HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt Læs mere om: 1. halvår årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Mens vi venter på Sort Sol - okt. 2013. Læs mere om: 1. halvår 2014. 33. årgang"

Transkript

1 Fodslaw Tidende 1. halvår årgang Mens vi venter på Sort Sol - okt Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling Østfynske Forårsvandringer LADYWALK Aktiviteter og motionsture Årets Supervandrer 2013 HUSK:... Generalforsamling 27. februar Munkebo Fodslaw er tilsluttet Vandreforeningen Fodslaw

2 Formandens side Året 2013 blev igen et godt år for Munkebo Fodslaw. Alle vores aktiviteter - og dem var der mange af - havde fin tilslutning. Alle busture blev gennemført efter planen og med pæn tilslutning. Foreningens medlemstal steg igen og er i skrivende stund på 226 medlemmer fordelt på 165 husstande. Den succes - hvis vi må kalde fremgangen for en succes - giver naturligvis en bestyrelse fornyede kræfter, og det giver sig først og fremmest udslag i et stort program i Det kommer til at betyde, at der bl.a. bliver lagt flere kræfter i de enkelte arrangementer. Det gælder vores to gratisarrangementer - nytårsmotion i Munkebo og fastelavnsarrangement i Langeskov. Ligeledes ser vi frem til det store vandrearrangement Østfynske Forårsvandringer, hvor der allerede er tilmeldinger fra vandreklubber fra Jylland og Nordsjælland. Vi vil også forstærke indsatsen omkring vores 3 vandringer til fordel for velgørende formål - det gælder LADYWALK i Odense og Velgørenhedsvandring i Kerteminde, hvor vi også er arrangør samt Stafet for Livet i Munkebo, hvor vi er en stor medspiller. Vi vil især arbejde på, at alle 3 arrangementer bliver en endnu større oplevelse - ikke mindst for vores egne deltagere. Hvor andre foreninger især er tilknyttet et meget snævert lokalområde inden for deres kommune, så arbejder vi i bestyrelsen på, at Munkebo Fodslaw skal være en forening for hele kommunen. Det har medført, at vores arrangementer fordeles på kommunens 3 hovedbyer, at bestyrelsen kommer fra hele kommunen og at vores motionsture kommer rundt i hele kommunens landområde. Vi har hørt bemærkningen Munkebo Fodslaw er med til at skabe sammenhold i kommunen. Det tager vi som en anerkendelse af vores bestræbelser, og vi vil naturligvis fortsætte denne linie, så båndene kan styrkes hen over gamle skel og kommunegrænser. Tak for et godt år 2013 og velkommen til et nyt Fodslaw-år med mange nye oplevelser. I ønskes alle en rigtig glædelig jul. Arne 2.

3 Kommende arrangementer Fredag 27. december - Julemotion Vandreforeningen Fodslaw og Fodslaw Odense afholder for 42. gang julemotionstur for hele familien. Det sker fredag den 27. december Start: Dalumskolen, Demantsvej 30, 5250 Odense SV. Startid: kl Der er afmærkede ruter på 5 og 10 km. Startkort: kr. 20. Lørdag 28. december - Vintermotion i Kerteminde Munkebo Fodslaw laver en lang træningstur lørdag den 28. dec. 2013, hvor vi går Kertinge Nor rundt - ca. 25 km. Vi starter kl fra Mødestedet, Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Man medbringer selv den fornødne proviant. Turen gennemføres ikke ved isslag, vedvarende nedbør og/eller meget stærk vind. Fynshoved Er man august i tvivl 2010 om vejret/gennemførelse på dagen, så ring til Arne - tlf Der er ingen tilmelding - man møder bare op. Lyø Juli 2010 Søndag 29. december. - Vintertur på Langeland Fodtusserne i Stenstrup arrangerer tur på Langeland søndag den 29. december Start: Skrøbelev Skole, Vindeltorpvej 1, 5900 Rudkøbing Starttid: kl Ruter: 12, 18 og 30 km Startgebyr: kr. 20 Evt. samkørsel kan aftales med Arne - tlf

4 Kommende arrangementer Søndag 5. januar - Nytårsmotion For 5. gang inviterer Munkebo Fodslaw til Nytårs-Familie-Motion med bingovandring. Vi starter det nye år med en frisk motionstur for hele familien. Startsted: Forsamlingshuset, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo - kl Alle kan deltage - der er ruter på 3 og 5 km og for dem, der gerne vil gå lidt længere, er der en rute på 10 km. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Munkebo Fodslaw er vært ved kaffe med brød. Øl/vand/vin kan købes. Der er fine præmier til bingovinderne og præmier til alle børn. Tag familie, venner og naboer med til en hygggelig eftermiddag i selskab med andre. Giv den vedlagte seddel om Nytårsmotion videre til andre, så vi igen i år kan blive rigtig mange. Som noget nyt i år bakker Hjerteforeningen, lokalkomité Kerteminde op om arrangementet og de stiller hjertebilen op på pladsen foran Forsamlingshuset. Der vil være mulighed for at få målt blodtryk. Lørdag 18. januar - Fynboernes Jubilæumsvandring Vandreforeningen Fynboerne har 40 års jubilæum og afholder i den anledning en jubilæumsvandring lørdag den 18. januar. Start: Hunderupskolen, Solfaldsvej 11, 5000 Odense C. Starttid: kl Ruter: 5 og 10 km. Startgebyr: kr. 20 Fynboerne er vært ved kaffe med fødselsdagsboller. Søndag 16. februar - Kyndelmissevandring Vandreforeningen Wablerne er arrangør. Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Start: Tre Ege Skolen, Gråbjergvej 10, 5856 Ryslinge. Starttid: kl Startgebyr kr. 20 pr. person. 4. Kyndelmisse - eller på dansk Kjørmes Knud - er en gammel kristen helligdag. Den falder hvert år den 2. febr. og markerer, at halvdelen af vinteren nu er gået.

5 Kommende arrangementer Torsdag 27. februar - Generalforsamling Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling Torsdag den 27. februar 2014 kl på Munkebo Skole - afd. Toften/blok C -, Toften 600, 5330 Munkebo DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Indkomne forslag (skal indsendes til formanden senest den 12. februar 5. Valg til bestyrelse. På valg er Arne Kristiansen, Erik Duerlund, Lilian Munch Pedersen og Karin Trøst. Valg af 2 suppleanter (nuværende Jørgen Blohm og Elin Knudsen) 6. Valg af 2 revisorer (nuværende Gerda Mathiasen og Merete Magelund Madsen) og 1 revisorsuppleant (nuværende Carsten Hansen). 7. Eventuelt. Efter generalforsamlingen er der filmglimt fra årets rejser. Foreningen er vært ved kaffe med brød samt øl/vand/vin. Søndag 2. marts - Herregårdstur Fodslaw Midtfyn er arrangør af den 37. Herregårdstur på Sydfyn. Start: Brahetrolleborg Skole, Revenlowsvej 26, Korinth, 5600 Fåborg Startkort: kr. 20. Der er afmærkede ruter på 5, 7, 12 og 20 km. Fynshoved august 2010 Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest 23. februar. De, Lyø der Juli er 2010 tilmeldt hold møder kl for betaling og udlevering af startkort. Er man ikke tilmeldt holdet, møder man bare op på startstedet. Læs mere i Vandrekalenderen Mulighed for samkørsel for kr. 20 til den, man kører med. - Kontakt Arne. Søndag 2. marts - Fastelavn i Langeskov Munkebo Fodslaw holder igen i år fastelavn i Langeskov. Vi mødes på Langeskov Skole - afd. Pilen, Lavindgårdsvej 7, 5550 Langeskov kl Der er tøndeslagning for børn og voksne samt kaffe og kage. Der er præmier til alle udklædte børn. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig. Tag familie og venner med - alle er velkomne. Efter tøndeslagning og kaffe er der mulighed for at vandre ca. 7 km. 5.

6 Kommende arrangementer april - Østfynske Forårsvandringer I april måned arrangerer Munkebo Fodslaw igen Østfynske Forårsvandringer - en vandring over 2 dage, hvor de mest garvede vandrere har mulighed for at gå helt op til 87 km. Vi venter mange gæster fra nær og fjern og håber også, at mange af vores egne medlemmer vil møde op til én eller flere vandringer. Tag bare familie og venner med - jo flere jo bedre. Sidste år kom vi op på ca. 490 deltagere, og det gav gode oplevelser til alle og et pænt overskud til foreningen. Specialbrochuren om Østfynske Forårsvandringer kan ses på hjemmesiden eller fås hos Arne. Der vil være følgende vandringer: Lørdag den 5. april Sanderumgaardvandring Lørdag den 5. april Aftenvandring i Sybergland Søndag den 6. april Munkebo Forårsvandring Hjælpere søges! Et så stort arrangement kræver mange hjælpere - og heldigvis er der rigtig mange, der gerne vil give en hånd med på den ene eller anden måde. Men vi kan sagtens bruge endnu flere. Ring til Lilian, hvis du har lyst til at bidrage med et eller andet i løbet af weekenden - i køkkenet, på ruterne, i salgsboderne, oprydning m.v. Kom og vær med til en hyggelig aften Der kommer som nævnt vandrere fra hele landet for at deltage i vandringerne, og vi sørger for bespisning og overnatning til dem, der ønsker det. Lørdag den 5. april kl er der fællesspisning på Munkebo Skole - afd. Toften i Munkebo Pris: kr. 90 for 2 retter mad. Drikkevarer kan købes til Fodslaw-priser. Tilmelding til Lilian senest 30. marts. 6.

7 Kommende arrangementer Søndag 13. april - Yachtmarchen Vandreforeningen Fodtusserne i Stenstrup er arrangør. Der er ruter på 10, 20 og 30 km. Start: Vester Skerninge Skole, Fåborgvej 60, 5762 Vester Skerninge Tid: Fra kl Startgebyr: Kr. 20 Søndag 27. april - Affaldsindsamling i Munkebo Munkebo Fodslaw deltager i årets affaldsindsamling. De medlemmer, der har lyst til at være med møder op ved Munkebo Kulturhus kl Vi inddeles i små grupper, der får tildelt hvert sit lille område. Der er fællesspisning efter indsamlingen. Nærmere program følger senere. HUSK: arbejdshandsker. Tirsdag 13. maj - Nattergalevandring V prøver at finde nattergalen igen i år og mødes ved Stenmuseet Davinde, Udlodsgyden 52, 5220 Odense SØ kl. 19. Efter turen er Fodslaw vært ved kaffe og brød. Mandag 26. maj - LADYWALK Igen Lyø Juli i år 2010 stiller Munkebo Fodslaw hold til LADYWALK i Odense. Start fra Dyrskuepladsen i Odense kl Tilmeldingen starter 1. februar hos Grethe Krongård - tlf eller krongaard@munkebo-borger.dk og slutter 20. april. Fodslaw giver et tilskud på 25 kr. pr. eget medlem. Deltagergebyret er derfor kr. 125 for ikke-medlemmer og kr. 100 for medlemmer. Deltagergebyret indbetales til foreningens konto senest 20. april. Alle får en t-shirt samt en rygpose med frugt, vand mm. Får vi pokalen igen i år? Munkebo Fodslaw opstiller telt på pladsen som fælles base for en hyggelig aften. ( åbent fra kl ) 7.

8 Kommende arrangementer Tirsdag 10. juni - Velgørenhedsvandring Tid: kl Sted: Cirkuspladsen v/roklubben Odensevej, 5300 Kerteminde Ruter: 5 og 10 km - afmærkede ruter Deltagergebyr: kr beløbet går ubeskåret til Hjerteforeningen. Startstedet er åbent fra kl. 18, og der kan købes kaffe, kage og drikkevarer. Kom og støt et godt formål og få en hyggelig sommeraften. Søndag 15. juni - Odense Fjordvandring Fodslaw Odense arrangerer fjordvandring. Alle vandrere kommer ned til Odense Kanal. De lange ruter kommer omkring Klintebjerg og Østruplund. Startsted: Søhusskolen, Bispeengen 3, 5270 Odense N. Ruter: 6, 11, 15, 26 og 34 km. Startgebyr: kr. 20 Starttid: kl (se Vandrekalenderen) Munkebo Fodslaw stiller hold. Tilmelding til Frans - tlf senest 8. juni. De, der er tilmeldt holdet møder kl. 8-9 for betaling og udlevering af startkort. Er man ikke tilmeldt holdet, møder man bare op på startstedet. Tirsdag 17. juni - Motionstur på skinnecykler Vi gentager succes en fra sidste år og skifter vandreskoene ud med cykelsko Vi skal opleve naturen på en anden måde på en tur på skinnecykler. Vi mødes ved Tommerup Station, 5690 Tommerup kl Samkørsel - kontakt Erik. Pris: kr. 50 pr. person. Medbring madpakke og drikkevarer - der er mulighed for at grille. Tilmelding til Erik - tlf senest 10. juni. Denne tur er kun for medlemmer. 8.

9 TIL OPSLAGSTAVLEN TAG UD OG GEM Aktivitetsoversigt 1. halvår 2014 På disse sider finder du en oversigt over alle de aktiviteter, der er planlagt i første halvår af Det gælder torsdagsture, motionsture tirsdag/lørdag/ søndag, vandringer, hvor vi stiller hold og andre arrangementer. Velkommen til 33. sæson i Munkebo Fodslaw. Lyø Juli 2010 Motionstur ved Nyborg Motionsturene i det nye år starter torsdag den 2. januar i Kerteminde og søndag den 12. januar - også i Kerteminde. Årets første arrangement er NYTÅRS-FAMILIE-MOTION søndag den 5. jan. med start fra Forsamlingshuset i Munkebo. Se nærmere omtale på side 4. SAMKØRSEL Som omtalt i sidste Fodslaw Tidende vil vi bestræbe os på at koordinere samkørsel, så også medlemmer uden bil kan komme med på flest mulige ture. Har du brug for et lift - eller har du en plads i overskud til en tur så ring til én i bestyrelsen eller til den, der står for arrangementet. Ved kortere ture betales kr længere ture efter aftale med den, man kører med. 9.

10 Aktivitetssiden Aktivitetsoversigt 1. halvår 2014 Dato Tilmelding Fredag 27. dec. Julemotion i Odense Ingen Lørdag 28. dec. Vintermotion i Kerteminde Ingen Søndag 29. dec. Vintertur på Langeland Ingen Søndag 5. jan. Nytårsmotion i Munkebo Ingen Lørdag 18. jan. Fynboernes Jubilæumsvandring Ingen Søndag 16. febr. Kyndelmissevandringi Ryslinge Ingen Torsd.g 27. febr. Generalforsamling Ingen Søndag 2. marts Herregårdsvandring vi stiller hold Frans senest 23. febr. Søndag 2. marts Fastelavn i Langeskov eftermiddag Ingen Lørdag 5. apr. Sanderumgaardvandring Ingen Lørdag 5. apr. Aftenvandring i Sybergland Ingen Søndag 6. apr. Munkebo Forårsvandring Ingen Søndag 13. apr. Yachtmarchen i Vester Skerninge Ingen Søndag 27. apr. Affaldsindsamling i Munkebo Ingen Fredag 2. maj Bustur til Fur UDSOLGT Lilian Tirsdag 13. maj Nattergalevandring i Davinde Ingen Mandag 26. maj LADYWALK i Odense Grethe senest. 20. april juni Bustur til Stockholm/Tallinn Arne Tirsdag 10. juni Velgørenhedsvandring i Kerteminde Ingen Søndag 15. juni Odense Fjordvandring vi stiller hold Frans senest 8. juni Tirsdag 17. juni Motionstur på skinnecykler Erik senest 10. juni Tirsdag 24. juni Aftenvandring med rejespisning Erik senest 15. juni Lørdag 28. juni Sommerafslutning hos Blohm Jørgen B. senest 15. juni Onsdag 9. juli Sommerudflugt til Hærvejsvandringen Arne Søndag 27. juli Ø-tur til Vigelsø Erik senest 15. juli Alle arrangementer er detaljeret omtalt i bladet. Status busture 2014 Efter en fantastisk start på tilmeldingen er status følgende: Limfjordsøen Fur - 2. maj: udsolgt Stockholm/Tallinn juni: ledige pladser Nordjylland/Skagen august: ledige pladser Dresden/Saksisk Schweiz sept.: udsolgt Juletur til Tønder - 5. dec.: ledige pladser Selv om flere af turene allerede nu er udsolgt vil vi gerne opfordre til at man bliver skrevet på venteliste - erfaringen viser, at der altid kommer afbud og dermed plads til flere af dem, der er på venteliste. Sæt x i kalenderen Torsdag 7. august - My Fair Lady på Nyborg Vold august: - Stafet for Livet Mere følger i næste Fodslaw Tidende 10.

11 Motionssiden Motionsture torsdag formiddag - alle dage kl Tid Mødested Turleder Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 2. januar Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen Torsdag 9. januar Mosevangen 2, 5330 Munkebo Anne Grethe Petersen Langeskov Center, Centertorvet, Birgit Larsen/ Torsdag 16. januar 5550 Langeskov Ruth Larsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 23. januar Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Frans Andersen/ Torsdag 30. januar Mosevangen 2, 5330 Munkebo Anne Grethe Petersen Langeskov Center, Centertorvet, Lisbeth Wallstrøm/ Torsdag 6. februar 5550 Langeskov Inga Larsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 13. februar Strandvejen 10, 5300 Kerteminde Jørgen Svensson MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 20. februar Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Tage Mikkelsen/ Torsdag 27. februar 5550 Langeskov Lene Mikkelsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 6. marts Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Else Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen/ Torsdag 13. marts Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Eva Sørensen/ Torsdag 20. marts 5550 Langeskov Elin Knudsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 27. marts Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 3. april Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Birthe Jeppesen/ Torsdag 10. april 5550 Langeskov Elin Knudsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 24. april Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Else Hansen Fynshoved august 2010 MIC - Munkebo Idræts Center, Lilian M. Pedersen Torsdag 1. maj Mosevangen 2, 5330 Munkebo Anne Grethe Petersen Langeskov Center, Centertorvet, Karin Trøst/ Torsdag 8. maj 5550 Langeskov Inga Larsen Lyø Juli 2010 Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 15. maj Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Frans Andersen/ Torsdag 22. maj Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Langeskov Center, Centertorvet, Leila Andersen/ Torsdag 12. juni 5550 Langeskov Inga Larsen Mødestedet, Erik Duerlund/ Torsdag 19. juni Strandvejen 10, 5300 Kerteminde. Kirsten Hansen MIC - Munkebo Idræts Center, Flemming Nielsen/ Torsdag 26. juni Mosevangen 2, 5330 Munkebo Inge Pedersen Torsdag 3., 10., 17., 24. Langeskov Center, Centertorvet, og 31. juli 5550 Langeskov Elin Knudsen På torsdagsturene er der 2 hold - det ene går 8-10 km i rask tempo, og det andet hold går i langsommere tempo og lidt kortere ruter. Turene er for alle - også ikke-medlemmer - så mød bare op! De nævnte turlerede sørger selv for en afløser, hvis man er forhindret. 11.

12 Motionssiden Motionsture weekend/tirsdag aften Tid Mødested Turleder Søndag 12. jan. kl Superbrugsen, Hans Schacksvej 2, 5300 Kertem. Carlo Kristiansen/ Else Hansen Søndag 19. jan. kl Tur på Hjertestien. Start ved Bageren, Torvet, 5330 Munkebo Arne Kristiansen/ Anne Grethe Petersen Søndag 26. jan. kl Agedrup Kirke, Agedrupvej 14, 5320 Agedrup Jørgen Svensson/ Elin Knudsen Søndag 2. febr. kl Hans Tausen Centret, Hans Tausensgade 29, Birkende, 5550 Langeskov Arent Josefsen/ Axel Wallstrøm Søndag 9. febr. kl Cane Line, Rynkebyvej 245, 5350 Rynkeby Bent Madsen/ Jakob Sørensen Lørdag 15. febr. kl Bytoften, Langeskov, Rørupvej syd for motorvejen Karin Petersen/ Leo Petersen Søndag 23. febr. kl Borgeskovskolen, Nyborg Ringvej 1, 5800 Nyborg Stig Jensen/ Jørgen Svensson Fastelavn i Langeskov se omtale Axel Wallstrøm Søndag 2. marts kl andet sted i bladet. Søndag 9. marts kl Kverneland P-pladsen, Tårup Strandvej 25, 5300 Kerteminde Erik Duerlund/ Kirsten Hansen Søndag 16. marts kl Stige Ø P-pladsen v/kajakklubben, Østre Kanalvej 12, 5000 Odense Jørgen Svensson/ Terje Tharaldsen Lørdag 22. marts kl Skellerup Kirke, Skellerup Byvej 46, Skellelrup, 5540 Ullerslev Hans Nielsen/ Lis Nielsen Søndag 30. marts kl Selleberg, Kertemindevejen 23, 5290 Marslev Karin Trøst/ Jørgen Svensson Østfynske Forårsvandringer Arne Kristiansen Lørd. 5. apr./sønd. 6.april Se omtale andet sted i bladet Lørdag 12. april kl Bogensø P-pladsen på Bogensøvej (vandsiden) Arne Kristiansen/ Lene Kristiansen Tirsdag 22. april kl TDC, Telehøjen 1, 5220 Odense SØ Frans Andersen/ Jørgen Svensson Tirsdag 29. april kl Åsum Kirke, Ryttervejen 2, Åsum, 5240 Odense NØ Jørgen Svensson/ Inger Desmareth Tirsdag 6. maj kl Ullerslev Forsamlingshus, Odensevej 44, 5240 Ullerslev Stig Jensen/ Jørgen Svensson Nattergaletur i Davinde se omtale Jørgen Blohm Tirsdag 13. maj kl andet sted i bladet. Tirsdag 20. maj kl Skovpavillionen Kerteminde, Skovvej 45, 5300 Kerteminde Carlo Kristiansen/ Else Hansen Tirsdag 27. maj kl Martofte Gl. Skole Fynshovedvej 486, 5390 Martofte Frans Andersen/ Jakob Sørensen Tirsdag 3. juni kl Munkebo Skole, afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo Flemming Nielsen/ Jørgen Svensson Velgørenhedsvandring i Kerteminde Arne Kristiansen Tirsdag 10. juni kl se omtale andet sted i bladet. Tirsdag 17. juni kl Motionstur på skinnecykler se Erik Duerlund - bemærk tidspunkt! omtale andet sted i bladet Tirsdag 24. juni kl Motionstur med rejespisning se Omtale andet sted i bladet Erik Duerlund På alle turene kan der vælges mellem 5 eller 10 km. Bemærk: Motionsturene på side 11 og 12 er for alle - også ikke-medlemmer med mindre andet er nævnt - så tag bare familie og venner med. 12.

13 Kommende arrangementer Tirsdag 24. juni - Aftentur med rejespisning Kom og vær med til en hyggelig aften - alle medlemmer er velkomne - også selv om man ikke deltager i vandreturen. Vi mødes kl. 19 ved Munkebo Skole, afd. Toften, Toften 600, 5330 Munkebo. Efter ca. 5 km vandretur vender vi tilbage til skolen, hvor vi spiser de lækre fjordrejer. Der er også noget til dem, der evt. ikke er til rejer. Foreningen er vært ved rejer og brød. Drikkevarer kan købes på stedet til Fodslaw-priser. Efter rejespisningen er der mulighed for at vandre yderligere ca. 8 km som sen aftentur. Tilmelding til Erik - tlf senest 15. juni. Dette arrangement er kun for medlemmer. Lørdag 28. juni - Sommerafslutning hos Inge og Jørgen Blohm, Bøgeskovvej 57, 5540 Ullerslev. Vi mødes kl. 15. Fodslaw giver kaffe og kage, og bagefter går vi en tur på 5-8 km. Efter vandreturen spiser vi den medbragte mad (indendørs). Fodslaw giver en snaps - øvrige drikkevarer medbringes. Tilmelding til Jørgen Blohm senest 15. juni. ed august 2010 Dette arrangement er kun for medlemmer. Søndag 27. juli - Ø-tur til Vigelsø Vi mødes på havnen i Klintebjerg kl. 10. Vi sejles til Vigelsø i hold, da båden ikke kan have os alle med på én tur. I tilfælde af dårligt vejr kan der spises indendørs - i hold. Første hold spiser kl og andet hold kl Der er mulighed for at gå ture på øen på egen hånd. Hjemturen sker også i hold - første hold forlader øen kl Turen koster kr. 50 pr. person, som indbetales på konto senest 15. juli. Mere i næste Fodslaw Tidende. Tilmelding til Erik - tlf senest 15. juli. Dette arrangement er kun for medlemmer. 13. Foto

14 Kommende arrangementer Onsdag d. 9. juli - Sommerudflugt til Hærvejsvandringen En dag på og omkring Den Jyske Hærvej Fodslaw afholder i uge 28 den berømte Hærvejsvandringen - en vandring på ca. 300 km fra Slesvig i syd til Viborg i nord - med ca. 300 deltagere fra ind- og udland. Munkebo Fodslaw har fået mulighed for at deltage på vandringen dag 4 - onsdag den 9. juli - med en dagsetape på 48,8 km. Det bliver efter vores kendte opskrift med mulighed for vandring med oplevelser. Man kan derfor vælge at vandre med på ca. 7, 14, 23 eller 42 km. De, der kun går de 3 korte ruter, kan tage med på udflugter til seværdigheder i det midtjyske. De 3 korte ruter kan ligge vilkårligt på ruten, som det nu kommer til at passe med opsamling og hærvejsvandrernes position. De to ruter på 14 og 23 km deles op i en etape om morgenen og en etape sidst på eftermiddagen. Turens program: Opsamling i Odense, Munkebo, Kerteminde og Langeskov kl Morgenmad på startstedet i Jels kl Herefter kan der vandres sammen med hærvejsvandrerne - eller man kan tage udflugtsturen med bussen. Turen er derfor også for ikke-vandrere, som kun vil deltage i udflugterne. Udflugten fører os bl.a. til kirkerne i Læborg og Bække. Til Klebæk Høje, Egtvedpigens grav, Frederikshåb Møllepark, Vejle Ådal, Tørskind Grusgrav (Robert Jacobsens skulpturer, Kongernes Jelling og Bindeballe Købmandsgård (museumsbutik og café). I forbindelse med nogle af udflugtsmålene skal man vandre korte strækninger (op til ca. 1 km). 14. Bække Kirke Frederikshåb Møllepark Bindeballe Købmandsgård

15 Kommende arrangementer Ca. kl spiser vi aftensmad i Billund Hallerne sammen med hærvejsvandrerne. Hjemkomst ca. kl Pris: Turen koster kr. 350 pr. person og omfatter: - bustransport, - morgenmad - startkort - aftensmad Turens pris omfatter ikke evt. entréudgifter og lokalguide på udflugten. (ialt ca. kr. 75 pr. person) samt drikkevarer og andre måltider end de ovenfor nævnte. Frokostpakke kan medbringes. Der kan også købes let frokost på vandreruten og ved udflugtsmålene. Tilmelding til Arne efter først til mølle på tlf eller formand@munkebofodslaw.dk. Senest en uge efter tilmelding betales et depositum på kr. 100 til foreningens rejsekonto Restbeløbet kr. 250 betales senest 9. juni Der henvises iøvrigt til foreningens regler for busture. Lyø Juli 2010 Se mere om Hærvejsvandringen på Vandring på Hærvejen Knagmølle Klebæk Høje Tørskind Grusgrav Runestenene i Jelling 15.

16 Siden sidst Stemningsbilleder fra en fantastisk tur til Bornholm i september. Rokkestenen var ikke til at rokke Vandring ved Hammerknuden Ekkodalen med Søren Sillehoved Fødselsdag med En Enkelt Vandring ved Helligdomsklipperne En fantastisk guide ved Hammershus 16. Fra Christiansø til Frederiksø Så nemt er det at bryde granit

17 Siden Sidst Bustur til Grænsevandring og Sort Sol den 17. okt. Masser af fugle Og en smuk vandretur i regnvejr En fantastisk klubaften med vinsmagning 24.oktober Nielsen og Jørgensen fra Den Gamle Købmandsgård sørgede for at der både var masser af god vin, god stemning og gode vintilbud. Fynshoved august 2010 Mon der kommer nogen, der kan lide vin? Lyø Juli 2010 Der smages og diskuteres De gode tilbud fristede 80 deltagere nød den gode vin og lidt ost 17.

18 Siden sidst Juleafslutning den 30. november 105 medlemmer deltog i juleafslutningen, hvor masser af lækker mad og drikke samt pakkespil og julesange skabte en festlig stemning. Årets vandreresultater blev bekendtgjort og de 3 flittigste vandrere blev: 1. Rita Damgård - 71 ture/646 km 2. Jytte Duerlund - 70 ture/647 km 3. Erik Duerlund - 70 ture/644 km Rita Damgård blev således Årets Supervandrer 2013 Stort tillykke til de seje vandrere. Det er Rita i midten af billedet. Fodslaws medlemmer har i årets løb tilsammen gået næsten km. Skal Danmarks næste topmodel findes her? Det her smager fantastisk Nogen er bedre til pakkespil end andre 18. Vinder af årets julekurv: Birthe Schaarup

19 INFO siden Mindeord Den 5. august mistede Jytte Johansen sin ægtefælle Ole Johansen efter kort tids sygdom. Jytte og Ole blev medlem af Fodslaw i 2009 og selv om Ole ikke deltog så meget i vandringerne, lærte vi ham at kende gennem flere af vores ture og arrangementer. Æret være Ole Johansens minde. Betaling af ture Deltagergebyr for busture og andre arrangementer skal altid indbetales forud for arrangementet. Bemærk, at foreningen nu har to forskellige kontonumre. Konto : skal bruges til betaling af depositum og deltagergebyr for foreningens rejser og busture. Alternativt kan der betales kontant til turleder. Konto : skal bruges ved indbetaling af alle andre beløb - f.eks. deltagelse i julearrangement, klubaftener, Ø-tur m.m. Alternativt kan der betales kontant til Grethe Krongård. Danske Bank, Kerteminde har fået nyt reg.nr det gamle reg.nr. (3600) kan dog fortsat bruges. Husk at anføre dit navn og navn på arrangementet ved indbetalingen. Benyt vores medlemsaftale med Kerteminde Vandrehjemm augus Lyø Juli 2010 Hvis I mangler overnatning til gæster, så kan I med fordel bruge Kerteminde Vandrehjem. Medlemmer af Fodslaw får 10% rabat på værelsesprisen. Fodslawmedlemmer skal selv bestille og betale værelset til deres gæster. Der skal forevises medlemsbevis (det sidste Fodslawblad med navnelabel). Danhostel Kerteminde, Skovvej 46, 5300 Kerteminde. Tlf

20 Praktiske oplysninger Nye medlemmer siden sidst Vi byder velkommen til: Lene Balsby, Kerteminde. Lise og Arne Bjerrum, Langeskov. Birgit Christensen, Kerteminde. Anelise og Erik Hansen, Rynkeby. Lena Stensbjerg Hansen, Martofte. Kirsten Hansen, Bregnør. Jonny I. Hansen, Bregnør. Kirsten Hegner, Kerteminde. Merethe M. Jakobsen, Rynkeby. Knud Jensen, Munkebo. Kirsten Jensen, Årslev. Irene Lykke, Dræby. Judith Lynggaard og Poul Erik Hansen, Munkebo. Steen Nørbæk Madsen, Agedrup. Solvejg og Henning Nielsen, Langeskov. Lotte Lisbeth Pedersen, Langeskov. Bo Havreholm Svendsen, Glamsbjerg. Jytte Øland, Kerteminde. Lene Rueskov Nielsen, Odense. Bestyrelse Munkebo Fodslaw - Bakkegårdsvej Munkebo Formand Arne Kristiansen formand@munkebofodslaw.dk Næstformand Rita Damgård dke1937@gmail.com Kasserer Grethe Krongård krongaard@munkebo-borger.dk Sekretær Lilian M. Pedersen liljo@munkebo-borger.dk Best.medlem Erik Duerlund erd@stofanet.dk Best.medlem Anne Grete Hermann annegretehermann@munkebo-borger.dk Best.medlem Karin Trøst karin.troest@mail.dk Suppleant Jørgen Blohm jb@eastscandic.dk Suppleant Elin Knudsen elin.knudsen@live.dk Turudvalg Erik Duerlund erd@stofanet.dk Jørgen Svensson eddasv@live.dk Frans Andersen ingridchr2@gmail.com Flemming Nielsen Elin Knudsen elin.knudsen@live.dk Jørgen Blohm jb@eastscandic.dk Webmaster Jørgen Pedersen liljo@munkebo-borger.dk Holdleder Frans Andersen ingridchr2@gmail.com Næste Fodslaw Tidende udkommer medio juni På Munkebo Fodslaws hjemmeside kan du læse hele Fodslaw Tidende - også tidligere blade - samt finde oplysninger om de enkelte arrangementer. Du kan også se billeder fra foreningens arrangementer og rejser. Fodslaw Tidende redigeres af Arne Kristiansen og Lilian Munch Pedersen og udkommer 2 gange årligt (medio juni og december). Medlemsskab af Munkebo Fodslaw koster årligt kr. 285 for det første medlem i husstanden - øvrige medlemmer af husstanden skal betale kr. 75 årligt.

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang

HUSK:... Generalforsamling 27. februar. Efterårstur til Harzen september 2012. Læs mere om: 1. halvår 2013. 32. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2013 32. årgang Efterårstur til Harzen september 2012 Fynshoved august 2010 Årets Vandretur Supervandrer ved Kalø Kalø 2012 Lyø juli 2010 Læs mere om: NYTÅRS-FAMILIE-MOTION Generalforsamling

Læs mere

HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang

HUSK:... Generalforsamling 26. februar. Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014. Læs mere om: 1. halvår 2015. 36. årgang Fodslaw Tidende 1. halvår 2015 36. årgang Holdet fra busturen til Dresden sept. 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Årets Supervandrer Kalø 2013 Lyø juli 2010 Årets Årets Supervandrer 2014 Læs

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Generalforsamling 25. febr. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 1. halvår 2016 37. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Fodslaw på besøg i Europaparlamentet september 2015 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Opvaskeholdet

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

Østfynske Forårsvandringer 2014

Østfynske Forårsvandringer 2014 Munkebo Fodslaw Bakkegårdsvej 72 5330 Munkebo Østfynske Forårsvandringer 2014 i Kerteminde Kommune Sanderumgaardvandring Lørdag den 5. april 2014 Aftenvandring i Sybergland Lørdag den 5. april 2014 Munkebo

Læs mere

HUSK: Generalforsamling 21. februar

HUSK: Generalforsamling 21. februar Fodslaw Tidende 1. halvår 2019 33. 40. årgang Bustur Rejseholdet til Stockfra turen til Sauerland Opvaskeholdet ved Største d til Ladywalk 2014 generalforsamlingen Læs mere om: Turen Kertinge Nor Rundt

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Sind Oplevelser i fællesskab med andre

Sind Oplevelser i fællesskab med andre Ny adresse Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97223064 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt! Penge refunderes ikke! Åbent: Torsdag 18.45-22.00

Læs mere

Program Juli, august, og september 2019

Program Juli, august, og september 2019 Program Juli, august, og september 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn

Læs mere

Nyhedsbrev Efterår 2012

Nyhedsbrev Efterår 2012 Nyhedsbrev Efterår 2012 Kære medlem Vi er klar med efterårets program. Vi har prøvet at sammensætte et varieret program med motion, hjertecaféer og som noget nyt : hjertestarterkurser Det har længe været

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111

Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2019 medlemsblad nr. 111 1 Siden sidst Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. DMF Repræsentantskabsmøde: Mange medlemmer

Læs mere

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108

Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 GANG NYT Landstrygerne, Varde August 2018 medlemsblad nr. 108 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2018 startede på Sct.

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110

Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 GANG NYT Landstrygerne, Varde Marts 2019 medlemsblad nr. 110 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 17. november 2018 blev der

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Hilsen fra forstanderen

Hilsen fra forstanderen Hilsen fra forstanderen Kære alle. Nu er sommeren snart på hæld, og hvilken sommer det har været. Det har været dejligt med alle de solskinstimer, så vi også har kunne nyde haven. Denne sommer har vi også

Læs mere

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år.

Landsbyliv Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. 2018-2019 Landsbyliv 2018-2019 Prisen for medlemskontingentet er 50 kr. pr. person over 18 år. Kontingentet dækker hjemmeboende børn under 18 år. Pengene kan enten betales på vores konto Reg. nr. 9266

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Juleafslutningen var som sædvanlig hyggelig 2 OZ6HR nyt, Januar 2012 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2012 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

Læs mere

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014

Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Nyt fra Kalundborg Turistforening Februar 2014 Indkaldelse til generalforsamling i Kalundborg Turistforening tirsdag den 25. marts 2014 kl. 17.30 på Kalundborg Vandrerhjem Stadion Allé 5 4400 Kalundborg

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99

Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 GANG NYT Landstrygerne, Varde 3. kvartal 2015 medlemsblad nr. 99 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Kursus i hjertemassage Den 3. og 4. marts

Læs mere

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde

NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG. Broarbejde ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.11 DECEMBER 2011 24. ÅRGANG Broarbejde Det store projekt skrider godt frem og de nye flydebroer ligger allerede og flyder i havnen. Ikke på den rigtige plads men vi kan da se

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger HK Senior Djursland Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2018 Formand: Sonja Irene Andersen, tlf. 29739719 mail: sogr@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail: ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Praktiske informationer

Praktiske informationer HK Senior Djursland Praktiske informationer Seniorklubben bestyrelse 2016 Formand: Ruth Nyhuus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 86363640 mail:ejsing.rasmussen@gmail.com

Læs mere

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens,

CAFÈ SOMMERFUGLEN. Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro. Program: Sommer 2017 til sommer Alle mennesker med demens, CAFÈ SOMMERFUGLEN Colstruphuset, Sdr. Alle 24, Holstebro Program: Sommer 2017 til sommer 2018 Alle mennesker med demens, hukommelsesproblemer og lignende og deres pårørende, venner og frivillige er velkomne

Læs mere

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED

PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED PROGRAM FOR 2019 POSTPENSIONISTERNE NÆSTVED 1 Postpensionisterne siger velkommen til 2019 Tirsdag den 15.01.2019 Kl. 13.00 mødes vi igen til en hyggeeftermiddag, hvor vi vil byde det nye år velkommen.

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / / _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en .' Afdelingens.~.,..1.. Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen. Akacievej 14

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Program April, maj, juni 2019

Program April, maj, juni 2019 Program April, maj, juni 2019 Formand: Henning Frederiksen Tlf. 2144 3653 Mail: frederiksenh53@gmail.com Hjemmeside: www.fodslawfrederikshavn.minisite.dk Facebook side: Fodslaw Frederikshavn OPSAMLINGSSTED

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19:30 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19:30 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 30. oktober 2018 kl. 19:30 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Afbud fra: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Hanne-Dorthe Hansen, Kirsten S. Jakobsen, Inge

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 104 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Julefrokost: Den 12. november 2016 blev der afholdt

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft.

Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/ kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Indkaldelse til generalforsamling mandag d. 11/3-2019 kl.17 Solbakken (det gamle Bakkegården ), Nørreport 18, 8400 Ebeltoft. Dagsorden ifølge vedtægterne. Se hjemmesiden: http://www.gigtskolensyddjurs.dk/

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand

NETVÆRK DANYARD. Januar Kære medlemmer og familie. Godt Nytår! Med venlig hilsen NETVÆRK DANYARD. Jens Lyngby Hansen Formand Januar 2018 Kære medlemmer og familie. Der har i den forløbne uge været afholdt bestyrelsesmøde i vores lille forening, og jeg kan herfra sende jer alle en hilsen og ønsket om et godt og på alle måder

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 10. marts 2015 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. Dato Sted Turleder Telefon 04.01. Granpavillonen, Fyrvejen 5 Poul Hansen

Læs mere

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie,

Marts 2011. Kære alle WS ere med familie, Nyhedsbrev Marts 2011 Kære alle WS ere med familie, Fastelavn er mit navn.. Fastelavn er just overstået og straks er tankerne i årsmøde planlægning. 2011 er for Dansk forening for Williams Syndrom et lidt

Læs mere

Medlemsblad nr. 1-2012

Medlemsblad nr. 1-2012 Medlemsblad nr. 1-2012 Indhold i dette blad Opstartsstævne m/indkaldelse til generalforsamling Midterstævne / Afriggerstævne Opråb fra bestyrelsen Kære alle Opstartsstævne 2012 Campingsæsonen skydes i

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105

Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105 GANG NYT Landstrygerne, Varde 2017 medlemsblad nr. 105 1 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gang Nyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer. Opstartsmøde: Sæson 2017 startede som sædvanlig på

Læs mere

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB

HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB HØJE TAASTRUP BRIDGEKLUB SÆSON PROGRAM 2015-16 Se også: www.ht-bridge.dk Spillested: Høje Taastrup Gymnasium Frøgaard Alle 2, 2630 Taastrup. Vi spiller hver onsdag aften fra kl. 18:45 23:00 Første spilleaften

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet Bustur til Altes Land og Helgoland maj Læs mere om: Vandretur ved Kullen. 2. halvår

HUSK: Stafet for Livet Bustur til Altes Land og Helgoland maj Læs mere om: Vandretur ved Kullen. 2. halvår Fodslaw Tidende 2. halvår 2013 32. årgang Bustur til Altes Land og Helgoland maj 2013 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Vandretur ved Kullen Lyø juli 2010 Læs mere om: Ø-tur til Drejø Temavandringer

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården.

Program 2. halvår. 3. sep Vingårdsbesøg. 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag. 12. nov Sangeftermiddag. Kulsviergården. 1 2015 Program 2. halvår 3. sep Vingårdsbesøg 23.-25. sep..sverige 15. okt Foredrag 12. nov Sangeftermiddag 3. dec Jul på Kulsviergården Krydderurtehaven på Fredensborg Slot Find os også på 3-dages tur

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen

Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Lokalt nyt fra Roskildeafdelingen, redigeret af: John Ø. Jensen Læs i dette lokalnyt bl.a. om: Cykelture 2013, 2. halvår Cykeltursberetninger Landsmøde i Roskilde Generalforsamlingen 2013, formandsberetning

Læs mere

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006

Den Grønne Gruppe Nyhedsbrev juni 2006 Nyhedsbrev juni 2006 Kære medlem af Den Grønne Gruppe! Vi har herved fornøjelsen at invitere dig og din ægtefælle til Den Grønne Gruppes årlige stævne på Houens Odde Spejdercenter 29. 30 september Stævnet

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Diverse turforslag / begivenheder

Diverse turforslag / begivenheder MCOC Aktiviteter 2014/2015 Diverse turforslag / begivenheder De gentagne begivenheder skal ses som inspiration til, hvor turen kan gå hen, men ingen siger at det skal være sådan. Forslag til ture er altid

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

Stenstrup Plejecenter

Stenstrup Plejecenter Stenstrup Plejecenter Juli / August 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk

Kolding og Omegns Biavlerforening. www.koldingbiavl.dk Program Sommer 2013 Forord ved formanden En lang og kold vinter er nu forbi, der har været god tid til at få materialet gjort i stand og alle ved at gamle tavler bør være smeltet og vasket inden jul og

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

Maj, juni og juli Bestyrelsen :

Maj, juni og juli Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Se mere i programmet om:

Se mere i programmet om: Program udsendt februar 2014 næste program maj 2014. Bestyrelsen træffes i Østergades Forsamlingshus hver onsdag fra kl. 14.00 16.00. Hjemmeside www.middelfart-pensionistforening.dk Se mere i programmet

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Februar 2007 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Sidste tilmelding til Foredrag onsdag den 28. februar FOREDRAG Kostkompasset mandag den 5. marts kl. 19.00 Generalforsamling torsdag den 15. marts kl. 19.30

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 2. marts 2018 Gangforeningen Bornholm Turplan: ca. 5 og 10 km ture. Start kl. 09.00 hvor intet andet er nævnt. For ikke medlemmer koster det kr. 20.00

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds

PROGRAM 2014. Midtvendsyssels Lærerkreds. Fraktion 4. Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement. Midtvendsyssels Lærerkreds Midtvendsyssels Lærerkreds Fraktion 4 Slut på vinteren Operafilm Vinsmagning Haraldskær Julearrangement PROGRAM 2014 Midtvendsyssels Lærerkreds Grønnegade 52, 9700 Brønderslev Tlf. 98 80 19 33 150@dlf.org

Læs mere