Indholdsfortegnelse. Bilagsfortegnelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indholdsfortegnelse. Bilagsfortegnelse"

Transkript

1

2 TVIS. Egevænget. 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål 2 2 Tidligere undersøgelser 2 3 Mark- og laboratoriearbejde 2 4 Koter 3 5 Jordbunds- og vandspejlsforhold 3 6 Funderingsforhold Generelt Parcelhuse Veje 7 7 Udførelse Tørholdelse af udgravning Udgravning 8 8 Tilfyldning 8 9 Miljøtekniske forhold 9 10 Supplerende undersøgelser Afsluttende bemærkninger 10 Bilagsfortegnelse Nr. Signaturer og definitioner A-1 Direkte fundering på indbygget sandfyld B-1 Boreprofil, boring B Boreprofil, boring B Boreprofil, boring B Boreprofil, boring B Boreprofil, boring B Situationsplan 1.6

3 TVIS. Egevænget. 2 1 Undersøgelsens formål For Holstebro Kommune er der i november 2009 udført en orienterende geoteknisk undersøgelse i forbindelse med af udstykningen af området Egevænget i Tvis. Udstykningen omfatter 9 parcelhusgrunde. Det er undersøgelsens formål at fremskaffe geologiske og geotekniske data for udstykningen i et sådant omfang, at grundkøbere kan vurdere de mulige foranstaltninger, der måtte være nødvendige i forbindelse med opførelsen af et traditionelt énfamiliehus uden kælder i højst 1½ etage. Endvidere er det undersøgelsens formål at fremskaffe geologiske og geotekniske data for området til brug i forbindelse med anlæggelsen af veje i udstykningen. Der forelå ikke yderligere oplysninger på undersøgelsestidspunktet. 2 Tidligere undersøgelser Der er tidligere udført en geoteknisk boring på udstykningen i forbindelse med en orienterende jordbundsundersøgelse for området, jf. ref. Den tidligere udførte boring B 10 er medtaget i nærværende rapport som bilag 1.5. Boringens omtrentlige placering fremgår af situationsplanen, bilag Mark- og laboratoriearbejde Den 13. og 16. november 2009 er der udført 4 uforede, Ø 150 mm geotekniske boringer, benævnt B B 104, som er afsluttet 4,0 m under nuværende terræn (m u. t.). Boringerne er afsat ud fra eksisterende skel, og de tilhørende terrænkoter er bestemt ved nivellement. Boringernes placering fremgår af situationsplanen, bilag 1.6. I boringerne er der registreret laggrænser og udtaget omrørte jordprøver samt udført vingeforsøg til bestemmelse af de kohæsive jordarters vingestyrke i intakt og omrørt tilstand, henholdsvis c fv og c fvr.

4 TVIS. Egevænget. 3 Der er installeret Ø 25 mm PVC-pejlerør med slidsefilter i boringerne så vandspejlsniveauet kan holdes under observation. Vandspejlet i pejlerørene er indmålt umiddelbart efter borearbejdets afslutning den16. november Jordprøverne er bedømt i overensstemmelse med Dansk Geoteknisk Forenings "Vejledning i ingeniørgeologisk prøvebeskrivelse" af maj Med relevante jordprøver er der udført forsøg til bestemmelse af det naturlige vandindhold, w. Jordprøvernes kalkindhold er vurderet med en 10 % saltsyreopløsning. Resultatet af ovenstående fremgår af boreprofilerne, bilag De i rapporten anvendte signaturer og definitioner er beskrevet i bilag A-1. 4 Koter Alle koter refererer til Dansk Vertikal Reference 1990, DVR90. Som højdefikspunkt for nivellement til boring B 101 og B 104 er der anvendt overkant brønddæksel på den eksisterende del af Egevænget, se situationsplanen. Dækselkote er oplyst til kote +42,49 m. Terrænet ved boringerne B B 104 og B 10 varierer mellem kote +39,8 m og +42,7 m, hvilket svarer til en højdeforskel på 2,9 m. Koordinaterne for den tidligere udførte boring B 10 refererer til system U32EUREF89. Terrænkoter til boringerne fremgår af boreprofilerne. 5 Jordbunds- og vandspejlsforhold I de udførte boringer er der øverst truffet 0,3 á 0,6 m recente aflejringer i form af muld og muldholdige aflejringer samt sandfyld. Under de trufne recente aflejringer er der truffet vekslende glaciale aflejringer i form af moræneler og smeltevandsaflejret sand og ler.

5 TVIS. Egevænget. 4 Der er pejlet i de nedsatte pejlerør i boring B B 104 den 16. november I den tidligere udførte boring B 10 er der pejlet 27. oktober De målte vandspejl er anført i tabel 1. Tabel 1: Vandspejlsmålinger Boring Terræn Pejledato Vandspejlsniveau Nr. Kote (m) Dybde (m u. t.) Kote (m) B ,6 16. november ,0 +38,6 B ,8 16. november ,3 +37,5 B ,7 16. november ,2 +40,5 B ,9 16. november ,2 +38,7 B ,9 27. oktober ,8 +40,1 På pejletidspunktet har vandspejlet antageligt ikke haft tid til at stabilisere sig endeligt i de nedsatte pejlerør. Vandspejlets beliggenhed må påregnes være afhængigt af såvel årstid som nedbør. Det anbefales at pejle regelmæssigt i boringerne, indtil udgravningsarbejdet begyndes. For en mere detaljeret beskrivelse af jordbundsforholdene henvises til boreprofilerne. 6 Funderingsforhold 6.1 Generelt Funderingen skal dimensioneres og udføres i henhold til DS/EN , Eurocode 7: Geoteknik - del 1: Generelle regler (EC 7, del 1), med tilhørende Nationalt anneks - Danmark, EN DK NA (DK-Anneks). Der skal anvendes partialkoefficienter og korrelationsfaktorer, som anført i DK Anneks-A. Den geotekniske undersøgelse viser, at projektet på det foreliggende grundlag kan behandles i Geoteknisk kategori 2, jf. EC 7, del 1, afsnit 2.1 og DK-Anneks K. For det aktuelle projekt er der for den udførte boring i tabel 2 angivet det vurderede niveau for overside bæredygtige lag, OSBL, for fundamenter og afrømningsniveau, AFRN, for gulve.

6 TVIS. Egevænget. 5 Tabel 2: Overside bæredygtige lag, OSBL, og afrømningsniveau, AFRN Boring Terræn OSBL AFRN Nr. Kote (m) Dybde (m u. t.) Kote (m) Dybde (m u. t.) Kote (m) B ,6 0,3 +40,3 0,0 +40,6 B ,8 1,6* +38,2* 0,5 +39,3 B ,7 0,2 +42,5 0,2 +42,5 B ,9 0,3 +40,6 0,3 +40,6 B ,9 0,7 +40,2 0,7 +40,2 * Der er truffet kalkfrit, glacialt ler med lave styrkeparametre under OSBL, se tabel 3. De anbefalede funderingsmetoder for parcelhuse samt for veje er beskrevet i henholdsvis afsnit 6.2 og afsnit 6.3. I boring B 102 er der truffet ret fedt - fedt under OSBL. Såfremt der funderes i eller umiddelbart over ret fedt - fedt ler, skal der på grund af leraflejringernes svind- og kvældningsegenskaber træffes en række særlige foranstaltninger for at sikre funderingen mod fremtidige lodrette og vandrette bevægelser, jf. SBIanvisning nr Parcelhuse Med de konstaterede jordbunds- og vandspejlsforhold samt terrænforhold vurderes den mest fordelagtige funderingsmetode for det aktuelle projekt at være - Direkte fundering på intakte aflejringer, hvor OSBL er beliggende over projekteret funderingsniveau, se afsnit og - Direkte fundering efter udskiftning af muld og fyld med indbygget sandfyld, hvor OSBL er beliggende under projekteret funderingsniveau, se afsnit For aflejringer svarende til de under OSBL trufne kan der ved dimensionering af fundamenter anvendes de i tabel 3 angivne rumvægte og karakteristiske styrke- og deformationsparametre. I tabellen er angivet rumvægte over og under vandspejlet (γ/γ'), plan friktionsvinkel (ϕ k ), udrænet forskydningsstyrke (c uk ), effektiv friktionsvinkel og kohæsion (ϕ' k og c' k ) samt konsolideringsmodul (E oed ). Værdierne er fastlagt på grundlag af målinger, erfaringer og skøn.

7 TVIS. Egevænget. 6 Tabel 3: Rumvægte og karakteristiske styrke- og deformationsparametre Jordart γ/γ' (kn/m 3 ) ϕ k ( ) c uk (kn/m 2 ) ϕ' k ( ) c' k (kn/m 2 ) E oed (MN/m 2 ) Sand, Gc 18/ Ler, Gc 20/ Moræneler, Gc 20/ Dimensioneringen skal udføres i såvel brudgrænsetilstanden (bæreevne) som anvendelsesgrænsetilstanden (sætninger), og den skal omfatte undersøgelse af såvel korttids- som langtidstilstanden, jf. EC 7, del 1, kapitel 2 og 6 samt DK- Anneks D. I anvendelsesgrænsetilstanden kan der forudsættes trykspredning 2:1 (lodret:vandret) ned gennem jordlagene. Ved fundering på vekslende aflejringer af ler og sand skal fundamenterne dimensioneres for en fundering på hver af de 2 aflejringer. Den mindste bæreevne er dimensionsgivende. Hvor der funderes over aflejringer med lave styrkeparametre under OSBL, skal der undersøges for gennemlokning. Hvor der funderes på varierende aflejringer og/eller over aflejringer med lave styrkeparametre, skal stribefundamenterne armeres i over- og underside for at imødegå risikoen for eventuelle skadelige differenssætninger. Armeringen i såvel top som bund bør svare til 0,2 % af stribefundamenternes samlede betontværsnitsareal. Med jordbundsforhold som ved boring B 101 kan de trufne øvre aflejringer ikke påregnes at være selvdrænende. Det anbefales derfor at etablere omfangsdræn omkring hele bygningen. Der kan således forudsættes et vandspejl i niveau med drænledningerne. Såfremt der ikke etableres omfangsdræn skal der regnes med et vandspejl i niveau med terræn. Dræningen skal udføres i overensstemmelse med retningslinierne i Dansk Standards Norm for dræning af bygværker m.v., DS 435, gældende udgave Direkte fundering på intakte aflejringer Der funderes direkte på intakte aflejringer svarende til de under OSBL trufne. Fundamenterne skal overalt føres ned i mindst frostsikker dybde under fremtidigt terræn, hvilket er 0,9 m for almindeligt byggeri og 1,2 m for fritstående konstruktioner.

8 TVIS. Egevænget. 7 Gulve inklusive kapillarbrydende lag kan udlægges direkte på intakte aflejringer svarende til de under OSBL trufne. Efterfyldning under gulve foretages med sandfyld som beskrevet i kapitel 9. Der henvises i øvrigt til gældende Bygningsreglement Direkte fundering på indbygget sandfyld Samtlige aflejringer over OSBL udskiftes med velkomprimeret, ren sandfyld efter de på bilag B-1 og i kapitel 8 givne retningslinier. Fundamenterne skal overalt føres ned i mindst frostsikker dybde under fremtidigt terræn, hvilket er 0,9 m for almindeligt byggeri og 1,2 m for fritstående konstruktioner. Der kan herefter funderes direkte i den indbyggede sandfyld. Hvor afstanden fra fundamentsundersiden til oversiden af de intakte aflejringer er mindre end fundamentsbredden, skal fundamenterne dimensioneres for både den indbyggede sandfyld og de underliggende, intakte aflejringer. Gulve inklusive kapillarbrydende lag kan udlægges direkte på den indbyggede sandfyld som vist på bilag B-1. Der henvises i øvrigt til gældende Bygningsreglement. 6.3 Veje For det aktuelle projekt, og med de konstaterede jordbunds- og vandspejlsforhold vurderes det muligt at etablere vejkassen på aflejringer svarende til de under AFRN trufne. Når afgravningerne er udført, kan belægningen etableres, eller der kan foretages den nødvendige påfyldning. Belægningstykkelsen skal, ud over trafikbelastning og jordart ved planum, dimensioneres under hensyntagen til frostsikker dybde. Overbygningen skal tørholdes ved dræning. Drænene bør placeres i passende dybde, så der ikke står vand højere end underside vejkasse. Vejen skal drænes efter gældende vejregler.

9 TVIS. Egevænget. 8 7 Udførelse 7.1 Tørholdelse af udgravning Såfremt der skal graves i sand under eller tæt på grundvandsspejlet er en midlertidig grundvandssænkning ubetinget nødvendig for at bevare udgravningssider og -bund intakte. I sandaflejringerne vurderes en midlertidige grundvandssænkning mest hensigtsmæssigt udført med filterkastede sugespidser tilsluttet et effektivt vacuumpumpeanlæg. Inden udgravningsarbejdet påbegyndes, skal grundvandspejlet være sænket mindst 0,5 m under udgravningsniveauet. I leraflejringerne vurderes udgravningerne i forbindelse med eventuelt tilstrømmende vand og nedbør om nødvendigt at kunne tørholdes ved almindelig lænsning fra pumpesumpe i leret. Fortsat pejling (jf. afsnit 5) skal verificere dette. Afledning af grundvand i forbindelse med byggearbejder kan kræve myndighedsgodkendelse, jf. Vandforsyningslovens Udgravning Såfremt jordbundsforholdene overalt svarer til dem, der er fundet i boringerne, kan udgravningsarbejdet formentlig udføres uden særlige problemer, forudsat der udføres midlertidig grundvandssænkning, som beskrevet i afsnit 7.1. Eventuelt løsnet, opblødt eller frossen jord skal bortgraves inden fundamenterne støbes. For vejen, hvor udgravningsbunden består af sand, skal det sikres, at planum overkøres mindst 5 gange med en vibrationstromle med et statisk tryk på mindst 20 kn/m. Hvis udgravningsbunden består af ler, skal det sikres, at leret beskyttes mod kørsel, opblødning og udtørring. 8 Tilfyldning Som tilfyldning under gulve og fundamenter foreslås der anvendt ren sandfyld. Sandfylden kan være som bundsikringssand og -grus (BL II) med et uensformighedstal, U = D 60 /D 10, på mindst 2,5, et maksimalt finstofindhold (kornstørrelse < 0,063 mm) på 9 % og ingen korn større end 90 mm. Herudover må sandfylden ikke indeholde klumper af ler, silt eller organisk materiale.

10 TVIS. Egevænget. 9 Sandfylden indbygges med egnet komprimeringsudstyr i lag af maksimalt 30 cm. Det anbefales at anvende de i tabel 4 anførte krav til komprimeringsgrader, som forudsætter, at der måles med isotopsonde. Tabel 4: Krav til komprimeringsgrader (isotopsonde) for sandfyld over og under fundamentsunderkant, FUK Niveau Standard Proctor Vibrationsindstampning Middelværdi Mindsteværdi Middelværdi Mindsteværdi Over FUK 96 % 93 % 93 % 90 % Under FUK 98 % 95 % 95 % 92 % Middelværdien bestemmes som gennemsnittet af mindst 5 forsøg, og ingen enkeltværdi må være mindre end mindsteværdien. Ved komprimeringen er det vigtigt, at sandfylden har et vandindhold omkring det optimale. Bundsikringssand og -grus indbygget efter ovenstående retningslinier kan påregnes at have de i tabel 5 angivne rumvægte samt karakteristiske styrke- og deformationsparametre. I tabellen er angivet rumvægte over og under vandspejlet (γ/γ'), plan friktionsvinkel (ϕ k ) og konsolideringsmodul (E oed ). Værdierne er fastlagt på grundlag af erfaringer og skøn. Tabel 5: Rumvægte og karakteristiske styrke- og deformationsparametre for indbygget bundsikringssand og -grus over og under fundamentsunderkant, FUK Niveau γ/γ' (kn/m 3 ) ϕ k ( ) E oed (MN/m 2 ) Over FUK 18/ Under FUK 18/ Hvis der anvendes et andet materiale end bundsikringssand og -grus, skal parametrene i tabel 5 revideres. 9 Miljøtekniske forhold Under mark- og laboratoriearbejdet blev der ikke konstateret tegn på forurening (lugt eller misfarvning) af den opborede jord.

11 TVIS. Egevænget Supplerende undersøgelser Når der foreligger et konkret projekt for et byggeri, skal omfanget af supplerende undersøgelser vurderes, jf. EC 7, del 2 og DK-Anneks K2. 11 Afsluttende bemærkninger I det omfang det ønskes, står COWI til rådighed for videre drøftelse af geotekniske og funderingsmæssige spørgsmål i sagen. De udtagne jordprøver opbevares 2 uger fra dags dato, hvorefter de bortkastes, medmindre der forinden foreligger anden aftale.

12

13

14

15

16

17

18

MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1. Indholdsfortegnelse

MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1. Indholdsfortegnelse MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål 3 2 Tidligere undersøgelser 3 3 Mark- og laboratoriearbejde 3 4 Koter 4 5 Jordbunds- og vandspejlsforhold 5 6 Funderingsforhold

Læs mere

DECEMBER 2012 VEJDIREKTORATET RIBE. HADERSLEVVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR STITUNNEL RAPPORT NR. 1

DECEMBER 2012 VEJDIREKTORATET RIBE. HADERSLEVVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR STITUNNEL RAPPORT NR. 1 DECEMBER 2012 VEJDIREKTORATET. HADERSLEVVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR STITUNNEL RAPPORT NR. 1 ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

REGNVANDSLEDNING VED GØDVAD BÆK, SILKEBORG

REGNVANDSLEDNING VED GØDVAD BÆK, SILKEBORG MARTS 2012 VEJDIREKTORATET REGNVANDSLEDNING VED GØDVAD BÆK, SILKEBORG GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. 1 REGNVANDSLEDNING VED GØDVAD BÆK, SILKEBORG 3 INDHOLD 1 Undersøgelsens formål 5 2 Mark-

Læs mere

Renovering af kaj i Rudkøbing Havn

Renovering af kaj i Rudkøbing Havn Langeland Kommune Renovering af kaj i Rudkøbing Havn Geoteknisk undersøgelsesrapport Data Rapport nr. 1 Juli 2011 Renovering af kaj i Rudkøbing Havn 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål

Læs mere

MAJ 2016 BILLUND KOMMUNE VORBASSE. DALAGERVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. 1

MAJ 2016 BILLUND KOMMUNE VORBASSE. DALAGERVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. 1 MAJ 206 BILLUND KOMMUNE VORBASSE. DALAGERVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

GRINDSTED. MORSBØLVEJ

GRINDSTED. MORSBØLVEJ APRIL 06 BILLUND KOMMUNE GRINDSTED. MORSBØLVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +5 56 0 00 00 FAX +5 56 0 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Østertoft 55. Herning Kommune Aulum Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Østertoft 55. Herning Kommune Aulum Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Østertoft 55 7490 Aulum Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Sag

Læs mere

Emil Ernsts Vej. Ikast-Brande Kommune Engesvang Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast

Emil Ernsts Vej. Ikast-Brande Kommune Engesvang Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Emil Ernsts Vej 7442 Engesvang Geoteknisk placeringsundersøgelse Ikast-Brande Kommune Rådhusstrædet

Læs mere

Sinding Hovedgade HERNING KOMMUNE. Sinding, 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning

Sinding Hovedgade HERNING KOMMUNE. Sinding, 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet Herning Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Sinding Hovedgade Sinding, 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse HERNING KOMMUNE Torvet 5

Læs mere

Grønningen 7. Herning Kommune Aulum Placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Grønningen 7. Herning Kommune Aulum Placeringsundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Grønningen 7 7490 Aulum Placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 7400 Herning Sag nr.: 16-005

Læs mere

SDR. OMME. STADION ALLÉ

SDR. OMME. STADION ALLÉ MAJ 06 BILLUND KOMMUNE SDR. OMME. STADION ALLÉ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +5 56 0 00 00 FAX +5 56 0 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Krondyrvej 2. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Krondyrvej 2. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Krondyrvej 2 8643 Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

HVAMVEJ, BORBJERG NY UDSTYKNING

HVAMVEJ, BORBJERG NY UDSTYKNING MARTS 2014 HOLSTEBRO KOMMUNE HVAMVEJ, BORBJERG NY UDSTYKNING GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. 1 ADRESSE COWI A/S Nupark 51 7500 Holstebro Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

Gl. Skarrildvej. Herning Kommune. Arnborg 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhuset Torvet Herning

Gl. Skarrildvej. Herning Kommune. Arnborg 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhuset Torvet Herning Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 10 Mail: kk@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Gl. Skarrildvej Arnborg 7400 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Rådhuset Torvet

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Industrivej 7A, 7900 Nykøbing Mors Dato: 27. september 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0688 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S

VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 11 Mail: tc@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tøjhushavevej 28 8900 Randers C Geoteknisk parameterundersøgelse VOGNSEN Rådgivende Ingeniører A/S

Læs mere

HALGÅRD VEST, 1. ETAPE

HALGÅRD VEST, 1. ETAPE DECEMER 2015 HOLSTERO KOMMUNE HLGÅRD VEST, 1. ETPE ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRPPORT RPPORT NR. 1 DRESSE COWI /S Nupark 51 7500 Holstebro Danmark TLF 45 56 40 00 00 FX 45 56 40 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Krondyrvej 1. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Krondyrvej 1. Silkeborg Kommune Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse. Søvej Silkeborg. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 78 69 11 Mail: tc@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Krondyrvej 1 8643 Ans By Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Søvej 1 8600 Silkeborg

Læs mere

GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE GEOTEKNISK PLACERINGSUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: GRUND NR. 33, UDSTYKNING, VOEL LAND & PLAN A/S STRANDPROMENADEN 6 8700 HORSENS SAGSNR: 2010-0757 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK INDUSTRIVEJ 10A 8680 RY

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

Frisholmparken Grund nr. 50

Frisholmparken Grund nr. 50 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Frisholmparken Grund nr. 50 8653 Them Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

GROBSHULEVEJ, ODDER OMFARTSVEJ

GROBSHULEVEJ, ODDER OMFARTSVEJ OKTOBER 0 ODDER KOMMUNE GROBSHULEVEJ, ODDER OMFARTSVEJ GEOTEKNISK DATARAPPORT ADRESSE COI A/S Parallelvej 800 Kongens Lyngby TLF 6 0 00 00 FAX 6 0 99 99 cowi.dk OKTOBER 0 ODDER KOMMUNE GROBSHULEVEJ, ODDER

Læs mere

Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals.

Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals. J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals Side 1 Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals. Indholdsfortegnelse 1. Projekt...2 2. Mark- og laboratoriearbejde...2 3. Jordbunds- og vandspejlsforhold...2

Læs mere

Frisholmparken Grund nr. 44

Frisholmparken Grund nr. 44 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Frisholmparken Grund nr. 44 8653 Them Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade 8600

Læs mere

SEPTEMBER 2016 BILLUND KOMMUNE BILLUND. MØLLEVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. 1

SEPTEMBER 2016 BILLUND KOMMUNE BILLUND. MØLLEVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. 1 SEPTEMBER 0 BILLUND KOMMUNE BILLUND. MØLLEVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 000 Odense C Danmark TLF + 0 00 00 FAX + 0 99 99 WWW cowi.dk SEPTEMBER

Læs mere

HINGEBJERGVEJ, TVIS 2. ETAPE

HINGEBJERGVEJ, TVIS 2. ETAPE MARTS 0 HOLSTEBRO KOMMUNE HINGEBJERGVEJ, TVIS. ETAPE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COI A/S Nupark 700 Holstebro Danmark TLF + 6 0 00 00 FAX + 6 0 99 99 cowi.dk MARTS 0 HOLSTEBRO KOMMUNE

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE Rådgivende Ingeniørfirma Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: TINGVEJEN, ÅRRE VEJDIREKTORATET GODSBANEVEJ 1 7400 HERNING SAGSNR: 2011-0752 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg

Læs mere

Renovering af kaj i Ristinge Havn

Renovering af kaj i Ristinge Havn Langeland Kommune Renovering af kaj i Ristinge Havn Geoteknisk undersøgelsesrapport Data Rapport nr. 1 Juli 2011 Renovering af kaj i Ristinge Havn 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål 2

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 14

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 14 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 4 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

AALBORG FERSKENVEJ MAJ 2017 AALBORG KOMMUNE, BY- OG LANDSKABSFORVALTNINGEN ORIENTERENDE JORDBUNDSUNDERØGELSE FOR UDSTYKNING ETAPE 2

AALBORG FERSKENVEJ MAJ 2017 AALBORG KOMMUNE, BY- OG LANDSKABSFORVALTNINGEN ORIENTERENDE JORDBUNDSUNDERØGELSE FOR UDSTYKNING ETAPE 2 MAJ 7 AALBORG KOMMUNE, BY OG LANDSKABSFORVALTNINGEN AALBORG FERSKENVEJ ORIENTERENDE JORDBUNDSUNDERØGELSE FOR UDSTYKNING ETAPE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Visionsvej 9 Aalborg

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Stationsvej 3, 6261 Bredebro Dato: 19. september 2018 DMR-sagsnr.: 2018-1145 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Havevold 7 og 12, 9800 Hjørring Dato: 31. august 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0960 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Savonlinnavej 3. Silkeborg Kommune Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse. Østergade Silkeborg

Savonlinnavej 3. Silkeborg Kommune Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse. Østergade Silkeborg Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 28 74 56 3 Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Savonlinnavej 3 8600 Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade 8600 Silkeborg

Læs mere

HALGÅRD VEST, 2. ETAPE

HALGÅRD VEST, 2. ETAPE DECEMBER 0 HOLSTEBRO KOMMUNE HALGÅRD VEST,. ETAPE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Nupark 700 Holstebro TLF + 0 00 00 FAX + 0 99 99 WWW cowi.dk DECEMBER 0 HOLSTEBRO KOMMUNE

Læs mere

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32.

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Situationsplan OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Oversigtskort Jordbundsundersøgelser for Ryttervænget 65 Da jordbundsundersøgelsen blev

Læs mere

Roskilde, Trekroner, Ageren. Parcelhusudstykning Supplerende geotekniske undersøgelser til parceller. GEO projekt nr Rapport 1,

Roskilde, Trekroner, Ageren. Parcelhusudstykning Supplerende geotekniske undersøgelser til parceller. GEO projekt nr Rapport 1, Roskilde, Trekroner, Ageren. Parcelhusudstykning Supplerende geotekniske undersøgelser til parceller GEO projekt nr. 37410 Rapport 1, 2014-03-24 Sammenfatning I Trekroner i Roskilde skal der, i forbindelse

Læs mere

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP MAJ 2006 Sag 24.0682.71 Geoteknisk rapport nr. 1 Odder, Lystgårdsparken 36, Boulstrup Side 1 Orienterende jordbundsundersøgelse Klient : Odder

Læs mere

SEPTEMBER 2015 BILLUND KOMMUNE BILLUND, ANKELBOVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. 1

SEPTEMBER 2015 BILLUND KOMMUNE BILLUND, ANKELBOVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. 1 SEPTEMBER 0 BILLUND KOMMUNE BILLUND, ANKELBOVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 000 Odense C Danmark TLF + 6 0 00 00 FAX + 6 0 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Ny Gjellerupvej. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Ny Gjellerupvej. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-8850 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 5 8 9 Ny Gjellerupvej 700 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 700 HErning Sag nr.: 8-0 Sagsbehandler:

Læs mere

Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S

Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Gennem Bakkerne 52 930 Vodskov Geoteknisk parameterundersøgelse Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S Udbyhøjvej

Læs mere

AALBORG - FERSKENVEJ ORIENTERENDE JORDBUNDSUNDERSØGELSE FOR UDSTYKNING

AALBORG - FERSKENVEJ ORIENTERENDE JORDBUNDSUNDERSØGELSE FOR UDSTYKNING OKTOER 2014 AALORG KOMMUNE TRAFIK OG VEJE AALORG - FERSKENVEJ ORIENTERENDE JORDUNDSUNDERSØGELSE FOR UDSTYKNING RAPPORT NR. 2 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX

Læs mere

Nørretoften IKAST-BRANDE KOMMUNE. Gludsted, 7361 Ejstrupholm Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast

Nørretoften IKAST-BRANDE KOMMUNE. Gludsted, 7361 Ejstrupholm Geoteknisk placeringsundersøgelse. Rådhusstrædet Ikast Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Nørretoften Gludsted, 7361 Ejstrupholm Geoteknisk placeringsundersøgelse IKAST-BRANDE KOMMUNE Rådhusstrædet

Læs mere

H14.14 Støjskærm ved Søgårdsvej, Gentofte

H14.14 Støjskærm ved Søgårdsvej, Gentofte Vejdirektoratet H14.14 Støjskærm ved Søgårdsvej, Gentofte Geoteknisk undersøgelsesrapport Rapport nr. 1 December 2011 H14.14 Støjskærm ved Søgårdsvej, Gentofte 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 Nordre Havnekaj, 5300 Kerteminde Dato: 21. marts 2019 DMR-sagsnr.: 2017-1484 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Ny Højen, Vejle udstykning 2 Dato: 29. september 2016 DMR-sagsnr.: 2015-0377 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06

Læs mere

NOVEMBER 2017 AARHUS KOMMUNE GODSBANEN, AARHUS ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT BYGGEGRUND 3 RAPPORT NR. 1

NOVEMBER 2017 AARHUS KOMMUNE GODSBANEN, AARHUS ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT BYGGEGRUND 3 RAPPORT NR. 1 NOVEMBER 2017 AARHUS KOMMUNE GODSBANEN, AARHUS ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT BYGGEGRUND 3 RAPPORT NR. 1 ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40

Læs mere

JUNI 2014 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING ALSTRUP GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. 1

JUNI 2014 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING ALSTRUP GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. 1 JUNI 0 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING ALSTRUP GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COI A/S Nupark 700 Holstebro Danmark TLF 0 00 00 FAX 0 99 99 cowi.dk JUNI 0 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING

Læs mere

Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT

Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Halsnæs Kommune Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Februar 2010 Halsnæs Kommune Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Februar 2010 1

Læs mere

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32.

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Situationsplan OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Oversigtskort JORDBUNDSUNDERSØGELSE FOR PARCELHUS TOFTLUND, RYTTERVÆNGET 43 GEOTEKNISK

Læs mere

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32.

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Situationsplan OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Oversigtskort Jordbundsundersøgelser for Ryttervænget 45 Da jordbundsundersøgelsen blev

Læs mere

EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Udstykning Langager -7, 661 Bredebro Dato: 9. juni 018 DMR-sagsnr.: 018-115 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 5 11 Jerslev J 70

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Frisholmparken 1, 8653 Them, B15-B16 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-08 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Hjertegræsbakken 6, 8930 Randers SØ Dato: 7. juli 2016 DMR-sagsnr.: 2016-730 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 21 SAKSILD

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 21 SAKSILD GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 21 SAKSILD JUNI 2006 Sag 24.0683.01 Geoteknisk rapport nr. 1 Odder, Østerlunden 21, Saksild Side 1 Orienterende jordbundsundersøgelse Klient : Odder Kommune Rådhusgade

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Tingbjerg 17, Agerskov Dato: 4. januar 2016 DMR-sagsnr.: 2015-1304 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY HÅNDVÆRKERVEJ KARUP J DATO: 9. OKTOBER Jerslev J

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY HÅNDVÆRKERVEJ KARUP J DATO: 9. OKTOBER Jerslev J Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: KRONDYRVEJ 3, ANS BY AHBYG TØMRERFIRMA A/S SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY SAGSNR: 2013-0714 AFDELING: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Frisholmparken 5, 8653 Them, B19-B20 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-08 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 15 SAKSILD

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 15 SAKSILD GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 15 SAKSILD JUNI 2006 Odder, Østerlunden 15, Saksild Side 1 Klient : Odder Kommune Rådhusgade 3 Ejendomsservice / Teknisk afdeling 8300 Odder Udgivelsesdato :

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Maries Dal, Skovby Dato:. maj DMR-sagsnr.: - Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry Slagelse Jerslev J Hvidovre Kolding Karup J Nyborg Maries Dal, Skovby Side Geoteknisk

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Einars Lykke 11, 8464 Galten Dato: 18. november 2016 DMR-sagsnr.: 2016-1310 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Frisholmparken 3, 8653 Them, B17-B18 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-09 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

Grønbækparken 5. Herning Kommune Aulum Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Grønbækparken 5. Herning Kommune Aulum Geoteknisk parameterundersøgelse. Torvet Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-880 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Grønbækparken 790 Aulum Geoteknisk parameterundersøgelse Herning Kommune Torvet 700 Herning Sag nr.: 8-7 Sagsbehandler:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Damgårdsvej, 4130 Viby Sjælland Dato: 5. marts 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0469 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

H52.01 RAMPEOMBYGNING, 76 ESBJERG Ø

H52.01 RAMPEOMBYGNING, 76 ESBJERG Ø FEBRUAR 0 VEJDIREKTORATET H5.0 RAMPEOMBYGNING, 76 ESBJERG Ø SUPPLERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +5 56 0 00 00 FAX +5 56

Læs mere

H SØNDERBORG - FYNSHAV OMBYGNING PÅ ALSSUNDBROEN

H SØNDERBORG - FYNSHAV OMBYGNING PÅ ALSSUNDBROEN MAJ 4 VEJDIREKTORATET H36.3 SØNDERBORG FYNSHAV OMBYGNING PÅ ALSSUNDBROEN GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 Aarhus C TLF 45 56 4 FAX 45 56 4 99 99 WWW cowi.dk MAJ 4

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 3, 8654 Bryrup, B7-B8 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-04 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: MEJRUP SKOLEVEJ, MEJRUP ATRA ARKITEKTER A/S VESTERGADE 6 7500 HOLSTEBRO SAGSNR: 2012-0412 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

OKTOBER 2016 AARHUS KOMMUNE GODSBANEN, AARHUS BYGGEGRUND 1 ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT RAPPORT NR. 7

OKTOBER 2016 AARHUS KOMMUNE GODSBANEN, AARHUS BYGGEGRUND 1 ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT RAPPORT NR. 7 OKTOBER 2016 AARHUS KOMMUNE GODSBANEN, AARHUS BYGGEGRUND 1 ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT RAPPORT NR. 7 ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 1, 8654 Bryrup, B9-B10 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-05 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Egebakken. Midtconsult. Gullestrup, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Egebakken. Midtconsult. Gullestrup, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Viborgvej Herning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-8850 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 5 8 9 Egebakken Gullestrup, 700 Herning Geoteknisk datarapport Midtconsult Viborgvej 700 Herning Sag nr.: 7-7 Sagsbehandler:

Læs mere

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32.

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Situationsplan OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Oversigtskort JORDBUNDSUNDERSØGELSE FOR PARCELHUS TOFTLUND, RYTTERVÆNGET 59 GEOTEKNISK

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 16, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Musvitvej 6, 8654 Bryrup, B13-B14 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-07 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 15, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 11, 8654 Bryrup, B3-B4 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-02 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Ejendomsselskabet Kildevej ApS. November 2014. BYGGEMODNING KILDEBUEN, SVEJBÆK Geoteknisk undersøgelsesrapport

Ejendomsselskabet Kildevej ApS. November 2014. BYGGEMODNING KILDEBUEN, SVEJBÆK Geoteknisk undersøgelsesrapport Ejendomsselskabet Kildevej ApS November 2014 BYGGEMODNING KILDEBUEN, SVEJBÆK Geoteknisk undersøgelsesrapport PROJEKT Byggemodning Kildebuen, Svejbæk Geoteknisk undersøgelsesrapport Ejendomsselskabet Kildevej

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 27, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Præstelunden 4, Boring 2, 8300 Odder Dato: 11. november 2015 DMR-sagsnr.: 2015-1142 Version: 2 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Tippetbakken 9, Gjessø, 8600 Silkeborg B27-B28 Dato: 18. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-14 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

H07017 STØJSKÆRM E45 NORDJYSKE MOTORVEJ RANDERS S, VIBORGVEJ S

H07017 STØJSKÆRM E45 NORDJYSKE MOTORVEJ RANDERS S, VIBORGVEJ S APRIL 0 VEJDIREKTORATET H0707 STØJSKÆRM E5 NORDJYSKE MOTORVEJ RANDERS S, VIBORGVEJ S GEOTEKNISK DATARAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +5 5 0 00 00 FAX

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 23, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

BYGGEMODNING AF YLLEBJERG, HODSAGER ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT

BYGGEMODNING AF YLLEBJERG, HODSAGER ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT Til Herning Kommune Dokumenttype Rapport Dato November 2010 BYGGEMODNING AF YLLEBJERG, HODSAGER ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT BYGGEMODNING AF YLLEBJERG, HODSAGER ORIENTERENDE GEOTEKNISK RAPPORT Revision

Læs mere

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32.

Situationsplan. OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Situationsplan OBS Ryttervænget 32 er delt mellem nr. 30 og nr. 34. Ryttervænget 34 har herefter fået nummeret 32. Oversigtskort JORDBUNDSUNDERSØGELSE FOR PARCELHUS TOFTLUND, RYTTERVÆNGET 26 GEOTEKNISK

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE, BYGNINGER

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE, BYGNINGER GEOTEKNISK UNDERSØGELSE, BYGNINGER Gartnervænget, Vrå Dato:. maj 0 DMR-sagsnr.: 0-0 Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 0 Slagelse Jerslev J 0 0 Hvidovre 00 Kolding 00 Karup J 0 Nyborg

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Jernbanevej 10, Hvalsø Dato: 26. november 2013 DMR-sagsnr.: 2013-0818 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 28, 8882 Fårvang, B35-B36 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-18 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Højskolevej, 0 Vrå Dato:. december 0 DMR-sagsnr.: 0-0 Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 0 Slagelse Jerslev J 0 0 Hvidovre 00 Kolding 00 Karup J 0 Nyborg 0 0 Højskolevej,

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Tippetbakken 13, Gjessø, 8600 Silkeborg B41-B42 Dato: 18. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-17 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Søager 28, Grejs Dato: 18. marts 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0182 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 2 Kunstgræsbane 1, Bankparken, 6270 Tønder Dato: 17. januar 2017 DMR-sagsnr.: 2017-0058 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere

Geoteknisk undersøgelse Sag nr Parameterundersøgelse Smørkildevej 3400 Hillerød. Vi er ikke nærmere bekendt med projektet.

Geoteknisk undersøgelse Sag nr Parameterundersøgelse Smørkildevej 3400 Hillerød. Vi er ikke nærmere bekendt med projektet. DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S RÅDGIVENDE INGENIØRER FRI Geoteknisk undersøgelse Sag nr. Parameterundersøgelse Smørkildevej Hillerød. Formål Formål med undersøgelsen er at give en orientering om jordbundsforholdene

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 66 Etape 3, 8300 Odder Dato: 31. januar 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0041 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Kollundvej. Herning Vand A/S. Lind, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Ålykkevej HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Kollundvej. Herning Vand A/S. Lind, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Ålykkevej HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - 88 Bjerringbro Telefon: 8 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Kollundvej Lind, 7 Herning Geoteknisk datarapport Herning Vand A/S Ålykkevej 7 HErning Sag nr.: 7-8 Sagsbehandler: Arif Ertosun/

Læs mere

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23 Til Herning Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport Dato September 2012 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23 Revision 0 Dato 2012-09-01 Udarbejdet af ANHT Kontrolleret af MIHK Godkendt

Læs mere

OVERFØRING LUNDEGÅRDSVEJ

OVERFØRING LUNDEGÅRDSVEJ Vejdirektoratet August 2016 OVERFØRING LUNDEGÅRDSVEJ Geo- og miljøteknisk rapport PROJEKT Geo- og miljøteknisk rapport Vejdirektoratet Projekt nr. 225618 Version 1 Udarbejdet af TSC/TBJ Kontrolleret af

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Assens Sukkerfabrik, Matrikel 89i, 56 Assens Dato: 25. september 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1434 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 26, 8882 Fårvang, B37-B38 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-19 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11

Læs mere