Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Din familie er vigtig. Det synes vi også."

Transkript

1 Dacia Lodgy

2 Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles rummelig. Høj komfort med rigtigt god plads på alle 3 rækker*, et stilrent designet interiør, udstyr, der både er moderne og praktisk, og et bagagerum, som hører til blandt de bedste i klassen. Lodgy har alt, der kendes fra Dacia, og således alle de kvaliteter, der kræves med hensyn til stabilitet og robusthed. Takket være dieselmotoren dci 90 med turbo og direkte indsprøjtning er den desuden brændstoføkonomisk. Med komfort, god plads til alle, praktisk udstyr, økonomisk motor samt 3 års garanti eller km** er Lodgy stor på alle måder...kun prisen er lille! *2 eller 3 rækker afhængig af model. **Afhængigt af hvad der kommer først.

3 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

4 En 100% brugbar teknologi. MEDIA NAV med 7" touchscreen*. Til familier tilbyder Dacia Lodgy MPV altid mere, også når det gælder udstyr. Lodgy er udstyret med det helt nye, multimedie-system, MEDIA NAV*, der er indbygget i midterkonsollen, med en stor touchscreen på 7" (18 cm). Anvendelsen er meget intuitiv, og systemet omfatter radio og Bluetooth -teknologi til at lytte til skiftende musik via audiostreaming eller til håndfri telefoni. Systemet giver mulighed for navigation med 2D- eller 3D-visning (Birdview). USB-stik og jackstik foran samt betjeningselementer på rattet fuldender det hele. Dacia Lodgy tilbyder også en anden multimedieløsning, Dacia-plug & radio*, som består af en ny radio med stor skærm, betjeningselementer på rattet, cd-/mp3-afspiller, USB-stik og jackstik foran samt Bluetooth -teknologi. På korte køreture eller på udflugter med familien får I glæde af en optimal lydkvalitet. Andre nyheder: Parkeringssensor* og cruise control / hastighedsbegrænser*. Parkeringssensoren gør det nemmere at manøvrere og sikrer dermed bedre komfort og nem betjening. Cruise control / hastighedsbegrænser giver en sikker og rolig kørsel. USB-stik*. *Ekstraudstyr afhængig af version. Dacia Plug&Radio*.

5

6 Velkommen i den rummelige bil. Du når dårligt at åbne døren, før du ser, hvor praktisk Dacia Lodgy MPV er. Der er masser af plads til hele familien, og der er opbevaringplads, som gør det bekvemt at være i bilen... der er simpelthen tænkt på alt. De 7 pladser* og den rekordstore kabineplads til en 3. række* med god benplads og lofthøjde gør bilen til en af de bedste i sit segment. Den velvære man føler i Lodgy skyldes også et meget effektivt varme- og klimaanlæg*, som sikrer en ensartet varmekomfort i hele kabinen. Alle både fører og passagerer sidder godt og behageligt og kan derfor føle sig godt tilpas i Lodgy MPV ligesom derhjemme... *Ekstraudstyr afhængig af version.

7 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

8

9 Du kan roligt stole på bilens fleksibilitet. 2. sæderække, 1/3-2/3*. Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark. Dacia Lodgy tilpasser sig alle dine behov. Vil du gerne øge bagagerumskapaciteten? Så kan du bare bede om det... så opfylder bilen alle dine ønsker. Bagsæderne i 2. række kan klappes helt eller delvist ned (1/3 eller 2/3)* og fastgøres til forsæderne, så de fylder minimalt. Det samme gælder de to sæder i 3. række (på 7p-versionerne). Du kan således skifte fra 7 til 2 pladser samtidig med, at du har en 3. sæderække*, der kan tages helt ud af bilen. Bagagerumskapaciteten i Dacia Lodgy er uovertruffen. Den er på hele 207 liter med 7 siddepladser og kan øges til liter med 2 siddepladser. Desuden gør bagagerummets lave læssekant det nemt at læsse store genstande ind i bilen. Nu er det ikke længere nødvendigt at skulle vælge mellem kabineplads og opbevaringsplads. Med Lodgy har du begge dele! Når det kommer til det praktiske, er der ingen grænser med Dacia Lodgy. Den har op til 30 liters opbevaringsplads*, som er fordelt optimalt i kabinen, og som noget specielt har Dacia Lodgy et stor og let tilgængelig opbevaringsrum over instrumentpanelet. Opbevaringsplads i døre*. *Afhængig af version. Bagagerumsafdækning*.

10 Det viste udstyrsniveau markedsføres pt. ikke i Danmark.

11 Sikkerhed og reel økonomi - tak fra hele familien. For familien har sikkerheden høj prioritet. Det har den også for Lodgy. 4 airbags, heraf 2 sideairbags foran, ABS med bremsekraftforstærker, ECS (elektronisk stabilitetskontrol), hastighedsbegrænser* og parkeringshjælp**, 3 sæder med ISOFIX-beslag i 2. sæderække. Man har ikke glemt noget, når det drejer sig om at beskytte dem, man holder af. Og for at det skal blive endnu nemmere at transportere hele familien, har Dacia Lodgy også mange besparende egenskaber. Optimerede serviceintervaller og en ny dieselmotor med meget lavt brændstofforbrug (du kan køre 23,8 km/l)***. Den robuste og gennemprøvede benzinmotor har stor driftsikkerhed og en god kombination af præstationer og økonomi - alle de gode egenskaber fra Dacia genspejles i Lodgy. Fra dagen for første indregistrering er Dacia Lodgy dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år / km, afhængig af hvad der indtræffer først. Dacia Lodgy har desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti. *Afhængig af version. **Ekstraudstyr afhængig af version. ***Forbrug og emissioner, homologeret ifølge gældende lovgivning. Blandet kørsel.

12 Tilbehør TRANSPORT 1. ANHÆNGERTRÆK Garanti for stor mekanisk modstandskraft og stabilitet ved overholdelse af de mest restriktive europæiske sikkerhedsnormer. Findes i forskellige varianter. 2. TVÆRGÅENDE TAGBØJLER, FASTGJORT PÅ TAGRÆLINGERNE Tagbøjlerne af stål, der er perfekt tilpasset bilens design, er nemme at montere og kan anvendes til at bære forskelligt udstyr: Skiholdere, cykelstativ, tagbokse, STÆNKLAPPER FORREST OG BAGEST Perfekt integreret, så de følger bilens linjer og beskytter karosseriet mod stænk og stenslag. (for/bag): TAGBOKS PÅ TVÆRGÅENDE TAGBØJLER Gør det muligt at øge kapaciteten i Dacia Lodgy på en helt sikker og elegant måde. 400L: L: LUFTDEFLEKTORER Med luftdeflektorerne kan du altid få frisk luft ind i bilen, også hvis det regner PARKERINGSSENSOR Under manøvrering registrerer systemet ved hjælp af 4 sensorer eventuelle forhindringer og advarer dig med en serie biplyde med kortere og kortere interval CYKELHOLDER TIL ANHÆNGERTRÆK Til fritiden kan du vælge cykelholdere på et stativ, som på grund af sin vippefunktion giver fri adgang til bagklappen

13 INDVENDIGT 8. NET I BUNDEN AF BAGAGERUMMET Gør det muligt at fastgøre genstande i bagagerummet, så de ikke kan forskubbe sig under kørsel. Fastgøres i bilens oprindelige kroge LUKKET NET Gør det muligt at opbevare endnu mere i bagagerummet og sikrer, at selv små genstande ligger fast, da det indeholder 3 rum BAGAGERUM Det stabile og resistente bagagerumsbeklædning gør det muligt at transportere al slags gods og især snavsede genstande. Tæt, nemt at løfte ud, så det kan afvaskes under rindende vand. Den passer perfekt til bagagerummets størrelse i din Dacia Lodgy (5 sæde) 11. MÅTTER MED STOF/GUMMIBEKLÆDNING Stofmåtterne, der er udformet efter mål og 100% kompatibel med den oprindelige indretning, indgår harmonisk i bilens interiør med sin høje kvalitet og sikkerhed. Med de høje kanter giver gummimåtterne ekstra beskyttelse mod fx sne og snavs. Findes i forskellige varianter. 12. VENDBAR BEKLÆDNING Med en stofside til genstande, som ikke sviner, og en gummibeklædt side til genstande, som sviner, giver denne beklædning flere former for beskyttelse (5 sæde) 13. KØLEBOKS Holder fødevarer og drikkevarer kølige på de lange ture GITTER Gitteret, som er fremstillet i rustfrit stål, adskiller effektivt kabinen fra bagagerummet

14 Version Base VIGTIGSTE UDSTYR BASE EKSTRAUDSTYR:

15 Version VIGTIGSTE UDSTYR LAURÉATE = AMBIANCE + EKSTRAUDSTYR: Version VIGTIGSTE UDSTYR AMBIANCE = BASE + EKSTRAUDSTYR:

16 MÅL 5 sæder 7 sæder VOLUMEN (liter) (Norm ISO 3832) 5 sæder (til overkanten af ryglænet) sæder (til overkanten af ryglænet) sæder, 3. række sammenklappet i kabinen (op til taget) sæder uden 3. række (op til taget) 2617 MÅLSKITSE (mm) A Akselafstand B Udvendig totallængde C Overhæng for 822 D Overhæng bag 866 E Sporvidde for F Sporvidde bag G Total bredde uden / med sidespejle / H Højde, ubelastet uden / med tagbøjle / / H1 Højde, ubelastet, med åben bagklap J Frihøjde, ubelastet K Frihøjde, belastet 120 L Benplads i 2. række sæder 7 sæder L1 Benplads i 3. række M Albueplads foran M1 Albueplads bag i 2. række M2 Albueplads bag i 3. række N Bredde til dørfyldninger foran N1 Bredde til dørfyldninger bag i 2. række N2 Bredde til dørfyldninger bag i 3. række P Højde til tag ved 14 i 1. række P1 Højde til tag ved 14 i 2. række 952 P2 Højde til tag ved 14 i 3. række Y Øverste adgang til minimum lasterum 859 Maksimal adgang til øverste lasterum Y1 Nedre adgang til bagagerum Y2 Indvendig bredde mellem hjulkasser Z Højde adgang bagage 894 Z1 Lastelængde bag sædebænk i 2 række monteret Z2 Længdelængde bag sidste sædebænk med 3. sæderække monteret Z3 Højde under bagagerumsbeklædning 583

17 TEKNISKE DATA Benzin Diesel 1.6 MPI dci 90 MOTOR Brændstof Benzin Diesel Miljønorm Euro5 Euro5 Motortype K7M 812 K9K 612 Slagvolumen (cm 3 ) Boring x slaglængde (mm) 79,5 x 80,5 76 x 80,5 Antal cylindre / ventiler 4 / 8 4 / 8 Kompressionsforhold 9,5 15,5 Max ydelse kw CEE (hk) 60,5 (82) 66 (90) ved omdr./min Max drejningsmoment Nm CEE (m.kg) ved omdr./min Indsprøjtningssystem Multipoint Direkte med Common Rail + multi-indsprøjtning + turbokompressor Partikelfilter Ikke mulig Standard GEARKASSE Gearkassetype Manuel 5 gear Manuel 5 gear Antal fremadgående gear 5 5 STYRETØJ Styretøj Servo (hydraulisk) Vendediameter mellem fortove / mellem mure (m) 11,1 / 11,6 HJULOPHÆNG Hjulophæng for Pseudo McPherson med bundtrekant Hjulophæng bag H-aksel med skruefjedre HJUL OG DÆK Fælge (15 ) 6 J 15 Dæk for og bag (15") 185/65 R15 88T BREMSER ABS Standard Elektronisk bremsekraftfordeling Standard ESP (elektronisk stabilitetsprogram) Standard For: ventilerede skiver (DV) diameter (mm)/tykkelse (mm) DV 280 / 24 Bag: tromler (T) ( diameter (tommer) T / 9 YDELSE Tophastighed (km/t) Acceleration km/t (sek.) 14,5 12,4 FORBRUG OG EMISSIONER* CO 2 (blandet kørsel g/km) Bykørsel (km/l) 10,8 20,4 Landevejskørsel (km/l) 17,9 26,3 Kombineret kørsel (km/l) 14,3 23,8 Brændstoftank (l) 50 VÆGT (kg) 5 SÆDER / 7 SÆDER Køreklar vægt (uden ekstraudstyr) / / Totalvægt / / Vogntogsvægt / / Maks lasteevne** 765 / / 720 Maks. påhængsvægt m. bremser*** Maks. påhængsvægt u. bremser 580 / / 655 *Forbrug og emissioner, homologeret ifølge gældende lovgivning. **Maks. lasteevene er beregnet ud fra egenvægt (uden ekstraudstyr). ***Vær opmærksom på, at vogntogsvægten altid skal overholdes, dvs. den faktiske totalvægt + anhængervægt (m. bremser) ikke må overskride den agnivne vogntogsvægt. Dacia Lodgy tilbydes med en benzin- og en dieselmotor fra Renault koncernen. Den 1,6-liters benzinmotor er robust og driftssikker, og den giver både gode køreegenskaber og en god brændstoføkonomi. dci 90-dieselmotoren har turbo og direkte indsprøjtning, og den er frugten af arbejdet hos koncernens motoreksperter. Denne topmoderne dieselmotor kan køre hele 23,8 km/l ved blandet kørsel.

18 STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR Base Ambiance Lauréate Ydre 15" aluminiumsfælge " aluminiumsfælge "Panache" " stålfælge med hjulkapsler "Groomy" " stålfælge med hjulkapsler "Lyric" " stålfælge med hjulkapsler "Tisa" - - Dekorationsliste på kølergrill Karrosserifarve Karrosserifarve Krom Kofangere Karrosserifarve To-farvet To-farvet Langsgående tagrails, sorte Metalllak - Sidebeskyttelseslister, sorte - Sidespejle, sorte Sorte Sorte Karosserifarve Udvendige dørhåndtag - Sæder og indvendig beklædning Dyseindfatning Mørk grå "Alu-finish" Krom Dørfyldninger Ensfarvede To-farvet To-farvet Indfatning om instrumenter i instrumentpanelet Mørk grå Mørk grå Krom Indvendige dørhåndtag Sorte Sorte Krom Midterkonsol Mørk grå "Alu-finish" Blank sort og krom Nedfældeligt bagsæde, 2. række, (1/1) - - Nedfældeligt bagsæde, 3. række (ryglæn 1/2-1/2, sæde 1/1), kan foldes sammen og fastgøres til 2. sæderække (5/7 pladser) - Nedfældeligt splitbagsæde, 2. række, (1/3-2/3) - Rat og gearknop i læder - - Stofindtræk "Elfyr" - - Stofindtræk "Favelt" - - Stofindtræk "Lando" - - Aktiv og passiv sikkerhed ABS + bremsekraftforstærker Airbag i førersiden + airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering Dækreparationssæt Elektronisk transponderstyret startspærre ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin) Højdeindstillelige sikkerhedsseler foran* - ISOFIX-beslag på alle tre sæder, 2. sæderække Nakkestøtter på alle siddepladser Reservehjul (dækreparationssæt udgår) Selealarm på førersæde og passagersæde foran Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg Sikkerhedsseler foran med selestrammere på førersæde Trepunktsseler på alle sæder Kørsel Hastighedsbegrænser - Kørekomputer - Parkeringssensor bag - Servostyring Base Ambiance Lauréate Udsyn Elektrisk betjente og opvarmede sidespejle - - El-opvarmet bagrude og bagrudevisker Tågeforlygter - Komfort Bagagerumslys (kun verision med 5 sæder) - El-betjente ruder bag - - El-betjente ruder foran - Fjernbetjent centrallås - Højdeindstilleligt rat* - Højdejusterbart førersæde* - Indvendige belysning op med laeselys på passagersaedet - - Manuel aircondition - Udtrækbart askebæger / cigartænder Varme i forsæder - Opbevaring Bagagerumsdæken (5/7 sæder) - Kopholder i midterkonsol foran/bag Kun foran Lommer i fordøre Netadskillelse (5/7 sæder) - / - / - Opbevaring 3. række - Opbevaring under instrumentbord i førerside Opbevaringsplads i bagdøre - Opbevaringsplads øverst på instrumentbordet (åben) - Åben opbevaringsplads oven over handskerummet - Infotainment Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth og ratbetjening) - Multimedia system MEDIANAV 7" touchscreen, navigation, radio, audio streaming og håndfri Bluetooth telefoni, USB og jack stik - : Standard ; : Ekstraudstyr ; - : Ikke muligt ; *Del af komfortpakke

19 FARVER ALMINDELIG LAK DACIA SMARTE LØSNINGER TIL EN GOD PRIS. Dacia er Danmarks nye bilmærke. Et bilmærke, hvor høj kvalitet for små penge er nøgleordet. Dacia er ejet af Renault og en Dacia kunde kan forvente samme høje standard som en Renault kunde, når det gælder kvalitet og kundetilfredshed. En Dacia-ejer har ikke alene 3 års garanti på sin nye bil, men også mulighed for et benytte sig af en lang række tilbud som forsikring, finansiering og serviceaftaler. Alt sammen noget, der gør hverdagen som Dacia-ejer lettere og mere overskuelig. Dacia er det hurtigst voksende bilmærke i Europa. Det er Dacia, fordi de 2.3 millioner mennesker, der indtil nu har købt en Dacia har oplevet, at en Dacia er en smart løsning til en god pris. Vi er sikker på, at du får samme oplevelse. DACIA GARANTI Fra dagen for første indregistrering er din Dacia dækket af fabriksgaranti og Dacia Assistance i 3 år / km, afhængig af, hvad der indtræffer først. Dacia Lodgy har desuden 2 års lakgaranti og 6 års rustgaranti. HVID GLACIER (389) BLÅ NAVY D42 RENAULT FORSIKRING TIL DIN DACIA Den bedste bil fortjener den bedste forsikring. Når du køber en Dacia hos din Renaultforhandler, får du samtidig et unikt tilbud fra Renault Forsikring til din Dacia. Vi koncentrerer os om at gøre dit ejerskab af en Dacia så problemfrit som muligt. Et godt eksempel er, at vi som det eneste forsikringsselskab garanterer reparation med originaldele. METALLAK* RENAULT FINANCE Renault Finance finansieringsløsninger giver dig mulighed for finansiering af din nye Dacia på fordelagtige vilkår, uanset om du er privat kunde eller virksomhed. Renault Finance kan i samarbejde med Santander Consumer Bank, Danmark tilbyde nogle af de mest attraktive finansieringsprodukter i markedet, uanset om du ønsker at eje eller du ønsker at lease din nye Dacia. Se mere på eller hør mere om dine muligheder her i forretningen (hos din nærmeste forhandler). DACIA TILBEHØR Du kan gøre din Dacia mere personlig ved at vælge mellem vores mange praktiske, komfortable og sjove tilbehørsdele. Dacias tilbehørssortiment er specielt udviklet til at opfylde dine behov for komfort, sikkerhed og styling. BEIGE CENDRÉ (HNK) GRÅ COMÈTE (KNA) SORT NACRÉ (676) GRÅ PLATINE (D69) DACIA ASSISTANCE TIL RÅDIGHED DØGNET RUNDT Dacia Assistance er en serviceydelse, der er inkluderet i garantien. Dacia Assistance er til rådighed døgnet rundt, året rundt. Det eneste du skal gøre, er at foretage et opkald til (gratis) og du vil blive betjent af en medarbejder hos Dacia Assistance. For opkald i Danmark (gratis) For opkald uden for Danmark HJULKAPSLER & FÆLGE DACIA SECURITY Med Dacia Security forlænger du din bils nybilsgaranti med næsten samme dækning (op til i alt 72 måneder) og får endda en masse tryghed med i købet. DACIA Security omfatter: Tryghed du slipper for at bekymre dig om uventede og dyre reparationer. Altid i nærheden gælder alle Dacia-værksteder i hele Europa (med undtagelse af Hviderusland). Hjælp på stedet (hvis det er muligt) med Dacia Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempelmekaniske/elektriske fejl eller uheld som punktering, fladt batteri, brændstofmangel, forkert brændstof og tabt/knækket nøgle. Gælder i alle europæiske lande (med undtagelse af Hviderusland). HJULKAPSLER TISA 15 HJULKAPSLER LYRIC 15 ALUFÆLGE EMPREINTE 15 * HJULKAPSLER GROOMY 15 ALUFÆLGE PANACHE 16 * LODGY AMBIANCE LAURÉATE 15" hjulkapsler Tisa (standard) Lyric (standard) Groomy (standard) Aluminiumsfælge - Empreinte 15" (ekstraudstyr) Panache 16" (ekstraudstyr) DACIA SERVICE Når du følger producentens serviceintervaller, er det let at passe på din nye Dacia. Og når du benytter dig af et autoriseret Dacia værksted, som bruger originale Dacia reservedele, får du både tryghed og garanti. Du ved, at din Dacia mekaniker er uddannet i at servicere netop den bilmodel, du ejer. Alle reservedele, der monteres i bilen ved service eller reparation, er perfekt tilpasset, så de kan fungere optimalt. Det gælder både sliddele, olier og nye dæk. Alt er testet og godkendt, inden det anvendes på din bil. DACIA KUNDESERVICE Har du spørgsmål til din nye Dacia, hvad enten det omhandler din bil, reparationer service eller andet - kan du ringe eller maile til vores kompetente medarbejdere i Dacia kundeservice mellem 08:00 og 17:00. Vi lover, at du får hurtigt svar. Dacia Kundeservice Danmark: E-post: * Ekstraudstyr afhængig af version.

20 Dacia Smarte løsninger til en god pris. Vi hos Dacia var de første til at forstå, at en bil af Dacia modelrækken, Lodgy, imponerer med At det kan lade sig gøre at producere og veldokumenteret høj kvalitet og driftssikkerhed. ikke behøver at være dyr for at være robust og attraktiv. Og noget siger os, at vi havde ret. Vores modeller er i dag kendt for deres driftssikkerhed og lave pris. Det nyeste medlem sin unikke konstruktion og høje sandard. Vores sælge en bil, uden at kunderne skal bruge modeller er desuden altid rummelige og har hele deres budget, så de i stedet har råd til rigelig plads til både passagerer og bagage. andre ting. DACIA ER EN DEL AF RENAULT Vores fremgang bygger på en simpel parole: GRUPPEN og anvender tekniske løsninger med Derfor kan vi tilbyde 3 års garanti/ km* og lave driftsomkostninger. BILDER : D. DUMAS, J.B. LEMAL, P. CURTET, X. QUERREL PRINTED IN EC JX 92 DK MAJ 2015 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund *Afhængigt af, hvad der kommer først (se salgsbetingelserne). Vi har gjort vores bedste for at sikre, at indholdet i denne publikation var korrekt og aktuelt på tidspunktet for trykningen. Dette dokument er udarbejdet på baggrund af forstudier og prototyper. Som en del af den kontinuerlige produktudvikling forbeholder DACIA sig ret til når som helst at ændre specifikationerne for de biler og det tilbehør, der beskrives og vises. Sådanne ændringer vil hurtigst muligt blive kommunikeret videre til alle DACIA forhandlere. Afhængigt af land kan visse versioner være anderledes og have udstyr, der ikke er tilgængeligt (som standard, ekstraudstyr eller tilbehør). Kontakt din nærmeste DACIA forhandlere for de nyeste informationer. Af trykningsmæssige årsager kan farver på lak og indtræk i dette katalog afvige fra de virkelige forhold. Alle rettigheder forbeholdes. Reproduktion af hele eller dele af denne publikation uanset i hvilket format er forbudt uden forudgående skriftlig tilladelse fra DACIA.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Nye Dacia Sandero Den nye Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine,

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC PASSENGER. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC PASSENGER Priser & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 01.01.2018 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER MODEL Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. PEUGEOT 108 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ALLURE+ DESIRE TOP Benzin Benzin Benzin VEJL. UDSALGSPRIS INKL. LEV. OMK.* 104.990 102.990 119.990 MOTOR 1.0 e-vti

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. * S/S = Motor med Start

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug Totalvægt (kg) moms, eksl. L1H1 2.3 dci 100hk FAP 6-trin manuel

Læs mere

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr

RENAULT TRAFIC. Priser & Udstyr RENAULT TRAFIC Priser & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 10.10.2017 Model Størrelse Motor* Gearkasse Lasteevne (kg) ** Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. Alle nævnte priser

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY Leon BENZIN MOTORER 1.2 TSI 86 HP (63 KW) 1.2 TSI 110 HP (81 KW) 1.0 EcoTSI 115 HP (85 KW) Ecomotive DSG Ecomotive 1.4 TSI 125 HP (92 KW) 1.4 EcoTSI 150

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

Dacia Sandero... Lavet lige til dig.

Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Dacia Sandero Dacia Sandero... Lavet lige til dig. Hvad forventer du af din bil? Et attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

NYE PRISER NY FINANSIERING

NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER NY FINANSIERING NYE PRISER OG MASSER AF STÆRKE TILBUD Den nye registreringsafgift har betydet, at Fiat nu har endnu mere attraktive priser. Lige nu kan du endda få masser af stærke lagertilbud,

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER 208 VEJL. UDSALGSPRIS* 129.990 129.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 GEAR Man. 5-trins Man. 5-trins BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) 23,3 33,3 CO2 99 79 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) 130 ENERGIKLASSE

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

Renault CAPTUR Udforsk dit liv Renault Captur konceptbilen af samme navn er basis for Captur, og er udtryk for en ny måde at se bilen på. Den første crossover fra Renault, perfekt egnet til bylivet

Læs mere

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Sandero og Sandero Stepway TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Sandero og Sandero Stepway Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler.

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste OPEL Astra 5dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 07.05.2012 4 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport AYC Front og sideairbags foran samt gardinairbags for

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil.

Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. Ny SEAT Arona. Gør hvad du vil. SEAT Arona. Udstyr og teknik. Sikkerhed Reference Style Xcellence FR Tromlebremser bag Skive bremser bag (Kun for motorer > 100 HK) Sikkerhedsseler alarm Parkeringssensor

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor CO 2- udledning Forbrug v /blandet k ørs el Trans mis s ion Model Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg. afg. k r. pris k r.** Benz in 94 Visia

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC PASSENGER. Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC PASSENGER Prisliste & Udstyr TRAFIC PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2016 Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig ejerafgift Pris ekskl. moms, ekskl.

Læs mere

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER MODEL PEUGEOT 208 KAMPAGNEMODELLER ACTIVE ENVY Benzin Diesel Benzin Diesel VEJL. UDSALGSPRIS* 157.990 165.990 139.990 139.990 MOTOR 1.2 VTi 1.6 BlueHDi 1.2 VTi 1.6 BlueHDi YDELSE (HK) 82 100 82 100 GEAR

Læs mere

Dacia Lodgy TILBEHØRSSORTIMENT

Dacia Lodgy TILBEHØRSSORTIMENT Dacia Lodgy TILBEHØRSSORTIMENT Tilbehørssortiment Dacia Lodgy Et stort udvalg af funktionelt og elegant tilbehør til din bil alt sammen eftermonteres hos din Dacia-forhandler. 2 Indhold Dacia Lodgy Design

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for!

Ny Dacia Logan MCV. Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Ny Dacia Logan MCV Ny Dacia Logan MCV Stationcar'en, der transporterer alt, hvad du har behov for! Et design, der forfører Den nye Dacia Logan MCV er blevet ændret, og du får en særdeles behagelig køreoplevelse.

Læs mere

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 2008 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 2008 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN Connect 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Connect 1.2 VTi 82 ESG 22,7 102 Desire 1.2 VTi 82 Man. 20,4 114 Desire Sky 1.2 e-thp 110 Man. 22,7 103 Desire Sky

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

21.08.2014 DK-06C-0618. DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer

21.08.2014 DK-06C-0618. DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer DEN HELT NYE NISSAN PULSAR Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor & G eark as s e Vers ion Træk CO 2- udledning g/k m** Blandet k ørs el k m/l** G røn ejerafgift pr. halv år Energik las s e

Læs mere

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler

Kravspecifikation. vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler Bilag A.1: Kravspecifikation (indgår som bilag 1 til Rammeaftalen) Kravspecifikation vedr. levering af elbiler og plug-in hybridbiler 1 1. Indledning 1.1 Mindstekrav og krav Der sondres mellem to typer

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

Minibus med max af det hele

Minibus med max af det hele Minibus med max af det hele Hyundai H-1 Travel med plads til 8 voksne har alt. Den er komfortabel - med brede ergonomisk udformede sæder, som gør køreturen til en glæde. Den er rummelig - med høj siddeposition

Læs mere

NISSAN X-TRAIL. EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5

NISSAN X-TRAIL. EURO5 Priser, udstyr og specifikationer 05.08.2015 EURO5 NISSAN EURO5 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Bemærk venligst, at der er begrænset udvalg af Qashqai Euro 5 versioner, da produktionen er stoppet. For fuldt modelprogram, se venligst Euro 6

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway

Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Ny Dacia Sandero & Sandero Stepway Moderne, dynamisk og komfortabel Der er stil over kørslen... Vov dig ud i offroad-looket Fra første blik viser den nye Dacia Sandero

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI

Dacia fylder 5 år. Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI Dacia fylder 5 år Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE DIN BIL STÆRKE FINANSIERINGSTILBUD: 3,95% HELT UDEN

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster

Dacia fylder 5 år. Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl Fra kr. Prøv den helt nye Dacia Duster Dacia fylder 5 år Kom til fødselsdag søndag den 8. april kl. 11-16 Prøv den helt nye Dacia Duster Fra 143.970 kr. FÅ LIGE NU HELE 5 ÅRS GARANTI *Gælder ikke Twingo og Zoe LÅNESIKRING SÅ DU KAN BEHOLDE

Læs mere

Din brugermanual RENAULT CLIO http://da.yourpdfguides.com/dref/3605428

Din brugermanual RENAULT CLIO http://da.yourpdfguides.com/dref/3605428 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere