Velkommen til træffet!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til træffet!"

Transkript

1

2 Velkommen til træffet! Dancontræfs bestyrelse har hermed fornøjelsen, at invitere jer til det 46. Dancontræf. Træffet vil igen i år foregå på Stevninghus Spejdercenter, da Søgaardlejren stadig er i beredskab til at kunne modtage flygtninge. Ovenpå sidste års træf må vi konkludere at der er udbredt tilfredshed med stedet og ikke mindst de gode faciliteter. Træffet har aldrig før haft så gode forhold. Det gælder både for os, der sætter træffet op, og for jer, der indtager pladsen og giver træffet det unikke liv vi holder så meget af. Lejren ejes af Det Danske Spejderkorps, og der følger selvfølgelig nogle udgifter med. Det koster således foreningen en pæn slat penge at leje lejren. Derfor er endnu vigtigere end før, at I støtter træffet når I er der, og at I holder jer til træffets drikkevarer. Det er jo det der betaler regningerne. Så traditionen tro; en løftet pegefinger: Lad nu jeres egne drikkevarer blive hjemme, eller vent med indkøbsturen til grænsekioskerne til I er på vej hjem. Vi har igen i år ansøgt om at få del i 10 millioner kr.-puljen, og har fået bevilget et tilskud på dejlige kr. Tilskudet skæpper godt i træffets budget, men husk på at det er os selv der skal skabe det økonomiske grundlag for træffet. Vi har indledt et samarbejde med kommunernes veterankoordinatorer og håber at vi sammen med dem kan udvikle træffet, så det vil blive mere attraktivt for vores yngre veteraner, deres familier og venner. Vi regner derfor med at se en del nye ansigter på årets træf. Dette samarbejde er meget vigtigt for foreningen, så vi glæder os meget til at kunne give endnu flere veteraner en super fed DANCONTRÆF oplevelse sammen med jer. I år har vi et par nye tiltag. Happy hour flyttes til lørdag aften og i forbindelse dermed afvikler vi DANCON-radio. Der vil også blive arrangeret en pokerturnering foruden jallaludo og dart. Dette bl. a. for at imødekomme vore yngre med-veteraner. Se mere om tilmelding andetsteds i indbydelsen. Et andet nyt tiltag er en til træffet, håndbrygget Dancon-øl. Der er brygget 300 øl til hjemtagning eller nydelse i baren. Det bliver piv-hyggeligt! Der vil igen i år være mulighed for indkvartering under tag, mere herom under punktet Campingplads/indkvartering. Indkaldelsen til lørdagens generalforsamling ligger på hjemmesiden. På bestyrelsen vegne Henrik Mortensen ( Jarlen), Formand PS: Da vi sidste år var MEGET pressede under nedtagningen af træffet om søndagen, er vi nødt til indtrængende at anmode om at I ved ankomst melder i sekretariatet om I kan give en hånd med under træffet. Især søndag er der behov for arbejdskraft. De der ankommer før træffet starter forventes at hjælpe til når og hvis der bliver bedt herom.

3 Praktiske oplysninger... Registrering For nye og gamle træf-deltagere gælder det, at I skal tilmelde jer i Sekretariatet. Der bliver I registreret, får udleveret det forudbestilte og her får I armbånd, der viser hvad I har betalt for. For at minimere tilmeldingskøen, vil det være en fordel, at I har kontanter med her, frem for at skulle bruge Dankort. Der vil også kunne betales med mobilepay. Oprydning Vi sørger for, at der blive uddelt affaldssække til alle teltene på campingpladsen, og til værelserne, således at I kan samle skraldet og smide det i affaldscontaineren. Toilet og bad Der er på pladsen gode toilet- og badeforhold. Dankortautomat Vi har igen i år fået en aftale med hensyn til leje af en dankort terminal tilsluttet GPRS systemet (mobil nettet).. Husvildetelte Vi har som sædvanlig 7 stk. iglo telte som kan lånes. Du skal bare huske at bestille på girokortet, eller via netbank. Sugekort Sugekort m/20klip koster 160 kr. Sugekort m/40klip koster 320 kr. Happy Hour sugekort til lørdag aften m/24 klip - koster 170 kr. Forudbestiller du et klippekort på 100 klip koster kortet kun 750 kr. (Dette gælder dog ikke Happy Hour sugekort)

4 Oversigtskort Campingplads / Indkvartering Campingvogne skal opstilles i de markerede områder, i en afstand på mindst 3 meter til naboenheden. På teltarealet er der ingen krav om afstand imellem teltene. Brug af åben ild og grill mv. er ikke tilladt pga. brandfare og der må IKKE parkeres på campingpladsen. Såfremt man kommer før fredag koster det kr. 50. pr. overnatning på campingpladsen ( indtil om fredagen). Dette betales i sekretariatet ved ankomst.

5 Overnatning under tag Der er mulighed for indkvartering under tag, på 9 mands stuer. Disse vil som udgangspunkt blive fyldt op fra en ende af, da vi når vi tager hul på en belægningsstue skal betale for min. 6 køjer. Der er 42 sengepladser, der vil blive udlejet efter først til mølle princippet. Det koster kr. 75,- pr. overnatning pr. seng. Hvis man ønsker overnatning før fredag koster det kr. 125,- pr. overnatning pr. seng. Ønsker man at at leje en hele stue (også selvom man ikke er seks personer), da betaler man fredag og lørdag kr. 75,- pr. overnatning pr. person. + kr. 125,- pr. nat for hver tomme køje (op til seks køjer). Før fredag betaler man kr. 125,- pr. overnatning (kr. 750,- for en hel stue). (Når der er prisforskel på køjer før træffet + tomme køjer under træffet vs køjer der er belagt, skyldes det at køjeprisen er kr. 125,-. Men da kontigentetet dækker pr. person under træffet fredag - søndag, kan vi tilbyde køjepladserne til kr. 75,-). Indkvartering under tag skal forudbestilles på hjemmesiden, og betales senest 11. maj. Ved ankomst henvender man sig i sekretariatet for anvisning af soveplads. Parkering Al parkering foregår udenfor det egentlige træf areal, der må ikke parkeres på camping området. Hvis dette overtrædes, bliver vi bortvist fra pladsen. Der vil dog være mulighed for at parkere motorcykler på et afmærket område inde på pladsen.

6 DANCON-radio (Hej 4.4) Der vil på årets træf være DANCON-radio lørdag aften. Tommy Rock bliver til lejligheden geledudnævnt til feltpræst [FPR] og vil broadcaste DANCON-radio live fra kl. ca 20:00 (samtidig med start af HAPPY HOUR! ). Tommy Rock vil sidde i teknikken sammen med vores DJ og spille musik og annoncere hilsner ind imellem musikken. Der kan også forekomme ekstra hilsner da det er jo direkte radio! Hvordan det kommer til at foregå bliver en overraskelse; men Rock udstyrres med en trådløs mikrofon. Man kan sende hilsner til radiostudiet med sjove historier fra træffet i 2016 og 17. Hilsner kan afleveres i DANCON-radios postkasse i baren, indtil lørdag kl på træffet. Man kan også maile dem til Tommy Rock i god tid så samler han op på de indkomne hilsner. Skriv til FPR på: veterans@events.dk Alle hilsner til hinanden er med afsenders navn på - ellers bliver de i bedste feltpræst-ånd bortcensureret. Altså ingen hilsner uden navn på, og de skal skrives rimelig kort. For de der ikke kender DANCON-radio (eller bare har glemt hvordan det fungerede), så er det sådan at får du en hilsen, koster det tre klip på dit sugekort, som går til baksis. Når der læses hilsner op, skal der være ro. Respekteres dette ikke, koster det 3 klip (der skal jo baksis i kassen). Vore altid kyndige bartendere administrerer baksisen. Når der er noget at komme efter, åbnes for den fri bar, og når baksiskontoen er tom, så må man igen selv til lommerne. Man kan også ringe klip ind hvis man bare har lyst.. et ring = 3 klip. En hilsen kunne lyde: Hej 4.4 Send lige en hilsen til JJ for at.. Du er bare for TÆT! Hilsen Prins Phillip

7 Backgammon-, dart- og pokerturnering Alle tre turneringer starter lørdag formiddag kl. 10:00. Hvis der er mange tilmeldte til dartturneringen vil denne starte fredag aften kl , så vi er sikre på at blive færdige inden vi skal hjem igen. Backgammon- og dartturneringerne er under retfærdig ledelse af sekretæren. Pokerturneringen afvikles under kyndig ledelse af Henrik Hansen. Husk at tilmelde dig til turneringerne, når du forhåndstilmelder dig til træffet. Du kan dog også nå at melde dig til når du kommer til træffet. Bespisning Husk at bestille deltagelse i fællesspisning fredag og lørdag, Som altid er det muligt at bestille under træffet, indtil forudbestillingerne er udsolgt. Specielle jubilæums T-shirts Hvis du mener der er en der har gjort sig fortjent til en speciel jubilæums T-shirt, så meddel det til Jarl på mail, senest 14 dage før træffet. Fotografering Alle jubilarer kaldes op og bliver fotograferet sammen ifm. overrækkelse af jubilæums T- shirt. Fotografering af udsendelsesstyrker efter generalforsamlingen foregår i følgende rækkefølge: Gaza, Congo, Cypern, Namibia, AFOR, UNPROFOR, IFOR, SFOR, Eritrea, KFOR, Afghanistan Livsvigtige beskeder På telefon kan man under hele træffet få fat i en træfarrangør. Fredags tilbud Vælg imellem grillben m/salat eller et velhængt stykke oksekød m/2 bagekartofler. Grillmesteren smider bøfferne på grillen kl , da er grillbenene for øvrigt klar til udlevering. Der går min. før bøfferne er klar, men det passer lige med den tid det tager at samle appetit. HUSK: Børn under 12 år betaler kun halv pris for morgenmad og fællesspisning lørdag aften.

8 Sådan finder du Dancontræf Adresse: DDS Stevninghus Holmvej Aabenraa Frivillige hjælpere Der er efterhånden en del der kommer og giver en hånd med, både til at etablering og nedbrydning af lejren. Dejligt, jo flere der gir en hånd med, jo lettere glider det hele. Vi kan dog stadig godt bruge nogle ekstra hænder om morgenen, til at hjælpe med: at rydde op og vaske borde af. Både i og udenfor samlingsteltet at få gjort toiletter og baderum klar til dagen Så er du det morgenmenneske, der alligevel ikke kan sove længere end til en 6-7 stykker, så er det lige dig vi kan bruge. I kan melde jer som hjælpere ved at maile til formanden og dér få yderligere oplysninger.

9 Program for det 46. Dancontræf Torsdag den 06. juli Vi starter med at etablere lejren fra morgenstunden Fredag den 07. juli Kl. 08:00 Morgenmad for hjælpere Etablering af lejren fortsætter Kl. 15:00 Sekretariatet åbner Kl. 19:00 Grillmesteren griller revelsben og bøffer Kl. 21:00 Live musik Lørdag den 08. juli Kl. 08:00 Morgenmad Kl. 09:30 Sekretariatet åbner Kl. 10:00 Backgammon-, dart- og pokerturneringen starter Kl. 15:00 Generalforsamling. Herunder uddeling af jubilæumstegn og fotografering. Kl. 18:30 Fællesspisning. Helstegt vildsvin, bøffer eller lam Kl. 20:00 DANCON-radio (Hej 4.4) med Happy hour Søndag den 09. juli Kl. 08:00 Morgenmad Kl. 10:00 Nedbrydning af lejren påbegyndes Mandag den 10. juli Kl. 07:30 Morgenmad (indtil kl. 09:00) Fortsat nedbrydning af lejren Kl. 12:00 Forventet hjemmarch Lotteri Vi vil igen i år forsøge at afvikle amerikansk lotteri på træffet. Vi mangler sponsorgaver, så hvis denne, normalt populære tradition, skal fortsætte, er det bare med at gi den en skalle, og få krattet nogle gaver sammen. Hvis du har, eller får fat i nogle sponsorgaver, så kontakt JJ på telefon eller på jobala11@gmail.com. Du kan også bare medbringe tingene, og aflevere dem i sekretariatet.

10 Forudbestilling Der kan nu, i vores webshop, forudbestilles mulje, sugekort m.m. til Dancontræf Betal via bankoverførsel: Jyske Bank, reg.-nr. 7750, konto-nr ) MobilePay eller Swipp på tlf (ikke til opkald). Da vi har fået installeret ny webshop, skal man desværre oprette sig som bruger igen. Er du allerede oprettet som bruger (fordi du har betalt dit kontingent i webshoppen), går du direkte til Login under Min konto. Er du ikke oprettet som bruger, skal du starte med at oprette en konto. Opret konto findes også under Min konto i menuerne øverst til højre. Husk at udfylde alle felter. Når kontoen er oprettet, skal du logge ind, taste din mailadresse og din adgangskode og du er logget på. Dine varer bestiller du ved at trykke på føj til kurv - husk nu at få kontingentet med, hvis det ikke allerede er betalt. Når alle varer er tilføjet, trykker du på indkøbskurv. Du kan nu ændre eller slette antal, men husk at trykke på den blå opdater knap lige ved siden af antal, hvis noget ændres. Som betalingsmetode står der bankoverførsel. Her kan du tilføje en kommentar til ordren; f.eks. hvis du ikke ønsker en anden vin, i tilfælde af at vi ikke får leveret den vi har bestilt, eller andre kommentarer til din ordre. I sidste trin bekræft ordren kontrollerer du din bestilling og trykker på feltet bekræft ordren. Du modtager nu en mail med din ordre, hvor du øverst i venstre side kan se dit ordrenummer. Den kan også ses på min konto i ordre under ordrehistorik. Ved bankoverførsel: Ved MobilePay eller Swipp: Husk at påføre dit ordrenummer. Husk ordrenr. og navn i beskedlinien. Ordren er IKKE gennemført, før betalingen er registreret. Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på en af følgende måder: Morten Dueholm: Mail: kasserer-dancon@hotmail.dk Mobil: Indkaldelse til generalforsamling findes på foreningens hjemmeside

11 Bestyrelsen Formand: Kasserer/kartotek: Sekretær: (fungerende) Webmaster Henrik Mortensen Granatvænget 32, 8464 Stjær, Galten Tlf.: Morten Dueholm Brårupparken 30, 7800 Skive Tlf.: Per Phillip Bredgade 58, 5492 Vissenbjerg Tlf.: Johnny Bach Larsen Odshøjvej 140, 8800 Viborg Tlf.: Carsten Rasmussen Blishøj 13, 2. th,, 3000 Helsingør Tlf.: Anders Kirkeby Andersen Spangsbjerggade 40, 1.th., 6700 Esbjerg Tlf.: Ebbe Nielsen Kiplingssalle 14a st. th., 2860 Søborg Tlf.: Kim Christensen Bolsvej 24b, 5500 Middelfart Tlf.: Brian Brodersen Hollændervej 11 1.sal, 6000 Kolding Tlf.:

Velkommen til træffet

Velkommen til træffet Velkommen til træffet Dancontræfs bestyrelse har hermed fornøjelsen at invitere jer til det 47. Dancontræf i Stevninghus Oplevelsescenter! Vi byder igen i år velkommen til en dejlig fest i smukke rammer,

Læs mere

Velkommen til træffet

Velkommen til træffet Velkommen til træffet Dancontræfs bestyrelse har hermed fornøjelsen at invitere jer til det 48. Dancontræf i Stevninghus Oplevelsescenter! Vi byder igen i år velkommen til en dejlig fest i smukke rammer

Læs mere

Bestyrelses adresser Bestyrelsesadresser

Bestyrelses adresser Bestyrelsesadresser Bestyrelses adresser Bestyrelsesadresser Formand: Kasserer/kartotek: Sekretær: Webmaster Henrik Mortensen Granatvænget 32, 8464 Stjær, Galten Tlf.: 28 22 74 26 e-mail: henrik.diosie@gmail.com Morten Dueholm

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

-Nyhedsbrev 2- Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus.

-Nyhedsbrev 2- Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus. -Nyhedsbrev 2- Fra Lejrcheferne til spejdergrupperne Så er vi klar med flere nyheder til jer, hvor vi kun har 4½ måned til vi ses på Stevninghus. Planlægningen af lejren er i fuld gang, og lejrens tema

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Familie Camp Klim Strand Camping

Familie Camp Klim Strand Camping Familie Camp 2019 Klim Strand Camping rogram til DAI Familie Camping - Sommer 2019 Vi har hermed fornøjelsen at fremlægge et godt og super hyggeligt program til DAI's Familie-Camping på Klim Strand Camping.

Læs mere

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION

AKTIVLEJR. Velkommen til aktivlejr 2013. Vigtige ændringer. Program 2013 20.-22. SEPTEMBER 2013 HOLDLEDER INFORMATION 20.-22. SEPTEMBER 2013 AKTIVLEJR HOLDLEDER INFORMATION Så er det igen tid til aktivlejr i landsdel 1. Derfor modtager du en indbydelse, som vi håber du vil dele ud til dine væbnere og seniorvæbnere, samt

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014

NYT 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD. Marts 2014 NYT Marts 2014 75 ÅRS JUBILÆUM PÅSKELEJR SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39 56 58 41 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30 25 74 03 KASSERER Torben Aagaard 32 55 56 12 SEKRETÆR Jan Mouritsen

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Sportyfied Cup. 31. maj og 1. juni 2014

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Sportyfied Cup. 31. maj og 1. juni 2014 ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied Cup 31. maj og 1. juni 2014 Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i Albertslund, denne gang for 44. gang og endnu en gang med

Læs mere

KALLERUP VÆDDELØBS FORENING

KALLERUP VÆDDELØBS FORENING KALLERUP VÆDDELØBS FORENING HAR HERMED FORNØJELSEN AF AT INVITERE DIG OG DINE HUNDE TIL DE DANSKE MESTERSKABER I HUNDEVÆDDELØB ÅR 2008. MESTERSKABERNE AFVIKLES I WEEKENDEN DEN 22. TIL 24. AUGUST PÅ KALLERUPBANEN

Læs mere

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ

VIGTIGE TING AT HUSKE PÅ HOLDLEDERBREV 18. - 20. SEPTEMBER 2015 Så er det tid til årets Aktivlejr, som de fleste af jer allerede ved, er en tilbagevendende tradition i landsdel 1. En hyggelig lejr, hvor vi sover i telt, laver

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til D A N S K E BANK CUP

ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til D A N S K E BANK CUP ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til D A N S K E BANK CUP Ungdomshåndboldstævne for 41. gang 4. og 5. juni 2011. Det er med stor glæde, at vi i år inviterer til stævne i Albertslund for 41 gang. Der

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Guide til madordning. Indhold. 1. Log ind på din konto...2 2. Bestil mad til dit barn...4

Guide til madordning. Indhold. 1. Log ind på din konto...2 2. Bestil mad til dit barn...4 Guide til madordning Indhold 1. Log ind på din konto...2 2. Bestil mad til dit barn...4 Bestil mad...4 Vise ordrer... 10 Annullere ordrer... 11 Kontaktoplysninger... 13 gladsaxekortet@gladsaxe.dk Side

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Indbyder hermed til. TILMELDING PÅ: www.aghaandbold.dk NY. Sportyfied cup. 1. og 2. juni 2013.

ALBERTSLUND HÅNDBOLD. Indbyder hermed til. TILMELDING PÅ: www.aghaandbold.dk NY. Sportyfied cup. 1. og 2. juni 2013. ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied cup 1. og 2. juni 2013. Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i Albertslund, denne gang for 43. gang og denne gang med ny hovedsponsor

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 29.-31. MARTS 2018 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag den 14. januar 2018 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE

Læs mere

ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til DANSKE BANK CUP

ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til DANSKE BANK CUP ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til DANSKE BANK CUP Ungdomshåndboldstævne for 40. gang 5. og 6. juni 2010. Det er med stor glæde, at vi i år inviterer til store 40 års jubilæumsstævne i Albertslund.

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Hvor: Læsø, På Pilegaarden. Pilgaarden er et nyt sted for os i år. Adressen er: Kokvadvej Læsø

Hvor: Læsø, På Pilegaarden. Pilgaarden er et nyt sted for os i år. Adressen er: Kokvadvej Læsø Igen i 2018, gentager Skydive Viborg successen!! Vi skal sammen med vores klubkammerater hjem til Læsø. Igen i 2018 vil den 21 km lange og 12 km brede ø, Læsø - Som er Kattegat største og beliggende omtrent

Læs mere

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018

Gråsten Sejlforening byder velkommen til. Sommerlejr. d. 29/6 til 2/7 2018 Gråsten Sejlforening byder velkommen til Sommerlejr d. 29/6 til 2/7 2018 Er du Vild med vand? Er du Vild med sjove og spændende oplevelser? Er du Vild med hygge både sammen med andre sejlere og familien?

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012

INVITATION TIL. LANDSMESTERSKAB for single, double og triple. den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager. Vindere 2012 INVITATION TIL Vindere 2012 LANDSMESTERSKAB for single, double og triple den 7.-8. september 2013 i Kolt/Hasselager DGI petanque, DGI Østjylland og KHIF Petanque klub inviterer hermed til landsmesterskaber

Læs mere

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde

Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne micro og mini - 2.runde Den 29.-30. april 2017 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer

Læs mere

NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23

NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23 NYHED NYHED NU MED MULIGHED FOR AT TILMELDE SOM U-19 OG U-23 ALBERTSLUND HÅNDBOLD Indbyder hermed til Sportyfied Cup 6. og 7. juni 2015 Det er med stor glæde, at vi igen i år kan invitere til stævne i

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre

Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre 1 Retningslinjer for bodholdere og frivillige - Pilefestival Sjælland 2016 i Sagnlandet Lejre Pilefestival Sjælland er normalt en festival for Pileforeningens medlemmer. Her samles vi om at holde en festival,

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde

Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde byder velkommen til Forbundsmesterskaberne Senior -1.runde Den 23. april 2016 Stævnet arrangeres i samarbejde med GIF-GYMNASTIK Gladsaxe Velkommen til Gladsaxe Vi glæder os til at byde jer velkommen til

Læs mere

Familie-camp 2017 Ertebølle Strand Camping

Familie-camp 2017 Ertebølle Strand Camping Familie-camp 2017 Ertebølle Strand Camping Region Nordjylland Idrætsanlægget Åvej 25 9400 Nørresundby Tlf.: 98111711 Telefon 40104572 E-Mail:post@dai-nordjylland.dk rogram til Familie - Camping sommeren

Læs mere

Program. LM inde 2015 i fodbold

Program. LM inde 2015 i fodbold LM inde 2015 i fodbold Program Landsmesterskab for Senior old girls, senior old boys, veteraner, super veteraner den 31. januar 2015-01. februar 2015 hos SdU. www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen.

For at komme videre er det nødvendigt at vælge punktet Produkter i menuen til venstre. Her kan du navigere dig rundt på shoppen. Kære kunde, Vi har lavet en lille guide til hvordan man handler på vores webshop. Følg blot disse anvisninger så du trygt kan foretage din bestilling. Du har jo allerede fundet vejen til Shoppen, så lad

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2019 U14, U16 & U18! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 18.-20. APRIL 2019 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sidste tilmelding søndag den 20. jan. 2019 EARLY BIRD RABAT inden 1. janu ar 2019 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015

BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015 Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Deltagelse er kun mulig med overnatning

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

PM for Dania Cup 2011

PM for Dania Cup 2011 PM for Dania Cup 2011 2011-06-27 Kære agilitydeltager! Nu er der mindre end to uger til, at Dania Cup 2011 starter, og i den anledning vil vi gerne (endnu en gang) takke for din tilmelding. Med dette PM

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Jubilæum Det 25. internationale

Jubilæum Det 25. internationale Jubilæum Det 25. internationale 2011 11. - 12. og 13. November Resen Hallen Skive Indbydelse Hancock Box Cup 2011 11. - 12. og 13. november Det er med glæde og stor forventning, at vi igen kan invitere

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg:

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmeldingen gælder både for enkeltpersoner og grupper af personer. Beskrivelse af tilmeldingssystemet: Som noget nyt er tilmeldingen bygget op omkring grupper af

Læs mere

Vejledning til tilmelding til Distriktsmøde via NemTilmeld på lions160a.nemtilmeld.dk

Vejledning til tilmelding til Distriktsmøde via NemTilmeld på lions160a.nemtilmeld.dk Velkommen til NemTilmeld Du er nu ved at tilmelde dig til et arrangement i Lions, det kan være et Klub event, Zonemøde, Distriktsmøde, Årsmøde eller andet NemTilmeld er et betalings og event styrings system,

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD ANDET STED I

NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD ANDET STED I NYHED VED OVERNATNING PÅ SKOLE ELLER VORES TELTPLADS ER HOLDGEBYR PR. HOLD SOM OVERNATTER KUN 425 KR. NÅR DET BESTILLES SAMMEN MED HOLDTILMELDING, FOR MIN. 6-7 PERSONER SE PRISER FOR OVERNATNING OG MAD

Læs mere

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU.

LEJR INFORMATION. I år er det 20 års jubilæum for TTU. LEJR INFORMATION Traditionel Taekwondo Union byder dig og din klub velkommen til TTU børnelejer 2016 og TTU Sommer Festival 2016 på Brandbu. I år er det 20 års jubilæum for TTU. Vi er igen i år mange deltager

Læs mere

Vejledning endelig tilmelding for jobbere

Vejledning endelig tilmelding for jobbere Vejledning endelig tilmelding for jobbere Side 1 Kære jobber, Tak fordi du vil deltage på Spejdernes Lejr og give en hånd med. Vi har forsøgt at gøre tilmeldingen så simpel som muligt og med denne vejledning

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Registrer

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015.

BORDTENNIS. Landsmesterskaber 2015. BORDTENNIS Landsmesterskaber 2015. Landsmesterskaberne afholdes igen i denne sæson samlet for alle spillere fredag/søndag d. 10. 12. april 2015 i Vejen Idrætscenter. Bemærk: Deltagelse er kun mulig med

Læs mere

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben!

www.riberoklub.dk Nyhedsbrev nr. 1, 10/3 2013 Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Det meste er som det plejer, men der er også meget, der er forandret i roklubben! Alt det nye bliver præsenteret på MEDLEMSMØDET ALLEREDE NU PÅ TIRSDAG DEN 12. MARTS KL. 19.00-21.00 I KLUBHUSET. Dagsorden

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, trænere og ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 08-09-2015 Indhold Forord... 1 God jul & Godt Nytår... 2 Fotografering i

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september

LM ude 2016 i fodbold. Program. Senior og old i Benløse den september LM ude 2016 i fodbold Program Senior og old i Benløse den 10. - 11. september 2016 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

Til EFTERSKOLERNES DM 2013

Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Danmarks Gymnastik Forbund Byder Fredag d.17 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til EFTERSKOLERNES DM 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne Entre:

Læs mere

Hans Luunbjerg Borgmester

Hans Luunbjerg Borgmester KERTEMINDE CUP 2017 Som borgmester er det mig en fornøjelse at byde velkommen til Kerteminde Cup. Kerteminde Cup er en af de tilbagevendende sportslige begivenheder, der hvert år samler mange entusiastiske

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling

LANDSMESTERSKAB. for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling INVITATION TIL Vinderholdene 2015 LANDSMESTERSKAB for 4-mands-hold den 1. - 2. oktober 2016 Føvling DGI Petanque og DGI Sydvest inviterer hermed til landsmesterskab for 4-mands-hold på Føvling Petanques

Læs mere

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til

GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til π GLADSAXE IDRÆTS FORENING GYMNASTIKAFDELINGEN byder velkommen til Kvalifikation til DM og Forbundsmesterskaber For YNGLINGE/SENIOR 2012 31. marts-1. april 2012 Stævnet arrangeres i samarbejde med Danmarks

Læs mere

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING

29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING 29. november 1. december VERDENSKLASSE BESPISNING AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 30. GANG TIL AALBORG CUP NYT I ÅR: Jubilæumsløb for trænerne Trænerhygge lørdag aften Hvor mange officials klubberne skal

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger - Nu med 8 mands i alle

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg:

Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmelding til NORDLEK 2015 i Viborg: Tilmeldingen gælder både for enkeltpersoner og grupper af personer. Beskrivelse af tilmeldingssystemet: Som noget nyt er tilmeldingen bygget op omkring grupper af

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Deltagerbrev for instruktører på O!O oktober 2018

Deltagerbrev for instruktører på O!O oktober 2018 Deltagerbrev for instruktører på O!O 5.- 7. oktober 2018 Kære Instruktører, Køkkenfolk, Dåser, Underholdning, Musikere, Forkyndelse, Lounge, Sceneteknikere, O!O Udvalg o.l. Først og fremmest en stor tak

Læs mere

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet.

Transportform og tidspunkt SKAL meddeles Forbundskontoret senest ugen før arrangementet. Transport Der betales transportrefusion for følgende former for transport: Fælles bus fra de lokalområder, hvor bussen kan fyldes helt op fra starten. Rejse refunderes om udgangspunkt kun varende til billigste

Læs mere

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017

Program for sommerlejren i. Sønderborg Yacht Club. 23. til 26. juni, 2017 Program for sommerlejren i Sønderborg Yacht Club 23. til 26. juni, 2017 Velkomst På vegne af Sønderborg Yacht Clubs junior afdeling vil jeg gerne byde jer hjertelig velkommen til sommerlejeren for sejlere

Læs mere

DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP. 17 th. - ét af verdens største svømmestævner 30. MAJ - 1. JUNI 2014. Sponseret af:

DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP. 17 th. - ét af verdens største svømmestævner 30. MAJ - 1. JUNI 2014. Sponseret af: 17 th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP - ét af verdens største svømmestævner 30. MAJ - 1. JUNI 2014 Sponseret af: Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til 17. DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016

Dagsorden. Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dansk Land-Rover Klub Hovedbestyrelsesmøde 22/5-2016 Dagsorden 1. Godkendelse af referat (JP) 2. Regnskab LA2015 (AGL) Bilag 1 3. Medlemshenvendelse omkring Trafikstyrelsen (PS) 4. Rabatudvalg (PS) 5.

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

GUIDE TIL TILMELDING AF BADMINTONBANER AALBORG FIRMAIDRÆT

GUIDE TIL TILMELDING AF BADMINTONBANER AALBORG FIRMAIDRÆT GUIDE TIL TILMELDING AF BADMINTONBANER AALBORG FIRMAIDRÆT Grundet det nye tilmeldingssystem kommer der her en guide til hvordan i tilmelder jer, registrerer aktive spillere samt betaler for banerne. HUSK!

Læs mere

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014.

UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. UNGDOMS FODBOLDSTÆVNE DEN 8.- 9.- 10. AUGUST 2014. SØNDERSØ BOLDKLUB har for 22. gang den store fornøjelse at kunne invitere til Super Brugs Cup, for ungdomshold. * SUPER BRUGS CUP 2014 er et opstartsstævne,

Læs mere

Brugervejledning til MASCOT SmartStore Ver02

Brugervejledning til MASCOT SmartStore Ver02 Brugervejledning til MASCOT SmartStore Ver02 Medarbejder jo [Vælg datoen] Indhold Introduktion til MASCOT SmartStore... 3 Ordforklaring:... 3 Adgangskode... 3 Administrator... 3 Brugernummer... 3 Frigiv

Læs mere

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa

Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Klubbens hjemmeside: www.petanquesyd.dk Midsommerstævne 19.- 20.- og 21. juni 2015 i Søgård Petanque Klub Tingbjerg 100, 6200 Aabenraa Søgård Petanque Klubs 20 års jubilæum Søgård Petanque Klub afholder

Læs mere

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race.

Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Kære Deltager i 10 Timer i Rebild Danmarks måske fedeste MTB Race. Nu nærmere dagen sig for 10 Timer i Rebild skydes i gang. I MTB Rebild Bakker glæder vi os meget til løbet, og vi har knoklet hårdt for

Læs mere

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014.

NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Info 2014 NFH byder velkommen til Bordershop Cup 2014. Nykøbing F. Håndboldklub byder alle deltagere velkommen til dette års SydhavsCup, som er det 14. i rækken. Vi håber, I får nogle gode dage i Nykøbing

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 8-10. december 2017 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2017 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 28. GANG TIL AALBORG

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 25-27. november 2016 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2016 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 27. GANG TIL AALBORG

Læs mere