SPIL DANSK I KØBENHAVN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SPIL DANSK I KØBENHAVN"

Transkript

1 SPIL DANSK I KØBENHAVN STYRKER KOMMUNENS MUSIKLIV GENNEM NYE PARTNERSKABER OG INVOLVERER ALLE TYPER PUBLIKUM OG ARRANGØRER I Spil Dansk Ugen 2017 bygger vi videre på de etablerede gode relationer til skoler, biblioteker, kulturhuse, gymnasier og kommunens frivillige ildsjæle. Vi har i 2015 og -16 oplevet en øget lokal forankring, stor opbakning fra deltagere og publikum og en flot medieomtale. Vores by i ord og toner Spil Dansk tilbyder igen i år Københavns borgere en skræddersyet udgave af vores Spil Dansk kommunepakke i Spil Dansk Ugen (uge 44, 2017) med professionelle musikere, sangskrivere, komponister og undervisere. Samtidig søsætter vi et helt nyt initiativ i år, Vores by i ord og toner, hvor vi skaber nye sange om livet i København sammen med Københavns borgere, som er 60+. Aldersgruppen fra år og opefter bliver sommetider overset til trods for, at det er en stor og voksende gruppe, som har mange ressourcer, god tid, livserfaring og en historisk bevidsthed, som yngre generationer sjældent har. Det bliver sat i spil i dette projekt, som inkluderer både 3 timers workshops og tilknyttede offentlige koncerter med fællessang i 5 kulturhuse som Kulturhuset Pilegården, Karens Minde Kulturhus, Kulturhus Lyrskovgade, Kulturhuset Islands Brygge, Støberiet, Christianshavns Beboerhus. Vi tager kontakt til ældreklubber og relevante foreninger herunder Visens Venner i København. I 2018 vil vi sætte endnu mere fokus på projektet, så det bliver det samlende tema for Spil Dansk Ugen 2018 i København, og så det får en større værdi for borgerne og kommunen og får en national gennemslagskraft. Til dette formål har vi ansøgt Københavns Kommunes Festivalpulje. Vi håber, at Kommunen vil samarbejde om projektet, som kan blive en løftestang for, at lignende aktiviteter udbredes til at foregå i løbet af hele året og geografisk til andre dele af landet. København vil bugne af Spil Dansk arrangementer Vi laver også en lang række særlige arrangementer som i deres form og indhold dækker en række behov, der ikke opfyldes til daglig, og som bliver et tilbud til tusindvis af kommunens borgere. Arrangementerne er nærmere beskrevet på de følgende sider. Disse arrangementer og det, at Københavns Kommune kan brande sig som Spil Dansk kommune, motiverer og inspirerer hvert år mange andre aktører i kommunen til selv at lave deres egne Spil Dansk arrangementer. De foregående år har der været mindst 150 forskellige Spil Dansk arrangementer, som er foranlediget af selvstændige aktører. Alle arrangementer som vi står bag - bliver planlagt og afviklet af Spil Dansk sekretariatet i samarbejde med lokale arrangører: spillesteder, kulturhuse, skoler, øvelokaleforeninger, gymnasier, musikskoler, Københavns Lærerforening, Gymnasieskolernes Musiklærerforening o.m.a. Vi har allerede indhentet en lang række interessetilkendegivelser fra disse samarbejdspartnere.

2 2 Det samme gør sig gældende med et allerede bekræftet samarbejde med musikbrancheorganisationerne: Koda, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, Danske Populær Autorer, Musikforlæggerne i Danmark, Dansk Korforbund, LMS, Dansk Komponist Forening, Dansk Solistforbund, Alle arrangementerne sikres en høj kvalitet, idet alle de medvirkende er særligt udvalgte professionelle kunstnere, som kurateres af de respektive organisationer, der bidrager til samarbejdet og til projektets økonomi. Spil Dansk sekretariatet sørger for at lave projektledelse, afvikling og pressearbejde på alle arrangementerne og vi sørger for markedsføringen, både outdoor, på SoMe og via pressearbejde. Derudover vil de lokale samarbejdspartneres tovholdere blive inviteret til at deltage i Spil Dansk kommunekonferencen i starten af 2018, hvor vi samler kulturfolk fra alle landets kommuner. I 2017 foregår kommunekonferencen i København, hvor vi er meget glade for, at vi har fået lov til at bruge Københavns Rådhus flotte festsal til formålet. Økonomi Via massiv økonomisk støtte fra en lang række musikbrancheorganisationer er det muligt for os at levendegøre 38 koncerter og læringsprojekter i København, såfremt vi kan få det ansøgte støttebeløb via kommunen. Kunstnerne bakker op om Spil Dansk ved, at mange af dem medvirker til et meget reduceret honorar i forhold til markedsprisen. Vi håber at Københavns Kommune igen kan blive Spil Dansk Kommune sammen med i år op mod 30 andre kommuner. Se listen over tidligere Spil Dansk Kommuner på denne side 16 SPIL DANSK KONCERTER I SPIL DANSK UGEN (UGE 44) 5x HIT MED SANGSKRIVEREN EN SAMTALESALON OG KONCERT. Intim solokoncert og artist talk med fortællinger om sangene og om kunstneren om det levede liv som sangskriver og musiker. Kan foregå på biblioteker, kulturhuse, spillesteder mm. Læs mere. 5xJAZZ CARAVAN. Jubilæums-projekt som præsenterer et af de sidste 10 års vindere af DR Big Band / DPA projektet Årets nye jazznavn. Det er unge fremadstormende talenter som Helene Bak, Kasper Lang, Thomas Bryla og Jakob Sørensen (Årets Nye Jazznavn 2017) Solokoncert og artist talk til fællestime arrangement på gymnasium eller anden ungdomsuddannelse. Dette er et nyt projekt i Spil Dansk Læs mere. 5x VORES BY I ORD OG TONER (KONCERTER) 1x "KONCERT OG FÆLLESSANG PÅ RÅDHUSPLADSEN FOR SKOLEBØRN". Alle københavnske skolebørn inviteres til at komme ind på Rådhuspladsen torsdag d. 2. november og fejre Spil Dansk Ugen med koncert og fællessang med Bjarne List Nissen og hans band. De foregående år har flere tusinde børn deltaget, og arrangementet er blevet åbnet med tale af kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen og formanden for Københavns Lærerforening Jan Trojaborg. Arrangementet er i samarbejde med Musikforlæggerne i Danmark, Dansk Sang, Musiklærerforeningen og Københavns Lærerforening.

