SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8"

Transkript

1 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder

2 Forsidebillede: Skovhusets nye skakspil med gigant store skakbrikker. Spillet kan bruges såvel indendørs som udendørs - udendørs dog kun i tørt vejr af hensyn til skakbrættet. Skakbrikkerne er af plastic og er på trods af størrelsen nemme at håndtere. Vi håber at dette kan være inspiration til fornøjeligt og hyggeligt samvær. Udlånes ved henvendelse på teamkontoret (team A) i stuen Næste nummer af Skovhus-Avisen udkommer: Deadline til redaktionen: På eller i udprintet form SIDE 1

3 NYT FRA SKOVHUSET Kære læser af Skovhus-Avisen Jeg vil gerne starte denne avis med en stor tak til de personer der nu for 8. gang sender en avis på gaden; Nete, bolig 320 og Grethe Gram bolig 23, Marianne i Skovkilden, husassistent Tina Lauerberg og administrativ medarbejder Anne Mette Sperling. Til hvert redaktionsmøde er der gode energier, nye ideer og mange forslag til indhold i avisen. Så mange at vi nu har måtte beslutte os for et maximalt sideantal på 24. Husk at alle kan skrive indlæg til avisen, så har du noget på hjertet kan det trygt gives til én af deltagerne i redaktionen. Vi har gennem flere måneder skrevet om Skype-projektet i håb om at flere havde lyst til at deltage, et projekt som vi er en del af sammen med kommunikationscenteret. Nu er vi kommet i den beklagelige situation at Microsoft ikke tilader brug af dette særlige Skypeprogram, men vi håber på at det igen bliver muligt i forbindelse med opdateringer i det nye år. Skype går derfor i dvale over vinteren, men vi håber at kunne vende tilbage med fornyet kraft i foråret. Vi har nu fået tilbud på træningsudstyr til haven, der er indkøbt rigtig mange løgplanter og hønsene har indtaget hønsehuset. Haven begynder at tage sin spæde form. Oktobers gode nyhed er, at leverandøren til beboerkald og medarbejdertelefoner nu gradvist er gået i gang med at udskifte beboerkald, så de bliver lettere at trykke på. Vi får nye telefoner i ugerne og det skulle gerne forbedre modtagelse af kald og telefoni, så vi far udgangen af oktober kan forvente at beboerkald og telefoner bliver helt stabile. Vi bibeholder alle de kendte centrale telefonnumre. Så er der bare at ønske en dejlig oktober måned. Lad os komme over i Skoven på vores cykler så vi kan dufte mulden og glædes over de smukke farver. Husk at cyklerne er til brug for alle. Charlotte Kock Petersen Plejecenterleder SIDE 2

4 NYT FRA SKOVHUSET Beboer-Familie-Gruppe Skovhuset 2014 Referat af møde d. 3.september kl i Skovkilden Deltagere: Sonja Knudsen, bolig 106 Anni Petersen, bolig 109 Annie Felbo, familie til Preben Andersen, bolig 4 Kirsten Blæsgaard, områdeleder Charlotte Kock, plejecenterleder 1. Hvordan opleves hverdagen? Der blev spurgt ind til alarmsystemet, hvornår det nye ville komme. Tilbagemeldingen var at det ville blive klar sidst i september /oktober. Der blev spurgt ind til håndhygiejnen når beboerne skal spise. Der er en flaske sprit på bordene, beboerne tilbydes at få sprittet deres hænder, eller få hjælp til at vaske hænder. Der er borgere som syntes at det er svært at få kontakt til personalet mellem kl Der bliver oplyst at personaler er ude hos borgere som skal hjælpes, samt at det er i vagtskiftet, der møder heller ikke så mange ind i en aftenvagt som i dagvagt, derfor kan ventetiden godt blive lidt længere, men personalet kommer så hurtig de kan. Der er blevet ansat to pædagoger som henholdsvis er i Team A+B (Laila) og Team C + D (Anne) Hvordan opleves driften af huset i forhold til bygningen? Vi har nu 1-års gennemgang af Skovhuset. Der er udbedringer omkring de vinduer som havde svært ved at åbne og lukke. Orientering om aktuelle forhold i huset Nu er vores hønsehus blevet færdigt. Vi venter på de nye beboere flytter ind Hønse havegruppen mødes fredag d.5. september. Der er Skype aften tirsdag d. 9. september kl Der er fælles beboer- familie aften tirsdag d.30. september kl områdelederne og vores udviklingsmedarbejdere kommer. SIDE 3

5 Vi er i gang med at undervise vores frivillige i emner som de selv har ønsket at få mere viden om. Der er tilbudt fire undervisningsdage to i september og to i oktober af 1 ½ times varighed. Nyt fra Skov-Avis gruppen Borgere og pårørende er meget glade for Skovhus avisen, det er en meget flot avis som er sat meget flot op. Der blev talt om at man syntes der er meget madspild, kan man ikke kan være meget mere obs. på dette. Hvor tit bliver der vasket, fyldes der en maskine op med tøj eller bliver der vasket når der kun er lidt i. Løst og fast Der sker rigtig mange aktiviteter. Der kommer musiker som spiller rock and roll, en som vil underholde os i at spille på harpe, der kommer en og læser op omkring lokal historie, suppedagen i oktober, Richard Ragnvald kommer og underholder os og så er der også juletræstænding. Alt dette står i vores Skovhus avis, så der kan man se datoer samt tidspunkter. Næste møde Den 5. november 2014 kl i Skovkilden Referent Kirsten Blæsgaard Svendsen områdeleder SIDE 4

6 NYT FRA SKOVHUSET Løst og fast om livets gang i Skovhuset. September gik med dejligt vejr og høj klar himmel og nu er efteråret snart over os, så hvis jeg skulle ønske mig en salme for oktober, blev det " Nu falmer skoven trindt om land " af en af vore store salmedigtere. 5/9 holdt havegruppen møde og der arbejdes med udendørs beplantning og andre faciliteter. Plantekasserne er fyldt med beriget jord og er klar til beplantning og fra tid til anden kører vi til planteskolen og vælger gode planter ud. 9/9 blev Lis i bolig år. Det blev fejret med smukt pyntet morgenbord og friske blomster fra Lone Thomsens have. Om eftermiddagen kom familien med to store flotte lagkager, som vi alle nød godt af til kaffen. 15/9 kunne vi endelig byde vore høns velkommen. Kim havde gjort hønsegården indbydende med grønne planter og foder og Lone Thomsen bød på et lille glas. En høne fløj ud i det fri og ud til en usikker skæbne. Den kom aldrig tilbage. Vi kunne alle glæder os over at baggrundsbeplantningen var i god vækst - trods megen tørke -og bålfadet var kommet " på plads ". 1/9 havde Lill Bisp været ansat i kommunens sundhedssektor i 25 år. Det er lang tid og blev fejret ved en fin lille reception i Skovkilden 17/9. Lone Thomsen holdt en varm officiel tale og Marianne Frejlev hyldede en god kollega med en sjov og vittig tale. Anja havde anrettet en festlig og sund anretning i efterårets tegn. Eftermiddag - også 17/9 - fik 3. sal besøg af Ulla med klaver og Marianne med guitar. Det var et glædeligt gensyn og vi fik sunget nogle af de gode gamle sange. Som nævnt nyder vi at få friske blomster fra Lone Thomsens have, som også er leveringsdygtig i " Frugt og Grønt". Vi har således et lille lager af agurkesalat forarbejdet af Inger og i sidste uge syltede Anne dejlige rødbeder. Og lidt om vor mad i al almindelighed: Vi har planlagt en suppedag i løbet af efteråret. Alt tilvirket af friske råvarer, som vokser omkring os. Vi ser også frem til en lækker frokost bestående af flødestuvede kantareller på ristet brød. Vi glæder os også, at gode sunde gamle " varme forretter " er kommet på mode igen. Supper tilvirket f. eks. af hyldebær, rabarber, blommer, hyben og pærevælling m. kanelsukker. De kolde efteretter kogt på alle vore dejlige bær og frugter er også populære. Nete, bolig 320 SIDE 5

7 NYT FRA SKOVHUSET Kære frivillige, pårørende og beboere Onsdag d. 29. oktober kl Så skal der plantes en masse løg omkring vores dejlige hus, så vi har endnu noget smukt at se på til foråret og hele sommeren over. Vi håber at du har lyst til at hjælpe os denne dag. Der vil blive serveret varm kakao og hjemmebagte boller. Tilmelding til Lill eller Kirsten telefon og I Team C har vi fokus på det gode samvær med vores beboere og derfor skal der holdes en høstfest. Vi ønsker at fremhæve de forskellige årstider og de traditioner, som følger med. Alle beboer har fået en invitation til Høstfesten, fredag den 10. oktober 2014 kl. 12. Bordene vil være flot pyntet, og der er bestilt menu udefra, som byder på oksesteg, marineret svinekam, flødekartofler, kold kartoffelsalat, grøn salat og flutes. Desserten bliver lavet sammen med beboerne om formiddagen. Til en fest hører musik og sang, så der vil blive sunget høstsange, og spillet klaver. Vi glæder os alle til en hyggelig eftermiddag i godt selskab med hinanden. SIDE 6

8 Fødselsdage i oktober 7. oktober Jonna Mols 81 år bolig oktober Erlind Kristensen 79 år bolig oktober Grethe Gram 81 år bolig oktober Hans Preben Andersen 80 år bolig oktober Willy E. Johansen 95 år bolig oktober Lilli Lund Nielsen 86 år bolig oktober Lissi Nielsen 73 år bolig 121 Skovhuset ønsker jer alle hjertelig tillykke med fødselsdagen SIDE 7

9 VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE 15. september Kaj Ejvind Laursen bolig september Ebba Krohn bolig september Jørgen Schou Christiansen bolig oktober Ebba M. Madsen bolig oktober Gudrun Andersen bolig 007 SIDE 8

10 Dødsfald 29. august Helen Juul Pedersen bolig september Annelise Rasmussen bolig september Ulla Bøgvad Møller bolig september Svend O. Søby Hansen bolig 216 Æret være deres minde vores tanker går til familien SIDE 9

11 Dødsfald Onsdag d. 3. september får jeg det triste budskab at Anne Hovgesen er afgået ved døden tirsdag d. 2. september Anne er, gennem frivillige i Røde Kors, senere også som frivillig hos os i Skovhuset, kommet et par gange ugentlig. Når Anne kom rundt med Røde Kors vognen, hvor vi alle kunne handle, havde hun altid en frisk bemærkning, samt sit altid dejlige smil til os alle. Anne deltog også meget gerne når vi holdt arrangementer, om så det var dag, eller aften, altid var Anne frisk til at komme, for at give en hjælpende hånd. Anne var meget afholdt af såvel beboere som personale. Vi vil savne Annes smil og positive sind. Anne blev begravet fra Auning kirke d. 6. september. ÆRET VÆRE HENDES MINDE. Kirsten Blæsgaard Svendsen. Områdeleder ET LIV ER FORBI Man måtte beundre Anne, Dansk Røde Kors, som altid havde overskud til smilende og omsorgsfuld at være opmærksom på beboere i Skovhuset som enten havde det dårligt eller var i trist humør. Anne som trods en alvorlig sygdom havde et ukueligt væsen, som man måtte beundre. Anne var utrolig opmærksom og huskede at bestille frimærker til debat-bestyreren, når hun var løbet ud for samme. Anne vil blive savnet. Grethe Gram SIDE 10

12 PRAKTIKANT I SKOVHUSET En efterårshilsen Jeg hedder Anne C. Kristiansen og har siden juni været i praktik som sekretær for Rikke Bundgaard i Team C på 2. sal. Jeg har fået lov til at arbejde med mange forskellige administrative opgaver (også for de 3 andre områdeledere, og i administrationen hos Mette og Susanne), og har blandt andet fået øjnene op for min kreative grafiske side i form af opslag i forbindelse med diverse arrangementer, udarbejdelse af forsider til mapper osv. Alle på Skovhuset har givet mig en fantastisk god modtagelse. Det er rigtig dejligt at komme på arbejde her, og jeg nyder den gode stemning, som jeg oplever, ikke kun i mit Team, men overalt i huset. Jeg er uddannet kontorassistent fra Nordsjællands Politi, Hillerød i 2007, og har siden 2012 desværre været jobsøgende. Jeg leder med lys og lygte efter et fast job, og vil ikke sige nej, hvis det kunne blive her i Skovhuset. Jeg håber, at alle vil få et godt efterår! SIDE 11

13 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 DE TRE MUSKETERER Hvem er de? Der altid husker, at beboeren holder avis, Information, og holder af at få avisen om morgenen og ikke dagen efter! Hvem er de? Som husker beboerens medicin - og ofte må minde hende om at ta' den! Hvem er de? Som ikke smider tøjet i en bunke på en stol, eller arbejdsbordet, så det ligner noget fra en udsalgskasse og hvor tøjet nederst i bunken er så krøllet, at det må vaskes om. Hvem er de? Som ikke bare vader over papir eller en bog, som beboeren har tabt på gulvet og som gribetangen ikke kan få op, men samler tingene op. Hvem er de? Som ikke synes beboeren er tåbelig, fordi hun ber' om at der bankes på døren før hjælpere træder ind i værelset - og som ikke mindst respekterer at beboeren IKKE vil have sko op i sengen. Hvem de er? Næh, det er ikke De Tre Musketerer fra Dumas' berømte roman, Porthos, Athos og Aramiss, det er såmænd: Lise, Susanne og Tülay i Stuen Nord. Grethe Gram SIDE 12

14 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 SIDSTE NYT FRA VÆGTFRONTEN: Vægttab på en uge: 3 kilo og 100 gram. Kur: Lungebetændelse for anden gang indenfor 2 måneder. Grethe Gram DET ER BARE SÅ I VED DET! SKØNNE KVINDER Kvinder sidder eller gaar fra og til nogle gamle andre unge. De unge er skønne men de gamle er skønnere end de unge. Walt Whitman SIDE 13

15 DEBAT-REDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Sol op Sol ned Onsdag den 1. oktober Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 8. oktober Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 15. oktober Solen op kl Solen ned kl Onsdag den 22. oktober Solen op kl Solen ned kl Fredag den 24. oktober Forenede Nationers dag Søndag den 26. oktober Sommertid ender Onsdag den 29. oktober Solen op kl Solen ned kl SIDE 14

16 MÅNEDENS GULDKORN v/nete Johansen, bolig 320 Hvad er lykken andet end det at være i overensstemmelse med sig selv. To fine gaver til Skovhuset Henrik Ibsen Mads - frivillig i Røde Kors - har foræret os et dejligt skønmaleri. Vi har fundet en god placering, så vi kan glæde os over det hver dag. Marianne - ligeledes frivillig i Røde Kors - har foræret os hele to billeder. Marianne selv har malet dem efter forlæg af en svensk kunstner. Billederne er meget festlige og farverige og vi skal nok finde et egnet sted til disse muntre billeder. En stor tak til begge givere fra os alle i Skovhuset. Nete, bolig 320 SIDE 15

17 NYT FRA SKOVKILDEN OKTOBER - MÅNEDS AKTIVITETER. DAG DATO KL. ARRANGEMENT ONSDAG DANS HOLD TRÆNING I REDSKABERNE KØRETUR FOR SAL TORSDAG GUDSTJENESTE M/ALTERGANG FREDAG LAU SPILLER, VI SYNGER MED LØRDAG 4 SØNDAG 5 MANDAG LOTTES TØJ SALG TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN KØRETUR FOR UDEFRA KOMMENDE DAGCENTR GÆSTER GYMNASTIK ONSDAG KORSANG V/JULIE. ALLE KAN DELTAGE TORSDAG HOLD TRÆNING I REDSKABERNE GYMNASTIK KLASSISK LYTTEGRUPPE I KOGLEN KØRETUR FOR 3. SAL FREDAG BANKOSPIL LØRDAG 11 SØNDAG 12 MANDAG GYMNASTIK TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN GYMNASTIK ONSDAG FOREDRAG V/ASGER BERG se side 18 OM BARNDOMMEN I I HILLERØD SIDE 16

18 HOLD TRÆNING I REDSKABERNE KØRETUR FOR SAL TORSDAG GUDSTJENESTE FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 18 SØNDAG 19 MANDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET TIRSDAG MODEOPVISNING OG TØJSALG LF-TØJ ONSDAG TORSDAG KØRETUR FOR UDEFRA KOMMENDE DAGCENTR GÆSTER GYMNASTIK HOLD TRÆNING I REDSKABERNE GYMNASTIK KULSVIR KOR se side 18 FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 25 SØNDAG 26 MANDAG GYMNASTIK KØRETUR FOR GÆSTEHUSET TIRSDAG SOUND OF THE FIFTIES SPILLER MUSIK FRA se side 18 ONSDAG TORSDAG BANKOSPIL HOLD TRÆNING I REDSKABERNE GUDSTJENESTE M/ALTERGANG KØRETUR FOR STUEN FREDAG GYMNASTIK Aktiviteten forbeholder sig ret til ændringer. SIDE 17

19 NYT FRA SKOVKILDEN Oktober arrangementer i Skovkilden. Foredrag. Onsdag den 15. oktober kl i Skovkilden. Asger Berg født i 1949 i Hillerød, fortæller muntert om sin barndom i 1950 erne og 1960 ernes Hillerød. Er måske bedst kendt som Amtsavisens Lars Kanit, der hver uge siden 1986 har skrevet aktuelle humoristiske og satiriske vers om tidens skæve gang. Hans bog Perlegrus og æbleflæsk er ikke på vers, men er små historier om hverdagsliv og dagligdagens mennesker stadig beskrevet med humor og glimt i øjet. Kulsvirkoret kommer torsdag den 23. oktober kl I Skovkilden Igen I år kommer Kulsvirkoret og synger. Alle er velkommen. Sound of the Fifties. Tirsdag den 28. oktober kl i Skovkilden Svingende rock- og popmusik Et 1950'er/60'er band, der spiller forrygende danseglad rock n roll fra dengang, hvor strutskørter, anderumper og smalle slips var "uniformen". Det er svingende rock- og popmusik med flot flerstemmig sang, hvor lyden fra dengang er vigtig at formidle. Sound of the Fifties er klar som et afvekslende og underholdende indslag til alle festlige arrangementer. SIDE 18

20 NABO-SIDEN Dagplejen har været på besøg. Der var 4 børn med, som var meget optaget af akvariet. Den ene dreng, prøvede at følge fisken med sin ene finger. Han syntes det var sjovt at fisken svømmede fra ham. Børnene legede med nogle bolde, og med nogle farverige kegler som de stablede, og når de væltede gav det en høj lyd. Grønnevang Kirkes aktiviteter i oktober: Den 21. oktober kl Koncert med Concentus koret Klassisk kirkemusik og nyere rytmisk korsang SIDE 19

21 NYT FRA LEJERBO Nyt om vinduespudsning: Gennem Lejerbo er det muligt at tilkøbe vinduespudsning i egen bolig hos Global Services, og det er frivilligt om man vil benytte denne ordning. Vinduespudsningen foretages som udgangspunkt i månederne marts, juni, september og december, forbeholdt ændringer. Den konkrete pudseplan vil fremover være at finde på denne side i avisen. Man tilmelder sig vinduespudsning i administrationen i Skovhuset. Den dag vinduespudseren kommer skal vindueskarmen være ryddet. Pris: Pudsning af vindue i soveværelse-stue samt altandør, indvendig og udvendig: 100,- Pudsning af altanglas, indvendig og udvendig: 65,- Næste pudsning er den 19. november Hvis der er fejl i din bolig Hvis du oplever en fejl i din lejlighed, så kan du få hjælp hos medarbejderne til at indberette fejlen til Lejerbo. KONTAKTOPLYSNING til Lejerbo: TELEFON: kontortid mellem 9-10 (læg gerne besked) SIDE 20

22 TELEFONLISTE Administration Hovednummer Centervænget 43-45, 3400 Hillerød Hjemmeside: Plejecenterleder Charlotte Kock Petersen Aktivitetscenter Cafe Skovkilden Aktivitet Musikterapeut Julie Kolbe Krøier Faglig udvikling Udviklingssygepl Hanne Jensen Klinisk vejleder Christina Christens Kostansvarlig Helle K. Rasmussen Klinisk diætist Heidi Niemeier Fysioterapeut Maria W. Bernburg Klinisk sygeplejespecialist Vibeke Munck Boligfløjene: Stuen Områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen Personalekontor sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor sal Områdeleder Rikke Bundgaard Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor Gæstehus, 1. sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor Skovhusets kontaktperson til Ældrerådet: Birthe Høst SIDE 21

23 FRISØRER, FODTERAPEUTER OG BOLIGINDRETNING De mobile frisører Tlf Frisørbilen v/ Susanne Jørgensen Tlf Fodterapeut Nadia Spuur Augrell Tlf / Bymidtens Fodterapi v/jeannette Reymond Tlf Klinik for Fodterapi v/anton Pedersen Tlf Klinik for Fodterapi v/tina Dupont Møller Tlf Skønne Fødder v/pernille Ulrich Tlf Foddamen v/mie V. Leidesdorff Tlf Botex Gardinmontøren Tlf OBS OBS Vi har fået et fint udvalg af gardin-prøver fra Botex - prøverne kan ses på områdeleder Lone Thomsen s kontor på 3. sal SIDE 22

24 MÅNEDENS DIGT v. Grethe Gram, bolig 23 De små børns smil Jeg samler på de små børns smil - de små børns lyse smil, og brød man op mit hjertes skal med bor, med dirk, med fil Man fandt den største samling smil, som nogen tid er set - man fandt det blide genskin af, hvad tusind børn har let. Og trådte du mit hjerte ned og knuste det til slut, så skete kun, i samme stund dets arme væg var brudt At små børns smil, de lyse smil brød ud, kom løs blev fri og fyldte mig og fyldte dig med sollyst skælmeri. Se derfor plukker jeg, hvergang der blomstrer smil på kind, et lille smil og lukker det i hjertets skatskab ind. Nis Petersen SIDE 23

25 MÅNEDENS QUIZ v. Tina Laurberg Vinderen af september måneds quiz er: Ruth Petersen, bolig 309 Præmien er en æske chokolade. QUIZ OKTOBER 1. Nu er det blevet efterår. Hvad kalder vi også denne årstid? a. Vesten? b. Østen? c. Høsten? 2. Oluf Høst er en kendt dansk maler. Hvilken ø boede og arbejdede han på? a. Als? b. Bornholm? c. Læsø? 3. Høstanemone er en dejlig efterårsblomst. Hvilke farver findes den i? a. Blå og gul? b. Hvid og lyserød? c. Grøn og gul? Navn: Bolig nummer: Svarene på denne quiz lægges i den hvide postkasse ved spaden i stueetagen (kopirummet) senest onsdag den 15. oktober SIDE 24

SKOVHUS-AVISEN NOVEMBER 2014 NR 9

SKOVHUS-AVISEN NOVEMBER 2014 NR 9 15 SKOVHUS-AVISEN NOVEMBER 2014 NR 9 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr 58 sept.- okt. 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-30/6 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

September 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 September 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra chefsygeplejersken September er jo årets første efterårs måned og dermed et farvel til

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 32 maj / juni 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet

Riis Friplejehjem. Lev livet hele livet Riis Friplejehjem Lev livet hele livet 1 Indhold Et trygt hjem sammen med hinanden lev livet hele livet Aktiviteter en hverdag med aktiviteter og samvær Hjemligt duften af mad lejligheder med udsigt til

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/8-31/12 2016 DE ÅBNE AKTIVITETSCENTRE 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 9. årgang nr 51 juli-august 2012 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen,

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN SEPTEMBER 2014 NR 7

SKOVHUS-AVISEN SEPTEMBER 2014 NR 7 15 SKOVHUS-AVISEN SEPTEMBER 2014 NR 7 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

Kløverbladet Oktober 2007

Kløverbladet Oktober 2007 Kløverbladet Oktober 2007 1 Indholdsfortegnelse: Side 3: Fra Erland Side 4: Huset i oktober Side 5: Tillykke Side 6: Dødsfald og Velkommen Side 7: Visens Venner underholder Side 8: Fællesaktiviteter Side

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben mandag til torsdag fra kl. 10.00-15.00 og fredag kl. 12.00-15.00.

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP Marts / Ap ril 2016

HUSAVISEN STENSTRUP Marts / Ap ril 2016 HUSAVISEN STENSTRUP Marts / April 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

Oversigt over aktiviteter i november:

Oversigt over aktiviteter i november: November nr.11 Oversigt over aktiviteter i november: Tirsdag d.3. kl. 10.00 Torsdag d. 5. kl. 10.15 Tirsdag d.10. kl. 10.00 Torsdag d.12 kl. 10.15 Tirsdag d.17 kl. 10.00 Torsdag d.19 kl. 10.15 Tirsdag

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris

Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august. Bakketur og besøg i Korsbæk FALKEPOSTEN. August. Helstegt pattegris FALKEPOSTEN Ove og Lizzie Axelsen 65 års bryllupsdag den 29. august Bakketur og besøg i Korsbæk August 2015 Helstegt pattegris HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktiviteter Januar til Juni 2015

Aktiviteter Januar til Juni 2015 Aktiviteter Januar til Juni 2015 Gundorfslund Aktivitetscenter Gundorflund 32 9000 Aalborg Tlf: 9812 7600 Åbningstider hverdage kl. 09.00 16.00. FASTE AKTIVITETER Mandage: Kl. 10.00-11.30 Kl. 13.00-15.00

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Marts Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Marts 2016 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Formanden for Social og Sundhedsudvalget, Lolan Ottesen klippede det røde bånd til

Læs mere

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 April 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen I forbindelse med at Plejecenterleder Gitte Jeppesen stopper sin ansættelse i Ballerup

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER SEPTEMBER 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20.

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 8. årgang nr 46 Sep.- Okt. 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 15 SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2015 NR. 10 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere