Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven"

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven År 2017, den 23. maj, kl , blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Skolehaven på adressen Prøvehallen, porcelænstorvet 4 i multisalen. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse samt godkendelse af årsregnskabet og værdiansættelsen. a) Forslag om at foreningen overgår til valuarvurdering. Bestyrelsen indstiller vurdering fra Erik Wiborg på kr. 30 mio. Vedlagt indkaldelsen findes beregning af ny andelskrone ved vedtagelse af forslag a. 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. Forslag fra bestyrelsen: b) Bemyndigelse til bestyrelsen til konvertering af eksisterende lån, såfremt dette måtte medføre en besparelse, også selvom denne kun opnås ved forlængelse af løbetiden. c) Vedtægtsændring vedr. digital kommunikation. Ny 3 A. Forslag fra medlemmer: d) Forslag fra Heidi Petersen, Rughavevej 11, 4. tv. om tilføjelse til vedtægten: Følgende tilføjes til 13 Fremleje mv.: Stk. 3. En andelshaver, der har boet i andelsboligen i mindst ½ år, er berettiget til at korttidsudleje sin andelsbolig helt eller delvis til ferie og fritidsmæssige formål. Hver enkelt fremlejeperiode skal minimum være af 3 dages varighed og kan sammenlagt højst udgøre 7 uger pr. kalenderår. Bestyrelsen og de øvrige beboere i ejendommen skal senest ved opstart af korttidsudlejningen underrettes om udlejningen. Bestyrelsen kan fastsætte nærmere regler for, hvordan underretningen skal ske. Andelshaveren har ansvaret for at foreningens husorden og øvrige regler overholdes af fremlejetager, jf. stk. 4. Stk. 4. Bestyrelsen kan nægte andelshaver korttidsudlejning i en periode på 2 år, hvis andelshaver ikke overholder betingelserne i stk Valg til bestyrelsen. 7. Valg af administrator og revisor. 8. Eventuelt. Ad 1 Valg af dirigent og referent. Sille Klyver fra bestyrelsen bød velkommen til aftenens generalforsamling. Som dirigent og referent blev valgt: Sofie Schwartz, DATEA A/S Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig i henhold til vedtægternes bestemmelser.

2 Dirigenten bemærkede, at det fremgår af foreningens vedtægter at generalforsamlingen skal afholdes inden udgangen af april og blev afholdt senere i det generalforsamlingen blev afholdt i maj. Der var repræsenteret 23 andelshavere ud af i alt 24 heraf 8 ved fuldmagt. Derudover var Peter Sand fra Wiborg & Partner repræsenteret. Ad 2 Bestyrelsens beretning Michael Laungaard fremlagde bestyrelsens beretning, som vedlægges nærværende referat. Beretningen blev taget til efterretning. Ad 3 Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse samt godkendelse af årsregnskabet og værdiansættelsen. Forslag a) Forslag om at foreningen overgår til valuarvurdering. Bestyrelsen indstiller vurdering fra Erik Wiborg på kr. 30 mio. Peter Sand gennemgik de grundlæggende principper i valuarvurdering. Michael supplerede med bestyrelsens overvejelser omkring indhentelse af valuarvurdering. Der blev stillet spørgsmål til prisfastsættelsen af foreningen, Peter svarede at valuarvurderingen er en salgsvurdering pr. 4. april Det blev forklaret at der i vurderingen er indregnet en buffer på kr. 1,5 mio. kr. Der blev stillet ændringsforsalg om at bufferen skulle være på 2 mio. Dirigenten satte ændringsforslaget til afstemning med det samme og forslaget blev nedstemt idet 1 stemte for, 22 imod og 0 blanke. Der var en debat om emnet og forslaget blev sat til skriftlig afstemning. Forslaget blev vedtaget med 22 for, 1 imod og 0 blank. Dirigenten gennemgik årsregnskabet for året 2016, som viste et underskud på kr og, med den vedtagne valuarvurdering, en andelskrone på kr. 52,51. Revideret regnskab vedlægges nærværende referat. Årsregnskabet for året 2016 blev godkendt med valuarvurdering som vurderingsprincip og andelskronen fastsat til kr. 52,51 Ad 4 Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. Dirigenten gennemgik budgettet for året 2017, som indebar en uændret boligafgift. Der blev stillet redegørende spørgsmål til budgettet.

3 Budgettet for året 2017 blev herefter enstemmigt vedtaget. Ad 5 Forslag Forslag fra bestyrelsen: Forslag b) Bemyndigelse til bestyrelsen til konvertering af eksisterende lån, såfremt dette måtte medføre en besparelse, også selvom denne kun opnås ved forlængelse af løbetiden. Dirigenten gennemgik forslaget. Forslaget blev enstemmigt vedtaget Forslag c) Dirigenten gennemgik vedtægtsændringen og der blev stillet redegørende spørgsmål. Se side 5. Forslaget krævede kvalificeret flertal svarende til 2/3 af samtlige mulige stemmer i foreningen. Der var på generalforsamlingen repræsenteret mere end 2/3 af samtlige mulige stemmer, og forslaget kunne således endeligt vedtages med kvalificeret flertal, svarende til 16 af de repræsenterede stemmer. For stemte 22, imod stemte 1, mens 0 stemte blankt, hvorfor forslaget blev endeligt vedtaget. Forslag fra medlemmer: Forslag d) Heidi Petersen motiverede forslaget og der var herefter en debat om emnet. En andelshaver erklærede generalforsamlingen ugyldig i henhold til, at den ordinære generalforsamling blev afholdt senere end 4. måned. Dirigenten satte erklæringen til afstemning med det samme og erklæringen blev ikke anerkendt af generalforsamlingen da 21 stemte imod. Dirigenten satte forslag d til skriftlig afstemning. Forslaget krævede kvalificeret flertal svarende til 2/3 af samtlige mulige stemmer i foreningen. Der var på generalforsamlingen repræsenteret mere end 2/3 af samtlige mulige stemmer, og forslaget kunne således endeligt vedtages med kvalificeret flertal, svarende til 16 af de repræsenterede stemmer. For stemte 8, imod stemte 13, mens 2 stemte blankt, hvorfor forslaget faldt. Ad 6 Valg til bestyrelsen. Der skulle vælges en formand for to år. Kaspar Mørk Arianto stillede op som formand og Mikkel Riisgaard-Chamin stillede op som bestyrelsesmedlem. Begge blev valgt ved fredsvalg. Herefter ser bestyrelsen således ud:

4 Bestyrelsesformand Kaspar Mørk Arianto på valg 2019 Bestyrelsesmedlem Michael Laungaard på valg 2018 Bestyrelsesmedlem Christina Cecilie Klyver på valg 2018 Bestyrelsesmedlem Mikkel Riisgaard-Chamin på valg 2019 Som suppleant blev valgt Heidi Petersen for en etårig periode. Der blev stillet spørgsmål til, hvorvidt Sille (Christina Cecilie Klyver) kunne arbejde som bestyrelsesmedlem, når hun ikke bor i ejendommen (jf. vedtægterne 28). Det blev oplyst, at der skal en vedtægtsændring til at ændre bestemmelsen og at Sille arbejder i bestyrelsen, da der i det seneste år ikke har været nok frivillige til bestyrelsesarbejdet. Dirigenten satte til afstemning, om hvorvidt Sille kan fortsætte som bestyrelsesmedlem frem til der på næste generalforsamling, bliver stillet forslag om vedtægtsændring. Sille fortsætter som bestyrelsesmedlem da 21 stemte for. Ad 7 Valg af administrator og Revisor DATEA AS blev genvalgt som administrator. Redmark blev genvalgt som revisor. Ad 8 Eventuelt. Under eventuelt blev følgende emner drøftet: - Væggelus. Der blev spurgt ind til problemer med væggelus, hvis andelshavere oplever problemer med væggelus, skal bestyrelsen inddrages. - Intern kommunikation. Der blev henstillet til en mere venlig tone i kommunikationen mellem andelshavere, til bestyrelsen og til administrator. Mange tilsluttede sig dette ønske. - Klager. Klager skal fremsendes skriftligt til administrator og det blev oplyst, at for at sikre den bedst mulige behandling af klagen, skal mindst to berørte andele underskrive eller tilslutte sig klagen. - Lejehuset. Bestyrelsen blev opfordret at se på muligheden for at flytte lejehuset eller se på vedligeholdelse/nedrivning af lejehuset. Haveudvalget påtog sig opgaven. - Gelænder. Gelænderet på rughavevej gaber, bestyrelsen vil se på det. - Bagtrappen. Det blev indskærpet at bagtrappen skal holdes fri for genstande, skrald o. lign. - Husorden. Der henstilles til at husordenen overholdes. - Cykelskure. Det blev oplyst at brandtilsynet ikke tillader tørretag, som skuret ser ud lige nu. Plankeværket skal laves til en mur for at tillade det. - Facebook. Der blev ønsket en fælles facebookgruppe til foreningen. Bestyrelsen vil tage ideen med videre. Dirigenten afsluttede herefter generalforsamling kl og takkede for god ro og orden. Nærværende referat er underskrevet digitalt af bestyrelsen og dirigenten. Som dokumentation for digital signering, henvises til særskilt dokument vedhæftet nærværende referat.

5 3A kommunikation Såfremt et medlem er tilmeldt en elektronisk postkasse (såsom e-boks), har oplyst sin adresse til bestyrelsen/administrator eller selv kommunikerer med bestyrelsen/administrator via e- mail, kan al korrespondance mellem medlemmet og foreningen ved dennes bestyrelse og administrator foregå per samt ved filer vedhæftet eller tilknyttet i form af link til foreningens hjemmeside eller andre hjemmesider. Det gælder uanset andet måtte være angivet i andre bestemmelser i vedtægten. Ved korrespondance forstås blandt andet; indkaldelser til generalforsamlinger med bilag i henhold til vedtægterne (årsregnskaber, budgetter, forslag, m.v.), vand-/varmeregnskaber, opkrævninger, påkrav af enhver art (herunder påkrav om betaling af restancer til foreningen og inkassopåkrav) og varslinger (herunder varsling om adgang til lejligheden). Uanset ovennævnte bestemmelser skal korrespondance ske med almindelig post, såfremt lovgivningen stiller krav herom eller såfremt et medlem udtrykkeligt skriftligt har anmodet herom. Det enkelte medlem er ansvarlig for, at administrator har den til enhver tid gældende adresse til medlemmet, og at den pågældende adresse kan modtage fra administrator og bestyrelsen. Hvis medlemmet skifter adresse, skal medlemmet straks orientere administrator herom. Korrespondance skal anses for fremkommet til medlemmet, når korrespondance er afsendt til den senest af medlemmet oplyste adresse. Hvis medlemmet ikke opfylder sine forpligtelser, bærer medlemmet selv ansvaret for, at korrespondance ikke kommer frem til medlemmet. Administrator eller foreningen kan ikke holdes ansvarlig herfor. Bestyrelsen, administrator og medlemmerne er, uanset ovenstående bestemmelser berettiget til at give alle former for meddelelser med almindelig post.

6 Dette dokument er underskrevet af nedenstående parter, der med deres underskrift har bekræftet dokumentets indhold samt alle datoer i dokumentet. Christina Cecilie Klyver Bestyrelsesmedlem Kaspar Mørk Arianto Formand PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 15:15:30 PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 20:45:23 Walther Franz Michael Laungaard Bestyrelsesmedlem Mikkel Riisgaard-Chamin Bestyrelsesmedlem PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 15:15:23 Sofie Ida Schwartz Dirigent Underskrevet med NemID medarbejdersignatur RID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 16:13:44 PID: Tidspunkt for underskrift: kl.: 23:22:56 Dette dokument er underskrevet med esignatur. Dokumentet er forseglet og tidsstemplet af uvildig og betroet tredjepart. Indlejret i dokumentet er det originale aftaledokument og et signeret dataobjekt for hver underskriver. Det signerede dataobjekt indeholder en matematisk hashværdi beregnet på det originale aftaledokument, så det altid kan påvises, at det er lige netop dette dokument der er underskrevet. Der er dermed altid mulighed for at validere originaliteten og gyldigheden af underskrifterne og disse kan altid løftes som bevisførelse. Signaturen er OCES-certificeret og overholder derfor alle offentlige anbefalinger og lovgivninger for digitale signaturer. Med esignaturs OCES - certificerede løsning sikres det, at alle danske og europæiske lovgivninger bliver overholdt i forhold til personfølsomme oplysninger og gyldige digitale signaturer. Ønsker du mere information om digitale dokumenter underskrevet med esignatur, kan du besøge vores videnscenter på

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 Som blev afholdt i fælleslokalet, Nørrebrogade 108. Torsdag, den 27. april 2017, kl. 18.00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

År 2017, 6. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej på adressen

År 2017, 6. april, kl afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej på adressen Referat af ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej 20-24 År 2017, 6. april, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Strandparksvej 20-24 på adressen Hellerup Sejlklub - restauranten,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven.

Referat af ordinær generalforsamling Den ordinære generalforsamlingen afholdtes torsdag den kl i fælleshuset i Granhaven. Til andeshaverne i AB Skovåsen Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 CVR 36 02 68 47 E-mail

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 27. april 2016 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg År 2017, den 27. april, kl. 18:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Løvenborg, på adressen Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Der blev den 14. december 2017 afholdt generalforsamling i vaskekælderen under Sankt Hans Gade 9E. 1. Valg af dirigent og referent. DAGSORDEN

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Humlegården

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Humlegården Referat af ordinær generalforsamling i A/B Humlegården Afholdt den 14.1.2015 kl. 19.00 i forsamlingshuset på Onkel Danny s Plads Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsrapport med påtegning af revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsrapport med påtegning af revisor. År 2018, den 5. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Lanternen på adressen lysthuset i Kulturhuset, Islands Brygge 18, 2300 København s. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Vævergården Andelsboligforeningen Vævergården afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 18. april 2018 kl. 19.00 i foreningens fælleshus. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Side 1 af 7 A/B Ålholmhus, d

Referat Ordinær generalforsamling Side 1 af 7 A/B Ålholmhus, d Referat Ordinær generalforsamling Side 1 af 7 31. oktober 2018 Referat fra Ordinær generalforsamling Forening A/B Ålholmhus Sted Beboerlokalet Dato tirsdag d. 30-10-2018 Kl. 19:00 Dagsorden var Punkt Vedrørende

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 17. januar 2018 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2017, onsdag den 29.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201. A D V O K AT C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej 199-201 A og B, afholdt den 13.6.2017 kl. 19.30 i kælderen i nr.

Læs mere

Tirsdag d. 18. april 2017 kl Husumgade 44 Baghuset

Tirsdag d. 18. april 2017 kl Husumgade 44 Baghuset @datea.dk Side 1 af 6 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 19.00 Husumgade 44 Baghuset Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Sponsoraftale. Ventetider i region Nordjylland. 1. Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden )

Sponsoraftale. Ventetider i region Nordjylland. 1. Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) Sponsoraftale Ventetider i region Nordjylland 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Psoriasisforeningen Blekinge Boulevard

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJEREFORENINGEN KÅLMARKEN. TORSDAG DEN 27. APRIL 2017, kl

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJEREFORENINGEN KÅLMARKEN. TORSDAG DEN 27. APRIL 2017, kl ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRUNDEJEREFORENINGEN KÅLMARKEN TORSDAG DEN 27. APRIL 2017, kl. 19.00 Afviklet i aulaen

Læs mere

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i

Til andelshaverne i. AB Paludan Müllers Vej 9. Skibby, den 24.03.2015 J.nr. 1053 Initialer: BN/- Vedrørende: Referat af ordinær generalforsamling i Til andelshaverne i AB Paludan Müllers Vej 9 Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup mandag, den 27. april 2015 kl. 18.00 Den 27. april 2015 blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Dahlerup. Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

A/B Rosengården 11-13

A/B Rosengården 11-13 A/B Rosengården 11-13 Referat af ordinær generalforsamling 2017 Mandag den 6. marts 2017 kl. 18.00 blev der holdt ordinær generalforsamling hos CEJ Ejendomsadministration A/S, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING. I A/B DEN GULE BY ONSDAG, DEN 31. MAJ 2017, kl

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING. I A/B DEN GULE BY ONSDAG, DEN 31. MAJ 2017, kl ADMINISTRATOR TEAMET Administrator Teamet Nørrelundvej 8B, 1. sal 2730 Herlev REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B DEN GULE BY ONSDAG, DEN 31. MAJ 2017, kl. 19.00. Repræsenteret på generalforsamlingen

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

Sponsoraftale: Færdiggørelse af engelsk version af EHSF-folder

Sponsoraftale: Færdiggørelse af engelsk version af EHSF-folder Sponsoraftale: Færdiggørelse af engelsk version af EHSF-folder 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Patientforeningen HS

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/ B Gas-Erik

Referat af ordinær generalforsamling i A/ B Gas-Erik Referat af ordinær generalforsamling 2 0 1 8 i A/ B Gas-Erik tirsdag, den 13/3-2018 kl. 19:00 Forsamlingshuset, Kulturstaldene, Onkel Dannys Plads (Til højre for Beboercaféen, hvor vi tidligere har holdt

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i AB Elleparken afholdt 21. marts 2018.

Referat af ordinær generalforsamling i AB Elleparken afholdt 21. marts 2018. Referat af ordinær generalforsamling i AB Elleparken afholdt 21. marts 2018. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning (vedlagt)

Læs mere

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018

E/F Solvej. Referat af ordinær generalforsamling 2018 E/F Solvej Referat af ordinær generalforsamling 2018 Tirsdag den 25. september 2018 kl. 19.00 blev der holdt ordinær generalforsamling i E/F Solvej i Restaurant Allégade 10, Frederiksberg. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling

E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Vesterbrogade 12 1620 København V. E/F Farumhus - Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 kl. 19.00. På generalforsamlingen var der mødt 49 ejere heraf 21 ved fuldmagt. Der var

Læs mere

4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om fastsættelse

4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget til godkendelse og beslutning om fastsættelse År 2018, den 25. jan., kl. 19, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Hannholm i beboerrummet. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse

Læs mere

Sponsorsaftale. HS-awareness-aktiviteter Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden )

Sponsorsaftale. HS-awareness-aktiviteter Parter. Mellem AbbVie A/S. AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) Sponsorsaftale HS-awareness-aktiviteter 2017 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Patientforeningen HS Danmark Holmevej

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Referat fra ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde Gårdlauget Wessels Minde afholdte ordinær generalforsamling onsdag 23. maj 2018, kl. 16:30 i ejerforeningens Wessels Haves selskabslokaler.

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING. i Andelsboligforeningen Rungstedlund, 2200 København N Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24 B 1264 København K København, den 23. januar 2015 Ejd. 1-838 REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i Andelsboligforeningen Rungstedlund,

Læs mere

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver.

På generalforsamlingen var repræsenteret 18 ud af 31 andelshavere, heraf 3 ved fuldmagt. Desuden deltog administrator Bente Naver. Til andelshaverne i AB Hallandsgade 3-5A Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax +45 36 44 11 75

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2018 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: tirsdag den 22. maj 2018 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 46 af foreningens

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 1. juli 2016 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2016, torsdag den 23. juni,

Læs mere

E/F Duevej mfl.

E/F Duevej mfl. Vesterbrogade 12 1620 København V E/F Duevej 42-60 mfl. Referat af ordinær generalforsamling Repræsenteret på generalforsamlingen var 3.157 stemmeberettigede fordelingstal eller 54 lejligheder, inklusiv

Læs mere

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8

Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 Til medlemmerne i Ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade 2-8 København, den 20. april 2016 Ejd.nr. 342 Referat af ordinær generalforsamling i ejerforeningen Holmbladsgade 105 / Cumberlandsgade

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 10.4.2018 kl. 19.00 Til stede var 39 medlemmer, heraf

Læs mere

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling

A/B Enghaven. Referat af ordinær generalforsamling A/B Enghaven Referat af ordinær generalforsamling Afholdt torsdag den 24. april 2014 kl. 19.00 Vesterbro Ny skole - indgang overfor nr 24 og 26 i Ejderstedgade Generalforsamlingen blev afholdt med følgende

Læs mere

Sponsoraftale Lancering af EHSF-patientfolderen

Sponsoraftale Lancering af EHSF-patientfolderen Sponsoraftale Lancering af EHSF-patientfolderen 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø herefter kaldet Virkso hede og medundertegnede Patientforeningen HS Danmark Holmevej 24

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2015, den 21. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København S, med følgende dagsorden.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Sponsoraftale Facebook-kampagne om HS

Sponsoraftale Facebook-kampagne om HS Sponsoraftale Facebook-kampagne om HS 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Patientforeningen HS Danmark Holmevej 24 2860

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4

Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Referat af ekstraordinær generalforsamling i A/B Nørre Allé 3 & Guldbergsgade 4 Den ekstraordinære generalforsamling afholdtes i andelsboligforeningens fælles lokale Guldbergsgade 4, mandag den 25. maj

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24 B 1264 København K Ejd.nr. 507 11. oktober 2018 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B TJØRNEN, 2300 KØBENHAVN S År 2018 mandag den

Læs mere

En Chance til Lasse. Regnskab for indsamling til "En Chance til Lasse" Indsamlingregnskab 1. marts februar 2017

En Chance til Lasse. Regnskab for indsamling til En Chance til Lasse Indsamlingregnskab 1. marts februar 2017 Regnskab for indsamling til "En Chance til Lasse" Indsamlingregnskab 1. marts 2016-28 februar 2017 J.nr.: 16-920-01332 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger: Regnskabspåtegning 2 Den uafliængige revisors

Læs mere

Ejerforeningen Snaregade 6-6A

Ejerforeningen Snaregade 6-6A Referat fra ordinær generalforsamling den 23. maj 2018 Onsdag den 23. maj 2018, kl. 17:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Snaregade 6-6A med en dagsorden i h.t. vedtægterne.

Læs mere

Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris

Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris Sponsoraftale Deltagelse i HCV Seminar i Paris 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads 6, 3.tv.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Referat af ordinær generalforsamling 2019 i E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Afholdt mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 Cobblestone, Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby Med følgende dagsorden:

Læs mere

BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG

BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Ejd. nr. 41451 BYGGEREGLER FOR PARCELFORENINGEN KONGEVANG Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby Tlf. 45 26 01 02 Fax 45 26 01 23 www.datea.dk Lokalkontor: Viby Centret 24 8260 Viby J. DATEA AS - et selskab

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

Ejerforeningen Rosenoden referat af ekstraordinær generalforsamling

Ejerforeningen Rosenoden referat af ekstraordinær generalforsamling Side 1 af 3 Ejerforeningen Rosenoden referat af ekstraordinær generalforsamling 1. oktober 2015 kl. 19.00-21.00 på adressen Århusgade 103, 2100 København Ø Deltagere: Andre: Antony Ashton, Housing Group

Læs mere

Sponsoraftale: SoMe-aktivering af SeSymptomerne.dk

Sponsoraftale: SoMe-aktivering af SeSymptomerne.dk Sponsoraftale: SoMe-aktivering af SeSymptomerne.dk 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede De Autoimmune v/ Colitis-Crohn Foreningen

Læs mere

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning.

