaget, ikke udnyttes p~å en måde, der kan forgribe indholdet af den endelige plan. Der gælder efter kommuneplanlovens 22 et midlertidigt forbud mod udstykning, bebyggelse og ændring af anvendelsen. Den eksisterende lovlige anvendelse af ejendommene kan fortsætte som hidtil. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra 29. juni 1977 og indtil forslaget er endeligt vedtaget, dog højst indtil den 29. juni 1978.

6 4 i , ,

7 26OKT L.B.L.-planlægning afs Ardén LOKALPLAN NR for et område sydøst for Havndalvejen til INDUSTRI OMRÅDE HAVNDAL BY, MARIAGER KOMMUNE.

8 Lokalpian nr for et område sydøst for Havndalvejen ved Havndal by i Mariager kommune. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens formål Formålet med lokalpianen er at udvide industriområdet i Havndal i den hensigt at tilvejebringe større valgfrihed for lokalisering af virksomheder i industriområdet. Det skal sikres slørende beplantning mod områdets grænser môd sydøst og sydvest samt et have -lignende bælte mod Havndalvej en. Bebyggelsen skal kunne opføres i indtil en højde af 8,5 m og den bebyggede del af den enkelte grund må ikke overstige 77 0 JJ Område og zonestatus Stk.l. Lokaiplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter følgende matr.nre.: del af 42 a, del af 46 a og del af 6 i, Kastbjerg by og sogn, samt del af 1 f og del af 1 g, Trudsholm, Kastbjerg sogn, samt aller parceller, der efter den 15. maj 1977 udstykkes fra de nævnte ej endomme. Stk.2. Med byrådets offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres den af.nærværende lokalplan omfattede del af matr.nr. 42 a og del af rnatr.

9 nr. 46 a, Kastbjerg by og sogn, til byzo- ne. #) 3. Områdets anvendelse Stk.1. Området må kun anvendes til erhvervsformål.,der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udøves erhverv som følgende: Industri- og større værkstedsvirksomhed, samt entreprenørog oplagsvirksomhed. Der må ikke inden for området udøves virksomhed hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening må stilles betydelige afstandskrav eller andre særlige beliggenhedskrav, jfr. miljøbeskyttelseslovens kapitel 9, herunder virksomhed som giver anledning til væsentlige støj-, luftforurenings- eller lugtgener og som derfor bør placeres i betydelig afstand fra forureningsfølsomme arealanvendelser. Stk.2. Området må endvidere anvendes til forretningsvirksomhed, som.;~har tilknytning til de pågældende erhverv, eller som efter ~byrådets skøn naturligt finder plads i området. Der må dog ikke inden for området drives handel med da.gligvarer eller foregå anden detailhandel. Stk.3. Byrådet kan tillade, at der på hver ejendom opføres eller indrettes én bolig, når denne anvendes som bolig for indehaver, bestyrer, portner eller anden person med lignende tilknytning til virksomheden. ~) Del af matr.nr.e. 1 f og 1 g, Trudsholm, Kastbjerg sogn, og del af matr..nr. 6 i, Kastbjerg by og sogn, er beliggende i byzone.

10 4 Udstykninger Stk.4. Inden for området kan opføres transformerstationer til kvarterets dag-. lige forsyning, når de ikke har mere end 30 m 2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den Øvrige bebyggelse. Grunde må ikke udstykkes med en størrelse, der er mindre end m2 (eksklusive eksisterende og udlagt vejareal). Grunde må endvidere ikke udstykkes med en facadelængde, der er mindre end. 40 m. 5. Vej- og stiforhold Pkt.l. Udlæg af nye veje m.m. Stk.l. Nye veje skal udlægges i en bredde af 10,00 m, og vejadgang til området kan etableres fra såvel Havndalvejen som fra det sydøst for området beliggende industriområde i princippet som vist på vedhæftede kortbilag. Den endelige beliggenhed af disse veje vil om fornødent blive fastlagt i en b- kaiplan. 6. Bebyggelsens omfang og placering Stk.l. Bygningernes rumfang må for den enkelte ejendom ikke overstige 2 m3 pr. m2 grundareal, o~g det bebygg ede areal må ikke overstige 3~ % af grundarealet uden tillægsareal. Rumfanget beregnes af hele den del af bygningen, som er over færdigt terræn, herunder evt. kviste, fremspring, skorstene m.v. Stk.2. Intet punkt af en bygnings yder-

11 væg eller tag må være hævet mere end 8,5 m over terræn (niveauplan). Stk.3. ~) Bygninger må ikke opføres mel-. lefn vej skel og en byggelinie fastlagt i en afstand af 15 m fra vejs.kel mod Havndalvejen og i en afstand af 10 mfra områdets grænse mod sydøst og sydvest. A- realet mellem disse byggelinier langs vej og vej skel og områdegrænse må ikke anvendes til parkering, til oplag eller lignende, og må kun med byrådets særlige tilladelse behyttes som opholdsareal for virksomhedens ansatte. 7 Bebyggelsens f r emt ræden ydre Stk.l. På ejendommene må der med byrådets særlige tilladelse i hvert enkelt tilfælde finde skiltning og reklamering sted i det efter byrådets skøn sædvanlige omfang for virksomheder af den pågældende art. Stk.2. Til udvendige bygningssider og tagdækning må ikke anvendes materialer, som efter byrådets skøn virker skæmmende. 8. Ubebyggede arealer Stk.l. Det med signatur for. beplantet areal viste areal. med en bredde på 15 m udlægges til beplantet areal. Beplantningen må kun bestå af græs. med spredt busk- og træbevoksning. *) M.h.t. beplantning m.v. henvises til 8, stk. b og stk. 2, samt 9, stk. 1.

12 Stk.2. Det med signatur for beplantningsbælte viste areal med en bredde på 10 m udlægges til beplantningsbælte. Beplantningen må kun bestå af en blanding af bredbladede løvtræer og stedsegrønne træer. Stk.3. Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 9 Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Stk.1. Før ny bebyggelse på en parcel, pålagt de i 8, stk. 1 og stk. 2 nævnte bestemmelser, tages i brug, skal der være etableret de i 8, stk. 1 og stk. 2 nævnte foranstaltninger i form af beplantet. areal eller beplantningsbælte. 10. Eventuélle eller fra andre tilladelser dispensationer myndigheder Stk.l. Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende lovlige forhold, før. der er opnået tilladelse hêrtib fra amtsrådet, byrådet eller miljøministeren om placering af en virksomhed som er omfattet af miljølovens kap. 5 (om særligt forurenende virksomhed) og kap. 4 (om virksomhedens spildevands-afledning). Ophævelse af byplanvedtægt Den under den 20. jan af miljøministeriet godkendte byplanvedtægt nr. 8 for Mariager kommune med tillæg nr. 1 af 15. juni 1976 ophæves for så vidt angår den af nærværende bokalpl.än omfattede del af matr.nre. 1 f og 1 Trudsholm, Kastbjerg sogn, og del af matr.nr. 6 i, Kastbjerg by og sogn, (udlæg af beplantningsbælter).

13 Således vedtaget af Mariager byråd, den P.B.V. Borgmester bygningsinspektor I henhold til ligt. Mariager byråd, 27 i lov om kommuneplaner vedtages foranstående endeden /~~ /177 P.B.V. $I1S VERNER MADSEN Borgmester~ bygningsinspektor

14 Nærværende lokalplan nr. H.l.1. for Mariager kommune begæres tinglyst pa ejendommene, matr.nr.e. 6 i,, 42 a og 46 a, Kastbjerg by og sogn, samt matr.nr.e. 1 an~g 1 ao(trudsholm Hovedgård, Kastb~jerg sogn, idet matr.nr. b an under den er udstykket fra matr.nr. 1 f, Trudsholm Hovedgård, Kastbjerg sogn, og matr.nr. 1 ao ûnder den er udstykket framatr.nr. 1 g, Trudsholm Hovedgård, Kastbjerg sogn. n, en Christian a and insp~ktør Indført ~g~r Re~t~n~ Mariager, Lyst 7 bl. ~- ~ akt ~ Retsvirkningen indtræder den 21. december 1977, d.v.s. dato for offentliggørelse af den vedtagne lokaiplan.

15

HFDEtL{REL~F 0~ [Uf{fILPIIFN NR BFFENTItGE FURNf!ft HRVNIIFFLJ MAHJRGER KOMMUNE.

HFDEtL{REL~F 0~ [Uf{fILPIIFN NR BFFENTItGE FURNf!ft HRVNIIFFLJ MAHJRGER KOMMUNE. HFDEtL{REL~F 0~ [Uf{fILPIIFN NR.141.2. tor 4 omr&tlj 14 BFFENTItGE FURNf!ft HRVNIIFFLJ MAHJRGER KOMMUNE. REDE~ØHEL5E til LelrnLpkitt ur. H.1.2. (o i~tk 9rIor1t~~~L MfIFI!R&FR HflVWBfft, RO MMUNF. LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPIAN nr foret erhvervsområde ved Papegøjevej i Tønder

LOKALPIAN nr foret erhvervsområde ved Papegøjevej i Tønder LOKALPIAN nr. 1.30 foret erhvervsområde ved Papegøjevej i Tønder TØNDERKOMMUNE Lokaiplan nr. 7.30 Erhvervsområde ved Papegøjevej i Tønder Svdwu~n.Tndst Lokaiplanens indhold og forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

i1mun LOKALPLAN STEMPE.LMÆRKE ~ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF OOtIMERKONTOAFTS KASSEKONTROLAPPARAT V ~ ~ 57~~k~..~:- iv ~45~~~.

i1mun LOKALPLAN STEMPE.LMÆRKE ~ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF OOtIMERKONTOAFTS KASSEKONTROLAPPARAT V ~ ~ 57~~k~..~:- iv ~45~~~. I.~, 2~.~7Q~a. Uliorslev Kommune Modtaget: 24 APR. 1986 ULLERSLEV i1mun LOKALPLAN STEMPE.LMÆRKE ~ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF OOtIMERKONTOAFTS KASSEKONTROLAPPARAT V ~ ~ 57~~k~..~:- iv ~45~~~.~ O J ~ri

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III

Byplanvedtægt 12. Industriarealet III Byplanvedtægt 12 Industriarealet III PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 FOR VOJENS KOMMUNE 1973 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 12 Industriarealet etape 3. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20.

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG

BYPLANVEDTÆGT. PARTIEL nr: 16. for et område, KOMMUNE NYBORG PARTIEL nr: 16 BYPLANVEDTÆGT for et område, vest for Delfinvej mellem Nyborg Fjord, Provst Hjortsvej, Gormsvej, Jernbanen, Knudshovedvej, Storebæltsvej og Motorvej A 1. august -1977 NYBORG KOMMUNE I medfør

Læs mere

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07)

April J.nr NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM. VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE. Tlf. (07) April 1985. J.nr. 27-11-39 NR. 39 FOR ET ERHVERVSOM VEJ l SPJALD. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 19 til 15-rammer for Videbæk kommune. Lokalplan nr. 39

Læs mere

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune andinspektørfirmaet Jeppesen. & Bjerre 'A Akieltorv 2 A. 6000 Kolding Tif, 05 52 05 77.v r: -"- v "'F?3

Læs mere

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10

LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 LOKALPLAN NR. 102 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED STAVSHEDEVEJEN 10 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR

NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR VIDE1ÆK l MAJ 1*90 J. NR. 27-11-19. NR.59 FOR ET LET ERHVERVS- OMRÅDE VED FASANVEJ l VIDE1ÆK. TEKNISK FORVALT. VIDEIÆK KOMMUNE tto VIDEIÆK. TLF. 7 17 18 t«. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 8 til Videbæk kommuneplan.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4 m " - Trolles

LOKALPLAN NR. 4 m  - Trolles LOKALPLAN NR 4 m 408 - - " - Trolles Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund I Lokalplanens indhold ~,, ^, ^ ^,,^ ~,,^^^^,^ I Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning,,

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 125202 for et erhvervsområde ved Havrebakken GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en fysisk plan, som i mere eller mindre detaljeret omfang fastlægger placeringen og udformningen

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

Lokalplan Baldershøj

Lokalplan Baldershøj Lokalplan 1.19 Baldershøj Ishøj Kommune 2003 JSHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.19 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område omfatter et ca. 10 ha stort areal, der er beliggende umiddelbart syd for det eksisterende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV LOKALPLAN NR. 90 for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 90 - Erhvervsområde E 11, HC Handelscenter Syd INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE... 3 INDLEDNING... 3 BYRÅDETS HENSIGT MED

Læs mere

Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde

Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde Lokalplan nr. 3.1 Nyt erhvervsområde vest for Espergærde INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...3 Byrådets intentioner med lokalplanen...4 Lokalplanens retsvirkninger...4 LOKALPLANEN...6 1 - Områdets afgrænsning...7

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. 13

BYPLANVEDTÆGT nr. 13 BYPLANVEDTÆGT nr. 13 for VIDEBÆK KOMMUNE Ringkøbing amt Partiel byplanvedtægt nr. 13. Byplanvedtægt nr. 13 for et industriområde i Videbæk by. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 2o. februar

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård

Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård Lokalplan nr. 2.1 Nyt erhvervsområde nord for Kvistgård INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens formål...5 3 - Områdets status...5 4 - Områdets

Læs mere

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.

VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78. Fragtmandscentralen - Katmosevej. Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05. VIBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 78 Fragtmandscentralen - Katmosevej Vedtaget af Byrådet den: Delvis ophævet ved lokalplan nr.: Bemærkninger: 07.05.85 Blanke sider er ikke indscannet i dette dokument VI BORG

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej

INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplan nr. 1. E for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 1. E. 6-01 for et erhvervsområde i Galten syd for Århusvej REDEGØRELSEN...1 LOKALPLANENS INDHOLD...1 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...1 1 LOKALPLANENS FORMÅL:...3

Læs mere

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing

Lokalplan nr Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Lokalplan nr. 2.16 Område til erhvervsformål v. Bymarken og Skovhusvej, V. Hassing Fremlagt fra den 10.07.2003 til den 04.09.2003. Endelig vedtaget den 22.10.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP

ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP ØRB 4 K KOMMUNE LOKALPLAN NR. 8.5 FRØRUP INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af eksisterende håndværkerområde

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

NR. 23. Videbæk i september J. nr , FOR ET OMRADE VED HÅND- VÆ.RKERVEJ, HØJVANGSVEJ OG RYESMINDEVEJ. TEKNISK FORVALTNING

NR. 23. Videbæk i september J. nr , FOR ET OMRADE VED HÅND- VÆ.RKERVEJ, HØJVANGSVEJ OG RYESMINDEVEJ. TEKNISK FORVALTNING Videbæk i september 1979. J. nr. 27-11-23, NR. 23 FOR ET OMRADE VED HÅND- VÆ.RKERVEJ, HØJVANGSVEJ OG RYESMINDEVEJ. TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. o7-17 15 66. - l - VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY

LOKALPLAN NR FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY SEPT. 1980 LOKALPLAN NR. 6.04 FOR HALS KOMMUNE INSTITUTIONSOMRADE I HOU BY INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN 5 1 Lokalplanens formål 5 2 Lokalplanens område 5 3 Områdets anvendelse 5 4 Vejforhold 5 Bebyggelsens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

Lokalplan nr Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup

Lokalplan nr Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.31 Et område nord for Roskildevej, øst for Holbækmotorvejen i Klovtofte Taastrup Teknisk anlæg: Transformatorstation 11.08.1978 Kongsbak Informatik OMRbET ER BELIGGENDE

Læs mere

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune

Lokalplan 80. Bolig og erhvervsområde i Hvalsø. Hvalsø Kommune Lokalplan 80 Bolig og erhvervsområde i Hvalsø Hvalsø Kommune Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de fremtidige forhold indenfor et afgrænset

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf.

lokalplan KOMMUNE VAMDRUP P*3 Landinspektøifirmaet »«* : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A Kolding K^^H Tlf. P*"3 Landinspektøifirmaet ""»"«*" : f j Jeppesen & Bjerre '/s ^Ejj ^fl Akseltorv 2 A. 6000 Kolding lokalplan K^^H Tlf. 75520577-23 CIVILRET n - KUN GYUXGT MEO AFSTEMPLING AF OOMMEftKONTOftCTS KASSeKONTROLAfPAfUT

Læs mere

LOKALPLAN NR for industriområde ved Ssndergård HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR for industriområde ved Ssndergård HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 203 for industriområde ved Ssndergård HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 203 FOR ET INDUSTRIOMRADE VED SØNDERGARD INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

Lokalpian nr. 6. for et område ved Borgeskov.

Lokalpian nr. 6. for et område ved Borgeskov. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 6 for et område ved Borgeskov. NYBORG KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 6 FOR ET OMRÅDE VED BORGESKOV. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan Ishøj Varmeværk

Lokalplan Ishøj Varmeværk Lokalplan 1.14 Ishøj Varmeværk Ishøj Kommune Ishøj kommune - Lokalplan 1.14 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter bestemmelser for områdets anvendelse til offentlige formål. Området opdeles i to

Læs mere

REDfG0RfLSf 09 LOHRLPLftN +w pl HURUP BY, ttrdsund HOMMUNf

REDfG0RfLSf 09 LOHRLPLftN +w pl HURUP BY, ttrdsund HOMMUNf REDfG0RfLSf 09 LOHRLPLftN +w 3.11. pl HURUP BY, ttrdsund HOMMUNf 3ZDEGORELSE til lokalplan nr. 3.1.1. for et bolig- og erhvervsom- råde i 0. Hurup by, Hadsund kommune. EKSISTERENDE FORHOLD Området, som

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN NR18 1984 LANGESKOV KOMMUNE Lokalpian nr.18 for et offentligt område i Langeskov Dato: 30.05.1984 J.nr.O1.02.05.P16/106-84 Revideret: 3/1-1985 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

~ ~ planlægning a~s TELEFON 08~ MAJ Z.JUN197G (~5681. ,4flgfe/defr : L. B. L.-PLANLÆGNING als 9510 Arden - Telefon

~ ~ planlægning a~s TELEFON 08~ MAJ Z.JUN197G (~5681. ,4flgfe/defr : L. B. L.-PLANLÆGNING als 9510 Arden - Telefon ~ ~ 9510 ARDEN planlægning a~s TELEFON 08~561433 -Z.JUN197G (~5681,4flgfe/defr : L. B. L.-PLANLÆGNING als 9510 Arden - Telefon 08 561433 J.nr. : 11931. Miljørnfrasterïet J. nr. p.1 9 MAJ 1976 PARTIEL BYPLANVEDTÆGT

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling.

LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. LOKALPLAN N R. 084 foren større erhvervsejendom ved Industrivej i Stilling. Skanderborg Kommune 1997 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 084 REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund og formål Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Erhvervsområde i Skimmede. September κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.11 κ κ κ κ κ κ κ Erhvervsområde i Skimmede September 1988 Lokalplan nr. 1.11 Tølløse Kommune FREMLÆGGELSESPERIODE: Dette lokalplanforslag er fremlagt til offentlig gennemsyn

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

MARIAGER KOMMUNE. LOKALPLAN NR. H. 1. i 2. FOR ET OMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG HÅNDVÆRKSOMRÅDE VED HÅNDVÆRKER- VÆNGET I HAVNDAL.

MARIAGER KOMMUNE. LOKALPLAN NR. H. 1. i 2. FOR ET OMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG HÅNDVÆRKSOMRÅDE VED HÅNDVÆRKER- VÆNGET I HAVNDAL. Q MARIAGER KOMMUNE LOKALPLAN NR. H. 1. i 2. FOR ET OMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG HÅNDVÆRKSOMRÅDE VED HÅNDVÆRKER- VÆNGET I HAVNDAL. NOVEMBER 1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Side REDEGØRELSE Lokalplanens område

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område.

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 12 omfattende et område til havnevirksomheder i Hvide Sande. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND

LOKALPLAN RIR 25. FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN RIR 25 FOR ET SOFlMERHUSQMRADE VED LENDRUP STRAND LOKALPLAN NR. 25 for et sommerhusområde ved Lendrup strand. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.10.9 Et område beliggende mellem Roskildevej, Hveen Boulevard, Helgeshøj Allé og Mårkærvej Taastrup Butiksformål - detailhandel 22.01.1987 Kongsbak Informatik I KEA

Læs mere

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977

Miljøudvalget MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE. Byplanvedtægt 15. Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 Miljøudvalget 2013-14 MIU Alm.del Bilag 380 Offentligt BOV KOMMUNE Byplanvedtægt 15 Erhvervsområde ved Toldbodvej 1977 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR.15 BOV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 15 I

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

Med endelig vedtagelse af lokalplan 598 for et område til kultur, kreative og maritime erhverv på den sydvestlige del af Frederiksø med plan

Med endelig vedtagelse af lokalplan 598 for et område til kultur, kreative og maritime erhverv på den sydvestlige del af Frederiksø med plan Med endelig vedtagelse af lokalplan 598 for et område til kultur, kreative og maritime erhverv på den sydvestlige del af Frederiksø med plan ID3122637 og annonceret d. 14. juni 2016 aflyses del af tidligere

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~

ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ c i i ii ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR.8.2 REFS VINDINGE~ INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokalpian at fastlægge retningslinier for udvidelse af automalerværksted

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -.

KOMMUNE ULLERSLEV LOKALPLAN NR.20 FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN ULLERSLEV BY. RETTEN~I i~1ye?org. 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -. ULLERSLEV LOKALPLAN KOMMUNE NR.20 RETTEN~I i~1ye?org -~ kun:gvid~3tmed MSTEMPLINGJA~ DOMMERKONmREJ-~KASSEKONTRo~ppARAT E 133284~~ 17~.1h89~O9:42: OOOO5OO-~.OO. 103914 Sti -., FOR ET BOLIGOMRÅDE I BÖNDEMOSÉN

Læs mere

STEMPELMÆRKE KUN GYLD!GT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT T ]83~67. for et område ved Fåborgvej, Ryttervej og Sofielund.

STEMPELMÆRKE KUN GYLD!GT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT T ]83~67. for et område ved Fåborgvej, Ryttervej og Sofielund. fl. Matr.nr. 3 f m.fl., - 1 15.0S85 Anmelder: Sørup, Svendborg jorder. STEMPELMÆRKE Svendborg kommunes tekniske forvaltning Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 146 KUN GYLD!GT

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKALPLAN NR I / I I I

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKALPLAN NR I / I I I LANGESKOV KOMMUNE \ I / I I I LANGESKOV LOKALPLAN NR. 28 1987 Lokalpian nr. 28 for del af område 2.E.1 og område 2.E.1O et erhvervsområde i Langeskov Dato: 18. august 1987 Rev.: 29. januar 1988 J.nr. 01.02.05

