DEN NYE MIG/MAG GENERATION

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DEN NYE MIG/MAG GENERATION"

Transkript

1 DEN NYE MIG/MAG GENERATION REHM Målestokken for moderne svejsning og skæring REHM Online:

2 2 Innovation in Action > Fagverdenen er begejstret! Mere end tons stål svæver over A8. Det nye messe-p-hus ved Stuttgart Lufthavn er en ingeniørteknisk mesterpræstation skabt ved hjælp af den nye målestok for den mest moderne MIG/MAG beskyttelsesgas-svejseteknik, Innovation in Action

3 Kraft uden ende og sikker som en drøm Så enkel håndtering som tænkes kan 3 > Smart Machine Control: De programmerer, den nye SMC regulerer SMC er et fuldstændig nyt, intelligent og overlegent maskinstyringskoncept. > POWER ud over alle grænser Længere funktionstid: Ved grænserne, hvor andre forliser,går det først rigtig løs med SYNERGIC.PRO 2. > Den bedste ydelse i enhver MIG/MAG klasse Det er lykkedes os, at gøre et nyt kvantespring inden for MIG/MAG teknikken. Resultatet: SYNERGIC.PRO 2 Med endeløs styrke, længste funktionstid samt et absolut robust chassis Med den revolutionære Smart Maschine Control Med den gennemprøvede SDI teknologi Med udvidet typepalet Med indbyggede varianter til fremføringsenheder DE SVEJSER SIMPELTHEN SMC TEKNOLOGIEN KLARER RESTEN! DEN NYE SMC TEKNOLOGI FRA REHM SMC (Smart Machine Control) Er et fuldstændig nyt, intelligent og overlegent maskinstyringskoncept. SMC medfører fremragende svejseresultater og gør betjeningen ikke blot let, men også sikker som en drøm. SDI (Stepless Dynamic Induction) Trinløs, elektronisk svejsespole med ultrahurtig regulering, som resulterer i virkelig gode tændegenskaber og en fuldstændig stabil lysbue. RSC (Realtime Speed Control) Grundig tidskontrol og særdeles præcis regulering af trådfremføringshastigheden ved hjælp af det digitale signal resulterer i en konstant trådfremføring. CCM (Characteristic Curve Memory) Integreret svejseparameter-databank med koncentret ekspertviden. Lad Dem ikke stille tilfreds med mindre! RMI (REHM Machine Interface) Hurtig og sikker indstilling af svejseparameteret samtidig med, at håndteringen er den lettest tænkelige.

4 KVANTESPRINGET i MIG/MAG svejseteknologi Trinløs svejsespole Digital regulering af trådfremføringshastigheden Integreret svejseparameter-databank Automatisk indstilling af svejseparameter afpasset arten af materiale REHM SMC (Smart Machine Control) Enestående styringskoncept i et trinindstilleligt anlæg udviklet af REHM. Lysbuens længde styres ikke kun af målingen af lysbuespændingen og svejsestrømmen, men ligeledes også af den digitale registrring af trådfremføringshastigheden. Under hele tænd- og lysbueprocessen overvåges dråbeovergangen kontinuerligt og digitalt som ved de mest moderne impulsstrømkilder. Indstillingen af det korrekte svejseparameter er nem og sikker takket være den integrerede svejseparameter-databank og det komfortable betjeningskoncept. Den integrerede mikroprocessor udligner herved lynhurtigt og meget effektivt forandringer og holder længen af lysbuen bemærkelsesværdig konstant. REHM SDI (Stepless Dynamic Induction) SDI øger økonomien: Idet varmeindbringelsen i forhold til traditionelle, trinregulerede MIG/MAG-anlæg bedre kan kontrolleres og idet sprøjtedannelsen i blandingslysbuen er stærkt reduceret er der klart et mindre behov for over/efterarbejde. Hermed kan svejseegenskaberne afpasses optimalt efter svejsebetingelserne, f.eks i nødsituationer som ved akavede stillinger eller ved svejsning med lang stick-out på svært tilgængelige steder. Som følge af REHM SDI teknologien med en trinløs, indstillelig, elektronisk svejsespole råder SYNERGIC.PRO 2 over særdeles fine tændegenskaber og en højstabil lysbue. Spolevirkningen optimeres herved over den integrerede processorstyring. På denne måde reduceres sprøjtedannelsen til et minimum.

5 SMC Smart Machine Control 5 REHM RSC (Realtime Speed Control) Ændringer i længden af lysbuen udlignes takket være RSC hurtigere og mere effektivt. Foruden målingen af lysbuespændingen optages også fremføringshastigheden via signalgiveren direkte på fremføringsmotoren. Med RSC opdages og korrigeres forandringer i lysbuelængden tidligt. RSC er garant for konstante trådfremføringshastigheder uafhængig af fremføringmotorens temperatur eller brænderslangens tilstand. REHM CCM (Characteristic Curve Memory) Automatisk indstilling af svejseparameteret afpasset materialestyrken. Alle passende svejseparametre udvælges automatisk og det med optimale parameterforspring. Den omfangsrige, integrerede svejseparameter-databank (CCM) er spækket med viden fra i praksis erfarne eksperter. Ud fra kombinationen af materiale, tråddiameter og spændingstrin forudindstilles fra databanken alle Synergie-parametre, som kræves for at opnå en succesfuld svejseproces. Under svejsningen afstemmes disse indstillinger kontinuerligt og korrigeres ved behov lynhurtigt. Ved hjælp af CCM udvælger maskinen ud fra de øjeblikkelige behov alle de parametre (over 900), som er nødvendige for en perfekt svejsning. REHM RMI (REHM Machine Interface) Legende let og garanteret ingen fejlbetjening længere :RMI tillader en hurtig og sikker indstilling af det korrekte svejseparameter samtidig med den letteste håndtering udvælg materiale, indstil materialestyrke-start svejsning.

6 Håndteringen: så enkel som tænkes kan og sikker som en drøm REHM RMI (REHM Machine Interface) Den hurtige samt endog sikre indstilling af det korrekte svejseparameter. 1. Digital-display for svejsespænding med Holdfunktion. 2. Digital-display for svejsestrøm med Holdfunktion og angivelse af materialestyrke. 3. Funktionsformer: Angivelse af materialestyrke, 2-takt, 4-takt, punkt, interval. For at gøre de korrekte indstillinger af spænding lettere kan disse også foretages via den foreliggende materialestyrke. De resterende svejseparametre udvælges automatisk af SYNERGIC.PRO Indstilling af punkt- og intervaltid 5. Drejeknap til trådhastighed og korrektur af lysbuelængde. 6. Synergic-programvalg: Materiale-/tråddiameterkombinationer og håndfunktion. Via programvalgkontakten udvælges den respektive Synergielinie til den foreliggende materiale-tråddiameter-kombination. 7. Trinløs regulering af lysbuens styrke (SDI-teknologi). Foruden den ekstra, trinløse spoleafbalancering ved hjælp af SDI-styringen kan effekten af svejsespolen respektiv lysbuekarakteristikken desuden optimeres med hånden. Hermed kan svejseegenskaberne afpasses optimalt efter svejsebetingelserne. 8. Grovindstilling 9. Finindstilling

7 Fremstillet til industrivirksomhed 7 > Fremstillet til industrivirksomhed Højeste funktionstid, et absolut robust chassis samt ydelseskomponenter, der garanterer den højeste pålidelighed. Ren pålidelighed Vi kan være klippefaste i vores tillid til pålideligheden og kvaliteten. For alle dele af SYNERGIC.PRO 2, indtil mindste skrue, er testede til det hårde arbejde. En garanti på 3 år er derfor en selvfølgelighed for os. Ensartet trådfremføring En kraftfuld, elektronisk styret, præcis trådtilførsel giver selv ved slangepakker på 5 meter den fulde ydelse. Let håndterbar Som følge af det robuste chassis med de store letkørende hjul er det ganske problemløst at manøvrere rundt på værkstedet eller byggepladsen. De er også velegnede til kran-eller stabeltransport (fra 250-4). Sikker tænding REHM opstartsautomatik styrer hastigheden af fremføringen indtil lysbuen tændes. Samtidig forbedres tændprocessen væsentligt ved hjælp af den optimerede indstilling af den elektronisk styrede spole. Rolig lysbue En permanent kontrol af netspændingen samt af netsvingningskompensationen sørger for en regelmæssig, rolig lysbue og dermed for optimale svejsereultater. Ingen fastbrænding Ved hjælp af den kontrollerede trådfremføringsstyring garanteres en konstant trådlængdeende og automatisk den rigtige fremføringstid. Således forhindres en fastbrænding til materialet eller til strømdysen. Desuden kan fremføringstiden ændres manuelt. Gasefterstrøm Programmets gasefterstrømstid kan manuelt ændres efter behov. Lavt støjniveau Den optimale chassiskonstruktion og standby-kontakten til ventilator og vandpumpe sørger for et støjfattigt, behageligt arbejdsmiljø. En simpelthen lettere håndterlig trådboks Trådboksen sidder sikkert på strømkilden. Desuden drejes den let i en vinkel på 360 grader. Selvfølig kan trådboksen uden nogen form for værktøj tages af blot i et enkelt greb og også sættes på med en vogn (Tilbehør).

8 8 Universel i anvendelse Ligegyldigt om De svejser stål, specialstål eller aluminium, forarbejder tykke eller tynde materialer, MIG-lodder galvaniserede eller aluminiumsbelagte plader Så medfører den præcise afstemning af de første klasses komponenter i vores apparater til overbevisende svejseegenskaber fulgt af en høj afsmeltningsydelse. PRÆSTATIONSSTÆRK VANDCIRKULATIONSKØLING SYNERGIC.PRO W + WS og 450-4W + WS er udstyrede med en specielt kraftig vandcirkulationskøling med varmevekslingssystem. TILBEHØR MONTAGE- ELLER VÆRFTTRÅDBOK Til SYNERGIC.PRO S, 350-4WS, 450-4S og 450-4WS fås også en montage- og værftskuffert. 230 V / 400 V SYNERGIC.PRO gør det muligt at udvide arbejdsområdet på værkstedet eller byggepladsen ved hjælp af netstikket, som kan skifte fra 230V til 400V.

9 230-2AM QUATTRO-MIG De nye typer af specialapparater til anvendelse ved tyndplade 9 > SYNERGIC.PRO QUATTRO-MIG En allrounder inklusiv aluminiumsgraf > SYNERGIC.PRO AM MIG-lodning af galvaniserede og aluminiumsbelagte karosseriplader. SYNERGIC.PRO QUATTRO MIG OG AM SVEJSNING FRA SENSATIONELLE 15 A SYNERGIC.PRO QUATTRO-MIG og 230-2AM egner sig især godt til forarbejdning af tyndt blik fra den sensationelle 15 A svejsestrøm. De specielle synergieprogrammer til MIG/MAGsvejsning og MIG-lodning gør dem desuden til ideale apparater for autovognsværksteder. SYNERGIC.PRO QUATTRO-MIG ALLROUNDER INKLUSIV ALUMINIUM QUATTRO-MIG er med sit kraftfulde 4-rulle-drev og de ekstra synergiegrafer en ægte allrounder til svejsning af aluminium. Ingen der skal svejse med tynde tråd bør give afkald på dette 4- rulle-drev. Med dette bliver processen endnu sikrere, når der udføres fine svejsearbejder i tyndt blik.

10 WS Komplet program fra A gaskølet og A vandkølet SYNERGIC.PRO Kompakte, gaskølede anlæg med 2-rulle-drev SYNERGIC.PRO , og Kompakte, gaskølede anlæg med 4-rulle-drev SYNERGIC.PRO Kompakte, gaskølede industrianlæg med 4-rulle-drev SYNERGIC.PRO S S Gaskølede industrianlæg med separat trådfremføringskuffert og 4-rulle-drev SYNERGIC.PRO W W Kompakte, vandkølede industrianlæg med 4-rulle-drev SYNERGIC.PRO WS WS Vandkølede industrianlæg med separat trådfremføringskuffert og 4-rulle-drev TEKNISKE DATA SYNERGIC.PRO Type AM QUATTRO MIG Indstillingsområde/interval [A] Funktionsvarighed ved max. 40 gr. [%] Svejsestrøm ved 100 % ED 40 gr. [A] Tomgangsspænding [V] Trin Trådfremføring 2-Rulle 2-Rulle 2-Rulle 4-Rulle 2-Rulle 4-Rulle 4-Rulle Strømtilslutning [V] 1x230 1x230 2x400 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 Sikring [A] Brænderkøling Gas Gas Gas Gas Gas Gas Gas Beskyttelsesart IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 IP 21 Vægt [kg] Mål LxBxH [mm] 800 x 330 x 620 Bestillingsnummer Premium-Set anbefaling MM 15/25 MM 15/25 MM 15/25 MM 15/25 MM 25/35 MM 25/35 MM 25/35 Bestillingsnummer Der tages forbehold for tekniske forandringer. Alle anlæg bærer CE- og S-mærket og lever op til normen EN

11 WS Absolut pålidelig også under de hårdeste arbejdsbetingelser 11 VORES UDSTYRSOPTIONER Vores program af tilbehør efterlader ingen uopfyldte ønsker. Luftfilterforsats Toolset Holder til brænderen Kranøjer Vogn til trådfremføringskuffert Push-pull brænder Fremføringsboks konstruktion og værft Og meget mere VORES PREMIUM PAKKER Komplette tilbehørspakker kan optionalt også købes som Premium-Sets. Disse specielt værdifulde tilbehørs-sæt er alle indeholdende mærkeprodukter som 4 meter Abicor-Binzel-bræøndere, 200 bar Argon/CO 2 -trykreduktion (32 l/min), Jordkabel med værdifuld jordklemme og en længde på 4 m. De meget gunstige sæt-priser gælder kun i forbindelse med køb af tilhørende svejseapparater. TEKNISKE DATA SYNERGIC.PRO WS Type W W S S WS S WS Indstillingsområde [A] Funktionstid ved max 40 grader [%] Svejsestrøm ved 100 % ED 40 grader [A] Tomgangsspænding [V] Trin Trådfremføring 4-Rulle 4-Rulle 4-Rulle 4-Rulle 4-Rulle 4-Rulle Nettilslutning [V] 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 3x400 Sikring [A] Brænderkøling Gas Gas Gas Wasser Gas Wasser Beskyttelsesform IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 IP 23 Vægt (med boks) [kg] (134) 123 (147) 127 (151) 136 (160) 140(164) Mål LxBxH (med boks) [mm] 1040 x 560 x 850 (1040 x 560 x 1400) Bestillingsnummer kompakt med trådboks Premium-set anbefaling MM 25/35 MM 25/35 MM 26/50 MM 401/50 MM 36/70 MM 401/70 Bestillingsnummer S = med separat trådfremføringskuffert, W = vandkølet Der tages forbehold for tekniske ændringer. Ekstra udstyr til apparaterne leveres mod merbetaling. Alle anlæg bærer CE og S mærket og lever op til norm EN

12 REHM svejseteknik vi øver os! REHM PROGRAMMET REHM MIG/MAG-beskyttelsesgas-svejseanlæg SYNERGIC.PRO 2 gaskølet indtil 450 A SYNERGIC.PRO 2 vandkølet indtil 450 A MEGA.ARC trinløs regulerbar indtil 450 A RP REHM Professional indtil 560 A MEGAPULS impulssvejseanlæg indtil 500 A REHM WIG beskyttelsesgas-svejseanlæg TIGER, bærbar 100 KHz inverter TRANSTIG/INVERTIG kørbare vandkølede WIG-anlæg REHM inverter-teknologi TIGER- og BOOSTER 100 KHz Elektrodeinverter REHM plasmaskæreanlæg Svejsetilbehør og ekstramateriale Svejserøgsudsugning Svejse-drejeborde Svejseteknisk rådgivning Brænderapparatur Service Udvikling, konstruktion og produktion alt under et tag på vores fabrik i Uhingen. Takket være denne centrale organisation og vores fremsynede engagement kan nye opdagelser hurtigt indgå i produktionen. Ønskerne og kravene fra vores kunder danner basis for en fremadskridende produktudvikling. Talrige patenter og udmærkelser står for præcisionen og kvaliteten af vores produkter. Tæt kundekontakt og kompetence er principperne der står i første række med hensyn til rådgivning, uddannelse og service. REHM Service-Hotline: +49 (0) 180/ (0) 180/ REHM online: REHM Uhingen Importør: Top-Tek A/S Gasværksgade 9 DK-6700 Esbjerg Tlf: Fax: mail@rehm.dk Internet: Forhandler: REHM GmbH u. Co KG Schweißtechnik Ottostraße 2 D Uhingen Telefon: +49 (0) Telefax: +49 (0) rehm@rehm-online.de Internet: MetaCom 06/07 Wa Auflage?

Tag svejsningen til nye områder! addy Mig

Tag svejsningen til nye områder! addy Mig Tag svejsningen til nye områder! addy Mig Med en Caddy får svejseren t Indstil materiale godstykkelsen og start svejsningen. Fantastiske svejseegenskaber. Caddy Mig C160i/C200i er en kompakt svejsestrømkilde,

Læs mere

Kemppi K3 Svejseudstyr

Kemppi K3 Svejseudstyr MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI Kemppi K3 Svejseudstyr 1(8) MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG-SVEJSNING Let mekanisering er den mest effektive metode til at øge

Læs mere

KEMPPI K3 SVEJSEUDSTYR. MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI

KEMPPI K3 SVEJSEUDSTYR. MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI KEMPPI K3 SVEJSEUDSTYR MagTrac F 61 STØRRE SVEJSEPRODUKTIVITET OG BEDRE ERGONOMI 7.12.2018 MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG-SVEJSNING Let mekanisering er den mest effektive

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact 323A EFFEKT, DESIGN OG FREMRAGENDE YDEEVNE

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact 323A EFFEKT, DESIGN OG FREMRAGENDE YDEEVNE KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR Kempact 323A EFFEKT, DESIGN OG FREMRAGENDE YDEEVNE 20.12.2018 Kempact 323A MODERNE KEMPPI MIG-MAG-SVEJSELØSNING TIL ENERGIEFFEKTIV OG OMKOSTNINGSBESPARENDE SVEJSNING Kempact 323A

Læs mere

Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE

Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE 16.09.2019 Kempact MIG KOMBINER ØKONOMI, STØRRELSE, VÆGT OG YDELSE Kempact 2530 er 70 % lettere i vægt end traditionelle trinregulerede maskiner.

Læs mere

MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG- SVEJSNING

MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG- SVEJSNING MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG- SVEJSNING 30.07.2019 MagTrac F 61 MAGNETISK SVEJSEVOGN TIL LET MEKANISERET MIG/MAG-SVEJSNING Let mekanisering er den mest effektive metode

Læs mere

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort.

på ethvert værksted Bør være Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Bør være på ethvert værksted Bosch søjleboremaskine PBD 40 NYHED! Bosch søjleboremaskine PBD 40 af hensyn til højeste præcision og betjeningskomfort. Yderligere oplysninger finder du på www.bosch-do-it.dk.

Læs mere

SIGMA GALAXY 300 400 500

SIGMA GALAXY 300 400 500 SIGMA GALAXY 300 400 500 Sigma Galaxy - state-of-the-art i al sin enkelhed Intelligent svejsekoncept - gør dygtige svejsere endnu bedre Sigma Galaxy - ny MIG/MAG generation Sigma Galaxy er resultatet af

Læs mere

Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK

Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK 27.10.2019 Master S KRAFTIG, EFFEKTIV, ØKONOMISK MMA-strømkilder i Master S serien er konstrueret til professionel svejsning, hvor der er behov for kompakte, robuste

Læs mere

Softwarepakke 1 Softwarepakke 2 Softwarepakke 3 og Mobile Control. FastMig X Pipe

Softwarepakke 1 Softwarepakke 2 Softwarepakke 3 og Mobile Control. FastMig X Pipe eksempel opfylder WiseRoot+ de særlige krav til bundstrengssvejsning, og nøjagtig måling af lysbuespændingen giver nem og præcis styring af enheden. Målingen af lysbuespændingen (tilgængelig i alle FastMig

Læs mere

MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200. TIG & MMA svejsning SVEJSER BARE BEDRE

MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200. TIG & MMA svejsning SVEJSER BARE BEDRE MagicWave 1700 / 2200 TransTig 2200 TIG & MMA svejsning SVEJSER BARE BEDRE Glæd din svejser med én af de nye fra Fronius GENERELT Så lykkedes det igen! Fronius har igen udviklet en maskinserie, der er

Læs mere

GALAXY SERIE SIGMA GALAXY - GIVER SVEJSNING EN ANDEN DIMENSION

GALAXY SERIE SIGMA GALAXY - GIVER SVEJSNING EN ANDEN DIMENSION SIGMA GALAXY - GIVER SVEJSNING EN ANDEN DIMENSION STATE-OF-THE-ART I AL SIN ENKELHED SIGMA GALAXY - NY MIG/MAG GENERATION Galaxy er resultatet af nye svejseteknologiske kvantespring; en højteknologisk

Læs mere

Minarc Evo KRAFTIGERE OG MERE ØKONOMISK END NOGENSINDE

Minarc Evo KRAFTIGERE OG MERE ØKONOMISK END NOGENSINDE Minarc Evo KRAFTIGERE OG MERE ØKONOMISK END NOGENSINDE 13.10.2019 Minarc Evo KRAFTIGERE OG MERE ØKONOMISK END NOGENSINDE Uovertruffen svejseydelse er ingen overdrivelse. Hver eneste lille del i Minarc

Læs mere

CITOSTEEL 420. MIG/MAG udstyr til overlegne svejseresultater. www.oerlikon-welding.dk

CITOSTEEL 420. MIG/MAG udstyr til overlegne svejseresultater. www.oerlikon-welding.dk CITOSTEEL 420 MIG/MAG udstyr til overlegne svejseresultater www.oerlikon-welding.dk CITOSTEEL 420 CITOSTEEL 420 er et nyt produkt på MIG / MAG svejse markedet, og tilbyder overlegen kvalitets svejsning

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. FastMig M Synergic TIL MEGET KRÆVENDE SVEJSEOPGAVER

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. FastMig M Synergic TIL MEGET KRÆVENDE SVEJSEOPGAVER KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR FastMig M Synergic TIL MEGET KRÆVENDE SVEJSEOPGAVER 6.01.2019 FastMig M Synergic FØRSTEKLASSES INDUSTRIEL MIG/MAG-SVEJSNING OG ELEKTRODESVEJSNING (MMA) En modulopbygget multiprocessvejseløsning

Læs mere

Minarc Evo-familien Kan bruges overalt

Minarc Evo-familien Kan bruges overalt Minarc Evo-familien Kan bruges overalt Minarc Evo 180 Fordele Fremragende svejsepræstation Kan bruges sammen med alle elektrodetyper Kan bruges med lange forsyningskabler PFC-teknologi for maksimal energivirkningsgrad

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

TRANSPULS SYNERGIC 2700/4000/5000 DIGITALE MIG/MAG SVEJSEMASKINER

TRANSPULS SYNERGIC 2700/4000/5000 DIGITALE MIG/MAG SVEJSEMASKINER TRANSPULS SYNERGIC 2700/4000/5000 DIGITALE MIG/MAG SVEJSEMASKINER BEDRE SVEJSNING DEN DIGITALE REVOLUTION G ENERELT EN MILEPÆL I SVEJSNINGENS HISTORIE På mange af teknikkens områder rapporteres dagligt

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact Pulse 3000 KVALITET, HASTIGHED OG PRODUKTIVITET

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Kempact Pulse 3000 KVALITET, HASTIGHED OG PRODUKTIVITET KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR Kempact Pulse 3000 KVALITET, HASTIGHED OG PRODUKTIVITET 3.12.2018 Kempact Pulse 3000 HØJTYDENDE MIG/MAG-SVEJSEMASKINE MED STOR KAPACITET Kempact Pulse 3000 har en fantastisk kombination

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. KempArc Pulse TCS PRODUKTIV SVEJSNING MED DOBBELT EFFEKT

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. KempArc Pulse TCS PRODUKTIV SVEJSNING MED DOBBELT EFFEKT KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR KempArc Pulse TCS PRODUKTIV SVEJSNING MED DOBBELT EFFEKT 25.11.2017 KempArc Pulse TCS TOTRÅDSSVEJSESYSTEM TIL MEKANISERET MIG/ MAG-SVEJSNING Erstatning af enkelttrådssvejsning med

Læs mere

Den nye P-SeRien Design og teknologi, Kort og Klart. P5.2, P5R.2, P6.2, P7.2, P14.2, P17.2

Den nye P-SeRien Design og teknologi, Kort og Klart. P5.2, P5R.2, P6.2, P7.2, P14.2, P17.2 Den nye P-SeRien Design og teknologi, Kort og Klart. P5.2, P5R.2, P6.2, P7.2, P14.2, P17.2 DK Den nye P7.2 en bestseller over hele verden bliver endnu bedre! 60% ForBeDring af lysstyrken LED LEnSER * P7.

Læs mere

SIGMA SERIE SIGMA MIG/MAG SVEJSNING - FRA HÅNDVÆRK TIL SVÆRINDUSTRI

SIGMA SERIE SIGMA MIG/MAG SVEJSNING - FRA HÅNDVÆRK TIL SVÆRINDUSTRI SIGMA MIG/MAG SVEJSNING - FRA HÅNDVÆRK TIL SVÆRINDUSTRI DU STILLER KRAVENE - VI SKRÆDDERSYR DEN IDEELLE SVEJSEMASKINE SIGMA - MED OG UDEN PULS Sigma er anden generation af Migatronics populære Sigma serie

Læs mere

Hamrende stærk og med kompakt form

Hamrende stærk og med kompakt form Hamrende stærk og med kompakt form Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Den nye Compact-generation af slagboremaskiner fra Bosch. Uanset om du vælger Easy, Universal eller

Læs mere

2017 SVEJSEMASKINER 1

2017 SVEJSEMASKINER 1 13018277 Ny Esab Caddy MIG C160i Co-2 anlæg - 160 amp. Type: Caddy MIG C160i. Ampere: 160. Oprindelsesland: Sverige. 220 V. Til 5 kg. trådruller. Bærbar montagemaskine. Maskinen kan svejse uden gas, ved

Læs mere

Systemer til robotsvejsning. Fuldautomatisk MIG/MAG- og TIG-svejsning PERFEKT SVEJSNING

Systemer til robotsvejsning. Fuldautomatisk MIG/MAG- og TIG-svejsning PERFEKT SVEJSNING Systemer til robotsvejsning Fuldautomatisk MIG/MAG- og TIG-svejsning PERFEKT SVEJSNING Effektivitet afhænger af systemet GENERELT Der er meget at tage stilling til Det vanskelige ved fuldautomatisk produktion

Læs mere

Kempact RA. Tænd for den nye standard

Kempact RA. Tænd for den nye standard Hvorfor købe: Nye standarder i den kompakte MIG/MAG-klasse Moderne energiøkonomisk strømforsyning Fremragende svejseegenskaber med blandgas eller C0 2 beskyttelsesgas Præcis, og skarp lysbuetænding Maksimal

Læs mere

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - FED, FLEKSIBEL, BYGGET TIL FREMTIDEN

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - FED, FLEKSIBEL, BYGGET TIL FREMTIDEN SIGMA SELECT SIGMA SELECT FED, FLEKSIBEL, BYGGET TIL FREMTIDEN SIGMA SELECT EN HELT OG ALDELES SKRÆDDERSYET SVEJSELØSNING Modulbaseret 3faset MIG/MAG og MMA inverter. Fra basis, manuelt betjente svejsemaskiner

Læs mere

AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D

AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D III/132dk A BIZERBA AUTOMATISKE PRÆCISIONS- SKÆREMASKINE VS 12 D A UNIVERSEL PRÆCISIONSSKÆREMASKINE TIL FLEKSIBEL ANVENDELSE. A ERGONOMISK PERFEKT KONSTRUKTION AF SLÆDEN A LAGRING AF AFLÆGNINGSBILLEDET

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MasterTig MLS 3000 GANSKE ENKELT BEDRE

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MasterTig MLS 3000 GANSKE ENKELT BEDRE KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR MasterTig MLS 3000 GANSKE ENKELT BEDRE 16.07.2018 MasterTig MLS 3000 TIG-JÆVNSTRØMSSVEJSEUDSTYR TIL INDUSTRIEL BRUG MasterTig MLS 3000 sætter standarden inden for industriel TIG-svejsning.

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

og fuld kontrol Styrke Compact Generation

og fuld kontrol Styrke Compact Generation Styrke og fuld kontrol Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Skab dit eget hjem med de nye vinkelslibere fra Bosch. De er kraftige og robuste og tilbyder god føring og kontrol takket

Læs mere

KAMPAGNEAVIS 2014. Gældende fra 01.05 til 01.07-2014. Alle priserne er nettopriser ekskl. moms.

KAMPAGNEAVIS 2014. Gældende fra 01.05 til 01.07-2014. Alle priserne er nettopriser ekskl. moms. KAMPAGNEAVIS 2014 Gældende fra 01.05 til 01.07-2014. Alle priserne er nettopriser ekskl. moms. ORBITALUM ORBITALUM 165 CA - Kølevand og svejsegas overvåges - Simpel og let betjening takket være den multifunk-

Læs mere

Teglværksvej 1b - 5 DK-9881 Bindslev Tel.: +45 98 93 87 88 Fax: +45 98 93 84 32 www.multilak.dk e-mail: multilak@multilak.dk

Teglværksvej 1b - 5 DK-9881 Bindslev Tel.: +45 98 93 87 88 Fax: +45 98 93 84 32 www.multilak.dk e-mail: multilak@multilak.dk Hirtshals Multilak Bindslev Hjørring Frederikshavn Brønderslev Aalborg Pulverlakering I pulverlakeringsafdelingen råder vi over 2 top-moderne lakerings linier. Et automat anlæg og et manuelt anlæg. Vi

Læs mere

KOMPATIBLE TILSATSMATERIALER

KOMPATIBLE TILSATSMATERIALER Kompatible tilsatsmaterialer Side 1 af 9 Vi bruger cookies til at forbedre søgeoplevelsen og vedligeholde hjemmesiden. Ved at fortsætte, accepterer du brug af cookies. LÆS MERE (HTTP://WWW.ESAB.DK/DK/DA/ABOUT/PRIVACY.CFM)

Læs mere

FastMig X Regular. Produktbeskrivelse. Kort sagt. Anvendelser. Førsteklasses Multiproces-svejseudstyr til tunge produktionsopgaver

FastMig X Regular. Produktbeskrivelse. Kort sagt. Anvendelser. Førsteklasses Multiproces-svejseudstyr til tunge produktionsopgaver Førsteklasses Multiproces-svejseudstyr til tunge produktionsopgaver Kort sagt Egnet til tunge produktionsopgaver Højkvalitets MIG/MAG, pulssvejsning WiseFusion Færre fejl, færre reparationer Spar tilsætningsmateriale

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Få det. På den rigtige. gjort. måde!

Få det. På den rigtige. gjort. måde! Få det gjort. På den rigtige måde! NYHED! De batteridrevne bore-/skruemaskiner PSR 14,4 LI-2 og PSR 18 LI-2 fra Bosch med Bosch PowerControl. Det har aldrig været mere komfortabelt og enkelt at bore og

Læs mere

INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART ... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT

INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART ... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT INDHOLD En ny svejseassistent 3 Tekniske data svejsemaskiner 4 Tekniske data UR5 5 CoWelder UR5 Pakker

Læs mere

MIG/MAG ERGO SVEJSESLANGER

MIG/MAG ERGO SVEJSESLANGER ML 150 - MV 550 FKS - MIG MANAGER MIG/MAG ERGO SVEJSESLANGER Betjeningskomfort og ergomisk korrekt arbejdsmiljø Brænderhåndtag designet så de ligger perfekt i hånden Gennemtestet af erfarne svejsere ZA

Læs mere

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis!

Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! Hoval Biolyt Træpillestokeren med en ydeevne på 3-26 KW Varme uden at gå på kompromis! I denne tid taler alle om svindende energi ressourcer, og hvordan fossile brændstoffer skaber problemer ikke dig!

Læs mere

GENIE letvægtsflaske.

GENIE letvægtsflaske. GENIE letvægtsflaske. Fremtidens gasflaske. AGA PREMIUM Bedre arbejdsmiljø. Helt enkelt. Mere gas - mindre vægt. Effektiv og nem hverdag med GENIE GENIE er en revolutionerende og nyskabende gasflaske.

Læs mere

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk.

Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. CAME Danmark.info@CAME-Danmark.dk. Europas førende producent af motorer og automatik for regulering af adgang og områdesikring. ORGANISATION KNOW HOW SERVICE Lars Hansen Salg og teknisk rådgivning 7023 2919 LH@CAME-Danmark.dk Carl Haslund

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Elektrodesvejsning TIG. DC DC Puls. DC DC Puls. Elektrodesvejsning på den nemme måde. Pico 160 cel puls.

Elektrodesvejsning TIG. DC DC Puls. DC DC Puls. Elektrodesvejsning på den nemme måde. Pico 160 cel puls. Elektrodesvejsning DC DC Puls TIG DC DC Puls Elektrodesvejsning på den nemme måde Pico 160 cel puls www.ewm-group.com Pico 160 cel puls Elektrodesvejsning på den nemme måde Kan anvendes overalt Ekstrem

Læs mere

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation >

INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt. VEX35DV til decentral boligventilation > Energi. VEX35DV til decentral boligventilation > INDHOLD: VEX35DV til decentral boligventilation > Generelt VEX35DV til decentral boligventilation > Energi VEX35DV til decentral boligventilation > Konstruktion Generelt VEX35DV, ventilationsaggregat til

Læs mere

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl

slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Akkubore-/skruemaskine slagbore-/skruemaskine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Et godt job er ikke kun et stykke arbejde det er også sjovt. BØRSTELOS MOTOR KOMPAKT OG MED LANG LEVETID De kraftige akku bore- /

Læs mere

Sigma Galaxy - giver svejsning en anden dimension. galaxy serie

Sigma Galaxy - giver svejsning en anden dimension. galaxy serie Sigma Galaxy - giver svejsning en anden dimension galaxy serie state-of-the-art i al sin enkelhed Sigma Galaxy - ny MIG/MAG generation Galaxy er resultatet af nye svejseteknologiske kvantespring; en højteknologisk

Læs mere

Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE

Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE 2.10.2019 Flexlite TX TÆNDER GNISTEN I DIT SVEJSEARBEJDE Flexlite TX-svejsebrændere til TIG-svejsning har fremragende tekniske egenskaber, forbrugsmaterialer

Læs mere

KEMPPI K7 SVEJSEUDSTYR. FastMig X Regular PRODUKTIV LØSNING TIL STEDER, HVOR DER ER BEHOV FOR SVEJSNING AF FORSKELLIGE MATERIALETYPER

KEMPPI K7 SVEJSEUDSTYR. FastMig X Regular PRODUKTIV LØSNING TIL STEDER, HVOR DER ER BEHOV FOR SVEJSNING AF FORSKELLIGE MATERIALETYPER KEMPPI K7 SVEJSEUDSTYR FastMig X Regular PRODUKTIV LØSNING TIL STEDER, HVOR DER ER BEHOV FOR SVEJSNING AF FORSKELLIGE MATERIALETYPER 11.12.2018 FastMig X Regular FASTMIG X MED STANDARDOPSÆTNING ER DEN

Læs mere

MasterTig MLS 2300ACDC

MasterTig MLS 2300ACDC KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR MasterTig MLS 2300ACDC GØR VANSKELIGE OPGAVER TIL EN LEG 4.07.2018 MasterTig MLS 2300ACDC MLS -BETJENING SIKRER OPTIMAL TIG- SVEJSEKVALITET MasterTig MLS 2300ACDC giver TIG-svejsere

Læs mere

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10 Smart!wind, SW-7.5 og SW-10 -faset inverter til husstandsvindmølle, 5,5, 7,5 og 10 kw, standard med ekstra funktion til system kontrol. alle rounder af inverter for små vindmøller op til 20 kw! MODERNE

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART ... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT

INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT LILLE OG SMART ... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT INDBYGGET SIKKERHEDSSYSTEM CE-GODKENDT...... LILLE OG SMART... CALL ME COWELDER 1 EN KOLLABORATIV SVEJSEROBOT INDHOLD En ny svejseassistent 3 Tekniske data svejsemaskiner 4 Tekniske data UR5 5 CoWelder

Læs mere

mig/mag svejsning fra håndværk til sværindustri sigma² serie

mig/mag svejsning fra håndværk til sværindustri sigma² serie mig/mag svejsning fra håndværk til sværindustri sigma² serie Du stiller kravene - vi skræddersyr den ideelle svejsemaskine sigma² - med og uden puls Sigma ² er anden generation af Migatronics populære

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Brugsanvisning. Trådsvejser, 230 V Mig/Mag Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I

Brugsanvisning. Trådsvejser, 230 V Mig/Mag Varenr.: Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf I Fax I Brugsanvisning Trådsvejser, 230 V Mig/Mag Varenr.: 90 36 810 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger

VARIODYN D1 Comprio. Professionel talevarsling til alle typer bygninger VARIODYN D1 Comprio Professionel talevarsling til alle typer bygninger Let at bruge med enestående kvalitet og nem vedligeholdelse. Højt og tydeligt: Talevarslingssystem Talevarsling redder liv. Panik

Læs mere

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand

Condens 6000 W. Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand Condens 6000 W Kondenserende gaskedel til solvarme med buffertank til varme og varmt vand 2 Condens 6000 W Effektiv teknologi Condens 6000 W Fleksibilitet ligger til familien Vil du have en høj standard

Læs mere

7 43 N, 119 05. Brændstofcellesystem VeGA BESTIL NU! UAFHÆNGIG STRØMFORSY- NING TIL ENHVER TID? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Større komfort på turen

7 43 N, 119 05. Brændstofcellesystem VeGA BESTIL NU! UAFHÆNGIG STRØMFORSY- NING TIL ENHVER TID? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. Større komfort på turen 7 43 N, 119 05 UAFHÆNGIG STRØMFORSY- NING TIL ENHVER TID? LIGE HVOR DU ØNSKER DET. BESTIL NU! Brændstofcellesystem VeGA Større komfort på turen Bekendelsen til mere fritid Gør dig uafhængig af lysnettet

Læs mere

WiseRoot+ MEGET EFFEKTIV BUNDSTRENGSSVEJSNING

WiseRoot+ MEGET EFFEKTIV BUNDSTRENGSSVEJSNING WiseRoot+ MEGET EFFEKTIV BUNDSTRENGSSVEJSNING 9.04.2019 WiseRoot+ PRODUKTIV MIG-SVEJSEPROCES MED GARANTI FOR HØJ KVALITET WiseRoot+ er en optimeret kortbueproces til bundstregssvejsning uden backing. Den

Læs mere

Trådboks drive 4X. Det perfekte drev. /// Perfektion som princip. /// simply more

Trådboks drive 4X. Det perfekte drev. /// Perfektion som princip.  /// simply more Trådboks drive 4X Det perfekte drev / Perfektion som princip www.multimatrix.info / simply more MULTIMATRIX / trådboks drive 4X Universelt anvendelig Trådboks drive 4X På byggepladser eller i produktionshaller,

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Med en LPS får du 230V & 12V hvor som helst uden at din bil holder med dyr og forurenende tomgangskørsel. Clayton Power LITHIUM BATTERY ADAPTABLE POWER SYSTEMS TECHNOLOGY

Læs mere

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis

Behagelig og billig varme. med træpiller og træflis Behagelig og billig varme med træpiller og træflis CO 2 Neutral Varme Stigende priser på fossile brændsler, såsom olie og gas kræver alternative og bæredygtige varmeløsninger til decentrale opvarmning.

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

HÅNDAPPARATER TIL OMSNØRING MED PLASTBÅND

HÅNDAPPARATER TIL OMSNØRING MED PLASTBÅND HÅNDAPPARATER TIL OMSNØRING MED PLASTBÅND FORDELEN VED STRAPEX Håndapparat, bånd og kundeservice som et integreret system DET RIGTIGE APPARAT Strapex har mange håndapparater, som dækker alle behov for

Læs mere

MAKING HARD WORK EASY

MAKING HARD WORK EASY MAKING HARD WORK EASY Det skal være nemt for dig at passe på dine medarbejdere. Som leverandør af ergonomiske produkter er vi eksperter i optimal indretning af arbejdspladser. På denne måde hjælper vi

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MinarcMig Evo 200 ULTIMATIV ENERGIUDNYTTELSE KOMBINERET MED HØJ KOMFORT

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. MinarcMig Evo 200 ULTIMATIV ENERGIUDNYTTELSE KOMBINERET MED HØJ KOMFORT KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR MinarcMig Evo 200 ULTIMATIV ENERGIUDNYTTELSE KOMBINERET MED HØJ KOMFORT 25.06.2019 MinarcMig Evo 200 BRUGERVENLIG MIG/MAG-LØSNING TIL MOBIL SVEJSNING MinarcMig Evo 200 er en bærbar

Læs mere

og fuld kontrol Styrke

og fuld kontrol Styrke Styrke og fuld kontrol Make it your home. Skab dit eget hjem med vinkelsliberne PWS 700-115, PWS 750-115 og PWS 850-125. De er kraftige, robuste og tilbyder god føring og kontrol takket være deres kompakte

Læs mere

KEMPPI SVEJSER. Minarc EVO 180 INDEHOLDER:

KEMPPI SVEJSER. Minarc EVO 180 INDEHOLDER: Minarc EVO 180 3,3 m netkabel med schuko stik Skulderrem Elektrodekabel 16 mm2, 3 m (krokodillenæb) Returkabel 16 mm2, 3 m VRE NR. 61002180 Minarc Minarc EVO 180 Tilslutningsspænding 1~, 50/60 Hz 230 V

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der...

lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... lindab vi forenkler byggeriet Premum & Premax Fleksibilitet, når behovet er der... Nå dine mål med fuld fleksibilitet Vil du have friheden til at kunne ændre bygningens indretning? Har du behov for at

Læs mere

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco

Your reliable partner. Hurtig, støjsvag og. Vacumat Eco Your reliable partner Hurtig, støjsvag og Vacumat Eco effektiv på enhver måde Vandets kvalitet bestemmer ydelsen Kvaliteten af vandet bestemmer ydelsen af varme- og kølesystemer. Et system med iltholdigt

Læs mere

1 million skruninger.

1 million skruninger. BYGGERI 1 million skruninger. FEIN batteridrevet skruemaskine ASCS 6.3 og ASCS 4.8. Kulløs FEIN PowerDrivemotor. Den nye målestok inden for monteringsteknik: FEIN batteridrevet skruemaskine op til 4,8

Læs mere

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation

Uendelig rolig gang. utrolig kraft. New Compact Generation Altid det rigtige valg Bosch Compact-generationen. Uendelig rolig gang utrolig kraft. De nye, kompakte excenterslibere fra Bosch. New Compact Generation NYHED! Den nye Compact-generation af excenterslibere.

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej!

Flex Ultra solceller. Ren og uafhængig strøm på din vej! Flex Ultra solceller Ren og uafhængig strøm på din vej! X-Sol Danmark Siden 2010 har X-Sol Danmark produceret og leveret fleksible solceller til opladning af batterier, altså off-grid løsninger. Vi har

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

ELEKTRONISKE SVEJSEHJELME

ELEKTRONISKE SVEJSEHJELME OERLIKON SKANDINAVIEN Krossverksgatan f Limhamn Tlf. : + 0 00 Fax: + 0 0 www.oerlikon-welding.dk CHAMELEON Total komfort med flydende krystal-teknologi ien beskyttendeog behageligsvejsehjelm. Hjelm udførelse

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

ALbee TM. Den moderne flaske som forenkler dit arbejde. Find din nærmeste forhandler eller bestil din ALbee online

ALbee TM. Den moderne flaske som forenkler dit arbejde. Find din nærmeste forhandler eller bestil din ALbee online ALbee TM Den moderne flaske som forenkler dit arbejde Find din nærmeste forhandler eller bestil din ALbee online www.albee.dk ALbee TM ArgonMix 18% CO 2 Universel beskyttelsesgas til: MAG-svejsning med

Læs mere

A5 MIG Rail System 2500 EFFEKTIV, MEKANISERET MIG-SVEJSNING PÅ DEN NEMME MÅDE

A5 MIG Rail System 2500 EFFEKTIV, MEKANISERET MIG-SVEJSNING PÅ DEN NEMME MÅDE A5 MIG Rail System 2500 EFFEKTIV, MEKANISERET MIG-SVEJSNING PÅ DEN NEMME MÅDE 22.08.2019 A5 MIG Rail System 2500 EFFEKTIV, MEKANISERET MIG-SVEJSNING PÅ DEN NEMME MÅDE A5 MIG Rail System 2500 er den mest

Læs mere

Produktprogram. Vejledende prisliste 2014-15

Produktprogram. Vejledende prisliste 2014-15 Produktprogram Vejledende prisliste 01-1 INDHOLDSFORTEGNELSE MCZ FACE... MCZ KAIKA Air... EGO.0 Air... EGO.0 Air med topafgang... MCZ SAGAR Air... MCZ TOBA Air...11 STAR.0 Air...1 MUSA.0 Air...1 MCZ THEMA

Læs mere

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design

97,3 % DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesområder, fra 2,0 kw til 4,6 kw 97,3 % Maksimumeffektivitet

Læs mere

Eftersyn. På adressen: Søvejen 1, 6500 Vojens. Fredag d. 15. september :00-13:00. Auk: 2896 Kat: 2.

Eftersyn. På adressen: Søvejen 1, 6500 Vojens. Fredag d. 15. september :00-13:00. Auk: 2896 Kat: 2. 2896-3-hjulet el scootere, svejsere, bremseprøvestand, luftaffjedringer m.v. Udlevering / Eftersyn Auktionen slutter Udlevering På adressen: Søvejen 1 6500 Vojens Fredag d. 22. september 2017 09:00-14:00

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS

DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS DEN NYE STANDARD FOR IP-KAMERAER MADE BY ABUS 1 1 Hvad har videoinstallatøren brug for? Inden vi udviklede vores nye IP-kameraer, lyttede vi til andre. Vi ville gerne vide, hvad der er vigtigst for dig,

Læs mere

1456 www.hettich.com

1456 www.hettich.com 1456 www.hettich.com Programoversigt Udtræk til træskuffer Udtræk Quadro Oversigt 1458-1459 Udtræk til træskuffer Kuglelejeudtræk KA Oversigt 1498-1499 Udtræk til træskuffer Rulleudtræk FR Oversigt 1524-1525

Læs mere

PI 200 250 320 400 500

PI 200 250 320 400 500 PI 200 250 320 400 500 Migatronic Pi - TIG svejsemaskiner fra bærbar til heavy duty MMA i V-fuge Avanceret TIG og MMA på den nemme måde Migatronic Pi er brugervenlige svejsemaskiner, der dækker ethvert

Læs mere

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT.

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT. KAP- OG GERINGSSAVE work. don t play. SAVER ALT. NU FÅR TRÆET FULD KRAFT. Der bør alle slå til. For de nye kap- og geringssave fra Metabo er absolut robuste og alsidige. De egner sig til kapning af meget

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Master MLS 3500 FØRSTEKLASSES MMA-SVEJSEKVALITET

KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR. Master MLS 3500 FØRSTEKLASSES MMA-SVEJSEKVALITET KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR FØRSTEKLASSES MMA-SVEJSEKVALITET 16.07.2019 MMA-ELEKTRODESVEJSEMASKINER MED ROBUST KONSTRUKTION OG FREMRAGENDE LYSBUESTYRING VELEGNEDE TIL ALLE ELEKTRODETYPER -serien er det bedste

Læs mere

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig

2 maskiner. mom s. en time. Enkel servering. 16 kilo pommes frites på. kan tilberede. Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig Enkel servering Driftsikker & levedygtig Enkel & hurtig billigere sundere hurtigere Servér hele menuer og snacks hele døgnet Færre omkostninger Større profit 2 maskiner kan tilberede 16 kilo pommes frites

Læs mere

A5 MIG Orbital System 1500

A5 MIG Orbital System 1500 KEMPPI K5 SVEJSEUDSTYR A5 MIG Orbital System 1500 TOTALLØSNING TIL ORBITALSVEJSNING 13.12.2018 A5 MIG Orbital System 1500 MARKEDETS MEST EFFEKTIVE MEKANISEREDE SYSTEM TIL MIG-ORBITALSVEJSNING A5 MIG Orbital

Læs mere

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet.

For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. For alle, som også overvinder grænser på arbejdet. ZARGES-kufferten den perfekte kombination af elegance og robusthed Så legendarisk. Så elegant. Den nye ZARGES-kuffert. Du vil gøre det perfekte indtryk

Læs mere

Excentersliber EVA 150 E

Excentersliber EVA 150 E Excentersliber EVA 150 E EVA 150 E: Kraft og sikkerhed Made in Germany Lave vibrationer høj aflastning EVA 150 E er på det bedste egnet til langtidsbrug. Vibrationspuffere afkobler grebet, så vibrationerne

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

PI 200 250 320 350 400 500

PI 200 250 320 350 400 500 PI 200 250 320 350 400 500 Migatronic Pi - TIG svejsemaskiner fra bærbar til heavy duty Øget automatik og godt design - både til manuel svejsning og automat/robot Migatronic Pi serien dækker hele spektret

Læs mere

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet

Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer. systemet Et svejsbart muffesystem til præisolerede rørsystemer systemet det sikreste muffesystem til præisolerede rør Fremstillet af samme materiale som kapperøret Samme muffesystem til både lige rør og afgreninger

Læs mere