Et medlem spurgte om kælderrum også kunne tømmes, i forbindelse med at flyttemænd skal afrydde loftet. Bestyrelsen tog dette til efterretning. REFERAT Aalborg, 11. april 2019 Ejendomsnummer 108-627 E/F Østerport ordinær generalforsamling Mødested: DEAS A/S, Skibbrogade 5, 9000 Aalborg. Mødedato: Onsdag den 20. marts 2019, kl. 19.00 Fremmødte:

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NORD Ejendomsadministration ApS Kildebakken 1 2860 Søborg Telefon 39 57 00 20 (10-13) mail@nord-ejd.dk www.nord-ejd.dk CVR-nr: 33 39 05 72 Søborg, den 2. marts 2019 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Donationskontrakt. Parter Mellem AbbVie A/S Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede

Donationskontrakt. Parter Mellem AbbVie A/S Emdrupvej 28 C 2100 København Ø. (herefter kaldet Virksomheden ) medundertegnede Donationskontrakt Parter Mellem AbbVie A/S Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Odense Universitetshospital Hæmatologisk afdeling X Kløvervænget 19, opgang

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

AB HAB. Ordinær generalforsamling. 3. Forelæggelse af årsrapport,, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning samt godkendelse

AB HAB. Ordinær generalforsamling. 3. Forelæggelse af årsrapport,, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning samt godkendelse AB HAB Ordinær generalforsamling den 18.. april 2017 afholdt i Kulturhuset, Islands Brygge 18, med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af årsrapport, forslag

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30

Referat af ordinær generalforsamling. A/B Westend 28-30. Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 Dagsorden iflg. Vedtægter: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Bestyrelsens beretning. Referat af ordinær generalforsamling A/B Westend 28-30 Torsdag den 23. april 2015 - kl. 18.30 3) Forelæggelse af årsregnskab

Læs mere

A/B Hannholm. Onsdag den 14. januar 2015, kl. 19.00

A/B Hannholm. Onsdag den 14. januar 2015, kl. 19.00 Til medlemmerne af A/B Hannholm Referat af ordinær generalforsamling, afholdt i beboerrummet. Onsdag den 14. januar 2015, kl. 19.00 Med nedenstående dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV.

År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Borup. i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. År 2009, tirsdag den 28. april, kl.17.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: A/B Borup i Ansgar Kirke, Mågevej 33, 2400 København NV. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT

A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 769-2019 A/B Willedam GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato Tirsdag den 23. april 2019, kl. 19.30 Sted/Adresse I fælleslokalet beliggende Willemoesgade 79, kælderen, 2100 Kbh. Ø. Til stede 21 andelshavere,

Læs mere

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til:

6. Forslag fra bestyrelsen. Herunder drøftelse af større vedligeholdelsesarbejde og om hvad WestMarket pengene ( kr. plus bod) skal gå til: A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 01042-0001 18.4.2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Enghavevej, afholdt den 6.4.2017 kl. 19.00 Dagsorden:

Læs mere

vedtægter Præstelodden GRUNDEJERFORENINGEN for Penneo dokumentnøgle: LIJGY-MZF8T-BDCUX-PCJ4L-Y7C6I-08O84

vedtægter Præstelodden GRUNDEJERFORENINGEN for Penneo dokumentnøgle: LIJGY-MZF8T-BDCUX-PCJ4L-Y7C6I-08O84 vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

Bestyrelsen bemyndiges til at underskrive alle relevante dokumenter forbundet hermed, herunder fastkursaftale. Låneberegning vedlægges.

Bestyrelsen bemyndiges til at underskrive alle relevante dokumenter forbundet hermed, herunder fastkursaftale. Låneberegning vedlægges. År 201 torsdag den 11. oktober kl. 1.30 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sorgenfrilyng hos DATEA A/S Lyngby Hovedgade 4 200 Kgs. Lyngby med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent.

Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. BESLUTNINGSREFERAT Til Ordinær Generalforsamling i A/B Saga G den 23. september 2015. : 1) Valg af dirigent og referent Claus Clausen er valgt som dirigent. June Starling er valgt som referent. 2) Bestyrelsens

Læs mere

1 af :18

1 af :18 Udskriv https://dk-mg42.mail.yahoo.com/neo/launch?.rand=fs076pui658t0#44... 1 af 1 06-07-2016 11:18 Emne: Info A/B Hat. 6-10 - Referat fra ordinær generalforsamling den 07.04.2016 Fra: Til: Torben Christian

Læs mere

Nærværende beslutningsreferat og foreningens øvrige dokumenter forefindes på foreningens hjemmeside: Beslutningsreferat

Nærværende beslutningsreferat og foreningens øvrige dokumenter forefindes på foreningens hjemmeside:   Beslutningsreferat Nærværende beslutningsreferat og foreningens øvrige dokumenter forefindes på foreningens hjemmeside: www.blegdamsvej20.probo.dk Beslutningsreferat År 2019, torsdag den 28. marts afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

GENERALFORSAM LINGSREFERAT

GENERALFORSAM LINGSREFERAT 1 / 4 GENERALFORSAM LINGSREFERAT År 2019, tirsdag den 30. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Rentegården. Indkaldelse til generalforsamlingen, der blev afholdt i foreningens

Læs mere

Sponsoraftale Test for HCV ved Udsatte Legene 2017

Sponsoraftale Test for HCV ved Udsatte Legene 2017 Sponsoraftale Test for HCV ved Udsatte Legene 2017 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads

Læs mere

Da det allerede fremgår af vedtægterne, at

Da det allerede fremgår af vedtægterne, at Til andelshaverne i AB Steen Billes Gades Pryd Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Munkholmvej 370, Rye DK 4060 Kirke Såby Telefon +45 36 44

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling E/F TOP-HOUSE REFERAT AF Ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdt: 27. september 2018 Sted: Dagmarsgade 28, aula, 2200 København N Referent: Vibeke Hassel, Boligadministratorerne A/S N y r

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til andelshaverne i A/B Grønlunds Allé 104A 112E REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING 27/9-2018 År 2018, den 26. september, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hestestalden, Rødovregård, Kirkesvinget

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Referat af ordinær generalforsamling i A/B Damhjørnet afholdt den 29. april 2008 kl. 19.00 i Ålholm Kirke, Bramslykkevej 18 A, 2500 Valby Det blev konstateret at der var 32 ud af 82 andelshavere repræsenteret

Læs mere

Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende

Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende Sponsoraftale Systematisk inddragelse af pårørende 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø (herefter kaldet Virksomheden ) og medundertegnede Pårørende i Danmark v/formand Marie

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 5. juli 2016 Tirsdag den 5. juli 2016, kl. 18:30, blev der afholdt ekstraordinær generalforsamling i ejerforeningen Vesterbrogade 114-116 med en dagsorden

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) BJØRN NIELSEN 600223 HO SH GENERALFORSAMLINGSREFERAT Mandag den

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Blidahlund & Esperancegården. afholdt den 22 april 2015 kl Referat af ordinær generalforsamling i A/B Blidahlund & Esperancegården afholdt den 22 april 2015 kl. 18.00 Lokalisation: Gentofte Bibliotekerne, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup Med følgende dagsorden:

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken

Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken Referat af ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken År 2018, den 30. januar kl. 18.30, afholdtes ordinær generalforsamling i G/F Vejlesøparken i ejendommens selskabslokale Vejlesøparken 1. Der var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i E/F Otto Mønsteds Plads

Referat af ordinær generalforsamling. i E/F Otto Mønsteds Plads Referat af ordinær generalforsamling i E/F Otto Mønsteds Plads Afholdt den torsdag d. 18. maj 2017 kl. 19:00 Generalforsamlingen blev afholdt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent & referent Bestyrelsen

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2017 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: mandag den 22. maj 2017 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 45 af foreningens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108. År 2019, den 25. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Nørrebrogade 108 på adressen Nørrebrogade 108, fælleslokalet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

Sponsoraftale s av er Videoprojekt o sy pto er og beha dli g.

Sponsoraftale s av er Videoprojekt o sy pto er og beha dli g. Sponsoraftale Videoprojekt o sy pto er og beha dli g 1. Parter Mellem AbbVie A/S AbbVie Emdrupvej 28 C 2100 København Ø herefter kaldet Virkso hede og medundertegnede Brugernes Akademi Enghave Plads 6,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere