Udviklingsplan for AGC s bane

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udviklingsplan for AGC s bane"

Transkript

1 Udviklingsplan for AGC s bane Forord Vi kan med rette være stolte af banen i Asserbo, der af mange golfspillere anerkendes som en af de smukkeste baner i Danmark. De mange afvekslende visuelle indtryk overrasker stadig selv mangårige medlemmer og giver gæster en uforglemmelig oplevelse. Banen er anlagt i et naturskønt område omkring Nordsjællands højeste punkt, Arrenakke Bakke, og er designet i stor respekt for det oprindelige landskab, der veksler mellem åbent marklandskab, skovområder og sø- og slettelandskab. På trods af de geografiske begrænsninger og det kompakte layout, er banen både udfordrende og spændende for de fleste, og giver med sin placering i et fredfyldt og smukt kuperet terræn sammen med et rigt og varieret dyre- og fugleliv golfspilleren mange naturoplevelser med i tilgift til de spillemæssige. Banen har to 9-hullers sløjfer, der begge starter og afsluttes tæt på klubhuset, hvilket giver et tæt forløb omkring vores gamle klubhus uanset om man spiller 9 eller 18 huller. Baggrund for planen Klubbens baneudvalg har med input fra klubbens medlemmer og flere anerkendte golfarkitekter igennem en årække arbejdet på at udforme denne plan, der skal danne grundlag for fortsatte forbedringer af vores bane de næste mange år. Baneudvalgets kommisorium har i dette forløb været, at den fortsatte udvikling af Asserbo Golf Clubs bane skal være sammenhængende, målrettet og i tråd med klubbens traditioner og værdier. Bestyrelsen har fastlagt, at ændringer og forbedring af banen ikke må udfordre det oprindelige indtryk af banen, men skal respektere dette indtryk gennem beplanting med oprindelige sorter, pleje og beskæring, der fastholder det frie udsyn over anlægget, og med teesteder, greens, fairways, markeringer og baneinventar, der passer godt ind i landskabet. Forsøg med hvide / blå teesæt har vist at der ikke er fornuft i dette, så planen vil kun omfatte gul / rød tee. Til gengæld skal forskellen mellem gul og rød tee justeres til de af DGU anbefalede 16%. Det overordnede mål med planen er, at Banen i Asserbo skal udfordre både golfspillerens evner og sanser Planen er godkendt på bestyrelsesseminaret november Fremskridt og justeringer vil løbende blive evalueret og planen opdateret på det årlige bestyrelsesseminar.

2 Indsatsområder Vores bane indeholder ubestrideligt allerede mange kvaliteter, men der kan og skal stadig gøres en indsats for at forbedre: Sikkerheden på banen, herunder at: o teesteder og greens, der ligger uforsvarligt tæt på hinanden skal adskilles, hvor dette er muligt. o blinde slag, der skaber sikkerhedsrisici skal begrænses mest muligt. o hulforløb, der er udsat for skæve slag fra andre huller skal sikres bedst muligt. Banens generelle tilstand, herunder at: o afbrændte og nedslidte græsarealer skal renoveres og vedligeholdes. o der skal anlægges vanding til forgreens, hvor vækstbetingelserne ikke er gode nok. o dårligt anlagte og nødlidende greens med dårlig græsvækst og rodnet, der ikke fæster ordentligt, skal forbedres. o ujævne og / eller forkert orienterede teesteder skal rettes op. o bunkers, der er anlagt uden tilstrækkeligt forarbejde eller dræning skal renoveres. Spil- og naturoplevelser, herunder at: o greens, der ikke giver tilstrækkelige udfordringer i valg af puttelinie skal lægges om eller flyttes. o træer og lunde skal forstærkes og forynges i god tid inden eksisterende beplantning forfalder af ælde eller sygdom. o søer og moser skal vedligeholdes og krat og buske skal løbende beskæres, så der er udsyn til klart vand og bagvedliggende fairways. o bevoksningen skal plejes og beskæres så udsynet over banen forbliver frit. o det skal sikres, at skiltning, affaldsstativer og boldvaskere falder godt ind i landskabet. o 150 meter markeringer skal skiftes ud med kampesten. o afstandsmarkeringer skal være tydelige, og baneguiden skal give de bedst mulige anvisninger af afstande og hulforløb. Det vil være nødvendigt at inddrage en banearkitekt til at detailplanlægge flytning af greenkomplekser (1., 2. og 18. hul) og større omlægninger af hulforløbet (6. og 12. hul). Der skal tyndes en hel del ud i de tre nye skovholme mellem 16. og 8. / 8. og 17. / 17. og 9. fairway, og det vil blive forsøgt om nogle af disse træer med fordel kan flyttes ifm. tilplantningen andre steder på banen. Såfremt dette lykkes, vil vi kunne etablere ny beplantning, der ikke kræver 8-10 års vækst, før den er i spil.

3 1. Hul Par / 285 meter. Hcp. index 9 Et smukt og indbydende åbningshul med veldefinerede landingsområder for de fleste drives. Hullet er et ret kort par-4 hul, men slaget til green kræver sædvanligvis 1-2 jern ekstra p.g.a stigningen op til green. Lundene i venstre side af fairway er med til at presse drivet godt og skærmer 18. fairway udmærket, selvom 1. og 18. fairway ligger tæt på hinanden. Første del af fairway brændes hurtigt af i varme perioder og ødelægger i disse perioder det smukke indtryk fra teestederne. Fairwaybunkeren i højre giver en god visuel spilleanvisning og er med til at presse lange drive. Hullet kan med fordel suppleres med endnu en fairwaybunker i venstre. Korte drives fra rød tee lander i skjul af bakken, hvilket generelt ikke udgør et problem, da fairway her er både bred og regulær. Roughpartierne i venstre skaber dog ofte unødige spilstop, når der ledes efter bolde. Drivet fra gul tee er sikkerhedsmæssigt ikke optimalt, hvilket ikke kan ændres uden at ødelægge den tætte tilknytning til klubhus og terrasse. Den midterste lund i venstre side trænger til foryngelse. Beplantningen til venstre for green er næsten ældet helt væk og skal fornyes. Lunden bag vintergreen skal forstærkes. Tilslaget til green er delvist blindt. Green er i dårlig stand, og ligger for tæt på spilretningen fra det planlagte nye teested på 2. hul. Der skal etableres vanding på første del af fairway for at sikre grønt græs også i varme og tørre perioder. Green skal flyttes frem mod vintergreen og tættere på højre bunker for at give plads til nyt teested på 2. hul. Herved opnår vi også et bedre slag til en green, der samtidig kan anlægges med et mere spændende layout. Ny fairwaybunker skal etableres i venstre side ca. 60 meter før green for at forstærke hullet visuelt og presse drivet fra de meget langtslående. Lunden i venstre efter 150 m. markeringen skal forynges med ny beplantning bag de eksisterende træer. Lunden til højre for vintergreen skal forstærkes med to rækker skovfyr. Beplantning til venstre for green skal genetableres for at skabe en bedre definition af slaget til green.

4 Gennemførte tiltag Ny fairwaybunker er anlagt i højre side 80 meter før green (2009) Rough ved første lund i venstre er klippet ned til semirough (2009) Jordforarbejdning til nyplantning bag lunden i venstre efter 150 meter markeringen er påbegyndt (2009)

5 2. Hul Par / 286 meter. Hcp. index 11 Et kort dogleg venstre, der konservativt spillet ikke giver de store udfordringer for hverken langt- eller kortere slående. Dogleggets forløb fremstår ikke tydeligt fra gul tee, og rød tee er for langt fremme i forhold til gul. Bakketoppen skjuler forangående spillere fra teestederne hvilket giver risiko for at blive ramt bagfra. Lunden på toppen af bakken står direkte i spillelinien og er med til at presse lange drives over mod mod 1. green på par-3 banen eller ud i roughen til venstre med spilforsinkelse til følge. Forgreen er har en uheldig hældning, er dårligt drænet og står ofte helt under vand efter kraftigt regnvejr. Green ligger for tæt på 3. huls gule teested, så hookede slag mod green udgør en sikkerhedsrisiko. Green er i dårlig stand, uforholdsmæssigt stor og uden nævneværdige udfordringer. Indsatsområder Begge teesteder skal flyttes bagud og lidt til venstre, så hullet forlænges med meter for at mindske risikoen for at ramme foranspillende i skjul af bakkekammen og samtidig skabe et veldefineret landingsområde for de fleste drives. Når de nye teesteder er etableret, vil vi se på, om det vil forbedre hullet at erstatte lunden på bakketoppen med et bunkerkompleks. Doglegget skal gøres tydeligere gennem forstærket beplantning med birk i venste side, før og omkring bakketoppen. Sammen med de nye teesteder, vil denne beplantning vil presse slagene væk fra 3. hul. Fairway op til bakketoppen skal flyttes mod venstre og der skal etableres beplantning i højre for at skærme par-3 banen En ny og synlig fairwaybunker skal anlægges ind i bakken i højre side af fairway for at styrke det visuelle indtryk af spilleretningen og presse lange drives længere mod venstre. Et nyt og mere udfordrende greenkokmpleks skal anlægges til højre og lidt fremme for den nuværende green. Gennemførte tiltag: Roughpartiet op til og venstre om lunden er klippet ned til semirough for at visualisere den korrekte spilleretning (2009) Jordforarbejdning til ny beplantning i dogleggets venstre side er påbegyndt (2009)

6 3. Hul Par / 324 meter. Hcp. index 3 Et visuelt meget stærkt hul fra rød tee med et flot udsyn over banen og landingsområdet for både korte og lange drives, hvorimod et blindt drive fra gul tee til en stærkt skrånende fairway ned mod søen i venstre skaber en urimelig usikkerhed om resultatet af selv rigtigt gode slag. Fairway ligger tæt op ad den offentlig sti i højre, og slicede drives fra gul tee risikerer at ramme folk, der uset af spilleren befinder sig på den offentlige sti specielt i den fremherskende vestenvind. Bageste greenbunker i højre er helt usynligt fra fairway og er derfor ikke i tilstrækkelig grad med til at presse spillet bort fra 4. teested, og der mangler beplantning på hjørnet af den offentlige sti til at beskytte 4. teested og stien selv. Græsvæksten kort før green specielt i højre side er i meget dårlig stand, og lerknolden mellem green og 4. teested forringer den visuelle kvalitet af slaget til green. Gul tee skal flyttes fremad og hæves, så der bliver udsyn til landingsområdet for drives. Beplantningen i højre side skal forstærkes med enkelte solitære træer undervejs og en lille lund, hvor den offentlige sti drejer mod 4. teested for at beskytte stien og 4. teested. Terrænet i højre foran green skal sænkes for at skabe bedre udsyn til green og jordbundsforholdene skal samtidig forbedres, da knolden primært består af lerjord med dårlige vækstbetingelser for græsset. Greenbunkers i højre skal lægges om til en enkelt bunker, der er synlig fra fairway for at skabe en bedre definition af slaget til green og samtidig presse slag til green bort fra 4. teested. Gennemførte tiltag:

7 4. Hul Par / 177 meter. Hcp. index 13 Banens længste par-3 hul med et godt udsyn ned til en åben og indbydende green og ud over en stor del af banen fra højt hævede teesteder. Teestederne er nedslidte og ligger for tæt på 3. green. For lange slag straffes ikke tilstrækkelig bag green. Hullet kunne blive utroligt flot med en sø imellem 4. og 11. hul. Nyt og bredere teested skal anlægges lidt til højre ud mod den offentlige sti og væk fra 3. green. Der skal tyndes lidt ud i træer og buske til højre for fairway, så man bedre kan følge nedslaget af skæve drives i højre. Den nye bunker i venstre bagkant af green skal skærpes, og der skal anlægges en ny græsbunker bag green for at straffe for lange slag til green. Det skal undersøges, om der kan anlægges en sø mellem 11. green og 4. fairway. Gennemførte tiltag Ny bunker er anlagt i venstre bag green (2008)

8 5. Hul Par / 410 meter. Hcp. index 1 Banens længste par-5 hul med et veldefineret landingsområde for de fleste drives. Krydsende spillere på vej fra 6. green til 7. teested skaber ofte spilstop fra gul tee. Afstanden mellem gul og rød tee er alt for stor. Fairway krummer sig med et ubeskyttet dogleg venstre tæt omkring 6. fairway, hvilket resulterer i at mange skæve slag havner på den forkerte fairway. Slaget ud over bakkekammen er for de fleste totalt blindt, hvilket skaber risiko for at ramme foran spillende, der er skjult i lavningen. Dette skaber ofte spilstop fordi man skal sikre sig, at spillerne foran har forladt området før man kan spille videre. Der er i våde perioder ofte vand i venstre side af fairway nederst i lavningen. Hullets absolut største kvalitet er et langt og spændende slag fra bakketoppen til green med et godt udsyn til green og videre ud over det omkringliggende landskab fra bakketoppen. Hullet skal lægges om til et langt og spændende par-4 hul med nyt gult teested tæt på naboskel bag det nuværende røde teested og rødt teested lidt længere fremme i højre. Hermed får vi adskilt 5. og 6. fairway samtidig med at vi får fjernet det blinde slag ud over bakken for de fleste. I tilgift vil denne omlægning give spillere fra 6. green mulighed for at passere venstre om 6. green på vej mod 7. teested, hvilket giver en meget bedre logistik. Beplantningen i doglegget skal forstærkes for at beskytte både 5. og 6. fairway mod skæve slag fra det andet hul. Der skal etableres beplantning på ydersiden af doglegget for at tydeliggøre fairwayforløbet og presse lange drives væk fra roughen i højre. Der skal anlægges en sø i lavningen mellem venstre side af 5. fairway og nuværende 6. teested for at opsamle vand fra 5. fairway og forstærke begge huller visuelt. Gennemførte tiltag Jordforarbejdning til beplantningen i doglegget er påbegyndt (2009)

9 6. Hul Par / 297 meter. Hcp. index 7 Med et godt og lige drive kan de fleste følge både flugt og landing, men en stærkt skrånende fairway gør, at selv gode drives ofte straffes urimeligt specielt i tørre perioder. Greenkeepergården på Vejleholm er tit udsat for slicede drives. Spilretningen mod green er utilstrækkeligt defineret indtil man når bakkekammen Bassinet i højre efter Vejleholm forskønner ikke hullet. Indsatsområder Begge teesteder skal flyttes til højre og lidt bagud for at skabe et mere regulært landingsområde op i bakken. Greenplaceringen tættere på søen i højre vil medvirke til at presse drives væk fra Vejleholm. Der skal anlægges en ny sø i venstre side mellem teestederne på 6. hul og 5. fairway for at forskønne begge huller og opsamle vand fra 5. fairway. Fairway i højre skal kort af bakken trækkes lidt mod venste ogdermed væk fra Vejleholm og erstattes med semirough til at fange uheldige bounces og rul mod højre. Der skal anlægges en ny og synlig fairwaybunker i venstre side før bakketoppen og suppleres med forstærket beplantning mellem 5. og 6. fairway på toppen af bakken for at give bedre anvisning af spilretningen fra tee og op ad bakken. Bassinet i højre skal suppleres med et eller to enkeltstående træer i bagkant for at forskønne hullet og give en bedre definition af spilretningen efter doglegget. Efter omlægning af 5. hul til et par-4 hul, kan der passeres venstre om green på vej mod 7. teested. På sigt skal 6. hul omlægges til et par-5 hul med green op mod mosen bag nuværende gul tee fra 5. hul. 6. hul vil efter denne omlægning blive et af banens mest spændende huller. Gennemførte tiltag Jordforbearbejdning på bakketoppen mellem 5. og 6. fairway er påbegyndt (2009).

10 7. Hul Par / 92 meter. Hcp. index 17 Selvom hullet er kort, kræver det et højt og skarpt slag for at nå tæt på pinden. Det er ikke muligt at følge boldens rul på green p.g.a højdeforskellen. Teestederne er hårdt slidt, da skarpe teeslag ofte tager en turf med op. En dyb dal før bakken skræmmer mange kortslående til at gå efter længde i stedet for højde på teeslaget, men da udfordringen er højden og ikke længden på slaget, anser vi ikke, at det vil hjælpe at flytte rød tee fremad. Slaget fra tee presses godt hele vejen op af skoven i venstre side, som også skærmer 8. teested godt. Green er spændende og onduleret med gode mulighed for spændende pinplaceringer, men ligger en smule forkert orienteret i forhold til teestederne, og det bør derfor overvejes at flytte teestederne længere til højre, når 12. hul er lagt om. Indsatsområder Teesteder skal gøres bredere for at fordele slidtagen bedre. Greenbunker i højre skal skærpes visuelt for at for give en bedre definition af slaget til green Gennemførte tiltag Greenbunker er opdelt i to, og den forreste har fået et bedre sandface, som gør bunkeren mere synlig fra tees. (2009)

11 8. Hul Par / 242 meter. Hcp. index 15 Hullet er tilpas kort og ned ad bakke til, at mange langtslående vælger at gå efter green i drivet, selvom drivet efter bakken er fuldstændigt blindt, med risiko for at ramme foran spillende bag bakken. Dette skaber spilstop, da man er nødt til at sikre sig at landingsområdet for drivet er forladt før man kan slå. Hvis man vælger at lægge op på toppen af bakken, kan man til gengæld følge slaget hele vejen og får et rigtig godt slag ned til en åben og indbydende green. 8. og 16. fairway ligger meget tæt på hinanden, og spilretningen fra 8. tees er ikke særlig godt defineret. Lunden på bakketoppen presser en del drives for langt til venstre og ud i skov eller rough eller over mod 16. fairway. Green er godt beskyttet af dybe bunkers i både højre og venstre forkant, så satsede drives bliver ikke automatisk belønnet, og fra bakketoppen kræver det et skarpt slag uden for meget rul for at opnå et godt resultat. Den bageste greenbunker er ikke skarp nok til at straffe for lange slag. Stien bag green ligger for tæt på green og er ikke længere i god stand. Indsatsområder Lunden i højre side skal erstattes med en ny lund lidt længere mod højre og tættere på vintergreen for at skærme mod hookede drives fra 16. hul. Der skal anlægges et mindre bunkerkompleks i bakken til venstre for green for at styrke hullet visuelt og straffe skæve drives. Der skal fjernes en del træer i de nye skovholme mellem 8. og 17. fairway / 8. og 16. fairway. Samtidig skal en del af træerne skal stammes lidt op, så det bliver muligt at holde græsset imellem træerne og dermed lettere at finde bolden efter skæve slag ind i skovkanten. Dog ikke mere end at et leje under et træ efter et dårligt slag stadig straffes. Tjørnebuskene skal fjernes, da de ikke hører hjemme i denne bevoksning. Bageste greenbunker skal skærpes for at straffe slag, der ruller af green. Stien bag green skal sløjfes og en ny sti fra 16. hul til 17. teested skal anlægges længere ned af bakken. Gennemførte tiltag: Anlægningen af ny sti længere bag om green og nede af bakken er påbegyndt. (2009)

12 9. Hul Par / 409 meter. Hcp. index 5 Hullet har et godt udsyn til landingsområdet for drives fra begge teesteder. Skov og trægrupper i begge sider samt to fairwaybunkers i højre er med til at presse både drives og transportslag godt. Gul tee ligger sammen med gul tee på 17. hul, hvilket ikke er hensigtsmæssigt. Afstanden mellem gul og rød tee er for stor. Slaget mod green ud over bakketoppen er totalt blindt med risiko for at ramme foran spillende. Hvis man i stedet vælger at lægge op på bakketoppen, får man et rigtig godt slag med fuldt udsyn ned til green. Semiroughen på vej ned af bakken er svær at holde tilstrækkeligt kort specielt i våde perioder og når kløveren står stærkt. Dette skaber problemer med at finde bolde på vej ned af bakken, hvilket resulterer i spilstop i et område, der er i risiko for at blive ramt bagfra. Green er i dårlig stand og ligger for tæt på gul tee på 10. hul, som dermed er i risiko for at blive ramt af for lange slag til green. Det fine udsyn til klubhuset bag green blokeres af bevoksningen, hvis denne ikke holdes nede Gul tee skal skilles fra 17. teested. Rød tee skal flyttes bagud til det tidligere blå teested. Der skal tyndes ud i trægrupper på begge sider af fairway. Semirough ned af bakken skal holdes nede, så boldene kan findes. Nyt greenkompleks skal anlægges længere mod højre for at fjerne spillet fra 10. teested. Bevoksningen bag green skal løbende tyndes ud, så Klubhuset kan ses fra green / 10. teested. Gennemførte tiltag: Ny fairwaybunker i højre er anlagt samtidig med at roughpartiet mellem de to lunde er klippet ned til semirough. (2008)

13 10. Hul Par / 216 meter. Hcp. index 16 Et kort men meget smukt hul med en green, der er fint indrammet af skoven i baggrunden. Hullet indbyder langtslående til at gå efter green i drivet, hvilket gør egetræet midt på fairway til en god udfordring. Til gengæld tager egen udsynet fra rød tee og presser de kortslående til at gå efter en stærkt skrånende fairway med efterfølgende rul ned i bunkers eller trægrupper til følge. Overgangen mellem de to fairwayniveauer udgør et sikkerhedsmæssigt problem under klipning af øverste fairway, og overgangen kan ikke holdes ordentligt. Fairway ligger tæt op ad 18. fairway og er ofte i fare for skæve drives fra 18. hul. Jordbundsforholdene i venstre side ned af bakken og op til green er meget dårlige og græsset vokser her dårligt og uregelmæsigt. Green er onduleret med gode mulighed for spændende pinplaceringer. Green ligger i skygge og der er mange rødder fra de omkringliggende træer, hvilket giver dårlige vækstbetingelser. Indsatsområder Rød tee skal flyttes til højre og længere ned ad skråningen for at give et mere regulært slag til fairway. Overgangen mellem de to fairwayniveauer skal rettes ud, for at øge sikkerheden ved klipning og for at gøre det muligt at holde græsset nede i semirough højde. Området i venstre ned ad bakken mod green skal renoveres for at sikre ordentlige vækstbetingelser for græsset. Indenfor de kommende 3-5 år vil det formentlig være nødvendigt at renovere green for at sikre ordentlige vækstbetingelser. Gennemførte tiltag Anlægningen af nyt rødt teested er påbegyndt. (2009)

14 11. Hul Par / 103 meter. Hcp. index 18 Et meget smukt hul fra højt placerede teesteder, der giver lyst til og gode muligheder for at gå efter flaget alt efter pinplaceringen. Hullet er efter sigende det hul, der giver næstflest hole-in-ones i Danmark. Rød tee tager dog for meget af udsynet, når der spilles fra bagkant af gul tee. Bevoksningen i begge sider rager efterhånden for langt ind over boldlinien. Det ville give hullet langt mere karakter, hvis vandhazarden i venstre kan udvides mod 4. fairway og trækkes længere ind mod green. Green er oprindeligt er anlagt som 4. green på vores daværende 9-hullers bane. Følgelig er green forkert orienteret i forhold til spilretningen fra 11. tee, og herudover er den gammel, nedslidt og for stor. Teestederne skal flyttes sammen lidt længere bag nuværende gul tee, og terrænet foran rød tee udjævnes, så der er fuldt udsyn til green fra begge tees. Hermed får vi også skabt lidt mere længde på hullet. Der skal bekæres i begge sider, så slag til de mere spændende pinplaceringer ikke er skjult. Det skal forsøges at ændre oveløbsbassinet i venstre til en sø, der trækkes ind mod green og ud mod 4. fairway. Der skal på sigt etableres et nyt greenkompleks længere bagud mod 4. fairway. Gennemførte tiltag: Overløbsbassinet i højre er renset op og udvidet. (2009)

15 12. Hul Par / 290 meter. Hcp. index 10 Sikkerhedsmæssigt er dette hul helt uforsvarligt, da spillere både på green og på vej op ad bakken er i stor fare for at blive ramt af skæve drives fra gul tee på 15. teested specielt i den fremherskende vestenvind. Herudover indeholder hullet ikke nævneværdige kvaliteter, og det må derfor prioriteres højt at få lagt hullet om hurtigst muligt. Hullet skal lægges om til et dogleg højre, så snart klubbens økonomi giver plads til denne omlægning. Udgangspunktet vil være et forslag fra Line Mortensen, der indebærer at gul tee anlægges længere til venstre i nærheden af den offentlige sti, og at der bringes mest muligt vand i spil i højre side af fairway for at give hullet karakter. Green skal placeres i det nuværende roughareal i retning mod fairwaybunkeren på 14. hul, men dog ikke så tæt på 14. fairway, at det skaber nye sikkerhedsmæssige risici. Denne placering vil samtidig forbedre logistikken mellem 12. og 13. hul. Hullet bliver lidt kortere end nu, hvilket der skal kompenseres for i layoutet af det nye greenkompleks. Gennemførte tiltag: Der er anlagt en fairwaybunker i venstre på forkant af bakketoppen i et forsøg på at at fange skæve drives fra 15. hul og presse drives væk fra 12. hul (2009). Denne bunker har kun ringe effekt, og yderligere forandringer vil først ske efter omlægningen af hullet.

16 13. Hul Par / 157 meter. Hcp. index 12 Et af banens mest krævende huller med et svært slag til en diagonalt placeret green, der er godt beskyttet af dybe bunkers og et teeslag, der er godt presset af branddammen og søen i højre. Udsynet fra teested til green er godt, selvom green ligger lidt højere end teestederne og slaget derfor sædvanligvis kræver et jern eller to ekstra. Området til højre for branddammen er ofte sumpet og står til tider helt under vand, hvilket der i skrivende stund ikke er fundet en god løsning på. Krumningen på højen bag green i venstre kan give et urimeligt godt resultat, når bolde, der spilles udenom venstre greenbunker ruller ind mod green. Søen i højre mellem 6. og 13. hul skal holdes oprenset for at vedligeholde udsynet til klart vand. Der skal anlægges en ny og synlig bunker ind i bakken til venstre bag green for at forhindre skæve slag i at rulle ind mod green. Gennemførte tiltag: Hjørnet af søen ned mod Vejleholm er oprenset. (2009)

17 14. Hul Par / 282 meter. Hcp. index 2 Et smukt dogleg højre hul med et godt udsyn over store dele af banen fra teestederne og et svært drive for de fleste - ud over mosen over til en diagonalt placeret fairway. Udsynet til fairway begrænses dog af krat og buske i kanten af mosen. Hullets forløb giver risiko for at lange drives ender i meget sej rough på den anden side af fairway, hvilket ofte er årsag til spilstop, når der ledes efter bolde. Fairwaybunkeren er anlagt for at fange en del af disse slag men straffer ikke altid for lange drives tilstrækkeligt. Der er tit sumpet til venstre for mosen hen imod 13. fairway og i hjørnet ud for spidsen af mosen efter 100 meter markeringen. Green ligger højt og kræver derfor et højt og skarpt slag for at komme tæt til pinden. Slaget til green er helt blindt, og det er derfor umuligt at følge boldens rul, når den lander på green. Green er en af de få i to niveauer med en pæn højdeforskel, hvilket giver mulighed for mange spændende pinplaceringer. Krat og buske i kanten af mosen fra doglegget og op mod 100 meter markeringen skal holdes nede, så udsynet til fairway bliver bedre og tvivlen om, hvorvidt en bold er kommet over eller ej, begrænses. Fairwaybunkeren skal ændres til et bunkerkompleks, der fanger flere lange bolde og straffer disse bedre. Roughpartierne på begge sider af fairwaybunkeren og kort bag bunkeren skal klippes ned til høj semirough, så lange bolde bedre kan findes og spilstop dermed begrænses. Det skal fortsat overvejes, om der kan findes en måde at afvande området mellem mosen i højre side af fairway og branddammen ved 13. hul.

18 15. Hul Par / 375 meter. Hcp. index 8 Hullet har et af banens smukkeste views fra gul tee (Synd at der ikke er så mange piger, der kommer derop for at nyde dette). Udsigten fra rød tee et til gengæld meget begrænset af bakken i venstre. Hullet skal spilles meget forskelligt afhængig af vind og vejr, og specielt i modvind er drives fra gul tee meget sårbare for uheldigt spin, hvilket giver betydelige sikkerhedsrisici både på 12. hul og den offentlige sti langs fairway i højre. Rød tee ligger for langt foran gul tee. Der er ofte vådt i området til venstre for fairwaybunkeren i højre. Indsnævringen i fairway i venstre efter bakketoppen er ikke synlig fra tee our roughen er fyldt med velvoksende kløver, der ofte gør det meget svært at finde skæve bolde. Green er meget stor og så flad, at der ikke er nævneværdige udfordringer i valg af puttelinie. Det ville forskønne hullet og forstærke green med en synlig bunker i venstre bag green, men områdets topografi ville gøre det umuligt at holde denne bunker ordentligt. Rød tee skal flyttes bagud til højre for den tidligere blå teeplacering for at indsnævre forskellem mellem rød og gul tee, give hullet mere længde og et bedre udsyn til landingsområdet bag bakken fra rød tee. Dalen mellem de to bakker skal drænes med en brønd / fascine til at opsamle regn og sivevand. Efter omlægningen af 12. hul skal fairway trækkes en smule til venstre umidelbart efter bakketoppen for at presse spillet længere væk fra den offentlige sti i højre side. Green skal reduceres i venstre side for at gøre hullet lidt sværere og samtidig presse spillet lidt væk fra nyt teested på 12. hul. Dette vil endvidere give plads til etableringen af en bunker i venstre bag green. Gennemførte tiltag: Der er etableret en fairwaybunker i venstre 220 meter fra gul tee. (2009)

19 16. Hul Par / 340 meter. Hcp. index 6 Hullet er et godt og langt par-4 hul, som kræver gode og lige slag for at nå green i regulation. Længere drives lander i skjul af den faldende bakke, og da terrænet her samtidig hælder stærkt mod højre er resultatet af selv gode drives ofte uforudsigeligt. Angivelse af spilleretningen fra tees og frem til bakkekammen er ikke tydeligt defineret og bør forstærkes. Den nye skovholm i venstre mod 8. fairway skal tyndes ud og enkelte træer skal stammes lidt op for at fremme udsynet og klipningen mellem træerne. 16. og 8. fairway ligger parallelt og meget tæt med risiko for at skæve slag lander på den forkerte fairway. Fra bakkekammen er det flot udsyn til et langt og spændende slag ned til en åben og indbydende green. Opstigningen fra 16. green til 17. teested er meget krævende og ligger uheldigt nær slutningen på runden, men trods mange ihærdige forsøg, kan der kun gøres lidt for at reducere den fysiske belastning ved turen op af bakken. Anvisning af spilleretningen på de blinde slag skal gøres tydeligere gennem plantning af 3-4 solitære træer i højre side ud mod out-of-bounds, men det skal sikres, at disse træer ikke tager udsynet fra 8. og 17. hul. Vi vil forsøge at flytte enkelte større træer fra skovholmen i venstre for at få sat træer, der ikke kræver lang tids vækst, før de er i spil Der skal etableres en ny lund mellem 8. og 16. fairway på vej ned af bakken til at beskytte spillere på den modsatte fairway mod skæve slag. Stien bag 8. green skal flyttes længere ned af bakken samtidig med at stien op fra 16. green til 17. teested anlægges med et zig-zag sving og rastepladser for at mindske strabadserne i forbindelse med opstigningen til 17. hul. Gennemførte tiltag: Omlægning af stien op til 17. teested er påbegyndt (2009)

20 17. Hul Par / 242 meter. Hcp. index 14 Igen et par-4 hul, der er så tilpas kort og ned ad bakke, at mange langtslående vælger at gå efter green i drivet, selvom slaget efter bakken er fuldstændigt blindt. Dette skaber ofte spilstop, da man er nødt til at sikre sig at landingsområdet for drivet er forladt, før man kan slå. Der er opsat en klokke på vej til stien mod 18. teested, men klokken kan ikke altid høres i blæsevejr. Gul tee ligger sammen med teestedet til 9. hul, hvilket ikke er hensigtsmæssigt, og rød tee peger ikke i spilleretningen. Hvis man vælger at lægge op kort af bakkekammen, får man et slag med et flot udsyn til en green, der giver både lyst og gode mulighed for at gå efter flaget. Hop-bakken tjener ikke noget fornuftigt formål i forhold til at straffe dårlige slag eller belønne gode. Green er godt beskyttet af bunkers fortil, men mangler en bunker i højre bagkant til at fange slag, der ruller af green. Gul tee skal skilles fra 9. tee, og rød tee lægges om, så den ligger korrekt i forhold til spilleretningen. Der skal tyndes ud i de nye skovholme på begge sider af fairway og enkelte træer skal stammes lidt op for at fremmmed udsynet og klipningen mellem træerne. Greenbunkeren i højre bagkant skal genetableres for at straffe slag, der ruller af green. Bevoksningen bag green skal tyndes ud, så der igen kommer udsyn til 10. green. Gennnemførte tiltag: Hoppet på bakkekammen er glattet ud. (2009)

21 18. Hul Par / 388 meter. Hcp. index 4 Hullet er et smukt og spændende afslutningshul, der konservativt spillet giver et godt overblik over landingsområderne og en klar fornemmelse af gode slag hele vejen fra teested til green. Skæve drives fra gul tee giver stor risiko for at ramme 10. fairway. Afstanden mellem gul og rød tee er for stor. Fairwayforløbet indsnævres for meget kort før 150 meter markeringen og giver en fejlagtig anvisning af spilleretningen. Såfremt man vælger at gå efter green nede fra lavningen før sidste bakkekam, er slaget totalt blindt med betydelig risiko for at ramme spillere på 1. hul eller sågar puttinggreen og gæster på klubhusets terrasse med et skævt slag. Hvis man i stedet vælger at lægge op på bakketoppen kort før green, belønnes man med spændende slag, som giver lyst og mulighed for at gå efter pinden nede på en indbydende green. Green ligger uforsvarligt tæt på 1. huls teesteder og er endvidere i meget dårlig stand med et dårligt rodnet og dårlig vækst. Insatsområder: Rød tee skal flyttes tættere på gul tee for at indsnævre forskellen imellem de to teesæt og give hullet mere længde fra rød tee. Fairway skal rettes ud i indsnævringen kort før 150 meter markeringen Der skal anlægges et nyt greenkompleks til højre for det nværende og ind mod det høje birkehegn for at reducere risikoen for at ramme spillere på 1. hul. Selvom dette måtte indebære, at de to store træer til højre for nuværende green må lade livet, vil den nye green stadig være smukt indrammet af gamle og høje træer. Gennemførte tiltag

Baneplan 2020 for Asserbo Golf Club - rev WG 2

Baneplan 2020 for Asserbo Golf Club - rev WG 2 - rev. 2015 WG 2 Forord Vi kan med rette være stolte af banen i Asserbo, der af mange golfspillere anerkendes som en af de smukkeste baner i Danmark. De mange afvekslende indtryk overrasker stadig selv

Læs mere

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned.

Alt afhængig af vækstbetingelserne begynder formning af klipninger i forhold til klippeplanen, typisk i april måned. Skovbo, 15/6 2017 Vision og tanker omkring banens udseende: Klubben ønsker at alle golfspillere skal have en god oplevelse, når de spiller Skovbo Golfklub. Banen skal være fair og smuk at spille. Roughen

Læs mere

Fredensborg Golf Club Handlingsplan for Banen 2014 2017 Ajourført juli 2015

Fredensborg Golf Club Handlingsplan for Banen 2014 2017 Ajourført juli 2015 Fredensborg Golf Club Handlingsplan for Banen 2014 2017 Ajourført juli 2015 Handlingsplan Banens handlingsplan er udviklet med fokus på klubbens vision og strategi. Planen skal fremadrettet sikre, at banens

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå af en græsblanding,

Læs mere

Baneguide. Vallø Golf. 18 hullers banen. Hjertestarter. Toilet

Baneguide. Vallø Golf. 18 hullers banen. Hjertestarter. Toilet Baneguide Vallø Golf 8 hullers banen Hjertestarter Toilet Hullængder er målt fra teemarkering til midten af greenen. Afstande til greenen er målt til forkanten af greenen. 6 8 46 0-60 Et langt par 4 hul

Læs mere

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018.

Nordborg Golfklub. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Perspektiv plan for Nordborg Golfklub 2014 2018. Denne plan er udarbejdet af baneudvalget med input og ideer fra personer rundt om baneudvalget. Denne udviklingsplan vil beskrive banepleje og målsætning

Læs mere

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane

Baneguide. - til Odsherreds smukkeste golfbane Baneguide - til Odsherreds smukkeste golfbane Velkommen til Odsherred Golfklub Denne baneguide giver dig det værktøj i hænde, som kan være med til at vise vej og give gode råd til runden på vores smukke

Læs mere

Masterplan Maribo Sø Golfklub.

Masterplan Maribo Sø Golfklub. Masterplan Maribo Sø Golfklub. Hvorfor en Masterplan? Det er ca. 28 år siden, at Maribo Sø Golfklub blev grundlagt. Spillet har i samme periode været i en rivende udvikling, hvilket gør, at bl.a. udstyret

Læs mere

Velkommen til medlemsmøde. Velkomst v. Formand William Grahn.

Velkommen til medlemsmøde. Velkomst v. Formand William Grahn. Velkommen til medlemsmøde Velkomst v. Formand William Grahn. Banen Kristian Ravn Laumann orienterer. Præsentation af bunkerplan Skov arbejde Hul 15 gul teested Opretning af teesteder Fyrlunden i venstre

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen

Hillerød Golf Klub. 18 hulsbanen Hillerød Golf Klub Velkommen VELKOMMEN TIL HILLERØD GOLF KLUB Vores bane måler 5367 / 5247 / 4879 / 4443 meter, men det vil snart opdages, at den har kvaliteter, der belønner det præcision frem for længde.

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større udbytte af runder eller

Læs mere

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson:

Først de lidt større ting som vil være markant visuelle i den kommende sæson: Nyhedsbrev fra Baneudvalget i Sorø Golfklub Baneudvalget vil gerne give lidt informationer om nogle af de ting som udvalget har besluttet ændret i 2018, såvel som almene informationer der kan være til

Læs mere

Referat af Baneudvalgsmøde

Referat af Baneudvalgsmøde Referat af Baneudvalgsmøde 7.07.2008 Deltager Birgit, Jette, Ewan og Steen Udvalget gennemgik banen med henblik på at liste op hvad medlemmer og greenfeespillere kan tænkes at observere på en runde. Udvalg

Læs mere

TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE. Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016.

TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE. Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016. TØNDER GOLFKLUB UDVIKLINGSPLAN FOR TØNDER GOLFKLUB S 18 HULS-BANE Godkendt på bestyrelsens møde den 16. december 2016. INTRODUKTION Denne rapport opsummere de beslutninger, som bestyrelsen i TGK har truffet

Læs mere

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul.

Hul 1 TEE B gul. Hul 2 TEE C hvid. Hul 3 Tee B gul. Hul 1 TEE B gul. Fra TEE stedet kan du se flaget på green, men pas på bunker i højre side umiddelbart før green, samt på out of bound ved asfaltvejen i venstre side af fairway. Hul 2 TEE C hvid. Fra TEE

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Målsætninger for banen. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er en parkbane. Banens forhindringer skal bestå af søer, vandløb, bunkers og løvfældende træer. Greens skal bestå

Læs mere

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB

Pris 30 kr. Velkommen til JELLING GOLFKLUB Pris 30 kr Velkommen til JELLING GOLFKLUB Baneguide 2016 SYN LIG HED er en tillidssag TRYK, WEB OG DEKO Vi guider din virksomhed til sejer BSM Reklame Boeskærvej 11A, 2. sal, 7100 Vejle www.bsm-reklame.dk

Læs mere

De seneste års forbedringer.

De seneste års forbedringer. INDLEDNING Albertslund Golfbane placeret i et gammelt kulturområde, tæt ved Store Vejleå og afgrænset mod sydøst af motorring 4, og mod vest en cykel/gangsti der støder op til kommunegrænsen til Høje-Taastrup.

Læs mere

BANERAPPORT, DECEMBER

BANERAPPORT, DECEMBER BANEPLAN 2019 1 FORORD BANEPLAN 2019 er den praktiske planlægning af udvalgte områder fra BANERAPPORT, DECEMBER 2018, efter at denne har været diskuteret og blev godkendt på bestyrelsesmødet, den 1. februar

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse!

Velkommen til. Derfor kan vi byde dig på en spændende golfrunde, hvor især indspil til greens skal være nøjagtige. God fornøjelse! Baneguide H U L P L A C E R I N G E R Velkommen til Det er med stor glæde, vi kan præsentere dig for denne baneguide, til gavn for førstegangsbesøgende og som arbejdsredskab for spillere, der ønsker større

Læs mere

40- kr. PRO tip, terrænprofil, greenområde mv. Baneguide. Bjerregårdsvej 23 DK 9240 Nibe Tlf.:

40- kr. PRO tip, terrænprofil, greenområde mv. Baneguide. Bjerregårdsvej 23 DK 9240 Nibe Tlf.: 40- kr. PRO tip, terrænprofil, greenområde mv. Baneguide Bjerregårdsvej 23 DK 9240 ibe Tlf.: +45 9835 7770 www.sebberklostergolfklub.dk Foto Jens Morten VELKOMME til Sebber Kloster Golf Klub Vi byder vore

Læs mere

sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner

sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner sikkerhedvejledning ved anlæg af golfbaner Hovedsponsor: indhold Hensynet til sikkerheden Ingen 100 procents garanti Golfbanens afgrænsning Sikkerhedszoner Hvor langt slår en spiller? Banens topografi

Læs mere

BANERAPPORT, NOVEMBER

BANERAPPORT, NOVEMBER BANEPLAN 2018 1 FORORD BANEPLAN 2018 er den praktiske planlægning af udvalgte områder fra BANERAPPORT, NOVEMBER 2017, efter at denne har været diskuteret og blev godkendt på bestyrelsesmødet, den 29. november

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland

Dansk Politiidrætsforbund. Nordsjælland Open. den 12. september Arrangør: PI Nordsjælland Dansk Politiidrætsforbund Nordsjælland Open den 12. september 2014 Arrangør: PI Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2014 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Ree Golfklub, Baneudvalget Opgaveoversigt 2014

Ree Golfklub, Baneudvalget Opgaveoversigt 2014 Greens Flagplaceringer Bolden skal kunne ligge stille 3 fod omkring flaget, f.eks. 6. hul Opgradering af forklæder Gøde og efterså med rødsvingel, som har en bedre bæreevne Bunkers Ensartede bunkers Efterfylde

Læs mere

Holbæk Golfklub BANEPLAN Generelle forhold

Holbæk Golfklub BANEPLAN Generelle forhold 2012-2016 Generelle forhold Oprensning af søer Hvert 3. år Udskifte skraldespande (type med poser) (2013-2014) Samme sandtype i alle bunkers (2014-2015) Opretning af er (2013-2017) Udvidelse af indspilsområde

Læs mere

Udviklingsplan for Viborg Golfklubs bane

Udviklingsplan for Viborg Golfklubs bane Udviklingsplan for Viborg Golfklubs bane 2007-2016 Indledning: Baneudvalget og bestyrelsen for Viborg Golfklub har gennem de seneste 2 år arbejdet på gennemførelse af en langsigtet plan for vor golfbanes

Læs mere

Cross-Country & Adventure baneguiden

Cross-Country & Adventure baneguiden Cross-Country & Adventure baneguiden Baneguide: Læs baneguiden omhyggelig. Her finder du oplysninger om tee-stedets placering, fairwayforløb og hvilke greens du skal spille til. Læg specielt mærke til

Læs mere

God tur og rigtig god fornøjelse.

God tur og rigtig god fornøjelse. BANEGUIDE 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Ud 10 11 12 13 14 15 16 17 18 Ind Ud Total 536 173 393 406 382 381 399 569 182 3421 387 1 490 197 363 449 327 159 596 3113 3421 34 60 510 162 382 378 361 360 377 513 152 3195

Læs mere

Kronjylland Open i golf

Kronjylland Open i golf Kronjylland Open i golf Den 21. juni 2013 Randers Fjord Golfklub Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Randers Velkommen til Kronjylland Open Golf 2013 Som formand for Randers Politi Idrætsforening vil

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI. FYN OPEN maj

Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI. FYN OPEN maj Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: Fyns PI FYN OPEN 2019 3. maj 2 VELKOMMEN TIL FYN OPEN 2019 Så blev det tid til Fyn Open igen. Og i år er Fyn Open mindst lige så vigtig som tidligere. DPIF s golfudvalg

Læs mere

HUL FOR HUL BESKRIVELSE VÆRLØSE GOLFKLUB

HUL FOR HUL BESKRIVELSE VÆRLØSE GOLFKLUB HUL FOR HUL BESKRIVELSE VÆRLØSE GOLFKLUB AUGUST 2008 # 1 Hul 1 Par 5 480 m 445 m 390 m Hul 1 er på mange måder et godt golf hul, men tees er ikke vinklet optimalt mod fairway, og doglegget i drivet mangler

Læs mere

BANERAPPORT TØNDER GOLF KLUB, 10. OKTOBER 2016

BANERAPPORT TØNDER GOLF KLUB, 10. OKTOBER 2016 BANERAPPORT TØNDER GOLF KLUB, 10. OKTOBER 2016 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt: 14. september 2016, kl. 09.00 14.00 Deltagere: Bendix Gammelgaard, Chefgreenkeeper, Tønder Golf Klub (TGK) Hans Christian

Læs mere

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar.

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Etiketteprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til etiketteprøve: Prøven består af 20 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Husk at skrive dato, navn og medlemsnummer

Læs mere

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant.

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen Banen generelt Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. GIC, målskema banen generelt: Målområde / Banen - MEDLEMMER

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant.

Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen. Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. Mål og metoder for Greenkeepernes arbejde med banen Banen generelt Alle tal tages fra medlemsmålingerne, suppleret med gæstemålingerne hvor relevant. GIC, målskema banen generelt: Målområde / årstal 2014

Læs mere

BaneGuide. Silkeborg Golf Club

BaneGuide. Silkeborg Golf Club BaneGuide Silkeborg Golf Club NYT SHOPPING CENTER I ESBJERG VI LAVER BÅDE SMÅT OG STORT TEL +45 4020 3232 MAIL@SKOVHUSARCHITECTS.DK Generelle informationer Generelle informationer LOKALE LOKALE REGLER

Læs mere

Banegennemgang med Line Mortensen på Grenaa Golfklubs bane søndag den 19. juni 2011.

Banegennemgang med Line Mortensen på Grenaa Golfklubs bane søndag den 19. juni 2011. Banegennemgang med Line Mortensen på Grenaa Golfklubs bane søndag den 19. juni 2011. Generelle kommentarer: - teesteder er lange - rød og gul tee bør placeres således, at der er samme spilleretning fra

Læs mere

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting.

Dagens program er: Regler for spil på. Tee sted. Green. Andre småting. Dagens program er: Regler for spil på Tee sted. Green. Andre småting. SPIL på Tee sted Man skal slå ud mellem Teemarkeringerne og højst 2 køllelængder bagud. 2 køllelængder Spilleren må stå hvor han vil!

Læs mere

Rungsted Golf Klub - Blueprint 2018

Rungsted Golf Klub - Blueprint 2018 Blue Print 2018 Indholdsfortegnelse Generelle noter 3 Tees 3 Fairways 4 Rough 4 Træer 4 Åer/grøfter 4 Bunkers 5 Greens og green omgivelser 5 Veje/stier 6 Turf-nursery 6 Markeringer på banen 6 Hul 1 8 Hul

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske politimesterskaber i. Golf 2012. Tirsdag den 21. august. Arrangør: PI-Thisted

Dansk Politiidrætsforbund. Danske politimesterskaber i. Golf 2012. Tirsdag den 21. august. Arrangør: PI-Thisted Danske politimesterskaber i Dansk Politiidrætsforbund Golf 2012 Arrangør: PI-Thisted Tirsdag den 21. august Forord af politidirektør Jens Kaasgaard Jeg vil gerne ønske Thisted Politis Idrætsforening tillykke

Læs mere

Område 1. (Rød 1) Område 2. (Rød 1) Område 3. (Rød 1)

Område 1. (Rød 1) Område 2. (Rød 1) Område 3. (Rød 1) Område 1. (Rød 1) Et område bestående af eg, skovfyr i uklippet rough. Sidste del ved rød tee hul Rød 1, bestående af fyr med god afstand så der kan klippes imellem dem. Den første del af området fra Rød

Læs mere

Velkommen til Lemvig Golfklub

Velkommen til Lemvig Golfklub BANEGUIDE Velkommen til Lemvig Golfklub Klubbens bane er anlagt af to gange. Ni huller blev indviet i 1989 og de sidste ni i 1992. Der blev i 2004/2005 foretaget ændringer på banen i forbindelse med byggeri

Læs mere

Dansk Baneguide. Asserbo GOLF CLUB

Dansk Baneguide. Asserbo GOLF CLUB Dansk Baneguide Asserbo GOLF CLUB Velkommen til Asserbo Golf Club Asserbo Golf Club er én af Danmarks ældste klubber. Anlæg af banen blev påbegyndt i 1944, og den 7. juli 1946 blev en 7 hullers bane indviet

Læs mere

Med Golfhäftet gennem Sverige

Med Golfhäftet gennem Sverige Med Golfhäftet gennem Sverige Tekst og foto: Jesper Vinzents Der er rigtigt mange golfbaner i Sverige og med Golfhäftet i baggen er der gode muligheder for at spille med rabat (halvt greenfee). Desuden

Læs mere

Rough Der er kommentarer om at: - Den er meget svær at finde bolden i grundet højt kløvergræs og brombærkrat.

Rough Der er kommentarer om at: - Den er meget svær at finde bolden i grundet højt kløvergræs og brombærkrat. Referat fra møde i baneudvalg 1. august kl. 17.00 i klubhuset Til stede: Jesper Thøger Christensen, Jørgen Pedersen, Christian Balzer og Leif Jensen Afbud: Kristian Jeppesen Referent: Jesper Thøger Christensen

Læs mere

BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016

BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016 BANERAPPORT SKOVBO GOLFKLUB, 9. JUNI 2016 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt:. juni 2016, kl. 08.00 11.00 Deltagere: Jesper Ulriksen, Baneudvalgsformand, Skovbo Golfklub (SGK) Mads Kragh, Chefgreenkeeper,

Læs mere

Søllerød Golfklub. 18 huls banen

Søllerød Golfklub. 18 huls banen Søllerød Golfklub 18 huls banen Søllerød Golfklub - 18 huls banen Velkommen Velkommen til Søllerød Golfklub! Hjertelig velkommen til en af Nordsjællands smukkeste og mest varierede golfbaner beliggende

Læs mere

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide Par-3 banen 3 2 4 5 1 GILLELEJE G O LFK LU B Baneguide 60 56 m fra tee Hul 1 68 m til midt-green 86 60 m herfra til midt-green Hul 2 102 m 91 72 Hul 3 105 m 53 Hul 4 60 m 51 41 45 Hul 5 63 m 1) Tidsbestilling

Læs mere

Spørgeskemaundersøgelse

Spørgeskemaundersøgelse Spørgeskemaundersøgelse Hvad er en god golfoplevelse for dig og hvad forstår du ved spillekvalitet fra 1 teested til 18 green? Baggrund Denne undersøgelse er et led i en Skandinavisk undersøgelse der skal

Læs mere

Plejeplan for Tønder golfklub

Plejeplan for Tønder golfklub Plejeplan for Tønder golfklub Golfbanen i Tønder skal de næste år have en fast plejeplan for hele banen, både så medlemmer og bestyrelsen kan følge udviklingen på banen år for år. Banen er på mange måder

Læs mere

Golfregler. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford)

Golfregler. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford) Golfregler Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford) SPØRGSMÅL 1: Maria driver ud på hul 1 og lægger sig langt ud til venstre. Hun er bange for, at bolden er out of bounds, så hun

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Plejeplan for Dragsholm Golf Club

Plejeplan for Dragsholm Golf Club Plejeplan for Dragsholm Golf Club Plejeplanen er lavet i forbindelse med overdragelsen af banedriften fra Dragsholm Golf Club til Dragsholm Golf Anlæg januar 2015. Plejeplanen indeholder nogle standarder,

Læs mere

Danske politimesterskaber i Golf 2013 Torsdag den 22. august

Danske politimesterskaber i Golf 2013 Torsdag den 22. august Danske politimesterskaber i Golf 2013 Torsdag den 22. august Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Silkeborg Forord af politidirektør Jens Kaasgaard Jeg vil gerne ønske Silkeborg Politis Idrætsforening

Læs mere

Alssund Golfklub. Bane Guide

Alssund Golfklub. Bane Guide Alssund Golfklub Bane Guide Alssund Golfklub - Bane Guide Velkommen Velkommen til Alssunds Golfklubs bane. Vi glæder os over, at du har valgt at spille golf her, og håber du nyder banen og naturen. Banen

Læs mere

BANERAPPORT INTRODUKTION

BANERAPPORT INTRODUKTION Holbæk Golf Klub, 25. Juni 2012 INTRODUKTION Undertegnede banekonsulent besøgte Holbæk Golfklub (HGK) mandag den 25. juni 2012 med henblik på rådgivning omkring roughpleje på golfbaner samt tilsyn med

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter

Dansk Baneguide 2013/2014. Midtsjællands Golfcenter Dansk Baneguide 2013/2014 Midtsjællands Golfcenter Velkommen til Midtsjællands Golfklub! Midtsjællands Golfklub er en unik klub, der går nye veje og tilbyder medlemskab til en attraktiv pris, så flest

Læs mere

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen

Kære medlem. Dan Berthelin Formand Golfafdelingen Kære medlem. Det er mig en fornøjelse at kunne byde velkommen til Golfafdelingens Klubmesterskab 2010, som er vores 10-års-jubilæumsmatch. Klubmesterskabet er et af de vigtigste elementer i bestyrelsens

Læs mere

Kokkedal Regelaften 27. maj 2009

Kokkedal Regelaften 27. maj 2009 Kokkedal Regelaften Golfregel 26: Vandhazarder Regelspørgsmål: En spiller slår sit drive i den gule vandhazard. Spilleren vælger at spille bolden, som den ligger. Spillerens 2. slag forbliver i vandhazarden.

Læs mere

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane Hul 1. Så er I klar til runden. Din medspiller slår et dejligt, langt slag lidt i venstre med retning mod området med høj rough. Han slår sidenhen en provisorisk bold, da han ikke kan være sikker på at

Læs mere

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane

Regelsituationer Hul 1 18, Hillerøds bane Hul 1. Så er I klar til runden. Din medspiller slår et dejligt, langt slag lidt i venstre med retning mod området med høj rough. Han slår sidenhen en provisorisk bold, da han ikke kan være sikker på at

Læs mere

Få kommentarer. Det er korrekt som påpeget af en enkelt, at gult teested 4 peger forkert. Kan ændres men det koster nogle midler.

Få kommentarer. Det er korrekt som påpeget af en enkelt, at gult teested 4 peger forkert. Kan ændres men det koster nogle midler. Ballerup 4. juni 2012 Bestyrelsen for Hjortespring Golfklub har drøftet og godkendt nærværende notat som grundlag for arbejdsindsatsen på Hjortespringbanen. Notatet er udarbejdet på baggrund af input fra

Læs mere

Præsenteret på LPGC Generalforsamling

Præsenteret på LPGC Generalforsamling LPGC udviklingsplan 2018-2023 Præsenteret på LPGC Generalforsamling 13. marts 2018 Ledreborg Palace Golf Club BAGGRUND Bestyrelsen vil overfor klubbens medlemmer gerne synliggøre, hvilke tiltag Baneudvalg,

Læs mere

Lokale regler for 18-huls bane

Lokale regler for 18-huls bane Baneguide 2014 Lokale regler for 18-huls bane 1. Banemarkeringer kan være pæle, plader eller spraymaling. Hvide pæle : Out of bounds. Gule markeringer : Vandhazard. Røde markeringer : Parallel vandhazard.

Læs mere

Mødereferat baneudvalgsmøde mandag den 19. februar 2018 kl

Mødereferat baneudvalgsmøde mandag den 19. februar 2018 kl Mødereferat baneudvalgsmøde mandag den 19. februar 2018 kl. 16.30 Deltagere: Baneafdelingen Bo Vaaben (BV) (formand og ref.) Hans Peter Ingvorsen (HP) Marianne Kristensen (MK) René Kildsgaard (RK) Paul

Læs mere

Kronjylland Open i golf

Kronjylland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Randers Kronjylland Open i golf den 20. juni 2014 Randers Fjord Golfklub Velkommen til Kronjylland Open Golf 2014 Den første gang var et forsøg den anden gang var

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2019 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

BANEGUIDE. Par

BANEGUIDE. Par BANEGUIDE Par 7 5 59 BANEOVERSIGT LÆNGDER 5.900-5.00-5.000 -.00 7 STI TIL HUL 7 VAND STI TIL HUL 8 Driving range Putting green Par banen KLUBHUS 0 VELKOMMEN TIL GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Klubben blev stiftet

Læs mere

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K Baneguide 2012 4 7 3 5 8 2 6 DRIVING RANGE 9 1 1 KLUB HUS 6 7 5 4 2 9 18 10 P 3 8 17 12 11 14 16 13 15 A R T - W O R K Velkommen til Køge Golf Klub Banens første 9 huller er anlagt i 1970 og de sidste

Læs mere

Grundejerforeningen Smidstrup Strandpark

Grundejerforeningen Smidstrup Strandpark Grundejerforeningen Smidstrup Strandpark Notat vedrørende søområdet Side 1 Baggrund Grundejerforeningen Smidstup Strandpark ønsker at få set på deres lille søområde med nye øjne samt fokus på de rekreative

Læs mere

Banens markeringer. PAR 5

Banens markeringer. PAR 5 forside Baneguide side 7 62 34 gærde 281 257 152 234 Åbningshullet er et langt par 5 hul. Teeslaget slås efter de to træer i gærdet, for at holde bolden i den skrånende fairway. Hold dit andet slag på

Læs mere

Tønder Golfklub. Newsmail Nr sept ) Helhedsplan for den fremadrettede udvikling af 18- huls-banen.

Tønder Golfklub. Newsmail Nr sept ) Helhedsplan for den fremadrettede udvikling af 18- huls-banen. Tønder Golfklub Newsmail Nr. 5 2016. 22. sept. 2016 1) Helhedsplan for den fremadrettede udvikling af 18- huls-banen. Onsdag, den 14. september havde bestyrelsen igen besøg af banekonsulent Thomas T. Jepsen

Læs mere

Dansk Baneguide 2013

Dansk Baneguide 2013 Dansk Baneguide 0 Golfklubben Hvide Klit Ønsker gæster og medlemmer velkommen til en god runde golf. Du kan selv gøre noget for at runden bliver god for dig selv og dine medspillere. Start til tiden og

Læs mere

Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover

Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover Pleje og vedligeholdelsesplan for Vesthegnet mellem Dambakken og parkarealet ved Langedam nu og fremover Udarbejdet på baggrund af vurderingsrapporten; Dambakken, 3 og 6. aug. 2009 ved Marianne Lyhne.

Læs mere

Vores baner er nu ratet om, og den nye rating træder i kraft fra den 1. februar 2018

Vores baner er nu ratet om, og den nye rating træder i kraft fra den 1. februar 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. februar 2018 08:37 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Banerating. Alle danske golfklubber får igennem tiden besøg af DGU s folk, som laver nye ratinger af

Læs mere

FAQ om FGK's golfbane

FAQ om FGK's golfbane FAQ om FGK's golfbane (Ofte stillede spørgsmål) Indhold Banens turnering. Hvad er det for en turnering?... 2 Banens længde.... 3 Bunkerriven. Hvor skal den ligge?... 4 Flaget.... 5 Hvem bestemmer hvor

Læs mere

Ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til rydning af vedplanter i en 3-beskyttet mose ved Stenløkken

Ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til rydning af vedplanter i en 3-beskyttet mose ved Stenløkken Ansøgning om dispensation fra Naturbeskyttelseslovens 3 til rydning af vedplanter i en 3-beskyttet mose ved Stenløkken Hermed ansøges om tilladelse til at gennemføre en rydning af op til 5 kiler ind i

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Visioner, målsætninger og plejeplan for golfbanen i Vejle Golf Club

Visioner, målsætninger og plejeplan for golfbanen i Vejle Golf Club Visioner, målsætninger og plejeplan for golfbanen i Vejle Golf Club Baneudvalget Februar 2019 Indholdsfortegnelse Plejeplan VGC 2019.... 3 Vi har i 2019 særlig fokus på... 3 Vision for banen... 4 Generelt...

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open. den 25. april 2014. Arrangør: Odense-PI

Dansk Politiidrætsforbund. Fyn Open. den 25. april 2014. Arrangør: Odense-PI Dansk Politiidrætsforbund Fyn Open den 25. april 2014 Arrangør: Odense-PI Velkommen til Fyn og til Fyn Open i golf Myter om golf har der i årenes løb været mange af. Golf er for de rige og Golf er kun

Læs mere

BILAG 2: VISUALISERINGER VED HØJBJERG, TANGE Å, VINDMØLLER VED VINDUM, KORREBORG BÆK OG NØRREÅDALEN, SAMT VISUALISERINGER AF MASTEALTERNATIVER

BILAG 2: VISUALISERINGER VED HØJBJERG, TANGE Å, VINDMØLLER VED VINDUM, KORREBORG BÆK OG NØRREÅDALEN, SAMT VISUALISERINGER AF MASTEALTERNATIVER BILAG 2: VISUALISERINGER VED HØJBJERG, TANGE Å, VINDMØLLER VED VINDUM, KORREBORG BÆK OG NØRREÅDALEN, SAMT VISUALISERINGER AF MASTEALTERNATIVER Visualisering 44 Højbjerg Vest for Tange Sø ved herregården

Læs mere

PROGRAM Navnelære i terræn

PROGRAM Navnelære i terræn PROGRAM 33 Navnelære i terræn UUA Udarbejdet af Uddannelses Udviklings Afdelingen I samarbejde med Hærens Kampskole Mål Mål Efter gennemgang af dette program skal du, i en sluttest på 30 spørgsmål, uden

Læs mere

Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide

Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide Søllerød Golfklubs Cross-Country Baneguide Score kort: Matchen er en Two-ball Bestball, stableford over 12 huller, dvs. at hver spiller på holdet spiller sin egen bold. Holdets bedste score (inkl. opnåede

Læs mere

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Med Danmarks (måske) smukkest beliggende golfbane SEJERØ GOLFKLUB

Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB. Med Danmarks (måske) smukkest beliggende golfbane SEJERØ GOLFKLUB Velkommen til SEJERØ GOLFKLUB Med Danmarks (måske) smukkest beliggende golfbane SEJERØ GOLFKLUB HVORFOR DIT OG HVORFOR DAT OM SEJERØ GOLFBANE Når golfspillere første gang kommer til Sejerø golfbane, undrer

Læs mere

Bold bevæger/flytter sig under en søgning (regel 7) Søgetid (regel 18) Tidligere var der fem minutter til at finde en tabt bold.

Bold bevæger/flytter sig under en søgning (regel 7) Søgetid (regel 18) Tidligere var der fem minutter til at finde en tabt bold. Søgetid (regel 18) Tidligere var der fem minutter til at finde en tabt bold. Nu er den maksimale søgetid kun tre minutter. Godt at vide: De fleste bolde blev tidligere fundet inden for tre minutter, og

Læs mere

Regler for drop på fairway, rough og i bunker.

Regler for drop på fairway, rough og i bunker. Regler for drop på fairway, rough og i bunker. Reglerne gælder (næsten) ikke på green. Regler for spillet på green vender vi tilbage til en anden tirsdag. DROP Drop benyttes for at sætte en bold i spil

Læs mere

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene. Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til birdie prøve: Prøven består af 25 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Læs mere

KØBENHAVNS GOLFKLUB, 3. JULI 2015

KØBENHAVNS GOLFKLUB, 3. JULI 2015 BANERAPPORT KØBENHAVNS GOLFKLUB, 3. JULI 2015 INTRODUKTION Mødedato og tidspunkt: Fredag den 26-06-2015 start kl. 7.10 slut 13.00 Deltagere: Allan Brandt DGU, chefgreenkeeper Martin Nielson, direktør Christian

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus

Dansk Politiidrætsforbund. Jysk Open. Arrangør: PI-Århus Dansk Politiidrætsforbund Jysk Open Arrangør: PI-Århus i Golf 31. maj 2013 Kære PI Århus, Østjylland, har igen i 2013 den store fornøjelse at byde dig og andre golfere velkommen til Jysk Open i golf. Nu

Læs mere

Spil, evaluer & træn

Spil, evaluer & træn Spil, evaluer & træn Putting Øvelse 1: Uret rundt 8 tees 1 bold 1 putter Placer 8 tees 1 meter fra hullet. Vælg en start tee. Put fra teen og hen imod hullet. Hvis puttet holes bevæger du dig en tee med

Læs mere

TEMAMØDE DANSK GOLF UNION 20. MARTS 2015, COMWELL MIDDELFART

TEMAMØDE DANSK GOLF UNION 20. MARTS 2015, COMWELL MIDDELFART TEMAMØDE DANSK GOLF UNION 20. MARTS 2015, COMWELL MIDDELFART UDDELING AF SØLVNÅL v/ Søren Casparij Modtager: Alvah Routhledge UDDELING AF SØLVNÅL v/ Søren Casparij Modtager: Ole Riger-Kusk UDDELING AF

Læs mere

Målsætninger og plejeplaner for Golfbanen.

Målsætninger og plejeplaner for Golfbanen. Målsætninger og plejeplaner for Golfbanen. Overordnede målsætning for pleje og vedligehold af banen som helhed: Ligesom der er langt stor vægt på kvalitet i designet, skal plejeniveauet og standarden på

Læs mere

Regelquiz. Hvor godt kender du reglerne i golf??

Regelquiz. Hvor godt kender du reglerne i golf?? Regelquiz Hvor godt kender du reglerne i golf?? Hvis du i løbet af sommeren bliver forhindret i at spille golf pga ferie eller dårligt vejr, kan du bruge lidt tid på at løse denne regelquiz og måske få

Læs mere