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974

BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57 Vedr. et område beliggende langs Sofiendalsvej mellem Bygaden og Skelagervej STADSARKITEKTEN I AALBORG APRIL 1974 BYPLANVEDTÆGT NR. 57. Sofiendalsvej, Hasseris. Byplanvedtægt for

Læs mere

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse

Lokalplan nr. 11. Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse Lokalplan nr. 11 Erhvervsområde ved Engvej i Gørløse 27.08.1986 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 11 for område E3 i Gørløse Skævinge kommune LOKALPLAN NR. 11 for et område i kommuneplanen benævnt E3, beliggende

Læs mere

Hadsten Kommune. Lokalplan Kongsbak In formatik

Hadsten Kommune. Lokalplan Kongsbak In formatik Hadsten Kommune Lokalplan 04.08 Kongsbak In formatik HADSTEN KOMMUNE Lokalplan nr. : For et område til industrk og erhvervsformdl 04.08 ved Toftegårdsvej 1 O. Hadstenvej I / / Teknisk forvaltning. Juni

Læs mere

LOKALPLAN NR.3 FOR ET OMRÅDE VED ~GRØNLANDSVEJ

LOKALPLAN NR.3 FOR ET OMRÅDE VED ~GRØNLANDSVEJ MHjøm~ni3terje~J. nr. ~ 3 VEJLE KOMMUNE 7 ~ BYPLANKONTORET LOKALPLAN NR.3 FOR ET OMRÅDE VED ~GRØNLANDSVEJ DISTRIKT NR.31 -(1) AUGUST 1977 Til tjenstilg brug ved Velte kommune. Særtryk med Geodætisk lnstituts

Læs mere

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o Videbæk i september 1987. 27-11-48. NR. 48 FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. Teknisk forvaltning Videbæk kommune 692o Videbæk. o7 17 15

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978

MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKAL PLAN NR. 101 MAJ 1978 MUNKEBO KOMMUNE LOKALPLAN 101 Udarbejdet i henhold til lov om komrnuneplaner lov nr. 287 af 26. juni 1975. I kommunen 15 rammer er der på Østskråningerne langs

Læs mere

K1~ NYBORG KOMMUNE. Lokalpian. for et område ved Avernakke. 2. ~ aug. 89. Dynen \. \

K1~ NYBORG KOMMUNE. Lokalpian. for et område ved Avernakke. 2. ~ aug. 89. Dynen \. \ K1~ \. \ érr~ ~ ~ ge\. Dynen NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr.5 for et område ved Avernakke. 2. ~ aug. 89 NYBORG KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 FOR ET OMRÅDE VED AVERNAKKE. I henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej.

Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej. Vejle kommune. Teknisk forvaltning ~ Marts 1990 Lokalpian nr. 105 for et erhvervsomràde ~ syd for Andkærvej. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FbRVALTNING Marts 1990 Lokalpian nr. 105 for et erhvervsområde syd for

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag

INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag c, LOKALPLAN EL 17 FOR ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 1 Lokalplan EL 17 2 Kortbilag Side: 1 INDLEDNING.

Læs mere

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg

LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg LOKALPLAN 4-14 Erhvervsområde Svansbjerg KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 4-14 ERHVERVSOMRÅDE - SVANSBJERG Indhold : Redegørelse side 1 -' 6 -del side7-14 Kortbilag I, il og III bagest i hæftet KØGE KOMMUNE

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

et område i Dragør kommunes sydlige del

et område i Dragør kommunes sydlige del BYPLANVEDTÆGT NR. 1A Byplanvedtægt for et område i Dragør kommunes sydlige del Partiel byplanvedtægt nr. l A for et område i Dragør kommunes sydlige del. Byplanvedtægt for et område mellem Krudttårnsvej,

Læs mere