3 3 22 INVOLVERENDE LÆRINGSPROJEKTER Spil Dansk handler i høj grad om at involvere de lokale musikfolk: musikere, arrangører, sangskrivere, kor, talenter, musikentreprenører o.a. i alle aldre og genrer. Vi vil hjælpe dem og begejstre dem til at skabe, spille og dele musik med hinanden også på nye måder. Vi kobler professionelle skabende og udøvende kunstnere med de lokale amatører, som på den måde får et løft og en synlighed på hvad de selv gør og hvad de selv kan. Samtidig med Spil Dansk Ugen i uge 44, hvor DR spiller dansk musik i radioen, og ca Spil Dansk arrangementer løber af stablen over hele landet, er Spil Dansk også en række landsdækkende læringsprojekter, som ligger spredt ud over hele Danmark, og tidsmæssigt over hele efteråret. Mange af disse projekter kobler også folk unge og voksne på tværs af kommuner fra hele landet. 5x Musik på skemaet. Professionel sangskriver laver numre med en skoleklasse. Læs mere. 5x VORES BY I ORD OG TONER (WORKSHOPS) Kor Care. Et lokalt amatørkor i møde og til prøve med professionelle klassiske sangerne. Læs mere. ANMELDELSE AF LOKALT BAND. Professionel musikjournalist anmelder lokalt band. Hver af 30 Spil Dansk kommuner gør dette. Anmeldelser kommer online og sendes til lokale og nationale medier. På denne måde synliggør vi via spildansk.dk og opsøgende arbejde til radioer og medier, at talenterne og de nye stjerner kommer fra hele landet af. Dette er et nyt projekt i Spil Dansk Læs mere. 6x Vi booster talentet: o Én til én mentorsession, hvor et klassisk talent mødes med prof. klassisk komponist. Læs mere. o Én til én mentorsession, hvor et rytmisk talent mødes med prof. rytmisk sangskriver/producer. Læs mere. o 2 stk: Fire talenter deltager alle i TO klassiske heldags masterclasses. Vi samler talenter udvalgt fra musikskoler over hele DK - på konservatorierne. Læs mere. o 2 stk: Fire talenter deltager alle i TO rytmiske heldags masterclasses. Vi samler talenter udvalgt fra musikskoler over hele DK - på konservatorierne. Læs mere. Fem spor i ny dansk musik. Kursusdag for 6 musikundervisere fra folkeskole og musikskole. Prisvindende materiale og brobygningskursus skabt i konteksten af ny folkeskolelov. Læs mere. 2x Musikkens Entreprenører. TO heldags seminarer for to musikentreprenører. Læs mere. Spil Dansk Kommune-konferencen Det årlige musikkulturelle topmøde for kommuner og musik- og kulturlivsorganisationer. Dette er konferencen i foråret Se programmet for konferencen 2017 her:

4 MARKEDSFØRING, PR OG DOKUMENTATION 4 Vi vil igen i år gøre os umage med at synliggøre både arrangementerne og de mange musikaktører som involveres i København. Dette har tidligere giver massiv og landsdækkende omtale blandt andet i DR Nyhederne (TV), nationale virale succeser (Facebook) og omfattende lokal pressedækning. Vi sørger for: Produktion, distribution og ophængning af plakat. Produktion af annoncer til tryk og digital markedsføring med særlig København Spil Dansk kommune - grafik og kommunens logo (websites, nyhedsmails, Facebook). Vi sørger for, at de lokale arrangører får materialet til deres markedsføring. Alle arrangementer tilmeldes vores koncertkalender, og kommer med i de lokale samarbejdspartneres forskellige trykte arrangementskalendere. Spil Dansk sørger for i samarbejde med de lokale arrangører, samarbejdspartnere og de medvirkende at udvikle, koordinere og udsende pressemateriale til relevante medier. Arrangementerne får særlig omtale via medier i musikbranchen, også via de organisationer hvis kunstnere medvirker. PROFESSIONEL PROJEKTLEDELSE Der er kommuner over hele landet som er Spil Dansk Kommuner. I alle disse kommuner er der en lokal forankret kommune-styregruppe, typisk med folk fra kulturforvaltning, musikskole, spillested, musikforening, institutioner og bibliotek. Se listen over de Spil Dansk kommuner, som vi har samarbejdet med siden 2010 på I Københavns Kommune er det en skræddersyet kommunepakke, og derfor er det Spil Dansk sekretariatet som tager ansvaret og løfter opgaven med projektledelsen, samt koordinering og afvikling af de mange arrangementer. Det kan vi let gøre, da vores kontor ligger centralt på Gl. Kongevej. Derudover sørger vi for dokumentationen, herunder at vi samler presseklip og sender dem til jer, og at vi får taget fotos fra udvalgte arrangementer, som købes fri til jeres fremtidige afbenyttelse. Med vores lokale forankring og tætte forbindelser til musikbrancheorganisationer, kunstnerne, samt vores mediesamarbejder, så sikrer vi en professionel projektledelse af samtlige arrangementer. De mange arrangementer (herover) suppleres af en række af andre projekter og koncerter, som får liv fordi Spil Dansk opfordrer lokale samarbejdspartnere til at deltage i Spil Dansk Ugen.

5 BUDGET FOR SPIL DANSK I KØBENHAVN Udgiftpost (jf. punkterne ovenfor) Ansøgt beløb kr. Egenfinansiering kr. Vores by - i ord og toner (10 arrangementer) Fællessang på rådhuspladsen arrangementer Markedsføring, PR og dokumentation Professionel projektledelse TOTAL Projektets samlede budget for alle 38 projekter og koncerter: Egenfinansiering via Spil Dansk og Spil Dansk s samarbejdspartnere Ansøgt beløb hos Københavns Kommune = kr. = kr. = kr. Vi håber med fortsat velvillig støtte fra Københavns Kommune - at kunne levendegøre disse mange innovative og inddragende projekter og koncerter i Spil Dansk Ugen og over hele efteråret - til glæde og gavn for en masse borgere, publikummer og det lokale musiklivs mange aktører, arrangører og institutioner. Vi står naturligvis til rådighed for at svare på spørgsmål af enhver art. Bedste hilsner Ricco Victor Direktør, Spil Dansk Gl. Kongevej København V ricco@spildansk.dk Bilag: Om Spil Dansk Budget Uforpligtende interessetilkendegivelser fra Kulturhuse

6 6 FAKTA OM SPIL DANSK: Spil Dansk Ugen også kaldet Musiklivets Festuge - er altid i uge 44. Spil Dansk Ugen kulminerer på Spil Dansk Dagen også kaldet Musiklivets Festdag er altid torsdag i uge 44. Spil Dansk har siden 2001 været Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed af arrangementer Spil Dansk foreningens ejerkreds består af Koda, Dansk Musiker Forbund, Dansk Artist Forbund, Musikforlæggerne og Danske Populær Autorer. Læs mere om bestyrelsesmedlemmerne Her. Læs mere om Spil Dansk, tilmeld arrangementer og tjek kalenderen på spildansk.dk. SPIL DANSK (vores formål): Udbreder, udvikler og sætter fokus på dansk musikkultur i bredeste forstand. Er forankret i et lokalt, regionalt og nationalt samarbejde. Begejstrer og inspirerer danskerne til at skabe, spille og dele musik med hinanden. Dyrker og styrker kvaliteten og diversiteten i den danske musik i et genremæssigt bredt, folkeligt, historisk, nutidigt og fremtidigt perspektiv. Fremmer og sikrer mangfoldigheden i dansk musiklivs fødekæder, fra amatørerne til de professionelle og fra børnene til seniorerne. Styrker det danske musikliv gennem nye partnerskaber og involverer alle typer publikum, lyttere og arrangører. Skaber grobund for sammenhængskraft og fællesskab i samfundet gennem dialog og inklusion med musikken i hånden.

7 SPIL DANSK BUDGET 2017 (38 ARRANGEMENTER) ANSØGES HOS KK EGENFINANSIERING Vores by - i ord og toner (10 arrangementer) Fællessang på rådhuspladsen arrangementer Markedsføring, PR og dokumentation Professionel projektledelse TOTAL Projektets samlede økonomi Egenfinansiering af Spil Dansk og af Spil Dansks samarbejdspartnere Note 1 Ansøges hos Københavns Kommune: Note 2 Ansøgt beløb hvis IKKE der skal laves kunstplakat Note 1 Diverse musikbrancheorganisationer og institutioner. Lokale arrangørers udgifter til planlægning, markedsføring og afvikling (og produktion/teknik) er ikke medregnet. Derfor har det ekstra stor værdi pga. lokale arrangørers arbejdstid og egne udgifter Note 2 Inklusiv en særlig København Spil Dansk kommune kunstplakat for kr. (alt inkl. også opklæbning af 800 plakater)

8 Vores by - i ord og toner ANSØGES HOS KK EGENFINANSIERING Honorarer til medvirkende (5 workshops a 3 timer) Honorarer til 5 undervisere (5 x 5000 kr) Note 1 I alt (mellemsum) Honorarer til medvirkende (5 koncerter) 0 Honorarer til musikere (5 koncerter med trioer = 15 musikere á kr) Note 1 I alt (mellemsum) Teknik og afvikling 0 Leje af lydanlæg og teknikere 0 0 Note 2 Leje af vogn/scene 0 0 Note 2 Koda (5 arr. á 500 kr) I alt (mellemsum) Udgifter i alt Note 1 Alle kunsterhonorarer er strengt fortrolige, og forhandlet til under markedspris pga. Spil Dansk store netværk og samarbejdsflade. Note 2 Lokal medfinansiering/bidrag fra kulturhusene dækker produktionen

9 Fællessang på Rådhuspladsen ANSØGES HOS KK EGENFINANSIERING Honorarer til medvirkende Musikere, honorarer (Bjarne List Nissen + 5 prs. Band) Note 1 I alt (mellemsum) Teknik og afvikling 0 Leje af lydanlæg og teknikere Leje af vogn/scene Koda I alt (mellemsum) Særlig markedsføring Almen markedføring - pressemeddelelser, SoMe også gn. samarbejdspartneres kanaler I alt (mellemsum) Udgifter i alt Note 1 Alle kunsterhonorarer er strengt fortrolige, og forhandlet til langt under markedspris pga. Spil Dansk store netværk og samarbejdsflade med kunstnerne og deres organisationer.

10 27 arrangementer ANSØGES HOS KK EGENFINANSIERING 5 x koncerter/samtale-salon "Hit med sangskriveren" x koncerter/artist talks "Jazz Caravan" Anmeldelse af lokalt band (NYT projekt) Kor Care (4 professionelle klassiske sangere) x workshops: "Musik på skemaet" Note 2 Vi booster talentet: rytmisk mentorsession Vi booster talentet: klassisk mentorsession x masterclasses for hver af 4 talenter (klassisk) "Vi booster talentet" Note 3 2 x masterclasses for hver af 4 talenter (rytmisk) "Vi booster talentet" Note 3 Fem Spor i Ny Dansk Musik (6 kursister) Note 4 Musikkens Entrepenører (4 personer deltager på 2 x heldags seminarer) Note 5 Spil Dansk kommune-konferencen 2018 (10 personer á kr.) Mellemsum Note 1 Alle kunsterhonorarer er strengt fortrolige, og forhandlet til langt under markedspris pga. Spil Dansk store netværk og samarbejdsflade med kunstnerne og deres organisationer. Note 2 Prof. Komponist laver musik med en skoleklasse en hel skoledag Note kr. pr. person pr. masterclass Note 4 3 musiklærere og 3 musikskolelærere får kursusdag. 500 kr. pr. deltager Note kr. pr. person pr. deltager

11 MARKEDSFØRING, PR, DOKUMENTATION ANSØGES HOS KK EGENFINANSIERING Kunstplakat Honorar til kunstner Note 1 Layout / grafikere Tryk af 800 plakater Ophængning Mellemsum Annoncering Facebook-annoncer Fotograf Honorar til fotograf (inkl. transportudgifter, og inkl. frikøb af fotos til kommerciel brug) Grafisk markedsføringskit med København Kommunes navn på (Spil Dansk Kommune identitet) Note 2 Spil Dansk kommune-logo Annonceskabeloner i forskellige formater (høj og bredformat) Note 3 Facebook-covers i forskellige designs Mellemsum Dokumentation og evaluering Sortering af presseklip, tilsendes kommunen, abonnement via infomedia Spørgeskema/undersøgelse som udsendes til alle involverede samarbejdspartnere Møder med arrangører/samarbejdspartnere (evaluering og snak om 2018 samarbejde) Mellemsum Pressearbejde Udarbejdelse og udsendelse af pressemeddelelser. Journalist / pressemedarbejder Løbende nyhedsstrøm og svar/kommunikation/ansvar for Spil Dansk i København (facebook side Mellemsum Total Note 1 Eksempelvis Kasper Eistrup eller Johnny Madsen Note 2 Til digital markedsføring af arrangementer Note 3 Kan bruges til enkeltstående arrangementer såvel som oversigt over alle arrangementer

12 Professionel projektledelse ANSØGES HOS KK EGENFINANSIERING Projektledelse og koordinering via Spil Dansk sekretariatet Note 1 Mellemsum Note 1 Booking og kuratering af kunstnere, aftaler med lokale arrangører, møder med arrangører, koordinering af tilmeldinger. Projektledelse.

13 Uforpligtende interessetilkendegivelse fra Kulturhuset Islands Brygge Fra: Kasper Prange Hansen Emne: SV: Event for i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Dato: 16. maj 2017 kl CEST Til: 'Signe Sejerskilde Andersen' <signe@spildansk.dk> Hej Signe Vi bakker bestemt op om den gode ide og stiller de ønskede lokaler til rådighed mandag d. 30/ Med venlig hilsen Kasper Prange Hansen Kulturmedarbejder, Kulturhuset Islands Brygge KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Kultur og Idræt Christianshavn Vestamager Islands Brygge København S Telefon Direkte Mobil kashan@kff.kk.dk Web EAN Fra: Signe Sejerskilde Andersen [mailto:signe@spildansk.dk] Sendt: 16. maj :05 Til: Kasper Prange Hansen <kashan@kff.kk.dk> Emne: Event for i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Kære Kasper fra Kulturhuset Islands Brygge, Tak for snakken, og super fedt, at I gerne vil lægge hus til vores senior-arrangement. :) Vi snakkede om i telefonen, at mandag i uge 44 var der muligvis ledige lokaler hos jer - det var salonen fra kl. 12 til workshoppen og salen fra kl. 17? Her er lidt info om ideen: Vi vil gerne lave et arrangement for seniorerne (60+) i København i Spil Dansk Ugen 2017, som vi mener, er en overset gruppe, der rummer mange ressourser, god tid, livserfaring og historisk bevidsthed. Helt specifikt havde vi tænkt os at lave en 3 timers workshop, hvor seniorerne får mulighed for at skrive en sang med anekdoter fra deres liv i samarbejde med en professionel sangskriver, herefter vil der være tilknyttede offentlige koncerter i en række kulturhuse i forskellige bydele af København. Vi har ALLEREDE I DAG brug for en tilkendegivelse om I kunne være interesserede i at modtage et sådant arrangement, fordi vi NETOP I MORGEN skal søge fondspenge fra Københavns Kommune til projektet, og det kræver at vi vedlægger uforpligtende interessetilkendegivelser i ansøgningen. En mail-bekræftelse er rigeligt - og som sagt er det uforpligtende.på forhånd mange tak for jeres hjælp. :) De bedste hilsner, Signe Sejerskilde Andersen Projektmedarbejder, Spil Dansk signe@spildansk.dk (+45)

