Materiale: Farve: Behandling: Leveres: Mål i cm: Ryghøjde: 80,0. Sædehøjde: 43,0. Sædedybde: 50,0. Siddebredde: 60,0. Kolli mål: Vægt: 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Materiale: Farve: Behandling: Leveres: Mål i cm: Ryghøjde: 80,0. Sædehøjde: 43,0. Sædedybde: 50,0. Siddebredde: 60,0. Kolli mål: Vægt: 9"

Transkript

1 J146 Lænestol J146 Lænestol Da FDB Møbler i sin tid gik forrest med at møblere danskernes hjem i et enklere og mere minimalistisk udtryk, var det en særlig udfordring at skabe en komfortabel stol til stuen. Danskernes billede af en komfortabel stol var langt hen ad vejen en enorm polstret lænestol, som man nok kunne forsvinde ned i men som også fyldte godt i landskabet. En af dem, der løste udfordringen og kombinerede komforten med det enkle, var, der skabte J146. I dag kalder vi det en loungestol, et ord, som dog er kommet til siden. Stoffet, der er i newzealandsk uld, er i antracitgrå, støvet blå og okkergul og matcher det nordiske lys. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J146 stolen er lavet i matlakeret massivt egetræ med FSC-certificeret træ fra Siddebredde: 60,0 : 80,0 x 70,0 x 83,0 Vægt: 9 EAN:

2 J148 2-personers sofa J148 2-personers sofa Tremmesofaen har med god grund en central placering i dansk møbeldesigns guldalder begrebet opstod simpelthen her og her var der tydeligvis tale om en ny æstetisk milepæl i hjemmet. Tremmesofaen er indbegrebet af funktionalismens lethed i ryg og armlæn med plads til det væsentlige: En god siddeplads indrammet af et smukt design samt materialer og håndværk af højeste klasse. Samtidig optager tremmesofaen ikke meget plads i stuen, da fyldige armlæn og overflødige detaljer er væk. Tilbage er en smuk og komfortabel siddeplads for to. Stoffet i newzealandsk uld har et levende og indbydende udtryk, som holder i mange år. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J148 sofaen er lavet Siddebredde: 120,0 : 80,0 x 70,0 x 150,0 Vægt: 19 EAN:

3 J149 3-personers sofa J149 3-personers sofa Tremmesofaerne J148 og J149 blev møbeldesigneren s største succeser, da de blev lanceret i 1970 erne. Og succesen giver genklang den dag i dag som en umiddelbart genkendelig designklassiker, hvis kvaliteter er en tidløs repræsentant for dansk møbelarkitektur. At det samtidig er en utrolig komfortabel sofa har naturligvis været med til at fastholde succesen frem i den nye epoke for FDB Møbler. Med en længde på 185 centimeter er den en hyggelig siddeplads for en hel lille familie eller en herlig plads til en eftermiddagslur. Under alle omstændigheder en sofa, der giver en aura af design- og håndværksmæssig sikkerhed. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J149 sofaen er lavet Siddebredde: 180,0 : 80,0 x 70,0 x 185,0 Vægt: 25 EAN:

4 J146 Lænestol J146 Lænestol Da FDB Møbler i sin tid gik forrest med at møblere danskernes hjem i et enklere og mere minimalistisk udtryk, var det en særlig udfordring at skabe en komfortabel stol til stuen. Danskernes billede af en komfortabel stol var langt hen ad vejen en enorm polstret lænestol, som man nok kunne forsvinde ned i men som også fyldte godt i landskabet. En af dem, der løste udfordringen og kombinerede komforten med det enkle, var, der skabte J146. I dag kalder vi det en loungestol, et ord, som dog er kommet til siden. Stoffet, der er i newzealandsk uld, er i antracitgrå, støvet blå og okkergul og matcher det nordiske lys. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J146 stolen er lavet i matlakeret massivt egetræ med FSC-certificeret træ fra Siddebredde: 60,0 : 80,0 x 70,0 x 83,0 Vægt: 9 EAN:

5 J148 2-personers sofa J148 2-personers sofa Tremmesofaen har med god grund en central placering i dansk møbeldesigns guldalder begrebet opstod simpelthen her og her var der tydeligvis tale om en ny æstetisk milepæl i hjemmet. Tremmesofaen er indbegrebet af funktionalismens lethed i ryg og armlæn med plads til det væsentlige: En god siddeplads indrammet af et smukt design samt materialer og håndværk af højeste klasse. Samtidig optager tremmesofaen ikke meget plads i stuen, da fyldige armlæn og overflødige detaljer er væk. Tilbage er en smuk og komfortabel siddeplads for to. Stoffet i newzealandsk uld har et levende og indbydende udtryk, som holder i mange år. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J148 sofaen er lavet Siddebredde: 120,0 : 80,0 x 70,0 x 150,0 Vægt: 19 EAN:

6 J149 3-personers sofa J149 3-personers sofa Designklassikeren J149 er en enkel og smukt udført sofa. Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J149 sofaen er lavet Tremmesofaerne J148 og J149 blev møbeldesigneren s største succeser, da de blev lanceret i 1970 erne. Og succesen giver genklang den dag i dag som en umiddelbart genkendelig designklassiker, hvis kvaliteter er en tidløs repræsentant for dansk møbelarkitektur. At det samtidig er en utrolig komfortabel sofa har naturligvis været med til at fastholde succesen frem i den nye epoke for FDB Møbler. Med en længde på 185 centimeter er den en hyggelig siddeplads for en hel lille familie eller en herlig plads til en eftermiddagslur. Under alle omstændigheder en sofa, der giver en aura af design- og håndværksmæssig sikkerhed. var allerede et etableret navn i Siddebredde: 180,0 : 80,0 x 70,0 x 185,0 Vægt: 25 EAN:

7 J146 Lænestol J146 Lænestol Da FDB Møbler i sin tid gik forrest med at møblere danskernes hjem i et enklere og mere minimalistisk udtryk, var det en særlig udfordring at skabe en komfortabel stol til stuen. Danskernes billede af en komfortabel stol var langt hen ad vejen en enorm polstret lænestol, som man nok kunne forsvinde ned i men som også fyldte godt i landskabet. En af dem, der løste udfordringen og kombinerede komforten med det enkle, var, der skabte J146. I dag kalder vi det en loungestol, et ord, som dog er kommet til siden. Stoffet, der er i newzealandsk uld, er i antracitgrå, støvet blå og okkergul og matcher det nordiske lys. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J146 stolen er lavet i matlakeret massivt egetræ med FSC-certificeret træ fra Siddebredde: 60,0 : 80,0 x 70,0 x 83,0 Vægt: 9 EAN:

8 J148 2-personers sofa J148 2-personers sofa Tremmesofaen har med god grund en central placering i dansk møbeldesigns guldalder begrebet opstod simpelthen her og her var der tydeligvis tale om en ny æstetisk milepæl i hjemmet. Tremmesofaen er indbegrebet af funktionalismens lethed i ryg og armlæn med plads til det væsentlige: En god siddeplads indrammet af et smukt design samt materialer og håndværk af højeste klasse. Samtidig optager tremmesofaen ikke meget plads i stuen, da fyldige armlæn og overflødige detaljer er væk. Tilbage er en smuk og komfortabel siddeplads for to. Stoffet i newzealandsk uld har et levende og indbydende udtryk, som holder i mange år. var allerede et etableret navn i Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J148 sofaen er lavet Siddebredde: 120,0 : 80,0 x 70,0 x 150,0 Vægt: 19 EAN:

9 J149 3-personers sofa J149 3-personers sofa Designklassikeren J149 er en enkel og smukt udført sofa. Miljøbevidst møbeldesign. Stellet på J149 sofaen er lavet Tremmesofaerne J148 og J149 blev møbeldesigneren s største succeser, da de blev lanceret i 1970 erne. Og succesen giver genklang den dag i dag som en umiddelbart genkendelig designklassiker, hvis kvaliteter er en tidløs repræsentant for dansk møbelarkitektur. At det samtidig er en utrolig komfortabel sofa har naturligvis været med til at fastholde succesen frem i den nye epoke for FDB Møbler. Med en længde på 185 centimeter er den en hyggelig siddeplads for en hel lille familie eller en herlig plads til en eftermiddagslur. Under alle omstændigheder en sofa, der giver en aura af design- og håndværksmæssig sikkerhed. var allerede et etableret navn i Siddebredde: 180,0 : 80,0 x 70,0 x 185,0 Vægt: 25 EAN:

VL118 VL135 VL15 VL66

VL118 VL135 VL15 VL66 VL118 VL135 VL15 VL66 vermund.eu VL118 design by vermund.eu VI FEJRER 50 ÅR MED VL118 Stolen VL118 blev introduceret i 1964 og var i første omgang en stålindrammet stol med krydsfiner sæde og ryg. Vi har

Læs mere

EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort

EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort EOOS EMBRACE EMBRACE Æstetik, håndværk og komfort embrace serien ultimativ lethed og optimal komfort EOOS og Carl Hansen & Søn har sammen skabt en serie stole, der forener EOOS stærke sans for moderne

Læs mere

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE

HUSBÅD PÅ BORNHOLM INDRETNING MØBELPAKKE 02 CHARLOTTE KJØLLER - RØNNE HUSBÅD PÅ INDRETNING MØBELPAKKE T3 SPISEBORD Design: bykato T3-bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. T3 bordet har synkronudtræk, hvilket giver

Læs mere

J82 Stol Jørgen Bækmark Model: Materiale: Designer: Farve: Type: Behandling: Kan stables: Leveres: Beskrivelse: Mål i cm: Materialer og produktion:

J82 Stol Jørgen Bækmark Model: Materiale: Designer: Farve: Type: Behandling: Kan stables: Leveres: Beskrivelse: Mål i cm: Materialer og produktion: J82 Stol Mat lakeret eg J82 Coop Eg Natur Loungestol Mat lakeret Ikonisk loungestol designet af den eneste nulevende designer Stolen der lever i generationer. har designet J82 stolen, som er en forlængelse

Læs mere

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION

STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION STØT EN GOD SAG - STØT FSC GREEN GOODS FSC-CERTIFICEREDE PRODUKTER PÅ GRØN AUKTION HAVEMØBELSÆT GRIMSTAD bord med 4 KERTEMINDE 5-positionsstole. Bredt og solidt udtræksbord B102 x L190/230 x H74 cm med

Læs mere

Møbelklassikere by Bernstorffsminde

Møbelklassikere by Bernstorffsminde Møbelklassikere by Bernstorffsminde Børge Mogensen Børge Mogensen (1914 1974) Møbeldesigner Langt de fleste kender Børge Mogensen af navn, møbeldesigneren, der i FDB-regi satte kvalitetsmøbler til fornuftige

Læs mere

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Derfor har vi givet vores møbelserie Carita de fordele og forudsætninger,

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol.

ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. ole wanscher moderne klassikere Nyt hos Carl Hansen & Søn Elegante skandinaviske klassikere. Cuba stolen Se også Morten Gøttlers Cuba stol. every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl

Læs mere

Mogens Koch Sokkel. Natur/eg vandret 24 cm. Mogens Koch. Model: Materialer og produktion: Mogens Koch Bogkasse. Designer: Mogens Koch

Mogens Koch Sokkel. Natur/eg vandret 24 cm. Mogens Koch. Model: Materialer og produktion: Mogens Koch Bogkasse. Designer: Mogens Koch /eg vandret 24 cm Bogkasse sokkel, EG, natur, H. 10 cm D. 24 cm B. 54 Til liggende bogkasse dybde 28cm : 10,0 x 54,0 x 24,0 Vægt: 2 bogkasse sokkel aftørres med en ren hårdt EAN: 5700380836149 /eg vandret

Læs mere

Dansk håndværk siden 1910

Dansk håndværk siden 1910 Dansk håndværk siden 1910 Farstrup Furniture blev grundlagt i 1910 og startede dengang som et savværk. Placeringen tæt på de smukke omgivelser i Langesøskovene vest for Odense var optimal, idet datidens

Læs mere

colonial serien ole wanscher

colonial serien ole wanscher colonial serien ole wanscher colonial af ole wanscher disciplineret elegance every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt

Læs mere

DESIGNEREN. Stolen er fremstillet i massivt træ og med lædersæde og -ryg.

DESIGNEREN. Stolen er fremstillet i massivt træ og med lædersæde og -ryg. KK47510 DEN RØDE STOL Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Seriens første stol var Den røde stol i Large (1927), som blev skabt specielt til Designmuseum Danmarks forelæsningssal og præsenteret på den danske

Læs mere

KK96620 FAABORGSTOLEN Design: Kaare Klint

KK96620 FAABORGSTOLEN Design: Kaare Klint KK96620 FAABORGSTOLEN Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Faaborgstolen, der generelt anses for at være den første danske moderne designklassiker, blev startskuddet til en ny æra for dansk design og skabte

Læs mere

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE

Produktguide NORSBORG. Sofaserie FUNKTIONER/DELE 34_015 Produktguide NORSBORG Sofaserie FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg

Comfort line. klassisk dansk design. CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg Comfort line klassisk dansk design CL 500 Basic 2 pers. 137 cm 3 pers. 195 cm Her vist med stålben - fåes også med træben i bøg og eg komfort RO Afslapning nydelse CL 200 Exclusive 2 pers. 152 cm 3 pers.

Læs mere

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O

H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O H O L D B A R T HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 ATBO REOLEN ER EN DANSK MØBELKLASSIKER Fremstillet efter solid, dansk snedkertradition og med utallige kombinationsmuligheder. Reolen er stilren og klassisk i sit

Læs mere

Materiale: Farve: Behandling: Kan stables: Leveres: Mål i cm: Ryghøjde: 82,0. Sædehøjde: 44,5. Sædedybde: 37,5. Kolli mål: 100,0 x 56,0 x 61,0.

Materiale: Farve: Behandling: Kan stables: Leveres: Mål i cm: Ryghøjde: 82,0. Sædehøjde: 44,5. Sædedybde: 37,5. Kolli mål: 100,0 x 56,0 x 61,0. Sortlakeret bøg nulevende designer fra FDB tegnestuen fik til opgave at designe en stoleserie siddekomfort i samarbejde med selv. Bøg Sort/sort Lakeret : 82,0 x 50,0 x 51,0 EAN: 5700380987087 Sort/natur

Læs mere

FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429

FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429 FRITS HENNINGSEN SIGNATURE CHAIR FH429 SIGNATURE CHAIR KOMFORT OG ELEGANCE every piece comes with a story Når du vælger et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere end bare et møbel. Du får en stolt tradition

Læs mere

Chairik er komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. En mødestol for de magelige, barstol

Chairik er komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. En mødestol for de magelige, barstol CHAIRIK 2 Chairik er komfort i stakkevis. En enkel og bekvem siddeplads for et publikum, der kommer og forsvinder igen. En mødestol for de magelige, barstol for de ophøjede eller skalstol for de økonomiske.

Læs mere

Design din egen drømmesofa

Design din egen drømmesofa your choice - no limits Design din egen drømmesofa 1300 Kun fantasien sætter grænser Vælg mellem mere end 100 forskellige elementer som du kan kombinere på mere end 100.000 måder til din helt egen unikke

Læs mere

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue.

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. 1 CONSTRUCT 1 - SMALT FRONTPANEL Den skandinaviske sofastil med masser af luft og lethed er let at skabe ved at vælge det smalle frontpanel. CONSTRUCT 2 - MELLEM FRONTPANEL Søger du en sofa, som indbyder

Læs mere

Arbejdsstole Egenskaber

Arbejdsstole Egenskaber Arbejdsstole Arbejdsstole Egenskaber Fordele ved at sidde på en Dynamostol Stolen er specielt designet til at give dit bækken og din ryg en oprejst position, så du ikke falder sammen som på en almindelig

Læs mere

Sommer udsalg ,- Normalpris ,- Stor, flot modulsofa til under kr. Udsalgs-slutspurt... 50% Se side 3 for mere KIWI SPAR 30-50%

Sommer udsalg ,- Normalpris ,- Stor, flot modulsofa til under kr. Udsalgs-slutspurt... 50% Se side 3 for mere KIWI SPAR 30-50% KIWI MODULSYSTEM 05 Her vist som E2-O-D-P2-E2 i stof dess. 108/05 Best. Mål: 215x271 cm. Vejl. pris kr. Nu kr. 9.999,- Nakkepude. Vejl. pris kr. 944,- Nu kr. 472,- Sommer udsalg 30- På alle sofaer i brochuren

Læs mere

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue.

Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. 1 Construct 2 med Merano arm og ben 4 - vores favorit nr. 1 Med CONSTRUCT modulsofa konceptet kan du sammensætte den sofa, der passer lige netop i din stue. Du kan selv sammensætte sofaen, eller vælge

Læs mere

Sincera. Rene linjer og en stærk identitet

Sincera. Rene linjer og en stærk identitet Sincera Rene linjer og en stærk identitet Karakterstyrke møder lethed i møbelserien Sincera. Møblernes karakteristiske rene linjer danner spændende geometrier i rummet og kombinerer et let udtryk med en

Læs mere

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr

HANS J. WEGNEr CH23. Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr HANS J. WEGNEr CH23 Et AF DE FØrStE MEStErVærkEr CH23 ORGANISKE FORMER OG ELEGANTE DETALJER CH23 ÆSTETIK OG FUNKTION FORENET I ÉN STOL CH23 tog form i 1950 og var dermed blandt de første mesterværker,

Læs mere

R E D I S C O V E R A u t u m n 1 6

R E D I S C O V E R A u t u m n 1 6 REDISCOVER Autumn16 REDISCOVER Autumn16 NATURE & HERITAGE Elementære grønne farver og velkendte oplevelser i naturen bliver genopdaget. Der skabes plads til sanseoplevelser, dybsindighed og fundamentalitet.

Læs mere

NORSBORG. Produktguide. Sofaserie. FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben

NORSBORG. Produktguide. Sofaserie. FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Produktguide NORSBORG Sofaserie 20_018 FUNKTIONER/DELE 2-pers. siddesektion 3-pers. siddesektion Chaiselongsektion Hjørnesektion Armlæn Ben Aftageligt betræk Forskellige betræk Vaskbart betræk Læs mere

Læs mere

tegninger møbelpakker01

tegninger møbelpakker01 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

tegninger møbelpakker02

tegninger møbelpakker02 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner

CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner CH22 LOUNGESTOL Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Carl Hansen & Søn har genskabt Hans J. Wegners tidlige design, CH22 loungestolen, der er det første design Wegner udførte for Carl Hansen & Søn tilbage

Læs mere

CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk.

CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk. CH07 SKALSTOLEN Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Den berømte skalstol - skulpturel, trebenet og smuk. Det svævende udtryk fremhæves af det vingeformede sæde og de buede ben. Stolen får ofte en fremtrædende

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

rbm skole og undervisning

rbm skole og undervisning rbm skole og undervisning RBM Ballet Funktionsstol og RBM Eminent Bord RBM Ballet RBM Ballet er en inspirerende stol som er klassisk i sin form. Tidløst moderne design, som sætter et stilmæssigt præg på

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

INDEX. Indledning side 4 NORD elementer side 14. Træsorter NORD-serien side 6 NORD kombinationsmuligheder side 26. NORD opstillingsmuligheder side 32

INDEX. Indledning side 4 NORD elementer side 14. Træsorter NORD-serien side 6 NORD kombinationsmuligheder side 26. NORD opstillingsmuligheder side 32 INDEX Indledning side 4 NORD elementer side 14 Træsorter NORD-serien side 6 NORD kombinationsmuligheder side 26 Kvalitet, æstetik, godt design side 8 NORD opstillingsmuligheder side 32 Farver side 10 Vedligeholdelse

Læs mere

GULVE - et naturligt valg

GULVE - et naturligt valg GULVE - et naturligt valg A natural choice by moland - blik for nye muligheder Gulve, mærket med FSC, viser, at produktet støtter bære dygtig skovdrift og er certificeret i overensstemmelse med FSC s regler.

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

METTE. træsorter Mette findes i træsorter og overflader i gruppe wood Mette is available in wood group

METTE. træsorter Mette findes i træsorter og overflader i gruppe wood Mette is available in wood group METTE 75 45 54 52 Mette dining chair is created by architect Carsten Buhl. Classic danish design with excellent comfort. A chair with an elegant expression where the legs meet in an A. Mette is tested

Læs mere

BESKRIVELSE en klassisk smuk og let skulpturel spisestol Hans J. Wegner har designet Y-stolen til Carl Hansen & Søn i 1949 DESIGNEREN

BESKRIVELSE en klassisk smuk og let skulpturel spisestol Hans J. Wegner har designet Y-stolen til Carl Hansen & Søn i 1949 DESIGNEREN Y-STOLEN CH24 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Y-stolen - en klassisk smuk og let skulpturel spisestol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Ved hjælp af damp er rygbøjlen nænsomt bøjet, og

Læs mere

WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET

WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET WEGNER DESIGN MERE END 100 ÅRS TRADITION FOR KVALITET GETAMA DANMARK A/S er Danmark s ældste firma som producerer møbler designet af Hans J. Wegner. GETAMA blev grundlagt i 1899 og specialiserede sig dengang

Læs mere

MODERN KOLLEKTION BY STOUBY HÅNDVÆRK PRODUCERET I DANMARK

MODERN KOLLEKTION BY STOUBY HÅNDVÆRK PRODUCERET I DANMARK MODERN KOLLEKTION BY STOUBY HÅNDVÆRK PRODUCERET I DANMARK Stouby Furniture A/S, Haremarksvej 7, DK-8723 Løsning telefon +45 75 65 01 00, email: stouby@stouby.com STOUBY MODERN KOLLEKTION 02 STOUBY MODERN

Læs mere

FEEL STOL MORGENDAGENS KLASSIKERE 2012-2013

FEEL STOL MORGENDAGENS KLASSIKERE 2012-2013 STOL FEEL Tiltfunktion Med et enkelt greb justerer du først siddevinklen. Vidste du, at idealstillingen er mere oprejst hos ældre brugere end hos yngre brugere? Korte eller lange ben? Med tiltefunktionen

Læs mere

quality of furniture is one thing quality of people is another and in this buisness, you simply can t have one without the other

quality of furniture is one thing quality of people is another and in this buisness, you simply can t have one without the other Nordic Life ApS quality of furniture is one thing quality of people is another and in this buisness, you simply can t have one without the other Nordic Life ApS Nordic Lifes møbler kan bruges i forskellige

Læs mere

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design.

MONROE. Monroe 3. er, at du sidder bekvemt. Og opnår alsidig funktionalitet. Og tilfører samtidig din indretning et smagfuldt design. MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Med Monroe har hver kurve en mening. Hver linje et formål. Designet af Idesign og opkaldt efter en klassisk skønhed. En stol, som det er nemt at synes om med indbydende

Læs mere

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum

Indretning af skolen Kantine og opholdsrum Indretning af skolen Kantine og opholdsrum SONESSON INDRETNING kaffepause planlægge frikvarter lege mødes genvinde kræfterne Skolebordssæt Pausa Bord Pausa Endelig frikvarter... Såvel elever som lærere

Læs mere

Design, materialer og håndværk

Design, materialer og håndværk Borde Design, materialer og håndværk At lave et smukt bord er faktisk ikke så svært. Begynd med det bedste design. Kast et blik på Hans J. Wegners smukkeste arbejder. Bemærk den tidløse enkelhed og exceptionelle

Læs mere

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen

DESIGN ÆSTETIK - ERGONOMI - Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen - ERGONOMI - 4 - ERGONOMI - DESIGN ÆSTETIK Til kontoret og hjemmearbejdspladsen Danmark 5 Strike Italiensk møbel design. Æstetisk ergonomi.

Læs mere

når der stilles særlige krav til møbeldesign, kvalitet og funktionalitet

når der stilles særlige krav til møbeldesign, kvalitet og funktionalitet når der stilles særlige krav til møbeldesign, kvalitet og funktionalitet 2 3 4 Snedkermøbler i 4. generation til hospitaler, plejehjem, hospice og private living 5 Schou Andersen Møbelfabrik A/S snedkererer

Læs mere

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl.

Priserne er gældende indtil 31. december 2012 Priserne er ekskl. moms, miljø- og leveringstillæg samt fragt. Der tages forbehold for evt. trykfejl. DEN PERFEKTE GARDEROBE TIL ALLE FORMÅL... Vi tilbyder et bredt sortiment af fritstående eller vægophængte garderobeskabe, alle i en høj kvalitet og med mange kombinationsmuligheder på udstyr, låsesystemer

Læs mere

Vores sortiment byder på hvilemøbler i alle prisklasser, samt en verden af muligheder ud i farver på polster, stel, overflader og materialer.

Vores sortiment byder på hvilemøbler i alle prisklasser, samt en verden af muligheder ud i farver på polster, stel, overflader og materialer. HVILEMØBLER THORSØ EndLess Basic 4 EndLess Slide 6 Gavlbænk 8 Gavlbænk Living 10 Bænkserie 12 Dublo 14 Torso 16 Bokssofa 18 Puf 20 L-sækkestol 22 Sækkestol 24 Sækkepude 26 Vores udvalg af hvilemøbler er

Læs mere

Hos auktionshuset Bruun Rasmussen har man oplevet en sand eksplosion i prisen på gamle møbler af mere eller mindre ukendte designere.

Hos auktionshuset Bruun Rasmussen har man oplevet en sand eksplosion i prisen på gamle møbler af mere eller mindre ukendte designere. Hos auktionshuset Bruun Rasmussen har man oplevet en sand eksplosion i prisen på gamle møbler af mere eller mindre ukendte designere. Her auktionarius Jesper Bruun Rasmussen i aktion ved tidligere lejlighed.

Læs mere

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R

C A R I T A C H A I R C A R I T A S I D D E M ø B L E R CARITA SIDDEMøBLER 2 Carita Siddemøbler Carita Siddemøbler 3 CARITA Siddemøbler Det er vigtigt, at vi tager os godt af dem, der har allermest brug for det. Vi har derfor givet vores møbelserie Carita de

Læs mere

TIMELESS YET RELEVANT IN TIME

TIMELESS YET RELEVANT IN TIME TIMELESS YET RELEVANT IN TIME FRA PURE TIL PERSONLIG SAS ROYAL HOTEL VÆRELSE 606 Dette 60 års jubilæum hylder silhuetten på Ægget, Svanen og Dråben såvel som SAS Royal hotellet, som stolene oprindeligt

Læs mere

RAUN KOLLEKTION 2014/2015

RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 04 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 05 Retreat by raun RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 06 RAUN KOLLEKTION 2014/2015 - Retreat 07 RETREAT

Læs mere

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie

Produktguide VALLENTUNA Sofaserie Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 04_017 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

BO MED HASLEV MØBLER

BO MED HASLEV MØBLER BO MED HASLEV MØBLER KVALITET & DANSK HÅNDVÆRK Haslev Møbelsnedkeri har i mere end 60 år designet og produceret fine træmøbler på vores værksted i Danmark. Træet spiller hovedrollen i vores møbler det

Læs mere

SPAR. Sofaer direkte fra fabrik... SPAR 50% 30-50% 50% på stof dess. 317/Orleans, dess. 342/Post samt på Luxus Læder dess. 80/Sevilla SPAR NU 9.

SPAR. Sofaer direkte fra fabrik... SPAR 50% 30-50% 50% på stof dess. 317/Orleans, dess. 342/Post samt på Luxus Læder dess. 80/Sevilla SPAR NU 9. Sofaer direkte fra fabrik... 30-50% PÅ ALLE SOFAER I DENNE BROCHURE NU 9.999,- 10.000,- 498,- 50% OPTIMAL OPSTILLING 02 Dess. 342/36. Mål: 232x315 cm. Vejl. pris kr. 19.999,- NU KR. 9.999,- Nakkepude.

Læs mere

Den sunde måde at sidde på

Den sunde måde at sidde på Den sunde måde at sidde på Dansk kvalitet i 100 år Møbelhåndværk siden 1910 Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen

Læs mere

DELTA kollektion 2 018

DELTA kollektion 2 018 DELTA kollektion 2018 DELTA Delta er designet af Helge Taraldsen og Arild Alnes og blev lanceret for første gang i 1998. Uden at stolen har mistet sin identitet har den siden den gang, gået fra en til

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland

VALLENTUNA Sofaserie. Produktguide. DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland Produktguide VALLENTUNA Sofaserie 09_016 DESIGN Andreas Fredriksson Eva Lilja Löwenhielm Lisa Hilland DELE Siddemodul Siddemodul med opbevaring Siddemodul med seng Ryglæn 80 80 Ryglæn 80 100 Ryglæn 100

Læs mere

128 BO BEDRE Nr. 5 2013. Af Julie Vöge. Foto Lisbett Wedendahl

128 BO BEDRE Nr. 5 2013. Af Julie Vöge. Foto Lisbett Wedendahl Aldo Pascarelli elsker det enkle udtryk i sit byhus i Connecticut, USA, som er opstået ved at skrælle alle overflødige lag af. Passionen for det enkle kommer fra hans danske kone, Christine, som havde

Læs mere

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER,

ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, LEIA ALLE VIL VÆRE VENNER MED LEIA. HUN ER LEGESYG, KREATIV OG NEM AT SYNES OM. EN FUNKTIONEL STOL, DER ER NEM AT PLACERE I STØRRE ELLER MINDRE GRUPPER, OG SOM BÅDE KAN KOBLES OG STABLES. LEIA HAR ET ENKELT,

Læs mere

KONTOR / KONFERENCE STOLE DESIGN JØRGEN RASMUSSEN PRODUKTION ENGELBRECHTS

KONTOR / KONFERENCE STOLE DESIGN JØRGEN RASMUSSEN PRODUKTION ENGELBRECHTS KONTOR / KONFERENE STOLE ESIGN JØRGEN RASMUSSEN PROUKTION ENGELREHTS Kevi er en klassiker baseret på en uopslidelig idé: Jo bedre du sidder, des mere får du fra hånden Tegnet af en arkitekt og tilegnet

Læs mere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere

// indhold. 06 Gave måleskema. Gå på opdagelse i vores eksklusive gaveunivers og find den helt rigtige gave til dine kunder, medarbejdere B2b gifts // 2017 // indhold 04 08 06 Gave 1 Køkkenpakke Gave 2 BLACK LABEL puder Gave 3-5 BLACK LABEL frotté 16 12 Gave 6 BLACK LABEL morgenkåbe 14 Gave 7 CRYSTAL bordlamper Gave 8 KIM DAMASKDUG Gå på

Læs mere

Four Cast2 Four. Design: Strand & Hvass

Four Cast2 Four. Design: Strand & Hvass Four Cast2 Four er den multi-funktionelle skalstol med fleksibel ryg for maximum støtte og komfort. Ekstra features kan med fordel tilføjes for at sikre endnu bedre håndtering i f.eks kantine- eller konferencemiljøer,

Læs mere

AQUA NCS S4020-B ANTRACIT NCS S9000-N BEACH NCS S 2502 Y

AQUA NCS S4020-B ANTRACIT NCS S9000-N BEACH NCS S 2502 Y Four Cast2 Four Four Cast2 Four er den multi-funktionelle skalstol med fleksibel ryg for maximum støtte og komfort. Ekstra features kan med fordel tilføjes for at sikre endnu bedre håndtering i f.eks kantine-

Læs mere

anker bak rocking nest CHaIr ab001

anker bak rocking nest CHaIr ab001 anker bak ROCKING NESt CHAIr ab001 ROCKING NEST CHAIR FORM OG FUNKTION FORENES I INNOVATIV GYNGESTOL KREATIV DIALOG Carl Hansen & Søn har indgået et nyt samarbejde med et ungt talent designeren Anker Bak,

Læs mere

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi

Inspirationskatalog. Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Inspirationskatalog Vores vinduer er dansk håndværk med god energi Vi har gjort det nemt at vælge. Luk selv op og kig... Når man skal vælge nye døre og vinduer til sit hus, er det vigtig, at man gør det

Læs mere

læn dig tilbage og nyd forskellen

læn dig tilbage og nyd forskellen Savo s3 læn dig tilbage og nyd forskellen Sæt dig i en Savo S3. Juster siddehøjden og læn dig tilbage. Du mærker forskellen med det samme. Mærker hvordan stolens leddelte ryg følger din egen rygrad og

Læs mere

AQUA NCS S4020-B ANTRACIT NCS S9000-N BEACH NCS S 2502 Y

AQUA NCS S4020-B ANTRACIT NCS S9000-N BEACH NCS S 2502 Y Med sin fleksible, ergonomiske skal og rolige, organiske design, udgør Four Sure 44 en perfekt møde- eller kantinestol. Den V-formede ryg yder rygstøtte og du kan tilpasse farve-design og kombinationer.

Læs mere

Lancering af nyt dansk innovativt møbeldesign

Lancering af nyt dansk innovativt møbeldesign Lancering af nyt dansk innovativt møbeldesign Designeren Christian Haack Ketelsen har gennem de sidste tre år - i samarbejde med nogle af Danmarks mest anerkendte folk og virksomheder - arbejdet hårdt

Læs mere

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK

CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK CLASSIC KOLLEKTION MADE IN DENMARK Stouby Furniture a/s, haremarksvej 7, dk-8723 løsning, telefon +45 75 65 01 00, email: stouby@stouby.com, www.stouby.com STOUBY CLASSIC KOLLEKTION 02 STOUBY CLASSIC KOLLEKTION

Læs mere

tegninger møbelpakker03

tegninger møbelpakker03 tegninger møbelpakker tegninger & illustrationer indretning TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - KØKKEN / TERRASSE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER - STUE TEGNINGER & ILLUSTRATIONER

Læs mere

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN

CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE ellipseformet mange kombinationsmuligheder Designet af i DESIGNEREN CH334 Design: Hans J. Wegner BESKRIVELSE Endnu et smukt eksempel på Wegners visionære arbejde. Bordpladen af træ er ellipseformet, og benene er af børstet rustfrit stål. Med de mange kombinationsmuligheder

Læs mere

Idéen med en foldetaburet var bestemt ikke ny - konceptet går helt tilbage til bronzealderen.

Idéen med en foldetaburet var bestemt ikke ny - konceptet går helt tilbage til bronzealderen. KK87830 Propeltaburet Design: Kaare Klint BESKRIVELSE Selvom propeldesignet fra 1930 oprindeligt var for komplekst til at blive sat i produktion, tiltrak det sig hurtigt opmærksomhed, og konceptet blev

Læs mere

Four Cast2 Four. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design

Four Cast2 Four. Design: Strand & Hvass / Koncept: Four Design The Four Cast2 Four er en stablebar unik stol, designet til at give dig komfort vis sin smukke v-form i ryggen og fleksible ryg. Stolen er tilgængelig i attraktive farver og i træ. 500 455 850 515 Udførelse:

Læs mere

CONSTRUCT. klassisk loungestil. Med et efterfølgende valg af ben og armlæn understreges den individuelle stil, som passer til netop dit hjem.

CONSTRUCT. klassisk loungestil. Med et efterfølgende valg af ben og armlæn understreges den individuelle stil, som passer til netop dit hjem. Stof: Malmo, lys grå 90 CONSTRUCT 1 med Merano-armlæn og ben nr. 15 vores favoritopstilling nr. 2 CONSTRUCT Med konceptet CONSTRUCT kan du sammensætte og designe en sofa, der passer til netop dit hjem.

Læs mere

FREYA LOUNGE + TRIO KAMPAGNE Køb 3 Freya Lounge og få et valgfrit Trio bord gratis JUNI/JULI/AUGUST 2017

FREYA LOUNGE + TRIO KAMPAGNE Køb 3 Freya Lounge og få et valgfrit Trio bord gratis JUNI/JULI/AUGUST 2017 FREYA LOUNGE + TRIO KAMPAGNE Køb 3 Freya Lounge og få et valgfrit Trio bord gratis JUNI/JULI/AUGUST 2017 FREYA LOUNGE PRISER DKK A. TRÆSÆDE OG -RYG SAMT STEL I EG ELLER BØG 4950 FREYA LOUNGE DESIGNED BY

Læs mere

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger

Træhuse den sunde og smukke bolig. Seniorboliger Træhuse den sunde og smukke bolig Seniorboliger & Sven-Erik Nielsen Arkitekt og ejer af A&W Perspektiva Erfaring og god rådgivning Hos A&W Perspektiva har vi specialiseret os i træhuse. For et træhus giver

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION Møbler for livskvalitet Tradition Tradition er en elegant og klassisk møbelserie, der passer perfekt ind i det kvalitetsbevidste og stilsikre hjem, hvor rene linier og enkelhed danner rammen

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

F R A B E G R Æ N S N I N G E R T I L M U L I G H E D E R

F R A B E G R Æ N S N I N G E R T I L M U L I G H E D E R P R O D U K T E T Historien om radiatorskjulerne begyndte for mange år siden; dengang, hvor varmekilden i hjemmet var flot dekorerede kakkel- og brændeovne. Med centralvarmens indtog efter år 1900 fik

Læs mere

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1 05.05.2015 MØBEL SIDE 1 ENKELT INDBYDENDE KVALITET TIDSLØST STILFULDT LEVENDE GRØN På de følgende sider illustreres indretnings- og møbelforslag til Jutlander Banks nye lokaler i Aalborg. I forslagene

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

NAKKEPUDE 999,- NAKKEPUDE 999,-

NAKKEPUDE 999,- NAKKEPUDE 999,- Sofaer direkte Sofaer direkte fra fabrik... fra fabrik... NU 9.999,- NU 9.999,- 30-30- PÅ ALLE SOFAER I DENNE PÅ ALLE BROCHURE SOFAER DENNE BROCHURE 10.000,- 10.000,- 498,- 498,- OPTIMAL OPSTILLING 02

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

SEATTLE DESIGN DIN EGEN SOFA HURUP

SEATTLE DESIGN DIN EGEN SOFA HURUP SEATTLE DESIGN DIN EGEN SOFA HURUP 2 SEATTLE sofagruppe og Relax luksus hvilestol monteret med praktisk og lækkert semi-anilin læder. Vælg mellem vores utallige stof og lædertyper. 2 pers. L 152 cm. Stor

Læs mere

Hvor mennesker mødes

Hvor mennesker mødes Hvor mennesker mødes En uopslidelig klassiker I 1977 så det fleksible møbelprogram Fastoflex dagens lys. En på samme tid let og meget solid konstruktion grundet kombinationen af et gennemtænkt design og

Læs mere

høj kvalitet, dansk design & god service

høj kvalitet, dansk design & god service høj kvalitet, dansk design & god service HER FINDER DU OS HERLEV Marielundvej 28, 2. floor 2730 Herlev Danmark Tlf. 44 94 16 42 AARHUS Rundbjergvej 11 8381 Tilst Danmark Tlf. 44 94 16 42 WWW.MANDALAY.DK

Læs mere

Design C 2008-2009. Et af dine egne produkter gennemgås og skal yderligere indgå i en komparativ analyse med et tilsvarende produkt.

Design C 2008-2009. Et af dine egne produkter gennemgås og skal yderligere indgå i en komparativ analyse med et tilsvarende produkt. Opgave A På grundlag af en analyse af 2-3 konkrete eksempler ønskes en redegørelse for, hvordan den gode reklameplakat udformes for et specifikt produkt. Et af dine egne produkter gennemgås og skal yderligere

Læs mere

Kopi fra DBC Webarkiv

Kopi fra DBC Webarkiv Kopi fra DBC Webarkiv Kopi af: Cornelius Corneliussen : FDB-møblerne er tilbage Dette materiale er lagret i henhold til aftale mellem DBC og udgiveren. www.dbc.dk e-mail: dbc@dbc.dk n o g e t p å h j e

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

MILJØ & Tests GARANTI

MILJØ & Tests GARANTI OXFORD Den originale udgave af Oxford stolen blev designet til professorerne på St Catherine s College i Oxford Stolens ekstra høje ryg fremstod som et symbol på prestige og skabte sit helt eget rum Professorstolen

Læs mere

TRADITION. Møbler for livskvalitet

TRADITION. Møbler for livskvalitet TRADITION øbler for livskvalitet Tradition Vælg mellem 3 stolebredder i 3 siddehøjder L At en stol passer optimalt til brugeren er afgørende for komforten. Derfor leverer vi de fleste af Classic stolene

Læs mere

SPAR 50% HER ER DANMARKS SPAR BEDSTE UDSALG... 30-50% SPAR 50% 9.999,- 19.999,- 10.000 KR. NU SPAR 10.000,- NU SPAR 10.000,- SPAR ÆGTE LÆDER

SPAR 50% HER ER DANMARKS SPAR BEDSTE UDSALG... 30-50% SPAR 50% 9.999,- 19.999,- 10.000 KR. NU SPAR 10.000,- NU SPAR 10.000,- SPAR ÆGTE LÆDER HER ER DAMARKS BEDSTE UDSALG... 30-50% 30-40-50% Å ALLE SFAER I DEE BRCHURE Å KIWIMDULSYSTEM I BÅDE STF G LÆDER SE SIDE 06... 50% 56 x 88 cm 112 x 88 cm 2 56 x 88/ /151 cm 50% 450,- D 88 x 88 cm 168 x

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Arne Emil Jacobsen... 4 En unik designer... 9 Kubeflex sommerhus... 10 ARNE EMIL JACOBSEN 1902-1971 Arne Emil Jacobsen blev født d. 11. februar 1902 i København og døde d. 24. marts

Læs mere