KVALITETSMASKINER, DER EFFEKTIVISERER OG SKABER ARBEJDSGLÆDE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KVALITETSMASKINER, DER EFFEKTIVISERER OG SKABER ARBEJDSGLÆDE"

Transkript

1 ROSKILDE HILLERØD

2 KVALITETSMASKINER, DER EFFEKTIVISERER OG SKABER ARBEJDSGLÆDE Sivertsen A/S er et firma, som har eksisteret siden Firmaet ejes i dag af Hans Øbakke og har afdelinger i Roskilde og Hillerød. Herfra tilbyder vi kvalitetsmaskiner til landbruget, kommuner, anlægsgartnere, entreprenører og boligselskaber. Vi tilbyder både store og mindre maskiner samt håndholdte til brug ved eksempelvis vedligehold af parker eller andre grønne områder. Hos os finder du udelukkende kvalitetsprodukter fra eksempelvis New Holland, Grene Agro, Stiga, Husqvarna, GMR, Stihl, Nesbo og Kamasa. Vi har både i Roskilde og Hillerød velassorterede butikker med alt fra professionelt værktøj til olie og smøremidler, lygter, højtryksrensere, småmaskiner og arbejdstøj. Butik Hillerød Gennem et godt samarbejde rådgiver vi altid vores kunder, så de får præcis dén maskine, som passer til deres behov. Vi tilbyder kvalitetsmaskiner til landbruget, kommuner, anlægsgartnere, entreprenører og boligselskaber.

3 FOKUS PÅ VÆRDI FOR KUNDEN Sivertsen A/S er ejet af Hans Øbakke, som er et kendt ansigt i entreprenørbranchen. Og selv om han og resten af medarbejderne i Sivertsen A/S har stor erfaring, er fokus på fremtiden. Vi skal ikke leve af den maskine, vi sælger i dag, men af den maskine, vi sælger i morgen, fortæller Hans Øbakke. Disse værdier er krystalklare for alle ansatte i Sivertsen A/S. Vores medarbejdere er både fagligt dygtige og samtidig fokuserede på at hjælpe hver enkelt kunde til at vælge præcis den maskine, som passer til behovet. Derfor gør vi meget ud af at have tætte relationer til vores kunder. Vi har en tæt dialog med dem: Vi ved, hvad de laver, og vi besøger dem for at præsentere nye muligheder. En troværdig rådgivning og sparring er af stor betydning for vores relation til kunderne, fortæller Hans Øbakke. RESERVEDELE OG SERVICE Vi forhandler de kendte kvalitetsprodukter, og efterfølgende kan vi dække kundernes behov for service og reservedele. Med over varenumre på hylderne på vores reservedelslagre har Sivertsen A/S næsten altid den del, som skal bruges til den specifikke reparation. Reservedele og tekniske artikler, som ikke er på lager, skaffes hurtigt fra vores leverandører oftest til efterfølgende morgen. Vi besøger ofte vores kunder for at præsentere nye muligheder. Hos Sivertsen A/S råder vi desuden over 14 servicevogne, så vi hurtigt kan yde vores kunder en effektiv service i tilfælde af nedbrud. Vores montører og mekanikere har et højt fagligt niveau, og de gennemgår løbende teknisk efteruddannelse eksempelvis på New Holland Web University. Dermed kan vi udføre en service med høj faglig standart i forhold til den teknologi, der er i maskinerne i dag.

4 NEW HOLLAND SIGER TILLYKKE TIL SIVERTSEN MED DE 75 ÅR jeppe reklame-vejen New Holland er som en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner suveræn på alle felter. Hvad enten det drejer sig om traktorer, høstmaskiner eller teleskoplæssere. Styrke og produktivitet er kendetegnende for New Hollands maskiner der produceres uden at gå på kompromis. New Hollands produkter er teknologiske nyskabelser, som øger produktiviteten og sikkerheden sivertsen profil.indd 1 10/06/

5 KØR MED PÅ 1. KLASSE Uanset hvordan græsset skal klippes, så har Stiga en løsning, der dækker dine behov og ønsker. Stigas redskabsbærere har ægte Stiga knækstyring og frontmonteret klippeaggregat, hvilket gør det muligt at klippe græsset ubesværet rundt om buske og træer. Så læn dig tilbage og nyd at have kontrol over dit arbejde. Stigas redskabsbærer er en behagelig arbejdsplads, hvilket gør hverdagen lettere og sikrer et godt arbejdsmiljø. Men ønsker du bruge tiden på andre arbejdsopgaver, så er Stiga klar med robotplæneklippere, der klipper græsset, så det får den optimale pleje, og du får den flotteste, grønne plæne. NYHED STIGA PARK PRO 740 IOX Professionel, 2-cyl. Briggs & Stratton motor Hydraulisk servostyring Frontmonteret 125 cm klippeaggregat med Combi funktion: Multiclip og bagudkast Firehjulstræk Knækstyring Hydraulisk aggregatsløft 2 dobbeltvirkende hydrauliske udtag for Hydrostatisk transmission Kraftig, forbedret rammekonstruktion Kontrolpanel med LED skærm Komfortsæde med justerbar gasdæmpning 15 liter brændstoftank STIGA AUTOCLIP Du køber dig frihed med Stiga Autoclip. Den klipper græsset, mens du holder fri og giver dig et flot klipperesultat. Det fine græsafklip falder ned i plænens bund og bliver til naturlig gødning. Afklippet holder på fugten i plænen, så den ikke skal vandes så ofte. Stiga Autoclip kører automatisk retur til ladestationen, når den mangler strøm. Robotterne er udstyret med kulfri motorer, hvilket gør dem meget lydsvage. De kulfrie motorer og de kraftige Lithium batterier giver en lang køretid og dermed færre opladninger og længere levetid. Autoclip 225 S klarer op til m 2 Autoclip 524 S klarer op til m 2 STIGA TITAN 740 DCR Stiga Titan er produceret til professionel vedlige-holdelse af store, grønne områder. Stor motorkraft, suveræn venderadius og meget støjsvag. Den gummiophængte kabine er udstyret med både opvarmning og aircondition. Det lave lydniveau er en ekstra fordel. Op ad bakke, vejkørsel i kuperet terræn og på glatte underlag er det uforligneligt med firehjulstræk. Takket være hydraulikken er det let at variere klippehøjden trinløst (eller højden på snebladet, når den tid kommer). Og som sædvanlig betjenes alle redskaber fra manøvrepanelet. Stiga Titan har et stort tilbehørssortiment, så den kan anvendes året rundt. GGP Denmark - Priorparken Brøndby - stiga.dk

6 SALGS- OG SERVICETEAM ROSKILDE Med Hydra-Grene produkter er du i trygge hænder.

7 SALGS- OG SERVICETEAM HILLERØD BEDRE END DU FORVENTER På vores hjemmeside, kan du læse meget mere om Sivertsen A/S. Du kan se både vores nye og brugte produkter samt butiksvarer, og du kan forhøre dig om vores lager af mere end reservedele. Endelig kan du finde direkte kontaktoplysninger på vores medarbejdere, så du hurtigt får fat i den rigtige, hvad enten du henvender dig om salg, service, administration eller reservedele. Fælles for alle vores medarbejdere er, at vi alle bestræber os på at gøre det endnu bedre, end du forventer. Du er også altid meget velkommen til at besøge os i vores butikker i Roskilde og Hillerød. Fælles for alle vores medarbejdere er, at vi bestræber os på at gøre det endnu bedre, end du forventer.

8 ARILDTOFTE OM RELATIONEN TIL SIVERTSEN A/S: JEG HAR ALDRIG OPLEVET SÅ ENGAGEREDE MEKANIKERE CASE STORY Jeg har aldrig oplevet en virksomhed, hvor hele organisationen er så fokuseret på at holde deres kunder i drift. På en travl høstaften var jeg ude for, at en kæde på halmpressen gik, og det var virkelig et kritisk tidspunkt. Jeg ringede så til Sivertsens serviceafdeling. 25 minutter senere holdt der en mekaniker og en time senere kunne jeg fortsætte i marken. Mekanikerne kan virkelig deres kram, og det er en fornøjelse at opleve dem i aktion. Sådan fortæller Christian Wiid, som sammen med sin far, Jørgen driver gården Arildtofte ved Solrød, hvor der først og fremmest fokuseres på planteavl som frøgræs, sletgræs, byg, havre og raps. De vælger maskiner fra Sivertsen A/S, fordi det er maskiner af højeste kvalitet. Det er meget driftssikre maskiner, og vi har blandt andet seks New Holland-traktorer, en stor mejetærsker og en presser. Vi har en totalaftale med Sivertsen A/S, hvor de også står for planlagt vedligehold på maskinerne. Og så kommer de lynhurtigt, hvis vi oplever et nedbrud. Det passer os fint, så kan vi koncentrere os om det, vi er gode til, fortæller Christian Wiid. Mekanikerne kan virkelig deres kram, og det er en fornøjelse at opleve dem i aktion.

9 MAN HOLDER FAST I DET, DER VIRKER Christian Wiid lægger ikke skjul på, at han er en traditionsbunden mand. Han handler altid hos Sivertsen A/S, vælger altid New Holland-maskiner, og han ser ingen grund til at ændre det. Man holder jo fast i det, man kender - og i det, som virker. Hvorfor skulle jeg gøre andet? På Arildtofte er vi altid blevet godt behandlet af Sivertsen A/S. Og min far har altid brugt New Holland-maskiner, så det er naturligt for mig, at vi fortsætter med det, nu hvor jeg er kommet med også, fortæller Christian Wiid. OVER VaRER LIGE VED HÅNDEN Bliv oprettet som bruger! Grenes webshop er for dig, der ønsker en nemmere hverdag. Her får du direkte adgang til bestilling og hurtig levering af flere end varenumre. 24 timer i døgnet. 365 dage om året. Klik ind på grene.com/agro og følg vejledningen for oprettelse.

10 MAKSINER DER PASSER TIL BEHOVET EN STOR FORDEL, AT MAN KAN SE OG PRØVE MASKINERNE CASE STORY Kjeld Bidstrup er varmemester for boligforeningen Skansedal, og sammen med det øvrige personale har han ansvar for vedligehold af et område med 119 lejemål med tilhørende 2000 kvadratmeter fordelt på grønne områder, stier og buskadser. Til dette arbejde har Kjeld Bidstrup valgt maskiner fra Sivertsen A/S. Vi har en Stiga Park Pro-havetraktor og en mindre Husqvarna-traktor. Begge maskiner er knæk-styrede og med firehjulstræk, og dermed er de ekstremt praktiske på mindre stier, som vi har mange af mellem vores bygninger. Vi kan komme rundt og udføre alt arbejdet med disse effektive maskiner. En stor fordel er, at der findes alverdens tilhørende ekstraudstyr til maskinerne, så vi både kan klippe græs, hækplanter og kanter, fortæller Kjeld Bidstrup. En anden grund til, at jeg vælger Sivertsen A/S er deres on location service-ordning. Langsigtet sparring til din virksomhed Med Jyske Handlekraft får din virksomhed økonomisk sparring med en fast rådgiver, der har en lang række specialister at trække på. Vi tænker langsigtet og rådgiver med udgangspunkt i din virksomheds strategi. Send en mail til koege@jyskebank.dk eller sms KØGE til 1222, så kontakter vi dig (alm. sms-takst). Fændediget 1A køge Tlf

11 Hvor maskinerne ikke kan nå, anvender Kjeld Bidstrup og hans kolleger håndholdte maskiner også fra Sivertsen A/S. Uanset maskinens størrelse kan Kjeld Bidstrup altid afprøve maskinerne, før han køber. Det ser han som en stor fordel: Der er altså ikke samme tryghed i at handle maskiner over nettet, når vi ikke kan vurdere de produkter, vi er interesserede i, fortæller Kjeld Bidstrup og fortsætter: En anden grund til, at jeg vælger Sivertsen A/S er deres on location service-ordning. Hvis en maskine bryder ned, kommer servicepersonalet med det samme. Jeg stoler så meget på dem, at jeg har lavet en ekstranøgle til medarbejderen fra Sivertsen. Så hvis jeg ikke er på kontoret, mens maskinen skal laves, så låser han sig bare ind. Og så står der en klargjort maskine til mig, når jeg er tilbage igen. Brøns Maskinforretning ApS Tingvej 12, Brøns 6780 Skærbæk Tlf.: Værktøj til den professionelle

12 ROSKILDE HILLERØD Københavnsvej Roskilde Tlf.: Høgevej Hillerød Tlf.: info@sivertsenas.dk Concept: JS Media Tools A/S

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt.

Titan redskabsbærer. Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. Titan redskabsbærer Når det kommer til professionelle arbejdspladser, der skal kunne bruges i al slags vejr, så er Titan det rigtige produkt. En kraftig redskabsbærer, vores største tekniske nyskabelse

Læs mere

VÆLG DEN RIGTIGE PLÆNEKLIPPER. Hvilken plæneklipper passer til dit behov?

VÆLG DEN RIGTIGE PLÆNEKLIPPER. Hvilken plæneklipper passer til dit behov? VÆLG DEN RIGTIGE PLÆNEKLIPPER For at få en flot og velplejet græsplæne kan du vælge mellem en plæneklipper, en frontmonteret rider, en robotplæneklipper eller Multiclip. Der er mange at vælge mellem, og

Læs mere

Stiga Autoclip Perfektionisten

Stiga Autoclip Perfektionisten Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Autoclip Autoclip Stiga Autoclip Perfektionisten Har du en lang to-do liste denne sommer? Denne robotklipper er en team player Nogle gange får du det bedste resultat,

Læs mere

Maskiner for de kræsne. Roskilde Vejle

Maskiner for de kræsne. Roskilde Vejle Maskiner for de kræsne Roskilde Vejle Navnet Øbakke er i dag kundens garanti for maskiner af højeste kvalitet, og at en aftale altid er en aftale. Kunden er altid i fokus Øbakke A/S er en handels- og

Læs mere

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER

SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER SPECIALISTER I LANDBRUGSMASKINER 2 Glamsbjerg Maskin Center VELKOMMEN TIL GLAMSBJERG MASKIN CENTER Finn Banke, Indehaver Uddannet maskiningeniør, og har mere end 25 års erfaring med landbrugsmaskiner.

Læs mere

Find den STIGA, der passer lige netop til din have.

Find den STIGA, der passer lige netop til din have. Gå i haven med STIGA 2018 Batterisystemer Plæneklippere Havetraktorer Håndholdte Haver findes i alle former og størrelser. Hos STIGA stræber vi derfor efter at skabe de bedste maskiner og redskaber, så

Læs mere

Indhold. 6 Stiga Titan redskabsbærer 16 Park Pro din arbejdskammerat

Indhold. 6 Stiga Titan redskabsbærer 16 Park Pro din arbejdskammerat 2015 Stiga Pro Indhold 6 Stiga Titan redskabsbærer 16 Park Pro din arbejdskammerat i al slags vejr 26 Multiclip PRO en rigtig tidsbesparer 28 Turbo PRO - klip efter forholdene 30 Autoclip - miljøvenligt

Læs mere

Grønne Glæder. Gå på opdagelse i STIGAs sortiment af havemaskiner. Den batteridrevne 500-serie med plæneklippere og håndholdte haveredskaber NYHED

Grønne Glæder. Gå på opdagelse i STIGAs sortiment af havemaskiner. Den batteridrevne 500-serie med plæneklippere og håndholdte haveredskaber NYHED Grønne Glæder 2019 Gå på opdagelse i STIGAs sortiment af havemaskiner. NYHED Den batteridrevne 500-serie med plæneklippere og håndholdte haveredskaber Batteridrevne havemaskiner er blevet meget populære

Læs mere

AUTOCLIPBROCHURE. Din have, dit liv

AUTOCLIPBROCHURE. Din have, dit liv AUTOCLIPBROCHURE 2019 Din have, dit liv Få en perfekt nyklippet plæne og tiden til at nyde den. Overlad arbejdet til en perfektionist, læn dig tilbage og nyd din ekstra fritid. Hos STIGA elsker vi alle

Læs mere

www.stiga.dk KUN 499,- VILLA FÅS FRA 16.995,- KUN 599,-

www.stiga.dk KUN 499,- VILLA FÅS FRA 16.995,- KUN 599,- G R Ø N N E GLÆDER GLÆDER FORÅR OG SOMMER 2010 FORÅR OG SOMMER 2010 www.stiga.dk KUN VILLA FÅS FRA KUN 499,- 16.995,- 599,- KOM TIL STIGA DAG 17. APRIL 2010 Årets unikke køretur Få opfyldt drømmen om en

Læs mere

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper.

Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. ROBOMOW SALGSHÅNDBOG Nu smiler din græsplæne igen. Den klipper. Du slipper. Den klipper. Du slipper. Fordele GENERELLE FORDELE VED ROBOMOW Den sparer tid Robomow klipper din græsplæne, mens du slapper

Læs mere

Multiclip 47 SQ B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Selvkørende Stålskjold Inkl. sideudkast Art.nr. 298472828/S15 2.795,- MULTICLIP PRO

Multiclip 47 SQ B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Selvkørende Stålskjold Inkl. sideudkast Art.nr. 298472828/S15 2.795,- MULTICLIP PRO September 2015 MULTICLIP Multiclip 50 EL SVANE, 1600 W Art.nr. 291500668/S16 2.095,- Multiclip 47 Q B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Inkl. sideudkast Art.nr. 298471828/S15 2.495,- Multiclip 47 SQ

Læs mere

MULTICLIP PRO COMBI EL

MULTICLIP PRO COMBI EL 2016 MULTICLIP Multiclip 50 EL SVANE, 1600 W Art.nr. 291500668/S16 2.095,- Multiclip 47 Q B B&S 450 E (125 cc) 45 cm klippebredde Inkl. sideudkast Art.nr. 298471828/S15 2.495,- Multiclip 47 SQ B B&S 450

Læs mere

Indhold. 6 Stiga Titan redskabsbærer 16 Park Pro din arbejdskammerat

Indhold. 6 Stiga Titan redskabsbærer 16 Park Pro din arbejdskammerat 2016 Stiga Pro Indhold 6 Stiga Titan redskabsbærer 16 Park Pro din arbejdskammerat i al slags vejr 26 Multiclip PRO en rigtig tidsbesparer 28 Twinclip - den ultimative plæneklipper 30 Autoclip - miljøvenligt

Læs mere

Sammenligning af Stiga Frontklippere - Primo, Villa og Park

Sammenligning af Stiga Frontklippere - Primo, Villa og Park Sammenligning af Stiga Frontklippere - Primo, Villa og Park Vare Villa Silent Villa 14 HST Villa 12 HST Villa 12 Primo fabrikant Honda Briggs & Stratton Briggs & Stratton Briggs & Stratton Stiga type GXV

Læs mere

PLÆNETRAKTOR XD 140. Vejledende udsalgspris: Kr. 9.996,- excl. moms Kr. 12.495,- inkl. moms

PLÆNETRAKTOR XD 140. Vejledende udsalgspris: Kr. 9.996,- excl. moms Kr. 12.495,- inkl. moms PLÆNETRAKTOR XD 140 Kr. 9.996,- excl. moms Kr. 12.495,- inkl. moms (13 hk) 98 cm Gear 5 + 1 Artikel nr.: 2T0520273/11 EAN code: 8008984601291 LILLE VENDERADIUS OG GOD ERGONOMI En moderne traktor skal både

Læs mere

Sikkerhedseftersyn. På spørgsmålet om det kan betale sig at få udført vintereftersyn, svarer nogle af vores dygtige serviceteknikere:

Sikkerhedseftersyn. På spørgsmålet om det kan betale sig at få udført vintereftersyn, svarer nogle af vores dygtige serviceteknikere: Hvorfor vintereftersyn På spørgsmålet om det kan betale sig at få udført vintereftersyn, svarer nogle af vores dygtige serviceteknikere: Vintereftersynstilbud Mottoet Det er bedre at forebygge end at helbrede

Læs mere

Lad Robot plæneklipperen slå græsset - Model 15000 - model 16000 - model 17000

Lad Robot plæneklipperen slå græsset - Model 15000 - model 16000 - model 17000 Lad Robot plæneklipperen slå græsset - Model 15000 - model 16000 - model 17000 Markedets bedste robot plæneklipper Anbefales til større græsplæner og til private som ønsker et eksklusivt topkvalitetsprodukt

Læs mere

Stiga Autoclip. Perfektionisten. stiga.dk

Stiga Autoclip. Perfektionisten. stiga.dk Stiga Autoclip Perfektionisten stiga.dk Den klipper plænen perfekt...og er aldrig i vejen. Autoclip 228 S Autoclip 200 serien Det er muligt at opnå det bedste klipperesultat uden at røre en finger med

Læs mere

Robotplæneklipper 2018

Robotplæneklipper 2018 Robotplæneklipper 2018 Roskilde 46 75 55 22 Hillerød 48 24 04 11 Sivertsen A/S forhandler robotplæneklippere fra Stiga, Husqvarna og Stihl/Viking der er førende producenter på markedet. Programmet omfatter

Læs mere

Garanti for kvalitet og pålidelighed

Garanti for kvalitet og pålidelighed Garanti for kvalitet og pålidelighed Mange års erfaring B. Schrøder i Holsted er i dag en moderne virksomhed med en lang historie. Firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1923 af Frederik Schrøder og senere

Læs mere

GRØNNE GLÆDER. Spar tid på plæneklipning med STIGA Autoclip og fjernstyr din robotplæneklipper fra ferien med den nye App

GRØNNE GLÆDER. Spar tid på plæneklipning med STIGA Autoclip og fjernstyr din robotplæneklipper fra ferien med den nye App GRØNNE GLÆDER 2017 SE DEN NYE GRÆSTRIMMER I DEN STORE 48 V BATTERISERIE VIND EN STIGA AUTOCLIP 221 PRØV DE NYE ZERO TURN TIL STØRRE PLÆNER Spar tid på plæneklipning med STIGA Autoclip og fjernstyr din

Læs mere

STIGA A/S

STIGA A/S SORTIMENTS- BROCHURE 2019 Indhold Ryddelig eller vild, stor eller lille, enkel eller farverig. Haver findes i alle former og størrelser. Hos STIGA elsker vi alle typer af haver. Derfor stræber vi efter

Læs mere

Traktor. Info. Indkøber. Versions ændringer. Dato for offentliggørelse 12-10-2010 14:20. Version 2. URL http://com.mercell.com/permalink/26202469.

Traktor. Info. Indkøber. Versions ændringer. Dato for offentliggørelse 12-10-2010 14:20. Version 2. URL http://com.mercell.com/permalink/26202469. Info Version 2 URL http://com.mercell.com/permalink/26202469.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Fri mnd. + 30 dage Dato for offentliggørelse 12-10-2010 14:20 Slutdato 19-10-2010 12:00 Ændret dato

Læs mere

STIGA Robotplæneklippere

STIGA Robotplæneklippere STIGA Robotplæneklippere 2018 Din have, dit liv Få en perfekt nyklippet plæne og tiden til rent faktisk at nyde den. Overlad arbejdet til en perfektionist, læn dig tilbage og nyd din ekstra fritid. DIN

Læs mere

Produkter 2016. Robotplæneklippere side 14. Batteriserien side 4. Plæneklippere side 18. Ridere Front mowers, 48 side 30

Produkter 2016. Robotplæneklippere side 14. Batteriserien side 4. Plæneklippere side 18. Ridere Front mowers, 48 side 30 2016 Produkter 2016 Batteriserien side 4 Stiga 80V Stiga 48V Batteripakke Robotplæneklippere side 14 Stiga 80V 4 Stiga 48V batteripakke 8 Plæneklippere side 18 Combi Multiclip Twinclip Combi 18 Multiclip

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

Der tages sædvanlige forbehold overfor evt. ændringer i priser og specifikationer HAVE- OG PARKPLEJE 2016

Der tages sædvanlige forbehold overfor evt. ændringer i priser og specifikationer HAVE- OG PARKPLEJE 2016 Der tages sædvanlige forbehold overfor evt. ændringer i priser og specifikationer HAVE- OG PARKPLEJE 2016 PLÆNEKLIPPER XSM 50 B 210 mm hjul med kuglelejer Ergonomisk komforthåndtag GALVANISERET STÅLSKJOLD

Læs mere

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst

PRÆCISIONSVÆRKTØJ. Værktøj, der skaber vækst PRÆCISIONSVÆRKTØJ Værktøj, der skaber vækst Værktøj, der skaber vækst JR Tool er specialister i det rigtige værktøj Vi er også specialister i den rigtige rådgivning Vi har 15 års erfaring, som kommer dig

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017

Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 Kompakttraktorer Kampagnetilbud sæson 2017 SA 221 2 SA 221 Motortype Yanmar 3-cylindret dieselmotor på 22 hk og 904 ccm, TIER 4 Transmission 4WD Styretøj Lift bag PTO Joystick Styrtbøjle Dækmontering Egenvægt

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon

Vintereftersynstilbud. Sikkerhedseftersyn. New Holland konkurrence. Værkfører Lars Nielsen Telefon Værkfører Lars Nielsen Telefon 76 76 72 71 Vintereftersynstilbud Mottoet Det er bedre at forebygge end at helbrede gælder også for landbrugsmaskiner. Erfaringen siger, at høstmaskiner som har fået et eftersyn

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Grønne Glæder. Gå på opdagelse i STIGAs sortiment af. havemaskiner. Den næste generation Havemaskiner på batteri

Grønne Glæder. Gå på opdagelse i STIGAs sortiment af. havemaskiner. Den næste generation Havemaskiner på batteri Grønne Glæder 2018 Gå på opdagelse i STIGAs sortiment af havemaskiner. e-park 220 batteridrevet rider Den næste generation Havemaskiner på batteri Miljøvenlige, kraftfulde og højteknologiske produkter,

Læs mere

F O R A S MARTER LAWN

F O R A S MARTER LAWN F O R A S MARTER LAWN _NYD DIN HAVE FRIHED: Du køber ikke bare en robotplæneklipper, du køber tid. Når plæneklipperen automatisk klipper dit græs, får du frigjort tid til andre, og mere interessante ting!

Læs mere

REDSKABSRAMME REDSKABSRAMME. Cutting Edge Technology

REDSKABSRAMME REDSKABSRAMME. Cutting Edge Technology REDSKABSRAMME REDSKABSRAMME Cutting Edge Technology Cutting Edge Technology VISION GreenTec leverer maskiner til pleje af grønne områder i et enkelt og funktionelt koncept. MISSION Med passion for maskiner,

Læs mere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere

Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Når ting skal løftes, flyttes, vendes og drejes... Et sundt firma med god udvikling til glæde for kunder og medarbejdere Christian Jensen fik sin uddannelse som landbrugsmaskinmekaniker i 1993 og fik i

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Zero Turn klippere og plænetraktorer

Zero Turn klippere og plænetraktorer Zero Turn klippere og plænetraktorer 2018 ZT 110 Smidighed og stor kapacitet til den rigtige pris Kraftig konstruktion op til 9,0 km/t. Kraftig klipper med skalperingshjul Quick-løft af klipper via fodpedal

Læs mere

STIGA. Sneslynger

STIGA. Sneslynger STIGA Sneslynger 2017-18 ST 1131 E - Elektrisk sneskovl Med en elektrisk sneskovl minimerer du risikoen for vrid og overbelastning i ryg og skuldre. Sneskovlen er let at håndtere og har en praktisk størrelse

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

KATALOG Zero Turn klippere og plænetraktorer

KATALOG Zero Turn klippere og plænetraktorer www.mi.dk KATALOG 2020 Zero Turn klippere og plænetraktorer ZT 110 IS Klippebredde 107 cm Klippehastighed op til 9,0 km/t. 2 ZT 110 10 1 8 9 4 2 5 3 6 7 1 Komfort Komfortsæde med armlæn og skrå fodstøtte

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

HAVE- OG PARKMASKINER

HAVE- OG PARKMASKINER MADE IN USA SINCE 1964 2019 HAVE- OG PARKMASKINER WWW.ZTR.DK RAPTOR Kawasaki FR651V (21,5 hk) Kawasaki FR691V (23,0 hk) Klippebredde: 107 cm (42 ) / 132 cm (52 ) Hastighed frem: 0-10,5 km/t Hastighed bak:

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk Totalleverandør inden for tyndpladebearbejdning, smedearbejde samt dreje/fræsearbejde JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk JB METALINDUSTRI A/S er en

Læs mere

STIGA Pro er designet af professionelle til professionelle.

STIGA Pro er designet af professionelle til professionelle. PRO- BROCHURE 2019 STIGA Pro-sortimentet er udviklet til at kunne håndtere de mest krævende opgaver samt til at sikre en ultimativ ydeevne, fantastisk ergonomi og god økonomi. STIGA Pro er designet af

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

Zero turn klippere og plænetraktorer

Zero turn klippere og plænetraktorer 2017 Zero turn klippere og plænetraktorer Introduktion ZT 110 Smidighed og stor kapacitet til den rigtige pris NYHED Nyudviklet og kraftig konstruktion op til 9,0 km/t. Kraftig klipper med skalperingshjul

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

KALKIA. PM El-beregning FÅ STYR PÅ DIN TILBUDSGIVNING MED EL-BRANCHENS HURTIGSTE OG MEST PÅLIDELIGE BEREGNINGSPROGRAMMER

KALKIA. PM El-beregning FÅ STYR PÅ DIN TILBUDSGIVNING MED EL-BRANCHENS HURTIGSTE OG MEST PÅLIDELIGE BEREGNINGSPROGRAMMER KALKIA PM El-beregning FÅ STYR PÅ DIN TILBUDSGIVNING MED EL-BRANCHENS HURTIGSTE OG MEST PÅLIDELIGE BEREGNINGSPROGRAMMER Som installatør, rådgiver, ingeniør eller bygherre har du brug for at få et hurtigt

Læs mere

Nyholmvej 14, Volling - 7860 Spøttrup. Telefon 97 56 43 22 - www.salling-traktor.dk

Nyholmvej 14, Volling - 7860 Spøttrup. Telefon 97 56 43 22 - www.salling-traktor.dk Til samtlige jordbrugere! Nyholmvej 14, Volling - 7860 Spøttrup. Telefon 97 56 43 22 - www.salling-traktor.dk Sidste år afholdt vi vores åbent hus, i den nye afdeling i Hurup, Nordvestjysk Traktorservice.

Læs mere

VELKOMMEN TIL DIN LOKALE MASKINFORRETNING

VELKOMMEN TIL DIN LOKALE MASKINFORRETNING VELKOMMEN TIL DIN LOKALE MASKINFORRETNING KIG INDENFOR QR-kode til viatuel rundtur Tøstrupvej 50 8581 Nimtofte Tlf. 86 39 84 88 www.midtdjurstraktorlager.dk HØJT MOMENT VED LAVE OMDREJNINGER T174EA 689.000,-

Læs mere

Men der kommer jo flere Og så er det, som det er hvert år. Allerede til foråret skal havemøblerne frem og det samme gælder grillen og

Men der kommer jo flere Og så er det, som det er hvert år. Allerede til foråret skal havemøblerne frem og det samme gælder grillen og Helstøbt Sommeren er kort Men der kommer jo flere Og så er det, som det er hvert år. Allerede til foråret skal havemøblerne frem og det samme gælder grillen og haveredskaberne. Og plæneklipperen, der i

Læs mere

OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE

OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE Vi hjælper vores kunder til en mere effektiv hverdag Vi har succes, når manden i marken har det Hos Geoteam ser vi os selv som mere end blot en leverandør. Via tæt dialog

Læs mere

RC-750 en sikker investering

RC-750 en sikker investering RC-750 RC-750 en sikker investering Undgå ryg og hofteskader Sikker arbejdsmiljø = mindre sygefravær Kapacitet = 3,7 mand med buskrydder Skrænter optil 50 Regnvandsbassinger Under fjernvarmerør Svært tilgængelige

Læs mere

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW

AVN HYDRAULIK AVN HYDROPOWER HYDRAULIK WE KNOW HOW AVN HYDROPOWER AVN HYDRAULIK HYDRAULIK WE KNOW HOW SERVICE REPARATION MONTAGE KOMPONENTSALG 3 NAVNE ÉN VIRKSOMHED BEDSTE SERVICE Vores kompetente serviceteam renoverer og servicerer alle fabrikater. Med

Læs mere

Rene. Nyheder. Solen skinner på Søvangsgaarden EFTERÅR 2010. Ny TEC3MOP med lommer. Spar 7000 ltr. vand hver måned. Miljø-tip fra brugerne:

Rene. Nyheder. Solen skinner på Søvangsgaarden EFTERÅR 2010. Ny TEC3MOP med lommer. Spar 7000 ltr. vand hver måned. Miljø-tip fra brugerne: EFTERÅR 2010 Rene Nyheder Miljø-tip fra brugerne: Spar 7000 ltr. vand hver måned Solen skinner på Søvangsgaarden Ny TEC3MOP med lommer universal Din nye engangsklud Klar... Parat... Wipe! Vil du også gøre

Læs mere

STIHL Søvangsvej 1-5 2650 Hvidovre. Telefon: +45 3686 0500 Telefax: +45 3686 0501 E-mail: info@stihl.dk Internet: www.stihl.dk

STIHL Søvangsvej 1-5 2650 Hvidovre. Telefon: +45 3686 0500 Telefax: +45 3686 0501 E-mail: info@stihl.dk Internet: www.stihl.dk YOu RELAX YOu SLEEP YOu PLAY YOu SWIM YOu EAT YOu HAVE FuN YOu READ THIS YOu GO crazy YOu DO WHATEVER YOu WANT imow Glæde i haven STIHL Søvangsvej 1-5 2650 Hvidovre Telefon: +45 3686 0500 Telefax: +45

Læs mere

Reservedele og tilbehør Maskiner og redskaber Stål VVS Værktøj og industri

Reservedele og tilbehør Maskiner og redskaber Stål VVS Værktøj og industri Reservedele og tilbehør Maskiner og redskaber Stål VVS Værktøj og industri G.K.M AKTIESELSKAB Om os Domicil i Hovslund, ca. 1926 Lagerhal i Hovslund, ca. 1955 Hovslund 1957 De sønderjydske amters smedemesterforeninger

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG

PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE DE PROFESSIONELLES VALG 2 FREMRAGENDE EGENSKABER PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE Når dit arbejde er afhængig af dine plæneklippere, kan det betale sig at investere i John Deere

Læs mere

STIGA PARK 2WD. 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01

STIGA PARK 2WD. 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING. »HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01 STIGA PARK 2WD 125 Combi Pro B BRUGSANVISNING»HC P K»fl œoà «Œ EÀfl 8211-0546-01 1 2 3 4 5 6 7 8 C A B 9 10 1/3 11 12 D 13 24 Nm DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Der er risiko for alvorlig

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

Fra vindmøller tandlægebor

Fra vindmøller tandlægebor Fra vindmøller tandlægebor Det kan godt lade sig gøre at tjene gode penge som elektromekaniker beviset findes i Skjern Af Jørgen Jensen bliver mere servicearbejde hos dem, der outsourcer. Skjern Elektro

Læs mere

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter.

AVN Hydraulik. Vi er lagerførende af hydraulikkomponenter fra nogle af verdens førende producenter. AVN Hydraulik AVN Hydraulik er i dag et stærkt team på godt 30 dygtige medarbejdere. Vi har eksisteret siden 1978 og er en del af AVN Gruppen. Hovedkontoret på 2.000 m² ligger i Brøndby, hvor vi har lager,

Læs mere

Plæneklippere - Multiclip

Plæneklippere - Multiclip Prisliste 2015 39 Plæneklippere - Multiclip 298471828/S15 Multiclip 47 Q B 1.676 2.095 1720813 Motor B&S 450 E Klippehøjder 5 pos, 31-80 mm Effekt 125 cc, 1,63 kw Fremdrift Skubbemodel Tankvolumen 0,75

Læs mere

Zero Turn klippere, walk-behind klippere, havetraktorer og batteridrevne maskiner

Zero Turn klippere, walk-behind klippere, havetraktorer og batteridrevne maskiner Zero Turn klippere, walk-behind klippere, havetraktorer og batteridrevne maskiner 2018 INDHOLD Zero Turn klippere ZTX 150...3 ZTX 250....4 ZTX 275....5 ZTX 350....6 Havetraktorer SPX 100...8 SPX 200....9

Læs mere

Sneslynger 2014/2015

Sneslynger 2014/2015 Sneslynger 2014/2015 1-trins sneslynger Tryk på knappen og kør Med vores effektive 1-trins sneslynger er du fri for at skovle sne til ryggen gør ondt. De er praktiske og lette at håndtere, og kraftige

Læs mere

Produkter Robotplæneklippere side 14. Batteriserien side 4. Plæneklippere side 18. Ridere Front mowers, 48 side 30

Produkter Robotplæneklippere side 14. Batteriserien side 4. Plæneklippere side 18. Ridere Front mowers, 48 side 30 stiga.com 2016 2016 Produkter 2016 Batteriserien side 4 Stiga 80V Stiga 48V Batteripakke Robotplæneklippere side 14 Stiga 80V 4 Stiga 48V batteripakke 8 Plæneklippere side 18 Combi Multiclip Twinclip Combi

Læs mere

GOD ARBEJDSLYST I ALLE VÆGTKLASSER

GOD ARBEJDSLYST I ALLE VÆGTKLASSER Gravemaskiner og læssere fra 900 kg til 16 tons. GOD ARBEJDSLYST I ALLE VÆGTKLASSER Pon Equipment A/S - Brøndby: tlf.: 70 25 22 11 - Skejby: tlf.: 70 25 44 11 www.pon-cat.com PON EQUIPMENT A/S - EN KLASSE

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

Husqvarna Automower.

Husqvarna Automower. Husqvarna Automower. Selv om virkeligheden ikke er perfekt, kan græsplænen godt blive det. Lad det bare regne. Husqvarna Automower har intet imod regnvejr. Ingen hjulspor. Husqvarna Automower efterlader

Læs mere

PLÆNEKLIPPER XSM 50 B

PLÆNEKLIPPER XSM 50 B PLÆNEKLIPPER XSM 50 B 210 mm hjul med kuglelejer Ergonomisk komforthåndtag Klipperskjold: Højdejustering: Håndtag: Vægt: 450E Series 48 cm BIO-klip Galvaniseret stål Manuel 210 mm med kuglelejer 5 positioner

Læs mere

Softshell City vest med varme (Unisex)

Softshell City vest med varme (Unisex) NordicHeat_M65_folder.indd 3 Softshell City vest med varme (Unisex) Komfort Varme Bevægelsesfrihed Vesten fra Nordic Heat har varmezoner på både bryst og ryg, designet til at holde dig varm, mens du stadig

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Frihed til at vælge 1

Frihed til at vælge 1 Frihed til at vælge 1 sterling S425 Suveræn el-scooter, 12 km/t kompakt og sikker til udendørs brug Sterling S425 er en hurtig og stærk el-scooter. El-scooteren er lillebror til S700, men har mange af

Læs mere

Pakkeoversigt: Sparring Annonce Brochure Roll-up Banner PowerPoint Film Still film

Pakkeoversigt: Sparring Annonce Brochure Roll-up Banner PowerPoint Film Still film Pakkeoversigt: Sparring Annonce Brochure Roll-up Banner PowerPoint Film Still film (Annonce) Min advokat kender mig og min virksomhed rigtigt godt... Det gør, at jeg kan træffe beslutningerne hurtigere

Læs mere

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK

PROFESSIONELT HÅNDVÆRK PROFESSIONELT HÅNDVÆRK Tlf. 70 22 66 70 www.tsjp.dk Historien EN HOLDBAR VISION Virksomheden Tømrer- og Snedkermester Jacob Pedersen A/S har udviklet sig i en rivende fart siden opstart i 2001. Visionen

Læs mere

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner

_ S t å l t r a p p e r _ Konstruktioner Fyns Smedejerns Trapper A/S www.fst-as.dk _ S t å l t r a p p e r _ Altaner _ Konstruktioner _ Smedearbejde Velkommen til Fyns Smedejerns Trapper A/S Allerede da smedemestrene Jørgen Sneftrup og Henning

Læs mere

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro

STIGA PARK 2WD. 110 Combi Pro. 125 Combi Pro STIGA PARK 2WD 110 Combi Pro 125 Combi Pro 8211-0546-02 1 2 2 1 3 4 5 6 7 8 C A B 2 9 10 1/3 11 12 D 13 14 24 Nm 45 Nm 3 DA DANSK 1 GENERELT Dette symbol betyder ADVARSEL. Der er risiko for alvorlig personskade

Læs mere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere

Timan RC Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. timan.dk. Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Timan RC 1000 Effektivitet, sikkerhed og arbejdsglæde bare fjernstyret. Let og sikker betjening Bredt redskabsprogram Driftsikker i alle sæsoner Let at transportere Dansk design og kvalitet timan.dk Ordentligt

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

Skal du have en ny maskine...?...så leverer vi den! Vil du have markedets bedste service...?...så udfører vi den! WE TAKE CARE OF IT

Skal du have en ny maskine...?...så leverer vi den! Vil du have markedets bedste service...?...så udfører vi den! WE TAKE CARE OF IT Gravemaskiner - hjullæssere - dozere - dumpere - gradere material handlers Fra 16 tons Skal du have en ny maskine...?...så leverer vi den! Vil du have markedets bedste service...?...så udfører vi den!

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

Danmarks mest erfarne tagdækkervirksomhed

Danmarks mest erfarne tagdækkervirksomhed Phønix Tag Fyn A/S. Langagergyden 1. Nr. Lyndelse. 5792 Årslev. Tlf.: 65 90 13 17. Fax: 65 90 17 41. fyn@phonixtag.dk. phonixtag.dk Danmarks mest erfarne tagdækkervirksomhed Phønix Tag Fyn din garanti

Læs mere

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge.

NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. BATTERI DE NYE NY BATTERIDREVET HÆKKEKLIPPER Præcist klipperesultat fra den dobbeltsidede, laseudskårne og diamantslebne klinge. NY BATTERIDREVET LØVBLÆSER Stille og kraftig ydelse fra den effektive turbine

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

UPDATE #06, marts 2013

UPDATE #06, marts 2013 UPDATE #06, marts 2013 Kære læser Velkommen i sjette udgave af UPDATE, hvor du igen finder en flok gode historier fra den hydrauliske verden. I dette nummer af UPDATE kan du blandt andet læse, at Hydra-Grene

Læs mere

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter.

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. ParkerStore Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. Din ParkerStore For kunder indenfor vedligeholdelse, reparation og service

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

VPM 3400. ww w.vpm.dk

VPM 3400. ww w.vpm.dk VPM 3400 ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling, produktion og servicering

Læs mere

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: Fax:

Uddannelsesorientering fra DM-Uddannelse Tlf.: Fax: Nr. 9 September 2010 Dansk maskinhandlerforening - Lederuddannelse for Værkfører og Reservedelschefer 2010-2011 Formål med kurset At gøre kursisterne i stand til gennem den daglige ledelse, at optimere

Læs mere