Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 27.10.2014 kl. 17.00 19.30"

Transkript

1 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d kl Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone Sewerin, Jens Paaske, Betina Thorndal Sørensen, Miki Kalfner, Kim Paulsen Afbud fra: Eleverne, Pia Sandager Ad. 1 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Jens Paaske Referent: Nina Alleslev Ad. 2 Godkendelse af referat Referatet blev godkendt og underskrevet. Ad. 3. Den åbne skole (styringsgruppen) og understøttende undervisning (skolepædagoger) (se bilag med vejledning om understøttende undervisning København) Styringsgruppen for den åbne skole, som består af EW, SIV, MEO og MC fortalte om den åbne skole. Åben Skole er et tiltag i den nye folkeskolereform og handler om, at skolen inddrager sin omverden i undervisningen. Det kan være kulturelle institutioner, foreninger, ungdoms- og musikskolen, virksomheder samt forældre og lokalsamfund, der i samarbejde med skolen skal give eleverne en mere varieret skolegang. Samarbejdet kan foregå på og uden for skolen. Hensigten med den åbne skole er, at eleverne stifter bekendtskab med udefrakommende problemstillinger og lærer at arbejde med nye og kreative løsninger. Det skal motivere eleverne, styrke deres indlæring og give dem et bedre og bredere billede af deres muligheder, når de går ud af folkeskolen. På Sølvgades Skole vil vi gerne have etableret et samarbejde med private virksomheder og etableret praktikpladser Vi vil inddrage omverdenen og komme ud i den virkelige verden Det tænder børn at skifte læringsrum og komme ud af skolen. Åben skoles visioner ligger tæt op ad den understøttende undervisning. Man kunne forestille sig et partnerskab med et bibliotek.

2 Vi har haft åben skole før, men det skal systematiseres fremadrettet. Vi skal have lavet en køreplan, så alle kan se hvilke muligheder der er med åben skole, så det bliver lettere at føre det ud i livet. Vi skal have lavet partnerskabsaftaler. Vi vil gerne have oprettet en forældrebank, så vi kan trække på deres netværk. Jimmi vores skolepædagog i udskolingen - har kontaktet mange virksomheder om praktikbesøg, men støder imod en mur, så det kunne være rart med en forældrebank, så vi kunne trække på vores egne resurser. Til foråret kan vi præsentere for de andre lærere, hvordan åben skole kan gribes an. Vi har tre lærere der har været på sommeruni i innovation og iværksætterskab I innovation og iværksætterskab leger man, at man er en lille problemløsende virksomhed. Man afdækker og kommer med løsningsforslag. Det skal være en reel problemstilling, det skal pitche ideer. Om to år har vi en vision på Sølvgades Skole om, at arrangere en åben skole dag partnerskabsdag, hvor eleverne og samarbejdspartnerne videreformidler deres erfaringer til andre - herunder forældrene Skolebestyrelsen havde udarbejdet nedenstående spørgsmål som oplæg til møde med skolepædagogerne omkring understøttende undervisning og styringsgruppen for den åbne skole 1. Hvad er understøttende undervisning og hvad er pædagogernes målsætninger med de nye indsatser i skoledagen? 2. Hvordan ser lærerne og pædagogerne på deres forskellige faglighed/faglige baggrunds udfoldelsesmuligheder i en skolekultur? 3. Er der en rimelig normering i forhold til "ud af huset" aktiviteter? 4. Hvilke muligheder har skolepædagogerne og lærerne for at planlægge undervisningen sammen? 5. Hvilke muligheder er der i det hele taget for samarbejde mellem lærerne og pædagogerne? 6. Har skolepædagogerne mulighed for at koordinere, diskutere og erfaringsudveksle indbyrdes? 7. Har skolepædagogerne tid til forberedelse? 8. Hvad fungerer, og hvad fungerer ikke? 9. Fungerer det f.eks. godt med en hel onsdag som flexdag?

3 10. Med de erfaringer I har gjort jer nu, hvad bør så gøres anderledes næste år? 11. Hvordan er de økonomiske rammer for den understøttende undervisning? 12. Hvad er understøttende undervisning og hvad er pædagogernes målsætninger med de nye indsatser i skoledagen? Vi fulgte ikke spørgsmålene slavisk, men skolepædagogerne fortalte hver især ud fra spørgsmålene, hvordan det er at være skolepædagog på Sølvgades Skole og have halvdelen af den understøttende undervisning. Jimmi er skolepædagog i udskolingen, og han mener, at understøttende undervisning (UUV) er et eksperiment. Der er mange elementer i spil i UUV og det dækker over meget, men Jimmi vil gerne bruge UUV til at komme ud af huset. Som det er nu bruger han tiden på bevægelse og byens miljø. Jimmi har også været med i et forløb, hvor der skulle skabes trivsel i en klasse. Det er svært at stå alene med en hel klasse, som skolepædagogerne gør halvdelen af tiden, det ville være dejligt med flere to-voksen timer. Det er hårdt, men skal nok blive bedre, når vi lærer at udnytte hinandens kompetencer. I udskolingen er der lavet et rotationsprincip, så timerne og Jimmis kompetencer bliver brugt bedst muligt. Lisanne er skolepædagog i indskolingen og kender mange af eleverne fra fritidshjemmet. Lisanne har lavet forløb, hvor hun fulgte op på den undervisning, som klassen var i gang med. Hun har også laver yogaforløb. Hun synes, at UUV Begynder at forme sig i en retning, men det er udfordrende. UUV skal helt sikkert foregå i samarbejde med de lærere, der er i klassen. Christoffer er skolepædagog på mellemtrinnet og han har 34 onsdage, hvor han er alene med klasserne. Christoffer har indtil nu følt sig frem til, hvor de forskellige klasser er henne, når han skulle planlægge UUV, men han har endnu ikke fundet en form, som lige er ham. Christoffer håber at få system i UUV, så han kan understøtte den undervisning der i forvejen foregår i klasserne. Efter efterårsferien bliver Christoffers UUV mere systematiseret. Christoffer synes, at det er godt at få pædagogerne ind i skolen, men de kunne få deres kompetencer mere i spil. De skal ud og opfinde alt til UUV. Christoffer sender besked ud til forældrene om UUV via besked systemet

4 Camilla er skolepædagog i indskolingen, og hun er så heldig at kende de fleste børn fra fritidshjemmet. I Camillas UUV har det overordnede emne været klassens trivsel. Eleverne tjekker ind med et tal, om hvordan de har det, når de møder i skole og tjekker ud med et tal, når de går hjem. Camilla har understøttet det gode der var i forvejen. På sigt vil Camilla lave film med klasserne om deres trivsel. I filmene tager hun udgangspunkt i H.C. Andersen. For Camilla er det ikke målet, men processen, der er vigtig. Camilla har fundet noget til UUV, der kan bruges bredt. Camilla er overrasket over, at eleverne ikke har deres redskaber i orden, så som pennalhus. I indskolingen er nogle af stærkt samarbejde timer fra samarbejdet med fritidshjemmene lagt om onsdagen, så pædagogerne fra fritidshjemmene kan være sammen med skolepædagogerne. Camilla tager viden med fra skolen over på Brandstationen, det fungerer godt. 13. Hvilke muligheder har skolepædagogerne og lærerne for at planlægge undervisningen sammen? - Der er teammøder om onsdagen, men det er svært at gennemskue, hvornår der er hvilke møder. Det er en ny struktur, så der er meget der skal oparbejde. 14. Hvilke muligheder er der i det hele taget for samarbejde mellem lærerne og pædagogerne? 15. Har skolepædagogerne mulighed for at koordinere, diskutere og erfaringsudveksle indbyrdes? - Der er møder her på skolen. Skolepædagogerne kan sparre med deres kollegaer på fritidsinstitutionerne. Efter jul bliver der fra Forvaltningens side arrangeret workshops for skolepædagogerne, så de kan videndele. 16. Har skolepædagogerne tid til forberedelse? - Ja, det men har fire til fem timer om ugen til forberedelse. 17. Fungerer det f.eks. godt med en hel onsdag som flexdag?

5 - Det er hårdt at være alene en hel dag med en klasse. Man skal have rigeligt med materiale med. Det ville være godt at være tre voksne om en årgang. Det er nyt, men der er også meget der giver mening. Hvis vi skal lave sammenhængende dage, så er onsdagene vigtige og giver mulighed. Skolen har omlagt pausetiden om onsdagen til understøttende undervisning. 18. Med de erfaringer I har gjort jer nu, hvad bør så gøres anderledes næste år? - Begreberne omkring UUV er løst defineret, og det understøtter endnu ikke den fagopdelte undervisning. Vi skal sikre os, at det bliver lettere at planlægge sammen. På lang sigt når vi har årsplanerne på plads bliver det nemmere at planlægge sammen. Det har været svært i år, da alt er nyt og det tager tid inden vi finder ud af, hvordan UUV fungerer bedst. Alle er bagud, men vi gør hvad vi kan for at navigere i det, så det giver mening. Kim præsenterede skemaet, som vi arbejder med nu for at definere, hvad UUV er på Sølvgades Skole nu (se bilag). Der skal være koncepter, der er genkendelige og alle skal have opbygget et samarbejde. Pædagogerne skal varetage halvdelen af den UUV, men vi ville gerne have flere to-voksen timer. Ad 4. Meddelelser fra eleverne Ingen elever til mødet. Ad. 5. Meddelelser fra de ansatte, skoleledelsen og formanden Ansatte: Vi har løbende TRIO møder, hvor vi diskuterer hvordan det går. Overskuddet blandt lærerne er ikke så stort. Jonas fortalte, at temaugen i næste uge i stedet for en uge, hvor man før fik lidt ekstra luft, nu er en uge med lange dage.

6 Lærerne tænker på sig selv og skal være realistisk med de opgaver, som de har. Det er et hårdt år. Forberedelsestiden er al for lille og det går ud over den faglige stolthed. Der er flere møder, så man har ikke så megen tid til sin individuelle forberedelse. Tiden til forberedelse er blevet meget fragmenteret. Mange forberedte sig før om aftenen og i weekenderne. Man tilpassede det individuelt. Vi har fokus på, at vi skal passe på hinanden på Sølvgades Skole. Vi prøver at give tid til lange forberedelsesmuligheder. Vi er bevidste om at bakke hinanden op. Der er god energi. Vi fortæller hinanden, at vi er gode. Skolepædagogerne har en vanvittig hård opgave. Det er en faglighed, der ikke bliver brugt godt nok endnu. Det skal være et større samarbejde mellem lærere og pædagogerne. Skolepædagogerne tager arbejdsopgaven utrolig seriøst. Forældrene har en opgave i at fortælle videre at understøttende undervisning ikke er det samme som to voksen timer. Skoleledelsen: Kim og Nina kan mærke at personalet er presset. Meget går godt, men det er en balance, og der er meget på spil. Alle er på lidt bagude, og der er intet der er som det plejer at være. Vi har fået ny skolesocialrådgiver og skolepsykolog pr. 1. oktober. Onsdagene giver nogle muligheder, og vi evaluerer hele tiden. Der hvor man har det sværest er når man er alene om opgaven. Så ingen skal føle, at de står alene med en opgave. Formanden: De fælles forældremøderne gik godt. Vi skal følge op på mødet med idrætslærerne fra sidste skolebestyrelsesmøde. I referatet er indholdet af mødet beskrevet meget godt. Kim og Nina skal have møde med idrætsgruppen. Forældrene har et ønske om et princip om idrætsundervisningen på Sølvgades Skole. For forældrene handler det om, hvordan forventningerne er til idrætsundervisningen på Sølvgades Skole. Signe og Jens kommer til dialog møde for skolebestyrelser d. 6. november.

7 Dagens møde var første møde forud for, at SB skal danne principper for UUV og åben skole. Det er skolen, der kommer med et udspil, og så forholder forældrene sig til det. For at kunne udarbejde principper er der en eller to fra SB, der sætter sig ind særligt ind i et område, Jens og Signe vil gerne på skole/hjemsamarbejde Thomas og Barbara vil gerne på åbenskole Bettina og Barbara vil gerne på understøttende undervisning. I januar måned har vi møde igen med skolepædagogerne. Ad. 6. Rollen som klasserepræsentant/kontaktforældre (se bilag med pjece om forældrerepræsentanter og trivselspjece) Pjecen tages op næste gang, og vi kommer hver især med forslag og rettelser. Den skal revideres til d. 15. januar. Ad. 7. Foreløbig planlægning af kontaktforældremøde torsdag d. 15. januar 2015 Vi kunne godt tænke os at få tilbagemeldinger på kommunikationen omkring skole/hjemsamarbejdet. Hvor er vi i processen? Hvad kan vi forvente af hinanden? Mødet torsdag d. 15. januar er fra kl.17 til kl Ad. 8. Kvalitetsrapport 2014 (se bilag) Udsættes til næste møde. Der skal kommenteres på skolens samlede faglige vurdering til på fredag. Det gør Kim og Signe. Ad. 9. Ansættelse af ny leder (se bilag med opslag) Stillingen bliver slået op på fredag d. 31. oktober.

8 Der bliver samtaler i uge 48, mandag 24. november og torsdag d. 27. november kl. 17. Formand og næstformand fra SB er med til samtalerne sammen med medarbejderrepræsentanterne fra skolen. Ad. 10. EVT. 5. oktober er det lærerens dag. DLF har fokus på den stigmatisering, der har været af læreren. Barbara foreslår, at vi hylder lærerne den dag til næste skoleår. Vi skal have fokus på at læreren gør en forskel. Det er noget man gør meget ud af i andre lande. Det kunne f.eks være morgenmad til lærerne etc. AD 11. Konkrete sager

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 13.01.2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager, Lone

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 13. oktober 2016 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 13. oktober 2016 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Miki Kalfner, Pia Sandager, Frederikke Klok, Betina Thorndal

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30 Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 18. februar 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Kim Paulsen, Pia Sandager,

Læs mere

Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne.

Forældrerepræsentanterne i SB har holdt møde og har følgende liste over spørgsmål til idrætslærerne. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Onsdag d. 24.09.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Pia Sandager, Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone Sewerin, Jens

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 21.08.2014 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Nina Alleslev, Signe Christensen, Thomas Pinndal, Jonas Alstrøm, Barabara Budtz Haller, Lone

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Mandag d. 13. marts 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Mandag d. 13. marts 2017 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Nina Alleslev, Daniel Denta, Lone Sewerin, Betina Thorndal Sørensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Jonas

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 10. december 2015 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 10. december 2015 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Nina Alleslev, Miki Kalfner, Jonas Alstrøm, Lone Sewerin, Jens Paaske, Frederikke

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 23. januar 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Nina Alleslev, Jonas Alstrøm, Christina Grøntved,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 10. oktober 2017 kl. 18.30 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Miki Kalfner, Daniel Denta, Christina Grøntved,

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 7. juni 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 7. juni 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Nina Alleslev, Jens Paaske, Miki Kalfner, Tove Lind. Afbud

Læs mere

Sølvgades Skole. 3. juni 2015

Sølvgades Skole. 3. juni 2015 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 30. maj 2015 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen. Formandens beretning Signe Christensen skitserede de vigtigste sager

Læs mere

Invitation til onsdag den 7. november

Invitation til onsdag den 7. november Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Onsdag den 7. november 2018 klokken 17.00-18.30 Til Sølvgades Skole hører fritidsinstitutionen ved Sølvgades Skole: 33 91 96 96

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Torsdag d. 27. september 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Torsdag d. 27. september 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Camilla Roed Otte, Nina Alleslev, Daniel Denta, Jens Paaske, Vigga Ørskov

Læs mere

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. august 2018 kl

Sølvgades Skole. Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE. Tirsdag d. 21. august 2018 kl Referat af SKOLEBESTYRELSESMØDE Tirsdag d. 21. august 2018 kl. 17.00 19.30 Til stede: Kim Paulsen, Signe Christensen, Pia Sandager, Thomas Pinndal, Tove Lind, Anne-Merete Esmark Thers, Camilla Roed Otte,

Læs mere

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014

FOLKESKOLEREFORM. Orienteringsaften 9. april 2014 FOLKESKOLEREFORM Orienteringsaften 9. april 2014 3 overordnede mål 1. Udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Mindske betydningen af social baggrund. 3. Tillid og trivsel skal styrkes

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014

Folkeskolereformen på Engbjergskolen. Tirsdag den 8. april 2014 Folkeskolereformen på Engbjergskolen Tirsdag den 8. april 2014 Første spadestik Engbjergskolen -Version 2014 Intentionen med folkeskolereformen Intentionen er, at det faglige niveau i folkeskolen skal

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts : Mødet er forlænget Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 9. marts 18.30-21.30: Mødet er forlænget Forældrerepræsentanter: Jens Ole Sørensen, Lotte Søndergaard Nielsen, Rikke Jungberg Pedersen, Christian Korsgaard, Brian Markussen

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

Invitation til mandag den 28. november. Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Mandag den 28.

Invitation til mandag den 28. november. Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på Sølvgades Skole. Mandag den 28. Til børn og forældre. Invitation til informationsmøde på. 2011 klokken 17.00-18.00 Til hører fritidshjemmene: Brandstationen 33 91 96 96 Klerkegade 33 11 52 90 Dronen 33 13 61 41 Ring og aftal et tidspunkt

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 3. juni fra kl. 19.00 21.00 Programmet for aftenen: 1. Skolebestyrelsen byder velkommen 2. Skoleledelsen om skolereformen på Nærum Skole 3. Skolebestyrelsens

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel

at skabe respekt for det fælles læringsrum, gensidig tillid og interesse for børnenes udvikling, uddannelse og trivsel SKOLE/HJEM SAMARBEJDET: Overordnet mål: at der etableres et frugtbart, forpligtende, dialogbaseret skole/hjem-samarbejde til gavn for elevernes trivsel, udvikling og uddannelse. Målet for skole/hjem-samarbejdet

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet

Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Skolebestyrelsesmøde mandag d. 1. september 2014 kl. 19.00-21.40 I konferencelokalet Fremmødte: Ole, Abia, Anders, Jacob, Thomas, Mette, Merete, Ulla, Hanne, Tine, Camilla og Diana Afbud: Bettina og Karl

Læs mere

Fremtidens skole i Hørsholm år 2

Fremtidens skole i Hørsholm år 2 Fremtidens skole i Hørsholm år 2 Hørsholm kommune: Vi skal skabe fantastiske skoler - som uddanner til fremtiden De nationale mål er: 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de

Læs mere

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00

SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 SKOLEBESTYRELSENS MØDE NR. 2 ONSDAG D. 24. SEPTEMBER 2014 I PERSONALERUMMET KL. 19.00 21.00 Referat: 00. Mødet startede med en kort præsentationsrunde. 01. Godkendelse og underskrift af referat Referatet

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen.

Referat. Skolebestyrelsesmøde d kl på Vemmedrupskolen. Afbud fra: Anja, Randi, Tidsramme: kl. 17:30-20:00 Deltagere: Dorthe, Julie, Mette, Dan, Maria, Anni, Torben, Michael, Thomas, elevråd: Rosa. 1. Godkendelse af referat fra d. 8.1.2016 (5 minutter) 2. Velkommen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget

Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget Referat for ekstraordinært møde Børne- og Ungeudvalget : Fredag den 06. december 2013 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 9:30 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Gitte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum

Skolebestyrelsesmøde. Referat fra: Medlemmer. Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: Sted: Konferencerum Referat fra: Skolebestyrelsesmøde Dato: torsdag den 7. januar 2015 Tidspunkt: 17.30 20.30 Sted: Konferencerum Medlemmer Forældre: Ole Frimer, Allan Nørgaard, Carsten Bach, Jesper Sørensen, Anja Trælle

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 16. januar 2018 kl. 18.00-20.30 Mødelokale ved Cafeen i Frederikssund Hallen Formøde for forældrevalgte kl. 17.30 18.00 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine

Se hjemmesiden: www.laasby-skole.dk. Der er faglokaler til alle fag. SFO og klub i almenområdet har egne lokaler. Skolen har en velfungerende kantine Uddannelsesplan Praktik 1. årgang Låsby Skole som uddannelsessted for lærerstuderende Generelt om skolen Låsby skole har ca. 400 elever. Skolen består af almenområdet 0.-9. klasse. Skolen er afdelingsopdelt:

Læs mere

Sølvgades Skole. 29. maj 2018

Sølvgades Skole. 29. maj 2018 Referat af skolebestyrelsens årsmøde d. 26. maj 2018 Årsmødet blev indledt med en velkomst af skolebestyrelsesformand Signe Christensen og en kreativ sang og optræden af 5. Klasses piger, hvor de reklamerede

Læs mere

Evaluering af understøttende undervisning Skoleudvalget, 17. januar 2017

Evaluering af understøttende undervisning Skoleudvalget, 17. januar 2017 Evaluering af understøttende undervisning Skoleudvalget, 17. januar 2017 Evaluering i Aalborg Kommune Evaluering er fremadrettet og lærende Evaluering er et værktøj til at give indsigt og viden, der bidrager

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Stop mobning! Bøgerne og videoen kan lånes på skolens bibliotek.

Stop mobning! Bøgerne og videoen kan lånes på skolens bibliotek. Med udgangspunkt i Helle Højbys bog Ikke mere mobning har Tjørnegårdskolen udviklet en metode til at tage fat om problemet, når der er mobning i klassen. Formålet er at give lærere og pædagoger på Tjørnegårdskolen

Læs mere

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag.

Mødet ml. skole og menighedsråd er udsat. Punktet drøftes således ikke i dag. REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 15.9.2014 Personalerummet 18.00 21.00 Deltagere Skolebestyrelsen Evt. afbud bedes meddelt til Direkte

Læs mere

Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys.

Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys. Oktober 2014 Information om skoleårets start i folkeskolereformens lys. Indledning... 1 Ens og dog forskelligt... 1 Samarbejdet frem mod dette skoleår... 2 Lærerudskiftninger... 2 Nye skemaer... 2 Nyt

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 15.08.2019 Referent: Henrik Jørgensen Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 15.08.2019 Kongsbjergskolens personalerum

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Lektiehjælp og faglig fordybelse - statusnotat

Lektiehjælp og faglig fordybelse - statusnotat Lektiehjælp og faglig fordybelse - statusnotat juni 2015 Dette notat præsenterer kort rammerne for lektiehjælp og faglig fordybelse, aktuelle opmærksomhedspunkter for kommuner og skoler samt udvalgte hovedresultater

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Skoleafdelingen Kirkevej Dragør. Dragør - Det rådgivende skoleudvalg Kommissorium for arbejdet i 17. stk. 4. Tlf.

Skoleafdelingen Kirkevej Dragør. Dragør - Det rådgivende skoleudvalg Kommissorium for arbejdet i 17. stk. 4. Tlf. Dragør - Det rådgivende skoleudvalg Kommissorium for arbejdet i 17. stk. 4 Folkeskolerne i Danmark slog den 1. august 2014 dørene op til første skoledag i den nye folkeskolereforms tegn. Ambitionerne for

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole.

Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Skolebestyrelsesmøde på Gl. Hasseris Skole. Dato og tidspunkt: Deltagere: Mødeleder: Referent: Afbud: Mandag den 11.november 2013, Kl. 19.00-21.00 i personalerummet Lars Krull, Michael Osnes Gottlieb,

Læs mere

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende

at medvirke til sikring af elevernes trivsel i klassen at medvirke til at klassens forældre lærer hinanden at kende Princip omkring trivselsgrupper og kontaktforældre på Stensballeskolen. Skolebestyrelsen har som konsekvens af konklusionerne på trivselsgruppe-undersøgelsen i 2013, truffet beslutning om at ændre på princippet

Læs mere

Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform.

Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform. Velkommen til et nyt og spændende skoleår. Det er året for 200 års folkeskole jubilæum og en ny folkeskolereform. Vi har sunget skoleåret ind med Der er et yndigt land, Det var så ferien, så nu er det

Læs mere

Folkeskolereform 2014

Folkeskolereform 2014 Folkeskolereform 2014 Tre nationale mål: 1. Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2. Folkeskolen skal mindske betydningen af social baggrund i forhold til faglige resultater.

Læs mere

Trivselspolitik. Kjellerup Skole

Trivselspolitik. Kjellerup Skole Trivselspolitik Kjellerup Skole Trivselspolitik på Kjellerup Skole Ved skoleårets start 2006 var der udarbejdet et hæfte, som var blevet til på baggrund af drøftelser i elevråd, pædagogisk råd og skolebestyrelse.

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 19. November kl. 19.00-21.00 Tilstede: Michael, Kurt N., Kurt M., Kirsten R., Jesper, Anne, Kirsten N. og Leif. Afbud: Lone C. (ikke muligt at indkalde en suppleant)

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Afd. Vandel, Mødelokalet

Afd. Vandel, Mødelokalet Firehøjeskolen Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Afd. Vandel, Mødelokalet Mødet påbegyndt kl. 18:00 Mødet afsluttet kl. 21:00 7.6.2017 Deltagere Mette Rask Nielsen, Martin Fogh Skovlyst, Helen Bruun,

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Så er vi ved at være i mål..!

Så er vi ved at være i mål..! Så er vi ved at være i mål..! Vi er nu på den anden side af en vinter, hvor tanker og ambitioner for at leve op til intensionerne bag skolereformen, er gået over i et forår med hektisk aktivitet for at

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015

Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Skolereformen på Farstrup Skole 2014/2015 Indledning For at give alle medarbejdere, elever og forældre et fundament at starte på i forbindelse med implementeringen af folkeskolereformen 2014, har vi udarbejdet

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl

Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl Referat fra møde i Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole onsdag, den 26. september kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand),

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014.

FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. FOLKESKOLEREFORMEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONAFTEN TIRSDAG DEN 3. JUNI 2014. 1 Disse slides blev brugt til orienteringsmødet om skolereformen på Løsning skole den 3.6.2014. Disse slides kan nok ikke stå

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 7/ kl Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 7/3 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Charlotte, Mulle, Pia, Kim, Frank, Tine, Troels, Anders Fraværende: Annette, Helle, Ida, Allan Elevråd: Ali, Dagsorden:

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede:

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede: Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd Møde 7 Skolebestyrelsesmødet Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Troels Kjær

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Velkommen til en perle med plads, lys og grønt på indre Nørrebro Denne folder er til forældre på Blågård Skole. Her kan du blandt andet læse om det vi tror

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 2. MAJ 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018

Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Nyhedsbrev Vestre Skole 13. august, 2018 Velkommen tilbage efter sommerferien Efter en fantastisk sommer med masser af sol og varme, så kneb det lidt med solstrålerne, da vi mandag kl. 9.00 bød alle elever

Læs mere

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole

Skolebestyrelsen Sengeløse Skole Skole Sengeløse Skole Referat SKOLEBESTYRELSESMØDE tirsdag den 9. juni 2015 kl. 18.30 21.30 i personalerummet Til stede: Ricard Farina, Signe Sørensen, Henrik J Mortensen, Brian Hjermind, Astrid H Larsen,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis.

Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skoles ambitioner, principper og praksis. 29. november 2016 Indhold Holbæk By Skole vil være kendetegnet ved... 2 Holbæk By Skoles ambitioner... 2 Vores hverdag...

Læs mere

Kontaktforældre på Bagsværd Skole

Kontaktforældre på Bagsværd Skole Kontaktforældre på Bagsværd Skole På Bagsværd Skole indgår forældrene som en aktiv og bidragende del af skolens hverdag. Bagsværd skole, Bagsværd Hovedgade 62, 2880 Bagsværd Telefon 39 57 31 00 E-mail:

Læs mere

Notat Anvendelse af folkeskolelovens 16 b

Notat Anvendelse af folkeskolelovens 16 b Notat Anvendelse af folkeskolelovens 16 b I forbindelse med folkeskolereformen blev der indført en ny bestemmelse i folkeskolelovens 16 b, hvorefter kommunalbestyrelsen, for så vidt angår den understøttende

Læs mere

Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole Sammen om en bedre skole Brug skolernes trivselsdag den 4. marts 2011 Skolernes primære opgave er elevernes læring og udvikling. Denne opgave løses bedst, hvis fundamentet er trivsel og tryghed for alle.

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2013/2014 Nr. 5 Kalenderen skoleåret 2014 2015 Skolens aktivitetskalender kan ses på forældreintra og skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk/fo Ferieplan for

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Skolebussernes holdeplads

Skolebussernes holdeplads www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 7. november 2012 Nyhedsbrev nr. 44 Fra skolebestyrelsen: Skolebestyrelsesmøde I sidste nyhedsbrev bragte vi en oversigt over skolebestyrelsesmedlemmerne. Der

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017.

Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Skolebestyrelsesmøde Forældrereferat. Tirsdag d. 29. august 2017. Afbud: Helene K. Pedersen, Michael Christensen (viceskoleleder), Jette Sørensen (DUS leder) og elevrådsrepræsentanter Deltagere: Birgitte

Læs mere

Vedtaget i skolebestyrelsen marts 2015

Vedtaget i skolebestyrelsen marts 2015 BORUP SKOLES VÆRDIGRUNDLAG OG VISION Vedtaget i skolebestyrelsen marts 2015 FÆLLESSKABET ER I CENTRUM PÅ BORUP SKOLE For det enkelte barn og den enkelte voksne tillægges det stor værdi, at indgå i forpligtende

Læs mere

Hvad skal der til for at 45 min bevægelse i skoledagen forankres?

Hvad skal der til for at 45 min bevægelse i skoledagen forankres? Gør tanke til handling VIA University College Hvad skal der til for at 45 min bevægelse i skoledagen forankres? Anders Halling Innovationslaboratoriet for Pædagogik og Bevægelse, VIA Hvad skal der til...

Læs mere

En Bindestreg - Juni 2014

En Bindestreg - Juni 2014 Skægkærskolen Sindingvej 15, 8600 Silkeborg Telefon: 89 70 26 00 / E-mail: cbv@silkeborg.dk En Bindestreg - Juni 2014 Særudgave i anledning af Skolereformen. Kære forældre. Denne udgave af Bindestregen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er værter ved kage Møde i skolebestyrelsen den 29.10 2018 kl. 18.30-21.00 Skolen er værter ved kage 1. Godkendelse af referater Udsendt pr. mail. Referater godkendt fællesmøde med Bjerregrav den 25.09.18 samt mødet den 22.08.18

Læs mere

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen

ABSALONS SKOLE. Afbud: Line Lorentzen, Thorleif Frøkjær, Emilie Severin Nicolaisen Skolebestyrelsesmøde d. 29/8 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin Nicolaisen, Lotte Skaarup,

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

Overvejelser og/eller forberedelse inden SBM. Ledelsen udarbejder referat fra forrige SBM. Dagorden er udarbejdet på formøde af ledelsen og formand.

Overvejelser og/eller forberedelse inden SBM. Ledelsen udarbejder referat fra forrige SBM. Dagorden er udarbejdet på formøde af ledelsen og formand. Side 1/5 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 24. november kl. 17-18.45 Husk efterfølgende Dialogmøde med foredrag af John Halse kl.19-21 Mødet afholdes i personalerummet på Niels Ebbesens Vej. Der

Læs mere

Principper for kontaktforældre-skolesamarbejdet

Principper for kontaktforældre-skolesamarbejdet 21.02.18/Skolebestyrelsen Principper for kontaktforældre-skolesamarbejdet Kontaktforældreguide Indhold Kontaktforældreguide... 2 Information og inspiration til kontaktforældre på Guldberg Skole.... 2 Kontaktforældre...

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: December Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Trivsel definerer vi som en følelse af fysisk, mental og social velvære og tilfredshed.

Trivsel definerer vi som en følelse af fysisk, mental og social velvære og tilfredshed. Antimobbestrategi for Boesagerskolen Gældende fra den 1. oktober 2010 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Med udarbejdelsen af denne antimobbestrategi ønsker vi at fremme trivsel og modvirke

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere