S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 3 juni/juli/august Juni 5. Grundlovsmøde, Højerupgård, Vallensbæk,

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 3 juni/juli/august Juni 5. Grundlovsmøde, Højerupgård, Vallensbæk,"

Transkript

1 S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 3 juni/juli/august årgang Juni 5. Grundlovsmøde, Højerupgård, Vallensbæk, kl Torvearrangement, Børn og unge, Albertslund centrum. Kl Udviklingen af Herstedernes industripark, Birkelundgård kl Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl August 16. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl Deadline for s-posten 26. Torvearrangement, Velfærdspolitik, Albertslund centrum. Kl Medlemsmøde om budgettet, Birkelundgård kl Udsendelse af s-posten, Birkelundgård kl. 17 Velkommen til et stort sommernummer af vores medlemsblad. Der er referat af møder og de fine taler fra 1. maj. På midtersiden det traditionelle billede fra 1. maj lige til opslagstavlen Her i foråret og tidlige efterår vil I kunne møde vores kandidater og kommunalbestyrelsesmedlemmer til arrangementer i byen se hvornår Der er medlemsmøder om byplanlægning og budget og invitation til grundlovsfest. Til 1. maj med far Kære medlemmer I ønskes en rigtig god sommer med masser af sol og afslapning. Så ses vi igen til et spændende og aktivt efterår med valgkamp 1.

2 Side 2 S-POSTEN Medlemsblad for Socialdemokraterne i Albertslund. Redaktion: Jette Kammer Jensen (ansvarshavende) Britta S. Jørgensen (layout) Britta.Schneider.Joergensen@skolekom.dk Indlæg sendes eller mailes til: Jette Kammer Jensen Tranehusene 96, 2620, Albertslund Tlf kammerjensen@webspeed.dk Deadline - se kalenderen bagest i bladet S-posten tilgår medlemmerne, Folkebibliotekerne, ABA, Albertslund Posten m.fl. Leveringsproblemer - kontakt Aage Jensen, tlf Information via mail: Tilmelding eller afmelding til: elseboel@stofanet.dk Husk også at oplyse ny mailadresse. Indhold: S-posten Redaktion og bladets indhold... side 2 For 127 ende gang og i solskin. side 3 Referat af generalforsamlingen... side 6 Formandens beretning... side 8 Gruppens hjørne... side 11 Billeder fra 1. maj... side 12 Et samlingspunkt på facebook... side 13 Gruppebillede... side 14 Solidaritet og Hus forbi... side 16 Usa og Danmark (Anne Sina)... side 18 Danskerne interesserer sig for Sundhed (Claus Heje)... side 19 Et svendestykke (Mogens Lykketoft)... side 20 Hånden på hjertet... side 22 Kampagnedag om velfærd... side 23 Invitation til grundlovsdag... side 24 Kampagnedag om børn og unge.. side 24 Medlemsmøde om Hersted Industripark... side 25 Medlemsmøde om budget... side 25 Kalenderen... side 26 Arbejdsgrupper... side 26 A-gruppen... side 27 Partiforeningens bestyrelse... side 28 Jeg vil gerne være medlem af Socialdemokratiet Navn: Adresse: Postnr.: Ønsker nedsat kontingent By: På grund af at være fyldt 62 år Tlf.: Dato: / 2017 Underskrift: Sendes til: Socialdemokraterne i Albertslund, v/ Else Boel, Stjernens Kvt. 5 C, Albertslund

3 S-posten For 127 ende gang og i solskin. Side 3 1. maj blev stiftet som Arbejdernes internationale kampdag i året for den franske revolution. Traditionen tro mødtes rigtigt mange medlemmer på Birkelundgaard, for det er her vi mødes med venner, lytter til taler og synger de gammelkendte sange. Fællesskabsfølelsen er i højsædet. I 1977 havde Alt for Damerne et interview med en hjemmehjælper fra Hvidovre. Hjemmehjælperen fortalte om en hverdag som enlig mor med tre børn og jobbet som hjemmehjælper, en hverdag, der skulle hænge sammen. Men også med en optimisme og tro på, at alt nok skulle gå godt for meget var også godt. En enkelt sentens skilte sig ud: Det er som om folk ikke tror, at en hjemmehjælpers søn kan gå på gymnasiet Den egentlig årsag til, at jeg hver dag i tre år drog ad Hvidovrevej til Rødovre Statsskole, tog den gymnasieeksamen, som blev vejen til uddannelse og det gode arbejdsliv som lærer og familiefar - det var et stærkt velfærdssamfund, der holdt hånden under den lille familie i starten af 70 erne og en enlig mor, der kæmpede hver dag. Kunne borgmesteren berette. Det var i en periode, hvor velfærdssamfundet siden 50 erne bugnede af optimisme: * Troen på fremtiden. * Troen på de teknologiske fremskridt. * Troen på demokrati. * Troen på ligestillingen mellem kønnene. * Troen på at investeringer i samfundets fællesskaber kommer 10-fold igen i mennesker, der får mulighed for at folde sit fulde livspotentiale ud. * Troen på, at et stærkt samfund også er et samfund, der løfter og samarbejder på tværs af landgrænser. Den 1.maj fejrer vi det projekt.

4 Side 4 S-posten Det er den socialdemokratiske kernefortælling, der skal vinde kommunalvalget i november. Ikke bare her i byen, men over hele landet. Aldrig nogensinde før har der været så stærkt brug for et styrket socialdemokrati. * Til at omsætte ny teknologi, til nye uddannelser og jobs. * Til at skabe større lighed. * Til at gå forrest i klimakampen og udvikle et samfund på vedvarende energikilder. * Til at gendigte det unikke velfærdsprojekt Albertslund, der blev skabt på den bare mark i 60 erne og 70 erne. Hvor familier i tusindvis flyttede ud til Danmarks mest velplanlagte by med lys, luft, grønne områder og Danmarks mest fantastiske stisystem. Og vigtigst af alt: moderne familieboliger og skoler og institutioner spækket med engagerede og dygtige lærere og pædagoger. Som uden manualer, evidens og dokumentationskrav læste vores politiske projekt om, at en god start i børnehaven er en god start i skolen, der er en god start på et uddannelse og jobliv. Vi byggede bjerge Høghsbjerget og Herstedhøje. Af affaldsjord og gamle byggematerialer. Den gang handlede det om at skabe rekreative områder. I dag kalder vi det resursebevidsthed. En arkitekt sad i 60 erne på sit lønkammer og skabte ud af forhåndenværende materialer: Albertslundlampen. Og der blev lys og og lampen blev verdensberømthed i et omfang, så der er ikke mange steder på kloden, hvor man ikke føler sig hjemme som albertslunder. Fremtiden er byens DNA og derfor hedder vores valgprogram Fælles om fremtiden, vi kommer til at bygge nye bjerge i de kommende år.

5 S-posten Side 5 Albertslund er en del af verden. En gang imellem kan det blive så abstrakt, at vi glemmer det, der ligger lige for, nemlig at et af verdens bedste fødevarekamre ligger udenfor vores dør: på Sjælland. Vi vil skabe en direkte fødekæde af økologiske produkter fra landmænd i Lejre og Lolland til børn og unge i Albertslund. I 60 erne og 70 erne sågar den dag i dag kommer byplanlæggere og eksperter til Albertslund for at se på byplanlægning. Men nu kommer de også for at opleve vores gendigtning. I 2026 er hele byen forsynet med miljøvenlig fjernvarme. To internationale delegationer kommer indenfor de næste to uger. I DOLL har de konstant byer og virksomheder på besøg for at se på energibesparende lysløsninger. Vi er forpligtet på samarbejde. Ikke bare med den store verden, men også den nære. Ikke fordi vi skal, men fordi det er det rigtige.. Måske nok så tydeligt i samarbejdet med de 10 kommuner og regionen om en letbane i ring 3. En bane, der skal betyde færre biler, mindre støj og møg, bedre miljø og klima - og bane vejen for nye nye job og boliger de næste par årtier. Og i vores by bane vejen for en omfattende omdannelse af Hersted Industripark til en hel ny bydel. Der er så meget, vi skal arbejde med og tage fat på i den kommende valgperiode. Derfor er jeg så glad for, at vi stiller et så engageret, dygtigt og stærkt Albertslundshold på liste A. Det er os socialdemokrater, der har den fulde pakke: velfærd i hverdagen, der går hånd i hånd med byudvikling og skaber grundlaget for den velstand, der skal betale vores fællesskab.

6 Side 6 Referat af generalforsamling d S-posten Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Claus Heje valgt med applaus. 2. Godkendelse af dagsorden: Godkendt 3. Valg af referent : Nikolaj Kristian Carlsen 4. Valg af Stemmetællere Nils Jensen, Chresten Nielsen og Simon Eriksen 5. Beretninger a. Kommunalpolitik v/ borgmester Steen Christiansen Byen er inde i voldsom transformationsproces. Albertslund er bygget hen over bar mark og nu skal vi videreudvikle byen. Steen pegede på nogle af de positive ting, der er sket eller er på vej. Nyt gymnasium kommer til byen, Next. Bred budgetaftaler for 2017 (ABFCO) Skole for alle, Facadeløsning Albertshøj / Sundhedshuset fysiske renoveringer i skoler, Idrætshandlingsplan Grundsalg (Posthus, Roskildevej, Hjørnegrunden, Randager 1) Renoveringer af boligområderne, Seniorboliger vi er i gang Steen Christiansen orienterede også om borgmesterens bestyrelsesposter og honorarer. Den kommunalpolitiske beretning blev godkendt med applaus b. Organisatorisk v/ Partiforeningsformand Finn Stubtoft Husk ældrerådsvalget Øget fokus på regionsrådsvalget og Claus Heje som kandidat dertil. Organisatorisk beretning godkendt med bifald. (kan læses i posten) c. Regnskab v/ kasserer Else Boel Vi er pt. 382 medlemmer (nedjusteret til 324) Regnskab og valgpulje godkendt med applaus. 6. Vedtagelse af kommunalpolitisk program Borgmester Steen Christiansen præsenterede valgprogrammet. Ca. 50 medlemmer har været med til at skrive valgprogrammet. At skrive valgprogrammet er at fortælle historien om Albertslund. Der var fremsendt 16 ændringsforslag til det kommunalpolitiske program. Alle ændringsforslag blev enten vedtaget, som de var eller delvist vedtaget med lidt tilpasset tekst.

7 S-posten Det kommunalpolitiske program med ændringerne blev vedtaget med applaus. 7. Indkomne forslag: Der var ikke fremsendt nogen forslag. 8. Valg til bestyrelse: Side 7 a. Formand (1 år): Finn Stubtoft valgt med applaus b. Sekretær (1 år): Nikolaj Kristian Carlsen valgt med applaus c. Næstformand (2 år): Britta Jørgensen genvalgt med applaus d. Kasserer (2 år): Else Boel genvalgt med applaus e. 2 Bestyrelsesmedlemmer (2 år)signe Hagel Andersen og Per Sheye valgt med applaus f. 1 bestyrelsesmedlem (1 år) Jørgen Stubtoft og Aase Elkott valgt med applaus g. 3 Suppleanter På valg: Dorthe Holm valgt med applaus 9. Valg af revisorer a. 2 revisorer På valg: Jørgen Lind og Astrid Hansen genvalgt med applaus b. 2 revisorsuppleanter: Jette Blom-Jensen og Simon Eriksen 10. Valg til kongres: a.3 delegerede: Finn Stubtoft valgt med applaus Britta Jørgensen valgt med applaus Nikolaj Kristian Carlsen valgt med applaus b.2 suppleanter: Bestyrelsen finder suppleanter 11. Valg af fanebærer: Fanebærer På valg: Karsten Wennerberg valgt med applaus Fanebærer suppleant: Per Gustafsson valgt med applaus 12 Valg til AOF Bestyrelsesmedlem: Repræsentantskabsmedlem : Per Gustafsson valgt med applaus Steen Poulsen valgt med applaus 13 Eventuelt Line Søby, der er formand i DSU Albertslund Glostrup orienterede om deres aktiviteter. Venlig hilsen Bestyrelsen

8 Side 8 S-posten Formandens beretning fra generalforsamlingen Ved: Finn Stubtoft Omkonstituering i bestyrelsen I april sidste år blev Karin Kring valg som formand, og jeg blev valgs som næstformand. I efteråret meddelte Karin, at hun af private grunde ikke længere ønskede at være formand og dermed udtræde af bestyrelsen. Det har betydet en del omkonstitueringer i bestyrelsen, som I vil se når vi skal vælge bestyrelsesmedlemmer. Jeg (Finn Stubtoft) blev formand Britta Jørgensen blev næstformand Claus Heje blev indsuppleret i bestyrelsen Bo Nakel, der blev valgt i april ønskede at udtræde af bestyrelsen og derfor blev Per Scheye indsuppleret. Da Jane Nannberg ønskede at stoppe som sekretær blev Nikolaj Carlsen konstitureret. Den eneste, der ikke på en eller anden måde er på valg er så Christen Nielsen. Valg af folketingskandidat I efteråret var vi for første gang i mere end 25 år igennem en proces, hvor vi skulle vælge en ny folketingskandidat. Mogens Lykketoft meddelte på partiets kongres i september, at han ikke ønsker at opstille ved det kommende folketingsvalg. Vi kom igennem med en rigtig god proces, hvor vi havde 5 kandidater. Der måtte 2 urafstemninger til, inden den endelige kandidat var valgt. Jeg vil gerne takke alle kandidaterne for en god og fair valgkamp og særligt ønske Anne Sina tillykke med valget. Vi glæder os til at skal føre den kommende folketingsvalgkamp sammen med dig. Men også en stor tak til vore medlemmer, som så engageret deltog i dels de 2-3 valgmøder, der blev afholdt med kandidaterne, men også for at de så talstærkt deltog i selve afstemningen. Det er afgørende for partiet, at vore folketingskandidater har så godt et mandat, som muligt og det mener jeg afgjort at Anne Sina har med en stemmeprocent på godt 64 %. Uanset hvem man støttede i valgkampen, er det vigtigt at vi bakker op om Anne Sina, så vi også har en stemme i folketinget efter næste valg. Kommunalpolitisk program I dag skal vi vedtage vores kommunalpolitiske program. Det er et program, som sætter retningen for de kommende 4 år med Socialdemokraterne ved roret i Albertslund. Det er et godt og visionært program, som jeg er helt tryg ved, at vi skal rulle ud fra nu og

9 S-posten frem til den 21. november. Vi har holdt et par medlemsmøder om det kommunalpolitiske program, og jeg vil takke arbejdsgrupperne, som har leveret gode input til programmet. Opstilling af kandidater til kommunalvalget Igennem efteråret har vi haft meget fokus på at opstille kandidater til kommunalvalget 21. november. Vi har opstillet 16 rigtig gode kandidater som er en god blanding af nuværende kommunalbestyrelsesmedlemmer og medlemmer, som ikke tidligere har været opstillet. Det er lykkedes at få en rigtig god geografisk spredning af kandidaterne, således at vi er godt repræsenteret i alle dele af kommunen. Personligt kunne jeg godt have tænkt mig, at vi havde en noget bedre kønsmæssig fordeling af kandidater, men det har ikke skortet på opfordringer til at flere kvinder stillede op. Valg af regionskandidat Dette efterår har i sandhed stået i kandidaters tegn. Vi har også valgt en regionskandidat til regionsrådsvalget, som jo finder sted samtidig med kommunalvalget den 21. november. Også her var der flere kandidater at vælge imellem. Valget blev foretaget på en kredsgeneralforsamling, og jeg er glad for at kunne konstatere, at det var Albertslunds kandidat, der vandt og jeg vil gerne her sige tillykke til Claus Heje som vore Side 9 regionsrådskandidat. På lørdag er der regionsrepræsentantskabsmøde, hvor vi skal prioritere de 25 kandidater fra de forskellige kredse i regions Hovedstaden. Jeg håber, at vi kan give Claus en fornuftig placering ligesom vi skal sikre, at Claus får et godt valg, der betyder at vi fra januar har en repræsentant i regionsrådet. Kommunalvalgkampen Vores helt stor fokus I den kommende tid vil fokus være valgkampen op til den 21. november. Her har vi brug for alle gode kræfter. Vi har store ambitioner om at gå et mandat frem, men det bliver ikke nemt. Derfor vil jeg appellere til at alle medlemmer giver en hånd i valgkampen. Vi skal ikke tage for givet, at vi får borgmesterposten. Vi kan se af de valgforbund, der er indgået, og de udtalelser, der er faldet, at vi har opposition på begge sider. Vi skal bruge mange kræfter på at overbevise borgerne om, at vi kan tage vare på videreudvikling af kommunen, som Steen har beskrevet det, og som vi senere skal vedtage i vores kommunalpolitiske program. Vær sikker på, at vi vil kontakte jer alle sammen, for at involvere jer i valgkampen. Allerede i maj og juni vil vi være på gaden (eller torvene) med budskaber med udgangspunkt i det kommunalpolitiske

10 Side 10 S-posten program, som vi vedtager i dag. Til sidst vil jeg erindre jer om vores 1. maj arrangement på mandag på Birkelundgård. Det starter kl og der vil være taler af Mogens Lykketoft, Steen Christiansen, Anne Sina og Claus Heje. Derudover er der grundlovsmøde den 5. juni kl sammen med Vallensbæk og Brøndbykredsen. Det foregår på Højrupgård, Højrupgårdsvej 1, 2625 Vallensbæk Landsby, der er ud over taler af General- sekretær Anders Ladekarl, Dansk Røde Kors. Folketingskandidat Anne Sina (S) Taastrupkredsen, Forbundsformand Ole Wehlast, Fødevareforbundet NNF og Folketingsmedlem Mattias Tesfaye (S) Brøndbykredsen, vil være mulighed for at købe mad fra grillen. Nye bestyrelsesmedlemmer Jørgen Stubtoft Signe H. Andersen Aase Elkott Dorthe Holm

11 S-posten Gruppens hjørne Side 11 Af borgmester Steen Christiansen S-gruppen og bestyrelsen har en fælles mission om at styrke den politiske debat blandt medlemmerne. Derfor vil jeg fremover i S-posten skrive om nogle af de sager, som gruppen arbejder med. En veloverstået generalforsamling, en 1.maj med engagement og Mette Frederiksen i topform - og 25 år med grønne regnskaber i Albertslund. Hvor meget mere kan man forlange af os? Temmelig meget, faktisk. Først og sidst at vi fortsætter med at tage teten i udviklingen af Albertslund. Rigtig meget er igang og skal følges til dørs: Renoveringen af Kanalgaden som et af de største projekter, bygning M ved Kongsholmskolen, nyt tag på stadion, busstoppested ved Sundhedshuset, Renoveringerne i boligområderne: VA Gårdhavehusene ( som måske helt skal nyopføres), Albertslund Vest, Blokland med ny helhedsplan, boligbyggeri på COOP-grunden - og meget mere. Byen gennemgår i disse år en helt afgørende fornyelse. Og helt afgørende: et splinternyt gymnasium på Kongsholmgrunden, som skal stå klar allerede i Det bliver en fantastisk mulighed for byens unge og et kæmpeløft til byen. Musikskolen skal ind i et nyt spændende samarbejde. Gymnasiet vil øge kundestrømmen i Albertslund Centrum. Der er meget glæde sig over. Og så er der enkelte områder, hvor vi er lidt presset - fx i forhold til at overholde ventelistegarantien til plejeboliger. Det arbejder vi på at løse, så velfærden også her i orden, mens vi får bygget nye plejehjempladser i tilknytning til Albertshøj og på Humlehusgrunden. Desværre får vi stadig flere borgere, der er ramt af demens, så alle nye pladser bygges demensegnede. Første borgermøde om seniorboliger har været afholdt. Det var særdeles velbesøgt. Vi holder et nyt d.8. Juni kl på Stadion både om almene og private seniorboliger. Kom gerne. Og så har en gruppe unge i Albertslund som de første i Danmark haft energien og kampgejsten til at få borgerforslag

12 Side 12 direkte på kommunalbestyrelsens dagsorden. 672 underskrifter er blevet indsamlet til et borgerdrevent forslag. Og det er så også præcis, hvad de gerne vil, nemlig et hus drevet på frivillig basis af unge. Det er helt kanon, og vel helt i byens DNA, at vi som første kommunalbestyrelse i landet kommer til at behandle et fod- S-posten slag stillet direkte af borgerne. Det og meget andet fortæller jeg løbende om på min Facebook side. Følg mig på [ steenchristiansen37 ] Dbh Steen 1. maj på Birkelundgård Foto Jan Kristensen

13 S-posten Et samlingspunkt på Facebook Side 13 Socialdemokratiet startede kommunalvalgkampen i Albertslund Centrum den 20. maj. Selv Olsens banden kom til byen for at se hvordan vi socialdemokrater går på kampagne. Af Nikolaj Kristian Carlsen Vi var på torvet med vores visioner for, hvordan Albertslund kan udvikle sig, og hvad vi kan bruge fængselsgrunden til. Vi vil gerne have dig med næste gang, vi er ude at fortælle om vores politik. Olsen-banden kom til Albertslund Centrum i Bennys bil. Egon, Kjeld og Benny lod sig fotografere sammen med byrådskandidaterne og andre albertslundere, mens et band spillede den vuggende kendingsmelodi. Vi har brug for din hjælp i forbindelse med kommunalvalget. En af måderne, du kan holde dig opdateret på er via vores facebook gruppe - og meld dig ind i gruppen, så du kan følge med i, hvad du kan hjælpe os med og melde dig til vores begivenheder. Du kan finde os her: [ groups/ /?fref=ts Det er hyggeligt at tale med folk i byen om vores politik og lytte til deres synspunkter. Sådan kan vi udvikle Albertslundsammen. Vi glæder os til at se dig i byen og håber, du vil dele flyers, bolcher og balloner ud. Et godt sted at starte dit engagement for fællesskabet er ved at melde dig ind i vores Facebook gruppe. Vær med og hjælp til med at kæmpe for et godt resultat efter kommunalvalget. Vi ønsker en solid socialdemokratisk politik for børnene, biblioteket, uddannelsesinstitutionerne, miljøet og pensionisterne. Så kom med og vær med til at skabe politiske forandringer, så vi skaber Albertslund sammen. Udover valgkampaktiviteter bliver gruppen brugt til at dele begivenheder som medlemsmøder og andre arrangementer, som partiforeningsbestyrelsen er involveret i, og som vi håber du har lyst til at deltage i. Det har du har mulighed for ved at holde dig ajour med i gruppen.

14 Side 14 S-posten

15 S-posten Side 15

16 Side 16 Solidaritet og hus forbi S-posten Første maj er dagen, hvor hele arbejderbevægelsen markerer denne internationale festdag for hinanden. Det er dagen, hvor store og slagkraftige taler slippes løs og hvor arbejdersangbogens favoritter afsynges godt krydret med varm kaffe og rundstykker. Og dette år var ingen undtagelse og dog en lille uforudset ændring var der: Udenfor stod en Hus Forbi-sælger, som havde tænkt: Denne dag må jeg kunne sælge en masse aviser blandt de mennesker, som netop hylder solidariteten og trygheden ved det store fællesskab. Heldigvis var der en beskeden håndfuld, som købte avisen og gav et par varmende ord med på vejen specielt en yngre dame ved navn Kirsten, som interesseret spurgte, om jeg kunne tænke mig en kop varm kaffe men the er bedre, så det kom hun med sammen med et frisk rundstykke. Senere gentog det sig, hvor en anden venlig sjæl bød på varm the og franskbrød. Det var dejligt! Det var koldt udenfor og trods et par venlige opfordringer fra bl.a. Vibeke Storm om at træde indenfor så valgte jeg blive ude i det kølige morgenluft. Det valg traf jeg selv og nogen undres sikkert: Hvorfor går manden dog ikke ind i stedet for at stå og småfryse. Forklaringen er enkel: Når først man ender nede på kontanthjælps-området, så er bunden næsten nået. Og det føles flovt og ydmygende. Og der er et blåt loft over, hvor megen hjælp man kan hente trods et langt arbejdsliv, hvor skatten inklusiv topskatten og top-topskatten er blevet betalt med glæde. MEN det er ikke en selvvalgt situation det er bare omstændighederne og især dåbsattesten, som har gjort, at jeg befinder mig helt dernede, hvor det øvrige samfund skeler skævt til én - og hvor LA-folk offentligt tilkendegiver, at man ikke er fattig, når man er på kontanthjælp. De har ret - hvis de sammenligner vilkårene i nogle af verdens fattigste lande med en dansk kontanthjælp. I den sammenhæng er det jo nærmest det rene slaraffenland - men realia er, at kontanthjælpen skal vejes op mod levevilkårene og prisniveauet i dette land - og her kommer LA og andre til kort, for kontanthjælpen er nærmest reduceret til niveauet før K.K. Steinckes socialreform fra målt i nutidskroner.

17 S-posten Heldigvis kunne jeg åbne døren lidt på klem og høre Lykketofts tale. Som altid var den fuld af vid og bid og oprigtig forargelse over den retning vort samfund har taget med det blå regimente ved roret. Jeg har altid beundret den mand for hans evne til at analysere og konkludere uden at byde ind med andet en anstændige synspunkter. Det glædede mig og da han gik lod jeg et forsigtigt hej ryge igennem luften, da han trådte ned ad trappen men det han hørte det tilsyneladende ikke for han svarede ikke tilbage. Også borgmester-steen kom forbi og vi fik en lille snak om, hvordan det går mig og mine to små drenge. Heldigvis har de det godt og trives trods det faktum, at mit hoved har stødt imod kontanthjælpsloftet og andre uhyrligheder. Side 17 Her var der ingen vej udenom: Jeg blev nærmest fysisk trukket ind i det store lokale, hvor formanden Jim Staal greb mikrofonen og opfordrede til, at man støttede den unge Hus Forbisælger. Og det gjorde de. Tak! MF'er Morten Bødskov blev overrasket over at se mig i denne situation, men donerede straks et beløb, som har sikret mad på bordet de næste par dage til mig og de to små knægte, som jeg har fået i sen alder. Alt i alt blev denne 1. maj en god og energiskabende dag for mig og forhåbentlig også for mange andre og jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for støtten og hjælpen. Skulle der være en enkelt eller to, som ikke nåede at købe avisen eller blot ville yde en skærv, så kan det gøres via mobilpay En glad og standhaftig Hus Forbi-sælger (navnet er redaktionen bekendt) MEN - alt i alt var det en dejlig morgen trods morgenkulden og det beskedne avissalg. Da oprydningsholdet var gået i gang traskede jeg afsted med kurs mod 3F i Glostrup, som også fejrede 1. maj på klassisk vis.

18 Side 18 USA og Danmark (1. maj tale) S-posten Anne Sina vores nye folketingskandidat har familie i USA og brugte sin 1.maj-tale til at sammenligne borgernes vilkår i de 2 lande: Anne Sina (AS) har fået en uddannelse uden at skulle betale for den, hendes familie i USA bærer fortsat på den gæld, de skulle betale for at læse på universitet. AS kan tage på skadestue ved skader og blot vise sit sygesikringsbevis, hendes familie over there skal dels have en sundhedsforsikring, dels først høre, om den dækker skade, og kan risikere, at de skal frem med kreditkortet for at blive behandlet Vi har gode vilkår med barsel med løn, det har hendes familie ikke i USA Herhjemme tager fagforeningerne hånd om sine medlemmer, hvis de bliver behandlet sårligt på arbejdsmarkedet familien over there må klare det selv Vi har pensionsordninger, som giver os en tryg pensionisttilværelse, det er USA-familien ikke sikret og de skal betale for ældrepleje USA er et rigt land måske endda rigere end Danmark, og skatterne er lave. Men USA har ikke et velfærdssystem, hvor vi kærer os om hinanden de rige kan tegne forsikringen, men det kan de fattige ikke. Det er vigtigt, at vi passer på vores velfærdssamfund. Vi har en Regering, der igen og igen prøver at rokke ved fundamentet for samfund det solidariske samfund. Her er bare nogle eksempler: * De vil hæve pensionsalderen, dog vil de ikke si ge med hvor mange år * De har indført et kontanthjælpsloft, der sender børn ud i fattigdom og hele familiers deroute * De sparer på Arbejdstilsynet * De vil ikke modvirke social dumpning Socialdemokraterne vil noget helt andet: * Opkvalificeringsreform, der skal sikre borgernes kvalifikationer til fremtidens arbejdsmarked * Sikre praktikpladser til alle * Sikre lægedækning over alt i landet * Frisætte medarbejderne i

19 S-posten den offentlige sektor så fagligheden og arbejdsglæden kommer tilbage det giver bedre offentlige ydelser * Genoprette SKAT, så alle betaler det, de skal i skat, og skattesnyderne får Side 19 trange vilkår Velfærdssamfundet skal der fortsat kæmpes for derfor er de kommende valg til kommuner og regioner vigtige og vi håber, at vi snart også kan få et Folketingsvalg, så vi kan få Danskerne interesserer sig for sundhed(1. maj tale) Sundhed placerer sig i toppen, når det kommer til, hvilket politisk emne danskerne mener er vigtigst. Det viser en undersøgelse foretaget for Jyllands- Posten af Wilke. Den undersøgelse tog Claus Heje vores spidskandidat til Regionsrådet - afsæt i, også derfor er Regionsvalget vigtigt. Claus fortalte om en personlig oplevelse med en bekendt, hvis barn fik leukemi, og som Claus støttede i den svære tid. Det gik godt, den lille dreng blev rask og det viser, hvor dygtige vores medarbejdere er i sundhedssektoren for år tilbage var chancerne for helbredelse af leukemi meget mindre. Lighed i sundhed vægter for Claus, og der er i regionen helt op til 10 års forskel i levetiden alt efter, hvor man bor i regionen. Det skal der rettes op på. Men Claus fremhævede også, vi også selv kan gøre meget for at leve sundt. Claus signalerede også klart, at udliciteringer ved sundhedsopgaver bestemt ikke er hans kop the, ligesom New Public Management med alt dets måling og dokumentationskrav ikke er vejen frem i sundhedssektoren. Det er tillid til de ansattes faglige kompetencer, der er vejen frem. VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT Vi vil gerne kunne kontakte dig sende nyhedsbrev m.m - men vi mangler din mailadresse og telefonnummer gerne mobil, så vi kan sende en SMS Så send venligst oplysningerne til Else, der behandler alle oplysninger fortroligt elseboel@stofanet.dk

20 Side 20 Et svendestykke S-posten Som formand for hele verden fik Lykketoft vedtaget de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og her er svendestykket: 1. Afskaf fattigdom i alle dens former overalt 2. Stop sult, opnå fødevaresikkerhed og forbedret ernæring og støt bæredygtigt landbrug 3. Fremme sundhed og trivsel for alle i alle aldre 4. Fremme kvalitetsuddannelse og muligheder for livslang læring for alle 5. Opnå ligestilling mellem kønnene og styrk kvinder og pigers rettigheder og muligheder 6. Fremme adgang til, og bæredygtig forvaltning af, vand og sanitet for alle 7. Fremme adgang til billig, pålidelig, bæredygtig og moderne energi til alle 8. Fremme vedvarende, inkluderende og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle 9. Opbyg en modstandsdygtig infrastruktur, støt inkluderende og bæredygtig industrialisering og frem innovation 10. Reducer ulighed i og mellem lande 11. Gør byer og lokalsamfund inddragende, sikre, modstandsdygtige og bæredygtige 12. Fremme bæredygtigt forbrug og produktion 13. Hurtig indsat for at bekæmpe klimaforandringer og dens ind virkninger 14. Bevar og sikre bæredygtig udnyttelse af verdenshavene og andre hav samt marineressourcer 15. Beskyt, genopret og støt bæredygtig udnyttelse af økosyste-

21 S-posten Side 21 mer og af skove, bekæmp ørkendannelse, stands jordforringelser og tab af biodiversitet 16. Støt fredelige og inkluderende samfund, sikre adgang til ret færdighed for alle og opbyg effektive, ansvarlige og stærke institutioner på alle niveauer 17. Styrk det globale partnerskab for handling og øg midlerne til at nå målene Det er ikke blot nogle fjerne FN mål det er mål, der også gælder her i Danmark. Så der skal handles på målene her i Danmark og når Danmark agerer på den internationale scene. Det vil gøre hele verden rigere, og det vil gøre Danmark rigere. Det er ulighed, når nogle placerer midler i skattely, for at undgå at bidrage til samfundet det skal vi have en langt større indsats overfor, og SKAT skal genrejses. Mange frygter for deres job, for flygtning m.m. Det skaber utryghed, når der skæres ned på ydelserne. Det fremmer jobmulighederne, hvis vi får opkvalificeret arbejdsstyrken. Vi kan ikke nå verdensmålene, hvis vi ikke får løst miljøproblemerne. Indvandringen er til debat herhjemme og tonen er skinger. Der er 2 hovedsynspunkter: 1. ingen kan have åbne grænser, der er nemlig grænser for, hvad vi kan klare 2. vi skal udvise solidaritet med de, der har behov for beskyttelse Det er en balanceakt og det kan vores parti. Mogens lovede også, at nok går han ud af folketinget ved næste valg men tie agter han ikke at gøre.

22 Side 22 Hånden på hjertet S-posten I skrivende stund er der nøjagtigt et halvt år til kommunalog regionsrådsvalget. Forberedelserne har stået på længe og stærke hold er klar både i Albertslund og Høje Taastrup. Selv gør jeg klar til at føre valgkamp som Taastrup kredsens kandidat til regionsrådet i Region Hovedstaden. Helt grundlæggende er opgaven at skabe opmærksomhed omkring region og regionsrådsvalg. At det er samme dag som kommunalvalget understreger blot sammenhængen mellem kommune og region, og jeg tror på, at vi ved at støtte hinanden styrker vores valgkamp begge steder. Derfor lægger jeg vægt på at være med ved kampagnen i begge partiforeninger. Den 10. maj deltog jeg i kredsens ordinære repræsentantskabsmøde, hvor vi også fik tid til at snakke om aktuel politik i regionen. Der er ingen tvivl om, at et af de store og vigtige områder, som regionen har ansvaret for er vores sundhed, og derfor har jeg også et slogan om, at vi er sammen om vores sundhed, vi er sammen om et samfund for alle. Med udgangspunkt i debatten på repræsentantskabet og os på Vestegnen vil jeg her gerne fremhæve et nogle punkter omkring sundhed: Ventetid Vi har alle hørt om lange ventetider. Eksempelvis har Karin fortalt mig, hvordan hun i januar 2017 fik en henvisning til indledende undersøgelse i januar Omkostningen for den enkelte ved at skulle vente så længe er ikke grundlaget for det gode liv. At nogen kan springe over via private sundhedsordninger gør det næppe bedre. Med andre ord, vi skal kunne gøre dette bedre og sikre en lige adgang til sundhedsvæsenet. Aktivitetsstyring og prioritering Regionerne er underlagt en aktivitetsstyring, der medfører, at der er lagt en slags prioriteret liste ned over regionen, så den ikke selv kan vælge, hvor der lige nu er behov for en ekstra indsats og flere midler. Samtidigt pålægges regionen at skulle spare 2 % hvert år, hvilket reelt set har betydet at regionerne har sparet 30 % siden starten for 10 år siden. Vil vi fortsat et sundhedsvæsen i verdensklasse og det vil vi så skal vi også bruge det nødvendige på en klog måde. Det mener jeg, at den socialdemokratisk ledede region er klar til.

23 S-posten Lægemangel Vestegnen oplever lægemangel! Samtidigt kan vi læse, at Albertslund rangerer som nr. 87 og Høje Taastrup nr. 96 ud af 98 i en vurdering af borgernes samlede sundhed! En bedre sundhed for den enkelte starter blandt andet med adgang til praktiserende læge. Derfor skal vi skabe løsninger hurtigt hvor alle fortsat kan få en praktiserende læge, eksempelvis ved lægeklinikker. Side 23 Hånden på hjertet: det er vores liv, det drejer sig om, og i Region Hovedstaden vil jeg kæmpe for det gode liv for os alle. Det sikrer vi bedst med den frie og lige adgang til sundhed uanset penge på bankkontoen eller stedet du bor. Det håber jeg på jeres hjælp til i den kommende valgkamp. Men først vil jeg ønske jer en god sommer! Vi er sammen om vores sundhed. Claus Heje Taastrup-kredsens kandidat til regionsrådet. Kampagnedag i Albertslund centrum 26. august kl Temaet er den dag: Velfærdspolitik Sundhed for alle, Genoptræning, Plejecenter, Støtte til pårørende, Demens, Borgere med særlige behov, Handicappede, Ensomhed, Ældreklubber, Lige adgang for alle, Praktiserende læger, m.m. Mød vores politikere og giv dem viden og inspiration til deres fremtidige arbejde i kommunalbestyrelsen.

24 Side 24 S-posten Børn og unge Torvedag 10. juni Kl Den 10. juni er vi atter på torvet. Denne gang gælder det vores politik på temaet: Børn og unge. Vi håber at mange medlemmer vil støtte op om arrangementet ved at være ved vores torvevogn og møde borgerne. Vi ses

25 S-posten Medlemsmøde d. 12. juni Birkelundgård kl Side 25 Kunne Hersted Industripark blive et fremtidigt boligområde???? Tæt ved skov, frisk luft og letbanen lige i nærheden. Der er tænkt tanker herom, så kom og hør og lad dig inspirere. Medlemsmøde Hvad skal vi bruge pengene til i 2018? Og hvor skal vi spare? Det handler om kommunens budget og borgernes hverdag. Din hverdag! Kom til medlemsmøde og deltag i debatten om budgettet. Tirsdag d.28. august kl på Birkelundgård.

26 Side 26 KALENDER: S-posten Juni 5. Grundlovsmøde, Højerupgård, Vallensbæk, kl Torvearrangement, Børn og unge, Albertslund centrum. Kl Udviklingen af Herstedernes industripark, Birkelundgård kl Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl Juli Sommerferie August 16. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl Deadline for s-posten 26. Torvearrangement, Velfærdspolitik, Albertslund centrum. Kl Medlemsmøde om budgettet, Birkelundgård kl Udsendelse af s-posten, Birkelundgård kl ARBEJDSGRUPPER Alle partimedlemmer er meget velkomne til at deltage i arbejdsgruppernes møder, der foregår efter behov og i samarbejde med en koordinator og udvalgsformanden fra kommunalbestyrelsen. Børnepolitisk gruppe Claus Heje Tlf.: Ch_dk@hotmail.com Kultur og Fritid Steen Poulsen, Rytterhusene 50, tlf.: sp@steenpoulsen.dk Byudvikling og miljø Per Sheye, Lodager 32, Tlf.: prs@webspeed.dk Velfærdspolitisk gruppe Flemming Jørgensen, Snebærhaven 48 tlf: Tlf.: Fj@miljoeogklima.dk Webmaster (Hjemmeside) Helmer Baadsgaard, Kratager 1, tlf.: webmaster@socalb.dk

27 S-posten Side 27 Kommunalbestyrelsesmedlemmer: Borgmester, Økonomiudvalg (F) Miljø- og byudvalg Børne og skoleudvalg Beskæftigelsesudvalg 17,4 Innovation og velfærd Steen Christiansen Præstehusene 59 Dogan Polat Topperne 20,2. dør 23 (F) Tlf.: Tlf.: Folkeoplysningsudvalg (F) Kulturudvalg Børne og skoleudvalg (F), Økonomiudvalg Kulturudvalg Folkeoplysningsudvalg Velfærdsudvalg Susanne Storm Lind Randager 100 Jens Mikkelsen Porsager 89 Paw Østergaard Jensen Kærgården th Tlf.: mobil: Tlf.: Tlf.: Velfærdsudvalg (F) Velfærdsudvalg Miljø og byudvalg 17,4 Innovation i byen (F) Kulturudvalg (F) Miljø og byudvalg Børne og ungeudvalget 1. Suppleant Nils Jensen Rytterhusene 25 Flemming Jørgensen Snebærhaven 48 Lars Toft Simonsen Pilehusene Glostrup Qasir Mirza Blokland th Jane Nannberg Bækgården 3 Tlf.: Tlf.: nilsulla@yahoo.dk Tlf.: Fj@miljoeogklima.dk Tlf.: toftsimonsen@hotmail.com Tlf..: Qasir@Blokland.dk jnannberg@yahoo.dk (F) henviser til, at pågældende besætter formandsposten i udvalget. Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen, formand@regionh.dk Folketingsmedlem: Mogens Lykketoft, Trepilevej 1 B, 2930 Klampenborg, Telefon i Folketinget: smoly@ft.dk Kredsformand Per Gravgaard Hansen Tlf gravgaard3@hotmail.com Folketingskandidat: Anne Sina Tlf annesina@live.dk facebook.com/annesina

28 Partiforeningens bestyrelse Formand Finn Stubtoft (f) Bjørnens kvt. 1.C Tlf.: Næstformand Britta S. Jørgensen (f) Snebærhaven 48 Tlf.: Kasserer: Sekretær: (F) betyder medlem af forretningsudvalget Bestyrelsesmedlemmer: Suppleanter: Else Boel (f) Stjernens Kvt. 5 C Tlf.: Nikolaj K. Carlsen Morbærhaven 5-88 Tlf.: Chresten Nielsen Præstehusene 96 Tlf.: Jørgen Stubtoft Hvalens kvt.4 F Tlf.: Signe Hagel Andersen Albertshave 40 Tlf: Per Sheye, Lodager 32, Tlf.: Aase Elkott Snebærhaven 56 Tlf.: Dorthe Holm Ørnens kvt. 13 E Tlf.: Claus Heje Pilehusene 104 Tlf.: Aage B. Jensen Nyvej mf Tlf.: elseboel@stofanet.dk Nikolajkristiancarlsen@gmail.com Chren@live.dk Jørgen@Stubtoft.net Signeha@gmail.com prs@webspeed.dk aase@prime-asp.com Dorthe.hl@hotmail.com Ch_dk@hotmail.com aage_bj@hotmail.co (label)

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Invitation til Nytårskur D. 12. januar

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Invitation til Nytårskur D. 12. januar S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 6 december 2017 Kalender Januar 12. Nytårskur, Herstedlund skole kl. 18.30 17. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.00 18. Deadline for s-posten 30. s-posten

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi ses. til generalforsamling. D. 27. april Rådhuskantinen Kl

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi ses. til generalforsamling. D. 27. april Rådhuskantinen Kl S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 2 april/maj 2017 April 6. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18.00 20. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 20. Deadline for s-posten 27. Generalforsamling,

Læs mere

Virksomhedernes arbejde med FNs verdensmål

Virksomhedernes arbejde med FNs verdensmål Virksomhedernes arbejde med FNs verdensmål Oktober 2018 Indledning Den 25. september 2015 vedtog verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York FNs 17 verdensmål. Verdensmålene udgør 17 konkrete

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. General forsamling. 25. april. Rådhuset. Kl Godt nytår til alle læsere af vores blad

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. General forsamling. 25. april. Rådhuset. Kl Godt nytår til alle læsere af vores blad S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 1 Februar 2018 Februar 6. Kommunalbestyrelsesmøde, Råd huset. Kl. 18.00 14. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.00 Marts 13. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset.

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 9 december januar 2016/17. December

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 9 december januar 2016/17. December S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 9 december januar 2016/17 37. årgang December 1. Møde i kultur og fritid, kl 19.30 på Stadion 3. Sildemøde om boligforhold, Sundhedshuset k. 12-14 7. Møde

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Socialdemokratiets Integrationsudspil. Medlemsmøde med Mattias Tesfaye d. 12. april

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Socialdemokratiets Integrationsudspil. Medlemsmøde med Mattias Tesfaye d. 12. april S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 2 April 2018 April 5. Udsendelse af s-posten, Birkelundgård, kl. 17.30 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18.00 11. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl.

Læs mere

x-tra A-nyt En af partiets helt store og arbejdsomme veteraner har valgt, at trække sig fra en kommunalpolitisk valgperiode mere.

x-tra A-nyt En af partiets helt store og arbejdsomme veteraner har valgt, at trække sig fra en kommunalpolitisk valgperiode mere. x-tra A-nyt Socialdemokratiet i Rudersdal 8. november 2016 ======================================================================== Indhold: Formanden har ordet En ildsjæl tjekker ud Indkaldelse af spidskandidater

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Ordinær generalforsamling d. 11. oktober I rådhuskantinen Kl

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Ordinær generalforsamling d. 11. oktober I rådhuskantinen Kl S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 4 september 2017 38. årgang August 31. Medlemsmøde om budgettet, Rådhusets kantine kl. 19.30 September 7. Kampagnestart for aktive socialdemokrater, Birkelundgård,

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 3 juni juli august I dette nummer kan du læse. 1. maj taler Referat fra generalforsamlingen

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 3 juni juli august I dette nummer kan du læse. 1. maj taler Referat fra generalforsamlingen S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 3 juni juli august 2018 Juni 4. Møde i Erhvervs og beskæftigelsesudvalget - kontakt Tovholderen 5. Grundlovsfest, Højerupgård i Vallensbæk kl. 12 12. Kommunalbestyrelsesmøde,

Læs mere

Kalenderen November 1. Møde i SUS-A, Skyttehusene 64, Læs borgmesterens og Jette Kammers kommentarer til Budget 2011 DSU/GAV

Kalenderen November 1. Møde i SUS-A, Skyttehusene 64, Læs borgmesterens og Jette Kammers kommentarer til Budget 2011 DSU/GAV Nr. 10 november 2011 Kalenderen November 1. Møde i SUS-A, Skyttehusene 64, kl. 19.00. 3. Møde om behandling af langtidsfanger, DSU GAV, Jernbanevej 22 2620 Glostrup, kl. 19.00 5. Sildemøde, Foyeren, kl.

Læs mere

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor.

Bestyrelsens forslag til dagsorden følger partiforeningens vedtægter og kan ses nedenfor. Vi indkalder hermed til generalforsamling i SF-Brønshøj/Husum mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 i beboerlokalerne, Frederikssundsvej 118A (på hjørnet). Kære medlemmer af SF-Brønshøj/Husum, Hermed indkaldes

Læs mere

Generalforsamling hos Socialdemokraterne i Kalundborg 26.02.2015

Generalforsamling hos Socialdemokraterne i Kalundborg 26.02.2015 Referat af Generalforsamling hos Socialdemokraterne i Kalundborg 26.02.2015 Formanden Erik Werner Hansen bød velkommen og foreslog Kaj Buch Jensen som dirigent. Kaj blev valgt. Dirigenten konstaterede

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Mød kandidaterne der stiller op til kommunalvalget. D. 28. februar kl i kommunalbestyrelsessalen

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Mød kandidaterne der stiller op til kommunalvalget. D. 28. februar kl i kommunalbestyrelsessalen S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 1 februar/marts 2017 38. årgang Februar 7. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18.00 9. Møde om partiets principprogram, Birkelundgård, kl. 19.30 15. Bestyrelsesmøde,

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi ses til generalforsamling. d. 18. april. kl I Rådhusets kantine. April

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi ses til generalforsamling. d. 18. april. kl I Rådhusets kantine. April S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 4 april 2016 April 12. Kommunalbestyrelsesmøde Rådhuset kl. 18.00 12. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 19. Deadline for s-posten 18. Generalforsamling,

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018

Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Referat fra generalforsamlingen 5. februar 2018 Tilstede var 24. medlemmer 1. Valg af dirigent: Tove Larsen modtog valg. 2. Godkendelse af dagsorden samt valg af referent og stemmetæller: Alice Andersen

Læs mere

Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 3 juni - juli - august 40. årgang SÅ ER DET NU

Socialdemokraterne i Albertslund. Nr. 3 juni - juli - august 40. årgang SÅ ER DET NU Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 3 juni - juli - august 40. årgang SÅ ER DET NU Nu skal Løkke-regeringen ud. Derfor er din stemme vigtig så husk nu at stemme. Grundlovsmødet d. 5. juni på Højrupgård

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Ordinær generalforsamling d. 11. oktober I rådhuskantinen Kl Besøg vores hjemmeside

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Ordinær generalforsamling d. 11. oktober I rådhuskantinen Kl Besøg vores hjemmeside S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 5 oktober 2017 Oktober 1. Uddeling af pixibogen 4. 2. medlemsmøde om budgettet, 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18.00 11. Generalforsamling, Rådhusets

Læs mere

Generalforsamling d. 22. april I Rådhusets kantine OBS Kl. 19.00. Marts

Generalforsamling d. 22. april I Rådhusets kantine OBS Kl. 19.00. Marts Nr. 3 Marts 2013 Marts 2. Sildemøde, Foyeren, kl. 11 4. Optælling af stemmesedler fra urafstemningen, Birkelundgård. kl. 21.30 12. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18 13. Møde for nye medlemmer,

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Kryds i kalenderen. Ordinær generalforsamling d. 18. april. Rådhusets kantine Kl. 19.

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Kryds i kalenderen. Ordinær generalforsamling d. 18. april. Rådhusets kantine Kl. 19. S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 2 februar 2016 Februar 6. Sildemøde, Alrummet kl. 11-13 9. Kommunalbestyrelsesmøde Rådhuset kl. 18.00 10. Byudviklingsgruppen, Præstehusene 59, kl.19.30 17

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Generalforsamling den 17. oktober Kantinen. Kl Vi ses!! Nr. 8 oktober-november 2016.

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Generalforsamling den 17. oktober Kantinen. Kl Vi ses!! Nr. 8 oktober-november 2016. S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 8 oktober-november 2016 37. årgang Oktober 1. Sildemøde, Sundhedshuset, kl. 12-14 12 Kultur og fritidsgruppen, Stadion, kl. 19.30 11. Kommunalbestyrelsesmøde,

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Redaktionen og bestyrelsen ønsker alle vore læsere en rigtig god og forhåbentlig varm sommer.

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Redaktionen og bestyrelsen ønsker alle vore læsere en rigtig god og forhåbentlig varm sommer. S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 7 juli-august 2015 Kalenderen August 17. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 17. Deadline for s-posten 24 Medlemsmøde om budgettet, Birkelundgård, kl.

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Til lykke til det nye hold. Kalenderen. December. 7. Sildemøde, Foyeren kl. 11 10. Kommunalbestyrelsesmøde,

Til lykke til det nye hold. Kalenderen. December. 7. Sildemøde, Foyeren kl. 11 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Nr. 11 december 2013 34. årgang Til lykke til det nye hold Kalenderen. December 7. Sildemøde, Foyeren kl. 11 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18 13. Deadline for s-posten 16 Bestyrelsesmøde,

Læs mere

Fra varm luft til verdensmål. Anna Porse Nielsen, adm. direktør i Seismonaut

Fra varm luft til verdensmål. Anna Porse Nielsen, adm. direktør i Seismonaut Fra varm luft til verdensmål Anna Porse Nielsen, adm. direktør i Seismonaut Seismonaut Vi ved noget om: Strategisk oplevelsesudvikling af kommuner, destinationer og virksomheder Turisme og oplevelsesøkonomi

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Auditoriet Liljens Kvt. 2. Indkaldelse til Generalforsamling. D. 10. oktober Kl

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Auditoriet Liljens Kvt. 2. Indkaldelse til Generalforsamling. D. 10. oktober Kl Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 5 oktober-november 2018 Oktober 3. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.00 9.. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18.00 10. Generalforsamling, Auditoriet, Liljens

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår.

Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Kære medlem. Så er der ikke mange dage til jul og Venstre i Skanderborg kommune vil gerne ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt nytår. Husk at februar måned sædvanen tro står i Generalforsamlingerne

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Husk. Nr. 5 september årgang. Generalforsamlingen d. 31. oktober Kl. 19.

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Husk. Nr. 5 september årgang. Generalforsamlingen d. 31. oktober Kl. 19. Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 5 september 2019 40. årgang September 7. Torvedag, Albertslund centrum kl. 11-13 10. Kommunalbestyrelsesmøde. Rådhuset kl. 18 11. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016 Kære medlem Dette er tredje gang, vi udsender partiforeningens nyhedsbrev. Vi håber, at brevet kan være med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse om, hvad

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Så er der Valgbanko d. 26. februar i Sundhedshuset. Og generalforsamling d. 25. april

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Så er der Valgbanko d. 26. februar i Sundhedshuset. Og generalforsamling d. 25. april Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 1 februar Februar 12. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset kl. 18 13. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.00 20. Fordeling af materialer til husstandsomdeling 22. 30.

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Indkaldelse til Generalforsamling. D. 10. oktober Kl Auditoriet. Liljens Kvt.

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Indkaldelse til Generalforsamling. D. 10. oktober Kl Auditoriet. Liljens Kvt. S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 4 september 2018 September 6. Budgetmøde, Kommunalbestyrelsessalen, kl. 19.30 8. Gang i byen, Albertslund bymidte, 10-15 11. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi ses 1. maj på Birkelundgård Kl. 8. Så er kaffen klar

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi ses 1. maj på Birkelundgård Kl. 8. Så er kaffen klar S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 5 maj 2016 maj 1. 1. maj møde, Birkelundgård, kl. 8 3. Kulturpolitisk gruppe, Roskilde kro, kl. 19.00 7. Sildemøde i Sundhedshuset, kl. 12-14 10. Kommunalbestyrelsesmøde,

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Generalforsamling d. 22. april I Rådhusets kantine OBS Kl. 19.00. April. Sildemøde d. 6. april Vi ses!!!!!!

Generalforsamling d. 22. april I Rådhusets kantine OBS Kl. 19.00. April. Sildemøde d. 6. april Vi ses!!!!!! Nr. 4 april 2013 34. årgang April 6. Sildemøde, Foyeren, kl. 11 7. Visning af Olof Palme-filmen, Biografen kl. 11 (billetter se s. 13) 9. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18 15. Bestyrelsesmøde,

Læs mere

I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge Thisted Tlf.: mail

I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge Thisted Tlf.: mail I Thisted by Formand Jan Bang Nørrevænge 37 7700 Thisted Tlf.: 97924807 mail jan.bang@os.dk Beretning for Thisted by partiforening 2010 Det sidste år har foreningen haft mange opgaver, her tænker jeg selvfølge

Læs mere

Smidt ud og hvad så!! Læs borgmesterens kommentar

Smidt ud og hvad så!! Læs borgmesterens kommentar Nr. 2 februar 2014 Februar Kalenderen 1. Sildemøde, Foyeren, kl. 11-13 7. Kredsens nytårskur i Taastrup, Taastrup Ungdomsskole, Taastrupgårdsvej 12, Kl. 18.30 10. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30

Læs mere

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn

Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn Vedtægt for Socialdemokratiet for Rødekro og Omegn. Vedtægten er vedtaget på den ordinære generalforsamling den 5. marts2003. Revideret på generalforsamlingen i 2005,

Læs mere

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev oktober 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev oktober 2016 Kære medlem Dette er fjerde gang, vi udsender partiforeningens halvårlige nyhedsbrev. Vi håber, at brevet er med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

Så skydes valgkampen i gang

Så skydes valgkampen i gang Nr. 8 september 2013 Kalenderen September 7. Sildemøde, Foyeren kl. 11 7. Foreningernes dag, Centeret, kl. 10-15 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18 11. Medlemsmøde om budgettet, Rådhusets kantine

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi vil have kvinder på Rådhuset. Ordinær generalforsamling d. 18. april. Rådhusets kantine Kl. 19.

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Vi vil have kvinder på Rådhuset. Ordinær generalforsamling d. 18. april. Rådhusets kantine Kl. 19. S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 3 marts 2016 Marts 1. Møde i kultur/fritids gruppen, Musikteateret kl. 19.00 8. Kvindernes internationale kampdag, arrangement i Brøndby 8. Kommunalbestyrelsesmøde

Læs mere

Nytårskur. Arrangementer i januar. Husk. I denne måned kan du læse:

Nytårskur. Arrangementer i januar. Husk. I denne måned kan du læse: Nr. 1. Januar 2010 Arrangementer i januar 18. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård, kl. 19.30 18. Deadline for S-Posten 22. Nytårskur i Taastrup. Kl. 18 26. S-posten udsendes, Birkelundgård kl. 17.30 31. årgang

Læs mere

Socialdemokratiet i Rudersdal

Socialdemokratiet i Rudersdal Socialdemokratiet i Rudersdal Bestyrelsens beretning 2019 Tak til alle for et godt år i Socialdemokratiet Rudersdal. Ved kommunalvalget i november 2017 gik Socialdemokratiet i Rudersdal fra tre til fire

Læs mere

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Kalenderen. Husk generalforsamlingen. 20. april Kl I Rådhuskantinen. Vi ses

S-posten. Socialdemokraterne i Albertslund. Kalenderen. Husk generalforsamlingen. 20. april Kl I Rådhuskantinen. Vi ses S-posten Socialdemokraterne i Albertslund Nr. 4 april 2015 Kalenderen April 14. Bestyrelsesmøde, Præstehusene 56 kl. 19.30 14. Deadline for s-posten 14. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18.00 20

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Hvad betyder FN s 17 verdensmål om bæredygtig udvikling for arbejdsmiljøarbejdet?

Hvad betyder FN s 17 verdensmål om bæredygtig udvikling for arbejdsmiljøarbejdet? Hvad betyder FN s 17 verdensmål om bæredygtig udvikling for arbejdsmiljøarbejdet? Workshop nr. 110 på AM:2018 19. NOVEMBER 2018. PER TYBJERG ALDRICH, NIRAS A/S Mål med workshoppen Viden - Erfaringer -

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune

Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune Socialdemokraterne i Aabenraa Kredsen og Aabenraa Kommune Vedtægter for Aabenraa Kredsorganisation, der samtidig virker som fællesledelse i Aabenraa Kommune. Kredsorganisationen/fællesledelsen består af

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest

Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Referat Ordinær generalforsamling for Mødrehjælpens lokalforening for Nørrebro/Nordvest Tidspunkt: Tirsdag den 17. februar 2015 kl. 19:00. Sted: Generalforsamlingen afholdes i beboerlokalet Hans Eges Gade

Læs mere

Formandens beretning for året 2016

Formandens beretning for året 2016 Formandens beretning for året 2016 Den 25. marts 2017 1. Nepal 2. Andre aktiviteter 3. ITA-Post Nepal Vi havde i sommer besøg af Jimmy Lama, Dhiki og deres lille datter Jasmine. Det var hyggeligt med besøg.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Nyt fra Borgen. Nyhedsbrev fra folketingsmedlem Rasmus Prehn, SOCIALDEMOKRATIET, 27. oktober 2005. Kære læser af mit nyhedsbrev

Nyt fra Borgen. Nyhedsbrev fra folketingsmedlem Rasmus Prehn, SOCIALDEMOKRATIET, 27. oktober 2005. Kære læser af mit nyhedsbrev Nyt fra Borgen Nyhedsbrev fra folketingsmedlem Rasmus Prehn, SOCIALDEMOKRATIET, 27. oktober 2005 Kære læser af mit nyhedsbrev Efterårsferien kom på et meget tiltrængt tidspunkt efter en kanonhård periode

Læs mere

Lene Midtgaard, konsulent og fagjournalist.

Lene Midtgaard, konsulent og fagjournalist. Lene Midtgaard, konsulent og fagjournalist lene@bewild.dk www.bewild.dk MÅLENE TRÅDTE I KRAFT DEN 1. JANUAR 2016 OG SKAL FREM TIL 2030 SÆTTE OS KURS MOD EN MERE BÆREDYGTIG UDVIKLING FOR BÅDE MENNESKER

Læs mere

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune

Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Vedtægter for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune 1 Navn Foreningens navn er: Vælgerforening for Borgerlisten i Jammerbugt Kommune Foren ingens hjemsted: Jammerbugt kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012

SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012 SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012 Redaktionsudvalget takker af Dette er det sidste blad som dette redaktionsudvalg står for. Vi vil gerne sige tak for denne gang. Det har været sjovt og

Læs mere

2011 bliver et spændende og meget afgørende år for vores parti. På partikontoret glæder vi os til at lave valgkamp sammen med Jer.

2011 bliver et spændende og meget afgørende år for vores parti. På partikontoret glæder vi os til at lave valgkamp sammen med Jer. December 2010 Kære ven Året er ved at rinde ud, og jeg vil gerne sige tak til alle Jer i organisationen for jeres store arbejde. Uden en velkørende organisation kunne vi ikke køre kampagner og sprede de

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 19. maj 2018. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der lige godt 60 fremmødte, hvoraf de 37 var stemmeberettigede

Læs mere

Redaktionen ønsker alle medlemmer en glædelig jul og et rigtigt godt nytår. Kalenderen. Alt om finansloven Og velkommen til den nye hjemmeside

Redaktionen ønsker alle medlemmer en glædelig jul og et rigtigt godt nytår. Kalenderen. Alt om finansloven Og velkommen til den nye hjemmeside Nr. 11 December 2014 Kalenderen December 6. Sildemøde, Foyeren, kl. 10-13 10. Kommunalbestyrelsesmøde, Rådhuset, kl. 18.00 15. Bestyrelsesmøde, Birkelundgård kl. 19.30 15. Deadline for s-posten 24. Jul

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i

SAND udvalgets formål er at modvirke årsagerne til og virkningerne af hjemløshed i Vedtægter for SAND Hovedstaden Vedtægter for SAND Hovedstaden 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er SAND Hovedstaden Stk. 2. SAND udvalget er medlem af SAND De hjemløses landsorganisation, og er forpligtet

Læs mere

Tak for invitationen til at tale her i Fælledparken. Det er fantastisk at være sammen med Jer på denne særlige dag.

Tak for invitationen til at tale her i Fælledparken. Det er fantastisk at være sammen med Jer på denne særlige dag. Villy Søvndals tale 1. Maj 2011 Hej med Jer alle sammen. Tak for invitationen til at tale her i Fælledparken. Det er fantastisk at være sammen med Jer på denne særlige dag. Første maj. En festdag, hvor

Læs mere

Referat arbejdsudvalgets temadag

Referat arbejdsudvalgets temadag Referat arbejdsudvalgets temadag fredag den 29. til lørdag den 30. januar 2016, Christiansminde, Svendborg Indbudte Mødt Afbud Ej Mødt Regionsformand, Niels Ole Beck Regionsnæstformand og hovedbestyrelsesmedlem,

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

DET GÅR GODT I HVIDOVRE HER ER VORES VEJ VIDERE

DET GÅR GODT I HVIDOVRE HER ER VORES VEJ VIDERE DET GÅR GODT I HVIDOVRE HER ER VORES VEJ VIDERE Vi vil videre med Hvidovre Den 21. november skal vi til kommunalvalg. Her skal du være med til at vælge de 21 kvinder og mænd, som skal lægge den politiske

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Sammen om Aarhus Medborgerskabspolitik version 0,2 (udkast) Forord. BORGMESTERENS AFDELING Aarhus Kommune

Sammen om Aarhus Medborgerskabspolitik version 0,2 (udkast) Forord. BORGMESTERENS AFDELING Aarhus Kommune Sammen om Aarhus Medborgerskabspolitik version 0,2 (udkast) Forord Aarhus står over for en række udfordringer de kommende år. Velfærdssamfundet bliver udfordret af demografiske forandringer og snævre økonomiske

Læs mere

Socialdemokraterne i Aarhus Centralafdelingen

Socialdemokraterne i Aarhus Centralafdelingen Socialdemokraterne i Aarhus Centralafdelingen Århus, den 3. marts 2015 GENERALFORSAMLING I FORENINGEN mandag den 2. marts 2015 kl. 18.00 Folkestedet, Carl Blochs Gade 28 Dagsorden 1. Velkomst, valg af

Læs mere

1. maj 2016 Rasmus Horn Langhoff 1. maj er en kampdag. En protest- og en festdag. Da dagen blev valgt i 1889 var det for at markere arbejdernes kamp

1. maj 2016 Rasmus Horn Langhoff 1. maj er en kampdag. En protest- og en festdag. Da dagen blev valgt i 1889 var det for at markere arbejdernes kamp 1. maj 2016 Rasmus Horn Langhoff 1. maj er en kampdag. En protest- og en festdag. Da dagen blev valgt i 1889 var det for at markere arbejdernes kamp for en 8 timers arbejdsdag. I 30 år fortsatte kampen

Læs mere

Kære alle sammen. Det er jo ikke helt let at være Socialdemokrat i disse dage. Og det siger jeg med et stille håb om, at ingen af jer har fløjter med.

Kære alle sammen. Det er jo ikke helt let at være Socialdemokrat i disse dage. Og det siger jeg med et stille håb om, at ingen af jer har fløjter med. Overborgmesteren TALE Tale til Overborgmesteren Anledning 1. maj 2014 Sted - Dato 1. maj 2014 Taletid Bemærkninger til arrangementet Ca. 10 min Kære alle sammen Det er jo ikke helt let at være Socialdemokrat

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 på Ungdomsskolen i Utterslev.

Torsdag d. 19. april 2012 på Ungdomsskolen i Utterslev. LEV Københavns Kommunekreds ordinære generalforsamling 2012. Torsdag d. 19. april 2012 på Ungdomsskolen i Utterslev. Vi var 20 mennesker til spisning i UIUs dejlige kantine. Efter den lækre mad blev vi

Læs mere

Kalenderen. Med dette nummer af s-posten får vore læsere en god mulighed for at holde sig informeret om, hvad der foregår politisk i vores kommune

Kalenderen. Med dette nummer af s-posten får vore læsere en god mulighed for at holde sig informeret om, hvad der foregår politisk i vores kommune Nr. 6 juni 2014 Kalenderen Juni 2. Møde om Negativ Social Arv, Høje Taastrup Rådhus, kl. 18.30 5. Grundlovsfest, Højerup gård Vallensbæk landsby, kl. 12.00 11. Arbejdsgruppe om byudvikling, Galgebakken

Læs mere

ET NYT VI. En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST

ET NYT VI. En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST ET NYT VI En politik for fællesskab, medborgerskab og mangfoldig deltagelse i Albertslund 1. UDKAST FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

FN s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling

FN s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling FN s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling Del følg med på: #vækstmedverdensmål #dksdg vmvm.dk Regionsrådet Vækstforum FN s 17 verdensmål blev vedtaget af verdens regeringsledere på et FNtopmøde i 2015.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5

Vedtægter for. Skiveegnens Radikale. Side 1 af 5 Vedtægter for Skiveegnens Radikale Side 1 af 5 Vedtægter for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Medlemmer af Det Radikale Venstre, der er bosiddende i Skivekommune, er medlem af kommuneforeningen.

Læs mere