Referat af generalforsamling, onsdag, den 27. februar 2008, kl i Klubhuset

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af generalforsamling, onsdag, den 27. februar 2008, kl. 19.00 i Klubhuset"

Transkript

1 Silkeborg Sejlklub Referat af generalforsamling, onsdag, den 27. februar 2008, kl i Klubhuset Frank Nielsen bød velkommen til æresmedlemmer og medlemmer til klubbens 121 sæson i nyere tid - stiftet 1. september 1887, samt en særlig velkomst til gæsterne fra vore naboklubber. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog valg af Marianne Bentsen-Pedersen som dirigent. Enstemmig valgt. Dirigenten indledte generalforsamlingen med at konstatere at denne var lovlig indvarslet, idet den var indkaldt via Mose Nyt ultimo januar. 2. Formanden aflægger beretning Frank Nielsen aflagde bestyrelsen beretning har været hård ved SSK, idet vi har mistet 3 markante medlemmer Æresmedlemmer endda. Det er Jens Jørn Lynge, Wilfred Hedegård og Henning skomager. Generalforsamlingen holdt 1 minuts stilhed til deres minde. Det har atter været en god sejlsæson i Af øvrige væsentlige punkter og fuldførte aktiviteter kan nævnes: Nyt ventilationsanlæg med varmegenindvinding God økonomi Renoveret klubhus med maling 3-dobling af præmier ved kapsejladser Installeret nye lamper ved parkeringsplads. Afhændelse af gamle/ubenyttede joller Nyt mastestativ Undersøgelse af alternative forsikringer skiftet til CODAN Større pumpe til søvand Anskaffelse af 5 nye bøjer Planer for den kommende sæson: Lysautomatik på broer ved sen ansejling af Havnen Store Arbejdsweekend 12. april, kl ved klubhuset (arbejdspligt) Standerhejsning fredag den 18. april Bededag. Pantaenius Cup som sædvanlig et bragende godt stævne, afløses nu af Karmark Cup. ÅBENT HUS planlægges til 04. maj 2008 (dog ikke besluttet endnu) Bestyrelsen har drøftet konsekvenserne af den nye rygelov efter en henvendelse herom og en enstemmig bestyrelse har som følge heraf besluttet at klubhuset fremover er 100 % røgfri. Der vil blive opsat skilte herom og medlemmerne bedes respektere beslutningen. Kapsejladserne har generelt haft god tilslutning gennemsæsonen. Bestyrelsen har endvidere arbejdet med en ny ungdomspolitik, mere herom senere. Mose Nyt udgivet 3 numre fortsat tilskud af biblioteksfonden Klubben har ikke deltaget aktivt i møder i Dansk Sejlunion eller Østjysk Kreds. DHIF passes af Jan Rasmussen. IDRÆTSSAMVIRKET glimret ved vores fravær i 2007 Vi agter at opstille Jørn Würtz til bestyrelsen. Vi har som det er sædvane deltaget i SMK og RB s generalforsamlinger.

2 2 Runde fødselsdage/jubilæer i 2007, 1 medlem i Esbjerg blev 70 år. Selv fyldte jeg 70 år den 28. jan 2008 tak for mange besøg fra klubben samt boggaven. I Brosamarbejdet har klubben deltaget i 2 møder + en besigtigelsessejlads. I Brugerråd for Gudenåen repræsenteres klubben af Leo Nielsen, RB. Vi har bedt om fjernelse af udbrændt båd i Julsø, foreløbig dog uden held. Der er i 2007 afholdt 8 bestyrelsesmøder og 1 udvalgsmøde, samt en julefest for udvalgsmedlemmerne. Medlemstal pr 1. januar aktive med kølbåd aktive uden kølbåd under passive optimister hvilende medlemmer æresmedlemmer Til sidst en stor tak til bestyrelseskolleger, udvalgsmedlemmer, sponsorer, annoncører og ikke mindst medlemmerne. Som afsluttende del af beretningen orienterede Gurli om klubhuset vedr. maling, ny foldedør mm. Klubben har atter fået en glad Smiley. Der er indkøbt ny pølsegrill til køkkenet. Glemt tøj vil blive solgt på loppemarkedet, medmindre det afhentes forinden. Klubbens gamle service vil også blive sat til salg på loppemarkedet. Dirigenten satte beretningen under debat. Lars Wegner foreslog at Mose Nyt og hjemmesiden omtaler en større del af sejlklubbens gode konkurrenceresultater. Frank erklærede sig enig, men at det kræver input og tid til forberedelse af indlæg. Jens Hjort mente ikke at det sejladsrelaterede får en tilstrækkelig placering i beretningen mm. Lars Nørgård foreslog at det gamle klubhus betragtes som rygerum. Frank svarede at bestyrelsen tidligere har haft en tilsvarende opfattelse, men at DS har udsendt en vejledning der afkræfter at dette er brugbar mulighed, da en idrætsklub betragtes som et sted med offentlig adgang. Jan Fuglsang bekræftede at bestyrelsen har kigget meget på dette. Jan refererede fra Arbejdstilsynets vejledning om røgfri miljø. Konklusionen er at der er offentlig adgang hvis alle kan melde sig ind i klubben. Gurli tilføjede at foldedøren ikke er sat op af hensyn til rygningen men for at give en bedre rumanvendelse. Lars Nørgård erklærede sig uenig i bestyrelsens beslutning og mente ikke den havde kompetence til at træffe en sådan beslutning. Jørn Würtz erklærede sig enig i beslutningen og henviste til at Silkeborg Golfklub også har besluttet røgfri klubhus og henviste endvidere til Sejlunionens anbefaling. Lars Wegner spurgte til om ikke der kunne laves en rygeløsning som f.eks. i Kastrup Lufthavn. Hanne Larsen tilsluttede sig dette synspunkt. Frank Anholm foreslog at der skulle laves en løsning hvor det gamle klubhus blev skilt fra med særskilt nøgle, så det kunne indrettes til rygerum.

3 3 Hanne Wegner Larsen sagde at klubben burde kunne få råd til at lave en rygeløsning. Pernille Mørch sagde også at det ville gå ud over det sociale miljø, hvis der ikke kan ryges i det gamle klubhus. Gurli Nørreskov syntes ikke at man skulle sammenligne klubben med en beværtning. Poul Skøtt spurgte hvordan reglerne så gælder for gæster udefra. Marianne Bentsen-Pedersen svarede at det naturligvis var samme regler for alle og dermed for også gæster udefra. Formandens beretning blev herefter godkendt enstemmigt. Årets KRABASK (i år ændret til 20 Fakse-kondi) blev tildelt Jens Klæbel for hans store hjælpsomhed og arbejde for klubben. 3. Diverse udvalg aflægger beretning Ungdomsafdeling Ejlert Andersen aflagde på udvalgets vegne beretningen og gennemgik den nye strategi for afdelingen. Herunder indbød han alle der i sæsonens løb havde tid til at give en hånd med stævner eller andre ting at tage kontakt til udvalget. Lars Wegner pegede på at man skulle tænke på at ikke at undervurdere vedligeholdelsesopgaven på bådene. Benny Mogensen tilsluttede sig anbefalingen. Det er lidt en skandale at der ikke er gjort mere tidligere. Jens Hjort roste bestyrelsen for at tage et initiativ. Han anbefalede bestyrelsen at sikre at der blev fastlaget et klart ansvar for at der er synlighed på hjemmesiden omkring resultater mm. Man er ikke eksisterende, hvis man ikke er på nettet i dag. Jens vil gerne tilbyde at hjælpe til. Gurli Nørreskov svarede at der er mange nye kræfter så det nok skulle gå som planlagt. Tingene er skuet rigtig sammen, så det skal nok komme til at fungere. Kjeld Kristoffersen tilsluttede sig oplæget og lovede at der nok skal blive skaffet pladser til unge sejlere om onsdagen. Indtil har problemet mere været at der ikke er kommet nogen. Lars Wegner tilføjede at der trods alt har været lavet et godt stykke træningsarbejde det sidste par år, hvor han i en periode selv havde hjulpet til og at dette skulle tilskrives Sven Skærbæks store arbejde og spurgte til hvordan han så på beretningen. Svend Skærbæk roste oplæget og erklærede sig helt enig i dette. Preben Henriksen lovede at han også gerne ville hjælpe til nogle gange undervejs i sæsonen. André Nielsen foreslog at der måske også skulle ses på nye bådtyper, der kan bruges ud af søerne. Lars Wegner bemærkede hertil at klubben ikke havde gjort noget for at købe nye Fewa joller da DS udbød disse med tilskud. André Nielsen tilføjede at det er vigtigt at få etableret den rigtige forbindelse mellem optimisten og fortsætter bådene. Det var netop en af grundene til at han selv blev ved som sejler i sin tid. Anne Grete Bendixen sagde at DS netop anbefaler E-jolle som en af fortsætterjollerne. Men at der også er andre muligheder som f.eks. Zoom 8. Beretningen blev herefter godkendt med akklamation.

4 4 Kapsejlads Carsten Sølvsten aflagde beretning. Der var i 2007 stor tilslutning til kapsejladserne, og vi vil også i 2008 søge at gennemføre sejladserne som sidste år. Kalenderen er allerede klar på nettet, så man kan få sat kryds i sin egen kalender. Kamark har lovet at tage et år mere med vin til onsdagssejladserne. Mogens Gjerulff er trådt ud af udvalget af helbredsmæssige årsager, men til gengæld har vi dags dato fået tilsagn om at Jørn Würtz vil overtage hans plads, så velkommen til Jørn. Kalenderen vil også blive trykt i Mose Nyt, hvis der kan blive plads for billeder af Granada 23! Sejlerskole Der var 17 nye elever i og det var mange, men der har været en del frafald undervejs. Sejlerskolen bruger også Mini 12 meter bådene. Det optimale er ca. 12 elever af hensyn til antal instruktører. Kjeld Kristoffersen gav udtryk for at ambitionen gerne må være op til 20 elever, hvis der er instruktører til det. Mini 12-meter Der er ikke mange der sejler Mini 12 meter. Opfordringen fra sidste år har kun givet nogle få nye sejlere, så det er godt at der nu sker noget nyt. Vi får en 4 både klar i år, så der kan laves en lille kapsejlads. Jan Rasmussen opfordrer til at sejladsdagene bliver planlagt for mini12 meter bådene. Pantaenius udvalg Planlægger som sædvanlig nyt stævne for i år. Klubbådsudvalg Båden er næsten klar til sæsonen. Der bliver sat en vippeanordning på bådens mast, så det er lettere når den skal ud af søen. Anders Kildegaard rettede en tak til de folk der at hjælper til med at sætte båden i og tage den op. Lars spurgte til den nye pris for langtidslån, har det været en fordel eller ulempe for klubben? Spørgsmål henvist til aflæggelse af regnskab. Brosamarbejde Frank Nielsen oplyste i Kunos fravær at brosamarbejdet forløber meget tilfredsstillende. Målerudvalg Intet at berette. Miljøudvalg Ikke til stede. Fartøjsudvalg Dommerbåden er ved at være klar, men mangler et par mand til at bundmale. Tages på arbejdsdagen. To frivillige meldte sig med Erik Bjerg som ansvarlig. Hovmester Erik Bjerg sagde at det går ufattelig godt. Kantineudvalg Ikke til stede. Annonceudvalg Leiff Lauritsen - det kører som det plejer, så der kommer nye annoncører ind for de der opsiger. Fyrmester Jørn Kjems konstaterede at fyrene er kommet ud og ind som sædvanligt.

5 5 WEB-master Gentog atter opfordringen til udvalg og medlemmerne om at huske at levere stof til hjemmesiden. Mose Nyt Jørn Kjems opfordrede til at alle ændringer i udvalg blev meddelt, så de kan komme i bladet. Leiff Lauritzen kunne ikke forstå at redaktøren skulle bestemme hvornår klubben blev stiftet. Marianne opfordrede til at man evt. kom med et historisk indlæg. Leiff fastholdt at han ikke fandt dette helt tilfredsstillende. Redaktøren svarede at han har løst dette i ved at skrive dette inde i bladet. Sponsorudvalg Carsten Leth er udgået da han har forladt klubben. Poul Højen er kommet ind i stedet. Der er lavet retningslinjer for udvalgets arbejde, der er godkendt af bestyrelsen. Arbejde med OK omkring benzinkort. Sørge for sponsering af præmier til ungdomsafdelingen. Ellers flere andre ting i gang. Handicapudvalg Jan Rasmussen har sat sig ind i arbejdet via Freddy Førster. Det består mest af korrespondance og møder. Frank Nielsen søger for at omdirigerer al post til udvalget fremover. 4. Kassereren forelægger det reviderede regnskab Verner fremlagde regnskabet og gjorde opmærksom på at der i det udsendte regnskab i bladet er en mindre fejl i balancen. Dirigenten satte regnskabet under behandling. Lars Nørgaard kommenterede at det er billigt sluppet at der kun var to fejlalarmer når det nu var et offentligt lokale jf. rygereglerne. Regnskabet blev enstemmigt godkendt Pause I forlængelse af kaffepausen informerede Ejlert vedr. Havnen og henviste særligt til at det midterste areal på Kongsholm skal være totalt rømmet for både, vogne og stativer mellem 20. maj og 1. juni af hensyn til opfyldning og planering af arealet. Den gyldne spade blev i år tildelt Steffen Dam med den begrundelse at han havde rykket den nye foldedør ud af karmen i et ryk, da den en dag var låst. 5. Fastlæggelse af kontingent og indskud for det kommende år Verner forelagde forslag til budget og kontingent for I 2008 budgetteres med et mindre underskud som følge af det store beløb til genopretning af flisearealer og bolværk. Vi vælger trods det at fastholde kontingentet uændret, men kan ikke udelukke at en stigning kan komme på tale til næste år. Eneste ændring i kontingent er rykkergebyret der stiger til 50 kr. Jørn Kjems kommenterede budgettet vedr. Mose Nyt, idet der så måske ikke er økonomisk luft til flere sider til Bestyrelsens meddelelser. Flere medlemmer foreslog at bestyrelsen overvejer at afsætte flere penge til Ungdomsarbejdet. Gurli Nørreskov svarede at bestyrelsen er opmærksom på dette og positiv hvis der skal bruges flere penge. Budget og kontingent blev herefter enstemmigt godkendt.

6 6 6. Valg af formand eller kasserer Dirigenten nævnte at Frank Nielsen er på valg som formand. Frank tog ordet og gav motivation for at genopstille, idet bestyrelsen har foreslået han fortsætter, selvom han nu er fyldt 70 år. Han stiller dog gerne sin post til rådighed, men er villig at modtage genvalg. Genvalgt med akklamation. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter Gurli Nørreskov modtager genvalg, men Kim Olsen gør ikke. Jens Hjort foreslog Thor Lund, men Thor ønskede ikke at modtage valg. Bestyrelsen foreslog Poul Milling. Gurli Nørreskov motiverede forslaget og Poul Milling erklærede sig villig til valg. Begge blev valgt uden modkandidater. Benny F. Jensen og Mike Jensen er villig til genvalg. Begge blev genvalgt. 8. Valg af leder af ungdoms-/optimist afdelingen Gurli Nørreskov foreslog Ejlert Andersen på bestyrelsens vegne. Lars Wegner spurgte om Sven Skærbæk ønsker posten. Sven ønsker ikke genvalg og støtter valget af Ejlert. Valgt uden modkandidater. 9. Valg af 2 revisorer Revisorerne Brian Pedersen og Flemming Nielsen blev genvalgt. 10. Valg af udvalg Dirigenten indledte valgprocessen af de ansvarlige for de enkelte udvalg, der jf. sædvane kan supplere sig selv med yderligere medlemmer. Kapsejladsudvalg Carsten Sølvsten genvalgt. Jørn Würtz indtræder i udvalget. Sejlerskoleudvalg Thor Lund genvalg. Mini 12-meter udvalg Udvalgets sejladsaktiviteter overføres til Handicap udvalget og nedlægges som selvstændig udvalg. Ansvaret for bådene overgår til Ungdomsafdelingen. Pantaenius udvalg Kjeld Kristoffersen genvalg. Nye medlemmer er mere end velkomne. Klubbådsudvalg Gurli Nørreskov - genvalg Brosamarbejde Kuno Nielsen og Ivan Flessing genvalg. Målerudvalg Ivan Flessing og Erik Laursen - genvalg. Miljøudvalg Flemming Rothe genvalg. Fartøjsudvalg Leif Thøgersen genvalg. Leif kunne dog kun påtage sig dommerbåden. Klargøring og søsætning af Dory og gummibåd bestyrelsen eller Ungdomsudvalg sørger for dette. Hovmester

7 7 Erik Bjerg genvalg. Kantineudvalg Pernille Mørch er villig til at påtage sig opgaven og blev valgt. Anne Grete Bendixen og Benny Jensen er medhjælpere. Annonceudvalg Leiff Lauritsen genvalg. Fyrmester Jørn Kjems genvalg. WEB-master Jens Hjort genvalg. Sponsorudvalg Gurli Nørreskov genvalg. Handicap og Mini 12 meter udvalg Jan Rasmussen blev valgt. Jens Klæbel fortsætter her med Mini 12 meter sejladsen. 11. Indkomne forslag Ingen indkomne forslag. 12. Eventuelt Lars Nørgård foreslog at der skulle etableres rygerum og mente at bestyrelsen ikke kunne tillade sig at indføre rygeforbud hen over hovedet på medlemmerne. Pernille Mørch gav også udtryk for at det ville gå ud over mange medlemmer og der burde laves et rygerum. Jørn Kjems mente at bestyrelsen har fejltolket reglerne. Benny Jensen efterspurgte en uvildig redegørelse for de faktiske regler. Frank Anholm foreslog at det gamle og nye klubhus skal skilles op i to selvstændige afdelinger for rygere og ikke rygere. Benny Jensen henviste til Sundhedsstyrelsens regler for alkohol og mente ikke der var tilsvarende anbefalinger for rygning. Lars Nørgård tilsluttede sig argumenterne. Lad det koste det nødvendige beløb at indrette rygerum. Marianne Bentsen-Pedersen syntes at der måske burde skelnes mellem møder og socialt samvær. Lars Wegner mente ikke at bestyrelsen ikke havde undersøgt reglerne godt nok før beslutningen blev truffet. Jens Waldemar Jensen synes det var urimeligt at der skulle gå et helt år med rygeforbud indtil der kom en afklaring. Leiff Lauritsen foreslog at generalforsamlingen opfordrede Bestyrelsen til at der kom en hurtig afklaring eller en rygeløsning. Frank gav udtryk for at bestyrelsen snarest vil undersøge emnet yderligere, så forbuddet kun opretholdes, hvis det følger af dansk lovgivning. Frank orienterede om, at der er nedsat et udvalg vedr. en ny klubstander. Vi skal nok bruge ca kr. til en ny stander. Ville høre om der er tilslutning til at arbejde videre med dette. Der var bred opbakning hertil. Repræsentanterne for Silkeborg Motorbåd klub, Carl Mølgaard, og Ry Bådelaug, Leo Nielsen, takkede for godt samarbejde og indbydelse til at deltage i Generalforsamlingen. Frank takkede Kim Olsen for de to år i bestyrelsen og rettede til slut en tak til medlemmerne for godt fremmøde og deltagelse i debatten. Tak til naboklubberne for fremmøde og de pæne ord.

Referat af generalforsamling, onsdag den 28. februar 2007, kl. 19.00 i Klubhuset

Referat af generalforsamling, onsdag den 28. februar 2007, kl. 19.00 i Klubhuset Silkeborg Sejlklub 28. februar 2007 Referat af generalforsamling, onsdag den 28. februar 2007, kl. 19.00 i Klubhuset Formanden Frank Nielsen indledte med at byde velkommen til æresmedlemmer og medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling, onsdag, den 25. februar 2009, kl. 19.00 i Klubhuset

Referat af generalforsamling, onsdag, den 25. februar 2009, kl. 19.00 i Klubhuset Silkeborg Sejlklub Referat af generalforsamling, onsdag, den 25. februar 2009, kl. 19.00 i Klubhuset Frank Nielsen bød velkommen til æresmedlemmer og medlemmer til klubbens 122 sæson i nyere tid - stiftet

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk

Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen, 3050 Humlebæk Referat fra Generalforsamlingen den. 25. februar 2016 SLETTEN FRITIDSFISKERLAUG Referat fra generalforsamlingen den 25. februar 2016 kl. 18.00 i Skeltofteparkens Selskabslokaler, Teglgårdsvej 321 kælderen,

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010

Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 4. februar2010 1. Valg af dirigent. 2. Afgørelse af udskreven sangkonkurrence. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Udvalgene aflægger beretning. 5.

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup.

Tid: Den 11. marts 2006, kl Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Generalforsamling i Dansk Tækkemandslaug Tid: Den 11. marts 2006, kl. 14.00 Sted: Bromølle Kro, Slagelsevej 78, 4450 Jyderup. Mødedeltagere: Fra sekretariatet: 20 virksomheder Michael H. Nielsen (dirigent)

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011

Dialogmøde målsætninger og ny struktur. Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dialogmøde målsætninger og ny struktur Bestyrelsens oplæg til debat 20. September 2011 Opdateret 25.10.2011 Dagsorden for dialogmødet 1. Opsummering af arbejdet indtil nu 2. Gennemgang af oplæg til mål

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019.

Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. Referat af SKB s ordinære generalforsamling onsdag d. 27 marts 2019. 1. Valg af dirigent. - Valg af referent Kurt Palmqvist blev Valgt som dirigent Torben Bergenhagen blev valgt som referent. Der var fremmødt

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset

Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset Snekkersten Skotterup Sejlklub Strandvejen 71C, 3070 Snekkersten. www.sssejlklub.dk Referat fra ordinær generalforsamling Onsdag den 20. november 2013 kl. 19:00 i klubhuset 1. Valg af dirigent Per Reinholdt

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter

Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Referat af Håndværksrådets repræsentantskabsmøde torsdag den 15. maj 2014 kl. 10.00 i IDA Mødecenter Håndværksrådets formand Niels Techen bød gæster og repræsentanter velkommen. Herefter præsenterede han

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998

Grundejerforeningen DAMGAARDEN. Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 Grundejerforeningen DAMGAARDEN Referat af 10. ordinære generalforsamling den 31. marts 1998 April 1998 Referat af: 10. ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen DAMGÅRDEN Tirsdag d. 31. marts 1998

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter.

Der skete jo en del i 2008, tiden er selvfølgelig ikke til at gå i detaljer, så jeg vil kort referere de væsentlige punkter. Afsender: Andelsselskabet Egensedybet, Otterup Lystbådehavn a.m.b.a Bogøvej 71 5450 Otterup Til Andelshaveren 21. marts 2009 Indbetalingskort til drift bidrag for 2009, og referat fra ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Referat. Der var fremmødt 36 medlemmer inkl. familie, der repræsenterede i alt 32 stemmer.

Referat. Der var fremmødt 36 medlemmer inkl. familie, der repræsenterede i alt 32 stemmer. Frederiksværk sejlklubs ordinære generalforsamling torsdag den 8. februar 2018 kl. 19 00 til kl. 20 01 Referat. Der var fremmødt 36 medlemmer inkl. familie, der repræsenterede i alt 32 stemmer. Ad Dagsorden

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2014

Referat af generalforsamlingen 2014 Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Grundejerforeningen Dammegårdsskoven Bornholm Den 17. april 2014 Referat af generalforsamlingen 2014 Generalforsamlingen 2014 blev afholdt skærtorsdag den 17. april

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Årets beretning er ikke lang særlig lang denne gang.

Årets beretning er ikke lang særlig lang denne gang. De Blå Baretter, København Generalforsamling 28.feb. 2013, referat Antal fremmødte stemmeberettigede medlemmer: 18. 1: Formanden Carsten Cederbye bød velkommen. Til dirigent valgtes Tommy Harder og til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag den 23. april 2013 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Referat fra Greve Sejlklubs generalforsamling den 25. januar 2018

Referat fra Greve Sejlklubs generalforsamling den 25. januar 2018 Referat fra Greve Sejlklubs generalforsamling den 25. januar 2018 Velkomst Formanden bød velkommen til nye og gamle medlemmer til Greve Sejlklubs 21. generalforsamling. Formanden bød også velkommen til

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Dagsorden: Pkt. 1. Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken den 19. april 2007 kl. 20.00 i Golfcafeen. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

herning motorflyveklub

herning motorflyveklub herning Referat af ordinær generalforsamling i Herning Motorflyveklub Afholdt den 23. februar 2013 kl. 10:00 Skinderhoimvej 25, 7400 Herning. 1) VALG AF DIRIGENT Dagsorden ifølge vedtægter 1, Valg af dirigent

Læs mere

Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve.

Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve. Ordinær Generalforsamling i Greve Sejlklub, afholdt den 29. januar 2009 i Køge Bugt Kro, Hundige Strandvej 21, 2670 Greve. Dagsorden i henhold til klubbens vedtægter: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia.

Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. Referat fra generalforsamlingen den 17. juni 2015, kl. 14:00 afholdt ved CDV i Fredericia. DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt. 7: Pkt. 8: Valg af dirigent Formandens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling SBK 8. februar2011

Ordinær generalforsamling SBK 8. februar2011 Dagsorden: Ordinær generalforsamling SBK 8. februar2011 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Det ekstra punkt den lille overraskelse: Udnævnelse af æresmedlem Kaj Fink.

Læs mere