14 Uforpligtende interessetilkendegivelse fra Støberiet Fra: Michael Gaardsøe Emne: SV: Event for i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Dato: 16. maj 2017 kl CEST Til: 'Signe Sejerskilde Andersen' <signe@spildansk.dk> Hej Signe Det er et klart JA herfra J Spændende format! Med venlig hilsen Michael Gaardsøe Kulturmedarbejder Støberiet KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Kultur N Blågårds Plads København N Telefon h16f@kff.kk.dk EAN Fra: Signe Sejerskilde Andersen [mailto:signe@spildansk.dk] Sendt: 16. maj :23 Til: Michael Gaardsøe Emne: Event for i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Kære Michael fra Støberiet, Tak for snakken, og super fedt, at I gerne vil lægge hus til vores senior-arrangement. :) Her er lidt info om ideen: Vi vil gerne lave et arrangement for seniorerne (60+) i København i Spil Dansk Ugen 2017, som vi mener, er en overset gruppe, der rummer mange ressourser, god tid, livserfaring og historisk bevidsthed. Helt specifikt havde vi tænkt os at lave en 3 timers workshop, hvor seniorerne får mulighed for at skrive en sang med anekdoter fra deres liv i samarbejde med en professionel sangskriver, herefter vil der være tilknyttede offentlige koncerter i en række kulturhuse i forskellige bydele af København. Vi har ALLEREDE I DAG brug for en tilkendegivelse om I kunne være interesserede i at modtage et sådant arrangement, fordi vi NETOP I MORGEN skal søge fondspenge fra Københavns Kommune til projektet, og det kræver at vi vedlægger uforpligtende interessetilkendegivelser i ansøgningen. En mail-bekræftelse er rigeligt - og som sagt er det uforpligtende. På forhånd mange tak for jeres hjælp. :) De bedste hilsner, Signe Sejerskilde Andersen Projektmedarbejder, Spil Dansk signe@spildansk.dk (+45)

15 Uforpligtende interessetilkendegivelse fra Kulturhuset Pilegården Fra: Mette Bøgelund Lerstrup Larsen Emne: SV: Event i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Dato: 16. maj 2017 kl CEST Til: 'Signe Sejerskilde Andersen' <signe@spildansk.dk> Hej Signe. Jeg bekræfter denne aftale J (Sad lige i møde derfor lettere forsinket)! Jeg har booket lok. 6 med plads til max 50 i dagtimerne (man kan sagtens være færre uden det bliver trist) og caféen om aftenen til koncert. Håber du kan nå at få ansøgningen sendt af sted stadig Med venlig hilsen Mette Bøgelund Lerstrup Larsen Daglig leder Pilegården KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Kultur og Fritid Nord Brønshøjvej Brønshøj Mobil metteb@kff.kk.dk Web EAN Fra: Signe Sejerskilde Andersen [mailto:signe@spildansk.dk] Sendt: 16. maj :44 Til: Mette Bøgelund Lerstrup Larsen Emne: Event i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Kære Mette fra Kulturhuset Pilegården, Tak for snakken, og super fedt, at I gerne vil lægge hus til vores senior-arrangement. :) Vi snakkede om i telefonen at torsdag i uge 44 var der muligvis ledige lokaler hos jer. Her er lidt info om ideen: Vi vil gerne lave et arrangement for seniorerne (60+) i København i Spil Dansk Ugen 2017, som vi mener, er en overset gruppe, der rummer mange ressourser, god tid, livserfaring og historisk bevidsthed. Helt specifikt havde vi tænkt os at lave en 3 timers workshop, hvor seniorerne får mulighed for at skrive en sang med anekdoter fra deres liv i samarbejde med en professionel sangskriver, herefter vil der være tilknyttede offentlige koncerter i en række kulturhuse i forskellige bydele af København. Vi har ALLEREDE I DAG brug for en tilkendegivelse om I kunne være interesserede i at modtage et sådant arrangement, fordi vi NETOP I MORGEN skal søge fondspenge fra Københavns Kommune til projektet, og det kræver at vi vedlægger uforpligtende interessetilkendegivelser i ansøgningen. En mail-bekræftelse er rigeligt - og som sagt er det uforpligtende. På forhånd mange tak for jeres hjælp. :) De bedste hilsner, Signe Sejerskilde Andersen

16 Uforpligtende interessetilkendegivelse fra Valby Kulturhus Fra: Leif Norlyk Emne: SV: Event i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Dato: 16. maj 2017 kl CEST Til: "'signe@spildansk.dk'" <signe@spildansk.dk> Cc: Mia Roskjær Madsen <E29M@kff.kk.dk> Hej Signe Jamen så rykker vi da lidt hurtigt. I Valby Kulturhus vil vi gerne støtte initiativet og lægge rum til. Jeg forstår, at det er i uge 44. Hvornår på dagen? Visse dage er der flere lokaler at vælge imellem. Du er velkommen til at kigge forbi. Med venlig hilsen Leif Norlyk kultur- og kommunikationsmedarbejder Valby Kulturhus KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Kultur Syd Valgårdsvej Valby Mobil Fax norlyk@kff.kk.dk Web EAN Fra: Signe Sejerskilde Andersen [mailto:signe@spildansk.dk] Sendt: 16. maj :12 Til: KFFKP Kultursyd Emne: Event i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Kære Kultur Syd, Jeg har forsøgt at ringe til jer uden held, derfor denne mail, som jeg håber I kan rykke på meget hurtigt. Vi vil gerne lave et arrangement for seniorerne (60+) i København i Spil Dansk Ugen 2017, som vi mener, er en overset gruppe, der rummer mange ressourser, god tid, livserfaring og historisk bevidsthed. Helt specifikt havde vi tænkt os at lave en 3 timers workshop, hvor seniorerne får mulighed for at skrive en sang med anekdoter fra deres liv i samarbejde med en professionel sangskriver, herefter vil der være tilknyttede offentlige koncerter i en række kulturhuse i forskellige bydele af København. Vi har ALLEREDE I DAG brug for en tilkendegivelse om I kunne være interesserede i at modtage et sådant arrangement, fordi vi NETOP I MORGEN skal søge fondspenge fra Københavns Kommune til projektet, og det kræver at vi vedlægger uforpligtende interessetilkendegivelser i ansøgningen. En mail-bekræftelse er rigeligt - og som sagt er det uforpligtende. På forhånd mange tak for jeres hjælp. :) De bedste hilsner, Signe Sejerskilde Andersen Projektmedarbejder, Spil Dansk signe@spildansk.dk (+45)

17 Uforpligtende interessetilkendegivelse fra Christianshavns beboerhus Fra: "Christianshavns beboerhus" Emne: Vedr.: Event i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Dato: 16. maj 2017 kl CEST Til: "Signe Sejerskilde Andersen" <signe@spildansk.dk> Svar til: <mail@beboerhus.dk> Hej Signe. Vi i Christianshavn Beboerhus vil meget gerne lægge hus til jeres arrangement: Spil Dansk i uge Mvh. Simon On 16 May 2017 at 13:54:49 +02:00, Signe Sejerskilde Andersen <signe@spildansk.dk> wrote: Kære Christianshavns Beboerhus, Tak for snakken. :) Her er lidt info om ideen: Vi vil gerne lave et arrangement for seniorerne (60+) i København i Spil Dansk Ugen 2017, som vi mener, er en overset gruppe, der rummer mange ressourser, god tid, livserfaring og historisk bevidsthed. Helt specifikt havde vi tænkt os at lave en 3 timers workshop, hvor seniorerne får mulighed for at skrive en sang med anekdoter fra deres liv i samarbejde med en professionel sangskriver, herefter vil der være tilknyttede offentlige koncerter i en række kulturhuse i forskellige bydele af København. Vi har ALLEREDE I DAG brug for en tilkendegivelse om I kunne være interesserede i at modtage et sådant arrangement, fordi vi NETOP I MORGEN skal søge fondspenge fra Københavns Kommune til projektet, og det kræver at vi vedlægger uforpligtende interessetilkendegivelser i ansøgningen. En mail-bekræftelse er rigeligt - og som sagt er det uforpligtende. På forhånd mange tak for jeres hjælp. :) De bedste hilsner, Signe Sejerskilde Andersen Projektmedarbejder, Spil Dansk signe@spildansk.dk (+45)

18 Uforpligtende interessetilkendegivelse fra Vesterbro Bibliotek og Kulturhus Fra: René Toft Emne: Event i uge 44 i samarbejde med Spil Dansk Dato: 17. maj 2017 kl CEST Til: "'signe@spildansk.dk'" <signe@spildansk.dk> Hej Signe Hvis vi kan nå det, vil vi, Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, gerne give en uforpligtende interessetilkendegivelse på jeres spændende workshop for de 60+. Med venlig hilsen René Toft Børnekulturkoordinator Vesterbro Kulturhus KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Kultur Syd Lyrskovgade 4, København V Telefon Mobil e77l@kff.kk.dk Web kultursyd.kk.dk/vesterbrobibliotekogkulturhus EAN

SPIL DANSK I KØBENHAVN SPIL DANSK STYRKER KOMMUNENS MUSIKLIV GENNEM NYE PARTNERSKABER - SAMTIDIGT INVOLVERER VI ALLE TYPER PUBLIKUM OG ARRANGØRER

SPIL DANSK I KØBENHAVN SPIL DANSK STYRKER KOMMUNENS MUSIKLIV GENNEM NYE PARTNERSKABER - SAMTIDIGT INVOLVERER VI ALLE TYPER PUBLIKUM OG ARRANGØRER SPIL DANSK I KØBENHAVN SPIL DANSK STYRKER KOMMUNENS MUSIKLIV GENNEM NYE PARTNERSKABER - SAMTIDIGT INVOLVERER VI ALLE TYPER PUBLIKUM OG ARRANGØRER København skal igen være med til at fejre dansk musik og

Læs mere

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk

MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS. dagen. spildansk.dk TORSDAG TORSDAG DEN DEN 25. 25. OKTOBER OKTOBER spildansk.dk MUSIKLIVETS MUSIKLIVETS ÅRLIGE ÅRLIGE FESTDAG FESTDAG dagen 2012 Bliv Spil Dansk kommune og få en Spil Dansk kommunepakke Et partnerskab mellem

Læs mere

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet

Om Kommunepakken. Indhold: Om Spil Dansk Dagen. Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med. Formål med samarbejdet Om Kommunepakken Indhold: Om Spil Dansk Dagen Krav til musikken Alle typer musikarrangementer Alle kan være med Formål med samarbejdet Spil Dansk Dagens vision Fokuspunkter KODAs forventning til kommunens

Læs mere

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik

SPIL DANSK DAGEN. Torsdag 30. oktober 2008. Vær med i årets største festdag for dansk musik SPIL DANSK DAGEN Torsdag 30. oktober 2008 Vær med i årets største festdag for dansk musik Spil Dansk Dagen en mangfoldighed af musik over hele landet Dansk musik er mangfoldig og fortjener at blive udforsket

Læs mere

SPIL DANSK KONFERENCEN 2016

SPIL DANSK KONFERENCEN 2016 SPIL DANSK KONFERENCEN 2016 Vi glæder os over at kunne samle musik og kulturledere fra hele landet til en helt særlig dag, hvor vi sætter fokus på dansk musikkultur i bredeste forstand. Fra Spil Dansk

Læs mere

Drejebog til Spil Dansk Kommunerne

Drejebog til Spil Dansk Kommunerne Drejebog til Spil Dansk Kommunerne De følgende sider er en drejebog, hvor Spil Dansk Kommunerne samt nye ansøgere kan læse om detaljerne i hvert enkelt tilbud i Spil Dansk Kommunepakken. En række forhold

Læs mere

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse

2200 Børn & Musik. Resumé: Målgruppe: Projektbeskrivelse 2200 Børn & Musik Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en udendørs børnemusikfestival på Nørrebro, der løber af stablen d. 18.-21. maj 2017. Arrangementet er non profit og tilbyder gratis musik

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Spil Dansk i Egedal Kommune 2016 evalueringsark

Spil Dansk i Egedal Kommune 2016 evalueringsark Spil Dansk i Egedal Kommune 2016 evalueringsark Data indsamlet af Mikkel Benn, musikskoleleder og tovholder på Spil Dansk 2016. Bygget på indkomne kommentarer fra deltagere og arrangører. Event Institution/venue

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 11. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

1. FØR I KONTAKTER OS:

1. FØR I KONTAKTER OS: - planlægning - 1. FØR I KONTAKTER OS / 2. DEADLINE / 3. EFTER I HAR KONTAKTET OS / 4. MENTORER / 5. HVAD ER TALENT? 6. FORVENTNINGER / 7. BESKRIVELSE / 8. OMTALE / 9. AFLYSNING / 10. FAQ 1. FØR I KONTAKTER

Læs mere

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens.

ASSENS KOMMUNE. Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler. Assens Kommune Rådhus Alle Assens. ASSENS KOMMUNE Assens Kommune Rådhus Alle 5 5610 Assens Dato 24.02.2017 Ansøgning om tilskud til kulturelle aktiviteter - De frie Kulturmidler Aktivitet Overskrift Sted for afholdelse Dato for afholdelse

Læs mere

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!

Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010. 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket! Spil Dansk Dagens Sangskriverkonkurrence 2010 Der kan indsendes sange til konkurrencens to kategorier: 1: Fødselsdagssangen for voksne (= Årets danske sang 2010) 2: Årets danske børnesang 2010 (Lukket!)

Læs mere

Skolenyt uge 40

Skolenyt uge 40 Skolenyt uge 40 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne fredag lader vi op til næste uges emneuge Vi starter nemlig ud på det 1. hold, så alle elever kommer igennem alle 5 hold. Husk der i næste

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013

Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Velkommen til fyraftensmøde: Naturens Dag 2013 Baggrund Formål Få børn og andre ud i naturen, Børn er i dag halvt så meget i naturen som deres bedste forældre var, da de var børn (Gallup-undersøgelse 09)

Læs mere

BLIV SPIL DANSK KOMMUNE ET PARTNERSKAB MELLEM KOMMUNERNE OG MUSIKBRANCHEN

BLIV SPIL DANSK KOMMUNE ET PARTNERSKAB MELLEM KOMMUNERNE OG MUSIKBRANCHEN 2011 S T E V I L K I MUS E G I L R Å DAG FEST OBER 7. OKT AG 2 TORSD.DK ANSK SPILD BLIV SPIL DANSK KOMMUNE ET PARTNERSKAB MELLEM KOMMUNERNE OG MUSIKBRANCHEN 1 SPIL DANSK KOMMUNEPAKKEN ER EN MUSIKALSK GAVE

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2016 Lørdag den 3. december 2016 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: 2700Kulturdag 2015 Lørdag den 13. juni 2015 Brønshøj Torv Kirsten Møller Arbejdsgruppen

Læs mere

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd

Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Vejledning til FORENINGEN: Kommunikation om Rigtige Mænd Tak, fordi I vil være en del af Rigtige Mænd-projektet og fordi I vil være med til at arrangere Rigtige Mænd Løbet, som er det første mandeløb,

Læs mere

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september

1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 13. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Skolenyt uge 43 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 43 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 43 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Så er vi ved ugens ende og det er tid til endnu en lille evaluering. Tirsdag tog alle elever og voksne til Nykøbing. En rigtig, rigtig god dag berettes

Læs mere

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september

Presseguide. 1. Forslag til pressearbejde før uddelingen den 12. september Presseguide Det lokale arbejde med pressen skaber opmærksomhed, der rækker ud over morgeneventen. Jeres indsats for at tiltrække god presseomtale er derfor et vigtigt bidrag til kampagnens succes. Denne

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG

Inviter borgerne på NATURENS DAG Inviter borgerne på NATURENS DAG Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 10. september 2017 Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet Naturens Dag for

Læs mere

2200 Børn & Musik 2018

2200 Børn & Musik 2018 2200 Børn & Musik 2018 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro som har eksisteret siden 2013. Festivalen består i 2018 for første gang af to dele, en udendørsdel,

Læs mere

2200 Børn & Musik 2019

2200 Børn & Musik 2019 2200 Børn & Musik 2019 Projektbeskrivelse Resumé: 2200 Børn & Musik er en børnemusikfestival på Nørrebro, som er med til at sikre, at bydelens børn møder og deltager i livemusik af høj kvalitet. Festivalen

Læs mere

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september

Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Giv borgerne glæde, bevægelse og oplevelser på Naturens Dag den 9. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter Projektskema Lokaludvalgets egne projekter FØR PROJEKTET STARTES: Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2015 Lørdag den 5. december 2015 Tingbjerg, Husum Bypark,

Læs mere

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 39 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Som optakt til Spil dansk dagen havde vi et par ekstra sange i onsdags til morgensang. Kig i Skolenyt og forhåbentlig sæt et stort X for at komme

Læs mere

Ansøgningsskema Mærk Næstved

Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskema Mærk Næstved Ansøgningsskemaet udfyldes og indsendes som e-mail til: Mærk Næstved, Center for Strategi og Innovation Mrk: Ansøgning Mærk Næstved Mail: maerk@naestved.dk Har du spørgsmål

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK

GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK GENTOFTE I BEVÆGELSE IDRÆTS- OG BEVÆGELSESPOLITIK 2017-2029 Foto Uber Images Das Büro Per Heegaard STT Foto Flemming P. Nielsen Udarbejdelse Gentofte Kommune Layout: Operate A/S Tryk Bording A/S Oplag:1000

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik i Nyborg Kommune

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik i Nyborg Kommune Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik i Nyborg Kommune VISION Netop i Nyborg! Midt i Danmark og med udkig til Sprudlende kultur, levende fritid og idræt og gi ŕ os oplevelser og udsyn! hele verden: er med

Læs mere

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015

Landsforeningen Lænken. Nyhedsbrev sommer 2015 Landsforeningen Lænken Nyhedsbrev sommer 2015 Lænkens sommertræf 2015 Så blev det endelig UGE 27, hvor over 80 glade voksne og børn tog afsted til Laugesens Haver nær Herning for at hygge sig i en lille

Læs mere

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen.

Du har indsendt følgende ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen. -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Roskilde Kommune [mailto:kommunen@roskilde.dk] Sendt: 12. september 2017 16:11 Til: Postkasse Kultur og Idræt Emne: Ansøgning om tilskud fra Start- og Udviklingspuljen

Læs mere

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI

LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI LIVSBANENS FRIVILLIGSTRATEGI Mobil 61 39 97 64/21 24 48 88 Mail info@livsbanen.dk CVR 34639469 Web www.livsbanen.dk www.facebook.com/livsbanen www.youtube.com/livsbanen www.soundcloud.com/livsbanen Livsbanens

Læs mere

Velkommen til Borgernes Hus

Velkommen til Borgernes Hus Velkommen til Borgernes Hus VELKOMMEN TIL BORGERNES HUS Hvad kan vi? Borgernes Hus er din indgang til bibliotek, musik, borgerservice, frivillighed og foreningsliv i Odense. Her kan du mødes med andre

Læs mere

DANSK FORF4TTER FORENING grundtvigskforum KlRKE SKOLE KULTUR SAMFUND å? ALSANG l DANMARK EN LÆRKE LETTED* os TUSIND FULGTE I anledningen af 75-året fo

DANSK FORF4TTER FORENING grundtvigskforum KlRKE SKOLE KULTUR SAMFUND å? ALSANG l DANMARK EN LÆRKE LETTED* os TUSIND FULGTE I anledningen af 75-året fo DANSK FORF4TTER FORENING grundtvigskforum KlRKE SKOLE KULTUR SAMFUND å? ALSANG l DANMARK EN LÆRKE LETTED* os TUSIND FULGTE I anledningen af 75-året for Danmarks befrielse samles danskerne i Danmarks største

Læs mere

og 26. maj 2018

og 26. maj 2018 24. 25. og 26. maj 2018 1 Baggrund I 2014 tog en mindre gruppe designvirksomheder initiativ til arrangementet 3daysofdesign. Ideen var, at journalister, indkøbere, forhandlere og designinteresserede fra

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015

Dansk Sejlunion - Klubkonference. 21. november 2015 Dansk Sejlunion - Klubkonference 21. november 2015 Vi vil fortælle om Baggrunden for projekt Vild med Vand Status for projektet Hvad består projektet af Hvad leverer projektsekretariatet Hvordan kommer

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober

Mødrehjælpen inviterer til reception 19. oktober FrivilligCenter Lolland Nyhedsbrev 25 / September 2012 Kære alle sammen Efterårets flotte farver er ved at gøre sit indtog og der er stor aktivitet på FrivilligCenter Lolland og i foreningslivet lokalt.

Læs mere

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1

Evaluering. Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evaluering Ungdomsfestivalen Trekants Rabalder vol. 1 Evalueringen er udarbejdet i samarbejde mellem Ungdomshuset Walker (Middelfart Kommune), Ungdommens Hus (Fredericia Kommune) og Kolding Kommune. Plakaten

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2014

Nyhedsbrev Oktober 2014 Nyhedsbrev Oktober 2014 Kære medlemmer og læsere af Landsforeningens nyhedsbrev Dette er vores tredje nyhedsbrev i år. Siden sidst har der været sommerferie, og i dette kvartal har satspuljeprojektet haft

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

Status & Frem,d. Mest Til- frem og en smule Tilbage

Status & Frem,d. Mest Til- frem og en smule Tilbage Status & Frem,d Mest Til- frem og en smule Tilbage Fase 1. April 16 August 17 Resultater: Tværgående samarbejder og nye møder Stor viden og kendskab opnået Involvering og engagement lykkedes GennemslagskraJ

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes: Titel: Musik på Engen Dato: 18., 19. og 20. august 2017 Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Musik på Engen 2017 18., 19. og 20. august 2017 Finn Nesgaard, Freddy

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 2. Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 2 Resumé af spørgeskemaundersøgelsen & Stikordsreferat af Debatsession #1 og #2 Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig Undersøgelse

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4...

file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... file:///c:/adlib%20express/work/20150602t162442.299/20150602t162442.752/91bb1f8c-cc23-4... Page 1 of 1 02-06-2015 From: KFFKP Sekretariat og Presse Sent: 27-05-2015 09:43:21 To: Stine H i S rensen CC:

Læs mere

Sønderjyllands Symfoniorkester

Sønderjyllands Symfoniorkester Sønderjyllands Symfoniorkester Tema 2018 : t r a z o M e k s i g a M Et musikforløb for 4. klasser Forældremateriale 1 Indhold Kære forældre... Brev uddelt på skolerne... Om skolekoncerterne... Børn og

Læs mere

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST

Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST FØR PROJEKTET STARTES: Projektskema Lokaludvalgets egne projekter UDKAST Titel: Dato: Sted: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Jul i Vandtårnet og koncert 2018 Lørdag den 8. december 2018 Tingbjerg, Husum

Læs mere

On 25 Feb 2015, at 15:00, Marianne Qvist Lessèl <MALL@frederikshavn.dk> wrote:

On 25 Feb 2015, at 15:00, Marianne Qvist Lessèl <MALL@frederikshavn.dk> wrote: From:Johan Nüchel Hesselholt To:Marianne Qvist Lessèl Subject:Re: Frederikshavn & Zulu Sommerbio. Hej Marianne Her er præsentationen, mange tak for hjælpen. Mvh. Johan Nüchel Hesselholt On 25 Feb 2015,

Læs mere

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM

VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM VI SØGER DIG SÅDAN SØGER DU DET KONGELIGE DANSKE MUSIKKONSERVATORIUM Det er min oplevelse, at hvis man har noget nyt på hjerte, så bliver man lyttet til. CÆCILIE BALLING, VIOLINSTUDERENDE På konservatoriets

Læs mere

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr:

Ansøger: Musikteater Næstved CVR-nr: Projektet kort fortalt: I maj 2019 vil Musikteater Næstved opsætte en ny og opdateret iscenesættelse af musicalen NINE-TO-FIVE med lokal talentmasse på Ny Ridehus, Grønnegade Kaserne Kulturcenter, Næstved.

Læs mere

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE

ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE ÅRETS STORE 2018 KAMPAGNE Overblik over alt hvad du kan bruge for at gøre opmærksom på jeres arrangementer - HVEM TAGER DU MED? Sidste år var Danmark Spiser Sammen på næsten alles læber. Vi gentager successen

Læs mere

Kommunikationshandlingsplan for Plan og Koncept Analysefasen maj-august 2010

Kommunikationshandlingsplan for Plan og Koncept Analysefasen maj-august 2010 Cykelpendlerruter i hovedstadsområdet Kommunikationshandlingsplan for Plan og Koncept Analysefasen maj-august 2010 10-06-2010/NIHE Oversigt Medio juni Åbning af hjemmesiden med fokus på Albertslundruten

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

Projektbeskrivelse Digital opslagstavle og kontaktforum

Projektbeskrivelse Digital opslagstavle og kontaktforum Projektbeskrivelse Digital opslagstavle og kontaktforum 1 Indholdsfortegnelse Side Forord.. 3 Baggrund 4 Projekt-idé 5 Projektets ophavsmænd, ansvar og roller. 6 Præsentation af platformen 7 Navn og logo

Læs mere

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG

HANDS-ON TOUR HÅNDBOG HANDS-ON TOUR HÅNDBOG FORORD Danske produktionsvirksomheder har brug for dygtige faglærte. Men erhvervsuddannelserne, som skal uddanne de dygtige industriteknikere, plastmagere, tekniske designere og

Læs mere

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt

gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt gladsaxe.dk/kultur Kultur fritid idræt Kultur-, fritids- og idrætspolitik 2013-2016 Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik 2013-2016 Indledning Kultur-, fritids- og idrætslivet er med til at gøre Gladsaxe

Læs mere

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune Indsendelse #2444 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/80978/submission/2444 Side 1 af 4 Information om indsendelse Formular: Ansøgning til Start- og Udviklingspuljen Indsendt af Anonym (ikke bekræftet)

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Udstillingen finder sted i galleriets baglokale (væk fra galleriets kommercielle udstillingslokale).

Udstillingen finder sted i galleriets baglokale (væk fra galleriets kommercielle udstillingslokale). From: Charlotte Præstegaard Schwartz Sent: 23. januar 2017 10:16 To: Rasmus Nielsen Subject: Tilsagn fra Københavns Billedkunstudvalg til "Conversation I: Family, work, art, surroundings"

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK

OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK NOTAT JOURNALNUMMER SKREVET AF MORTEN SVARRE ANDERSEN OPSAMLING INPUT TIL KULTURPOLITIK Følgende opsamling opsummerer input fra aktører og borgere leveret på borgermødet d. 7. december i St. Tårnby Forsamlingshus

Læs mere

Viborg Kommune i bevægelse

Viborg Kommune i bevægelse Viborg Kommune i bevægelse politik for idræt og motion UDKAST Indhold Indledning....................................................3 Politikkens opbygning....................................... 4 Politikkens

Læs mere

AABENRAA MUSIKSKOLE STRATEGI

AABENRAA MUSIKSKOLE STRATEGI AABENRAA MUSIKSKOLE STRATEGI 2018-2021 MISSION: Musikskolen vil være kendt som Aabenraa Kommunes musikalske fyrtårn. VISION: Vi vil være musikskole for alle kommunens borgere med særligt fokus på børn

Læs mere

Inviter borgerne på NATURENS DAG. - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september

Inviter borgerne på NATURENS DAG. - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september Inviter borgerne på NATURENS DAG - Skab glæde, livskvalitet og oplevelser på Naturens Dag den 11. september Naturens Dag er den årlige mærkedag for naturoplevelser over hele landet. Naturens dag er den

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar:

Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører. Snarest muligt og helst inden 1. februar: Vejledning til planlægning af Havnens Dag Til alle deltagende aktører Snarest muligt og helst inden 1. februar: Aktivitet: Afhold et opstart og planlægningsmøde i udvalget. Vi foreslår, at I udvider deltagerlisten

Læs mere

Udvikling af samarbejdet mellem kommuner, gymnasier og erhvervsskoler med de unge i centrum

Udvikling af samarbejdet mellem kommuner, gymnasier og erhvervsskoler med de unge i centrum P R O J EKTBESKRIVELSE Udvikling af samarbejdet mellem kommuner, gymnasier og erhvervsskoler med de unge i centrum 1. Baggrund Mange unge udfordres på deres vej fra grundskolen til ungdomsuddannelserne.

Læs mere

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger?

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger? Besøgstal Hvor mange vurderer I, besøgte jer på Kulturnatten? 5 90,00 125,00 3 870,00 220,00 1 80,00 3.000,00 80,00 200,00 200,00 300,00 25,00 300,00 40,00 1.000,00 15,00 65,00 100,00 54,00 300,00 90,00

Læs mere

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39

Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Dagsorden for idéudviklingsmødet om Frivillig Fredag og uge 39 Velkomst og hvem er vi her i dag? Hvad er formålet med Frivillig Fredag? Flash back til 2012 Frivillig Fredag-praktik Social gadekunst et

Læs mere

Fadebursloven Nyborg, april 2013

Fadebursloven Nyborg, april 2013 Fadebursloven Nyborg, april 2013 Kongens Fadebur Kongens Fadebur er et fødevarenetværk etableret af Nyborg Slot for fødevareproducenter, specialiserede fødevareforhandlere og restauranter på Fyn. Mission:

Læs mere

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.!

Hold%Øje%uge%35.% Jubilæum% %30%år % Det%skal%fejres!%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30!% Kære!alle.! Jubilæum% %30%år % Sæt % Det%skal%fejres%%?%fredag%d.%6/9%kl.%14?16.30% Viharplanlagt,atvibruge2dagetiljubilæumsGforberedelser.Alle klasserneforbereder2boder.derbliverbådeaktivitetsgog madboder,derkommerunderholdning,ogsåerderbestiltgodtvejr

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

Kolding Kommune

Kolding Kommune Talentstrategi på Kulturområdet Kolding Kommune 2019-2022 Et aktivt og variereret kulturudbud er en politisk ambition og en væsentlig forudsætning for at skabe det gode liv og en attraktiv kommune. Det

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

Ansøgning om tilskud til nye kulturelle udviklingsprojekter

Ansøgning om tilskud til nye kulturelle udviklingsprojekter Ansøgning om tilskud til nye kulturelle udviklingsprojekter Kulturrådets udviklingspulje støtter nye kulturelle udviklingsprojekter med et kommunalt tilskud, som startkapital for supplerende tilskud fra

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter.

Tidsplan skal redegøre for igangsættelse, afslutning og de vigtigste aktiviteter. Ny Kulturpulje Halsnæs, 2017 Formål Formålet med Ny Kulturpulje er at støtte begivenheder, der fremmer diversiteten i de kulturelle tilbud i kommunen det vil sige skæve og anderledes begivenheder med kulturelle

Læs mere

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger

Læs mere

Vi håber, I har lyst til at være med.

Vi håber, I har lyst til at være med. ENIGMA MØDER ENIGMA MØDER JER? ENIGMA møder er et live-koncept på ENIGMA Museum for post, tele og kommunikation. Kort fortalt går det ud på, at vi på ENIGMA åbner vores arrangementsprogram og lader andre

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Tonedøve folk sætter dagsordenen

Tonedøve folk sætter dagsordenen Tonedøve folk sætter dagsordenen Musik er godt for indlæringen. Faktisk kan man kalde musik for fitness for hjernecellerne. Der er ingen discipliner, der aktiverer større dele af hjernen end musik. Kjeld

Læs mere

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14

Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg. Vordingborg den 13. febr. 14 Vordingborg Kommune Att: Udvalget for Kultur & Fritid Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg Vordingborg den 13. febr. 14 Ansøgning om tilskud til FORTÆLLEFEST på 30.000,00 Vordingborg Fortællekreds og STARS

Læs mere

ØKF besvarelse af spørgsmål vedr. antal kommunikationsmedarbejdere, der er ansat i forvaltningen pr. 1. marts

ØKF besvarelse af spørgsmål vedr. antal kommunikationsmedarbejdere, der er ansat i forvaltningen pr. 1. marts Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Sekretariatet for ledelse og kommunikation Til MBR (C) Jakob Næsager ØKF besvarelse af spørgsmål vedr. antal

Læs mere

Region Midtjylland. Kend din Region - Fortæl Region Midtjylland. Bilag. til Regionsrådets møde den 21. maj 2008 Punkt nr. 33

Region Midtjylland. Kend din Region - Fortæl Region Midtjylland. Bilag. til Regionsrådets møde den 21. maj 2008 Punkt nr. 33 Region Midtjylland Kend din Region - Fortæl Region Midtjylland Bilag til Regionsrådets møde den 21. maj 2008 Punkt nr. 33 LRB 17/4 2008 Rev. 7 Region Midtjylland Kend din region gennem historier Projekt

Læs mere

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører.

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører. From: Mathias Haulund Sent: 18. november 2016 13:29 To: Lone Frandsen Cc: Bettina Dalgård G Subject: Evaluering efter 1. år Projekt "Badminton Netværket" Attachments:

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen.

Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Skema ved ansøgning om støtte gennem Kulturpuljen Kalenderåret 2018 Alle punkter i skemaet skal besvares. Husk også at læse retningslinjer for at søge penge gennem Kulturpuljen. Punkt 3 kan eventuelt vedlægges

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2007

Årsberetning og regnskab 2007 Årsberetning og regnskab 2007 Foreningen afløste den 1. januar 2007 Kultursamarbejdet i Ringkøbing Amt og har fungeret i 1 år. 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets

Læs mere

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge.

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Powerman Copenhagen 2016 Link til ansøgning I maj 2015 afholdt Powerman Denmark arrangementet Run I Bike I Run. Med afsæt

Læs mere

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster.

Sammen med byens blomsterudsmykninger vil vores samarbejdspartner give værdi samt inspiration til Blomsterfestivalens mange tusinde gæster. Arbejdet omkring årets tema er i fuld gang, og der arbejdes på højtryk i øjeblikket med at få samlet alle spændende koordineringer, så vi kan få nogle fantastiske dage, den 13.-16. august, hvor Blomsterfestivalen

Læs mere

Danboat. 27. november 2015

Danboat. 27. november 2015 Danboat 27. november 2015 Hvorfor projekt Vild med Vand? Dansk Sejlunion Færre og ældre medlemmer 1/3-del af klubberne mister medlemmer 1/3-del har status quo Foreningen af Lystbådehavne i Danmark (FLID)

Læs mere