Stel, fronter, indretning, knopper og greb

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stel, fronter, indretning, knopper og greb"

Transkript

1 26_017 Produktguide Stel, fronter, indretning, knopper og greb IKEA METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 88. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Alle dele skal samles.

2 02 ET HELT NYT KØKKEN DESIGNET, SÅ DET PASSER TIL DIT LIV Denne brochure er din guide til IKEA køkkensystem. Her finder du priser og produktinformation og får hjælp til at vælge de ting, du skal bruge for at indrette dit drømmekøkken. Vores køkkensystem er udgangspunkt for dit valg af skuffer, låger, hylder, skuffefronter og sidebeklædninger. Det er nemt at installere, meget funktionelt og gi r dig alle de valgmuligheder, du skal bruge for at designe dit køkken præcis, som du vil. I brochuren finder du også detaljer som knopper, greb og belysning samt løsninger og tilbehør, så du kan få et køkken i det design, du kan li, og med de funktioner, du har brug for. Bestillingsvarer Det er ikke alle varehuse, der har fuldt sortiment og enkelte af lågerne er derfor bestillingsvarer. Hvis de låger du ønsker ikke er lagerført, kan du vælge at afhente dem fragtfrit ved vores transportørs centrale lager eller dit lokale varehus. Du kan også vælge at få lågerne leveret direkte til din adresse. Få oplyst prisen på levering i varehuset. Kvalitet Alle vores køkkenprodukter er kvalitetstestet for at sikre, at de kan holde til at blive brugt i mange år. Så du skal bare vælge den stil og de funktioner, der er rigtige for dig. Få flere oplysninger om vores køkkengaranti på side 88. IKEA METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 88.

3 03 KNOPPER OG GREB/17 BELYSNING/38 INDHOLDSFORTEGNELSE Køkkensystem Låger og fronter Farvede låger Sidebeklædninger, dekorationslister og sokler Knopper og greb Indretning Skuffeindretning Affaldssortering Tilbehør, der fuldender dit køkken Køkkenøer, rulleborde og taburetter Belysning METOD skabssortiment Praktisk, smukt og testet til at holde i mange år Service IKEA køkkengaranti LÅGER OG FRONTER/06 SKUFFEINDRETNING/26

4

5 05 9 FORSKELLIGE DESIGN UDVENDIGT UENDELIGE MULIGHEDER INDVENDIGT Med de 9 kombinationer på denne side viser vi dig nogle af de mange forskellige måder, du kan bruge fronter i forskellige størrelser på i et IKEA underskab. Og med METOD dikterer det udvendige ikke det indvendige. Kombinationerne af fronter gør det muligt at lave uendeligt mange løsninger - og sammensætte skuffer i alle størrelser, næsten uanset hvilken løsning du foretrækker. METOD gi'r dig frihed til at få et smukt design udvendigt og praktisk indretning indvendigt.

6 06 LÅGER OG FRONTER Vores låger og skuffefronter fås i mange forskellige farver og design og med hver deres unikke udtryk. Og vi har knopper og greb, der understreger stilen. Så uanset om du vil designe et køkken i en moderne eller traditionel stil, har du masser af valgmuligheder. Moderne Et køkken i en moderne stil har lige linjer og store, glatte overflader. I et moderne køkken bli'r de vandrette linjer ofte fremhævet og lågerne er glatte og uden rammer. Vælg lange greb, der understreger de vandrette linjer, eller små, næsten usynlige knopper. Du kan også bevare de glatte overflader med indvendige åbnebeslag. Vi har også låger med integrerede greb. Traditionelt I et traditionelt køkken bli'r de lodrette linjer ofte fremhævet, så her skal du overveje at vælge vægskabe helt op til loftet. Lågerne har en ramme omkring panelerne, lameller eller facetslebne kanter. Vitrinelåger gi'r variation og udstiller de ting, der opbevares i skabet. Hvad indeholder prisen på et standardkøkken? Prisen er inkl. skabe, skuffer (med undtagelse af HÄGGEBY som er med FÖRVARA skuffer), bordplader, sidebeklædning, lys-/dekorationslister, hylder, hængsler, sokler, ben, skuffefronter, låger, knopper/greb, vask og blandingsbatteri. Prisen er ekskl. belysning og hvidevarer. METOD fronter har 25 års garanti. Se mere på side 88.

7 07 HÄGGEBY Farve: Materialer: Melaminfolie HÄGGEBY er en hvid låge, der gi'r køkkenet rene linjer og et moderne udtryk og god kvalitet og godt design til lave priser. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/HÄGGEBY standardkøkken: TINGSRYD Farve: Materialer: Melaminfolie Lågen er glat, mørk og har et karakteristisk åremønster. Det gi'r køkkenet et varmt og indbydende udtryk. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/TINGSRYD standardkøkken: VEDDINGE Farve: Materialer: Lakeret Denne glatte og stilrene låge i hvid gi'r køkkenet et lyst og moderne udtryk. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/VEDDINGE standardkøkken: SÄVEDAL Farve: Materialer: Folie Denne låge har en bred ramme, der danner et iøjnefaldende mønster omkring lågen. Den gør et lyst og traditionelt køkken levende og dynamisk. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/SÄVEDAL standardkøkken:

8 08 ASKERSUND Farve: etræsmønster Materialer: Folie ASKERSUND låge er en moderne låge med lyst asketræsmønster og et åremønster, som du både kan se og mærke. Den gi'r køkkenet et moderne og lyst udtryk. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/ASKERSUND standardkøkken: Farve: Materialer: Folie Denne låge har en glat overflade og integrerede greb, der gi'r køkkenet et rent og moderne udtryk. understreger den moderne stil. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/ standardkøkken: Farve: Lys beige Materialer: Folie Denne låge har en glat overflade og integrerede greb, der gi'r køkkenet et rent og moderne udtryk. Lys beige gi'r køkkenet lidt farve. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/ standardkøkken: Farve: Valnøddetræsmønster Materialer: Folie Denne låge har en glat overflade og integrerede greb, der gi'r køkkenet et rent og moderne udtryk. Valnøddetræsmønster gi'r en varm og naturlig stemning. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/ standardkøkken:

9 09 UBBALT Farve: Mørk beige Materialer: Folie Denne låge i mørk beige har lige linjer og en glat og mat overflade. Det skaber et moderne køkken med farve og varme. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/UBBALT standardkøkken: KUNGSBACKA Farve: Antracit Materialer: Genanvendt PET-plast/folie KUNGSBACKA er en moderne låge med 2 affaset kanter. Lågen er fremstillet af genanvendt træ og genanvendt PET-plast. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/KUNGSBACKA standardkøkken: HITTARP Farve: Råhvid Materialer: Lakeret Den råhvide låge med lodrette lameller gi'r en følelse af traditionelt håndværk, gør dit køkken personligt og skaber en varm, rustik og charmerende stil. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/HITTARP standardkøkken: KALLARP Farve: Lysegrøn Materialer: Højglansfolie KALLARP er en låge med designet med rene og lige linjer, som gi'r dit køkken et farvestrålende og moderne udtryk. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/KALLARP standardkøkken:

10 10 KALLARP Farve: Turkisgrå Materialer: Højglansfolie KALLARP er en låge med designet med rene og lige linjer, som gi'r dit køkken et farvestrålende og moderne udtryk. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/KALLARP standardkøkken: BODBYN Farve: Råhvid Materialer: Lakeret Denne låge med ramme og et panel med affasede kanter understreger den traditionelle stil. Den bløde råhvide farve gi'r køkkenet et blødt og varmt udtryk. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/BODBYN standardkøkken: BODBYN Farve: Grå Materialer: Lakeret Denne låge med ramme og et panel med affasede kanter understreger den traditionelle stil. Den bløde grå farve gi'r dit køkken et elegant udtryk. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/BODBYN standardkøkken: RINGHULT Farve: Materialer: Højglansfolie Højglansfolie reflekterer lyset på en spændende måde og gi'r et stilrent og meget moderne udtryk. gi'r køkkenet et lyst og frisk udseende. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/RINGHULT standardkøkken:

11 11 RINGHULT Farve: Lysegrå Materialer: Højglansfolie Højglansfolie reflekterer lyset på en spændende måde og gi'r et stilrent og meget moderne udtryk. RINGHULT gi'r køkkenet et lyst og frisk udseende. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/RINGHULT standardkøkken: MÄRSTA Farve: Materialer: Folie Den silkebløde overflade og de integrerede greb på MÄRSTA skaber et elegant og moderne udtryk. Du kan gøre køkkenets udseende personligt ved at vælge imellem 4 farver til grebene brug en farve, der matcher eller skaber kontrast til resten af køkkenet. METOD/MÄRSTA standardkøkken: HYTTAN Farve: Eg Materialer: Råt tilsavet egetræsfiner og massiv eg Denne låge har en ramme af massiv eg og et råt tilsavet panel af egetræsfiner, der fremhæver træets åremønster og struktur. Det gi'r køkkenet et varmt og naturligt udtryk. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/HYTTAN standardkøkken: EKESTAD Farve: Eg Materialer: Egetræsfiner og massiv eg Denne låge har en tynd ramme af massiv eg og panel af egetræsfiner. Designet er tidløst og med enkle linjer og et iøjnefaldende mønster. Eg giver dit køkken en varm og lys stemning. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/EKESTAD standardkøkken:

12 12 EKESTAD Farve: Brun Materialer: Egetræsfiner og massiv ask Denne låge har en tynd ramme af asketræsfiner og et panel af egetræsfiner. Designet er tidløst, og de rene og enkle linjer fremhæver træets åremønster. Brun gi'r en varm og elegant stemning i dit køkken. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/EKESTAD standardkøkken: Farve: Lys beige Materialer: Højglansfolie Denne låge har en glat overflade og integrerede greb, der gi r køkkenet et rent og moderne udtryk. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/ standardkøkken: TORHAMN Farve: Materialer: efiner og massiv ask Alle TORHAMN låger er unikke og har varierende åremønstre og farveændringer, der understreger træets naturlige charme. Det gi'r dem et traditionelt og håndlavet udtryk af høj kvalitet. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/TORHAMN standardkøkken:

13 13 LAXARBY Farve: Materialer: Birketræsfiner og massiv birk Denne låge har et traditionelt udseende med en ramme af massivt træ med affasede kanter og panel af finer. gør køkkenet varmt og hyggeligt og gi'r det en rustik og charmende stil. Vitrinelåger med hærdet glas. B40 H80 cm METOD/LAXARBY standardkøkken: GREVSTA*) Farve: Rustfrit stål Materialer: Rustfrit stål og folie Denne låge har et enkelt og stilrent design og gi r dit køkken et moderne og industrelt udseende. Suppler med en farvet JUTIS låge. B40 H80 cm METOD/GREVSTA standardkøkken: *) GREVSTA fronter fåes ikke i alle størrelser. Se mere på side 77.

14 14 FARVEDE LÅGER Farvede låger er geniale, når du vil skabe et mere personligt udtryk med en kontrastfarve eller et mønster. De er designet som et supplement til de andre låger i dit køkken, og derfor fås de ikke i lige så mange størrelser som de fleste låger. Her kan du se nogle eksempler på vores farvede låger. Den viste størrelse er B40 H80 cm. Se, hvilke andre størrelser der findes på side 77, eller gå ind på IKEA.dk UDDEVALLA Farve: Antracit Materialer: Folie. JUTIS Materialer: Vitrinelåge med aluminium/ frostet, hærdet glas. JUTIS Farve: Sort Materialer: Sort pulverlakeret aluminium/røgfarvet, hærdet glas. JÄRSTA Farve: Orange Materialer: Højglansfolie. KALVIA Farve: Print Materialer: Folie. HERRESTAD Farve: Materialer: Folie. Lågen har en facetskåret tredimensionel overflade, der gi'r et spændende og moderne udtryk. B40 H80 cm B40 H80 cm B40 H80 cm B40 H80 cm B40 H80 cm B40 H80 cm KALVIA FARVEDE LÅGER Med KALVIA låger kan du skabe dit eget kunstværk på køkkenvæggen. Eller du kan bygge en fritstående opbevaringsløsning, f.eks. en skænk, og gi' den et markant udseende med KALVIA. Lågerne fås i 6 størrelser, og alle størrelser har forskellige mønstre. Mønstrene fungerer godt sammen, fordi de alle sammen er del af et stort maleri, malet af designer Martin Bergström. De kan monteres i venstre eller højre side eller "omvendt". Hvis du mikser størrelserne og den måde, du monterer lågerne på, kan du lave din egen unikke collage. B40 H40 cm B40 H60 cm B60 H60 cm B40 H100 cm B40 H80 cm B60 H80 cm 495.-

15 15

16 16 SIDEBEKLÆDNINGER, DEKORATIONSLISTER OG SOKLER Når du har valgt skabe og låger til dit nye køkken, skal du tænke over, om du vil bruge sokler, sidebeklædninger og dekorationslister. De er ikke bare praktiske de er også vigtige dekorative detaljer, der bidrager til køkkenets generelle udseende. 1. SIDEBEKLÆDNINGER. Sættes på siden af et skab for enden af en række skabe. Du kan vælge en sidebeklædning i samme farve som lågerne eller en sidebeklædning i en kontrastfarve. 2. DEKORATIONS-/PYNTELISTER. Kan både bruges som dekorationsliste til f.eks. at skjule belysning, ledninger og stik under vægskabene, så du kun ser det smukke lys på køkkenbordet eller som pynteliste øverst på væg- og højskabe. De fuldender køkkenets udseende. Vi har både afrundede og kantede dekorations- og pyntelister så du får endnu flere muligheder for at indrette dit nye køkken i en personlig stil. 3. SOKLER. Soklerne dækker mellemrummet mellem skabenes underside og gulvet og gi'r køkkenet et rent og sammenhængende udseende. Soklerne har en standardlængde på 220 cm, men kan afkortes til den ønskede længde. Som et alternativ til sokler kan du også vælge at sætte ben på dine underskabe. Det gi'r køkkenet et let og luftigt udtryk. Bemærk! De fleste sidebeklædninger og sokler har samme navn som de låger, de matcher. Der er dog følgende undtagelser: Til BODBYN, SÄVEDAL og HITTARP låger i råhvid skal du vælge FÖRBÄTTRA sidebeklædning og sokkel i råhvid. Til HÄGGEBY, VEDDINGE og MÄRSTA låger i hvid skal du vælge FÖRBÄTTRA sidebeklædning og sokkel i hvid. 1. Sidebeklædninger 2. Dekorations-/pyntelister 3. Sokler Dekorativ sokkel Dekorativ sokkel med udskæring til køleskab/fryser ventilation Dekorativ sokkel til opvaskemaskine

17 17 KNOPPER OG GREB Greb og knopper til køkkenlåger er små detaljer med en stor virkning ligesom stærke krydderier. IKEA har mange forskellige at vælge imellem, der matcher og fremhæver køkkenets stil. Og de er nemme at udskifte, så du hurtigt kan friske dit køkken op til spotpris. STILSERIER. Du kan få knopper og greb, der tilhører samme stilserie, så du kan mikse og matche og være sikker på at skabe et ensartet udtryk. FIXA BORESKABELON. Med dette enkle værktøj kan du nemt og nøjagtigt markere, hvor dine knopper og greb skal placeres. Fås online og i dit lokale varehus. UTRUSTA ÅBNEBESLAG. Åbnebeslaget gi'r køkkenet et stilrent udseende, fordi du ikke har brug for knopper eller greb. Lågerne åbnes med et let skub.

18 18 HACKÅS knopper. 2 stk. Antracit BERGHALLA greb. 2 stk. L 56 mm. e Grå ERIKSDAL knopper. 2 stk. e. Ø 24 mm HACKÅS greb. 2 stk. Antracit. 100 mm mm BERGHALLA greb. 2 stk. L 235 mm. e Grå ERIKSDAL greb. 2 stk. e. L 168 mm ÖSTERNÄS greb. 2 stk. Garvet læder. L 19 mm ORRNÄS knopper. 2 stk. Rustfrit stål. B 17 mm HISHULT knopper. 2 stk. t porcelæn. Ø 23 mm Ø 30 mm ÖSTERNÄS greb. 2 stk. Garvet læder. L 153 mm ORRNÄS greb. 2 stk. Rustfrit stål. L 170 mm L 234 mm L 330 mm HISHULT greb. 2 stk. t porcelæn. L 140 mm GUBBARP knopper. 2 stk. e Ø 5 mm BORGHAMN greb. 2 stk. 40 mm MÖLLARP knopper. 2 stk. Sorte. Ø 14 mm GUBBARP greb. 2 stk. e L 116 mm BORGHAMN greb. 2 stk. L 170 mm L 426 mm MÖLLARP greb. 2 stk. Sorte. L 106 mm

19 19 ENERYDA knopper. 2 stk. Ø 20 mm. Sorte Messingfarvede Forkromede ENERYDA knopper. 2 stk. Ø 27 mm. Sorte Messingfarvede Forkromede ENERYDA knopper. 2 stk. Ø 35 mm. Sorte Messingfarvede Forkromede ENERYDA greb. 2 stk. L 89 mm Sorte Messingfarvede Forkromede ENERYDA greb. 2 stk. L 112 mm Sorte Messingfarvede Forkromede LANSA greb. 2 stk. Rustfrit stål. L 245 mm L 345 mm L 445 mm L 645 mm L 845 mm BLANKETT greb. 2 stk. Aluminium. L 50 mm L 295 mm L 395 mm L 595 mm L 795 mm HEDRA knopper. 2 stk. Ø 32 mm BAGGANÄS knopper. 2 stk. Ø 13 mm. Sorte Messingfarvede Rustfrit stål BAGGANÄS knopper. 2 stk. Ø 20 mm. Sorte Messingfarvede Rustfrit stål BAGGANÄS knopper. 2 stk. Ø 21 mm. Sorte Messingfarvede Rustfrit stål BAGGANÄS greb. 2 stk. L 335 mm. Sorte Messingfarvede Rustfrit stål BAGGANÄS greb. 2 stk. L 143 mm. Sorte Messingfarvede Rustfrit stål

20 DET UDVENDIGE DIKTERER IKKE DET INDVENDIGE Lad dig ikke narre af skabenes strømlinede udseende de dækker over en masse overraskelser i køkkenet. Du kan f.eks. finde en opvaskemaskine, en kombination af skuffer eller affaldssorteringsløsninger. Du bestemmer selv, hvad dine køkkenskabe skal indeholde. Med METOD kan du få det udseende, du vil ha' udvendigt, uden at afsløre, hvad du opbevarer indvendigt. SKUFFER. Du kan vælge imellem 2 forskellige typer skuffer til dine køkkenskabe. Begge typer passer perfekt til METOD skabe og skuffefronter. FÖRVARA skuffer kan trækkes ud til 3/4 af deres længde (men har plads til lige så meget som en skuffe). skuffer er letløbende og har fuldt udtræk, og takket være en indbygget dæmper lukker de altid let og lydløst. AFFALDSSORTERING. Du kan skjule alle former for affaldssorteringsløsninger bag en låge. De specialdesignede affaldssorteringsskuffer gør det endnu nemmere at bruge affaldsspandene.

21 Kran FRONTER TIL HVIDEVARER. Skjuler opvaskemaskinen. En fuldt integreret opvaskemaskine har en front, der ligner alle de andre skabe i dit køkken. SMÅ SKUFFER. Der er plads til mange små skuffer bag en stor front som denne. Så får du masser af opbevaringsplads til små ting, men bevarer det udseende, du bedst kan li'. Se mere fra side 42 og få flere oplysninger og idéer til skuffekombinationer. OPBEVARING AF STORE TING. Dybe og holdbare skuffer er geniale til opbevaring af store husholdningsapparater eller store gryder og pander. Du kan få indsatser til lodret opbevaring af låg, så pladsen udnyttes optimalt.

22 LAD SKUFFERNE GØRE DET HÅRDE ARBEJDE Når du indretter skufferne, så du altid har de ting, du skal bruge, lige ved hånden, bli'r dit liv i køkkenet meget nemmere. Med køkkenredskaber i de øverste skuffer og madvarer, gryder og låg inden for rækkevidde ved kogepladen går arbejdet som en leg, og du udnytter pladsen optimalt. Og bedre arbejdsgange gi'r mindre stress i køkkenet (så længe du husker at sætte minuturet, så småkagerne ikke bliver brændt).

23

24 24 INDRETNING Vores sortiment af indretning gi'r dig smarte løsninger til at udnytte opbevaringspladsen i køkkenet bedst muligt. Med de rigtige indretningsløsninger de rigtige steder får du plads til masser af ting på små eller vanskelige områder og kan finde det hele igen. INDVENDIGE SKUFFER. Skjul skufferne i skabene, så køkkenet får det udseende, du kan li', samtidig med at du udnytter pladsen nederst i skabene.

25 25 UDTRÆKSOPBEVARING. Det perfekte sted at opbevare flasker og høje beholdere. Udtræksopbevaring gør det nemt at nå alle dine ting og er genial til smalle skabe. HJØRNEKARRUSEL. Du kan forvandle vanskelige hjørner til opbevaringsplads, der er nem at komme til, i høje og lave skabe. Med en karrusel er det nemt at finde og nå de ting, du skal bruge. Du kan udnytte høje skabe optimalt med en karrusel i flere etager.

26 26 SKUFFEINDRETNING Hvis du organiserer dine skuffer indvendigt, kan du nemt finde dine ting og udnytte pladsen optimalt. Vores store sortiment gi r dig mange valgmuligheder, så du kan vælge den løsning, der fungerer bedst for dig. INDRET MED BOKSE Hold tingene adskilt, og gør dem nemme at få fat på, med bokse, du kan tage ud og bære. De er perfekte til tørvarer og madvarer som ris og pasta. FLYTBARE OPDELERE. Få plads til alle de ting, du vil opbevare i dine skuffer med disse flytbare opdelere. SIDEFORHØJNINGER AF GLAS. Få mere opbevaringsplads i højden i dine skuffer med sideforhøjninger af glas. Så kan du f.eks. stable dåser eller tallerkener uden at risikere, at de falder ud.

27 27 VARIERA boks cm Sort Grøn Grå VARIERA boks, hvid cm VARIERA hyldeindsats, hvid cm cm VARIERA dækpropper, 100 stk. Ø 5 mm Sort VARIERA kasse med håndtag, bambus cm cm VARIERA boks, hvid cm VARIERA indsats til køkkenredskaber, hvid cm sideforhøjninger til skuffe, høje, glas, 2 stk. 37 cm cm sideforhøjninger til skuffe, medium, glas, 2 stk. 37 cm cm opdeler, hvid/transparent. 40 cm medium cm medium cm medium cm høj cm høj cm høj VARIERA tallerkenholder, bambus/rustfrit stål cm cm VARIERA boks 49.-/stk. L50 B12 H22 cm VARIERA boks 29.-/stk. B24 D17 H11 cm. Grøn VARIERA boks 29.-/stk. B24 D17 H11 cm. Sort VARIERA boks 29.-/stk. B24 D17 H11 cm VARIERA indsats til køkkenredskaber 39.- L18 B12 H22 cm VARIERA kasse med håndtag 129.-/stk. L33 B24 H18 cm. Bambus VARIERA kasse med håndtag 89.-/stk. L33 B24 H18 cm. Bambus VARIERA grydelågsholder, rustfrit stål PASSARP skuffeunderlag, grå. 100% polyester cm VARIERA skuffeunderlag. Transparent VARIERA plastiskposebeholder, hvid VARIERA udtræksbeholder, hvid cm opdeler til mellemstor skuffe 49.-/stk. B 40 cm. / transparent

28 28 DESIGN DEN PERFEKTE KOMBINATION Diagrammerne herunder viser kombinationsmulighederne for indretning i skuffer i forskellige bredder. Design den perfekte kombination i den stil og med de funktioner, du har brug for. 80 cm skuffe med 72 cm indretning 60 cm skuffe med 52 cm indretning 40 cm skuffe med 32 cm indretning 32 cm cm cm cm cm 32 cm 20 cm 20 cm 32 cm 20 cm 32 cm 52 cm 10 cm 10 cm 52 cm 20 cm 32 cm 10 cm 10 cm 32 cm 20 cm 10 cm 10 cm 52 cm 52 cm indretning 32 cm indretning 20 cm indretning 10 cm indretning

29 29 Her kan du se nogle eksempler på, hvordan du kan kombinere VARIERA skuffeindretning. Se alle kombinationsmulighederne på side 28. VARIERA bestikindsatser VARIERA bestikindsats, hvid ,4 cm VARIERA indsats, køkkenredskaber, hvid ,4 cm VARIERA indsats til krydderikrukker, hvid ,4 cm VARIERA knivindsats, hvid ,4 cm cm skuffe 60 cm skuffe VARIERA boks, hvid ,4 cm VARIERA boks, grøn/grå, 2 stk ,4 cm VARIERA indsats til krydderikrukker, hvid cm VARIERA bestikindsats, bambus ,4 cm VARIERA bestikindsats, bambus ,4 cm cm skuffe VARIERA indsats, køkkenredskaber, hvid ,4 cm VARIERA indsats, køkkenredskaber, bambus ,4 cm VARIERA knivindsats, bambus ,4 cm cm skuffe 60 cm skuffe SMÄCKER og STÖDJA bestikindsatser SMÄCKER bestikindsats, grå cm STÖDJA bestikindsats, hvid ,5 cm STÖDJA bestikindsats, hvid ,5 cm cm skuffe STÖDJA indsats, køkkenredskaber, hvid ,4 cm

30 30 AFFALDSSORTERING Vores rengøringsvenlige spande fås i forskellige størrelser, så du kan designe den affaldssorteringsløsning, du har brug for. Udtræksbakkerne gør det nemt at sortere til genbrug og kompostering. UDTRÆKSBAKKE TIL AFFALDSSORTERING. En udtræksbakke gør det nemmere at smide affald ud og tømme affaldsspanden i containeren. ELEKTRISK ÅBNEBESLAG. Åbn affaldssorteringsskuffen med et tryk med en finger (eller hofte, knæ eller fod, når du har hænderne fulde).

31 31 AFFALDLSSORTERING Vælg den affaldssorteringsløsning, der passer dig bedst. Brug affaldsspande i forskellige størrelser og kombinationer, og placer dem bag skabslåger eller i dybe skuffer. 22 l 11 l 11 l 22 l 11 l 11 l 22 l 11 l 18 l 11 l 2 l Bag skabslåger. 60 cm VARIERA serien. Genanvendt plast. 1 stk. affaldssorteringsspand liter stk. affaldssorteringsspand liter stk. ventileret affaldssorteringsspand liter stk. låg til affaldssorteringsspand liter stk. UTRUSTA udtræksbakke til affaldssortering 150.-/stk UTRUSTA og VARIERA affaldssortering I en skuffe. 60 cm VARIERA serien. Genanvendt plast. 1 stk. affaldssorteringsspand liter stk. affaldssorteringsspand liter stk. ventileret affaldssorteringsspand liter stk. låg til affaldssorteringsspand liter stk. UTRUSTA støttestel til affaldssorteringsspande I en skuffe. 80 cm VARIERA serien. Genanvendt plast. 1 stk. affaldssorteringsspand liter stk. affaldssorteringsspand liter stk. ventileret affaldssorteringsspand liter stk. låg til affaldssorteringsspand liter stk. affaldssorteringsspand liter stk. låg til affaldssorteringsspand liter stk. affaldssorteringsspand liter stk. UTRUSTA støttestel til affaldssorteringsspande UTRUSTA støttestel til affaldssorteringsspande, 60 cm UTRUSTA støttestel til affaldssorteringsspande, 80 cm UTRUSTA udtræksbakke til affaldssortering B26 D44, H 31,5 cm VARIERA affaldssorteringsspand, sort 11 liter VARIERA affaldssorteringsspand, sort 18 liter VARIERA affaldssorteringsspand, sort 22 liter VARIERA låg til affaldssorteringsspand, sort 11 liter VARIERA låg til affaldssorteringsspand, sort VARIERA affaldssorteringsspand, hvid 10 liter liter VARIERA låg til affaldssorteringsspand, sort 22 liter UTRUSTA åbnebeslag, elektrisk VARIERA affaldssorteringsspand, sort 2 liter VARIERA ventileret affaldssorteringsspand, sort 11 liter

32 32 TILBEHØR, DER FULDENDER DIT KØKKEN Vores sortiment af tilbehør gi'r dig mere arbejds- og opbevaringsplads, uden at du skal bygge om. Med FALSTERBO får du praktisk vægopbevaring, som gi'r dit køkken et rustikt og traditionelt udtryk. Der er lagt stor vægt på detaljerne, både i forhold til form og funktion. Hylderne har f.eks. en kant, så tingene bli'r holdt på plads, og skufferne har skuffestop, så de ikke kan trækkes for langt ud. FALSTERBO vægskinne med kroge, L 60 cm. Sort FALSTERBO vægreol, L60 D32 H100 cm. Sort

33 33 RIMFORSA serien er lavet af stål, glas og holdbar bambus, der er nem at vedligeholde. Den gør det nemt at organisere dine køkkenredskaber på en elegant måde, så du har dem lige ved hånden. Du kan placere RIMFORSA produkter på bordet eller hænge dem på en stang så du får mere bordplads. Med FINTORP serien af køkkenindretning kan du holde orden i køkkenet og frigøre bordplads og gi' dit køkken et traditionelt udseende. Hvis du ønsker perfekt match i køkkenets indretning, kan du tilføje knopper og greb på skabe og skuffer. RIMFORSA kurv, bambus. B32 D15 H11 cm FINTORP krydderihylde, B37 D13 H12 cm. /sort RIMFORSA skærebræt, bambus. L36 B30 cm FINTORP bestikholder, Ø13 H13 cm. /sort RIMFORSA beholdere, tubeformede. Glas/ bambus. Ø3,5 H21,5 cm. 4 stk FINTORP opvaskestativ, B37,5 D29 H13,5 cm. Sort/galvaniseret Forniklet RIMFORSA holder til glasbeholdere, bambus. B20 D7 H15 cm RIMFORSA holder med glasbeholdere, bambus. B20 D12 H22 cm FINTORP kroge. Sorte. H 11 cm. 2 stk Sorte. H 7 cm. 5 stk Forniklede. H 7 cm. 5 stk FINTORP køkkenrulleholder, sort. H 32,9 cm RIMFORSA kroge, rustfrit stål. H 6 cm. 4 stk RIMFORSA stang, rustfrit stål. L 60 cm L 80 cm RIMFORSA holder til tablet, bambus. B26 D16 H17 cm FINTORP magnetliste, sort. L 38 cm FINTORP stang. Sort. L 57 cm Forniklet. L 57 cm Sort. L 79 cm Forniklet. L 79 cm

34 34 GRUNDTAL stang, rustfrit stål. L 40 cm L 59 cm L 80 cm GRUNDTAL S-kroge, rustfrit stål. H 7 cm. 5 stk H 11 cm. 5 stk GRUNDTAL hylde, rustfrit stål. B25 D13 H20 cm GRUNDTAL væghylde, rustfrit stål. Udnyt vægpladsen i køkkenet med GRUNDTAL serien af rustfrit stål. Delene er designet til at holde bordpladsen fri og er nemme at placere, så du har alt lige ved hånden. De mange forskellige muligheder gør delene anvendelige til næsten ethvert formål. L80 D27 H20 cm L120 D27 H20 cm GRUNDTAL beholdere, rustfrit stål. Ø 9,5 cm. 3 stk GRUNDTAL beholder, rustfrit stål. B25 D13 H28 cm GRUNDTAL bestikholder, rustfrit stål. Ø12 H28 cm GRUNDTAL opvaskestativ, rustfrit stål. L35 B26 H37 cm GRUNDTAL magnetliste, rustfrit stål. L 40 cm

35 35 ANDET TILBEHØR RISATORP kurv, L25 B26 H18 cm. Blå STENSTORP tallerkenhylde, B80 D12,9 H76 cm SUNNERSTA stang, L 60 cm SUNNERSTA beholder, B12 D11 H13 cm STENSTORP væghylde. L60 D25 H20 cm L120 D25 H20 cm Grå RÅSKOG vægskab, B60 D19 H27 cm. SUNNERSTA kroge, plast. e. 5 stk Mørkegråt/glas TUTEMO åbent skab, B20 D37 H40 cm. GAMLEBY væghylde, B80 H100 cm. Lys antik bejdse Antracit TUTEMO åbent skab, B40 D37 H40 cm. Antracit BOTKYRKA væghylde, B80 D20 H20 cm VÄRDE væghylde, B50 H150 cm VÄRDE væghylde, 5 kroge, B140 H50 cm STENSTORP væghylde med skuffer, B59,5 D19,5 H37 cm

36 36 KØKKENØER, RULLEBORDE OG TABURETTER Køkkenøer, rulleborde og taburetter er overkommelige i pris og gør det nemt at udnytte pladsen i dit køkken. TABURETTER Sommetider har du bare brug for et lille skub. Vores taburetter gør det nemt at nå de øverste hylder. ARBEJDSBORDE gi'r dig mere arbejds- og opbevaringsplads og er billigere end at bygge om. BEKVÄM taburet, B43 D39 H50 cm. Birk Sort STENSTORP arbejdsbord, L126 B79 H90 cm. /eg /eg BEKVÄM trappestige med 3 trin, H 63 cm. Bøg Sort NORRÅKER arbejdsbord, L120 B50 H85 cm. /birk MÄSTERBY taburet, B43 D40 H50 cm. Beige Lyseblå RIMFORSA arbejdsbord, cm. Bambus/rustfrit stål

37 37 RISATORP rullebord, L57 B39 H86 cm. t RÅSKOG rullebord, L35 B45 H78 cm. Rødt/brunt Sort Beige STENSTORP rullebord, B43 D44,5 H90 cm. t/eg t/eg RULLEBORDE gi'r dig masser af opbevaringsplads og er fleksible og nemme at flytte. BEKVÄM rullebord, L58 B50 H85 cm. Birk STENSTORP rullebord, L79 B51 H90 cm. t/eg t/eg UDDEN rullebord, B54 D54 H83 cm. Sølvfarvet/rustfrit stål FLYTTA rullebord, L98 B57 H86 cm. Rustfrit stål SUNNERSTA rullebord, L56 B33 H97 cm. hvidt FÖRHÖJA rullebord, L100 B43 H90 cm. Birk GRUNDTAL rullebord, L54 B41 H90 cm. Rustfrit stål

38 38 BELYSNING God belysning er vigtig i ethvert køkken. Derfor tilbyder vi 3 belysningsserier, som er specielt designet til IKEA køkkener, og med mål, som passer perfekt til IKEA skabene. Alle serierne har holdbare, indbyggede LED-pærer, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen og resten af arbejdet i køkkenet nemmere, sjovere og mere sikkert. Vores belysningsserier fås i forskellige længder, der passer til dine skabe, og er nemme at montere. Spot er et dekorativt og funktionelt valg til vitrinevægskabe. De gør det nemt at se, hvad der er i skabene, og lyser op i køkkenet. Brug 1 spot pr. vitrinelåge. Brug ANSLUTA fjernbetjening for at få den perfekte belysning til enhver lejlighed. Så er det nemt at skifte fra stærkt arbejdslys til hyggestemning til middagen.

39 39 UTRUSTA LED-bordbelysning med strømforsyning. Kan dæmpes i 2 trin med ANSLUTA fjernbetjening. Fast installation. LED-pærens holdbarhed er ca timer. Når du installerer belysningssystemet, skal du begynde i venstre side af køkkenet med UTRUSTA LED-bordbelysning med strømforsyning. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes.. L 40 cm UTRUSTA LED-bordbelysning. Kan dæmpes i 2 trin med ANSLUTA fjernbetjening. LED-pærens holdbarhed er ca timer. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes.. L 40 cm L 60 cm L 80 cm UTRUSTA 2-vejs stik med USB-stik. Du kan tilslutte din kaffemaskine og foodprocessor og oplade din mobiltelefon i det samme stik. L20 D8 cm. t. t UTRUSTA hjørnesamling. Hjørnesamlingen gør det muligt at forbinde UTRUSTA belysning i et hjørne, så den følger køkkenets indretning. L20,4 D20,4 cm FÖRBÄTTRA LED-bordbelysning. Skal bruges sammen med ANSLUTA elektronisk transformer og ANSLUTA tilslutningskabel. Sælges separat. Kan dæmpes med ANSLUTA fjernbetjening. Sælges separat. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes. 40 cm, 4,5W cm, 7W cm, 8,5W OMLOPP LED-spot. Skal bruges sammen med ANSLUTA elektronisk transformer og ANSLUTA tilslutningskabel. Sælges separat. LED-pærens holdbarhed er ca timer. Kan bruges med ANSLUTA fjernbetjening. Kan tilsluttes UTRUSTA serien. Ø 6,8 cm. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes. Aluminiumsfarvet, 1,4W Sort, 2,4W , 1,4W OMLOPP LED-lysskinne til skuffe. Lyset tændes og slukkes automatisk, når du åbner og lukker skuffen. Skal bruges sammen med ANSLUTA elektronisk transformer og ANSLUTA tilslutningskabel. Sælges separat. LED-pærens holdbarhed er ca timer. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes. Aluminiumsfarvet 36 cm, 2W cm, 2W cm, 4W JORMLIEN LED-låge med lys, inkl. fjernbetjening. Farvetemperaturen kan ændres mellem 2200 Kelvin (varm glød), 2700 Kelvin (varm hvid) og 4000 Kelvin (kølig hvid). Skal bruges sammen med ANSLUTA tilslutningskabel, BLANKETT greb, 50 mm, og UTRUSTA hængsler, 125 grader. Holdbarhed timer. Farve: t spektrum. B40 80 cm ANSLUTA forbindelseskabel. Forbindelseskablet gør det muligt at forbinde flere LED-lamper i en kæde med en enkelt tilslutning til strømforsyningen. L 0,7 m L 2 m OMLOPP LED-bordbelysning. Skal bruges sammen med ANSLUTA elektronisk transformer og ANSLUTA tilslutningskabel. Sælges separat. LED-pærens holdbarhed er ca timer. Kan bruges med ANSLUTA fjernbetjening. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes. Aluminiumsfarvet 40 cm, 5,3W cm, 7,7W cm, 10W cm, 5,3W cm, 7,7W cm, 10W OMLOPP LED-spot. Skal bruges sammen med ANSLUTA elektronisk transformer og ANSLUTA tilslutningskabel. Sælges separat. LED-pærens holdbarhed er ca timer. Kan bruges med ANSLUTA fjernbetjening. Kan tilsluttes UTRUSTA serien. L20 2,6 cm. 1,7 W. Denne lampe har indbyggede LED-pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne i lampen kan ikke udskiftes. Aluminiumsfarvet ANSLUTA tilslutningskabel. Til tilslutning til lysnettet med 1-10 serieforbundne lamper. Tryk på kontakten på ledningen for at tænde og slukke dem alle sammen på én gang. t. L 3,5 m ANSLUTA elektronisk transformer. Skal bruges sammen med ANSLUTA tilslutningskabel. Sælges separat. L 22 cm.. Op til 10W. Tilslut op til 3 enheder Op til 30W. Tilslut op til 9 enheder UTRUSTA forbindelseskabel. Forbindelseskablet gør det muligt at tilslutte flere UTRUSTA lamper i en kæde med en enkelt tilslutning til strømforsyningen. t. L 100 cm ANSLUTA fjernbetjening. Gør det muligt at tænde/slukke og dæmpe al UTRUSTA, FÖRBÄTTRA og OMLOPP belysning, der er tilsluttet i en kæde, samtidig. Batterier sælges separat. Kræver 2 stk. AAA-batterier. Ø 8 cm

40 40 INTEGRERET BELYSNING God belysning er vigtig for stilen og sikkerheden i ethvert køkken. Vi tilbyder 3 serier af integreret belysning, der er specielt designet til IKEA skabe. UTRUSTA fås i størrelser, der passer til dine vægskabe, og omfatter hjørnemoduler, elstik, USB-stik og en fjernbetjening. OMLOPP matcher størrelsen på dine vægskabe og har et slankt design. FÖRBÄTTRA har et moderne og meget slankt design. Den følger hele vægskabets underside og fordeler derfor lyset over hele bordpladen. Alle kan dæmpes med ANSLUTA fjernbetjeningen. De rigtige forbindelser OMLOPP spot er nemme at tilslutte til UTRUSTA bordbelysning og gi'r et hyggeligt og praktisk lys i skabene. Hvis du placerer et UTRUSTA 2-vejsstik med USB-stik over dine bordplader, får du det perfekte sted at tilslutte dine køkkenmaskiner eller lade din telefon og tablet op. Begynd fra venstre, når du tilslutter UTRUSTA bordbelysning, og brug UTRUSTA LED bordbelysning med strømforsyning. UTRUSTA Disse lamper har indbyggede LED pærer i energiklasse A++ til A. Pærerne kan ikke udskiftes. LAXARBY sortbrun køkken 1 stk. UTRUSTA LED bordbelysning med tilslutningskabel /stk. 2 stk. UTRUSTA 2-vejsstik med USB-stik /stk. 2 stk. UTRUSTA LED bordbelysning. 60 cm /stk. 1 stk. UTRUSTA LED bordbelysning. 40 cm /stk. 4 stk. OMLOPP LED spot. 6,8 cm /stk. 1 stk. ANSLUTA fjernbetjening. Ø 8 cm /stk. Samlet pris for kombinationen Med ANSLUTA fjernbetjening kan du dæmpe, tænde og slukke al køkkenbelysningen samtidig. Den fungerer både med UTRUSTA og OMLOPP. Planlæg, hvor du har brug for stikkontakter, før du begynder at montere køkkenet.

41 41 Bordbelysning OMLOPP LED bordbelysning 60 cm 7,7W, 285 lumen, kelvin. Denne lampe har indbyggede LED pærer. Pærerne kan ikke udskiftes. Fås i hvid og aluminiumsfarvet. RINGHULT hvid køkken 1 stk. ANSLUTA elektronisk transformer 30W /stk. 1 stk. ANSLUTA fjernbetjening Ø 8 cm /stk. 1 stk. ANSLUTA tilslutningskabel L 3,5 m /stk. 3 stk. OMLOPP LED bordbelysning L 60 cm /stk. Samlet pris for kombinationen BORDBELYSNING. God bordbelysning skal gi' dig et klart og tydeligt overblik over alt det, du laver i køkkenet. Lys i skufferne OMLOPP LED lysskinne til skuffer, 56 cm, 2W, 60 lumen, kelvin. Denne lampe har indbyggede LED pærer. Pærerne kan ikke udskiftes. Skuffe 4 stk. OMLOPP LED lysskinne /stk. Aluminiumsfarvet, 56 cm 1 stk. ANSLUTA elektronisk transformer 10W hvid /stk. 1 stk. ANSLUTA tilslutningskabel 3,5 m /stk. Samlet pris for kombinationen SKUFFEBELYSNING. I et IKEA køkken kan du få belysning til alle dine skuffer, så du altid kan finde det, du skal bruge også når du går på jagt efter noget at spise i skufferne sent om aftenen. Lyset tænder og slukker automatisk, når du åbner og lukker skuffen.

42 42 DESIGNET TIL DIT RUM Find de skabe, du har brug for. Her får du et overblik over skabene i sortimentet. Læs om de forskellige typer på denne og de følgende sider for at finde de skabe, der opfylder dine behov og matcher din stil. Overskab fås i cm BxDxH køleskab/fryser køleskab/fryser cm højt Vægskab fås i cm BxDxH cm højt Vægskab fås i cm BxDxH cm 100 cm 80 cm 140 cm 220 cm 200 cm 140 cm Højskab fås i cm BxDxH køleskab/ovn cm Højskab fås i cm BxDxH køleskab/ovn cm Højskab fås i cm BxDxH køleskab/ovn Underskab fås i cm BxDxH ovn/vask kogeplade/vask Underskab fås i cm BxDxH ovn/vask kogeplade/vask

43 43 Underskab. H 80, D 62 eller 39 cm inkl. låge. Arbejdshøjde 92 cm inkl. 8 cm sokkel/ben og 4 cm bordplade. Prisen er inkl. stel, låge, hængsler, skuffer og hylder som vist. Alle skuffer er inkl. skuffedæmper. Ben, sokkel og knopper/greb sælges separat. Vægskab. D 39 cm inkl. låge. Prisen er inkl. stel, låge, hængsler, skuffer og hylder som vist. Alle skuffer er inkl. skuffedæmper. Knopper/ greb sælges separat. Højskab. D 62 eller 39 cm inkl. låge. Prisen er inkl. stel, låge, hængsler, skuffer og hylder som vist. Alle skuffer er inkl. skuffedæmper. Ben, sokkel og knopper/greb sælges separat. Højskabe til køleskab/ ovn er ventilerede. Overskab. D 62 cm inkl. låge. Prisen er inkl. stel, låge, hængsler og hylder som vist. Knopper/greb sælges separat. Overskabe til køleskab/fryser er ventilerede. 60 cm højt Vægskab fås i cm BxDxH cm højt Vægskab fås i cm BxDxH Hjørnevægskab fås i cm BxDxH 67,5 67, ,5 67, ,5 67, cm 40 cm For at få god plads til at arbejde anbefaler vi en afstand på mindst 50 cm mellem bordplade og vægskab. 60 cm 80 cm 8 cm Underskab fås i cm BxDxH Underskab fås i cm BxDxH Hjørneunderskab fås i cm BxDxH 127,5 67,5 80 Hjørneunderskab fås i cm BxDxH 87,5 87,5 80

44 44 Underskabe Underskabe skal bruges sammen med sokler/ben eller synlige ben. HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Skabe Underskab med 2 hylder ME 100 B20 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 101 B40 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 102 B60 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskab med 2 hylder ME 103 B80 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskab med 3 trådkurve ME 104 B40 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 105 B60 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskab med 2 hylder og 1 skuffe ME 435 B40 D60 H80 cm ME 436 B60 D60 H80 cm Underskab med 2 hylder og 2 skuffer ME 437 B80 D60 H80 cm Underskab med 2 trådkurve og 1 skuffe ME 402 B40 D60 H80 cm ME 403 B60 D60 H80 cm Underskab med 4 skuffer ME 456 B40 D60 H80 cm ME 457 B60 D60 H80 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

45 45 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 3 skuffer ME 443 B40 D60 H80 cm ME 444 B60 D60 H80 cm ME 486 B80 D60 H80 cm Underskab med 2 hylder og 2 skuffer ME 438 B40 D60 H80 cm ME 439 B60 D60 H80 cm ME 440 B80 D60 H80 cm Underskab med 3 skuffer ME 454 B40 D60 H80 cm ME 455 B60 D60 H80 cm Underskab med 3 skuffer ME 445 B40 D60 H80 cm ME 446 B60 D60 H80 cm ME 447 B80 D60 H80 cm Underskab med 4 skuffer ME 448 B40 D60 H80 cm ME 449 B60 D60 H80 cm ME 450 B80 D60 H80 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

46 46 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 8 skuffer ME 139 B40 D60 H80 cm ME 217 B60 D60 H80 cm ME 140 B80 D60 H80 cm Underskab med 5 skuffer ME 147 B40 D60 H80 cm ME 148 B60 D60 H80 cm ME 149 B80 D60 H80 cm Underskab med 5 skuffer ME 451 B40 D60 H80 cm ME 452 B60 D60 H80 cm ME 453 B80 D60 H80 cm Underskab med 2 skuffer ME 156 B40 D60 H80 cm ME 157 B60 D60 H80 cm ME 158 B80 D60 H80 cm Underskab med 4 skuffer ME 159 B40 D60 H80 cm ME 160 B60 D60 H80 cm ME 161 B80 D60 H80 cm Underskab med udtræk ME 218 B20 D60 H80 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

47 47 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Hjørneunderskab med hylde Egentligt mål B127,5 D67,5 H80 cm ME 188 B128 D68 H80 cm t, sort træmønster Hjørneunderskab med udtræk Egentligt mål B127,5 D67,5 H80 cm ME 189 B128 D68 H80 cm t, sort træmønster Hjørneunderskab med karrusel Egentligt mål B87,5 D87,5 H80 cm ME 190 B88 D88 H80 cm t, sort træmønster Skabe til vask Underskab til vask ME 288 B40 D60 H80 cm ME 191 B60 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 192 B80 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 293 B60 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 294 B80 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskab til vask med 2 skuffer ME 295 B60 D60 H80 cm ME 296 B80 D60 H80 cm ME 196 B60 D60 H80 cm ME 197 B80 D60 H80 cm ME 195 B60 D60 H80 cm ME 193 B60 D60 H80 cm ME 194 B80 D60 H80 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

48 48 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 2 skuffer til DOMSJÖ ME 458 B60 D60 H80 cm t, sort træmønster ME 459 B80 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskab med låge til DOMSJÖ ME 198 B60 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskab med låger til DOMSJÖ ME 199 B80 D60 H80 cm t, sort træmønster Underskabe til hvidevarer Front til opvaskemaskine ME 200 ME 200 B60 cm ME 201 B60 cm ME 202 B60 cm ME 201 ME 202 Front til opvaskemaskine, kun fronter cm og cm Front cm Front cm Underskab til ovn og kogeplade med 1 skuffe ME 429 B60 D60 H80 cm ME 216 B60 D60 H80 cm t/ Underskab til kombinationsovn og kogeplade med 2 skuffer ME 430 B60 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 3 skuffer ME 431 B60 D60 H80 cm ME 432 B80 D60 H80 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer. ** Fås kun i rustfrit stål GREVSTA.

49 49 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab til kogeplade med 4 skuffer ME 207 B60 D60 H80 cm ME 208 B80 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 2 skuffer ME 209 B60 D60 H80 cm ME 210 B80 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 3 skuffer ME 433 B60 D60 H80 cm ME 434 B80 D60 H80 cm t/ Underskab til kogeplade med 2 hylder og 1 skuffe ME 213 B60 D60 H80 cm ME 462 B80 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 2 trådkurve og 1 skuffe ME 214 B60 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 2 hylder og 1 skuffe ME 463 B60 D60 H80 cm ME 465 B80 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 3 skuffer ME 466 B60 D60 H80 cm ME 467 B80 D60 H80 cm Underskab til kogeplade med 4 skuffer ME 468 B60 D60 H80 cm ME 469 B80 D60 H80 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

50 50 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Skabe, dybde 37 cm Underskab med 2 hylder, D 37 cm ME 115 B40 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 116 B60 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 117 B80 D37 H80 cm Underskab med 2 hylder og 1 skuffe, D 37 cm ME 470 B40 D37 H80 cm ME 471 B60 D37 H80 cm ME 487 B80 D37 H80 cm Underskab med 2 hylder og 2 skuffer, D 37 cm ME 421 B40 D37 H80 cm ME 422 B60 D37 H80 cm Underskab med 2 hylder og 2 skuffer, D 37 cm ME 123 B80 D37 H80 cm Underskab med 2 hylder og vitrinelåge, D 37 cm ME 491 B40 D37 H80 cm ME 492 B60 D37 H80 cm ME 493 B80 D37 H80 cm Underskab med 4 skuffer, D 37 cm ME 423 B40 D37 H80 cm ME 424 B60 D37 H80 cm ME 425 B80 D37 H80 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

51 51 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 3 skuffer, D 37 cm ME 475 B40 D37 H80 cm ME 476 B60 D37 H80 cm ME 477 B80 D37 H80 cm Underskab med 2 skuffer, D 37 cm ME 472 B40 D37 H80 cm ME 473 B60 D37 H80 cm ME 474 B80 D37 H80 cm Underskab med 8 skuffer, D 37 cm ME 171 B40 D37 H80 cm ME 172 B60 D37 H80 cm ME 173 B80 D37 H80 cm Underskab med 3 skuffer, D 37 cm ME 478 B40 D37 H80 cm ME 479 B60 D37 H80 cm ME 480 B80 D37 H80 cm Underskab med 4 skuffer, D 37 cm ME 488 B40 D37 H80 cm ME 489 B60 D37 H80 cm ME 490 B80 D37 H80 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

52 52 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 5 skuffer, D 37 cm ME 481 B40 D37 H80 cm ME 482 B60 D37 H80 cm ME 483 B80 D37 H80 cm Underskab med 2 hylder, H 60 cm ME 220 B40 D60 H60 cm t, sort træmønster ME 221 B60 D60 H60 cm t, sort træmønster ME 224 B80 D60 H60 cm t, sort træmønster Underskab med 2 trådkurve, H 60 cm ME 222 B40 D60 H60 cm t, sort træmønster ME 223 B60 D60 H60 cm t, sort træmønster Underskab med 1 skuffe, H 60 cm ME 225 B80 D60 H60 cm Underskab med 3 skuffer, H 60 cm ME 226 B40 D60 H60 cm ME 227 B60 D60 H60 cm ME 228 B80 D60 H60 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

53 53 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 4 skuffer, H 60 cm ME 232 B40 D60 H60 cm ME 233 B60 D60 H60 cm ME 234 B80 D60 H60 cm ME 235 B40 D60 H60 cm ME 236 B60 D60 H60 cm ME 237 B80 D60 H60 cm Underskab med 6 skuffer, H 60 cm ME 238 B40 D60 H60 cm ME 239 B60 D60 H60 cm ME 240 B80 D60 H60 cm Underskab med 3 skuffer, H 60 cm ME 247 B40 D60 H60 cm ME 248 B60 D60 H60 cm ME 249 B80 D60 H60 cm Underskab med 1 skuffe, H 60 cm ME 250 B40 D60 H60 cm ME 251 B60 D60 H60 cm Underskab til vask ME 291 B60 D60 H60 cm t, sort træmønster ME 292 B80 D60 H60 cm t, sort træmønster * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

54 54 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab til kogeplade med 3 skuffer, H 60 cm ME 284 B60 D60 H60 cm ME 285 B80 D60 H60 cm Underskab til kogeplade med 2 skuffer, H 60 cm ME 286 B60 D60 H60 cm ME 287 B80 D60 H60 cm Underskab med 2 hylder, H60 x D37 cm ME 252 B40 D37 H60 cm t, sort træmønster ME 253 B60 D37 H60 cm t, sort træmønster Underskab med 2 hylder, H60 x D37 cm ME 254 B80 D37 H60 cm t, sort træmønster Underskab med 1 skuffe, H60 x D37 cm ME 255 B80 D37 H60 cm Underskab med 3 skuffer, H60 x D37 cm ME 256 B40 D37 H60 cm ME 257 B60 D37 H60 cm ME 258 B80 D37 H60 cm Underskab med 4 skuffer, H60 x D37 cm ME 262 B40 D37 H60 cm ME 263 B60 D37 H60 cm ME 264 B80 D37 H60 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

55 55 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Underskab med 4 skuffer, H60 x D37 cm ME 265 B40 D37 H60 cm ME 266 B60 D37 H60 cm ME 267 B80 D37 H60 cm Underskab med 6 skuffer, H60 x D37 cm ME 268 B40 D37 H60 cm ME 269 B60 D37 H60 cm ME 270 B80 D37 H60 cm Underskab med 2 hylder og 1 skuffe, D 37 cm ME 271 B40 D37 H60 cm ME 272 B60 D37 H60 cm ME 273 B80 D37 H60 cm Underskab med 1 skuffe, H60 x D37 cm ME 280 B40 D37 H60 cm ME 281 B60 D37 H60 cm Skabe Vægskab ME 300 B40 D37 H40 cm t, sort træmønster ME 301 B60 D37 H40 cm t, sort træmønster * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

56 56 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Vægskab med 2 hylder ME 302 B40 D37 H60 cm t, sort træmønster ME 303 B60 D37 H60 cm t, sort træmønster ME 304 B40 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 305 B60 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 306 B40 D37 H100 cm t, sort træmønster ME 307 B60 D37 H100 cm t, sort træmønster ME 370 B20 D37 H80 cm t, sort træmønster Vægskab ME 308 B80 D37 H40 cm t, sort træmønster Vægskab med 2 hylder ME 309 B80 D37 H60 cm t, sort træmønster ME 310 B80 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 311 B80 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med 2 hylder ME 312 B40 D37 H100 cm t, sort træmønster ME 313 B60 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger ME 315 B40 D37 H40 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger og 2 hylder ME 316 B40 D37 H60 cm t, sort træmønster ME 317 B40 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 318 B40 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger ME 319 B80 D37 H40 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger og 2 hylder ME 320 B60 D37 H60 cm t, sort træmønster ME 321 B80 D37 H60 cm t, sort træmønster De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

57 57 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Vægskab med vitrinelåger og 2 hylder ME 322 B60 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 323 B80 D37 H80 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger og 2 hylder ME 324 B60 D37 H100 cm t, sort træmønster ME 325 B80 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger og 2 hylder ME 326 B40 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med 2 hylder ME 314 B80 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med vitrinelåger og 2 hylder ME 327 B80 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med 2 hylder, låge og vitrinelåge ME 396 B40 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med 2 hylder, låger og vitrinelåger ME 328 B80 D37 H100 cm t, sort træmønster Vægskab med 2 hylder og 2 skuffer ME 329 B40 D37 H80 cm ME 330 B40 D37 H100 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

58 58 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Vægskab med vitrinelåger, 2 hylder og 2 skuffer ME 331 B40 D37 H80 cm ME 332 B40 D37 H100 cm Vægskab med 2 hylder og 2 skuffer ME 333 B80 D37 H80 cm ME 334 B80 D37 H100 cm Vægskab med vitrinelåger, 2 hylder og 2 skuffer ME 335 B60 D37 H80 cm ME 336 B80 D37 H80 cm Vægskab med vitrinelåger, 2 hylder og 2 skuffer ME 337 B60 D37 H100 cm ME 338 B80 D37 H100 cm Vægskab, horisontalt ME 342 B40 D37 H40 cm t, sort træmønster ME 343 B60 D37 H40 cm t, sort træmønster ME 344 B80 D37 H40 cm t, sort træmønster Vægskab, horisontalt, med vitrinelåger ME 345 B60 D37 H40 cm t, sort træmønster ME 346 B80 D37 H40 cm t, sort træmønster Vægskab, horisontalt, med 2 hylder ME 347 B60 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 348 B80 D37 H80 cm t, sort træmønster Vægskab, horisontalt, med vitrinelåger og 2 hylder ME 349 B60 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 350 B80 D37 H80 cm t, sort træmønster De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

59 59 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Væghjørneskab med 2 hylder Egentligt mål B67,5 D67,5 H cm ME 352 B68 D68 H60 cm t, sort træmønster ME 353 B68 D68 H80 cm t, sort træmønster ME 354 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Væghjørneskab med vitrinelåger og 2 hylder Egentligt mål B67,5 D67,5 H cm ME 355 B68 D68 H60 cm t, sort træmønster ME 356 B68 D68 H80 cm t, sort træmønster ME 357 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Væghjørneskab med karrusel Egentligt mål B67,5 D67,5 H cm ME 358 B68 D68 H60 cm t, sort træmønster ME 359 B68 D68 H80 cm t, sort træmønster ME 360 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Væghjørneskab med vitrinelåger og karrusel Egentligt mål B67,5 D67,5 H cm ME 361 B68 D68 H60 cm t, sort træmønster ME 362 B68 D68 H80 cm t, sort træmønster ME 363 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Væghjørneskab med vitrinelåger og hylder Egentligt mål B67,5 D67,5 H100 cm ME 377 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Væghjørneskab med vitrinelåger og hylder Egentligt mål B67,5 D67,5 H100 cm ME 378 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Væghjørneskab med låge, vitrinelåge og hylde Egentligt mål B67,5 D67,5 H100 cm ME 379 B68 D68 H100 cm t, sort træmønster Skabe til mikroovn Vægskab til mikroovn med 2 hylder ME 371 B60 D37 H60 cm t, sort træmønster * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

60 60 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Vægskab til mikroovn med 2 hylder ME 372 B60 D37 H80 cm t, sort træmønster ME 373 B60 D37 H100 cm t, sort træmønster Topskabe Topskab ME 374 B40 D60 H40 cm t, sort træmønster Topskab til køleskab/fryser ME 375 B60 D60 H40 cm t, sort træmønster Topskab med 1 hylde til køleskab/fryser ME 376 B60 D60 H60 cm t, sort træmønster Højskabe Højskabe skal bruges sammen med sokler/ben eller synlige ben. Højskab med 5 hylder ME 500 B40 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 501 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster Højskab med 6 hylder ME 502 B40 D60 H220 cm t, sort træmønster ME 503 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster ME 540 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

61 61 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab med 3 hylder og 3 skuffer ME 504 B40 D60 H200 cm ME 505 B60 D60 H200 cm Højskab med 2 hylder og 4 skuffer ME 506 B40 D60 H220 cm ME 507 B60 D60 H220 cm ME 541 B60 D60 H200 cm Højskab med 3 hylder og 3 skuffer ME 510 B60 D60 H200 cm Højskab med 5 hylder og 3 skuffer ME 511 B40 D60 H220 cm ME 512 B60 D60 H220 cm Højskab med 3 hylder og 3 skuffer ME 513 B60 D60 H240 cm ME 514 B60 D60 H240 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

62 62 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab med 5 hylder ME 588 W40 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 589 W60 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 590 W40 D60 H220 cm t, sort træmønster ME 591 W60 D60 H220 cm t, sort træmønster Højskab med 5 hylder ME 544 W40 D60 H240 cm t, sort træmønster ME 545 W60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab med udtræk til rengøringsmidler ME 558 W40 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 559 W60 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 560 W40 D60 H220 cm t, sort træmønster ME 561 W60 D60 H220 cm t, sort træmønster Højskab med udtræk til rengøringsmidler ME 546 W40 D60 H240 cm t, sort træmønster ME 547 W60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab med 4 skuffer ME 592 W40 D60 H200 cm ME 593 W60 D60 H200 cm ME 594 W40 D60 H220 cm ME 595 W60 D60 H220 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

63 63 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab med 4 skuffer ME 548 W40 D60 H240 cm ME549 W60 D60 H240 cm Højskab med 2 hylder og 4 skuffer ME 515 B60 D60 H200 cm Højskab med 2 hylder og 5 skuffer ME 516 B40 D60 H200 cm ME 517 B60 D60 H200 cm ME 518 B60 D60 H220 cm Højskab med 2 hylder og 5 skuffer ME 519 B40 D60 H240 cm ME 520 B60 D60 H240 cm Højskab med 3 hylder og 1 trådkurv ME 533 B40 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 534 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

64 64 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab med 2 hylder, 1 skuffe og udtræk til rengøringsmidler ME 535 B40 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 536 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster Højskab med 3 hylder, suppler med en bordplade ME 537 B60 D60 H140 cm t, sort træmønster Højskab med 3 skuffer, suppler med en bordplade ME 538 B60 D60 H140 cm Skabe D 37 cm Højskab med 5 hylder, D 37 cm ME 521 B40 D37 H200 cm t, sort træmønster ME 522 B60 D37 H200 cm t, sort træmønster ME 523 B80 D37 H200 cm t, sort træmønster Højskab med 3 hylder og 3 skuffer, D 37 cm ME 524 B60 D37 H200 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

65 65 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab med 3 hylder og 3 skuffer, D 37 cm ME 525 B40 D37 H200 cm ME 526 B60 D37 H200 cm ME 527 B80 D37 H200 cm Højskab med 3 hylder og 2 skuffer, D 37 cm ME 528 W80 D37 H240 cm Højskab med 5 hylder, D 37 cm ME 550 W40 D37 H200 cm t, sort træmønster ME 551 W60 D37 H200 cm t, sort træmønster ME 552 W80 D37 H200 cm t, sort træmønster Højskab med 1 hylder og 4 skuffer, D 37 cm ME 553 W40 D37 H200 cm ME 554 W60 D37 H200 cm ME 555 W80 D37 H200 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

66 66 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Skabe til ovn/mikroovn Højskab til ovn med 1 hylde og 2 skuffer ME 700 B60 D60 H200 cm ME 701 B60 D60 H220 cm ME 746 B60 D60 H240 cm Højskab til ovn med 2 hylder og 2 skuffer ME 702 B60 D60 H200 cm ME 703 B60 D60 H220 cm High cabinet for oven 1 shelf 3 drawers ME 747 W60 D60 H200 cm ME 748 W60 D60 H220 cm ME 749 W60 D60 H240 cm High cabinet for micro 1 shelf 2 drawers ME 751 W60 D60 H200 cm ME 752 W60 D60 H220 cm ME 753 W60 D60 H240 cm High cabinet for micro 1 shelf 3 drawers ME 754 W60 D60 H200 cm ME 755 W60 D60 H220 cm ME 756 W60 D60 H240 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

67 67 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab til mikroovn med 3 skuffer, suppler med en bordplade ME 730 B60 D60 H140 cm Højskab til kombinationsovn/ovn med 2 skuffer ME 708 B60 D60 H200 cm Højskab til kombinationsovn/ovn med 1 hylde og 2 skuffer ME 709 B60 D60 H220 cm ME 763 B60 D60 H240 cm Højskab til kombinationsovn/ovn med 1 hylde og 3 skuffer ME 757 W60 D60 H200 cm ME 758 W60 D60 H220 cm ME 759 W60 D60 H240 cm Højskab til kombinationsovn/ovn med 1 hylde og 4 skuffer ME 760 W60 D60 H200 cm ME 761 W60 D60 H220 cm ME 762 W60 D60 H240 cm * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

68 68 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab til kombinationsovn/ovn med 2 skuffer ME 712 B60 D60 H200 cm Højskab til mikroovn/ovn med 1 hylde og 2 skuffer ME 713 B60 D60 H220 cm Højskab til ovn med 2 skuffer, suppler med en bordplade ME 733 B60 D60 H140 cm Højskab til mikroovn/ovn med 1 skuffe ME 729 B60 D60 H140 cm Højskab til mikroovn/ovn med 1 hylde og 2 skuffer ME 735 B60 D60 H240 cm De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

69 69 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab til dobbeltovn med 3 skuffer ME 736 B60 D60 H200 cm ME 737 B60 D60 H220 cm Højskab til ovn med 3 hylder ME 738 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 739 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster ME 745 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab til mikroovn med 4 hylder ME 740 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 741 B60 D60 H220 cm t ME 750 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab til mikroovn/ovn med 1 hylde ME 742 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster ME 743 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster ME 744 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster Skabe til køleskab/fryser Højskab til køleskab/fryser Passer til EFFEKTFULL, ISANDE og RÅKALL ME 714 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til FROSTIG BC 118/18, FROSTIG BC 155, SVALKAS, SVALKAS BC112/14, SVALNA, FROSTIG BF91 og DJUPFRYSA ME 715 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

70 70 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab til køleskab/fryser med 1 hylde Passer til FÖRKYLD ME 716 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til FROSTIG og FRYSA ME 717 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til FROSTIG BC 118/18, FROSTIG BC 155, SVALKAS, SVALKAS BC112/14, SVALNA, FROSTIG BF91 og DJUPFRYSA ME 718 B60 D60 H200 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser med 1 hylde Passer til RÅKALL ME 719 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til HÄFTIGT, FROSTIG BCF 228/64, EFFEKTFULL, ISANDE og RÅKALL ME 720 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

71 71 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab til køleskab Passer til FÖRKYLD ME 721 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til FROSTIG og FRYSA ME 722 B60 D60 H220 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab med 3 skuffer Passer til SVALNA og FROSTIG BC 155 ME 723 B60 D60 H220 cm Højskab til køleskab/fryser Passer til EFFEKTFULL, ISANDE og RÅKALL ME 724 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til FROSTIG BC 118/18, FROSTIG BC 155, SVALKAS, SVALKAS BC112/14, SVALNA, FROSTIG BF91 og DJUPFRYSA ME 725 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

72 72 HÄGGEBY* TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND, beige, valnød HITTARP Råhvid UBBALT Mørk beige KUNGSBACKA Antracit KALLARP Lysegrøn eller turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA HYTTAN Eg EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN Højskab til køleskab Passer til FÖRKYLD ME 726 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser Passer til FROSTIG og FRYSA ME 727 B60 D60 H240 cm t, sort træmønster Højskab til køleskab/fryser, suppler med en bordplade Passer til FÖRKYLD ME 728 B60 D60 H140 cm t, sort træmønster De viste kombinationer er kun en lille del af de mange løsninger. METOD gi'r dig næsten uendelige muligheder! * Prisen for HÄGGEBY fronter med skuffer er med FÖRVARA skuffer. Alle andre er med skuffer.

73

74 74 METOD STEL METOD underskab til indbygningsovn/vask, B60 D60, H 80 cm. t METOD stel til underskab, B60 D60, H 60 cm METOD stel til underskab, B20 D60, H 80 cm. t METOD stel til underskab, B40 D60, H 80 cm. t METOD stel til underskab, B60 D37, H 80 cm. t t METOD stel til underskab, B80 D60, H 60 cm. t METOD overskab, B40 D60, H 40 cm. t METOD stel til underskab, B40 D37, H 80 cm. t METOD stel til underskab, B80 D37, H 60 cm. METOD underskab til indbygningsovn/vask, B80 D60, H 80 cm. t t METOD stel til overskab til køl/frys, B60 D60, H 40 cm. t METOD stel til overskab til køl/frys, B60 D60, H 60 cm. t METOD stel til vægskab, B20 D37, H 80 cm. METOD stel til underskab, B60 D60, H 80 cm. t t METOD stel til vægskab, B40 D37, H 100 cm. METOD stel til underskab, B80 D37, H 80 cm. t METOD stel til vægskab, B40 D37, H 40 cm. METOD stel til underskab, B80 D60, H 80 cm. t t t METOD stel til vægskab, B40 D37, H 60 cm. METOD stel til hjørneunderskab, B128 D68, H 80 cm. t t METOD stel til hjørneunderskab, B88 D88, H 80 cm. t METOD underskab til kogeplade/vask, B60 D60, H 60 cm. t METOD underskab til kogeplade/vask, B80 D60, H 60 cm. t t t t t t METOD stel til vægskab, B80 D37, H 100 cm. t METOD stel til vægskab, B60 D37, H 40 cm. METOD stel til vægskab, B60 D37, H 80 cm METOD stel til vægskab, B60 D37, H 100 cm METOD stel til underskab, B60 D37, H 60 cm. t t METOD stel til vægskab, B60 D37, H 60 cm. METOD stel til underskab, B40 D60, H 60 cm METOD stel til vægskab, B40 D37, H 80 cm METOD stel til underskab, B40 D37, H 60 cm. t

75 75 METOD stel til vægskab, B80 D37, H 40 cm. t METOD stel til højskab, B60 D37, H 200 cm t METOD stel til vægskab, B80 D37, H 60 cm. t METOD stel til højskab, B60 D60, H 200 cm. METOD stel til vægskab, B80 D37, H 80 cm. t t METOD stel til hjørnevægskab, B68 D68, H 100 cm. t METOD stel til hjørnevægskab, B68 D68, H 60 cm. t METOD stel til højskab, B60 D60, H 220 cm. t METOD stel til hjørnevægskab, B68 D68, H 80 cm. t METOD stel til højskab, B80 D37, H 200 cm t METOD stel til højskab til køl/ovn, B60 D60, H 140 cm. t HÖRDA stel til vægskab, B20 D37, H 40 cm. METOD stel til højskab til køl/ovn, ventileret, B60 D60, H 200 cm. t HÖRDA stel til vægskab, B20 D37, H 60 cm. Stålfarvet t METOD stel til højskab til køl/ovn, ventileret, B60 D60, H 220 cm. t Stålfarvet t HÖRDA stel til vægskab, B20 D37, H 80 cm. Stålfarvet t METOD stel til højskab, B40 D37, H 200 cm. t TUTEMO åbent skab, B20 D37, H 40 cm. Antracit TUTEMO åbent skab, B40 D37, H 40 cm. Antracit METOD stel til højskab, B40 D60, H 200 cm. t t SKÄRALID åben opbevaring, birk. B40 D60, H 88 cm B60 D60, H 88 cm METOD stel til højskab, B40 D60, H 220 cm

76 76 HÄGGEBY TINGSRYD VEDDINGE SÄVEDAL ASKERSUND Sidebeklædninger cm * * * * * cm * * * * * cm cm cm * * * * * cm cm cm cm cm cm * * * * * cm * * * * * cm * * * * * Låger cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm Låger til hjørneunderskab cm, 2 stk cm, venstre, 2 stk cm, højre, 2 stk Skuffefronter cm, 2 stk cm cm cm, 2 stk cm cm cm, 2 stk cm cm Vitrinelåger cm cm cm cm cm cm cm Front til opvaskemaskine cm cm Dekorationsliste cm, profil * cm, afrundet * * * * cm, profil * * 250.-* cm, lige Sokkel cm * * * * * * cm, dekorationssokkel * 165.-* 66 8 cm, dekorationssokkel til opvaskemaskine * 165.-* 66 8 cm, dekorationssokkel med udskæring * 165.-*, beige, valnød UBBALT Mørk beige HITTARP Råhvid KALLARP Grøn og turkisgrå BODBYN Råhvid, grå RINGHULT, grå MÄRSTA KUNGBACKA Antracit HYTTAN Eg * Her bruges FÖRBÄTTRA dekorationsliste, sidebeklædning og sokkel i hvid eller råhvid.

77 77 EKESTAD Eg, brun Lys beige LAXARBY TORHAMN GREVSTA Rustfrit stål FLÄDIE Grøn JUTIS Frostet glas/ aluminium JUTIS røgfarvet glas/ aluminium UDDEVALLA antracit JÄRSTA Orange HERRESTAD 3D FÖRBÄTTRA Råhvid, hvid SIDEBEKLÆDNINGER. Sættes på siden af et skab for enden af en række skabe. Du kan vælge en sidebeklædning i samme farve som lågerne eller en sidebeklædning i en kontrastfarve DEKORATIONS-/PYNTELISTER. Kan både bruges som dekorationsliste til f.eks. at skjule belysning, ledninger og stik under vægskabene, så du kun ser det smukke lys på køkkenbordet eller som pynteliste øverst på væg- og højskabe. De fuldender køkkenets udseende. Vi har både afrundede og kantede dekorations- og pyntelister så du får endnu flere muligheder for at indrette dit nye køkken i en personlig stil SOKLER. Soklerne dækker mellemrummet mellem underskabenes underside og gulvet og gi'r køkkenet et rent og sammenhængende udseende. Soklerne har en standard-længde på 220 cm, men kan afkortes til den ønskede længde. Som et alternativ til sokler kan du også vælge at sætte ben på dine underskabe. Det gi'r køkkenet et let og luftigt udtryk. Bemærk! De fleste sidebeklædninger og sokler har samme navn som de låger, de matcher. Der er dog følgende undtagelser: Til BODBYN låger i råhvid skal du vælge FÖRBÄTTRA sidebeklædning og sokkel i råhvid. Til HÄGGEBY, SÄVEDAL, VEDDINGE og MÄRSTA låger i hvid skal du vælge FÖRBÄTTRA sidebeklædning og sokkel i hvid.

78 78 INDRETNING FÖRVARA skuffe, lav cm cm cm UTRUSTA hylder, sort træmønster, 2 stk FÖRVARA skuffe, mellemstor cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm UTRUSTA hylder, glas, 2 stk. skuffe, høj cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm cm Glas cm cm skuffe, lav. skuffe, mellemstor. UTRUSTA beslag til ovn, cm. Maks. belastning 75 kg Forzinket UTRUSTA hylde til skab til indbygningsovn/ køleskab, ventileret, cm UTRUSTA hylde til hjørnevægskab, 67 cm UTRUSTA hylde til hjørneunderskab, 88 cm cm cm cm cm UTRUSTA hylde til hjørneunderskab, 128 cm cm cm udtræk. 20 cm UTRUSTA trådkurv UTRUSTA skuffefront, høj. 40 cm cm cm cm cm UTRUSTA karrusel til hjørnevægskab Ø 57 cm UTRUSTA karrusel til hjørneunderskab UTRUSTA skuffefront, lav. 40 cm cm cm cm UTRUSTA udtræksopbevaring til hjørneunderskab cm, rustfrit stål cm, hvide cm, rustfrit stål cm UTRUSTA skuffefront, mellemstor cm cm cm CAPITA beslag, 2 stk. Rustfrit stål UTRUSTA hylder, hvide, 2 stk cm cm cm cm cm cm cm CAPITA ben, 4 stk.

79 79 UTBY ben, 8 cm, 2 stk. Rustfrit stål VARIERA hyldebeskytter METOD ben, 8 cm, 4 stk. LIMHAMN ben, rustfrit stål, 2 stk cm cm NYTTIG gulvbeskytter UTRUSTA indretning til rengøringsartikler 140 cm LIMHAMN ben, hvide, 2 stk cm cm VARIERA holder til strygejern, galvaniseret LIMHAMN støtteben, rustfrit stål METOD støtteben, rustfrit stål 28 cm cm cm LIMHAMN støtteben, hvidt cm cm VARIERA holder til støvsugerslange, sølvfarvet METOD ventilationsrist SKÄRALID benstativ, birk cm cm cm cm METOD ventileret sokkel, 60 cm Rustfrit stål UTRUSTA håndklædestang, 16 cm METOD ophængningsskinne, 200 cm Rustfrit stål METOD monteringssæt til køkkenø. UTRUSTA hængsler til horisontal låge, 2 stk., store Til låger over 40 cm Sorte e UTRUSTA hængsler til horisontal låge, 2 stk., små Til låger op til 40 cm Sorte e UTRUSTA dæmpere til hængsel stk stk UTRUSTA hængsler, 2 stk UTRUSTA åbnebeslag, 2 stk. VARIERA forseglingssæt METOD støttebeslag til køkkenø. 40 cm UTRUSTA hjørnebeslag, 2 stk bruges når et 80 cm og et 40 cm vægskab bruges til hjørnevægskab

80 80 PRAKTISK, SMUKT OG TESTET TIL AT HOLDE I MANGE ÅR Stærke låger og hængsler, der åbner og lukker blødt Har du tænkt på, hvor mange gange du åbner og lukker lågerne i dine køkkenskabe? Hver dag, dag efter dag, år efter år. Det har vi. Det er derfor, vi tester lågerne ved at belaste dem med en vægt på 2 kg og derefter åbne og lukke dem gange. Så ved du, at dine køkkenlåger kan holde til det liv, du lever hver dag. Hængsler med stor åbningsvinkel Nogle UTRUSTA hængsler har en åbningsvinkel på 153, så du kan åbne lågen helt og nemt nå de ting, du skal bruge. Hængslerne er nemme at samle. Du skal bare klikke hængslet på plads på lågen og indstille det, så lågen har den rigtige position. Nemt, hurtigt og præcist. Hvis du vil gøre lågen ren eller udskifte den, åbner du hængslet og fjerner lågen helt uden skruer! Hvis du supplerer med UTRUSTA dæmper, lukker lågerne blødt og lydløst. Skuffer, der kan holde til stor belastning Skufferne i dit køkken skal holde til meget. For at sikre, at de kan holde til skuffens samlede vægt, belaster vi en 60 cm bred køkkenskuffe med 25 kg og åbner og lukker den gange. Og fordi du måske sommetider støtter dig til en åben skuffe i køkkenet, tester vi, at den også kan holde til det ved at åbne og lukke en skuffe og lægge en vægt på 25 kg i skuffens yderste hjørne i 10 sekunder og så gentager vi det 10 gange. Skuffen bliver ved med at være letløbende og lukker perfekt hver eneste gang. Skuffer med fuldt udtræk, der lukker lydløst Alle vores køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at få overblik over indholdet og alt er inden for rækkevidde. Skufferne glider let på skinner, har skuffestop og er selvlukkende de sidste par centimeter. Skufferne har også indbyggede dæmpere, så skuffen lukker langsomt, blødt og lydløst.

81 81 Skuffer og skuffefronter, der kan mere end at se godt ud Vores skabslåger og skuffefronter er bygget til at holde til det krævende liv i køkkenet i mange år. Det betyder bl.a. at blive udsat for våde klude, fedtede fingre og stegefedt. Vi tester lågerne ved at sprøjte vand og smøre fedt på dem og lader det sidde i 24 timer. Efter 23 timer tilføjer vi alkohol (etanol) og kaffe og lader det sidde i 1 time. Så tørrer vi det meste af med køkkenrulle og venter endnu 24 timer. Først da rengør vi overfladerne ordentligt. Og vi godkender kun de overflader, der ikke har nogen form for mærker eller fejl. Men ikke nok med det! Vi tester også kanterne for at sikre, at de kan holde til temperaturer på op til 85, vand (1 times iblødsætning) og damp med en temperatur på 50 60, uden at de løsner sig. Først på det tidspunkt anser vi vores låger og skuffefronter for at være klar til mange krævende dage i dit køkken. Holdbare stel er grundlaget for køkkenet Et køkkenskab skal være stærkt og holdbart. Derfor er alle METOD stel lavet af 18 millimeter tyk træfiberplade beklædt med melamin. Både stel og hylder har tykke kanter af blød polypropylenplast. Resultatet er et solidt skab med slagfaste kanter og slidstærke overflader, der er modstandsdygtige over for både fugt og ridser. Hylderne kan holde til mere, end de behøver Hverdagen i køkkenet betyder ofte, at du får flere og flere ting, f.eks. små husholdningsapparater og nyt porcelæn og efterhånden som tiden går, har du fået mere at opbevare. For at sikre, at hylderne i køkkenskabene ikke kommer til at hænge, sætter vi 60 tallerkener med en vægt på ca. 25 kg på en 80 cm bred hylde og lader dem stå der i 1 uge. Det skal hylderne kunne holde til, synes vi.

82 Priserne i brochuren er maksimumpriser og gælder til og med 31. juli 2018 METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 67. IKEA METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 88. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Alle dele skal samles. 27_016 IKEA vaske og bordplader har 25 års garanti. Se mere på side 49. IKEA blandingsbatterier har 10 års garanti. Se mere på side 49. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Alle dele skal samles. 27_016 IKEA hvidevarer har 5 års garanti. Se mere på side 97. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se detaljerede produktoplysninger på prislappen og på vores hjemmeside. Alle dele skal samles. 22_017 24_ Sådan køber du et IKEA køkken IKEA køkkener er designet, så de er nemme for dig at montere og installere. Her får du nogle tips til at sikre, at hele processen går, som det skal. Vi gi r dig også tips og idéer til at designe dit drømmekøkken. Med IKEA tegne program kan du designe dit køkken online, og du kan snakke med køkkenkonsulenterne i varehuset og få hjælp igennem hele processen. Du kan bestille en tid på IKEA.dk eller blot møde op i varehuset Køkkener BLIV INSPIRERET Nu skal du drømme, se idéer, tænke over dine behov og beslutte, hvad der er det ideelle køkken for dig. I denne brochure får du et overblik over nogle af mulighederne, men der er mange flere. Du kan få flere idéer og inspiration på vores hjemmeside eller ved at besøge dit lokale IKEA varehus. MÅL OP Når du måler op, er det vigtigt, at du gi r dig god tid, så målene bli r korrekte. Målene danner udgangspunkt for al din planlægning. Du kan se præcis, hvad du skal måle, i køkkenplanlægningsguiden, som du kan hente i varehuset, eller på IKEA.dk. Du kan også bestille vores opmålingsservice via Kundesupport eller i varehuset. Vi kan gøre det for dig Se mere om hjælp til opmåling på side TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide Planlægningsguide Vores planlægningsguide hjælper dig med at måle op, bestille og installere dit nye IKEA køkken. Produktguide Stel, fronter, indretning, knopper og greb Produktguide Bordplader, vaske og blandingsbatterier Produktguide evarer LÆR PRODUKTERNE AT KENDE Med vores 3 produktguider kan du lære vores produkter at kende. De indeholder detaljerede oplysninger om vores køkkensortiment og alle de ting, du skal bruge for at indrette dit drømmekøkken. Hent dem i dit IKEA varehus eller IKEA.dk

83 24_ PLANLÆG Dine drømme og idéer tager form, når du begynder at indrette dit køkken. Brug det elektroniske IKEA tegneprogram til at komme i gang med at planlægge dit køkken. Hvis du har brug for hjælp, kan vores køkkenkonsulenter i varehuset hjælpe dig. Du kan bestille en tid på IKEA.dk eller blot møde op i varehuset. Vi kan gøre det for dig Se mere om hjælp til køkkemplanlægning på side 84. BESTIL Når du er tilfreds med din køkkenplan, så kontakt vores køkkenkonsulenter i varehuset. De gennemgår køkkenplanen sammen med dig og hjælper dig, hvis du er i tvivl om noget. De fleste af vores køkkenprodukter er på lager i varehuset, så du kan tage dit nye køkken med hjem med det samme. Du kan også vælge at bestille dine varer og lade os hjælpe dig med levering. Vi kan gøre det for dig Se mere om vores indkøbsservice med levering på side 84. INSTALLER Et IKEA køkken er designet, så du selv kan installere det. Men hvis du har brug for det, kan vi hjælpe med så meget af installationen, du ønsker. Du kan begynde med at hente en køkkeninstallationsguide i varehuset, der trin for trin viser, hvordan du gør det selv. Vi kan gøre det for dig Se mere om hjælp til installation på side 85. INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN Installationsguide Vores installationsguide til køkken gi r dig tips og oplysninger om, hvordan du installerer dit nye IKEA køkken korrekt.

84 84 Service Du kan gøre alting selv men du behøver ikke På de foregående sider har vi vist dig de trin, du skal gennemgå for at gøre dit drømmekøkken til virkelighed. Men måske vil du ha hjælp til nogle af disse trin. På denne side får du oplysninger om de forskellige former for service, vi kan tilbyde for at hjælpe dig. Vi kan faktisk hjælpe med alt fra opmåling og planlægning til installation af hele køkkenet. Få flere oplysninger om vores servicer ved at tale med en medarbejder i dit lokale IKEA varehus, eller besøg os på IKEA.dk/service INDRETNINGSHJÆLP TIL KØKKEN Vi synes ikke, at du skal ligge søvnløs over at planlægge dit drømmekøkken. Vores køkkenkonsulenter står klar til at hjælpe dig. Vi er specialister i at udnytte pladsen optimalt, så du får et køkken, der matcher din livsstil perfekt. LEVERING Kan du ikke selv transportere dine møbler hjem? Vi kan levere dem til dit hjem eller kontor. Du vælger selv om vi skal levere til din kantsten eller om du ønsker fuld indbæring. OPMÅLING Detaljerne tæller. Derfor kan vi hjælpe dig med at måle dit hjem eller kontor op, før vi ta r fat på indretningen. Opmåling omfatter: Opmåling til tegning: Rummets længde, bredde og højde Væggenes vinkler Vinduernes og dørenes mål og placering Placering af elstik, vand, afløbsinstallationer, gastilslutninger, radiatorer og andet fast inventar Identifikation af andre særlige forhold, der skal tages hensyn til vedrørende installation INDKØBSSERVICE MED LEVERING Fortæl os, hvilke produkter du vil købe. Så finder vi dem til dig og leverer dem med eller uden indbæring. Vi henter alle produkterne til dit nye køkken og leverer det hele til dit hjem eller kontor. Du skal bare bestille produkterne.

85 Du kan kontakte os på flere måder I varehuset Henvend dig til vores medarbejdere i dit lokale varehus og få de råd eller den information, du har brug for. Du kan sende en til os på IKEA.dk/kontaktos Telefon Kundesupport Mandag-fredag 9-20 Weekend 9-18 Helligdage lukket INSTALLATION AF KØKKEN Vi installerer dit nye køkken og koordinerer arbejdet fra start til slut. Før vi går i gang, besøger vi dit hjem for at kontrollere, at planen er i orden, og målene er korrekte. Professionelle montører klarer alle de tidskrævende opgaver, f.eks. montering af vask, blandingsbatteri, bordplader og hvidevarer. Dit køkken bliver installeret efter den højeste branchestandard. Installation af køkken omfatter: Alle skabe samles og monteres Installation af bordplader, inkl. udskæringer til vask/kogeplade Installation af IKEA køkkenbelysning og tilslutning af vask, blandingsbatteri og vandlås. Der tilsluttes til lovlige, eksisterende stikkontakter og vandinstallationer til ballofix Installation af sidebeklædninger, greb og indretning som hylder, kurve osv. FINANSIERING Du behøver ikke at betale det hele på en gang. Vi kan tilbyde en fleksibel betalingsmulighed. IKEA Shopping: Når du tager et IKEA Shopping-lån, kan du låne og bruge det til at købe IKEA møbler. Du kan fordele betalingerne over måneder med faste betalinger, og endda benytte det til at betale for installation af køkkenet gennem IKEA. Læs mere på IKEA.dk Sådan handler du i IKEA IKEA.dk: Få inspiration til livet derhjemme, og se alle de nyeste produkter på hjemmesiden. Besøg hjemmesiden, og gå på opdagelse i produkterne, vælg imellem mange forskellige stilarter, og udforsk en masse spændende boligindretningsidéer. Besøg dit lokale IKEA varehus: Lav en udflugt til varehuset. Ta hele familien med! Restauranten serverer lækker mad, og vi har et gratis legeområde til dine børn, som er under opsyn af en medarbejder. Føl dig hjemme i udstillingerne. Læg dig på sengene, kig i skabene og mærk på tekstilerne. Få flere oplysninger om at handle i IKEA, og se åbningstiderne i dit nærmeste varehus på IKEA.dk

86 86 TJEKLISTE Har du tænkt på det hele? Her er en tjekliste, der kan hjælpe dig: Låger og skuffefronter Skabe Skuffer, hylder, trådkurve, karruseller, udtræksopbevaring Ben/sokler Dekorative sokler Sidebeklædninger evarer Bordplade Vask Blandingsbatteri Vægplader Afstandsstykker Dekorations-/pyntelister Belysning: Belysning til borde, skabe og skuffer Knopper og greb NOTER

87

88 88 GENERELLE GARANTIBETINGELSER METOD KØKKENSYSTEM 25 års garanti Hvilke produkter er dækket af garantien? Garantien dækker følgende dele i METOD køkkensystem: Skabsstel Fronter Vægskinner UTRUSTA hængsler skuffer med fuldt udtræk UTRUSTA hylder af hærdet glas og melamin Sokler Ben Dæmpere Åbnebeslag Sidebeklædninger Dekorations-/pyntelister SKÄRALID ben og åben opbevaring Bordplader undtagen LILLTRÄSK Vaske undtagen FYNDIG. 10 års garanti Hvilke produkter er dækket af garantien? FÖRVARA skuffer UTRUSTA trådkurve UTRUSTA elektrisk åbnebeslag TUTEMO og HÖRDA åbne skabe. Hvilke produkter er ikke dækket af garantien? Knopper Greb LILLTRÄSK bordplade ERSÄTTARE glidehængsel til delvist integreret opvaskemaskine BEHJÄLPLIG glidehængsel til fuldt integreret opvaskemaskine Køkkenbelysning. KNOXHULT og SUNNERSTA KNOXHULT køkkensystem og SUNNERSTA minikøkken er ikke dækket af denne garanti. Hvad dækker garantien? Garantien dækker materiale- og fabrikationsfejl. Garantien begynder fra den dato, produktet bliver købt i IKEA. Det påhviler dig at dokumentere, hvor og hvornår varen er købt dette kan eventuelt gøres ved forevisning af kvittering. Hvad gør vi for at rette fejlen? IKEA undersøger produktet og vurderer, om fejlen er dækket af garantien. IKEA afgør efter eget skøn, om det fejlbehæftede produkt skal repareres eller erstattes med et produkt af samme eller tilsvarende type. Hvis fejlen er dækket af garantien, afholder IKEA alle omkostninger i forbindelse med reparation/udskiftning. Reparation/udskiftning forudsætter imidlertid, at kunden stiller produktet til rådighed uden særskilte omkostninger for IKEA. I tilfælde, hvor kunden selv foranlediger reparationsarbejde udført, afholder IKEA ikke udgifter forbundet hermed, såfremt reparationsarbejdet ikke forinden dets påbegyndelse er godkendt af IKEA eller deres autori serede servicepartner. Udskiftede reservedele tilfalder IKEA. Hvis IKEA ikke længere sælger produktet, leverer IKEA et passende erstatningsprodukt. Det er alene IKEA, der afgør, hvad der er et passende erstatningsprodukt. Undtagelser Garantierne dækker ikke produkter, der har været opbevaret, monteret eller anvendt forkert, misbrugt, ændret eller rengjort med forkerte rengøringsmetoder eller -produkter. Garantierne dækker ikke almindelig slitage, skæremærker, ridser eller skade forårsaget af slag eller uheld, samt urenheder i vandet. Garantierne dækker ikke, hvis produkterne har været placeret udendørs eller i et fugtigt miljø. Garantierne dækker ikke hændelige skader og følgeskader, samt varer købt i Rodebutikken. Vedligeholdelse Du skal følge de specifikke vedligeholdelsesinstruktioner for de enkelte produkter for at kunne gøre garantikrav gældende. Generelle betingelser Garantien giver dig særlige juridiske rettigheder. Dine rettigheder i henhold til dansk lovgivning herunder købelovens 2-årige reklamationsfrist gælder ved siden af garantien. Få flere oplysninger i garantifolderne, som kan hentes i varehuset eller på IKEA.dk Sådan kontakter du os, hvis du vil gøre garantien gældende Kontakt dit lokale IKEA varehus. Du kan finde adressen i IKEA kataloget eller på IKEA.dk. Hvis det drejer sig om hvidevarer, skal du ringe på i stedet for at tage til varehuset.

89

90 IKEA METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 88.

91

Stel, fronter, indretning, knopper og greb

Stel, fronter, indretning, knopper og greb 27_016 Produktguide Stel, fronter, indretning, knopper og greb IKEA METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 88. Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 31_017 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 39_018 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

METOD køkkenskabe. Produktguide

METOD køkkenskabe. Produktguide Produktguide METOD køkkenskabe 28_018 METOD køkkensystem har 25 års garanti. Læs mere i garantifolderen. Udnyt pladsen i dit METOD køkken optimalt Hvordan ser dit drømmekøkken ud? Hvor meget tid tilbringer

Læs mere

KØKKENER. Produktguide

KØKKENER. Produktguide 28_018 Produktguide KØKKENER Uanset om du ønsker dig et komplet køkkensystem som METOD eller et af vores andre køkkener, viser denne produktguide dig de produkter, priser og praktiske oplysninger, du skal

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 36_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

En ny begyndelse. Frihed til at designe dit drømmekøkken

En ny begyndelse. Frihed til at designe dit drømmekøkken PE359947 En ny begyndelse Frihed til at designe dit drømmekøkken Hvis du har brug for de højtopløste billeder, som vi viser her i pressematerialet, så findes de som altid på vores ftp-server i mappen METOD

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 36_017 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT

Produktguide PAX OG KOMPLEMENT Produktguide PAX OG KOMPLEMENT 48_015 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i dit hjem

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 33_018 DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 32_018 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

FAKTUM Køkkensystem. Produktguide

FAKTUM Køkkensystem. Produktguide 27_012 Produktguide FAKTUM Køkkensystem Læs mere i garantifolderen. KVALITET Har du tænkt på, hvor mange gange du åbner og lukker dørene i dine køkkenskabe? Hver dag, dag efter dag, år efter år. Det har

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 44_015 Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Køkkener. Priserne i brochuren er maksimumpriser og gælder til og med 31. juli METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 63.

Køkkener. Priserne i brochuren er maksimumpriser og gælder til og med 31. juli METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 63. 2019 Køkkener Priserne i brochuren er maksimumpriser og gælder til og med 31. juli 2019 METOD køkken har 25 års garanti. Se mere på side 63. VI LAVER DRØMMEKØKKENER TIL DIG Vi har designet køkkener i næsten

Læs mere

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE

IKEA Smart belysning TRÅDFRI, FLOALT, JORMLIEN, SURTE Produktguide IKEA Smart belysning, FLOALT, JORMLIEN, SURTE 07_018 GODT AT VIDE Dette symbol findes på emballagen på alle de produkter, der indgår i IKEA Smart belysning. En bedre hverdag derhjemme med

Læs mere

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre

10 års GARANTI PRODUKTGUIDE. Hængslede døre PRODUKTGUIDE PAX og KOMPLEMENT Hængslede døre 11_014 Læs mere i garantifolderen. Sikkerhed Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og

Læs mere

HAVSTA. Produktguide. opbevaringsserie. PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel.

HAVSTA. Produktguide. opbevaringsserie. PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. HAVSTA Produktguide opbevaringsserie 38_018 PLEJE Træ: Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Glas: Tørres af med en hårdtopvredet klud eller vinduesrens.

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 38_015 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads

HEMNES Dagligstue og arbejdsplads Produktguide HEMNES Dagligstue og arbejdsplads 27_018 DESIGN Carina Bengs VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. GODT AT VIDE Følg

Læs mere

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING

Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING Produktguide INTEGRERET KØKKENBELYSNING 26_016 God funktionsbelysning Belysning er vigtig i alle køkkener både når det gælder sikkerhed og udseende. Et godt og ensartet lys på hele bordpladen gør madlavningen

Læs mere

Mere opbevaring. Flere personlige valg. Bedre løsninger til livet derhjemme.

Mere opbevaring. Flere personlige valg. Bedre løsninger til livet derhjemme. METOD køkken med LAXARBY låger og skuffefronter Mere opbevaring. Flere personlige valg. Bedre løsninger til livet derhjemme. Det nye køkkensystem fra IKEA flytter grænserne for, hvad man kan gøre med et

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie 34_015 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie

Design and Quality. Produktguide LILLÅNGEN. Badeværelsesserie 17_016 Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Alle mål i cm. Samlet pris kr /11/2016 Udskriv

Alle mål i cm. Samlet pris kr /11/2016 Udskriv Alle mål i cm Projektnavn Home Eksempel 1 Projektnummer 0000 9680 2282 Indeholdt i den samlede pris Belysning kr 1.680 Hvidevarer kr 8.146 Samlet pris kr 25.491 Brugernavn (e mail adresse eller IKEA FAMILY

Læs mere

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem

PRODUKTGUIDE. Opbevaringssystem PRODUKTGUIDE BESTÅ/INREDA Opbevaringssystem 12_014 Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Alt glas er skrøbeligt, og en beskadiget kant eller ridset overflade kan i sjældne tilfælde få glasset

Læs mere

Woltersgade Køkken 10 - Køkkenø visning 1 0000-6435- 2010. Alle mål i cm

Woltersgade Køkken 10 - Køkkenø visning 1 0000-6435- 2010. Alle mål i cm Woltersgade Køkken 10 - Køkkenø visning 1 0000-6435- 2010 Alle mål i cm Woltersgade Køkken 10 - Vestvæg/nordvæg 0000-6435- 2010 Alle mål i cm Woltersgade Køkken 10 - Østvæg 0000-6435- 2010 Alle mål i cm

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie Produktguide LILLÅNGEN Badeværelsesserie 27_017 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 45_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

LILLÅNGEN Badeværelsesserie

LILLÅNGEN Badeværelsesserie Produktguide Badeværelsesserie 28_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et ikkeslibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Alle mål i cm. kr Samlet pris. IKEA FAMILY medlemspris

Alle mål i cm. kr Samlet pris. IKEA FAMILY medlemspris Alle mål i cm Projektnavn METOD/VOXTORP version 6 Projektnummer 0001 0009 6146 Indeholdt i den samlede pris Belysning kr 1.756 Hvidevarer kr 19.503 IKEA FAMILY medlemspris kr 46.618 Samlet pris kr 47.618

Læs mere

DIT NYE IKEA KØKKEN. fra start. til slut

DIT NYE IKEA KØKKEN. fra start. til slut 28_018 DIT NYE IKEA KØKKEN fra start Denne guide hjælper dig gennem alle de trin, der er i processen, lige fra at finde din stil og måle op til dit nye IKEA køkken til at planlægge, bestille og installere

Læs mere

BESTÅ opbevaring til stuen

BESTÅ opbevaring til stuen 51_017 Produktguide BESTÅ opbevaring til stuen Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 24_016 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

Køkken og hvidevarer PRISERNE I BROCHUREN ER MAKSIMUMPRISER OG GÆLDER TIL OG MED DEN 31. JULI 2014

Køkken og hvidevarer PRISERNE I BROCHUREN ER MAKSIMUMPRISER OG GÆLDER TIL OG MED DEN 31. JULI 2014 2014 Køkken og hvidevarer PRISERNE I BROCHUREN ER MAKSIMUMPRISER OG GÆLDER TIL OG MED DEN 31. JULI 2014 FRIHED TIL AT DESIGNE DIT DRØMME- KØKKEN Velkommen til det nye IKEA køkkensystem. Når vi siger nye,

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

BESTÅ opbevaring til stuen

BESTÅ opbevaring til stuen 31_018 Produktguide BESTÅ opbevaring til stuen Det er måske ikke alle produkter, som er vist her, der kan købes i varehuset. Kontakt en medarbejder, eller gå ind på IKEA.dk og få flere oplysninger. Se

Læs mere

33_016 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

33_016 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 33_016 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 INDRET MED KASSER. SIDE 24 HYLDER OG GLASHYLDER. SIDE 17 GREB OG ÅBNEBESLAG. SIDE

Læs mere

PLATSA Opbevaringssystem

PLATSA Opbevaringssystem Produktguide PLATSA Opbevaringssystem 35_018 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 34_016 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

GALANT Opbevaring. Produktguide

GALANT Opbevaring. Produktguide 11_014 Produktguide GALANT Opbevaring KVALITET Alle store dele i GALANT systemet er testet og godkendt til kontorbrug i henhold til europæiske sikkerhedskrav. Læs mere i garantifolderen. Professionel og

Læs mere

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SKENINGE Produktguide Skinnesystem 28_018 GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SIKKERHED Skinnesystemet skal installeres af en uddannet elektriker. Kun til loftmontering.

Læs mere

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013

4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 TRIN TIL DIT NYE KØKKEN Planlægningsguide 28_013 4 trin til dit nye køkken Denne brochure hjælper dig med hvordan du måler op, indretter, bestiller og installerer dit nye IKEA køkken. Her finder du alle

Læs mere

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler 22_016 Produktguide HEMNES Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W

SKENINGE. Produktguide. Skinnesystem. GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SKENINGE Produktguide Skinnesystem 36_016 GODT AT VIDE Maks. elektrisk strømbelægning i 1 skinnesystem: 3680W SIKKERHED Skinnesystemet skal installeres af en uddannet elektriker. Kun til loftmontering.

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 36_015 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

Køkken 1 - Sydvæg Alle mål i cm

Køkken 1 - Sydvæg Alle mål i cm Page 1 of 10 Køkken 1 - Sydvæg 0000-6017-5475 Alle mål i cm Page 2 of 10 Køkken 1 - Nordvæg 0000-6017-5475 Alle mål i cm Page 3 of 10 Køkken 1 - Planvisning 0000-6017-5475 Alle mål i cm Page 4 of 10 Køkken

Læs mere

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde.

Produktguide IVAR. Opbevaringsløsning. VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. 38_015 Produktguide IVAR Opbevaringsløsning VEDLIGEHOLDELSE Brug olie, voks, lak eller bejdse for at gøre overfladen slidstærk og nem at holde. MILJØ Fornybare materialer (træfibre). Fornybare materialer

Læs mere

Samlet pris kr

Samlet pris kr Projektnavn ResNotFound:[ItemList_name_SaveYourDrawing] Projektnummer Gem din plan for at få et ID nummer. Indeholdt i den samlede pris Hvidevarer kr 20.544 Samlet pris kr 54.660 1 Pris Antal Samlet pris

Læs mere

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud.

STUVA. Opbevaringssystem. DESIGN Ebba Strandmark. VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. 36_015 STUVA Opbevaringssystem DESIGN Ebba Strandmark VEDLIGEHOLDELSE Stellet rengøres med en fugtig klud og tørres af med en ren, tør klud. SIKKERHED Børn gør sjældent, hvad man forventer. De klatrer,

Læs mere

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer

UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer 11_014 Produktguide UPPLEVA Integrerede tv- og lydsystemer Godt at vide Hærdet glas skal behandles forsigtigt! Glasset kan pludselig gå i stykker, hvis kanten er beskadiget, eller overfladen er ridset.

Læs mere

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler

Produktguide HEMNES. Badeværelsesmøbler 49_017 Produktguide HEMNES Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, evt. tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres af hurtigst

Læs mere

Dansk. Design. Dansk produceret

Dansk. Design. Dansk produceret 2017 Dansk Design Dansk produceret 1 INDHOLD 04-07 Badsæt med Ifö Sense vask dybde 47 cm 08-11 Badsæt med Square vask dybde 36 cm 12-19 Badsæt med Square + vask dybde 48 cm 20-23 Badsæt med Wave vask dybde

Læs mere

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014 INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 12_014 Trinvis guide til korrekt installation af dit nye køkken Denne brochure er din guide til selv at forberede og installere dit nye køkken. Her får du tips og idéer,

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 31_016 DESIGN Ebba Strandmark Børnemøbler, der er klar til forandringer Børn vokser hurtigt, men de behøver ikke vokse fra deres møbler. Vi designede delene i STUVA systemet,

Læs mere

Alle mål i cm. Samlet pris kr /12/2016 Udskriv. 1/20

Alle mål i cm. Samlet pris kr /12/2016 Udskriv.   1/20 Alle mål i cm Projektnavn ResNotFound: [ItemList_name_SaveYourDrawing] Projektnummer Gem din plan for at få et IDnummer. Indeholdt i den samlede pris Hvidevarer kr 20.544 Samlet pris kr 54.660 Brugernavn

Læs mere

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder.

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder. Køkken 11_015 Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi vores køkkener grundigt for at sikre, at de kan holde til stor belastning, høje temperaturer og til at blive brugt hver

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder.

Garantien gælder for brug i private køkkener og er i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder. Køkken 42_012 Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi vores køkkener grundigt for at sikre, at de kan holde til stor belastning, høje temperaturer og til at blive brugt hver

Læs mere

GALANT Skrivebordserie

GALANT Skrivebordserie 11_014 Produktguide GALANT Skrivebordserie DESIGN Olle Lundberg, Henrik Preutz VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud, opvredet i vand tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

EKET Opbevaringsserie

EKET Opbevaringsserie Produktguide EKET Opbevaringsserie 25_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. SIKKERHED For at forhindre, at møblet vælter, skal

Læs mere

PAX OG KOMPLEMENT. Produktguide

PAX OG KOMPLEMENT. Produktguide Produktguide PAX OG KOMPLEMENT 35_016 SIKKERHED Skal fastgøres til væggen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige skruer og rawlplugs. Brug de skruer og rawlplugs, der passer til væggene i dit hjem

Læs mere

LED-pærer. Sådan vælger du.

LED-pærer. Sådan vælger du. 07_018 LED-pærer. Sådan vælger du. LED er den mest energieffektive form for belysning, der findes. LED-pærer bruger mindre energi og holder op til 20 gange længere end traditionelle glødepærer. Her får

Læs mere

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN

FÅ FOR KR EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN svane køkkenet FÅ FOR KR. 10.000 EKSTRA UDSTYR TIL DIT KØKKEN 100% dansk design se mere på Når beslutningen er taget omkring investeringen i et nyt køkken, bad eller anden opbevaring kommer man til næste

Læs mere

Greb. Greb a, Krom Art.nr 20062 c-c 320 mm 150,- Art.nr 20055 c-c 256 mm 140,- Art.nr 20056 c-c 128 mm 90,- Knop a, Krom Art.

Greb. Greb a, Krom Art.nr 20062 c-c 320 mm 150,- Art.nr 20055 c-c 256 mm 140,- Art.nr 20056 c-c 128 mm 90,- Knop a, Krom Art. 88 Fakta Greb Greb a, Krom Art.nr 20062 c-c 320 mm 150,- Art.nr 20055 c-c 256 mm 140,- Art.nr 20056 c-c 128 mm 90,- Knop a, Krom Art.nr 20022 90,- Greb a, Mat stål Art.nr 20061 c-c 320 mm 150,- Art.nr

Læs mere

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud 17_016 Produktguide SILVERÅN Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66

Badeværelsesmøbler SIDE. VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler B66 Badeværelsesmøbler VORES PRODUKTSERIER Generelle oplysninger og gode råd til vedligeholdelse af vores møbler SIDE B64 B66 BADEVÆRELSESMØBLER NAUTIC B68 B82 A660 Vaskeskab til håndvask 5550 B68 A659 Vaskeskab

Læs mere

GODMORGON Badeværelsesmøbler

GODMORGON Badeværelsesmøbler Produktguide GODMORGON Badeværelsesmøbler 33_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

Garantien gælder i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder.

Garantien gælder i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder. Køkken 24_019 Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi vores køkkener grundigt for at sikre, at de kan holde til stor belastning, høje temperaturer og til at blive brugt hver

Læs mere

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud

Produktguide SILVERÅN. Badeværelsesmøbler. VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud 27_017 Produktguide SILVERÅN Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

BROR Opbevaringsløsning

BROR Opbevaringsløsning Produktguide BROR Opbevaringsløsning 40_018 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et mildt rengørings middel eller sæbe. Tør efter med en ren, tør klud. KVALITET BROR opbevaringssystem

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010

GORM SIKKERHED MILJØ GODT AT VIDE 24_010 GORM 24_010 SIKKERHED Du skal forstærke hver anden sektion med et kryds, så reolen står stabilt. Dette møbel skal fastgøres til væggen med det medfølgende vægbeslag. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige

Læs mere

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 24_016

INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 24_016 INSTALLATIONS- GUIDE TIL KØKKEN 24_016 Trinvis guide til korrekt installation af dit nye køkken Denne brochure er din guide til selv at forberede og installere dit nye køkken. Her får du tips og idéer,

Læs mere

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK

SQUARE REOLEN. ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK 2016 SQUARE REOLEN ApS INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE DANMARK TLF. 44 32 20 11 SQUARE@KIDI.DK WWW.KIDI.DK SQUARE REOLEN - den alsidige reol, der kan ændre sig i takt med dit liv. Square Reolen er velegnet

Læs mere

Dronning Ingeborgs Vej 13 Ver 1.7 - Sydvæg 0000-5475-6938. Alle mål i cm

Dronning Ingeborgs Vej 13 Ver 1.7 - Sydvæg 0000-5475-6938. Alle mål i cm Dronning Ingeborgs Vej 13 Ver 1.7 - Sydvæg 0000-5475-6938 Alle mål i cm Page 1 of 13 Dronning Ingeborgs Vej 13 Ver 1.7 - Østvæg 0000-5475-6938 Alle mål i cm Page 2 of 13 Dronning Ingeborgs Vej 13 Ver 1.7

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde 33_017 SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

Garantien gælder i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder.

Garantien gælder i henhold til de vilkår og betingelser, der fremgår af denne folder. Køkken 24_017 Livet i hjemmet stiller store krav til et køkken, og derfor tester vi vores køkkener grundigt for at sikre, at de kan holde til stor belastning, høje temperaturer og til at blive brugt hver

Læs mere

Gode råd om køkkenindretning

Gode råd om køkkenindretning Gode råd om køkkenindretning Velkommen til Sclerosecentrets test- og træningskøkken Køkkenindretning, der dur Madlavning og arbejde i køkkenet kan være meget krævende, hvis man har nedsat kraft og bevægelighed

Læs mere

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk

FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC. www.fumac.dk FRIMANN & VEJE DESIGN FUMAC H O M E www.fumac.dk OM FUMAC FUMAC laver skræddersyede og unikke møbler til din virksomhed og dit hjem. Det har vi gjort siden 1950 erne. Og selvom vi vestjyder helst ikke

Læs mere

ELVARLI Åbent opbevaringssystem

ELVARLI Åbent opbevaringssystem Produktguide ELVARLI Åbent opbevaringssystem 22_016 DESIGN Ehlén Johansson SIKKERHED Den indstillelige stolpe skal fastgøres til loftet. Gavlen skal fastgøres til væggen. Forskellige væg- og loftmaterialer

Læs mere

Nemt hurtigt - billigt

Nemt hurtigt - billigt Nemt hurtigt - billigt gør-det-selv tvis.as 1 Tvis gør-det-selv er et stort udvalg af kvalitetsprodukter i flere forskellige stilarter, som kan leveres usamlet eller samlet mod en beskeden merpris Color-Laminat

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark

STUVA systemet. Produktguide. DESIGN Ebba Strandmark Produktguide STUVA systemet 35_018 DESIGN Ebba Strandmark SIKKERHED Vi gi r sikkerhed førsteprioritet! Vores møbler til børn gennemgår risikoanalyser og bli r testet for at sikre, at de er velegnede til

Læs mere

EKET Opbevaringsserie

EKET Opbevaringsserie Produktguide EKET Opbevaringsserie 51_016 VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. SIKKERHED For at forhindre, at møblet vælter, skal

Læs mere

Produktguide Børnesenge

Produktguide Børnesenge Produktguide Børnesenge 36_015 SIKKERHED Alle vores produkter til børn bliver testet og gennemgår risikoanalyser, så de opfylder de strengeste sikkerhedskrav i alle de lande, hvor IKEA produkter sælges.

Læs mere

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette

Produktguide ALGOT. Opbevaring i hele hjemmet. DESIGN Francis Cayouette 34_016 Produktguide ALGOT Opbevaring i hele hjemmet DESIGN Francis Cayouette KVALITET Designet til brug i hele hjemmet. ALGOT hylder er slidstærke, pletafvisende og nemme at holde rene. Hyldeknægtene er

Læs mere

Sådan skaber du miljøet

Sådan skaber du miljøet Joy er årets store nyhed. En strømlinjet skønhed uden sidestykke. Designet er legende formglad, men dog helt gennemtænkt med mange smarte funktioner under overfladen. Et møbel i en klasse for sig selv

Læs mere

Produktoversigt. Alle produkterne passer til IKEAs køkkensystem Metod

Produktoversigt. Alle produkterne passer til IKEAs køkkensystem Metod Produktoversigt Alle produkterne passer til IKEAs køkkensystem Metod Har du spørgsmål eller brug for hjælp til udfylding af nedenstående formular, så er vi altid behjælplig på telefon +45 70 60 50 98 Form

Læs mere

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1

TVIS GARDEROBER. Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 TVIS GARDEROBER Dansk ejet dansk produceret. tvis.as / 1 Walk-in TVIS HOLDER. NÅR DET HANDLER OM ELEGANTE LØSNINGER Walk-in med masser af muligheder for opbevaring. Du bestemmer indretning og placering

Læs mere

Bordplader og ben Kombinationsborde

Bordplader og ben Kombinationsborde 36_015 Produktguide Bordplader og ben Kombinationsborde SIKKERHED Alle bordplader, benbukke, ben og understel er testet og godkendt til en maks. belastning på 50 kg. Hærdet glas skal behandles forsigtigt!

Læs mere

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde.

MANO. reolsystemer. MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolsystemer MANO reolsystemer MANO reolen tilpasses efter dine ønsker og behov. Mix MANO farver, materialer, Modulbredde, højde og dybde. MANO reolen leveres med hylder, skuffer og låger monteret.

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere